View Full Version : Čestitam Kosovarima Dan Samostalnosti Kosova i Međunarodno priznanje
To nije trebalo da se desi ,ali to znaci ako rijesenje za Kosovu ne bude rijeseno sto prije i u korist 90% njeni sanovnistva uz postovanje prava svi manjina,situacija moze da eksplodira.
Bilo bi lijepo vidjeti koliko posto od tih 90 % je prije WWII živjelo na Kosmetu. Da se lažemo ovdje, reci ti nama koliko tih ljudi nema korijene u Albaniji, a na Kosmet su došli nakon što su u WWII počeli pod fašističkom okupacijom istjerivati Srbe a kasnije nastavili nakon Titovog popuštanju Enveru?
jaromil
13.02.2007., 14:08
Ja znam da kad sam ja došao na kosovo da je albanaca doista i bilo nešto na Kosovu doduše u manjini !!
A i ti su ubrzo zbrisali za anadoliju nazad.
Treba imati u vidu da Albanci nikad tamo nisu imali ni lične knjižice a kamoli pravo glasa jer su biloi ilegalni alijeni iz anadolije.
Jebi ga bilo ih pa ih sad nema više kud su pošli na tuđu teritoriju!!!:E
jaromil
13.02.2007., 14:10
pa ljudi moji vi neznate o čemu pričate albanaca uopšte nije bilo na Kosovu u toku drugog svjetskog rata.
Divizija Aleksandar je bila čisto srpska jedinica.
jaromil
13.02.2007., 14:30
Ja stvarno neznam o čemu ovdje pričate gospodo al je činjenica da pola
Amerike zna da nema komšijinog sina sa Kosova:eek:
He He:cool:
Honesty
13.02.2007., 18:05
Ja znam da kad sam ja došao na kosovo da je albanaca doista i bilo nešto na Kosovu doduše u manjini !!
A i ti su ubrzo zbrisali za anadoliju nazad.
Treba imati u vidu da Albanci nikad tamo nisu imali ni lične knjižice a kamoli pravo glasa jer su biloi ilegalni alijeni iz anadolije.
Jebi ga bilo ih pa ih sad nema više kud su pošli na tuđu teritoriju!!!:E
Kad si ti dosao kao kolonizator na kosovu ,albanci su bili tu .Srbija je pokusao nekoliko puta u istoriju da kolonizira Kosovu ali nije oduspevao.Vi kaokolonizatori vise od 50 godina ste ziveli na kontejnerima koji jos postoji,ali nikad niste gradili kuce jer ste znali da jednog dana cete ici .
Za tebe je kolonizator svako ko nije Albanac. A demokratsku država ti je etnički čista, ili da ono malo multietničara prihvati podređen položaj. Još se sjećam tvoje tvrdnje kako je odnos Janjevaca sa Albancima sjajan.
Hoćeš mi molim te ispričati koliko ima Roma među Albancima, ili Turaka, i koliko Srba živi u zajednici sa Albancima? Hoćeš li mi nabrojati koje su presude donešene u oko 2000 slučajeva ubistava i otmica nealbanaca od VI mj. 1999 god?
Ipak, priznajem da je došlo do napretka jer više nema etnički motivisanih ubistava. Ako je to neki napredak.
Jalokin
18.02.2007., 15:12
Uostalom pridružujem se čestitkama. Napokon ste se i vi riješili...vidi potpis:zubo:
Kad to smatrate normalnim i demokratskim sto Kosovo treba dobiti neovisnost, zasto i mi nismo dali onda srbima neovisnost u krajini?
Jalokin
18.02.2007., 15:20
Kad si ti dosao kao kolonizator na kosovu ,albanci su bili tu .Srbija je pokusao nekoliko puta u istoriju da kolonizira Kosovu ali nije oduspevao.Vi kaokolonizatori vise od 50 godina ste ziveli na kontejnerima koji jos postoji,ali nikad niste gradili kuce jer ste znali da jednog dana cete ici .
Jete srbi su kolonizirali kosovo ko sto su ustase kolonizirale hrvatsku... ja razumem da mrzite srbe jer su veci i lepsi narod od vas ali ne razumem sto pokusavate da gluposti i lazi proturate kao istinu? to govori vise o vama i vasoj gluposti i nezrelosti!!
kad su se pre 1999 okupili na jednoj tribini albanski i srpski istoruicari da razgovaraju o preoblemu kosova albanski istoriucari su bili vise politicai i to glupi politicari nego istoricari jedan je doslovno rekao : "albanci su na kosovu stotinama hiljada godina" ?????????????????? alo oni su bezobraznioi glupi! Vi ste hrvati hriscanio kao verujete u boga pa znate da je bog stvorio coveka na zemlji pre oko 7500 godina..... a albanci su stotinama hidljada godina na
kosovu? aaaaaa glupos jedina nema granice!!!1
Jalokin
18.02.2007., 15:37
ALJbin Murti mnogo talasa... Srediće ga lokalna ekipa (Tači, Haradinaj, Čeku... - Dream Team) da se ne bi kurobecao mnogo...:D
HRVATI STO STE GLUPI? kurti je njihov covek ali je na "nevladin" kaop i sve sto su organizacije koje finansira mafija "nevladine" ili koko vi kazete mislim negospodarstvene organizacije :) On treba da glumi da su i albanci nezadovoljni ahtisarijevim planom i da se stvori slika pred svetom pravednog resenja kao eto i srbi su nezadovoljni i albnci dakle posteno.... Kurti moze lako da izvede masu koju nije tesko zapaliti ali je tesko smiriti zato su i badava poginula ona dva nesretnika.....
Hrvatska samo neka se zalaze za nezavisnost kosova docice red i na nju:)
Shvaticete sta cete dobiti od nezavisnosti kad vam italija uzme istru jer traze reviziju sporazuma koji je potpisala Yuga koje vise nema pa ni sporazum ne vazi:)
I tako dok se Srbi I hrvati svadjaju ko je manji i losiji kome ce vise teritorije ko da uzme svet ide napred sladi se nasom nesrecom..... Zamislite samo Yugoslaviju u EU? to naravno nikom nije odgovaralo a znali su da nas mogu lako razbiti? Naravno prvo se nisu mesali dok se mi medjusobno nismo isklali onda sui se umesali i zavrsili posao:) Pozdrav svim banana repuiblokima nastalim od Yuge.... sad na svaku svako moze da dize kurac!!!!
Jalokin
18.02.2007., 15:41
Istorija se na Balkanu menja svakih 50 godina :) Kad dodje nasih 5 min dobice srbija i Krajinu i R.Srpsku i s kosova proterati nezahvalne albance koji su dosli trbuhom za kruhom a sad bi da okinu ruku koja ih je hranila! pa ce onda Madjari da nam uzmu vojvodinu i Ostatak hrvatske ponovo vrate po svoj suverenitet kao autonomnu pokrajinu sto je uvek i bila!
Jete srbi su kolonizirali kosovo ko sto su ustase kolonizirale hrvatsku... ja razumem da mrzite srbe jer su veci i lepsi narod od vas ali ne razumem sto pokusavate da gluposti i lazi proturate kao istinu? to govori vise o vama i vasoj gluposti i nezrelosti!!
kad su se pre 1999 okupili na jednoj tribini albanski i srpski istoruicari da razgovaraju o preoblemu kosova albanski istoriucari su bili vise politicai i to glupi politicari nego istoricari jedan je doslovno rekao : "albanci su na kosovu stotinama hiljada godina" ?????????????????? alo oni su bezobraznioi glupi! Vi ste hrvati hriscanio kao verujete u boga pa znate da je bog stvorio coveka na zemlji pre oko 7500 godina..... a albanci su stotinama hidljada godina na
kosovu? aaaaaa glupos jedina nema granice!!!1
Mozda je rekao : "stotinama i hiljadama godina"? :zubo:
Jalokin
18.02.2007., 15:59
Mozda je rekao : "stotinama i hiljadama godina"? :zubo:
ne, pitali su ga vise puta, jer to niko nije mogao da veruje sta covek obrazovan moze da lupi, i covek je ponovio!!! sta reci???
sto se kaze lupio je i ostao ziv :)
ne, pitali su ga vise puta, jer to niko nije mogao da veruje sta covek obrazovan moze da lupi, i covek je ponovio!!! sta reci???
sto se kaze lupio je i ostao ziv :)
Ma bitno je da si mi ti ziv,a i znas da je u pitanju 7500 god.
Jalokin
18.02.2007., 16:20
biblija.....ista meni i tebi.....
bobparker
18.02.2007., 16:31
Cestitam kosovarima zaplenu droge
Kako se navodi u saopštenju sa Kosova, Kosovska policijska služba zaplenila je drogu sinoć u tri odvojene akcije, a uhapšeno je četvoro osumnjičenih. Uhapšene su četiri osobe, tri muškarca i jedna žena, kod kojih je pronađena jedna automatska puška i nekoliko metaka.
Pretpostavlja se da je pitanju kokain i heroin. "KPS je na osnovu dobijenih informacija i ranijih istraga organizovala sveobuhvatnu akciju na tri lokacije u Prištini. Tom prilikom pronađeno je i oduzeto sedam kilograma narkotičkih sredstava za koje se pretpostavlja da su kokain i heroin", saopštila je policija.
matematicar
18.02.2007., 18:37
Za tebe je kolonizator svako ko nije Albanac. A demokratsku država ti je etnički čista, ili da ono malo multietničara prihvati podređen položaj. Još se sjećam tvoje tvrdnje kako je odnos Janjevaca sa Albancima sjajan.
Hoćeš mi molim te ispričati koliko ima Roma među Albancima, ili Turaka, i koliko Srba živi u zajednici sa Albancima? Hoćeš li mi nabrojati koje su presude donešene u oko 2000 slučajeva ubistava i otmica nealbanaca od VI mj. 1999 god?
Ipak, priznajem da je došlo do napretka jer više nema etnički motivisanih ubistava. Ako je to neki napredak.
Samo su se primirili jer ocekuju nezavisnost. Sve je to farsa.
Honesty
19.02.2007., 10:33
Cestitam kosovarima zaplenu droge
Kako se navodi u saopštenju sa Kosova, Kosovska policijska služba zaplenila je drogu sinoć u tri odvojene akcije, a uhapšeno je četvoro osumnjičenih. Uhapšene su četiri osobe, tri muškarca i jedna žena, kod kojih je pronađena jedna automatska puška i nekoliko metaka.
Pretpostavlja se da je pitanju kokain i heroin. "KPS je na osnovu dobijenih informacija i ranijih istraga organizovala sveobuhvatnu akciju na tri lokacije u Prištini. Tom prilikom pronađeno je i oduzeto sedam kilograma narkotičkih sredstava za koje se pretpostavlja da su kokain i heroin", saopštila je policija.
Bobe za tvoju kucu kazu pitaj komsije ,pa evo pogledaj malo kako se razvija kriminal u tvojoj kuci:
Tri ganga na Dorćolu
Situacija u centru Beograda može se okarakterisati kao najkritičnija u gradu. Na Dorćolu deluju čak tri organizovane grupe koje se bave preprodajom droge, ali i drugim unosnim kriminalnim poslovima. Prva grupa predstavlja takozvanu „staru gardu” koja je okupljena oko brata jednog lokalnog roštiljdžije. Grupa, s obzirom na iskustvo u kriminalnim vodama, ne preza ni od koga, a ne libi se ni oružanog sukoba sa onima koji im zadiru u poslove. Druga, mlađa, ali surovija grupa okupljena je oko mladića koji je u razmaku od godinu dana, čak dva puta bio ranjavan. Prvi put je na njega pucano, jer se, kako tvrde upućeni, mnogo raširio u biznisu i počeo da smeta „starijoj ekipi”, dok je drugi put ranjen u malom ratu na beogradskim ulicama koji se dešavao posle novogodišnjih praznika. I ova grupa se bavi preprodajom droge, ali i ucenama i iznudama.
Dušan Telesković
Obsirnije za razvoj kriminala u Srbiju procitajte dole:
http://www.orgkriminal.org/dokumenti/Nove_kriminalne_grupe_u_beogradskom_podzemlju_-_Politika_15.10.2006..doc
kriminalne_grupe_u_beogradskom_podzemlju_-_Politika_15.10.2006..doc
Za tvoju kucu kazu pitaj komsije ,pa evo pogledaj malo kako se razvija kriminal u tvojoj kuci:
http://www.orgkriminal.org/dokumenti/Nove_kriminalne_grupe_u_beogradskom_podzemlju_-_Politika_15.10.2006..doc
kriminalne_grupe_u_beogradskom_podzemlju_-_Politika_15.10.2006..doc
Ja ne znam ko albancima podmeće kriminal i terorizam, kada su stvari sada više nego jasne... :rofl:
jaromil
19.02.2007., 15:05
ČESTITOPBI I JA KOSOVARIMA KOSOVE REPUBLJIK ALI IH TAMO ZAISTA VIŠE NEMA !!
PUKLI SU I POBJEGLI NAZAD U ANADOLIJU!!
ŠTO SE TIČE ŠVERCA HEROINA SRPSKA PROFISIONALNA VOJSKA JE U TOM UVJEK BILA NENADMAŠNA!
SAV HEROIN JE PROIZVOD RUSKE FARMACEUTKE A OTAMO DOLAZI U RTRANSPORTNIM AVIONIMA !!
UBITAČNI HEROIN ZA NJIH A MARIHUANA ZA NAS !!!
jaromil
19.02.2007., 15:06
Ja ne znam ko albancima podmeće kriminal i terorizam, kada su stvari sada više nego jasne...
NIKO JER IH VIŠE NEMA !!!
ČIČA MIČA I GOTOVA PRIČA
ma cestitacete vi nama kad vam razjebemo tu nakazu od vase usrane drzave ustaske. picka li vam materina pizdina.
molim da se uzdrzite od komentara, te da nastavimo ovu raspravu civilizirano.:zubo: :)
bobparker
23.02.2007., 01:08
Cestitam kosovarima na pripremi svedoka za sudjenje:
Posle nerazjašnjene smrti Kujtima Beriše, prošle nedelje u Podgorici, za kojeg se verovalo da je jedan od ključnih svedoka na suđenju Ramušu Haradinaju, iz Haga je saopšteno da su u međuvremenu novi svedoci optužbe odbili da svedoče u tom procesu.
Glavna tužiteljka Karla Del Ponte zatražila je zato od sudskog veća da Ramušu Haradinaju ne dozvoli susret sa šefom UNMIK-a Joakimom Rikerom jer bi to, po njenoj oceni, dovelo do daljeg odvraćanja svedoka sa Kosova i Metohije.
Sudsko veće Haškog tribunala može o zahtevu haškog optuženika Ramuša Haradinaja da se sastane sa šefom UNMIK-a Joahimom Rikerom i da se, potom, obrati novinarima, odluči u petak, neposredno pred taj susret, rečeno je u tužilaštvu Tribunala.
Del Ponteova je navela da bi susret Rikera i Haradinaja, uoči samog početka suđenja bivšem kosovskom premijeru 5. marta, dovelo do straha i odvraćanja svedoka sa Kosova i Metohije koji ionako imaju otpor prema svedočenju i 'poslalo bi jak signal da su se UNMIK i međunarodna zajednica stavili na Haradinajevu stranu, umesto da budu neutralni'.
