View Full Version : Esmeralda
Gledala sam danas deset minuta na pocetku i precudno mi je gledati Cunga Lungu tako mladoga :rofl: :rofl:
sav mi je cudan i ne mogu vjerovati da je tu imao 31 godinu
ja mu ne bi dala vise od 23 hahhahhahahha...
izgleda kao djecacic :lol::lol::lol:
Sad mi puno bolje izgleda nego tu :cerek:
Esmeralda prelijepa sa svojim zelenim ocima :cerek: :cerek:
Paloma Negra
04.09.2011., 23:44
Meni je isto čudno gledati Čungu kao mladića, ali ni sada mi se pretjerano ne sviđa, sav prenabildan i izbotoksiran:flop:
Meni se njegova gluma uopće ne dopada, sve su mu uloge na isti kalup:flop: ali mi je vrlo drag zbog Esmeralde i Otimačice koje su sapunice mog djetinjstva.:D a i ostale njegove serije su mi ok osim Pasion.
Colunga je onako simpatičan pa ga volim vidit kao protagonistu. Super mi je u paru sa Leticiom :cerek:
Fan of Belinda Carlisle
05.09.2011., 10:24
I u Marisol je bila slična situacija. Marisol i Jose Andres su bili prvi rođaci. Kod Graciele i Jose Armanda se baš vidi da nema kemije među njima. Da se oni baš i ne vole na taj način na koji bi kao trebali zaručnici.
ovo nisam znao :eek::eek: što, stvarno?? nije kasnije možda ispalo da netko od njih je/nije nečiji sin, pa da ipak nisu rođaci?
Meni je isto čudno gledati Čungu kao mladića, ali ni sada mi se pretjerano ne sviđa, sav prenabildan i izbotoksiran:flop:
Meni se njegova gluma uopće ne dopada, sve su mu uloge na isti kalup:flop: ali mi je vrlo drag zbog Esmeralde i Otimačice koje su sapunice mog djetinjstva.:D a i ostale njegove serije su mi ok osim Pasion.
meni je on bio OK u Esmeraldi i La Usurpadori, kasnije mu jesu sve uloge bile na isti kalup, osim Josea Miguela u Soy tu duena :s za JMa ne možeš baš reći da je na isti kalup kao prethodni likovi
Alejandro^^
05.09.2011., 10:36
ovo nisam znao što, stvarno?? nije kasnije možda ispalo da netko od njih je/nije nečiji sin, pa da ipak nisu rođaci?
Ja isto mislim :ne zna:
Inace gledo sam ju prije pol godine, al nmg se sjetit!
Marisol i Jose Andres nisu bili rođaci, ispostavilo se da je on sin onog odvjetnika Mariana. :mig:
Nego, da, Colunga stvarno izgleda mlado u Esmeraldi.
garfield01
05.09.2011., 11:15
Nego, da, Colunga stvarno izgleda mlado u Esmeraldi.
Pa i bio je mlad. :D
Da, ali mlađe od 30 godina koliko je imao tijekom snimanja. Možda zbog frizure.
Alejandro^^
05.09.2011., 11:32
Ma to je zbog starinse odjece :DD
Mene ova scena tj ta sitacija podsjetila na Naljepši urok (sad vidimo odakle inspiracija :D ) tamo su isto spojili bratića i sestričnu. A tate su im bili braća, samo je njezin umro i imala je samo mamu.
Ni meni se to ne sviđa.
I u brazilskoj Stočar. I tamo su glavni bili prvi rođaci. I čini mi se još neki par.
Ja sam mislila da su Gracielin otac i Rodolfo bili rođaci. :misli:
Što se tiče odjeće, takva je bila moda 90-tih. Ja još imam jednu košulju s jastucima na ramenu. Aj ne nosim je, samo mi je drag poklon
Sviđa mi se... memories :cerek:
Nata-SilvaFan
05.09.2011., 13:45
Pa onako..zar ste zaboravili prvu epku...Jose Armando nije Rodolfov sin...a Gracielin tata i on su braća. Znači tehnički gledano Graciela i JA nisu ništa. No istina je da u hrpu drugih novela žene se rođaci u prvom ili drugom koljenu. Ništa čudno za meksikance. Sjetimo se samo Mepsa, Santiaga i Aurore...oni su definitivno bili rođaci
Da incest takvog tipa nije rijedak u Latinskoj Americi. Što se Marisol tiče kasnije se istina ispostavilo da Jose Andres nije prvi rođak Marisol jer je on sin majčina ljubavnika. Ali dok su mislili da su u rodu, to ih i nije previše spriječavalo. Onda istina i Stočar. Na tu sad bio zaboravio. I tu je glavni par bio u rodu. Što se Esmeralde tiče, tehnički je Esmeralda prva rodica Graciele a ne Jose Armando. :) pa tako da to mogu probavit. :) Jedva čekam 17:40. :cerek:
Pa znamo mi da nisu rođaci, ali oni ne znaju. :rofl: :D
Libertango
05.09.2011., 14:09
Serija je teški klišej, teški, sad kad u to zirnem s odmakom gledam to sa skroz drugim osjećajima- rikavam od smijeha većinu vremena :cerek:
Klasik :cerek:
A možda će reprizirati i još koju od tih "telenovelas clasicas", ja nekak navijam za Corazon Salvaje sa Palomom i Gonzales :ne zna: ;)
kleopatra_23
05.09.2011., 14:23
Smijem se i ja ali ipak ne toliko kao na nove sapunice gdje je sve pretjerano.
iPodtouch
05.09.2011., 14:28
Ispada da je Esmeralda gledljivija od današnjih sapunjara. Ali pravo mu i budi, ja sam očekivao puno više klišeja :rolleyes:
Ovako je baš taman :top:
Pa znamo mi da nisu rođaci, ali oni ne znaju. :rofl: :D
Da istina :lol: Skroz mi je drago što repriziraju Esmeraldu. Još su me jednom podsjetili koliko su starije Meksičke serije bild bolje od ovih novih. Još da repriziraju Ljubavne veze, Marisol, Otimačicu, Divlje srce i Acapulco, ja bi bio presretan. Trenutno sam zaražen Esmeraldom. :cerek:
U koliko je danas. Mogu se navuć još samo na nju, tj. mislim da već jesam. Pratit ću nju i Larin izbor i to je to. Dovoljno:cerek:
U koliko je danas. Mogu se navuć još samo na nju, tj. mislim da već jesam. Pratit ću nju i Larin izbor i to je to. Dovoljno:cerek:
Esmeralda je danas u 17:40 i tako svaki dan radnim danom po dvije epizode. Repriza je radnim danom u 08:30. Vikendom je 16:00, a repriza u 11:00. :) Navući ćeš se definitivno. Ja sam se totalno navukao. :)
Odlično, jedva čekam.. :D
I ja. Današnje bi epizode trebale bit u znaku Adriana i Graciele. :cerek:
A znači bit će nešto između njih dvoje? Ja sam sve skroz zaboravila. :tuzni:
A znači bit će nešto između njih dvoje? Ja sam sve skroz zaboravila. :tuzni:
Da oni dvoje će bit drugi ljubavni par. U nekim trenutcima bit će zanimljiviji od Esmeralde i Jose Armanda. ;)
kleopatra_23
05.09.2011., 15:12
uf, u SVIM trenucima su oni meni bili zanimljiviji. Ako sam sta zapamtila iz serije,to su oni.
Paloma Negra
05.09.2011., 15:41
meni je on bio OK u Esmeraldi i La Usurpadori, kasnije mu jesu sve uloge bile na isti kalup, osim Josea Miguela u Soy tu duena :s za JMa ne možeš baš reći da je na isti kalup kao prethodni likovi
Slažem se da mu je uloga Jose Miguela jedna od najboljih uloga u karijeri:top: ali ja bih njega voljela vidjeti i koji put u negativnoj ulozi pa nek se dokaže da nije samo prosječan glumac i da dobiva uloge samo zbog svog fizičkog izgleda. A s obzirom da je jako popularan u Mexicu mislim da ćemo ga još neko vrijeme gledati kao protagonista:mig: On je i meni prije više od 10 godina bio ok u Esmeraldi i Otimačici, međutim sad kad ponovo gledam Esmeraldu, nekako vidim te njegove nedostatke talenta.:ne zna:
U koliko je danas. Mogu se navuć još samo na nju, tj. mislim da već jesam. Pratit ću nju i Larin izbor i to je to. Dovoljno
Esmeralda je danas u 17:40 i tako svaki dan radnim danom po dvije epizode. Repriza je radnim danom u 08:30. Vikendom je 16:00, a repriza u 11:00. :) Navući ćeš se definitivno. Ja sam se totalno navukao. :)
Ja sam prije 2 sata na teletekstu pročitala da serija počinje u 17.25
I ja sam se skroz navukla na seriju:D Jedva čekam danas.:top:
uf, u SVIM trenucima su oni meni bili zanimljiviji. Ako sam sta zapamtila iz serije,to su oni.
O, da, to definitivno.:cerek:
Alejandro^^
05.09.2011., 16:11
Necu moci dns gledati, moram u glazbenu..... :(
Audrey 2010
05.09.2011., 16:14
Jučer nisam mogla gledati, jutros radila.... ima li netko link za zadnje dvi epizode? ako uopće postoji .... :)
ramayana
05.09.2011., 16:14
Da incest takvog tipa nije rijedak u Latinskoj Americi. Što se Marisol tiče kasnije se istina ispostavilo da Jose Andres nije prvi rođak Marisol jer je on sin majčina ljubavnika. Ali dok su mislili da su u rodu, to ih i nije previše spriječavalo. Onda istina i Stočar. Na tu sad bio zaboravio. I tu je glavni par bio u rodu. Što se Esmeralde tiče, tehnički je Esmeralda prva rodica Graciele a ne Jose Armando. :) pa tako da to mogu probavit. :) Jedva čekam 17:40. :cerek:
Meni je sav taj incest fuj i bljak.. Ali moja poanta je bila da su scenaristi malo nemaštoviti :rofl: uvijek naprave isti kostur...
Dns neću moći gledati, ali snimalica će raditi :rofl:
Meni je tak neobično gledati glumce tak mlade, pogtovo Fernanda...
I ja se slažem da nema kemije između Graciele i Jose A.
Da čini se da će danas bit u 17:25 do 19:00. Esmeralda je očito jako gledana na DOMI pa će ostavit dodatnih 15 minuta u njenom terminu za reklame.
iPodtouch
05.09.2011., 16:45
Da čini se da će danas bit u 17:25 do 19:00. Esmeralda je očito jako gledana na DOMI pa će ostavit dodatnih 15 minuta u njenom terminu za reklame.
Samo to ne! :503: :503:
P.S. Paloma, čestitam na 3000. postu :top:
la dona
05.09.2011., 16:52
Tolko sam se navukla na seriju,da brojim kolko još ima minuta do serije! :D Dobro da će uskoro počet! Stvarno mi je super serija :top:
I ja ti Paloma čestitam na 3000.postu! :cheer:
Tolko sam se navukla na seriju,da brojim kolko još ima minuta do serije! :D Dobro da će uskoro počet! Stvarno mi je super serija :top:
I ja ti Paloma čestitam na 3000.postu! :cheer:
Istina i ja, svako malo pogledavam na sat.:rofl:
Pridružujem se čestitkama.:D
I ja jedva čekam da počne. :D Danas bi trebale bit najbolje epizode do sad :cerek: Paloma i ja ti čestitam na 3000 postu. :)
:cheer::cheer: sitno brojimo...
