View Full Version : Fondovi - chat
Jos nesto da kazem od vas tu 40 tak ima mozda samo 5 ljudi sposobnih za vodenje pravog razgovora o dionicama , fondovima, itd... a vi ostali prvo zavrsit skolu ili procitat koju knjigicu pa onda fantazirat ako neznas pitaj nemoj pricat gluposti !! I da dajte narode prestanite srati po tom zg aktivu, jer zg aktiv u sljedece 3 godine jebe mater svima.... (iz pouzdanih izvora)
A ti edgar znas dobro sta ja pricam tako da nemoj se pravit blesav !!!
kronberger
13.05.2007., 23:01
Smiri se sokole.
Ma smiren sam nego kad vidim moj narod kako je proklet za 200 kuna to me jednostavno ubija i onda razmislim koliko ce jos dugo trebat da moj narod prestane razmisljat kao balkanac !! a to edgar sto se tice srbije nemoj sebe i mene zavaravat dobro znas situaciju ....
A ti edgar znas dobro sta ja pricam tako da nemoj se pravit blesav !!!
dijete, jesi ti izgubio bočicu negdje večeras?
Lavica02
13.05.2007., 23:03
I da sad vi koji se nadete u mojim rijecima dobro procitajte sad ovo i priznajte sami sebi "pa ja sam stvarno proklet nikad nista necu zaradit" i sad molim da nebi pocelo pisanje kako tu netko ima jakooo velike pare itd.. mozda od nas tu 40 tak na forumu koji citamo i pisemo ovaj post ima 5 ljudi preko 200k kuna !!! tako da vidite narode prokleti ste za 200 kuna pa nije ni cudo sto starci idu po ulici i kupe one lipice bacene po cesti ili kopaju po smecu tako cete i vi ako nastavite biti BALKANSKO PROKLETI !!
problemi ha...
liječi ih negdje drugdje... možda zdravlje, psihologija .... ak ti ovdje s nama ne paše idi gdje te trpe
ja sam vec duze na ovom forumu duze od 90% ljudi ovdje tako da.... nisam se htio ukljucit u raspravu do sad jer ovo DEBILIRANJE oko tko ide van iz aktiva i dynamica me stvarno razljucuje ne samo zato sto ja imam tamo udjel nego bavim se tom profesijom..... i da kazem ovom pametnom hrvatskom narodu pa zg aktiv je top 5 fondova u hr za sad a vi najvise pljujete po njemu cemu to ?????
eto opet taj balkanski idiotizam cim se ljudi nadu u mojim rijecima odmah krenu srati po meni jer naravno znaju da imam pravo !!!
atlantis
13.05.2007., 23:06
kaj je negdje zoo raspusten ovih dana?
Lavica02
13.05.2007., 23:07
imamo čovjeka iz ZBI :lux:
ajd malo insajd informacije lizzzzzzz
E moj narode kako kaze thompson e moj narode a sta kazete da sutra svi izvadimo udjele iz zg aktiva i dynamica ocemo a ? a mogli bi izvadit cemo sutra i stavit sljedeci dan a sta kazete ??
Lavica02
13.05.2007., 23:08
eto opet taj balkanski idiotizam cim se ljudi nadu u mojim rijecima odmah krenu srati po meni jer naravno znaju da imam pravo !!!
joj kad ti Zash dođe .... zašto se tako ružno razgovaraš?
Pa cuj informacije su jako vrijedne danas kao i vrijeme bla bla bla :) bit ce informacija samo budite dobri :)
Ma cuj me lavice ja to radim iz ljubavi prema narodu da ga osvjestim kuzis da im ukazem na neke gluposti koje rade nista drugo nikog ne zelim vrijedat samo ukazat na greske ....
kronberger
13.05.2007., 23:11
E moj narode kako kaze thompson e moj narode a sta kazete da sutra svi izvadimo udjele iz zg aktiva i dynamica ocemo a ? a mogli bi izvadit cemo sutra i stavit sljedeci dan a sta kazete ??
Mene si nagovorio.
kronberger pa cuj ima ljudi koji ce to napravit ili su napravili tako da nista cudno :)
ja sam vec duze na ovom forumu duze od 90% ljudi ovdje tako da....
i zaboravio si reći........banali su te po nekoliko puta :rofl:
Lavica02
13.05.2007., 23:15
Ma cuj me lavice ja to radim iz ljubavi prema narodu da ga osvjestim kuzis da im ukazem na neke gluposti koje rade nista drugo nikog ne zelim vrijedat samo ukazat na greske ....
na ovo temi, to ide argumentiranim stvarčicama i zekom pekom ... bez vrijeđanja i omalovažavanja ... da si lijepo pisao rasprava bi krenula dobrim tokom i sve 5 ... ovako nabijaš gnjev moda i nas na tebe ... a još ću i ja dobiti po ritici
nisu me banali nego nisam se ne bio registrirao tek prije 3 dana tako nesto.... ponavljam neserem po ljudima neko ih hocu pomocu malo ostrijih rijeci upozorit da nerade gluposti a znamo i ja i ti i svi ovdje da neki ljudi rade gluposti pa ako procitaju ovo sta pisemo mozda se malo osvjeste ...
bas bi zelio vidjet tu riticu :) ma uglavnom manje omalovazavanja zg aktiva jer stvarno nemate neke jako argumente, ima puno losijih ....
Bok ljudi,sorry sto uletam kao padobranac ali nekako moram krenuti u tu vasu spiku...........pratim vas od pocetka i vidim da ima na ovom Forumu super-pametnih likova od kojih se i ima sto nauciti.Moje pitanje glasi................ta-na-na,sto bi ste postovano pucanstvo napravili da imate sad jedno 20tak milja Eura i zelite negdje staviti?pomagajte ljudi.......................................Thanx u naprijed
p.s.vec imam neku lovu u Aurusu I Ilirici
nisu me banali nego nisam se ne bio registrirao tek prije 3 dana tako nesto.... ponavljam neserem po ljudima neko ih hocu pomocu malo ostrijih rijeci upozorit da nerade gluposti a znamo i ja i ti i svi ovdje da neki ljudi rade gluposti pa ako procitaju ovo sta pisemo mozda se malo osvjeste ...
svako je krojač svoje sreće i odgovara za svoje postupke
kao ti možeš reći da netko radi gluposti
kako znaš koji us njihovi motivi bili
vjeruj da prošli petak nisam podebljao pasiv, u utorak bi izvadio prvu uplatu plus ostvaren prinos od 40,63% i izgubio 2% i mila majka
ovkao mi nije bilo za mrdati jer mi je nova uplata (duplo veća od prethodne) u totalnom minusu od 4,24% i ruši mi ukupan prinos na >8,x%
svako ima svoj motiv i tko si ti da nekoga prozivaš idiotima'
Ma neeee opet!! Dva sam dana odsutan bio, kad ono, ima se što i čitat. Ne lijepih postova, uglavnom :mad: I taman kad pomislih kako se sve vraća u ugodnu konverzaciju, opet neki svemirac.
Ako si profi, tako se i ponašaj. Nauči nas nešto, reci koju korisnu..
Edgare :top:
20 tak tisuca ili milijuna :P salim se a cuj slusaj svoje srce i sve ce biti dobro :) salim se naravno da ces stavit u zk aktiv ako neces ja bi stavio u prospectus JIE, jer zg aktiv jer malo sad klimav ali nista strasno ide na bolje btw sljedece godine zg aktiv ubija ....
