View Full Version : ...biti IDEALNA ljubavnica!
Pročitala sam svih petnaest ili više strana na temu biti ljubavnica. Strahota! Samo patnja, suze, krivica, moraliziranje onih koje to nisu! Ma dajte, bedastoće!
Želim otvoriti novu temu pozitivnog predznaka, a istog sadržaja, potaknuta osobnim DESETGODIŠNJIM iskustvom. Ovo je topic za savršene ljubavnice, da malo razmijenimo savjete!!!!Naime, baš me iživciralo jedno mišljenje u spomenutoj raspravi tipa "ak si mu još uvijek ljubavnica, znači da ne vrijediš puno, jer ak si prava, on će se rastati- kao što su se rastali mnogi " itd.. itd.. Čisto sranje, nema veze sa životom i umijećem ljubovanja. Biti ljubavnica je umjetnost, zabava, slatkoća života, Božji dar! Prava, čarobna igra spolova među odraslim osobama se ne odvija u braku, nego u ljubavničkim vezama. Ljubavnica koja poželi svom ljubavniku postati žena, prava je budala! I ne zaslužuje drugo nego da joj se to i dogodi! Znam kaj govorim, natukla sam puno bračnog staža, puno ljubavničkog staža, znam razliku. Bila sam ljubavnica istom čovjeku i dok sam bila u braku i od kada već prilično dugo nisam u braku. Tj. imam već i dosta lijepih godinica iza sebe. I moj bivši muž i moj ljubavnik normalni su, dragi, topli, pametni ljudi. Poanta je da brak zaista ubija ljubav. Deset sam godina ljubavnica, uživam, sretna sam, usavršam zanimanje "IDEALNA LJUBAVNICA", kao što pisac usavršava pero, graditelj svoje lukove, kuhar okuse... Dobra ljubavnica mora prije svega biti JAKA, MUDRA i puna strasti za istinskim životom. Nije to samo seks, to je toplina, bliskost, privrženost, nježnost, razumijevanje, davanje, strast, podrška, oslonac... I naravno ...
.... nikad ne pitam baš ništa o ženi, kak je doma isl. Ljubavničke veze ne trpe teške teme!
.... kad se on siromah ipak potuži, sve okrenem na zezanciju i pružim malo utjehe. Ljubavničke veze se hrane istinskim humorom!
... dočekujem ga u finom , toplom, s friškim kolačima, buteljom vina isl. Ljubavničke veze se hrane uživanjem svake vrste!
... uvijek sam spremna, vesela, nasmijana, namirisana,zabavna, nježna...U ljubavničkoj vezi oba partnera su uvijek takva jer je to takva igra!
... nikad ga ništa ne tražim, čak ni da mi šarafciger pusudi! U ljubavnoj vezi sam žena, a ne žrtva, plačljivka, udavača,sponzoruša itd. itd.Ljubavnička veza je opuštanje, a ne rabota i tlaka!
... ne prigovaram, ne kritiziram, ne napinjem... Ljubavnička veza nije rat i borba spolova, nego igra spolova!
Naravno, imam svoju odraslu djecu, svoj realni život , svoje dobro imanje, svoje dvije zdrave ruke i zdravu pamet. Nije mi cilj upregnuti svog ljubavnika u obaveze bilo koje vrste. Nego,baš mi je cilj sebi i svom partneru pružiti što više sreće i zadovoljstva, osjećaja slobode i privrženosti istovremeno! Ajde cure, da čujem vas dobre ljubavnice!:top:
Hannuma
26.01.2007., 14:38
Biti ljubavnica je umjetnost, zabava, slatkoća života, Božji dar! Prava, čarobna :
Ti si čerce glupa do bola!
outoftheblue
26.01.2007., 14:39
Dogovaraš seks kad si stvarno uspaljena i još ga malo držiš na lajni da bude još uspaljeniji:top:
Znam kaj govorim, natukla sam puno bračnog staža, puno ljubavničkog staža, znam razliku.
pa koliko ti imas godina?:eek: ljubavnice su mlade i zgodne, ti si stara fuxa
:kava:
Dogovaraš seks kad si stvarno uspaljena i još ga malo držiš na lajni da bude još uspaljenijiPotpisujem!
pakleni_patuljak
26.01.2007., 14:51
hmm... pa ako doma imaš starog akrapa, onda ćeš vjerojatno patiti od toga da poševiš nešto mlado, zategnuto i zgodno.
ako ti je žena zgodna, onda ti takav curičak baš i ne može puno ponuditi...
Kaj je ovo dobna diskriminacija? Zato sam i otvorila topic da pomognem mladim i zgodnim ljubavnicama da prestanu biti tako ucviljene. Ljubavnica je svaka koja ima sretnu vezu s oženjenim muškarcem. Bilo stara, bilo mlada. Sve ostalo su ovisnice, sponzoruše ... Nemojte se vrijeđati odmah ako se uključi malo zrelija žena. Nevjerojatno!
Kaj je ovo dobna diskriminacija? Zato sam i otvorila topic da pomognem mladim i zgodnim ljubavnicama da prestanu biti tako ucviljene. Ljubavnica je svaka koja ima sretnu vezu s oženjenim muškarcem. Bilo stara, bilo mlada. Sve ostalo su ovisnice, sponzoruše ... Nemojte se vrijeđati odmah ako se uključi malo zrelija žena. Nevjerojatno!
Ovo je neka teška sprdačina.
Mislim, pojavit se ovdje i odmah krenut s omalovažavanjem drugih i hvaljenjem same sebe. i to na kakvu temu...
:rolleyes:
[QUOTE=Billi;7221400][QUOTE=JakaCu;7221192]
Nevjerojatno!
gle stara, :D, ak imas odraslu djecu, imas i odrasle godine. ak ti je lover koju godinu stariji onda, nemoj kaj zamjerit...vrlo vjerojatno ima doma 100 -godisnji brak, djecu koja su se odselila, neku zenu i tebe.
i nije ti to bas tak fora za hvalit se. imas starijeg gospona zalasku karijere :zijev:
uzas!!!! kakvo razmisljanje!! totalni debilizam!! tebi ocito fali ljubavi, ali prave!!
hmm.. ne shvacam zasto je ovaj topik odvojen od onog prethodnog..
Znatizeljna sam:
A da nam opises malo Jaka zasto mislis da si ti idealna ljubavnica, sto je to sto u stvari tvog partnera dovodi k tebi tolike godine, je li to kompatibilnost u seksu... ili razumjevanje koje mu pruzas.. ii to sto ne kvocas nego ga hvalis..
Koliko zapravo vremena tjedno provedete skupa i kako se odvija uobicajeni 'sastanak' ?
Beta ženka
26.01.2007., 15:00
:misli:
...
:lol: Buahahahahaha! Zvuči kao manifest i samoreklama, hahahahahah!! :rofl:
dugokontov
26.01.2007., 15:00
Koliko zapravo vremena tjedno provedete skupa i kako se odvija uobicajeni 'sastanak' ?
ma oni to preko iterneta rade, sad imaju i one kamere...
a?
JakaCu,znam jednu sličnu priču(radi se o jednoj mojoj rođaki).
Znajući neke okolnosti vezane uz njenu životnu priču nipošto je ne osuđujem.
Inače otkud vam ideja da su sve ljubavnice mlade i zgodne???
Znam ih ja mnogo koje legalnim ženama na prvi pogled u ničem nisu bile ni do koljena,pa ipak su bile ljubavnice i to dugogodišnje.
Beta ženka, čuj baš sam to i htjela, MANIFEST! Samo priložite manifestu a ne častite se međusobno! Tko voli lamentirati o gluposti i glupačama nek čita onih 400 topica o ljubavnicama, sve jedno gluplje od drugog. Da drži nas sve to zajedno, i dobar seks i razumijevanje i sve nabrojeno. Vidimo se 2-3 puta tjedno, izađemo, otputujemo, ili smo najčešće u mom stanu, brbljamo, seks, razmaženost. Ma nije cure poanta ovog topica u samoreklami, nisam imala namjeru, istinski. Samo sam htjela reći da biti ljubavnica može biti sreća, da nije nesreća. Ljubavnik iz vas može izvući ono najbolje. I vi iz njega. Iz muža teško, jer je u obavezi. Iz dečka isto teško, jer je pod pritiskom buduće obaveze. Samo sam htjela reći da ljubavnička veza može biti najbolje od svega što vam se u životu dogodilo i da ne tugujete za "promašenim najboljim godinama" . B.T.W. nit sam prestara nit sam preružna, a glupost je rezervirana za slabe.
dugokontov
26.01.2007., 15:19
jel mozes interpretirati sto znaci za tebe biti jak i mudar?
sto to znaci?
Gorriot
26.01.2007., 15:21
Čisto sranje, nema veze sa životom i umijećem ljubovanja. Biti ljubavnica je umjetnost, zabava, slatkoća života, Božji dar! Prava, čarobna igra spolova među odraslim osobama se ne odvija u braku, nego u ljubavničkim vezama. l
:lol:
Stvarno....a valjda si na tripu...U biti žalim te.Jadna si do bola.
Povera u glavu
Vidimo se 2-3 puta tjedno, izađemo, otputujemo, ili smo najčešće u mom stanu, brbljamo, seks, razmaženost.
I to sve na ocigled okoline ili se skrivate?
Da li njegova supriga zna za vas posto ste skupa tolike godine i kako reagira?
Septembar
26.01.2007., 15:33
daj sta ste ju popljuvali
zena je sama izabrala, i vjerojatno je to ono sto hoce i sto joj pase, inace ne bi se 10g patila
sad ako vama ne pase to ne znaci da je ona glupa krava i ofucana roksa koju niko drugi nece
jaka ak ste vi istinski sretni :top:
I to sve na ocigled okoline ili se skrivate?
Da li njegova supriga zna za vas posto ste skupa tolike godine i kako reagira?
Nismo iz istog grada, ne skrivamo se.Naravno da supruga nema pojma. On je godinu dana stariji od mene. Njegova supruga je nekoliko godina mlađa od mene. To sa godinama vam je smiješno, ne mogu pojmiti. Billi, i ti ćeš ako bude sreće, jednog dana biti stara fuksa, a s takvim razmišljanjem u mojim godinama ti neće biti lako.Nit je on akrap, nit je na izdahu, niti sam ja! Još su dobre godinice pred nama. Godinice koje nose svoje specifične brige. I zbilja ne kužim zakaj bi to po vama bilo degutantno?! Dugokontov, biti mudar znači uzeti ono najbolje od svakog dana, a da pri tom nikom ne nanosiš bol. Biti jak znači ULOŽITI NAPOR da uzmeš najbolje od svakog dana, svojski se potruditi oko svega do čega ti je stalo, a kad u tome ne uspiješ, ne cviliti nego opet pokušati.
zembeli
26.01.2007., 15:48
Beta ženka, čuj baš sam to i htjela, MANIFEST! Samo priložite manifestu a ne častite se međusobno! Tko voli lamentirati o gluposti i glupačama nek čita onih 400 topica o ljubavnicama, sve jedno gluplje od drugog. Da drži nas sve to zajedno, i dobar seks i razumijevanje i sve nabrojeno. Vidimo se 2-3 puta tjedno, izađemo, otputujemo, ili smo najčešće u mom stanu, brbljamo, seks, razmaženost. Ma nije cure poanta ovog topica u samoreklami, nisam imala namjeru, istinski. Samo sam htjela reći da biti ljubavnica može biti sreća, da nije nesreća. Ljubavnik iz vas može izvući ono najbolje. I vi iz njega. Iz muža teško, jer je u obavezi. Iz dečka isto teško, jer je pod pritiskom buduće obaveze. Samo sam htjela reći da ljubavnička veza može biti najbolje od svega što vam se u životu dogodilo i da ne tugujete za "promašenim najboljim godinama" . B.T.W. nit sam prestara nit sam preružna, a glupost je rezervirana za slabe.
mogu li se priključiti.ja volim čuti drugačija mišljenja od svoga,i ne moram se slagati sa tim,ali samo bih skrenula oažnju na jedan detalj..o.k.biti ljubavnica pod takvim i onakvim uvijetima i sve to stoji ,ali zar nije životna filozofija u mladosti ili općenito u životu tragati za partnerom sa kojim ćeš doživjeti starost,sa kojim ćeš dijeliti kada te bude trebalbolnu i staru naboranu ili njega voditi po doktorima ili trpiti raznorazne staračke fore.ok.ljubavnica radi igre,vraćanja samopouzdanja,slatki žmarci..ali žene a i muškarci imaju portrebu sviti gnjezdo kojem zaista pripadaju..možda griješim??
zembeli
26.01.2007., 15:53
oh,a inače se slažem da ako si je već neko izabrao ljubavnički život da bi to o čemu pišeš JakaCu u kratkim crtama zaista trebala biti savršena ljubavnica.
svaka mu čast... tvom ljubavniku mislim....
svaka mu čast... tvom ljubavniku mislim....
A zbog cega mu se toliko divis?
Nismo iz istog grada, ne skrivamo se.Naravno da supruga nema pojma. On je godinu dana stariji od mene. Njegova supruga je nekoliko godina mlađa od mene. To sa godinama vam je smiješno, ne mogu pojmiti. Billi, i ti ćeš ako bude sreće, jednog dana biti stara fuksa, a s takvim razmišljanjem u mojim godinama ti neće biti lako.Nit je on akrap, nit je na izdahu, niti sam ja! Još su dobre godinice pred nama. Godinice koje nose svoje specifične brige. I zbilja ne kužim zakaj bi to po vama bilo degutantno?! Dugokontov, biti mudar znači uzeti ono najbolje od svakog dana, a da pri tom nikom ne nanosiš bol. Biti jak znači ULOŽITI NAPOR da uzmeš najbolje od svakog dana, svojski se potruditi oko svega do čega ti je stalo, a kad u tome ne uspiješ, ne cviliti nego opet pokušati.
Hvala na objasnjenju, sad mi je malo jasnije
meni ovo vise zvuci kao hvalisanje zene koja je ogorcena i nesretna pa tu zeli pokazati kako je ustvari sretna.. ah.. taj internet..
pakleni_patuljak
26.01.2007., 16:20
meni ona uopće ne zvuči ni kao da se hvali, ni kao da je ogorčena i nesretna...