Female Toxic
05.09.2011., 17:11
Jučer nisam mogla gledati, jutros radila.... ima li netko link za zadnje dvi epizode? ako uopće postoji .... :)
Na You Tubeu imas sve epizode :)
Počelo. Ne znam jeli mi se sada učinilo ili je Jose A malo virnuo u Gracieline ... :cice:
sweet ivi
05.09.2011., 17:53
@Paloma - čestitke na 3 000 postova, draga :kiss: :tulum: :cheer: :mig:
Dominga mi ima jako zanimljiv glas. :)
Užasno me iritira dr. Malaver.. :rigo:
Glupe reklame. :( Doktor Malaver je oduran. Tko je njemu kriv što je iznakažen. Nije mu Esmeralda robinja. Dominga mi je super lik.
Ovi su udarci smiješni. :rofl: Melesio mi je zakon. Ne razumijem Adriana... zašto se ovako ponaša kad je riječ o Esmeraldi, ako mu se sviđa Graciela... ?
iPodtouch
05.09.2011., 19:06
Slažem se za udarce :rofl: To je valjda u ono vrijeme bilo uvjerljivo.
Lucio je danas baš bio gad prema Esmeraldi, kako ju je tresao i derao se na nju,a ona ni kriva ni dužna :mad:
Graciela i Adrian su :rofl:
Epizode su kao što se i moglo očekivati bile odlične. Baš mi je bilo žao Esmeralde kad je plakala. Kad je shvatila da je Jose Armando zaručen. Što jest jest, ako je već zaručen ne može on sad okolo ljubit cure i zavodit ih. Mogao je i očekivati da će se Esmeralda zaljubit u njega. :( Baš mi je drago što ga je Adrian nalupao. :) Natezanja i igre riječi između Graciele i Adriana su me baš nasmijala. :lol: Tek sad primjećujem koliko su Cruz i Fernanda iz TDA rip-off odnosa Graciele i Adriana.
Marlenne
05.09.2011., 19:11
Meni je Graciela odurna, ima mi čudan oblik glave, čudna usta i buljooka je. :rofl:
Nisu mi nešto ona i Adrian, bar ne za sada. :rolleyes:
Meni se isto sviđa Domingin lik, al' me živcira ona Crisanta. Tko joj daje za pravo da se miješa privatni život Jose Armanda? Inače me nerviraju te sluškinje, koje su umislile da su važne, a u svakoj seriji ih ima. :503:
Esmeralda mi je nekad lijepa, nekad mi je bezveze. Ne sviđa mi se njezin oblik glave. Prevelika je. :rofl:
Jose Armando je naravno predivan. :cerek:
Baš sam danas gledala neke isječke iz Amor real i tako bi voljela da ta serija dođe nakon Esmeralde ili Valerie, iako sumnjam da će ju staviti nakon Valerie, sigurno će ići još neki trash od Venevisiona u kojem će naravno Lazcanica biti protagonistica. :rolleyes:
Ljudi, par stranica ispred vam je sweet ivi stavila forum Nove TV, na kojem imaju ankete za staru i novu telenovelu koju ponovno želite gledati. Molim vas, glasujte za Amor real. :cerek:
Vjerovatno i je. :D A da oni dvoje ka pas i mačka. :cerek:
Meni je Graciela odurna, ima mi čudan oblik glave, čudna usta i buljooka je. :rofl:
Nisu mi nešto ona i Adrian, bar ne za sada. :rolleyes:
Meni se isto sviđa Domingin lik, al' me živcira ona Crisanta. Tko joj daje za pravo da se miješa privatni život Jose Armanda? Inače me nerviraju te sluškinje, koje su umislile da su važne, a u svakoj seriji ih ima. :503:
Esmeralda mi je nekad lijepa, nekad mi je bezveze. Ne sviđa mi se njezin oblik glave. Prevelika je. :rofl:
Jose Armando je naravno predivan. :cerek:
Baš sam danas gledala neke isječke iz Amor real i tako bi voljela da ta serija dođe nakon Esmeralde ili Valerie, iako sumnjam da će ju staviti nakon Valerie, sigurno će ići još neki trash od Venevisiona u kojem će naravno Lazcanica biti protagonistica. :rolleyes:
Ljudi, par stranica ispred vam je sweet ivi stavila forum Nove TV, na kojem imaju ankete za staru i novu telenovelu koju ponovno želite gledati. Molim vas, glasujte za Amor real. :cerek:
Slažem se sa svime skoro :rofl: Graciela mi nema nimalo lijepu facu.:o
Ali zgodna je, to da, a za Esmeraldu također.. čudan oblik glave, ali ne zamjeram joj nimalo kad ima onakve oči i one lijepe usne...:cerek:
Meni je učnjava između Jose Armanda i Adriana baš bila uvjerljiva i fora. :) Dobro je Adrian nalupao Jose Armanda. Ta me tučnjava podsjetila na one tučnjave iz Sortilegija između Alejandra i Bruna. :) Nije Adrian zaljubljen u Esmeraldu. On u njoj vidi samo sestru koju treba štitit. :) Inače nebi želio još reprizu Amor Real. Radje bi Ljubavne veze, Marisol, Otimačicu. Neku od ti slavnih. ;)
Marlenne
05.09.2011., 19:21
Evo sad čitam neke vaše objave. Gdje je JA zavirio Gracieli u :cice:? :D
Jel' to bila jučerašnja epizoda, kad ju je pozvao da prošetaju krajolikom, pa je ona odustala jer se umorila? :rolleyes:
P.S. Je li Čunga Lunga gay ili ipak nije? :D
Meni se čini da je Jose Armandu i jučer i danas više puta palo oko na Gracieline cice. :cerek: Kome i nebi palo oko na onakve cice :cerek: A za Colungu se i dalje govori u medijima da je gay.
Alejandro^^
05.09.2011., 19:45
On ima curu 3 godine vec :D
iPodtouch
05.09.2011., 19:55
On ima curu 3 godine vec :D
Koju? koliko ja znam, njega su povezivali jedino s Adelom (ili možda Thaliom :misli:), a odavno se ništa ne zna o novoj djevojci :ne zna:
Ja ipak mislim da je gay, nekako mi vuče na tu stranu :lol:, bez uvrede fanovima.
Alejandro^^
05.09.2011., 19:57
Ma izaso ti je neki clanak....prije mozda cca. 3 mj. da je 3god skrivao curu i onda su ga uhvatili na parkingu, ubiti iz Amerike je.
U nekim medijima je pisalo da je Colunga neizravno priznao da je gay. Da kao neće ništa priznavati i opovrgavati, jer kao onda sve rečeno može bit i istina i laž. Uglavnom ne zamaram se time. Važno je da je uvjerljiv kao svoj lik u seriji.
plavusaxxxxxx
05.09.2011., 20:27
@Paloma - čestitke na 3 000 postova, draga :kiss: :tulum: :cheer: :mig:
pridružuje se čestitkamahttp://www.pic4ever.com/images/dancegirl2.gif
Baš mi je danas bilo žao Esmeralde, kud je tužna zbog Jose Armanda, još joj onaj glupi Lucio pametuje:mad:
ne znam jeste li vi skužili, ali čini mi se kao da Dominga guta neka slova dok priča, ili se meni to samo čini!!?!:D
iPodtouch
05.09.2011., 20:31
pridružuje se čestitkamahttp://www.pic4ever.com/images/dancegirl2.gif
Baš mi je danas bilo žao Esmeralde, kud je tužna zbog Jose Armanda, još joj onaj glupi Lucio pametuje:mad:
ne znam jeste li vi skužili, ali čini mi se kao da Dominga guta neka slova dok priča, ili se meni to samo čini!!?!:D
Već smo govorili o tome, ali još jednom - ona ne guta slova, nego umjesto glasa s izgovara h. To je specifično za neke države Latinske Amerike. Ako si gledala Acorraladu ili Valeriju, možeš čuti kako neki likovi upravoo tako izgovaraju glas s :mig:
Paloma Negra
05.09.2011., 20:32
P.S. Paloma, čestitam na 3000. postu
I ja ti Paloma čestitam na 3000.postu!
Pridružujem se čestitkama.:D
Paloma i ja ti čestitam na 3000 postu.
@Paloma - čestitke na 3 000 postova, draga
Muchas gracias svima:five::kiss: Nisam ni skužila.:D
Meni je Graciela odurna, ima mi čudan oblik glave, čudna usta i buljooka je.
Nisu mi nešto ona i Adrian, bar ne za sada.
Slažem se sa svime skoro Graciela mi nema nimalo lijepu facu.
S ovim se nikako, ama baš nikako ne slažem:flop: To su stvarno jako ružne riječi, reći za nekoga da je oduran, za nju se stvarno ne može reći da je ružna, možda vam baš nije lijepa kao neke druge, ali nikako nije ružna, koje sve danas gledamo u sapunicama, ona je naspram njih prava ljepotica:cerek:
A Adrian i Graciela meni imaju više kemije nego Jose Armando i Esmeralda, obožavam njihove zajedničke scene:cerek: i šteta što ih je danas bilo malo, a Adrian i Graciela meni i dan danas spadaju među najbolje parove.
Inače nebi želio još reprizu Amor Real. Radje bi Ljubavne veze, Marisol, Otimačicu. Neku od ti slavnih.
Ne bih ni ja baš reprizu Amor real, to mi je bila odlična serija, ali nije se baš tako davno prikazivala, ja bih rađe neku iz 90-ih, a kad bolje promislim, najmanje bih htjela Marisol, čisto iz razloga što mi je Buenfilica oduvijek bila ružnjikava, a ona i Santamarina mi baš nisu bili neki par, a i sama serija obuhvaća sve moguće sapuničarske klišeje (otmica djeteta, boravak u zatvoru 18 godina, gubitak pamćenja, nestanak na 5 godina itd. ):rolleyes:, Otimačica i Ljubavne veze već da,:cerek: a i Divlje srce bih voljela pogledati.
Koju? koliko ja znam, njega su povezivali jedino s Adelom (ili možda Thaliom :misli:), a odavno se ništa ne zna o novoj djevojci
Da, jedino se sa 100% sigurnošću zna da je bio u vezi sa Thaliom, a sve kasnije su puka nagađanja, ni s jednom ga se ne može povezati.
plavusaxxxxxx
05.09.2011., 20:33
Već smo govorili o tome, ali još jednom - ona ne guta slova, nego umjesto glasa s izgovara h. To je specifično za neke države Latinske Amerike.
aha, ok, puno hvala!!!:)
iPodtouch
05.09.2011., 20:35
aha, ok, puno hvala!!!:)
Nema na čemu :)
Paloma, a svatko ima drukčiji ukus. Ja za nju mislim da je ružna, volim drugačiji stil cura, ona mi ništa lijepo nema osim tijela, male usne, čudnu facu.. frizura mi ružna.. .:rofl: al jbg.
la dona
05.09.2011., 20:37
Danas mi je bilo stvarno žao Esmeralde,jer sad zna da je JA zaručen :(
Nadala sam se da će se danas pred kraj serije srest JA sa Esmeraldom,al šteta,nije!
