View Full Version : Friday night lights
maaarin
01.02.2007., 14:19
Znam da vjerojatno ovo nitko ne gleda, al moram otvorit topic da vam ovo preporučim :s
Serija je u maniri OTH-a, samo s američkim nogometom...
Znam da je am. nogomet strašno dosadan, al ja sam se počeo zanimat za taj sport otkad sam počeo gledat seriju :zubo:
Je, ali i nije u maniri OTHa jer je stvarno realističnija, i uopće nije sapunica... Znam, sve one zaprao i nisu sapunjare u prvoj sezoni, al ovo nikako neće postat sapunjara, u to sam siguran :s
Savršena serija, morat počet pratit, izašla je danas 14. epizoda, a naručena je full sezona :s Ima dosta slabe rejtinge, no s NBCa kažu da ima velikih šansi da tim slabo gledanim serijama daju drugu šansu i produže ih na 2. sezonu :top:
Uz Heroese i Studio 60, najbolja nova serija u Americi :s
NBC rocks ove godine :cool: :D
coeurdeloupe
13.02.2007., 01:11
Morala sam na ovo odgovoriti, jer serija je stvarno odlicna! Ja je bas ne bi usporedila s OTH, nemoj plasit ljude, serija je poprilicno ozbiljna, realisticna, sa stvarnim likovima u koje nije tesko povjerovati.
maaarin
13.02.2007., 01:52
AMEN :s Neko jovo još gleda :cheer:
Na OTH forumu sam spomenuo seriju, cijeli forum sam zarazio :rofl:
staljin
07.05.2007., 14:20
evo i ja sam pogledao cijelu prvu sezonu i mislim da seriju stvarno vrijedi pogledati.
što se tiče glume i scenarija mogu samo reći pohvale, mislio sam da će biti kao novi OTH ali nije ni blizu glupom OTH-u ( iako i njega gledam jer nemam šta drugo...:zubo: ), razgovori su realistični i nisu "sapuničasti" kao u ostalim serijama ovog žanra...
svaka pohvala, i preporučam ovu seriju svima koji vole američki nogomet ali i onima koji ništa neznaju o njemu neće se razočarati
evo i ja sam pogledao cijelu prvu sezonu i mislim da seriju stvarno vrijedi pogledati.
što se tiče glume i scenarija mogu samo reći pohvale, mislio sam da će biti kao novi OTH ali nije ni blizu glupom OTH-u ( iako i njega gledam jer nemam šta drugo...:zubo: ), razgovori su realistični i nisu "sapuničasti" kao u ostalim serijama ovog žanra...
svaka pohvala, i preporučam ovu seriju svima koji vole američki nogomet ali i onima koji ništa neznaju o njemu neće se razočarati
:top: :s
breakerfall
20.07.2007., 17:25
Nakon odgledane prve sezone samo mogu potvrditi sve vec navedeno. Genijalna serija, dosta realisticna, likovi od krvi i mesa, zanimljiv prikaz jednog malog teksaskog grada ospjednutog americkim footballom (iako je opsjednutost mozda cak i preblaga rijec :) ). I ne, nema smisla usporedjivati sa OTH-om jer je FNL jedno sto svjetlosnih godina bolja od one sapunjare. Sudbina serije je bila prilicno upitna zbog niske gledanosti ali biti ce druge sezone, nadam se da ce ljudi napokon poceti gledati ovu vrhunsku seriju i da ce se snimati vise od dvije sezone.
i ja sam na tom putu, dvd-i su spremni da ih odgledam ...... ak je cijela sezona kao pilot epizoda, stvarno ce biti super
Merry Gentry
06.10.2007., 19:02
Evo,ja upravo odgledala 1.epi 2.sezone!
Serija je i dalje odlična-jedna od najboljih serija u zadnjih par godina.:s
Glumci i dijalozi su stvarno realistični.
Nadam se da će serija u ovoj sezoni imati puno veću gledanost nego u prošloj te da je ne će ukinuti.:moli:
Prva epi.je bila stvarno dobra,meni najbolje otvaranje nove sezone od svih serija ove jeseni,def.nisu izgubili ništa na kvaliteti,nadam se da će tako i ostati!
Pogledao sam polovicu prve sezone i za sada mi je zbilja OK.
Tijekom sljedećeg tjedna ću valjda pogledati i ostatak, pa razmisliti vrijedi li nastaviti gledati i drugu sezonu.
Za sada obećava, iako je to još jedna u nizu tinejdžerskih serija koje će se pretvoriti u najgoru sapunjaru. Ali nisam nikad gledao previše takvih, pa mi ovo dođe kao neko osvježenje.
Ja skinuo kompletnu prvu seoznu i cim zavrsim sa gledanjem DLM-a...bacams e na ovo...jos ranije sam pogledao prve dvije epizod ekoje su me zaista odusevile
Pogledao sam polovicu prve sezone i za sada mi je zbilja OK.
Tijekom sljedećeg tjedna ću valjda pogledati i ostatak, pa razmisliti vrijedi li nastaviti gledati i drugu sezonu.
Za sada obećava, iako je to još jedna u nizu tinejdžerskih serija koje će se pretvoriti u najgoru sapunjaru. Ali nisam nikad gledao previše takvih, pa mi ovo dođe kao neko osvježenje.
U tome je stvar,što uopće nije kao sve takve serije,a i fora mi je način snimanja...
mara2905
07.10.2007., 17:26
:cerek: Matt & Julie :cerek:!!! Dobra serija!
ajme sta se je vec pocela emitirat druga sezona ? moram ici skinut sta ima ...jedva cekam da vidim kako se dalje razvijaju stvari
ja obozavam tima i tyru ...bas se nadam da ce sad biti zajedno ..i serija je srkoz ok, bas dosta realna koliko se uopce o realnosti u serijama moze govorit
Merry Gentry
07.10.2007., 22:36
Ja mislim da su Tim i Tyra definitivno stvar prošlosti!
Ja čekam da se ponovno spetljaju Tim i Lyla-mislim da će serija ići u tom smjeru,a Tyra i Landry.
U svakom slučaju meni su najdraži Matt i Julie,iako mi je ona stvarno išla na živce svojim ponašanjem u ovoj epi.!:rolleyes:
I da,nadam se da se trener Taylor vraća u Dillon.
ne znam , nisam gledala jos 1epku druge sezone pa ne znam, ali tim i tyra su na kraju druge poceli funkcionirat ko frendovi a na tom principu mislim da bi moglo krenut k necemu.... a tim i lyla ...ja jos nekako mislim da ce ona se opet vratit jasonu ..ne znam zasto al eto
maaarin
08.10.2007., 21:32
Predobra prva epizoda :cerek:
Jeste vidjeli rejtinge? :cheer:
Popravili su se :top:
Merry Gentry
13.10.2007., 13:59
Odlična 2.epizoda!:s
Toliko emocija i odlične kemije među glumcima... Tyra & Landry:cerek: ,
Tim & Lyla,odlična scena u stanu njenog tate,def.imaju snažne osjećaje jedan prema drugome :love:
Matt & Julie :cry:
Definitivno moj favorit za ovu sezonu-nadam se da će dobiti full season order!:moli:
maaarin
13.10.2007., 15:44
Ja mislim da već imaju full sezonu naručenu ;)
Što se tiče epizode - 10 puta bolja od prošle :s
Trnci su me prošli u onoj zadnjoj sceni :s Samo su me još više razljutili kretenčine smrdljive koje ovoj seriji nije dale poštenu nominaciju za Emmy :mad:
Ja se bacio na gledanje ovoga....pogledah sada 1x02 i 1x03. Serija je stvarno fantasticna.....totalno sam se navukao.
Ono sto me odusevljava jeste cinjenica da su skupili tu 20-ak manje-vise totalnih anonimusa (ok barem meni) koji zaista FANTASTICNO GLUME......imaju glumu koje bi se mogle postidjeti i puno slavnije serije.
Dalje, nacin snimanja, potezi kamerom.....FENOMENALNO!!!!!! Totalno prikazuje realnost same situacije....dok gledam seriju imam OSJECAJ DA SAM ZAPRAVO TAMO...mnogo dobro uradjeno.
Dalje, prica je jako jako dobra.....bez mnogo kliseja, sa dosta originalnosti....uopste nije classic teen soap poput OC-ja npr.......mnogo vise mi lici na dramu....sto je opet veliki plus.
Iskreno se nadam da ce nastaviti i dalje u ovom smjeru jer su ove prve tri epizode zaista savrsenstvo.
maaarin
13.10.2007., 22:01
Ono sto me odusevljava jeste cinjenica da su skupili tu 20-ak manje-vise totalnih anonimusa (ok barem meni) koji zaista FANTASTICNO GLUME......imaju glumu koje bi se mogle postidjeti i puno slavnije serije.
Upravo to... I to se nadovezuje na moj prijašnji post sa Landryem i Tyrom... :s Svaka im čast :s Ne znam kad me je toliko oduševila nečija gluma i neka scena kao što je bila ova zadnja danas :s
breakerfall
14.10.2007., 17:39
Nakon što sam skoro prestala pratiti FNL odgledavši prvu epizodu druge sezone, druga epizoda mi je vratila vjeru u seriju. Još uvijek jedna od najboljih serija koja se trenutno snima...
Pogledah veceras 1x04 i 1x05.....prejaka prejaka prejaka serija. Totalno sam navucen. bolju seriju u zadnjih mjesec - dva definitivno nijesam gledao :D
Merry Gentry
14.10.2007., 22:44
Pogledah veceras 1x04 i 1x05.....prejaka prejaka prejaka serija. Totalno sam navucen. bolju seriju u zadnjih mjesec - dva definitivno nijesam gledao :D
Samo gledaj dalje!Meni serija postaje sve bolja i bolja sa svakom novom epizodom!:s
Baš ti zavidim što imaš još toliko toga za pogledati i otkriti...:)
maaarin
15.10.2007., 01:18
^^ Ne gubi nadu :D Možda i mi imamo još koju sezonu za otkriti :D
Iako, FNL je ovaj petak dostigao series low što se tiče rejtinga :cry: 15% gledanosti od prošlog puta su izgubili :mama: Al ako se bar malo još poprave, mislim da će sve bit u redu :( Samo malo :(
Zarkinjo
15.10.2007., 13:50
razocarao me pocetak druge sezone
**girl**
15.10.2007., 18:59
serija je zakon pogledala sam tek par epizoda i full je dobra
tim i lyla ? ...ocu to vidjet ..e hoce sta biti s njima ?
maaarin
15.10.2007., 22:22
Paaaa... Recimo da je Lyla pronašla nekog drugog...... :D
maaarin
21.10.2007., 01:26
Još jedna predobra epizoda :s
Connie Britton u onoj sceni kad izvlači Julie iz kombija :s :s :top:
Ovo je najbolja tinejdžerska sapunica još od prve dvije sezone Beverly Hillsa. Jučer sam pogledao sedam epizoda tijekom dana - genijalno!
Danas napokon završavam s prvom sezonom i odmah krećem na prvu.
Odlična serija! :top"
maaarin
21.10.2007., 13:00
Ispravak - nije sapunica. Ni blizu jednoj.
Aaron_Turner
21.10.2007., 14:09
Ovo je meni prvoklasna serija, raste mi na ljestvici popularnosti iz dana u dan, nikad neće doći do nekih mojih HBO favorita ali daleko najbolja ono, baš imaš osjećaj dok gledaš da je zakon.
Landry, kada ga Riggins ubija na treningu, zakon, a "ponosni" tata gleda, priceless.
Najbolji mi je citat iz prve epizode 2. sezone.
Kad Landry kažeu Mattu kao "You got to ask yourself what would Riggins do in a situation like this?" Carski.
Aaron_Turner
21.10.2007., 14:09
I da to nije Soap, Vajta, mislim od veterana foruma se očekuje malo bolje poznavanje žanrova.
Friday Night Lights jest sapunica.
Nisu sapunice samo one serije koje se prikazuju dnevno. I tjedna serija može biti sapunica. Friday Night Lights je jedna od njih. To je kao da kažete da Melrose Place i Beverly Hills nisu bile sapunice.
Sve se događa u malom gradu, likovi su međusobno povezani i svi se poznaju, ljubavni problemi, rasni problemi, ljubavnice, varanja... Sapunica.
Connie i Kyle mi stvarno vrhunski glume roditelje,već dugo nisam gledala neku teen seriju koja je toliko dobra!
jel zna netko jel im se poboljšala gledanost u 2.sezoni?
Eto, upravo završio s gledanjem prve sezone.
Izvrstan kraj - bolji nisam mogao poželjeti. Svaka čast.
Connie i Kyle mi stvarno vrhunski glume roditelje
Njih dvoje kao da su savršeni za te dvije uloge, pogotovo Kyle. Genijalan je. Šteta je što nije nominiran za Emmyja za tu ulogu.
maaarin
21.10.2007., 16:38
Friday Night Lights jest sapunica.
Nisu sapunice samo one serije koje se prikazuju dnevno. I tjedna serija može biti sapunica. Friday Night Lights je jedna od njih. To je kao da kažete da Melrose Place i Beverly Hills nisu bile sapunice.
Sve se događa u malom gradu, likovi su međusobno povezani i svi se poznaju, ljubavni problemi, rasni problemi, ljubavnice, varanja... Sapunica.
Nije nitko rekao da sapunica mora ići dnevno... OTH, OC, Dawson's Creek - teške sapunjare. Al je grijeh uspoeđivat FNL s njima.
Ja sam negdje do 10-te epizode prve sezone stigao....f-ing skola pritisla ovih dana pa ne mogu da gledam vise epizoda iako bih zelio :D. Prejaka serija....ne bih je nazvao sapunicom (iako ima tih elemenata price) jer je po meni barem na mnogo visem nivou od njih (pocev od onoga kako izgleda serija i kako je uradjena....neuporedivo sa serijom poput OC-ja).
ne bih je nazvao sapunicom (iako ima tih elemenata price) jer je po meni barem na mnogo visem nivou od njih (pocev od onoga kako izgleda serija i kako je uradjena....neuporedivo sa serijom poput OC-ja).
Vidiš, to ti je isto kao i kad uspoređuješ malo bolji hrvatski film od ostalih. Recimo Fine Mrtve Djevojke ili Armina ili Oprosti za Kung Fu, recimo. Sve odreda dobri filmovi u usporedbi s velikom većinom ostalih hrvatskih filmova.
Ali su svi u istom košu: HRVATSKI FILMOVI.
Tako je i ovo: Firday Night Lights je svjetlosnim miljama ispred O.C.-a, Tree Hilla ili Dawson's Creeka, ali je svejedno u istoj kategoriji s njima: tinejdžerske sapunice.
Jedine dvije serije po kvaliteti usporedive s prvom sezonom Friday Night Lightsa su prve sezone Beverly Hillsa i Melrose Placea. Ali samo PRVE sezone. Ako druga sezona Fridaya bude jednako kvalitetna kao i prva, onda će ona zasjesti na tron najboljih tinejdžerskih sapunica koje sam gledao.
Merry Gentry
21.10.2007., 22:00
Odlična 3.epizoda!
Meni su iz epizode u epizodu sve bolji!:s
Jel' zna netko kakva je gledanost ove sezone?
Nadam se da su bolji od prošle ako želimo vidjeti cijelu sezonu...
Što se tiče izbora glumaca po meni je ovo najbolje složeni ansambl ikada...nisu pogriješili niti u jednom liku/glumcu...nema šanse da možeš zamisliti nekog drugog na mjestu tog lika!