Lavica02
13.05.2007., 23:27
da se ljudima ne sviđa aktiv ne bi imao toliko imovine u tako kratkom vremenu
oštim riječima (vrijeđanjem ) nećeš ništa postići samo ćeš pobrati kartone i ban
TI na ovaj način ne možeš nikoga osvijestiti ... argumetiraj svoje stavove i evenutalna saznanja
no ljudski je bježati kad se nešto tako brzo ruši ko što je padao aktiv
uostalom ponekad ima čudne krivulje pa je ljudima netransparentan
Edgare edgare stvarno sam mislio da si uredu momak/djedica ali stvarno me nisi razumio kome je kritika bila upucena..... sigurno ti se spava ... :D
Lavica02
13.05.2007., 23:30
Edgare edgare stvarno sam mislio da si uredu momak/djedica ali stvarno me nisi razumio kome je kritika bila upucena..... sigurno ti se spava ... :D
ne nam diraj Edgara ... imat ćeš posla sa mnom :tuctuc:
a sta ces ljudi nisu informirani vise su izgubili na u/i naknadama nego da su ostali u fondu jako zalosno..... a valjda nece raditi to u buducnosti mozda smo nekoga veceras osvjestili na bolje naravno :))
a ti jš uvijek ne shvačaš šta tebiljudi pokušavaju objasniti
prosvijetlit će te već..................
bickomir
13.05.2007., 23:31
Koji je sad ovo klaun?!:confused:
Taman sam mislio da smo se riješili idiota.
Trebalo bi stavit nekakav firewall
kronberger
13.05.2007., 23:32
Ajde pugna majstore reci nam onda prognozu za aktiv za petak.
Pa cemo sutra vidit jesi znalac ili samo bijesan na svijet.
a sta ces ljudi nisu informirani vise su izgubili na u/i naknadama nego da su ostali u fondu jako zalosno..... a valjda nece raditi to u buducnosti mozda smo nekoga veceras osvjestili na bolje naravno :))
sve se bojimkak si ti nekoga prosvjetlio........
naročito s onom izjavom da će aktiv drug egod u ovo vrijeme ubijati.........
pa toliko o idiotima na forumu ispostavilo se da sam samo ja a vidi dosao jos jedan bickomir hmmmm lavice pa ovdje je stanje krajnje kriticno ... uvukli nam se male tomice nikolici u forum :)
Lavica02
13.05.2007., 23:35
pa toliko o idiotima na forumu ispostavilo se da sam samo ja a vidi dosao jos jedan bickomir hmmmm lavice pa ovdje je stanje krajnje kriticno ... uvukli nam se male tomice nikolici u forum :)
evo sad opet .... HALOOO ima koga doma
bickomir
13.05.2007., 23:36
:zubo:
eto edgare opet si slazes moje rijeci kako tebi odgovara vidis moras bolje citati ili ti se pajki daj mi samo reci gdje sam rekao sljedece godine u ovo vrijeme ubijat daj malo citaj bolje znam da ti je zelja da me sto vise sad ponizis ali za boga miloga nemoj citati i quotat ono sto nisam napisao ??? ajde odi gore i reci mi gdje sam ja rekao u ovo vrijeme nigdje vidis..... ili ti se pajkit a zlato mamino.....
Zafashan
13.05.2007., 23:39
Pugna
Dobio si karton za trollanje jer si uletio sa flejmanjem (http://en.wikipedia.org/wiki/Flame_war). Dobio si i drugi karton za vrijeđanje forumaša.
Ako si ovdje toliko dugo kako tvrdiš, svjestan si da su jučer uvedene neke novosti (http://www.forum.hr/showthread.php?t=220830). Ako nisi, upoznao si to na teži način.
Stoga, ako želiš sudjelovati na kulturan i civiliziran način u ovom forumu, dobrodošao, ako ne, nećeš se dugo družiti s nama. Barem ne pod ovim nickom.
kronberger
13.05.2007., 23:40
20 tak tisuca ili milijuna :P salim se a cuj slusaj svoje srce i sve ce biti dobro :) salim se naravno da ces stavit u zk aktiv ako neces ja bi stavio u prospectus JIE, jer zg aktiv jer malo sad klimav ali nista strasno ide na bolje btw sljedece godine u ovo vrijeme zg aktiv ubija ....
Di si reko hmmmmm.
evo čitam ja tebe ali nikak da skužim iz kojeg si kaveza pobjegao
sa čime su te hranili danas?
sa koncetrtom za piliće?
Zafashan
13.05.2007., 23:42
Bok ljudi,sorry sto uletam kao padobranac ali nekako moram krenuti u tu vasu spiku...........pratim vas od pocetka i vidim da ima na ovom Forumu super-pametnih likova od kojih se i ima sto nauciti.Moje pitanje glasi................ta-na-na,sto bi ste postovano pucanstvo napravili da imate sad jedno 20tak milja Eura i zelite negdje staviti?pomagajte ljudi.......................................Thanx u naprijed
p.s.vec imam neku lovu u Aurusu I Ilirici
Wow...
Hm. U fondove koji ulažu u Srbiju? Pratio bih što se dešava sutra ujutro tamo sa indexom. Ako ne odleti previsoko, utukao bih ili u poštara ili u pasiv. Ili 50-50.
Alternativa, u dionice.
P.S. Vidi potpis.
pise sljedece godine zg aktiv ubija a to sto zelis izmanipulirat mojim rijecima ljudi mogu procitat tako da kronberger nemoj radit malog nikolica od sebe :)
Lavica02
13.05.2007., 23:43
a ti si taj koji zahebava Edgara ... koji ti je vrag ...
eto edgare opet si slazes moje rijeci kako tebi odgovara vidis moras bolje citati ili ti se pajki daj mi samo reci gdje sam rekao sljedece godine u ovo vrijeme ubijat daj malo citaj bolje znam da ti je zelja da me sto vise sad ponizis ali za boga miloga nemoj citati i quotat ono sto nisam napisao ??? ajde odi gore i reci mi gdje sam ja rekao u ovo vrijeme nigdje vidis..... ili ti se pajkit a zlato mamino.....
20 tak tisuca ili milijuna :P salim se a cuj slusaj svoje srce i sve ce biti dobro :) salim se naravno da ces stavit u zk aktiv ako neces ja bi stavio u prospectus JIE, jer zg aktiv jer malo sad klimav ali nista strasno ide na bolje btw sljedece godine zg aktiv ubija ....
ja više ne želim ništa kometirati ...
kronberger
13.05.2007., 23:44
pise sljedece godine zg aktiv ubija a to sto zelis izmanipulirat mojim rijecima ljudi mogu procitat tako da kronberger nemoj radit malog nikolica od sebe :)
Nista ja ne manipuliram ja samo quotam.
To sta ti editiras svoje postove to je druga stvar.
jel netko gledao vijesti večeras
kaže, pobjeglo par tipova iz jankomira...........
DA ALI NISAM NAPISAO U OVO VRIJEME CENZURA AJDE POZDRAV S OVIME SAM DOBIO BAN CUJEMO SE ZA NEKOLIKO MJESECI PUSICA SVIMA A POSEBNO LAVICI BOKIC ...
kronberger
13.05.2007., 23:48
Bokic. :kiss:
atlantis
13.05.2007., 23:49
:rofl:
Pugna, ne zaboravi da mod vidi kad netko editira post naknadno ;)
clouseau
13.05.2007., 23:49
Čuj Zafashan, a da se uvede neko pravilo da recimo prvih 5 dana od registracije se ne može postati na ovom podforumu? Tada bi ban imao nekog učinka.... šteta je da dolazi ovakva ekipa i kvari atmosferu :mad:
AJDE POZDRAV S OVIME SAM DOBIO BAN CUJEMO SE ZA NEKOLIKO MJESECI PUSICA SVIMA A POSEBNO LAVICI BOKIC ...
najbolje svrati druge godine u ovo vrijeme, da vidimo kak stoji pasiv
Čuj Zafashan, a da se uvede neko pravilo da recimo prvih 5 dana od registracije se ne može postati na ovom podforumu? Tada bi ban imao nekog učinka.... šteta je da dolazi ovakva ekipa i kvari atmosferu :mad:
može ja bi ga nadopunio
nnema postanja na chatu bez prethodno skupljenih 50 postova
Lavica02
13.05.2007., 23:56
može ja bi ga nadopunio
... i javnog glasanja prisutnih na temi o tome da li ta persona smije ili ne ući u temu (uči :lol: no nemrem se sjetiti podobnije riječi) ....
može ja bi ga nadopunio
kako cemo onda mi mirni, tihi i maleni pitat i naucit stogod na konkretnim primjerima? :)
jedini pravi fond zg pasiv
kronberger
14.05.2007., 00:01
može ja bi ga nadopunio
Pa Pugna vec ima 27...
