View Full Version : Ideš u Irak preko KBR-a? - I. dio
baksuz76
10.09.2010., 18:04
Ma ljudi sta je ovo, imam CV da ubija ali na Fluoru samo me odbijaju. Ima li iko kakvu pametnu kako da se uguram tamo?
Shultz123
10.09.2010., 18:44
Ma ljudi sta je ovo, imam CV da ubija ali na Fluoru samo me odbijaju. Ima li iko kakvu pametnu kako da se uguram tamo?
pa nadji nekoga da uputi rekviziciju! ne treba biti pametan za to:D
jel apliciras za warehouse ili slicno ako je tako i mene isto.
e ovo na fluoru stvarno nije uredu ljudi koji naprave profil njih odmah pozovu a ovi koji cekaju godinu i vise oni i dalje cekaju to stvarno nije fer.oni koji su radili neka i dalje rade a oni koji nisu neće nikad.
top_dog_is_online
10.09.2010., 21:56
ATCO Frontec Europe Ltd nudi posao za Security u Afg. (http://www.posao.hr/oglasi/security-officer-m-f/263688/), ali kako i gdje se u Hr dobije "security clearance of NATO SECRET"?
Must hold a security clearance of NATO SECRET issued by their National Security Authorities
Shultz123
10.09.2010., 22:44
e ovo na fluoru stvarno nije uredu ljudi koji naprave profil njih odmah pozovu a ovi koji cekaju godinu i vise oni i dalje cekaju to stvarno nije fer.oni koji su radili neka i dalje rade a oni koji nisu neće nikad.
100% si u PRAVU! Ja godinu i po cekam i mislim da nikada necu docekati :D a ekipa se prijavi danas i pozovu ih sutra! jbg mozda imam previse godina :D
redondo72
10.09.2010., 22:59
I ja sam davno aplicirao kod njih, čekam već dugo, ali mislim da od toga nema ništa, tako da sam se bacio samo na DynCorp.
Mislim da Fluor zapošljava na osnovu tri stvari:
1) LOGCAP iskustva
2) Sreće da se američkom recruiteru svidi baš vaš CV ( od mogumislitkolko :D )
3) Vezi da Vas neko progura u stilu preporuke, motivacionog pisma, garancije, itd.
Nemojte se džabe nervirati. Znam ljude koji su već radili za KBR i imaju iskustvo, pa ljude koji su stvarno dobri u svojoj struci, a znam i totalne dileje koji jedva da imaju srednju školu, a engleski pričaju rukama. Na žalost, ovi treći vode. :D
Ali, jedna stvar mi je čudna kod ljudi koji rade za Fluor. Pošto oni zarađuju oko 40 000€ godišnje i imaju odmor na svaka tri mjeseca + im daju 1800$ za kartu - i nisam vidio da se iko sjetio da malo proputuje. Naravno, od raje koja nema porodicu. Npr. jedan odmor ode u Bankok ( :D ), drugi u Rio (:D)... ionako im je svejedno. Možda je i skuplja karta do Skoplja ili Sarajeva nego do Ria. Nije loša fora... a drugari? :D
redondo72
10.09.2010., 23:24
Mislim, radiš tako 2-3 godine, skupiš 100-njak hiljada, odeš u Las Vegas i staviš sve na crveno. I ´ajd kući. :D:mig:
sasa-skopje
11.09.2010., 11:01
ma koliko sam primeto i nema neka velika pravila ko je pozvan ili ne. ima svakakvih i novih i starih, i SA i BEZ iskustva (ovo pricam za fluor). tako da .... pojma nemam sta je posredi. ali .... dok cekam dyn corpa da me pozove sa kartom i vizom ja se nadam da cu uspeti da se ubacim na zadnja vrata kod fluora. znate da su u alek palace u skoplju pa ....... ako bude nesto pisacu opet :-))
P.S. VIVA LAS VEGAS :lol::lol::lol::lol:
redondo72
11.09.2010., 11:31
Ma naš´o sam tonu likova na Facebooku sa legendarnim slikama iz Afganistana. Jedna ekipica je u sred baze raspalila vatru ( od jedno 5 metara :D ), i okrenula janje na ražnju. Kakvi kraljevi. Bosanci, brate, yebe se njima za Riom. Kod mene se ta ekipa visoko kotira. :D:top::D
edit: Mada se vidi tuga na njihovim licima jer nema pive pa cuclaju neke sokiće
Shultz123
11.09.2010., 11:34
Ma naš´o sam tonu likova na Facebooku sa legendarnim slikama iz Afganistana. Jedna ekipica je u sred baze raspalila vatru ( od jedno 5 metara :D ), i okrenula janje na ražnju. Kakvi kraljevi. Bosanci, brate, yebe se njima za Riom. Kod mene se ta ekipa visoko kotira. :D:top::D
edit: Mada se vidi tuga na njihovim licima jer nema pive pa cuclaju neke sokiće
hahahha koji kraljevi, a ja kontam da li cu imati problema ako ponesem kotlić da se pravi malo fisa ili cobanca :)
Yasser Arafat
11.09.2010., 13:20
U Afganistanu je od IED poginuo security contractor Matthew Attilai. Dragi prijatelju nadam se da si sada u raju!Iskrena sućut obitelji!:(
QUOTE=Shultz123;28854841]100% si u PRAVU! Ja godinu i po cekam i mislim da nikada necu docekati :D a ekipa se prijavi danas i pozovu ih sutra! jbg mozda imam previse godina
1000% si u pravu ja mislim ako produzi ovako da se radi nekima pruzice se prilika a nekima nikad sto znaci ljudi mogu da izgube poverenje u kompaniju Fluor
baksuz76
11.09.2010., 15:19
pa nadji nekoga da uputi rekviziciju! ne treba biti pametan za to:D
jel apliciras za warehouse ili slicno ako je tako i mene isto.
aplicirao sam za skladiste i za jos tonu poslova...Sto se tice rekvizicije , tacno ne treba pamet ali treba stela... pa ima li je iko da pomogne?
Shultz123
11.09.2010., 16:10
aplicirao sam za skladiste i za jos tonu poslova...Sto se tice rekvizicije , tacno ne treba pamet ali treba stela... pa ima li je iko da pomogne?
ako ti se neko javi molim te i mene obavijesti i meni treba! častim masno:)
01swatka
11.09.2010., 18:19
Dali ko zna stranicu od Floura unapred Hvala
Anibius_LuxiLius
11.09.2010., 20:36
Dali ko zna stranicu od Floura unapred Hvala
http://www.fluor.com/careers/professional/Pages/logcap_iv_opportunities_search.aspx
Tuzzzlak40
11.09.2010., 20:54
Šta je ekipa??? Nema postova cili dan?! Kad ste čuli da je neko nastrada odma su svi utihnuli? Ma dajte, radi 3 čovika, a u našem ratu su ginule desetine tisuća ljudi. Pa šta ćemo se sad obazirat jer su 3 čovika izginila, pa kad ih bude na stotine ginilo ka u Hrvatskoj i Bosni, onda se triba počet obazirat. Ovako to je sve ništa dok to niste vi, a za to je mala vjerovatnost, dok vas većina radi civilne poslove. Ajmo, di je nervoza za vize, nove pozicije i ostalo...
Pozdrav svim PSD-ovima koji čekaju na bilo koju security poziciju!!!
JOJ dalmatinac e jesu mi zivce pojli dobro su igrali al jebiga dobro i ne rjeseno al ipak purgeri se izvukose
01swatka
11.09.2010., 21:32
Hvala vam jos jednom,
ClaymoreST
11.09.2010., 22:54
JOJ dalmatinac e jesu mi zivce pojli dobro su igrali al jebiga dobro i ne rjeseno al ipak purgeri se izvukose
A prika moj, moš zamislit kako je sve skakalo u Splitu, koliko Torcide po gradu... A jebiga oni se uvik izvlače. Ali dobro je i ovako ispalo, zna igrat Hajduk dobro za poludit, pa im opet uvale koji gol. Nisam zagriženi ljubitelj nogometa ka nekad, ali drago je svakom kad njegov pobjedi, a ponekad kad igra i neriješeno. Pozdrav Tuzzzlak40!!! :Pivo:
Pa ne verujem da ih je uplašilo to što je neko poginuo i ranjen jer je to sasvim normalno i uobičajeno,a neko reče da je kao kod nas bio neki rat,da bio je al se drugačije ginulo avganistan je puno gore mjesto od bivše juge što se rata tiče.a ljudi što se tiče nogometa ne koristite ovaj forum za utakmice ima sportskih foruma.ovdje je odavno tema pretrpina raznim stvarima,pre para dana ste nekoliko stranica natrpali koje su iste,tema je puna ajmo na kavu,pivo,ajde na kupanje itd i onda kad neko nešto traži konkretno ne može se snaći jer čita o stvarima koje nemaju veze sa temom pa onda stalno ljudi moraju pitati pir+tanja koja su odavno odgovorena,zato više i ne pišem jer ovo ne vodi nigde...pozz i bez namjere da uvredim ali razmislite dal ono što pišete ima veze sa temom pa tek onda napišite.
Tuzzzlak40
11.09.2010., 23:52
Pa ne verujem da ih je uplašilo to što je neko poginuo i ranjen jer je to sasvim normalno i uobičajeno,a neko reče da je kao kod nas bio neki rat,da bio je al se drugačije ginulo avganistan je puno gore mjesto od bivše juge što se rata tiče.a ljudi što se tiče nogometa ne koristite ovaj forum za utakmice ima sportskih foruma.ovdje je odavno tema pretrpina raznim stvarima,pre para dana ste nekoliko stranica natrpali koje su iste,tema je puna ajmo na kavu,pivo,ajde na kupanje itd i onda kad neko nešto traži konkretno ne može se snaći jer čita o stvarima koje nemaju veze sa temom pa onda stalno ljudi moraju pitati pir+tanja koja su odavno odgovorena,zato više i ne pišem jer ovo ne vodi nigde...pozz i bez namjere da uvredim ali razmislite dal ono što pišete ima veze sa temom pa tek onda napišite.
Sa Velebita vila klice,oj napred bili a nema vece casti kad ti Torcida dodjeli TU CAST DA TE ZOVU HAJDUCKO SRCE TA CAST JE PRIPALA BOSANCU AKO KOME SMETA NEK IDE U 100 PICKI MATERINA
ClaymoreST
12.09.2010., 00:02
Sa Velebita vila klice,oj napred bili a nema vece casti kad ti Torcida dodjeli TU CAST DA TE ZOVU HAJDUCKO SRCE TA CAST JE PRIPALA BOSANCU AKO KOME SMETA NEK IDE U 100 PICKI MATERINA
Ma prika svaka čast Hajdučkom srcu, ali ipak nećemo se vamo pičkarat.
redondo72
12.09.2010., 06:23
Ja sam htio otić do Splita da gledam tekmu, al´mi se nije dalo. Da sam znao da vas ima ovde koji volite, mogli smo se dogovorit da odemo. Nikad nisam gledao Haj-Din, a to mi je velika želja. Pogotovu u Splitu. Aj neću više da ne zachatavam. Vidim da su tenzije porasle kad je fudbal u pitanju. :D
sasa-skopje
12.09.2010., 08:37
malo da se ukljucim u ovaj sportski deo. ...... F1 drugovi i drugarice :) danas monca. forca ferrari!!!
:grli::grli::grli::Pivo::Pivo::Pivo:
Aferim,bravo.navijam za Hajduk,iz HR sam,bio sam na Poljudu,imam prijatelje u Splitu ali i dalje mislim da se ne treba trpati tama postovima koji nemaju veze sa poslom.ali ok...ne da mi se polemisati.pozz
Aferim,bravo.navijam za Hajduk,iz HR sam,bio sam na Poljudu,imam prijatelje u Splitu ali i dalje mislim da se ne treba trpati tama postovima koji nemaju veze sa poslom.ali ok...ne da mi se polemisati.pozz
Slušaj makar malo živce odmaramo od posla i traženja posla,koji je tebi vrag...daj onda ti neki post napiši o poslu ako imaš šta pametno a ne nama lekcije iz kulture dijeliti...kao mi gluposti pišemo...pa ti dok lekcije dijeliš upravo i ti to radiš,jel ljudi čitaju i tvojeglupe lekcije...ŽIVIO HAJDUK...:D:D:D
Tuzzzlak40
12.09.2010., 11:32
Slušaj makar malo živce odmaramo od posla i traženja posla,koji je tebi vrag...daj onda ti neki post napiši o poslu ako imaš šta pametno a ne nama lekcije iz kulture dijeliti...kao mi gluposti pišemo...pa ti dok lekcije dijeliš upravo i ti to radiš,jel ljudi čitaju i tvojeglupe lekcije...ŽIVIO HAJDUK...:D:D:D
jedan je ZUNGUL KRALJ kad razvali partizan u Beogradu:s:eek:
Tuzzzlak40
12.09.2010., 11:35
100% si u PRAVU! Ja godinu i po cekam i mislim da nikada necu docekati :D a ekipa se prijavi danas i pozovu ih sutra! jbg mozda imam previse godina :D
prije 5 minuta poziv iz hotela sestricu gotova viza do kraja mjeseca su mu rekli da leti polako i strpljivo bice nafake za sve :s:lol::eek:
ClaymoreST
12.09.2010., 12:17
Pa jebemu di s Hajduka na Partizan???
redondo72
12.09.2010., 13:16
Tačno vala. A di ćeš poridit tim koji igra Ligu prvaka, sa Ajdukom koji balun ne zna igrat ni sa Interom iz Zaprešića. :D
P.S. - Ja u hrvatskoj ligi navijan za NK Zagreb. Grb mi je sviđa. :D
Tuzlak123
12.09.2010., 14:56
Manite se sporta. Fluor u Skopju, sutra ide druga tura regrutacija a vi o budalastinama. Bolje da slusamo makedonce koji imaju neke informacije a koje nismo otjerali sa foruma .
desolation
12.09.2010., 18:26
covjece umukni vise ti ko da si pjan po cijeli dan ili se pravis
good job moderatoru!
ClaymoreST
12.09.2010., 18:43
covjece umukni vise ti ko da si pjan po cijeli dan ili se pravis
good job moderatoru!
Je baš mu je šema... ma pusti čovika na miru ako je navijač. Šta biste vi, vijesti nediljom o poslu, je odma će vam doć OL i samo vas čeka pozicija, viza i karta...
Ka da i mi nebi volili da ima više vijesti o poslu, ali jebiga nema. S ovakvim postupcima ljudi i moderatora samo činite ovu situaciju čekanja još jadnijom. Svaka čast za takvo ponašanje, sigurno bi volia da je takva osoba s menom u Afghanistanu ili bilo di drugdje.