Kako mi je bio lud Melesio,ono kad je pratio Gracielu i Jose Armanda,on njega pozdravi,a ovaj mu onako maše glavom i ode :rofl:
iPodtouch
05.09.2011., 20:44
Meni negativci nisu baš nešto, očekivao sam više od Lizaldea i Zapate :ne zna: Uvijek Lizaldea usporedim sa Evorom u MDLN i nije mu ni do koljena
Da, i meni su negativci još uvijek preblagi.. :ne zna:
Fatima tek treba početi sa spletkama. A neki negativci tek se moraju pojavit. Rodolfo ti nije poput tog lika iz Uklete Mariane. Rodolfo će ti više bit sivi lik, a ne negativac. Esmeralda ti neće imati krvoločne negativce koji ubijaju. Negativci u Esmeraldi ti neće bit skroz crni. U njima će bit i dobrote. ;)
Paloma Negra
05.09.2011., 21:04
Meni negativci nisu baš nešto, očekivao sam više od Lizaldea i Zapate :ne zna: Uvijek Lizaldea usporedim sa Evorom u MDLN i nije mu ni do koljena
A, rekla sam ti da ćeš ostati razočaran s negativcima:D bit će spletki od strane Fatime, što će sve raditi jadnoj Esmeraldi:( pa kad još sazna za Adriana i Gracielu... ali mislim da ubojstava neće biti u seriji.:ne zna: Možda će i biti, ali vrlo malo, podsjetite me vi koji se bolje sjećate.:zubo: Negativci nisu ni do koljena Marcii i Atiliu, to je istina.:mig:
A, rekla sam ti da ćeš ostati razočaran s negativcima:D bit će spletki od strane Fatime, što će sve raditi jadnoj Esmeraldi:( pa kad još sazna za Adriana i Gracielu... ali mislim da ubojstava neće biti u seriji.:ne zna: Možda će i biti, ali vrlo malo, podsjetite me vi koji se bolje sjećate.:zubo: Negativci nisu ni do koljena Marcii i Atiliu, to je istina.:mig:
Ni ja se ne mogu sjetit niti jednog ubojstva. Kad je Meija snimao Esmeraldu, nije bio toliko krvoločan koliko je sad. :D Mislim da će Doktor Malaver bit najgori negativac. On će stvarno radit gadosti.
iPodtouch
05.09.2011., 21:51
Ni ja se ne mogu sjetit niti jednog ubojstva. Kad je Meija snimao Esmeraldu, nije bio toliko krvoločan koliko je sad. :D Mislim da će Doktor Malaver bit najgori negativac. On će stvarno radit gadosti.
A ja sam mislio da će do kraja serije postati dobrica :rofl:
Da, imala si pravo. Ipak nadam se da će ipak postati bolji nego sada :)
Dobrica? To nikako ne. :D Sad je još podnošljiv kakav će bit kasnije. Puno gori i odurniji. ;)
kleopatra_23
05.09.2011., 23:51
Ja sam fakat zaboravila sta ce sve on raditi...hmm.
Danas su mi prizori sa Adrianom i Gracielom bili divniii. I on je napokn zavezao kosu:)
Da Adrian je napokon zauzdao onu svoju kosurinu. :lol: Mislim da će se on pri sredini serije i ošišati.
iPodtouch
06.09.2011., 11:01
Ovaj tjedan mi je škola popodne pa ću moći gledati tek jutarnju reprizu :( Šteta, jer su krenule zanimljivije epizode :504:
fame chocolate
06.09.2011., 11:02
aaaaaaaa sad sam gledala esmeraldu :cerek: to je valjda repriza od jucer! nisam nikako uspjela otkad je pocela..
kako me vratilo u djetinjstvo, jos mi sve odzvanja u glavi, sve one pjesme, svih se sjecam!
kako je ovo bila dobra serija, tako lijepa i "nevina" za razliku od danasnjih.. a leticia mi je preprekrasna.. najljepsi zenski lik ikada u sapunicama:cerek:
scena gdje joj jose armando primi ruku da si uzme svetu vodicu.. jao meni kako je tamo lijepa!!! ostala sam zapanjena :eek:
Ovaj tjedan mi je škola popodne pa ću moći gledati tek jutarnju reprizu :( Šteta, jer su krenule zanimljivije epizode :504:
Svakako ne propuštaj. Slijede sve bolje i bolje epizode. Uskoro je onaj rodeo. Tu će se svašta događati. ;) Fame Chocolate slažem se. Esmeralda je stvarno najlijepši glavni lik u sapunicama. Da u sceni sa svetom vodicom je prekrasna. :cerek:
Sumrak7
06.09.2011., 14:30
Esmeraldica:romeo:
http://img148.imageshack.us/img148/7181/vlcsnap194471.png
http://img687.imageshack.us/img687/4644/vlcsnap197757.png
http://img31.imageshack.us/img31/5250/slika44612.jpg
http://img706.imageshack.us/img706/5570/slika44856.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/7923/slika45166.jpg
http://img41.imageshack.us/img41/5639/slika45413.jpg
http://img28.imageshack.us/img28/6056/slika45604.jpg
Još samo 2 sata. :cerek: Danas bi trebao Adrian učit jahati Gracielu. :lol: Jedva čekam te scene. :)
Ja obožavam onu pjesmu na početku, predivna mi je.. :cerek:
Da glazba mi se općenito jako sviđa u ovoj seriji. Baš je dobro pogođena. Pojačava doživljaj.
Ma super je. :cerek: Idem se bacit malo na pospremanje stana dok ne počme Esme.. :D
Sumrak7
06.09.2011., 15:57
Prepucavanja Adriana i Graciele jučer.:rofl:
http://img402.imageshack.us/img402/4577/slika9744.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/7776/slika9834.jpg
http://img844.imageshack.us/img844/7533/slika9904.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/4651/slika10035.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/1377/slika10094.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/500/slika10160.jpg
http://img706.imageshack.us/img706/1999/slika10374.jpg
kleopatra_23
06.09.2011., 16:07
ajjjjj:cerek:
plavusaxxxxxx
06.09.2011., 16:20
Da glazba mi se općenito jako sviđa u ovoj seriji. Baš je dobro pogođena. Pojačava doživljaj.
odlična je:top:
Adrian i Graciela:rofl: tko se tuče, taj se voli:D
Sumrak7
06.09.2011., 16:22
Ona ga kao mrzi i ne podnosi.:rofl: Moš si ga mislit kako ga ne podnosi.:lol:
http://img194.imageshack.us/img194/1416/slika27296.jpg
http://img64.imageshack.us/img64/9089/slika27391.jpg
http://img819.imageshack.us/img819/2379/slika27445.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/621/slika27533.jpg
http://img853.imageshack.us/img853/2227/slika27598.jpg
http://img683.imageshack.us/img683/2885/slika27706.jpg
http://img153.imageshack.us/img153/9228/slika27751.jpg
Fan of Belinda Carlisle
06.09.2011., 16:23
Dominga :s koja kraljica, baš mi je draga u ovoj seriji :cerek:
e ali ne kontam ovo s Lucijem, i bilo bi mi drago da mi netko objasni... kakvo to on pravo ima nad Esmeraldom, i što Dominga misli kad kaže da joj se Lucio može osvetiti i oduzeti joj Esmeraldu? što to on može?? :confused:
Sumrak7
06.09.2011., 16:48
Dominga je legenda od žene. Mislim da ju Lucio ucjenjuje sa nečim.:Snajper:Jučer je bila tučnjava vrh.:tuctuc:
http://img221.imageshack.us/img221/2927/slika43099.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/9830/slika43391.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/2802/slika43423.jpg
http://img37.imageshack.us/img37/6412/slika43570.jpg
Paloma Negra
06.09.2011., 16:58
Prepucavanja Adriana i Graciele jučer.:rofl:
http://img402.imageshack.us/img402/4577/slika9744.jpg
http://img189.imageshack.us/img189/7776/slika9834.jpg
http://img844.imageshack.us/img844/7533/slika9904.jpg
http://img143.imageshack.us/img143/4651/slika10035.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/1377/slika10094.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/500/slika10160.jpg
http://img706.imageshack.us/img706/1999/slika10374.jpg
:cerek::cerek::cerek::cerek::cerek:
Naprosto obožavam njihove zajedničke scene, spadaju mi u top 3 najboljih parova:cerek:
U kojoj bi epki trebao pasti prvi kiss, sjeća li se itko?:confused:
Ne sjećam se točno kad bude prvi poljubac, ali čini mi se da će Adrian poljubit Gracielu prvi put na silu. Možda danas padne besso. :)
Paloma Negra
06.09.2011., 17:23
Ne sjećam se točno kad bude prvi poljubac, ali čini mi se da će Adrian poljubit Gracielu prvi put na silu. Možda danas padne besso. :)
Sjećam se ja jako dobro prvog poljupca:cerek: ali ne znam u kojoj će epki pasti:mig:
Female Toxic
06.09.2011., 17:31
Ja ne vjerujem kako sam se navukla :cerek:
Također. :D
E, oće Fatima pokušat ćapit Blancinog mužića??
Female Toxic
06.09.2011., 17:49
Ne bih se cudila, iako ne znam, no mene Rodolfo upravu uzasno nervira :rolleyes:
a meni dođe da kad slušam i gledam Lucia da pljunem posred ekrana...
ajme od ovih starijih serija, sjeća li se tko Izvora? ja bit opet gledala.. s onom lijepom dugokosom alfonsinom.. :cerek:
Opet reklame. :( Haha Dominga je napokon dala Esmeraldi smaragdne naušnice da ih nosi. Sad će bit svega. :cerek:
ramayana
06.09.2011., 18:17
ajme od ovih starijih serija, sjeća li se tko Izvora? ja bit opet gledala.. s onom lijepom dugokosom alfonsinom.. :cerek:
Od starih mi je najdraža Otimačica. Se sjeća tko Labirinta strasti i Kad budeš moja?
Ja se sjećam nešto malo.. :D
Ne znam zašto (sad ćete me razapeti :D:rofl: ), ali meni ,zasada, ovaj Adrian nikako nije sjeo.
A Lucio.. Natukla bih ga, malo si je previše umislio.
Dominga mi je najžešća. :)
A Crisanta je tračerica i pol.
Female Toxic
06.09.2011., 18:20
Jel tamo isto glumi Čunga?
Od starih mi je najdraža Otimačica. Se sjeća tko Labirinta strasti i Kad budeš moja?
Ne znam zašto (sad ćete me razapeti :D:rofl: ), ali meni ,zasada, ovaj Adrian nikako nije sjeo.
ja se sjećam kad budeš moja..:D:D
a crisanta me užasno nervira, nervozna sam kad god je ona u kadru:rofl:
Jel tamo isto glumi Čunga?
ne ne.. evo možeš povirit početak
http://www.youtube.com/watch?v=EAsHP3-uBXs
Female Toxic
06.09.2011., 18:25
Aaa, sad se sjecam :)
Inace, ja bih najradije opet gledala Otimacicu :cerek:
ramayana
06.09.2011., 18:29
Aaa, sad se sjecam :)
Inace, ja bih najradije opet gledala Otimacicu :cerek:
Ja se još sjećam pjesme iz entrade :rofl:
Female Toxic
06.09.2011., 18:30
O da, predobra je ta pjesma :)
Kraj je bio predobar. Esmeralda ulazi u crku i ima smaragdne naušnice na ušima, a u crkvi njena biološka majka Blanca i Crisanta. Bit će svega. :cerek: Adrian i Graciela danas. :lol:
Sumrak7
06.09.2011., 20:07
Adrian i Gracielita ko pas i mačka. Onjima ću više kasnije.
