PDA

View Full Version : mogla bi sudje oprati???

stranice : 1 [2]

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:21
Zene bi od pranja sudja napravile filozofiju.

Nije cudo sta ste zaglavile kod sudopera.

stari moj, maknula sam se ja puuuno dalje od sudopera, ali vjeruj ti meni - ovo su bitna pitanja iako se tebi vrlo banalnim čini....jer si muško, sokole.;)

vaci
04.02.2007., 19:23
ajde molim te, nemoj mi prodavat to....šta ideš po kućama i svugdje gdje ručaš pereš suđe?
ma kako ne....

ne, al postavim stol, skupim sa stola, nije mi problem
doduše, ulavnom svi imaju mašinu :D
nedavno sam bila preko bare kod prijatelja, išli smo ručat kod neke familije sa kojom je dobar - bez problema sam se ponudila za postavit stol, postavila stol, pojela, pomogla skupit, žena složila u mašinu - doviđenje - doviđenja - ja te ljude nisam vidila nikad prije niti ću ih ikad više vidit, al meni je bilo drago šta mogu pomoć, svakako draže nego da sam sidila na kuču i buljila u teve

a nije da sam od 6 vilica i čaša dobila kilu :rolleyes:

gottcha
ja od svog gosta očekujem samo da dođe, ali nijedan mi nije doša a da se nije ponudija treba li ovo ili ono pomoć
ne treba, al to je stvar pristojniosti
u biti, u mene su gosti ka kod sebe doma, sami se i poslužuju :D

al kad dolazim kod nekoga koji živi sa starcima ili sam kod nekog na vikendici a starci pripremaju roštilj ili nešto - pa normalno mi se ponudit da pomognem

ok, ako je stvar vikenice i organiziranog roštolja, i sigurno je oko toga više posla, u redu je da svi pomažu...

ali kad ti netko dođe na ručak doma.. pa što je to.. 5 tanjura... i ostalo posuđe.. odma gostu treba fertun oko vrata, krpu u ruke i poslat pred suđe, a ti se zavališ i čačkaš zube? :confused: nije mi gost došo na radnu akciju, dobrodošao je tu zbog društva, atmosfere i zajedničkog druženja, a ne da mi pere :confused:

ajme čekajte da pokupim par nickova, vidim sklopit će se prijateljstva :five: a onda možete doć k meni na ručak koji dan :cerek:

placebo
ja od svog gosta očekujem samo da dođe, ali nijedan mi nije doša a da se nije ponudija treba li ovo ili ono pomoć
ne treba, al to je stvar pristojniosti
u biti, u mene su gosti ka kod sebe doma, sami se i poslužuju :D

al kad dolazim kod nekoga koji živi sa starcima ili sam kod nekog na vikendici a starci pripremaju roštilj ili nešto - pa normalno mi se ponudit da pomognem

pa normalno.. ali ovdje meštar ceremonije ne peče nikakav roštilj, nego beposleno sjedi i gleda svoju ženku kako jednako tako besposleno sjedi, a to mu se čini nenormalno :D

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:25
ne, al postavim stol, skupim sa stola, nije mi problem
doduše, ulavnom svi imaju mašinu :D
nedavno sam bila preko bare kod prijatelja, išli smo ručat kod neke familije sa kojom je dobar - bez problema sam se ponudila za postavit stol, postavila stol, pojela, pomogla skupit, žena složila u mašinu - doviđenje - doviđenja - ja te ljude nisam vidila nikad prije niti ću ih ikad više vidit, al meni je bilo drago šta mogu pomoć, svakako draže nego da sam sidila na kuču i buljila u teve

a nije da sam od 6 vilica i čaša dobila kilu :rolleyes:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
I sve bi to napravila da ti je došao dečko i zapovjednim tonom mačistički kazao pater familias - Pa mogla bi ti to suđe i sama oprati!
daj, ne pretjeruj, nitko ovdje ne govori da se to nikada ne radi, ali u shemi sa zapovjedi - nema šanse.

vaci
04.02.2007., 19:27
pa normalno.. ali ovdje meštar ceremonije ne peče nikakav roštilj, nego beposleno sjedi i gleda svoju ženku kako jednako tako besposleno sjedi, a to mu se čini nenormalno :D

čekaj sad, ja sam se orijentirala na odnos nevista-svekriva, zanemarila sam parazita, on je to tek tako dobacio, mora da je iz Dalmacije :zubo:

mwm
04.02.2007., 19:27
Je li još netko primjetio da su svi afirmativni postovi na ovu temu pisani dalmatinskim dijalektom?
:raspa:

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:28
čekaj sad, ja sam se orijentirala na odnos nevista-svekriva, zanemarila sam parazita, on je to tek tako dobacio, mora da je iz Dalmacije :zubo:

A vi ste iz Dalmacije, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Pa tako mi kaži sestro. Sad mi je jasno.:rofl: :rofl: :rofl:

E, tim više - baš zato jer si iz Dalmacije - NE PERI TO FAKIN SUĐE:E :D

vaci
04.02.2007., 19:30
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
I sve bi to napravila da ti je došao dečko i zapovjednim tonom mačistički kazao pater familias - Pa mogla bi ti to suđe i sama oprati!
daj, ne pretjeruj, nitko ovdje ne govori da se to nikada ne radi, ali u shemi sa zapovjedi - nema šanse.

ma daj, a ja baš vidim da mnogi govore da se to nikad ne radi

i iz prvog posta nisam stekla dojam da je mogući parazit to reka zapovjednim niti naređujućim tonom - to što su neki od vas to protumačili kroz spektar svojih bolnih scena iz prošlosti - to je drugi par postola

Natch
04.02.2007., 19:31
ma daj, a ja baš vidim da mnogi govore da se to nikad ne radi

i iz prvog posta nisam stekla dojam da je mogući parazit to reka zapovjednim niti naređujućim tonom - to što su neki od vas to protumačili kroz spektar svojih bolnih scena iz prošlosti - to je drugi par postola

jos gore ako je to rekao pokroviteljski, siroko se smijeseci dok u jednoj ruci drzi cigaru a u drugoj pivo :D

vaci
04.02.2007., 19:32
A vi ste iz Dalmacije, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Pa tako mi kaži sestro. Sad mi je jasno.:rofl: :rofl: :rofl:

šta to, činjenica da sam pristojna i nije mi se teško ponudit pomoć u tuđoj kući - bila to kuća mog momka, prijateljice ili susida :confused:

atlantis
04.02.2007., 19:33
ajde molim te, nemoj mi prodavat to....šta ideš po kućama i svugdje gdje ručaš pereš suđe?
ma kako ne....

ono, pa da

ponudim se barem
pomognem pospremiti stol...

i cijenim kad netko to kod mene napravi ;)

mwm
šta to, činjenica da sam pristojna i nije mi se teško ponudit pomoć u tuđoj kući - bila to kuća mog momka, prijateljice ili susida :confused:

Pusti, ljubomorne su. :mig:

Natch
'ajde, ajde, mala, donesi dvi-tri pive i cikobernicu' :D

i to sudje, pokupi i odnesi :rofl:

aj brze malo, i mici se, zaklanjas mi televiziju.