Shultz123
12.09.2010., 19:02
Je baš mu je šema... ma pusti čovika na miru ako je navijač. Šta biste vi, vijesti nediljom o poslu, je odma će vam doć OL i samo vas čeka pozicija, viza i karta...
Ka da i mi nebi volili da ima više vijesti o poslu, ali jebiga nema. S ovakvim postupcima ljudi i moderatora samo činite ovu situaciju čekanja još jadnijom. Svaka čast za takvo ponašanje, sigurno bi volia da je takva osoba s menom u Afghanistanu ili bilo di drugdje.
Pa za razliku od nekih kojima je nedelja neradna, ja imam info! prijatelja su mi zvali iz DI danas i zakazali mu let u srijedu iz sarajeva. U istoj smo grupi bili na pregledu ali... Neka mu je sretno i svima koji lete u srijedu!
A mene je upozorio a sigurno je Dinamovac...ajmo na poso kad nas banaju...a dobro si rekao volio bi takvog da mi leđa čuva,sigurno bi izginio...:ne zna:
ClaymoreST
12.09.2010., 19:18
Pa za razliku od nekih kojima je nedelja neradna, ja imam info! prijatelja su mi zvali iz DI danas i zakazali mu let u srijedu iz sarajeva. U istoj smo grupi bili na pregledu ali... Neka mu je sretno i svima koji lete u srijedu!
Neka je sritno svima koji lete. Sad bi bia red na nas za pozicije, vize i avio karte, ali mislim da ćemo se još malo načekati...
Tuzzzlak40
12.09.2010., 20:08
Neka je sritno svima koji lete. Sad bi bia red na nas za pozicije, vize i avio karte, ali mislim da ćemo se još malo načekati...
UF JEBOTE STO SE PALE PA U PICKU MATERINU MAKAR NEDELJU MOZEMO CAKULAT O SPORTU AL NEMA VEZA VEC SAM NAPISAO JUTROS SU MI SESTRICA ZVALI VIZA GOTOVA VEC JE KRENULO,JOS SUTRA CU OTICI DI HOTELA DA VIDIM KAKO IDE ZA NAS OSTALE POZDRAV SVIMA I IZVINITE AL STA CU BOSANAC AL VOLI HAJDUK :s
Tuzzzlak40
12.09.2010., 20:10
A mene je upozorio a sigurno je Dinamovac...ajmo na poso kad nas banaju...a dobro si rekao volio bi takvog da mi leđa čuva,sigurno bi izginio...:ne zna:
SLAVONAC NIKAD TI NISAM REKAO DA SAM DINAMOVAC ,NIKADDDDDDDDDDDDDDDDD I JAVI SE NA PP STA IMA KOD TEBE ODO SUTRA U HOTEL PA TREBAL TI STA
naaraspiru
12.09.2010., 21:00
Meni jedna jako bliska osoba je danas, setajuci, svratila do Hotela Tuzla jer ceka novosti od pocetka Augusta....nije bilo Dalibora niti Ermina! Primio ga treci regruter i pogledao njegov status pa mu rekao "poslali smo zahtjev za vasu vizu 6. Septembra!", a na pitanje koliko dugo se ceka viza je rekao "mjesec do mjesec i po" :eek:! Nije mi jasno, potpises predugovor i zavrsis sve papire pocetkom 8. mjeseca, a apliciraju za tvoju vizu nakon mjesec dana i onda cekas jos cca mjesec i po... :kava:
Meni jedna jako bliska osoba je danas, setajuci, svratila do Hotela Tuzla jer ceka novosti od pocetka Augusta....nije bilo Dalibora niti Ermina! Primio ga treci regruter i pogledao njegov status pa mu rekao "poslali smo zahtjev za vasu vizu 6. Septembra!", a na pitanje koliko dugo se ceka viza je rekao "mjesec do mjesec i po" :eek:! Nije mi jasno, potpises predugovor i zavrsis sve papire pocetkom 8. mjeseca, a apliciraju za tvoju vizu nakon mjesec dana i onda cekas jos cca mjesec i po... :kava:
Druže to je zato jer oni nisu ni poslali te zahteve za vize kad se sve završilo jer bi ih dobili rano a nemaju smeštajnih kapaciteta u KAF-u tako da su postepeno slali a svi su ubeđeni da čekaju 2 meseca vize što nije tačno jer oni nisu ni poslali te zahteve odmah nego su čekali signal iz Dyna,samo nije u redu što to ne kažu ljudima da znaju a ne da svaki dan budu napeti ali ok tako je kako je.Ja sam među prvima dobio poziciju preko TZ u 6.mj.pozz srećno
dragan07
13.09.2010., 08:27
Imam informaciju da je MPI izgubio ugovor kao regruter za DynCorp.Da li neko nesto zna o tome? Posebno ljudi iz Makedonije i Kosova.
Pozz
Sto se tice viza za Dubai,trenutno je guzva;cekaju se malo duze nego inace zbog praznika...Ja isto cekam vizu,sutra bi trebao nazad za Afghan (gotov R&R :/) ali tko zna hocu dobiti vizu...
Evo sta mi kazu iz Travela;
"Due the holiday in Dubai your visa NOT approved yet- if you are leaving tomorrow please wait until i will send the visa because if you leave with out visa you cant`t PURCHASE visa at Dubai airport."
Daju vize ali na kapaljku trenutno...
redondo72
13.09.2010., 09:23
Zato mi i skrenemo temu na nešto sporedno, da se ljudi ne počnu svađat između sebe, jer su svi napeti i nervozni.
Shultz123
13.09.2010., 11:09
Imam informaciju da je MPI izgubio ugovor kao regruter za DynCorp.Da li neko nesto zna o tome? Posebno ljudi iz Makedonije i Kosova.
to je tacno, ja sam bio prisutan u tuzli kada regruter nosi papire koje je kolega dobio u mpi amerikancima i vraca se i kaze da to vise ne pije vode i da su neki od njih izgubili licence za rad za DI
Yasser Arafat
13.09.2010., 12:45
Koliko li ovde samo ima "znalaca" o vizama,neverovatno.Viza za UAE gotova je za 5 radnih dana bez obzira na ikakve praznike.Nikada nikome se nije viza radila 2,3 ili duže meseci.Vi samo i dalje sljepo verujte sve što vam kažu..
Shultz123
13.09.2010., 12:54
Koliko li ovde samo ima "znalaca" o vizama,neverovatno.Viza za UAE gotova je za 5 radnih dana bez obzira na ikakve praznike.Nikada nikome se nije viza radila 2,3 ili duže meseci.Vi samo i dalje sljepo verujte sve što vam kažu..
BRAVO!
naaraspiru
13.09.2010., 12:57
ma neee, ja znam koliko se dugo ceka viza pa mi zato i nije jasno, cuj aplicirano za vizu 6.9., a bit ce gotova za mjesec i po....smjesno! Znam i dosta ljudi koji su odustali od boljih pozicija u Dyn i otisli za Skopje (fluor), a da nisu ni javili Dyn regruterima pa ce biti jos pozicija :rofl:
nacafaca
13.09.2010., 13:26
Ljudi ni ja ne verujem u tu pricu o vizama evo kolega moje sestre radi za fluor oni lete isto preko dubaija i viza mu je bila gotova za par dana tako da tu nesto drugo ne stima!
Tuzzzlak40
13.09.2010., 13:39
Ljudi ni ja ne verujem u tu pricu o vizama evo kolega moje sestre radi za fluor oni lete isto preko dubaija i viza mu je bila gotova za par dana tako da tu nesto drugo ne stima!
sta je savizama mi svi mozemo lupat glavu,moj sestric cekao 2 mjeseca juce ga zvali leti do 1 .10.tako su mu rekli,koji je problem tu samo mozemo lupat glavu cinjenica da regruteri ostaju jos u hotelu i da se cekaju nove pozicije ,prije 5 minuta sam na fb,sa drugom koji je dole kaze baze se prosiruju trebace radnika ,nove se otvaraju a kaze da i puno dolazi indijaca koji rade za 400 dolara ,e dali ce nam se to razbit o glavu samo nebo zna ,nama je da cekamo i da se nadamo toliko iz suncane Tuzle
Mentor25
13.09.2010., 14:18
Fluor ima deployment centar u Skoplju gdje zavrsavate sve preglede i obuku nakon cega se leti do Dubaija pa se zatim ukrcate na charter za let do Bagrama, viza Vam NE TREBA. Fluor ne moze imati deployment centar u BiH zato sto im se ne isplati da otvaraju firmu i placaju poreze za rad u nasoj drzavi. Dyn nema deployment centar niti u BiH niti u Makedoniji vec u Kuvajtu i od nedavno u Dubaiju. Treba Vam viza da bi otisli u Kuvajt ili Dubai na medicinske preglede i training. Viza za Kuvajt se (uglavnom) ceka duze vrijeme, pogotovo zene ispod 40 godina starosti. Momci koji su imali srecu da dobiju vizu su ili u Kuvajtu (moj buduci kolega je sada tamo) ili vec uveliko rade u Afganu. Dosta novih radnika se vec snaslo, bas su dobre kolege.
Dubai? Da, viza se dobije za 5-7 dana. Catch22 je da ce vizu za Dubai dobiti samo oni kojima se uskrati viza za Kuvajt ili za one koji su se zaposlili na vaznije pozicije na terenu. Prioriteti se mijenjaju iz dana u dan.
oni izgleda neznaju koliko ovo cekanje kosta...2 augusta su mi rekli da cu cekati vizu 15-20 dana...evo prodje vec kamaru dana i nista jos :D svaki put kad ga zovnem ista prica :)
valjda ce biti sta uskoro...
Yasser Arafat
13.09.2010., 15:23
Fluor ima deployment centar u Skoplju gdje zavrsavate sve preglede i obuku nakon cega se leti do Dubaija pa se zatim ukrcate na charter za let do Bagrama, viza Vam NE TREBA. Fluor ne moze imati deployment centar u BiH zato sto im se ne isplati da otvaraju firmu i placaju poreze za rad u nasoj drzavi. Dyn nema deployment centar niti u BiH niti u Makedoniji vec u Kuvajtu i od nedavno u Dubaiju. Treba Vam viza da bi otisli u Kuvajt ili Dubai na medicinske preglede i training. Viza za Kuvajt se (uglavnom) ceka duze vrijeme, pogotovo zene ispod 40 godina starosti. Momci koji su imali srecu da dobiju vizu su ili u Kuvajtu (moj buduci kolega je sada tamo) ili vec uveliko rade u Afganu. Dosta novih radnika se vec snaslo, bas su dobre kolege.
Dubai? Da, viza se dobije za 5-7 dana. Catch22 je da ce vizu za Dubai dobiti samo oni kojima se uskrati viza za Kuvajt ili za one koji su se zaposlili na vaznije pozicije na terenu. Prioriteti se mijenjaju iz dana u dan.
Da li ti shvaćaš da si na takav način,kada ideš preko aerodroma u Dubaiju i kada ti prtljagu prenosi Merhaba servis (za sitnu naknadu od 85 dolara) jer formalnopravno nisi u Emiratima već samo u transferu (a i tu te voze kombijem sa jedinice na dvojku) ti ILEGALNO u Afganistanu jer Bagram jeste u Afganistanu.Ili možda po tvom shvaćanju nije?????
Mentor25
13.09.2010., 15:36
Vjerujem da Fluor obezbjedi LOA za sve svoje radnike koji ce raditi u afganu prije nego polete za Baf.
Razlika izmedju FLuora i Dyn je da FLuor sve odradjuje u Evropi a Dyn napravi selekciju kandidata u Evropi pa zatrazi vizu pa dole u Kuvajtu/Dubai-ju imaju tzv Deployment centre. Takodje salju sve kandidate u Kaf sa LOA.
Da li ti shvaćaš da si na takav način,kada ideš preko aerodroma u Dubaiju i kada ti prtljagu prenosi Merhaba servis (za sitnu naknadu od 85 dolara) jer formalnopravno nisi u Emiratima već samo u transferu (a i tu te voze kombijem sa jedinice na dvojku) ti ILEGALNO u Afganistanu jer Bagram jeste u Afganistanu.Ili možda po tvom shvaćanju nije?????
:flop:
sta to tebe druze briga sta smo u avganistanu ilegalno i sta nemamo viza, nama balkancima bitne su pare. a priznaj jarane da te pare neces nikada da zaradis u svojoj zemlji. zato nemoj da razmisljas i da pametujes preterano.
ameri su glavni i vec kad su nam dozvolili da uzmemo pare nemoj da kompliciras.
Yasser Arafat
13.09.2010., 15:50
Vidim da neki ne vide razliku između LOA i vize..Zašto onda ako imaš LOA ne pokušaš ući u Emirate????
Anibius_LuxiLius
13.09.2010., 15:51
Kakvo vam je stanje sa statusom na Dyncorp website...
Kod mene je od sinoc status:Finalizing Application.
:rolleyes:
Yasser Arafat
13.09.2010., 15:54
:flop:
sta to tebe druze briga sta smo u avganistanu ilegalno i sta nemamo viza, nama balkancima bitne su pare. a priznaj jarane da te pare neces nikada da zaradis u svojoj zemlji. zato nemoj da razmisljas i da pametujes preterano.
ameri su glavni i vec kad su nam dozvolili da uzmemo pare nemoj da kompliciras.
Vidim da ni tebi mnoge stvari nisu jasne.Nisu Ameri glavni u Afganistanu,malo si se prešao.Bilo bi jako ljepo da kažete ovde ljudima koliko vas ima CAC??A još bi lepše bilo da kažete ljudima koliko vas ovde ima ISAF bedž????Sa CAC-om ne možeš u sve baze već samo američke,a sa ISAF bedžom možeš.
Ja shvatam da bi ti rado razmišljao samo da imaš čime....
Vidim da ni tebi mnoge stvari nisu jasne.Nisu Ameri glavni u Afganistanu,malo si se prešao.Bilo bi jako ljepo da kažete ovde ljudima koliko vas ima CAC??A još bi lepše bilo da kažete ljudima koliko vas ovde ima ISAF bedž????Sa CAC-om ne možeš u sve baze već samo američke,a sa ISAF bedžom možeš.
brate nemoj da se vredzamo.
kaki bedzevi, kaki isaf, kake vize. tu smo da uzmemo pare, a radimo za amere i oni odredzuju kakva ce da ti bude plata. zemo, mi balkanci zmo u avganistanu po pet godina i dulje i nikada nitko nije komplikovao oko nekakvih viza ili bedzeva. zato cuti i uzmi platu i pretvaraj se da si zauzet, i tako cim dulje.
nego mi posalji taj isaf bedz :D
Kakvo vam je stanje sa statusom na Dyncorp website...
Kod mene je od sinoc status:Finalizing Application.