Kada se donosi konacna odluka?
rackoza
24.02.2007., 21:31
U Martu ili Aprilu, tada bi trebao Ahtisarijev plan pred SB
rackoza
24.02.2007., 21:34
Inace da naglasim, ovi pregovori sto traju sad, kao fol do 2 Marta, a 10 Marta je kao neki visoki i vazan sastanak, je obicno prosipanje suplje.
Albanci ce svoje, a Srbi ce svoje.Znaci, dzaba trosenja dana ovdje.To najvjerovatnije i Ahtisari zna, ali onako da kaze ''htio sam da donesem mir, ali Srbi nisu dali''
Poslije pregovora vidim samo dvije varijante
1) Ide pred Un plan, i Rusija daje Veto
2) Samostalno priznanje Kosova, i naravno neke drzave koje ce priznati Kosovo
Inace da naglasim, ovi pregovori sto traju sad, kao fol do 2 Marta, a 10 Marta je kao neki visoki i vazan sastanak, je obicno prosipanje suplje.
Albanci ce svoje, a Srbi ce svoje.Znaci, dzaba trosenja dana ovdje.To najvjerovatnije i Ahtisari zna, ali onako da kaze ''htio sam da donesem mir, ali Srbi nisu dali''
Poslije pregovora vidim samo dvije varijante
1) Ide pred Un plan, i Rusija daje Veto
2) Samostalno priznanje Kosova, i naravno neke drzave koje ce priznati Kosovo
1) Nece ni izaci pred UN, dok ne dogovore pre sa Rusima, bas da ne bi bilo Veta.
2) Amerika i Engleska, a zatim i ostale.
rackoza
25.02.2007., 07:39
Rusija nije vazan igrac, koliko mislis.Ni invazija na Irak nije isla na Sb da se glasa,a po pravilu TREBALA je
Sb se uvijek i ponavljam uvijek moze zaobici.Pogotovo sada optuzbama da je Ratko Mladic u Rusiji.Putin zna da on moze osramotiti Sad pred Sb, ako stavi Veto, ali od toga nema nista
Da ponovim, nema vise pregovora, i odugovlacenja.Ovih 10 dana je samo stratesko gubljenje vremena, da neki kazu, pa eto razgovarali smo, i sada nema nista od toga
Mislim u martu, tj krajem mart, bit ce nesto.No, nazalost, ja necu biti tu
Rusija nije vazan igrac, koliko mislis.Ni invazija na Irak nije isla na Sb da se glasa,a po pravilu TREBALA je
Sb se uvijek i ponavljam uvijek moze zaobici.Pogotovo sada optuzbama da je Ratko Mladic u Rusiji.Putin zna da on moze osramotiti Sad pred Sb, ako stavi Veto, ali od toga nema nista
Da ponovim, nema vise pregovora, i odugovlacenja.Ovih 10 dana je samo stratesko gubljenje vremena, da neki kazu, pa eto razgovarali smo, i sada nema nista od toga
Mislim u martu, tj krajem mart, bit ce nesto.No, nazalost, ja necu biti tu
Eh, sta bi sve trebalo, al uvek ima nesto sto devojci srecu kvari.
Ne verujem da ce se po ovom pitanju zaobici UN, UN bi pocele da gube svrhu.
A ovo da Putin krije Mladica pise u danasnjem Kuriru, toliko o tome.
Kako neces biti tu, ne mislis valjda umreti.
rackoza
25.02.2007., 07:55
Rezolucija o Iraku je trebala da ide pred Sb
Sb se uvijek moze zaobici
bobparker
25.02.2007., 08:00
Rezolucija o Iraku je trebala da ide pred Sb
Sb se uvijek moze zaobici
I Kosovo se uvjek moze zaobici, nijedna vazna saobracajnica ne ide prijeko njega.
Cim vi priznate Kosovo i mi cemo RS.
Posteno, Srbija nije nista menje drzava od Bosne.
bobparker
25.02.2007., 08:03
1) Nece ni izaci pred UN, dok ne dogovore pre sa Rusima, bas da ne bi bilo Veta.
2) Amerika i Engleska, a zatim i ostale.
Rusima ne odgovara ovaj raketni stit sto se postavlja u Poljskoj i Ceskoj, tako da neverujem da ce tako lako popustiti.
Amerika i Engleska su sve ovo i zakuvale, kao i ostale ratove na Bliskom istoku.
rackoza
25.02.2007., 08:08
Cim vi priznate Kosovo i mi cemo RS.
Drzacu vas do rijeci, jer cemo priznati Kosovo .Sta mislis sta bi bilo.Da Srbija ne bi ratovala i sa Albancima i Bosnjacima zajedno .Dobar fazon.
Posteno, Srbija nije nista menje drzava od Bosne.
Samo, slobodno.Cak, sta vise, ja bih volio da vi priznate ''Rs''
To ce nama mnogo olaksati posao u unistavanju ''Rs''. A i znate kakva bi Srbija bila, kada bi se usudili da priznate takvo sta.Bosna bi priznala Sandzak, Madjari Vojvodinu. a Ameri bi nam priznali suvremenu vojnu tehnologiju koju bi dobili.Bosnjaci moraju jasno da kazu, priznacemo Kosovo..Ne mozemo prvi.To mora zapadne sile:Britanija, Njemacka i Amerika.Kad one priznaju Kosovo, i sa Turskom, nema problema
Ja vidim da ce Albanci izgubiti zivce, i jednoglasno proglasiti nezavisnost
Ps:Moj zivotni san bi bio kada bi vi stisli pa priznali ''Rs''
bobparker
25.02.2007., 08:15
Drzacu vas do rijeci, jer cemo priznati Kosovo .Sta mislis sta bi bilo.Da Srbija ne bi ratovala i sa Albancima i Bosnjacima zajedno .Dobar fazon.
Samo, slobodno.Cak, sta vise, ja bih volio da vi priznate ''Rs''
To ce nama mnogo olaksati posao u unistavanju ''Rs''. A i znate kakva bi Srbija bila, kada bi se usudili da priznate takvo sta.Bosna bi priznala Sandzak, Madjari Vojvodinu. a Ameri bi nam priznali suvremenu vojnu tehnologiju koju bi dobili.Bosnjaci moraju jasno da kazu, priznacemo Kosovo..Ne mozemo prvi.To mora zapadne sile:Britanija, Njemacka i Amerika.Kad one priznaju Kosovo, i sa Turskom, nema problema
Ja vidim da ce Albanci izgubiti zivce, i jednoglasno proglasiti nezavisnost
Ps:Moj zivotni san bi bio kada bi vi stisli pa priznali ''Rs''[/B]
Pa vec je priznata ne neki nacin.
Cuo si za sporazum o spec. odnosima. Potpisnice su Srbija i RS.
FBiH se tu nista i ne pita, jes da se zalila kod OHR ali zalbe su odbacene.
Radi se o medjunarodnom sporazumu, a video si i susret na Drini kod Race, jel bio neki predstavnik BiH. Nije.
RS privatizuje drzavne institucije, pita li se FBiH. Ne.
Zalim, to ste trebali resiti u Daytonu, sad je kasno.
Vise srece iduci put.
rackoza
25.02.2007., 08:30
Pa vec je priznata ne neki nacin.
Poput tablica.Specijalne veze imaju i Hrvati godinama, pa opet Zagreb im je rekao da im je mjesto u Bosni.I to mnogo prije Bl
Cuo si za sporazum o spec. odnosima. Potpisnice su Srbija i RS.
To nista ne znaci.Pogledaj gore
Radi se o medjunarodnom sporazumu, a video si i susret na Drini kod Race, jel bio neki predstavnik BiH. Nije.
Pise tabla Bosna.Dok ne bude pisalo drugacije, ja sam u pravu, a ti nisi.Kad bude pisala Srbija u Bijeljini, pa makar na dan, jer toliko ce biti Srbije tamo, onda si ti u pravu.Dosad sam ja u pravu
RS privatizuje drzavne institucije, pita li se FBiH. Ne.
Pita se Sarajevo.Sarajevo je odbilo Dodika, i sad nam Rusi prijeti.Vlast je u Sarajevu jos uvijek.Vi dinara necete vidjeti u vasem entitetu, samo se blokira u Rajvosa.Kazu da ce 1500 Srba iz Broda ici u Sarajevo, da protestvuju.Mislim, bilo bi im bolje da ne dolaze.Sarajevo je malo vece od Broda
Aluminijum uzele stranci.Nema vise Brajkovica i torture.Tako smo u Federaciji sve sto valja uzeli sebi
Zalim, to ste trebali resiti u Daytonu, sad je kasno.
2 Entiteta
Mirovni sporazum
''Rs'' nema pravo otcjepljena ikada
Vise srece iduci put.
To ce Bosna reci Srbiji kad prizna Kosovo.Samo od vas cekamo da priznate ''Rs''.Zar traze Bosnjaci mnogo?.Dayton je samo mirovni sporazum.Nek se stranci povuku, ako toliko vjerujes u Dayton
Ok, da ne baljezgamo, jer ne vodi nicemu.Bosna ce priznati Kosovo, a vi drzite rijec.A poslije cemo vidjeti
bobparker
25.02.2007., 08:38
Ok, da ne baljezgamo, jer ne vodi nicemu.Bosna ce priznati Kosovo, a vi drzite rijec.A poslije cemo vidjeti
Zalim, Amerika je rekla da joj Bosna nije vise prioritet i da se mora sama dogovoriti o buducnosti .
A posto dogovora nece biti ocekujem postepeno izdvajanje RS.
Kosovo priznajte, bez vaseg priznanja ne znam kako bi opstalo, to ce samo pojacati teznje RS za izdvajanjem.
Eto videcemo vec sutra koji ste faktor u politici, nemoj posle da kukas kao Kalimero.
rackoza
25.02.2007., 08:44
alim, Amerika je rekla da joj Bosna nije vise prioritet i da se mora sama dogovoriti o buducnosti .
Ja se ne brinem.Meni drzava ne ide.A vidim dobro znas Albanski.Znaci, ipak sa Kosova si, pa sam malo zivac potegao
A posto dogovora nece biti ocekujem postepeno izdvajanje RS.
Da zaba ima dlake, mislili bi da je pas.
Kosovo priznajte, bez vaseg priznanja ne znam kako bi opstalo, to ce samo pojacati teznje RS za izdvajanjem.
Postoji rat, a u ratu Srborani postaju Donji Vakufi, a Sposova Kulen Vakufi.Tako je bilo proslog rata
To je bilo bez embarga
Eto videcemo vec sutra koji ste faktor u politici, nemoj posle da kukas kao
Ne, sutra cemo vidjeti koje drzave su protiv nas.A ne presuda.Od 15 sudija, od toga par Kineza i ostali, jedino ce se vidjeti, koje su drzave protiv Bosnjaka, i ko ce glasati
Ali, boli, ide Kosovo.
Ostavio sam pusku Igor sa 4 S, krvavu zakopanu ispod zemlje.
Gdje, nikad ti necu reci.Igor se je kur..o mnogo
Nadam se iskreno da cu je otkopati sto prije.
Ovo shvati veoma ozbiljno.Jer se ja ne salim.
;)
rackoza
25.02.2007., 08:46
Ako, Bosanski Srbi iskreno zele da proglase referendum, docekace ih Bosnjaci sa oruzjem.Ti ne shvacas mnogo.Sa dosta oruzja
rackoza
25.02.2007., 08:49
Ukrao sam ti potpis Bobe, nadam se da ne zamjeras
Jer mnogo je smijesno, mnogo, bolje od kamiondzija
:cerek:
bobparker
25.02.2007., 08:51
Nisam sa Kosova i mislim da je bolje dati mu nezavisnost, pa nek ga EU finansira. Uostalom pre ili kasnije bi doslo zbog toga zbog velikog nataliteta.
A rat zaboravi, vojsku nemate a ni Hrvati nisu vise ludi ratovati za vas, pre ce se dogovoriti sa Srbima.
Pusku bolje iskopaj da ne propada, mi radimo nove po Nato standardu evo:
http://www.zastava-arms.co.yu/srpski/vojni.htm
rackoza
25.02.2007., 08:57
Jel puska made in Kragujevac?
Sad tek skopcam, da necete izgubiti Kosovo samo.
Nego cete izgubiti i mnogo-mnogo vise
Kopiraj ovo, i podjeli jaranima.Mozes me citirati kasnije
bobparker
25.02.2007., 09:08
Sta znaci Veto na Latinskom
Papci nepismeni, prave se pametni
Evo odgovora;
Veto je kad Dodik ne pristane.
Një raport i AFP të enjten sugjeroi se krerët e SDA dhe SBiH, Sulejman Tihiç dhe Haris Silajxhiç, janë të shqetësuar se OHR duket e hapur ndaj mundësisë së policisë së organizuar në nivel njësie. "Kjo do të thoshte politizim i policisë dhe mbajtja e rajoneve brenda kufijve të njësive;"Nuk ka reforma në këtë."
Prevod:
Izvestaj AFP, Lideri SDA i SBiH Sulejman Tihić i Haris Silajdžić zabrinuti da je OHR otvorena za mogućnost organizovanja policije na entitetskom niviou, sto bi značilo politizaciju policije i ostavljanje policijskih regiona unutar entitetskih granica rekao je Tihić:"U tome nema reformi."
Bas zalim,velim ja.
rackoza
25.02.2007., 09:13
Dodik bi bio treci predsjednik ''Sumske'' koji bi bio smijenjen.Nije prvi
To bi znao, da se razumijes u Bosansku politiku, ali dobro.
Sda i Sbih su otisli.Dodikov veto, nam se smeta.Cak i podrzavljaju ga Bosnjaci
Jer da se ''sumska'' policija ukine, mi bi objektivno uzeli jedan dio sumske u miru
Ovako, nam se daje cijela
Da ne duzim
Dobar ti je Albanski.Pec, Gorazdevac?
Ok, shvacam ja.Nije jednostavno.Ode matica, a ti pises iza neta
Junacki
:kiss: :zubo:
bobparker
25.02.2007., 09:23
Kad bese onaj miting u Sarajevu.
Posle onoga u SAD, napisite na transparentima.
"Ne jemi muslimanë, por nuk jemi terroristë."
(Mi smo muslimani, ne teroristi).
rackoza
25.02.2007., 09:28
Pogadjam u Sridu.Mislio si da zivis u Srbiji, pa eto sad.
Shvacam ja tebe
Ne razumijem Albanski, ali znam dosta Turskog
Serbarlar Hayvanlar ve maymun e Bilgisaray, Bob Parker Konushmak Ister Mislin
bobparker
25.02.2007., 09:33
Pogadjam u Sridu.Mislio si da zivis u Srbiji, pa eto sad.
Shvacam ja tebe
Ne razumijem Albanski, ali znam dosta Turskog
Serbarlar Hayvanlar ve maymun e Bilgisaray, Bob Parker Konushmak Ister Mislin
Ti bi samo po ceo dan raspravljao.
Kad skupis 1000 postova, javi se, dotle ces valjda nesto i nauciti.
Ne mogu sve da ti objasnjavam, nemam toliko vremena.
A vidi se da bi volio znat.
rackoza
25.02.2007., 09:34
Gule, Serbarlar./Domuz
Karari Kabul Sarajevo'dan.Istanbul e ve kenarinda e toprak Busnhneli.