Ćarli
04.02.2007., 19:34
e mwm,ti vodje dodjes ka dezurna ku(r)varica?
:D

vaci
04.02.2007., 19:35
Pusti, ljubomorne su. :mig:

:rofl:

mwm
e mwm,ti vodje dodjes ka dezurna ku(r)varica?

Ne, koristim priliku educirati žene. Možda nakon ove teme shvate zašto su dalmatinke vrlo tražena roba. ;)

placebo

a nemoj zanemarit parazita, jer on je u cijeloj priči najvažniji :D i nije mu toliko za zamjeriti to što mu samome ne bi palo na pamet oprat suđe, koliko nedostatak takta i poštovanja prema budućoj... da je rekao "vi sjedite, mi ćemo danas oprat suđe!" mislim da se cura uopće ne bi bunila da ga opere sama dok on drlji-zvrlji naokolo... ovako ju je ostavio samu na ledini, a to stvarno nije fer :D

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:36

Gle, ja to ne napravim i vrlo sam pristojna osoba, iako to ne radim.
Niti to od drugih očekujem, osim ako mi nisu DUBOKI intimusi s kojima imam odnos i da me u gaćama vide.

I TO ja smatram pristojnim. I neponižavajućim za ženu.
E sad, svak svome - ali nemoj mi kukat onda kako te Mate zlostavlja a njegova mater Matija maltretira i traži od tebe ne znam što...kuzis me?

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:37
Ne, koristim priliku educirati žene. Možda nakon ove teme shvate zašto su dalmatinke vrlo tražena roba. ;)

jesi ti baš stoposto siguran?;)

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:37
a nemoj zanemarit parazita, jer on je u cijeloj priči najvažniji :D i nije mu toliko za zamjeriti to što mu samome ne bi palo na pamet oprat suđe, koliko nedostatak takta i poštovanja prema budućoj... da je rekao "vi sjedite, mi ćemo danas oprat suđe!" mislim da se cura uopće ne bi bunila da ga opere sama dok on drlji-zvrlji naokolo... ovako ju je ostavio samu na ledini, a to stvarno nije fer :D

:s :s :s

Ovo je Dalmatinka, mila moja, ovo!!!!!!!!!!!:cerek:

mwm
04.02.2007., 19:38
jesi ti baš stoposto siguran?;)

Prebroji neudane na ovoj temi i njihove stavove. ;)

vaci
04.02.2007., 19:39
Gle, ja to ne napravim i vrlo sam pristojna osoba, iako to ne radim.
Niti to od drugih očekujem, osim ako mi nisu DUBOKI intimusi s kojima imam odnos i da me u gaćama vide.

I TO ja smatram pristojnim. I neponižavajućim za ženu.
E sad, svak svome - ali nemoj mi kukat onda kako te Mate zlostavlja a njegova mater Matija maltretira i traži od tebe ne znam što...kuzis me?

slušaj, nudim se već godinama :rofl: a i meni se nude :o
i mislim da stvar odlično funkcionira sa ljudima oko mene

jebiga, ti to ne radiš, ja radim - sto ljudi sto ćudi

Vera Pavladoljska
Prebroji neudane na ovoj temi i njihove stavove. ;)

E, sokole moj, ja sam iz kraja gdje se žene ženi jer su im strastvene, a ne jer dobro majci peru suđe...;)

Ćarli

Ma to san i mislila...
samo ti njizi nauci,pokazi sve sto znas :D
mlade su,naucit ce

Barca
da, vjerojatno je u korijenu tome shvacanju predrasuda da dobro pojebana zena radi ko navijena :D

Predrasuda :confused:

:zubo:

mwm
04.02.2007., 19:40
E, sokole moj, ja sam iz kraja gdje se žene ženi jer su im strastvene, a ne jer dobro majci peru suđe...;)

Jesi to prebrojila pa izbjegavaš odgovor? :D

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:41
slušaj, nudim se već godinama :rofl: a i meni se nude :o
i mislim da stvar odlično funkcionira sa ljudima oko mene

jebiga, ti to ne radiš, ja radim - sto ljudi sto ćudi

Ja tebe kuzim, vaci :) -ti PRISTAJEŠ na to, ali nema poslije - jao meni, govno muško...zisku?
A kad tad će ti dopizdit, a onda nema oću neću. E oćeš.;)

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:42
Jesi to prebrojila pa izbjegavaš odgovor? :D

ne, već ne mislim da je biti udana pod svaku cijenu zgoditak.
Misliš da je to svim Dalmatinkama sveti gral?
Ja ne mislim. Možda jer ih poštujem više nego ti koji si Dalmoš?;) :D

goranbo
04.02.2007., 19:42
u vezi ste dulje vrijeme,tu i tamo ste kod njega doma,znaci ne zivite zajedno. on ima mamu i sestru koje mogu obavljati kucanske poslove. kako bi reagirale da vam dragi kaze mogla bi sudje oprati??:mad:
mene osobno to ljuti jer mu ja nisam sluskinja i to nije moja kuca da perem sudje!

Pa on samo kaže da bi mogla suđe obrati... Zar ne bi mogla? Nemaš ruke :confused: :D
Isto tako, zar mislišda su se čaše iz kojih si pila i tanjuri iz kojih si žnjapala sami oprali???

c-c-c, što ja još ovdje neću ćut - s tom fašističkom žensko kvazi-emancipacijom ode kvragu i obiteljska jedinica i društvo i čitav svijet... :eek: :o

mwm
04.02.2007., 19:44
ne, već ne mislim da je biti udana pod svaku cijenu zgoditak.
Misliš da je to svim Dalmatinkama sveti gral?
Ja ne mislim. Možda jer ih poštujem više nego ti koji si Dalmoš?;) :D

Kurca ti ne razumiš, umiljato janje dvije sise sisa. ;)
A vi i dalje udrite po emancipaciji. :top:

Natch
04.02.2007., 19:44
Predrasuda :confused:

:zubo:

sta ja znam, ti odmah nakon seksa skaces i pocinjes raditi po kuci?

vaci
04.02.2007., 19:47
Ja tebe kuzim, vaci :) -ti PRISTAJEŠ na to, ali nema poslije - jao meni, govno muško...zisku?
A kad tad će ti dopizdit, a onda nema oću neću. E oćeš.;)

stara, pa nisam sa kruške pala - imam nešto godina i nešto iskustva :mig:

osbno te ne bi volila pretjerano u gostima, možda ti ne bi bilo zgodno šutit dok se ostali nude za pomoć (što sad i nema baš veze sa dalmacijom obzirom da sam u zagrebu okružena uglavnom istrijanima i zgrepčanima :D)