A sad La historia de José Armando y Esmeralda.
http://img171.imageshack.us/img171/6048/slika156636.jpg
http://img824.imageshack.us/img824/3941/slika54701.jpg
Znači pao je el primer beso:kiss:
Esmeraldita se zanijela, zaljubila
http://img217.imageshack.us/img217/9895/slika157677.jpg
http://img829.imageshack.us/img829/7936/slika157816.jpg
Onda je pao hladan tuš Jose Armando ima novia.:503:
Esmeraldita nam suze roni.:(
http://img692.imageshack.us/img692/3573/slika156707.jpg
Pa je naš querido Jose Armando odlučio da ju više neće viđat:eek:
http://img854.imageshack.us/img854/5638/slika158008.jpg
Esmerladita ga odlučila potražit sama.
continuará..............
la dona
06.09.2011., 20:46
Ja se i danas baš ponadala da će se Esmeralda i JA srest,ali opet sam se razočarala! :504:
Što me živcira Rodolfo,sa tim svojim,joj wow ako je poljubio Esmeraldu,ko da je njegova obitelj neznam šta,pa on sinu određuje s kim će bit,dobro ipak je Rodolfo,a i cijela obitel bogata,i moćna,ali svejedno :rolleyes:
Ma Graciela i Adrian su mi baš tak smiješni kad se svađaju! :rofl:
A Gracielina izjava kad se sudarila s Esmeraldom "Zar si slijepa"?! :lol: a ona upoće ne kuže da zbilja je :D A JA odmah potrčao da joj stavi stvari u torbu! :cerek:
Ja se i danas baš ponadala da će se Esmeralda i JA srest,ali opet sam se razočarala! :504:
Što me živcira Rodolfo,sa tim svojim,joj wow ako je poljubio Esmeraldu,ko da je njegova obitelj neznam šta,pa on sinu određuje s kim će bit,dobro ipak je Rodolfo,a i cijela obitel bogata,i moćna,ali svejedno :rolleyes:
Ma Graciela i Adrian su mi baš tak smiješni kad se svađaju! :rofl:
A Gracielina izjava kad se sudarila s Esmeraldom "Zar si slijepa"?! :lol: a ona upoće ne kuže da zbilja je :D A JA odmah potrčao da joj stavi stvari u torbu! :cerek:
Da ta Gracielina izjava i meni je bila presmiješna. Nije joj ni na kraj pameti bilo da Esmeralda jest slijepa. :D Scena kad je Jose Armando kupio stvari s poda Esmeraldi, a ona ništa ne zna, baš je bila :cerek:
Paloma Negra
06.09.2011., 22:13
Danas je bila tek jedna scena Adriana i Graciele:(
Ok su mi par Jose Armando i Esmeralda, ali Adrian i Graciela su mi puno draži:cerek: i skroz su zasjenili glavne junake.:D
Jedva čekam sutra,:top: navukla sam se opet na neku sapunjaru kao u dobra stara vremena,:D i drago mi je zbog reprize Esmeralde jer je neusporedivo bolja od većine sapunjara koje smo gledali unazad nekoliko godina.:)
Sumrak7
06.09.2011., 22:32
Tako je naša Esmerladita stigla na imanje svog pravog papá.I tu ju je njen papito dobro izvrijeđao i izbacio sa imanja, i naredio da se ne približava njegovom el hijo Jose Armandu.:503:
Ja bi dobro nalupala tog Rodolfa.
Nakon što ju je izvrijeđao njen verdadero padre, onda je na njoj bijes iskalila i sama Gracielita u onoj trgovini.
http://img52.imageshack.us/img52/4883/slika16628.jpg
http://img830.imageshack.us/img830/8364/slika16777.jpg
http://img713.imageshack.us/img713/9302/slika16951.jpg
http://img844.imageshack.us/img844/8071/slika26234.jpg
I prevrnula je sve Esmeralditine stvari, ali zato se tu našao Jose Armando.
http://img89.imageshack.us/img89/1331/slika17154.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/7669/slika17193.jpg
Para continuar después
kako je to divno.esmeralda.kakva krasna sjećanja.emotivno sam vezana za esmeraldu.posebna je.
esmeralda je divan lik.baš mi se jako sviđa.i tako je lijepa.drugačija.
kad se sjetim samo kakva je leticia poslije bila u onom el nombre del amor.
ona je jako dobra glumica.
colunga izgleda ko tinejdžer u esmeraldi.presmiješan je.
Paloma Negra
06.09.2011., 22:36
kako je to divno.esmeralda.kakva krasna sjećanja.emotivno sam vezana za esmeraldu.posebna je.
Slažem se, isti slučaj je i kod mene.:cerek:
Sumrak7
06.09.2011., 22:55
Kraljica Dominga :s kad je saznala što je Rodolfo napravio Esmeraldi se razljutila :503:
http://img821.imageshack.us/img821/5161/slika17294.jpg
http://img843.imageshack.us/img843/8821/slika17423.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/4025/slika17755.jpg
I onda je Dominga izvadila smaragdne naušnice ( neće nitko dirat njenu Esmeraldu :top: ) i naredila joj da ig uvijek nosi, tako da ih svi vide.
http://img32.imageshack.us/img32/5690/slika17811.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/7267/slika17972.jpg
http://img571.imageshack.us/img571/9673/slika18174.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/1382/slika18330.jpg
Jedva čekam da gospoda iz velike kuće vidi naušnice na Esmeraldi.
Para continuar después
Casey Macy
06.09.2011., 23:08
de umirem :lol::lol::lol:
esmeralda je divan lik.baš mi se jako sviđa.i tako je lijepa.drugačija.
kad se sjetim samo kakva je leticia poslije bila u onom el nombre del amor.
ona je jako dobra glumica.
colunga izgleda ko tinejdžer u esmeraldi.presmiješan je.
Slažem se. Esmeralda je predivna stvarno poseban lik. :cerek: Više niti jedan lik u Meksičkim serijama nije bio poput nje. :)
Fan of Belinda Carlisle
07.09.2011., 00:54
ma ja se slažem, Adrian mi je bezveze lik, Lucio isto odvratan... sve to je zasad, možda kasnije promijenim mišljenje o njima. Dominga je kraljica, to se isto slažem.
inače, ja kasnim jednu epizodu (tj dvije) jer stari mora u pola 6 spavati u dnevnoj sobi kad dođe s posla -.- tako da ja gledam reprize... sutra ću iskomentirati današnji par epizoda
plavusaxxxxxx
07.09.2011., 00:56
Slažem se. Esmeralda je predivna stvarno poseban lik. :cerek: Više niti jedan lik u Meksičkim serijama nije bio poput nje. :)
daaa, baš je poseban lik, obožavam ju:cerek:
ajme, kako sam danas bila ljuta na Florecitu!!!:504: Bila sam uvjerena da će se Esmeralda y JA sresti:cerek:
ramayana
07.09.2011., 01:42
Da, Esmeralda nam se svima uvukla u srce... Još prilikom super prikazivanja... :)
Nisam sigurna da li je netko ovo već spomenuo... Leticia je savršeno odglumila tu sljepoću, ni na jedan trenutak ne bih pomislila da to je to samo gluma..svaka joj čast :)
Sumrak7
07.09.2011., 13:45
Gracielita i papacito Adrian ilmali su dobrih scena jučer.:mikrocerek:
http://img33.imageshack.us/img33/2316/slika11105.jpg
http://img851.imageshack.us/img851/1417/slika11183.jpg
http://img29.imageshack.us/img29/3327/slika11244.jpg
http://img809.imageshack.us/img809/514/slika11302.jpg
http://img263.imageshack.us/img263/881/slika11528.jpg
episodio je završila tako da se Esmeraldita ušetala u crkvu u kojoj je taman bila njena verdadera mama. Zanima me hoće li vidit naušnice.
http://img6.imageshack.us/img6/953/slika16574.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/9617/slika16625.jpg
Fan of Belinda Carlisle
07.09.2011., 15:58
vjerojatno neće vidjeti naušnice kad ima taj šal :flop:
Lucio :lol::rofl: koliko god je odvratan, toliko mi je i smiješan... tko mu je ono rekao da izlazi van noću kao šišmiš, jel Juana bila? :rofl: rekao sam ja da se netko tu nagledao Batmana prije nego što je tog lika osmislio :D
Blanca i Rodolfo mi sada već idu na živce :mad: Jose Armando mora oženiti Gracielu :rolleyes: hajd još od Rodolfa je to za očekivati, ali Blanca... :flop: potiču blaži oblik incesta, samo kako ne bi podijelili bogatstvo s nekim tko nema njihovu krv :kava: jedva čekam da Rodolfo sazna tko je zapravo njegovo dijete, to će mu biti najveća kazna :cool:
Female Toxic
07.09.2011., 16:01
E da, to mene zanima, kakva ce reakcija Rodolfa biti, zabroavila sam :cerek:
Sumrak7
07.09.2011., 16:21
E da, to mene zanima, kakva ce reakcija Rodolfa biti, zabroavila sam :cerek:
To mene zanima. Ja se još uvijek nadam da će u današnjim epizodama netko iz Casa Grande vidit naušnice
Laura Zapata me iznanedila svojom ljepotom u CCEA je bila blaaah, a ovdje je muy bonita
http://img856.imageshack.us/img856/553/slika100064.jpg
http://img809.imageshack.us/img809/3606/slika100441.jpg
http://img833.imageshack.us/img833/6500/slika102380.jpg
Lucio je za porigat se, baš ko šišmiš, još kad dira Esmeralditu onim rukama.:rigo:
http://img607.imageshack.us/img607/4466/slika101278.jpg
Para continuar después
Postala sam ovisna o ovoj sapunici.:klopa:
la dona
07.09.2011., 16:29
Postala sam ovisna o ovoj sapunici.:klopa:
Nisi jedina! :D Još sat vremena! :cerek:
e sad pitanje?s obzirom da je ova sapunjara prikazivana,ako netko otkrije nešto što će se desiti ,dali je to spoiler?mislim nekak se pola toga ne sjećam što se zbivalo pa da nas netko sa boljom memorijom podsijeti.naravno ako se smije
Sumrak7
07.09.2011., 16:54
Brojim minute.:klopa:Mojoj mami se ne sviđa Colunga u Esmeraldi, kaže da joj je prebalav, da joj je bolji u Gospodarici. Ali meni je Colunga ovdje muy guapo.:mikrocerek:
http://img687.imageshack.us/img687/7294/slika126182.jpg
Paloma Negra
07.09.2011., 17:02
I ja sam ovisna, jedva čekam današnju epku.:cerek: Još samo malo.
Ajme. osjećam se kao da mi je opet 12.:D Obožavam tu sapunjaru i Doma uopće nije pogriješila što se odlučila za ESmeraldu.
e sad pitanje?s obzirom da je ova sapunjara prikazivana,ako netko otkrije nešto što će se desiti ,dali je to spoiler?mislim nekak se pola toga ne sjećam što se zbivalo pa da nas netko sa boljom memorijom podsijeti.naravno ako se smije
Da, na ovoj temi se smije otkrivati buduća radnja.:mig:
Brojim minute.:klopa:Mojim mami se ne sviđa Colunga u Esmeraldi, kaže da joj je prebalav, da joj je bolji u Gospodarici. Ali meni je Colunga ovdje muy guapo.
Mojoj sestri se ne sviđa Colunga u Gospodarici jer je prenabildan i izbotoksiran, ali u Esmeraldi joj je prezgodan.:cerek:
Jose Armando u prekjučerašnjoj epki bez košulje.:Slin::Slin:
Brojim minute.:klopa:Mojoj mami se ne sviđa Colunga u Esmeraldi, kaže da joj je prebalav, da joj je bolji u Gospodarici. Ali meni je Colunga ovdje muy guapo.:mikrocerek:
pa s obzirom da je 15 godina sad stariji,u esmeraldi je još i pristojan :rofl: zurak postojan nema šta
pa što se čeka :D
Sumrak7
07.09.2011., 17:11
Ajme. osjećam se kao da mi je opet 12.:D Obožavam tu sapunjaru i Doma uopće nije pogriješila što se odlučila za ESmeraldu.
