View Full Version : Nejebica i njene posljedice
Dakle, ozbiljno: jesu li vam poznati konkretni primjeri problema do kakvih može dovesti dugotrajna nejebica?
Evo, ja znam za jednu curu koja preko 2 godine nije, pa kad je konačno došlo do situacije, počela je skakat po tipu i gotovo doslovno ga silovala. A u međuvremenu je bila non-stop nadrkana na okolinu, manje ili više.
No, mogu li posljedice biti i gore?
(Imam dojam da nejebica više pogađa cure jer one nekako po defaultu ne prilaze dečkima a pogotovo ne izravno s onim: 'karaj me' ili što već...)
Kakva su vaša saznanja o ovom problemu?
Xena2000
17.01.2007., 14:48
Mogu reci moje laicko zapazanje...a to je kako nejebica moze dovesti do frustracije nekog oblika, da te moze uciniti nesretnom osobom punjom negativne energije i bijesa, a bez nekog pravog razloga.
Uostalom, osim sto je seks dobar za 'dusu', dobar je i za kondiciju...:cerek:
Goachild
17.01.2007., 15:10
imam pretjerano sramezljivog frenda... 22 god djevac !!!! strikaju mu rukice koda ima parkinsonovu ... ima masu opsesivnokompulzivnih poremecaja ...ponekad cupa i kosu ... samo cekam da pukne ko kokica ...
cesto u zenskom drustvu sjedi s prekrizenim nogama :)
Xena2000
17.01.2007., 15:13
imam pretjerano sramezljivog frenda... 22 god djevac !!!! strikaju mu rukice koda ima parkinsonovu ... ima masu opsesivnokompulzivnih poremecaja ...ponekad cupa i kosu ... samo cekam da pukne ko kokica ...
:misli: Mozda nije problem u nejebici, nego nesto psiholoski dublje?!
chinaski
17.01.2007., 15:14
u nedostatku boljeg i kvalitetna drkica smiruje dušu i opušta tijelo, samo i to treba znati...
Goachild
17.01.2007., 15:21
psiholoski je problem sto ima patoloski strah od zena... ali prakticirao bi on samo da se toga straha rijesi ... al izgleda da mu ja jedini od ekipe zelim pomoci !
inace normalno zgleda i sve... samo nemoze dati do znanja zeni da mu se svida ...
a vi cure rijetko kad prve napadate ! a mozda bi reko ova je prenapadna da prva krene ...
ma ovo je za psihologiju !!!
Dakle, ozbiljno: jesu li vam poznati konkretni primjeri problema do kakvih može dovesti dugotrajna nejebica?
Evo, ja znam za jednu curu koja preko 2 godine nije, pa kad je konačno došlo do situacije, počela je skakat po tipu i gotovo doslovno ga silovala. A u međuvremenu je bila non-stop nadrkana na okolinu, manje ili više.
(Imam dojam da nejebica više pogađa cure jer one nekako po defaultu ne prilaze dečkima a pogotovo ne izravno s onim: 'karaj me' ili što već...)
:rofl:
Trebamo se poceti bojat zena koje ce nas sacekivati po mracnim haustorima.... :)
zed_alive
17.01.2007., 16:29
muški nekako lakše nadomjeste nejebicu drkanjem nego žene. nije ruka pička ali dovoljno je za normalnu psihičku ranotežu. a žene su tako različite međusobno, puno različitije nego su to muški međusobno. neke niti ne razmišljaju previše o seksu kad nemaju muškarca, druge pak doslovce šize
Natasha_s
17.01.2007., 16:40
Hmm, ja sam osobno dugo izdržavala bez seksa ali osobno nisam na sebi primjetila nikakve bitne razlike niti kakve posljedice toga, osim što sam sama sebe morala ponekad zadovoljiti :)
little_devil
17.01.2007., 17:30
sve to ovisi o libidu.....
ja uopce nemam potrebu za sexom recimo......
kad sam pored decka napalim se za 2 sec, cim me pogleda :D i obozavam ga ali inace uopce ne razmisljam o njemu i bila sam 2 godine bez sexa ranije i svejedno mi je bilo, falila mi je bliskost, dodiri, toplina, ne sex ko sex.....
i ne, nisam bila frustrirana......
Xena2000
17.01.2007., 17:32
sve to ovisi o libidu.....
ja uopce nemam potrebu za sexom recimo......
kad sam pored decka napalim se za 2 sec, cim me pogleda :D i obozavam ga ali inace uopce ne razmisljam o njemu i bila sam 2 godine bez sexa ranije i svejedno mi je bilo, falila mi je bliskost, dodiri, toplina, ne sex ko sex.....
i ne, nisam bila frustrirana......
