View Full Version : Njega usana, balzami za usne
stranice :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
diorella
26.08.2011., 20:20
Budem, hvala na infu :)
TheEmpress
29.08.2011., 00:37
Danas sam Blistex kupila, nisam ga koristila prije. Genijalan je, bile su mi malo ispucane usnice, namazala ga dva puta i sve prošlo. :s Definitivno kupujem opet. I košta samo 8 kn. :s
Lorenica
29.08.2011., 14:14
Želim to!
http://www.ageless-skincare.net/images/lipcreme.jpg
Nourish your lips at night! Our Lip Creme targets the fine lines around the lips. We included DMAE, Hyaluronic Acid and antioxidants to FIRM, PLUMP UP and moisturize your lips!
Ingredients: Aloe, Organic Olive Oil, Organic Rooibos Tea Extract, DMAE, Emulsifying Wax NF, Organic Jojoba Oil, Organic Coconut Oil, Palm Stearic Acid, MSM, Organic Black Willow Bark Extract, Organic Pomegranate Extract, Vitamin E, Hyaluronic Acid, Vitamin C Ester, Alpha Lipoic Acid, Xanthan Gum, Citric Acid, Essential Oil Blend.
Jeguljica
04.09.2011., 12:02
Ja već godinama koristim Balea sensitive,i zadovoljna sam..samo...imam osjećaj da se pokvario,ne znam....imam jako suhe usne kao i kožu,pa ne znam kaj da više koristim.Može neka preporuka?
TheEmpress
05.09.2011., 01:10
Blistex Classic. Probala sam svakakve balzame, ovog imam tek tjedan dana i oduševljena sam. :s Kupila sam ga u Mulleru, 8kn.
http://www.produkt-suchmaschine.com/images/products/53_/blistex-classic-pflegestift-sf-10-id100166.jpg
cure, gdje se to može nabavit u zg? pročitala sam da super djeluje na usnice.
moram pohvaliti ovaj Labello
http://zaza.at/beratung/news/8241_2.jpg
odličan mi je i jako lijepo izgleda na usnama (daje lagani sjaj)
Blistex onaj u boji, tamno prljavo roza pakiranje, najljepsa boja mesa na usnama koju sam ikada imala. Totalno moze proci kao ruz a fino njeguje usne.
Lady Morgana
17.09.2011., 20:23
ajmee :cerek: jel ima ovoga kod nas?
Koliko kosta vichy-jev balzam? Njega mogu samo u ljekarni kupit?
Oko 50 kn. Samo u ljekarnama
Free like a wind
22.09.2011., 21:57
ajmee :cerek: jel ima ovoga kod nas?
Mislim da sam ga vidjela u Nami, u Zg-u.
EDIT: meni je dobar onaj kozmov u kutijici, sa medom i propolisom. :cerek:
dođe 15-ak kn. :top:
*ivancica*
22.09.2011., 23:33
u torbi imam 3 labela (lerbolario-argan, labello-milk&honey i lancome neki balzam za usne) i pokraj kreveta mi je alverdov neki i stim se natrackam prije spavanja i nekad tokom dana, a usta :503: gornja usna mi je skroz suha, a STALNO se trackam!! ne kužim u čemu je riječ..svaki od njih sam koristila posebno i do sad je bilo sve 5!! može preporuka za neki balzam da mi smiri to :( .cijena nije bitna .. samo da se smiri
-zadranka-
23.09.2011., 19:38
Moram pohvaliti Balea young Fun taste stick, miriše na Colu i lip je i mekan na usnicama, baš me iznenadia. :)
namelessone
24.09.2011., 10:44
u torbi imam 3 labela (lerbolario-argan, labello-milk&honey i lancome neki balzam za usne) i pokraj kreveta mi je alverdov neki i stim se natrackam prije spavanja i nekad tokom dana, a usta :503: gornja usna mi je skroz suha, a STALNO se trackam!! ne kužim u čemu je riječ..svaki od njih sam koristila posebno i do sad je bilo sve 5!! može preporuka za neki balzam da mi smiri to :( .cijena nije bitna .. samo da se smiri
Imam isti problem:503:, usne stalno suhe, ljuste se do krvi. Imam u opticaju Melem, Gelee Royale od Balea-e, zatim 3 Labella, stvarno mi nije jasno u cemu je problem, nicim ih ne mogu nahranit!!!
Erato321
24.09.2011., 12:02
ja sam na preporuku TheEmpress na ovoj temi kupila Blistex, istina, mamucila sam se dok sam ga nasla, ali savrsenije labelo nisam imala... Odlicno je! Fino mirisi i njeguje usne, moje su bile ispucane i skroz se popravilo stanje s njim. :cerek:
Trnoviti maslačak
24.09.2011., 12:30
Isplati li se uzimati ovaj balsam?
http://i54.tinypic.com/2zhe2ae.jpg
Prvenstveno mi je bitna nega i da se ne gule usne od njega? Ili da ipak gledam neki drugi?
da li ga ima još u dm-u?
Trnoviti maslačak
24.09.2011., 12:48
to je novi?
*ivancica*
24.09.2011., 13:31
Imam isti problem:503:, usne stalno suhe, ljuste se do krvi. Imam u opticaju Melem, Gelee Royale od Balea-e, zatim 3 Labella, stvarno mi nije jasno u cemu je problem, nicim ih ne mogu nahranit!!!
ako neto nađeš, a da ti pomogne, obavezno javi :)
-zadranka-
24.09.2011., 14:33
Ja sam danas u DM-u ugledala obje verzije novog Labello Vitamin shakea i obje uzela. :cerek::cerek:
namelessone
24.09.2011., 15:57
ja sam na preporuku TheEmpress na ovoj temi kupila Blistex, istina, mamucila sam se dok sam ga nasla, ali savrsenije labelo nisam imala... Odlicno je! Fino mirisi i njeguje usne, moje su bile ispucane i skroz se popravilo stanje s njim. :cerek:
Ma trazila sam ga vec, ali nigdje ga ne mogu naci u Rijeci, znam da ga je bilo u dm-u prije, sad ga vise nemaju, a djelatnice neznaju hoce li ga ponovno dobivati:(
namelessone
24.09.2011., 15:58
ako neto nađeš, a da ti pomogne, obavezno javi :)
...mislim možda kupiti Kozmov balzam med+nesto, ali jos sam u potrazi za Blistexom!
Free like a wind
25.09.2011., 02:21
Ja sam danas u DM-u ugledala obje verzije novog Labello Vitamin shakea i obje uzela. :cerek::cerek:
Ja sam dvojila, na kraju sam uzela brusnicu i malinu, bez nekog razloga.
Nisam imala love za oba. :D imaju i SPF 10 zaštitni faktor od sunca, šteta što nije izašao ljeti. Štitit će i od jesenskog sunca. :mig:
A i acial i divlja jabuka mi se čini baš privlačnim, isprobat ću u skorije vrijeme.
Ja bih tako rado probala taj Kozmov, ali mrzim balzame u posudicama :503:
Cure koje koriste Alverde balzam od nevena, imate preporuku za nešto slično? Malo mi je dosadio, već ga godinama koristim :o
Znači, nešto gusto i njegujuće, što neće skliznuti s usana za pol sata?
Jeguljica
25.09.2011., 12:32
...mislim možda kupiti Kozmov balzam med+nesto, ali jos sam u potrazi za Blistexom!
Pa kaj nema u Mulleru?
namelessone
25.09.2011., 13:59
Pa kaj nema u Mulleru?
Draga, u Rijeci nažalost nema Mullera:503:
Jeguljica
25.09.2011., 16:36
Draga, u Rijeci nažalost nema Mullera:503:
Auččč...my bad:504:
samotna šetačica
25.09.2011., 18:24
Prijavljujem razočaranje L'Erbolario balzamom od argana: predivno miriše :cerek:, ali mi jako isušuje usne, doslovno se ljušte. :(
Opet sam u potrazi za nekim dobrim balzamom...
namelessone
25.09.2011., 20:02
Prijavljujem razočaranje L'Erbolario balzamom od argana: predivno miriše :cerek:, ali mi jako isušuje usne, doslovno se ljušte. :(
Opet sam u potrazi za nekim dobrim balzamom...
Uh, dobro da si napisala, bio mi je u igri!
*ivancica*
25.09.2011., 20:13
Uh, dobro da si napisala, bio mi je u igri!
meni je ušo u igru zato mi se usne i raspadaju...preloše!! to je onda zbog njega :(
miss burleska
25.09.2011., 20:20
pohvaljuem cadea vera repair balm :top:
jučer i danas su mi usne bile crvene, isušene i natečene ko u patka:D nisam imala nijedan balm kod sebe:o sat vremena nakon mazanja sa ovim balmom sve se smirilo i izgleda normalno. ima mentola u sebi i lagano hladi no ne tako puno ko npr. carmex. ako se nanese obilnije jest malo bjelkast al stvarno savršeno umiri natečene usnice. dodatni plus je i cijena od samo 8 kn:cerek:
http://img87.imageshack.us/img87/1852/262337136.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/87/262337136.jpg/)
samotna šetačica
25.09.2011., 20:29
meni je ušo u igru zato mi se usne i raspadaju...preloše!! to je onda zbog njega :(
Ne mora biti - ipak kad je kozmetika u pitanju često vrijedi da ono što je nekome savršeno drugome je potpuni promašaj i obrnuto, pa je teško biti siguran - ali probaj ga malo staviti van uporabe pa vidi hoće li ti biti bolje.
Ja sam baš htjela da mi bude dobar, jer mi se jako sviđa miris. Ali ništa. Tražim dalje. :tuzni:
Zapravo me iznenađuje uvijek iznova kako je teško naći dobar balzam za usne, a naizgled je to tako minorna stvar. :)
*ivancica*
25.09.2011., 21:09
Ne mora biti - ipak kad je kozmetika u pitanju često vrijedi da ono što je nekome savršeno drugome je potpuni promašaj i obrnuto, pa je teško biti siguran - ali probaj ga malo staviti van uporabe pa vidi hoće li ti biti bolje.
Ja sam baš htjela da mi bude dobar, jer mi se jako sviđa miris. Ali ništa. Tražim dalje. :tuzni:
Zapravo me iznenađuje uvijek iznova kako je teško naći dobar balzam za usne, a naizgled je to tako minorna stvar. :)
njega sam jedinog i izdvoila, i čini mi se da mi se usne popravljaju..za koji dan, dok sve prođe ću vidit u čemu je problem :)
merlinka
25.09.2011., 23:55
Ja bih tako rado probala taj Kozmov, ali mrzim balzame u posudicama :503:
Cure koje koriste Alverde balzam od nevena, imate preporuku za nešto slično? Malo mi je dosadio, već ga godinama koristim :o
Znači, nešto gusto i njegujuće, što neće skliznuti s usana za pol sata?
Jedini balzam koji mogu podnijeti ako nema Alverde-a je Neutrogenin i Bebe classic. No, opet mi nisu u tom rangu. Uvijek se vratim nevenu.
merlinka, misliš na ovaj?
http://asset2.wellmedia.ca/images/large/products/neutrogena-lip-moisture-spf-15_1291396684_LRG.jpg
namelessone
26.09.2011., 21:11
Kupila Avene Cold Cream Lip balm...imam rane po usnama, uzas, nadam se da ce mi pomoci! Cure moze pitanje, koji mi ruz/sjajilo preporucate da kupim, danas sam u dm-ugledala Alverde anti-age ruz...cini mi se dobar, njezan, hidratizirajuci?
namelessone
28.09.2011., 15:33
Kupila Avene Cold Cream Lip balm...imam rane po usnama, uzas, nadam se da ce mi pomoci! Cure moze pitanje, koji mi ruz/sjajilo preporucate da kupim, danas sam u dm-ugledala Alverde anti-age ruz...cini mi se dobar, njezan, hidratizirajuci?
Cure samo da prijavim da mi je gore navedeno saniralo usne pune rana u 2 dana, nadam se da sam nekom pomogla!
Desert_rose
29.09.2011., 20:16
Meni je osobno najbolji Carmex, al ga skoro nikad nema u ljekarnama u mom kvartu :( jel zna netko u kojim ga ima, recimo u centru?? i to u sticku hvalaa :)
merlinka
29.09.2011., 20:22
http://asset2.wellmedia.ca/images/large/products/neutrogena-lip-moisture-spf-15_1291396684_LRG.jpg
Da, draga :cerek:
Svakako ću ga pogledati, recenzije su dobre.
nadam se da ne košta sto miliona :D
Tnx :mig:
miss burleska
29.09.2011., 21:05
Meni je osobno najbolji Carmex, al ga skoro nikad nema u ljekarnama u mom kvartu :( jel zna netko u kojim ga ima, recimo u centru?? i to u sticku hvalaa :)
pogledaj u mulleru, tamo ima u raznim pakiranjima:mig:
Jeguljica
29.09.2011., 22:12
Kolko košta?
merlinka
30.09.2011., 12:33
Neutrogena košta oko 20 kn (više od 25 nije!). Podnošljivo! S tim da dulje traje od Alverde-a.
