View Full Version : Black Hawk Down
jel zna iko kak se prolazi ono minsko polje u misiji River Raid na samom pocetku...jel ima neka fora ili bas moram isprobavati sve smjerove nasumce....već sam poginuo 500 puta.kako ljudi kako!!!!!
STINGer
10.08.2003., 11:43
Trebao bi se kretati između onih kolčića(stupića)... snimi se prije prohoda, nije uopće teško....
pa ima tri vrste...bijeli ,obojani u crveno i oni sa tablom
STINGer
10.08.2003., 13:59
E jebga sad... davno je to bilo.... Trebalo bi ići po sredini, onda se malo spustiti u onu udubinu s lijeve strane, pa onda malo s desne strane kad izađeš... ako se dobro sjećam. Znam samo da sam tu jako brzo prošao, negdje iz drugog puta. nakon toga dolazi najsmješnijij dio u igri, kad dođeš na obalu rijeke i kad ugledate gmazove kako se sunčaju:D
Probaj sa bijelim stupićima...
Sad sam zaboravio kojih ima manje - ako je manje bijelih, onda su bijeli u pitanju. Mislim da ides (ravno) od bijelog do bijelog stupica s "unutrasnje strane", a da onda od treceg nadalje treba paziti.
STINGer
10.08.2003., 23:33
Kejos kaže:
hvala...prošao ja....
Eto vidiš da nije teško... a krokodili? :D
FIREBOY
11.08.2003., 13:34
Davno to prosao...al nisam to zapamtio...valjda što nisam imao problema oko toga.... :p
STINGer kaže:
Eto vidiš da nije teško... a krokodili? :D
nista vidio ih kako ulaze u vodu ali sam se kretao p oonim otočićima i nabrzinu pretrčao na obalu.to valjda dođu ako se predugo motaš tamo ili oklijevaš....
sad me jebe onaj dio di iz helića branim ekipu iz drugog heliča ka d se spuštaju na krov hotela...ni nevidim ih koliko su sitni ...neuspijevam danima....ja sam totalni neuspjeh smrtz
STINGer
25.08.2003., 19:10
Hmhmhm... ne služi me baš sjećanje... Imaš onu automatsku što ima na sebi nekakav mali snajper... liči na M16, ali ima i optiku. Ako je noć koristi nightvision. A nije loš ni onaj M16 što baca granate, tako da zvekneš koju granaticu na krov prije nego se ekipa počne spuštati. Neznam na koji točno nivo misliš, a kako ima sličnih i mene ne služi sjećanje, neću biti od neke pomoći...
ma dobro snaci cu se ja..tenks enivej
Boby555
23.02.2006., 04:11
Kaj mi treba za single player?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.