Kod mene slicna situacija...;)
little_devil
17.01.2007., 17:32
muški nekako lakše nadomjeste nejebicu drkanjem nego žene. nije ruka pička ali dovoljno je za normalnu psihičku ranotežu. a žene su tako različite međusobno, puno različitije nego su to muški međusobno. neke niti ne razmišljaju previše o seksu kad nemaju muškarca, druge pak doslovce šize
a kao mi se ne mozemo samozadovoljavati :rolleyes: , pa ipak sama svrsim brze nego sto to postigne i jedan muskarac.....
meni je samozadovoljavanje uvijek bila bas dobra stvar... :D
*shiney*
17.01.2007., 18:28
voljela bih da je drugačije... kad se ne sexam par dana osjećam nervozu... ako je više od tjedan dana postajem lagano histerična i pomišljam na sex prečesto dnevno... prije nije bilo tako...
zadnje 2 i pol godine imam stalnu i kvalitetnu vezu i dogodilo se nekoliko puta da se "nije moglo" svaki dan, svaki drugi ili treći (putovanje, zbog učenja za ispite...) tad sam imala "problem"!:mad:
vjerujem, recimo da prekinem vezu da bih se znala kontrolirati kad bih prevladala prvih mjesec dana krize :confused: ... to je ono kad znaš da imaš s kim i da možeš a "ne možeš" !:rofl:
Brijem da bih mogao bez problema izdržat do kraja života bez jebanja. Ima nas i takvih, vjerovali ili ne.
Ne smatram seks ničim posebnim. Štoviše, puno buke, puno (slatke) muke oko par sekundi... totalna debilana jebote :zubo:
E sad čekam strašne 'jebače' koji ne mogu bez karanja niti dva dana da mi se jave i kažu kak' sam lud.
:o
Xena2000
17.01.2007., 18:36
Brijem da bih mogao bez problema izdržat do kraja života bez jebanja. Ima nas i takvih, vjerovali ili ne.
Ne smatram seks ničim posebnim. Štoviše, puno buke, puno (slatke) muke oko par sekundi... totalna debilana jebote :zubo:
E sad čekam strašne 'jebače' koji ne mogu bez karanja niti dva dana da mi se jave i kažu kak' sam lud.
Ne, nisi lud, samo bi se trebao zapitati..par sekundi?!:zubo:
sarrayman
17.01.2007., 18:46
voljela bih da je drugačije... kad se ne sexam par dana osjećam nervozu... ako je više od tjedan dana postajem lagano histerična i pomišljam na sex prečesto dnevno... prije nije bilo tako...
zadnje 2 i pol godine imam stalnu i kvalitetnu vezu i dogodilo se nekoliko puta da se "nije moglo" svaki dan, svaki drugi ili treći (putovanje, zbog učenja za ispite...) tad sam imala "problem"!:mad:
vjerujem, recimo da prekinem vezu da bih se znala kontrolirati kad bih prevladala prvih mjesec dana krize :confused: ... to je ono kad znaš da imaš s kim i da možeš a "ne možeš" !:rofl:
Tijelo traži svoje.. Drži ga zadovoljnim, i ono će tebe činit sretnim..
Nema nervoze, neraspoloženja.. Mislim, dokazano je već odavno koliko je sex zdrav.. Nema lošu stranu jebote, i ne možeš se PREVIŠE jebati, pa da imaš negativne posljedice (samo umor od kog zaspiš ko beba), kao kad se preždereš, napiješ, previše pušiš to veče i bilo što drugo, što možeš pretjerat..
E sa sexom tog nema.. previše ga ne možeš imat, ali premalo.. o da..
Marakana
17.01.2007., 18:50
Mogu...muškarac, može postat serijski ubojica...
A žena, se može prišerafit na forum, i postat po svim temema..
Strašno.....
Kakav nered..:D :D :p
little_devil
17.01.2007., 18:53
Tijelo traži svoje.. Drži ga zadovoljnim, i ono će tebe činit sretnim..
Nema nervoze, neraspoloženja.. Mislim, dokazano je već odavno koliko je sex zdrav.. Nema lošu stranu jebote, i ne možeš se PREVIŠE jebati, pa da imaš negativne posljedice (samo umor od kog zaspiš ko beba), kao kad se preždereš, napiješ, previše pušiš to veče i bilo što drugo, što možeš pretjerat..
E sa sexom tog nema.. previše ga ne možeš imat, ali premalo.. o da..
varas se, dokazano je kako dugorocno sexanje vise od 4,5 puta tjedno za muskarca moze imati teske posljedice...zbog iscrpljivanja, dolazi do potpunog zakazivanja spolnog organa....
Maslina
17.01.2007., 18:58
Muškarci mogu postati dosadni uletači koji ulijeću ženama sa spikom: nisam jebo od 82., hoćeš li mi pomoći da prekinemo taj niz? A žene postaju ogorčene babe.
sarrayman
17.01.2007., 19:11
varas se, dokazano je kako dugorocno sexanje vise od 4,5 puta tjedno za muskarca moze imati teske posljedice...zbog iscrpljivanja, dolazi do potpunog zakazivanja spolnog organa....
Kuku meni, šta ću sad.. :rofl:
velouria
17.01.2007., 19:18
ja sam čula da otpadne. samo se sasuši i gotovo :eek:
Par sekundi se odnosi na svršavanje, panjiću :zubo:
Xena2000
17.01.2007., 19:53
Par sekundi se odnosi na svršavanje, panjiću :zubo:
Panj vutre ili što? :cool: ;)
Oke, žimku.