Potpuno se slažem s time da su Kyle/Connie vrhunski odigrali svoje uloge.
I totalno sam bijesna što su seriju zaobišli Emmy-ji.a neke dr.puno lošije serije su dobile nominacije čisto zbog gledanosti a ne kvalitete.:mad:
Tym i Lyla su mi bili odlični u ovoj epi.-nadam se da će scenaristi nastaviti ovako dobar posao s njima i njihovom vezom.
Julie mi je:flop: ,dobro je i prošla samo s onom jednom pljuskom-izvrsna scena!:top:
Eto, odmah u prvoj sceni druge sezone su totalno usrali! Kako to mrzim! Ali dobro, sve ostale stvari se za sada dobro razvijaju, pa mi ovo s Julie i Mattom za sada ne pada toliko teško.
To sa Julie mi nema nikakvog smisla - iako je prošlo osam mjeseci između dviju sezona, mislim da su ipak trebali dati barem nekakvu podlogu razvoju njezina karaktera u ovom tragičnom pravcu, a ne samo odjedanput da se počne zanimati za drugog frajera, nakon svih onih izjava tijekom prve sezone o Mattu i kako ga voli. (U cijeloj prvoj sezoni jedna od najdražih scena mi je kad joj Matt u svom autu kaže da ju voli - totalno realno snimljeno, odlično odglumljeno.)
Situacija sa Tyrom i Ladryjem se jako dobro razvija - tko zna što će se tu sve još dogoditi, ali nemam pojma kako se mogu izvući iz te situacije. Sviđa mi se što se ševe, ali neće to dugo potrajati. Ipak su to potpuno drugačiji svjetovi.
Lyla je potpuno zabrazdila - nemam riječi za nju trenutno.
I trener se vraća! YES! :s
maaarin
21.10.2007., 22:55
@maca - gledanost je nažalost manja :(
Ponajviše zato što su se prebacili na petak, mrtvi dan za američku televiziju... Premijera je zbog mnogo reklamiranja serija imala jako zadovoljavajuće brojeve, ali su opet jako pali... :(
@maca - gledanost je nažalost manja :(
Ponajviše zato što su se prebacili na petak, mrtvi dan za američku televiziju... Premijera je zbog mnogo reklamiranja serija imala jako zadovoljavajuće brojeve, ali su opet jako pali... :(
Ovo mi se ne svidja :( Ne postoji mogucnost da ako NBC ukine neku od novih serija FNL zauzme taj termin?
maaarin
21.10.2007., 23:50
Sumnjam da će pmooći...
Iako je Ausiello s TV Guidea nešto natuknuo, ne znam znači li to išta, ali navodno je bila anketa koja je glasila: Would you watch FNL if it aired after Heroes?
:misli:
maaarin
22.10.2007., 02:20
Anyway, ovo su rejtinzi od petka:
8 pm/ET
Trailing time-slot leader Deal or No Deal, Ghost Whisperer (8.92 million total viewers) was up 160,000 week-to-week and won the demos. The two-hour launch of Fox's Next Great American Band averaged 3.57 mil, putting it in fifth place behind both hours of The CW's Smackdown thing.
9 pm
Women's Murder Club (9.67 mil) repeated as the hour's champ, but lost 10 percent of its premiere audience and had to settle for tying Moonlight (7.77 mil, +470K) for the lead in demos. Friday Night Lights (5.48 mil) matched last week's tally.
10 pm
With 9.72 mil viewers, Numbers was Friday's most-watched program, gaining 620 thou. (PS. Did you see that David Krumholtz launched his TVGuide.com celeblog?) Las Vegas (7.51 mil) was up 380K, while Men in Trees (6.42 mil) slipped 640K from its season opener.
Zasad je ovo dobro... Ako odsada serija bude varirala +100K, -100K, bit će okej... Petak je da s najmanje poznatih serija, samo se nadam da su ove brojke dovoljne NBC-u... :moli: :ne zna:
evo upravo mi se skida cijela prva sezona....nadam se da nece bit uzalud bacenih 7.5 gb :eek:
evo upravo mi se skida cijela prva sezona....nadam se da nece bit uzalud bacenih 7.5 gb :eek:
Nece vjeruj mi.....ja sam isto tako odjednom skinuo kompletnu prvu sezonu i odusevljen sam serijom.
maaarin
27.10.2007., 23:58
New episodes of "Ghost Whisperer" (adults 18-49: 2.7, #T1, half-hour: 16.00%), "Moonlight" (adults 18-49: 2.4, #T3, half-hour: 0.00%) and "NUMB3RS" (adults 18-49: 2.7, #T1, half-hour: 0.00%) sparked CBS (adults 18-49: 2.6, #1) to an easy victory on Friday.
NBC (adults 18-49: 2.2, #2) then took home the silver with its mix of "Deal or No Deal" (adults 18-49: 2.3, #5, half-hour: 4.55%), "Friday Night Lights" (adults 18-49: 2.0, #T6, half-hour: 5.26%) and "Las Vegas" (adults 18-49: 2.4, #T3, half-hour: 18.18%).
Meanwhile, ABC (adults 18-49: 1.7, #3) offered up a repeat of "Grey's Anatomy" (adults 18-49: 1.3, #T10, half-hour: 16.67%) followed by new episodes of "Women's Murder Club" (adults 18-49: 2.0, #T6, half-hour: 5.26%) and the soon-to-relocate "Men in Trees" (adults 18-49: 1.7, #8, half-hour: 0.00%).
Next up was The CW (adults 18-49: 1.4, #4) with its mainstay "Friday Night Smackdown!" (adults 18-49: 1.4, #9, half-hour: 25.00%) while new episodes of "The Next Great American Band" (adults 18-49: 1.1, #12, half-hour: 0.00%) and another "The Next Great American Band" (adults 18-49: 1.3, #T10, half-hour: -7.69%) on FOX (adults 18-49: 1.2, #5) closed out the night.
Week-to-week changes (new series): "Moonlight" (adults 18-49: +14.29%), "Women's Murder Club" (adults 18-49: even), "The Next Great American Band" (adults 18-49: -20.00%)
Usporedite brojku sa ABCevim serijama ;) 6/12... :top: Solidno i zadovoljavajuće za NBC, barem IMO :)
Nego, predobra epizoda :s Proletjelo :eek: Zadnja scena :cerek:
bas sam jucer odgledala 4 epku 2.sezone i moram reci da mi je serija extra dobra...... da ne bi bilo da spojlam, stavit cu u bijelo sta mislim o toj epki ;)
sviđa mi se sta se je julie onako uzoholila, i prkosi staroj, sviđa mi se vise ovakva nego sva cmoljava u prvoj sezoni..makar kuzim da je to zbog male bebe, sta god da joj je ili brat ili sestra
tyra i njezin su mi bas slatki...
al najvise mi je bilo drago sta su se tim i jason opet skockali i krenuli put meksika ...predobro, stvarno obozavam ....al sad se nekako nadam da se nesto biti s njim i lylom makar mi je zenska ful iritantna al nekak si oni jednostavno odgovaraju ..ima kemije ..sta vi mislite ?
evo pogledao svih 26 epizoda do sad....serija je odlicna. Moram priznat da me julie prilicno razocarala, ali imam osjecaj da ce se opet skompat sa mattom.
Matt je valjda najzbunjeniji lik u serijama ikad, covjek nezna slozit recenicu:D Sviđa mi se njegova uloga.
tim isto genijalan lik, on i lyla ce se kad tad skompat, to je suđeno.
Tyra je haba-haba....premda mi je julie bolja, mala ima potencijala bit extra komad.
p.s.jel jos netko primjetio da su zene u seriji sve :cice:
God bless TEXAS!!:D
maaarin
30.10.2007., 19:21
p.s.jel jos netko primjetio da su zene u seriji sve :cice:
God bless TEXAS!!:D
Osim, naravno, Mattove bake :zubo:
:lol:
Osim, naravno, Mattove bake :zubo:
:lol:
:D
bas sam jucer odgledala 4 epku 2.sezone i moram reci da mi je serija extra dobra...... da ne bi bilo da spojlam, stavit cu u bijelo sta mislim o toj epki ;)
sviđa mi se sta se je julie onako uzoholila, i prkosi staroj, sviđa mi se vise ovakva nego sva cmoljava u prvoj sezoni..makar kuzim da je to zbog male bebe, sta god da joj je ili brat ili sestra
tyra i njezin su mi bas slatki...
al najvise mi je bilo drago sta su se tim i jason opet skockali i krenuli put meksika ...predobro, stvarno obozavam ....al sad se nekako nadam da se nesto biti s njim i lylom makar mi je zenska ful iritantna al nekak si oni jednostavno odgovaraju ..ima kemije ..sta vi mislite ?
Ja neću pisati bijelim slovima, jer tko je htio pogledati epizodu do sada, vjerojatno ju je pogledao...
Moram se ne složiti s tobom u povodu Julie... nisam primijetio niti jedan razlog njezinog takvog ponašanja još od početka ove druge sezone... To sam baš i komentirao na prethodnoj stranici - prva scena sezone je s njom i ovim njezinim novim, dok je još bila s Mattom. To mi se nikako nije svidjelo. Ali, dobro... Sad je dobila svoje, vratila se sva uplakana doma i nadam se da će se sad malo smiriti.
Ono sa Timom i Jasonom dok pijani pjevaju karaoke je bilo genijalno. I zadnja scena epizode kad trener dođe pred sve igrače mi je genijalna. Čak i da nije ništa rekao, scena bi bila :top:
A Tyra i Landry su mi :cerek: Hvata me tuga jedino kad pomislim da će to prije ili kasnije morati biti gotovo. :tuzni:
Osim, naravno, Mattove bake
Kako za koga! :lol:
staljin
01.11.2007., 15:04
čovječe kolko sam čekao da netko odgovori na ovu temu, tj. da pogleda ovu seriju, jer čim netko čuje football odmah misle američko smeće, baš mi je drago da i drugi uživaju u ovoj seriji kolko sam i ja kad sam prvi put gledao :top:
jer čim netko čuje football odmah misle američko smeće
istina, cim sam frendovima rekao da je serija o americkom nogometu odmah bilo joj sta cu to smece gledat, idiotski sport, a moram priznat da iako ga nikad nisam gledao/pratio, kroz seriju sam ga pomalo zavolio :brukica:
istina, cim sam frendovima rekao da je serija o americkom nogometu odmah bilo joj sta cu to smece gledat, idiotski sport, a moram priznat da iako ga nikad nisam gledao/pratio, kroz seriju sam ga pomalo zavolio :brukica:
Također.
Čak sam otišao na YouTube i gledao neke akcije i prizore iz tih njihovih tekmi.
I onda našao ovo:
http://www.youtube.com/watch?v=cAqype6Kyac
JEBAČKI!
@vajta, baš jebački... i mene impresionirao football kroz seriju:s
btw. 2x05 promo http://www.youtube.com/watch?v=cV67yCZEUBg
u ovoj lyla dolazi rigginsu i streetu, bilo je govora i o THREESOME-u:s :s
inače, tyra i landrey:rolleyes:
adriannein lik mi je bio daleko bolji u 1.sezoni, sad mi minka kelly rula:s
inače, tyra i landrey:rolleyes:
Osuđeno na propast...
adriannein lik mi je bio daleko bolji u 1.sezoni, sad mi minka kelly rula:s
meni je nekako julie najvise prirasla srcu....premda me iritira njeno ponasanje.
Lyla i one fore sa Kristovom mladeži, ili nemam pojma sta, mi je malo bezveze...
A tyrin lik mi je fora, prgave sexy mace su me uvijek palile :D
maaarin
03.11.2007., 05:50
Još jedna predobra epizoda :cerek: Svi storylineovi su mi bili super, iako ono oko Landrya i to kak je zablisato na terenu mi je malo previše klišej... :D I baš mi je žao njega i Tyre, samo me zanima dali kuži da ga je ona namjerno tako ostavila... :ne zna:
I odjednom mi se gleda američki nogomet :zubo: Jednom kad sam se ufuro u seriju sam si skinuo jednu utakmicu iako uopće nisam do kraja kontao pravila :rofl:
Još jedna predobra epizoda :cerek: Svi storylineovi su mi bili super, iako ono oko Landrya i to kak je zablisato na terenu mi je malo previše klišej... :D I baš mi je žao njega i Tyre, samo me zanima dali kuži da ga je ona namjerno tako ostavila... :ne zna:
I odjednom mi se gleda američki nogomet :zubo: Jednom kad sam se ufuro u seriju sam si skinuo jednu utakmicu iako uopće nisam do kraja kontao pravila :rofl:
Brijem da ću si i ja ubrzo skinuti neku tekmu. Samo moram malo istražiti koje su bile baš jebačke. A pravila... Zbilja nemam pojma koja su pravila, ali brijem da wikipedija zna. :)
Grozno mi je bilo u ovoj epizodi ostavljanje Landryja. Baš onako bezosjećajno, sirovo... Ispala je odvratna ta Tyra, zapravo.
Ali zato mi se jaaaako svidjelo kada je Matt odjebao Julie. I to nakon što joj je prvo rekao da će ići na koncert, pa onda ipak ne. Bravo Matt! :top:
Brijem da ću si i ja ubrzo skinuti neku tekmu. Samo moram malo istražiti koje su bile baš jebačke. A pravila... Zbilja nemam pojma koja su pravila, ali brijem da wikipedija zna. :)
Ja sam pokusao da pogledam (jedna lokalna tv stanica kod nas prikazuje nedjeljom po jednu utakmicu) i nije to isto kao na seriji. Mislim, nijesam upucen u pravila toliko itd (vjerujem da bi bilo interesantnije kad bih poznavao pravila bolje) al nije mi se nesto ucinilo preinteresantnom kakve su one u seriji :D
maaarin
03.11.2007., 19:43
Al mislim da treba i vremena da se ufuraš u to :D Dok skontaš njihove timove, kad u kakva prvenstva, pa Superbowl, pa ovo, pa ono... :D Al naravno, prvo treba pravila naučit :zubo:
Jebeš pravila, ja prvo pokušavam skužiti kako oni uopće imaju organiziranu tu ligu. Imaju dvije konferencije (AFC i NFC) i prvih šest se kvalificira u playoffs, a nakon toga gubim svaki razum. Postoje neki koji se automatski kvalificiraju i postoje nekakvi wild cards, pa onda prvo ti koji su upali preko wild cards igraju jedni protiv drugih i onda pobjednici igraju sa ovima koji su automatski upali u playoffs.
I onda pobjednici AFC konferencije i NFC konferencije igraju Super Bowl finale, a nakon toga se još igra i PRO BOWL, a to je kada najbolji igrači AFC i NFC konferencije igraju nešto kao all-stars utakmicu.
Jebački!
www.nfl.com
I stavio sam da mi se skida neka tekma između Washington Redskins i New England Patriots. Ti Patriots su navodno dosta dobri. Ali meni, naravno, najsimpatičniji New York Giants. Al nema njihovih tekmi. :tuzni:
maaarin
03.11.2007., 20:11
OMG :zubo:
Al mislim da treba i vremena da se ufuraš u to :D Dok skontaš njihove timove, kad u kakva prvenstva, pa Superbowl, pa ovo, pa ono... :D Al naravno, prvo treba pravila naučit :zubo:
Pa valjda mi to i problem glavni....sto ono pojma nemam njihove timove i apsolutno mi je svejedno hoce li pobijediti ovi ili oni :D
Aasterinian
03.11.2007., 21:33
Malo mi je glupo što su od Landry-a (Lance :D ) napravili sportaša u 2. sezoni
I ja sam zavolio football gledajući FNL :cerek:
Definitivno najbolja serija koju pratim trenutno.