Muffet, pripremi se da nije toliko masnjikav kao Alverde.
...Luciferka...
30.09.2011., 12:40
Neutrogena košta oko 20 kn (više od 25 nije!). Podnošljivo! S tim da dulje traje od Alverde-a.
Bas sam dosla pohvalit taj od neutrogene.. Meni je stvarno dobar, nije jako masan, al je dovoljno hidratantan..
Mislim da sam ga platila 21-22kn..
Samo 20?! :eek: Ne znam zašto sam ja očekivala da će cijena biti minimalno 40kn :ne zna:
I bolje da nije onoliko masan jer bi baš zbog toga malo mijenjala Alverde :mig: Hoću nešto light :D
merlinka
30.09.2011., 15:11
Jep. Kupujem ga u DM-u. Ako ga uzmeš, javi kakav ti je :)
Jeguljica
30.09.2011., 15:48
A di ga ima za kupit?
merlinka
30.09.2011., 16:07
Kupujem ga u DM-u ili ljekarni. Sad gdje ga još ima, sigurno će javiti neka od cura.
Jeguljica
30.09.2011., 19:24
Moram bolje pogledat u DM- u onda,jer nisam obraćala pažnju...
Galadriel
02.10.2011., 16:51
:w
vec duze vrijeme gledam proizvode za njegu usana od Burt's bees-a i mislim da cu si uzeti jedan lip balm za probu ;)
Malo sam isptrazivala ali cini mi se da ih ima tonu mirisa i namjena i sl. Koji bi vi preporucili,, neki najobicniji,,dlal bi do 30tak kn za njega,, I gdje ga je najjeftinije za naruciti?
Htjela bi ili neki koji ne ostavlja boju ili da ide na crvenkasto,ali suptilno ;)
hvala :D
Ja trenutno koristim onaj od meda i jako sam zadovoljna! :cerek: Imam još i onaj klasični, ali ga još nisam probala..Ovaj mi se dosta sporo troši..Platila sam ga 35 kn (jedna draga cura s foruma mi ga je kupila u Zagrebu i poslala :cerek:). E da, i ovaj od meda ne ostavlja nikakav sjaj, ali jako fino nahrani usnice.
Galadriel
02.10.2011., 19:55
bas sam malo guglala i pogledala njihove stranice,,mislim da bi za probu uzela iz redovne linije,pa mozda kanije one koji su u boji,,uzela bi ili obicni jer mi je fora sto je s mentolom, ili ovaj s medom ili onaj s mangom,,,
jedino mi je glupo sto bas imam labelo s medom pa da ne uzmem bas isti :p a mango mi je nekako ljetni :p
ja sma ga nasla na ebayu najjeftinije za 5,21 dolar,,ima di jeftinije? :zubo:
jos sam sad otkrila ovaj (http://www.ebay.com/itm/BURTS-BEES-Beeswax-Lip-Balm-Vitamin-E-Peppermint-/370542763739?pt=US_Makeup_Lips&hash=item564611dedb) s pepermintom,,necu nikad odlucit hehe
Gusfraba
05.10.2011., 22:56
Cure koje ste isprobale Labello Vitamin Shake acai i divlja jagoda, jel dobar jednako kao ovaj Malina i brusnica? Meni je malina i brusnica božanstven, kako dobro mirisi i ostavlja ugodan osjecaj na usnama! Lako se razmazuje, a i zanimljivo izgleda. A mirise mi po Pez bombonima. Pitam se ima li smisla kupovati i ovaj drugi. Po čemu miriše, jabuci ili acai bobicama, jeste li jednako odušeljene kao i ja malinom i brusnicom?
Splenda
08.10.2011., 00:02
kupila sam nedavno ovaj balzam
http://www.echemist.co.uk/productmedia/lavera-lip-balm-classic.jpg
zadovoljna sam. fino njeguje,neprimjetan je-nema bijelih tragova, sastav je odličan (organski sastojci), nekome će možda smrditi jer nema dodanog mirisa, mene nerviraju umjetni mirisi, paše mi ovaj "smrad" shea maslaca i prirodnih sastojaka.:cerek: dajem mu čistu 5icu. :top:
Linda Hathor
08.10.2011., 07:46
Splendo, di toga ima? DM? Da ne dajem baš odma' 50 kn za Cattierov ili L'Occitaneov shea maslac.
top-secret-koka
08.10.2011., 10:00
:w
vec duze vrijeme gledam proizvode za njegu usana od Burt's bees-a i mislim da cu si uzeti jedan lip balm za probu ;)
Malo sam isptrazivala ali cini mi se da ih ima tonu mirisa i namjena i sl. Koji bi vi preporucili,, neki najobicniji,,dlal bi do 30tak kn za njega,, I gdje ga je najjeftinije za naruciti?
Htjela bi ili neki koji ne ostavlja boju ili da ide na crvenkasto,ali suptilno ;)
hvala :D
imam njihov obican, ovaj http://img.feelunique.com/img/products/product_22951264421175.jpg
on takodjer lagano hladi, ima pepermint, sto ja ne volim, ali je skroz ok.
puno mi je bolji,
Burt's Bees Replenishing Pomegranate Lip Balm
http://img.feelunique.com/img/products/product_52061264420893.jpg
ostavlja lagani crveni trag, lagan je nije jako masan, a dobro stiti :cerek:
Splendo, di toga ima? DM? Da ne dajem baš odma' 50 kn za Cattierov ili L'Occitaneov shea maslac.
za moje usne jedan veliki promasaj. ne radi nista, cak bi rekla da isusuje :rolleyes:
Andjelcic
08.10.2011., 12:52
za moje usne jedan veliki promasaj. ne radi nista, cak bi rekla da isusuje :rolleyes:
slazem se, i shea maslac u teglici i onaj za usne u sticku :flop:
Galadriel
08.10.2011., 13:04
@top-secret-koka
uzela sam obican jer me zanima taj pepermint :p
ako mi bude ok mozda uzemem i taj drugi jer bi htjel ai jedan s crvenim tragom
:D
Splenda
08.10.2011., 14:32
sad idem malo u off- l'occitane je precijenjen,sve njihovo vrijedi barem upola manje nego što košta.zato ni ne stave popis sastojaka na stranicu, jer su toga svjesni. :D
ovaj laverin balzam- dućani zdrave hrane.ili terra organica web shop ako kupuješ online. ja sam ga uzela u bio&bio. 27 kn.
evo sastojci, shea maslac na prvom mjestu. :o
Ingredients CTFA/ INCI: Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Beeswax (Cera Alba)*, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Squalane, Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Lysolecithin, Tocopheryl Acetate, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Soybean Glycerides Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Shellac Wax (Shellac Cera), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Cocos Nucifera (Coconut) Oli*, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract*, Calendula Officinalis Flower Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Rosa Moschata Oil*, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate
* ingredients from certified organic agriculture
Uuuu jako dobar sastav za labelo!!!
Splenda
09.10.2011., 00:08
jedino na kaj se treba naviknuti je to da je dosta krut. :D
lakše se nanosi utapkavanjem nego razmazivanjem.a možda nebi bila loša ideja držati ga u džepu da se od topline tijela malo rastopi. :rofl:
Linda Hathor
09.10.2011., 00:22
Uh, yum sastojci. :cerek: A, i inače utapkavam, bez obzira na konzistenciju, pa mi nije problem. Hvala!
Splenda
09.10.2011., 01:41
nema na čemu. :cerek:
već vidim da će uskoro biti objavljena moja recenzija još barem jednog balzama iz laverine linije. čak me i voćni privlače jer nisu sintetski mirisi. :durica
onaj sa spf, to ću u proljeće kupiti, ziher ostavlja bijeli trag, ali možda manje nego oni stickovi koje sam do sada imala. to bi trebala pitati na lavera topicu jel ga netko imao.....
Cure, kakav vam je ovaj balm http://www.mercator.hr/trgovina/blobs_hr/70352.jpg ?
Nađoh ga u DMovoj knjižici s popustima, samo mu je ambalaža promjenjena (nije više ovako svijetloplava već jarko zelena) a inače sam dobrano vjerna Labellu od kamilice :s: (budući da je ovaj od kamilice, prvenstveno me zanima usporedba) :mig:
Gusfraba
09.10.2011., 16:42
Ja sam imala taj Sensitive Rosal, baš to novo pakiranje. Zgrabiti ću si još jedan isto u DM-u, kad je tako povoljan. A jako mi se sviđao. Kremasti je i lako se razmazuje, ima blagi miris i meni je osobno bio jedan od najdražih. S Labellovom kamilicom sam posvađana - ne znam zašto, svi labello proizvodi namijenjeni oštećnim usnama naprave mi samo još veću štetu - usne mi se osuše i popucaju, a taj labello kamilica me nakon nanošenja znao i peckati. Ostali Labello proizvodi su mi skroz dobri, a sad kaj je u tima za oštećene usne da mi ne paše, ne znam... (isti problem je bio i sa Labello MED).
Ako si probala bilo koji Rosal (onaj klasični plavi npr.), ovaj je dosta sličan - svi Rosalovi su više manje isti, osim kaj drugačije mirišu. Ja inače volim Rosalove lipbalmove jer se lakše razmažu i nekako imam osjećaj da više odgovaraju mojim usnama i bolje ih njeguju od Labella. I ovaj sensitive od kamilice nema baš miris po kamilici, kao Labello, nego neki blagi vanilasti miris.
Cure koje ste isprobale Labello Vitamin Shake acai i divlja jagoda, jel dobar jednako kao ovaj Malina i brusnica? Meni je malina i brusnica božanstven, kako dobro mirisi i ostavlja ugodan osjecaj na usnama! Lako se razmazuje, a i zanimljivo izgleda. A mirise mi po Pez bombonima. Pitam se ima li smisla kupovati i ovaj drugi. Po čemu miriše, jabuci ili acai bobicama, jeste li jednako odušeljene kao i ja malinom i brusnicom?
i mene isto zanima to i jel ostavljaju ikakav trag? sad na jesen volim da ostavlja crvenkasto, a onaj labello od jagode i višnje su mi dosadili...
asdfasf
11.10.2011., 03:16
jel se nekom dogodilo da mu pukne usna preko noci?
eo, jedna večer kak ne stavim melem na usne i napukne mi usnica od suhoće.
pa eb......
moram svake veceri stavljat melem :facepalm:
Nemoj više stavljati melem, meni on samo površinski pomogne... Nađi bolji balzam. :)
doriana gray
11.10.2011., 11:20
Meni je melvitin balzam najbolji. Ima neka sitna zrnca koja automatski rade blagi piling :)
asdfasf
11.10.2011., 13:10
;36169119']Nemoj više stavljati melem, meni on samo površinski pomogne... Nađi bolji balzam. :)
stavljao sam nevena. kao da mi "izgrize" usnu, a ne pomogne.
melem mi je puno bolji.
a vidjet cu, moram naci nesto. ne volim izgledat kao da sam upravo došao sa putovanja gdje sam skoro dehidrirao. :rofl:
Gusfraba
11.10.2011., 16:10
i mene isto zanima to i jel ostavljaju ikakav trag? sad na jesen volim da ostavlja crvenkasto, a onaj labello od jagode i višnje su mi dosadili...
Ovaj od maline i busnice ostavlja prozirnkasti crveni sjaj. Usne jako lijepo sjaje, kao da imas sjajilo, ali ta crvenkasta boja je jako blaga, nije intenzivna kao kod jagode i višnje.
Ne znam kako je sa acai i jabukom.