čak dapače!
što ne mogu reći za većinu žena sa ovog foruma.
meni ona uopće ne zvuči ni kao da se hvali, ni kao da je ogorčena i nesretna...
čak dapače!
što ne mogu reći za većinu žena sa ovog foruma.
S ovim se slazem. Zvuci kao netko tko zna sto hoce i kuda ide.
jer ju je uspio ubijediti da je on u ovakvom okrnjenom (ljubavnik) izdanju upravo ono sto ona zeli...
samo zbog toga...
sto se tice ostalog dijela, ja se ne slazem... jer je ona tom liku bila ljubavnica i dok je bila udana... nju ocito nikakav moral, nikakva griznja savjesti ne pere... ona ocito gleda da samo 2-3 puta tjedno svoju guzicu namiri i to je okej...
i je... okej je ako si sebican, ako mozes biti u braku i imati ljubavnika... ako mozes poslije braka i dalje imati ljubavnika... i to onog koji ima neku obavezu... i pri tome te ne pere sto lažeš nekome s kime si u braku.... normalno da te neće prati niti to što on laže tamo neku drugu.
i još pri tome biti sretan jer mu ne moras kuhati, peglati i sl...
meni je sve to u principu jadno, pateticno...
jer ona očito niti ne može dati više od nekog ljubavničkog odnosa... neka obaveza bi nju sputavala...
Nije mi cilj upregnuti svog ljubavnika u obaveze bilo koje vrste. Nego,baš mi je cilj sebi i svom partneru pružiti što više sreće i zadovoljstva, osjećaja slobode i privrženosti istovremeno!
Da, to rade samo ljubavnice. Mi sirotice koje smo cure i žene služimo samo za okove, nesreću i nezadovoljstvo. :rolleyes:
proVINCI'jalka
26.01.2007., 16:34
jer ju je uspio ubijediti da je on u ovakvom okrnjenom (ljubavnik) izdanju upravo ono sto ona zeli...
samo zbog toga...
sto se tice ostalog dijela, ja se ne slazem... jer je ona tom liku bila ljubavnica i dok je bila udana... nju ocito nikakav moral, nikakva griznja savjesti ne pere... ona ocito gleda da samo 2-3 puta tjedno svoju guzicu namiri i to je okej...
i je... okej je ako si sebican, ako mozes biti u braku i imati ljubavnika... ako mozes poslije braka i dalje imati ljubavnika... i to onog koji ima neku obavezu... i pri tome te ne pere sto lažeš nekome s kime si u braku.... normalno da te neće prati niti to što on laže tamo neku drugu.
jer ona očito niti ne može dati više od nekog ljubavničkog odnosa... neka obaveza bi nju sputavala...
Moj čovjek. :cerek:
P.S. Zašto bi mu se baš moralo kuhati, peglati i sl? Ima čari i u zajedničkim kućanskim aktivnostima. Naprimjer, uvijek se možete prasnuti između pranja suđa i brisanja prašine. :D
hehe... pa tu su gušti...
žena kuha, a ti prašiš odozada...
to se zove multitasking ;)
samo zbog toga...
Ovo stvarno ima smisla :top:
Znaci radi se u stvari o svjesnom ili nesvjesnom manipuliranju i svjesnom ili nesvjesnom prihvacanju te manipulacije..
... dočekujem ga u finom , toplom, s friškim kolačima, buteljom vina isl. Ljubavničke veze se hrane uživanjem svake vrste!
... uvijek sam spremna, vesela, nasmijana, namirisana,zabavna, nježna...U ljubavničkoj vezi oba partnera su uvijek takva jer je to takva igra!
... nikad ga ništa ne tražim, čak ni da mi šarafciger pusudi! U ljubavnoj vezi sam žena, a ne žrtva, plačljivka, udavača,sponzoruša itd. itd.Ljubavnička veza je opuštanje, a ne rabota i tlaka!
... ne prigovaram, ne kritiziram, ne napinjem... Ljubavnička veza nije rat i borba spolova, nego igra spolova!
pa ti si zapravo san svakog muskarca.
zapravo, cini mi se da je on to i pisao :D
btw, da si takva muzu, ne bi ti ni trebao ljubavnik :D
ovako imas troskove na dva mjesta.
proVINCI'jalka
26.01.2007., 16:37
hehe... pa tu su gušti...
žena kuha, a ti prašiš odozada...
to se zove multitasking ;)
Naprimjer. :D
Anastasia
26.01.2007., 16:45
pa čudim se da vam nije palo na pamet, da ljubavnice biraju oženjene upravo i zato jer i same ne žele dati više i sasvim im je dovoljno ono što od oženjenih dobivaju.
pa čudim se da vam nije palo na pamet, da ljubavnice biraju oženjene upravo i zato jer i same ne žele dati više i sasvim im je dovoljno ono što od oženjenih dobivaju.
Auuuuuuuuuuuuuuu!!!! :top: :top: :top:
Bravo koka! :s
Da, to rade samo ljubavnice. Mi sirotice koje smo cure i žene služimo samo za okove, nesreću i nezadovoljstvo. :rolleyes:
bas tako.. :s ma.. zena nije nasla svog princa na bijelom konju :cerek: pa sad sama sebe (a pokusava i nas) uvjerava kako je to tak fensi:D ajmo sve nogirati decke/muzeve i naci ljubavnike jer je to tako supac:rolleyes: ova zena je tako savrsena.. san svakog muskarca.. misli da je u vezi najvaznije ne gnjaviti partnera i pustiti ga da uziva..
i tocka.. :s
pakleni_patuljak
26.01.2007., 17:29
Auuuuuuuuuuuuuuu!!!! :top: :top: :top:
Bravo koka! :s
uuuu sranjeeee...
nikad, ali nikad njoj skandirat!!!
saće se uzoholit i napisat esej od 3 kartice i time sve sjebat. :D
kad se ona drži posta do 3 retka, obično napiše nešto dosta smisleno.
u tim slučajevima kažeš si: 'bravo koka' i nastaviš dalje.
nikako skandirat javno!
nikako! :D
pakleni_patuljak
26.01.2007., 17:30
masa... napiso bi ti da si glupa ko kurac al neću jer će me odma zbrisat.
Anastasia
26.01.2007., 17:31
pakleni, bezobrazan si! :zubo: :p :D
misli da je u vezi najvaznije ne gnjaviti partnera i pustiti ga da uziva..
Je, lako ti je tako "imati" muškarca. Prava žena može usrećiti muškarca i ako ga ponekad gnjavi i ako nije uvijek savršena, spremna itd. ;)
ako se ne varam, smisao je svega da muskarac usreci zenu.
slozit cemo se da je muskarca puno lakse usreciti.
Drito Konj
26.01.2007., 17:34
Pa sve je to super, al to mi je ko da mi frend ide reć "E, stari, imam SAVRŠENOG fiću. Nabrijan je, ima milijardu konja, udoban, sve. I da, rentam ga s vremena na vrijeme, zapravo nije moj. Al mi je JEEEBEENOOOO."
Ono, štedim malo i kupim si novi auto...
Anastasia
26.01.2007., 17:34
prava ljubavnica samo radi ono što ona želi. to je vrlo... sebičan odnos.
žena koja je izabrala svjesno taj status ne njurga jer joj čak nije ni stalo do toga. ona samo hoće da taj trenutak bude lijep i ok. ne brine ju ništ drugo.
Anastasia
26.01.2007., 17:35
slozit cemo se da je muskarca puno lakse usreciti.
:top: :top: :top:
bravo! :rofl:
pakleni_patuljak
pakleni, bezobrazan si! :zubo: :p :D
a kakav bi bio da nisam bezobrazan!??
Drito Konj
Ja sam joj to napisao na MK, pa me davila još jedno vrijeme da zakaj mislim da je glupa :rofl:
Nego, taj frajer je totalni as. :s Uvjerio je ovu da joj je jebeno, žena je sretna. Frajer je car. :zubo:
Anastasia
26.01.2007., 17:36
a kakav bi bio da nisam bezobrazan!??
dosadan :D
ps. idem se razgibat. svima ugodan vikend želim :W
Drito Konj
26.01.2007., 17:37
ps. idem se razgibat.
Kaj, s laptopa na desktop 3 metra dalje? :zubo: Pokušavaš nas koji stvarno nemamo život uvjerit da ti imaš? To je zlo. I naopako.
pakleni_patuljak
26.01.2007., 17:39
Pa sve je to super, al to mi je ko da mi frend ide reć "E, stari, imam SAVRŠENOG fiću. Nabrijan je, ima milijardu konja, udoban, sve. I da, rentam ga s vremena na vrijeme, zapravo nije moj. Al mi je JEEEBEENOOOO."
Ono, štedim malo i kupim si novi auto...
kužim.
al ne pate svi od šekspirovskih ljubavi ko ti.
il ko ja.
a ako ti to nije toliko bitno, onda je ovakav odnos fićo nad fićotima (nemoj sad i mene jebat za pravopis... ''fićotima, fićotom'' je sasvim prihvatljiva konstrukcija za liburniju) :D
prava ljubavnica samo radi ono što ona želi. to je vrlo... sebičan odnos.
žena koja je izabrala svjesno taj status ne njurga jer joj čak nije ni stalo do toga. ona samo hoće da taj trenutak bude lijep i ok. ne brine ju ništ drugo.
da, ali ljubavnica ti je ko ovaj dritov fico.
vozis ju dok ne skupis pare za pravi auto, kuzis :mig:
pakleni_patuljak
26.01.2007., 17:43
da, ali ljubavnica ti je ko ovaj dritov fico.
vozis ju dok ne skupis pare za pravi auto, kuzis :mig:
ma nemoj me sad uvjeravat da baš svaka žena oće svoj auto...
mislim, po tome ispada da je svima vama zaista najveći prioritet u životu... udat se.
koliko god me na ovom forumu zadnjih 5, 6, 7 godina uvjeravale u suprotno... :D
ma nemoj me sad uvjeravat da baš svaka žena oće svoj auto...
mislim, po tome ispada da je svima vama zaista najveći prioritet u životu... udat se.
koliko god me na ovom forumu zadnjih 5, 6, 7 godina uvjeravale u suprotno... :D
mozda ne bas udat se, ali skrasit svakako, uz nekog normalnog.
iz cisto prakticnih razloga.
pari mi se da je "Fićama" ... :misli:
pakleni_patuljak
26.01.2007., 17:46
mozda ne bas udat se, ali skrasit svakako, uz nekog normalnog.
iz cisto prakticnih razloga.
žene su sve samo ne praktične
pakleni_patuljak
26.01.2007., 17:48
pari mi se da je "Fićama" ... :misli:
je. u ostatku hr...
nas jebe čakavski implementiran u hr književni.
žene su sve samo ne praktične
ne znam kakve su, ja mogu govorit u svoje ime.
izgleda li tebi prakticno svaki vikend imat drugog frajera?
ili paralelno imati vise veza?
je li to ekonomicno?
kakav je odnos cost-benefit ili kvaliteta/cijena? :D
pakleni_patuljak
26.01.2007., 17:50
ne znam kakve su, ja mogu govorit u svoje ime.
izgleda li tebi prakticno svaki vikend imat drugog frajera?
ili paralelno imati vise veza?
je li to ekonomicno?
kakav je odnos cost-benefit ili kvaliteta/cijena? :D
ej, heeelooouuuu!!!
žena je već 10 godina sa istim tipom!!!
koliko je tebi trajala najduža veza?
ej, heeelooouuuu!!!
koliko je tebi trajala najduža veza?
jos nije ni pocela :D
Natasha_s
26.01.2007., 17:51
Znaš kaj ... ja jesam ljubavnica trenutno, nije da se s tim ponosim, ali lijepo mi je za sad i takva veza mi trenutno odgovara, no svejedno, ti nisi normalna!!
gle, ako apstrahiramo cinjenicu da je prica iz uvodnog posta izmisljena :D
takve cjelozivotne ljubavnicke veze predstavljaju zapravo samo bijeg od zivota.
dakle, osoba se ne moze pomiriti sa realnoscu i bracnom svakodnevnicom pa bjezi u nekakve paralelne veze, za koje zna da se ne mogu nikada do kraja realizirati. na kraju ne zivi ni na nebu ni na zemlji i cesto se dogodi da se takve osobe uhvate negdje u 40-tim godinama u zivotnoj inventuri, zaprepastene da im zivot izmice iz ruke, a da nemaju zapravo nista konkretno iza sebe. jer nisu ulagale niti u brak i obitelj, niti u ljubavnika i sebe. nego su uvijek bile negdje na pola puta.
[QUOTE=Drito Konj;7223022]Ja sam joj to napisao na MK, pa me davila još jedno vrijeme da zakaj mislim da je glupa :rofl:[QUOTE]
u biti sam se zapalila za tebe zato sam te davila :cerek: tesko je u danasnje vrijeme naci ovako pametne, normalne i zrele decke.. :top:
vec me drito konj pocastio s tim pa ga nitko nije ukinuo pa mozes i ti.. iako on je moderator na MK.. :s kad mi vec to kazes moze i obrazlozenje.. ili je to samo zato jer je moje misljenje malcice drugacije od tvog..
zembeli
26.01.2007., 18:11
gle, ako apstrahiramo cinjenicu da je prica iz uvodnog posta izmisljena :D
takve cjelozivotne ljubavnicke veze predstavljaju zapravo samo bijeg od zivota.
dakle, osoba se ne moze pomiriti sa realnoscu i bracnom svakodnevnicom pa bjezi u nekakve paralelne veze, za koje zna da se ne mogu nikada do kraja realizirati. na kraju ne zivi ni na nebu ni na zemlji i cesto se dogodi da se takve osobe uhvate negdje u 40-tim godinama u zivotnoj inventuri, zaprepastene da im zivot izmice iz ruke, a da nemaju zapravo nista konkretno iza sebe. jer nisu ulagale niti u brak i obitelj, niti u ljubavnika i sebe. nego su uvijek bile negdje na pola puta.
to sa prolaznošću života ne uhvate se samo ljubavnice ,već općenito to nose četrdesete ili pedesete,kad mi smrtnici počnemo praviti osvrte na naše živote,pa se onda upitamo??mnogi se tada umitaju i ako su u braku je li to to i geje smo sprdili život,za koga,da nam zaspe nakon bjednog seksa ,a samo što se premjestio sa fotelje gdje je čitao novine i gledao vijesti..ne mora biti tako ali postoji i taj ogranak moralnog života u čijem slučaju bih više voljela biti ljubavnica..joj
Mene Nać podsjeća na Dritovog Forda.
zembeli
26.01.2007., 18:25
ma ja bih voljela moći biti savršena ljubavnica,ali mi zvuči pomalo ne realno i presavršeno da bi funkcioniralo.ipak uvijek se dogodi neko sranje koje ti kaže da je život sranj a i pišanje je sranje jer kad pišaš uz vjetar...
morbith
26.01.2007., 18:28
e pa varas se..to nije smisao...tp je "Sizifovof posao"
ljubavnica- boziji dar?? sto ja necu jos tu procitati. prvo- mlada sam i nemam neko zivotno iskustvo ali znam jednu gospodju koja je ljubavnica 20 godina. stvarno je jako draga i dobra osoba no danas se kaje sto nije drukcije odlucila dok je bila mlada.