Samo mi nije jasno kako se dobivaju bodovi. Znam za touchdown i ono dok šutaš loptu kroz onu praćku veliku ( :D )
Ja za sada gledam samo filmove na youtube ali ako vajta nađe neku dobru tekmu skidam odmah :D
Oduševljen sam serijom! :top:
maaarin
03.11.2007., 21:43
Mislim da je bitno što dalje doć s loptom :D Ne znam dal se i za to dobiju neki bodovi, al onda si kao bliže toj crti za touchdown :D
Ma neam pojma :zubo:
Mislim da se za touchdown dobiva 7 bodova, a za "slobodni udarac" manje, negdje 4 ili 5.
Međutim, nije mi jasno kada se dobiva 1 bod. Za što? I postoje li uopće faulovi tamo.
Ovo je navodno bilo nešto jebačko, čak su linkali i na yahoo stranicu.
http://www.youtube.com/watch?v=jPUf_915Q-I
Ako netko nešto skuži iz ovoga - skidam kapu. :D
Wikipedija :cerek:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Ameri%C4%8Dki_nogomet - Americki nogomet
http://hr.wikipedia.org/wiki/NFL - NFL liga
http://hr.wikipedia.org/wiki/Superbowl - Superbowl
prostudirao sam ovja prvi link...u biti su pravila zaista jednostavna :D Bas cu vidjeti sjutra da pogledam jedanput utakmicu sad kad sam upuceniji u sve to.....da vidim koliko ce mi biti zanimljivo :D
Da se vratim na temu topica......FNL....pogledao sam upravo 1x20 i ostao bez rijeci...UBJEDLJIVO NAJBOLJA EPIZODA DOSADA......prejako uradjena montaza utakmice sa pokusajem silovanja Tyre.......pre pre predobro! Jos dvije epizode ostale......a onda krecem sa drugom sezonom :cerek: love fnl :cerek:
Da se vratim na temu topica......FNL....pogledao sam upravo 1x20 i ostao bez rijeci...UBJEDLJIVO NAJBOLJA EPIZODA DOSADA......prejako uradjena montaza utakmice sa pokusajem silovanja Tyre.......pre pre predobro! Jos dvije epizode ostale......a onda krecem sa drugom sezonom :cerek: love fnl :cerek:
Zavidim ti. Ja nemam više što gledati do sljedeće subote, kad je nova epizoda. :(
Na kojem programu gledaš tekme?
Aasterinian
04.11.2007., 02:40
Ovo je navodno bilo nešto jebačko, čak su linkali i na yahoo stranicu.
http://www.youtube.com/watch?v=jPUf_915Q-I
Ako netko nešto skuži iz ovoga - skidam kapu. :D
Shvatio sam zašto je jebački...valjda :D
Dakle ekipa je napravila 15 lateral dodavanja. Našao sam na wikipediji što to znači. :D Napad smije samo jednom dodati loptu prema naprijed a poslje toga smiju dodavati samo unatrag i u stranu a to se zove lateral pass. Lateral pass se ne izvodi često zbog rizika jer ako se lopta ne uhvati i lupi u zemlju, loptu smiju uzeti obje strane i nastaviti zauzimati teren. :confused:
Ajmo organizirati forumsko pračenje super bowla :D Samo neka netko osigura prostor, pivu i veliki plazma ili LCD TV :D
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/other_sports/american_football/3192002.stm
Zavidim ti. Ja nemam više što gledati do sljedeće subote, kad je nova epizoda. :(
Na kojem programu gledaš tekme?
Ja sam iz CG, a jedna manja tv stanica nedjeljom u 19h prenosi po jednu utakmicu i onda ponedjeljkom daju snimak jos jedne utakmice koja se igrala te nedjelje. TV Stanica se zove Elmag TV....sumnjam da se iz ZG moze uhvatiti signal ove TV s obzirom da je i meni cesto ocajan :D Al znam da je u HR Z1 prenosila cini mi se prosle godine NFL.....mozda ce krenuti i ove, ko zna.
Ima jos jedan nacin, a to je da ako imate flat mozete mozda gledati utakmicu online.....preko programa TV Ants....doduse ja nikad nijesam probao na taj nacin, al pretpostavljam da prenosa ima, jer se preko ovog prograa mogu uzivo gledati am. programi.....CBS (ne znam odakle), FOX-ovi iz Las Vegasa i Denvera i NBC iz Austina (Texas :D ),.....tako da vjerovatno na jednom od tih programa bude prenos.
Ja sam iz CG, a jedna manja tv stanica nedjeljom u 19h prenosi po jednu utakmicu i onda ponedjeljkom daju snimak jos jedne utakmice koja se igrala te nedjelje. TV Stanica se zove Elmag TV....sumnjam da se iz ZG moze uhvatiti signal ove TV s obzirom da je i meni cesto ocajan :D Al znam da je u HR Z1 prenosila cini mi se prosle godine NFL.....mozda ce krenuti i ove, ko zna.
Da, bilo je na Z1, ali kad je bilo na Z1, nije bilo Friday Night Lights na mom kompu. :D
Od crnogorski programa imam samo onaj RTCG (mislim da se tako zove). A sjećam se da je i na bosanskom OBN-u nekad bilo prijenosa. Ili sam možda zabrijao.
Ima jos jedan nacin, a to je da ako imate flat mozete mozda gledati utakmicu online.....preko programa TV Ants....doduse ja nikad nijesam probao na taj nacin, al pretpostavljam da prenosa ima, jer se preko ovog prograa mogu uzivo gledati am. programi.....CBS (ne znam odakle), FOX-ovi iz Las Vegasa i Denvera i NBC iz Austina (Texas :D ),.....tako da vjerovatno na jednom od tih programa bude prenos.
Nikad čuo za taj program. Baš ću sad malo istražiti. A ako se uživo mogu pratiti američki programi - kome uopće treba televizija u fizičkom obliku? :D
Shvatio sam zašto je jebački...valjda :D
Dakle ekipa je napravila 15 lateral dodavanja. Našao sam na wikipediji što to znači. :D Napad smije samo jednom dodati loptu prema naprijed a poslje toga smiju dodavati samo unatrag i u stranu a to se zove lateral pass. Lateral pass se ne izvodi često zbog rizika jer ako se lopta ne uhvati i lupi u zemlju, loptu smiju uzeti obje strane i nastaviti zauzimati teren. :confused:
Ajmo organizirati forumsko pračenje super bowla :D Samo neka netko osigura prostor, pivu i veliki plazma ili LCD TV :D
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/other_sports/american_football/3192002.stm
Ja sam isto skužio da se dodaju samo unazad i u stranu i mislio sam da je neka fora u tome, ali nisam skužio ZAŠTO. I nisam skužio kako je moguće da je komentator, prije nego što je napad uopće počeo, rekao da je ostalo još samo dvije sekunde, a kad je napad počeo oni su se dodavali skoro minutu i pol prije touchdowna.
Meni se skinula tekma preko noći i danas sam pravi amerikanac: zavalit ću se u fotelju, kupiti grickalice i sok (pivo ne pijem, jebi ga) i lagano gledati tekmu. :D I pokušati skužiti koji kurac se tu događa. :)
Da, bilo je na Z1, ali kad je bilo na Z1, nije bilo Friday Night Lights na mom kompu. :D
Od crnogorski programa imam samo onaj RTCG (mislim da se tako zove). A sjećam se da je i na bosanskom OBN-u nekad bilo prijenosa. Ili sam možda zabrijao.
Na RTCG nema.....tu osim Medijuma i Seranovih nema nista za gledati :D
Nikad čuo za taj program. Baš ću sad malo istražiti. A ako se uživo mogu pratiti američki programi - kome uopće treba televizija u fizičkom obliku? :D
Da...to su ti tkzv P2P programi....ranije je bio TVU Playerr al su sa njega skinuli gotovo sve ove bitnije programe (ostao samo CBS)...i onda sam otkrio TV Ants.....sjajna stvar :D cijelo sam ljeto gledao BB 8 preko njega :D
Grozno mi je bilo u ovoj epizodi ostavljanje Landryja. Baš onako bezosjećajno, sirovo... Ispala je odvratna ta Tyra, zapravo.
a cuj sve je to za njegovo dobro, bar njegov otac tako misli...ja ne, vjerovatno ce se opet skompat, ocito je da joj je prirasao srcu.
Ali zato mi se jaaaako svidjelo kada je Matt odjebao Julie. I to nakon što joj je prvo rekao da će ići na koncert, pa onda ipak ne. Bravo Matt! :top:
e ovo se i meni svidjelo.napokon je covjek dobio muda! i cak je slozio recenicu kako treba :D
Matt, you go girl(boy:D)!!:top:
Merry Gentry
04.11.2007., 19:17
Još jedna vrhunska epizoda!:s
Izgleda da jednostavno ne znaju napraviti lošu!
Meni najbolji dio:
Tim,Jason i Lyla :cerek: slow-motion s poljupcima... i onda njen komentar:
I have to pray :lol:
Jučer sam kao dobar amerikanac prvi put u životu gledao cijelu nogometnu utakmicu: New England Patriots vs. Washington Redskins.
Utakmica je završila 52:7 za domaćine.
Nisam nešto pretjerano skužio pravila. :kava:
Izgleda da ću se morati baciti na wikipediju. :D
Ali skidam još jednu tekmu zasigurno.
Navečer sam se naravno vratio u tijelo dobrog europljana i pogledao Juventus - Inter, te se naživcirao kao stoka. Lakše je gledati američki nogomet - ništa ne znaš o nikome, svejedno ti je sve, pa stoga i nema živciranja.
Ja sam sinoc od 19 do 22 gledao Jacksonville - New Orleans i zavrsilo je 24 - 41......sta znam, moram priznati da mi je bilo zanimljvije pratiti sada kad sam upoznao neka osnovna pravila jer sam tim prije znao o cemu onaj komentator nas prica i sto se desava na terenu :D......znam da je najavljivao svo vrijeme neku utakmicu koja je pocinjala u 22, al nije bilo prenosa kao bas neki veliki spektakl....zaboravio sam o kojim je timovima rijec :D
mislim da cu ubuduce baciti pogled nedjeljom na nfl...nije toliko lose :D Al ubdjeljivo najbolji dio prenosa mi je bio onaj (s obzirom na to da su preuzimali signal od CBS-a) kad je u pauzi krenula reklama za novu sezonu Amazing Racea :D
kad je u pitanju FNL.....danas gledam season finale....1x21 je bila bas ono lijepa epizoda....bez nekih pretjeranih obrta vec ono bas prava priprema za season finale....
Evo upravo sam zavrsio mini maraton FNL-a :D Season finale prve i season premiere druge sezone. Iskomentiracu jendo pa drugo.
Season finale prve sezone je bilo SAVRSENO....kada pogledam ovako, definitivno jedno od najboljih season finala koje sam pogledao.....i definitivno mislim da je ovo mogao biti OK kraj za citavu seriju...no moram priznati da mi je drago sto su nastavili i dalje na II sezonu :D. Mnooogo mi se svidjela ona scena kad Eric prica sa Pantersima u svlacionici u poluvremenu....predobro urade te trenutke i dijaloge......svaka im cast. Pobjeda Pantersa je i bila ocekivana, ali i zasluzena.....predobro mi je bilo gledati svo ono slavlje....stvarno odlican kraj prve sezone.
Kad je u npitanju druga....neke mi stvari smetaju prvenstveno Julie koju ne prepoznajem....definitivno to nije onaj lik iz prve sezone. Njena veza sa Mattom mi je bila jedna od najboljih djelova serije, a onda sad ova njena iznenadna opsjednutos Svedjaninom, odvajanje od Matta....nije mi jasno. I da...mislim da sam uhvatio gresku scenaristima....vi me ispravite. U I sezoni smo saznali da Julie ima 14 god, zar ne? A u ovoj epizodi Eric mislim u jendom trenutku kaze da ona ima 16. kako je moguce da je kroz 8 mjeseci ostarila 2 godine? :D Da je ovo Lost mozd abih to i mogao shvatiti ovako :D
Tyra/Landry su mi OK, samo ne znam bas koliko mi se svidja ovo sto se desava sa njima (pritom mislim na ubistvo onog covjeka itd). Valjda su to soapy momenti na kakve nijesam navikao ovdje...ona mi je scena bila recimo prigodnija za DH nego za FNL.
Novi trener sucks....nadam se da ce se Eric ipak vratiti u Dilon. Eh da...i bebica im je preslatka :D.
Jedva cekam da vidim kako ce se razvijati daljnja radnja.
Season finale prve sezone je bilo SAVRSENO....kada pogledam ovako, definitivno jedno od najboljih season finala koje sam pogledao.....i definitivno mislim da je ovo mogao biti OK kraj za citavu seriju...no moram priznati da mi je drago sto su nastavili i dalje na II sezonu :D. Mnooogo mi se svidjela ona scena kad Eric prica sa Pantersima u svlacionici u poluvremenu....predobro urade te trenutke i dijaloge......svaka im cast. Pobjeda Pantersa je i bila ocekivana, ali i zasluzena.....predobro mi je bilo gledati svo ono slavlje....stvarno odlican kraj prve sezone.
Slažem se.
Kad je u npitanju druga....neke mi stvari smetaju prvenstveno Julie koju ne prepoznajem....definitivno to nije onaj lik iz prve sezone. Njena veza sa Mattom mi je bila jedna od najboljih djelova serije, a onda sad ova njena iznenadna opsjednutos Svedjaninom, odvajanje od Matta....nije mi jasno.
Apsolutno se slažem. Meni je to sa Julie bila isto katastrofa odmah na početku. Neću ti puno spojlati, kasnije će se to sve srediti, ali svejedno me to jako zasmetalo i ona i to njezino ponašanje (koje ne prestaje) i dalje mi strahovito ide na živce.
Tyra/Landry su mi OK, samo ne znam bas koliko mi se svidja ovo sto se desava sa njima (pritom mislim na ubistvo onog covjeka itd). Valjda su to soapy momenti na kakve nijesam navikao ovdje...ona mi je scena bila recimo prigodnija za DH nego za FNL.
Ova serija je od samog početka tinejdžerska sapunica i uopće ne bježi od toga niti jednog trenutka, pa uopće nisam obazirao pozornost na ovo o čemu pišeš. Meni je to sa Tyrom i Landryjem prilično simpatično, iako osuđeno na propast. Što je šteta, jer su mi oboje zapravo :cerek:
maaarin
06.11.2007., 20:20
Upravo sam pročitao: FNL ima 15 epizoda već snimljenih! :cheer: :jumping: :lux: Znači ako štrajk potraje, gledat ćemo FNL negdje do ožujka, duže od 95% serija! :top: :lux:
Jupii :jumping: :tulum: :cheer: GO FNL. Sve se nadam da ce ih mozda ukoliko strajk stvarno potraje prebaciti mzoda u neki bolji termin, pa ce im se mozda dici gledanost. Il mozda sami ljudi u nedostatku izbora krenu gledati FNL :D. Whatever.....samo da se rating digne :D
Ne vjerujem da će taj štrajk potrajati. Ali definitivno mi je draga ova vijest.