Jos malo.
kako cemo onda mi mirni, tihi i maleni pitat i naucit stogod na konkretnim primjerima? :)
šta se brineš, pa imaš preko 200postova
za ostale...ima hrpa drugih tema, gdi nema chata, pa kad se vidi da tamo fino diskutira onda može ovdje
Zafashan
14.05.2007., 00:02
Nisam osjetio da je nešto posebno pokvario atmosferu g. pugna (aka. Zlatko...). Dapače, čak vas je i zabavio. Očito mu treba malo hlađenja. Ovaj nick mu je na ledu zavavik.
U svakom slučaju, ponosan sam na vas sve i kako ste se suzdržavali. Nadam se da ćete i ubuduće funcionirati na taj način.
:kiss: svima :grli:
Pa Pugna vec ima 27...
Jos malo.
hm, morat ćemo povisti kriterije?
200?
Lavica02
14.05.2007., 00:05
U svakom slučaju, ponosan sam na vas sve i kako ste se suzdržavali. Nadam se da ćete i ubuduće funcionirati na taj način.
:kiss: svima :grli:
da samo znaš kako su me svrbili prstići .... uh, još sam na mukama ...
Lavica02
14.05.2007., 00:06
hm, morat ćemo povisti kriterije?
200?
mislim da bi brojka trebala biti identična s brojem daunlouda (po vuku)
kronberger
14.05.2007., 00:07
Jos jedna ugodna vecer na Fondovi-Chat :tulum:
mnogo dobar prijedlog
svakim danom sve više downloada, znači sve više bodovni prag
osim toga padobranci neće znati o kakvom downloadu se priča pa će morati pročitati svih par stotina stranica
Lavica02
14.05.2007., 00:16
mnogo dobar prijedlog
svakim danom sve više downloada, znači sve više bodovni prag
osim toga padobranci neće znati o kakvom downloadu se priča pa će morati pročitati svih par stotina stranica
:top:
Zash, jel može?
Zafashan
14.05.2007., 00:24
Ma daj. I sam znaš da to nije realno. I neprovedivo.
Zafashan
14.05.2007., 00:31
Zash, jel može?
:rofl: :rofl: :rofl:
Naravno da ne. Chat je open for business za sve. Kako bi mogli postavljati takve nebulozne zahtjeve (iako znam da se šalite) kad sa nekih drugih topica (ili večine, štoviše) upućujemo ljude da pitaju i trže odgovore ovdje.
Non passaran. :pa
Neeeeeeeeext, please!
Ajde LN, lj.
morskinvest
14.05.2007., 01:31
Evo pa si mislite:
ZB Aktiv
30.03. 30.04.
1.784.835 2.609.918
PBZ Equity
30.03. 30.04.
1.846.757 2.332.114
HP Dynamic
30.03. 30.04.
163.438 301.936
Fima Maximum
30.03. 30.04.
49.531 131.721
AC Rusija
30.03. 30.04.
33.079 35.538
*iznosima dodati 000 :cool:
banderas
14.05.2007., 01:36
Dajte budite ozbiljni, kad su to Rusi stavili veto na protusrpsku odluku u UNu? A donesena ih je masa. Srbi su im bili samo sredstvo trgovanja svaki put, pa čak su glasali i za uvođenje sankcija SRJ kad su svi nagovještavali mogućnost njihovog veta. Sad će se lijepo napraviti par ustupaka Rusima oko plinovoda i lijepo će još glasati za nezavisnost Kosova, ili u najgorem slučaju, biti suzdržani.
Svaki put kad je neka frka sa Srbima, Rusi skaču od sreće jer ni krivi, ni dužni dobiju neki poklon.
Baron Samedi
14.05.2007., 01:37
Nikolic dao ostavku (da ga ne smijene), sad ce EU stisnuti da se izabere Kostunica ili netko slicni.
U petak je Belex opet letuckao gore... Nadajmo se da je DYN u porastu, imaju mi za nadoknaditi 2000 i to FAST, jerbo to namjeravam utuci u stan.
BOLJE im je da to dobijem, mamu im.
lonicera
14.05.2007., 07:30
dobro jutro forumaši...
nakon ovog burnog vikenda ne preostaje mi ništa drugo nego da svima poželim jedan ugodan zeleni radni tjedan !
Evo pa si mislite:
ZB Aktiv
30.03. 30.04.
1.784.835 2.609.918
2,6???
lijepo lijepo...iako mislim, da se malo porijedilo zadnjih dana :rolleyes:
lonicera
14.05.2007., 07:56
jutro edgar,
a di su ti danas mama i tata?
spremio ih zaf u bačvu?
:confused:
prodao ih u bijelo roblje
putnik57
14.05.2007., 08:16
Dobro jutro svima na početku radnog tjedna!
I ja se pridružujem ZELENIM željama! :D :D
Poštarko
14.05.2007., 08:33
Lavice,zar ovaj forum postaje privatni?Pa ja mogu mlatiti svaki dan 100 i više postova i po tom ja bi bio OK!:confused:
lonicera
14.05.2007., 08:50
prenosim s hrportfolia:
Fondovi izloženi srpskom tržištu kapitala doživjeli najveće podove od svog osnutka (11.05.2007)
Drugi dan oporavka na srpskom tržištu kapitala te smirivanje političke krize u Srbiji najava su povratka hrvatskih inves ...Opširnije
Drugi dan oporavka na srpskom tržištu kapitala te smirivanje političke krize u Srbiji najava su povratka hrvatskih investicijskih fondova natrag na put rasta nakon što su oni izloženiji srpskom tržištu kapitala doživjeli najveće padove od osnivanja.
Iako dionički fondovi danas uglavnom bilježe negativan trend treba vjerovati da su značajni padovi poput onih koje su zbog krize u Srbiji doživjeli npr. Dionički ZB aktiv i mješoviti HPB dynamic iza nas.
Potres u Srbiji te je fondove koštao najvećeg pada u njihovom postojanju te je upozorenje posebno onim površnim ulagačima koji su trenutno zasljepljeni vrtoglavim stopama rasta da to nije nikakvo jamstvo da će takav trend ići unedogled.
Naravno, pad od 3,9 posto koliko je zabilježio HPB dynamic ili pad od 4,2 posto što je zabilježio ZB aktiv nisu spektakularni niti posebno zabrinjavajući, ali su sigurno ohladili optimizam koji je vladao zbog uzastopnog i izraženog rasta.
Disperzija uloga ipak investitorima daje određenu sigurnost, a kada se ovaj, inače značajan pad usporedi sa ukupnim rastom koje su navedeni fondovi ostvarili gotovo je zanemariv.
Ostaje pitanje jedino neće li Srbija odgovoriti nove potencijalne ulagače i neće li to usporiti razvoj fond tržišta.
dakle, nema razloga za brigu...???