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:47

Kakve veze to ima s emancipacijom, tovare jedan :cerek:
Da bih dobila dobar seks ili da me se respketira i voli, NE moram prati suđe po kućama. Ja sam odlučila NE kupovati si tako rejting. Niti plaćati cijenu.
Koristim puno ISKRENIJE metode. Pa se odmah zna na čemu si.
Do sada nema pritužbi, pa očito može i drugačije...;)

Natch
04.02.2007., 19:48
ja se sjecam da dok sam zivjela s dosta ljudi zajedno u stanu, NIKAD nitko nije prao sudje dok se ne bi usmrdilo. i sad vi od tih mladih intelektualaca ocekujete da se polome od marljivosti kad dodju nekome u goste?

mwm
Kakve veze to ima s emancipacijom, tovare jedan :cerek:
Da bih dobila dobar seks ili da me se respketira i voli, NE moram prati suđe po kućama. Ja sam odlučila NE kupovati si tako rejting. Niti plaćati cijenu.
Koristim puno ISKRENIJE metode. Pa se odmah zna na čemu si.
Do sada nema pritužbi, pa očito može i drugačije...;)

A jel i ti njemu pomogneš peglat? :raspa:

Vera Pavladoljska
osbno te ne bi volila pretjerano u gostima, možda ti ne bi bilo zgodno šutit dok se ostali nude za pomoć (što sad i nema baš veze sa dalmacijom obzirom da sam u zagrebu okružena uglavnom istrijanima i zgrepčanima :D)

Ne bih ja kod tebe nikada ni jela, vjeruj mi, nemaj straha. Pa da završim s gumenim rukavicama, a pola sta poslije ribajuć WC.;) :D

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:49
A jel i ti njemu pomogneš peglat? :raspa:

reče mačo mužjak........:rofl: :rofl: :rofl:

Patagonija
04.02.2007., 19:50

Slažem se.

A da je i tip iz priče to znao, onda sad ne bi imao nadrkanu curu, nego oprano suđe :D

Stvar je u načinu na koji je to izveo, bez imalo takta i poštovanja :rolleyes: , ko što lepo reče Placebo :)

vaci
04.02.2007., 19:50
Ne bih ja kod tebe nikada ni jela, vjeruj mi, nemaj straha. Pa da završim s gumenim rukavicama, a pola sta poslije ribajuć WC.;) :D

dobro, jer ja loše kuvam :zubo:

usput, još u gornjem postu napisah- ne treba pomoć, hvala - al za takvo nešto treba pročitat cili post, a ne rečenicu na koju se misliš uvatit :mig:

mwm
04.02.2007., 19:51
reče mačo mužjak........:rofl: :rofl: :rofl:

Ne, pa pitam. Zanima me kako to funkcionira. Ako on tebi pomaže prat suđe, jel i ti njemu pomogneš peglat? :cool:

penelop@
04.02.2007., 19:51

E moj mwm... dok san ja bila umiljato janje, mlada i naivna :zubo: sisali su mene a onda san se opametila.
U tudjoj kuci san gost (a tudja kuca je i svekrvina ;) ) a gosti u mojoj kuci nista ne rade.
Kad rucamo, primistimo se u dnevni boravak na kavu i kolace a kad gosti odu onda slijedi pospremanje.
Nato :top:

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:53
1)dobro, jer ja loše kuvam :zubo:

2)usput, još u gornjem postu napisah- ne treba pomoć, hvala - al za takvo nešto treba pročitat cili post, a ne rečenicu na koju se misliš uvatit :mig:

1) da, pretpostavljam i to je dio folklora :p :cerek:
2) lagala bi da kažeš ne trebaš pomoć - čemu onda cijeli taj neiskreni scenarij dvoličan do bola? Zar nisu upravo Dalmoši poznati po iskrenosti i izravnosti? To je umiljatost i mudrost? Ja bih to drugačije nazvala, ali bit ću fina.;)

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:55
Ne, pa pitam. Zanima me kako to funkcionira. Ako on tebi pomaže prat suđe, jel i ti njemu pomogneš peglat? :cool:

daj mwm, nemoj mene pokusat navlacit na ove pizdarije:rofl:

Nego, jel tvoja časna dalmatinska muškost nekada nešto skuha?
ili ti se penis odmah osuši?...:eek: ;)

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:56
E moj mwm... dok san ja bila umiljato janje, mlada i naivna :zubo: sisali su mene a onda san se opametila.
U tudjoj kuci san gost (a tudja kuca je i svekrvina ;) ) a gosti u mojoj kuci nista ne rade.
Kad rucamo, primistimo se u dnevni boravak na kavu i kolace a kad gosti odu onda slijedi pospremanje.
Nato :top:

Živjela - još jedna Dalmatinka :s :s :s

To je žena, a ne kunić, rekli bi kod mene.:cerek:

I vjerujem da tvom mužu baš ništa ne fali!:)

mwm
04.02.2007., 19:56
daj mwm, nemoj mene pokusat navlacit na ove pizdarije:rofl:

Nego, jel tvoja časna dalmatinska muškost nekada nešto skuha?
ili ti se penis odmah osuši?...:eek: ;)

A ti ćeš mene kao navuć? :cerek:

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 19:58
A ti ćeš mene kao navuć? :cerek:

ihihihi osjećam da se suzdržavaš da mi trisku ne odvališ...:p :cerek:

mwm
04.02.2007., 19:59
ihihihi osjećam da se suzdržavaš da mi trisku ne odvališ...:p :cerek:

Ne, zašto bi? :D
Samo, da si moja žena prala bi ti i prozore svakih osam sati prije jela. ;)

vaci
04.02.2007., 20:00
1) da, pretpostavljam i to je dio folklora :p :cerek:
2) lagala bi da kažeš ne trebaš pomoć - čemu onda cijeli taj neiskreni scenarij dvoličan do bola? Zar nisu upravo Dalmoši poznati po iskrenosti i izravnosti? To je umiljatost i mudrost? Ja bih to drugačije nazvala, ali bit ću fina.;)

1) ne bi znala, nisam ni u jednom folklornom društvu, možda mi ti možeš reć nešto više o tome :cool:
2) ne, zašto bi lagala :confused:

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 20:02
Ne, zašto bi? :D
Samo, da si moja žena prala bi ti i prozore svakih osam sati prije jela. ;)

Kazao ti je evo BHD da ne kenjaš.:cerek:
Pokraj mene je.

dedera dovedi ti ovdje svoju ženu, pa da mi više iskreno doznamo da ti sve to radiš i da to nije sramota kako su te učili...;)

ambasadorica
04.02.2007., 20:08
dok san ja bila umiljato janje, mlada i naivna :zubo: sisali su mene a onda san se opametila.

tak sam si i ja posložila:D

šema sa pranjem suđa iz pristojnosti uvijek završi tako da ga taj "pristojni" uvijek pere,a ostali (koji su tvrdili da je to pristojno) najednom zaborave kaj je to pristojnost:rigo:
osobno ne vidim što je pristojno u tome da neko drugi kod mene pere to jebeno suđe,a i obrnuto:kava:
nit ja ikoga više ili manje cijenim zbog toga a ako meni neko na tome zbraja bodove nek si zabije i to suđe i svoje bodove u :cerek:

Vera Pavladoljska
04.02.2007., 20:09
nit ja ikoga više ili manje cijenim zbog toga a ako meni neko na tome zbraja bodove nek si zabije i to suđe i svoje bodove u :cerek:

:)

placebo
04.02.2007., 20:24
ako uskoro netko nešto bombastično ne izjavi, bojim se da je ova tema dala svoje :( :D :D

Kamaya
04.02.2007., 20:42
Kad god ti zaželiš, on je spreman...:D

Pa ko to može platit...

a ti si lijepo plati kućnu pomoćnicu :rolleyes:

ili još bolje budi ti pristojan pa operi sudje. neće ni tebi kruna sa glave pasti ako opereš par tanjura :rolleyes: :D

lilla
04.02.2007., 22:11
Kupio Ivek polovni motor od prijatelja. Motor je bio u tako dobrom stanju da ga je pitao:
- Čuj stari, kako si ti to održavao?
- Vrlo jednostavno. Čim sam vidio da počinje kiša, namazao sam ga s vazelinom i nema hrđe. Ivek je naravno poslušao savjet. Njegova cura pozvala ga je prvi puta na večeru kod njenih roditelja. Upozorila ga je prije toga da su njeni pomalo čudni:
- Za jelom nitko ne govori. Tko kaže makar i riječ, mora prati suđe!
I zbilja, u kuhinji je bilo brdo neopranog suđa. Večeraju oni tako u potpunoj tišini. Iveku dosadi i odluči iskoristiti situaciju. Počne maziti curu. Roditelji šute. Poseksaju se oni pred starcima - ovi grizu usne, ali šute i dalje. Ivek zapazi da je i sestra dobar komad. Počne ju maziti. Svi šute. Poseksaju se oni, njegova cura grize usne, ali svi i dalje šute. Odjednom sijevne munja. Ivek pomisli kako će padati kiša, teatralno izvadi tubu vazelina i ustane, misleći namazati motor. Na to brat reče:
- Dobro, dobro, shvatio sam! Ja ću oprati suđe.

:lol: Pouka: nekad je jednostavnije oprati jebeno suđe

alexxx
04.02.2007., 22:18
Gle nije stvar u tom vrazjem sudju nego u njegovom pristupu koji kazuje ovo: "Cuj do sad su meni kuhale i prale moja Mama i sestrica, sad si ti tu pa ces odsad to ti raditi. Ja naravno da necu". pa, čim je rekla da ima on mamu i sestru da mu peru suđe, očito da se i njoj podrazumijeva da njega ženskadija služi.

ustvari ne vidim di je problem, ona je tradicionalna, da ne rečem štogod gore, i normalno joj je da žensko pere za muškim, on je tradicionalan i normalno mu je da žensko pere za muškim. dakle, njihova je veza fantastična.

ali ovakav NJEGOV sovinisticki pristup mi se fakat ne svidjazašto muško ne smije bit šovinističko smeće koje misli da je na ženama da peru suđe i bave se ostatkom kuće, a žena smije?

studentica21
04.02.2007., 23:27
Stereoslipovi lete na sve strane :zubo:

Gle, kurac su stereotipi, da sranja koja nas zanimaju koštaju ko ženske krpice tj. da možemo kupit ekvivalent nekih dobrih čizmi u onome kaj nas veseli, koštalo bi puno više. Samo zato mi ne idemo u šoping. Nemreš si svaki tjedan kupit novi auto. :zubo:

kupim si jedne cizme godisnje i mrzim ici u shoping i radije cu ostati cijeli dan u krevetu i seksati se.jesam li musko zarobljeno u zenskom tijelu?:D

studentica21
04.02.2007., 23:29
A jadna. A opet, s takvim stavom ti i ne treba netko tko će te tretirati kao ravnopravnu. Manje slobodnih kretena na cesti.

jebi ga kisikana.promasila si bit....

studentica21
04.02.2007., 23:37
pa, čim je rekla da ima on mamu i sestru da mu peru suđe, očito da se i njoj podrazumijeva da njega ženskadija služi.

ustvari ne vidim di je problem, ona je tradicionalna, da ne rečem štogod gore, i normalno joj je da žensko pere za muškim, on je tradicionalan i normalno mu je da žensko pere za muškim. dakle, njihova je veza fantastična.

zašto muško ne smije bit šovinističko smeće koje misli da je na ženama da peru suđe i bave se ostatkom kuće, a žena smije?

:top:

mwm
04.02.2007., 23:59
Kazao ti je evo BHD da ne kenjaš.:cerek:
Pokraj mene je.

dedera dovedi ti ovdje svoju ženu, pa da mi više iskreno doznamo da ti sve to radiš i da to nije sramota kako su te učili...;)

Daj, kad je već tu, pitaj ga jel bolje peglat košulje na mokro ili na suho? :B

Vera Pavladoljska
05.02.2007., 00:56
Daj, kad je već tu, pitaj ga ...

Kako ti uopće kao mačo_ mužjak_ velikog_ penisa_ i_ veliki gazda u kući znaš za fintu mokro/suho sistem?:confused:
Šta je zvijeri završio si turu peglanja sada, pa te pripustila šefica malo na forum, a ?:rofl: :cerek:

ajde, ajde, kažem - nije to sramota...:mig:

mwm
05.02.2007., 00:58
Kako ti uopće kao dalmoški_ mačo_ mužjak_ velikog_ penisa_ i_ veliki gazda u kući znaš za fintu mokro/suho sistem?:confused:
Šta je zvijeri završio si turu peglanja sada, pa te pripustila šefica malo na forum, a ?:rofl: :cerek:

ajde, ajde, kažem - nije to sramota...:mig:

Otkrila si me, ja sam u stvari šonjo. :cerek:

Vera Pavladoljska
05.02.2007., 01:01
Otkrila si me, ja sam u stvari šonjo. :cerek:

Znaaaaam :cerek: ;)

mwm
05.02.2007., 01:03
Znaaaaam :cerek: ;)

Eto, jel ti sad lakše? :kiss:

Vera Pavladoljska
05.02.2007., 01:05
Eto, jel ti sad lakše? :kiss:

Ne. Još uvijek si mi drag.:bonk::cerek:

Ona007
05.02.2007., 01:13
Nama je jedan u osnovnoj pao razred jer se zainatio i nije htio sudje oprat na domacinstvu :D al to je bilo u vrijeme socijalizma ;)

Ava Adore
05.02.2007., 01:18
Što su muški išli na domaćinstvo :confused: Meni je to sve u magli, bilo je davno :D

Vera Pavladoljska
05.02.2007., 01:20
Što su muški išli na domaćinstvo :confused: Meni je to sve u magli, bilo je davno :D

Jesu. Zašto ne bi?:confused:
pa i mi smo imale tehničku kulturu...