P.S. Skinuo sam igricu NFL 2007. JEBENO! :D
Da vas pitam nesto: JEste li gledali vi film Friday Nigh Lights iz 2004 godine mislim po kojem je radjena serija? Kakav je?
maaarin
07.11.2007., 14:46
Ne vjerujem da će taj štrajk potrajati. Ali definitivno mi je draga ova vijest.
P.S. Skinuo sam igricu NFL 2007. JEBENO! :D
To sam i ja mislio donedavno :cry:
http://www.variety.com/article/VR1117975495.html?categoryid=2821&cs=1 :flop:
Da vas pitam nesto: JEste li gledali vi film Friday Nigh Lights iz 2004 godine mislim po kojem je radjena serija? Kakav je?
Serija nije rađena po tom filmu, nego su taj film i serija rađeni po knjizi "Friday Night Lights: A Town, A Dream and A Team" pisca H. G. Bissingera koja navodno nije u potpunosti izmišljena.
2x05 :s :s
sve je bilo super osim onog što je maarin spomenuo, landryev trenutak podizanja morala i onog bloka:lol: :lol: yeah, sure..
julie je bolja nego ikad, čak se i onaj saracen(koji mi je u 1.sezoni uvjerljivo bio najslabija točka casta) popravlja...
a slow motion down in mexico :s podsjetio me skroz na onaj LOST-ov promo koji je za 1.sezonu vrtio channel4... http://www.youtube.com/watch?v=4XBtWYBPTns :s
2x06 promo: http://www.youtube.com/watch?v=TF1R5Ey_ce0
maaarin
07.11.2007., 22:55
Hvala na linku, ne sumnjam da će bit zakon epizoda :D
isti kao i prva sezona serije. Cak su i glumci neki isti....Connie Britton isto glumi zenu trenera, onaj naporni Brad Leland, isto glumi napornog lika, ekvivalent buddya u seriji.
Glavni qc (glumi ga Lucas Black iz FF:Tokyo drift) isto ima bolesnu majku, i povucen je, ko i matt, glavni runing back isto je napuhana zvijezda ko i smash, samo se u filmu on ozljedi, a ne qc. I u filmu na kraju oni spuse, ne osvoje nis.
Grad isto zivi za football, u pozadini isto svira ona gitara, ko i u seriji kad je "razgledavanje" grada prije tekme, ma u principu ista stvar, zapakirana u 2 sata.
isti kao i prva sezona serije. Cak su i glumci neki isti....Connie Britton isto glumi zenu trenera, onaj naporni Brad Leland, isto glumi napornog lika, ekvivalent buddya u seriji.
Glavni qc (glumi ga Lucas Black iz FF:Tokyo drift) isto ima bolesnu majku, i povucen je, ko i matt, glavni runing back isto je napuhana zvijezda ko i smash, samo se u filmu on ozljedi, a ne qc. I u filmu na kraju oni spuse, ne osvoje nis.
Grad isto zivi za football, u pozadini isto svira ona gitara, ko i u seriji kad je "razgledavanje" grada prije tekme, ma u principu ista stvar, zapakirana u 2 sata.
Hvala na opisu ;). Moram ga skinuti i pogledati ;)
Evo napokon sam i ja up-to-date sa epizodama FNL-a :D. upravo pogledah 2x05 a 6-ta mi se skida trenutno.
Uglavnom, moram priznati da mi je pocetak druge sezone djelovao dosta slabiji u odnosu na prvu, no sa ovom su se petom epizodom zaista izvukli. Ubjedljivo najbolja epizoda druge sezone. Mnogo dogadjaja, obrta....jako jako zanimljivo sve uradjeno.
Prvo onaj Jasonov skok u more mi je bio bas iznenadan...i doslovno me ostavio otvorenih usta....odlicno uradjeno. Onda jos jedno iznenadjenje mi je bio Matt Saracen kad je u Ericovoj kuci sasuo Ericu sve u lice....neuobicajeno sa njegove strane...prije bih to ocekivao od Smasha nego od njega :D. Isto tako mi je drago sto je otkacio Julie....iako su mi njih dvoje predobar par i jedva cekam da se pomire.....ali ono zapravo....jer ovo sada ne bi bilo nit realno nit ono pravo :D.
Odlicna utakmica, u trenutku sam pomislio da ce stvarno izgubiti no onda epizoda zaista ne bi imala onaj savrsen zavrsetak kakav je imala. Sve u svemu super.
Sad cekam da se skine 2x06 pa cu onda i to pogledat ;)
izvrsna epizoda....nije bilo akcije, ali neke su stvari se rijesile(matt i julie, landry i otac,onaj novi latino(santiago) i njegova buduca uloga u seriji...)
moram priznat da me reakcija landryjeva oca iznenadila, milsio sam da ce poludit kad dozna, ali ljepo smireno je "stao na loptu" i odlucio izvuc sina iz govana.:top:
Matt je krenuo u akciju, sta mi nije pretjerano drago, jer su mi on i julie bili izvrstan par.
tami ima sestru...to nisam ocekivao. Premda vidim da bi mogla imat nekakav utjecaj na julie.
julie:cice: :klopa:
evo ih...sve mace na broju :D
http://i.imdb.com/Photos/Events/4740/AimeeTeega_Kambo_8639437_400.jpg
maaarin
11.11.2007., 02:59
Jesallyn Gilsig :s Love her since Boston Public :D
Kako je Ausiello nedavno rekao, FNL stvarno ozbiljno flerta sa One Tree Hillom zadnjih par tjedana :zubo: Al mene to ne dira, ja obožavam seriju :cerek: Zato nisam pošizio kad je Landryev stari odveo Landrya zapalit auto, a ne na policijsku :D I tako mi je žao što Jean Smart nije Landryeva mama, ona i taj glumac koji je stari su tako zakon bili u 24 :s :zubo:
I tako mi je žao što Jean Smart nije Landryeva mama, ona i taj glumac koji je stari su tako zakon bili u 24 :s
O, da! To spada u najbolje trenutke pete sezone 24, definitivno! A i ona epizoda njihova u šestoj sezoni mi je isto genijalna... :)
moram priznat da me reakcija landryjeva oca iznenadila, milsio sam da ce poludit kad dozna, ali ljepo smireno je "stao na loptu" i odlucio izvuc sina iz govana.:top:
Mene to uopće nije iznenadilo. Zapravo, otkad se saznalo da mu je otac policajac, za mene je to bilo jedino moguće rješenje. Iako, pitanje je da li će na tome ostati ili će se još nešto dogoditi s istragom.
Matt je krenuo u akciju, sta mi nije pretjerano drago, jer su mi on i julie bili izvrstan par.
On i Julie jesu izvrstan par, ali oni su skoro glavni likovi serije i jasno je da će njihova priča biti dosta zastupljena i da će sigurno na kraju završiti zajedno, osim ako netko od glumaca ne ode prije kraja iz serije. Tako da ja nisam previše razočaran s tim što je Matt krenuo u akciju i zapravo mi je ta scena bila genijalna, pogotovo nakon što ga cura onako pogleda, a on odmah kao iz topa: "I'm sorry... I'm sorry..." :D
Inače, kraj epizode mi je bio genijalan sa Mattom, Smashom (koji ni u ovoj epizodi nije propustio izgovoriti svoju omiljenu rečenicu "I'm Smash!"), Timom i ovim novim "what's his name", kad su na terenu i vježbaju, a onda Eric prođe i gleda ih... :top:
I još nešto: ona scena kad ona ženska uđe kod Erica koji je novi athletic coach s onom izbušenom loptom i minutu i pol govori bez prestanka... To je bilo naprosto :s
maaarin
11.11.2007., 21:29
To je trebala biti Rosie O'Donnell, al je odbila ulogu ;) Šteta :D
Anyway, evo promo za sljedeću epizodu
http://youtube.com/watch?v=7yCzJVA5BbE
:s :s Predobro izgleda :top:
Anyway, evo promo za sljedeću epizodu
http://youtube.com/watch?v=7yCzJVA5BbE
Uffff... Jebački!
aqualung
12.11.2007., 08:45
serija mi je odlican i stvarno same pohvale.
jedino mi je malo blesavo jer se vidi da pola ekipe ima oko 30
a glume srednjoskolce, old story but lame :zubo:
jedino mi je malo blesavo jer se vidi da pola ekipe ima oko 30
ne pola, nego svi, osim julie(18) i landrewa(19)
ali to je boljka svih modernih teen serija oth, oc,....druge nisam ni gledao, ali siguran sam da je tako :D
matt se raspistoljio :D
LOL da :rofl: prejaka mi je bila scena kad u kuci sam vjezba za nastup :rofl:
Julie mi je nekako cudna....ocigledno je da ce se spetljati sa onim profesorom.
I dalje su mi najbolji Landry/Tyra....mnogo mi se svidja razvoj ove price.
Pantheorama je bila presmijesna :rofl: pogotovo Tamina izraz lica kad ih je vidjela sve u boksericama :rofl:
'
Promo za sledecu epizoda koja je tek za dvije nedjelje: http://www.youtube.com/watch?v=41QfdtDZRHg
:s :s :s :s :s JEDVA CEKAM!
maaarin
18.11.2007., 12:52
Zašto za dva tjedna :mad: :mama:
Još jedna ZAKON epizoda. Iako sam u jednom trenutku pomislio da će otići k vragu (Julie i profesor priča koja mi se nikako ne sviđa), Patherama je u potpunosti spasila stvar.
Tyra i Lyla... :s
(Julie i profesor priča koja mi se nikako ne sviđa),
slazem se, nadam se da nece potrajat kad jednom pocne(a pocet ce sigurno :D)
Tyra i Lyla... :s
hehe, jednostavan primjer kako nas se seksom moze na svakakve piz****je nagovorit.:s :s
Ovaj tjedan nema epizode! :mama:
Ovaj tjedan nema epizode! :mama:
Da :mama: Ja se jutros probudio srecan sto cu skinuti novu epku i sjetim se da nema danas :(
Gdje ste FNL-ovci? :D Jos dva dana do nove epke :klopa: :jumping:
maaarin
29.11.2007., 23:55
Malo dobrih vijesti :D Kyle Chandler (aka Coach Taylor) će dobiti počasnu nagradu na 9. Obiteljskim televizijskim nagradama na CW-u :top:
http://www.thefutoncritic.com/news.aspx?id=20071129cw01
Gdje ste FNL-ovci? :D Jos dva dana do nove epke :klopa: :jumping:
:zivili: :lux: :cheer: :tulum: :headbang:
vec sam zaboravio o cemu se radi...trebam opet pogledat ove iz 2. sezone da se podsjetim :D
Ja sam u nedostatku novih epizoda jos jedno 2 puta pogledao posljednju epku :D
maaarin
30.11.2007., 20:09
:eek: :lol:
Sutra :cheer:
napokon utakmica.
landrey...glup potez
tim is back...mozda napokon nesto i dobiju :D
Uh ne znam zasto, vjerovatno zbog toga sto dvije nedjelje nije bilo nove epizode al se meni ova epizoda taaako svidjela....i po pitanju razvitka price i u svemu.
"Open relationship" :rofl: kakav je kralj Smash. A tek kad je bjezao od onog lika...kidao sam se :rofl:
Inace, u samom pocetku epizode sam imao utisak da se tim doslovno raspada...ne zbog toga sto su izgubili utkamicu vec jednostavno nijesam imao osjecaj da izmedju njih ima nekakava interakcija, vez akoja je postojala u prvoj seozni. Al onda sa Rigginsovim povratkom se taj osjecaj izgubio :D
Noah mi je i dalje odvratan...nadam se da ce ga se rijesiti :flop: . A Landrijeva odluka mislim da je i bila i logicna i ocekivana...bice zanimljivo vidjeti sto slijedi po tom pitanju.
Bas sam uzivao u ovoj epki :D :s :top:
maaarin
01.12.2007., 16:45
Već mi je dosta pisanja kak mi je zakon bila epizoda :zubo: :s
Smash mi je prelud bio :s I Emmy material alert: Tamy vs. new English teacher :D
Odlična epizoda. Sve scene sa Smashom su naprosto bile čisti :cerek: i :top:
Zato se i epizoda zove "Seeing Other People"... :D
Također mi je bila super scena kad Coach uđe kod svoje žene i zatekne onog idiota razvaljenog na kauču i koji mu uz to još i govori: "Trebao si uvesti Rigginsa..." Jebeno!
I super je bilo kad Riggins dođe na teren i počne se ispričavati, te dođe do Smasha i Matta... :top:
Ma ovo je serija godine definitivno!
I Emmy material alert: Tamy vs. new English teacher :D
Joj da definitivno :s :s :s prejaka scena!
obozavam ovu seriju :cerek:
p.s.
jeste primijetili onu fenomenalnu pjesmu na kraju :cerek:?
Dakle, upravo se vratio iz kina, gledao film KRALJEVINA (The Kingdom), kojeg je režirao Peter Berg.
Kad sam dolazio u Cinestar imao sam namjeru ići gledati nešto posve drugo, ali sam se onda predomislio, jer se frendu nije dalo ići gledati taj drugi film, pa smo u zadnji trenutak izabrali Kraljevinu. I kakav je to pogodak bio - film je zbilja izvrstan. Nisam znao doslovno ništa o filmu, a očekivao sam nabrijani akcić s Jamiejem Foxom u glavnoj ulozi. Nisam čak prije filma niti znao tko ga je režirao (što je sramota, budući da sam filmofil)...
U Kraljevini se vide neki očigledni redateljski potezi kao i u Friday Night Lights (koje je Berg sigurno nametnuo režirajući samo pilot), ali upravo zbog toga što je takvo nešto totalno netipično za politički film, sve fino paše. Priča je izvrsna (možda ima pokoja greškica i rupica), a i gluma je na razini.
Male, vrlo male uloge imaju coach Taylor i Lyla. :D
Obavezno gledati! :top:
^^
S obzirom da ga necu moci gledati u kinu (jer u mom divnom gradu kina gotovo i nema :D) moracu poci do videoteke da uzmem ovaj film....moram priznati da si me zainteresovao. inace to nije moj najomiljeniji zanr, al moram vidjet cim je peter berg reziser.
Na drugu stranu i ja cu ici malo off topic: gledao sam veceras Jacksonville - Indianapolis, zavrsilo 25-28.....koja utakmica!!!! Predobro predobro, prvi dio je bio malo sporiji ali zato je kraj bio predobar, touchdown pri samom kraju i dva poena za jacksonville al nijesu ipak uspjeli stici nedostizni indianapolis. mnogo sam se navukao na ovaj nfl :D
^^
S obzirom da ga necu moci gledati u kinu (jer u mom divnom gradu kina gotovo i nema :D) moracu poci do videoteke da uzmem ovaj film....moram priznati da si me zainteresovao. inace to nije moj najomiljeniji zanr, al moram vidjet cim je peter berg reziser.
Šteta što ga nećeš moći pogledati u kinu. Ali definitivno ti ne preporučam da skidaš piratiziranu verziju, jer će ti se ugođaj smanjiti za 50% minimalno.
Uvod u film je sjajan - nešto najbolje što sam vidio posljednjih godina.