Lavice,zar ovaj forum postaje privatni?Pa ja mogu mlatiti svaki dan 100 i više postova i po tom ja bi bio OK!:confused:
pa teško da bi dogurao do stotke ak bi se recimo razgovaro kao onaj sinoć
viš da siromaček jedva dogurao do 30tak postova i papa
ako preživiš dvjestotinjak postova bez kartona i bana, onda si valjda ok
ja sam preživio >3500postova bez kartona a i one koje sam onda dobio sumnjivog su porijekla i pitanje koliko su opravdani
ali, imam 20 bodova, ne tražim ništa, samo se hvalim.................
freelancer
14.05.2007., 08:54
Za SRB me boli briga, samo da zaraza ne pređe i na CG! :Pop:
GrayWolf
14.05.2007., 08:55
dobro jutro forumaši...
nakon ovog burnog vikenda ne preostaje mi ništa drugo nego da svima poželim jedan ugodan zeleni radni tjedan !
jutro....može zeleni mjesec?
EmanuelleIII.
14.05.2007., 09:01
dobro jutro i od mene :)
koliko god se trudio, ne mogu razumjeti ovu dnevnu "sekiraciju" oko vrijednosti udjela :confused:
a nitko mi ne želi objasniti
meni u ovoj godini bilo nekih 40% i meni dosta, pa taman da ostane na tome :top:
Poštarko
14.05.2007., 09:02
ja sam preživio >3500postova bez kartona a i one koje sam onda dobio sumnjivog su porijekla i pitanje koliko su opravdani
Edgare,ako si pristojan onda si pristojan bez obzira na broj postova.:)
Barem ja tako mislim.:) :)
putnik57
14.05.2007., 09:05
pa teško da bi dogurao do stotke ak bi se recimo razgovaro kao onaj sinoć
viš da siromaček jedva dogurao do 30tak postova i papa
ako preživiš dvjestotinjak postova bez kartona i bana, onda si valjda ok
Čitam ovo od jučer i nemrem vjerovati !
Ovaj forum mi je super i fak puno toga možeš saznati i pomoći ljudima na savijeti ili sl.!
Cijeniti nekoga po broju postova, nije OK al niti komentari od jučer nisu dopustivi!!!!!
Zato pozdrav svima koji su na profi razini !!! :top:
Zafashan
14.05.2007., 09:05
No worry, poštarko. Dok sam ja tu nema brige.
Tako i tako su se ljudi malo zekali o toj ideji. Bolje im je :D
Poštarko
14.05.2007., 09:11
No worry, poštarko. Dok sam ja tu nema brige.
Tako i tako su se ljudi malo zekali o toj ideji. Bolje im je :D
Zahvaljujem na razumu !:) :)
Dobro jutro radni narode! Evo me napokon nakon kratkog izbivanja sa foruma! Vidim da je ovdje puno novih ljudi! Isto tako, primjetio sam da ste me smjenili s dužnosti objavljivanja BBRa :mad: . Presložio sam svoj portfelj i sada izgleda ovako:
Aureus Equity 20,17%
ZB Aktiv 22,27%
HPB Dionički 57,56%
Pozdrav svima
freelancer
14.05.2007., 09:24
Dobro jutro radni narode! Evo me napokon nakon kratkog izbivanja sa foruma! Vidim da je ovdje puno novih ljudi! Isto tako, primjetio sam da ste me smjenili s dužnosti objavljivanja BBRa :mad: . Presložio sam svoj portfelj i sada izgleda ovako:
Aureus Equity 20,17%
ZB Aktiv 22,27%
HPB Dionički 57,56%
Pozdrav svima
Ako si se vratio u ZB Aktiv - a čini se da jesi, e onda je JEDAN BBR!:top:
Ako si se vratio u ZB Aktiv - a čini se da jesi, e onda je JEDAN BBR!:top:
Jednim dijelom sam se vratio, nisam mogao izdržati! Nekako mi je Aktiv uvijek bio najdraži!
Ma tko te smijenio
sam si dao ostavku izlaskom iz aktiva
ali vidim da ga još uvijek imaš pa....gdi je problem? :)
Čitam ovo od jučer i nemrem vjerovati !
Ovaj forum mi je super i fak puno toga možeš saznati i pomoći ljudima na savijeti ili sl.!
Cijeniti nekoga po broju postova, nije OK al niti komentari od jučer nisu dopustivi!!!!!
Zato pozdrav svima koji su na profi razini !!! :top:
čuj, nakon ovakovog vikenda puše se i na hladno
ali, uzimam si za pravo da ne raspravljam s ljudima kojim imaju mali broj postova, ili dok se ne uvjerim da su im namjere časne
što nužno ne mora začiti da si i ti među njima
Ma tko te smijenio
sam si dao ostavku izlaskom iz aktiva
ali vidim da ga još uvijek imaš pa....gdi je problem? :)
hehe, pa šalim se malo... iako, rekao sam da ću ga objavljivat i ako neću imati niti jedan udjel u Aktivu!
Mislim da će ovo biti jedan jako zanimljiv tjedan! Sretno svima!
Mirkeec
14.05.2007., 09:38
Dobar dan i ja se pridružujem željama za zeleni tjedan,ako ne i mjesec :D :D :D :D :s :s
Poštarko
14.05.2007., 09:40
Lipi moji, prognoza koliki će danas biti Dynamitni?:cerek:
putnik57
14.05.2007., 09:42
To se primjeti odmah, ali i vrijeme će pokazati !!! :zubo:
Mirkeec
14.05.2007., 09:43
Lipi moji, prognoza koliki će danas biti Dynamitni?:cerek:
ako ponovi onaj skok u vis od 10.05.07 ja zadovoljan :s :s :D
putnik57
14.05.2007., 09:45
Koja je prognoza za Aktiv s obzirom da on ima dosta spor odaziv na promjene ? :D ili :mad:
Koja je prognoza za Aktiv s obzirom da on ima dosta spor odaziv na promjene ? :D ili :mad:
Ja bih rekao :)
Boris_RI
14.05.2007., 09:48
Dobar dan i ja se pridružujem željama za zeleni tjedan,ako ne i mjesec :D :D :D :D :s :s
Ma šta mjesec.... godina! :zubo:
lonicera
14.05.2007., 09:49
ako je onaj skok beleksa u petak od +12 % stvaran, onda očekujem i skok naših fondova koji su na belexu.
prosto ko pasulj!
pridruzujem se zeljama za zeleni tjedan......a moze i mjesec :D
freelancer
14.05.2007., 09:55
ako je onaj skok beleksa u petak od +12 % stvaran, onda očekujem i skok naših fondova koji su na belexu.
prosto ko pasulj!
Šta postoje skokovi od +12% koji su NEREALNI, ja sam mislio da je matematika egzaktna nauka!? :confused:
Poštarko
14.05.2007., 09:55
prosto ko pasulj!
Plus je neminovan samo koliki ?:D
Mirkeec
14.05.2007., 09:57
Plus je neminovan samo koliki ?:D
što veći to bolji :zubo:
čeka se još da i sandžak proglasi neovisnost :)
Dobar dan forumaši !
Ja danas očekujem rekordne raste i nebi me iznenadilo da neki fondovi budu imali rast i 2% . Još malo pa budemo vidjeli :)
Razmisljam da stavim neku lovu u Prospectus JIE, kakva su vasa misljenja o tom fondu?
Razmisljam da stavim neku lovu u Prospectus JIE, kakva su vasa misljenja o tom fondu?
Bez razmišljanja , uleti odmah prije nego se ovaj fond nakrca pretjerano sa lovom .:top:
belex krenuo s plusom; 2,88
MaX InFiX
14.05.2007., 10:20
ZB Aktiv najveća fondovska žrtva beogradske burzovne korekcije
http://www.mojnovac.net/forumi/showpost.php?p=264947&postcount=483
emiliano
14.05.2007., 10:41
Pozdrav svima !
Kad je moja skromna CEBA krenula sa +1,52
onda će ostali raditi po 3-4 % ...:zubo:
Dobar dan forumaši !