Turkey denizin i miliyet ve Boshnaq.Milyyter Bosnarlar.Iman Islamlar
Skopcaj, slab mi do kur.. gramar.Ali, nesto znam;)
bobparker
25.02.2007., 09:35
Gule, Serbarlar./Domuz
Karari Kabul Sarajevo'dan.Istanbul e ve kenarinda e toprak Busnhneli.
Turkey denizin i miliyet ve Boshnaq.Milyyter Bosnarlar.Iman Islamlar
Skopcaj, slab mi do kur.. gramar.Ali, nesto znam;)
"Bizler Müslümanız ama terörist değiliz."(Mi smo muslimani nismo teroristi)
To ti je na Turskom, za transparent.
rackoza
25.02.2007., 09:35
:eek: Ako je tebi zivot jak, i pamet, kroz skupljanje postova, onda se vidi koji si lik.:rolleyes:
rackoza
25.02.2007., 09:38
Ok, Gule, pa terorista je internacionalna rijec.Ne treba se trudit za takvo sta
Haj, sad ode na schlafen.;) :D
berseker
12.04.2007., 21:01
To nisam ni cekao da ce dolazi bas od Elio .
Hvala na cestitke ,ali vi jos niste za cestitke jer jos ste zarobeni od vase vlasti
honesty posto si toliko posten da te pitam nesto:gde su tih 100 000 hiljada ubijenih i nestalih albanaca za koje ste kukali pred mz kada se ustanovilo nedavno da je to manje od neznam tacno cifru ali manje od 10 000 ukljucujuci sve nacinalnosti?a licno poznajem hrvatsku porodicu koja nije mogla da izdrzi i opstane na kosovu zbog stalnih pretnji iako nije imala veze sa rezimom i zivela mirno!a kolike ste demokrate gledam svaki dan ovde!
Hakunamatata
13.04.2007., 00:22
Meni tuzno kako neki ljudi u HR slave neovisnost Kosova ... ono daj kaj se to Hrvata tice ... mislim kao jeeea ja cu velicat neovisnost Kosova da bi Srbima napakostiao - djecije ponasanje ! A cek da Albanci krenu da naviru u HR ko sto su krenuli u Srbiju,Cg,Makedoniju i Grcku pa da vidim kaj ce biti ...
Grcka, koja je zemlja EU ne moze sa njima da se izbori, ima ih preko milijun tamo, samo nerede prave !
Meni tuzno kako neki ljudi u HR slave neovisnost Kosova ... ono daj kaj se to Hrvata tice ... mislim kao jeeea ja cu velicat neovisnost Kosova da bi Srbima napakostiao - djecije ponasanje ! A cek da Albanci krenu da naviru u HR ko sto su krenuli u Srbiju,Cg,Makedoniju i Grcku pa da vidim kaj ce biti ...
Grcka, koja je zemlja EU ne moze sa njima da se izbori, ima ih preko milijun tamo, samo nerede prave !
Tuzno ali istinito da mnogi Hrvati iz opsteg revansizma, iza koje stoji mrznja, navijaju za albance!
Licno na albansko drustvo gledam kao parazitsko, a iza te moje tvrdnje stoji bezbroj argumenata! Secam se kada su Vojvodjani, radnici, izdvajali sredstva za to isto Kosovo, odnosno za razvoj te najsiromasnije pokrajine u Srbiji! Kosovo je bure bez dna, crna rupa u Evropi, prema tome njihov odlazak bi mozda bio i pozitivan za Srbiju! Mnogo smo ulagali a nista nam se nije vratilo u finansijskom smislu jer privreda tamo ne postoji!
Postavlja se pitanje, ko predstavlja vecu opasnost za potencijalnu nestabilnost u regionu, milion mladih fanaticnih albanaca ili nekoliko miliona velikom vecinom matorih srpskih nacionalista (glasaci radikala i slobine stranke)?! Zato i ne cudi nelegitimna i nasilna odluka velikih sila da oduzmu juznu srpsku pokrajinu !
Hakunamatata
13.04.2007., 01:52
Tuzno , ali istinito ! Prica mi tata pre koji tjedan da mu je 20 godina svaki mjesec od plate odbijan deo i on je slat na Kosovo da pomogne tim ljudima tamo da razviju malo tu industriju, privredu ili sto vec ....
Ma to Kosovo treba podeliti na jedno 70% Srbiji, 30% Albaniji, iseliti tih 1000-1200 srpskih porodica sto ima u tom delu i povuci crtu i gotova prica. Ali izgleda da tu neko dobija lovu ili ce tek da dobije...
Honesty
14.04.2007., 17:46
U tim prostorima albanci su vekovima ,prije nego srbi
Honesty
14.04.2007., 17:59
Licno na albansko drustvo gledam kao parazitsko, a iza te moje tvrdnje stoji bezbroj argumenata! Secam se kada su Vojvodjani, radnici, izdvajali sredstva za to isto Kosovo, odnosno za razvoj te najsiromasnije pokrajine u Srbiji!
Koliko su spremni albanci da rade ,ne mislim da drugi narodi jesu ,samo ako mu bude pruzena prilika .Oni su radili po cijelloj YU i to najteze poslove .Da bi imali rada na Kosovu bi radili i vise .
A ta sredtstva koje spominjes ,nisu se vidjele na Kosovu,mozda su bile namanjene za kosovu ali su otisli na drugom pravcu.
Hakunamatata
16.04.2007., 22:48
U tim prostorima albanci su vekovima ,prije nego srbi
Mislis na Slovene koji su poturceni, ili Turke koji se danas nazivaju Albanicima ?
Shvatas li ti da kad su Sloveni ziveli na ovim prostorima Albanija kao zemlja i Albanci kao narod jos nisu ni postojali !!!
Honesty
17.04.2007., 11:04
Mislis na Slovene koji su poturceni, ili Turke koji se danas nazivaju Albanicima ?
Shvatas li ti da kad su Sloveni ziveli na ovim prostorima Albanija kao zemlja i Albanci kao narod jos nisu ni postojali !!!
Kad ste vi u VI veku dosli na balkanu ,mi smo bili tu veq vekovima
http://en.wikipedia.org/wiki/Albanians
Honesty
17.04.2007., 11:05
Kad ste vi dosli u VI veku mi smo bili tu vec vekovima prije
jaromil
18.04.2007., 08:57
:ESTITO BIH IM I JA !
KOSOVARE DI TORE LIBERTADORE UJDIMI KOSOVARE PERESOVA !
POGROMI AJUTI ČEKINI !
AJUTI ČEKINI !
PORKERIJE PERIKOLO
PORKA MIA MOCARELA
jaromil
18.04.2007., 09:00
Hakunamatata kaže:
gDJE ĆE GORI TURCI OD SLAVENA, VAZDA BILI TURCI I OSTALI I NA TO BILI PONOSITI !!
TUCI TUCI NIKAD KRAJA KUKALA TI MAJKA CRNA !
EVO IH JOPET !
parkerbob
18.04.2007., 09:17
Kad ste vi dosli u VI veku mi smo bili tu vec vekovima prije
A cemu sve to, ko je pre dosao, i u kom veku.
Bili su Rimljani na balkanu, Sloveni, Avari, Iliri, Tracani i dr.
Znaci po toj logici drzave bi trebalo da proteraju strance, koji su dosli posle njih.
A koje drzavljanstvo ste imali do rata, Albanije ili Srbije.
I sto ste prihvatili srpski pasos i LK kad ne priznajete Srbiju.
A na Zapadu trazili azil jer eto bezite iz Srbije.
Gluposti nikad kraja.
Evo predlog je trazite od Hr. putovnice ionako im treba stanovnistva a imaju prodju na Zapadu, sto da se mucite sa Umnik sranjima.
jaromil
18.04.2007., 10:04
lO[A RELIGIJA I JO[ LO[IJA ISTORIJA !
NEMA VI[E POVIJESTI U HRVACKOJ VE' SAMO ISTORIJA !
Honesty
18.04.2007., 14:57
Znaci po toj logici drzave bi trebalo da proteraju strance, koji su dosli posle njih.
Gluposti nikad kraja.
Evo predlog je trazite od Hr. putovnice ionako im treba stanovnistva a imaju prodju na Zapadu, sto da se mucite sa Umnik sranjima.
Pa vi ste sluzili najvise istorijom i to falcifikovanom.Sad kad vam slabo ide kazes :Bobparker A cemu sve to, ko je pre dosao, i u kom veku.
Gluposti nikad kraja.
Bobe,bash zbog ovoga :
Bice da je ovakav redosled :
Amebe,Pelazgi,Iliri,Tracani,Rimljani,Avari,Sloveni ,Osmanlije. ;)
parkerbob
21.04.2007., 12:25
Evo ovim postom da odgovorim ujedno Hrku i Honesty.
Kosovo NIKAD nece biti nezavisno(u pravom smislu).
Ne zato sto to Srbija ili neko drugi zeli vec zato sto je suvise malo i slabo tj. beznacajno da bi moglo izgraditi neku svoju drzavu ili politiku. Moze samo menjati gospodare.
Jedino da se ujedini sa Albanijom ali tada bi i RS trazila da se prikljuci Srbiji..
Znaci paradoksalno sad bi Albanci sa Kosova trebalo uciniti sve da se RS vremenom prikljuci Srbiji. A kako ne sumnjam u njihovu pamet, verujem da ce uz podrsku prijatelja iz SAD to i raditi.
Seydaliya
21.04.2007., 13:05
Tuzno ali istinito da mnogi Hrvati iz opsteg revansizma, iza koje stoji mrznja, navijaju za albance!
Licno na albansko drustvo gledam kao parazitsko, a iza te moje tvrdnje stoji bezbroj argumenata! Secam se kada su Vojvodjani, radnici, izdvajali sredstva za to isto Kosovo, odnosno za razvoj te najsiromasnije pokrajine u Srbiji! Kosovo je bure bez dna, crna rupa u Evropi, prema tome njihov odlazak bi mozda bio i pozitivan za Srbiju! Mnogo smo ulagali a nista nam se nije vratilo u finansijskom smislu jer privreda tamo ne postoji!
Postavlja se pitanje, ko predstavlja vecu opasnost za potencijalnu nestabilnost u regionu, milion mladih fanaticnih albanaca ili nekoliko miliona velikom vecinom matorih srpskih nacionalista (glasaci radikala i slobine stranke)?! Zato i ne cudi nelegitimna i nasilna odluka velikih sila da oduzmu juznu srpsku pokrajinu !
i tako se velike sile odlucise da uzmu kosovo. bravo analiticaru,
rst_dalibor
22.04.2007., 22:34
Cestitam Kosovarima Dan Samostalnosti Kosova i Medunarodno priznanje suverniteta nad povjestno etnickim Kosovarskim prostorom Drzave Kosovo :s
:jumping:
Lijep san,zar ne? Šteta što će ostati samo san!
Presedan,pitanje je sad!!!!?
Seydaliya
22.04.2007., 22:40
Lijep san,zar ne? Šteta što će ostati samo san!
Presedan,pitanje je sad!!!!?
imas li ti uopste kriterijume kome odgovaras? rastocices se na ovaj nacin
rst_dalibor
22.04.2007., 22:45
Evo ovim postom da odgovorim ujedno Hrku i Honesty.
Kosovo NIKAD nece biti nezavisno(u pravom smislu).
Ne zato sto to Srbija ili neko drugi zeli vec zato sto je suvise malo i slabo tj. beznacajno da bi moglo izgraditi neku svoju drzavu ili politiku. Moze samo menjati gospodare.
Jedino da se ujedini sa Albanijom ali tada bi i RS trazila da se prikljuci Srbiji..
Znaci paradoksalno sad bi Albanci sa Kosova trebalo uciniti sve da se RS vremenom prikljuci Srbiji. A kako ne sumnjam u njihovu pamet, verujem da ce uz podrsku prijatelja iz SAD to i raditi.
RS samo uz pomoć Albanaca može se priključiti Srbiji! Tačno je da se uz pomoć Albanaca može ostvariti želja Srba iz BiH za legitiman referendum. A
fora je i u tome kada SAD-e ne bude više zainteresovana za Albance Srbi će povratiti Kosovo već na nekoj konferenciji zbog istorijskog značaja Kosova za državnost države. Albanija će uvijek biti ne razvijena i podložna uticajima sa zapada i neće se mnogo buniti za budućnost Kosova u zamjenu za donacije.
A davanje nezavisnosti Kosovu je jedina prilika SAD-u da se izvuče sa njegove teritorije,jer je i njima sada jasno da su pogriješili kada su došli na Kosovo,a sada moraju da peru ruke! Srbija će uvijek sa demokratskim snagama biti važnija Amerikancima od Albanaca dali u Albaniji ili na Kosovu ili bilo kojoj drugoj državi: ne zaboravljajte da Albanci imaju pretenzije i prema C.Gori,BJR Makedoniji,Grčkoj,zatim i prema teritoriji u samoj Srbiji van granica AP. Svijet im to neće dozvoliti,to je sigurno! NATO je bombardovao Srbiju samo da skine Miloševića a ne da pomogne Albancima!
rst_dalibor
22.04.2007., 22:49
imas li ti uopste kriterijume kome odgovaras? rastocices se na ovaj nacin
Ma ne,nije mi uopšte teško! Jedino je bitno da su teme zabavne i lijepe za diskusiju,i onda je sve lako!
Kolo se okrece, siptari gube podrsku. Treba cekati do izbora u Americi i neposredno prije izbora potpisati potpuno preuzimanje Kosova.
Pametna ''Srpska politika''
:rofl: :rofl: :rofl:
Evo i ja čestitam šiptarima nezavisn... Ček, bre, pa zar to još nije gotovo!?:D
Hercboy
01.05.2007., 23:06
kad se donosi odluka?
Hakunamatata
02.05.2007., 14:24
ne zna se jos nista. ... meni se cini da to do kraja godine nece biti gotovo !
Jenki111
02.05.2007., 15:04
Kosovo ce biti nezavisno kad tad, dosta je vise terora Srba nad Albancima, vrijeme je da se stvari vrate na svoje mjesto.
Purger_Grabovac
03.05.2007., 11:18
Not so fast baby...Not so fast....:flop:
salamander12
03.05.2007., 15:12
Gotovo je
Volim vise opciju Ruskog veta.Sandzacki Bosnjaci se vec pripremaju da udare na Srbe, sjevernog Kosova.A ipak njima vise odgovara Kosovo drzava, nego Kosovo u Srbiji
beogradjanin79
04.05.2007., 09:36
siptari su narod koji mrzi sebe sto moraju da se oblace lepo i ponasaju kulturno za vreme ovih pregovora o statusu kosova...5 odsto siptara je koliko toliko normalno...oni nemaju zakone,imaju krvnu osvetu....umobolan narod,podesca malo na vas....klanjaju se mocnijem i jacem,zavisi kako vetar duva
sdespot
05.05.2007., 13:57
Onaj mali sjeverni dio Kosova gdje su većina Srbi do Mitrovice pripojiti Srbiji, a ostatak Albancima. Čist račun, duga ljubav.
Taj severni deo Kosova je do 1963. godine i bio u sastavu Srbije, jer na njemu i danas Albanaca ima u istom procentu kao i Srba na celom Kosovu. Te famozne godine dobro nam poznati bravari (Tito & co.) hteli su se igrati i jacati bratstvo i jedinstvo napravivsi nekakvo multietnicko drustvo na Kosovu, sto se eto odrazilo na danasnje prilike.