Pa ne mozemo ovako generalizirat.. svatko ima nesto u zivotu zasto je rodjen.. ako je ova zena rodjena da bude nekome ljubavnica i u tome uziva i ako je odlucila svoj zivot posvetit tome neka joj bude.. jer ne izgleda mi uopce da se osjeca kao neka patnica
...sto ne znaci da je tro recept za srecu... jer svi mi trebamo spravit samo svoje recepte..
Miss Poison A.
26.01.2007., 19:47
Pročitala sam svih petnaest ili više strana na temu biti ljubavnica. Strahota! Samo patnja, suze, krivica, moraliziranje onih koje to nisu! Ma dajte, bedastoće!
Želim otvoriti novu temu pozitivnog predznaka, a istog sadržaja, potaknuta osobnim DESETGODIŠNJIM iskustvom. Ovo je topic za savršene ljubavnice, da malo razmijenimo savjete!!!!Naime, baš me iživciralo jedno mišljenje u spomenutoj raspravi tipa "ak si mu još uvijek ljubavnica, znači da ne vrijediš puno, jer ak si prava, on će se rastati- kao što su se rastali mnogi " itd.. itd.. Čisto sranje, nema veze sa životom i umijećem ljubovanja. Biti ljubavnica je umjetnost, zabava, slatkoća života, Božji dar! Prava, čarobna igra spolova među odraslim osobama se ne odvija u braku, nego u ljubavničkim vezama. Ljubavnica koja poželi svom ljubavniku postati žena, prava je budala! I ne zaslužuje drugo nego da joj se to i dogodi! Znam kaj govorim, natukla sam puno bračnog staža, puno ljubavničkog staža, znam razliku. Bila sam ljubavnica istom čovjeku i dok sam bila u braku i od kada već prilično dugo nisam u braku. Tj. imam već i dosta lijepih godinica iza sebe. I moj bivši muž i moj ljubavnik normalni su, dragi, topli, pametni ljudi. Poanta je da brak zaista ubija ljubav. Deset sam godina ljubavnica, uživam, sretna sam, usavršam zanimanje "IDEALNA LJUBAVNICA", kao što pisac usavršava pero, graditelj svoje lukove, kuhar okuse... Dobra ljubavnica mora prije svega biti JAKA, MUDRA i puna strasti za istinskim životom. Nije to samo seks, to je toplina, bliskost, privrženost, nježnost, razumijevanje, davanje, strast, podrška, oslonac... I naravno ...
.... nikad ne pitam baš ništa o ženi, kak je doma isl. Ljubavničke veze ne trpe teške teme!
.... kad se on siromah ipak potuži, sve okrenem na zezanciju i pružim malo utjehe. Ljubavničke veze se hrane istinskim humorom!
Naravno, imam svoju odraslu djecu, svoj realni život , svoje dobro imanje, svoje dvije zdrave ruke i zdravu pamet. Nije mi cilj upregnuti svog ljubavnika u obaveze bilo koje vrste. Nego,baš mi je cilj sebi i svom partneru pružiti što više sreće i zadovoljstva, osjećaja slobode i privrženosti istovremeno! Ajde cure, da čujem vas dobre ljubavnice!:top:
Dečkiii moji. Sorry,ali ne, ne razumijem te. Prepisala bi ti terapiju.
AFRODITA69
26.01.2007., 19:52
JEL MOZES SAZETI U 5 RECENICA????
predugo i dosadno..nesto sto je vecina vec prosla..kaj je bit uopce?
tj sta zelis cuti?
Zlatorepa
26.01.2007., 19:52
Nemrem a da se ne ukljucim!!:rofl: Citajuci prvu stranicu foruma (do zadnje ni nisam stigla jer mi je diglo zivac) ne mogu a da ne primijetim koliko ima zlobe pa da kazem i zavisti u zenama da je to strasno! Kao vidi ti zenske solidarnosti! Zena je samo opisala svoje iskustvo, lijepo joj je u zivotu, hvala bogu da nije glupaca i narikaca koja tuli i cmizdri za muskarcem(jer izgleda da dosta njih na forumu misli da je zenska ok samo ak je patnica). Pa kad pogledas one rubrike u novinama gdje zene zenama "pomazu", vidi se kak su svi licemjerni, zena koja ima ljubavnika, ili ne daj boze je ljubavnica i fino joj je i dobro odmah je na stupu srama i kaj ja znam kaj sve ne, skoro da ju ne proglase ludom, dok muskarac koji ima brdo zena pokraj svoje jedine je ok! Uzas, malo vise tolerancije bi dobro doslo.
Imam 22 godine i moglo bi se reci da sam mlada i lijepa, ali me strasno nervira kad neko nekom spusta u vezi njihovih godina, a tome smo osobito sklone mi zene. Kaj s tim dobivamo? Osjecaj vece vaznosti? Kao mi cavrljamo tu na forumu o svemu i svacemu, a cim dodju teme musko zenskih odnosa tocno se vidi da neke pripadnice nisu evoluirale dalje od onog doba kad je zenska bila malte ne vlasnistvo muskarca. Nemrem podnijet taj lazni moral. I ono kaj ne razumijem je to da zenske kad saznaju da ih muz ili decko vara, siplju drvlje i kamenje na svoju suparnicu. Pa boze moj, zena ima pun svijet, naci ce si ih 100 drugih ak je takav. Zena je zeni vuk, kazem ja:rolleyes:
colibri
26.01.2007., 19:58
Zelim da ti kazem samo jednu stvar.Ti si napravila fatalnu gresku sto si stavila themu na ZK. Mozda si ga trebala staviti na themu Zivot u dvoje.A druga stvar trebas uvijek da imas u vidu da na forumima imas veliki prosijek mlade dijece i mladih zena i muskaraca .Koji nemaju tvoje zivotno iskustvo.Tak da nemogu da shvate tvoje rezoniranje ni tvoj stav u zivotu.Kad budu odrasli mozda se sijete sto si napisala i shvate tvoj stav.
a sta bismo sad trebali? glorificirati sudbine tih tuznih i ocajnih zena i muskaraca?
nitko castan i posten, tko moze birati, nece se odluciti za takav odnos.
potpuno je druga stvar to sto je uvodni post OCITO pisao muskarac.
mislim da ne postoji zena, koja se odlucila biti ljubavnica, i koja bi se ponasala na opisan nacin.
to su najbicnije muske fantazije.
Drito Konj
26.01.2007., 20:43
Mene Nać podsjeća na Dritovog Forda.
:rofl:
Danas sam dao oglas za tog forda. I ide ovak: Opis: Ford Escort zx2 coupe, američki, pod kreditom još 2.5 godine, prodajem za 1000 € keš plus preuzimanje kredita splitske banke. U automobil je iznimno mnogo uloženo, no nakon što mi se je dogodio lančani sudar, popizdio sam i prodajem ga, jer mi se ne da više ulagat u njega. Zato je i cijena toliko niska. Rata kredita je 1000 kn. 2.0, 130 ks, iznimno atraktivan. Ako ga kupite upravo od mene, znači da sam ja popio svu bed karmu i popušio ulaganja od ne želite znati koliko novaca, te ste uštedili golemu količinu istog, a dobit ćete odličan auto. Troši između 7 i 12 litara, što je bizarno, ali američki je auto, pa to valjda tako treba biti. Nego, kupite auto, molim vas. Ne da mi ga se imat više. A fakat je pila. Hvala
Pa si sad pokušavam zamislit natch u ovom opisu :rofl:
Drito Konj
26.01.2007., 20:46
kužim.
al ne pate svi od šekspirovskih ljubavi ko ti.
il ko ja.
a ako ti to nije toliko bitno, onda je ovakav odnos fićo nad fićotima (nemoj sad i mene jebat za pravopis... ''fićotima, fićotom'' je sasvim prihvatljiva konstrukcija za liburniju) :D
Pa ne patim od šekspirovskih toliko više. Recimo, sad brijem kupit civic sedan. Zato kaj troši 8.5 - 9 litara. Ružniji je, ali pouzdan i još uvijek relativno brz. :rofl:
Al i dalje pucam na civic vtec vti '95.
Danas sam dao oglas za tog forda. I ide ovak: Opis: Ford Escort zx2 coupe, američki, pod kreditom još 2.5 godine, prodajem za 1000 € keš plus preuzimanje kredita splitske banke. U automobil je iznimno mnogo uloženo, no nakon što mi se je dogodio lančani sudar, popizdio sam i prodajem ga, jer mi se ne da više ulagat u njega. Zato je i cijena toliko niska. Rata kredita je 1000 kn. 2.0, 130 ks, iznimno atraktivan. Ako ga kupite upravo od mene, znači da sam ja popio svu bed karmu i popušio ulaganja od ne želite znati koliko novaca, te ste uštedili golemu količinu istog, a dobit ćete odličan auto. Troši između 7 i 12 litara, što je bizarno, ali američki je auto, pa to valjda tako treba biti. Nego, kupite auto, molim vas. Ne da mi ga se imat više. A fakat je pila. Hvala
Pa si sad pokušavam zamislit natch u ovom opisu :rofl:
:)
a honda prelude? stariji model... sto njemu fali?
dobit ćete odličan auto.
hvala drito:kiss: :D
daj sta ste ju popljuvali
zena je sama izabrala, i vjerojatno je to ono sto hoce i sto joj pase, inace ne bi se 10g patila
sad ako vama ne pase to ne znaci da je ona glupa krava i ofucana roksa koju niko drugi nece
jaka ak ste vi istinski sretni :top:
Sretna može biti samo ako je školovana da bude japanska gejša..sve drugo ne drži vodu,a i gejše su polako izumrle..pa sad neka ta sreća bude daaaaleeekooo od mene..:top:
Sretna može biti samo ako je školovana da bude japanska gejša..sve drugo ne drži vodu,a i gejše su polako izumrle..pa sad neka ta sreća bude daaaaleeekooo od mene..:top:
da, a osim toga gejse su dobro placene za sve debilizme koje moraju raditi :D
da, a osim toga gejse su dobro placene za sve debilizme koje moraju raditi :D
:top:
Idealnu od obične razlikuje to što nije ljubomorna na ostale ljubavnice svojeg dragog. :cool:
Drito Konj
26.01.2007., 21:11
a honda prelude? stariji model... sto njemu fali?
Pretrom je, bez obzira na 170ks, no i dalje najljepša linija honde ikad. Mislim na '92. :)
Velandra
26.01.2007., 21:17
sad bi trebali učit kak biti dobra ljubavnica :eek:
zar sam ja ovdje jedina naivna tuka koja još vjeruje da postoje monogami brakovi gdje se dvoje ljudi vole i poštuju? :confused: :rolleyes:
ja nikad nebi mogla bit nečija ljubavnica, jer znam kako bi se ja osijećala da sam u koži njihovih žena :flop:
bez uvrede ikome :)
impoSIBILA
26.01.2007., 21:19
zar sam ja ovdje jedina naivna tuka koja još vjeruje da postoje monogami brakovi gdje se dvoje ljudi vole i poštuju? :confused: :rolleyes:
ja nikad nebi mogla bit nečija ljubavnica, jer znam kako bi se ja osijećala da sam u koži njihovih žena :flop:
zar tebi nije jasno da te žene tim silnim sagama pokušavaju zapravo same sebe u nešto uvjeriti?
impoSIBILA
26.01.2007., 21:22
pokretačica teme zapravo sama sebe nastoji izvući iz konteksta sponzoruše samoinicijativno se unaprijedivši u neki viši nivo...
Bitchka
26.01.2007., 21:29
Ne možeš biti idealna ljubavnica,jer da si idealna bila bi idealna žena.Nečija već.
impoSIBILA
26.01.2007., 21:31
Ne možeš biti idealna ljubavnica,jer da si idealna bila bi idealna žena.Nečija već.
ali ona tone želi!
kako ne razumiješ!
ona želi biti nečija doživotna druga rupa na svirali!
samo što će ona to sebi objasniti na neki poetičan način, npr. to je ipak rupa koja svira ili nešto sl...
Bitchka
26.01.2007., 21:34
ali ona tone želi!
kako ne razumiješ!
ona želi biti nečija doživotna druga rupa na svirali!
samo što će ona to sebi objasniti na neki poetičan način, npr. to je ipak rupa koja svira ili nešto sl...
stil i odabir riječi sve mogu uljepšati pa ako je ona sretna,a sumnjam da zaista jest...
impoSIBILA
26.01.2007., 21:37
stil i odabir riječi sve mogu uljepšati pa ako je ona sretna,a sumnjam da zaista jest...
pusti je nek sanja.
samo da ne napravi neku nepopravljivu štetu onima koji joj ništa nisu skrivili...
a možda one imaju takav usađeni nagon... za samodokazivanjem kroz uništenje...
Bitchka
26.01.2007., 21:39
sumnjam da žene koje nastoje biti "idealne" ljubavnice (ako uopće ima takvih :rolleyes: ) imaju samopoštovanja
Saharun
26.01.2007., 22:35
mislim da ne postoji zena, koja se odlucila biti ljubavnica, i koja bi se ponasala na opisan nacin.