Johnnee
17.01.2007., 20:09
Strašno.....
:s :s :s
Baš sam i ja to pomislio..:rofl:
The Scrat
17.01.2007., 20:13
Potpisujem!! :top:
Meni se dogodilo da me jednom, nakon 6 mjeseci nejebice, prvi sljedeći put bolilo da nisam mogla vjerovat kako :eek:
Ušla valjda u se, šta ja znam :rofl: ...
Dakle, redovito podmazivati i održavati :top:
Johnnee
17.01.2007., 20:14
Daj pripazi šta postaš, još samo treba da nalete neki klinci, pa povjeruju..
Ionako nam je demografska slika nikakva :D
i muskarci i zene postanu frustrirani i nervozni:mad: , ok mozes si sam pomoci al nekak nije to to
nema problema koji malo njeznosti nebi rjesilo
zasto bi u danasnje vrijeme uopce sebi priredjivali nejebicu? lakih zena, lakih muskaraca di hoces... :cerek:
zasto bi u danasnje vrijeme uopce sebi priredjivali nejebicu? lakih zena, lakih muskaraca di hoces... :cerek:
nije problema samo u tome nego kaj vecina nas veze sex i ljubav, udes u prvu birtiju i haltas konobara i eto... al on te bas nece poslije pomaziti, reci da te voli i sl., zato mnogi radije cekaju jer zele citavu storiju :cerek:
Mesalina
17.01.2007., 20:57
Ma ne znam jesi li lud:rolleyes: ,
ali se nadam da nisi u vezi,
jer bi to bilo zaista tuzno za tvoju djevojku/zenu
nije problema samo u tome nego kaj vecina nas veze sex i ljubav, udes u prvu birtiju i haltas konobara i eto... al on te bas nece poslije pomaziti, reci da te voli i sl., zato mnogi radije cekaju jer zele citavu storiju :cerek:
pa dobro tema je nejebica a ne neljubav :top:
Meni se dogodilo da me jednom, nakon 6 mjeseci nejebice, prvi sljedeći put bolilo da nisam mogla vjerovat kako :eek:
Sigurno istina! Ako se ljepotica ne koristi i ne održava, 'zakržlja i odumre' :flop:
Mesalina
17.01.2007., 21:20
Meni se to dogodilo vise puta... i to vec poslije mjesec dva
kao da "zaraste"...
Moje je misljenje da se mora redovito koristiti i paziti:)
dioptrija
17.01.2007., 21:42
Pa bolje ti je kad si uza, zar ne. :)
Ja pocnem luditi nakon odprilike 2 mjeseca. Osjecam se lagano nadrkano i frustrirano i pocnem zvjerati okolo jel mi ima netko prigodan kad izadjem van, jace je od mene.
Ma ne znam jesi li lud:rolleyes: ,
ali se nadam da nisi u vezi,
jer bi to bilo zaista tuzno za tvoju djevojku/zenu
Nisam u vezi, al bilo bi jebeno tužno. Ipak je jebačina temelj veze, jelda? :zubo: :p
Mesalina
17.01.2007., 21:58
Nisam u vezi, al bilo bi jebeno tužno. Ipak je jebačina temelj veze, jelda? :zubo: :p
Pa ako nije onda sam se mogla udati i za moju tetu...:confused:
i zivot ni mi bio sigutno manje komplikovan
nejebica
sex je fiziološka potreba(vald sam dobro napisala)
kao zrak,voda,hrana,itd.
Toco1980
17.01.2007., 22:35
Posljedice nejebice su ludost, slijepoća i vrlo jake podlaktice... :D
Pa ako nije onda sam se mogla udati i za moju tetu...:confused:
i zivot ni mi bio sigutno manje komplikovan
Dakle udala si se za muža zbog jebanja, točka? :cerek:
Kako kod koga :zubo:
A kod nekih se ocituju tako da sve oko sebe jebu u zdrav mozak:p valjda ko supstitut:confused:
Mene nakon pauze boli ludjacki, tako da preferiram redovito odrzavanje:cerek:
jedina realna posljedica nejebice je nerealno velika potreba za jebicom...dok si u jebici, onda te nema ni na forumu, a kad nema, onda nabijas postove...eto.
mihersak
18.01.2007., 07:52
u nedostatku boljeg i kvalitetna drkica smiruje dušu i opušta tijelo, samo i to treba znati...
TOČNO U PRAVU SI
nejebica?kratko sam bila bez sexa i mogu reci i da je to malo grozno..zelim...a ne mogu(nema goreg osjecaja)primi me nervoza,pa cak i postanem ljuta.obicno pocnem radit nekaj sam da ne mislim na to
ali nikako u blizini svog dragog
Equilibrium
18.01.2007., 08:03
Tyana, ajd se suzdrži od odgovaranja na teme ukoliko nemaš nekaj pametno ili korisno za reći.
Hvala.