Mojoj sestri se ne sviđa Colunga u Gospodarici jer je prenabildan i izbotoksiran, ali u Esmeraldi joj je prezgodan.:cerek:
Jose Armando u prekjučerašnjoj epki bez košulje.:Slin::Slin:
Ja nikako da nađem tu scenu, stavila bih SC-ove. Stvarno je u toj sceni bio muy caliente.:mikrocerek::klopa:
Paloma Negra
07.09.2011., 17:12
pa što se čeka :D
A, kaj te zanima,:D ako se sjetim, rado ću ti odgovoriti, međutim ima dosta forumaša koji ne žele znati što će se dogoditi ubuduće.:mig:
Female Toxic
07.09.2011., 17:20
Ja zelim znati Rodolfovu reakciju na to da mu je Esmeralda kcer, i kako ce to uopce saznati? :cerek:
Ako netko ne zeli znati, mozda najbolje da pisemo spoilere bijelim slovima:lol:
A, kaj te zanima,:D ako se sjetim, rado ću ti odgovoriti, međutim ima dosta forumaša koji ne žele znati što će se dogoditi ubuduće.:mig:
moramo im samo reći da je serija već bila :D
ramayana
07.09.2011., 17:42
Slažem se da im je ovo pun pogodak :)
Još da Otimačicu stave (opet ja s tim :D )
pa s obzirom da je 15 godina sad stariji,u esmeraldi je još i pristojan :rofl: zurak postojan nema šta
Ehm, stvar ukusa al ne mogu se suzdržat, tip je meni toliko očajno smiješan...kratko tijelo, napuhana pluća, velika okrugla glava, trovremenski taft...al ajde fizički izgled, nego karakterno totalni bezveznjak, bez ikakve karizme...Ne kužim jel u tom Meksiku nemaju zgodnijih glumaca...Mislim, Adrian je za njega Mister Univerzum.:ne zna:
Female Toxic
07.09.2011., 18:10
Ehm, stvar ukusa al ne mogu se suzdržat, tip je meni toliko očajno smiješan...kratko tijelo, napuhana pluća, velika okrugla glava, trovremenski taft...
:lol::lol: Umirem :cerek:
A viđe kako nam Adrijan tješi Gracjelitu :bicedobro:
Ajde momče, kreni više u akciju, viš da je skuvana :D
Female Toxic
07.09.2011., 18:35
Adrian i Graciela :cerek:
Sumrak7
07.09.2011., 19:26
Joj kako dobre scene Adriana i Gracielite.:mikrocerek:
Kako ga je ona dobro zvekla, a on njoj dao el primer beso.:cerek:
http://img560.imageshack.us/img560/8262/slika215549.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/589/slika215623.jpg
http://img849.imageshack.us/img849/3544/slika216021.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/4372/slika215668.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/2364/slika215817.jpg
el primer beso por la fuerza:raspa:
http://img641.imageshack.us/img641/7545/slika216078.jpg
x files agent
07.09.2011., 19:27
Adrian i Graciela :cerek:
ma ja radi njih gledam:cerek: to je par mog djetinjstva.
Na Jose Andresa se kidam od smijeha i radi izgleda i radi ponašanja.Frajer se kesi na svaku drugu.Ko klinka to nisam kužila a sad se valjam od smijeha
Zloguka ptica
07.09.2011., 19:28
kao i prvi put kad sam je gledala graciela i adriano su mi daleko zanimljiviji od esmeralde i josea.
super su :D
jeste li vidjeli blankino lice kad je u crkvi prikazalo izbliza :503:
a esmeraldina poderana haljina... znam da je siromašna i to...ali mi je to malo pretjerano. osim toga čula je dominga za iglu i konac valjda
Paloma Negra
07.09.2011., 19:31
Ja zelim znati Rodolfovu reakciju na to da mu je Esmeralda kcer, i kako ce to uopce saznati?
Sorry, ne sjećam se kako će Rodolfo saznati i kada, a reakciju je nemoguće opisati, ona se mora vidjeti.:D Idu dvije epke dnevno od pon-ned tako da će to brzo.
Di ste ljudi:eek::confused: Adrian i Graciela su imali puno scena danas:cerek::cerek::cerek: pao je prvi kiss, a nema komentara.:(
Adrian i Graciela:mikrocerek: nije mi silazio osmijeh s lica danas, samo sam se cerekala.:cerek:
Samo da još napomenem da me Fatima užasno živcira.:rolleyes:
Jedva čekam sutra.
kleopatra_23
07.09.2011., 19:32
Divne epizode danas,divne. Adrian & Graciela :cerek:
Medju njima je super kemija i bas su divan par, totalno bacaju Esmu i Jose Armanda u drugi plan.
http://www.youtube.com/watch?v=sBioAv6f1aY ( neka ne gledaju oni koji ne zele znati )
:cerek:
Paloma Negra
07.09.2011., 19:34
ma ja radi njih gledam:cerek: to je par mog djetinjstva.
Oni su par i mog djetinjstva.:cerek: I ja najviše gledam zbog njih.
kao i prvi put kad sam je gledala graciela i adriano su mi daleko zanimljiviji od esmeralde i josea.
super su :D
Slažem se.:s:s:s
Sumrak7
07.09.2011., 19:47
S
Adrian i Graciela:mikrocerek: nije mi silazio osmijeh s lica danas, samo sam se cerekala.:cerek:
Jedva čekam sutra.
Divni su. Epizoda je totalno bila u njihovom znaku. Zasjenili su Esmeralditu i Jose Armanda. Kako ju je samo milovao kad je ozljedila nogu.
http://img546.imageshack.us/img546/2466/slika216633.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/9862/slika216550.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/6516/slika229628.jpg
http://img850.imageshack.us/img850/872/slika216730.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/1673/slika229670.jpg
http://img577.imageshack.us/img577/3060/slika229693.jpg
http://img15.imageshack.us/img15/1498/slika229757.jpg
http://img689.imageshack.us/img689/4711/slika229858.jpg
Alejandro^^
07.09.2011., 19:51
Spoilere pisite bijelom bojom :D
To nam je dogovor na ovoj temi!
la dona
07.09.2011., 19:56
Graciela i Adrian :cerek: Ma imali su stvarno predivne scene! Prvo svađe,a onda ona razmišlja o njemu,još na kraju i serenada :cerek:
Ma mene živcira i Fatima i Rodolfo,a nekad i Blanca...što su već dosadni sa tim vjenčanjem :rolleyes: Dobro jutro da je JA živčan stalno,već ju me sigurno dosta tog njihovog dosađivanja za vjenčanje,već su mu sve isplanirali :rolleyes:
Evo napokon susret Esmeralde i JA!!!!! :D :cerek:
Jedva čekam sutra seriju!! :jumping: Bit će predobro! :mig:
kleopatra_23
07.09.2011., 20:00
Mene fatima uopce ne zivcira, moguce jer sam seriju gledala prije , a mozda i zato sto sam se navikla na ove moderne zlikovce naspram kojih je poprilicno mlaka:D
Casey Macy
07.09.2011., 20:05
Potaknuta smiješnim ˝stripom˝ o Esmeraldi od jučer, danas sam gledala reprizu i bilo mi je tako zanimljivo da sam odgledala cijelu epizodu. Istina je da su današnje sapunice neusporedive s onima koje sam gledala kao dijete. Esmeralda, Laž, Divlje srce itd. bih mogla gledati i reprizirane, a ove sad ne mogu ni originale :Pivo:
Zloguka ptica
07.09.2011., 20:06
Mene fatima uopce ne zivcira, moguce jer sam seriju gledala prije , a mozda i zato sto sam se navikla na ove moderne zlikovce naspram kojih je poprilicno mlaka:D
jeste na početku, ali vidjećeš kasnije. i meni je sad ok.
ja bih voljela da se adrian i grac. što duže ne podnose.
volimo mi to izgleda. kad se na početku mrze, svađaju i ne podnose, pa se prepuste strastvenoj ljubavi :D
Sumrak7
07.09.2011., 20:10
Adrian i Gracielita su pun pogodak za par. Bolji par dugo nisam vidila. Ogromna kemija među njima. Se ven muy bien juntos. :cerek:
http://img820.imageshack.us/img820/3135/slika238519.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/5700/slika238551.jpg
Ona serenada na kraju. Gracielita se razveselila, pomislila da Adrian to pjeva njoj u svoje ime.:cerek:
http://img846.imageshack.us/img846/5897/slika239026.jpg
http://img198.imageshack.us/img198/2115/slika239116.jpg
Napokon se sreli i Esmeraldita i Jose Armando. Premda ju je veći dio epizode on pratio i gledo sakriven, ko neki vojaer.:rofl:
http://img594.imageshack.us/img594/9361/slika238691.jpg
http://img11.imageshack.us/img11/3549/slika238751.jpg
Maria Mexicana
07.09.2011., 20:16
Dominga guta slova, da. Guta s. Čini se kao da izgovara h, ali ne bih ja baš rekla da je to čisti pravi h, nego nešto na prijelazu, sličnon nkao h, tak mi se bar čini. U biti joj to služi da s proguta lakše, jednostavno ga "preskoči" To vam je kubanski naglasak, tako Kubanci pričaju :D I Čileanci isto, imam jednu prijateljicu koja tako priča...
Nisam mislila da ću ovo reći, al promijenilo mi se mišljenje na pozitivno o seriji, Leticia stvarno dobro glumi slijepu osobu, super se uživila u to :D A serija je čisto dobra, jednak mi je užitak gledat ju sad, kao i prije :D Baš mi je bilo drago kad sam to spoznala... Možda je to i zato što mi je bila među prvima, tko zna...
Nisam danas gledala, sutra ću reprizu, al bilo je svašta jučer, počela je štorija sa smaragdnim naušnicama... Adrian i Graciela predivni :cerek: Slažem se da su bolji od Esmeralde i José Armanda... Colunga mi uopće nije lijep tu, predjetinjasto izgleda, dok mi je Leticia predivna :cerek:
kleopatra_23
07.09.2011., 20:20
Ja sam danas odvalila na onu scenu kad je JA u Ciudad muy Grande ,prolazi ulicom i cure se okrecu za njim i gledaju u njega . :lol:
Paloma Negra
07.09.2011., 20:22
Ajme sc-ovi:mikrocerek:
Bila sam malo skeptična hoće li doprijeti do mene kao prije 13 godina, ma kakvi i dalje mi imaju kemiju,:cerek: i samo njihove scene čekam, i ona muzika u pozadini:cerek: ja se topim:cerek: totalno su zasijenili JA i Esmeraldu koji su mi ponekad dosadni.:ne zna:
x files agent
Ja sam danas odvalila na onu scenu kad je JA u Ciudad muy Grande ,prolazi ulicom i cure se okrecu za njim i gledaju u njega . :lol:
ha ha ha i ja isto:lol: ono ko da nisu nikad frajera vidle:lol:
Paloma Negra
Joj da i ja isto.:rofl::rofl::rofl:
la dona
07.09.2011., 20:24
E daaa..to sam zaboravila spomenut! :lol::lol:
garfield01
07.09.2011., 20:32
:rolleyes:
Fatima je baš naporna osoba. Samo čekam kada će joj Graciela opaliti šamar. :D
Sumrak7
07.09.2011., 20:38
Hhahaha, ja bila zaboravila na tu scenu. Las chicas se calientan.:cerek:
http://img35.imageshack.us/img35/6751/slika259586.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/6262/slika259605.jpg
I ne smijem zaboravit na scenu kad je Adrian pomogao Gracieliti da siđe sa konja.:cerek:
http://img694.imageshack.us/img694/6251/slika259080.jpg
http://img194.imageshack.us/img194/2479/slika259106.jpg
http://img847.imageshack.us/img847/2097/slika259162.jpg
Paloma Negra
07.09.2011., 20:41
Koji pogled.:cerek::cerek::cerek:
Joj di je sutra,:ceka: mogla bih gledati seriju cijeli dan, uopće mi ne bi dosadila.:D
LuxyLady
07.09.2011., 20:42
Ova serija se morala zvati Graciela :cerek:. Kako su divni. Ja samo zbog njih pratim seriju. :cerek:
la dona
07.09.2011., 20:52
Joj di je sutra,:ceka: mogla bih gledati seriju cijeli dan, uopće mi ne bi dosadila.:D
Još će sutra bit i predobre epizode,mislim meni su svaki dan predivne..Ne mogu dočekat do sutra :D Još mrzim kad prekinu seriju zbog reklame Top shopa,i to stave nekih 10 min :mad: Onak neki bi gledali seriju,a ne Top shop! :504: :D
Hhahaha, ja bila zaboravila na tu scenu. Las chicas se calientan.:cerek:
:rofl::rofl: Presmiješna scena!