Ona007
05.02.2007., 01:20

Dashta nego jesu, a nama je nastavnica stvarno bila strah i trepet .. naredila je tipu da opere sudje on nije htio.. na kraju su se posvadjali zbog tog sudja , on je dobio ukor i pao razred..
A sve zbog sudja :D tj jer ga je mama naucila da muski ne peru sudje..

Ava Adore
05.02.2007., 01:21
Ja ih se uopće ne sjećam :rofl:

A sjećam se sebe na tehničkom :confused:

Ona007
05.02.2007., 01:23
A moj bivsi je bio tako brz i precizan u pranju sudja da ne mozes povjerovat.. a to sve zbog treninga u internatu :D pa sad ti vidi razliku kultura..

studentica21
05.02.2007., 01:25
A moj bivsi je bio tako brz i precizan u pranju sudja da ne mozes povjerovat.. a to sve zbog treninga u internatu :D pa sad ti vidi razliku kultura..

moj sadasnji sprema krevet k'o po spagi.vojska se isplatila.:D

lund
05.02.2007., 02:07
Malo upadam ko padobranac, pročital samo zadnju stranicu, ne da mi se gledat ranije. Htio samo reć da ne perem suđe niti bi od ikoje cure tražil da ga pere, zato mi je koš pun papirnatih tanjura i plastičnih čaša. Osim toga često pojedem nekaj jeftino u gradu... prvo nisam gurman i fućka mi se kaj jedem, drugo... volim jest sam tak da se toga što brže rešim... zakaj bi bilo šta prežvakaval zajedno s curom, ima sto drugih načina da se družimo osim prljanja suđa...

placebo
05.02.2007., 07:11
Ja ih se uopće ne sjećam :rofl:

A sjećam se sebe na tehničkom :confused:

ja se ne sjećam sebe na domaćinstvu :confused:

valjda smo Peg Bundy i ja za to vrijeme pušile iza škole :D :D

placebo
05.02.2007., 07:16
Malo upadam ko padobranac, pročital samo zadnju stranicu, ne da mi se gledat ranije. Htio samo reć da ne perem suđe niti bi od ikoje cure tražil da ga pere, zato mi je koš pun papirnatih tanjura i plastičnih čaša. Osim toga često pojedem nekaj jeftino u gradu... prvo nisam gurman i fućka mi se kaj jedem, drugo... volim jest sam tak da se toga što brže rešim... zakaj bi bilo šta prežvakaval zajedno s curom, ima sto drugih načina da se družimo osim prljanja suđa...

my man! :cerek: :cerek: :cerek:

a kad dođu djeca imat ćemo male slatke kartonske tanjurićiće na patkice i sve... i samo nek nam se drugi smiju, smijali su se prije dvadeset godina i na papirnate pelene, pa vidi ih sad... :cool: :D

Eviene
05.02.2007., 09:02
nije on to meni rekao pred starcima,pa nije kreten! mada ima i takvih. sto se tice majke i sestre,nisam ih spomenula u kontekstu neka one peru,zasto da ja perem vec u kontekstu,nije sam,jadan.
e ovako. popricala ja malo sa njim i rekao je da se njemu neda prat sudje. a sto se tice tona,on se samo sali.
i oprala sam to jebeno sudje (jesam li sada bolja osoba??) ali samo jer je bio bolestan. ostajem i dalje pri misljenju da se u gostima ne pere sudje. cak ni frendica kod koje dolazim 10 godina mi neda da joj pomognem oko sudja!

Beta ženka
05.02.2007., 18:54
nije on to meni rekao pred starcima,pa nije kreten! mada ima i takvih. sto se tice majke i sestre,nisam ih spomenula u kontekstu neka one peru,zasto da ja perem vec u kontekstu,nije sam,jadan.
e ovako. popricala ja malo sa njim i rekao je da se njemu neda prat sudje.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:confused:
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Crow Jane
05.02.2007., 21:36
moj zna da mu od sexa nista ako se neceg ne primi..

O Bože, ovo je još gore nego "mogla bi suđe oprat".

A mi se muškom umu nemremo načudit.... :rofl: :flop:

Crow Jane
05.02.2007., 21:37
e ovako. popricala ja malo sa njim i rekao je da se njemu neda prat sudje. a sto se tice tona,on se samo sali.
i oprala sam to jebeno sudje (jesam li sada bolja osoba??) ali samo jer je bio bolestan. ostajem i dalje pri misljenju da se u gostima ne pere sudje. cak ni frendica kod koje dolazim 10 godina mi neda da joj pomognem oko sudja!

Moj ti je savjet da im kupiš perilicu za suđe. Od para koje si zašparala besplatno žderući kod njih. :D

studentica21
06.02.2007., 00:33
Moj ti je savjet da im kupiš perilicu za suđe. Od para koje si zašparala besplatno žderući kod njih. :D

:rofl:

masa
06.02.2007., 14:42
O Bože, ovo je još gore nego "mogla bi suđe oprat".

A mi se muškom umu nemremo načudit.... :rofl: :flop:

sta je pjesnik time htio reci:confused: ma.. koja zena mi ovdje moze reci da nakon 8 sati posla dode doma, skuha, pospremi i ostale gluposti koje po kuci treba napraviti i onda nije umorna nego joj je do seve sa svojom ljencinom.. ma uostalom.. svakom pase drugacije.. ja nebi mogla gledati da mi muz/decko lezi na kaucu, a da ja rintam..

tash@
06.02.2007., 15:03
sta je pjesnik time htio reci:confused: ..

možda nekoliko stvari: da ima žena kojima je seks bitniji od pospremanja i 'ostalih gluposti po kući' :D kao i da postoje muškarci koje nije potrebno ucjenjivati, a i žena kojima takvo što ne bi palo na pamet :zubo:

masa
06.02.2007., 17:25
možda nekoliko stvari: da ima žena kojima je seks bitniji od pospremanja i 'ostalih gluposti po kući' :D kao i da postoje muškarci koje nije potrebno ucjenjivati, a i žena kojima takvo što ne bi palo na pamet :zubo:

ja uopce ne kuzim ko tu govori o ucjenjivanju.. ja govorim o ljenim muzevima.. ocito nemamo isti scenarij u glavi.. a 2. pretpostavka je bila da zena radi po kuci.. ko se nebi rade sevio nego prao sude i bla,bla,bla.. a netko i to mora napraviti.. ja govorim da bi me smetalo da ja radim, a muz grije kauc.. to bi me automatski ohladilo od sexa jer bi me on zivcirao, ali nema veze sa ucjenjivanjem.. kod mog ucjenjivanje nebi ni upalilo..

