View Full Version : Naravno, tko će da se uplete nego američka vojska
VioletStorm
05.02.2007., 00:24
Kaže Medo u jednom svom postu:
http://www.theverylastpageoftheinternet.com/realplayer/Hutchison.rm
naravno ko ce da se uplete nego američka vojska :D
No mene zanima jedna fascinantna stvar, koju mnogi ljudi ne znaju.
Još od Erwina Laszla, koji je pričao o međupovezanom univerzumu prije 10 godina, ja pratim jednog čovjeka, jednog briljantnog znanstvenika koji je sve samo ne skriven, i sve samo ne u tajnosti.
On ne samo da je upravo to što vi spominjete pod "američka vojska" (a on je oficir američke ratne mornarice zadužen za sigurnost i obavještajni rad, vodeći znanstvenik agencije za nacionalnu sigurnost NSA, čovjek koji je vodio tajne CIA-ine projekte u SRI think tanku, i ekvivalentni vojni projekt u Fort Meadeu na području RV i CRV, i koji se izjasnio da se obavještajnim radom bavi jer smatra da se tako puno manje ljudi žrtvuje), već je i vodeći teoretičar a i praktičar na području parapsiholoških efekata i zero point energije.
On je Harold E. Puthoff ( http://en.wikipedia.org/wiki/Harold_E._Puthoff )
i da stvar bude zanimljivija, za njega sam toliko zainteresirao Šokrea Mišaka, da ga je INTERVJUIRAO na Nexusovoj konferenciji u Amsterdamu.
Eto. Kada se amerika uplete, budite sigurni da se i ja uplićem. A time i vi.
Kaže Medo u jednom svom postu:
No mene zanima jedna fascinantna stvar, koju mnogi ljudi ne znaju.
Još od Erwina Laszla, koji je pričao o međupovezanom univerzumu prije 10 godina, ja pratim jednog čovjeka, jednog briljantnog znanstvenika koji je sve samo ne skriven, i sve samo ne u tajnosti.
On ne samo da je upravo to što vi spominjete pod "američka vojska" (a on je oficir američke ratne mornarice zadužen za sigurnost i obavještajni rad, vodeći znanstvenik agencije za nacionalnu sigurnost NSA, čovjek koji je vodio tajne CIA-ine projekte u SRI think tanku, i ekvivalentni vojni projekt u Fort Meadeu na području RV i CRV, i koji se izjasnio da se obavještajnim radom bavi jer smatra da se tako puno manje ljudi žrtvuje), već je i vodeći teoretičar a i praktičar na području parapsiholoških efekata i zero point energije.
On je Harold E. Puthoff ( http://en.wikipedia.org/wiki/Harold_E._Puthoff )
i da stvar bude zanimljivija, za njega sam toliko zainteresirao Šokrea Mišaka, da ga je INTERVJUIRAO na Nexusovoj konferenciji u Amsterdamu.
Eto. Kada se amerika uplete, budite sigurni da se i ja uplićem. A time i vi.
mnogi entuziasti su navodno uspjesli i ne previse javno objavili( da ostanu zivi) napraviti elektrolizu WATER FUEL CELL koja daje vidik i kisik, ali tako da je elektricna energija utrosena za to mnogo manja od energije koja se dobije gorenjem dobijenog vodika i kisika.
princip je mnogo jednostavniji a dostupni su i nacrti i metore na kojima to radi
mnogo jednostavnije i vise obecavajuce od hutchisona koji ne moze napraviti levitaciju nigdje rugdje nego doma u svim stanu i jos nitko nije uspio replicirati njegov experiment:D
VioletStorm
05.02.2007., 02:36
mnogi entuziasti su navodno uspjesli i ne previse javno objavili( da ostanu zivi) napraviti elektrolizu WATER FUEL CELL koja daje vidik i kisik, ali tako da je elektricna energija utrosena za to mnogo manja od energije koja se dobije gorenjem dobijenog vodika i kisika.
princip je mnogo jednostavniji a dostupni su i nacrti i metore na kojima to radi
mnogo jednostavnije i vise obecavajuce od hutchisona koji ne moze napraviti levitaciju nigdje rugdje nego doma u svim stanu i jos nitko nije uspio replicirati njegov experiment:D
Elektrolizu ti može napraviti (u vidu pirolize) schaubergerov vrtložni sustav.