Sumrak7
07.09.2011., 20:54
Koji pogled.:cerek::cerek::cerek:
Tako i ja. Zahvatila me telenovela adiccion.:cerek:
Prožmu me trnci od njihovog pogleda.:cerek:
http://img52.imageshack.us/img52/3599/slika269225.jpg
http://img11.imageshack.us/img11/826/slika269314.jpg
Petra66
07.09.2011., 20:59
mene je Adrian ponovo osvojio:cerek: fučkaš jose andresa on mi njonjast:rolleyes:
uglavnom Adrian:cerek: ima ljepe okice kad gleda onako pohotno
Paloma Negra
07.09.2011., 21:05
Još će sutra bit i predobre epizode,mislim meni su svaki dan predivne..Ne mogu dočekat do sutra Još mrzim kad prekinu seriju zbog reklame Top shopa,i to stave nekih 10 min Onak neki bi gledali seriju,a ne Top shop! :504:
Joj da i to prekinu kad je najbolja scena:mad::mad::mad: Taman uživam u Adrianu i Gracieli kad evo reklame top shopa.:mad::mad::mad:
I mislim da ću sutra gledati reprizu:cerek: fućkaš Teresu:D Adrian i Graciela su mi se uvukli pod kožu.:cerek:
gledala sam esmeraldu 98 kad se prikazivala...i bila mi je super :cerek:
gledam je i sad i još mi je bolja :cerek:
likovi su super napravljeni.
leticia je jako lijepa a i čunga nije za odbacit :cerek:
ali adrian i graciela...prekrasni su...:cerek:
uglavnom uživam u ponovnom prikazivanju.:cerek:
sumrak 7 super što stavljaš slikice.
pogledala sam puno sapunica do sad...ali esmeralda mi je bila i ostala br. 1 uvjerljivo
Adrian i Graciela :) baš simpa, simpa par...
Sumrak7
07.09.2011., 21:43
gledala sam esmeraldu 98 kad se prikazivala...i bila mi je super :cerek:
gledam je i sad i još mi je bolja
likovi su super napravljeni.
leticia je jako lijepa a i čunga nije za odbacit
ali adrian i graciela...prekrasni su...:cerek:
uglavnom uživam u ponovnom prikazivanju.
sumrak 7 super što stavljaš slikice.
Evo da nebi sve ostalo u znaku Graciele i Adriana.
Ponovni susret Esmeralde i Jose Armanda. Esmeralda je opet llorar.:(
http://img12.imageshack.us/img12/5672/slika296955.jpg
http://img192.imageshack.us/img192/9001/slika297121.jpg
Te prvi susret Esmeralde sa verdadero madre.:cerek:
http://img20.imageshack.us/img20/7857/slika297542.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/5442/slika297763.jpg
Female Toxic
07.09.2011., 21:50
Meni je Čunga skroz smiješan, koliko je godina imao tu?!
Paloma Negra
07.09.2011., 21:52
Meni je Čunga skroz smiješan, koliko je godina imao tu?!
31.:mig:
sweet 38
07.09.2011., 22:00
31.:mig:
pa koliko onda ima godina sada:eek:
Female Toxic
07.09.2011., 22:02
On je 1966. godiste... sad procitala. Dakle ima 45 danas.
Ali izgleda mi mlađe u Esmeraldi :o
Zloguka ptica
07.09.2011., 22:13
Ajme sc-ovi:mikrocerek:
Bila sam malo skeptična hoće li doprijeti do mene kao prije 13 godina, ma kakvi i dalje mi imaju kemiju,:cerek: i samo njihove scene čekam, i ona muzika u pozadini:cerek: ja se topim:cerek: totalno su zasijenili JA i Esmeraldu koji su mi ponekad dosadni.:ne zna:
da, baš. muzika od graciele i adriana je super
garfield01
07.09.2011., 22:18
Koja im je fora s tim marama na glavi kada su u crkvi?
Sumrak7
07.09.2011., 22:41
To je kao nekakav običaj u latinskoj americi, da pokrivaju glavu kad uđu u crkvu, vidila sam to u puno sapunica. vjerojatno po uzoru na Djevicu Mariju.:mig:
Nisam komentirala Fatimu. Čini se da joj se sviđa Dionisio. Možda nešto bude između njih. Fátima está enamorada.
http://img163.imageshack.us/img163/6216/slika333258.jpg
Lucio je bio oduran kad je prijetio Domingi i govorio da će ju ubit. :503:
Lucio es un murciélago negro
http://img84.imageshack.us/img84/7935/slika329774.jpg
A Emerladita želi duermen i zaboravit Jose Armanda.:(
http://img821.imageshack.us/img821/6407/slika330010.jpg
Zloguka ptica
07.09.2011., 23:34
meni je fatima baš lijepa u esmeraldi
Zloguka ptica
08.09.2011., 00:09
e vidi esme sad :D
http://www.telenovely.net/malehvezdy/+leticia_calderon.jpg
plavusaxxxxxx
08.09.2011., 00:25
meni je fatima baš lijepa u esmeraldi
i meni, y baš mi se sviđa njezina frizura:cerek:
x files agent
08.09.2011., 00:26
e vidi esme sad :D
pa ljepa žena,bar nije imala operacija ko ostale.Bar mi se čini da nije
Zloguka ptica
08.09.2011., 00:28
nisam ni rekla da je ružna. zapravo, bila sam šokirana kad sam je poslije Esmeralde vidjela u Labirintu s kratkom kosom. Al ovdje je već ok
Fan of Belinda Carlisle
08.09.2011., 00:36
Adrian i Graciela :cerek: naravno, svima su predivni, i meni isto... smatram da je veliki propust u seriji što će na kraju biti... znamo već što :flop: :(
Esmeraldita naravno :cerek: rijetko kad mi glavna pozitivka bude draga koliko mi je ona draga... a nije ni sada loša, ali onda je bila puno ljepša... iako ima današnjih slika na kojima izgleda kao demon :eek:
jadan Jose Armando sa starcima i tetom :rolleyes:
Lucio i njegov Zorro outfit :lol: :s bio mi je smiješan kad smo ga prvi put vidjeli samo onako djelomično, ali danas kad se pokazao cijeli s onim plaštem i šeširom, postao mi je nekako bizarno cool :D naravno, to kažem samo zbog tog outfita, kao lik mi je odvratan :bljak: (barem zasad, svakako mu još dajem šansu jer volim negativce u serijama)
Sumrak7
08.09.2011., 00:41
pa ljepa žena,bar nije imala operacija ko ostale.Bar mi se čini da nije
Slažem se Emerladita je i sad muy bonita:cerek:. Moramo uračunati godine, ipak ima sad preko 40. Da usporedimo Prije i sad.:cerek:
http://img696.imageshack.us/img696/158/slika409796.jpg
Fan of Belinda Carlisle
08.09.2011., 00:44
Sumrak7, kako radiš tako dobre screenshotove? :s hajde daj koji s Lucijevim Zorro outfitom iz današnje epizode :rofl:
Sumrak7
08.09.2011., 00:48
Sumrak7, kako radiš tako dobre screenshotove? :s hajde daj koji s Lucijevim Zorro outfitom iz današnje epizode :rofl:
Snimam epizode pa napravim snapshot.:mig: Sve radi ove infecciosas telenovela.:cerek:
PS. Nisam sad uspjela naći tu lucijevu scenu, potražit ću, ali evo ove za utjehu.
http://img163.imageshack.us/img163/7451/slika415745.jpg
monster12
08.09.2011., 00:52
Snimam epizode pa napravim snapshot.:mig: Sve radi ove infecciosas telenovela.:cerek:
Jel ima sanse da uploadujes negdje ove epizode sa titlovima na internet??
Sumrak7
08.09.2011., 01:10
Jel ima sanse da uploadujes negdje ove epizode sa titlovima na internet??
Nisam razmišljala o tome.:misli:
Evo našla sam Lucia Malavera.:503: murciélago negro verdadero:eek:
http://img580.imageshack.us/img580/1305/slika422087.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/4410/slika423085.jpg
fame chocolate
08.09.2011., 01:22
ne mogu se nadiviti leticiji... prelijepa je! :cerek: i fernando mi je zgodan u seriji al mi je smijesan s onom kosicom i prslucima :rofl:
Fan of Belinda Carlisle
08.09.2011., 01:28
Evo našla sam Lucia Malavera.:503: murciélago negro verdadero:eek:
http://img580.imageshack.us/img580/1305/slika422087.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/4410/slika423085.jpg
što znači murcielago? :o
inače, hvala za fotke, outfit mu je FTW :s ali lik takav hoda ulicom, a onda se čudi što mu klinci vire kroz prozor u kuću i smiju mu se :lol:
Šišmiš :mig:
Sumrak7
08.09.2011., 01:33
inače, hvala za fotke, outfit mu je FTW :s ali lik takav hoda ulicom, a onda se čudi što mu klinci vire kroz prozor u kuću i smiju mu se :lol:
murciélago, šišmiš. Mislim da mu odgovara nadimak.:D Da je meni kao klinki netko takav živio u ulici i ja bi ga virila, stvarno je čudak.:rofl:
Fan of Belinda Carlisle
08.09.2011., 01:34
thanks, mlac13
ali iako mi legendarno izgleda, ne mogu se prestati pitati koji će mu vrag taj plašt :confused: uopće mu ne skriva lice, tko god bi ga vidio sprijeda ili bočno, vidio bi da je unakažen :confused: imalo bi smisla da nosi masku, ali ovako... stvarno ne kontam :ne zna:
Sumrak7
08.09.2011., 01:38
thanks, mlac13
ali iako mi legendarno izgleda, ne mogu se prestati pitati koji će mu vrag taj plašt :confused: uopće mu ne skriva lice, tko god bi ga vidio sprijeda ili bočno, vidio bi da je unakažen :confused: imalo bi smisla da nosi masku, ali ovako... stvarno ne kontam :ne zna:
Meni se čini da taj plašt privuče licu, kad ga želi sakrit. Tako mi je djelovalo u prvih par epizoda. Tako mi se čini i na ovom SC-u.
http://img163.imageshack.us/img163/7451/slika415745.jpg
ramayana
08.09.2011., 01:48
Ma taj Lucio je baš gadan i sebičan lik.
Moja najscena dns- susret Blance i Esmeralde u crkvi :)
Netko je napisao da ju Fatima ne živcira toliko, možda jer je prije gledala- tako je i kod mene. Sjećam se da me prije baš ful živcirala, a sad ni ne obraćam pozornost na nju.
A Rodolfo.. brat bratu on od početka serije tupi jedno te isto- da je jedino prihvatljiv sin,pa o nasljedstvu i imanju, kako ga svi moraju poštovati (a ponaša se kao da je vlasnik i radnika, a ne samo imanja), te o svadbi JA i Graciele tj dostojne njegova sina i statusa.
Fan of Belinda Carlisle
08.09.2011., 01:51
Ma taj Lucio je baš gadan i sebičan lik.
Moja najscena dns- susret Blance i Esmeralde u crkvi :)
Netko je napisao da ju Fatima ne živcira toliko, možda jer je prije gledala- tako je i kod mene. Sjećam se da me prije baš ful živcirala, a sad ni ne obraćam pozornost na nju.
A Rodolfo.. brat bratu on od početka serije tupi jedno te isto- da je jedino prihvatljiv sin,pa o nasljedstvu i imanju, kako ga svi moraju poštovati (a ponaša se kao da je vlasnik i radnika, a ne samo imanja), te o svadbi JA i Graciele tj dostojne njegova sina i statusa.