Smart_bitch
06.02.2007., 17:46
E, jel netko oprao to suđe više? :zubeki:

cicamaca
06.02.2007., 19:22
E, jel netko oprao to suđe više? :zubeki:

triba joj je reć da se neće nikad udat pa bi vidija kako bi ga oprala:D

studentica21
06.02.2007., 22:29
ja uopce ne kuzim ko tu govori o ucjenjivanju.. ja govorim o ljenim muzevima.. ocito nemamo isti scenarij u glavi.. a 2. ..

il nema svatko lijencinu u kuci kao ti;)

Hrvach
07.02.2007., 00:33
nikada ne perem suđe u gostima
a tako se osjećam kod svekrve

masa
07.02.2007., 14:32
il nema svatko lijencinu u kuci kao ti;)

samo sam htjela reci da mi je u danasnje vrijeme blesavo dijeljenje poslova na musko-zenske.. da doma imam lijencinu sigurno nebi zastupala ovo misljenje nego bas naprotiv..bezveze mi je ovo natjeravanje.. ocito se ne kuzimo.. :kiss:

feather_girl
07.02.2007., 16:24
Nikad ne bih dozvolila da moji gosti poslije jela peru suđe, a ja da češkam guzicu.
Uostalom, to se sve može napraviti kad oni odu.
A također mislim da se od mene to ne očekuje kad sam kod njegove mame.
Na sreću moj dragi sve radi...

hawlet
08.02.2007., 11:15
pa i oni dobiju picke.
nije bas neki argument.
zapravo ce on puno teze drugu picku naci, nego ona nekog da joj pere sudje.
ma svaka ti čast....
najgore od svega kad papak misli da sa kurcem može platit pranje.:lol:

PIKULA
08.02.2007., 17:03
u vezi ste dulje vrijeme,tu i tamo ste kod njega doma,znaci ne zivite zajedno. on ima mamu i sestru koje mogu obavljati kucanske poslove. kako bi reagirale da vam dragi kaze mogla bi sudje oprati??:mad:
mene osobno to ljuti jer mu ja nisam sluskinja i to nije moja kuca da perem sudje!

Draga moja sve ovisi o tebi, ako se ti nisi vidjela za tim sudoperom tada, a on te zeli vidjeti tamo cak i ako on za to vrijeme ne radi nista sto bi koristilo prostoru i redu oko vas ili je jadan bolestan pa ne moze sam, onda se ti nikada niti neces vidjeti u toj ulozi, a on nikada nece htjeti dijeliti i "zenske poslove". Vjeruj mi ima cura koje se vide u tome i to im je normalno, ne samo da se nebi ni osvrnule radi te njegove izjave, nego nikada ne bi niti doslo do nje, jer bi one vec bile oprale sudje.... Cini mi se ti nisi ta!:raspa:

Anastasia
08.02.2007., 17:21
autorica bi jela besplatno, bila posluživana, i naravno, bez da pritom ičim uzvrati, bez ijedne geste kojom bi pokazala da to cijeni, jer je očito jedno razmaženo derište.
Ništ novo nit senzacionalno, a ispisali ste 9 strana :azdaja:

lilla
08.02.2007., 17:43
Ma to je stvar pricipa, a ne suđa. Ja sam milion puta prala suđe u tuđoj kući jer je to pretrivijalna stvar za principe, a osim toga, tak smo brže na cugi u boravku:), al kad bi mi rekao da ga ja operem u njegovoj kući jer se njemu to ne da (znači on ga nikad ne pere) ne da ga ne bi tad oprala nego nikad više.
:tuzni: al zato se ja nikad neću udati

Anastasia
08.02.2007., 18:06
Možda mu je bilo neugodno reći da smatra da bi to bilo u redu od nje?

Ja se njoj čudim - kako joj nije neugodno negdje žderati besplatno, a da pritom uopće ne osjeća potrebu da to nekako uzvrati?
ja možda ne bi prala suđe, ali bi nešto donijela. to je npr. prilično elegantan način da nekome uzvratiš gostoprimstvo.

Eviene
08.02.2007., 19:45
Možda mu je bilo neugodno reći da smatra da bi to bilo u redu od nje?

Ja se njoj čudim - kako joj nije neugodno negdje žderati besplatno, a da pritom uopće ne osjeća potrebu da to nekako uzvrati?
ja možda ne bi prala suđe, ali bi nešto donijela. to je npr. prilično elegantan način da nekome uzvratiš gostoprimstvo.
a kako molim te lijepo ti znas da ja nesto ne donesem? uzvratila sam ja to njemu tisucu puta, ali na druge nacine. i ne kaze se zderati nego jesti.:mad:

Zlatorepa
08.02.2007., 21:06
Evien, jedna stvar mi je promakla. Ti kazes da kad je on kod tebe ti njemu sve operes i skuhas... Pa onda bi on to trebao tebi kad si ti kod njega....:rolleyes: , dobro da ne ulazimo u krajnosti.

Ne vidim razlog zakaj nekima smeta kad kazes da njemu mama i sestra mogu oprati sudje. Kak su regulirani odnosi u njegovoj kuci to se tebe ne treba ticati i ak njegovoj staroj pase da do njegove xx godine pere, kuha, glanca i posprema za njim, to nije tvoj problem. Ti si mu cura. Jel njegove mama i sestra kod tebe peru svoje sudje kad dodju u goste?? Cisto sumnjam. Ja bi prije krepala nego da mi gost pere sudje u kuci, a isto tak ocekujem da se mene lijepo pogosti kad k nekom dodjem.
Jesi s njim pricala o tome, zasto ti je to reko, kakav mu je uopce pogled na stvari tipa poslovi, pospremanje (barem za sobom, ne za tobom), kakav je inace ko osoba? Talk, talk, talk:rolleyes:

Bas gledam - koliko postova na tu temu!!! Zivjelo neoprano sudje u sudoperu :s :rofl: :D

ketty
08.02.2007., 21:32
ne živiš al dođeš tam i jedeš i odeš se taman i popišat na wc,pa bi i mogla! aKO NIŠTA,REDA RADI PITAT JEL TREBA POMOĆ!!!
ah,kakvih ženski ima...

PERLA_
08.02.2007., 21:35
Ajme, ne opet..baš sam mislila da je ova tema dala svoje..k vragu i to suđe..:kava:

masa
09.02.2007., 16:42
Ma to je stvar pricipa, a ne suđa. Ja sam milion puta prala suđe u tuđoj kući jer je to pretrivijalna stvar za principe, a osim toga, tak smo brže na cugi u boravku:), al kad bi mi rekao da ga ja operem u njegovoj kući jer se njemu to ne da (znači on ga nikad ne pere) ne da ga ne bi tad oprala nego nikad više.
:tuzni: al zato se ja nikad neću udati

:s :s :s najbolji komentar od svih 14 stranica :klap:

shakti9
11.02.2007., 13:58
mene samo zanima dali i on pere suđe kad dođe na ručak kod tvojih, ako ne zašto bi to ti napravila kod njegovih , jel samo zato šta se očekuje od ženskog roda da to rade.ja samo znam da je posao muškaraca da peru suđe svaka kuća bi imala perilicu a ovako šta troštiti na perilicu kad imaš ženu. nedaj se ines jer kako ga sad naučiš tako će ti biti cili život.

marija87
11.02.2007., 14:17
ja mislim da bi bilo lijepo od tebe da barem pitaš dal trebaš što pomoći.....
on sigurno nije to rekao bez veze nego ga je njegova mama natjerala da ti to veli. vjeruj mi

masa
12.02.2007., 09:12
mene samo zanima dali i on pere suđe kad dođe na ručak kod tvojih, ako ne zašto bi to ti napravila kod njegovih , jel samo zato šta se očekuje od ženskog roda da to rade.ja samo znam da je posao muškaraca da peru suđe svaka kuća bi imala perilicu a ovako šta troštiti na perilicu kad imaš ženu. nedaj se ines jer kako ga sad naučiš tako će ti biti cili život.