:rolleyes:
Kod mene je dva meseca taj status...od jutros se promenio i stoji ovako
Application processing - Documents Rcvd
The applicant has returned waiver and other documents. Background and other internal activity in progress.
a posle toga sam dobila mail da trebam poslati prevod od TST testa...na srecu sam ga ranije prevela, mada su mi tada rekli da ne treba...
pozdrav svima...nadam se da ovo znaci da cemo uskoro imati neke novosti
123majstor
13.09.2010., 17:41
Bezveze se vi tu raspravljate.. na zadnje 3 strane samo jedna nepotpuna informacija vezana za posao. Počeli ste pričati gluposti.. Ima li tko kakvih novih i istinitih informacija vezanih za Fluor i Dyn???
Anibius_LuxiLius
13.09.2010., 18:07
Kod mene je dva meseca taj status...od jutros se promenio i stoji ovako
Application processing - Documents Rcvd
The applicant has returned waiver and other documents. Background and other internal activity in progress.
a posle toga sam dobila mail da trebam poslati prevod od TST testa...na srecu sam ga ranije prevela, mada su mi tada rekli da ne treba...
pozdrav svima...nadam se da ovo znaci da cemo uskoro imati neke novosti
Ovako...
Application processing - Documents Rcvd bla bla bla Status sam vec imao.
Nakon njega mi sada pise Finalizing Application.
Tako je kod mene.
I po nekoj mojoj logici tako i treba da bude.
Application processing -----> Finalizing Application onda maybe -----> Application completed or something like that. :rolleyes:
Ovako...
Application processing - Documents Rcvd bla bla bla Status sam vec imao.
Nakon njega mi sada pise Finalizing Application.
Tako je kod mene.
I po nekoj mojoj logici tako i treba da bude.
Application processing -----> Finalizing Application onda maybe -----> Application completed or something like that. :rolleyes:
:top: i ja mislim isto, da je to pravi red i rekla sam ti, kod mene je dva meseca bilo Finalizing Application pa da onda vide da mi ustvari fali jedan dokument:( odnosno da nije kompletirano sve...ali ipak ovo me malo tesi...znaci razgledavaju opet moje dokumente, pa ce mozda stici i viza uskoro:s:s:s
teptek1
13.09.2010., 18:38
Complete your DynCorp International Application
Ovo kod mene pise a sve zavrsio davno. Zadnji put sam bio u hotelu kada su zvali za slikanje.
Anibius_LuxiLius
13.09.2010., 19:16
Complete your DynCorp International Application
Ovo kod mene pise a sve zavrsio davno. Zadnji put sam bio u hotelu kada su zvali za slikanje.
To svima pise pored svake pozicije za koju smo aplicirali.
Mislim da gledas na pogresnom mjestu.
Idi na http://www.cytiva.com/dyn/int/search.asp?act=list
Loguj se sa svojom addressom i provjeri status.
Pored pozicije koju si dobio pisace ti status.
Eto
sasohamer
13.09.2010., 19:40
'Finalizing Application' je moj status jos od 27.07, ali danas i kod mene stigo mail -traze sliku sa belom pozadinom i sudski prevod na engleskom za PPD test?
KOJI JE FAZON NE KONTAM ???????
ZABORAVIO SAM , UVOD OVOG MAILA GLASI: Need ............BLA,BLA,BLA............... - URGENT Bitno je ovo URGENT
cervikss
13.09.2010., 21:04
Radim vec 4 meseci u Afganistanu za Dyncorp kao vozac kamiona i vam preporucuem da ganjata druge firme ova je firma katastrofa al svako zna svoj konto pa ko zeli izvilte citam da pricate o viza pa ljudi odu na onaj 1 zasluzeni odmor nakon 6 meseci i njima kasni viza zavrsi 0dmor i nemogu ta se vrate ostaju kuci duze i po 15 dana ovde se nezna ko pije a ko placa zato vam kazem ganjajte fluor u zadnju ruku Dyncorp bolji e i Ricon bar ima reda al svako unapret treba da zna da ce nakon dolaska biti smesten u satore sa ljudima is citavog sveta nedaju da se jedni dele i tako radis sa ljudima manje vrednosti od nasih cigana spavas u isti sator i to je to vrucina po danju,prasina ima dovoljno za sve ko zeli da dodze neka se pripremi jos kod kuce za ovakav nacin zivota jer ima mnogo ljudi dodze i se istog trena vrate sreca je sto sam u fobu gde nema granata kad bi bilo i tog sranja pola nas ide kuci, svi ce dobiti posao kasnije ili pre radi se svaki dan baze se sire grade se nove i to dosta novih fobova mislim da ce biti posla zelim vam srecu svima, i jedno upamtite niko nezeli da vas razubedi da nedodzete na posao samo dobro vidite sta vam nude mozes dobiti puno vise jer se ne isplati zivet ovde za male pare, ja zelim da svi vi koi zelite radit u Afganistan doci ovaamo nama je lepo sto vise nas ima pozz Makedonac........
cervikss
13.09.2010., 21:18
Rezimea svoja napuhajte tako da budu najuverljiviji jer ovde samnom rade indijci neki ko vozaci neki foreman pojma nemaju neznaju hodat a kamoli voziti kamion vozacke daju neke kopirane papire ovde momentalno sve pali moze se s c vozit autobus zato jedan savet napumpajte rezima uzmite dobar dogovor sa velike pare a posle samo bog zna sta ces radit ovamo ima fuele rade u mwr ima labore rade ko bus driver ko ovde napravi neki kiks samnom e Kenijac srusio kapije na ulaz ajrodroma dobio kaznu radi u office dobio kompjuter tako ih kazne indijci ovo znaju i to sto prica neko da oni rade za male pare oni u dyn- rade za pare ko nase i vece od nas jer oni lazu sve znaju sve da rade da imaju iskustva po Kuwaj u Dubai ,to je savet moj jer nije imao ko meni ovakvo nesto da kaze ja bih drugacie radio pozdrav srecno svima...
Radim vec 4 meseci u Afganistanu za Dyncorp kao vozac kamiona i vam preporucuem da ganjata druge firme ova je firma katastrofa al svako zna svoj konto pa ko zeli izvilte citam da pricate o viza pa ljudi odu na onaj 1 zasluzeni odmor nakon 6 meseci i njima kasni viza zavrsi 0dmor i nemogu ta se vrate ostaju kuci duze i po 15 dana ovde se nezna ko pije a ko placa zato vam kazem ganjajte fluor u zadnju ruku Dyncorp bolji e i Ricon bar ima reda al svako unapret treba da zna da ce nakon dolaska biti smesten u satore sa ljudima is citavog sveta nedaju da se jedni dele i tako radis sa ljudima manje vrednosti od nasih cigana spavas u isti sator i to je to vrucina po danju,prasina ima dovoljno za sve ko zeli da dodze neka se pripremi jos kod kuce za ovakav nacin zivota jer ima mnogo ljudi dodze i se istog trena vrate sreca je sto sam u fobu gde nema granata kad bi bilo i tog sranja pola nas ide kuci, svi ce dobiti posao kasnije ili pre radi se svaki dan baze se sire grade se nove i to dosta novih fobova mislim da ce biti posla zelim vam srecu svima, i jedno upamtite niko nezeli da vas razubedi da nedodzete na posao samo dobro vidite sta vam nude mozes dobiti puno vise jer se ne isplati zivet ovde za male pare, ja zelim da svi vi koi zelite radit u Afganistan doci ovaamo nama je lepo sto vise nas ima pozz Makedonac........
Ehh prvo pozz, drugo ako nije tajna koliko godisnje si potpiso (50k sam ja), trece mislis li se vracati tamo nakon odmora?! I zasto ti je toliko lose tamo?!
Hvala!!!
master1
14.09.2010., 04:45
Prijatelju....nije sve bas tako kako si napisao....evo ja mogu da dokumentujem slikama i tekstom http://afgantura.wordpress.com/ to je moje iskustvo,koje i dalje zivim svakodnevno.Ako ti spavas u veliki sator i ima prasine, nije za sve tako...i ja sam spavao u takav sator prvih dvadesetak dana,ali tako je samo u KAF u tranzit.Nako toga odes u FOB i tamo svakako nije tako kao u KAF.
Rezimea svoja napuhajte tako da budu najuverljiviji jer ovde samnom rade indijci neki ko vozaci neki foreman pojma nemaju neznaju hodat a kamoli voziti kamion vozacke daju neke kopirane papire ovde momentalno sve pali moze se s c vozit autobus zato jedan savet napumpajte rezima uzmite dobar dogovor sa velike pare a posle samo bog zna sta ces radit ovamo ima fuele rade u mwr ima labore rade ko bus driver ko ovde napravi neki kiks samnom e Kenijac srusio kapije na ulaz ajrodroma dobio kaznu radi u office dobio kompjuter tako ih kazne indijci ovo znaju i to sto prica neko da oni rade za male pare oni u dyn- rade za pare ko nase i vece od nas jer oni lazu sve znaju sve da rade da imaju iskustva po Kuwaj u Dubai ,to je savet moj jer nije imao ko meni ovakvo nesto da kaze ja bih drugacie radio pozdrav srecno svima...
Najvaznije je da se dobije dobra pozicija na papiru,razume se i dobra plata.A kad dodjes ovde,dali radio na gorivo ili u MWR,pa i nije velika razlika.Vazno da je plata dobra.Ne moze niko da me ubedi da ovde ima neki posao koji je toliko tezak da zbog toga moras da se vratis kuci.Svako ko je bar nesto radio u zivotu kuci,i ima bar malo radno i zivotno iskustvo,i moze da se prilagodi ljudima i poslu,taj nece imati problema ovde sigurno.
E...sada sto ovde dolaze ljudi koji nikada u zivotu nisu nista radili,i nemaju radne navike...e to je vec njihov problem.Nasi odmah odbijaju da rade nesto sto nije u njihovoj bransi.Ako je dosao za gorivo,a njemo naloze da radi u kuhinji ili eskort,on odbija i posle sledi otkaz, i posle Dyncorp nevalja.
Pa prijatelju, kod mene je Amerikanac, sajt menadzer danima vozio viljuskar, a doktor,isto Amer je dve nedelje bio karpenter...i... njima nije tesko da to odrade...a...i oni su jos ovde i zaradzuju, a nasi frajeri nece da rade...nije im po "struci"...e pa ako nije po struci,aj kuci...i tamo po "struci" radi za 200 eura.
Svi ste punoljetni i zdravog razuma pa odlucite sami...ali ako vama ne valja menadzer, ili vam u satoru smrdi,i zbog toga ocete da date otkaz...onda slobodno,ali nemojte da ubedzujete ljude kako nevalja firma.Valja firma i to kako.
Evo kod mene je kolega Kenijac dobio dokumente koje treba da menadzer popuni nakon 9 meseci rada,i da oceni njegov rad.I na osnovu tih ocena covek dobio ponudu za drugu godinu rada skoro duplo od prve.Imao 6,5 $ sada mu ponudli 11,3.
Na 90 dana pre isteka prve godine svi treba da budu ocenjeni i da dobiju ponudu za sledecu godinu za novi ugovor.Ima ljudi koji su dobili isto kao i za prvu godinu,zavisi kako ih menadzer i HR ocene.E pa sada vi kojima nevalja,slobodno idite kuci...a oni malo strpljiviji ce da zaradzuju i za vas.Srecno svima.
dragan07
14.09.2010., 08:31
to je tacno, ja sam bio prisutan u tuzli kada regruter nosi papire koje je kolega dobio u mpi amerikancima i vraca se i kaze da to vise ne pije vode i da su neki od njih izgubili licence za rad za DI
Interesuje me covjek koji se zove Davor.Da li neko zna da on radi jos, ili je izgubio poziciju?Receno mi je da sam usao u proceduru jos prije 2,5 mjeseci i nista od toga do danas.Kao cekam vizu i kartu.
Prijatelju....nije sve bas tako kako si napisao....evo ja mogu da dokumentujem slikama i tekstom http://afgantura.wordpress.com/ to je moje iskustvo,koje i dalje zivim svakodnevno.Ako ti spavas u veliki sator i ima prasine, nije za sve tako...i ja sam spavao u takav sator prvih dvadesetak dana,ali tako je samo u KAF u tranzit.Nako toga odes u FOB i tamo svakako nije tako kao u KAF.
Najvaznije je da se dobije dobra pozicija na papiru,razume se i dobra plata.A kad dodjes ovde,dali radio na gorivo ili u MWR,pa i nije velika razlika.Vazno da je plata dobra.Ne moze niko da me ubedi da ovde ima neki posao koji je toliko tezak da zbog toga moras da se vratis kuci.Svako ko je bar nesto radio u zivotu kuci,i ima bar malo radno i zivotno iskustvo,i moze da se prilagodi ljudima i poslu,taj nece imati problema ovde sigurno.
E...sada sto ovde dolaze ljudi koji nikada u zivotu nisu nista radili,i nemaju radne navike...e to je vec njihov problem.Nasi odmah odbijaju da rade nesto sto nije u njihovoj bransi.Ako je dosao za gorivo,a njemo naloze da radi u kuhinji ili eskort,on odbija i posle sledi otkaz, i posle Dyncorp nevalja.
Pa prijatelju, kod mene je Amerikanac, sajt menadzer danima vozio viljuskar, a doktor,isto Amer je dve nedelje bio karpenter...i... njima nije tesko da to odrade...a...i oni su jos ovde i zaradzuju, a nasi frajeri nece da rade...nije im po "struci"...e pa ako nije po struci,aj kuci...i tamo po "struci" radi za 200 eura.
Svi ste punoljetni i zdravog razuma pa odlucite sami...ali ako vama ne valja menadzer, ili vam u satoru smrdi,i zbog toga ocete da date otkaz...onda slobodno,ali nemojte da ubedzujete ljude kako nevalja firma.Valja firma i to kako.
Evo kod mene je kolega Kenijac dobio dokumente koje treba da menadzer popuni nakon 9 meseci rada,i da oceni njegov rad.I na osnovu tih ocena covek dobio ponudu za drugu godinu rada skoro duplo od prve.Imao 6,5 $ sada mu ponudli 11,3.
Na 90 dana pre isteka prve godine svi treba da budu ocenjeni i da dobiju ponudu za sledecu godinu za novi ugovor.Ima ljudi koji su dobili isto kao i za prvu godinu,zavisi kako ih menadzer i HR ocene.E pa sada vi kojima nevalja,slobodno idite kuci...a oni malo strpljiviji ce da zaradzuju i za vas.Srecno svima.
svaka cast master, nema bez tvoje info nista, HVALA! INace dali su u DynCorp ubacili ove up lift-e i tako te bonuse daj molim te ako imas info , pozz
desolation
14.09.2010., 09:58
Uf hvala na iscrpnim info al daj brate malo tacka zarez oznoji se citajuci..pozz.:eek:
desolation
14.09.2010., 10:07
:top::Pop::klap:
Tuzzzlak40
14.09.2010., 10:07
svaka cast na opisu jest mnogi bi da sjede ovde a da primaju lovu,potpuno si u pravu vec sam negdje cuo za ove amere pa nije sramota nista radit,daje samo uletit
Shultz123
14.09.2010., 10:50
Interesuje me covjek koji se zove Davor.Da li neko zna da on radi jos, ili je izgubio poziciju?Receno mi je da sam usao u proceduru jos prije 2,5 mjeseci i nista od toga do danas.Kao cekam vizu i kartu.