Lucio jest gadan, i ne volim ga inače kao lika, samo mi je taj njegov Zorro outfit prelegendaran :s :s :cool:
slažem se za Rodolfa, lik je na početku obećavao, mislio sam da će biti legenda, a baš mi je neki običan... lik s manama, ali previše pasivan da bi se smatrao negativcem :flop:
monster12
08.09.2011., 02:29
Jel bi prodala kad skupis jedno 50 epizoda pa da se sta ima gledati, a kasnije opet drugi dio kad nasnimas opet bi kupio ??
bjeli_oleander
08.09.2011., 02:32
ja samm to gledala dok sam bila mala mama mi je morala citati haha :D bas sam sretna sta su je opet stavili <3
jos da stave otimacicu i to bi bilo to :D
Ajme mrziiin Lucia.. popizdim skroz kad je on u kadru.. :rofl:
kleopatra_23
08.09.2011., 09:51
Ova serija se morala zvati Graciela :cerek:. Kako su divni. Ja samo zbog njih pratim seriju. :cerek:
potpisujem:cerek:
Spoilere pisite bijelom bojom :D
To nam je dogovor na ovoj temi!
a kak spoiler kad je već serija bila.e ok.bed je kaj su mnogi bili klinci pa nisu gledali,ali evo pitanja bijelom bojom molim odgovor :D
nemrem pisat bijelooooooooo?WTF?????
ajd neka mi netko na PM ako ima volje kaže što je točno bilo sa Adrianom I gracielitom? :moli:
garfield01
08.09.2011., 13:00
ne mogu se nadiviti leticiji... prelijepa je! :cerek: i fernando mi je zgodan u seriji al mi je smijesan s onom kosicom i prslucima :rofl:
Ferndano mi je zgodniji sada, nego u Esmeraldi (barem u početku). :D
A tek one duboke hlače. :rofl: Pa stvarno...te devedesete. :D
inače bi se u crkvu (katoličku)trebalo ulaziti sa pokrivenom kosom.ali sad što se rijetki pridržavaju toga,i jer misle da to ima veze sa Islamom je druga stvar.A iskreno meni je to tak nekak lijepo.skrušeno.neznam :ne zna:
jonathana
08.09.2011., 13:12
a kak spoiler kad je već serija bila.e ok.bed je kaj su mnogi bili klinci pa nisu gledali,ali evo pitanja bijelom bojom molim odgovor :D
nemrem pisat bijelooooooooo?WTF?????
ajd neka mi netko na PM ako ima volje kaže što je točno bilo sa Adrianom I gracielitom? :moli:
poslan ti je pp:D
poslan ti je pp:D
:s:s:s:s:s:s:s
bem ti sudbu kletu :cry:
peggy-nely
08.09.2011., 13:22
Ajme Adrian i Graciela...
Najbolji par ikad. Moja susjeda je dobila za rođendan 2 hrčka u vrijeme prikazivanja te serije i nazvala ih je Adrian i Graciela. 10x bolji par od esmeralde i čunge
fame chocolate
08.09.2011., 13:27
Ferndano mi je zgodniji sada, nego u Esmeraldi (barem u početku). :D
A tek one duboke hlače. :rofl: Pa stvarno...te devedesete. :D
hahahahaha da fakat , hlace do vrata :lol::lol: a smijesni su mi...
jao ja sinoc zapela sa tom esmeraldom, do 5 ujutro sam gledala na youtubu malo unaprijed posto ne stignem na telki gledat nekad...
kad sam bila mlađa samo sam dozivljavala jose armanda i esmeraldu, al sad, u 2. gledanju su mi cak drazi graciela i adrian..
obozavam te vatrene ljubavi, strast, pa cak i tuzne zavrsetke ( navikla zbog turskih) jer uvijek ih vise pamtis.. posebne i zabranjene ljubavi :cerek:
x files agent
08.09.2011., 13:28
jelda:( ali radi toga je i posebna priča:cerek:
Sumrak7
08.09.2011., 14:07
Jedva čekam da vidim rasplet ovoga.:cerek: Tengo mucha curiosidad:cerek:
http://img690.imageshack.us/img690/5853/slika11373.jpg
kleopatra_23
08.09.2011., 14:50
da...i dan danas to ne mogu prezaliti. ali da je bilo drugacije onda vjerojatno ne bi imalo toliki utisak na sve nas...tako je i sa svim filmovima i pricama koji se pamte.
Sumrak7
08.09.2011., 15:45
Ajme mrziiin Lucia.. popizdim skroz kad je on u kadru.. :rofl:
I ja. Totalno sebičan lik. Želi Esmeralditu samo za sebe. :503: Ali outfit mu je impresionante.
la dona
08.09.2011., 16:35
Ovaj kraj mi je bio ono :eek: Joj ona sva vesela i kaže Adriane,a ono dolazi JA i kaže da to nije Adrianova serenada! :rofl: Jedva čekam nastavak danas..od pol 6 do 7 neću se pomaknut od tv-a! :D
Paloma Negra
08.09.2011., 16:35
Ajme Adrian i Graciela...
Najbolji par ikad.
Slažem se:top: Jedan od mojih prvih postova kad sam se registrirala na forum je bio na temu najdraži telenovela par i odmah sam napisala Adrian i Graciela i još sam dala objašnjenje da će ih teško netko skinuti sa prvog mjesta i sad kad ponovo gledam, definitivno su moj broj 1 i zauvijek u mom srcu, imam još dragih parova, ali nitko nije kao oni.:cerek::cerek::cerek:
Danas sam čak gledala reprizu i opet uživala u njima i sad recite da nisam normalna:zubo:
Još samo malo, odbrojavam minute.:ceka:
Ovisna sam o ovoj seriji, svaki dan sve više.:D
Sumrak7
08.09.2011., 16:53
Ovaj kraj mi je bio ono :eek: Joj ona sva vesela i kaže Adriane,a ono dolazi JA i kaže da to nije Adrianova serenada! :rofl: Jedva čekam nastavak danas..od pol 6 do 7 neću se pomaknut od tv-a! :D
Ja također. :cerek:
El tiempo corre lento.:(
Imamo 2 super para u ovoj adictivo telenovela.:klopa:
http://img822.imageshack.us/img822/7342/slika104522.jpg
http://img94.imageshack.us/img94/1723/slika104642.jpg
http://img197.imageshack.us/img197/7685/slika105169.jpg
garfield01
08.09.2011., 17:01
Sviđa mi se ta livada, ona rijeka, onaj slap, sva ta priroda. :cerek::cerek::cerek:
Sumrak7
08.09.2011., 17:04
Sviđa mi se ta livada, ona rijeka, onaj slap, sva ta priroda. :cerek::cerek::cerek:
Priroda pojačava cjelokupni dojam.:cerek::cerek::cerek:
kleopatra_23
08.09.2011., 17:21
Jedino su malo previse zabrijali s tom zelenom bojom na esmeraldi. Jucer sam malo gledala na youtubeu kasnije epizode i ono daj,aj smanji malo.
to sam se i ja pitala... oće promijenit ona boju ikako?:D
Sumrak7
08.09.2011., 17:54
Sviđa mi se to sa zelenom bojom. Simbolično je Smaragd=Esmeralda=zelena boja=zelenooka glavna junakinja:cerek:
jest, ali je dosadno.. :D
i ja molim na pm što se dogodilo a gracielom i adrianom,zaboravila sam...ali sjećam se mutno da je :(
sviđa mi se ovaj adrianov prijatelj>:D
Jučer sam pogledala onu scenu kad Esmeralda sirota gorke suze roni u krevetu a ona baba grubog glasa je tješi. Baš mi je žao došlo...onako, stisla se sva, jadna bez nade. Mislim, stvarno, u životu se ljudima događaju svakojake strahote, a biti slijep je zasigurno jedna od njih.
Mislim znam da je sapunica, al najjače mi je ovo, stračara, bez vode, struje, al Esmeralda uvijek blistavo čiste kose, počešljana u razdjeljak, nakovrčana...
x files agent
08.09.2011., 18:18
Mislim znam da je sapunica, al najjače mi je ovo, stračara, bez vode, struje, al Esmeralda uvijek blistavo čiste kose, počešljana u razdjeljak, nakovrčana...
a meni je najjače šta žena hoda sto na sat po selu a sljepa:lol::lol:
ramayana
08.09.2011., 18:42
Ovaj Lucio me svakom scenom gdje se pojavi, sve više i više živcira.
fairy_dea
08.09.2011., 18:53
joj sjecam se kad je prva esmeralda bila, moja ju baka svaki dan u pola 1 gledala :rofl: sad sam se i ja malo navukla :rolleyes:
garfield01
08.09.2011., 19:16
Jedino su malo previse zabrijali s tom zelenom bojom na esmeraldi. Jucer sam malo gledala na youtubeu kasnije epizode i ono daj,aj smanji malo.
Kada je glumila Carlotu, sve je bilo ljubičasto. :D
Graciela bi najradije otrčala Adrianu, a Jose Esmeraldi. Kao, zaručnici su, u istoj su kući i ne vide se. :rofl: A kada se vide, misli im budu zauzete drugima. :D
Sumrak7
08.09.2011., 19:16
Jučer sam pogledala onu scenu kad Esmeralda sirota gorke suze roni u krevetu a ona baba grubog glasa je tješi. Baš mi je žao došlo...onako, stisla se sva, jadna bez nade. Mislim, stvarno, u životu se ljudima događaju svakojake strahote, a biti slijep je zasigurno jedna od njih.
Bila je prije par epizoda jedna lijepa scena sa kupanjem. Esmeraldita je izgledala muy hermosa u toj sceni.:cerek:
http://img17.imageshack.us/img17/281/slika190580.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/5725/slika190641.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/7904/slika190694.jpg
http://img840.imageshack.us/img840/2769/slika190741.jpg
http://img269.imageshack.us/img269/3968/slika190775.jpg
Novi233
08.09.2011., 19:36
Esmeralda,flor del camo...joj koja je histerija bila za tom serijom,pa Otimačica i Marisol su isto izazvale sve hrvatsku histeriju...a tek divlje srce...
Činjenica je da su sapunice pred cca 10 godina bile puno kvalitetnije nego danas,ako nšta barem nisu imale paralelne svijetove,transvesitite i slično
bože, kako je ovo bilo popularno. sva su je djeca gledala.:D. prva sapunica koje se baš sjećam, marisol mi je mutna (znam da je svaku epizodu morala da plače :eek:).
i tako, slučajno ovo gledala danas i jučer. samo se sada zanima jedno, kako da se jose armando i grasiela mogu vjenčati? mislim, cijelo vrijeme govore da se neki bratić i sestricna?
la dona
08.09.2011., 19:46
Kud je još i entrada predivna,tu je još i serija savršena! :s :cerek:
Adrian danas,prvo hoće otići,onda ipak odluči da neće :D i to sve zbog Graciele,kako je danas bila tužna kad je čula da odlazi,a onda pogotovo sretna kad je pjevao pored prozora,još sazna da ipak ne odlazi :cerek:
Mislim da je Fatima već počela kužit Adriana i Gracielu :kava:
Susret JA i Esmeralde :cerek: Još kad je na kraju priznao Blanci da je zaljubljen u Esmeraldu! :eek:
A Adrian uporan da osvoji Gracielu,sada hoće kroz prozor ući u njenu sobu,još se odma javio da joj ode po lijekove. :rofl: :cerek:
Po već starom običaju,opet Lucio opsjednut Esmeraldom! :rolleyes:
Sumrak7
08.09.2011., 20:14
Predivna sapunice.:cerek: Adrian i Graciela. Vidi se están locos jedno za drugim.