Galadriel
11.10.2011., 20:29
kupila sam od balee mazalicu od tresnje i nisam zadovoljna :tuzni:
lijepo mirisi i ugodna je na ustima ali ne ostavlja ni malo crvenog kao sto sam ocekivala :(
ako bi je netko kupio ili se mijenjao za mazalicu koja pusta suptilno crveno neka se javi na pm ;)
leonidas27
11.10.2011., 22:59
kakvo vam je ovo? jel fakat pegla borice?
http://www.perfumezilla.com/images_product/elizabeth-arden-day-care-15ml-0-5oz-lip-fix-cream-women.jpg
Galadriel
13.10.2011., 14:06
stigao mi je burt's bees,,,
i za sad sam prezadovoljna :tulum:
ima predivan miris po pepermintu, ne ostavlja nikakvu boju, ni nikakav masan sloj,, kao da nemas nista na usnama sto sam i htjela,,,a lagano "peckanje" mi je super ;) sad cemo vidtjeti na duge staze kakv je,,koliko brzo se trosi i koliko dobro cuva usne ;)
ako se pokaze dobar sljedece uzimam Burt's Bees Replenishing Pomegranate Lip Balm :D
Mirella
13.10.2011., 20:39
Joj meni u zadnje vrijeme niš za usne ne paše. Imala sam užasnu alergiju na MAC ruž i nakon toga nikako da se oporave skroz. Ne smijem korisiti Melem i stickove na bazi mineralnih ulja, od toga mi je još gore i nikad mi nije ni pasalo. najviše mi odgovara obična Nivea i u zadnjih par dana nekakav testerić Payot dnevne kreme za osjetljivu kožu koja je u biti namijenjena za lice. Al se meni pokazala dobra za usne. prvi dan da me usne ne peku. Mislim da ću sutra po Eucerin Lip Aktiv, on mi je bio jako dobar.
Inače sam cijelo ljeto koristila stick od Plante-a s arganovim uljem i bio mi je OK, al sad više niš, kao ni Ritualsov Eve`s kiss balzam koji mi je odgovarao prošle zime.
novabbb
13.10.2011., 21:24
I meni Eucerin jedino od svih balzama nesto pomogne. Danas sam na poslu imala Coco shine ruz i mislim da sam ga deset puta obnavljala koliko su mi se usne isusile ( a on je kao hidratantan) Kad sam dosla doma, nakon sto me je i ovaj vjetar dokrajcio, usne su me toliko pekle i onda sam natrackala Clarins sjajilo i to me spasilo bolje od bilo kojeg balzama.
Mirella
13.10.2011., 21:32
Dosta cura se već žalilo da im Chanel Coco ruževi isušuju usne, meni ne, al recimo Chanel Hydrabase da.
top-secret-koka
13.10.2011., 21:36
stigao mi je burt's bees,,,
i za sad sam prezadovoljna :tulum:
ima predivan miris po pepermintu, ne ostavlja nikakvu boju, ni nikakav masan sloj,, kao da nemas nista na usnama sto sam i htjela,,,a lagano "peckanje" mi je super ;) sad cemo vidtjeti na duge staze kakv je,,koliko brzo se trosi i koliko dobro cuva usne ;)
ako se pokaze dobar sljedece uzimam Burt's Bees Replenishing Pomegranate Lip Balm :D
meni za klasu bolji od ovog pepermintastog :D
top-secret-koka
13.10.2011., 21:45
Joj meni u zadnje vrijeme niš za usne ne paše. Imala sam užasnu alergiju na MAC ruž i nakon toga nikako da se oporave skroz. Ne smijem korisiti Melem i stickove na bazi mineralnih ulja, od toga mi je još gore i nikad mi nije ni pasalo. najviše mi odgovara obična Nivea i u zadnjih par dana nekakav testerić Payot dnevne kreme za osjetljivu kožu koja je u biti namijenjena za lice. Al se meni pokazala dobra za usne. prvi dan da me usne ne peku. Mislim da ću sutra po Eucerin Lip Aktiv, on mi je bio jako dobar.
Inače sam cijelo ljeto koristila stick od Plante-a s arganovim uljem i bio mi je OK, al sad više niš, kao ni Ritualsov Eve`s kiss balzam koji mi je odgovarao prošle zime.
eucerin mi je dobar, u rangu sa neutrogenom, vichyjem... i drugim ljekarnickim proizvodima, ali ono sto me spasilo prosle zime kad sam se gulila nakon tretmana retin-a i kad su mi usne po rubovim bile u ranama je ovo :cerek::
http://www.lucaspapaw.com.au/index.html
to je prozirna mast, lijepo se razmaze po usnama, ne curi i postojana je, tako da mi povremeno sluzi kao sjajilo :cerek:
nema kod nas, nazalost, samo ebay.
leonidas27
13.10.2011., 23:34
Dosta cura se već žalilo da im Chanel Coco ruževi isušuju usne, meni ne, al recimo Chanel Hydrabase da.
Da,i meni Hydrabase isušuje dok malo manje Rouge Allure
A od balzama (već sam ranije spomenula) jako dobar se pokazao Roc Enydrial Repairing lip care pa sam ga reprizirala. :top:
Nego,jel ima nešto da ispegla okomite borice preko ruba usni???
Wallflower
14.10.2011., 12:43
Dakle. :kokice:
Ne znam što mi se događa, ali usne su mi stalno suhe, i to ne toliko usne, koliko koža iznad i ispod, ne znam kako bih to opisala. :zvrko:
Uglavnom, često mi se pojavi to neko crvenilo i osjećaj peckanja na području oko usana, kao da mi izgori taj dio kože. :durica
Balzami za usne mi ne pomažu baš nimalo jer ga onda moram nanositi i izvan ruba usana, što čak pogoršava situaciju, a i izgleda glupo, u najmanju ruku. :503: :rofl:
Ima li netko neki savjet? :kokice:
6ftunder
14.10.2011., 13:21
Vazelin? :) to jako pomaze nekima.
Wallflower
14.10.2011., 13:39
Hvala, probat ću. :D
Sad sam malo čitala o tome. :kokice:
Dakle, nanosim ga samo prije spavanja? :kokice:
Tamara21
17.10.2011., 16:11
Blistex Classic. Probala sam svakakve balzame, ovog imam tek tjedan dana i oduševljena sam. :s Kupila sam ga u Mulleru, 8kn.
http://www.produkt-suchmaschine.com/images/products/53_/blistex-classic-pflegestift-sf-10-id100166.jpg
pridružujem se pohvalama :cerek: odličan je
Trnoviti maslačak
17.10.2011., 18:41
http://www.beauty-web.de/2009/10/21/blistex-lip-massage-lippenpflege/
kupila ovaj danas jer sam čitala na forumu da su blistex mazalice ok, ako bude dobra, planiram kupiti i onu u kutijici jer za 8 kn se isplati :)
merlinka
17.10.2011., 19:22
Meni je ovaj Blistexov super, za one koje vole boju:
http://produkte.schlecker.com/media/articleImages/Blistex-Lip-Tone-4008455003047.jpg
Trnoviti maslačak
17.10.2011., 19:42
Meni je ovaj Blistexov super, za one koje vole boju:
http://produkte.schlecker.com/media/articleImages/Blistex-Lip-Tone-4008455003047.jpg
kupila i taj al svojoj mami :)
trešnjica
18.10.2011., 12:23
Može mi netko pomoći, imam jedan problemčić. Prije nekoliko dana pojavila mi se ranica na gornjoj usni. Ispočetka je izgledalo samo kao jako suho područje bez promjene boje usana pa sam mazala labelom do besvijesti :zubo: ali od prekjučer a pogotovo danas izgleda kao mala rana tamno crvene boje i povremeno me pecka a kad npr. razvučem usne u osmijeh, osjetim da malo boli. Je li to razlog za zabrinutost? :misli: Moja pretpostavka je da mi je to od ugriza dečkovih zubiju, to se dogodilo prije nekih 8 dana pa mi čudno da tek sada dolazi do izražaja :zubo: Ne znam gdje točno postaviti temu , nemojte me napasti :šmrc:
Da ne bude veliki offtopic, najbolja stvar po meni za usne je zagrebački melem :top:
balea od kokosa, balea od vanilije i lushov od čokolade su mi najbolji. inače imam jako suhe usne i oni pomognu
diorella
23.10.2011., 21:14
moj omiljeni:
https://s3.amazonaws.com/luuux-original-files/bookmarklet_uploaded/neutrogena_lippenpflegestif.jpg
Ne znam što mi se događa, ali usne su mi stalno suhe, i to ne toliko usne, koliko koža iznad i ispod, ne znam kako bih to opisala. :zvrko:
Uglavnom, često mi se pojavi to neko crvenilo i osjećaj peckanja na području oko usana, kao da mi izgori taj dio kože. :durica
točno to.. i meni se gule k tome..
užas. i što je najgore, to zbilja peče :eek:
i što je još gore i čudnije - nikad u životu mi se to nije događalo, nikad ja nisam imala problema s usnama.
mislim da je to otkad koristim ruževe (prošla jesen), s tim da zimi još više, što i ne čudi.
ok, trenutno nisu, ali prošli i pretprošli tjedan.. oslobodi bože..
većinu vremena mi nisu normalne, suhe i užasne..
ne, zapravo sam tu da nađem neki izvanredni :zubo: balzamić kojeg bi stavljala navečer pa neka bude do jutra na usnama, slobodno. neki koji bi ih istinski nahranio i napio.?
inače koristim melem tako (kao i bademovo ulje katkad - niš koristi od njega) i kao, on mi je super super a zapravo ništa posebno, samo sam navikla pa eto. jer koristim ga par godina već, imam u sticku i onaj mali..
nedavno sam čitala ovdje, netko je hvalio neki alverde, bi netko znao koji je najbolji njihov? ako ih uopće imaju više vrsta u ponudi :misli:
Je li netko isprobao Korres buttere? http://www.google.hr/imgres?q=korres+butter&um=1&hl=hr&sa=N&rlz=1C1SKPC_enHR331HR350&biw=1280&bih=666&tbm=isch&tbnid=bkc0t9SFBxeIYM:&imgrefurl=http://karlasugar.net/2010/03/korres-lip-butters/&docid=cTGSqX-o781y_M&imgurl=http://karlasugar.net/wp-content/uploads/2010/03/Korres-Lip-Butter.jpg&w=800&h=600&ei=SrepTr-UHYz64QSJ29HqDw&zoom=1&iact=rc&dur=480&sig=110895821576914143065&page=1&tbnh=144&tbnw=189&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:15,s:0&tx=50&ty=96
Namjeravam naručiti jer sam negdje pročitala da su ok sastojci, bez mineralnih ulja i sl., no ako netko zna: jel njeguju dovoljno kao npr. Nuxe balzam? Predivne su mi nijanse i htjela bih ih više naručiti, ali čim je nešto u boji, bojim se da mi neće biti dovoljno njegujuće.
samotna šetačica
27.10.2011., 23:56
Je li netko isprobao Korres buttere?
Probala sam prije kojih 2 godine Korres lip butter od dunje i meni se pokazao odličnim proizvodom: prekrasno je mirisao, ostavljao je baš lijepu, upečatljivu crvenu boju i fino hidratizirao usne. :cerek: I sjećam se da mi je baš dugo trebalo da ga potrošim, a nije bio osobito skup (mislim da me koštao oko 40kn, a naručila sam ga sa grčke stranice koju je netko stavio na forum, no ne sjećam se više adrese :o ), u svakom slučaju jeftiniji nego Nuxe.
Sestra je imala šipak (ako se ne varam) i također joj je bio dobar. :)
danas sam u kauflandu naletjela na labella i iako ne volim labella, uzela si jedan jer mi vrag ne da mira. od kamilice i nevena.
mogu reći da je puno bolji od melema :o melem mi je zapravo sad bezveze...
cure, a koji vam je funkcionalan balzam u vidu volumena? :eek: :D
kakav je recimo.. Rosal Instant volume?
dajte mi nešto preporučite!
Kaj, u smislu povećanja volumena?
