View Full Version : Registracija automobila - provjera
marko27
10.01.2007., 13:57
Ako netko zna može li mi reći kako provjeriti tko je vlasnik određene registracijske tablice?
Gdje bi se to moglo najlakše napraviti? Znači, fizička sam osoba i kako "smisliti" neku dobru priču da mi to provjere. Naime radi se o tome da neki idiot kad sam sa curom u autu već treći put upali dugačka svijetla i stoji 2-5 minuta oko 10 metara od auta.:rolleyes: Ono što znam je samo registarski broj auta.
Znam da se ne može otići na policiju i pitati tko je vlasnik određene tablice, ali jel ima netko ideju kako to napraviti.
Razmišljao sam da odem na tehničku stanicu za pregled automobila pa da ih zamolim da mi provjere tko je vlasnik određenog vozila (ako to tamo uopće mogu) ili možda u Croatia osiguranje (pretpostavka da je većina auta tamo osigurana).
Dajte neki savjet.:)
moj ti je savjet da pripremiš palicu u autu i kad drugi puta dođe, izađeš i bez da ga išta pitaš, udri palicom po svjetlima, a ako ne pobjegne, nastavi sa retrovizorima, staklima, itd.
Bojim se da nemaš drugog rješenja...:top: :top:
Osim ako to nije od cure stari! provjeri za svaki slučaj...:rofl:
KILLERDOG
10.01.2007., 14:39
ja nisam u co pa ti mogu stajati ispred auta?
šala
ali ak imaš nekoga u osiguravajućem društvu onda ti ta osoba može to provjeriti
a idući put ti upali duga svjetla i prati ga do doma pa ćeš znati tko je
voyager
10.01.2007., 15:06
Naime radi se o tome da neki idiot kad sam sa curom u autu već treći put upali dugačka svijetla i stoji 2-5 minuta oko 10 metara od auta.:rolleyes: Ono što znam je samo registarski broj auta.
Prvo pođi od bivšeg! :zubo:
Mislim da bi ti bilo najpametnije otići na policiju i ispričati njima tu priču. U pitanju može biti neizravna prijetnja, oni će sami provjeriti što se događa.
McAucliffe
10.01.2007., 17:30
Mislim da bi ti bilo najpametnije otići na policiju i ispričati njima tu priču. U pitanju može biti neizravna prijetnja, oni će sami provjeriti što se događa.
pitanje je što i on radi sa curom na javnom mjestu...;)
Pa da i njega nebi išli provjeravati...
ericon1
10.01.2007., 18:30
mislim da je sex na javnim povrsinama zabranjen !!!!
moj savjet - stani na drugo mjesto, ak i tamo dodje onda je to ozbiljan
problem - nabavi si palicu za "samoobranu" !!!!
Acidofil
10.01.2007., 20:00
mislim da je sex na javnim povrsinama zabranjen !!!!
vi odma na takve stvari pomishljate...
a oni samo prichaju.... :zubo:
La Havre
10.01.2007., 22:00
probaj preko privatnog detektiva,samo ne znam koliko naplaćuje tu uslugu :confused:
http://www.detektivsova.com/hr/
McAucliffe
11.01.2007., 00:10
Ako znaš nekoga na tehničkom oni će ti najlakše i najbrže to saznati...
tomislav10
11.01.2007., 08:53
moj ti je savjet da pripremiš palicu u autu i kad drugi puta dođe, izađeš i bez da ga išta pitaš, udri palicom po svjetlima, a ako ne pobjegne, nastavi sa retrovizorima, staklima, itd.
Bojim se da nemaš drugog rješenja...:top: :top:
Uze mi riječi iz usta :D :top:
tzement
11.01.2007., 11:27
ma bravo za konstruktivan prijedlog. dok lupa palicom tip u autu ce gledat, mozda cak i prstom pokazivati gdje jos treba razbiti?
marko27
11.01.2007., 11:36
Hvala na savjetima. Taman posla da idem nekoga premlaćivati palicom. Mislim, nije mene nitko s nečim ugrozio nego je tip dosadan. Mogu ja promjenit mjesto, ali ovo mi odgovara i sto se tiče blizine, a ne mogu naći neko drugo prikladno mjesto u Slav. Brodu:D
Mislio sam da ipak netko zna nekakav način za provjeru. Policiju ne mislim upetljavati u to. Zanima me samo tko je vlasnik auta, možda poznam po imenu, prezimenu, a možda ga djevojka pozna. Iako sumnjam.
Probat ću otići na tehnički pregled pa lijepo zamoliti da mi pogledaju. Znam da neće uspjeti ali probat ću.
Jel tu ima netko da radi na tehničkom pregledu?:D
Nazoveš prometnu, kažeš da je taj auto zatvorio tvoj auto i da ti daju podatke o vlasniku da ga nazoveš ili da pošalju pauka - meni uvijek kažu ime vlasnika :p
Inače ovo koristim u Rijeci kad mi majmuni parkiraju pred ulaz u skladište firme.