Konkretno Davor vise ne radi!!! Tako su rekli u tuzli!
MASTRE BRAVOOO!
Tuzlak123
14.09.2010., 11:46
Ima li koji makedonac ovde da nam kaze kako ide sa regrutacijom Fluora u Skopju. Kad su sljedece grupe, sta je pozvano od pozicija, zna li ko sta je sa ostatka otpisanih. Ne kontam Fluor je u Skopju a niko nikakve info ne daje.
Tuzzzlak40
14.09.2010., 12:19
jeli mislis na DALIBORA REGRUTERA STO RADI U TUZLI
redondo72
14.09.2010., 14:05
Ima li koji makedonac ovde da nam kaze kako ide sa regrutacijom Fluora u Skopju. Kad su sljedece grupe, sta je pozvano od pozicija, zna li ko sta je sa ostatka otpisanih. Ne kontam Fluor je u Skopju a niko nikakve info ne daje.
Fluor sad traži većinom električare. Zovu, ali izgleda da još nisu u Skoplju.
Tuzlak123
14.09.2010., 14:13
Fluor sad traži većinom električare. Zovu, ali izgleda da još nisu u Skoplju.
Kako nisu u Skopju kad su do sada vec dvije ture odradili 8. i 14. i to velikom vecinom onih koji su imali zakazano u Bosni za maj mjesec pa su im odgodili. Ima zakazana regrutacija za 18 i 22 a za dalje ne znam. Zato i pitam makedonce da nam jave sta ali izgleda da smo ih otjerali sa glupostima i prepirkama sa foruma
Pozdrav.
Danas me zvali iz dyncorpa ,rekli mi da moram hitno da im donesem ponovo ocitam nalaz Mantoux testa al na engleskom.Nisu nista puno pricali,rece mi da ce biti viza do kraja mjeseca 100%.Takodje imaju im sefovi ,dva malo deblja amera :D pa kaze sad ide sve ubrzano :)
Tuzzzlak40
14.09.2010., 17:02
Pozdrav.
Danas me zvali iz dyncorpa ,rekli mi da moram hitno da im donesem ponovo ocitam nalaz Mantoux testa al na engleskom.Nisu nista puno pricali,rece mi da ce biti viza do kraja mjeseca 100%.Takodje imaju im sefovi ,dva malo deblja amera :D pa kaze sad ide sve ubrzano :)
jel u tuzli u hotelu
Tuzzzlak40
14.09.2010., 17:12
Pozdrav.
jel mislis na regrutere u tuzli
Meni su danas poslali novi Offer letter, sa novim datumom, da ga potpisem i vratim im....rekli mi da sam na spisku za polazak i da im trebam to sto pre vratiti nazad...
tako, poslala sam i sad cekam sta ce daje biti:kava:
afghanposao
14.09.2010., 17:26
Lijepo bih zamolio ovdje nazočne osobe da ne pljuju i ne vrijeđaju čovjeka koji se ovdje ne može javiti niti odgovoriti.Naravno,radi se o Adamu Rossu! Velika većina ovdje se pravi pametnih,sve zna,svugdje su bili i bla bla bla.Takvih sam se priča naslušao jako jako puno.Adama Rossa poznajem jer smo radili zajedno za istu kompaniju.Ne radi se o nikakvoj izmišljotini.Zašto?Zato jer čovjek nije glup da stavi javni post kako treba ljude za nadolazeće projekte.Nije glup iz tog razloga jer je svjestan da ako izigra ljude da je tada gotova njegova karijere i karijera njegove tvrtke u private security zajednici,koja je usput jako mala i uvijek postoji netko koji pozna nekog tko poznaje tebe.To imajte na umu kad inače pišete postove!:mad:
Ok, vi ste radili zajedno...SOC na entry/exit check pointovima...dali je mozda i ram man bio sa vama, tri rio do neba!!! Velika stvar!! Osim vojske dali covijek ima PSD iskustva, VIP security itd...misli drzat predavanja kinezima sve vise zvuci kao Jimm Short i teza da ako si njegov student i primis tecaj kasnije ti mozes odmah predavat, super samo nedostaje iskustvo itd.
Adam je otvorio firmu i to stima, nije velika stvar, sto proizlazi jest za koga ce raditi i tko ce ga placat?? americkja vlada, NGO, tko?? Stima da on hoce balkance u timovima ali gdje ce oni to raditi za koga?? Za amere sigurno NE... DOS i njihova contract company Dyn corp otpustaju do kraja godine 80 PSDovca i mjenjaju ih amerima, mislis da ti ljudi nemaju iskustva ili je mozda razlog sto nisu ameri?? cini mi se ovo drugo.
Kompanije i ljudi kao Adam se otvaraju i zatvaraju na dnevnoj bazi, dok ne drzi program i ne zaposljava ljude sve ostaje u smislu,, vidjet cete,, ja vijerujem ali tek kad vidim!!!
Sretno.
jel u tuzli u hotelu
da zvala me Melika ona plava sto radi kod njih u administraciji ,rekli da im to treba hitno :ne zna: a sad zasto neznam :)
makedonac1
14.09.2010., 19:54
fluor je meni zakazao intervju za 11.09 bio sam ali imao sam problema sa dokumentom iz suda za neosudjivanje trebao sam doneti dokumen iz policije a ne iz suda,regruteri su bili vrlo ljubazni pa mi prezakazali za 17.09. bilo je pozvano oko 60 ljudi i svi su bili za food service. mislim da trenutno traze samo food service ,bilo je i takvi koje su aplicirale prije mjesec dan pa su bili pozvani. na svaki 3 dana ima nova grupa. nekome koji nije imao kompletnu dokumentaciju su prezakazivali za 26.09. zato navalite aplicirajte za food service i SRECNO SVIMA!!!!!!
martin.gorgievs
14.09.2010., 20:09
Koliko placa Fluor za Food Service?
Alien79
14.09.2010., 21:43
pozdrav
Da li postoji mogucnost da u slucaju razlicitih apliciranja za posao, (warehouse, IT, Metal Worker), plus razlicitih CV-a, ne budem pozvan. Te da li oni to mogu provjeriti?
Zahvaljujem!
EDIT; Sve od navedenog sam radio, ili djelimicno znam raditi, te se ne bojim takvih poslova, ali se bojim da se to njima bas ne svidja.
Dragane javi se na pm ja nameravam da idem tamo da vidim sta se radi ako hoces ici idemeo zajedno sta bude neka bude reci mi. . .
fluor je meni zakazao intervju za 11.09 bio sam ali imao sam problema sa dokumentom iz suda za neosudjivanje trebao sam doneti dokumen iz policije a ne iz suda,regruteri su bili vrlo ljubazni pa mi prezakazali za 17.09. bilo je pozvano oko 60 ljudi i svi su bili za food service. mislim da trenutno traze samo food service ,bilo je i takvi koje su aplicirale prije mjesec dan pa su bili pozvani. na svaki 3 dana ima nova grupa. nekome koji nije imao kompletnu dokumentaciju su prezakazivali za 26.09. zato navalite aplicirajte za food service i SRECNO SVIMA!!!!!!
i mene interesuje kolika je plata FSW???!!
sasa-skopje
15.09.2010., 07:45
pozdrav
Da li postoji mogucnost da u slucaju razlicitih apliciranja za posao, (warehouse, IT, Metal Worker), plus razlicitih CV-a, ne budem pozvan. Te da li oni to mogu provjeriti?
Zahvaljujem!
EDIT; Sve od navedenog sam radio, ili djelimicno znam raditi, te se ne bojim takvih poslova, ali se bojim da se to njima bas ne svidja.
druze, CV moze da bude u vise varijanta, ali preporucuje se da svi budu jako slicni. jer ako su sasvim razlicni, ... oni primete i NE zovu te. tako da, .... na pr ako apliciras za IT, ....... ti napravi akcenat na IT (highlight) ali nikako ne zaboravi da stavis i ostale poslove koje si radio. znaci nabroji SVE od IT, a ostalo samo onako nabroji da si radio sa par zaduzenja u tim poslovima. aj nek ti je sa srecom
P.S. mene su juce zvali iz dyn corp-a i trazili mi prevod od TBC test. ..... znaci pocelo je ljudi, polako ali sigurno svi cemo otici. verovatno zbog guzve koje ima prvo ce URGENT. nadam se da cu ja biti u tu prvu "vaznu" grupu hehehheeh:s:s:s
dragan07
15.09.2010., 08:21
jeli mislis na DALIBORA REGRUTERA STO RADI U TUZLI
Ne ovaj je regruter MPI-a koji regrutuje za DynCorp i u Kumanovu Mkd.
dragan07
15.09.2010., 08:34
Dragane javi se na pm ja nameravam da idem tamo da vidim sta se radi ako hoces ici idemeo zajedno sta bude neka bude reci mi. . .
Provjeri privatne poruke.
master1
15.09.2010., 09:38
Prijatelju,vidim da znas dosta ali malo si pogresio...CAC(common access card) imaju uglavnom Amerikanci,i izdaje ga DOD,i sluzi za identifikaciju u objekte DOD-a, a mi imamo LOA.Sa ISAF bedzom mozes samo u ISAF baze,kao sto su KAF i BAF.A recimu za u FOB ti treba poseban bedz za svaki FOB, i to izdaje svaki posebno.Zato sto recimo ja sam u Americkoj bazi.ISAF bedz moze da dobije svako ko potice iz zemalja clanica NATO ili NATO koalicije.Recimo mogu Makedonci i Hrvati i Bosanci, ali ne i Kosovari,ili Filipinci.Da bi dobio taj bedz treba ti samo dokument da nisi pod istragom ili osudzivan i kopija od pasosa.Ja sam vec dva izvadio.Pozdrav i srecno.
sasa-skopje
15.09.2010., 10:04
Prijatelju,vidim da znas dosta ali malo si pogresio...CAC(common access card) imaju uglavnom Amerikanci,i izdaje ga DOD,i sluzi za identifikaciju u objekte DOD-a, a mi imamo LOA.Sa ISAF bedzom mozes samo u ISAF baze,kao sto su KAF i BAF.A recimu za u FOB ti treba poseban bedz za svaki FOB, i to izdaje svaki posebno.Zato sto recimo ja sam u Americkoj bazi.ISAF bedz moze da dobije svako ko potice iz zemalja clanica NATO ili NATO koalicije.Recimo mogu Makedonci i Hrvati i Bosanci, ali ne i Kosovari,ili Filipinci.Da bi dobio taj bedz treba ti samo dokument da nisi pod istragom ili osudzivan i kopija od pasosa.Ja sam vec dva izvadio.Pozdrav i srecno.
master, plzzzz objasni sve ove skratenice koji ameri obozavaju. DOD, LOA, aj za KAF znam da je kandahar airbase field, a BAF? BAF=bagram? na blogu si objasnio za FOB.
P.S. cak i evropljani su poceli sve vise da koriste te skratenice. a od jedne do druge organizacije jedna ista razlicno znaci.
master1
15.09.2010., 10:20
master, plzzzz objasni sve ove skratenice koji ameri obozavaju. DOD, LOA, aj za KAF znam da je kandahar airbase field, a BAF? BAF=bagram? na blogu si objasnio za FOB.
P.S. cak i evropljani su poceli sve vise da koriste te skratenice. a od jedne do druge organizacije jedna ista razlicno znaci.
DOD--Department of Defense--ministarstvo odbrane
LOA--Letter of Authorization--izdaje ga DOD i bez njega ne mozes da udzes u niti jednu americku bazu
FOB---Forward Operating Base--manja baza,udaljena od naselja i vecih baza.
KAF---Kandahar air field
BAF---Bagram air field
Moraces da pocnes da ih ucis...uskoro ces ovamo...:)...srecno:top:
Eo raja jutros me zovu gotova viza :top::s:rofl::lol::D:kava:.
Nisu mi rekli tacno kad se ide samo uskoro a viza je stigla.
Predo papire 22.07 (TBC test i one zajebancije)
Drugi puta se sliko 12.08
I 10.09 poslo im onaj racun od TBC testa.
Eto ne brinite krenulo je
turbosport
15.09.2010., 15:14
Eo raja jutros me zovu gotova viza :top::s:rofl::lol::D:kava:.
Nisu mi rekli tacno kad se ide samo uskoro a viza je stigla.
Predo papire 22.07 (TBC test i one zajebancije)
Drugi puta se sliko 12.08
I 10.09 poslo im onaj racun od TBC testa.
Eto ne brinite krenulo je
koja pozicija drug i mene su jutros zvali i odakle letis pozdrav
sasohamer
15.09.2010., 18:04
COVEK JE BUS DRIVER(tako mislim),JER IM SAD HITNO TREBAJU SOFERI ,RECENO NAM JE U A.PALACE A OSTALI "PATIENCE" MOZDA DANAS,SUTRA A MOZDA I 1 MES.
zeljko hr
15.09.2010., 18:39
koje ste pozicije?
Oprosti što smetam,možeš li mi malo pomoči?
koja pozicija drug i mene su jutros zvali i odakle letis pozdrav
Bus driver, iz Sarajeva!!
sasohamer
15.09.2010., 18:55
NEK TI JE SA SRECOM I AKO IMA BOGA DA SE TAMO VIDIMO I DA NAS VOZIS U BUS BESPLATNO.........
NEK TI JE SA SRECOM I AKO IMA BOGA DA SE TAMO VIDIMO I DA NAS VOZIS U BUS BESPLATNO.........
Hehehe.... nije belaj, prva tura od mene, a za kasnije cemo se dogovoriti!!:rolleyes::kava::frajer:
turbosport
15.09.2010., 19:58
Bus driver, iz Sarajeva!!
I ja sam bus driver drug,pozdrav za sve.Vidimo se ako bog da svi u Kandaharu.