:s :s :s
sto tema ide dalje, kometari su sve bolji i bolji..

masa
12.02.2007., 09:15
on sigurno nije to rekao bez veze nego ga je njegova mama natjerala da ti to veli. vjeruj mi

ako svekrvi pocne podilaziti odmah na pocetku, sta ce tek biti kasnije?? nek se ponasa onako kako ona misli da je ok.. uostalom.. prethodni post je dobro recen.. dali on pere sude kod njezinih??

Xena2000
12.02.2007., 10:40
Za ovu temu je jako vazno znati kakav je taj frajer...je li Al Bundy style, ili neki kojem se eto u tom trenutku nije dalo oprati sudje, pa je zamolio svoju bolju polovicu.

Nisam lijena, ali da mi decko ovako 'savjetuje' da bi mogla oprati i sudje, zvuci mi poprilicno gotovanski i tipicno muski- ti si zenska i ti si za sudje.

To je po meni samo pokazatelj sto od takvoga muskarca mozes ocekivati u buducnosti...naravno da cu pripomoci u kuhinji, ako treba, kao sto sam to ucinila sto puta, ali treba i tim frajerima objasniti neke stvari. Pod cijenu da ispadnem nepristojna, rekla bi mu, neka ga on opere, ako mu smeta sto je prljavo.

Inace ce autorica teme za deset godina postaviti topic "Zasto ja sve radima po doma, a on sjedi i cita novine?"

Xena2000
12.02.2007., 10:43

Jos gore ako mu je mama rekla....zasto ga mama nije naucila da i on moze katkad oprati sudje?

Razgovaraju dvije svekrve;
- Joj, kak se moja kci udala za dobroga. Sve joj pomaze u kuci, pocisti stan, ode s njom na plac, skuha....

- A joj, moj sin je ozenio rospiju, sve joj mora radit po kuci, pere sudje, kuha, ide s njom na plac...

To vam je ta spika....djecu treba uciti da kucne poslove treba raspodijeliti, a ne da su to zenske stvari u kojima bi bilo lijepo da muskarac ponekad pripomogne.

Eviene
12.02.2007., 10:58
joooooj, i dalje to sudje!
nije on al bundy style, i nije on to meni rekao pred starcima i nije mi rekao jer mu je mama prigovorila.
dogovorili smo se da cu oprati ponekad sudje, nakon sto on napravi dorucak:cerek:
ali ne nakon sto mi on to kaze, ne volim kad mi netko naredjuje.
i to je to!:)

Lady_Q
20.02.2007., 15:14
Eviene slažem se s tobom u potpunosti. Imam svoj primjer: došla ja kod dragog na prvi vikend (ne živimo u istom gradu). Donjela sam i vino i bombonjeru (on nije kod mojih ništa donio, ali naplatila sam ja tu "nekulturu" njemu :))) I drugi dan upregnu oni mene kuhati i prati, da vide znam li ja to. I svaki sljedeći put isto. Meni nije teško, niti sam ljena, ali mama i sestra sve četiri u zrak i luftaju se. I svaki put kada bi došla isto, s time da bi se indirektno nabijala grižnja savjesti "svatko u kući radi svoj dio posla". Shvatio i moj dečko iskorištavanje, pa me je znao upravo u to vrijeme odvući van, eh, da baš tada idemo gledati znamenitosti njegovog kraja, moš' si mislit.

U redu je pomoć, ali nametat nekome nešto...tipa "ja to radim cijeli život, daj malo ti" ili "ajd mala dokaži se" je van pameti.

E, ima i nastvak. lakirali su se meni nokti (nakon kuhanja) i uzela i lakiram (a tko me može spriječiti). neću niti spominjati koliko prijezirnih pogleda!!!!!
Istina, njegovi ženski članovi obitelji i ja se razlikujemo. One ne drže do uljepšavanja, nekih ženskih sitnica..., a zašto bi se ja odrekla nečega što me veseli. I moram priznati, dala sam im do znanja, situacija se promijenila, ali meni isti tako njie problem skuhat i pomoć.
On kod mene pomogne u "muškim" poslovima i više se ne opterećujemo takvim stvarima, ali smo definitivno dali svojima do znanja. I njije bilo baš ugodno gledati zajapurenu facu njegove mame (koja me i tako baš previše ne voli).

maserka80
29.03.2007., 23:55
Uopće ne razumjem ovu raspravu??Zašto bi netko gdje ne živi i dolazi kao gost(pa makar ikao cura ili nevjesta) prao suđe nakon ručka, kave ili kolaća???
Naravno da ne perem suđe nigdje osim kod sebe doma!!!
A zašto kad vi momka ili muža dovedete u svoje mame zašto on ne pere suđe??
Ah da, pa to je ženski posao!
Ne, ja nisam u njegove mame prala suđe niti sam se nudila niti sam tamo puno puta bila,niti u moje mame perem suđe niti bi mi ona to dala,doma obavezno peremo suđe i ja i dragi!

Dijete Cvijeća
30.03.2007., 07:06
ne živiš al dođeš tam i jedeš i odeš se taman i popišat na wc,pa bi i mogla! aKO NIŠTA,REDA RADI PITAT JEL TREBA POMOĆ!!!
ah,kakvih ženski ima...

Da, i ak se slučajno ideš popišat u NJIHOV WC, obavezno temeljito (znači, nikam bez Domestosa) očisti zahod i kupaonu i po mogućnosti ubaci zmazani veš u mašinu, kad si već tam. :bara: :bicedobro:

bliss
30.03.2007., 09:07
Uopće ne razumjem ovu raspravu??Zašto bi netko gdje ne živi i dolazi kao gost(pa makar ikao cura ili nevjesta) prao suđe nakon ručka, kave ili kolaća???
Naravno da ne perem suđe nigdje osim kod sebe doma!!!

Sve to zvuči logično u teoriji, ali kad nekome redovno dolaziš doma i ručaš tamo, zar ne osjetiš potrebu malo pomoći? (Ne nužno ti, tko god je toliko protiv pranja suđa u tuđoj kući)
Meni je neugodno da stalno dolazim na gotovo, da me se dvori i da onda još ni prstom ne mrdnem jer kao - zašto bi kad sam u tuđoj kući. Ali meni ne daju ni da tanjur odnesem do kuhinje, a kamoli da ga još operem.