McAucliffe
11.01.2007., 15:16
Hvala na savjetima. Taman posla da idem nekoga premlaćivati palicom. Mislim, nije mene nitko s nečim ugrozio nego je tip dosadan. Mogu ja promjenit mjesto, ali ovo mi odgovara i sto se tiče blizine, a ne mogu naći neko drugo prikladno mjesto u Slav. Brodu:D
Mislio sam da ipak netko zna nekakav način za provjeru. Policiju ne mislim upetljavati u to. Zanima me samo tko je vlasnik auta, možda poznam po imenu, prezimenu, a možda ga djevojka pozna. Iako sumnjam.
Probat ću otići na tehnički pregled pa lijepo zamoliti da mi pogledaju. Znam da neće uspjeti ali probat ću.
Jel tu ima netko da radi na tehničkom pregledu?:D
Ja radio,tast ima stanicu...ali u Karlovcu...tako da ti baš i nemogu pomoći...
mirkec_23
11.01.2007., 17:10
kak to da se taj moron uvijek nađe na tome mjestu kad si ti sa curom? To bi se ja zapitao. Nije vrag da dežura u autu..
marko27
11.01.2007., 18:02
kak to da se taj moron uvijek nađe na tome mjestu kad si ti sa curom? To bi se ja zapitao. Nije vrag da dežura u autu..
Mirkec, ne dođe taj auto svaki put kad se ja vidim s njom. Nekada ga nema tjedan-dva-tri, pa opet dođe, pojavi se s vremena na vrijeme. Ne može znati kad ćemo se mi vidjeti. Nekada dođe, nekada ne, ali mi to već ide na živce. Htio bih znati tko stoji iza svega toga. Zanima me ime i prezime.
La Havre
11.01.2007., 21:27
http://www.forum.hr/showthread.php?t=182681
:kiss:
marko27
11.01.2007., 23:33
http://www.forum.hr/showthread.php?t=182681
:kiss:
La Havre, zahvaljujem. :top: Sad sam ipak malo bliže. Doznao sam preko neta da je automobil osiguran u Euroherc osiguranju i broj police.
Sad moram pronaći nekoga tko radi u Eurohercu da mi pogleda :D
Ima nekoga tko radi ovdje na forumu u Euroherc osiguranju?:cerek:
ribica77
12.01.2007., 12:46
posalji mi na pm i ja cu provjeriti:)
marko27
12.01.2007., 13:04
Poslano. Hvala Ribice:kiss:
La Havre
12.01.2007., 14:13
ima tko iz Croatia osiguranja?:zubo:
voyager
12.01.2007., 15:57
Nego.... kad ćemo saznati tko je tip sa dugim farovima?:crta: :kava:
marko27
12.01.2007., 20:54
Nego.... kad ćemo saznati tko je tip sa dugim farovima?:crta: :kava:
Ja saznao od ribice kojoj javno šaljem puse :kiss: :kiss: :kiss:
Ostali neće saznati jel ipak neću na forum stavljati ime i prezime osobe i ostale pojedinosti:D
mirkec_23
12.01.2007., 22:41
jebi ga možda je tip forumaš pa da ga ne dovodiš u neugne situacije..
OTVARAM STARE PORUKE ALI I JA TRAŽIM SLIČNU INFORMACIJU
OTVARAM STARE PORUKE ALI I JA TRAŽIM SLIČNU INFORMACIJU
I RIJEČ JE O EUROHERC OSIGURANJU PA AKO JE NETKO VOLJAN POMOĆI....HVALA
Šta se dereš koji klinac.
Šta se dereš koji klinac.
sorry nije mi to bila namjera
showman83
01.09.2011., 10:47
Bok, kako se može provjeriti tko je vlasnik vozila prema reg. pločicama. Vozilo je osigurano u Eurohercu. Hvala! :)
mariean
10.10.2011., 15:50
Bok,
zanima me da li ima netko iz Hok osiguranja tko bi mogao i bio voljan provjeriti vlasnika vozila prema registarskim pločicama?
Hvala unaprijed.
pomognite
19.10.2011., 21:38
Pozdrav svima
meni isto treba pomoć oko pronalaženja vlasnika. Auto je osigurano u Allianz osiguranju i znam tablice. Objasnim ako treba sve u detalje zašto mi treba vlasnik onome tko mi bude zainteresiran pomoći.
molim da mi se javite na PM
Unaprijed hvala
Marko01
02.11.2011., 10:04
Pozdrav,
zanima me kako se moze provjerit da li je automobil sudjelovao u prometnoj nesreci?
Preko huo-ve stranice mogu izvuc brojeve polica,jel mi to sluzi ikako?
LP
White Strike
02.11.2011., 10:19
daj ljudi budite kreativni, ja radim u stanici za tehnički pregled na osiguranju i sa tim podacima koje imate mozete saznat jel duzan koju ratu, a ne kako se zove.
Bolji od tebe
08.11.2011., 15:14
Pitajte privatne detektive :kava:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.