KIKO KUMANOVO
15.09.2010., 21:24
Jel ima neki BUS DRIVER iz Skopje koi leti ili kome su javili posto mog tata su zvali i rekli su mu da viza moze da mu bude gotova i posaljena na mail svakog trenutka....pa me zanima dali ima josh neki shofer iz Skopje?:mig::mig::mig::mig:
dobro je nek su krenuli zvati...onda se i mi ostali mozemo nadati da ce u brzo nas zvati :) jbg mozda ce i mene jer moja je pozicija usko povezana sa bus driverima :)
Javite nam vi ako saznate sta novo....vi koji ste dobili vize:)
Pozdrav
Kad bude novih informacija, rado cu podijeliti s vama!!:top:
SRETNO
dobro je nek su krenuli zvati...onda se i mi ostali mozemo nadati da ce u brzo nas zvati :) jbg mozda ce i mene jer moja je pozicija usko povezana sa bus driverima :)
Pozdrav
koja si ti pozicija ... kondukter ili kontrolor, posto si usko vezan za bus drivera ... e sad mi fali onaj bag smajli sa bosanskog foruma ... sala mala, inace koja si pozicija...
koja si ti pozicija ... kondukter ili kontrolor, posto si usko vezan za bus drivera ... e sad mi fali onaj bag smajli sa bosanskog foruma ... sala mala, inace koja si pozicija...
Transportation Foreman pozicija
Ensure the dispatch of buses and scheduling of bus routes.
Coordinate and perform bus driver training.
Periodicaly chech schedules,bus stops,and proficiency of drivers.
Inace mi je Ermin rekao da bi trebao ici kad budu isli Bus driveri pa valjda bidne sta ovih dana :)
Transportation Foreman pozicija
Ensure the dispatch of buses and scheduling of bus routes.
Coordinate and perform bus driver training.
Periodicaly chech schedules,bus stops,and proficiency of drivers.
Inace mi je Ermin rekao da bi trebao ici kad budu isli Bus driveri pa valjda bidne sta ovih dana :)
ok. kako sam cuo za tu poziciju moras ono bas .ebacki da znas engleski ... svaka cast nadam se da su i plate slicne kao bus driveri ako ne i vece... pozz
turbosport
16.09.2010., 14:30
Pozdrav
Kada dobijem nove informacije,rado cu vas obavijestiti.Pozdrav i sretno svima,ako bog da vidimo se u Kandaharu.
Yasser Arafat
16.09.2010., 15:57
Eto ovako:ne nisam nimalo pogrešio,znam odlično o čemu govorim. Da se najpre u nečem razumemo:ne vređam ni jedno zanimanje koje se tamo traži,ni jednog radnika,ali vidim da o mnogim stvarima nemate pojima,važno je samo da se piše.
Netočno je da CAC imaju uglavom Amerikanci,ja eto nisam Amerikanac i imam ga i nisam jedini neamerikanac koji ga ima.Netočno je da CAC služi za ulazak u objekte US DoD-a,služi i za PX i za DFAC i za MWR i sve što uza to još ide.O CAC-u postoji pravilnik koji je doneo DOD,pročitaj ga,nalazi se na stranici DoD-a pa mi onda nešto pričaj o njemu. Postoji CAC za US citizens i za strance,imaš tamo sve o njemu.
LOA...Uzmi ga u ruku kad budeš ovo čitao,pogledaj tamo u onaj kvadratić gde piše Government furnished services.E ako nisi znao to su ti ovlasti koje ti je izdavanjem LOA dao CENTCOM,dakle DoD i to od oružja pa dalje.E u tom kvadratiću pronađi ono gde piše CAC/ID,pa potraži križić kraj njega.Kad vidiš daj križić onda se zapitaj zašto nemaš CAC.E onda u onom tekstualnom delu ispod pogledaj koji ti je GS i kako si kategorizovan.
ISAF bedž...sa njim možeš u apsolutno sve vojne baze u Afganistanu,a sa CAC-om samo u američke,provereno nekoliko puta.Netočno je da ga dobivaju samo oni koji dolaze iz NATO zemalja,već svi oni koji imaju tamo vojne misije,a čija država nije u NATO-u.To što netko ne zna kako doći do njega je njegov vlastiti problem i neslažanenje,a ne moj.I nije tako jednostavno doć do njega kako ti ovde govoriš.
I na kraju da kažem da nisam ovde da se svađam već da ne podnosim kad netko piše razne gluposti i dovodi ljude u zablude.
Pozdrav VELIKI i za master-a i za arafata, ali ti podatci nama nista ne znace, ni ko moze imati lol, niti cac, niti cnc, slf, grt, mlo, nlo nam pogotovu ne treba, izgleda da obojica radite tamo (ispravite me ako grijesim) tako da i ovako smo napeti ovdje cekajuci vize, letove, razgovore itd... itd... pa bi vas molio lijepo da nam pomognete sa necim sto je vezano za nas, ako mozete, ako ne onda bezze se peglate ovdje... ha ja
Ovo je krajnje prijateljski post
HVALA
Pozdrav VELIKI i za master-a i za arafata, ali ti podatci nama nista ne znace, ni ko moze imati lol, niti cac, niti cnc, slf, grt, mlo, nlo nam pogotovu ne treba, izgleda da obojica radite tamo (ispravite me ako grijesim) tako da i ovako smo napeti ovdje cekajuci vize, letove, razgovore itd... itd... pa bi vas molio lijepo da nam pomognete sa necim sto je vezano za nas, ako mozete, ako ne onda bezze se peglate ovdje... ha ja
Ovo je krajnje prijateljski post
HVALA
Slazem se :)
Tuzzzlak40
16.09.2010., 21:13
PURGERI CESTITAM
Tuzzzlak40
16.09.2010., 21:47
A BOGAMI DALMATINCI SE DRZE
RRealan
16.09.2010., 21:52
Jel ima neki BUS DRIVER iz Skopje koi leti ili kome su javili posto mog tata su zvali i rekli su mu da viza moze da mu bude gotova i posaljena na mail svakog trenutka....pa me zanima dali ima josh neki shofer iz Skopje?:mig::mig::mig::mig:
Kiko ocigledno nisi rastao uz stripove iz zlatne serije ili lunov magnus stripa,ali poradi malo na (namerno kazem da se neko ne uvredi ) jugoslovenskom jeziku.tvog tatu su zvali i viza ce mu biti poslata naprimer,
Tuzzzlak40
16.09.2010., 22:54
Kiko ocigledno nisi rastao uz stripove iz zlatne serije ili lunov magnus stripa,ali poradi malo na (namerno kazem da se neko ne uvredi ) jugoslovenskom jeziku.tvog tatu su zvali i viza ce mu biti poslata naprimer,
KIKO svaka ti cast kad tako se interesujes za posao i odlazak oca ,a nemoj nikad da ucis jugoslovenski jer taj jezik nikad nije ni postajao,mnogima je unistio mladost,oduzeo roditelje,i mnoge majke zavio u crno ,cuj PORADI MALO KURAC DA PORADI:s:p
madaadi
16.09.2010., 23:05
Uzarilo se pravo vidim nije dosadno .Avize kao da nisu ni bitne drzite se te se samo tako ........
ford focus
17.09.2010., 00:27
hahaha
pozdrav raja
ja cekam vizu hhhahahaha
prvo za kuwajt haha sad za dubai
fluor nikad na me trzne kamoli da me zovu na intereviju hahahha
dyncorp jbg zadnji voz za afganistan
sto vam ja ovo hhocu reci
pa ovako
rekla kazala dobro je nije dobro . uslovi hm , jedan je KBR
KBR - uslovi . plata . kolegijalnost sve ok.!!!
ovo sad FLUOR I TE OSTALE KOMPANIJE HAHA sta vam je narode ba
ja sam radio za KBR i zalim svaki dan sto sam se vratio i cekam i cekam fluor ili neku malo jacu firmu nema nis
nego zadnji voz dok jos imam volje dyncorp pa sta bude a tamo se pokazat kolko si sposoban brate pa izboris se za platu nema vise na ljepe oci nista
ove firme uslovi ko muski polni organ bodu sa svih strana al stacemo sad valja uzet sta ima
hahah
opet kazem
jedan je KBR pa ko oce da se slozi s mojim misljenjem bujrum ko nece sta cu mu ja
raja svi koji imate zelji ili cilj u zivotu prije cete ga ostvariti u inostranstvu pa makar to bio i afganistan nego sjediti kod kuce i cekati da vam neko promijeni zivot ili kako vec rekoste standard , standard sam sebi mijenjas i stimas
kucu da radis u bosni neces nikad zaradit . ili nekiu drugu stvar sa platom od 300 km mjesecno
a vala 25.000 km godisnje nije malo
pa se saberite
a nema vise KBR jedan je KBR kad se moglo auto kupit skoro novo od jedne plate hahahahah
ajd da vas ne davim sretno i zivili
i zdravi se kucama vratili
pozdrav veliki vama forumasi hahahhah
ajd cao
i izvinite svi oni koji su se nasli uvrijedjeni !!!!!!!!!!!!!!???
ford focus
17.09.2010., 00:40
Kada dobijem nove informacije,rado cu vas obavijestiti.Pozdrav i sretno svima,ako bog da vidimo se u Kandaharu.
ako bog da
pa viza stigne danas ili sutra
idemo mi zajedno tamo hahahaha
carko sretno i ne brini kakvi god uslovi bili misli da ostvaris svoje ciljeve ok
pozdrav
ajd kad budes dolazio u tuzlu dodji da pijemo kafu
u lakirernicu kod mene ok poz javi se cao
naaraspiru
17.09.2010., 00:59
ako bog da
pa viza stigne danas ili sutra
idemo mi zajedno tamo hahahaha
carko sretno i ne brini kakvi god uslovi bili misli da ostvaris svoje ciljeve ok
pozdrav
ajd kad budes dolazio u tuzlu dodji da pijemo kafu
u lakirernicu kod mene ok poz javi se cao
Gdje je ta lakirernica? :D
Evo sta se desilo: otisao tip u Makedoniju (zvali ga - fluor) i prihvatio posao u kuhinji, sutra leti za afg......cekao vizu kao i svi ovdje, zovnu ga iz dyn, stigla viza, a posao bio u logistici (za vise novca i laksi posao).......ili nema nista ili na sve strane - ovo je za plakat' :rofl:
master1
17.09.2010., 04:34
Eto ovako:ne nisam nimalo pogrešio,znam odlično o čemu govorim. Da se najpre u nečem razumemo:ne vređam ni jedno zanimanje koje se tamo traži,ni jednog radnika,ali vidim da o mnogim stvarima nemate pojima,važno je samo da se piše.
Netočno je da CAC imaju uglavom Amerikanci,ja eto nisam Amerikanac i imam ga i nisam jedini neamerikanac koji ga ima.Netočno je da CAC služi za ulazak u objekte US DoD-a,služi i za PX i za DFAC i za MWR i sve što uza to još ide.O CAC-u postoji pravilnik koji je doneo DOD,pročitaj ga,nalazi se na stranici DoD-a pa mi onda nešto pričaj o njemu. Postoji CAC za US citizens i za strance,imaš tamo sve o njemu.
LOA...Uzmi ga u ruku kad budeš ovo čitao,pogledaj tamo u onaj kvadratić gde piše Government furnished services.E ako nisi znao to su ti ovlasti koje ti je izdavanjem LOA dao CENTCOM,dakle DoD i to od oružja pa dalje.E u tom kvadratiću pronađi ono gde piše CAC/ID,pa potraži križić kraj njega.Kad vidiš daj križić onda se zapitaj zašto nemaš CAC.E onda u onom tekstualnom delu ispod pogledaj koji ti je GS i kako si kategorizovan.
ISAF bedž...sa njim možeš u apsolutno sve vojne baze u Afganistanu,a sa CAC-om samo u američke,provereno nekoliko puta.Netočno je da ga dobivaju samo oni koji dolaze iz NATO zemalja,već svi oni koji imaju tamo vojne misije,a čija država nije u NATO-u.To što netko ne zna kako doći do njega je njegov vlastiti problem i neslažanenje,a ne moj.I nije tako jednostavno doć do njega kako ti ovde govoriš.
I na kraju da kažem da nisam ovde da se svađam već da ne podnosim kad netko piše razne gluposti i dovodi ljude u zablude.
Prijatelju,nisi lepo procitao,ja sam napisao da ISAF bedz mogu da dobiju ljudi iz zemalja NATO i iz zemalja clanica koalicije,napisao sam i koje zemlje
i napisao sam kako mogu ljudi da ga dobiju,znaci pokusavam da pomognem ovde,a ne pisem gluposti.A sta si ti uradio osim da se razbacavas raznim terminima koje ljudi ovde ne razumeju.
Sta imaju lljudi ovde od toga da ti imas CAC,i sta ti imas od toga da imas CAC,koga to interesuje.Ti si diskusiju zapoceo pitajuci nekoga koliko ljudi ima CAC ili ISAF bedz.Pa sto im nisi objasnio kako da ga dobiju.
Niko nikome nije potrazio CAC bedz kada je dosao u KAF.Ljudi jednostavno izvade ISAF bedz za 5 minuta.I ne treba im CAC.A...tebi je to ostao bedz iz KBR-a,pa sada si frajer.Kazes to sto neko ne zna doci do ISAF bedz je njegov problem....pa sto ti ne objasnis ljudima kako.Ja za tebe nisam rekao da pises gluposti,a vidis ti za mene jesi.
Pa dobro...ja sam ovde na forumu dve i po godine...i valjda moze da se vidi sta sam pisao i koliko sam pomogao ovde ljudima.Ja i ne moram da pisem ovde...boli me uvo...dobio posao i dobru platu i mogao bih da batalim ovo.A kada si ti poceo ovde da pises....kada si ostao bez posla,i kada si osetio potrebu da saznas gde su regruteri ili kako da se dobije posao.Imaju pravo ljudi....dosta je razbacivanja sa terminima koji njima nista ne znace...a i tebi i meni sigurno nista ne znace,osim ako tako neces da se pokazes koliko znas, a drugi nemaju pojma i"pisu gluposti".Od mene toliko,ja se necu ukljucivati vise.
Bagram2003
17.09.2010., 05:58
Pozdrav.
Ja znam da ljudi imaju neodoljivu zelju da budu u pravu pa se onda ovdje svadjaju. Sto ce vam to.
Ja imam KAF badge od NATO-a, i dobio sam ga dok zam bio u tranzitu u KAF-u.Cijela procedura je trajala 13 minuta.
Oko Dubaija i ilegalnog boravka:
Pet godina sam putovao na Relaciji Kabul Dubai-Istanbul-Sarajevo i Kabul -Dubai-Bec-Sarajevo. U vecini slucajeva nisam imao vizu za Dubai. Nitsa ilegalno. I da ne bude zabune.Ista stvar u Becu. Nisam imao vizu za Austiju ali sam putovao kroz tranzit.Nista ilegalno.
I, sve ovo je manje vazno.Vaznio je da su putuje.I za koje pare.
Pozdrav...
Bagram2003
17.09.2010., 06:07
Gdje je ta lakirernica? :D
Evo sta se desilo: otisao tip u Makedoniju (zvali ga - fluor) i prihvatio posao u kuhinji, sutra leti za afg......cekao vizu kao i svi ovdje, zovnu ga iz dyn, stigla viza, a posao bio u logistici (za vise novca i laksi posao).......ili nema nista ili na sve strane - ovo je za plakat' :rofl:
HAHAHAHAHAA!!!!!