Loše misliš. :hekla:
Meni isto ova zena ne zvuci niti malo lazno ili pateticno ni ocajno.. ne cini mi se ni da se hvali... djeluje posve iskreno i zadovoljno s malo tj s tim sto ima s tim covjekom..
ajde nek mi netko navede neki njen citat kojim se hvalila..
Djeluje kao sasvim zadovoljna svojom situacijom..
E sad, sto je sve ona morala zrtvovat da se osjeca tako to bog zna..... i sto je netko drugi zbog njenih djela mozda direktno ii indirektno pretrpio to isto bog zna... mozda puno a mozda nista.. pozadinu ne znamo..
Ne slazem se s njom da brak ubija ljubav.. bullshit.. ovisi od braka i od ljubavi.. a najvise od te dvije jednke koje ga cine.. tako da ..ovo je samo jedna prica od mnogih.. a sve su RAZLICITE.. jer svi mi drugacije vidimo i dozivljavamo stvari i imamo drugacije zivotne prioritete..
Pa ne patim od šekspirovskih toliko više. Recimo, sad brijem kupit civic sedan. Zato kaj troši 8.5 - 9 litara. Ružniji je, ali pouzdan i još uvijek relativno brz. :rofl:
i ja cu novi dogodine a do tada nek izdrzi-civic sedan LX '95 :zubo:
A sto se tice teme-po meni nema idealne ljubavnice, svi sviraju drugu violinu (dok je doticni ozenjen). To znaci on ce biti sa porodicom i tom 'zenom-monstrum' (za koju svasta vam je napricao) za vikende, praznike, porodicne skupove, na godisnjim odmorima i sl ... Moze do sutra da vam prica price o 'nedostajanju', mazati oci skupim 'svarcicama' ali istina je bolna i surova- vi niste negova zvanicna zena i zivotna pratilja. Na zalost (vrlo cesto bez vaseg znanja) vi delite tog 'coveka' sa jos nekom. Jer ko je takav-takav je.
Ako je Muskarac nek iscisti racune- i razvod je za ljude i voila...cist racun-duga ljubav.
foxylady
27.01.2007., 08:11
OMG!!!!!!!!!!!!!! NE BI JA BAS REKLA DA SI TI ZDRAVE PAMETI!!!!!!!!!!! :eek: :flop:
nisi jedina:top:
impoSIBILA
27.01.2007., 08:32
nisi jedina:top:
to ti je u zadnje vrijeme ako ne i sramotmo za reći!
u novije doba uzdižu se kvalitete najstarijeg zanata na svijeti!
Ma što se iščuđavate ko pura glisti!!
Ne mislim da je ova žena nesretna, bar ne zato što je ljubavnica. Doduše, mogla bi posumnjati da je pisao muškarac, ali ne zato što ne vjerujem da postoje takve žene, nego zato što je ovo fakin forum.
Potpuno razumijem ovakvo razmišljanje i sama imam slično kad je riječ o nekim muškarcima. Nekad ti je život prenaporan i bez dodatne težine koju nosi ozbiljna veza ili brak, i treba ti lagano i udobno utočište u koje tekući problemi neće imati pristupa. Čardak ni na nebu ni na zemlji. S ljubavnikom možeš stvoriti svjet u koji bježiš od svakodnevnog života. Ljubavnika ne moraš upoznavati s rodbinom i prijateljima, ne moraš odlaziti s njim njegovoj rodbini, ne zanima te kako i gdje troši svoj novac i slobodno vrijeme, ne morate se svađati oko odgoja djece, ne moraš mu prati rublje i spremati za njim...uzmeš ono što valja i bok. Skoro idealno. Ne moramo svi voljeti onaj život koji nam je neko u bibliji zapisao. Nisu svi ljudi sretni u braku, niti svi žele imati djecu, iako je to uvriježeno mišljenje.
StrangeDays
27.01.2007., 08:59
Ne mislim da je ova žena nesretna, bar ne zato što je ljubavnica. Doduše, mogla bi posumnjati da je pisao muškarac, ali ne zato što ne vjerujem da postoje takve žene, nego zato što je ovo fakin forum.
Potpuno razumijem ovakvo razmišljanje i sama imam slično kad je riječ o nekim muškarcima. Nekad ti je život prenaporan i bez dodatne težine koju nosi ozbiljna veza ili brak, i treba ti lagano i udobno utočište u koje tekući problemi neće imati pristupa. Čardak ni na nebu ni na zemlji. S ljubavnikom možeš stvoriti svjet u koji bježiš od svakodnevnog života. Ljubavnika ne moraš upoznavati s rodbinom i prijateljima, ne moraš odlaziti s njim njegovoj rodbini, ne zanima te kako i gdje troši svoj novac i slobodno vrijeme, ne morate se svađati oko odgoja djece, ne moraš mu prati rublje i spremati za njim...uzmeš ono što valja i bok. Skoro idealno. Ne moramo svi voljeti onaj život koji nam je neko u bibliji zapisao. Nisu svi ljudi sretni u braku, niti svi žele imati djecu, iako je to uvriježeno mišljenje.
:s :s :s čini mi se da si iskrena, a to si rijetke ovdje priušte. ;) :top:
Beta ženka
27.01.2007., 09:37
Ne podržavam, ali razumijem donekle.
Ali mi se odmah nameće i pitanje - čemu bježati od problema, čemu ne spaliti mostove s onim lošim i početi nov život? Zašto se zakopavati?
Zašto vjerovati da smo zreli kad se vjenčamo/osnujemo obitelj? :confused:
Ovo s uvriježenim mišljenjem je istina. Svi misle da nešto nije u redu s njima ako ne postupe kao većina. Da to "dolazi sa sazrijevanjem/odrastanjem". Da su time postali potpune osobe.
A nisu. :zvrko:
Brak, npr. To je kao da se dogodi gadan potres i kažeš "sad sam bogatiji/a za novo iskustvo, sad sam u svijetu odraslih". A nisi. Vjenčanje traje 15 - 60 min. Ne sazriš u tom vremenu samo zato što se status, tj. bračno stanje promijenilo u toliko minuta. Ili jer je ženska zatrudnjela pa "ajmo se ženit'".
Pa djeca. Dobijem psa. Rodim. Koliko to traje? Tko može jamčiti da će roditelji dobro odgojiti dijete? Nije ni psa jednostavno dresirati. I mnogi imaju pse, pa ne znači da znaju s njima. Mnogi ih imaju za ukras ili zbog trenda. Mnogi imaju djecu da se vidi da ih mogu imati. Da se bar nekim "postignućem" pohvale u svojem životu. Pa pogledajte djecu i mlade danas! Kad im ni roditelji nisu zreli. Kakvo je tu postignuće? Pojebali su se. Ona je zatrudnjela. Rodila. Nije ništa umno i za inteligenciju zahtjevno učinila, kao ni otac djeteta.
I onda nastane kaos. Pa bježanja. Skrivanja. I busanje u prsa (npr. na forumu) "ne razumijete vi to, nemate dovoljno iskustva". OK. I ja imam tih dana kad mi se situacije čine bezizlaznima i da ih moram trpjeti. Ali ima dana kad mogu pomaknuti brda. Ponekad mi dođe samo od sebe, ponekad mi je potreban impuls, da se dogodi neko sranje. Ali nazivati letargiju - koja uzrokuje licemjerje, laganje, dvostruki život, prikriveno nezadovoljstvo i bijeg od RJEŠIVIH problema - zrelošću - ne namjeravam. Radije ću sama za sebe reći da sam jebena kukavica kad se nađem u takvoj situaciji. I to mi je zrelije - priznati slabosti - nego tražiti hrpu kvaziargumenata. Da ne spominjem i starenje, strah od samoće, blabla... :hekla:
pa... nije to problem... niti nesreca....
ali... biti ljubavnica 10 godina? imati ljubavnika za vrijeme braka? imati ljubavnika koji je i sam u braku?
i sve to 10 godina???
za tih 10 godina ne pozeliti s njim docekati zajedno bozic, novu godinu... rodjendan... pozeljeti se posexati sada i odma, a on/ona je sa zenom...
da... covjek mora biti desenzibiliziran, krajnje neempatican da bi mogao ostati u tome... i to ne iz zabave, nego stila zivota...
radje biram zivchanu, nesavrsenu ali postenu osobu, nego (samo)zadovoljnu ovakvu sebicnu.
e da... rekla si "bijeg od zivota"...
tocno... no, kakav je to zivot od kojeg se moras povremeno skloniti? i to ne na trenutak... nego na razdoblja koja traju 10 godina... kakva je to osoba koja bjezi od iskusenja? pubertetlije bjeze...
Nasa sreca ne lezi niti u kakvoj zajednici nego u nama samima.. tek kad smo sretnio sami sa sobom mozemo biti sretni i u zajednici
Meni je mama i vijece njenih prijateljica jednom reklo 'sto maltretiras tog jadnog covjeka.. sto ga kritiziras.. pa hvali ga'
I stvarno, ja probam eksperiment sa hvalom..
Ono, gledas ga iz prikrajka i velis 'e, boze kako si ti zgodan covjek' a on trka pred ogledalo, usi mu se zacrvenile, gleda se iz svih kuteva.. al sija li sija! cijeli dan pjeva..
Sve zbog te jedne prostoprosirene recenice zbog koje nam nece past kruna s glave..
E zato su ti ljudi sretni s tim ljubavnicima, tamo ih nitko ne kritizira.. tamo ih samo hvale.. pa odu po dozu hvale i narastu i u svojim ocima..
stvar je u tome sto je svakome od nas ipak najvaznije da ima nekoga kome je stalo, tko se brine, na koga mozes racunati i s kim mozes nesto podijelit.
neki to nadju u decku, neki u ljubavniku, neki u kucnom ljubimcu, neki u sebi...
StrangeDays
27.01.2007., 10:53
neki u sebi...
:rofl: :rofl: ;)
impoSIBILA
27.01.2007., 10:54
stvar je u tome sto je svakome od nas ipak najvaznije da ima nekoga kome je stalo, tko se brine, na koga mozes racunati i s kim mozes nesto podijelit.
neki to nadju u decku, neki u ljubavniku, neki u kucnom ljubimcu, neki u sebi...
pa eto!
neka si nađe kakvog kućnog ljubimca!¨npr. žabu...
tako neće biti učinjena nikakva šteta...
zembeli
27.01.2007., 11:04
Meni isto ova zena ne zvuci niti malo lazno ili pateticno ni ocajno.. ne cini mi se ni da se hvali... djeluje posve iskreno i zadovoljno s malo tj s tim sto ima s tim covjekom..
E sad, sto je sve ona morala zrtvovat da se osjeca tako to bog zna..... i sto je netko drugi zbog njenih djela mozda direktno ii indirektno pretrpio to isto bog zna... mozda puno a mozda nista.. pozadinu ne znamo..
Ne slazem se s njom da brak ubija ljubav.. bullshit.. ovisi od braka i od ljubavi.. a najvise od te dvije jednke koje ga cine.. tako da ..ovo je samo jedna prica od mnogih.. a sve su RAZLICITE.. jer svi mi drugacije vidimo i dozivljavamo stvari i imamo drugacije zivotne prioritete..
složila bih se sa tobom.žena je rekla svoje mišljenje.pa živimo li mi u demokratiji i imamo li pravo na svoje mišljenje i izbor u životu?to ne znači da smo ludi ili bezosjećajni.ne moramo se slagati sa nekim.diskutirajmo ali dajte nemojmo se vrijeđati.argumentirano pobijmo stajališta ili iznosimo svoja ,ali nemojmo se nadureno ponašati nije lijepo i zvuči kao da ste vi druge koje napadate "savršenu ljubavnicu" šizovi a ona iskulirana i u pravu.. stoga diskusija da ali vrijeđanje:flop: :flop:
Idealna ljubavnica bi trebala ostavit svog ljubavnika cim on pocne samoinicijativno baljezgat o tome da ce ostavit zenu...
Kao prvo nek se lazov nauci pameti da ne obmanjuje.
Kao drugo nek se nauci da ne prica sranja dok ga nitko nije nista pitao.
:D
pakleni_patuljak
27.01.2007., 11:11
@ 90% žena na žk
za kakti emancipirane i moderne urbane žemske ste fanj netolerantne prema nekome ko ima drukčije životne ciljeve...
meni sve to smrdi na malograđanštinu...
ono, moš ti seljaču stavit u manoline štikle, al ne moš selo izbit iz nje!
StrangeDays
27.01.2007., 11:13
Idealna ljubavnica bi trebala ostavit svog ljubavnika cim on pocne samoinicijativno baljezgat o tome da ce ostavit zenu...
zanimljiv pogled i s druge strane medalje.
potpisujem.
Beta ženka
27.01.2007., 11:16
to ti je u zadnje vrijeme ako ne i sramotmo za reći!
u novije doba uzdižu se kvalitete najstarijeg zanata na svijeti!
Slažem se. Čak si prezren u rangu nepismenih ako se ne baviš time.
ja bih se nadovezala na svoj gornji post i pitala ljubavnice jesu li zaista sretne?
recimo, kad zele razgovarati s nekim o vaznim stvarima (a znamo da je zenama prica ipak najvaznija, puno bitnija i od seksa i od avanture), s kime pricaju, s muzem ili s ljubavnikom?
zatim, kad imaju potrebu rasplakati se, kome placu, muzu ili ljubavniku?
kad imaju problema, kome se zale?
kad im treba para, koga pitaju?
zanimljiv pogled i s druge strane medalje.
U kojem smislu s druge strane medalje?
Beta ženka
27.01.2007., 11:20
složila bih se sa tobom.žena je rekla svoje mišljenje.pa živimo li mi u demokratiji i imamo li pravo na svoje mišljenje i izbor u životu?to ne znači da smo ludi ili bezosjećajni.ne moramo se slagati sa nekim.diskutirajmo ali dajte nemojmo se vrijeđati.argumentirano pobijmo stajališta ili iznosimo svoja ,ali nemojmo se nadureno ponašati nije lijepo i zvuči kao da ste vi druge koje napadate "savršenu ljubavnicu" šizovi a ona iskulirana i u pravu.. stoga diskusija da ali vrijeđanje:flop: :flop:
Naravno, ali ne na štetu drugima. Ne bih baš rekla da neka tamo supruga bira da muž ima ljubavnicu.