Na drugu stranu i ja cu ici malo off topic: gledao sam veceras Jacksonville - Indianapolis, zavrsilo 25-28.....koja utakmica!!!! Predobro predobro, prvi dio je bio malo sporiji ali zato je kraj bio predobar, touchdown pri samom kraju i dva poena za jacksonville al nijesu ipak uspjeli stici nedostizni indianapolis. mnogo sam se navukao na ovaj nfl :D
Gdje si to gledao? Ja pokušavam naći torrente za utakmice, ali nikako ne ide. Pretpostavljam da se to kod tebe prikazuje na nekoj lokalnoj TV?
Gdje si to gledao? Ja pokušavam naći torrente za utakmice, ali nikako ne ide. Pretpostavljam da se to kod tebe prikazuje na nekoj lokalnoj TV?
http://www.mininova.org/search/nfl/8/seeds
Šteta što ga nećeš moći pogledati u kinu. Ali definitivno ti ne preporučam da skidaš piratiziranu verziju, jer će ti se ugođaj smanjiti za 50% minimalno.
Uvod u film je sjajan - nešto najbolje što sam vidio posljednjih godina.
Ma ukoliko budem skidao, onda cu definitivno cekati da izadje DVD Rip.......nista ne mogu gledati u CAM verzijama.
Da, na lokalnoj tv sam gledao, ali ima torrenata. U krajnjem slucaju preporucujem ti da skines program TVAnts, preko njega mozes pratiti neke americke tv stanice (fox, cbs, nbc) pa valjda se tu moze pogledati po neka utakmica :)
maaarin
03.12.2007., 22:17
Ma ukoliko budem skidao, onda cu definitivno cekati da izadje DVD Rip.......nista ne mogu gledati u CAM verzijama.
Izašla je R5 verzija, praktički isto što i DVDRip ;)
And here we gooo....promo za sledecu epizodu:klopa:
http://www.youtube.com/watch?v=2iEjuEqowTI :s :s :s :s :s
Ah, ne, ne... :nono:
Nećeš me navući... Ne želim znati IŠTA o bilo čemu u budućnosti te serije. Neka sve dođe samo od sebe. Neka me iznenadi.
Ah, ne, ne... :nono:
Nećeš me navući... Ne želim znati IŠTA o bilo čemu u budućnosti te serije. Neka sve dođe samo od sebe. Neka me iznenadi.
upravo tako i ja razmisljam...nisam ni jedan od ovih promoa pogledao....
zato sam uvijek uzbuđen dok se skida :jumping:
Ja volim pogledati promoe (ono bas promo ne sneak peakove) jer me onda na neki nacin jos vise navucu na novu epku :D
maaarin
05.12.2007., 18:07
^^ I second that :D
Dva protiv dva... šta ćemo sad?!
Da pozovemo koaliciju HSS-HSLS? :lol:
maaarin
05.12.2007., 19:48
:rofl: :rofl:
Jeste gledali novu epku? :D P R E D O B R O ! ! ! !
Ova serija je stvarno iz epizode u epizodu sve bolja i bolja....obozavam trenutni razvoj prica. I mada su se trenutno dosta udaljili od fudbala , moram prizati da mi vise to toliko i ne smeta...siguran sam da ce u zadnjemd ijelu sezone biti vise rijeci o ovome. Sa druge strane dobijamo mnogo bolju sliku o likovima i likovi su uopste ove sezone mnogo bolje uradjeni i razvijeni.
Prejaka scena u restoranu sa Jasonom i onom curom sa sajta :rofl: I svidja mi se ova nova cura iz restorana....mislim da bi ona i Jason mogli bit super par :D
Mattie i Carlotta (jel se tako zvase) su mi isto super par....iako ja i dalje zelim Matta sa Julie.
Julie/Tami imaju stvarno MOMENTE u ovoj sezoni. Nakon one fenomenalne rasprave iz prosle epizode, ponovo fenomenalna scena izmedju njih dvije u ovoj. Love it :s
Ovaj SL sa Rigginsom vec postaje creepy :eek: Kad mu je lik prislonio pusku na tijelo i govorio da ce ga ubit :eek: Bas me zanima sto ce se desit u nastavku
I fenomenalan kraj...rasplet price Tyra/Laundry....bolji kraj epizode nijesam mogao zamislit :D
I LOOOVE this show :cerek:
Aaron_Turner
09.12.2007., 02:03
Prestao sam mariti za druge serije nakon gledanja Friday Night Lights, odlična serija, nepredvidiva i svježa. Najbolja!
odlicna epizoda.
Iskreno pri pocetku nisam bio siguran da ce landrey ipak krenut sa onom pricom o samoobrani, nekako je previse bio zapeo za ubojsto.Ali ok na kraju je ocito razum prevladao.
Matt bi definitivno trebao prestat slusat smasheve savjete....
Julie...dekolte:klopa:
p.s. morao sam ovo postat...
http://img137.imagevenue.com/loc675/th_30162_adrianne-palicki-topless-01_122_675lo.jpg (http://img137.imagevenue.com/img.php?image=30162_adrianne-palicki-topless-01_122_675lo.jpg)http://img44.imagevenue.com/loc657/th_30163_adrianne-palicki-topless-02_122_657lo.jpg (http://img44.imagevenue.com/img.php?image=30163_adrianne-palicki-topless-02_122_657lo.jpg)http://img187.imagevenue.com/loc126/th_30168_adrianne-palicki-topless-03_122_126lo.jpg (http://img187.imagevenue.com/img.php?image=30168_adrianne-palicki-topless-03_122_126lo.jpg)http://img191.imagevenue.com/loc127/th_30191_adrianne-palicki-topless-04_122_127lo.jpg (http://img191.imagevenue.com/img.php?image=30191_adrianne-palicki-topless-04_122_127lo.jpg)
http://img198.imagevenue.com/loc421/th_30197_adrianne-palicki-topless-05_122_421lo.jpg (http://img198.imagevenue.com/img.php?image=30197_adrianne-palicki-topless-05_122_421lo.jpg)http://img103.imagevenue.com/loc1113/th_30202_adrianne-palicki-topless-06_122_1113lo.jpg (http://img103.imagevenue.com/img.php?image=30202_adrianne-palicki-topless-06_122_1113lo.jpg)http://img189.imagevenue.com/loc513/th_30213_adrianne-palicki-topless-07_122_513lo.jpg (http://img189.imagevenue.com/img.php?image=30213_adrianne-palicki-topless-07_122_513lo.jpg)
http://img180.imagevenue.com/loc157/th_30218_adrianne-palicki-topless-08_122_157lo.jpg (http://img180.imagevenue.com/img.php?image=30218_adrianne-palicki-topless-08_122_157lo.jpg)
maaarin
09.12.2007., 14:28
Opa :D :klopa:
Nego, cobras, ja sam kraj shvatio kao da Landry laže Tyri :ne zna:
I napiso si Laundry, što znači veš :zubo:
Medo :eek: :cerek: :cice: super slike :D
@maarin
vidis....sad kad sam odgledao ponovo moze se to protumacit i na taj nacin.....mada mi i nema bas previse smisla da je sada laze :ne zna:
maaarin
10.12.2007., 20:25
In a bit of twisted Hollywood logic, the Writers Guild of America strike could end up giving a boost to "Friday Night Lights."
That's the word from NBC brass and David Nevins, the Imagine Television prexy who also serves as an exec producer of the show.
Some concerned TV critics have taken to gnashing their teeth over the possible ill effects the work stoppage might have on the skein. A long gap between episodes could derail any momentum the show might have, they worry.
"It's actually the opposite," argued Peacock scheduling prexy Vince Manze.
While most fall shows have just one or two episodes left to air -- if that -- the Universal Media Studios/Imagine TV-produced "Friday Night Lights" is in much better shape. It'll have six episodes in the can when it returns early next month from a short holiday break.
"We're hoping that the lack of original (scripted) competition will help the ratings," Manze said. "Just by default, we should see some kind of increase."
It helps that "Friday Night Lights" isn't the 98-pound ratings weakling it appeared to be last season. In fact, NBC's decision to move the show to Fridays -- a shift some fans feared was a death sentence -- seems to have worked out well.
Opposite two decently performing newcomers that have been given big promo pushes (CBS' "Moonlight," ABC's "Women's Murder Club"), "Friday Night Lights" has emerged as the No. 1 show in its 9 p.m. time period with viewers 18-34, making it the youngest scripted show on any network's Friday lineup.
DVRs have also been a boon to the skein, one of the most time-shifted on TV -- ratings rise 18% when you count viewership that takes place after the first date of broadcast.
And while its overall viewership isn't huge, it's the right kind: No other drama on TV has a higher concentration of viewers that make more than $100,000 a year.
"The national press has put 'Friday Night Lights' in this box of 'We love it, but it's too good for television and it's never going to work,' " Nevins said. "But I think they're missing the story. Between the upscale demos, the young demos and the enormous amount of DVR viewing this show attracts, this show is actually starting to work on Friday nights."
Indeed, according to fast national Nielsen data, the Dec. 7 fall finale tied for first place among adults 18-49 in its timeslot and will likely end up a clear-cut first once DVR data is factored in.
Manze also noted that "Friday Night Lights" has something else going for it: its pricetag.
He wouldn't talk specifics, but industry insiders estimate the show's per-episode pricetag at a little more than $2 million -- about $500,000 less than the typical network drama. Throw in deals for subtle product placement with the likes of Gatorade and Applebee's, and NBC has plenty of reasons to stick with "Friday Night Lights."
Despite the good news, however, the show's still not a sure thing for renewal.
"It's too early to celebrate," Nevins admitted. "But I like our chances."
:eek: :eek: Danas volim štrajk :D Danas mi je štrajk dobra stvar :zubo:
:cheer: :tulum:
maaarin
22.12.2007., 01:35
Evo sad sam malo kopao po netu (po The Futon Criticu, točnije :D ), zadnji datum koji je zakazan za FNL je 8.2. - nakon otga ze njegov timeslot piše to be announced... Dakle, vjerojatno do onda imamo FNL...
Joj steta :( Posle februara nista :(. AAAA mrzim strajk :(. Meni vec nedostaje FNL.
Ja sam tek danas stigao pogledati ovu zadnju epizodu koja je bila PREDOBRA. Jebačka.
Netko gore je napisao da bi Matt trebao prestati slušati Smasheve savjete i, iako je to možda i istina, nadam se da se to neće dogoditi, jer su njihove scene gotovo sve uvijek :top:
Super mi je bila ona scena s Julie i njezinom starom kad se svađaju.
Ali najgenijalnija od svih scena mi je bila ona vrlo kratka između Coacha Taylora i Tima, kad mu ovaj dođe u ured, a Coach kaže: "Treba mi netko tko je izdao tim, tko ne vodi brigu o sebi, tko mi duguje uslugu... Pada li ti netko na pamet, možda?" JEBENO! :top:
Koliko sam skužio sad neko vrijeme neće biti FNL-a? Kad se to ponovno počinje prikazivati?
Koliko sam skužio sad neko vrijeme neće biti FNL-a? Kad se to ponovno počinje prikazivati?
U petak, 4-tog januara :)
**girl**
02.01.2008., 22:57
Molim vas neka neko stavi link za prvu sezonu jer sam našla samo za drugu
evo cjela 1. u 1 torrentu.
http://www.xtvi.com/index.php?mode=details&id=30732
ovo su sve epizode do sad, ali mores birat koju ces(isto torrenti)
http://www.xtvi.com/index.php?mode=home&id=
evo cjela 1. u 1 torrentu.
http://www.xtvi.com/torrent/30732/Friday_Night_Lights_-_Season_One_Complete
ovo su sve epizode do sad, ali mores birat koju ces(isto torrenti)
http://www.xtvi.com/tv_show/110/Friday_Night_Lights
Pipl jos jedan dan do big returna :D Dobro nama je to 2 dana al svejedno :D Bas sam se uzelio novih epizoda
maaarin
05.01.2008., 22:39
Još nitko ništa nije pisao?? :eek:
NAJBOLJA EPIZODA SEZONE :s KAPA DOLJE :s
napisao sam review na TV.comu maloprije pa mi se neda sve ponovno pisat, evo c/p :D
The best episode of the season so far. Without a doubt.
I can't believe how fast the hour flew by... At first, I was kinda worried, with the whole tornado thing... And then you see the tornado... I was like, nooo, they're gonna start using special effects :D But I'm glad they didn't do the entire episode about the tornados like in Desperate Housewives...
And after the opening scene, things just started getting better and better... The Tim at the Taylors storyline was absolutely hilarious, and then we also had a lot of stuff happening at the school, with that other team coming, and it really felt like I was watching the best teen show ever... Then we had the two sisters storyline... Tami and the other one, Jesalyn Gilsig, right... Connie Britton once again proves what a brilliant actress she is, but of course, coach Taylor (Kyle Chandler) was also awesome when he came in and finally made that other coach look like an idiot...
The only thing I hated about it was the last scene... The Julie-Tim interactions were great, but to end like this... Really made me feel sad... And by the looks on Tim's face you could see he was so sad to go, because this was probably the first time he felt like a part of a real family...
And the Tyra-Landry storyline - I like it now because the whole murder thing is gone, but it is frustrating! Just get together! The two of them have so chemistry together, it's just heartbreaking watching them fight on the show...
I still don't get it: Why do people not watch this show??? Why?! This show is better than some stupid, unrealistic Heroes, that soap One Tree Hill or the big, fancy doctor show Grey's Anatomy... Don't get me wrong, I watch all three of them, but compared to Friday Night Lights, they are junk. Junk..
Skinuto al jos ne pogledah. Budem sjutra to pogledao :D
maaarin
05.01.2008., 23:03
Ja ozbiljno razmišljam da si naručim s neta 1. sezonu oriđiđi :D Toliko me fascinirala ova epizoda :zubo:
Merry Gentry
06.01.2008., 00:16
Slažem se s time da je ovo najbolja epi.ove sezone!:s
Kraj mi je slomio srce-koji pogled u Timovim očima,stvarno se osjetila sva tuga i očaj...
Odlične scene i interakcija između njega i Julie,nisam ih nikada zamišljala kao prijatelje ili par, a i vrlo su rijetko do sad imali zajedničke scene-ali kemije među njima je odlična.:top:
Nadam se da će uskoro završiti ovu pat situaciju među Tyrom i Landryjem kao i između Julie i Matta.Šteta što nije bilo Jasona u ovoj epi.,a i Lylu smo vidjeli samo na kratko...kad bi barem epi.trajala duže,ovako ovih 40-tak minuta tako brzo proleti.:(
Što mislite hoće li ovo biti posljednja sezona i hoće li se uopće snimiti kakav kraj ako ne bude nove sezone s obzirom na štrajk?
Mislim da ću poluditi od bijesa ako se dogodi tako nešto-glupi Ameri otkažu seriju zbog male gledanosti a mi ne dobijemo kakav-takav kraj zbog štrajka?!:mad:
maaarin
06.01.2008., 00:45
NBC-u i ovako i onak trebaju završiti Scrubsi i ER ove godine... Otkazali su Journeymana i Bionic Woman... Las Vegas će isto vjerojatno završit... Pitanje je hoće li Law and Order nastavit nakon ove sezone... Po svemu sudeći, ne mogu riskirati da još puno toga otkažu jer će im trebat HRPETINA novih serija... A više od pola njih će garantirano propas, a NBC je tako i tako već par sezona u klincu s rejtinzima...
I ovako i onako sad kad je štrajk nema se kada i nema tko napisati nove pilote, tako da je pitanje koliko ćemo novih serija najesen gledati, a koliko njih neće biti realityi... Mislim ,barem mislim da bi NBC trebao ostaviti FNL sada gdje je, jer u svom timeslotu sada postiže sasvim dobre rezultate među adults 18-49 i sa Las Vegasom i 1 vs 100 čini odličnu noć petkom za NBC... A svi znamo koliko serija inače uspije petkom...