Ima jedna poslovica koja kaže: Iza uspješnog muškarca krije se jedna uspješna žena ... a iza neuspješnog - puno uspješnih žena. Nejebica kod muškarca se može usmjeriti u dobrom smijeru, radi se o količini njegovog libida. Svršavanjem muškarac gubi ogromnu količinu energije, i potrebno mu je duže vrijeme da ju ponovo akumulira. Tipičan primjer je Bill Gates, koji pičke nije vidio ni na papiru dok se nije obogatio. Svu svoju energiju je usmjerio na nauku, kao i mnogi drugi veliki umovi, kao Tesla, Kopernik, Einstein ... da je njih pička interesovala više od nauke, još bismo pisma slali po golubovima i čitali uz svijeću. KamaSutra upućuje muškarce da štede svoju dragocjenu tečnost, iz istih razloga, produžavanjem sexualnog čina koliko je potrebno da se žena zadovolji, uz jedno ejakuliranje, ili nijedno. Po KamaSutri ako muškarac sačuva svoju tečnost tokom sexa, količina njegovog libida drastično se povećava.
Mene nauka ne interesuje u tolikoj mjeri. :)
Mesalina
18.01.2007., 08:40
Ima jedna poslovica koja kaže: Iza uspješnog muškarca krije se jedna uspješna žena ... a iza neuspješnog - puno uspješnih žena. Nejebica kod muškarca se može usmjeriti u dobrom smijeru, radi se o količini njegovog libida. Svršavanjem muškarac gubi ogromnu količinu energije, i potrebno mu je duže vrijeme da ju ponovo akumulira. Tipičan primjer je Bill Gates, koji pičke nije vidio ni na papiru dok se nije obogatio. Svu svoju energiju je usmjerio na nauku, kao i mnogi drugi veliki umovi, kao Tesla, Kopernik, Einstein ... da je njih pička interesovala više od nauke, još bismo pisma slali po golubovima i čitali uz svijeću. KamaSutra upućuje muškarce da štede svoju dragocjenu tečnost, iz istih razloga, produžavanjem sexualnog čina koliko je potrebno da se žena zadovolji, uz jedno ejakuliranje, ili nijedno. Po KamaSutri ako muškarac sačuva svoju tečnost tokom sexa, količina njegovog libida drastično se povećava.
Mene nauka ne interesuje u tolikoj mjeri. :)
Tacno, Kristofore K., no Amerika, je vec stoljecima iza coska...
Evo ti na primjer, kako je glupa Fata otkrila tu veliku istinu o kojoj ti pises...
Bila Fata na privremenom radu u Njemackoj ( bez Muje)
Stigli je ovi nej... problemi o kojima mi pisemo, pa
odlucila da ode u Javnu kucu za zene...
Kad je dosla tamo, pitaju je sta bi ona i koliko ima para.
"100 DM" ( sala je iz onih vremena kad smo jos racunali na Marke)
"OK, kaze gazda, daj pare i idi gore na treci kat i izaberi sta hoces"
Kad je Fata dolsa gore na svakim vatila pise po nesto:
"DOKTOR" , "Profesor" , "Inzenjer", "Magistar" i sve u tom stilu...
Ona se zacudi i vrati se gazdi i kaze:
"Pa, sta je ono, Bolan, na trecem katu..."
A, on joj ljutito odgovori:
"KAKO STA JE,
NISI VALJDA MISLILA DA DE hebe SOFERCINA
ZA 100 MARAKA"
To ti nije šala, nego činjenica. :D
Tacno, Kristofore K., no Amerika, je vec stoljecima iza coska...
Nisi shvatila suštinu ... ovdje ne govorim o ženskoj nejebici, nego o muškom libidu. Nije namjenjeno curama za razmišljanje, nego hoću reći da se i nejebica može pozitivno iskoristiti. Ne vrti se cijeli svijet oko pice, niti se treba vrtjeti. :D
Bassanac
18.01.2007., 09:02
jedina realna posljedica nejebice je nerealno velika potreba za jebicom...dok si u jebici, onda te nema ni na forumu, a kad nema, onda nabijas postove...eto.
Tu smo! Znaci da ni ne moram komentirat temu... :zubo:
ixa2003
18.01.2007., 09:04
Mogu reci moje laicko zapazanje...a to je kako nejebica moze dovesti do frustracije nekog oblika, da te moze uciniti nesretnom osobom punjom negativne energije i bijesa, a bez nekog pravog razloga.
Uostalom, osim sto je seks dobar za 'dusu', dobar je i za kondiciju...:cerek:
Slazem se u potpunsti,
Majkemi kad te nece onda te nece i mozes se ti postavit na vrh kurca al nista od fuka
champion
18.01.2007., 09:15
nejebica?kratko sam bila bez sexa i mogu reci i da je to malo grozno..zelim...a ne mogu(nema goreg osjecaja)primi me nervoza,pa cak i postanem ljuta.obicno pocnem radit nekaj sam da ne mislim na to
ali nikako u blizini svog dragog
Da je dobro bez toga... nebi ni nas bilo!:kiss:
Xena2000
18.01.2007., 11:21
Kad nemam decka, nije da sam povampirena za q***em....nema, nema, ne osjecam neki teret. No, uvijek je naravno ljepse kad ima, no pod mojim uvjetima, a ti nisu - otici u birtiju i uzet si prvi privlacniji primjerak.