Pa ništa, naravno :D
pa ono, malo da nabubre
:brukica:
:zubo:
naišla sam slučajno na sliku tog rosala pa mi palo na pamet da mi treba nešto takvo..
imala sam ja prije onaj jedan essence, sjajilo, isto za volumen, stvarno je davalo malo volumena. ali ne volim sjajila.. ok, pretpostavljam da je i rosal kao sjajilo ? :misli:
u vezi rosala, ja sam ljetos u nekom casopisu dobila malu vrecicu-tester. uglavnom, toliko je ljepljivo da ne mozes razdvajati usne, koma..
ozbiljno? :(
a fuj.. ne volim to.. nadala sam se nečemu rijeđem, više ko kremica-sjajilo
joj, a baš sam ga se uhvatila..:zubo: vidjet ću
keira22
29.10.2011., 13:03
moj omiljeni:
https://s3.amazonaws.com/luuux-original-files/bookmarklet_uploaded/neutrogena_lippenpflegestif.jpg
Potpisujem!:):)
mirna_nemirna
29.10.2011., 15:18
Otkrila Lavera balzame za usne u Kemigu. *srčeko*
Drži se jaaako dugo i ne isušuje usne, a svi dosad bi mi jako brzo isušili. I kupila sam slučajno u soft bronze boji i sad mi usne izgledaju duplo veće kad nanesem. xD Nemam pojma u čem je stvar, valjd u tom blagom brončanom pigmentu. Vraćam se po ostale boje. ^^
weknica
29.10.2011., 21:41
usne izgledaju duplo veće
Ja koristim Lavera classic i primjetila sam istu stvar :D
garibić
31.10.2011., 20:09
Za cure koje imaju problem s crvenilom, suhom i zategnutom kozom oko usana:meni je ovo pomoglohttp://www.google.ba/imgres?q=balea+das+gesunde+plus+panthenol&um=1&hl=hr&sa=X&biw=1360&bih=643&tbm=isch&tbnid=VD23l-mPHkIVZM:&imgrefurl=http://yuniispflegeblog.blogspot.com/2011/09/die-panthenol-salbe-von-das-gesunde.html&docid=J7xZ8CvDuTftuM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-Egf4UBiM_1k/TnJARDfrthI/AAAAAAAAAKc/2CGSm6qVYS4/s1600/DSCN0502.JPG&w=566&h=800&ei=2PGuTtOaAcTtOYiT9ckP&zoom=1&iact=hc&vpx=636&vpy=120&dur=3063&hovh=267&hovw=189&tx=115&ty=110&sig=106722023069695108518&page=1&tbnh=148&tbnw=112&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:3,s:0
Inace, od svih silnih labela koje sam probala jedino mi valja ovo: http://www.google.ba/imgres?q=alverde+lippen&um=1&hl=hr&biw=1360&bih=643&tbm=isch&tbnid=tzsEz886W2UmqM:&imgrefurl=http://www.pinkmelon.de/test/pflege-2/gesicht-2/lippenpflege-2/alverde-lippen-balsam-calendula.html&docid=_psRcrldrbf6AM&imgurl=http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2009/10/alverde_lippenpflege_artikel.jpg&w=530&h=478&ei=SPKuTvTjGMiVOpmMvcMP&zoom=1&iact=rc&dur=458&sig=106722023069695108518&page=1&tbnh=146&tbnw=165&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=87&ty=58
Victoria88
03.11.2011., 18:11
vjerna ovome :)
http://hr.oriflame.com/catalog-images/product/global/20279_2.png
mala angie
03.11.2011., 19:14
meni su najbolji zg. melem i Carmex!!!:cerek:
I skoro sam zaboravila Dior Lip glow-color reviver balm, može i on u ovu kategoriju.:DDivan mi je, nježan, lijepo miriše, da laganu bojicu usnama...mrak :)
beppina
03.11.2011., 19:19
Zagrebački melem u sticku :cerek:
Prezadovoljna sam.
trenutno mi je najbolji
http://img40.imageshack.us/img40/7893/labgt.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/40/labgt.jpg/)
Sunnyday13
06.11.2011., 20:25
jedno od najboljih labela mi je alverde neven :cerek: međutim,u zadnje vrijeme koristim lip smackere i z kozma efekt je isti kao s nevenom a ima mnogo mirisa/okusa i svi su super tako da mijenjam :)
Trenutno imam rane po usnama (i u ustima) - promjene vremena + stres= katastrofa. U kućnoj "apoteki" imam nuxe u teglici,neutrogenu, eucerin,blistex, FLP aloe lips, becutan kremicu i vichy. Ništa ne pomaže :(
Bila sam kod doktorice opće prakse i za rane u ustima mi je dala Hexnešto,a za rane po usnicama mi je rekla da mažem usnice s balzamom za usne :rolleyes: Onak,nou šit šrkol. Uopće pa nisam probala.
Kaj bi još mogla probati? Labella,Balea mazalice i slično mi ne dolazi u obzir,to mi nije dobro ni kad su mi usnice normalne.
runolistSA
07.11.2011., 13:42
probaj pantenol kremu. meni pomaze kad mi se usne izranjavaju. otkrice mi je i carmex krema. to sam dobila na poklon i bila sam skepticna jer sadrzi mentol i kamfor. mislila sam da ce me to dodatno iritirati i peckati. srecom prevarila sam se. sredi sve probleme sa usnama ukljucujuci i herpes.
DNS_U2_fan
07.11.2011., 17:59
Trenutno imam rane po usnama (i u ustima) - promjene vremena + stres= katastrofa. U kućnoj "apoteki" imam nuxe u teglici,neutrogenu, eucerin,blistex, FLP aloe lips, becutan kremicu i vichy. Ništa ne pomaže :(
Bila sam kod doktorice opće prakse i za rane u ustima mi je dala Hexnešto,a za rane po usnicama mi je rekla da mažem usnice s balzamom za usne :rolleyes: Onak,nou šit šrkol. Uopće pa nisam probala.
Kaj bi još mogla probati? Labella,Balea mazalice i slično mi ne dolazi u obzir,to mi nije dobro ni kad su mi usnice normalne.
Probaj med. :mig: Mene su jednom potpuno izludile ispucane usne, ništa mi nije pomoglo dok nisam na netu našla preporuku za med. Namažeš tanak sloj meda, ostaviš par minuta da se posuši i onda na to Labello ili vazelin ili nešto slično. Meni je to pomoglo u roku od jednog dana. :s
Fala vam cure na savjetima. Jučer sam šprickala propolisom i stavila navečer med u debljem sloju i usnice su danas puno bolje.
overburdened
08.11.2011., 14:32
5rich, kakav ti je nuxe u teglici?
SativaX
08.11.2011., 16:06
Nisam 5rich :D, ali moram reći da je Nuxe u teglici SAVRŠEN! :cerek:
Kupila sam ga prošle godine negdje u ovo vrijeme, koristim ga više-manje svaki dan (samo navečer jer mi je nekako nehigijenski i nepraktično stavljati prstima dok sam vani), i nemam nikakvih problema s ispucalim i suhim usnicama, kao što je prije bio slučaj. Mislim da će mi ta ista teglica potrajati i ovu zimu + miris je još uvijek isti, nije nimalo ishlapio (med+limun).
Preporučam ga, stvarno se isplati! :top:
Otkrila Lavera balzame za usne u Kemigu. *srčeko*
Drži se jaaako dugo i ne isušuje usne, a svi dosad bi mi jako brzo isušili. I kupila sam slučajno u soft bronze boji i sad mi usne izgledaju duplo veće kad nanesem. xD Nemam pojma u čem je stvar, valjd u tom blagom brončanom pigmentu. Vraćam se po ostale boje. ^^
Ovo potpisujem!!! Savršeni balzami za zimu, koliko god puno ga stavim nikad mi se ne skupi u smislu one bijele crte. Kupila sam soft bronze i stvarno mi je predivna boja, pogotovo sad mi super stoji kad sam crvenokosa:rofl:!
Imam i od jagode iisto je mrak:cerek:.
Rebelle Fleur
09.11.2011., 14:49
Garnier. :cerek:
Trenutno koristim onaj u žutoj tubici, jako sam zadovoljna. :top:
Nisam 5rich :D, ali moram reći da je Nuxe u teglici SAVRŠEN! :cerek:
Kupila sam ga prošle godine negdje u ovo vrijeme, koristim ga više-manje svaki dan (samo navečer jer mi je nekako nehigijenski i nepraktično stavljati prstima dok sam vani), i nemam nikakvih problema s ispucalim i suhim usnicama, kao što je prije bio slučaj. Mislim da će mi ta ista teglica potrajati i ovu zimu + miris je još uvijek isti, nije nimalo ishlapio (med+limun).
Preporučam ga, stvarno se isplati! :top:
potpisujem:)
totalno se isplati. i sad, kad si me vec podsjetila, moram ga ic kupiti:D
Petrić, nemoj miješati sve što imaš jer pogoršavaš situaciju. Pusti sve druge mazalice i prebaci se samo na Nuxe. Ni ruževi neko vrijeme ne dolaze u obzir.
Vjeruj mi, a i pitaj Jog. Njoj je lani bilo tako, a meni se isto zna dogoditi.
Usta samo još gora budu ako ih mažeš sa svim i svačim.
Još jedna opcija je Gavezova mast, ali ja bi nju uvela nakon što Nuxe sanira usne ;)
Volim sebe
09.11.2011., 20:24
Meni licno je melem bzvz :ne zna: ... Mislim probala sam ga a kod mene su usne kao da sam 1000 godina bila bez vode..A taj melem nissh ne pomaze :504:
Kupila sam labello ˝Fruity shine pink guava˝ i meni je superr :cerek: ja ga preporucujem..Jer kad ga namazes usnice su ti meke i nisu suhe.A divno mirise..:D
Nije loše ni ˝Labello Pure & Natural˝.Mada ga nema baš svugdje kupiti.A stvarno djeluje.. :hrk:
Andjelcic
09.11.2011., 20:29
nuxe je odlican, meni traje vec 11 mjeseci, mislim da cu ga do kraja godine i potrositi. kad ga mazem, bas imam feeling da nije rijec o teskoj kemiji.
5rich, kakav ti je nuxe u teglici?
Odličan.
Jedina mu je mana što je u teglici,ali navodno skoro dolazi i u sticku:cheer:
Petrić, nemoj miješati sve što imaš jer pogoršavaš situaciju. Pusti sve druge mazalice i prebaci se samo na Nuxe. Ni ruževi neko vrijeme ne dolaze u obzir.
Vjeruj mi, a i pitaj Jog. Njoj je lani bilo tako, a meni se isto zna dogoditi.
Usta samo još gora budu ako ih mažeš sa svim i svačim.
Još jedna opcija je Gavezova mast, ali ja bi nju uvela nakon što Nuxe sanira usne ;)
Hvala na savjetu :kiss:
Jučer i prekjučer sam špricala propolis i mazala med i usnice su puno bolje. Danas se vraćam Nuxeu.
Fale mi ruževi :tuzni: U zadnje vrijeme mi je najdraži make up maskara,rumenilo i neki drečavi ruž.
Cure, kolika je cijena tog Nuxea u teglici/sticku?
SativaX
10.11.2011., 17:24
Cure, kolika je cijena tog Nuxea u teglici/sticku?
Ako me sjećanje ne vara, nekih 80-ak kn.
eyedetox
11.11.2011., 14:37
Odličan.
Jedina mu je mana što je u teglici,ali navodno skoro dolazi i u sticku:cheer:
Nadam se da taj neće imati zrnca u sebi kao ovaj u teglici :(
ja sam si kupila jučer ovaj
http://katalog.vasezdravlje.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/A_DERMA_Balzam_z_4e8980d05f98a.jpg
za sad je fantastičan
weknica
11.11.2011., 18:48
eyedetox, koja je cijena ovog A-derminog balzama? Kakve je konzistencije, jel sličan Eucerinovom lip repairu (ako si probala)?
Tiruriru
11.11.2011., 21:41
Ajd dobro, ja sam vec mislila da sam zabrijala da ima tak nesto u sebi :D
hej, sorry, mi možeš reći gdje si kupila taj Blistex Lip tone? Tnx!
Splenda
12.11.2011., 01:24
po opisu, manjka ti vitamina b skupine. ali neće ti škoditi ako uzmeš i multivitamin, pij barem mjesec dana, a onda ako i dalje budeš pod stresom, uzmi samo b kompleks. (vitamini b skupine se pojačano troše kad si pod stresom.)
po opisu, manjka ti vitamina b skupine. ali neće ti škoditi ako uzmeš i multivitamin, pij barem mjesec dana, a onda ako i dalje budeš pod stresom, uzmi samo b kompleks. (vitamini b skupine se pojačano troše kad si pod stresom.)
Hvala ti na savjetu. Dugo nisam pila b kompleks zbog gladi koje izaziva, ali sutra idem kupiti. :D
eyedetox
14.11.2011., 13:33
eyedetox, koja je cijena ovog A-derminog balzama? Kakve je konzistencije, jel sličan Eucerinovom lip repairu (ako si probala)?
Košta oko 50 kn, nije sličan Eucerinovom ali jednako dobro oporavlja usne.
Eucerin je onako više sklizak
http://loveleyla.com/wp-content/uploads/2010/08/Alverde-balzam-za-usne.jpg
kupih ga jutros, odmah sam ga počela trošiti svakih pola sata, nikako ga se zasititi :cerek:
ne podnosim balzame u teglicama, teško se nanose (zato sam preskočila novi balein LE sa lubenicom iako izgleda cute), a jake arome mi se brzo zgade pa odustanem od balzama i bacim ih napola potrošene ili zgubim.. ovaj ima jako blag okus, skoro neprimjetan a najbolji feature je finish - ne ostavlja usne masnima kao da sam jela pohanu kokoš prije minutu, što je recimo bio slučaj sa Meleom, Labellom etc. a jako je hidratantan.
ova Alverde marka me sve više oduševljava od krema do šminke, mislim da ću se češće vraćati u dm zbog iste :top:
mademoiselle...