Uzimajući energiju nulte točke putem fluida, on razlaže vodu koja se vrtloži na vodik i kisik.
Postoje mnoge stvari koje treba istraživati. No, iako o tome možemo pričati, još je jako daleko od toga, da znanost uopće shvati i matematički formulira, te tehnološki izvede schaubergerovske uređaje. Nacisti su to uspjeli jer su pridobili samog Schaubergera da radi za njih. A on je pak uspio zahvaljujući neposrednom uvidu u te zakonitosti. Danas, oslanjajući se na male korake uglavnom prožvakanih tehnologija, znanstvenici tapkaju u mraku. Potreban je radikalni zaokret a ne kozmetičke prepravke postojećih teorija.
Elektrolizu ti može napraviti (u vidu pirolize) schaubergerov vrtložni sustav.
Uzimajući energiju nulte točke putem fluida, on razlaže vodu koja se vrtloži na vodik i kisik.
Postoje mnoge stvari koje treba istraživati. No, iako o tome možemo pričati, još je jako daleko od toga, da znanost uopće shvati i matematički formulira, te tehnološki izvede schaubergerovske uređaje. Nacisti su to uspjeli jer su pridobili samog Schaubergera da radi za njih. A on je pak uspio zahvaljujući neposrednom uvidu u te zakonitosti. Danas, oslanjajući se na male korake uglavnom prožvakanih tehnologija, znanstvenici tapkaju u mraku. Potreban je radikalni zaokret a ne kozmetičke prepravke postojećih teorija.
ma ne govorim o tome govorim i pokojnom ovome: http://en.wikipedia.org/wiki/Water_fuel_cell
i znanstvenici tapkaju... jel oni nisu ti koji otkrivaju.. otkrivaju pojedinci, kao tesla šauberger i sl
VioletStorm
05.02.2007., 03:04
ma ne govorim o tome govorim i pokojnom ovome: http://en.wikipedia.org/wiki/Water_fuel_cell
O.K. Znam. Samo pokazujem primjer gdje se može isto puno učiniti, a jednostavno se nema vjere da se u to upusti.
Da bi znanstvenik nešto istraživao, prvo mora imati vjere da to ima smisla istraživati. Tu i jest keč, zašto se znanost ne razvija već ide malim koracima oslanjajući se na prožvakane tehnologije, i uglavnom služeći profitu.
i znanstvenici tapkaju... jel oni nisu ti koji otkrivaju.. otkrivaju pojedinci, kao tesla šauberger i sl
E da. To sam ja jednom rekao i zabezeknuo sve koji su samnom raspravljali:
Jedan genije u svom životu učini više nego 1000 000 inžinjera radeći na istom polju 100 godina.
A to ide mog poznanika Wagnera koji tvrdi da smo svi mi manje više isti, i da se intelektualno razlikujemo tek za koji postotak. Psihološka uravnilovka želi sve skresati na istu mjeru, a čak su, da bi ohrabrili glupane, uveli i pojam emotivne inteligencije. Ja bih čak predvidio i da će uskoro uvesti INDEKS LUKAVOSTI, jer nikako ne mogu od budala napraviti vrijedne pojedince a to silno žele. Lukavost je inače primitivni oblik inteligencije, koji služi isključivo za snalaženje u svakodnevici. Nije nešto, ali se nastoji uveličati do divovskih razmjera.
Naš jadni Q voli suprotstaviti "emocije" "umu" jer misli da će tako podići vrijednost sebi i onima kojima je okružen, a njih se zaista ne može nazvati niti inteligentnima, niti uspješnima.
mustang_925
13.11.2011., 11:37
Da li se još upličeš? Jesi li živ ?:D :cerek:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.