Naravno, ali ne na štetu drugima. Ne bih baš rekla da neka tamo supruga bira da muž ima ljubavnicu.
nije ni to bas istina.
krenimo od sebe. pocet cemo gledati druge muskarce ako nam ovaj s kojim smo ne posvecuje dovoljno paznje.
ako me muz zanemaruje, i ne vodi racuna o mojim stvarnim potrebama (za razgovorom, pricom i tjesenjem prvenstveno), nazalost, lako je moguce da mi se u zivot uvuce neki uljez koji razumije tajne zenskog srca.
Beta ženka
27.01.2007., 11:46
nije ni to bas istina.
krenimo od sebe. pocet cemo gledati druge muskarce ako nam ovaj s kojim smo ne posvecuje dovoljno paznje.
ako me muz zanemaruje, i ne vodi racuna o mojim stvarnim potrebama (za razgovorom, pricom i tjesenjem prvenstveno), nazalost, lako je moguce da mi se u zivot uvuce neki uljez koji razumije tajne zenskog srca.
I umjesto da se prvo obratim ovom s kojim sam i pitam u čemu je problem, odmah "hop!", i eto me u tuđem krevetu? Zanimljivo.
I umjesto da se prvo obratim ovom s kojim sam i pitam u čemu je problem, odmah "hop!", i eto me u tuđem krevetu? Zanimljivo.
naravno da neces odmah hop.
nijedna ne napravi odmah hop, osim onih koje se nisu dovoljno jebale prije braka.
potrebno je da prodje barem pola godine nerazumijevanja i lose komunikacije izmedju partnera, pa da se zena odluci napraviti taj nerazumni korak.
kod muskaraca je slicno, s tim da oni manje razmisljaju.
s druge strane, ono sto je njima bitno kod zene je da dobro kuha, da suti i da dobro pusi.
Beta ženka
27.01.2007., 12:00
naravno da neces odmah hop.
nijedna ne napravi odmah hop, [1]osim onih koje se nisu dovoljno jebale prije braka.
[2]potrebno je da prodje barem pola godine nerazumijevanja i lose komunikacije izmedju partnera, pa da se zena odluci napraviti taj nerazumni korak.
kod muskaraca je slicno, s tim da oni manje razmisljaju.
s druge strane, [3]ono sto je njima bitno kod zene je da dobro kuha, da suti i da dobro pusi.
@[1] A da? Nikad čula za to pravilo... Jel' ima iznimaka? :zubo:
@[2] Šta, barem 6 mjeseci? Dakle, ako je manje, nema šanse... A koja je gornja vremenska granica kad se može reći "prošla baba s kolačima, više ne namjeravam skakat' u tuđ krevet, kad već do sad nisam"?
@[3] E, jedino ova izjava od tri mi zvuči cinično.
Jesu li to neke mudrosti pokupljene s foruma?
@[1] A da? Nikad čula za to pravilo... Jel' ima iznimaka? :zubo:
@[2] Šta, barem 6 mjeseci? Dakle, ako je manje, nema šanse... A koja je gornja vremenska granica kad se može reći "prošla baba s kolačima, više ne namjeravam skakat' u tuđ krevet"?
@[3] E, jedino ova izjava od tri mi zvuči cinično.
Jesu li to neke mudrosti pokupljene s foruma?
1) naravno, poznato je da neizivljene zene skacu od kurca do kurca, ako se nisu dovoljno najebale prije braka.
2) cuj, kreni od sebe. koliko ti treba da odustanes od price sa zidom?
3) ne, to iskustvo govori iz mene.
muskarci su jako jednostavna bica. zapravo je dovoljno cak da ih samo nahranis. seks im je vec luksuz, a jos ako je dobar, njihova si za cijeli zivot.
sta smo jos ono rekli, aha, da vole sutljive zene.
dobro, to je bila zajebancija, ali u svakoj zajebanciji ima pola istine :D
dakle, mozemo reci da je glavni razlog zasto zene traze ljubavnike u tome sto su razocarane u svoje muzeve, koji su im razbili ideal muskarca: u pravilu malo koja zena moze sa svojim muzem pricati i raditi uzbudljive, zabranjene stvari.
s muzem je, zapravo, dosadno, on je procelav, depresivan i predvidljiv.
s druge strane, ljubavnik je sve ono sto muz nije: glavne su mu karakteristike da nije komad namjestaja, on je uvijek nedostupan i tajanstven.
ljubavnik zenama omogucava toliko zeljenu patnju i ceznju za divljom romantikom.
pakleni_patuljak
27.01.2007., 12:30
žena ima ljubavnika zato jer joj je muž razbijo ideal muškarca?
pa je onda ona potražila utjehu u drugom muškarcu?
JAKA, MUDRA i puna strasti za istinskim životom. Nije to samo seks, to je toplina, bliskost, privrženost, nježnost, razumijevanje, davanje, strast, podrška, oslonac... I naravno ...
.... kad se on siromah ipak potuži, sve okrenem na zezanciju i pružim malo utjehe.
... dočekujem ga u finom , toplom, s friškim kolačima, buteljom vina isl.
... uvijek sam spremna, vesela, nasmijana, namirisana,zabavna, nježna...
... nikad ga ništa ne tražim, čak ni da mi šarafciger pusudi! U ljubavnoj vezi sam žena, a ne žrtva, plačljivka, udavača,sponzoruša itd. itd.
... ne prigovaram, ne kritiziram, ne napinjem...
sve su ovo zapravo osobine idealne supruge.
ipak, dogadja se da muskarci pobjegnu i od ovakvih zena.
jer su, naprosto, PRESAVRSENE :D
Bitchka
27.01.2007., 12:32
sve su ovo zapravo osobine idealne supruge.
ipak, dogadja se da muskarci pobjegnu i od ovakvih zena.
jer su, naprosto, PRESAVRSENE :D
i onda bježe ljubavnicama koje pokušavaju biti iste takve :rofl:
muskarci su jako jednostavna bica. zapravo je dovoljno cak da ih samo nahranis. seks im je vec luksuz, a jos ako je dobar, njihova si za cijeli zivot.
sta smo jos ono rekli, aha, da vole sutljive zene.
mislim da si usla u najuzi izbor za naj-ljubavnicu... :kava:
Jaka, samo ti uživaj :) Ako se osjećaš zadovoljnom u tom odnosu, zakaj ne.
Meni se samo čini da on ima više 'koristi' od tebe. Nekako mi zvuči kao da si previše usmjerena na to da njemu udovoljiš (ja njemu ovo, ja njemu ono...tako ti zvuče nabrajanja). Hoću reći, nemoj zaboraviti od života tražiti nešto i za sebe. Ali, velim, ako misliš da imaš dovoljno oke :)
zapravo... ja mislim kako je od nje ljubavnik unatoc svemu otisao... i vratio se zheni...
i sada je otvorila reklama-topic kako bi pribavila novog... a nekak si razmisljam da se prijavim :misli:
i onda bježe ljubavnicama koje pokušavaju biti iste takve :rofl:
hm, da. a mozda je rjesenje u tome da se uopce ne trudis, nego da budes ono sto jesi, jedinstvena i neponovljiva? :D
ja bih se nadovezala na svoj gornji post i pitala ljubavnice jesu li zaista sretne?
recimo, kad zele razgovarati s nekim o vaznim stvarima (a znamo da je zenama prica ipak najvaznija, puno bitnija i od seksa i od avanture), s kime pricaju, s muzem ili s ljubavnikom?
zatim, kad imaju potrebu rasplakati se, kome placu, muzu ili ljubavniku?
kad imaju problema, kome se zale?
kad im treba para, koga pitaju?
Nisam čitala sve pa eto ulijećem.
Gle, imaš takve muževe (koje žene trpe, ne kužim zakaj) kojima se ne možeš rasplakat i/ili ih ne možeš pitat za pare i pored kojeg još uvijek o problemima rađe raspravljaš s prijateljicom.
A mislim da ima ljubavnika s kojima možeš o svemu razgovarati i koji ti mogu pomoći. Kajaznam, ne vjerujem da se svi samo ševe i ništa više.
naravno, (ispravite me ako grijesim), zeni je najbitnije je da ima nekoga kome se moze rasplakati, s kim moze pricati i koga moze pitati za pomoc. nije bitno kako cemo nazvati tu osobu, prijateljem, muzem ili ljubavnikom :D
naravno, najbitnije je da imas nekoga kome se mozes rasplakati, s kim mozes pricati i koga mozes pitati pare. nije bitno kako cemo nazvati tu osobu, muzem ili ljubavnikom :D
i ko je dobar u krevetu. oke. možemo zatvorit temu. :D
i ko je dobar u krevetu.
je, i sta jos.
mozda bi i da ti djecu cuva dok ti klafras s prijateljicama?
ponavljam, ne postoji savrseni muskarac, kao ni savrsena zena.
zato ljudi i traze ljubavnike, jer im jedna osoba ne moze zadovoljiti sve potrebe.
s druge strane, ako pozelis zivjeti samo s jednom osobom, moras odluciti koji su ti prioriteti i da li ih ta osoba zadovoljava.
dakle, je li ti vaznije da je dobar u krevetu ili da mozes pricati s njim, da li je bitnije da je superseksi ili da ti je kvalitetna podrska itd.
je, i sta jos.
mozda bi i da ti djecu cuva dok ti klafras s prijateljicama?
zato ljudi i traze ljubavnike, jer im jedna osoba ne moze zadovoljiti sve potrebe.
imam jedno dijete, al vidiš, mogao bi ga pričuvati, zakaj ne?! :D
(ma ne očekujem taj element, moj sin moja 'briga')
bilo bi poželjno, ako se već osvrnem na svoj slučaj, da želi s nama u zoo vrt i u kino na garfielda :cerek: (fakat sanjam, taj se nije rodio)
j
s druge strane, ako pozelis zivjeti samo s jednom osobom, moras odluciti koji su ti prioriteti i da li ih ta osoba zadovoljava.
dakle, je li ti vaznije da je dobar u krevetu ili da mozes pricati s njim, da li je bitnije da je superseksi ili da ti je kvalitetna podrska itd.
:s :s e sad, ovo treba isprintati, uokviriti i pročitati svaki dan ujutro :top:
Emericzy
27.01.2007., 12:50
meni ovo vise zvuci kao hvalisanje zene koja je ogorcena i nesretna pa tu zeli pokazati kako je ustvari sretna.. ah.. taj internet..
Primijetio sam jednu neobičnu tendenciju na ovom forumu. Čim netko za bilo što kaže da mu je dobro, čim se malo pohvali, odmah na njega skoče da zapravo laže i da kompenzira stvarnost jer je ustvari nesretan i loše mu je.
Ispada, zapravo, da je stvarnost jad i čemer. Tko nema jad i čemer, zapravo ima, ali sam sebe i sve ostale zavarava.
Niej li vam to malo čudno? Mislim... zašto vam jad i čemer zvuče realno, a sreća i zadovoljstvo nerealno?
Bitchka
27.01.2007., 12:51
Mislim... zašto vam jad i čemer zvuče realno, a sreća i zadovoljstvo nerealno?
zato što nam je poznatije ono prvo
Primijetio sam jednu neobičnu tendenciju na ovom forumu. Čim netko za bilo što kaže da mu je dobro, čim se malo pohvali, odmah na njega skoče da zapravo laže i da kompenzira stvarnost jer je ustvari nesretan i loše mu je.
Ispada, zapravo, da je stvarnost jad i čemer. Tko nema jad i čemer, zapravo ima, ali sam sebe i sve ostale zavarava.
Niej li vam to malo čudno? Mislim... zašto vam jad i čemer zvuče realno, a sreća i zadovoljstvo nerealno?
samo smo ustvrdile da prica zvuci malo nestvarno, i da zena previse ulaze, a pitanje je koliko dobiva, jer je sva jadna usmjerena na tudje zadovoljstvo, umjesto na svoje.
Emericzy
27.01.2007., 12:52
Dobra opservacija. Ovo malo kome pada na pamet. Svi nekako misle da su ljubavnice jadna stvorenja. Nikome ne pada na pamet da su možda samo lukave i praktične. Bar neke od njih.
Bitchka
27.01.2007., 12:53
samo smo ustvrdile da prica zvuci malo nestvarno, i da zena previse ulaze, a pitanje je koliko dobiva, jer je sva jadna usmjerena na tudje zadovoljstvo, umjesto na svoje.
da,najčešće iskompleksirane žene žele svima biti savršene
Emericzy
27.01.2007., 12:53
Pa kajjaznam; čitam uvodne postove... ne zvuči mi žena baš nezadovoljno. Očito dobiva povrat na svoje ulaganje.
Dobra opservacija. Ovo malo kome pada na pamet. Svi nekako misle da su ljubavnice jadna stvorenja. Nikome ne pada na pamet da su možda samo lukave i praktične. Bar neke od njih.
svi znamo jako dobro da vecina 'bira' ljubavnicki status iz cistog ocaja :mig:
Pa kajjaznam; čitam uvodne postove... ne zvuči mi žena baš nezadovoljno. Očito dobiva povrat na svoje ulaganje.
mozda bolje da pocnes od zadnjih. zakljucili smo da je zena zapravo idealna supruga, samo sto je sa krivim covjekom :D
Beta ženka
27.01.2007., 12:55
Nisam čitala sve pa eto ulijećem.
Gle, imaš takve muževe (koje žene trpe, ne kužim zakaj) kojima se ne možeš rasplakat i/ili ih ne možeš pitat za pare i pored kojeg još uvijek o problemima rađe raspravljaš s prijateljicom.
A mislim da ima ljubavnika s kojima možeš o svemu razgovarati i koji ti mogu pomoći. Kajaznam, ne vjerujem da se svi samo ševe i ništa više.
A ima žena koje vole, ma obožavaju, svoje muževe (:rolleyes:), a s ljubavnicima se seksaju bez nekih priča...