Zivot je igra, pa tako i sve sto se dogadja u seksu, oko njega i slicno...igra je kod mene malo dugotrajnija stvar, pa opet ispadne da trazim vezu( makar i onu samo fizicku).
champion
18.01.2007., 11:42
Moje razmišljanje:
...ako ne postoji kemije između mene i nje neću se prisiljavati, niti nju, pa makar to bilo i malo poduže...
Ali danas je toliko izobilje, da se to teško može dogoditi... :)
Kad nemam decka, nije da sam povampirena za q***em....nema, nema, ne osjecam neki teret. No, uvijek je naravno ljepse kad ima, no pod mojim uvjetima, a ti nisu - otici u birtiju i uzet si prvi privlacniji primjerak.
Zivot je igra, pa tako i sve sto se dogadja u seksu, oko njega i slicno...igra je kod mene malo dugotrajnija stvar, pa opet ispadne da trazim vezu( makar i onu samo fizicku).
gadni problemi od cupanja kose ,do prekrizenih nogu u drustvu pa cak do stajanja u autobusu (a u faci crvenilo jel mu se digo),da imam taki u drsutvu i sve sto im mogu reci je da si nabave zivot...
zed_alive
18.01.2007., 17:00
a kao mi se ne mozemo samozadovoljavati :rolleyes: , pa ipak sama svrsim brze nego sto to postigne i jedan muskarac.....
hrpu žena mi je reklo da ih samozadovoljavanje baš ne zadovoljava, ali sam vidio i žene koje šize bez seksa makar su drkale. zašto?
zed_alive
18.01.2007., 17:04
narasao ti je he-man ponovo :rofl:
*shiney*
18.01.2007., 17:10
hrpu žena mi je reklo da ih samozadovoljavanje baš ne zadovoljava, ali sam vidio i žene koje šize bez seksa makar su drkale. zašto?
još pitaš zašto... i ja spadam u grupu žena kojima samozadovoljavanje nije ništa... special!:s
odgovor nije nužan...
miseducata
18.01.2007., 17:41
nejebica
sex je fiziološka potreba(vald sam dobro napisala)
kao zrak,voda,hrana,itd.
da,ali sex nije primarna ljudska potreba nego sekundarna,a zrak,voda,hrana jesu...ja sam bez sexa bila više od 2 godine i ništa mi nije bilo,falilo mi je,naravno,al s vrimenom se navikneš,potisneš tu potrebu i ideš dalje.nisam ni masturbirala,to mi uopće nije nešto,al zato sam imala često snove u kojima bi svršila 5,6 puta i bilo bi tako stvarno,ka pravi sex...sad kad imam momka,sexala bi se stalno...nikad dosta.valjda je to ono:kad se na nešto navikneš ne možeš bez toga,isto ka i kad se navikneš bit bez nečega,možeš bez toga.
dioptrija
18.01.2007., 18:11
Osim osjetnih upozorenja od gospojice medjunozne i osim lagane nadrkanosti i frustriranosti, zaboravila sam reci da pomamnije promatram ljude opcenito. Prodavace, radnike, ljude na ulici... Gledam koliko im je sto izboceno, kako im stoje traperice, kakve ruke imaju... Pomislim kako se ljube ili kakvi su u krecetu... Ponekad mislim da me svi mogu skuzit. I jos nesto, svagdje vidim seksualne aluzije... I na jumbo plakatima ili nekim natpisima bilo kojim vidim nesto cega nema, recimo danas sam umejsto Blaupunkt procitala Lubrikant. Barem se sama sebi nasmijem.
baushtelac
18.01.2007., 18:45
Da mene hoće neka:cice: silovati........Pa :misli: možda se i ne bih bunio:jumping:
placebo
18.01.2007., 19:08
recimo danas sam umejsto Blaupunkt procitala Lubrikant.
:rofl:
Ima i pozitivnih posljedica... po bankovni račun, recimo. Ne mislim tu na "troškove održavanja", nego na konkretan, moj slučaj da me Klik pristojno plaća kako bih svaki mjesec napisao kolumnu u kojoj objašnjavam kako ne ševim... :zubo:
Vulcano
19.01.2007., 11:12
:o Da
Muškarac me napali, ali to što može moja rukica i mašta, nijedan kurac ne može. Ipak radije biram kurac, na duže vrijeme :cerek:
Vulcano
19.01.2007., 11:17
Sad ste mi baš dali razmisliti koliko dugo sam najviše bila bez seksa, od 20-30 god. ... u jednom periodu kad sam bila solo - 2 mjeseca! I bilo mi je teško, o da. Tako da zbilja ne znam kako je to na dulje staze bez seksa ;)
Vulcano
19.01.2007., 11:21
Kako zašto? Samozadovoljavanje je nužno zlo, makar ima puuuuno čari.. :top: Ali, samo ako si u vezi, ako imaš nekoga.
