PDA

View Full Version : Da li je Vojka Kalasnjikov Kostunica naredio likvidaciju Djindjica?

Ron
18.02.2007., 15:56
Dobro citajuci ovo sto je Djindjic izjavljivao o dr. Kalasnjikovu ne mogu se oteti dojmu da su Vojka i mozda vojna hunta JNA koja i danas upravlja sa Srbiju naredili likvidaciju Djindjica. Sta mislite ko je naredio likvidaciju Djindjica? Kostunica, Milosevic, Seselj ili sva trojica u kombinaciji?

Zoran Djindjic

Sistem ce funkcionisati i dalje i niko nece dobiti amnestiju tako što ce ukloniti jednog ili dva funkcionera države.

Ako neko misli da ce zaustaviti sprovodenje zakona time što ce mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.

“Zamislite u jednoj košnici da se organizuju izbori za predsednika košnice. I onda se seti Trut.
Deset godina je spavao, u toploj košnici.
Mudar je nikome se nije zamerio, krila nije pokvasio i odlučio da se kandiduje.
Svi ga vole, a sto da ga ne volele kada je TRUT!
I krenuo po Srbiji da ogovara pčele radilice, mrzovoljan, podgojen, ljut, uvređen, ništa mu ne valja. Ne rade dovoljno, te pčele radilice.
Ima TRUT primedbe. Njega da pitaju, radili bi još više. Srecom niko ga ne pita.
I krenuo TRUT po Srbiji i otkrio veliku tajnu – loše se živi u Srbiji – otkrio Ameriku.
Pčele rade mnogo, imaju malo, teško je stanje.
I on se uvredio.
Počeo je da traži krivce zašto se tako loše živi u Srbiji, kad on u svom kabinetu, u svojoj toploj košnici smislio bi on mnogo dobrih recepata ali neko drugi da vuče kola umesto njega, a on da sedi na tim kolima.
PROBUDILI SMO GA I 5. OKTOBRA OVDE SMO GA DONELI, NIJE DOŠAO, DONELI SMO GA!”

Želimo modernu Srbiju koja ce se takmiciti sa drugima i imati glavnu ulogu na Balkanu, u kojoj ce biti malo trutova, a mnogo radilica.

hevi
18.02.2007., 17:26
Sva trojica. Nema bitne razlike među njima. Samo nemoj se zavaravati da bi Đinđić imao drukčiju politiku prema Hrvatskoj i BiH. Svi srpski političari imaju jednaku vanjsku politiku prema susjednim državama. To u slučaju Hrvatske i BiH uvijek znači teritorijalne pretenzije.

Ron
18.02.2007., 17:31
Sva trojica. Nema bitne razlike među njima. Samo nemoj se zavaravati da bi Đinđić imao drukčiju politiku prema Hrvatskoj i BiH. Svi srpski političari imaju jednaku vanjsku politiku prema susjednim državama. To u slučaju Hrvatske i BiH uvijek znači teritorijalne pretenzije.ne, ne naprotiv. ne ocjenjujem djindjica. ne sumnjam da bi bio isti. i on je vrtio vola na palama i to nije tajna. znaci ko je naredio likvidaciju djindjica? naredio je voja kalasnjikov kostunica ili kako je govorio djindjic trut, plan napravila generalska svetosavska vojna hunta, a sam cin odradili kriminalci.

bobparker
18.02.2007., 17:35
ne, ne naprotiv. ne ocjenjujem djindjica. ne sumnjam da bi bio isti. i on je vrtio vola na palama i to nije tajna. znaci ko je naredio likvidaciju djindjica? naredio je voja kalasnjikov kostunica, plan napravila generalska svetosavska vojna hunta, a sam cin odradili kriminalci.

Vo na Palama je uprilicen kao protest protiv pretnje Nato bombardiranja polozaja RS.
Kako do toga tada nije doslo, vratili su se u Srbiju i to je to.