Oteto-prokleto? Izgleda ima istine u tome...Videcemo vremenom...
radosalic
07.05.2007., 12:58
Moje prognoze
Do Augusta Kosovo nece biti u Srbiji
berseker
07.05.2007., 12:59
Moje prognoze
Do Augusta Kosovo nece biti u Srbiji
tacno ali do Avgusta 3025:D
radosalic
07.05.2007., 13:01
Augusta 2007
berseker
07.05.2007., 13:08
Augusta 2007
znaci tada pocinje eventualni treci svetski kao po scenariju americkog filma snimljenog pre petnaestak godina i gle pocinje bas na kosovu
radosalic
07.05.2007., 13:11
Ko ce se boriti
Rusija sa 20 miliona Muslimana
Amerika
Srbija i Srpska armada
Haj spavaj sinko
NINJA 07
07.05.2007., 13:12
znaci tada pocinje eventualni treci svetski kao po scenariju americkog filma snimljenog pre petnaestak godina i gle pocinje bas na kosovu
Krvavi božuri kosovski. nađi knjigu i pročitaj.
radosalic
07.05.2007., 13:19
Ko ce se boriti na strani Srbije
Rumunske kurve I Cigani
Bugari, oni vas obozavaju
Rusija , oni jedva cekaju da zarate globalno zbog nekih tamo hiljadu kilometara Srba
Rusima nezavisno Kosovo otvara velike sanse. Nakon tog presedana, mogu motivirati i podrzavati bogatu istocnu Ukrajinu i sjeverni Kazahstan (pa i Transnistriju) da glume Kosovo u Srbiji.
radosalic
07.05.2007., 13:37
Bas ce Bacuska Rus da zarati globalno sa svijetom, zbog Srba
:s :s
berseker
07.05.2007., 13:45
Bas ce Bacuska Rus da zarati globalno sa svijetom, zbog Srba
:s :s
ja ti pricam o filmu a ti se uzivio:D
CroKoala
07.05.2007., 14:20
Čestitam Kosovarima Dan Samostalnosti Kosova i Međunarodno priznanje
pridruzim se Cestitke :top: :cheer:
a bas sam gledala vas Lider Kosova na Nedelju u 2 emisiji na Hrt :s
svaka Cast, lici na nesto Cvrsto i Ponosno :top:
zelim vam sav Naprijedak poslje sva teska vrimena :kiss:
ja ti pricam o filmu a ti se uzivio:D
:D pa sa rackozom i njegovim klonovima bi se dala lijepa igra Kaladonta odigrati :rofl: evo ovo mu je cca negdje 11. po redu...više nego što ima zabilježenih posjetitelja na njegovom "mrzim sve, buhuhuuuu" forumčiću :p
radosalic
08.05.2007., 10:30
On se smije, cereka, a tamo iza kompa gleda granice Srbije.Radikali ce skupstinu uzeti, Sandzak pucketa.A sposobnost Srpske diplomatije.Da li treba da pricam o tome
berseker
08.05.2007., 10:40
On se smije, cereka, a tamo iza kompa gleda granice Srbije.Radikali ce skupstinu uzeti, Sandzak pucketa.A sposobnost Srpske diplomatije.Da li treba da pricam o tome
ne netreba nemoj nas samo ti uciti o demokratiji:D
berseker
08.05.2007., 10:42
Čestitam Kosovarima Dan Samostalnosti Kosova i Međunarodno priznanje
pridruzim se Cestitke :top: :cheer:
a bas sam gledala vas Lider Kosova na Nedelju u 2 emisiji na Hrt :s
svaka Cast, lici na nesto Cvrsto i Ponosno :top:
zelim vam sav Naprijedak poslje sva teska vrimena :kiss:
Koala el ti zivis u gradu ili u nekom aboridzinskom plemenu te neznas da niko nije priznao kosovo:D
od kad je kosovo medjunarodno priznato? daj se malo sredi :bicedobro:
Kosovo je odavno neovisno.
Jos malo pa ce i na papiru...
Pati cedo pati!!
radosalic
08.05.2007., 10:45
Francuska 100%
Amerika 100%
Italija 80%
Britanija 100%
Islamski svijet 90%
Kanada 100%
Ko nece priznati
Slovacka, Rusija,
Mozda Rumunija
Ove godine pocinju priznanja, momce
Poslije cemo zavrsiit nasu dzadu sa Stambolom
http://en.wikipedia.org/wiki/Sandzak
:zubo: :zubo:
berseker
08.05.2007., 10:52
Francuska 100%
Amerika 100%
Italija 80%
Britanija 100%
Islamski svijet 90%
Kanada 100%
Ko nece priznati
Slovacka, Rusija,
Mozda Rumunija
Ove godine pocinju priznanja, momce
Poslije cemo zavrsiit nasu dzadu sa Stambolom
http://en.wikipedia.org/wiki/Sandzak
:zubo: :zubo:
dzada znaci vataj drum i potome ti ces da bezis u tursku:rofl: :rofl: :rofl:
radosalic
08.05.2007., 11:01
Ne, to znaci da je Pazar na manje od 15 km sa Kosovom
A ko je spavao na Krfu, opet, do vas je.Mozda neki otok Grcke dobijete.Lesbos vam prilici, jer takva vam je vjestina ratovanja.Ne, brini se ti vlascicu kruscicu.Mi, cemo dzadu napraviti, a Tomica ce nam je dati, izgleda i prije nego sto misli.Zamisli, jadan i patetican ti je zivot, kada ce vecina krscanskih zemalja priznati Kosovo.
berseker
08.05.2007., 11:04
Ne, to znaci da je Pazar na manje od 15 km sa Kosovom
A ko je spavao na Krfu, opet, do vas je.Mozda neki otok Grcke dobijete.Lesbos vam prilici, jer takva vam je vjestina ratovanja.Ne, brini se ti vlascicu kruscicu.Mi, cemo dzadu napraviti, a Tomica ce nam je dati, izgleda i prije nego sto misli.Zamisli, jadan i patetican ti je zivot, kada ce vecina krscanskih zemalja priznati Kosovo.
pa covece DZADA na turskom znaci ;bezi iliti hvataj drum:D
CroKoala
08.05.2007., 14:11
Koala el ti zivis u gradu ili u nekom aboridzinskom plemenu te neznas da niko nije priznao kosovo:D
ja san ga Priznala, u Moj svit on je Ponosan i Nezavisan :D ;)
Zivijo slobodni Kosovo :zivili:
berseker
08.05.2007., 17:13
ja san ga Priznala, u Moj svit on je Ponosan i Nezavisan :D ;)
Zivijo slobodni Kosovo :zivili:
ako si ga ti priznala onda u redu:rofl: :rofl: :rofl:
CroKoala
09.05.2007., 10:02
ako si ga ti priznala onda u redu:rofl: :rofl: :rofl:
e pa Moj Kosovo je sve do Drine ;) tamo smo u Sustretu kao Braca :D
Spartak
09.05.2007., 10:26
Predlog zname kosova
Sivi Grga
09.05.2007., 12:42
Oooo kad ce vise ta nezavisnost, evo i albanci poceli da napadaju americke vojnike u SAD da ubrzaju.
Nego svi na ulice u mas. demonstracije i ne vracajte se kucama dok ne dobijete nezavisno Kosova republjik.
Mezomorph
09.05.2007., 12:47
Glupi Ameri neznaju da se sladoled poslužuje u kuglama lolollmao
matematicar
14.05.2007., 03:23
e pa Moj Kosovo je sve do Drine ;) tamo smo u Sustretu kao Braca :D
Mene uistinu zanima koji to jezik koristis? Hrvatski zasigurno nije u pitanju.
winnerica
15.05.2007., 22:10
Predlog zname kosova
To odi pokaži onim tvojima na zapadu MKD pa da vidimo čija baba crnu vunu prede ... :rofl:
Albancima da skineš mjesec s neba ne bi znali koji će im. Kao da su riješili problem sa Kosova republjik. Nadaju se valjda pomoći, dolarima, švercu, vrag zna čemu. To radit naviklo nije.
Evo, i ja čestitam "kosovarima" nezavisn...
Ček bre, pa još nije nezavisno! Kako to?
Cosmopolita
18.05.2007., 00:42
Cestitam Kosovarima Dan Samostalnosti Kosova i Medunarodno priznanje suverniteta nad povjestno etnickim Kosovarskim prostorom Drzave Kosovo :s
:jumping:
Jel jos uvek:zzz: ?
Ma dobar je mali:bicedobro: Baca ga ponekad od tih silnih zelja al:klap: :klap: :klap: san je svaki pusta zelja.A on samo neka :vidiga::s i sanja:D
tutlek1
18.05.2007., 05:23
Pridružujem se čestitkama i ignoriram ignorante svih zemalja!
I ja cestitam, al Rusima sto ne daju nezavisnost.
Srbija spremna za nove pregovore o Kosovu-porucila vlada Srbije.
berseker
19.05.2007., 10:44
Srbija spremna za nove pregovore o Kosovu-porucila vlada Srbije.
oruzane pregovore?:D
Jel jos uvek:zzz: ?
Ma dobar je mali:bicedobro: Baca ga ponekad od tih silnih zelja al:klap: :klap: :klap: san je svaki pusta zelja.A on samo neka :vidiga::s i sanja:D
:rofl:
Sivi Grga
19.05.2007., 21:51
Evo predlazem Albancima da posto od nezavisnosti nema nista, lepo stave jaram i pozovu Srbe da im opet upravljaju dok ameri nisu jos otisli.
Da ne bude posle bezanija preko Prokletija.
E stvarno kad ce ta nezavisnost, zna li ko?
Sta radi ta EU i SAD, kad ni jednom jadnom Kosovu ne mogu pomoci da dobije nezavisnost..
Nisam znao da su Rusi toliko jaki, auuuu.
vojvodina
23.05.2007., 10:15
sve najbolje srbiji.
zelim im uskoro odvajanje i od vojvodine.
Ja tebi zelim odvajanje Baranje i vracanje te oblasti Madjarskoj!!!
Furtutma
25.05.2007., 04:37
Kako je grozno vidjeti da ima toliko zlih (pokvarenih) ljudi. Nisam bio u ex Yugoslaviji 13 godina ali ocigledno da se tu nista nije promijenilo. Vrijedjate jedni druge, radite protiv svojih komsija a Englezi (USA i ostali sateliti) trljaju ruke i obavljaju svoj posao.
Nitko vas ne voli (sve skupa Hrvate, Srbe i ostale narode na prostoru ex Yu). Zapad gleda svoja posla i polako priprema globalizaciju gdje ce englez da vlada a svi ostali da budu robovi.
Bez obzira na vjeroispovjest vi tu zivite i zivjecete zajedno htjeli to ili ne - ali na zalost necete nikada doci pameti - bicete uvijek sluge.
A sto se tice neovisnosti Kosova to samo jedna od igara koju vodi potplacena USA - oni hoce da rasparcaju bivsu YU sto je moguce vise. Doci ce tu na red i ostali regioni ali ne na zalost ne samo u Srbiji vec i BiH, Hr i Slo...to ce se vrlo brzo pokazati vec kroz godinu, dvije.
Zelim Vam svima sve najbolje ali na zalost vi to sami sebi ne zelite.
Izbavitelj
25.05.2007., 05:38
da, super će bit da odvoje kosovo. odvoje se od srba ali ne i od amera koji ondje imaju najveću bazu u blizini, pa učvrste svoj boložaj u regiji. sad, što je ljudima draže: nesreća srbije ili ruka velikog brata koji je već počeo sa idejama da razdjeli europu sa raketnim štitovima? sljedeća ideja će biti da ju razdjele sa ogradom, kako izraelci već dugo rade u pojasu gaze. u svakom slučaju... scenarija ne nedostaje. na pomolu je nova zavjesa.
Pridruzujem se cestitkama.
Evo da cestitam jos jednom.
Evo i ja da cestit... Sta? Jos nije nezavisno?!
Jos tri dana do kraja meseca. Moze jedna poseba tema za odbrojavanje... :zubo:
A posle krece odbrojavanje do kraja narednog meseca itd...:D
A moze i onako malo zivopisnije, do kraja godisnjih doba. Sat prirode nemilosrdno otkucava. ;)
walther-P38
28.05.2007., 20:08
Malo malo pa navratim na ovu temu pogledati kako srbeki tješe jedan drugoga:bicedobro:
Ma sve je OK neće Kosovo nikada biti nezavisno, Rusi će vas obraniti od zločestih šipaca :lol:
Hihi al vas peče saznanje da su se oslobodili čim imate potrebu toliko visiti ovdje:rofl:
Gde ste Albanci da nam javite gde je zapelo.
Ako mozemo pomoci malo da se to sto pre zavrsi.
Malo malo pa navratim na ovu temu pogledati kako srbeki tješe jedan drugoga:bicedobro:
Ma sve je OK neće Kosovo nikada biti nezavisno, Rusi će vas obraniti od zločestih šipaca :lol:
Hihi al vas peče saznanje da su se oslobodili čim imate potrebu toliko visiti ovdje:rofl:
Vidi ga ovaj kubura uvek sve pokvari. Pa covece ne valjamo ti kad se kurcimo, ne valjamo ti kad po fer pleju cestitamo protivnicima... Evo sad imas prostora da smislis i napises kada ti valjamo, ne sumnjam u tvoj prigradski smek. :zubo:
walther-P38
28.05.2007., 21:46
Vidi ga ovaj kubura uvek sve pokvari. Pa covece ne valjamo ti kad se kurcimo, ne valjamo ti kad po fer pleju cestitamo protivnicima... Evo sad imas prostora da smislis i napises kada ti valjamo, ne sumnjam u tvoj prigradski smek. :zubo:
Nikako :kava: što god glumili
Nikako :kava: što god glumili
Walther,uz pozdrav reci cu ti nesto vrlo poverljivo,naime cuo sam iz vrlo pouzdanih izvora da je vlada Kosova uvezla nekoliko slepera onih stvari sto se ispaljuju u vis pa se u razne boje i oblike rasprskavaju. ;)
Henry_Kinasky
28.05.2007., 22:51
Walther,uz pozdrav reci cu ti nesto vrlo poverljivo,naime cuo sam iz vrlo pouzdanih izvora da je vlada Kosova uvezla nekoliko slepera onih stvari sto se ispaljuju u vis pa se u razne boje i oblike rasprskavaju. ;)
Jel to kada budete otkrivali spomenik Klintonu ?
:s
Genijalno, skoro kao i onaj mali mucenik koga nazvase Tonibler. :rofl: Vrh.
Jel to kada budete otkrivali spomenik Klintonu ?
:s
Genijalno, skoro kao i onaj mali mucenik koga nazvase Tonibler. :rofl: Vrh.
Nije,imas pravo na jos dva pokusaja :D
nevia lazaros
28.05.2007., 23:21
Kako je grozno vidjeti da ima toliko zlih (pokvarenih) ljudi. Nisam bio u ex Yugoslaviji 13 godina ali ocigledno da se tu nista nije promijenilo. Vrijedjate jedni druge, radite protiv svojih komsija a Englezi (USA i ostali sateliti) trljaju ruke i obavljaju svoj posao.