16.11.2011., 15:25
http://loveleyla.com/wp-content/uploads/2010/08/Alverde-balzam-za-usne.jpg
kupih ga jutros, odmah sam ga počela trošiti svakih pola sata, nikako ga se zasititi :cerek:
ne podnosim balzame u teglicama, teško se nanose (zato sam preskočila novi balein LE sa lubenicom iako izgleda cute), a jake arome mi se brzo zgade pa odustanem od balzama i bacim ih napola potrošene ili zgubim.. ovaj ima jako blag okus, skoro neprimjetan a najbolji feature je finish - ne ostavlja usne masnima kao da sam jela pohanu kokoš prije minutu, što je recimo bio slučaj sa Meleom, Labellom etc. a jako je hidratantan.
ova Alverde marka me sve više oduševljava od krema do šminke, mislim da ću se češće vraćati u dm zbog iste :top:
Meni je bio relativno okej, ali zbog svoje masnjikave forumule sam "morala" mazati svakih 15 min jer bi mi išlo na živce da su mi usta suha. Uglavnom, odustala sam jer sam se doslovno navukla i potrošila u tjedan dana :rolleyes:
Sad mi Melem u sticku traje po mjesec dana :cerek:
et vidiš, ja nemam naviku korištenja balzama jer imam zdrave i neispucale usne koje su tu i tamo suhe (pogotovo kad sam vani i jako je hladno kao ovih dana), a ovaj koristim pred spavanje i kad idem do grada, tak da mislim da će držati barem koji tjedan :) al za tu cijenu nije bedara, meni fkt najbolji balzam do sad, mrzim ove masne...
Ne znam jel ima zrnca jer sam ga kupila za poklon ali došao je; samo da vam javim i košta 55 kuna :mig:
U toj istoj ljekarni je onaj u teglici 90 kuna pa da znate računati koliko će biti "kod vas" u ljekarnama :mig:
darija*
18.11.2011., 16:58
je li netko probao bebe vanilla? http://resources.shopstyle.com/sim/ae/a0/aea08c1177dc65843992a6a00201fd8b/bebe-smallflower-lip-treatments-vanilla-lip-balm-by.jpg
imala sam njihov classic i bio je dobar, samo me brine da ovaj od vanilije ne ostavlja neki žućkasti trag na usnama :ne zna:
meni je ovo super (muller, 23kn). skine ono malo ispucale kožice na usnama što imam, fino ih njeguje i omekša
http://uat-www.bonjourhk.com/main/product_detail.aspx?id=1001533&cat=1000&subcat=1007&sku=DAO162874&lang=en&
*ivancica*
18.11.2011., 19:25
je li netko probao bebe vanilla? http://resources.shopstyle.com/sim/ae/a0/aea08c1177dc65843992a6a00201fd8b/bebe-smallflower-lip-treatments-vanilla-lip-balm-by.jpg
imala sam njihov classic i bio je dobar, samo me brine da ovaj od vanilije ne ostavlja neki žućkasti trag na usnama :ne zna:
ako je to taj koji ja imam, da, ostavlja trag bijeli...stoji mi bezveze doma ne koristim ga..
Ja koristim ovaj i super mi je..
http://www.biofarm.hr/slike/mala1000250.jpg
Trenutno imam Melemov u sticku jer sam prehladjena i usnice su mi jako ispucane, pa jedino on pomogne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bumbar_zzz
20.11.2011., 05:22
trenutno mi je najbolji
http://img40.imageshack.us/img40/7893/labgt.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/40/labgt.jpg/)
Kupih si ovaj prošli tjedan i zadovoljna sam.
Inače sam pomalo opsjednuta kamilicom... :)
Ja koristim ovaj i super mi je..
http://www.biofarm.hr/slike/mala1000250.jpg
Gdje i koliko?
Marija1988
21.11.2011., 13:57
Ja koristim trenutno ovaj i oduševljena sam :cerek:
http://www.labello.com.hr/products/pink-guava.html
mademoiselle...
21.11.2011., 15:12
Gdje i koliko?
Muller, oko 25 kn.
Meni nije bio dobar za zimu, ljeti da.
miss burleska
21.11.2011., 16:04
meni je ovo super (muller, 23kn). skine ono malo ispucale kožice na usnama što imam, fino ih njeguje i omekša
http://uat-www.bonjourhk.com/main/product_detail.aspx?id=1001533&cat=1000&subcat=1007&sku=DAO162874&lang=en&
baš sam gledala to čudno nedavno al nisam se odlučila na kupnju:D imala sam vandini repair balm, bio je ok al ništa posebno dobar, pa sam zato malo skeptična iako me ovaj tvoj peel balm baš privlači :raspa: kakva mu je tekstura i miris i jel to više balm za njegu ili za sanaciju?:mig:
nikako da dočekam povratak balee uree na police:o
Burleska, prestani mjenjati avatare :503::rofl:
Muller, oko 25 kn.
Meni nije bio dobar za zimu, ljeti da.
Zašto, nije ti dovoljno hranjiv?
mademoiselle...
21.11.2011., 16:37
@Muffet
Da, nekak mi ostavlja čudan "film", pomalo ljepljiv :ne zna:
miss burleska
21.11.2011., 16:59
Burleska, prestani mjenjati avatare :503::rofl:
:lol:
nijedan mi nije dovoljno kul!:durica
joj moram pod hitno kupiti neki novi balzam za usne, trošim zadnje kapi onog cv za obnovu. ni sama ne znam što da kupim a to obično završi sa kupnjom nekoliko promašenih proizvoda pa me već sad pere panika :zubo:
mirna_nemirna
21.11.2011., 17:55
joj moram pod hitno kupiti neki novi balzam za usne, trošim zadnje kapi onog cv za obnovu. ni sama ne znam što da kupim a to obično završi sa kupnjom nekoliko promašenih proizvoda pa me već sad pere panika :zubo:
Lavera lavera lavera. :cheer: :cheer: :cheer:
karollina
22.11.2011., 19:15
meni nisu garnierovi balzami dobri , labello mi je presuho za moja suha usta, melem isto nehidratizira dobro.uglavnom ti mi balzami samo ostave sloj površinski na usnama,ništa se neupije.
meni treba nešto masnije i da se upije pa mi je neutrogenin bio dobar , lavera obični mi je dobar, i koji rosalov jer imaju dosta masne balzame. u baš alarmatnim situacijama namažem nevenovom masti od balee, vezelinom, medom.
sad imam namjeru da kupim carmex pa da vidim.
moje su usne užasno osjetljive, i dosta dugo vremena su bile u prilično lošem stanju, pa sam očajnički isprobavala sve i svašta, samo da ih zaliječim.. probala sam blistex nekoliko različitih, nijedan mi nije odgovarao osim lip relief, ali su mi usnice postale ovisne o njemu, i morala sam ga stalno nanosit, a svaki pokušaj da prekinem s upotrebom rezultirao je krvavim i bolnim usnama.. ali, prestala sam ga koristit i uzela tebe - lip moisture balm, koji je bio bačen novac - nestao bi u roku 15 minuta, ima prilično loš miris jer je od maslinovog ulja, ali uopće nije hranjiv, usne su mi bile suhe ko papir nakon nanošenja. neutrogena i melem u sticku mi isto nisu odgovarali, nedovoljno hranjivi i stalno sam se morala trackat..
i onda sam ovdje čitala i otkrila carmex. to je najbolji balzam za usne ikad :cerek: ne odvajam se od njega već nekih 8 mjeseci, i konačno, po prvi put u životu od kad sam ga počela koristiti mogu staviti ruž na usne. to prije nije bilo moguće zbog ispucalih i suhih usnica.. bila sam jako bolesna prije 2 tjd, usnice su mi popucale zbog teške dehidracije i visoke temperature, carmex me sredio za 2 dana - tako da ga najtoplije preporučam :)
*ivancica*
23.11.2011., 20:59
e sad ga i ja moram kupit i gotovo :D di tog ima za kupit ?? ja to baš ne viđam..i kojih ima u hrv, jer vidim da cure nešto naručuju preko neta ?? :S
Cure, malo listam ali ne nalazim...molim vas brzinske recenzije za Eucerin i Avene mazalice za usne :moli:, naravno, uz makar približnu cijenu :D
e sad ga i ja moram kupit i gotovo :D di tog ima za kupit ?? ja to baš ne viđam..i kojih ima u hrv, jer vidim da cure nešto naručuju preko neta ?? :S
:D ne znam odakle si, ali ako si iz zagreba, ima u ljekarni na početku vlaške i u onoj ljekarni u pothodniku u importanneu :) ako nisi iz zagreba, potraži u ljekarnama. vidjela sam carmex i u mulleru na trgu, ali nije bilo lip balma u sticku nego neka kremica ako se ne varam.
cijena je mislim 24 kn i nešto sitno :mig:
što se tiče drugog pitanja, znam da se burt's bees ne mogu kupit kod nas.
*ivancica*
24.11.2011., 17:11
:D ne znam odakle si, ali ako si iz zagreba, ima u ljekarni na početku vlaške i u onoj ljekarni u pothodniku u importanneu :) ako nisi iz zagreba, potraži u ljekarnama. vidjela sam carmex i u mulleru na trgu, ali nije bilo lip balma u sticku nego neka kremica ako se ne varam.
cijena je mislim 24 kn i nešto sitno :mig:
što se tiče drugog pitanja, znam da se burt's bees ne mogu kupit kod nas.
hvala ti :D iz zagreba sam, pa ću pogledat dole u importaneu, to mi je usput :)
hvala ti :D iz zagreba sam, pa ću pogledat dole u importaneu, to mi je usput :)
nema na čemu :) javi jel ti paše, nadam se da ćeš bit oduševljena ko i ja :D
top-secret-koka
25.11.2011., 08:22
totalno otkrice mi je cera di cupra balsamo labbra :cerek:
tako, kremasto, gusto, hranjivo :cerek: i odlicno sluzi kao sjajilo :cerek:
ma divota u tubici!
http://www.something-italian.com/.media/925139971694.png
ima u dvije verzije, sa bijelim cepom, taj je nesto laganiji, isto dobar, ali ovaj sa slike, sa rozim je preodlican balzam.
eyedetox
25.11.2011., 11:07
Cure, malo listam ali ne nalazim...molim vas brzinske recenzije za Eucerin i Avene mazalice za usne :moli:, naravno, uz makar približnu cijenu :D
Eucerin ali u tubi :top:
avene i eucerin u sticku ništa posebno kao svaka druga mazalica, cijene su ti od 30 do 60 kn kako koji
Eucerin ali u tubi :top:
avene i eucerin u sticku ništa posebno kao svaka druga mazalica, cijene su ti od 30 do 60 kn kako koji
Hvala ti :)
Na kraju mi je mater kupila La Roche Posey u tubi, nadam se da bude dobar (tek ću ga sutra dobit) :D
*ivancica*
25.11.2011., 19:39
nema na čemu :) javi jel ti paše, nadam se da ćeš bit oduševljena ko i ja :D
super mi je supeeeeer :) bar na prvu, danas sam si ga odma kupila :D to je jedini koji ima u stiku ?? jel ima kakvih okusa i to :D
ma divota u tubici!
ima u dvije verzije, sa bijelim cepom, taj je nesto laganiji, isto dobar, ali ovaj sa slike, sa rozim je preodlican balzam.
Koka, a kakvo je na ustima? Ne ostavlja bijelo? :)
bedacha
25.11.2011., 21:56
ma divota u tubici!
Ajme, meni je ovo tako smrdilo i imalo odvratan okus da sam ga bacila nakon 2 upotrebe :ne zna:
Al bi pohvalila A Derma balzam, nema okusa, mirisa, gust je, upije se u usne i stvarno zaštiti. :)
top-secret-koka
25.11.2011., 22:30
Koka, a kakvo je na ustima? Ne ostavlja bijelo? :)
ne ostavlja bijelo, lagano je rozo obojano sa sitnim sjajnim cesticama, vise je gusto-uljne konzistencije, nije glicerin kao ostale mazalice koje su tako pakirane.