PA TO JE STRASNO.KAD NEMA POSLA ONDA NEMA A KAD ZOVU, ZOVU SA SVIH STRANA. TAKO JE TO U ZIVOTU.
MASTER: NE ODUSTAJ BRATE NIKAKO. YASER ARAFAT IMA NAGON DA BUDE U PRAVU, NIJE BITNO KOLKO JE TEMA VAZNA.TVOJE SU INFORMACIJE OVDJE MNOGIMA POMOGLE.OSTANI!
Prijatelju,nisi lepo procitao,ja sam napisao da ISAF bedz mogu da dobiju ljudi iz zemalja NATO i iz zemalja clanica koalicije,napisao sam i koje zemlje
i napisao sam kako mogu ljudi da ga dobiju,znaci pokusavam da pomognem ovde,a ne pisem gluposti.A sta si ti uradio osim da se razbacavas raznim terminima koje ljudi ovde ne razumeju.
Sta imaju lljudi ovde od toga da ti imas CAC,i sta ti imas od toga da imas CAC,koga to interesuje.Ti si diskusiju zapoceo pitajuci nekoga koliko ljudi ima CAC ili ISAF bedz.Pa sto im nisi objasnio kako da ga dobiju.
Niko nikome nije potrazio CAC bedz kada je dosao u KAF.Ljudi jednostavno izvade ISAF bedz za 5 minuta.I ne treba im CAC.A...tebi je to ostao bedz iz KBR-a,pa sada si frajer.Kazes to sto neko ne zna doci do ISAF bedz je njegov problem....pa sto ti ne objasnis ljudima kako.Ja za tebe nisam rekao da pises gluposti,a vidis ti za mene jesi.
Pa dobro...ja sam ovde na forumu dve i po godine...i valjda moze da se vidi sta sam pisao i koliko sam pomogao ovde ljudima.Ja i ne moram da pisem ovde...boli me uvo...dobio posao i dobru platu i mogao bih da batalim ovo.A kada si ti poceo ovde da pises....kada si ostao bez posla,i kada si osetio potrebu da saznas gde su regruteri ili kako da se dobije posao.Imaju pravo ljudi....dosta je razbacivanja sa terminima koji njima nista ne znace...a i tebi i meni sigurno nista ne znace,osim ako tako neces da se pokazes koliko znas, a drugi nemaju pojma i"pisu gluposti".Od mene toliko,ja se necu ukljucivati vise.
MASTERE BRATE!!! Pusti ba derepe koji su se zausljavili dole dok su bili pa im se mozak retardirao ... ti si carko ovdje pomogao svima sa svojim inforamcijama i savjetima , tako da ove supcine sa strane koje se udaraju sa tim keljavim bedzevima nisu ni vazni nama za forum. U pravu si svaku gore rijec koju si napisao i ja te podrzavam i Molim da ne odustajes od NAS odnosno ovog Foruma. Srdacan pozdrav!
scorpio70
17.09.2010., 09:22
Pozdrav svima.
Završio sam Vojno-tehničku školu za civilne poslove (smjer:pješ.naoružanje), specifičan ili ti, namjenski posao a sa druge strane beskoristan u svakodnevnom životu.
Da li je neko od vas, ko ima iskustva sa DynCo...ili Fluor.., vidio-čuo da se traže ljudi za takvo zanimanje ili da li ste sreli nekoga ko radi ili....ma razumjeli ste?!
redondo72
17.09.2010., 09:53
Mastere, nemoj da odustaješ. Stvarno su tvoji postovi puno pomogli nama koji tražimo posao. Znače informacije sa terena, kao i konkretni odgovori koje ti daješ.
Alien79
17.09.2010., 12:20
ajmo svi u glas...
cobaneeee, ovaj mastereeeeeeeeeee
vrati seeeeeeeeee
ovce tvojeeeeeeeeee
ne mogu bez tebeeeeeeeeeeeeeeeee
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
sala mala
MASTERE BRATE!!! Pusti ba derepe koji su se zausljavili dole dok su bili pa im se mozak retardirao ... ti si carko ovdje pomogao svima sa svojim inforamcijama i savjetima , tako da ove supcine sa strane koje se udaraju sa tim keljavim bedzevima nisu ni vazni nama za forum. U pravu si svaku gore rijec koju si napisao i ja te podrzavam i Molim da ne odustajes od NAS odnosno ovog Foruma. Srdacan pozdrav!
:top:
Dajte ljudi neki info,ok bus driveri odoše,neka idu sretno im bilo i iz SB-a idu njih par...vozače nas kad dojdemo dole jel ima šta o drugim pozicijama...kad i koje imaju i dali imaju...a vi koji ste dole pišite nam info koji nam pomaže...a ne nas daviti s nekim stvarima...:mig: pozdrav ostalima,normalnima...
sasa-skopje
17.09.2010., 17:41
aj da kazem malo nesto sta sam saznao od regrutera. posto je guzva, (citaj MNOGO LJUDI) napravili su neku selekciju i to ne u mkd i bih, nego od usa je to. tako da, ... ljudi idu po vaznosti, tacnije sta tamo treba. ja pa pr ..... ostavljen sam da cekam do daljenga :-((((((
toliko od mene i mkd :-)
Yasser Arafat
17.09.2010., 17:59
Pozdrav.
Ja znam da ljudi imaju neodoljivu zelju da budu u pravu pa se onda ovdje svadjaju. Sto ce vam to.
Ja imam KAF badge od NATO-a, i dobio sam ga dok zam bio u tranzitu u KAF-u.Cijela procedura je trajala 13 minuta.
Oko Dubaija i ilegalnog boravka:
Pet godina sam putovao na Relaciji Kabul Dubai-Istanbul-Sarajevo i Kabul -Dubai-Bec-Sarajevo. U vecini slucajeva nisam imao vizu za Dubai. Nitsa ilegalno. I da ne bude zabune.Ista stvar u Becu. Nisam imao vizu za Austiju ali sam putovao kroz tranzit.Nista ilegalno.
I, sve ovo je manje vazno.Vaznio je da su putuje.I za koje pare.
Pozdrav...
Primećujem da nisi shvatio što sam ja rekao u mom postu,a promašio si i quote,no nebitno.
Radi se o formalno-pravnoj stvari.Kada si u tranzitu ti ne ulaziš u tu zemlju nego samo nastavljaš putovanje nebitno da li ti treba viza za tu zemlju ili ne.Druga je stvar o boravku u toj zemlji,bilo da se radi o poseti ili o radu.
Yasser Arafat
17.09.2010., 18:17
Ajde pročitaj još jednom svoj post pa onda vidi što si napisao i koje si zemlje tamo spomenuo.
A sada drugi deo:
Ponovno kažem da poštujem svako zanimanje koje si je neko odabrao i to ovde nema nikakve veze.Veze imaju sledeće stvari:
Netko ne vidi dalje od svojeg nosa,a taj nos su logističke kompanije poput KBR-a,Dyncorpa (koji ne radi samo logistiku),Floura,Fronteca.Nisu to jedine kompanije koje rade u Iraku i Afganistanu,ali po tebi verovatno jesu.Ti očito ne shvataš da ima ljudi koje rade malo drugačije poslove od vešeraja,mehaničara, čišćenja wc-a,menjanja vode i slično,ali to je samo tvoj mentalni sklop kojim razmišljaj.Ok i ja nemam ništa protiv toga.
Zanimljivo je kako ovde pričate ljudima o "teškim uvetima života,opasnostima" i slične stvari.Baš me jako zanima koji su to "teški uveti života" u PX-u,DFAC-u,Broadwalku,MWR-u???Baš me jako zanima koje su to tako "velike opasnosti" unutar HESCO-a,jaraka i zidova??To što ponekad padne neka granata?? Svašta. Želiš videti opasnost?Pa onda se provozaj jednom cestom npr. od Kabula do Kandahara,od Kandahara do Spina,od Kandahara do Lashka,Herata e onda mi možeš pričati o opasnostima.U bazi nema IED-a,nema zaseda,nema RPG-a. Priča o tome što si ti 5 godina u Afganistanu meni ne znači apsolutno ništa jer znam da od toga Afganistana nisi video ništa osim baza.I kada padnu te granate ili neki luđak poželi napasti bazu sa pešadijom ti bežiš u buker sa šlemom i pancirkom.Pa što ne uzmeš pušku i ne braniš tu bazu?Kad to uradiš onda mi možeš pričati o opasnostima,a ne iz bunkera.Ah da zaboravio sam, nisi ovlašten da nosiš oružje.
To što si na ovom forumu dve i po godine takođe meni ne znači aspolutno ništa,možeš ti da budeš ovde i deset,niko ti ne brani.
Što se tiče regrutera o kojima ti ovde pričaš nisu mi nimalo potrebni niti me ne zanimaju,kao ni ta vrsta posla jer ne želim da radim za kiki riki,no ja to tebi ne moram da govorim.
A ovima ostalima koji sipaju "komplimente" neka samo tako dalje nastave,daleko će da doguraju.
Samo se vi i dalje postajte kada će vize,ko je dobio vizu i ostale stvari,mene to uopšte ne interesuje,ali nemojte ovde da lažete ljudima o tome kako jeste život tamo.
Hvala na pažnji i doviđenja!
Dajte ljudi neki info,ok bus driveri odoše,neka idu sretno im bilo i iz SB-a idu njih par...vozače nas kad dojdemo dole jel ima šta o drugim pozicijama...kad i koje imaju i dali imaju...a vi koji ste dole pišite nam info koji nam pomaže...a ne nas daviti s nekim stvarima...:mig: pozdrav ostalima,normalnima...
da li slucajno ko zna jel treba dyn u tuzli jos bus vozaca ili vozaca za kamione?
_Niho Tz Boy_
17.09.2010., 19:04
Jel ko zvao Ermina u zadjne vrijeme imal kakvih novih pozicija ????....pozzz...
Tuzzzlak40
17.09.2010., 19:52
hahaha
pozdrav raja
ja cekam vizu hhhahahaha
prvo za kuwajt haha sad za dubai
fluor nikad na me trzne kamoli da me zovu na intereviju hahahha
dyncorp jbg zadnji voz za afganistan
sto vam ja ovo hhocu reci
pa ovako
rekla kazala dobro je nije dobro . uslovi hm , jedan je KBR
KBR - uslovi . plata . kolegijalnost sve ok.!!!
ovo sad FLUOR I TE OSTALE KOMPANIJE HAHA sta vam je narode ba
ja sam radio za KBR i zalim svaki dan sto sam se vratio i cekam i cekam fluor ili neku malo jacu firmu nema nis
nego zadnji voz dok jos imam volje dyncorp pa sta bude a tamo se pokazat kolko si sposoban brate pa izboris se za platu nema vise na ljepe oci nista
ove firme uslovi ko muski polni organ bodu sa svih strana al stacemo sad valja uzet sta ima
hahah
opet kazem
jedan je KBR pa ko oce da se slozi s mojim misljenjem bujrum ko nece sta cu mu ja
raja svi koji imate zelji ili cilj u zivotu prije cete ga ostvariti u inostranstvu pa makar to bio i afganistan nego sjediti kod kuce i cekati da vam neko promijeni zivot ili kako vec rekoste standard , standard sam sebi mijenjas i stimas
kucu da radis u bosni neces nikad zaradit . ili nekiu drugu stvar sa platom od 300 km mjesecno
a vala 25.000 km godisnje nije malo
pa se saberite
a nema vise KBR jedan je KBR kad se moglo auto kupit skoro novo od jedne plate hahahahah
ajd da vas ne davim sretno i zivili
i zdravi se kucama vratili
pozdrav veliki vama forumasi hahahhah
ajd cao
i izvinite svi oni koji su se nasli uvrijedjeni !!!!!!!!!!!!!!???
ha,ha,hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbboo ooooooooooooooooooooooooottttttttttttttttttttttttt tttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa
Molio bih vas, sve vas koji se ovde prepucavate oko stvari toliko nebitnih za nas koji trazimo pomoc za otici u AFGH... Nemojte vise... Nebitno je koliki je kome... to mozete negde uz pice i meze... Ovako cete samo uspeti u tome da oterate, sa strane foruma, neke od ljudi koji ne moraju, al zele da nam pomognu... i nije bitno ako neko iz Makedonije ponekad pogresi kad pise na STRANOM JEZIKU :), jeli to Yugoslovenski, :) Bosanski, Hrvatski iliti Srpski.. vazno je da se razumemo... A siguran sam u to da je 99,102% ljudi koji su sad brzo otisli, BITNE informacije dobili upravo sa neke od strana foruma... Dovoljno je... NEMOJTE...
ha,ha,hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbboo ooooooooooooooooooooooooottttttttttttttttttttttttt tttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa
jarane, iskreno ti nisi za foruma !!!
Tranzitni centar ponovo radi punim kapacitetom.
Sedmicno idu 2 grupe.
Pozicija ce biti ali dok ovo rasciste.
Ovi sto cekaju vize, ici ce po prioritetima, kako koja pozicija se otvara.
I to je to, samo malo vise strpljenja, malo manje nervoze i bit ce to ok.
Kad budem sta jos znao javim
POZZ i SRETNO
dragan07
18.09.2010., 08:54
Pozdrav svima.
Završio sam Vojno-tehničku školu za civilne poslove (smjer:pješ.naoružanje), specifičan ili ti, namjenski posao a sa druge strane beskoristan u svakodnevnom životu.
Da li je neko od vas, ko ima iskustva sa DynCo...ili Fluor.., vidio-čuo da se traže ljudi za takvo zanimanje ili da li ste sreli nekoga ko radi ili....ma razumjeli ste?!
Prijatelju kontaktiraj nekoga u Tuzli ili Skopju od regrutera.Znam 100% da su im bili potrebni oruzari za pjesadijsko naoruzanje.To je bilo pre 2 mjeseca.
Prijatelju kontaktiraj nekoga u Tuzli ili Skopju od regrutera.Znam 100% da su im bili potrebni oruzari za pjesadijsko naoruzanje.To je bilo pre 2 mjeseca.
0038763103911 ovo vam je broj od Dalibora regrutera u hotelu TZ pa ga nazovite ako vam trebaju neke ozbiljne info u vezi pozicija koje trebaju.Onaj Tuzlak 40 stvarno nije sam svoj.
0038763103911 ovo vam je broj od Dalibora regrutera u hotelu TZ pa ga nazovite ako vam trebaju neke ozbiljne info u vezi pozicija koje trebaju.Onaj Tuzlak 40 stvarno nije sam svoj.
+387 63 103 912 Ermin... takodjer regruter u DC-u Sretno
Tranzitni centar ponovo radi punim kapacitetom.