Ja danas očekujem rekordne raste i nebi me iznenadilo da neki fondovi budu imali rast i 2% . Još malo pa budemo vidjeli :)
Kao i što sam predvidio ....CEBA1.52%:rofl:
nekada romantik
14.05.2007., 10:49
Dobar dan ljudi, evo i mene. Baš ste se puno napisali preko vikenda. Kako vam se samo da biti na kompjuteru toliko. Pozdravljem vas sve i želim zelenilo ovaj tjedan. Nadam se da će mi se dići :eek: misilm na udjele :)
Stvarno CEBA zna razveseliti. :)
Po jutru tj. CEBI se poznaje dan (tj. radni dan prije).
BELEX15 i dalje raste 3,88 %
GoldenSurferFromCRO
14.05.2007., 10:55
Postar skromnih 0,16%, bas je skoro pa nista....eh...
emiliano
14.05.2007., 10:57
Kao i što sam predvidio ....CEBA1.52%:rofl:
Očekivao sam još danas minus, jer navodno da imaju dosta u Makedoniji koja je bila u minusu u petak, međutim, očito i oni imaju puno u Srbiji ...
Nadam se stvarno da su iskoristili priliku i nakupovali se u četvrtak, mislim na svih, ne samo na CEBU ...
Očekivao sam još danas minus, jer navodno da imaju dosta u Makedoniji koja je bila u minusu u petak, međutim, očito i oni imaju puno u Srbiji ...
Nadam se stvarno da su iskoristili priliku i nakupovali se u četvrtak, mislim na svih, ne samo na CEBU ...
Vrlo brzo čemo to vidjeti .....
Boris_RI
14.05.2007., 11:00
Postar skromnih 0,16%, bas je skoro pa nista....eh...
Bit će da ga je Makedonija srušila. No zato čekamo Dinamitnog... :s
Clint Beastwood
14.05.2007., 11:03
Nema brige, ako danas (ili sutra) bude potvrđena i službeno nova srpska vlada možemo se smiriti i ponovo ući u mirne vode.. Ajmo naši!!! (Dinamični i Prospectus, a bogme i Ilirika)
Mirkeec
14.05.2007., 11:08
Belex Promena % 3,74 %
Datum 14.5.2007 11:05
nakon pada prosli tjedan u dinamiku i aktivu ulozila bi u neki fond koji ne ulaze na ista mjetsta kao oni KOJI????
kako da znam gdje ulazu, svima pise otprilike isto u statutu
nakon pada prosli tjedan u dinamiku i aktivu ulozila bi u neki fond koji ne ulaze na ista mjetsta kao oni KOJI????
kako da znam gdje ulazu, svima pise otprilike isto u statutu
Koliko ja znam da HPB dionički ulaže malo više u Makedoniju, a Fima Maximum malo više u Bosnu. Imam dosta uloženo u Maximumu, pa baš razmišljam da bi bilo dobro malo staviti i u HPB dionički.
ako se nevaram PBZ global sa 180,35 isao je na 182,79 :top:
Mirkeec
14.05.2007., 11:28
ako se nevaram PBZ global sa 180,35 isao je na 182,79 :top:
Točno,točno samo se nadam da će i PBZ Equity izvesti tako nešto :s :s :s :s
Mirkeec
14.05.2007., 11:33
PBZ Equity 205,34:klap: :klap: :Pivo: :Pivo: :jumping: :jumping:
lonicera
14.05.2007., 11:35
nekako sam više očekivala od Poštara...
PBZ Equity 205,34:klap: :klap: :Pivo: :Pivo: :jumping: :jumping:
sunce mu žareno, a meni trajni nalog ide sa 11.05 :confused:
dakle po ovoj skupljoj cijeni.............koji peh :confused:
Zna li tko koji fond najviše ulaže u Crnu Goru?
GoldenSurferFromCRO
14.05.2007., 11:40
Zivjeli PEKITI!
freelancer
14.05.2007., 11:40
Zna li tko koji fond najviše ulaže u Crnu Goru?
RI Invest! :lol:
ovo ce biti jedan ludi dan :lux:
morskinvest
14.05.2007., 11:43
Upravo sam provjerio situaciju u Budvi i kažu za danas prognoza dobra :top:
Jeli Raiffeisen C. Europe (ako je nekako mi je slab u zadnje vrijeme)? Imam nešto viška love za ulaganje pa se mislim da bi bilo dobro uložiti u HPB dionički pošto ulaže u Makedoniju ili u neki fond koji je više u Crnoj Gori (mislim da bi Crna gora trebala ići gore).
Ja sam doplatio aktiv u subotu pa se nadam malom rastu danas i onda ludilo do kraja tjedna,jos sam nesto stavio i u erste AE ali on mi je vise onako bazni fond ide lagano gore i polako za dole....Zelim svima zelenilo ovaj tjedan:top:
Izgleda mi da Aureus nije otišao pretjerano gore!!!!!!?
freelancer
14.05.2007., 11:49
.... ili u neki fond koji je više u Crnoj Gori (mislim da bi Crna gora trebala ići gore).
Od kuda takvo mišljenje dolazi? :confused:
Hvala!
Prospectus IJE 1.23% YAHOOOOOO
morskinvest
14.05.2007., 11:52
Ovo je ugodno iznenađenje :top: Bio sam skeptičan s obzirom koliko je pala Stopanskabanka Bitola i Petrol
peepman
14.05.2007., 11:55
PBZ
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
peepman
14.05.2007., 11:58
+ 2300 samo na pbz , nadam se da ce dinamic bar jedan i po posto gore ...
pbz :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
11.5.2007.
ST Global Equity 15,3683 / 112,7476 1,54%
ST Balanced 51,4702 / 377,6052 1,08%
ST Aggressive 107,8705 2,26%
Ovaj zadnji je moj favorit i preporučio bi ga svima Vama jer mu je imovina malo preko 6miljona kuna . Zato ima puno razloga za rast......
Zafashan
14.05.2007., 12:00
...
(mislim da bi Crna gora trebala ići gore).
To se i mi nadamo.
Dole ti je RiNvest sa 100% portfolia :D
Obrati se njima na www.rinvest.hr (http://www.forum.hr/showthread.php?t=213872)
Ovo je ugodno iznenađenje :top: Bio sam skeptičan s obzirom koliko je pala Stopanskabanka Bitola i Petrol
Ja sam inače očekivao ovakav rast jer su osim spomentih dionica SVE druge ostvarile značajan rast....:top:
freelancer
14.05.2007., 12:02
To se i mi nadamo.
Dole ti je RiNvest sa 100% portfolia :D
Obrati se njima na www.rinvest.hr (http://www.forum.hr/showthread.php?t=213872)
Posluju pod geslom: dajte nam lovu za vođenje portfelja i u slučaju dobitka uzimamo 25%!!!
U slučaju gubitka - pa sami ste valjda krivi!:zubo:
nekada romantik
14.05.2007., 12:05
Odlično za PBZ, rekoh vam da će biti zeleno, čekamo još aktiviste i još neke, naravno
Posluju pod geslom: dajte nam lovu za vođenje portfelja i u slučaju dobitka uzimamo 25%!!!
U slučaju gubitka - pa sami ste valjda krivi!:zubo:
vrlo dobar moto
svaka punica bi te htjela imati za zeta...........
čekamo još aktiviste
SKOJ-a?
Od kuda takvo mišljenje dolazi? :confused:
Hvala!
Pa uz pretpostavku da su se odvojili od Srbije, dolazi ljeto, turizam,... Za tako malu državu očekujem da će ih turistička sezona dignuti, a čuo sam i da Rusi kupuju po Crnoj Gori, a pročitao sam i na nekoj stranici da su mađari najavili ulaganja od nekoliko milijardi u Crnu Goru. Nisam ni ja baš sto posto siguran, ali pretpostavljam, a i pitam i druge šta oni misle. Reci mi šta ti misliš o tome i je li RBA CE najviše od naših tamo?
freelancer
14.05.2007., 12:09
vrlo dobar moto
svaka punica bi te htjela imati za zeta...........