Nitko vas ne voli (sve skupa Hrvate, Srbe i ostale narode na prostoru ex Yu). Zapad gleda svoja posla i polako priprema globalizaciju gdje ce englez da vlada a svi ostali da budu robovi.
Bez obzira na vjeroispovjest vi tu zivite i zivjecete zajedno htjeli to ili ne - ali na zalost necete nikada doci pameti - bicete uvijek sluge.
A sto se tice neovisnosti Kosova to samo jedna od igara koju vodi potplacena USA - oni hoce da rasparcaju bivsu YU sto je moguce vise. Doci ce tu na red i ostali regioni ali ne na zalost ne samo u Srbiji vec i BiH, Hr i Slo...to ce se vrlo brzo pokazati vec kroz godinu, dvije.
Zelim Vam svima sve najbolje ali na zalost vi to sami sebi ne zelite.
Davne 1989 god, u ruke mi je dosa jedan srpski casopis koji se zove Ilustrovana politika.Tamo se decidno objasnilo stanje u sada bivsoj nam drzavi, sa strane nekog engleskog vojnog komentatora.Zanimljivo da su zapadnjaci sve znali puno ranije od nas, pa su cak i nacrtali kartu velike Albanije.Tada san to neozbiljno shvatila, ali danas vidin da je to stvarnost.Po njihovom tumacenju nece se zadrzati samo na Kosovu.Uzece se tu veci dio Srbije i zapadni dio Makedonije.Nedaj Dragi Boze da opet bude krvi do koljena.
nolita-
28.05.2007., 23:44
stvarno, kako se ameri nisu sjetili da razbucaju svojih 50. država
Mislis nekoliko slepera onih stvari ciju sadrzinu konzumiras pa ti se prividja da se na nebu razne boje i oblici rasprskavaju?:D
walther-P38
29.05.2007., 10:56
Ne sumljam da će slavlje biti veliko. Osloboditi se zlotvora nakon stotinjak godina, to nije mala stvar.
Ne sumljam da će slavlje biti veliko. Osloboditi se zlotvora nakon stotinjak godina, to nije mala stvar.
A tek nakon 1000 godina... I ha haaaaj...:rofl:
A tek nakon 1000 godina... I ha haaaaj...:rofl:
:rofl:
Neki veci politicki dogadjaj, u skorije vreme, bice jedino nastavak pregovora Srbije i EU. Verovatno je to u pitanju.
Kosovski Albanci objavili natječaj za zastavu i grb Republike Kosovo (http://www.vecernji.hr/newsroom/news/international/812785/index.do)
Kosovski Albanci objavili natječaj za zastavu i grb Republike Kosovo (http://www.vecernji.hr/newsroom/news/international/812785/index.do)
E, jbga, to vec menja stvar...:rofl:
max....
30.05.2007., 10:07
kosovo je albansko
vaistinu albansko
kosovo je albansko
vaistinu albansko
Vaistinu alba... Ili nije?:misli:
Evo novih vesti. Na zalost matori finac nam je pokvario odbrojavanje do kraja ovog meseca, vrag ga odneo. :mad:
Do kraja jula (7. mesec :D) (http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=05&dd=30&nav_category=11&nav_id=248957).
Honesty
30.05.2007., 19:22
Hvala svima za cestitke ,zelim puno zdravlje i prosperitet u vasim zemljama.Evo od danas ste pozvani na veliki svecanost koji ce biti ovoga leta .
sdespot
01.06.2007., 22:10
I kad Hrvat dodje,dok Hrvat objasni prosecnom Albancu da je Hrvat iako govori jezikom koji je vecini Albanaca jaaako neprijatan,ode glavudza.
Zato predlazem da Honesty odrzi par lekcija tipa Learn Albanian in three easy steps da biste izbegli te (ne)formalne neprijatnosti oko jezika.
Usput,za Hrvate : Probajte da usred Pristine udjete u restoran ili neki fastfood i kazete : '' JEDAN hamburger '' :cerek:
sdespot
01.06.2007., 22:16
Nisam poneo vostane bojice,pa ne mogu da ucestvujem...:rofl: Ajd da ne bude da sam muchak,jes to ozbiljna stvar... Dajte ljudi malo predloga...
Bilo bi dobro po albance da se drze ove siroke autonomije ,jer cim izgube potporu amera bice bezite noge da vas dupe ne posere.:top:
strjela
01.06.2007., 23:44
Evo moj prijedloga za Republiku Sljasticarnu, nek neko prijavi :
http://img103.imageshack.us/img103/2771/kosovawg6.jpg
sdespot
02.06.2007., 00:05
Evo moj prijedloga za Republiku Sljasticarnu, nek neko prijavi :
http://img103.imageshack.us/img103/2771/kosovawg6.jpg
Ti nisi majstor,ti si lEgEnDa... Ubadas u sridu
Kosovo je uvek bilo i ostace sveta Srpska zemlja.:s :s :s :s
strjela
02.06.2007., 13:02
Otkud to ? Sveti sava bio albanac?
Srbomen
03.06.2007., 08:37
Sad se vidi da su Siptari najobicnije pi^ke.
Ne smeju proglasiti nezavisnost.
todaytonight
03.06.2007., 21:53
u vezi kosova, likujem zbog srbije koja je bila zinula na ono sto nije njeno, a sad ce izgubiti svoje srce ...
al nije u redu cijela stvar: siptari su decenijama prelzili preko granice ispod zice iz albanije na kosovo, ilegalno, u buljucima, za boljim zivotom, i onda je NETKO 'pronasao' kako se sipci ne osjecaju 'na svome' na kosovu zbog srba i da se trebaju odcijepiti (a i da se, razni, osvete srbiji)
koje ono kosovo prirodne izvore ima???!!!
danas kosovo, sutra dalmacija, istra ... sto ono ima u BiH?! grcka makedonija, pa sve do etnickih communitia po kanadi, australiji, francuskoj, britaniji ... da se ljudi osjecaju ... ... ... ... ... komotnije
Honesty
05.06.2007., 21:17
Good bye Srbijooo
Good bye Srbijooo
Zivi u nesreci i "slobodi"
Nek te ruska mafia vodi
Good bye Srbijooo
Good bye Srbijooo
Good bye Srbijooo
Nek te ruska mafia vodi
Good bye Srbijooo
Ajde pi^ke, proglasite nezavisnost.
Sad vam nema srpske vojske i policije da vam spreci.
Najpre vas SAD "oslobodile", a sad cekate i da vam naprave drzavu.
Good bye Srbijooo
Good bye Srbijooo
Nek te ruska mafia vodi
Good bye Srbijooo
Bice vama good bye kad se Srpska vojska bude vratila na Srpsko Kosovo.Svako ko nema pasos hladnjaca ili pravac albanija.Nece biti vise ujka sema da vam pomaze.I njima cete da dosadite kad tad.Do tad uzivaj ali nemoj previse jer se vracas odakle si dosao(neka vukojebina u albaniji):top:
Pozdrav zapovjedniku Agimu Čeki!
Reci,brate,ako treba,
Upomoć stiže cijela sedma,
Da,ko i nekad,slavu dijelimo,
Tvoju zemlju da branimo,
Bit će opet brat do brata,
ko u dane Domovinskog rata,
Druga zemlja,al krvnik isti,
što se sa tri prsta krsti.
Nedam pedalj zemlje tvoje,
ko što ti nisi dao moje,
Nek je sveto bratstvo naše,
Pozdrav Tebi Brigadiru,cijela sedma maše!
agim ceku je zlocinac i cim ameri sklone sapu sa balkana odgovarace pred Srpskim sudom.Ima posteno da mu sudimo,pa cemo da ga streljamo.:s :s :s
Honesty
05.06.2007., 22:51
Pozdrav zapovjedniku Agimu Čeki!
Reci,brate,ako treba,
Upomoć stiže cijela sedma,
Da,ko i nekad,slavu dijelimo,
Tvoju zemlju da branimo,
Bit će opet brat do brata,
ko u dane Domovinskog rata,
Druga zemlja,al krvnik isti,
što se sa tri prsta krsti.
Nedam pedalj zemlje tvoje,
ko što ti nisi dao moje,
Nek je sveto bratstvo naše,
Pozdrav Tebi Brigadiru,cijela sedma maše!
Hvala brate za ove rijeci
Mi smo svama
O slobodi i nesreci
Jer neprijatelj nam je zajednicki
poznat najveci zlocinci.
Secam borbe u Liku i Kordunu
Pa ako treba
Oslobodicemo i Zemunu:s :s
Crospur
05.06.2007., 22:56
agim ceku je zlocinac i cim ameri sklone sapu sa balkana odgovarace pred Srpskim sudom.Ima posteno da mu sudimo,pa cemo da ga streljamo.:s :s :s
Joj koje ti gluposti valjaš , vidi se da nemaš više od 15 godina.
Mi smo svama
O slobodi i nesreci
poznat najveci zlocinci.
Pa ako treba
Jedva cekam da proglasite ono sto nikad necete dobiti,pa da radikali dodju na vlast.Pa cemo da ponovimo lekciju iz 99,samo ovaj put necete moci da se vratite na Srpsku zemlju,nego cemo vas vratiti u vasu vukojebinu.
Honesty
05.06.2007., 23:05
Jedva cekam da proglasite ono sto nikad necete dobiti,pa da radikali dodju na vlast.Pa cemo da ponovimo lekciju iz 99,samo ovaj put necete moci da se vratite na Srpsku zemlju,nego cemo vas vratiti u vasu vukojebinu.
Pa cekamo da bude ljepse vreme ,jer ovi dana ima kise ,jer bice velika festa ,docice prijatelji sirom svijeta ,osim ruske i srbske mafije
I ja bi szeleo da dodju radikali ,pa da dobijete jos izolaciju ,i 100 dana tresanja od NATO bomba .Tada cete oslabiti onda mi peske cemo setati po Srbiji :s :s
sdespot
06.06.2007., 01:13
Mi smo svama
O slobodi i nesreci
poznat najveci zlocinci.
Pa ako treba
Ne treba,hvala! :zubo: Zemun je oslobodjen jos 1945.
sdespot
06.06.2007., 01:13
Pa cekamo da bude ljepse vreme ,jer ovi dana ima kise ,jer bice velika festa ,docice prijatelji sirom svijeta ,osim ruske i srbske mafije
I ja bi szeleo da dodju radikali ,pa da dobijete jos izolaciju ,i 100 dana tresanja od NATO bomba .Tada cete oslabiti onda mi peske cemo setati po Srbiji :s :s
I onda je mrmot zamotao cokoladu...:rofl:
sdespot
06.06.2007., 01:15
A nije za verovati kako malo treba da ovde dodje do pucanja sistema...
NACIONALISTI SVIH ZEMALJA - UJEDINITE SE... PA KO PREZIVI...
emigrant
10.06.2007., 17:53
Hmm :zubo:
walther-P38
10.06.2007., 21:11
..."Sa ili bez sporazuma Kosovo ce biti nezavisno" izjavio je g.Bush na zajednickoj konferenciji sa premijerem S.Berishom u Tirani...
Sve ide kako treba:top:
Milim da će Honesty uskoro častiti cijeli podforum :lux: :lux: :lux: ja budem Karlovačko, hvala na pitanju:top:
balkanac
10.06.2007., 21:19
..."Sa ili bez sporazuma Kosovo ce biti nezavisno" izjavio je g.Bush na zajednickoj konferenciji sa premijerem S.Berishom u Tirani...
Milim da će Honesty uskoro častiti cijeli podforum :lux: :lux: :lux: ja budem Karlovačko, hvala na pitanju:top:
Budes, budes... :D
Russian President Vladimir Putin assured Serbian Prime Minister Vojislav Kostunica on June 9 that Russia will continue to oppose independence for Kosovo.
Kosovo je i sad nezavisno, Srbija nema nikakave vlasti jos od 99e.
Na radi se o tome, vec da se presedanom Kosovu daje drzavnost, odnosno cepa drzava priznata od UN bez njene volje.
To su opasne stvari kojih jos mnogi nisu svesni, jer nema nikakve garancije da se takav pristup nece ponoviti jos negde.
Ima dosta slicnih situacija. Naivno je verovati da to nece izazvati nikakve posledice.
Crni Rudar
10.06.2007., 23:24
Pa i Hrvatska nije imala nikakve vlasti nekoliko godina nad RSK. Na kraju su dobili svoje nazad. Podsećam da je u RSK u tom periodu od 91 do 95 god. bilo preko 90% Srba.
Ista sudbina čeka i Kosovo.
Jedan stari vic kaže:
Ko će biti kriv za Treći Svetski rat?
Pa Srbi, jer oni započinju svaki neparni rat.
Bojim se da bi se u nekom košmarnom scenariu taj vic mogao i obistiniti, i to zbog Kosova. Shvatam zašto Rusi brane Kosovo. Boje se da kad se jednom naruši pravo nepovredivosti granica jedne države, da bi se čitav svet mogao urušiti. Ali nije mi jasno zašto je Amerikancima toliko stalo da to, toliko malo parče zemlje zvano Kosovo bude nezavisno.
I još tako bahato govoriti u Tirani:
"Daćemo vam Kosovo".
Kao da je njegovo. Danas je izgleda postalo nešto najnormalnije da predsednik jedne države nekome javno obećava da će mu dati deo tuđe države.
Crni Rudar
10.06.2007., 23:45
Godina 1996:
U vreme Slobine vladavine, jedna TV stanica je počela jako da mu smeta pa je Sloba odlučio da je ugasi. Naravno - bespravnim motodama. Bili su protesti, veliki protesti, mnoge kolege sa ostalih TV stanica su danonoćno boravili u prostorijama te TV stanice i na taj način im davali podršku i borili se za njihova prava. Ali kolege sa BK TV su to nekako sa strane gledali i nisu se mešali, kao "to se njih ne tiče".
Godina 2006:
Odlučili državni moćnici da ugase BK TV. Zasmetao im Karić pa odlučili da ugase njegovu TV. Zaposleni digli galamu, dreku, uputili apel kolegama da dođu i da im pomognu i njihovoj borbi za pravo i pravdu. Ali kolege sa one TV koja je u međuvremenu postala vrlo uticajna TV su im odgovorili "A gde ste vi bili kad je nama trebalo pomoći?".
BK TV je ugašena prošle godine. Slava joj!
Nadam se da si Walthere shvatio šta hoću reći, i nije mi jasno da neko može davati podršku otimanju teritorije nekoj državi ne razmišljajući da kad se takva vrsta otimačine jednom legalizuje i pređe u naviku, da se vrlo lako za 20-tak godina može desiti neki preokret u dominaciji svetskih sila, pa da Hrvatska za tren oka na osnovu nekog "Kosovskog pravila" ostane bez svojih teritorija.
Je l' to onaj isti Džordž Buš koji je pre 4 godine, prilikom ulaska američkih trupa u Bagdad, trijumfalno izjavio:
"Sve borbene operacije su završene. Amerika je pobedila u Iraku!" :rofl: :lol:
Atanasije_Svilar
11.06.2007., 12:52
Bus:
"Pokušat ćemo naći rješenje da zadovoljimo i Rusiju i Srbiju, kako bi neovisnost išla glatko. Ukoliko se to ne dogodi, mi ćemo iznijeti rezoluciju".