Sedmicno idu 2 grupe.
Pozicija ce biti ali dok ovo rasciste.
Ovi sto cekaju vize, ici ce po prioritetima, kako koja pozicija se otvara.
I to je to, samo malo vise strpljenja, malo manje nervoze i bit ce to ok.
Kad budem sta jos znao javim
POZZ i SRETNO
OK jarane hvala :) lijepo je cuti takvu informaciju :)
Molio bih vas, sve vas koji se ovde prepucavate oko stvari toliko nebitnih za nas koji trazimo pomoc za otici u AFGH... Nemojte vise... Nebitno je koliki je kome... to mozete negde uz pice i meze... Ovako cete samo uspeti u tome da oterate, sa strane foruma, neke od ljudi koji ne moraju, al zele da nam pomognu... i nije bitno ako neko iz Makedonije ponekad pogresi kad pise na STRANOM JEZIKU :), jeli to Yugoslovenski, :) Bosanski, Hrvatski iliti Srpski.. vazno je da se razumemo... A siguran sam u to da je 99,102% ljudi koji su sad brzo otisli, BITNE informacije dobili upravo sa neke od strana foruma... Dovoljno je... NEMOJTE...
Postovani Forumasi,
pomalo pratim sto se zbiva na Forumu, posebno na ovoj stranici, jer sam i ja jedna od onih koja je trazila, i dobijala informacije koje si mi trebale da bih dobila zaposlenje u kbr-u.
Meni, osobno je ovaj forum bio od velike pomoci, ako si je netko od vas dao truda i procitao sve od prve stranice na na ovom Topic-u, shvatiti ce o cemu govorim.
I grupi koja je krenula 2007 i nama iz 2008 ovo je bilo mjesto gdje smo jedni drugima davali informacije.
Naravno, s vremena na vrijeme upao bi netko tko bi nam malo "zasolio" no to brzo prestane, takve se osobe ignoriraju.
Znam kako je tesko cekati dan po dan, hoce li regruteri zvati, dan po dan hoce li stici viza..... itd.
Ovo nije savjet, jer stara Talijanska narodna poslovica kaze "nemojte me savjetovati - znam i sama pogrijesiti" - dakle, procitajte sto se pise, ako mozete provjerite informacije, ali nemojte jedni na druge se tako ruznim rijecima nabacivati.
Mi koji smo na podrucju IQ ili AFG - svaki od nas ima drukcija iskustva, i sa samim bazama, i sa smjestajem, i sa sigurnoscu, i sa poslom koji obavljas - shvatite da Pravila koja su nametnuta ne provode se svugdje na isti nacin.
Nadam se da mi necete zamjeriti na ovom dopisu i malo smirite zivce, ako vam je sudeno da budete pozvani - biti cete.
A sto se tice opasnosti, sjedila kod kuce ili zaradivala placu ovdje - ako mi je sudeno da me pogodi granata pogodit ce me.
Razlika je u tome sto ce se nakon toga govoriti:
IRAK -"Ha, pa to se je moglo i ocekivati, ipak je u ratom zahvacenoj zemlji"
KUCA -"Ha, ma otkud samo granata u ovo doba, prije 15 godina jos se mogla koja zalutala naci ali danas...." Poanta, Bilo Mi Je Sudeno.
Pozdrav i naoruzajte se strpljenjem
salt city boys
18.09.2010., 12:31
pitanje,prosli smo intervju kod brokera za dyncorp,odnosno rescall,poslai smo dokumente i njima,a i u dyncorp u jednom pdf formatu i dobili od njih mail za offer letter,e sada dali je imao ko slicni iskustvo...jeli otisao ko preko mpi-a ili rescall-a......
hvala...
Postovani Forumasi,
pomalo pratim sto se zbiva na Forumu, posebno na ovoj stranici, jer sam i ja jedna od onih koja je trazila, i dobijala informacije koje si mi trebale da bih dobila zaposlenje u kbr-u.
Meni, osobno je ovaj forum bio od velike pomoci, ako si je netko od vas dao truda i procitao sve od prve stranice na na ovom Topic-u, shvatiti ce o cemu govorim.
I grupi koja je krenula 2007 i nama iz 2008 ovo je bilo mjesto gdje smo jedni drugima davali informacije.
Naravno, s vremena na vrijeme upao bi netko tko bi nam malo "zasolio" no to brzo prestane, takve se osobe ignoriraju.
Znam kako je tesko cekati dan po dan, hoce li regruteri zvati, dan po dan hoce li stici viza..... itd.
Ovo nije savjet, jer stara Talijanska narodna poslovica kaze "nemojte me savjetovati - znam i sama pogrijesiti" - dakle, procitajte sto se pise, ako mozete provjerite informacije, ali nemojte jedni na druge se tako ruznim rijecima nabacivati.
Mi koji smo na podrucju IQ ili AFG - svaki od nas ima drukcija iskustva, i sa samim bazama, i sa smjestajem, i sa sigurnoscu, i sa poslom koji obavljas - shvatite da Pravila koja su nametnuta ne provode se svugdje na isti nacin.
Nadam se da mi necete zamjeriti na ovom dopisu i malo smirite zivce, ako vam je sudeno da budete pozvani - biti cete.
A sto se tice opasnosti, sjedila kod kuce ili zaradivala placu ovdje - ako mi je sudeno da me pogodi granata pogodit ce me.
Razlika je u tome sto ce se nakon toga govoriti:
IRAK -"Ha, pa to se je moglo i ocekivati, ipak je u ratom zahvacenoj zemlji"
KUCA -"Ha, ma otkud samo granata u ovo doba, prije 15 godina jos se mogla koja zalutala naci ali danas...." Poanta, Bilo Mi Je Sudeno.
Pozdrav i naoruzajte se strpljenjem
:top::top:i ja pratim ovaj forum odavno, i tacno vise nikakvih informacija kako treba. Neznam sta moderatori rade???
nacafaca
18.09.2010., 12:50
pitanje,prosli smo intervju kod brokera za dyncorp,odnosno rescall,poslai smo dokumente i njima,a i u dyncorp u jednom pdf formatu i dobili od njih mail za offer letter,e sada dali je imao ko slicni iskustvo...jeli otisao ko preko mpi-a ili rescall-a......
hvala...
A jel ste OL dobili od resallc-a ili od dyncorpa?
salt city boys
18.09.2010., 17:38
od dyncorp-a.
KIKO KUMANOVO
18.09.2010., 17:55
Stigla viza mome ocu...u ponedeljak polazi za Istambul u 2 sat popodne...svi sto polazite taj dan mozda ce te se sresti u istambul,inace on se zove tihomir valjda ce te se videti.
Pozz i sretno svima ostali:mig::mig::mig::mig:
turbosport
18.09.2010., 19:54
Stigla viza mome ocu...u ponedeljak polazi za Istambul u 2 sat popodne...svi sto polazite taj dan mozda ce te se sresti u istambul,inace on se zove tihomir valjda ce te se videti.
Pozz i sretno svima ostali:mig::mig::mig::mig:
Pozdrav svima,ja ujutro letim iz Beograd-Bec-Dubai,bus driver for dyncorp.Ljudi idete svi,nemojte se sikirati.Regruteri zovu po potrebi.Ako bog da,vidimo se svi u Afganistanu,pozdrav.
redondo72
18.09.2010., 21:56
Sretno momcima koji idu. Lijepe vijesti. :top:
turbosport
18.09.2010., 22:54
Sretno momcima koji idu. Lijepe vijesti. :top:
Hvala drug,pozdrav.
Pozdrav svima,ja ujutro letim iz Beograd-Bec-Dubai,bus driver for dyncorp.Ljudi idete svi,nemojte se sikirati.Regruteri zovu po potrebi.Ako bog da,vidimo se svi u Afganistanu,pozdrav.
Sretno, vidimo se u dubai-u!!!
Tuzzzlak40
19.09.2010., 20:47
sve najljepse i cuvaj se
badwork
19.09.2010., 21:51
Ovako ima previše postova za čitanje.....pa bi zamolio nekog da mi pomogne u kratkim crtama.......
Zavrsio sam skolu smjera tehničar za el. strojeve s primjenjenim računalstvom ove godine.....bez ikakvog radnog iskustva sam....poznajem dobro engleski i njemacki nesto(ucio sam ga 9 godina valjda nesto znam).....rad na računalu odličan.....
Sad bi htio da mi netko objasni kako da se prijavim i gdje, i u vezi viza, itd......
Procitao sam dosta ,ali nemoze se sve :)))
Hvala unaprijed
ford focus
19.09.2010., 23:26
Hvala drug,pozdrav.
jarane neka je sa srecom
heheh
vidimo se tamo
ljudi evo covjek isao sanom na tbc test
cekao vizu
dobio vizuu i kroz nekoliko dana dobio kartu za dubai
znaci krenulo je
sad trenutno treba vozaca autobusa i njih ce sve pozvati a ostali strpi te se svi cemo otici
i ja jos cekam
a u procesu sam bio sa turbo sportom
on je bus driver ja generator mechanic
ljudi hvala na informacijama
puno su mi pomogle
ne javljam se cesto da pisem svasta
javljam se samo kad imam dobre i sigurne iinformacije
ajd sad
sa srecom svima
a za novajlije dyncorp je u tuzli do kraja godine
znaci
rezime u ruke i direktno u hotel tuzlu
ajd sad
vidimo se
pozdrav i ovim ljudima koji zele da nas odgovore od ideje da idemo i da tamo sebi stvorimo uslov za bolje sutra
cao raja
sretno svima
a ti turbo sport sacuvaj koji dolar kad ja dodjem da odemo u dobar nocni klub haha
aok nista idi u york pa se provedi cao
Jel ko ima e-Mail regrutera DynCorpa u Tuzli... moram pitati:)... A ako tako treba i Sarajevo videti, pa i Tuzlu... :)
Poz, Hvala...
Jel ko ima e-Mail regrutera DynCorpa u Tuzli... moram pitati:)... A ako tako treba i Sarajevo videti, pa i Tuzlu... :)
Poz, Hvala...
Dado regruter, +387 63 103 911
Ermin regruter, +387 63 103 912 nemam mailova, ako moze ovo pomoci. pozz
Deejaybalkan
20.09.2010., 10:28
aplicirao sam na Dyncorp websajt prije 3 meseca, zvali me na interview pre mesec dana, zvali me sa phone conference iz afghanistana.
Posle su mi slali neke questionaree gde ih je bilo negde 350 pitaja, i posle 3 dana zvao neki psiholog profesor iz chicaga da vidim jel sam ja dobro to sto trazim da idem u afghansitan :)
dobio sam job offer ovaj vikend, slali mi sve aplkacije i medical da doversim ovde.
pozicija Property Book Specialist.
Jel neko zna kako idu sve ove procedure sa medical, posto ia puno tog da doversim a ne znam ni gde da pocnem, jer mislim da su ranije sve to zaversavali u dubaju ili u fort worth......ako ko zna da mi da neki savet bilo bi mi dobrodoslo :)
KOSOVO
aplicirao sam na Dyncorp websajt prije 3 meseca, zvali me na interview pre mesec dana, zvali me sa phone conference iz afghanistana.
Posle su mi slali neke questionaree gde ih je bilo negde 350 pitaja, i posle 3 dana zvao neki psiholog profesor iz chicaga da vidim jel sam ja dobro to sto trazim da idem u afghansitan :)
dobio sam job offer ovaj vikend, slali mi sve aplkacije i medical da doversim ovde.
Jel neko zna kako idu sve ove procedure sa medical, posto ia puno tog da doversim a ne znam ni gde da pocnem, jer mislim da su ranije sve to zaversavali u dubaju ili u fort worth......ako ko zna da mi da neki savet bilo bi mi dobrodoslo :)
KOSOVO
cuj to psiholog te zvao :lol: ... ako ti nije prob, daj nam zakachi te brojeve sa kojeg su te zvali cisto onako da se ne javljamo , :cerek: ,sala mala, ako imas zaljepi nam ovdje da imamo !
teptek1
20.09.2010., 14:03
pozz
U srijedu iz Sarajeva imam let za Kuwait. Juce me zvali da je viza gotova. Pozicija je labor foreman. Tbc test sam zavrsio 3 augusta i od tada sam cekao na vizu. Ima nas mislim 9, a uglavnom su svi soferi.
ZMAJJ.. :)
Hvala ti.. Brojeve imam, i javio sam se.. E hebi ga nisam mail potrazio, pa sad mi bezveze ponovo se javit i traziti mail.... zato sam mislio, ako ko ima e-Mail od reg. iz Tuzle, da bih im poslao moj CV.. hvala...
pozz
U srijedu iz Sarajeva imam let za Kuwait. Juce me zvali da je viza gotova. Pozicija je labor foreman. Tbc test sam zavrsio 3 augusta i od tada sam cekao na vizu. Ima nas mislim 9, a uglavnom su svi soferi.
Sretan put :top: valjda cemo i mi ovih dana :)
nacafaca
20.09.2010., 14:34
A jel ide neki vozac kamiona?
marcus000
20.09.2010., 19:17
Dali je netko imao intervju sa Viktorom iz ARGON RISK MENAGMENTA te dali ima dogovoren sastanak u Italiji u Rimu?
armin332
20.09.2010., 19:56
Cujem neke price da neka firma dolazi u Lukavac da vodi za Afghanistan da li ko zna koja bi to firma mogla biti a znam da Fluor sad posle makedonije dolazi u Bosnu pa kakve su sanse da li je ko sta cuo za to tako sam cuo od jarana da dolaze uskoro u Lukavac....
Tuzlak123
20.09.2010., 21:13
Cujem neke price da neka firma dolazi u Lukavac da vodi za Afghanistan da li ko zna koja bi to firma mogla biti a znam da Fluor sad posle makedonije dolazi u Bosnu pa kakve su sanse da li je ko sta cuo za to tako sam cuo od jarana da dolaze uskoro u Lukavac....
Hmmm ne znam druze, znam da su jos u Skopju. Sura mi ima 29. intervju a poslje njega je jos jedna tura.
Pozdrav,,a da li je to tacan info,,,bio bi ti zahvalan ako bi mi mogao samo kazati ako saznas o kojoj je rijec firmi,:):):)
KOSOVO
ovakav info jos nisam procitao ali kod dyncorpa je svasta moguce ja cekam za OL 3 meseca, a sa kog si mesta sa Kosova posto sam i ja tu
ford focus
21.09.2010., 00:59
pozz
prijatelju sretno i vidimo se ako bog da
a ako me se ne sjecas
da te podsjetim
isli smo zajedno u sarajevo prije 2 mjeseca
ajd sretno jos jednom
Neki su se kartonima približili baniranju, pa samo kao upozorenje...
Neki su se kartonima približili baniranju, pa samo kao upozorenje...