Bitchka
27.01.2007., 12:56
da su zaista lukave određenu distanciranost znale bi postići i u svakoj normalnoj vezi
sve ovisi kako se postaviš
nemam nista protiv nekoga ko je spreman, recimo MENI, svaki vikend spremiti super rucak, s najboljim vinom, izmasirati me, maziti, brinuti o meni u svakom pogledu, ispunjavati sve moje zelje, seksati me kako samo pozelim.
zasto bih se bunila, pa nisam luda :D
samo ne znam sta bi MENE natjeralo na takvo nerazumno ponasanje prema osobi s kojom nemam zapravo nista :D
Što reći, ja u potpunosti razumijem žene koje su bile u braku, a sada žele samo ljubovati.
Uzimaju samo ugodne stvari od muško-ženskog odnosa, a probleme minimaliziraju.
I imaju vremena za sebe. I nisu sputane brojnim obavezama.
zembeli
27.01.2007., 12:58
ne mora žena pod moranjem "tražiti ljubavnika".neke stvari se jednostavno nekada dogode mada ne idemo za tim.ponese nas žar,momenat..upadne se u vrzino kolo,nekada i bez nekog bitnog razloga(ono o lošim muževima).koliko se ja kužim u psihologiju žena,žene "vole" zločaste tipove i one, koji ih previše tetoše, brzo završe kao bivši.valjda nije dovoljno podražajno ,nema one borbe kao sa zloćama-muškarcima.ljubavnik ti se može i dogoditi,bez da ti daš "oglas" a poslije jeb... nema kajanja.i onda još ako ti se ludo svidjelo pa se pošneš lagati sa onim ovisničkim "ovo večeras je zadnji put što ga vidim"..nema tu velike pameti samo stajališta,moja, tvoja, njena..i različita iskustva
Bitchka
27.01.2007., 12:58
nemam nista protiv nekoga ko je spreman, recimo MENI, svaki vikend spremiti super rucak, s najboljim vinom, izmasirati me, maziti, brinuti o meni u svakom pogledu, ispunjavati sve moje zelje, seksati me kako samo pozelim.
zasto bih se bunila, pa nisam luda :D
po ovome se daleko više isplati imati ljubavnika,nego biti upravo to
samo ne znam sta bi MENE natjeralo na takvo nerazumno ponasanje prema osobi s kojom nemam zapravo nista
ne, to ti je pogrešno razmišljanje, ljubavnica (ako je mudra) ima s osobom upravo ono što joj treba
Bitchka
27.01.2007., 13:00
ne, to ti je pogrešno razmišljanje, ljubavnica (ako je mudra) ima s osobom upravo ono što joj treba
Zar zato trebaš biti ljubavnica?
A ima žena koje vole, ma obožavaju, svoje muževe (:rolleyes:), a s ljubavnicima se seksaju bez nekih priča...
Oprosti, tri puta sam čitala odgovor, al ga ne kužim. Pojasni :D
Ah, ne. skužila sam, al mi to nije baš reply na moj post. Pa dobro, ako neka žena ima ok muža, a samo zbog seksa koristi ljubavnika, neka joj, šta sad. Ko sam ja da joj sudim :)
zembeli
27.01.2007., 13:02
ne za TO trebaš imati ljubavnika
Sve je to podsvijest. :frojd:
Žene u biti maštaju o trojcu MMF, ali kako su nedovoljno hrabre da bi to i ostvarile, zemu se zasebno dva muška spolovila.
mislim, ja fakat ne mogu zamisliti da idem kuhati jos i ljubavniku.
Bitchka
27.01.2007., 13:05
Žene u biti maštaju o trojcu MMF, ali kako su nedovoljno hrabre da bi to i ostvarile, zemu se zasebno dva muška spolovila.
puno više hrabrosti treba za dva zasebna,ako pričamo o ženama u braku,nego za dva istodobno (muž+xy=mmf)
Zabogamiloga, totalno pogrešno tumačenje mog posta. Ja ne govorim da zato da bi od nekog nešto dobio moraš biti ljubavnica, nego da ljubavnica valjda zna što želi i može očekivati od te osobe :rolleyes:
Rekla sam nešto totalno drugo, uostalom moja je jedina postavka da razumijem žene koje su postale ljubavnice i ako im to paše pustite ih na miru.
FFM je bolja fora :p :zubo:
puno više hrabrosti treba za dva zasebna,ako pričamo o ženama u braku,nego za dva istodobno (muž+xy=mmf)
Po tebi je onda ljubavnik ustvari dojebnik? Ono, dovršava, finišira, daje konačni potez perom prvom spolovilu?
Bitchka
27.01.2007., 13:11
Po tebi je onda ljubavnik ustvari dojebnik? Ono, dovršava, finišira, daje konačni potez perom prvom spolovilu?
po meni je ljubavnik samo dežurni jebač,pa kad zatreba...
Beta ženka
27.01.2007., 13:12
Oprosti, tri puta sam čitala odgovor, al ga ne kužim. Pojasni :D
Ah, ne. skužila sam, al mi to nije baš reply na moj post. Pa dobro, ako neka žena ima ok muža, a samo zbog seksa koristi ljubavnika, neka joj, šta sad. Ko sam ja da joj sudim :)
Samo se nadovezah na Natchino pitanje kome plaču, pričaju, traže pare...
Emericzy
27.01.2007., 13:41
Da, tako nekako i ja to vidim. Premda, vjerojatno manjina uspije zadovoljno živjeti na takav način. nije ništa lakše zadovoljno živjeti ovako nego što je zadovolojno živjeti u braku. Svaka uloga ima svoje izazove.
Emericzy
27.01.2007., 13:43
cist racun-duga ljubav.
Ja račune nekako ne povezujem s ljubavlju. Ni čiste ni nečiste.
Toliko topika o tome kako njemu bit idealna ljubavnica, a ni jedan kako pronaci idealnog ljubavnika....
A zasto ne bi on bija taj koji ce mene docekivat sa friskim kolacicima, osmjehom na licu, bit tu kad god meni pukne i bit mi oslonac kad imam problema sa muzem :cerek:
Zato sta niko nije toliko lud. ....osim pojedinih zena koje jos od toga pokusavaju napravit zivotnu filozofiju...
zembeli
27.01.2007., 14:03
Toliko topika o tome kako njemu bit idealna ljubavnica, a ni jedan kako pronaci idealnog ljubavnika....
A zasto ne bi on bija taj koji ce mene docekivat sa friskim kolacicima, osmjehom na licu, bit tu kad god meni pukne i bit mi oslonac kad imam problema sa muzem :cerek:
Zato sta niko nije toliko lud. ....osim pojedinih zena koje jos od toga pokusavaju napravit zivotnu filozofiju...
mislim da ima muškaraca koji bi vrlo rado nekima bili ljubavnici.čak što više mislim da su oni puno više u potragama za ženama kojima bi oni bili ljubavnici..to im je u genetskom kodu :okupljati hareme..imati ljubavnice,privremeno im ugađati,ali bez prave obaveze.
Emericzy
27.01.2007., 14:09
imam jedno dijete, al vidiš, mogao bi ga pričuvati, zakaj ne?! :D
(ma ne očekujem taj element, moj sin moja 'briga')
bilo bi poželjno, ako se već osvrnem na svoj slučaj, da želi s nama u zoo vrt i u kino na garfielda :cerek: (fakat sanjam, taj se nije rodio)
Pa... kajjaznam... ja bih. Samo što ako me netko vidi i 'otkuca' ženi?
Emericzy
27.01.2007., 14:13
da su zaista lukave određenu distanciranost znale bi postići i u svakoj normalnoj vezi
sve ovisi kako se postaviš
Pa ne baš... 'Normalna' veza podrazumijeva popriličnu količinu obaveza i gnjavaže. Ljubavnička ne. Onoj kojoj je samo do 'šlaga', zašto da se trudi peći cijelu tortu?
Pa... kajjaznam... ja bih. Samo što ako me netko vidi i 'otkuca' ženi?
Eto vidiš. Uvijek taj strah. Evo primjerice, imala sam neku afericu, sa zauzetim dečkićem (ima curu, ne suprugu). Rado bih ga izvela van, naravno, kako bih se mogla praviti važna (nema šanse, ne smiju ga vidjeti), htjela sam ga češće obljubljivati :zubo: (cura mu je opasna, nema šanse, stalno mora objašnjavati gdje je i prati mu mob) i tako...pol toga ne smiješ, tako da mi to uopće nije thrill.
Odustajem. :zubo:
Emericzy
27.01.2007., 14:18
Eto vidiš. Uvijek taj strah. Evo primjerice, imala sam neku afericu, sa zauzetim dečkićem (ima curu, ne suprugu). Rado bih ga izvela van, naravno, kako bih se mogla praviti važna (nema šanse, ne smiju ga vidjeti), htjela sam ga češće obljubljivati :zubo: (cura mu je opasna, nema šanse, stalno mora objašnjavati gdje je i prati mu mob) i tako...pol toga ne smiješ, tako da mi to uopće nije thrill.
Odustajem. :zubo:
Eto, mene je to na kraju i odbilo od preljuba. Nakon nekog vremena posatne tlaka, a ne dobivaš, zapravo, ono što bi stvarno htio, nego samo nekakvu grubu aproksimaciju.
Potpisujem :top:
colibri
27.01.2007., 14:36
Ne to je kao hrana i voda.Bez toga se nemoze zivjeti.
Beta ženka
27.01.2007., 14:40
Ma ima i takvih, ludih. Kad pička zavrti repom, a on dotrči. No takvi su rijetki.
Gorriot
27.01.2007., 15:30
ž Znam kaj govorim, natukla sam puno bračnog staža, puno ljubavničkog staža, znam razliku. ž Deset sam godina ljubavnica, uživam, sretna sam, usavršam zanimanje "IDEALNA LJUBAVNICA", kao što pisac usavršava pero
A na burzi si pod " Pričuvna dojebnica" prijavljena?
Vjerojatno drugi zarađuju za tvoju penziju...:kava:
........ko će stić na posao...
pakleni_patuljak
27.01.2007., 17:07
Ma ima i takvih, ludih. Kad pička zavrti repom, a on dotrči. No takvi su rijetki.
nisu takvi rijetki...
čak dapače!
problem je što malo koja 'pička' (ne mogu shvatit da žensko koristi takav izraz za ženu :rolleyes: ) zna dovoljno kvalitetno zavrtit repom!
nisu takvi rijetki...
čak dapače!
problem je što malo koja 'pička' (ne mogu shvatit da žensko koristi takav izraz za ženu :rolleyes: ) zna dovoljno kvalitetno zavrtit repom!
hm. mozda te tvoje jednostavno nisu dovoljno ocajne? :D
al sto tebe prijeci da ih ne preduhitris? :p
pakleni_patuljak
27.01.2007., 17:26
hm. mozda te tvoje jednostavno nisu dovoljno ocajne? :D
al sto tebe prijeci da ih ne preduhitris? :p
odakle ti to da tipovi padaju na očajnice?
uostalom, zar se nikad nisi zapitala zašto ste same?
ja kad u zraku osjetim očaj... userem se od straha i bježim glavom bez obzira! :D
odakle ti to da tipovi padaju na očajnice?
uostalom, zar se nikad nisi zapitala zašto ste same?
ja kad u zraku osjetim očaj... userem se od straha i bježim glavom bez obzira! :D
dobro, a sta tebi znaci 'kvalitetno zavrtit repom' :rolleyes: :D
i mislim, zar ti se stvarno da toliko igrati?
btw, nema mi muza kuci, dodji na palacinke :rofl:
RAMBO IZ ZAGORE
27.01.2007., 19:51
. Deset sam godina ljubavnica, uživam, sretna sam, usavršam zanimanje "IDEALNA LJUBAVNICA", kao što pisac usavršava pero, graditelj svoje lukove, kuhar okuse... Dobra ljubavnica mora prije svega biti JAKA, MUDRA i puna strasti za istinskim životom. Nije to samo seks, to je toplina, bliskost, privrženost, nježnost, razumijevanje, davanje, strast, podrška, oslonac... I naravno ...
Naravno, imam svoju odraslu djecu, svoj realni život , svoje dobro imanje, svoje dvije zdrave ruke i zdravu pamet. Nije mi cilj upregnuti svog ljubavnika u obaveze bilo koje vrste. Nego,baš mi je cilj sebi i svom partneru pružiti što više sreće i zadovoljstva, osjećaja slobode i privrženosti istovremeno! Ajde cure, da čujem vas dobre ljubavnice!:top:[/QUOTE]
a sa kim čekaš Božić? sa kim kitiš Bor?
a tko te sluša kada je tebi loše? (pošto je ovi post samo o njemu)
a di si u ciloj priči ti?
Dica će odrast, osnovat svoje familije i otić!
a tko tebi ostaje?
kako moreš bit taka kokoš?
Bitchka
27.01.2007., 19:53
da sam muško u svakom slučaju poželjela bih imati takvu ljubavnicu,ako već ne bih imala takvu ženu
al morate priznat,ženska zna zanat,šta je je :top:
_malicka_
27.01.2007., 20:01
a tko tebi ostaje?
Prvi put da sam od tebe procitala nesto s cime se slazem.:D
a tko tebi ostaje?
kako moreš bit taka kokoš?
:s
Ne shvaćam kako je nekome dovoljno biti druga rupa na svirali. :confused:
Mesalina
27.01.2007., 21:02
Ja sam probala ali nije bilo ni blizu tako kako ti pises, vise bi mome iskustvu odgovarala prica koju mozete procitati na:
http://www._ivan_.bloger.hr/post/ljubavnica/33455.aspx
Svaka je prica razlicita...
Ma ima ih, al bar se tim ne hvale...
rocco-spalato
27.01.2007., 22:30
Ti si čerce glupa do bola!
:s :s :s :s :s :s :s :D
nikolica
27.01.2007., 22:46
a sto ako se osoba zaljubi u nekoga koga nikad nece imati?:rolleyes:
Pero Perić
27.01.2007., 23:00
a sto ako se osoba zaljubi u nekoga koga nikad nece imati?:rolleyes:
Gle, na ovoj temi se ne raspravlja o tome. Tu se priča o onima koji se NE zaljube. ;)
nikolica
27.01.2007., 23:08
zelis reci da ne postoji sansa da se on ili ona zaljubi u partnera ili partnericu?
Pero Perić
27.01.2007., 23:17
zelis reci da ne postoji sansa da se on ili ona zaljubi u partnera ili partnericu?