Koliko ja razumem da bi nezavisnost glatko prosla srbija mora da prizna nezavisno kosovo. A da bi to prihvatila mora nesto da dobije (valjda).
Ovo sam iskopao negde.
List citira jednoga neimenovanog evropskog diplomata koji tvrdi da "niko zapravo ne želi priznati da su pitanja ulaska Srbije u EU i gubitka Kosova neraskidivo povezana
Crni Rudar
11.06.2007., 14:39
List citira jednoga neimenovanog evropskog diplomata koji tvrdi da "niko zapravo ne želi priznati da su pitanja ulaska Srbije u EU i gubitka Kosova neraskidivo povezana
I recimo Srbija da Kosovo da bi ušla u EU. Ali, nakon 10-15 godina ta ista EU se raspadne, svaka država ostane na svojim prijašnjim teritorijama, samo Srbija izgubi i EU, i Kosovo. Dakle, nemoguća trampa. Jedina moguća trampa je za RS.
Inače, Bush sa ovim poklanjanjem tuđih teritorija počinje isuviše podsećati na Hitlera. I onaj je tako poklanjao tuđe teritorije.
ja more
11.06.2007., 14:52
Zar nisu trebali KiM da proglase nezavisnim jos do kraja 2006? Nece to bas ici tako glatko:top:
walther-P38
11.06.2007., 15:30
Nadam se da si Walthere shvatio šta hoću reći, i nije mi jasno da neko može davati podršku otimanju teritorije nekoj državi ne razmišljajući da kad se takva vrsta otimačine jednom legalizuje i pređe u naviku, da se vrlo lako za 20-tak godina može desiti neki preokret u dominaciji svetskih sila, pa da Hrvatska za tren oka na osnovu nekog "Kosovskog pravila" ostane bez svojih teritorija.
Nema tu kosovskog pravila ni srpskog ustava, ni sličnih bakrača.To se zove dobivanje slobode za Kosovo.. Oslobođena je zemlja koju ste 1912 okupirali i kako Henry veli, pobili na njoj sve age i begove a stanovništvo počeli sustavno maltretirati.
...i onda se još čudite što vas ne vole:rolleyes:
I recimo Srbija da Kosovo da bi ušla u EU. Ali, nakon 10-15 godina ta ista EU se raspadne, svaka država ostane na svojim prijašnjim teritorijama, samo Srbija izgubi i EU, i Kosovo. Dakle, nemoguća trampa. Jedina moguća trampa je za RS.
Inače, Bush sa ovim poklanjanjem tuđih teritorija počinje isuviše podsećati na Hitlera. I onaj je tako poklanjao tuđe teritorije.
Ja te stvarno ne razumijem. Izgleda,kao da te radikali plaćaju da takve stvari pišeš i usput ti drže uperen pištolj na glavi. Kosovo nije Srbija i svaki Srbin koji se prošeta tim krajevima ima osječaj da tu ne pripada jer se drugačije govori
, piše i običaju su drugačiji a da o vijeri niti ne pišem ovdje. Kosovo je TERET za Srbiju i VI bi trebali to shvatiti kao uslugu ako bi se oni htjeli odvojiti i skakati od sreće !
Atanasije_Svilar
11.06.2007., 16:35
U svakom slucaju ce nesto biti ponudjeno srbiji. Da li rs ili <3. A bili bi pravi kreteni kada bi odbili. Da na kraju ne bude daj sta das.
Noc leptira
11.06.2007., 17:29
Nezavosno Kosovo je cvrsto upisano u algoritam preuredjivanja odnosa u svetu. Nezavisno Kosovo nikada nije bilo namenjeno kao slobodi i demokratiji već, pokazivanju imperijalne moći svetu, daleko van svih realnih i opravdanih pitanja oko Kosova, Srbije, bivše Jugoslavije i Balkana ...sire Evrope ...
Kosovski problem je nastao i projektovan, vodjen i usmeravan sa sasvim drugim opstim interesima u kreiranju jednog neslobodarskog i nedemokratskog BEZPRAVNOG sistema iza spoljnjeg paravana velikih reci i manipuliranja slobodom, demokratijom, slobodnim narodima...
Na Kosovu će ili otpočeti sustinsko resavanje svih problema u stvaranju jedne Srbije, Balkana i Evrope koja ima snagu da razvija sustinu demokratije i slobode i ljudskih prava ili sloboda ili će CEPANJE uzimati sve vise maha i samim tim dovesti do daljnje destabilizacije Evrope i sveta u avroazijskom podrucju...
Na Kosovu se odlucuje MNOGO VISE, mnogo vise od samo jednog uspeha poljuljanog poverenja u jednu vladu i jednog predsednika, koji je Kosovo izabrao kao SPASONOSNI SPLAV nade za svoju ionaki narusenu politicku svestku misiju...
walther-P38
11.06.2007., 19:13
Pa da, nisu srbi kosovo izgubili zato što su desetlječima tlačili Albance nego zato što je to dokazivanje Američke snage i borba protiv Rusa. To je sve jedna velika zavjera protiv slobodarskog srpskog naroda. Ceo se svet ujedinio protiv pravedne srbije:rofl:
matematicar
11.06.2007., 19:15
Danas sam procitao ovaj, po meni dobar, komentar na B92:
Ako se pogleda koje zemlje je Bus posetio, jasno je da je glavna ideja njegovih poseta obezbedjivanje podrske postavljanju americkog raketnog stita i americkih vojnih baza u tim zemljama, pri cemu je sve to upereno direktno protiv Rusije. To se vidi i po tome sto je Kondoliza Rajs odbacila Putinov predlog o postavljanju zajednickog raketnog stita u Azerbejdzanu, sto je bio Putinov test americkih namera. Dakle, za Ameriku hladni rat nikada nije ni prestajao, osim retoricki. Naravno, u svim tim zemljama koje je Bus posetio ogromno je protivljenje javnog mnjenja takvoj ratnoj politici Amerike, osim u Albaniji, sto je i ocekivano, jer je to u potpunosti marionetska drzava bez ikakvog kritickog javnog misljenja. Srbija nikada nije bila takva marionetska drzava i zbog toga se susrecemo sa ovoliko problema. Mi smo i Staljinu rekli ne, jer nismo hteli da budemo potpuno marionetska drzava. Naravno, Albanija je slavila Staljina isto ovoliko kao i Busa. Nasi politicari imaju veoma tezak zadatak, jer Amerika zaista vodi jednu uzasnu politiku, krajnje rigidnu, propagandisticku i opasnu, zasnovanu iskljucivo na vojnoj sili i slepoj poslusnosti malih zemalja. Demokratija, dogovaranje i mir su u americkoj verziji politike skoro u potpunosti dezavuisani, i to je najveca steta od takve politike. Ponekad mi se cini da je politika nekadasnjeg Sovjetskog Saveza na nivou hipi pokreta u odnosu na savremenu americku politiku. Setimo se samo Gorbacova i njegovog idealizma o prestanku hladnog rata i miru u svetu. Zaista izgleda da je jedino resenje postojanje multipolarnog sveta, jer jedino to moze da obuzda americku ratnu politiku. A izgleda da se svet, na srecu, ipak krece u tom pravcu. Da dodam i to da je velika steta sto Evropska Unija u najvecoj meri nema svoju miroljubivu spoljnu politiku, vec je to kopija americke agresivne ratne spoljne politike. Da je EU malo odgovornija u pogledu spoljne politike, stvari u svetu bi izgledale mnogo bolje.
(Petar, 11. jun 2007 10:39)
matematicar
11.06.2007., 19:21
Pa da, nisu srbi kosovo izgubili zato što su desetlječima tlačili Albance nego zato što je to dokazivanje Američke snage i borba protiv Rusa. To je sve jedna velika zavjera protiv slobodarskog srpskog naroda. Ceo se svet ujedinio protiv pravedne srbije:rofl:
Da, toliko su ih tlacili da su utrostrucili broj stanovnika u veoma kratkom vremenskom periodu dok se istovremeno broj Srba smanjio. Isto tako, broj Albanaca koji su se ilegalno useljavali na Kosovo,je rastao dok se masu Srba iseljavalo (pitam se zasto).
lilly53
11.06.2007., 19:31
Umesto da se Sloba dobro pogodio, on se kurcio i dobili smo bombardovanje. Ajd sad i to nekako izvukli smo makar 1244. Onda smo Slobu poklonili. I njega smo mogli dobro, dobro prodati. I sad cemo da ispusimo samo tako. Jer jebiga, nikako da se naucimo kako se trguje u velikom svetu....
Bojim se da cemo na kraju izgubiti Kosovo, necemo uci u EU...
Ipak, svima koji se smejete i radujete, pazite da mecka ne zaigra i na vasim vratima.
MR-26-7
11.06.2007., 19:39
Na radi se o tome, vec da se presedanom Kosovu daje drzavnost, odnosno cepa drzava priznata od UN bez njene volje.
To su opasne stvari kojih jos mnogi nisu svesni, jer nema nikakve garancije da se takav pristup nece ponoviti jos negde.
Ima dosta slicnih situacija. Naivno je verovati da to nece izazvati nikakve posledice.
pa neka se ponovi, ako netko ode s tenkovima i specijalnim jedinicama na svoju nacionalnu manjinu, onda su zasluzili da izgube sve
nevjerovatno je kako su svi forumski liberali srpske narodnosti odjednom poceli poceli nastupat sa najgorih sovinistickih pozicija i iskazivati najgore nacionalisticke porive
Honesty
11.06.2007., 19:39
Albanci uvijek srdacno ce da ih ceka sve prijatelja svijeta ,koji su nas pomogli i bili u nasoj strani u nasim najtezim vremena .Mozda i smo "glupi "ili marioneta kako kaze b92 ,ali teh prijatelje ne znamo drugcije docekati.
Posto srbi nisu marioneta i su jaki i moze sve da rese sami nek se nastave ,zelim ih srecu .E to i danas vas premijer kaze da cemo prekinuti diplomatske odnose sa zemljama koje priznaju nezavisnost Kosova.
matematicar
11.06.2007., 19:49
pa neka se ponovi, ako netko ode s tenkovima i specijalnim jedinicama na svoju nacionalnu manjinu, onda su zasluzili da izgube sve
nevjerovatno je kako su svi forumski liberali srpske narodnosti odjednom poceli poceli nastupat sa najgorih sovinistickih pozicija i iskazivati najgore nacionalisticke porive
a kako bi bilo da potkrijepis svoje tvrdnje. ja doduse nisam procitao postove, ali mislimda pricas gluposti.
matematicar
11.06.2007., 19:50
Albanci uvijek srdacno ce da ih ceka sve prijatelja svijeta ,koji su nas pomogli i bili u nasoj strani u nasim najtezim vremena .Mozda i smo "glupi "ili marioneta kako kaze b92 ,ali teh prijatelje ne znamo drugcije docekati.
Posto srbi nisu marioneta i su jaki i moze sve da rese sami nek se nastave ,zelim ih srecu .E to i danas vas premijer kaze da cemo prekinuti diplomatske odnose sa zemljama koje priznaju nezavisnost Kosova.
ti isti "prijatelji" su ogovorni na smrt stotina i stotina tisuca zivota u Iraku, a indirektna brojka je jos i veca.
Holden Kolfild
11.06.2007., 19:57
Pa nije to tako strasno. Kosovo je dobijeno ratom, izgubljeno ratom. Sto znaci da ce za jedno 25-30 godina kada Kina bude prebacila svoje devizne rezerve iz dolara u neku drugu valutu i kada bude resila da naplati kredite, biti jedna sasvim druga situacija u svetu. A tada, Albanska gospodo, nemojte ocekivati nista dobro. Jer "Osveta je najsigurniji put da se postigne pravda"....
Honesty
11.06.2007., 19:58
ti isti "prijatelji" su ogovorni na smrt stotina i stotina tisuca zivota u Iraku, a indirektna brojka je jos i veca.
Ti prijatelji ne ubijajo nikoga tamo ,osim kad su ugrozeni .Oni sto se ubijaju medjusobom niko im nije kriv .
matematicar
11.06.2007., 20:02
Ti prijatelji ne ubijajo nikoga tamo ,osim kad su ugrozeni .Oni sto se ubijaju medjusobom niko im nije kriv .
:rolleyes: na tvoju zalost 95% svjetske populacije se ne slaze sa tobom.
Noc leptira
11.06.2007., 20:05
Eh, Walter, ne radi se tu samo o pitanju Srba i Alabanaca...Cak su oni najmanje bitni u toj igri rauba...Tu se radi o mnogo vecim pitanjima - pitanjima Svetskog pravnog poretka.
Tu se narusavaju osnovna parvna nacela na kojima podchiva MIR u svetu (Kako jedna drzava moze da poklanja delove druge drzave - trecim drzavama?)
NEMA MIRA BEZ PRAVDE.
A svet je vec jako rovit i nacet nasilnickom politikom koju vodi sadasnja administarcija najvece svetske potencije.
Ova mala zagadjena planeta vec koraca ivicom ponora...Fali jos samo odlucan korak napred...Da li ce OPET pasti kocka na Srbe da ga oni ucine?
Honesty
11.06.2007., 20:07
Pa nije to tako strasno. Kosovo je dobijeno ratom, izgubljeno ratom. Sto znaci da ce za jedno 25-30 godina kada Kina bude prebacila svoje devizne rezerve iz dolara u neku drugu valutu i kada bude resila da naplati kredite, biti jedna sasvim druga situacija u svetu. A tada, Albanska gospodo, nemojte ocekivati nista dobro. Jer "Osveta je najsigurniji put da se postigne pravda"....
Nada umre zadnja .
Ja ti kazem da za koji godina albanija ce biti Izrael u ovim prostorijama .Ako kazes za osvete onda mi jos nismo izjednacili rezultat ,jer vi ste u prednosti svelikom razlikom
Holden Kolfild
11.06.2007., 20:14
Nema tu nikakve nade. Rusi nikada nisu stali uz Srbiju. verovatno ce zajebati i ovaj put. A sto se tice poravnavanja rezultata :D. Kad je 450 momaka drzalo Kosare 78 dana, pod bombardovanjem i pod konstantnim kopnenim napdaima, zamisli samo sta ce se desiti kad ne bude stranih faktora u tom sukobu. Kroz istoriju carstva su propadala, ako ce i Amerika. Pitanje je vremena. A Diogradi vise nije kongresmen, Pacoli vise ne finansira. Jednostavne stvari. Sve dolazi na svoje mesto....
Honesty
11.06.2007., 20:21
Eh, Walter, ne radi se tu samo o pitanju Srba i Alabanaca...Cak su oni najmanje bitni u toj igri rauba...Tu se radi o mnogo vecim pitanjima - pitanjima Svetskog pravnog poretka.
Tu se narusavaju osnovna parvna nacela na kojima podchiva MIR u svetu (Kako jedna drzava moze da poklanja delove druge drzave - trecim drzavama?)
NEMA MIRA BEZ PRAVDE.
A svet je vec jako rovit i nacet nasilnickom politikom koju vodi sadasnja administarcija najvece svetske potencije.
Ova mala zagadjena planeta vec koraca ivicom ponora...Fali jos samo odlucan korak napred...Da li ce OPET pasti kocka na Srbe da ga oni ucine?
E znamo kako je vasa pravda ,istjerati albansko stanovnistvo sa Kosova .