Inače je zaista nužno zlo. Ništa ti ne može zamijeniti tijelo i dodire partnera ;)
Misliš dobiješ teniski lakat?:rofl:
ezekiel 25-17
19.01.2007., 12:35
Sto se tice nejebice, odnosno duzeg ne jebanja, pizdarija je kako god da okrenes. Sto se tice sexa u vezi, to je super-bitno, jediono sto je bitnije od toga je (po meni) komunikacija medju partnerima. jebanje nije najvaznija stvar na svijetu, ali budimo realni, do tridesete godine, ili braka sve se u zivotu svodi na to. vjerujem da se mogi nece sloziti samnom, procitao sam negdje da se osnovala udruga aseksualaca, odnosno ljudi kojima jednostavno nije do sexa, bliskih ni bilo kakvih drugih odnosa sa istim ili suprotnim spolom, stoga me vise nista ne cudi.
Iskreno sto se tice samozadovoljavanja, za nas muskarce (vecina) to je sasma normalna i prirodna stvar bio u vezi ili ne. za zene je medjutim to tabu tema, kako sam koju djevojku pitao (oci u oci) u vezi toga, samo bi se nasmijala, zacrvenila i rekla da nisam normalan. Ovo je osvjezenje kad sam procitao da djevojke otvoreno pricaju o masturbiranju, iako kontam da velika vecina bi reagirala kao i prije spomenute da se razgovara s njima lice u lice. svidja mi se generalno vase razmisljanje o tome.:top:
Nemojte misliti da zanimanje za seks prestaje ili da se smanjuje nakon 30-te godine,da onda nastaje takozvana nejebica.
Tek nakon 30-te seks dobiva na kvaliteti a bogami i na kvantiteti.
HappyBirthday
07.02.2007., 16:51
da, rezultira slomom zivaca........ u najmanju ruku.......:cerek:
Strašno.....
A to sam ja.....mislim prisarafljena na forumu a ne serijski ubojica..:D
Nemojte misliti da zanimanje za seks prestaje ili da se smanjuje nakon 30-te godine,da onda nastaje takozvana nejebica.
Tek nakon 30-te seks dobiva na kvaliteti a bogami i na kvantiteti.
Istina, vrlo istina. sto sam starija vise biram partnere i rjedje se seksam stoga ali kad dodje do toga onda je VAAAAAAUUUUUUUUU....bolje nego ikad prije i svaki put sve bolje i bolje..
Osim osjetnih upozorenja od gospojice medjunozne i osim lagane nadrkanosti i frustriranosti, zaboravila sam reci da pomamnije promatram ljude opcenito. Prodavace, radnike, ljude na ulici... Gledam koliko im je sto izboceno, kako im stoje traperice, kakve ruke imaju... Pomislim kako se ljube ili kakvi su u krecetu... Ponekad mislim da me svi mogu skuzit. I jos nesto, svagdje vidim seksualne aluzije... I na jumbo plakatima ili nekim natpisima bilo kojim vidim nesto cega nema, recimo danas sam umejsto Blaupunkt procitala Lubrikant. Barem se sama sebi nasmijem.
Ma i ja gledam muskarce svuda i svaki mi je potencijalni seksualni objekt i cesto sanjam sex to su vrlo ugodni snovi....nesto sam posebno napaljena u zadnje vrijeme a vec sam godinu dana bez seksa i vise ...malo mi je vec bed-
mislim kako li cu reagirati kada mi se ukaze prilika valjda ne preburno.
another cheetah
07.02.2007., 18:45
Kako zašto? Samozadovoljavanje je nužno zlo, makar ima puuuuno čari.. :top: Ali, samo ako si u vezi, ako imaš nekoga.
Inače je zaista nužno zlo. Ništa ti ne može zamijeniti tijelo i dodire partnera ;)
nije kurac zakurac :D
tocno tako, nista nemoze zamijeniti partnera.
osim drugog partnera :D
Aaron McLoughlin
07.02.2007., 18:49
On je izjednacio personalni rekord naseg velikog al bundya !!!
Svaka cast care :s :s :D
HappyBirthday
07.02.2007., 18:50
ovo stoji:)
another cheetah
07.02.2007., 18:53
i onda kazu da muski stalno misle na sex...
umjetnost
07.02.2007., 18:57
''Kad nema sexa, psihički propadamo.''
Šta je to psihičko propadanje, zna li tko?
Taun We
07.02.2007., 19:26
Znam ja jedan primjer.. .to je zapravo tužno...
Jedna profesorica... ostala je stara cura i tako to. Mislim da ima nekih 40-ak godina. Žena je skroz pukla, ne prođe ni jedno predavanje da ne spomene "erotske teme" smješkajući se glupavo usput.
Eto. Čini mi se da su ljudi najviše opterećeni sexom baš u vrijeme nejebice.
On je izjednacio personalni rekord naseg velikog al bundya !!!