Xenia 13
30.03.2007., 10:43
Mene ne smeta to pranje suđa iako sam tamo na ručku 3-4 puta godišnje, prošla sam određene probleme u vezi toga. Ono što me smeta je taj"ti se moraš dokazati" nastup. A ako ću se dokazivat pranjem suđa svekrvi, onda sam jadna, jer tada valjda svekrva smatra da mi je to domet. Usput,svaki put kad idem ispečem kolač,dok se meni dolazi praznih ruku a i niko mi ne nudi da mi opere suđe.

maserka80
30.03.2007., 11:43
Pa nigdje ne idem tako često na ručak niti u svoje majke koja mene i mog muža od kad smo 1,5 god u braku nije niti jednom pozvala ručak,ne perem suđe! Moja sestra je mjesecim stalno bila kod nas ili na ručku ili na većeri i nije mi niti jednom palo na pamet da joj kažem da opere niti sam promislila "mogla bi ona oprati suđe"
U sveki sam sve skupa bila 3-4 puta na ručku i nisam prala suđe niti sam imala takve primisli jer se tamo uopće ne osjećam kao doma niti ugodno a taman bi još i suđe prala.
Prijateljici sam znala nekad pomoći oko toga jer ima dvoje male djece pa da što prije obavi kučanske poslove da odemo van u šetnju bi joj oprala suđe ili složila rublje sa štrika ili pokupila djeci igračke.

little_devil
30.03.2007., 11:43

grozno, ne mogu zamisliti da mi to kaze...

kad smo sami operem sude jer ona kuha al kad su mu svi doma i kod njega smo na rucku, ajme nema sanse.... bas bi se nelagodno osjecala...

kisikana
30.03.2007., 12:46
Da, i ak se slučajno ideš popišat u NJIHOV WC, obavezno temeljito (znači, nikam bez Domestosa) očisti zahod i kupaonu i po mogućnosti ubaci zmazani veš u mašinu, kad si već tam. :bara: :bicedobro:

Ne samo to nego i pločice promijeniti :D .

Kad se ova tema zahuktavala pokazala sam je svojem partneru...od tad sprdačina po tipu "usisavanje i mijenjanje pločica" ne prestaje, čim nam netko dođe u goste odmah s vrata dobije upute što treba odraditi :lol:

marit za
30.03.2007., 13:10
Ako me netko želi zvat na ručak jer mu je drago da me vidi - super. I naravno neće mu biti problem oprati taj 1-2 moja tanjura.
Ali da idem nekom na ručak a da se od mene očekuje da poslije perem suđe:eek: Ne mora me više nikad ni zvati.
Dobro, kao ponudiš se iz pristojnosti pa očekuješ da će te iz pristojnosti i odbiti. Mada ja ne bi ni pitala nikad, osim ako je žena bolesna i sl.
Uostalom, ne mislim se nikom uvlačit u dupe.
Ako će me zbog suđa u gostima sveki više voljeti..:bonk:

maserka80
30.03.2007., 14:47
Ali da idem nekom na ručak a da se od mene očekuje da poslije perem suđe:eek: Ne mora me više nikad ni zvati.
:

:top:

maserka80
30.03.2007., 14:49
da da mislim da ću i ja od sad početi prijama govoriti da nakon kave i soka i ako bude kakav kolčačić jedna po jedna ide u kuhinju i pere svoje.:hekla:

bambola
30.03.2007., 15:04
Opet se sve svodi na komplekse i svekrve...
A iz postova mi se čini da je mnogim curama/ženama problem što je to NJEGOVA obitelj, osjećaš se kod NJIH kao GOST i mnogo problema proizlazi iz činjenice da oni nas s druge strane prihvaćaju kao STRANKINJE koje im "otimaju" sina, brata ili što već.

Ako sam negdje pozvana kao gost, pa onda me pogostite :zubo:
a kad sam doma, tamo i guštam i radim :)

Xenia 13
30.03.2007., 16:22
Opet se sve svodi na komplekse i svekrve...
A iz postova mi se čini da je mnogim curama/ženama problem što je to NJEGOVA obitelj, osjećaš se kod NJIH kao GOST i mnogo problema proizlazi iz činjenice da oni nas s druge strane prihvaćaju kao STRANKINJE koje im "otimaju" sina, brata ili što već.

Ako sam negdje pozvana kao gost, pa onda me pogostite :zubo:
a kad sam doma, tamo i guštam i radim :)
:s :s :s :top:

extreme
30.03.2007., 18:11
Sve to zvuči logično u teoriji, ali kad nekome redovno dolaziš doma i ručaš tamo, zar ne osjetiš potrebu malo pomoći? (Ne nužno ti, tko god je toliko protiv pranja suđa u tuđoj kući)
Meni je neugodno da stalno dolazim na gotovo, da me se dvori i da onda još ni prstom ne mrdnem jer kao - zašto bi kad sam u tuđoj kući. Ali meni ne daju ni da tanjur odnesem do kuhinje, a kamoli da ga još operem.

ja kod svoje svekrve poslije ručka maknem svoj tanjur i pribor u sudoper. čisto toliko jer nemam NIKAKVU namjeru prat suđe, pa evo da ne ispadne da me se mora služit ko kraljicu-onda maknem svoj pribor od jela.
al, da se razumijemo....ja u svoj rodni grad (gdje žive i moji i njegovi) dođem tri puta godišnje i vlastita mama me tetoši, mazi i pazi, pa ne znam stvarno zašto bi nakon maminog tetošenja ošla kod svekrve i njoj čistila....
pih........

Tenko
31.03.2007., 09:49

Ovo,ko da sebe slušam.To se i meni dogodilo prije par mjeseci al sam se odlučila za kompromis,ako želi da ja perem suđe kod njega(iako sam praktički gost),onda on mora nešto učiniti i za mene...Ne moraš se ljutiti na njega,vjerojatno ti je to rekao zato da njegova mama ne dobije krivi dojam o tebi..:)

maserka80
31.03.2007., 15:12
rekao zato da njegova mama ne dobije krivi dojam o tebi..:)

Krivi dojam? Koji se da popraviti samo ako pereš suđe?
ne razumjem!

extreme
31.03.2007., 16:53
Krivi dojam? Koji se da popraviti samo ako pereš suđe?
ne razumjem!

to ti je ona finta- da se dobro "prodaš". znači pereš suđe, praviš torte, čerupaš kokoši - sve samo da njegova mama pomisli kak si ti sposobna/vrijedna/pametna/pravožensko/prava za njega....
eh, zajeb....ja sam znala da ako počnem s tim...da s tim moram i nastavit, a to mi se baš i ne da. ovako sam se prodala kao ona koja sve to ne želi radit, al traži svekrvu da joj posadi biljke od koje ću kasnije pravit svoju prvu pravu prirodnu kremu.
eto....
i