Naravno da postoji šansa - takav slučaj obrađuje na ovom podforumu priložena tema ''biti ljubavnica''.
Primijeti da je ovdje samo dodana riječ ''idealna''. Dakle to je ona koja se NE zaljubi. ;)
sve o čemu pričaš da imaš sa njim, možeš imati sa legalnim (slobodnim) muškarcem ili sa novim mužem u novom braku.
Općenito ne vidim svrhu 'biti ljubavnica' jer ako se ljudi vole (a vi se volite jer ne bi izdržali toliko dugo zajedno) zašto ne bi se on razveo i živjeli zajedno. Zašto ne bi konzumirali vašu ljubav svaki dan - a ne 2-3 puta tjedno i isključivo u tvom stanu.
Ne bih rekla da se vi ne volite, volite se jer ne bi izdržali toliko staža u vašoj vezi, a i način te toplina koja proizilazi iz tvog posta može biti samo upućena Čovjeku prema kojem osjećaš nešto duboko.
A one dobre strane ljubavničkog odnosa - sve 5 prekrasno napisano, ali da li si svjesna da je onaj kut koji u vašem trokutu gubi u konačnici si upravo - ti!!!
Emericzy
28.01.2007., 10:54
sve o čemu pričaš da imaš sa njim, možeš imati sa legalnim (slobodnim) muškarcem ili sa novim mužem u novom braku.
Da, ali brak nije ljubavnički odnos. On podrazumijeva još i puno stvari na koje neki ljudi nisu spremni, ili nisu uvijek spremni. Mislim da je pogrešno uspoređivati jedno s drugim.
Beta ženka
28.01.2007., 10:57
nisu takvi rijetki...
čak dapače!
Valjda nisi skužio što mislim.
Mislim na pičke koje motaju oko malog prsta dajući pičke svima osim toj budali koju vrte oko malog prsta. Ili mu daju na kapaljku. I izgleda da obećavaju puno. Da imaju zlatnu pičku. Da su superdobre u krevetu. I da će jednom biti njihove. A zapravo prosjek.
Na njihove "žrtve" mislim. I istina, zapravo je puno takvih muškaraca. Čak bih rekla - velika većina (jer svi znamo da im je onaj mozak u glavi samo atavizam, i gdje se nalazi pravi). Ako netko i nije u globalu takav, vjerojatno je nekad u životu bio potpao pod utjecaj takve pičke.
Da, ali brak nije ljubavnički odnos. On podrazumijeva još i puno stvari na koje neki ljudi nisu spremni, ili nisu uvijek spremni. Mislim da je pogrešno uspoređivati jedno s drugim.
oprosti, ali zrtva koju autorica topica spominje u prvom postu puno je veca od bracne. ona ulaze u tu vezu barem triput vise nego u odnos s muzem i obitelji.
velouria
28.01.2007., 11:01
oprosti, ali zrtva koju autorica topica spominje u prvom postu puno je veca od bracne. ona ulaze u tu vezu barem triput vise nego u odnos s muzem i obitelji.
Otkud takva tvrdnja?
Otkud takva tvrdnja?
... nikad ga ništa ne tražim, čak ni da mi šarafciger pusudi! ;)
na stranu to sto je opisana situacija prakticki nemoguca.
zena koja radi i koja ima obitelj s dvoje djece NE STIGNE ni dnevnik pogledati na miru, a kamoli ljubavniku spremati kolace i birati najseksi gacice za njega.
zapravo, zaposlena zena jedva stigne hendlati posao i frajera, i to bez obitelji, djece, kuhanja i spremanja.
DRUGA je stvar ako zena NE radi, vec je domacica i ima vremena za gluposti.
Emericzy
28.01.2007., 11:07
Možda više, ali kvalitativno drukčije.
Možda više, ali kvalitativno drukčije.
naravno. mi joj samo predlazemo da tu vezu ozakoni, pred bogom i ljudima.
velouria
28.01.2007., 11:11
naravno. mi joj samo predlazemo da tu vezu ozakoni, pred bogom i ljudima.
Zašto, ako njoj tako odgovara? Čini mi se da baš uživa u tome.
I ti bi sad željela sve pokvariti. ;)
Emericzy
28.01.2007., 11:12
Baš tako.
sve ok, ali to je samo bijeg od stvarnosti.
zasto si radije ne uljepsa stvarnost?
to je toplina, bliskost, privrženost, nježnost, razumijevanje, davanje, strast, podrška, oslonac... I naravno ...
.... nikad ne pitam baš ništa o ženi, kak je doma isl.
njoj je taj ljubavnik cijeli svijet, a ona je njemu zajebancija u slobodno vrijeme.
ta zena jednostavno, jadna, sebe ne postuje.
Emericzy
28.01.2007., 11:17
sve ok, ali to je samo bijeg od stvarnosti.
zasto si radije ne uljepsa stvarnost?
Pa, upravo to i čini.
Pa, upravo to i čini.
ne cini. ona si je izgradila svijet u masti.
koji ce se srusiti kad taj frajer odluci prekinuti vezu.
Emericzy
28.01.2007., 11:29
ne cini. ona si je izgradila svijet u masti.
koji ce se srusiti kad taj frajer odluci prekinuti vezu.
To je endemičan stav na forumu. Čim netko ima neku situaciju koja forumašima nije baš sasvim jasna, proglase to iluzijom, maštom, samozavaravanjem, kompenzacijom...
Edit: kao da se svaka veza ne sruši kad jedan od partnera osjeti da mu je dosta.
To je endemičan stav na forumu. Čim netko ima neku situaciju koja forumašima nije baš sasvim jasna, proglase to iluzijom, maštom, samozavaravanjem, kompenzacijom...
Edit: kao da se svaka veza ne sruši kad jedan od partnera osjeti da mu je dosta.
gle, emericzy, znam zene koje su imale takve veze.
jedna jedina od njih je uspjela iz svega izvuci korist za sebe.
KRUŠKICA
28.01.2007., 11:54
što? ja tu nemam komentara
ženo božja
Emericzy
28.01.2007., 12:43
gle, emericzy, znam zene koje su imale takve veze.
jedna jedina od njih je uspjela iz svega izvuci korist za sebe.
Korist? Ja sam mislio da govorimo o zadovoljstvu.
Drito Konj
28.01.2007., 13:26
Ok, jasno je da se radi samo o zadovoljstvu. Ali daj mi reci, da li bi ti uspio bit 10 godina u ljubavničkom odnosu s nekim (i to prilično intenzivnom) bez da poželiš promijenit status. Mislim, zaboga, pa i prijateljstva se mijenjaju kroz 10 godina staža, kako neće nešto kaj ima tako striktno određene granice?
Mislim da je to moguće samo ako se osobe baš fantastično potrefe baš samo i isključivo za to, a to je onda čini se, samo sreća, nije da se na osnovu toga može napisat studija na temu "kako biti savršena ljubavnica".
velouria
28.01.2007., 13:33
Ali daj mi reci, da li bi ti uspio bit 10 godina u ljubavničkom odnosu s nekim (i to prilično intenzivnom) bez da poželiš promijenit status.
A možda bi odnos trajao kraće, da se status promijenio :zubo:
A možda bi odnos trajao kraće, da se status promijenio :zubo:
Vjerojatno bi, obaveze ubiju zadovoljstvo :zubo:
ti si muskarac.
ne poznam zenu koja bi se odlucila izgubiti 10 godina zivota za najobicniji ljubavnicki status, osim ako nema nekih problema sama sa sobom.
ili naravno, direktnu korist od takvog odnosa.
Kome ćeš plakati na ramenu? S kime ćeš kitit bor? Ako te voli zašto ne nnapravi poštenu ženu od tebe i oženi te? :lol: :lol: :lol:
Pa ljudi jeste vi normalni???? Ovo mi zvuči prejadno. Kao neka sekta. Osuđujmo ljubavnice i podcjenjujmo ih najgorim oružjem, jer što ih je manje, manja je vjerovatnost da će tvoj muž naći jednu.
Što će mi neko kom ću plakati na ramenu, pa nemam 17. Nemam tako nekoga već godinama (mislim imam neke vrlo bliske prijatelje ali ih ne 'upražnjavam' za to). Nemam potrebu plakati, na ramenu ili drvetu, svejedno. 2 x godišnje za vrijeme PMS-a se rasplačem na neki crtić ili još manje tužan film, vjerovatno tjelo ima potrebu za tim (??) Bor imam samo kad će mi neka djeca doć u kuću za blagdane i to izvadim plastični, odmotam ga iz najlona i uštekam u struju. Kitit bor? Jebem ti potrebu!!!
Mislim, neću sad branitit ženu koja 10 godina nekom peče kolače i dočekuje ga s večerom jer bi ja imala ljubavnika upravo da takve stvari ne moram raditi, ali ovakve reakcije u meni izazivaju provalu smijeha.
ahahaha bravo! S ovim se potpuno slažem:top:
P.S. da dodam, prije nego me pogrešno shvate: nikad ne bi bila s oženjenim muškarcem..jbg..potrebe i moral u raskoraku;)
Mislim, neću sad branit ženu koja 10 godina nekom peče kolače i dočekuje ga s večerom jer bi ja imala ljubavnika upravo da takve stvari ne moram raditi, ali ovakve reakcije u meni izazivaju provalu smijeha.
pa da, jedini problem je zapravo u tome sto zena preko ljubavnika pokusava realizirati svoju potrebu za obitelji i bracnom atmosferom.
ok je ako je toga svjesna, ali imam osjecaj da nije.
no tko smo mi da bilo kome sudimo?
pa da, jedini problem je zapravo u tome sto zena preko ljubavnika pokusava realizirati svoju potrebu za obitelji i bracnom atmosferom.
ok je ako je toga svjesna, ali imam osjecaj da nije.
Možda, a možda ona jednostavno voli peći kolače i kuhati?? Ali ne voli tuđi zadah iz usta na jastuku u jutro. Ne voli ga slušati kako šmrče i prdi u kupaoni, ne voli smrad njegove prljave robe, ne voli ga gledati kako češe jaja u naslonjaču...?
Možda, a možda ona jednostavno voli peći kolače i kuhati?? Ali ne voli tuđi zadah iz usta na jastuku u jutro. Ne voli ga slušati kako šmrče i prdi u kupaoni, ne voli smrad njegove prljave robe, ne voli ga gledati kako češe jaja u naslonjaču...?
mislim da pretjerujes. zena je lijepo rekla da i on jako drzi do sebe, te dolazi k njoj sredjen, upirlitan i namirisan, i nakon 10 godina:D
dakle, on ne smrdi, ne prdi i ne cese jaja.
radi se o finom gospodinu, ocito :D
(ili se naprosto, ne stigne usmrditi dok je s njom i dok preziva te fine kolace)
citiram:
... uvijek sam spremna, vesela, nasmijana, namirisana, zabavna, nježna...U ljubavničkoj vezi oba partnera su uvijek takva jer je to takva igra!
mislim da pretjerujes. zena je lijepo rekla da i on jako drzi do sebe, te dolazi k njoj sredjen, upirlitan i namirisan, i nakon 10 godina:D
dakle, on ne smrdi, ne prdi i ne cese jaja.
radi se o finom gospodinu, ocito :D
(ili se naprosto, ne stigne usmrditi dok je s njom i dok preziva te fine kolace)
U svakom pitanju je pola odgovora, ali u tvom je cijeli;)
Ne vjerujem, pa ova rasprava još traje.
Svatko radi što mu paše i na to ima pravo dok nije prešao granice 'slobode', to znači, povrijedio nekog drugog. Ako ženi to paše, neka to radi.
Ja stvarno ne znam zašto ljudi imaju takvu potrebu da sude drugima i ocijenjuju tuđe ponašanje.
impoSIBILA
28.01.2007., 14:39
Ne vjerujem, pa ova rasprava još traje.
Svatko radi što mu paše i na to ima pravo dok nije prešao granice 'slobode', to znači, povrijedio nekog drugog. Ako ženi to paše, neka to radi.
Ja stvarno ne znam zašto ljudi imaju takvu potrebu da sude drugima i ocijenjuju tuđe ponašanje.
??? vrijeđala bi vlastito dostojanstvo da ga ima...
ovako vrijeđa sve stranke u postupku osim mužjakovog hipotalamusa jer se takav sigurno nije povodio za zdravim razumom senzibilizirajući se pri tome i za vlastitu okolinu...
što je njoj sasvim ok...
Emericzy
28.01.2007., 14:43
Pa, otkad su nogomet i košarka na niskim granama... a što imaš bolje? Mislim, osim meksičkih sapunica?
Madam Pompadour je bila idealna ljubavnica - iako ljubavnica, veza je bila javna, a ona kao vrlo umna žena zadržala je kraljev interes još dugo nakon što je izgubio želju za njenim ženskim čarima, radi svoje inteligencije sudjelovala je itekako u državničkim poslovima i drmala dvorom. To je ideal ljubavnice, a ne otirač za upotrebu kad se gospodinu sprdne.
Sve si lijepo prikazala, pa se dioimaš poput nekog s Marsa, kao neko ko nema
nikakvih problema niti vlastitog života ( zar postoje takvi ljudi ?)I onda kad ti imaš neki životni problem ( gubitak posla, nezadovolsjtvo na poslu, zdravlje,
zazancije s djecom... ) super da to možeš staviti pod tepih i namirisana i zavodljiva i prekrasna uživati s ljubavnikom. Ne znam tko bi ti ovdje pozadivio, ali možda ih ima...
Saharun
29.01.2007., 11:37
ti si muskarac.
ne poznam zenu koja bi se odlucila izgubiti 10 godina zivota za najobicniji ljubavnicki status, osim ako nema nekih problema sama sa sobom.
Jebate Natch je ga znaš zapizdit :rolleyes:
ti si muskarac.
Ka muškarci imaju neka druga zadovoljstva? :confused:
ne poznam zenu koja bi se odlucila izgubiti 10 godina zivota za najobicniji ljubavnicki status,
Što ne znači da takve ne postoje. Kad ostariš značeš ih i ti. No.....
osim ako nema nekih problema sama sa sobom.
... ne znaš ih, ali znaš da imaju problema same sa sobom :confused: ......