Zato i nemam punice - niti jedna me nije htjela. Punica (ofkorz!!!) :lol:
freelancer
14.05.2007., 12:10
Pa uz pretpostavku da su se odvojili od Srbije, dolazi ljeto, turizam,... Za tako malu državu očekujem da će ih turistička sezona dignuti, a čuo sam i da Rusi kupuju po Crnoj Gori, a pročitao sam i na nekoj stranici da su mađari najavili ulaganja od nekoliko milijardi u Crnu Goru. Nisam ni ja baš sto posto siguran, ali pretpostavljam, a i pitam i druge šta oni misle. Reci mi šta ti misliš o tome i je li RBA CE najviše od naših tamo?
Uistinu ne znam za njih! Ali ze sebe i neke druge (kako je već gore Zash - stavio link) oni imaju ''dosta'' dole... :eek: :zubo:
putnik57
14.05.2007., 12:12
PBZ Equity +1,60
HPB samo +0,16
Malo me brine rast u Aktivu!! Imal li razloga za brigu ili ne :confused: , ćekam stanje za Reiffeisen
peepman
14.05.2007., 12:12
a onih 10000 još su mi u djepu od cetvrtka, onaj me odgovorio od dinamica, ali sto ih nisam bar u pbz ubacio nikad necu prezalit
zaboravio sam ciji je ono bio "glas razuma", aj nek se sam javi, necu mu nista, da ga ne trazim unazad po topicima ...
Zato i nemam punice - niti jedna me nije htjela. Punica (ofkorz!!!) :lol:
uopće se ne čudim
zamisli situaciju kada buduća punica pita budućeg zeta:
zete, čime se baviš?
trgujem dionicama u CG i Makedoniji.........
jadna žena, ak to njeno srce izdrži................
a onih 10000 još su mi u djepu od cetvrtka, onaj me odgovorio od dinamica, ali sto ih nisam bar u pbz ubacio nikad necu prezalit
zaboravio sam ciji je ono bio "glas razuma", aj nek se sam javi, necu mu nista, da ga ne trazim unazad po topicima ...
NISAM
Uistinu ne znam za njih! Ali ze sebe i neke druge (kako je već gore Zash - stavio link) oni imaju ''dosta'' dole... :eek: :zubo:
Mislim da ću i ja uplatiti u RBA CE pa ćemo viditi. Nemože biti gori od Rusije nikako.
lonicera
14.05.2007., 12:18
kako to da je aureus i dalje u padu??? i nakon belexovih skoro 12 % ??
Mislim da ću i ja uplatiti u RBA CE pa ćemo viditi. Nemože biti gori od Rusije nikako.
RCE je jedan od lošijih fondova i nebi ga preporučio nikome . Bilo bi bolje da si pogledaš Prospectus JIE ili ST Aggressiv koji se tek treba dokazati .
atlantis
14.05.2007., 12:23
jutro :zijev:
cekam aktiv da me kolege na poslu malo obozavaju :D
putnik57
14.05.2007., 12:27
jutro :zijev:
cekam aktiv da me kolege na poslu malo obozavaju :D
Imamo isti motiv u isčekivanju stanja!!!
Jako se nadam velikom porastu, tako da oni nevjernici koji su se povukli budu zavidni!!:E
Zafashan
14.05.2007., 12:30
Tako mi mlijeka u prahu. Vrati se natrag.
Nitko nije rekao da smo mi u RBA CE. Nebih želio da to tako shvatiš.
Klikni na link koji sam ti ja dao pa ćeš skužiti na što sam mislio.
freelancer
14.05.2007., 12:32
I meni se čini da nije baš shvatio (la)! :bonk:
kako to da je aureus i dalje u padu??? i nakon belexovih skoro 12 % ??
zar nisu oni bili više u CG/MAK nego na belexu?
nekada romantik
14.05.2007., 12:34
SKOJ-a?
Bilo čega :) samo da je zeleno i preko 1%
Zafashan
14.05.2007., 12:34
RCE je jedan od lošijih fondova i nebi ga preporučio nikome . Bilo bi bolje da si pogledaš Prospectus JIE ili ST Aggressiv koji se tek treba dokazati .
Conane, ajde stani navlačiti za ST i Iliriku, majke ti!
Ovo već prelazi granice dobrog ukusa.
widescreen
14.05.2007., 12:35
Aktiv cca +2,7 %
Ljudi, jeli ovo moguće????????
HI Growth + 2,04%
GoldenSurferFromCRO
14.05.2007., 12:35
ICF Balanced poskocio! Sada je 348,75, a prije je imao vrijednost 345,66 koliko je to ono u postocima, vise od 1% i koliko jos...
emiliano
14.05.2007., 12:36
Čestitke PBZ menadžerima, priznajem da sam bio skeptičan i mislio da su samo "odgledali" predstavu, kao i mi, ali oni su očito i kupovali kad je trebalo, a čestitke i CEBI, jer tako veliko skok unatoč Makedoniji bi mogao značiti da su i oni pazarili na beogradskoj pijaci ...:top:
kronberger
14.05.2007., 12:36
Dobro jutro radni narode.
emiliano
14.05.2007., 12:37
P.S.
Zapravo, nije ni tako loš čo'ek taj Tomica, kad se sve skupa zbroji ...:rofl:
ICF Balanced poskocio! Sada je 348,75, a prije je imao vrijednost 345,66 koliko je to ono u postocima, vise od 1% i koliko jos...
0,89%......samo...........:)
putnik57
14.05.2007., 12:39
aureus :tuzni:
DA SI VIDEL :confused: :confused:
GoldenSurferFromCRO
14.05.2007., 12:40
Dakle, samo 0,89% kako je to najavljeno u www.kapital-plus.net. ma svsta, nije bas neki poskok, a?
Ma ne. Shvatio sam ja da vi ulažete u dionice, ali ja samo preko fondova. Ne brini se neću nikoga optužiti zato što negdje uložim. Već tražim neki fond koji je više u Crnoj Gori, ali kad sam još malo pogledao prinose odustao sam od RBA CE. Hvala na savjetima.
putnik57
14.05.2007., 12:42
rUSIJA I DALJE PADA ! I TO JAKO PUNO -1,80
peepman
14.05.2007., 12:44
e, navuc ce nas ;)
atlantis
14.05.2007., 12:44
Imamo isti motiv u isčekivanju stanja!!!
Jako se nadam velikom porastu, tako da oni nevjernici koji su se povukli budu zavidni!!:E
ja sam imala veseli tjedan :D
prvo je jedan kolega htio prodat (panika) u vrijeme najvece korekcije... pa mu nisam dala...
drugi je dan Dynamic pal 3% pa me naganjal po redakciji da chu ga u grob sterat :D
onda sam mu rekla da smi mi taj dan uplatili te je gospodin zakljucil da imam velka muda :D :D
dan poslije je belex otishao puno gore pa mi se zahvaljival
ako danas aktiv ode gore klanjat che mi se :rofl: :rofl:
i eto kako nastaju legende :D :D
Musatom
14.05.2007., 12:45
Nabijem ih na babušku :mad:
Zafashan
14.05.2007., 12:46
Putnik:
Edit post
CapsLock off
:zubo:
kronberger
14.05.2007., 12:47
ako danas aktiv ode gore klanjat che mi se :rofl: :rofl:
i eto kako nastaju legende :D :D
Onda se smatraj legendom.
atlantis
14.05.2007., 12:48
Onda se smatraj legendom.
ajvrit :D
Conane, ajde stani navlačiti za ST i Iliriku, majke ti!