Smješno je bilo kad je Jose Armando polegao Gracielitu u krevet, a ona je opet ustala da gleda Adriana kad je Jose Armando izašao iz sobe. Qué hermoso.:cerek:
http://img545.imageshack.us/img545/452/slika224364.jpg
http://img829.imageshack.us/img829/1672/slika225061.jpg
http://img850.imageshack.us/img850/9796/slika225247.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/4228/slika225323.jpg
http://img854.imageshack.us/img854/981/slika224660.jpg
http://img844.imageshack.us/img844/8456/slika225295.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/7011/slika224756.jpg
Paloma Negra
08.09.2011., 20:24
SC-ovi:cerek::cerek::cerek: topim se:cerek: predivni su stvarno.:cerek:
@la dona sviđa mi se tvoj avatar, Jose Armando i Esmeralda su mi dobar par, ali Adrian i Graciela su mi puuuuuuno draži.:cerek:
Danas sam zasuzila kad je Adrian priznao Gracieli da je zaljubljen u nju, i da odlazi zbog nje, ali ga je ona molila da ostane i kad su se zamalo poljubili, ali baš je tada morao doći Nacho. Mislim da ću plakati redovito na ovu seriju, ne samo na onu najtužniju scenu koju sam vidjela u nekoj sapunici:(
Da bar ide jedna epka dnevno, prebrzo će mi završiti serija.:(
lucascot
08.09.2011., 20:27
Pitao sam pa cu opet, jel neko ova snima pa da mi prati linkove? Hvala najljepsa.
Sumrak7
08.09.2011., 20:37
Danas sam zasuzila kad je Adrian priznao Gracieli da je zaljubljen u nju, i da odlazi zbog nje, ali ga je ona molila da ostane i kad su se zamalo poljubili, ali baš je tada morao doći Nacho. Mislim da ću plakati redovito na ovu seriju, ne samo na onu najtužniju scenu koju sam vidjela u nekoj sapunici
Da prebrzo će završit. :cry: Za samo 2 mjeseca. Adrian i Gracielita kad su se zamalo opet poljubili danas. :cerek:
http://img856.imageshack.us/img856/1129/slika236363.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/1164/slika236417.jpg
http://img845.imageshack.us/img845/2509/slika236459.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/9942/slika236499.jpg
http://img683.imageshack.us/img683/1666/slika238171.jpg
http://img199.imageshack.us/img199/355/slika236805.jpg
http://img855.imageshack.us/img855/8331/slika236845.jpg
la dona
08.09.2011., 22:05
@la dona sviđa mi se tvoj avatar, Jose Armando i Esmeralda su mi dobar par, ali Adrian i Graciela su mi puuuuuuno draži.:cerek:
Gracias amiga :mig: Meni su i Jose Armadno i Esmeralda jednako dragi kao i Adrian i Graciela! Doći će i na red Adrian i Graciela ubrzo na moj avatar :D
I ja bi jedno dnevno epizodu,prebrzo će mi proć :(
@Sumrak 7..Super su ove slike,stvarno staviš one predivne trenutke oba para :mig:
Sumrak7
08.09.2011., 22:17
Gracias amiga Meni su i Jose Armadno i Esmeralda jednako dragi kao i Adrian i Graciela! Doći će i na red Adrian i Graciela ubrzo na moj avatar
I ja bi jedno dnevno epizodu,prebrzo će mi proć
@Sumrak 7..Super su ove slike,stvarno staviš one predivne trenutke oba para :mig:
Jose Armando i Esmeraldita danas su također bili.:cerek: Muy caliente. Oni njihovi poljupci kraj slapa.:cerek: Besos apasionados.
Još malo Adriana i Gracielite iz današnje epizode.
http://img801.imageshack.us/img801/8646/slika295363.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/1527/slika299084.jpg
http://img97.imageshack.us/img97/9471/slika295551.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/7108/slika295591.jpg
http://img842.imageshack.us/img842/5219/slika295657.jpg
http://img148.imageshack.us/img148/2870/slika295699.jpg
http://img545.imageshack.us/img545/4984/slika295779.jpg
fame chocolate
08.09.2011., 22:25
jooj sinoc sam upravo ove scene gledala, jao kako su se opasno jedno drugome priblizili :cerek: graciela pada sam tak na adriana.. totalno se zagrijala i ona.. a adrian, ribica :(
ja sam sinoc brijem dosla do neke 30. epizode ak se ne varam.. al brzo ovo na telki ide, ful brzo.
SC-ovi:cerek: topim se:cerek: predivni su stvarno.
Danas sam zasuzila kad je Adrian priznao Gracieli da je zaljubljen u nju, i da odlazi zbog nje, ali ga je ona molila da ostane i kad su se zamalo poljubili, ali baš je tada morao doći Nacho. Mislim da ću plakati redovito na ovu seriju, ne samo na onu najtužniju scenu koju sam vidjela u nekoj sapunici:(
Da bar ide jedna epka dnevno, prebrzo će mi završiti serija.
Slažem se:(
I meni su oni najbolji, najdraži i najuvjerljiviji par u svim sapunicama; nadmašili su sve glavne parove:s
Nikako se ne mogu pomiriti s tim nesretnim završetkom:(:(
Btw, Alejandro Ruiz mi je neusporedivo zgodniji od Colunge :cerek:
Baš me zanima kako izgleda sada, 13 godina poslije:)
Sumrak7
08.09.2011., 22:38
Sad malo lijepih scena između Esmeraldite i Jose Armanda od danas. Jose Armando napokon priznao da je realmente muy enamorado de Esmeralda. :cerek:
http://img847.imageshack.us/img847/4783/slika309754.jpg
http://img823.imageshack.us/img823/9236/slika309792.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/1839/slika309997.jpg
http://img849.imageshack.us/img849/1600/slika310035.jpg
http://img695.imageshack.us/img695/1284/slika310225.jpg
http://img577.imageshack.us/img577/4701/slika310279.jpg
la dona
08.09.2011., 22:41
Btw, Alejandro Ruiz mi je neusporedivo zgodniji od Colunge :cerek:
On ti glumi s Colungom u Odavde do vječnosti,isto njegovog prijatelja.Serija je snimana prije dvije do tri godine,i nije se nešto promijenio.
Btw.Prelijepi trenutci JA i Esmeralde danas :cerek:
x files agent
08.09.2011., 22:47
Slažem se:(
isto izgleda,nestari baš nešto tip
Sumrak7
08.09.2011., 22:59
Btw.Prelijepi trenutci JA i Esmeralde danas :cerek:
Da, premda smo ih zapostavili zbog Graciele i Adriana i oni ven bien juntos.:cerek:
http://img190.imageshack.us/img190/5907/slika322551.jpg
http://img193.imageshack.us/img193/5056/slika323652.jpg
http://img546.imageshack.us/img546/1936/slika323687.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/8558/slika324349.jpg
http://img571.imageshack.us/img571/5108/slika324489.jpg
Esmeralda,flor del camo...joj koja je histerija bila za tom serijom,pa Otimačica i Marisol su isto izazvale sve hrvatsku histeriju...a tek divlje srce...
Činjenica je da su sapunice pred cca 10 godina bile puno kvalitetnije nego danas,ako nšta barem nisu imale paralelne svijetove,transvesitite i slično
:mikrocerek:
Baš tako,gledam ponovno Esmeraldu,nakon dugih 10-ak godina,i istovremeno pratim Gospodaricu tvoga srca,gdje su gl.uloge ponovno pripale najpoželjnijem latino-zavodniku Fernandu Colungi,Lucero i Gabrieli Spanic-i koliko mi je romantičnija,nevinija,mirnija i tužnija Esmeralda...u odnosu na ovu,koja mi čak isprazna na više mahova,ali eto-počela na nagovor ukućana,pa nastavljam,ali jedva čekam predvidljivi kraj sa svim likovima....
Još da ponove Divlje srce,Divlju ružu,Marisol,Otimačicu,Ljubav bez izlaza i slične iz tog doba.....
heleny 15
08.09.2011., 23:23
Jel će ova slijepa ženska progledati i u kojoj epki?
Btw kako su dobri A i G zajedno...kad se samo sjetim da će G umrijeti :(
Evo famozne scene koju imam na yt. :P Oni koji ne žele znati radnju neka ne otvaraju.
http://www.youtube.com/watch?v=xPOU5OlgIv4
Sumrak7
08.09.2011., 23:58
isto izgleda,nestari baš nešto tip
Da uvijek je isti. Premda mu se ta uloga u Odavde do vječnosti ne može usporedit sa ovom Adriana.:cerek:
Sumrak7
09.09.2011., 00:27
Susret JA i Esmeralde. Još kad je na kraju priznao Blanci da je zaljubljen u Esmeraldu!
Da evo i njihovog poljupca danas.:cerek: Jose Armando priznao svojoj mamiti da je zaljubljen u Esmeraldu. :cerek: Blanca šokirana.:rolleyes:
http://img10.imageshack.us/img10/9332/slika358031.jpg
http://img26.imageshack.us/img26/7310/slika359509.jpg
http://img844.imageshack.us/img844/4007/slika360476.jpg
http://img560.imageshack.us/img560/3329/slika360549.jpg
http://img809.imageshack.us/img809/4250/slika360683.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/7288/slika361000.jpg
Lucio je odvratan. Kad je rekao da će ubiti Domingu, pa i Esmeraldu ako ne bude njegova. Strašna ljubav, kad ju je u stanju ubiti.:rolleyes:
plavusaxxxxxx
09.09.2011., 00:50
ajme danas Esmeralda i Jose Armando http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t4525.gif (http://yoursmiles.org/t-heart.php?page=1)http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t4525.gif (http://yoursmiles.org/t-heart.php?page=1)http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t4525.gif (http://yoursmiles.org/t-heart.php?page=1) prekrasne scene :D
Zloguka ptica
09.09.2011., 01:35
pa glumio je on i na početku gospodarice tvog srca. nazaria
ramayana
09.09.2011., 03:12
Mislim da si sad malo pokvarila doživljaj onima koji prvi put gledaju ovu seriju. A ima ih takvih na ovom forumu...
garfield01
09.09.2011., 08:31
Odgovor: (Progledat će nakon 40. epizode. U međuvremenu će rodititi Jose Armandovo dijete i saznati tko su joj roditelji i radnja će biti u Meksiku.
Operirat će ju doktor kod kojega će je J. Armando uskoro odvesti. Operirat će je u bolnici u kojoj radi Jose Armando, ali on to neće znati. Susrest će se u bolnici kada mu ona, kao medicinska sestra, nešto donese. Neće ga odmah prepoznati jer će on šutjeti.
Mislim da će poslije i on biti slijep.)
heleny 15
09.09.2011., 09:33
Mislim da si sad malo pokvarila doživljaj onima koji prvi put gledaju ovu seriju. A ima ih takvih na ovom forumu...
E jebiga,netko je rekao da su spoileri dozvoljeni. Nisam ja kriva što netko nije gledao prvi put. :kava:
P.S. hvala, @garfield01. :)
jonathana
09.09.2011., 10:00
jučer bila super epizoda :)
esmeralda mi je ostala u sjećanju kao jedna od najdražih serija. sjećam se da je počinjala negdje oko jedan, a kad sam imala školu popodne, gledala sam ju do kraja i onda trčala u školu. znala sam i kasniti:mig: a kad je škola bila ujutro, onda mi je mama snimala na video:D
iPodtouch
09.09.2011., 11:23
@Sumrak Odlične scene iz serije, puno hvala na tome :cerek: :top:
Ovaj tj. ne stignem gledati zbog Terese, ali mislim da sam uhvatio ono glavno u zadnjih par strana :)
@heleny Nisi kriva što neki od nas nisu gledali, ali mogla si bar zabijeliti slova ili upozoriti da ćeš napisati nešto unaprijed kako smo se svi dogovorili :kava:
Alejandro^^
09.09.2011., 11:27
Nisi kriva što neki od nas nisu gledali, ali mogla si bar zabijeliti slova ili upozoriti da ćeš napisati nešto unaprijed kako smo se svi dogovorili
:s
ramayana
09.09.2011., 12:06
E jebiga,netko je rekao da su spoileri dozvoljeni. Nisam ja kriva što netko nije gledao prvi put. :kava:
P.S. hvala, @garfield01. :)
Ugl. dogovor je da te spoilere pišemo bijelom bojom.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.