Na Kosovu demokratski svjet je branio slobodu i demokratiju.Da ne bih to radio onda znacilo da taj svijet ne postoji.
Space Cowboy
11.06.2007., 20:29
Ja te stvarno ne razumijem. Izgleda,kao da te radikali plaćaju da takve stvari pišeš i usput ti drže uperen pištolj na glavi. Kosovo nije Srbija i svaki Srbin koji se prošeta tim krajevima ima osječaj da tu ne pripada jer se drugačije govori
, piše i običaju su drugačiji a da o vijeri niti ne pišem ovdje. Kosovo je TERET za Srbiju i VI bi trebali to shvatiti kao uslugu ako bi se oni htjeli odvojiti i skakati od sreće !
Kosovo jeste Srbija. Jednako koliko je Republika Srpska BIH, Katalonija Spanija, Krajina Hrvatska, Severna Irska Britanska, Korzika Francuska. Ni manje ni vise.
Honesty
11.06.2007., 20:31
Nema tu nikakve nade. Rusi nikada nisu stali uz Srbiju. verovatno ce zajebati i ovaj put. A sto se tice poravnavanja rezultata :D. Kad je 450 momaka drzalo Kosare 78 dana, pod bombardovanjem i pod konstantnim kopnenim napdaima, zamisli samo sta ce se desiti kad ne bude stranih faktora u tom sukobu. Kroz istoriju carstva su propadala, ako ce i Amerika. Pitanje je vremena. A Diogradi vise nije kongresmen, Pacoli vise ne finansira. Jednostavne stvari. Sve dolazi na svoje mesto....
Po misli da albanci su bili u stanju da ratuju kada su bili i pod zestokom okupacijom ,i vodili mnogo uspesne bitke,sa oruzjem snabdevanom sramenom .
Da bi u tom rato Nato dozvolila naoruzanje UCK ,milion albanaca iz svijeta bi bili na Kosovu protiv srbske snage ,sa najsa vremenom oruzjem .Sada okolnosti se menjaju i za jednu kratko vrijeme cemo imati i nasu vojsku .Pa za 3-4 godina i ta vasa Nada ce da umre .
... a onda će istoričari izvući zaključak da Srbi izazivaju samo neparne svetske ratove. :zubo:
Noc leptira
11.06.2007., 20:35
E znamo kako je vasa pravda ,istjerati albansko stanovnistvo sa Kosova .
Na Kosovu demokratski svjet je branio slobodu i demokratiju.Da ne bih to radio onda znacilo da taj svijet ne postoji.
Honesty, ne radi se tu o NAMA i VAMA....
Radi se o SVIMA u svetu, razumes?
Radi se o PRINCIPIMA na kojima bazira MIR. O OSNOVNIM POTPORNIM STUBOVIMA na kojima podchiva svetski poredak kakvog danas poznajemo.
Sutra ce doci, ako im se tako bude prohtelo, ko zna zbog cega, pa ce da poklone - PO ISTOM PRINCIPU - recimo Baranju - Madjarima!
Ili ce Makedoniju da pripoje Grckoj?
Ili Drach da daju Italijanima?
Ili ce da sastave tri Baltichke drzave u jednu...
Ili....
Znaci, MOGU DA RADE STA HOCE, najjaci su, a svet mora da cuti i to TRPI...
Ali, DOKLE? Sve ima svoju granicu, pa i strah od sile i smrti...
"Kome zakon lezi u topuzu, tragovi mu smrde NECOVJESTVOM!"
Pa ma BILO KO da je on!
walther-P38
11.06.2007., 20:37
Kosovo jeste Srbija. Jednako koliko je Republika Srpska BIH, Katalonija Spanija, Krajina Hrvatska, Severna Irska Britanska, Korzika Francuska. Ni manje ni vise.
Kosovo je srbija jer ste ga okupirali. Upravo zato će još vrlo kratko vrijeme biti srbija.:top:
Noc leptira
11.06.2007., 20:37
... a onda će istoričari izvući zaključak da Srbi izazivaju samo neparne svetske ratove. :zubo:
:D :top:
matematicar
11.06.2007., 20:38
izuzetak potvdjuje pravilo.
Honesty
11.06.2007., 20:44
Honesty, ne radi se tu o NAMA i VAMA....
Radi se o SVIMA u svetu, razumes?
Radi se o PRINCIPIMA na kojima bazira MIR. O OSNOVNIM POTPORNIM STUBOVIMA na kojima podchiva svetski poredak kakvog danas poznajemo.
Sutra ce doci, ako im se tako bude prohtelo, ko zna zbog cega, pa ce da poklone - PO ISTOM PRINCIPU - recimo Baranju - Madjarima!
Ili ce Makedoniju da pripoje Grckoj?
Ili Drach da daju Italijanima?
Ili ce da sastave tri Baltichke drzave u jednu...
Ili....
Znaci, MOGU DA RADE STA HOCE, najjaci su, a svet mora da cuti i to TRPI...
Ali, DOKLE? Sve ima svoju granicu, pa i strah od sile i smrti...
Pa ma BILO KO da je on!
I ako Kosovo je neka druga svar i poseban slucaj onda hocu da kazem i to pocevsi od albanskog grada koji si pomenuo:
Ako Albanija izvrsi teror nad grcima onda nek medjunarodna zajednica ih odcepi tu teritoriju ,ja podrzavam .
Ako u Baranju izvrsite teror i genocid kao na Kosovu ja vam kazem da cete i to izgubiti.............
Noc leptira
11.06.2007., 20:46
Po misli da albanci su bili u stanju da ratuju kada su bili i pod zestokom okupacijom ,i vodili mnogo uspesne bitke,sa oruzjem snabdevanom sramenom .
Da bi u tom rato Nato dozvolila naoruzanje UCK ,milion albanaca iz svijeta bi bili na Kosovu protiv srbske snage ,sa najsa vremenom oruzjem .Sada okolnosti se menjaju i za jednu kratko vrijeme cemo imati i nasu vojsku .Pa za 3-4 godina i ta vasa Nada ce da umre .
Honesty, nada NIKAD ne umire..
Imala je Otomanska imperija najvecu i najjacu vojsku NA SVETU u ono vreme...pa je nestala...
Imala je Austrougarska najjacu vojsku u svoje vreme na svetu...pa je vise nema..
Imao je Hitler najvecu vojnu masinu koju je do tada svet video - pa se raspala...
A Srbija, kakva je takva je - jos uvek nekako gura...
Ne potcenjujem Albance.
Jos manje mislim da ratom treba resavati probleme na danasnjem stupnju civilizacije. (SVE se pregovorima moze resiti, na obostrano zadovoljstvo, da niko ne ispadne porazen)
Ali, mislim da ipak preterujes.
Jos manje mislim da ratom treba resavati probleme na danasnjem stupnju civilizacije.
Ne mora da se zove rat, ali ako teritorija južne srpske pokrajine bude NASILNO oduzeta Republici Srbiji, onda Srbija ima apsolutno legalno i moralno pravo da tu istu teritoriju NASILNO vrati.
Kad-tad!
Honesty
11.06.2007., 20:57
Imala je Otomanska imperija najvecu i najjacu vojsku NA SVETU u ono vreme...pa je nestala...
Imala je Austrougarska najjacu vojsku u svoje vreme na svetu...pa je vise nema..
Imao je Hitler najvecu vojnu masinu koju je do tada svet video - pa se raspala...
Ne potcenjujem Albance.
Jos manje mislim da ratom treba resavati probleme na danasnjem stupnju civilizacije. (SVE se pregovorima moze resiti, na obostrano zadovoljstvo, da niko ne ispadne porazen)
Albanci nikada nisu bili za rat ,pa nisu i danas .Vise od deset godina nas president Rugova trazio za mirno resenje na Kosovu ,ali niste htjeli da cujete za to .I u nasim mirnim skupovima brutalno ste reagovali,pa nismo imali drugi izlaz.
Stime sto si napisao gore bolje bi bilo da mu odgovoris tvojim sunarodnjacima koji huskaju za rat i za neku ponovnom okupacijom Kosova .ja samo odgovaram njihovim pretnjama .
Ne potcenjujem Albance.
Imala Turska, imala austrougarska... Prijatelju, ratovi se dobijaju natalitetom a ne borbom! Tada je Srpska familija, za vreme ratova sa Austrougarima i Turcima, imala po 7 dece, a sada smo diživeli da se najmanje dece, po porodici, rađa u Srbijii! Da nam nema ciganije u Srbiji, natalitet bi bio još niži!
Šiptari sa kosova se kote kao zečevi! Istom formulom će nastaviti i na jugu Srbije, samo čekam da krenu incidenti i provokacije u Preševu i Bujanovcu, kao tobož Srbi ih maltretiraju... Ja njih posmatram kao karcinom evropskog društva! Gde god ih pustiš tu se za 10 godina rašire!
P.S. Izvinjavam se ako sam zvučao kao fašista
Holden Kolfild
12.06.2007., 00:36
Albanci nikada nisu bili za rat ,pa nisu i danas .Vise od deset godina nas president Rugova trazio za mirno resenje na Kosovu ,ali niste htjeli da cujete za to .I u nasim mirnim skupovima brutalno ste reagovali,pa nismo imali drugi izlaz.
Stime sto si napisao gore bolje bi bilo da mu odgovoris tvojim sunarodnjacima koji huskaju za rat i za neku ponovnom okupacijom Kosova .ja samo odgovaram njihovim pretnjama .
:D :D :D
Miro resenje:rofl: :rofl: :rofl: :zubo: Morao sam... Pa koga ti zezas.....
Joe Tortura
12.06.2007., 04:23
Srbija nije u poziciji da trguje. Prouzročila je sve ratove zadnjih 16 godina koji su se dogodili na Balkanu, i sve do jednog izgubila. Kao rezultat tih ratova, nekoliko stotina tisuća ljudi je ubijeno, preko milijun raseljeno. To nikako nije dobra osnova za pregovaranje. Nikakve trampe ne dolaze u obzir. Jedino što možete, je gledati kako će Kosovo postati neovisno.
Sta je babi milo - to joj se i snilo!
Kosovo nije republika pa da postane drzava.
Ako im kauboji ipak daju neovisnost na tacni, pa sta?
Srbija i Grcka ce kad tad rasparciti tu karikaturu od drzave.
Nekad je i Turska bila, ne samo drzava vec i imperija, sve do 1912, pa ipak su je Srbija, Crna Gora, Bugarska i Grcka, zajednickim snagama, prognale sa evropskoga tla.
Hocu reci, cak i ako dobiju neovisnost, to ce biti kreatko i bolno.
.
Crni Rudar
12.06.2007., 08:46
Srbija nije u poziciji da trguje. Prouzročila je sve ratove zadnjih 16 godina koji su se dogodili na Balkanu, i sve do jednog izgubila.
Pa nismo baš sve ratove izgubili. Onaj u BiH smo dobili.
Ne mogu da shvatim da i danas, više od 10 godina od završetka rata još ima ljudi koji Bošnjake smatraju kao nekim pobednicima u BiH ratu iako ovi drže vlast na svega 27% teritorije BiH, a za Srbe kažu da su izgubili rat a ovi sebi odvojili samo "pola" države. Meni to stvarno nije logično. Valjda treba proći još 20-30 godina da bi Bošnjaci shvatili ko je u stvari ispušio u BiH ratu.
Crni Rudar
12.06.2007., 08:49
Umesto da se Sloba dobro pogodio, on se kurcio i dobili smo bombardovanje. Ajd sad i to nekako izvukli smo makar 1244. Onda smo Slobu poklonili. I njega smo mogli dobro, dobro prodati. I sad cemo da ispusimo samo tako. Jer jebiga, nikako da se naucimo kako se trguje u velikom svetu....
Pa mi smo Slobu bili dobro prodali ali nikad nismo dobili obećane pare. Ako se dobro sećam, trebali smo dobit 6 ili 8 milijardi dolara samo da uhapsimo i predamo Miloševića. Na kraju je stiglo nepunih milijardu dolara pomoći i to je sve.
Honesty
12.06.2007., 09:11
Imala Turska, imala austrougarska... Prijatelju, ratovi se dobijaju natalitetom a ne borbom! Tada je Srpska familija, za vreme ratova sa Austrougarima i Turcima, imala po 7 dece, a sada smo diživeli da se najmanje dece, po porodici, rađa u Srbijii! Da nam nema ciganije u Srbiji, natalitet bi bio još niži!
Šiptari sa kosova se kote kao zečevi! Istom formulom će nastaviti i na jugu Srbije, samo čekam da krenu incidenti i provokacije u Preševu i Bujanovcu, kao tobož Srbi ih maltretiraju... Ja njih posmatram kao karcinom evropskog društva! Gde god ih pustiš tu se za 10 godina rašire!
P.S. Izvinjavam se ako sam zvučao kao fašista
Samo licis kao neki cetnik .
Ti mozes kako hoces da ih smatras ali svijet ih smatra drugcije ,pa i zbog toga stvori dve albanske drzave na ovim prostorima .A fasisticke drzave kao sto je Srbija svijet izolira sankcijama i bombarduje jer su faktor destabilizacije u ovim prostorijama .
saveljic
12.06.2007., 09:31
Ti mozes kako hoces da ih smatras ali svijet ih smatra drugcije ,pa i zbog toga stvori dve albanske drzave na ovim prostorima .A fasisticke drzave kao sto je Srbija svijet izolira sankcijama i bombarduje jer su faktor destabilizacije u ovim prostorijama .
Bile su i 4 srpske drzave, sto ne mogu i dve albanske.
Bar neko vreme.
Honesty
12.06.2007., 09:38
Bile su i 4 srpske drzave, sto ne mogu i dve albanske.
Bar neko vreme.
Mislis one famozne srbske krajine za drzave u Hrvatskoj ,koje niko nije ni pomenuo ,ali kamoli priznao.
Mi necemo 4 samo dvije pa dvije - to medjunarodno priznato
lilly53
12.06.2007., 09:59
Pa mi smo Slobu bili dobro prodali ali nikad nismo dobili obećane pare. Ako se dobro sećam, trebali smo dobit 6 ili 8 milijardi dolara samo da uhapsimo i predamo Miloševića. Na kraju je stiglo nepunih milijardu dolara pomoći i to je sve.
Pa nisu pare sve u zivotu. Pitanje je ionako sta je stiglo i gde je otislo.
Honesty
12.06.2007., 10:29
Dobicete sigurno jos miliardu uz neovisnost Kosova :D
sdespot
12.06.2007., 16:28
Sta je babi milo - to joj se i snilo!
Kosovo nije republika pa da postane drzava.
Ako im kauboji ipak daju neovisnost na tacni, pa sta?
Srbija i Grcka ce kad tad rasparciti tu karikaturu od drzave.
Nekad je i Turska bila, ne samo drzava vec i imperija, sve do 1912, pa ipak su je Srbija, Crna Gora, Bugarska i Grcka, zajednickim snagama, prognale sa evropskoga tla.
Hocu reci, cak i ako dobiju neovisnost, to ce biti kreatko i bolno.
.
U to nazalost niko vise ne veruje... Bilo kakav povratak je nemoguc... Cak mozda i za dobro Srbije,ko ce ga znati?
sdespot
12.06.2007., 16:43
Ovim postom malko skrecem sa teme,ali...