Ovo već prelazi granice dobrog ukusa.
ne iliriku nego prospektus :zubo:
POSLJEDNJI TRZAJ
14.05.2007., 12:52
ako aktiv neode prek 1,5 popit ču varikinu
a sta cekaju s dinamikom i aktivom
nekada romantik
14.05.2007., 12:53
Možda je i njih sjebao Tomica. Zbilja jest čovek, što jest-jest :)
kronberger
14.05.2007., 12:54
ako aktiv neode prek 1,5 popit ču varikinu
Pa jel ti covjek lijepo reko da je +2.7%
P.S.
Belex opet pada zadnjih 15 min.
atlantis
14.05.2007., 12:55
3/7
Zafašan !
Ne razumijem o kakvom navlačenju pričaš a još manje šta imaš protiv ST fondova?
POSLJEDNJI TRZAJ
14.05.2007., 12:58
Pa jel ti covjek lijepo reko da je +2.7%
P.S.
Belex opet pada zadnjih 15 min.
hm neznam di je vidio
kronberger
14.05.2007., 12:59
hm neznam di je vidio
Ako neces Widescreenu vjerovat kome ces.
P. P. S.
otiso bbr kvragu za danas. a tako je fino krenulo...
peepman
14.05.2007., 13:00
ja sam ocekivao da bi danas dinamic mogao od 1,5 do 2,5 posto ici gore, ali sta ako su oni KUPOVALI kad je padalo? tad bi moglo porast i vise ... dajte postari bar jednom ne budite zadnji. ne vrijede vasi novci nasih zivaca.
freelancer
14.05.2007., 13:01
Ma ne. Shvatio sam ja da vi ulažete u dionice, ali ja samo preko fondova. Ne brini se neću nikoga optužiti zato što negdje uložim. Već tražim neki fond koji je više u Crnoj Gori, ali kad sam još malo pogledao prinose odustao sam od RBA CE. Hvala na savjetima.
ufffffffffffff... dobro je! :top:
Zafashan
ne iliriku nego prospektus :zubo:
:eek:
:bonk: :bonk:
putnik57
zafashan, hvala na upozorenju !:zubo:
Nikako da izbace stanje na Aktiv-u! Uvijek su zadnji u promjeni, nek se .....
atlantis
14.05.2007., 13:03
porasao belex ;)
3,35% je trenutno
POSLJEDNJI TRZAJ
14.05.2007., 13:03
Ako neces Widescreenu vjerovat kome ces.
P. P. S.
otiso bbr kvragu za danas. a tako je fino krenulo...
poslje one korekcije na belexu nikom ništa nevjerujem:cool:
Poštarko
14.05.2007., 13:04
Dobro jutro radni narode.
Dobro jutro umjetniće !!:) :) :)
kronberger
porasao belex ;)
3,35% je trenutno
Ma je, ali je ono sta nas zanima oplelo i do 7% :mad:
Bilobrkster
ajde bar nešto dobro, ostavio sam onu lovu u PBZ Globalu. Trebao sam i u Dynamicu :bonk:
Mada po meni je bilo dobro ulaganje prošli tjedan, Dinamo-SlavenBelupo 1.35 :zubo: to je siguran porast od 30% u jednom danu, samo mi je bila mala glavnica (100kn :o )
Zafašan !
???????????????
Belex +2,7 na zatvaranju.
Mirkeec
14.05.2007., 13:09
ZB Aktiv 190,09 :jumping: :jumping: :Pivo: :Pivo:
snowleopard
14.05.2007., 13:09
Aktiv sa 185.04 na 190.09. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Zakaj nisam kupoval u petak prije 14:bonk: :bonk: :bonk: :bonk:
Kako znaš za ZB Aktiv, tko ima svježije podatke od hrportfolio?
Mirkeec
14.05.2007., 13:11
Kako znaš za ZB Aktiv, tko ima svježije podatke od hrportfolio?
Pa oni sami rođo
Zafashan
14.05.2007., 13:12
Zafašan !
Šega, ba.
Opusti se i uživaj.
A da ST fondove ne volim, to je istina. Razlozi nisu osobne naravi (mislim ovdje na osobno iskustvo) nego čisto subjektivne.
Mirkeec
14.05.2007., 13:13
Sada još samo da mi dinamitni ovako opali i ja kompletan :s :s :s :s
Musatom
14.05.2007., 13:14
Aktiv sa 185.04 na 190.09. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Zakaj nisam kupoval u petak prije 14:bonk: :bonk: :bonk: :bonk:
:misli: i tad bi ti bilo kasno..
snowleopard
14.05.2007., 13:16
:misli: i tad bi ti bilo kasno..
Htjedoh napisati cetvrtak
atlantis
14.05.2007., 13:20
2.7 :frajerica: :D :D :D
ZB Aktiv je išao 2.71% gore. To je za one koji su mu prvi okrenuli leđa!
da?
ali još uvijek je više od 1,5% u minusu u odnosu na stanje prije korekcije + propušteni prinos od bar 1% za prošli tjedan
svi ostali fondovi su mi na stanju prije početka korekcije prošli tjedan
peepman
14.05.2007., 13:29
preko drine sunce sija - radujem se suncu i jaaaa ...
евала истоћна браћо :)
atlantis
14.05.2007., 13:29
da?
ali još uvijek je više od 1,5% u minusu u odnosu na stanje prije korekcije + propušteni prinos od bar 1% za prošli tjedan
svi ostali fondovi su mi na stanju prije početka korekcije prošli tjedan
nope, meni je samo 2.7 u plusu :zubo: :D :D
čestitam pobjednicima (activ i dynamic)!!! :top: :top: :top:
ja uletio u Prospectus JIE, valjda će bit dobro :zubo: :zubo: :zubo:
dynamic, dynamic....gdje si?
a bilobrkster fali da veselo skandira...aj ti brze nazad dok ne dodje na staru vrijednost :D
POSLJEDNJI TRZAJ
14.05.2007., 13:33
ah očekivao sam bar +3,7
:confused:
žene..........:)
peepman
14.05.2007., 13:38
где сте бре поштари? јесте се вратили отамо или још само ћирилицу умете да читате?
takodjer, samo s tim da sam jos uletila i u iliriku
i ja cestitam aktivistima :top:
putnik57
14.05.2007., 13:40
Čestitam svima koji su imali debele živce i vjeru !!!!!
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :lux: :lux: :lux: :lux:
znači rast od +2,73%!!
vraćamo se pomalo, ja još i dokupio u petak!
atlantis
14.05.2007., 13:42
Edgare, jel to mene islo? :D :D
atlantis
14.05.2007., 13:43
Čestitam svima koji su imali debele živce i vjeru !!!!!
:klap: :lux: :lux:
hvala, hvala :D
mislim da sam jedino ja uplacivala prosli tjedan :D (dragi i ja da budem precizna) :D
Povratih pola cca iznosa za depilator! Uzdam se da ću za koji dan vratiti cijeli iznos! Do tada mi preostaje,.....:moli:
P.S. Ove korekcije stvarno očvrsnu čovjeka,....sjećam se da sam prilikom prve korekcije bila veoma uspaničena, kukala sam po forumu, tražila savjete,.....ali sad mi to više nije takav bad! Kako se ono kaže, šta te ne sjebe, ojača te! ;)
kLaZnAdAr
14.05.2007., 13:45
ZB Aktiv je išao 2.71% gore. To je za one koji su mu prvi okrenuli leđa!
kaj ima i takvih!?!? :rolleyes: cc
( ste registrirali kakav je rezultat na burzama polučio Edgar svojim ulaskom u Pasivnog :confused: !? )
putnik57
14.05.2007., 13:46
hvala, hvala :D
mislim da sam jedino ja uplacivala prosli tjedan :D (dragi i ja da budem precizna) :D
jel to ženska intuicija ili ..................:D
putnik57
14.05.2007., 13:47
da budemo precizni 2,73%:top:
atlantis
14.05.2007., 13:47
Povratih pola cca iznosa za depilator!
