View Full Version : Proanima i tečaj C++
Ljudi, zanimaju me da li ste čuli i kakva su vaša iskustva vezana za proanimu i njene tečajeve. Ovdje je dakako posebna pažnja za C++ programera jer me frend pitao što mislim o tome a uistinu ne znam šta da mu kažem. Zato molim hitnu pomoć.
Drugo pitanje je kolika je isplativost nekome učiti C++ ako prije toga ima minimalno znanje programiranja u C-u?
hosting-za-svakog
05.08.2003., 23:19
Ja nesto zivim u ubedjenju da se to u skolama sa kursevima tesko moze nauciti... uzmes lepo neku kvalitetnu knjigu o tome i zagrejes stolicu
Ljudi, zanimaju me da li ste čuli i kakva su vaša iskustva vezana za proanimu i njene tečajeve. Ovdje je dakako posebna pažnja za C++ programera jer me frend pitao što mislim o tome a uistinu ne znam šta da mu kažem. Zato molim hitnu pomoć.
Drugo pitanje je kolika je isplativost nekome učiti C++ ako prije toga ima minimalno znanje programiranja u C-u?
Imaš tread Vrijedi li učiti C++? Pročitaj postove pa sam ocjeni.
Po meni itekako vrijedi; zašto nebi vijedilo?
Mlaen kaže:
Imaš tread Vrijedi li učiti C++? Pročitaj postove pa sam ocjeni.
Po meni itekako vrijedi; zašto nebi vijedilo?
Pa, znam da vrijedi učiti ali zanima me da li ti ova tvrtka proanima i njeni tečajevi mogu pomoći da naučiš ili da se bolje izrazim je li to ono 20 ljudi u prostoriji i prof. nešto čita s papira i tako 20 tjedana i na kraju ispit koji je plačen i ne znaš ništa (ima puno takvih tečajeva). Bila je u Rijeci jedna takva firma čiji su profesori koji su tada učili Pascal kad si ih pitao za nešto što ti je bilo nejasno govorili da se ne sječaju baš najbolje jer već dugo nisu radili u njemu i da radiš samo ono što oni znaju!
Na to ti neznam odgovoriti ali sam bio na tečaju za C++ u CTK u Rijeci (Centar Tehničke Kulture).
Predavanja su im bila užasna.
Svaki sljedeći sat je "učiteljica" znala svih sat vremena provesti na hodniku pričajući a onda se vratiti u učionu i reći neš u stilu "Gotovi smo za danas..."
A kad se potrudila i nešto ispredavala to bi bilo samo jebeno prepisivanje sa projektora a kad bi netko nešto i pitao uglavnom nije znala odgovorit.
Kad sam kao završio znao sam manje nego kad sam počeo a kad sam počeo nisam znao ništa:flop: :flop: :flop:
Mlaen kaže:
Na to ti neznam odgovoriti ali sam bio na tečaju za C++ u CTK u Rijeci (Centar Tehničke Kulture).
Predavanja su im bila užasna.
Svaki sljedeći sat je "učiteljica" znala svih sat vremena provesti na hodniku pričajući a onda se vratiti u učionu i reći neš u stilu "Gotovi smo za danas..."
A kad se potrudila i nešto ispredavala to bi bilo samo jebeno prepisivanje sa projektora a kad bi netko nešto i pitao uglavnom nije znala odgovorit.
Kad sam kao završio znao sam manje nego kad sam počeo a kad sam počeo nisam znao ništa:flop: :flop: :flop:
Pa o tome ti ja pričam. ALi valjda su ovi bolji ipak imaju podršku od Iskona!
Stvarno se nadam da jesu, ali reci mi gdje mogu naći više informacija o njima i gdje drže predavanja tj. tečaj i to...
Mlaen kaže:
Stvarno se nadam da jesu, ali reci mi gdje mogu naći više informacija o njima i gdje drže predavanja tj. tečaj i to...
www.proanima.hr
Tečajevi su u Rijeci u Trpimirovoj 3(to ti je ulica preko puta glavne Rječke banke, gdje je glavni prigradski autobusni kolodvor)!
Koliko sam skužio treba imati završenu srednju jeli tako. Ako je onda se moran još strpiti jer ću tek u treći...:(
Mlaen kaže:
Koliko sam skužio treba imati završenu srednju jeli tako. Ako je onda se moran još strpiti jer ću tek u treći...:(
Još samo dvije godine, a dotle možda i firma propadne!:D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.