Ajme, meni je ovo tako smrdilo i imalo odvratan okus da sam ga bacila nakon 2 upotrebe :ne zna:
:)
miris je vrlo blag, neprimjetan, a okusa nema, evo bas ga lizem sa usana i nema okus :ne zna:
jel mi pricamo o istom balzamu :confused:
super mi je supeeeeer :) bar na prvu, danas sam si ga odma kupila :D to je jedini koji ima u stiku ?? jel ima kakvih okusa i to :D
drago mi je da ti je dobar. meni je bilo super jer sam valjda prvi put nešto stavila na usnice a da nisam osjećala onako sloj proizvoda koji ostaje na površini, nego upije, a ostanu meke, ne osuši ih. nema okusa, to je jedan i jedini carmex. :D meni je malo čudan bio miris na početku, al brzo sam se navikla.
od okusa i voćnih, jedini koji je meni vrijedan spomena je lip smacker od jagode i banane. mislila sam da je samo bezvezna mazalica koja samo fino miriše, al zbilja je ok. usnice se onako malo sjaje, navlaži i hidratizira, iako je skroz drugačije teksture od carmexa. al ono što je meni dosta bitno - ni on mi ne ostavlja sloj koji se onda i još nakupi po usnicama za razliku od svih labela i rosala i sličnih. :)
bedacha
26.11.2011., 10:41
miris je vrlo blag, neprimjetan, a okusa nema, evo bas ga lizem sa usana i nema okus :ne zna:
jel mi pricamo o istom balzamu :confused:
I ja sam :confused: al sigurno sam imala taj. Možda sam naletila na pokvareni :ne zna: Znam da sam ga kupila u Slo, do tad ga nisam vidjela kod nas i baš mi je bio grozan.
*ivancica*
26.11.2011., 14:33
drago mi je da ti je dobar. meni je bilo super jer sam valjda prvi put nešto stavila na usnice a da nisam osjećala onako sloj proizvoda koji ostaje na površini, nego upije, a ostanu meke, ne osuši ih. nema okusa, to je jedan i jedini carmex. :D meni je malo čudan bio miris na početku, al brzo sam se navikla.
od okusa i voćnih, jedini koji je meni vrijedan spomena je lip smacker od jagode i banane. mislila sam da je samo bezvezna mazalica koja samo fino miriše, al zbilja je ok. usnice se onako malo sjaje, navlaži i hidratizira, iako je skroz drugačije teksture od carmexa. al ono što je meni dosta bitno - ni on mi ne ostavlja sloj koji se onda i još nakupi po usnicama za razliku od svih labela i rosala i sličnih. :)
:) gledala sam po ebayu tek toliko da vidim jel ima šta i naletila sam na limetu, vaniliju, jagodu i višnju (samo sam stikove gledala), možda jednom naručim al ovo mi je pravo malo otkriće :) hvala ti puno :cerek:
Hvala, Koka. Svakako ću probati, super zvuči :)
oksnaps
29.11.2011., 15:07
http://www.en.eveline.eu/product/id/2170.Extra_Soft_bio_LIP_REGENERATING_BALM.html
Ima li ovoga kod nas? I gdje?
Izgleda dobro :-)
meni je predobar vichy aqualia thermal levres lips u sticku
samotna šetačica
29.11.2011., 23:10
http://img716.imageshack.us/img716/7424/image465vl.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/716/image465vl.jpg/)
Ima li ovoga kod nas? I gdje?
Izgleda dobro :-)
Ima u Kozmu u Importanneu, pa pretpostavljam da ima i u ostalima. :)
Dođe okruglih 10kn. :mig:
(ispravila sam ti link, nadam se da sam pogodila proizvod :))
Dandy_080
02.12.2011., 17:48
http://img163.imageshack.us/img163/9429/labellovitaminshakeveli.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/163/labellovitaminshakeveli.jpg/)
Meni je za sada ovaj ok! Ne treba mi ništa jako masno ni hidratantno jer s usnama nemam problema pa sam nekako zapela za ovaj! Nadam se samo da me neće isušiti kao što su mi ostala Labella napravila! :moli:
Ovaj daje blago roskastu boju, nježan je, dosta omekša usne, dugo drži (iako ga ja brzo smažem zbog mirisa), miris... :cerek:
Fantastičan! :mig:
polkagaist
03.12.2011., 20:22
http://img163.imageshack.us/img163/9429/labellovitaminshakeveli.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/163/labellovitaminshakeveli.jpg/)
Meni je za sada ovaj ok! Ne treba mi ništa jako masno ni hidratantno jer s usnama nemam problema pa sam nekako zapela za ovaj! Nadam se samo da me neće isušiti kao što su mi ostala Labella napravila! :moli:
Ovaj daje blago roskastu boju, nježan je, dosta omekša usne, dugo drži (iako ga ja brzo smažem zbog mirisa), miris... :cerek:
Fantastičan! :mig:
Meni je taj odličan! Svake godine sam imala problema sa ispucalim usnama, pa sam ove godine išla preventivno i kupila ovo labelo. Sad čim osjetim da mi se malo isušuju namažem. Odličan je! Miris i okus mmmmmm... :cerek::cerek:
Je netko probao možda ovaj drugi iz te linije sa jabukom i još nečim? Kakav je? Miris/okus?
pure evil
04.12.2011., 15:00
Ja imam takav sa jabukom i još nečim (nemrem se sjetit),ovo će valjda biti prvo labelo koje ću potrošit do kraja.. potpisujem Dandy,ista stvar :mig:
miss burleska
04.12.2011., 17:36
Ima u Kozmu u Importanneu, pa pretpostavljam da ima i u ostalima. :)
Dođe okruglih 10kn. :mig:
(ispravila sam ti link, nadam se da sam pogodila proizvod :))
jesi probala ovaj eveline balm?:mig: gledam ovu ispravljenu fotku i službenu stranicu i nije mi baš najjasnije jesu to tri različita balma il jedan isti?:confused:
samotna šetačica
04.12.2011., 20:27
jesi probala ovaj eveline balm?:mig: gledam ovu ispravljenu fotku i službenu stranicu i nije mi baš najjasnije jesu to tri različita balma il jedan isti?:confused:
Nisam probala. Iako mislim da ću uskoro, jer mi je Labello taman pri kraju, a ovo mi se čini fino. :)
To je jedan balm, ali sa 3 okusa/mirisa: obični (s mentolom, ako se ne varam), jagoda i višnja. :)
Volim sebe
04.12.2011., 20:53
Ja stvarno imam izrazito suhe usne.Mada mi melem ni pavloviceva ne pomaže.
Sve sam probala.Cak sam u dm kupila nekakvo ulje za usne.A procitala sam da su usne jako lijepe kad se namažu medom.
Inace ja u to ne vjerujem,ali mi prijateljica kaže da joj med pomaže.Ulje za usne isto ne pomaže jer je nekakvo grozno..
Meni su najgora labella ROSAL probala sam ih.Od njih su mi usne postale kao pustinja a izgubile su otpornost i svee.FUJJ nemojte kupovati..
Meni je LABELLO plavo classic jako dobro evo slike:http://static.rp-online.de/layout/showbilder/8753-Labello.jpg
Ima fin miris,njeguje usne i super je.Jednostavno i bez boje...Super je..
Isto tako,LABELLO balzam za usne je stvarno extra.Pomaže i cak je bolji od svakog melema i kreme. SLIKA:
http://www.flickr.com/photos/kirayuzu/3205731413/in/photostream/
-zadranka-
04.12.2011., 20:59
Kupila san neki dan Eveline balm Cherry i za tu cijenu (11kn) je okej, iako sam se nadala da će biti malo gušće nego što je. :)
miss burleska
04.12.2011., 23:21
Nisam probala. Iako mislim da ću uskoro, jer mi je Labello taman pri kraju, a ovo mi se čini fino. :)
To je jedan balm, ali sa 3 okusa/mirisa: obični (s mentolom, ako se ne varam), jagoda i višnja. :)
skužila sam da se u nijansama razlikuju tubice al je bio samo jedan opis za sve pa me to zbunilo:D vjerojatno da ću i ja uzeti jedan već sutra, samo ne znam koji je najbolji:hekla:
također razmatram da uzmem i yves rocher u tubici, probao netko?
http://img38.imageshack.us/img38/8230/59877729.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/38/59877729.jpg/)
tražim nove stvari. sve ostalo isprobano mi je bezveze (jedino nuxe i a-dermu nisam probala), stikovi me izluđuju i imam osjećaj još više isušuju:o sad sam na blistex daily conditioneru al nisam zadovoljna. baš je zahtjevno zimi biti čubast :zubo:
Ufff, toliko mazalica, a ja zapela za Melem. Probala sam apsolutno sve, i na kraju mi samo Melem pomaže. Dakle, usne mi s prvom pojavom vjetra ili hladnoće tako strašno ispucaju da je to grozno, krvare, toliko su suhe da se ne smijem nasmijati jer boli ko sam vrag, osuši mi se i zacrveni sve do nosa. Tako da više ne eksperimentiram da si to opet ne priuštim, preventivno Melem, a ako ipak krene pucanje, odmah noćno trackanje peterostruke doze :)
TheEmpress
05.12.2011., 00:13
Ne znam dal sam ga pohvalila već, ali Rosal Sensitive je odličan. :s Inače mi ni Labello ni Rosal nisu nešto, al ovog kupujem ponovno.
http://www.fashion.hr/img/repository/2011/01/vertical_thumb/rlb_sensitive_press_release.jpg
samotna šetačica
05.12.2011., 09:22
tražim nove stvari. sve ostalo isprobano mi je bezveze (jedino nuxe i a-dermu nisam probala), stikovi me izluđuju i imam osjećaj još više isušuju:o
Jesi slučajno probala ovo Labello koje Dandy gore hvali? :)
Inače ne volim Labella, ali trenutno ga imam i odlično mi je, baš sam se jako jako ugodno iznenadila. :)
Ovo Yves Rocher nisam probala, no inače mi njihovi balzami dosta isušuju usne. Iako uvijek isprobam neki novi, jer tako lijepo mirišu. :(
miss burleska
05.12.2011., 15:33
Jesi slučajno probala ovo Labello koje Dandy gore hvali? :)
Inače ne volim Labella, ali trenutno ga imam i odlično mi je, baš sam se jako jako ugodno iznenadila. :)
Ovo Yves Rocher nisam probala, no inače mi njihovi balzami dosta isušuju usne. Iako uvijek isprobam neki novi, jer tako lijepo mirišu. :(
nisam probala taj labello iako mi prekrasno izgleda te ga možda uzmem u obzir:) nemam baš dobra iskustva sa labellom pa nekako imam averziju prema njihovim proizvodima. slična stvar je i sa rosalom. :ne zna:
mihaelaaa
05.12.2011., 23:08
Ufff, toliko mazalica, a ja zapela za Melem. Probala sam apsolutno sve, i na kraju mi samo Melem pomaže. Dakle, usne mi s prvom pojavom vjetra ili hladnoće tako strašno ispucaju da je to grozno, krvare, toliko su suhe da se ne smijem nasmijati jer boli ko sam vrag, osuši mi se i zacrveni sve do nosa. Tako da više ne eksperimentiram da si to opet ne priuštim, preventivno Melem, a ako ipak krene pucanje, odmah noćno trackanje peterostruke doze :)
Meni je isto melem najbolji, ništa ga nemože zamjeniti:cerek:
eyedetox
06.12.2011., 12:10
Otkrila sam tajnu između ovog (http://www.pharmacy4u.gr/images/cera_lip_vit_ce.jpg) i ovog (http://www.amatulli.de/media/catalog/product/cache/1/image/ac06b2146e1f6bfec0934cb5da28f8ca/C/e/Cera_protettivo_lipBals_amatulli.jpg) balzama :Pop:
Dakle, balzam s rozim čepom kako ga je top-secret-koka opisala, gust, hranjiv, mastan, sjajan i zaštitnički samo što fakat ima neki miris kako je netko već napisao, meni po medu i propolisu.
Verzija s bijelim čepom kojih sam btw. potrošila dve tubice ima jednake karakteristike kao i prethodni ali nema nikakav ni miris ni okus i stoga je meni osobno bolji :cerek:
Eto misterij rijesen, kupujem sa bijelim cepom!
Hvala Eye!!!
eyedetox
06.12.2011., 13:43
Eto misterij rijesen, kupujem sa bijelim cepom!
Hvala Eye!!!