Eto mojih par zrnaca mudrosti :D
maaarin
06.01.2008., 00:50
Promo za 11. epizodu :D
http://youtube.com/watch?v=Lz1dokC_wuk
Jadan :( :zubo:
OK ovo en da je bila najbolja epizoda ove sezone u FNL nego najbolja sezona ove sezone SVIH SERIJA. Zaista, uz Dextera FNL mi je bez sumnje NAJBOLJA PRIMETIME SERIJA koju sam imao prilike gledati.
Ono sto toliko volim u ovojs eriji su odrejdene scene KOJE APSOLUTNO OSTAVE BEZ DAHA.....a u ovoj ih je epizode bilo masu. Fenomenalna je recimo bila scena izmedju Erica i onog drugog morona coacha kada je krenuo na Tima....stvarnmo fantasticno uadjeno, isto je predobra scena bilo kada Landy skoci na onog lika jer se upucavao Lyle, i po meni prejaka scena pred sami kraju izmedju Nadrija i Lyle na zabavi....fenomenalnu uradjeno. Naranvo necu ni spominjati Matt-Julie stvar.....nikad njih dvoje nijesam mogao zamisliti kao cuple a sasvim dobro funkcionisu.
Fenoemnalna scnea i izmedju Tami i njene sestre,....predobro i napisana i odglumljena. Isto tako je odlicna bila scena kada Matt i Carlota (jel se tako zvase :D) ulaze u onaj restoran i Julie i Matt ih sretnu.
Zaista me show odusevio...i maarine....ako uspijes poruciti prvu seoznu preko neta, pls javi mi da me uputis kako si to uspio s obzirom da me ovaj show odusevio :D> Kad vec mogu imati original lost i dh prve dvije sezone moram i ovo :D
I iskreno se nadam da ce serija dobiti novu sezonu. Za novi termin nijesam bas siguran, s obzirom da izgleda da se sasvim dobro snasla u ovom friday death-slot terminu. Jer stvarno bi bila ogromna steta ukinuti ovako dobru i genijalnu seriju.
Naranvo necu ni spominjati Matt-Julie stvar.....nikad njih dvoje nijesam mogao zamisliti kao cuple a sasvim dobro funkcionisu.
Isto tako je odlicna bila scena kada Matt i Carlota (jel se tako zvase :D) ulaze u onaj restoran i Julie i Matt ih sretnu.
u ove 2 recenice si zamjenio matta i tima :D
ali u svakom slucaju odlicna epizoda. Bilo mi zao tima na kraju, nije to zasluzio.
Julie:cice: :D
maaarin
12.01.2008., 19:26
Još jedna super epizoda :cerek:
Drago mi je što se sve riješilo sad sa Rigginsom :s Iako mi se čini da ćemo vrlo brzo ponovno vidjet debelog dilera :D
I toliko likova nije bilo :eek: Lyla, Tyra, Landry, Street, Buddy :confused:
Iako sam čuo da su im smanjili budžet kad su im dali zeleno svjetlo za 2. sezonu, tako nešt, pa ne mogu u svakoj epizodi imat sve likove... Neam pojma o čem se tu radi i zašt je to tako, ali izgleda da ih ne izostavljaju namjerno...
Jos jedna predobra epizoda.....u potpunosti sam uzivao!!!!
Cijela stvar sa Smashom je bila i vise nego zanimljiva...i mnogo mi je drago sto je uspio da prodje na TMU i sto se sve razrijesilo.
Prica sa Timom i BIllom mi je isto odlicna sada....super mi se cini zaplet sa onim novcem sto su ga uzeli onom freaku.
Bice mi zao sto Shelly odlazi...meni je ona blia bas otkacen i smijesan lik i imala je odlicne komentare.
Predivne scene na samom kraju epizode sa Erikom, Julie i i drago mi je sto se sve polako stabilizuje
Odlicna serija....iz epizode u epizodu je sve bolja i bolja....mnogo ce mi nedostajati kad sez avrsi ova sezona.
Sa druge strane....poceo sam aktivno da pratim NFL :D. Dobro sad ne bas aktivno da redovno svakodnevno praitm sto se desava u timovima i da znam imena svih igraca, al imam ekipu (tj 2 :D) za koje navijam i svaku playoff utakmicu koju sam dosad imao prilike da pogledam sam odgledao. Sinoc sam gledao Jacksonville (koji je inace moj favorit) at New England i iako je Jacksonville na kraju izgubio, bila je to odlicna utakmica...i preporucujem svima koji skidaju NFL da skinu ovu....necete zazaliti!
I toliko likova nije bilo :eek: Lyla, Tyra, Landry, Street, Buddy :confused:
Dobro Tyra i Landry su imali svoju pricu prethodnih par epizoda tako da im odmor u jednoj epizodi nece nista smetati. Lylu cemo sudeci po promou gledati vec u sledecoj epizodi dok Strreta i Buddija stvarno odavno nijesmo vidjeli. Vjerovatno je to zbog srezanog budzeta, i zasad to ne smeta previse i ne utice na samu radnju. Nadam se da ce i dalje biti tako jer uprkos tome meni su oni ove godine sjajni.
maaarin
19.01.2008., 17:35
Malo slabije epizoda, ali i dalje :cerek:
Dobri guest starovi :eek: Matt Chuzchry, Francis Capra :top: :top:
Čudno mi je Logana bilo vidjet takvog zalizanog :zubo:
Opet mi žao Rigginsa :(
I ona zadnja scena: I Think she's over me. :tuzni: :zubo:
I napokon barem jedan kadar u kojem se pojavljuje Street :rofl:
nije se ni mene pretjerano dojmila epizoda...iako me sandman ugodno iznenadio:top:
p.s.
http://www.newtorrents.info/search/NFL+AFC+Chargers+Patriots
pa ako se nekome da skidat...
Merry Gentry
21.01.2008., 15:12
Meni je epi. bila baš odlična!:top:
Nije ni ništa lošija od ostalih,možda čak i bolja jer su imali super guest-stars iz nekih mojih omiljenih serija :cerek: i vidjeli smo što Tim stvarno osjeća prema Lyla-i.A i ono teško odvajanje od bebe Gracie mi je bilo super prikazano...tako realno i slatko.
I još jedan plus od mene za rješavanje one glupe situacije između dosadne med.sestre i Matta-hvala bogu da je to natezanje završilo!:s
maaarin
21.01.2008., 16:07
Da, čini se kao da kako se bliže kraju sezone rješavaju sve te dosadne i nerelane (za FNL, barem) storlineove :top:
Meni se ipak recimo mnogo svidjela ova epizoda. Uopste FNL mi je trenutno jedina serija (naglasavam serija ne reality :D) uz kojih mi zaista tih 40 minuta naprosto prolete i u kojoj svih 40 minuta istinski uzivam. I mnogo mi je drago kada gledam fantastican nacin na koji se likovi razvijaju.
Po pitanju epizode, i meni je drago sto se rijesilo ovo sa Matom i Carlotom. Sad mu je put otvoren ka Julie :D
Tima mi je bilo bas zao :( Jos sad kad krenu pricu sa onim likom sto mu je ukrao pare...ne pise mu se bas najbolje.
Prejaka mi je bila scena za vecerom u porodici Taylor :D One Juliene upadice su mi bile predobre :D
Uglavnom rpedobro....i jedva cekam novu epizodu. I mislim da je ovo jedina serija zbog koje actually zelim da se zavrsi onaj stupidni strajk jer ce po nestanku ovih nove epizode mnoooogo nedostajati.
Promo za sledecu epizodu
http://www.youtube.com/watch?v=TYDS05jP2CA
mnogo dobr izgleda.
inace....odavno nijesmo imali neki mec :D nedostaje mi malo tog fudbala :D
Cudno da jos niko nije komentarisao novu epku :D. Mada dobro tek je danas izasla :D
Kako se blizimo kraju sezone radnja je sve bolja i bolja. Fenomenalne su mi bile scene sa Timom u danasnjoj epizodi. Prvo ono sa Lylom a onda i obracun sa onim dilerom.....tako je realno i dobro odradjeno da su me zaista odusevili.
Zaplet koji nijesam ocekivao mi je i onaj sa Smashom....svidja mi se kako u ovoj seriji svaka akcija ima reakciju...koja djeluje odmah, nema ougovlacenja. I moram reci da mi je bas zao Smasha :(
Napokon i nesto od Jasona.....zanimljivo :D Super su mi bile scene u stanu sa onim likom :D
I da....highlights epizode: Tyra trenira odbojku :D I ono izivljavanje na Rigginsa :D. Isto su mi bile predobre scene sa Landrijem i onom novom :rofl:
I koliko je zapravo epizoda jos ostalo? 2?
FNL ROCKS :D :D
maaarin
26.01.2008., 22:08
Ja totalno zaboravio, a odgledo je jutros :zubo:
Još 2 epizode, da :cry:
Super epizoda... Drago mi je da su sad svi stari likovi bili u njoj, a zapravo je bilo najmanje Coacha :D
Napokon neki storyline za Streeta :cheer: I ona scena sa Rigginsom, kad mu Lyla dođe :cerek: Njih dvoje tako trebaju završit zajedno :zubo: Iako ne želim mrzit Logana (on će uvijek biti Logan :zubo: ), al jednostavno moram :D
I da - još jedan loš storyline je gotov - ono sve sa novcem :cheer:
I Smash... Nekad me takve stvari isfrustriraju, i taj rasizam u Americi me tako živcira :rolleyes:
maaarin
26.01.2008., 22:09
I NARAVNO - Tami kao trenerica :s :s Majke mi, plakao sam dok sam to gledao :lol:
Tyra je napokon bila u nekoj vedroj priči :D
Super epizoda :top:
Napisao sam dupli post jer oću sve smajlove, a smijem samo 10 :zubo:
@marin
Pameta nacin da se zaobidje to ogranicenje od 10 smajlica po postu :D Mene to stalno zeza :D
Uglavnom promo za sledecu epizodu :s :eek::eek::eek:
http://www.youtube.com/watch?v=ZgegAWhItR8
sve postaje bolje i bolje!
maaarin
26.01.2008., 22:55
A štajaznam, meni će Saracen uvijek biti tupavi klinjo koji igra football za svoju baku :zubo: Tak da mi ovo baš i ne sjeda, al ajd vidit ćemo :D
Očito postaje sve bolje i bolje, al epizoda sve manje i manje... Ja neću moć gledat zadnju... pomisao da je to možda zadnja ikada mi daje glavobolju :flop: :(
A štajaznam, meni će Saracen uvijek biti tupavi klinjo koji igra football za svoju baku :zubo: Tak da mi ovo baš i ne sjeda, al ajd vidit ćemo :D
Upravo sam takvu reakciju i ja imao na to :D. Al i da krenu u tom rpavcu sa njegovim likom imaju opravdanje s obzirom da se njegov lik cijelu sezonu tako razvijao u tom nekom pravcu...za azliku od one Juliene nagle promjene sa pocetka sezone.
Očito postaje sve bolje i bolje, al epizoda sve manje i manje... Ja neću moć gledat zadnju... pomisao da je to možda zadnja ikada mi daje glavobolju :flop: :(
Cuti.....ja sam ekstremno optimistican po pitanju ove serije.....MORA da bude trece sezone.....ima da im licno dodjem u nbc ukoliko pokusaju da ukinu fnl :D. Ipak, ja sam vec odlucio da cu po zavrsetku 15-te krenuti u repriziranje citave serije :D. Cisto da mi ne bi nedostajala serija....dok cekam nove epizode :cerek: A jos ako nadjem tj anvucem jos nekog da gleda i komentira sa mnom all over again :D Prezadovoljan
maaarin
26.01.2008., 23:26
Ma ako ukinu seriju, slat ćemo im nešt ko Jericho fanovi... :D Samo moramo smislit neš :D
Ništa vas nisam čitao, ništa vas nisam čitao... Nisam pogledao već četiri epizode... Čekam još malo da se nakupi i onda lagani maraton... Vjerojatno preko vikenda sad ovog kad dođe.
Jedva čekam! :cheer:
Ništa vas nisam čitao, ništa vas nisam čitao... Nisam pogledao već četiri epizode... Čekam još malo da se nakupi i onda lagani maraton... Vjerojatno preko vikenda sad ovog kad dođe.
Jedva čekam! :cheer:
a ja se bas zacudio gdje si ti :D Cekamo kmentare :)
Mini Me
29.01.2008., 21:32
Ehh skidam prvu sezonu pa da vidimo jel valja kaj.
maaarin
29.01.2008., 21:47
Nedo ti bog da kažeš da ne valja :zubo:
I nemoj odma odustat, pilot je malo dosadnjikav, al postane puno bolje pred kraj :top: :D
Mini Me
29.01.2008., 22:03
mkej ajde idi skomentiraj topik kaj sam otvoril ovdje.
Ja ne znam zasto vam je pilot doadnjikav bio. Meni je to jedan od najboljih pilota u zadnjih par godina....ozbiljno.....odgledao sam pilot i odmah sam morao skinuti novu epizodu. :)
Mini me.....cekamo komentare :)
pilot je malo dosadnjikav
MOLIM?! Ovo je bogohuljenje! Pilot Friday Night Lightsa je izvrstan! Izvrstan! Možda i najbolja epizoda cijele serije za sada.
MOLIM?! Ovo je bogohuljenje! Pilot Friday Night Lightsa je izvrstan! Izvrstan! Možda i najbolja epizoda cijele serije za sada.
Drago mi je da nijesam jedini koji ovako misli :D
maaarin
29.01.2008., 23:27
Priznajem :D Zato sam i počeo dosta kasno gledat seriju... Jer nisam bio raspoložen za gledanje, a meni je trebalo nekog humora il neš... I onda sam odustao prvo... Al znate kolko sam obožavam seriju :angel:
I da vas podsjetim (a pretpostavljam da mozda i znate): ove nedjelje najgledaniji sportski dogadjaj: Superbowl u nedjelju u 23:55: NE Patriots vs NY Giants....jeddva ceeekam :D
maaarin
29.01.2008., 23:28
Još kad bi imo negdje gledat :flop:
Još kad bi imo negdje gledat :flop:
Ne znam dal imas Sportklub u kablovskoj....na njemu bi trebao da bude prenos (ide prenos na srpskoj pretpostalvjamd a ce ici i na hrvatskoj verziji, jer mislim da je ista verzija samo komentatori razliciti). A ako ne on...svejedno tu noc prosaltaj malo kanale po kablovskoj (mislim da ide na njemackom ARD-u i sl) jer je to sportski dogadjaj koji prenosi veoma veliki broj tv stanica u svijetu. I pravi je spektakl.
Mini Me
30.01.2008., 00:06
ma nije mi gotova jos prva epka uzas.
skido sma housea on mi je na 70% i ovo na 3%.
Pa sam, pobrkal i zabrijal da je FNL na 70 a house na 3%.
Nis valjda cu sutra gledat
maaarin
30.01.2008., 01:05
Ne znam dal imas Sportklub u kablovskoj....na njemu bi trebao da bude prenos (ide prenos na srpskoj pretpostalvjamd a ce ici i na hrvatskoj verziji, jer mislim da je ista verzija samo komentatori razliciti). A ako ne on...svejedno tu noc prosaltaj malo kanale po kablovskoj (mislim da ide na njemackom ARD-u i sl) jer je to sportski dogadjaj koji prenosi veoma veliki broj tv stanica u svijetu. I pravi je spektakl.