Svaka cast care :s :s :D
Ti, pretpostavljam, svršavaš satima :zubo: Aj' odjeb'ća :p
Vale 77
10.03.2011., 20:02
postoje kakve tablete za nejebicu??? :( :( :confused:
nema tableta..pere me nervoza vec nekoliko dana..mogla bi tu energiju preusmjerit na prosvjede..mogu prehodat pol hrvatske trenutno:D
Rasta_Lion
10.03.2011., 20:25
Kaj je to nejebica? :headbang:
galaksyy
10.03.2011., 20:30
a kako svećenici izdrže
Sad ste mi baš dali razmisliti koliko dugo sam najviše bila bez seksa, od 20-30 god. ... u jednom periodu kad sam bila solo - 2 mjeseca! I bilo mi je teško, o da. Tako da zbilja ne znam kako je to na dulje staze bez seksa ;)
oooh jadna bilo ti je tesko,mora da se šališ
ili ti je suviše ljepo u zivotu
granthill
10.03.2011., 20:47
da ne jeben dva miseca tuka bi glavom od zid:lol:
ZgBandit
10.03.2011., 20:55
Imali mi sheficu, prava kuja...terorizirala sve!
Nije imala frajera,dugo!!
Dok se nije našao on...mr Fucker!!
Od tada ona kao andeo, smiješi se, dobra je sa svima!:top:
main-man
10.03.2011., 20:58
postanem nervozan i čangrizav a nakon svake masturbacije se izivciram zasto nisam jebao.
wintersoul
10.03.2011., 21:09
a moj frend (23) je išao za popa :rofl:, i kad je trebalo to sve bit gotovo, odustao..otad je proslo 5 godina u kojima ne da nije prašio nego jel, nije mufa vidio (ostavilo posljedica, jel), al to njega ne jebe previse, kaze: tek kad kupi plac, sagradi kucu i kupi auto, onda ce ga to zanimat, sta ce mu sad :rofl: tako da je on savrseni primjer kako se nositi s nejebicom. Kupite plac i pocnite gradit kucu :)
BORO1054
10.03.2011., 23:07
Potrđujem sve rečeno. Imao sam šefa Indijca na brodu, stalno nešto čangrizav, ljut, ozbiljan. Kad jedan dan zove on mene hey mr x. hold on how are you, a osmjeh od uha do uha. Odmah sam pomislio well somebody had their pole waxed last night
šarafciger
10.03.2011., 23:14
bolje pojebica nego nejebica!!!!!
sad pitajte kaj je pojebica
bolje pojebica nego nejebica!!!!!
sad pitajte kaj je pojebica
kaj je pojebica ? :D
kad imas jebes, kad nemas trazis da sto prije pojebes...
*shadowplay
10.03.2011., 23:48
Slušam uglavnom vrlo depresivnu muziku, i puno pijem.
Što se tiče potiskivanja nejebice, ovo dvoje u interakciji stvarno pali. Ne znam na koliko duge staze, ali pali. :/
visoka_peta
11.03.2011., 00:02
Dali je sex dva puta mjesečno nejebica? Mislim da je:rofl:
*shadowplay
11.03.2011., 00:07
Je, ak si u vezi. :(
U suprotnom, mašala! :D
:top::top::top::top::top:
Strašno.....
kao ja :D:D:D:D:D:D:D
lupus_est
11.03.2011., 02:33
Ja sam se već odavno pomirio s time da nikada neću stupiti u spolni odnos pošto sam davno postao punoljetan a skoro nikada nisam bio u ženskom društvu, niti sam ikada izašao s društvom ili nekim vani navečer tražiti cure/zabavljati se pošto nemam društvo niti već duugoo vrijeme nijednog prijatelja..
.. znači, vuk samotnjak. :)
Ali dobro je kada se čovjek navikne na takav život kao ja odmalena.. :) :)
GRAVEYARD QUEEN
11.03.2011., 15:18
postanem nervozan i čangrizav a nakon svake masturbacije se izivciram zasto nisam jebao.
o daaaaaaaaaaa! to mi je nagore. nadrkana ko pas jer drkam.:D
main-man
11.03.2011., 15:41
je nejebica ako nije bar 4 put tjedno nejebica je.
mahatma_tesla
11.03.2011., 15:42
Da li se drkica ubraja u nejebicu? :D
Inače to je uobičajena dnevna radnja, tako da zapravo ne znam što je nejebica :D
fizikalaccc
11.03.2011., 15:43
i dalje ti je bolji prosjek nego većini ovdje
main-man
11.03.2011., 15:44
o daaaaaaaaaaa! to mi je nagore. nadrkana ko pas jer drkam.:D
dada, ono ok je dok drkas ali kasnije kad svrsim sam sebe izivciras sto nisam jebo
Ja sam u nejebici.. moral bum to nekak, da ne podivljam jel... :kava:
suicidal blonde
11.03.2011., 16:25
Prvih par godina je najteže - poslije se naviknete...:rofl:
Prvih par godina je najteže - poslije se naviknete...:rofl:
>Ja govorim o danima... :kava:
visoka_peta
11.03.2011., 17:40
i dalje ti je bolji prosjek nego većini ovdje
kako stvari kod mene stoje biti će i manje:kava:
Meni nakon 3-4 dana kriteriji opako opadaju, kaj ces, druga glava preuzme kontrolu.. :kava:
Rasta_Lion
11.03.2011., 17:51
Ima jedna dobra teorija, a to je da je slatko zapravo zamjena za sex.