Bit ćeš prezadovoljna :mig:
Inače, stigli su mi prošli tjedan ovi NYX Spa balzami/ruževi
http://www.beautyjoint.com/image/cache/data/NYX%20Products/TLS_NYX_Tinted_Lip_Spa_F-500x500.jpg
kako je to dobrooo :Slin:
uzela glupača samo dve nijanse :bonk:
-zadranka-
08.12.2011., 23:14
Samo da prijavim, kupila san danas Cera di Cupra balzam s rozim čepom i ugodno se iznenadila! :) Meni uopće nema intenzivan miris ka što je spominjano :)
top-secret-koka
09.12.2011., 10:25
meni je cerin balzam sa rozim cepom nesto najhranjivije sto sam stavila na usta, pre-predobar :cerek:
i ima skroz blag ne-miris :ne zna:
Ja ga još nisam kupila jer sam neki dan pospremala ladice ua šminkom i imam 14 labela i balmova za ćubice :eek: , neki su samo probani a samo jedan je kao pri kraju. Mislim da imam problem:D!!!
eyedetox
09.12.2011., 11:34
Ja ga još nisam kupila jer sam neki dan pospremala ladice ua šminkom i imam 14 labela i balmova za ćubice :eek: , neki su samo probani a samo jedan je kao pri kraju. Mislim da imam problem:D!!!
lida nemaš...:bicedobro:
ja ih toliko imam samo u ladici na poslu :bang: :D
malazara
09.12.2011., 12:33
lida nemaš...:bicedobro:
ja ih toliko imam samo u ladici na poslu :bang: :D
ja ih svakodnevno u torbi nosim najmanje 6-8 da ne uzfale :rofl:
Oh pa onda sam ja jos pod kontrolom! Sutra je cera moja, samo sad je pitanje da li da uzmem s bijelim ili rozim cepom??!!
Dandy_080
09.12.2011., 21:10
Oh pa onda sam ja jos pod kontrolom! Sutra je cera moja, samo sad je pitanje da li da uzmem s bijelim ili rozim cepom??!!
Bem ti život sad bi i ja ceru! :503:
Lida, ništa, moramo uzeti oba da bolje prosudimo koji nam je bolji! :cerek:
Pa da, najbolje je tako :lol:. Kud jedan tu i drugi pa kaj...:rofl:
E da! Nemojte kupovati u dm-u onaj kao za curice bubchen rozi sa nekom princezom!!! To je užas :eek:, neko ulje izlazi nije uopće kao balzam nego tekuće. A cijena oko 20 kunića :504:
meni je cerin balzam sa rozim cepom nesto najhranjivije sto sam stavila na usta, pre-predobar :cerek:
i ima skroz blag ne-miris :ne zna:
Koji je to i gdje ga ima?
Davaj sliku ili barem link!
top-secret-koka
10.12.2011., 15:28
kupila sam u dm-u :)
miss burleska
10.12.2011., 15:31
E da! Nemojte kupovati u dm-u onaj kao za curice bubchen rozi sa nekom princezom!!! To je užas :eek:, neko ulje izlazi nije uopće kao balzam nego tekuće. A cijena oko 20 kunića :504:
imala sam to čudo, kupila u mulleru negdje oko uskrsa za 16 kn ako se dobro sjećam. :misli: to ulje koje izlazi je bademovo i ima čudan miris, zapravo podsjeća na hipp bademovo ulje za tuširanje, balzam je rijedak i ima sitne šljokice, meni se nije svidio. stvarno bačen novac.:flop:
Tnx!
Hm, Cera di Cupra, tko bi rekao! Njihova krema za ruke mi je bila čist ok, nije fenomenalna, ali je dobra.
I kažeš da je ovo bolje od mazalica iz ljekarni?
Dobila mi mama Nivea good night kiss balzam uz neki Nivein losion i uopće nije loš. Inače ne volim Nivee, ali ovaj je dosta masan i super za noć. Jedino ima neki čudan miris/okus, ali to mi je tak svejedno jer odmah zaspim :D
Ovu hvaljenu CDC ću kupiti čim uzmem knjižicu, skroz ste me zainteresirale.
-zadranka-
10.12.2011., 17:30
Pa da, najbolje je tako :lol:. Kud jedan tu i drugi pa kaj...:rofl:
Kupila i požalila. Ima lip miris, ali toliko je tekuće da se na usnama ne održi ni po ure. :503:
Btw, @lida, samo 14? :D Nije to ništa :mig::mig:
Leona03
11.12.2011., 18:36
Pozdrav svima. Moguće da ovakva tema već postoji, ali je nisam našla.
Imam jako osjetljivu kožu i usne, a to najviše dolazi do izražaja u ovim zimskim, hladnim mjesecima. Mada ni ljeti nije mnogo bolje. Koža jako suha, ali s njom i nekako izlazim na kraj uz razne kreme, losione za tijelo i slično. Potpuno mi je nezamislivo da prođe jedan dan,a da ne nanesem losion na svaki dio tijela, u suprotnom koža bude -kaos!
Usne su ono što mi zadaje velike probleme. Ljeti i ne tolike, dovoljan mi je samo običan balzam, labelo i sve bude ok. Ali trenutno sam na rubu živaca. Toliko suhe i ispucale, evo što ružno izgleda, toliko je iritantno, i peče i boli. Balzami, labelo i ostale stvari ne pomaže, nikako. Išla sam k liječniku prije par dana i dao mi je geokorton mast od koje mi se samo pogoršalo, još više mi je izgrizla usne.
Sutra opet idem kod liječnika po neke druge metode.
Zanima me da li netko od vas ima isto ovako osjetljive usne i na koji način ih njeguje...
LadyMoonlight
11.12.2011., 19:04
Melem!
Isti problem sam ja imala prije tjedan dana, kupila melem u stiku i preporodila se! Namazes preko noci u deeeeebelom sloju i do jutra su fine meke.
I pazi da ga ne izgubis kao sto sam ga ja izgubila i sad moram opet kupovat :S
Leona03
11.12.2011., 19:20
Melem!
Isti problem sam ja imala prije tjedan dana, kupila melem u stiku i preporodila se! Namazes preko noci u deeeeebelom sloju i do jutra su fine meke.
Hvala :)
Nije mi jasno kako se prije toga nisam sjetila :ne zna: :confused::confused:
Hvala što si me podsjetila :)
Wedding
11.12.2011., 21:27
Melem!
Meni je melem spas i za usne i za ruke:D ili DM nevenova mast
evo par (mutavo univerzalnih) savjeta
- investiraj u apotekarske proizvode, tipa losione i kreme za ruke (Vichy, La Roche Posay, Bioderma), nađu se komadi koji nisu preskupi a namjenjeni su osjetljivoj koži za vrijeme hladnih dana. za usne postoje razni preparati koji ne moraju biti skupi - Melem, Burt's Bees stickovi, Alverde stick sa nevenom, razni univerzalni balzami
- nakon tuširanja obavezno se maži maži maži losionima, kremicama, etc. da "zaključaš" vlagu u stanicama
- možeš napraviti blagi piling usnica jednom tjedno, znam da Lush ima neke u ponudi a imaju prirodne sastojke i neće puno naštetiti koži
- možeš probati i sa proizvodima iz kućne radinosti (pilinzi sa šećerom, maske sa medom i mlijekom, maslinovo ulje za ruke i nokte :top:)
- razna ulja su odlična za osjetljivu suhu kožu, dapače - nužna su, tipa maslinovo, nevenovo, bademovo...
Leona03
11.12.2011., 23:57
evo par (mutavo univerzalnih) savjeta
- investiraj u apotekarske proizvode, tipa losione i kreme za ruke (Vichy, La Roche Posay, Bioderma), nađu se komadi koji nisu preskupi a namjenjeni su osjetljivoj koži za vrijeme hladnih dana. za usne postoje razni preparati koji ne moraju biti skupi - Melem, Burt's Bees stickovi, Alverde stick sa nevenom, razni univerzalni balzami
- nakon tuširanja obavezno se maži maži maži losionima, kremicama, etc. da "zaključaš" vlagu u stanicama
- možeš napraviti blagi piling usnica jednom tjedno, znam da Lush ima neke u ponudi a imaju prirodne sastojke i neće puno naštetiti koži
- možeš probati i sa proizvodima iz kućne radinosti (pilinzi sa šećerom, maske sa medom i mlijekom, maslinovo ulje za ruke i nokte :top:)
- razna ulja su odlična za osjetljivu suhu kožu, dapače - nužna su, tipa maslinovo, nevenovo, bademovo...
Hvala na savijetima. Jako jednostavni, a vjerojatno mnogo korisni i sigurno će pomoći. Što se tiče kože cijelog tijela, eto s tim izlazim na kraj, NIVEA mlijeko za tijelo mi potpuno odgovara i spas mi je za kožu, također koristim i baby johnson ulje i ono je odlično, a za lice koristim također dječiji sapun.
Samo eto s usnama nikako nisam mogla na kraj da iziđem, što god da napravim i dalje suhe, ispucale i peku. Ali mislim da će ovi savijeti pomoći mnogo, melem definitivno, a obavezno ću pogledati i za LUSH piling proizvode...
Hvala cure :)
mrkvich
12.12.2011., 00:00
kako su mi ovu zimu usne bas neke suhe, rule se cesto, kupila sam od eveline neku novu mazalicu (bar to nisam prije vidjala), i :s ! stvarno odlican proizvod za tih 10ak kn. usne su glatke, nit melem nit labelo nit rosal nit blistex a nit carmex (koji mi je prosle god bio odlican) nisu mi tako oporavili usne.
tanveer
12.12.2011., 09:37
bez obzira na kozmetiku, sacuvaj sluznicu nosa i pluca, i kožu i kosu - pobrini se da ti u sobi u kojoj spavas zrak ne bude toliko suh.
mozes koristiti aparat za paru (vaporiser), ili posudice za vodu na radijatorima, ili, u najmanju ruku, staviti jedan stalak za sušenje rublja u sobu pa na njega mokar ručnik svaku večer. i stupanj hladnija temperatura nego u ostatku stana vec ce uzrokovati da je tamo vlaznije...
na radnom mjestu daju se uvalit sobne biljke koje vole jace zalijevanje, pa onda one vlaze zrak :D
nos mozes dodatno ovlaziti kapanjem obicnom fizioloskom otopinom, dovoljno je jeftina da je mozes koristiti stalno. ako slobodno dises na nos i zrak nije suh, i usnice ce se oporaviti
pozz od bivseg abusera kapi za nos :) ovo sam naucila 'the hard way'
cipelitza
12.12.2011., 09:45
usne zimi - pavloviceva krema ujutro i navecer. savrsenstvo bez mane...
tropical
12.12.2011., 11:46
ove godine mi ne pase dovoljno l'occitane cisti karite maslac, nuxe jos manje, traba mi nesto sto i hidratizira, ovo sve zatvori popucalost al ne hidratizira. mislim se vratiti vichy nutrologie kojoj sam bila vjerna godinama prije l'occitanea. i narucit cu si burt's bees mazalice. malo me ocaj drzi jer mi usne nisu ispucane (l'occitane i nuxe to dobro rade) ali su totalno dehidrirane. i to previse.
eyedetox
13.12.2011., 09:23
ove godine mi ne pase dovoljno l'occitane cisti karite maslac, nuxe jos manje, traba mi nesto sto i hidratizira, ovo sve zatvori popucalost al ne hidratizira. mislim se vratiti vichy nutrologie kojoj sam bila vjerna godinama prije l'occitanea. i narucit cu si burt's bees mazalice. malo me ocaj drzi jer mi usne nisu ispucane (l'occitane i nuxe to dobro rade) ali su totalno dehidrirane. i to previse.
I mene to jako muči, primjetila sam da mi pomaže voda ili čaj, što više pijem to manje osjetim dehidriranost
*tearsinheaven
14.12.2011., 14:49
I mene to jako muči, primjetila sam da mi pomaže voda ili čaj, što više pijem to manje osjetim dehidriranost
Istina, a bilo bi i poželjno smanjit unos kave (što ja nikako ne mogu :D).
Na preporuku s foruma sam kupila onaj balzam od Cere, stvarno je odličan :cerek: Znatno je popravio ispucalost već nakon jedan dan korištenja :eek:
fairy_dea
15.12.2011., 12:14
usne zimi - pavloviceva krema ujutro i navecer. savrsenstvo bez mane...
Jel to nije krema za guzu :lol: :ne zna:
Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
Je, ali isprobano je PREDOBRA za ispucane usne.