.... ne znaš ih, ali znaš da to rade iz koristi. :confused:
Zapizdiš ga do kraja pa onda opizdiš klasiku:
Svaka čast. :s :s :s
:E
StellaNova
29.01.2007., 11:54
Ako se i ja smijem ukljuciti i svojim prijedlozima i sugestijama
pridonijeti slikanju prototiopa IDEALNE LJUBAVNICE,
dakle, ako dozvolite, ja bih samo kratko:
iz moje perspektive IDEALNA LJUBAVNICA je
ona koju ja nikada ne otkrijem i
ne saznam da postoji...
Znam da cete sad opet, biti ljute na mene,
ali problem se mora osvijetliti sa svih strana, zar ne...
to je ozbiljna teba - sto je idealna ljubavnica:s :eek: :confused: :mad: :rofl:
Pero Perić
29.01.2007., 12:06
dakle, ako dozvolite, ja bih samo kratko:
ne saznam da postoji...
:nono: jer to ne ovisi o njoj nego o muškarcu, znači da li ju uspijeva sakriti od tebe (i da li to uopće želi)
proVINCI'jalka
29.01.2007., 12:09
ne saznam da postoji...
A ne, ne...ne radi se o lutki na napuhavanje. :D
LadyInRed
29.01.2007., 12:16
Osuđujmo ljubavnice i podcjenjujmo ih najgorim oružjem, jer što ih je manje, manja je vjerovatnost da će tvoj muž naći jednu.
:top: OVO je najtočniji i najpametniji odgovor od svih ikad napisanih na ovom forumu, a vezanih za bilo kakav topic o ljubavnicama. Barem što se osuda sa ženske strane tiče. Ovo im je u osnovi. Strah da će se i njima jednom na putu dogoditi muževa ljubavnica.
zembeli
29.01.2007., 12:39
:nono: jer to ne ovisi o njoj nego o muškarcu, znači da li ju uspijeva sakriti od tebe (i da li to uopće želi)
ni ja se ne bih složila..jer ako su oni svinjčeki,koji se vole hvaliti ..i nije ih briga hoće li im žena to doznati,kako bi ljubavnica mogla to spriječiti??kolačima?
StellaNova
29.01.2007., 12:43
E, pa nije uvijek tako ko sto pise u romanima i
kao sto gledate na TV...
nekada se i ljubavnica "potrudi" da se sazna
u nadi da ce na taj nacin
"pomoci" ljubavniku da se odluci...
nekada se i ljubavnica "potrudi" da se sazna
u nadi da ce na taj nacin
"pomoci" ljubavniku da se odluci...
I sto je u tome lose?
Ako se vec radi o kretenu koji se ne moze odlucit a obecava objema stranama i ako je sam nesposoban odabrati stranu onda je valjda malo odlucnosti u stvari pozitivno da se rijesi taj njegov 'status quo'
Ja to vidim kao neku vrstu noge u guzicu :D a i noga u guzicu je put naprijed
općenito mislim da su ovdje pomješani lončići.
Autorica topica je topic pokrenula (kako ona navodi) inspirirana sve ružnim i lošim tekstovima i stavovima koje kruže općenito o ljubavnicama.
Iskreno, mislim da je konkretno mislila na ovaj aktualan koji je potaknula iman.
Ali autorica ovog topica je pomiješala lončiće.
Ona je usporedila svoj status (ljubavnice) i identificirala se sa statusom (ljubavnice) Iman.
Smatram da njih dvije nisu ni iste. U mnogočemu
Iman je djevojka, a ova autorica je već žena u godinama.
Iman nema djece, a ova žena koliko sam shvatila ima.
Iman nije bila udavana, a ova žena - jest.
Iman je tek u povojima ljubavničkog trokuta, a ova žena u jebenom stažu od cenera.
Ja smatram da ove dvije žene nemaju nikakve zajedničke note da bi ih se povezivalo a čak niti teme, a samim tim ni odgovore na ove teme od strane dijela foruma.
JER IMAN JE SVJESNA DA TO NIJE DOBRO A AUTORICA TOPICA UZIVA U SVOJOJ ULOZI.
Znači, niti namjera obadvije nije ista.
vis a vis cijele teme autorice ovog topica i onoga gdje piše da ga nikada nije nista trazila, pitati ću ju nekaj javno i molim da iskreno odgovori:
'A STO DA UMRE TAJ TVOJ LJUBAVNIK? DA LI BI TRAŽILA NJEGOVE ZAKONSKE NASLJEDNIKE DIO IMOVINE KOJI MU JE PRIPADAO JER SI SA NJIM BILA 10 GODINA U LJUBAVNIČKOJ VEZI'
'A STO DA UMRE TAJ TVOJ LJUBAVNIK? DA LI BI TRAŽILA NJEGOVE ZAKONSKE NASLJEDNIKE DIO IMOVINE KOJI MU JE PRIPADAO JER SI SA NJIM BILA 10 GODINA U LJUBAVNIČKOJ VEZI'
Kaj si ti normalna :confused: Ak je s njim dijelila zadovoljstva, nije ulagala u njegovo imovno stanje! Bože, kaj se sve nebute sjetile..:flop:
Kaj si ti normalna :confused: Ak je s njim dijelila zadovoljstva, nije ulagala u njegovo imovno stanje! Bože, kaj se sve nebute sjetile..:flop:
Pravnice. :rofl:
hm... mozda sam se previse nagledala tih ljubavnica u praksi (pa kad stari odapne onjedamput izniknu i osporavaju i oporuke i tuže se sa djecom i ženom umrloga i dovlače na sud pola susjedstva) i jebiga ratuj ti sa njima na sudovima jer ševac nije znao obuzdat svoj pjevac ili barem se dostojanstveno rastati.
hm... mozda sam se previse nagledala tih ljubavnica u praksi (pa kad stari odapne onjedamput izniknu i osporavaju i oporuke i tuže se sa djecom i ženom umrloga i dovlače na sud pola susjedstva) i jebiga ratuj ti sa njima na sudovima jer ševac nije znao obuzdat svoj pjevac ili barem se dostojanstveno rastati.
Jesi to gledala na Novoj ili RTL-u? :kokice:
Jesi to gledala na Novoj ili RTL-u? :kokice:
to si ti gledao čim te to asocira na tv
ljubav je ljubav, al para na paru je bolje... :kava:
Pravnice. :rofl:
:rofl: Ma nisam pravnica, samo mi nije jasno kakve veze imaju tjelesna zadovoljstva sa imovinom :zubo: Valjda mu se "davala" sve te godine iz gušta a ne zbog para :confused: Ljubavnice koje daju zbog para opskrbe se tokom odnosa raznim poklonima, ne traže svoja prava putem zakona :rofl:
:rofl: Ma nisam pravnica, samo mi nije jasno kakve veze imaju tjelesna zadovoljstva sa imovinom :zubo: Valjda mu se "davala" sve te godine iz gušta a ne zbog para :confused: Ljubavnice koje daju zbog para opskrbe se tokom odnosa raznim poklonima, ne traže svoja prava putem zakona :rofl:
jebeš poklone.....parfemi se potroše, auta zastare, bunde više nisu u modi (a ide i globalno zatopljenje).......nekretnine su bolje vjeruj mi i trajnije, i njima vrijenost ne pada. A tek čisti novac na bankovnim računima... to je tek pravi ubod.
Pun mi ih je k...., seru jedno kao šatro ljubav je bitna a poslije da ih vidiš.... samo na IMOVINU!!
Pa vidim da nisi, samo komentiram da si prepoznala u postu isto što i ja. :D
I onda se pravnici čude što ih drugi ljudi zovu fah idiotima, a pogledaj u kojoj temi je ona našla poveznicu sa svojim poslom. :rofl:
StellaNova
29.01.2007., 13:31
Mozda ga je tako dobro "sluzila i opsluzivala" da joj i sam nekaj ostavi testamentom... mada ja nisam cula za takav slucaj, ali postoji mozda na tim televizijama koje spominjete ili u "avanturistickim filmovima"...
Mozda ga je tako dobro "sluzila i opsluzivala" da joj i sam nekaj ostavi testamentom... mada ja nisam cula za takav slucaj, ali postoji mozda na tim televizijama koje spominjete ili u "avanturistickim filmovima"...
ma postoji dakako da postoji.
nije sve u nofcu...
ima nešto i u zlatu i dijamantima...
Pa vidim da nisi, samo komentiram da si prepoznala u postu isto što i ja. :D
I onda se pravnici čude što ih drugi ljudi zovu fah idiotima, a pogledaj u kojoj temi je ona našla poveznicu sa svojim poslom. :rofl:
nemoras se buniti, ti nemas ni curu a kamo li ženu a kamo li da ju jos varas!
tebi se ljubavnica ne bu dogodila
StellaNova
29.01.2007., 13:54
psiholozi kazu da zene koje nemaju specijalno visoko misljenje o sebi
(uzrok u djetinjstvu - majka koja je uvijek nezadovoljna svojom kcerkom
i istice sebe kao ideal),
dakle, sta rekoh, aha, te djevojcice,
imaju i dalje porebu da se bore sa svojom mamom,
cak i kad postanu djevojke/zene...
pa onda zato sto ne vjeruju u sebe postaju ljubavnice,
a zlocestu mamu/vjesticu proiciraju u zenu/partnericu svog ljubavnika
pa se onda, bore da budu bolje i preotmu pljen i dokazu da nesto vrijede...
to je uloga koju neke djevojcice izeberu,
jos u djetinjstvu - kazu psiholozi
NE KAZEM JA
psiholozi kazu da zene koje nemaju specijalno visoko misljenje o sebi
(uzrok u djetinjstvu - majka koja je uvijek nezadovoljna svojom kcerkom
i istice sebe kao ideal),
dakle, sta rekoh, aha, te djevojcice,
imaju i dalje porebu da se bore sa svojom mamom,
cak i kad postanu djevojke/zene...
pa onda zato sto ne vjeruju u sebe postaju ljubavnice,
a zlocestu mamu/vjesticu proiciraju u zenu/partnericu svog ljubavnika
pa se onda, bore da budu bolje i preotmu pljen i dokazu da nesto vrijede...
to je uloga koju neke djevojcice izeberu,
jos u djetinjstvu - kazu psiholozi
NE KAZEM JA
neznam, ali sve ima svoju uzročno-poslijedičnu vezu (jednostavno teorija ekvivalencije)
Anastasia
29.01.2007., 14:11
Ako ćemo pravo - dobra ljubavnica je samo ona, koja je dovoljno sebična i koja ne voli. kojoj je taj muškarac razbibriga, netko s kim se povremeno troši u diskreciji. sve ostalo je za nju loše, i izvor patnje. jer kada iskreno voliš patiš u takvoj vezi. takva veza previše oduzima nekome tko iskreno voli, ali puno daje nekome kome treba diskretni partner za dobar sex i čašicu razgovora.
Takva veza može biti jedno vrijeme idealna čak i mlađim ženama, u nekim prijelaznim fazama, kada žele nekoga i koliko toliko redoviti sex a ne žele se baš trošiti naokolo s puno različitih muškaraca i u biti ne privlači ih nitko dovoljno za neku iole važniju vezu.
Ne osuđujem ljubavnice - nekima su i korisne :D - uvijek kažem da žena samo mora biti svjesna u što se upustila - ali govoriti da su to veze kojima treba težiti mi se čini malo pretjerano.
I još si razmišljati kako biti idealan nekome, tko tebi daje manje od polovice sebe?! to je odnos u kojem si kao žena možeš dopustiti sebičnost, i to mu je u osnovici, jedina i korist. što taj muškarac nema apsolutno pravo da baš išta traži od ljubavnice, osim tu i tamo nekog lijepog trenutka.
StellaNova
29.01.2007., 14:15
Ako ćemo pravo - dobra ljubavnica je samo ona, koja je dovoljno sebična i koja ne voli. kojoj je taj muškarac razbibriga, netko s kim se povremeno troši u diskreciji. sve ostalo je za nju loše, i izvor patnje. jer kada iskreno voliš patiš u takvoj vezi. takva veza previše oduzima nekome tko iskreno voli, ali puno daje nekome kome treba diskretni partner za dobar sex i čašicu razgovora.
Takva veza može biti jedno vrijeme idealna čak i mlađim ženama, u nekim prijelaznim fazama, kada žele nekoga i koliko toliko redoviti sex a ne žele se baš trošiti naokolo s puno različitih muškaraca i u biti ne privlači ih nitko dovoljno za neku iole važniju vezu.
Ne osuđujem ljubavnice - nekima su i korisne :D - uvijek kažem da žena samo mora biti svjesna u što se upustila - ali govoriti da su to veze kojima treba težiti mi se čini malo pretjerano.
I još si razmišljati kako biti idealan nekome, tko tebi daje manje od polovice sebe?! to je odnos u kojem si kao žena možeš dopustiti sebičnost, i to mu je u osnovici, jedina i korist. što taj muškarac nema apsolutno pravo da baš išta traži od ljubavnice, osim tu i tamo nekog lijepog trenutka.
potpisujem uz primjedbu da:
ja ne poznajem ni jednu zenu koja je u stanju ( kao muskarac )
potpuno iskljuciti osjecaje i samo se sezati..
obratite paznju na to ja kazem da je ne poznajem
a ne kazem da ne postoji..
Anastasia
29.01.2007., 14:48
potpisujem uz primjedbu da:
ja ne poznajem ni jednu zenu koja je u stanju ( kao muskarac )
potpuno iskljuciti osjecaje i samo se sezati..
obratite paznju na to ja kazem da je ne poznajem
a ne kazem da ne postoji..
ali ako održavaju tu vezu 10 godina
zar je moguće da ni on nema uopće emocija?
pa da je samo pič* u pitanju, zasitio bi se...
ili?
10 godina je puno.
StellaNova
29.01.2007., 14:53
ali ako održavaju tu vezu 10 godina
zar je moguće da ni on nema uopće emocija?
pa da je samo pič* u pitanju, zasitio bi se...
ili?
10 godina je puno.
Ma tako kako ona pise o sebi,
ja "ne citam" bas puno emocija u njenom postu,
a ti???????????
Anastasia
29.01.2007., 14:55
pa ne znam.
10 godina je puno.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.