Slažem se s time, obzirom da ti i jedno i drugo pruža užitak, a ljudska bića trebaju i užitka u životu, pa one koje ne dobivaju redovito, kompenziraju to hranom.
chokopralina
11.03.2011., 17:59
Slažem se s time, obzirom da ti i jedno i drugo pruža užitak, a ljudska bića trebaju i užitka u životu, pa one koje ne dobivaju redovito, kompenziraju to hranom.
Slažem se, prije dvije god smo dragi i ja bili zbog posla razdvojeni nekoliko mjeseci (da, da, mjeseci, s tim da smo se viđali ipak svakih dvadesetak dana po 2-3 dana) i nakon tjedan dana sam počela žderat sladoled svaki dan, obavezno, zdebljala se 3 kile, ajme katatrofa. Onda kad je to završilo, deset dana nismo izlazili iz kreveta, otopile se one tri kile :rofl:
Znaci po toj teoriji debeli nisu u nejebici jer su debeli nego su debeli jer su u nejebici? :kava:
chokopralina
11.03.2011., 18:12
Znaci po toj teoriji debeli nisu u nejebici jer su debeli nego su debeli jer su u nejebici?
Nisu svi koji žderu debeli, i neki su debeli iako ne žderu, i nisu svi debeli u nejebici.
main-man
11.03.2011., 18:17
predlazem da organiziramo jedne orgije da rjesimo one koji su u nejebici
predlazem da organiziramo jedne orgije da rjesimo one koji su u nejebici
www.youporn.com .. knock your self out ... :kava:
Rasta_Lion
11.03.2011., 21:26
Znaci po toj teoriji debeli nisu u nejebici jer su debeli nego su debeli jer su u nejebici? :kava:
E tako otprilike - začarani krug.
A gledao na TV neki dan, da smo debela nacija iz čega zključujem da su Hrvati u kroničnoj nejebici.
Ali evo rješenja za oba problema :D
http://www.youtube.com/watch?v=xdNTknpIUpE
KujaBI na lanac
11.03.2011., 21:28
Nejebica dovodi do nervoze. :cerek: a nervoza nije dobra za zdravlje
main-man
11.03.2011., 22:58
www.youporn.com .. knock your self out ... :kava:
nisam mislio na sebe a i kakve veze youporn ima sa reality sexom? haha
hasnfefer
11.03.2011., 23:02
Ma yok :eek: Naravno da je problem u nečem drugom
Meni trbuh raste zbog nejebice. To su jako neugodne posljedice.
Ne ispraznim jaja, pa mi ide onda sva sjemenska tekucina u trbuh.
Preračunavam kalorije ali mi nikako ne uspije, da skinem kile.
Tek sam zadnji put otkrio pravi razlog nejebice. Ali sam se uspio psihicki boriti sa nejebicom, pa mi na psihi nije ostavila neki dublji trag.
nidjo88
14.03.2011., 18:58
psiholoski je problem sto ima patoloski strah od zena... ali prakticirao bi on samo da se toga straha rijesi ... al izgleda da mu ja jedini od ekipe zelim pomoci !
inace normalno zgleda i sve... samo nemoze dati do znanja zeni da mu se svida ...
a vi cure rijetko kad prve napadate ! a mozda bi reko ova je prenapadna da prva krene ...
ma ovo je za psihologiju !!!
da mu zelis pomoci ,platio bi mu kurvu
LaTiTeA
14.03.2011., 20:54
Vjezbanje je dobra zamjena. :D
Znam, zvuci blesavo... ali u najgorim periodima sam po necijem savjetu vjezbala i eto.... odmah mi lakse bilo. :zubo:
Mamina_Princeza
15.03.2011., 14:33
...totalna apstinencija na snazi...ono od srpnja prošle godine ništa:eek::eek:...al ja sam jedna od onih, ak me nema ko drugi onda ću sama sebe...potrebni rikvizti uvijek pri ruci...:D:D
mg-spot
15.03.2011., 15:51
Vazno da se ima volje svrsavati ili solo ili s nekim
baljaga
16.03.2011., 16:41
ja znam da nisam je*avo 2 godine i da znam nekad pocet vristat (al vise iz zajebancije)jer mi se jbe a nema pii...i dao bi desno jaje za pii...:)
Sigurna
16.03.2011., 18:21
Kod mene je posljedica to što dolazim u napast da se sexnem sa osobom sa kojom se pri zdravom razumu nikad (više) ne bi sexnula.
C.Mariù
16.03.2011., 22:18
Hello ljudi! Nije vam losa tema :D
Ja sam skuzila da sam zbog nejebice znala biti povučena i tiha. Pogotovo na pravim ženskim trač kavama, inače brbljam sto na sat a kad me nejebica poče prat pretvorim se u drvo samo sutim i sve mi je svjedeno di se ide, sta cu jest..ko da padnem u nekakvu tuznu depru.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.