Madjari (posebno u Vojvodini) uopste ne dele tvoje misljenje Honesty... Njihove su zelje kroz istoriju bile malko drugacije... Uostalom Madjari su se dobro integrisali u drzavu Srbiju na vecini planova (direktori,predsednici opstina,glumci) i inace su jako dobro emancipovani. U principu veseo narod,pomalo prgav (kao i mi ovde) ali suma sumarum miran do umeren narod. Svoju domovinu pamte,a bez problema zive u Srbiji (iako im neki ludak manijak zagorcava zivot nekim grafitima,a posebno povremenim napadima, i to podnose, jer desava se to svuda u svetu). Kada ovo govorim mislim na 90 % normalnih Madjara koji su se pomirili sa sudbinom i neces verovati lepo grade osnove Srbije kao evropske drzave... Samo jos nasi politicari da otvore oci...
Recimo ne znam koliko ti je poznato,ali u centralnoj Srbiji ako izuzmemo Beograd imas koncentrisanu madjarsku manjinu u Smederevu,koji su bas zato sto su manjina interesantni vecinskim Srbima,nikad ih niko nije grdio,cenjeni su i postovani. Imaju katolicku crkvu u gradu ciju je rekonstrukciju opstina finansirala.
Sad ono sto bi te interesovalo...
Jedino losije stoji albanska manjina,zbog tekuce situacije,ali niko od Albanaca nije ugrozen. Naprotiv! Uzivaju sva prava koja su i do sada imali. Recimo u Smederevu nijedan grafit nije ispisan na racun Albanaca... Cak stavise,Srbi raseljeni sa Kosova,kojih je u ovom gradu dosta,su vise kritikovani nego lokalna albanska manjina...
Madjari (posebno u Vojvodini) uopste ne dele tvoje misljenje Honesty... Njihove su zelje kroz istoriju bile malko drugacije... Uostalom Madjari su se dobro integrisali u drzavu Srbiju na vecini planova (direktori,predsednici opstina,glumci) i inace su jako dobro emancipovani. U principu veseo narod,pomalo prgav (kao i mi ovde) ali suma sumarum miran do umeren narod. Svoju domovinu pamte,a bez problema zive u Srbiji (iako im neki ludak manijak zagorcava zivot nekim grafitima,a posebno povremenim napadima, i to podnose, jer desava se to svuda u svetu). Kada ovo govorim mislim na 90 % normalnih Madjara koji su se pomirili sa sudbinom i neces verovati lepo grade osnove Srbije kao evropske drzave... Samo jos nasi politicari da otvore oci...
Recimo ne znam koliko ti je poznato,ali u centralnoj Srbiji ako izuzmemo Beograd imas koncentrisanu madjarsku manjinu u Smederevu,koji su bas zato sto su manjina interesantni vecinskim Srbima,nikad ih niko nije grdio,cenjeni su i postovani. Imaju katolicku crkvu u gradu ciju je rekonstrukciju opstina finansirala.
Jedino losije stoji albanska manjina,zbog tekuce situacije,ali niko od Albanaca nije ugrozen. Naprotiv! Uzivaju sva prava koja su i do sada imali. Recimo u Smederevu nijedan grafit nije ispisan na racun Albanaca... Cak stavise,Srbi raseljeni sa Kosova,kojih je u ovom gradu dosta,su vise kritikovani nego lokalna albanska manjina...
Honesty,čitaš ti ovo pobogu....
Kako je svima divno i krasno u Srbiji!
Sve čovjek poželi odseliti se tamo!
Što će Vama nezavisno Kosovo,kad je u Srbiji ovako krasno i divno! Eto,Smederevo,ljubi Srbin Albanca bližnjeg svog!
Ja predlažem da se svi Vi sa Kosova odselite u Smederevo! Ima da Vas lokalni Srbi vole više od svojih žena i djece! Svi Albanci odmah put Smedereva,u bolju i sretniju budućnost!
Ja predlažem da se svi Vi sa Kosova odselite u Smederevo!
...Svi Albanci odmah put Smedereva,u bolju i sretniju budućnost!
Ili još bolje, par stotina metara severnije od Smedereva. :zubo: :rofl:
brale_st
12.06.2007., 23:20
Pa ma BILO KO da je on!
Hehe, kako lipo rečeno...
Još samo da ovo ne primjenjujete vrlo selektivno (točnije samo na nesrbe), di bi van bija kraj. :s
gregor samsa64
12.06.2007., 23:41
Pa nismo baš sve ratove izgubili. Onaj u BiH smo dobili.
Tjesiti se mozes Srboljubu.
Ne mogu da shvatim da i danas, više od 10 godina od završetka rata još ima ljudi koji Bošnjake smatraju kao nekim pobednicima u BiH ratu iako ovi drže vlast na svega 27% teritorije BiH, a za Srbe kažu da su izgubili rat a ovi sebi odvojili samo "pola" države. Meni to stvarno nije logično. Valjda treba proći još 20-30 godina da bi Bošnjaci shvatili ko je u stvari ispušio u BiH ratu.
Bosnjaci i jesu pobjednici.Nije sto drze preko 33% teritorije a ne 27% , i nije sto je cetnitet na 48%, samo upitaj gospodina Dodika, uvijek on i danas trazi taj 1%.Uporan covjek, moze se reci.Bosnjaci imaju industrijski najvece i najvaznije gradove, prave cestu do Zenice, tj autoput, a okolis, im im je sve bolji i bolji
Sta su Bosnjaci imali 1993, i sta imaju danas?.U Centru Brckom, glavna ulica se zvala Svetosavska 1996 , danas se zove Bosanska.Nekad je Brcko bio dio ''Rs'',a danas je to Distrikt od 2006 godine.Pogledaj dobro, ''genije'' u gradove'' i reci mi koje to gradove drze Srbi?
Doci ces do ovoga sada
Bijeljina grad bez rijeke, smrdljiv grad, bez kanalizacije, urbanizovan,blizo Srbije
Doboj na 2 km od federacije, grad se moze nabrzake preci
I sem Banja Luke nemate grada.Na 6000km2, Istocne Hercegovine zivi oko 110 000 osoba.Kalinovik ima povrsinu od 1000 km2 i tamo zivi 3000 Srba.
Sarajevo ima 500 000 stanovnika.Kalinovik ima 13 zivorodjenih za 2006 godinu, a i 32 umrla
Bosnjaci imaju nezavisnu Crnu Goru.Posluzit ce nam ta drzava.Bush nam daje i drzavu, s kojom cemo biit lijepi susjedi, a to je Kosovo.A Sandzak pucketa.Sve je spremno.Samo se ti tjesi
Gdje tu pobjeda, u cemu je pobjeda.Bosnjaci sa ovakvih pozicija, koje vec drze, znaci svi prijelazi i brda su u njhovim rukama, nije dzaba Srpska vojska, mjesecima, uzimala doticna brda.Sta mislis sada.Hoce li biti veselo vece.Bosnjaci nemaju ni Srbe u Hrvatskoj, da se okrecu iza ledja, u slucaju napada.A sad Sandzak dolazi
;)
???
Uzmi u ruke mapu. :rolleyes:
Ili još bolje, par stotina metara severnije od Smedereva. :zubo: :rofl:
:zubo: :zubo: :zubo:
Honesty
13.06.2007., 19:52
Za madjare ne znam sta oni misle jer nikad nisam imao neki kontakt sa njima .
Za albance u Beogradu i u drugim djelovima Srbije (ne u presevskoj dolini)znam da oni kada izadju iz stana ,ni ne smeju da se deklarisu kao albanci .Mnogi od njih su promijenili ime i prezime da bi se "integrisali "u toj drzavi.I znam mnogo od svojih radnja mnogo puta su razbijena .
Sto se tice nas albanaca sa Kosova ,od kad je Srbija okupirao Kosovu 1912 ona nije imala nikad neki program da ih integrise albance u toj drzavu,nitio je zainteresovan za to .Srbija je projektirao memorandume i planove kako da Kosovo bude srbska zemlja bez albanaca.Zbog toga lakse moze Srbija da bude integrisana u Bugarskoj nego Kosova u Srbiji.
Bojnik :
Pa hocu od sada da pomoslim kako da prodam kucu i jedno deset ari zemljiste i da kupim u centru Beograda jednu duplo vijecu i da zivim ko grof,posto srbi itekako nas vole
ja more
13.06.2007., 22:35
Pricas nesto o Beogradu a covek ubijen u Pristini zato sto je pricao na srpskom...I zapitaj se malo ima li Srba u Pristini? Ali ipak vi ste vecito progonjeni, i ni za sta niste krivi...
Honesty
13.06.2007., 22:40
Pricas nesto o Beogradu a covek ubijen u Pristini zato sto je pricao na srpskom...I zapitaj se malo ima li Srba u Pristini? Ali ipak vi ste vecito progonjeni, i ni za sta niste krivi...
Nema - pobegli sami prije nego sto je NATO usla u Pristini ,znajuci sta su radili.
U Pristini i na Kosovu su ubijeni i masakrirani desetina hiljada ljudi od strane srbske zlocinacke vojske,ne samo jedan
saveljic
13.06.2007., 22:44
Nema - pobegli sami prije nego sto je NATO usla u Pristini ,znajuci sta su radili.
U Pristini i na Kosovu su ubijeni i masakrirani desetina hiljada ljudi od strane srbske zlocinacke vojske,ne samo jedan
Kad ce vise ta nezavisnost?
Ali samo da prizna UN inace nista, divlje drzave ne cenim.
Svak moze proglasiti drzavu.
ja more
13.06.2007., 22:45
A UCk nije teroristicka vojska???Ustvari to se ne moze nazvati vojskom...Idi sad malo svercuj drogu, dugo si na ovo forumu...
Honesty
13.06.2007., 22:52
Kad ce vise ta nezavisnost?
Ali samo da prizna UN inace nista, divlje drzave ne cenim.
Svak moze proglasiti drzavu.
Dovolno je da nas prizna samo jedna drzava,koja je to vec javno rekla da Kosovo bice nezavisna -to je SAD.
ja more:
Uck je oslobodilacka vojska i zbog toga je imao podrsku celog sveta u borbi nprotiv okupatorske srbske vojske ,droga i kriminal su prisutni u Srbiju i to sa tonima.Secas onu srbsku -makedonsku gospodju sa pola tona droge ,koja je bila vezana sa Cecom
saveljic
13.06.2007., 22:59
Dovolno je da nas prizna samo jedna drzava,koja je to vec javno rekla da Kosovo bice nezavisna -to je SAD.
ja more:
Uck je oslobodilacka vojska i zbog toga je imao podrsku celog sveta u borbi nprotiv okupatorske srbske vojske ,droga i kriminal su prisutni u Srbiju i to sa tonima.Secas onu srbsku -makedonsku gospodju sa pola tona droge ,koja je bila vezana sa Cecom
Nije SAD ceo svet, postoje UN i SB.
A za UCK me zabole, da nema Nato odavno bi pobegli preko Prokletija.
To ce vam na kraju i biti.
Honesty
13.06.2007., 23:07
Nije SAD ceo svet, postoje UN i SB.
A za UCK me zabole, da nema Nato odavno bi pobegli preko Prokletija.
To ce vam na kraju i biti.
Kada nekome mislis zlo ,dozivljavaces sam, i to duplo
saveljic
13.06.2007., 23:15
Kada nekome mislis zlo ,dozivljavaces sam, i to duplo
Dobro, ne mora da bezite preko Prokletija.
p.s. jos ce me urekne.
matematicar
14.06.2007., 20:05
ja more:
ufff, vi Albanci ste najiskreniji narod na svijetu.:rofl:
Ti pricas o drogi i kriminalu, a svi znaju tko je jedan od glavnih igraca u zapadnoj Evropi i na istocnoj obali USA-a kada je droga u pitanju.
Za razliku od vas, ta "gospoda" koja se bavi kriminalom, zavrsavaju u zatvoru i ne smatraju se herojima kao kod vas.
Honesty
14.06.2007., 20:46
Ti pricas o drogi i kriminalu, a svi znaju tko je jedan od glavnih igraca u zapadnoj Evropi i na istocnoj obali USA-a kada je droga u pitanju.
Za razliku od vas, ta "gospoda" koja se bavi kriminalom, zavrsavaju u zatvoru i ne smatraju se herojima kao kod vas.
Da albance niko ih ne zatvori i slobodno se prodaju drogu po zemljama Evrope ,jer oni imaju imunitet .
Kako pricas bezveze .Pa svaki ko se bavi kriminalom i drogom ide u zatvor ,hajde ako mi ih "stitimo" kako kazes ,oni su svaki dan van Kosova .
matematicar
14.06.2007., 21:57
Da albance niko ih ne zatvori i slobodno se prodaju drogu po zemljama Evrope ,jer oni imaju imunitet .
Kako pricas bezveze .Pa svaki ko se bavi kriminalom i drogom ide u zatvor ,hajde ako mi ih "stitimo" kako kazes ,oni su svaki dan van Kosova .
Sta ces,sto ljudi sto cudi :top:
Crni Rudar
15.06.2007., 08:38
A UCk nije teroristicka vojska???Ustvari to se ne moze nazvati vojskom...Idi sad malo svercuj drogu, dugo si na ovo forumu...
He, he, he, ... :D
Stvarno Honesty, kako ide valjanje opijata u zadnje vreme? :D
Sudeći po tome kakve se kuće i vile dižu na Kosovu, izgleda nikad bolje. :zubo:
Space Cowboy
15.06.2007., 09:33
On ne valja drogu. On je zaduzen za satove :D
Honesty
15.06.2007., 11:35
He, he, he, ... :D
Stvarno Honesty, kako ide valjanje opijata u zadnje vreme? :D
Sudeći po tome kakve se kuće i vile dižu na Kosovu, izgleda nikad bolje. :zubo:
Na Kosovu najmanje upotrijebljava droga ,alkool i duvan,to je zbog tradicije i vijere .
Droga masovno upotrijebljava u Srbiju pa cak i u institucijama .Za vreme rata na Kosovu srbska vojska,policija i paravojska su se spricali prvo drogom pa onda su krenuli u akciju .
walther-P38
15.06.2007., 13:46
Nezavisnost, a i šire
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=06&dd=15&nav_category=11&nav_id=251466
:top:
Tako se to radi:top:
Nezavisnost, a i šire
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2007&mm=06&dd=15&nav_category=11&nav_id=251466
:top:
Tako se to radi:top:
Sta je tu problem, svako moze da demonstrira i radi sta god zeli. Mi trenutno nemamo srece, ali nicija nije gorela do zore...
Mi trenutno nemamo srece, ali nicija nije gorela do zore...
Ae, tako ste govorili i prije 10 godina.:zubo:
KOSOVO JE SRCE SRBIJE!!!!!
Ae, tako ste govorili i prije 10 godina.:zubo:
Moze se reci, ali zavisi od situacije do situacije. U proteklih 10 godina bilo je objektivno i dobrih trenutaka kada samo uspeli da ubedimo Amerikance da podele bih. Ostalo manje vise, realno da nije bilo oluje nikada ne bi dobili entitet. Ukoliko entitet evoluira unesto vise, necemo se zaliti, ovako zaista ispadaju dripci prema nama. Naravno, iz vaseg ugla sve je pravedno, ne sumnjam. :zubo:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.