*minii*
15.12.2011., 22:45
Ja trenutno koristim ovaj balzam na slici (kupljeno u Sephori u Trstu, cijena 8eura) i prezadovoljna sam.... :cerek: Inače koristim Burts Bees
http://img835.imageshack.us/img835/1684/53934036.jpg
Ywannah
20.12.2011., 00:26
Carmex, ima ga u Mulleru za 18kn, čuda radi :mig:
kamo kupite taj bebe vanilla? ja bi ga baš kupila
Ja ne mogu ni u dmu ni u Kozmu pronaći ijednu vrstu bebe
i ja ga tražim ali ga ne mogu naći pa zato pitam
Tamara21
22.12.2011., 10:31
Ja ne mogu ni u dmu ni u Kozmu pronaći ijednu vrstu bebe
samo muller drži bebe ...ja sam isto probala classic,bio mi je super,neznam kakav je vanilla
vanila ima puno zlatnih šljokica.. inače volim te ''pearly'' hladne i roze nijanse ali ovaj mi se nikak ne sviđa.
samo muller drži bebe ...ja sam isto probala classic,bio mi je super,neznam kakav je vanilla
hvala ! :)
namelessone
24.12.2011., 08:33
Imam isti problem...nikako da saniram usne, imam vise balzama nego ruzeva! Od Vichya, Avene, Alverdea, Melema, karite maslaca, mislim da nema sto nisam probala :503:, ali nista nije dugorocno urodilo plodom, usne su mi stalno iziritirane, crvene, bolne i jako zategnute...razmisljam o Burt's Bees, ali u Ri ga nema za kupit nigdje...ovaj Bozic cu morati izostavit omiljeni crveni ruz :(.
Sparkletastic
24.12.2011., 11:01
Trenutno koristim Rosal LipBalm od kamilice (http://www.fashion.hr/img/repository/2011/01/vertical_thumb/rlb_sensitive_press_release.jpg) i zadovoljna sam njime. Nije premastan, lijepo hidratizira usne. Čak i kad provedem par sati vani i ispucaju mi usne, brzo ih sanira.
overburdened
24.12.2011., 16:38
Imam isti problem...nikako da saniram usne, imam vise balzama nego ruzeva! Od Vichya, Avene, Alverdea, Melema, karite maslaca, mislim da nema sto nisam probala :503:, ali nista nije dugorocno urodilo plodom, usne su mi stalno iziritirane, crvene, bolne i jako zategnute...razmisljam o Burt's Bees, ali u Ri ga nema za kupit nigdje...ovaj Bozic cu morati izostavit omiljeni crveni ruz :(.
jesi probala Jack Black? jedino što se mora preko neta kupiti, najbolji od svih kojih sam probala
Može netko reći kako izgleda ona Nuxe krema za usne koje se gule? Da ne bi bezveze kupila.. I koja je cijena:) Hvala lijepo:mig:
ne znam di pitati-pa mozda netko ima slican problem..
ove godine mi se sa usnama desilo nesto cudno..
na dijelovima kao da su hrapave..ali ne ona klasicna ispucanost,nego kao neke sitne male male tockice koje osjetim kao neku "strukturnu"promjenu na usnama kad predem jezikom preko..
i suhe su mi usne,ali to je normalno za ovo doba godine..
iako ih mazem sto puta dnevno i stvarno pazim-nema pomaka na tim dijelovima..
najvise mi se cinilo kao da je to stara koza ispod koje je nova,napravila sam peeling,ali se nista nije promijenilo :ne zna:
jel imao tko slicna iskustva?
cak sam mislila da nije neka alergija na sjajila ili sl.,ali vjerovatno bi me svrbilo ili nesto slicno..i da li uopce samo tkivo usta moze imati alergiju :misli:
ne znam kako rijesiti problem :tuzni:
miss burleska
25.12.2011., 20:45
lianne imala sam ja taj problem par puta, pojavile su se te sitne vodenaste točkice koje oku baš i nisu vidljive al su usnice baš bile hrapave i malo zatezale. piling također nije pomagao. meni se taj problem uglavnom pojavljivao ljeti zbog sunca i dehidracije. vjerojatno su od vjetra iste posljedice. mazala sam carmexom bezbroj puta dnevno i za dva dana je nestalo. možeš probati i balea urea balzam, meni uvijek umiri stanje. :mig:
lianne imala sam ja taj problem par puta, pojavile su se te sitne vodenaste točkice koje oku baš i nisu vidljive al su usnice baš bile hrapave i malo zatezale. piling također nije pomagao. meni se taj problem uglavnom pojavljivao ljeti zbog sunca i dehidracije. vjerojatno su od vjetra iste posljedice. mazala sam carmexom bezbroj puta dnevno i za dva dana je nestalo. možeš probati i balea urea balzam, meni uvijek umiri stanje. :mig:
ma probala sam svim i svacim..tih mazalica ima sto..doduse nemam carmex,no imala sam ga-znam sta je..inace i dobro upali alverde od nevena-no ovaj put nije..probala sam i od malog pavlovicevu..ma sve..
jedino sto mi za sad pomaze je od malog plymicol(eto koliko sam ocajna)-ne znam zasto,jer mi se ne cini da su to gljivice..ili jesu..no kako bi tu dosle?jel mogu one biti na usnama..pa nemam s njima nikad problema :ne zna:
luda sam :503:
miss burleska
25.12.2011., 21:08
i ja sam bila luda, pogotovo jer mi se to prvi put pojavilo dan prije puta pa me još više živcirala spoznaja da su točkice tu iako ih stvarno nitko ne vidi:D eto nemam pojma što je to, ne preostaje ništa drugo nego obilno mazati nečim što će vratiti vlagu.
i ja sam bila luda, pogotovo jer mi se to prvi put pojavilo dan prije puta pa me još više živcirala spoznaja da su točkice tu iako ih stvarno nitko ne vidi:D eto nemam pojma što je to, ne preostaje ništa drugo nego obilno mazati nečim što će vratiti vlagu.
nemam pojma..luda sam..
mazala sam i inace stvarno puno pijem(ujutro na poslu u termisici zveknem litru i pol caja..a to je tek pocetakc :zubo:)..pa se evo vratilo..mozda da budem ustrajna sa ovim sto mi je pomoglo..koliko god ludo zvucalo..:ne zna:
miss burleska
26.12.2011., 20:47
nemam pojma..luda sam..
mazala sam i inace stvarno puno pijem(ujutro na poslu u termisici zveknem litru i pol caja..a to je tek pocetakc :zubo:)..pa se evo vratilo..mozda da budem ustrajna sa ovim sto mi je pomoglo..koliko god ludo zvucalo..:ne zna:
pijem i ja puno vode oduvijek, al opet mi se dogodi da dehidriram zbog sunca ili vjetra i to u kratkom vremenskom periodu :ne zna:
u svakom slučaju nastavi mazati sa tom dječjom kremicom ako ti odgovara. od ovih jeftinijih balzama meni je definitivno najbolja balea urea. :cerek:
prije puno godina sestra mi je poklonila neki balzam Funky Fruit, nesto tipa labello.
miris je bio zakon i usne su mi bile bas mekane od toga. jednog dana sam ga zagubila negdje i odonda vise nista ne mogu pronaci o tome.
zna li itko o cemu pricam ?
kako ja, dovraga, uvijek nabasam na neki proizvod kojeg nigdje vise nema :facepalm:
Kozmo balzam od meda i propolisa - neloš skroz! :)
Ima li tko iskustva s Lavera balzamom za usne? Zanima me da li isušuje i ostavlja li bijeli trag na usnama.
Meni su lavera savršeni balzami, pogotovo soft bronze. Hvala do neba curi koja ga je tu jednom spomenula!!!
Splenda
06.01.2012., 01:08
Meni su lavera savršeni balzami, pogotovo soft bronze. Hvala do neba curi koja ga je tu jednom spomenula!!!
nema na čemu. :o
ja sam kupila za zimu i onaj sa dodatnom količinom shea maslaca (repair),nisu mi usne ispucane,nego ga preventivno koristim. isto je odličan.
kakav trag ostavlja soft bronze? smeđe, zlatno?
Aaa to si bila ti!!! Na mojim jako pigmentiranim usnama soft bronze ostavi nekako perla sedefasti bakrenasti odsjaj. Ne mogu opisati taj efekt, ali lice mi bljesne kad ga stavim. Bolje od svih ruževa koje imam. Ja volim kad se našminkam da se to ne vidi, a s ovim balmom to dobijem. Njegu i boju na usnama, a kaj je najvažnije koliko ga god debelo stavim nikada mi se ne pojavi onaj ružni rub prema ustima. To mrzim.......
*ivancica*
06.01.2012., 10:10
gdje se mogu kupit ti lavera balzami :)
Ima ih u bio i bio i u kemigu. Možda i još negdje ali ja ne znam.
Ja sam ga vidjela u DM-u u Zadru (city galleria), zato sam i pitala za nj:D Ako se ne varam, imaju samo jednu vrstu (organska jojoba i još nešto :ne zna:) i dođe 21,90kn.
Sad mi je žao što nisam uzela jedan, tko zna hoću li ga naći u nekom DM-u u Zagrebu:(
anatrina
07.01.2012., 10:46
ma probala sam svim i svacim..tih mazalica ima sto..doduse nemam carmex,no imala sam ga-znam sta je..inace i dobro upali alverde od nevena-no ovaj put nije..probala sam i od malog pavlovicevu..ma sve..
jedino sto mi za sad pomaze je od malog plymicol(eto koliko sam ocajna)-ne znam zasto,jer mi se ne cini da su to gljivice..ili jesu..no kako bi tu dosle?jel mogu one biti na usnama..pa nemam s njima nikad problema :ne zna:
luda sam :503:
slucajno sam naletila na ovu temu i vidjela tvoj post. i ja imam te tockice :( . pocele su se pojavljivati negdje kad sam imala 18 i sada ih ima dosta vise. srecom ne vide se, dok ne zategnem usne. probaj googlati "Fordyce's spots", to bi trebalo biti to. nije nista opasno i normalno je kod vecine odraslih (ocito to ne primijecuju). pokusala sam pitati jednu dermatologicu postoji li kakav tretman, ali nije imala pojma o cemu pricam...
slucajno sam naletila na ovu temu i vidjela tvoj post. i ja imam te tockice :( . pocele su se pojavljivati negdje kad sam imala 18 i sada ih ima dosta vise. srecom ne vide se, dok ne zategnem usne. probaj googlati "Fordyce's spots", to bi trebalo biti to. nije nista opasno i normalno je kod vecine odraslih (ocito to ne primijecuju). pokusala sam pitati jednu dermatologicu postoji li kakav tretman, ali nije imala pojma o cemu pricam...
Joj, imam i ja te točkice!
Otkrila sam ih slučajno prije koju godinu i usrala se :hipohondar:
Pa sam, naravno, išla doktoru koji mi je rekao da nisam normalna :rofl:
Ja ih imam na gornjoj usni, ali vidljive su samo kad ju zategnem. Zapravo ih inače i ne osjetim i ne razmišljam o njima :ne zna:
Nisam znala kako se to zove, hvala na dijagnozi :D
anatrina
08.01.2012., 10:53
ja bi ih se voljela rijesiti, jer su mi promijenile teksturu usana (kakav izraz) - neznam kako da objasnim, ali su sada nekako manje glatke. isto tako mi je gornja malo svijetlija od doljnje, kad se gleda s malo vece udaljenosti.
na netu nisam nista konkretno procitala o terapiji - ispada da je to normalno i trajno stanje i da nema potrebe rijesavati ga. neki pisu da su im tockice nestale od koristenja obicnog Blistex balzama kroz nekoliko mjeseci, ali to mi zvuci skroz nerealno... sad kad ste me sjetile, mogla bi se opet tome posvetiti ;)
edit: sad vidim da preporucuju i koristenje tretinoina (retin a), pa cak i aha kiselina, ali to mi je cudno, jer (bar koliko ja znam) kod oba tretmana treba izbjegavati sluznice. spominju i lasere i sl., ali nisam sigurna bi li to netko kod nas radio...
Jel ima ikakve razlike među ovima:
http://www.stylecraze.com/Resources/c5b263f9-0ee3-44f1-a47f-fc03c20ba858/Images/ProductImages/Large/Nivea-Lip-Care-Pure-&-Natural---Olive-&-Lemon_large.jpg
http://int.labello.com/~/media/Labello/products/olive-lemon/olive-lemon-teaser.ashx
Free like a wind
14.01.2012., 13:03
Kozmo balzam od meda i propolisa - neloš skroz! :)
Potpis.
:mig:
A rozi Rosal 'shine on me' MORAM pohvaliti, jer mi se toliko svidio da sam i susjedi kupila jedan. :D
Tekstura, miris, osjecaj na usnama, pakovanje :cerek::cerek: :top:
a cijena je prihvatljiva, stvarno isplati se! :s
Jučer sam kupila Doliva balzam za usne, nekakvo je kričavo žuto/zeleno pakiranje ;) I ima okus mente. Usnice su mi fino mekane, nadam se da će riješiti i ispucalost. Nije jak miris niti okus mente da usne "nabubre" ili da daje efekat pumpanja usana, već samo lagano mirisom ;)
27,00 kn u ljekarni.
http://www.zurrose.ch/media/catalog/product/cache/22/image/270x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/4/5/4539405.jpg
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.