Jao da, imam Sportklub :cheer:
Sad su mi ga nedavno stavili na kabelskoj pa ga se nisam ni sjetio :D Ajd super :top:
Imam i ja Sportklub! Imam i ja Sportklub! :cheer:
Eto onda cete imati priliku da gledate :D Pa da onda u ponedjeljak zajedno iskomentiramo i to ovdje :D
maaarin
30.01.2008., 16:44
Ajd super :D :top:
Merry Gentry
02.02.2008., 14:14
Savršena nova epizoda!!:s:s
Toliko odličnih scena i interakcija među likovima.
Najbolja je ona pod tušem izmedu coach Taylor-a i Matta - toliko realnosti,emocija i odlične glume ne dobijemo u čitavoj sezoni većine serija danas.
Tyra & Landry :cerek:
Super je i scena u baru između Lyle,Chrisa i Rigginsa - vidi se da je njoj još toliko stalo do njega, ali nikako da si to prizna.Nadam se da će se situacija ubrzo riješiti.
Iako,još je samo 1 epizoda ostala do kraja.Ne želim niti pomisliti da bi to mogla zadnja uopće.:(
Nadam se da će NBC ipak odlučiti dati još jednu sezonu FNL-u.:moli:
maaarin
02.02.2008., 16:31
Ja nemam šta komentirat - još jedna predobra epizoda :D Već sam se naviknuo :zubo:
:s :s
Iako,još je samo 1 epizoda ostala do kraja.Ne želim niti pomisliti da bi to mogla zadnja uopće.
Nadam se da će NBC ipak odlučiti dati još jednu sezonu FNL-u.
Nijesam jos pogledao epizodu samo samo letimicno rpocitao vase komentare :D Internet me zestoko zajebavao od jturos tako da sam jedva ckinuo....al sad je epka tu pa cu veceras gledati :D Vezano za ovo......ja ni ne mislim da ce 15-ta biti lat ever. Ako nista drugo strajk ce zavrsiti pa cemo valjda ove sezone vidjeti makar jos 2-3 epizode.
A maarine....s obzirom da ti to vise pratis nego ja....kakva je gledanost FNL-a? mislim dal ima nekog poboljsanja od samog pcoetka sezone ka ovamo i u odnosu na proslu seoznu? :)
Nadjoh ovo na nbc-jevom forumu :( Nije mi dobro :(
Radar: Quick question! A lot of us are happy that you've kept Friday Night Lights on the air despite lousy ratings. It's totally the best show on TV. But is there going to be another season?
Silverman: Do you watch 30 Rock? That's the best show on TV.
Not regularly. But what about FNL?
Start watching 30 Rock. It's the best show on TV.
I don't want to watch 30 Rock. I want to watch FNL. I love it.
I love it. You love it. Unfortunately, no one watches it. That's the thing with shows. People have to watch them. We're NBC, we have a reputation to uphold. And, man, with this writers' strike … well, we'll see what we can do. But start watching 30 Rock.
maaarin
02.02.2008., 20:29
Đizs, Ben Silverman da tak neš kaže :rigo:
maaarin
03.02.2008., 22:31
Današnji dan mi je bio stvarno dobar - nedjelja je ( :D ), Superbowl je i štrajk završava.. I jedino što me je rastužilo je sudbina FNL-a... NBC je jučer objavio da 2. sezona izlazi na dvd u TRAVNJU, dakle postoji mogućnost da serija ni ne nastavi dalje sa punih 22 epizode iako ih je lagano snimit što je velika naznaka da se NBC rješava FNL-a :cry: :mama:
Da.....SUPERBOWL JE :D :D :D Evo idu reklame na SK-u....u 23 ce ici Road to Superbowl....pregled svih znacajnih utakmica ove seozne...a nda u 23:55.....SHOWTIME :D PATS AT GIANTS....jedva cekam. Prenosi ce jos ici i na ARD-u (njemaski besplatan program na astri 19 stepeni istocno) i TW 1 austrijskom programu (kao i ARD). naravno u CG ce ici na Elmagu (pretpostavljam) a u kablovskom sistemu na Sport Klub Srbija (pretpostavljam i hrvatska)
po pitanju sudbine FNLa....otkad sinoc procitah ono...u dubokoj sam depresiji :(. ne znams to cu ukoliko prekinu....nijednu seriju ne gledam trenutno sa tolikim uzitkom kao FNL sada ( I da.....definitivno sam odlucio da nabavim original DVD i prve id ruge sezone
Da napomenem...poceo je Road to SuperBowl na SK-u :D
maaarin
03.02.2008., 22:59
Da.....SUPERBOWL JE :D :D :D Evo idu reklame na SK-u....u 23 ce ici Road to Superbowl....pregled svih znacajnih utakmica ove seozne...a nda u 23:55.....SHOWTIME :D PATS AT GIANTS....jedva cekam. Prenosi ce jos ici i na ARD-u (njemaski besplatan program na astri 19 stepeni istocno) i TW 1 austrijskom programu (kao i ARD). naravno u CG ce ici na Elmagu (pretpostavljam) a u kablovskom sistemu na Sport Klub Srbija (pretpostavljam i hrvatska)
po pitanju sudbine FNLa....otkad sinoc procitah ono...u dubokoj sam depresiji :(. ne znams to cu ukoliko prekinu....nijednu seriju ne gledam trenutno sa tolikim uzitkom kao FNL sada ( I da.....definitivno sam odlucio da nabavim original DVD i prve id ruge sezone
Ja si isto kontam naručit s Amazona ili neke takve stranice :zubo:
Yup i ja :D> Ako ne odem prije u USA :D
a to gledam onako....ako cu vec gledati prvu i drugu sezonu iznova i iznova barem da gledam to u DVD kvaliteti sa svim onim divnim dodacima i predivnim omotom :D
Ne znam dal ste vidjeli...predobar slanak: http://seattlepi.nwsource.com/tvguide/349705_roush1.html
maaarin
04.02.2008., 00:13
Jesam ja čorav il šta - meni je na SK-u BarcaTV?! :eek: :mad:
maaarin
04.02.2008., 01:55
Lažna uzbuna - evo gledam sada :D
Dobra je utakmica, moram reć da sam se i ja zakačio za am. nogomet :rofl:
maaarin
04.02.2008., 04:08
KAKVA UTAKMICA :s
Giantsi! :cheer: :jumping: :top: :top:
Onaj zadnji touchdown mi je bio nevjerojatan :s :s
Od danas sam službeno ovisnik o footballu :D :top:
IZVANREDNO IZVANREDNO IZVANREDNO! Fenomenalna utakmica....ubjeldjivo najbolja dosad koju sam imao prilike da gledam. I mada sam jutro ustao u 07 nije mi uopste bilo zao sto sam probdio noc do 04:30 :D
Navijao sam za NYGiantse. I opet mozda nijesam toliko navijao za NY Giantse koliko sam navijao protiv Patriota :D. I zadnja cetvrtina je pruzila toliku napetost da sam doslovno sjedio pred tv-om it resao se :D. Na Onaj sjajan pas Manninga za touchdown poceo sam ko lud da skacem po sobi i slavim :D. mogu onda tek da zamislim koja je euforija bila u New Yorku tek. Mnogo mi je drago sto su Giuantsi osvojili ovaj Superbowl jer su imali zaista fantasticnu igru, prije svega izuzetnu jaku odbranu koja nije davala mogucnost Patriotama da se probijaju puno ka end zoni Giantsa i time umanjivala mogucnost postizanja bodova.
Zaista zaista IZVANREDAN SHOW......nijedan sportski program me nije uspio zadrzati punih 4 sata pred tv-om :D a SB jeste :D I to svih 4 sata apsolutno u neizvjesnosti, tim prije sto sam imao favorite za koje navijam.
Inace.....htio sam da odem u kladionicu i kladim se na NY Giantse jer sam vjerovao da mogu da pobijede Patriote :D> kvota je bila oko 11....sad mi je krivo sto to nisam ucinio :(
Izvrsno izvrsno izvrsno....ostaje jos probowl za nedjelju dana.......i onda duuuga pauza od 6-7 mjeseci do pocetka nove sezone :D
Ova me utakmica bas oraspolozila s obzirom da sma bio u depri zbog FNL-a.......sad mi jeidno hvali vijest o obnavljanju FNL-a za trecu sezonu pa da mogu mirne duse da slavim :D
I jedna znaimljivost koju je komentator bio rekao:
Naime u New Jersey postoji neka svinja koju zovu Princess i koja prorice koji ce tim pobijediti :D. I navodno od 16-7 predvidjanja pogotovila je bila vecinu. I na samom pcoetku utakmice (ovo je bitno jer da sam cuo poslije ne bih im vjerovao :D) komentator prica to o princess i kako je ona predvidjela da ce Giantsi pobijediti :D> Ostalo je istorija :D
Evo mene sa jos jednim postom :D Promo za sledecu (necu se usuditi i reci last ever) epizodu FNL-a:
http://www.youtube.com/watch?v=ppFiCKZ35-U
Peter Berg glumi Taminog bivseg :D
Uhu 4-ti post zaredom moj :D Al moram ovo postat.
Malo pozitivnih vijesti: http://www.variety.com/article/VR1117980019.html?categoryid=2522&cs=1
Po meni bi bilo sjajno kad bi prebacili seriju da ide iza Heroja......al ne znam koliko ce se NBC usuditi na to.
p.s.
jel neko jos osim maarina i mene gledao SB 42? :D
Uhu 4-ti post zaredom moj :D Al moram ovo postat.
Malo pozitivnih vijesti: http://www.variety.com/article/VR1117980019.html?categoryid=2522&cs=1
Po meni bi bilo sjajno kad bi prebacili seriju da ide iza Heroja......al ne znam koliko ce se NBC usuditi na to.
ovo bi bilo izvrsno.nebi volio da fnl dozivi istu sudbinu kao dark angel...
p.s.
jel neko jos osim maarina i mene gledao SB 42? :D
ja sam gledao preko sopcasta...od 00.00 do 2.30 nisam mogao vise izdrzat. Ali sam pogledao higlightse drugi dan. Izvrsna tekma, i drago mi je da su giantsi dobili(kladio sam se s frendom :D).
eli manning:s:s
brady me nije nesto impresionirao, iako su ga dobro cuvali.
sve u svemu :s:s...mogao bi se naviknut na ovaj sport:top:
maaarin
04.02.2008., 23:23
Jeste vi skontali da su QB-ovi i od Gianta i Patriotsa, Manning i Brady, zapravo najsitniji i izgledaju ko neki mali piceki koj iigraju golf :zubo: Ko Saracen :rofl:
Jeste vi skontali da su QB-ovi i od Gianta i Patriotsa, Manning i Brady, zapravo najsitniji i izgledaju ko neki mali piceki koj iigraju golf :zubo: Ko Saracen :rofl:
U tome je i car ovog sporta. Uopste nije bitno (za pojedine pozicije) kakav si, koliko imas kila vec je bitno koliko radis i koliko sebe dajes. i posebno mi se svidja sto je to sport gdje prije svega pobjedjuje inteligencija :D
Mogli bi sa pocetkom sledece sezone organizovati ovako gledanja i komentiranja utakmica :D Pogotovo ukoliko hrvatski SportKlub otkupi kompletnu sezonu za prenos ko sto je to sa nasom verzijom pa onda nece biti cimanja oko toga hoce li biti prenosa ili ne :D
Inace....ja sam bio UBIJEDJEN da ce NYG pobijediti....mada moram da priznam da su me upravo najvise iznenadili u odbrani jer doslovno se Tom brady sa svojim napadom nikako nije mogao da probije do end zone Giantsa....i to me odusevilo kod Giantsa i zasluzuju svaku pohvalu :D
maaarin
05.02.2008., 02:09
Upravo sam pročitao da je navodno u cijelom svijetu utakmicu pratilo bilijun ljudi :rofl: :rofl: :rofl:
Jel to uopće moguće?! :zubo:
Bilijun? Jel to milijarda? :D
Ako jeste ne vidim zasto ne bi bilo moguce...pa samo u USA ih je bilo skoro 100 miliona onih koji su BEZ PRESTANKA bili uz TV. Kad tako pogledas, dovoljno je da onda u preostalih 232 drzave (s obzirom da je prenos bio navodnoo u 233 drzave svijeta) bude makar u prosjeku 4000 gledalaca (sto uopste nije nemoguce)....i eto ti milijarde :D
maaarin
05.02.2008., 14:22
The world population is the total number of humans on Earth at a given time. In January 2008, the world's population is believed to have reached over 6,641,114,625 (6.6 billion).
Svaki 6/7 stanovnik cijelog PLANETA da je gledao?! :misli:
Pa ovako to igleda puno :D. Al kad malop pogledas i poslozis brojke....vidis da nije nemoguce. A apsolutno nije nemoguce da je u prosjeku u svkaoj zemlji prenos gledalo 4000 gledalaca.
Mini Me
05.02.2008., 20:50
ja nisam gledal :mama:
ah there's always next year :zubo:
maaarin
05.02.2008., 21:39
Imaš za skinut :D
Ja sam si skinuo i kad mi bude dosadno, ima da opet gledam :zubo:
Zaš je sad gotova sezona taman kad sam se navukao?! :mama:
Niti ima ikakvih "repriza" utakmica na SK-u :(
Ne znam za hrvatski SportKlub al na srpskom je juce od 4 do 8 bio snimak. Veceras ce isto biti...u 23:50 Road to Superbowl i onda nakon njega utakmica.
Sto je najgore....ja sam imao mogucnosti sve to fino snimiti na kompjuter tv karticom sa lokalnog programa iz cg koji je isto davao snimak al se nijesam toga sjetio :( I neopisivo mi je krivo. Al bez sumnje cu ovo nekad morati skinuti. ipak mnogi ovaj SB smatraju za najbolji ikada.
Marine....jos nije sezona gotova :D Sledece nedjelje je Probowl....sll stars utakmica AFC vs NFC....bice zanimljivo....naravno prenos i snimak na SK-u :) Isto tako na SK-u su obecali da ce imati tokom narednih mjeseci snimke nekih legendarnih utakmica.....mozda ce cak biti svake nedjelje barem jedna utakmica....tako da ce biti materijala :D> iako sad slijedi i period drafta pa ce ito biti dosta zanimljivo :D
maaarin
05.02.2008., 22:27
Ajd fala bogu :D :top:
maaarin
05.02.2008., 22:45
Sad sam se informirao malo, mislim da počinje prijenos u 22:30, tako da ću čak ove nedjelje i spavat navečer :lol:
I čitam sad okolo, gledam kako ta sezona izgleda, ko, gdje kako igra :D Sad imam još jedan razlog da se veselim jeseni :D :klopa: :top:
Sad sam se informirao malo, mislim da počinje prijenos u 22:30, tako da ću čak ove nedjelje i spavat navečer :lol:
I čitam sad okolo, gledam kako ta sezona izgleda, ko, gdje kako igra :D Sad imam još jedan razlog da se veselim jeseni :D :klopa: :top:
Da izgleda da su pomjerili...prije je bila najava za ponoc. Ja cu razmislit dal da gledam ovu nedjelju jer cu imat osiguran snimak :D Al s obzirom da je u 22:30 to bi onda trebalo bit gotovo do 01:30....tako da to nije strasno :D
Po pitanju jeseni.....ja cu napokon imat nekog da pricam o NFL-u :D
Jos samo da nam produze FNL :(
maaarin
05.02.2008., 22:57
Joj ja se samo molim da mi kabelska do onda ne makne SK :zubo: Jer imao sam DCM i onda je BNet njih preuzeo i stavio SK kao zamjenu za Tuzlanski kanton, ak se ne varam... A sad ako SK nije gledaniji od TK-a, onda stvarno :zubo:
Što se tiče FNL-a, naišao sam na ovo na E!-u:
Karina in Miami: I can’t believe the last new episode of Friday Night Lights airs this week. I want more! Any hope?