kad zena ulaze, ulaze za konkretne stvari :D depilator, primjerice :rofl: :top: :D
lonicera
14.05.2007., 13:48
ma sve mi je jasno osim aureusa..:confused:
atlantis
14.05.2007., 13:50
jel to ženska intuicija ili ..................:D
iskreno, moram priznati da je to nekak bilo zajednicko (telepatija nam dobro ide)...
mene je nekaj natjeralo da ga nazovem na posao i kazem da je belex zatvorio u plusu (iakio on tamo redovito provjerava) i da ce to sigurno krenut gore a on je zakljucio da bi to onda bilo pravo vrijeme za ubacaj :D
za 10 minuta sam svu lovu s njegovog tekuceg ubacila u aktiv :D a on je iz firme faksal zahtjev :D
Musatom
14.05.2007., 13:50
Povratih pola cca iznosa za depilator! Uzdam se da ću za koji dan vratiti cijeli iznos! Do tada mi preostaje,.....:moli:
P.S. Ove korekcije stvarno očvrsnu čovjeka,....sjećam se da sam prilikom prve korekcije bila veoma uspaničena, kukala sam po forumu, tražila savjete,.....ali sad mi to više nije takav bad! Kako se ono kaže, šta te ne sjebe, ojača te! ;)
Samo ovo u srbiji nije bila obična korekcija nego rezultat laprdanja Tome grobara koja je stvorila dosta veliku paniku i povlačenje investitora i mogla rezultirat ko zna čime da nisu srpski lovaši napravili korekciju i uklonili ga, tek krajem tjedna je uslijedila svjetska korekcija.
Žalim da nisam prije uplatio u HPB, kupujem ga po cijeni od petka :(
Edgare, jel to mene islo? :D :D
da...........:rolleyes:
Musatom
14.05.2007., 13:51
samo smo mi i srbi rasli, ostatak exyu je u crvenom...
GrayWolf
14.05.2007., 13:51
a moja victoria???????:mad:
nekada romantik
14.05.2007., 13:52
ZB AKTIV 2,73 %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% :s :s :s Freelancer, gdje je ona lista ljudi koju su otišli iz activa i onih koji nisu :)
freelancer
14.05.2007., 13:52
Hoćemo navijati???
Dynamic-Dynamic... :s
kaj ima i takvih!?!? :rolleyes: cc
( ste registrirali kakav je rezultat na burzama polučio Edgar svojim ulaskom u Pasivnog :confused: !? )
strah i trepet burzi u regiji :)
prema prvim neslužbenim rezultatima današnji dan imat će za edgar invest rekordne rezultate. ...najviši dnevni prirast imovine........od osnivanja
atlantis
14.05.2007., 13:53
da...........:rolleyes:
zakaj? sjebala sam ti koncepciju :zubo:
sorry :kiss: evo nikad vishe ti nechu proturjeciti
Zafashan
14.05.2007., 13:54
Nisu valjda opalili petama vjetra... :cool:
peepman
Quote:
peepman kaže:
odoh ja ubacit 10 tisućica u dynamic do 16 sati danas
Hrabro. Nema šta.
Ovo je zaista tek prvi predznak, da je gotovo. A možda je i krivi.
Razmišljaj o tome zašto je došlo do ovog pada i dali si se te okolnosti pormjenile.
--------------------
ovo je bio moj "glas razuma" - dire iz Rijeke
Sad mi reci mala reci
Ča sam štila ne znan
Ja san vajka tvoja bila
Ja te svaku noć sanjan.
morskinvest
HPGlobal +0,63%
imam jednu mali kratki inof iz hypo.....detalje dobijam kasnije
ali kažu oni, idu na ruku klijentima
cijenu udjela računaju po metodi poznate cijene, a ne nepoznate cijene ko ostali fondovi
dakle kad gledate hypo to jest cijena za današnji dan, ne za dan unazad, u ovom lsučaju za petak
znači prodaja će biti easy, po poznatoj cijeni
e sad kak dolaze do te poznate cijene, neznam, navodno ću saznati
zakaj? sjebala sam ti koncepciju :zubo:
sorry :kiss: evo nikad vishe ti nechu proturjeciti
nije stav ru proturječju, nek u ženskoj intuiciji
kad si potrefila pravi trenutak
ja bio podeblja u petak prije korekcije po 193,33, dakle u laganoj sam banani još uvijek
freelancer
14.05.2007., 13:56
Freelancer, gdje je ona lista ljudi koju su otišli iz activa i onih koji nisu :)
Tko ide djelomično/kompletno van iz ZB Aktiva i (ili) HPB Dynamic:
1. bickomir
2. Gloweson (izašao iz Dynamica)
3. Bljo
4. loty (Aktiv - OUT)
5. fondovi (izašao iz ZB aktiva)
6. laser izašao iz dynamica i rba istok
7. new one (izasao iz Aktiva i Dynamica)
8. DAD
9. widescreen
10. xfairguy (ostavio sam nekih 10%)
11. Bilobrkster
12. strma (ostavil 20%)
13. erazor(ostavio nekih 10%)
Tko ostaje s svojim trenutnim pozicijama u ZB Aktivu i (ili) HPB Dynamicu:
1. Freelancer (15,16% ZB Aktiv; 14,41% Dynamic)
2. Kronberger
3. morski
4. gendale
5. Gloweson (ostaje u zb aktiv)
6. Zafashan (podebljava oba)
7. castanea
8. Bilokoje (45% aktiv 7,5% dynamic)
9. lonicera (prvom prilikom podebljavam Dynamic)
10. nekada romantik
11. Edgar (38% >50k kn)
12.emili
13. fishenwalc (ostaje u oba)
14. dire
15. emiliano
16. G S F C
17. staro vino
18. miholino
19. mirkec
20. Netzach
21. Bećarina
22. Musatom
23. loty (Dynamic - stays IN)
24. 3007 (16% aktiv; 18% dynamic)
25. Boris_Ri (+ podebljanje)
26. snowleopard
27. dragi od Atlantis
28. Atlantis - novi ULAZ u ZB Aktiv
29. Poštarko
30. bazga
31. Renta10
32. Rijecanin
33. Graywolf & family
34. nick4
35. Clare (ZB Pasiv 24 %, HPB Dinamitni 25 %)
36. Lavica02
37. ružica23 (Dinamit 17%)
peepman
14.05.2007., 14:00
ovo je moj post od 09.05. zasto nisam u donjoj listi?
"u dynamicu imam 15 % od ukupno ulozenog. kako sada razmišljam ostajem još unutra iako je srbija index i danas na nekih - 6%. kad stane padati kupit cu jos."
Ako se SVI slažete ja bi danas proglasio pobjednika dana ?
atlantis
14.05.2007., 14:01
nije stav ru proturječju, nek u ženskoj intuiciji
kad si potrefila pravi trenutak
ja bio podeblja u petak prije korekcije po 193,33, dakle u laganoj sam banani još uvijek
pa to nije razlog da rolash na mene :(
evo, mogu ti bit savjetnica za ulaganje za sitni iznos :D :D :D
iskreno, moram priznati da je to nekak bilo zajednicko (telepatija nam dobro ide)...
mene je nekaj natjeralo da ga nazovem na posao i kazem da je belex zatvorio u plusu (iakio on tamo redovito provjerava) i da ce to sigurno krenut gore a on je zakljucio da bi to onda bilo pravo vrijeme za ubacaj :D
za 10 minuta sam svu lovu s njegovog tekuceg ubacila u aktiv :D a on je iz firme faksal zahtjev :D
Ne kužim, kad si ti to uplačivala?
pa belex je do petka bio u crvenom, tek u petak je bio u debelom plusu
ak si uplačivala u petak onda si na nuli
a ako si u čet....pa belex je bio crven gdi si ti onda vidjela da je zatvorio u plusu?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.