The Academy of Television Arts & Sciences just honored the show and executive producer Jason Katims told us that when the strike ends, he and his cast and crew are ready to go. We also learned that Katims wrote the last three eps in just three days, so he’s definitely capable of getting the job done. Unfortunately, whether or not this show sticks around is up to the network. So, I have an important brainstorming favor to ask of you fellow FNL fans: How can we help save this show? How can we get more people watching? How can we spread the word? Please email me any and all ideas (no matter how small or crazy) to tvdiva@eonline.com. I, like the show’s other 5 million fans, might die a little if this show doesn’t make it.
Ima još nade :)
LOL ako mi vjerujes upravo sam isti clanak ja sada procitao i planirao da ga stavim ovdje :D> Clanovi NBC-jevog foruma su cak pokrenuli akciju slanja mailova NBC-ju i pisama na adresu da se ne ukine show,.....iskreno se nadam da ce im to uspjeti :)
Po pitanju SK-a.....sigurno nece jer je HR SK mislim tek skoro krenuo sa emitovanjem uopste...nego citao sam i ne tako dobra vijest je da oni ove godine izgleda nijesu prenosili nfl :( sem Super Bowla......no kako je to mozda i posljedica sto su dosta kasnije krenuli moguce je vrlo da od sledece sezone bude redovno nfl-a....na SK-u :D.
maaarin
05.02.2008., 23:41
http://www.sportklub.info/
Ja se ravnam po rasporedu te stranice :D Sad, ne znam ima li uopće razlike između srpskog i hrvatskog SK-a, ili je to isto :zubo:
maaarin
05.02.2008., 23:44
http://hr.sportklub.tv/programme/02/10
WTF?! :confused: Nema Probowla?? :ne zna:
To je stranica srpskog SK-a....valjda za hrvatsku verziju se moze provjeriti na tv programu max tv-a. A ovo sam provjerio na satelitskom forumu.....vidim da su tamo pisali da je jedan od razloga sto nema nfla bio to sto nije bilo komentatora....izgleda da su taj problem rijesili pa ce vejrovatno od sledece seozne i oni krenuti sa emitovanjem NFL-a....tim prije sto nijedna tv stanica u HR nema pravo na emitovanje :)
http://hr.sportklub.tv/programme/02/10
WTF?! :confused: Nema Probowla?? :ne zna:
O tome sam ti pricao :( Na ovoj srpskoj verziji koju ja imam ce ici PB....a izgleda na hrvatskoj da nece :(
maaarin
05.02.2008., 23:48
:flop: Bzvz... Sad još da i sljedeću sezonu ne prenose, onda stvarno :flop:
Ja mislim da ce prenositi. Mozda im je cak ovo sa SUperBowlom bio na neki nacin eksperiment. Sve u svemu evo ti topica posvecenom hr verziji SK-a na SF-u...ima dosta da se cita al prolistaj samo...ima par znaimljivih stvari pogotovo jer ih je dosta bas tu trazilo prenos NFL-a: http://www.novisf.com/wbb3/index.php?page=Thread&threadID=56797
maaarin
05.02.2008., 23:54
maaarin
06.02.2008., 01:17
http://myp2p.eu/guide.php?part=software
Navodno će biti link i za ProBowl kad bude bio :top: :top: Nadam se da će upalit :D Jedan lik na podforumu Ostali sportovi mi je dao link, gledam upravo Strasti na nekom kanalu :lol:
Valjda će mi ovo biti dostojna zamjena za SK, dok/ako ne bude nove sezone najesen :D
EDIT: Upravo gledam neki hokej na CW-u :eek: :lol:
maaarin
06.02.2008., 01:34
Može jedno pitanje: Sad poslije ProBowla, ima li uopće ikakvih utakmica?
Jer jesen mi je predaleko, a sad kad sam otkrio ovaj sajt se bojim da ću ili ja izgubit link ili će se sajt ugasit :zubo:
I da, zna li se točan datum kad kreće nova sezona, tj. preseason?
Preko kojeg tacno programa gledas? Tj koji klijent koristis? Ja preko ovog sajta imam TV Ants, SopCast i TVU PLayer...i preko njih doslovno mozes gledati sve americke programe. Sjajna stvar. I ne brini....ovaj softrver postoji vec godinu - dvije unazad...tako da se nece ugasiti.A tu su i torrenti :)
Po pitanju utakmica nakon proBwola....nope....od tada pa do 5-tog septembra mislim nece biti nikakvih utakmica. Al opet tu su torrentsi na kojima mozes pronaci dosta zanimljivih meceva za skinuti :D. pogotovo kad imas flat :D
maaarin
07.02.2008., 15:42
http://www.arenafootball.com/ViewArticle.dbml?DB_OEM_ID=3500&KEY=&ATCLID=1301084
Sezona kreće 1.3., završava taman pred početak NFL-a :) Nadam se da će biti streaming na onom sajtu :D Barem neki fix nogometa do kolovoza :D :top:
Na srpskom ce sport klubu prenositi neke utakmice sa sampionata americkog fudbala u Srbiji s obzirom da Srbija ima ligu americkog fudbala.......tako da bi i to trebalo da bude zanimljivo :D
Aaron_Turner
07.02.2008., 21:56
Slijedeći tjedan po svemu sudeći zadnja epizoda.......
TV.com ima izvor koji kaže da DVD sa kompletnom 2. sezonom od 15 epki izlazi u aprilu.
Bye bye lights.......
maaarin
07.02.2008., 22:14
Da, znamo :D
Ja jos odbijam vjerovati da je ovo zadnja epizoda ikad :D
maaarin
08.02.2008., 01:56
If all the celebrity meltdowns lately have taught us anything, it's that everyone makes mistakes, everyone has a breaking point and everyone needs a little help from time to time.
And that is why we here at Watch with Kristin are bonding together to form an intervention for, um...you.
Wait! Please sit down and listen. This comes from a loving place. And you are surrounded by friends who care about you (see photos above).
We have reason to believe that you are most likely engaging in behavior that is unhealthy, destructive and irresponsible—and must be stopped for your own good. That behavior is this: You have not been watching one of the best series on television, and now, thanks to people like you, that show is in jeopardy of cancellation (and you may have less than 24 hours to help save it).
Read on to make yourself better...
This endangered series is not Heroes or The Office or 30 Rock or Lost (though all of the people above are huge, self-proclaimed fans of this series), but rather NBC's phenomenal drama Friday Night Lights. (And yes, we used all those other photos to make you pay attention! It's that important!)
Here's the bottom line: The last prestrike episode of Friday Night Lights airs tomorrow (Friday) at 9 p.m. on NBC, and if you don't watch and tell everyone you know to watch, it's possible that the series will be canceled and you will hate yourself later when you realize what you have done. We want to save you from that suffering! We want to save you from yourself!
You may be asking, "If this show is so good, why is it in danger of getting the boot?'" Well, fans of this series—including all of the fine people in the photo above!—know that Friday Night Lights is one of the best-written and best-acted productions ever to grace the small screen; however, due to a lack of support from the Peacock network (these quotes from NBC president Ben Silverman will make you shudder) and nightmare time slots (first against American Idol and now in the kiss-of-death slot on Fridays), this series has yet to garner the massive audience is so richly deserves.
It should also be mentioned that the series is a big hit among DVR owners. According to Nielsen reports, Friday Night Lights scored the third-biggest jump of all primetime series in its "live" audience vs. DVR playback within a week (38 percent).
The cold, hard truth: Reps for NBC Universal Television confirm that while the original order for the current FNL season was for 22 episodes, and they have only shot 15, the future of the series has yet to be determined. "The first question is whether they will finish out the seven episodes of this season," says a studio rep. "Which will be decided after we know when the strike will end. And then the second question is whether they will get picked up for a third season, which we will find out in May."
Other Peacock-net-savvy insiders are saying more alarming things spanning from, "I hear it definitely won't be back this season" to "I hear it definitely won't be back at all" to "FNL is already doomed." Gulp.
But Lazarus can raise the dead: CBS saved Jericho, and Family Guy came back, too. So, we're keeping hope alive, and here's what you can do right now to get your very own FNL addiction and help save the show.
Three Easy Steps to FNL Addiction
1. Watch the Friday Night Lights Finale Tomorrow Night at 9 p.m. on NBC: You don't have to know anything in advance. This is not Lost; there's no complicated mythology to learn. If you've ever been a person, known a person or wondered about becoming a person, you'll get Friday Night Lights.
2. Watch Other Episodes: They are available on nbc.com's Episode Rewind or in the season-one DVD, and every single click and purchase counts. You don't even have to watch in order. If you just want to watch one to test the water, I recommend the season-one eps "Full Hearts" (Matt & Julie's first date), "Black Eyes & Broken Hearts" (I dare you not to cry at the end!) "Blinders" (the powder puff game), "Mud Bowl" (it's what it sounds like)...Hell, just watch one and then good luck not watching them all.
3. Spread the Word! Email this article to everyone you know who needs help in seeing the Lights! Let them know that you are concerned for their own well-being and that you will help them do whatever it takes to get on board with this amazing show. Then wear your Panthers number 7 jersey with pride, try to keep your drool over Taylor Kitsch to a minimum, and never forget Coach Taylor's motto...
"Clear Eyes. Full Hearts. Can't Lose!"
Now get out there and start loving Friday Night Lights and spreading the word...Before it's too late.
Nemam riječi. :( :(
Aaron_Turner
08.02.2008., 09:23
Obožavam ovaj show, ali eto ratingsi caruju, što je opravdano, ali treba naći neki novi model za emitiranje programa, možda straight to DVD release sa cijenom od 2 milijuna po epizodi, 44 mil $, morali bi naći neki način za rekuperiranje troškova, jer što je najjače, kritičari obožavaju ovaj show, ali ga nitko ne gleda, a show je totalni throwback na stare serije gdje priča caruje, a ne hype, mislim ja volim Lost i 24, ali to su čiste hype mašine, ja mislim da bi FNL imao više uspjeha na HBO, uvijek sam se se pitao kako taj show nije otišao njima, oni su savršen fit za taj show, a ne NBC, ja ću uživati i dalje imamo prvu sezonu, imamo 15 epki druge. Can't Lose.
R.I.P. Friday Night Lights
U depresiji sam :( Totalnoj :( NE SMIJU SKINUTI OVAU SERIJU!!!!! NE SMIJU! Ne znam koji je k**** debilnom NBC-ju. Prvo seriju UNISTE TERMINOM, pa onda serija i u tom KATASTROFALNOM TERMINU dobije gledanost koja je sasvim solidna (drugi ili treci u ciljnoj grupi 18-42), i onda nakon sto smanje promociju same serije, broj fanova poraste, al oni IPAK ODLUCE DA JE UKINU iako i kritika i publika obozava seriju. Jos uvijek nijesam izgbio u potpunosti nadu iako znam da ratinzi ove posljednje epizode nece biti nista spektakularno ogromni i jos se nadam da ce obnoviti seriju. A ukoliko se to ne desi, Benu Silvermanu i svoj glupoj gospodi NBC-ja zelim da u sledeocj sezoni gledanost 30 Rock-a i heroesa DRASTICNO PADNE, tako da ostanu bez IJEDNO SHOWA koji ce im odrzavati gledanost, jer nista vise ne zasluzuju.
KEEP THE LIGHTS ON (http://www.myspace.com/savefnl)
Iskreno se nadam da ce ovo da upali :D Necemo se tako lako predati :D
Jedno pitanje: Sto mislite koje su mogucnosti da serija predje sa NBC-ja na neki drugi network? Na pamet mi pada CW koji je ionako u k**** i kojem bi ovo mozda bila odlicna prilika
saskvač
08.02.2008., 14:43
skida se prva sezona :D
jos od Rima nisam odlgedao neku novu seriju :(
maaarin
08.02.2008., 18:26
Jedno pitanje: Sto mislite koje su mogucnosti da serija predje sa NBC-ja na neki drugi network? Na pamet mi pada CW koji je ionako u k**** i kojem bi ovo mozda bila odlicna prilika
Čuj, sa CW-a odlazi WWE Smackdown, tako da trebaju popunit raspored za petak :zubo:
Ne znam, teško da će se to dogodit ;)
maaarin
08.02.2008., 19:26
It's now or never, Friday Night Lights fans.
Since the drama's second season is being released on DVD in April with (tellingly) only the 15 pre-strike episodes included, it is highly unlikely that the show will return this season. And unless you tune in in droves — and bring friends, strangers and pets to the Nielsen box — tonight's season finale could well serve as the series finale.
At least on NBC.
Although based on Peacock prez Ben Silverman's dismissive comments in Radar this week he isn't among FNL's supporters, many of his colleagues both at the network and studio still believe in the show in a big way. In fact, my source tells me that execs are working 'round the clock exploring options to keep the show alive. Among them:
• A shared cable window. You know how USA gets first dibs on Law & Order: Criminal Intent originals, with the encores airing on the Peacock? Imagine a similar scenario with FNL and…. ESPN, perhaps?
• Cost-cutting. Although how that could be achieved, I can't imagine. Already, FNL is relatively inexpensive to produce, and it's one of the smoothest-running shows on the air — not only did it survive the loss of exec producer Jason Katims to Bionic Woman for an extended period, it got 15 eps in the can pre-strike compared to other shows' 12 or 13.
• An altogether new home. If NBC dumps the show, the studio will likely shop it to other outlets like... ESPN, perhaps? Or maybe CW?
But of course the best case scenario would be to keep FNL right where it is, operating exactly as it is. And for that to happen, it's going to need you. Heck, in this endeavor, we're all going to need each other. So let's do it: Let's build the audience. A demo rating above a 2.0 would make the show's renewal all but a sure thing. So tell everyone you've ever met (and their brother!) to tune in to tonight's season finale. And if they happen to have a Nielsen box, so much the better. We can do this. We will do this. Now go — do this. — Additional reporting by Ben Katner
:moli:
Po pitanju ratinga vcerasnje epizode: ha sumnjam da ce uspjeti podici nesto znacajno rating. No svejendo bi bilo jaaako dobro sjutra ugeldati neki mnogo dobar rating za vecerasnju epizodu :D
A po pitanju ostalih opcija...kao da mi citaju misli :D. Jos nije gotovo :D
SIGN PETITION (http://www.bestweekever.tv/category/save-friday-night-lights) :cheer:
Inace nikad dosad nijesam toliko sa nestrpljenjem ocekivao rezultate ratinga ko sad :D Sjutra citav dan ima da visim na futonu dok ne izbace rating za petak :rofl:
Jel neko zna kad ce vise freakin ratinzi? :rofl:. Necu da krenem gledanje epizode dok ne vidim ratinge.....tako da znam dal da se pripremim na ovu epizodu kao posljednju ikad ili kao zadnju ove sezone :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.