Pa hvala bogu da ste se pojavili... Znaci ima i ko prati sta se sve desava ovde.. pa nije za verovati... Hajde, Moderatoru, nek ti je sa srecom, pa sa lakocom nek ti je... :) :) :)
teptek1
21.09.2010., 09:15
prijatelju sretno i vidimo se ako bog da
a ako me se ne sjecas
da te podsjetim
isli smo zajedno u sarajevo prije 2 mjeseca
ajd sretno jos jednom
a jeboga ti normalno da se sjecam, ma vidimo se sigurno uskoro jer idu jedni srijedom jedni nedjeljom.
nisam ti slao pp reko vidjeces ovdje.
Jedno pitanje za sve i one dole koji su otišli preko Dyncorpa...kako im je tamo u toj firmi i dali dobijaju redovno plaću i plaću onu koju su dogovorili...
schepan mali
21.09.2010., 10:47
cao svima...interesira me pozicija air cargo handler ako neko ovde radi na to pa da napise par stvari ...bio bih zahvalan...pozz
sasa-skopje
21.09.2010., 12:35
pozz
kao prvo, sretno druze. i ja cekam za situ poziciju.
a sada i da se malo pohvalim :-)))) znate da sam pre par meseci potpisao OL. a danas sam dobio po mail da ponovo potpisem OL. i naravno sve to skeniram i vratim. i odma je to dodato mom profilu na dyn corp sajtu. tako da, ... dosao je i moj red (jer nisam bio u prioritetima) pa jos samo malo. po meni, ...... mislim da cemo za najvise 1 mesec SVI otici
sretno svima i vidimo se valjda prvo u dubai (kuvajt)
Deejaybalkan
21.09.2010., 15:51
ovakav info jos nisam procitao ali kod dyncorpa je svasta moguce ja cekam za OL 3 meseca, a sa kog si mesta sa Kosova posto sam i ja tu
Ja mislim da im je ta pozicija "property book specialist" zatrebalo malo urgently pa su me zvali na interview i sve mi spremili brzo, ali i ako sam na web dyncorpa aplicirao, i kad sam interview zaversio iz afghanistana kad su me zvali, opet su me prebacili preko RESALLC za dokumentacije, znaci resallc je izmedju dyncorpa i easterna europe.
meni su stavli 15 october kao starting date, ako uspem da zaversim sve medicals za to vreme :) inace vec sam poceo medical da doversavam, a to sve ovde na kosovu, i sam. posto idem direktno.
cedevitaa
21.09.2010., 17:11
NOVI SAM CLAN.HTIO BIH POSTAVITI NEKOLIKO PITANJA CLANOVIMA KOJI IMAJU ISKUSTVO SA ZAPOSLENJEM U AFGANISTANU PREKO FLUOR-a.POZVAN SAM NA RAZGOVOR U SKOPLJE 29. SEPTEMBRA I HTIO BIH PITATI CLANOVE DA MI POMOGNU STA OD NAVEDENIH DOKUMENATA MORAM POSLATI E-MAIL-OM NA NJIHOVU ADRESU I KAD JE TO KRAJNJI ROK?.DOBIO SAM POZICIJU VAREHOUSE KUHINJE.DA LI NEKO ZNA STA OBICNO PITAJU NA TOM INTERVJUU I NASTA DA OBRATIM PAZNJU?. ZAHVALJUJEM
NOVI SAM CLAN.HTIO BIH POSTAVITI NEKOLIKO PITANJA CLANOVIMA KOJI IMAJU ISKUSTVO SA ZAPOSLENJEM U AFGANISTANU PREKO FLUOR-a.POZVAN SAM NA RAZGOVOR U SKOPLJE 29. SEPTEMBRA I HTIO BIH PITATI CLANOVE DA MI POMOGNU STA OD NAVEDENIH DOKUMENATA MORAM POSLATI E-MAIL-OM NA NJIHOVU ADRESU I KAD JE TO KRAJNJI ROK?.DOBIO SAM POZICIJU VAREHOUSE KUHINJE.DA LI NEKO ZNA STA OBICNO PITAJU NA TOM INTERVJUU I NASTA DA OBRATIM PAZNJU?. ZAHVALJUJEM
prijatelju, samo da znas, na taj interwiev ne mozes otici ako nisi odgovorio dva mail-a koja su ti oni prethodno poslali. S tim mailovim potvrdjujes da prihvatas sve uslove i propise njihove kompanije vezano za zaposlenje, edikaciju, treninge itd. I kad to uradis tek ti onda salju mail sa potrebnim dokumentima da ih sto scaniras sto isprintas ili vec... toliko... mislim neznam kako drukcije da odes. Barem je u mom slucaju tako bilo... ko misli da grijesim slobodno nek me ispravi. vpozz
Mentor25
21.09.2010., 17:50
Evo sta je meni doslo prosle godine.
Thank you for your interest in Fluor. Beginning the morning of Oct 15th we would like to meet with you and conduct a brief interview. (We are only meeting with pre-selected applicants) Should you be selected for training we will begin United States Government project training. (The training sessions are voluntary and completion of the training sessions DO NOT guarantee employment with Fluor)
If scheduled for training, expect to be in Tuzla for approximately 1 week. Once you complete the US Government project training and if you satisfactorily meet all other contingency requirements, you may be selected for a position with Fluor. Should you receive an offer, be prepared to deploy immediately after. Please have money to provide your own meals during this time.
Please note: this is not a recruiting event. We will only meet with candidates that have been selected. Any additional persons will be asked to leave. Please do not bring friends or family members.
Should you be interested in meeting with us, all of the following items will be required when you arrive for your interview.
*You must hold a passport from your home country, it must not expire for a minimum of 12 months and have at least 4 blank pages;
*You must bring a certified 7 year police check and have it Officially Translated into English (bring both copies);
*2 color copies of your passport;
*1 color copy of a picture ID from your home country (Driver’s License, Country ID);
*2 Clear color scanned passport size photos with a WHITE background;
*1 Clear scanned copy of Degree Certificate – High School or University, translated into English;
*Contact Information (mobile #).
In the event you are offered a position with Fluor; you will be also need the following items:
*Mother’s Full Name;
*Emergency contacts info (names, addresses, phone #’s);
*Candidates that are extended an offer are eligible to participate in a benefit plan which includes dependent coverage. If you wish to enroll your dependents; you must bring copies of their birth certificates; also officially translated into English;
*Please bring a document issued from your bank with your personal banking information (SWIFT) for Direct Deposit; your bank must accept deposits in US Dollars.
Please print and complete the attached documents and bring with you to Tuzla. Please write neatly and in English.
Kind regards,
Melissa Morales
Talent Acquisition Group
FGG Recruiting
Fluor Corporation
One Fluor Daniel Drive
Sugar Land, Texas 77478-3899
(281)263-8895 ofc
(281)263-1281 fax
melissa.morales@fluor.com
http://www.WorkAtFluor.com
Mentor25
21.09.2010., 17:53
a par dana prije i ovo:
Thank you for your interest in employment with Fluor. Your resume has been sent to a Fluor Manager for review. Please follow the steps below to submit an Employment Application at this time. Failure to return the application within 7 days will indicate 'no interest' on your part.
To complete the form:
Click on the attachment or download, depending on your Internet Service Provider.
Complete the form and click save to submit the form. Save automatically saves it into our database.
As part of Fluor's application process, please complete the attached Race/Gender Self-ID form. This information is used for government reporting purposes.
To complete the form:
Click on the attachment or download, depending on your Internet Service Provider.
Complete the form and then click save to submit the form. Save automatically saves it into our database.
NOTE: You need to turn off any pop-up blockers and may need to delete your temporary internet files before you can open the attachments.
Thank you for your time.
You will be contacted if you are selected for an interview.
EMPLOYMENT APPLICATION
Race/Gender Self-Identification Form
Ne znam da li se ista promijenilo u medjuvremenu ?
Mentor25
21.09.2010., 17:58
Jedno pitanje za sve i one dole koji su otišli preko Dyncorpa...kako im je tamo u toj firmi i dali dobijaju redovno plaću i plaću onu koju su dogovorili...
Prijatelji sto rade za njih se ne zale, dobijaju onoliko koliko su potpisali, plata im je svakih 28 dana.
a par dana prije i ovo:
Thank you for your interest in employment with Fluor. Your resume has been sent to a Fluor Manager for review. Please follow the steps below to submit an Employment Application at this time. Failure to return the application within 7 days will indicate 'no interest' on your part.
To complete the form:
Complete the form and click save to submit the form. Save automatically saves it into our database.
As part of Fluor's application process, please complete the attached Race/Gender Self-ID form. This information is used for government reporting purposes.
To complete the form:
Complete the form and then click save to submit the form. Save automatically saves it into our database.
NOTE: You need to turn off any pop-up blockers and may need to delete your temporary internet files before you can open the attachments.
Thank you for your time.
You will be contacted if you are selected for an interview.
EMPLOYMENT APPLICATION
Race/Gender Self-Identification Form
Ne znam da li se ista promijenilo u medjuvremenu ?
bravo majstore o tome sam i govorio. ovo je prvi mail koji ti dodje sa dva attachmenta sa kojima ulazis u njihov data base a posle ti dodje onaj sa potrebnim dokumentima pozz
cedevitaa
21.09.2010., 18:05
HVALA......DA LI MOGU DA TI POSALJEM STA JE MENI STIGLO ?
cedevitaa
21.09.2010., 19:05
Hmmm ne znam druze, znam da su jos u Skopju. Sura mi ima 29. intervju a poslje njega je jos jedna tura.
Da li je moguce dobiti kontakt neki tvoga suraka? bio bih zahvalan
Prijatelji sto rade za njih se ne zale, dobijaju onoliko koliko su potpisali, plata im je svakih 28 dana.
Hvala prijatelju za info,pozdrav iz Slav.Broda...:top:
DoubleB
22.09.2010., 10:04
cedevitaa,
na mail im moras poslati samo reference letters (na engleski) i kopiju diplome (na engleski) kako bi dokazao da imas iskustva za posao za koi su te zvali (za koji si aplicirao).
sve ostale dokumente trebas otprintati i popuniti crnom olovkom osim 2 koja moras popuniti u wordu i otprintati.
kad posaljes reference dobices onaj drugi mejl za Race/Gender Self-ID form i neki drugi link ali to popunjavas online.
pre intervjua dobices i novi mejl kako da poredis dokumente.
ovde imamo mnogo novih članova šta sad da radimo mi stari koje nece fluor
armin332
22.09.2010., 22:31
Candidate Withdraw OVO MI PISE NA FLUOROVOJ STRANICI STA BI TO MOGLO DA ZNACI DA LI MI KO MOZE RECI!!!???
redondo72
22.09.2010., 23:02
Slučajno si kliknuo na "withdraw" i povukao aplikaciju na tu poziciju. Klikni ponovo za par sati na "re-activate" da ponovo apliciraš.
vecamostar
22.09.2010., 23:57
vidim da se vi spremate godinama ali ima li sanse da i ja stignem se prijaviti ? mislim koliko vremenski je vama trebalo da obavite sve to ?
hvala unaprijed
vidim da se vi spremate godinama ali ima li sanse da i ja stignem se prijaviti ? mislim koliko vremenski je vama trebalo da obavite sve to ?
hvala unaprijed
Neki se spremaju koju godinu ali uglavnom jer nisu imali sreće da ih firme zovu.mog prijatelja je Fluor zvao tačno 7 dana nakon registracije na njihovom sajtu a u Avg.je bio nakon mesec dana,a neke ljude ne zovu po godinu dana.Ima tu nešto u CV a i u sreći.jer ja i taj drug imamo skoro isti CV još ja imam neke jače kvalifikacije(diplome)a njega zvali nakon 7 dana a mene 4 meseca nisu u Fluor.Ali zato me Dyn zvao nakon 10 dana,samo je do sreće i CV.Neki raspon vremena da te zovu je od 3-9 meseci uglavnom.pozz i srećno.:top:
vecamostar
23.09.2010., 13:39
Neki se spremaju koju godinu ali uglavnom jer nisu imali sreće da ih firme zovu.mog prijatelja je Fluor zvao tačno 7 dana nakon registracije na njihovom sajtu a u Avg.je bio nakon mesec dana,a neke ljude ne zovu po godinu dana.Ima tu nešto u CV a i u sreći.jer ja i taj drug imamo skoro isti CV još ja imam neke jače kvalifikacije(diplome)a njega zvali nakon 7 dana a mene 4 meseca nisu u Fluor.Ali zato me Dyn zvao nakon 10 dana,samo je do sreće i CV.Neki raspon vremena da te zovu je od 3-9 meseci uglavnom.pozz i srećno.:top:
hvala hvala :) da li mozda znas do kada dyncorp ostaje u tuzli i da li moram licno da odem tamo ili da posaljem CV na neki mail pa da idem nakon poziva ili ? Ni jedno ni drugo nije problem. Imam kontakt telefone da se javim Daliboru ili Erminu ?
tasmanian_de_vi
23.09.2010., 15:08
hvala hvala :) da li mozda znas do kada dyncorp ostaje u tuzli i da li moram licno da odem tamo ili da posaljem CV na neki mail pa da idem nakon poziva ili ? Ni jedno ni drugo nije problem. Imam kontakt telefone da se javim Daliboru ili Erminu ?
nazoves dadu ili ermina, pitas za mail i posaljes im CV, oni su u tz jos neko vrijeme( min 2 mjeseca), ali bolje je ako si u mogucnosti da odes
prevodioc
23.09.2010., 15:44
Obavijestenje za sve one koji pokusavaju da dobiju posao u Fluor-u.
Fluor ostaje u skoplju do 9.10.2010 tako da ce u narednom periodu zvati samo CRAFT pozicije do daljneg sa mogucnosti da se napravi jos jedna grupa food i warehuose workera. U Tuzlu ne planiraju doci do daljnjeg osim u slucaju da dobiju direktivu od CM - HR osoblja iz USA.
Svima koji se nadaju pozivu sretno.
P.S
Samo uporni idu.
ima li iko neki broj telefona u makedoniji iz MPI ili direktno u DynCorp, hvala !!!
Pozdrav svima,radim u Af-u za par dana vracam se kuci na odmor,molio bih da mi se jave na PP ljudi iz Fluor-a koji vec rade tamo,zanima me obilazak Dubai-a u Dubai-u sam za 6 dana pozzz svima budite hrabri i uporni ako udjete u system u zlatnom dobu ste pozzz
vecamostar
24.09.2010., 03:31
nazoves dadu ili ermina, pitas za mail i posaljes im CV, oni su u tz jos neko vrijeme( min 2 mjeseca), ali bolje je ako si u mogucnosti da odes
Tack so micke tasmanian ! il ti hvala velika po naskem:D
Filip1986
24.09.2010., 05:23
sta je ovom sa vize bre luge ? cekao sam vec 3 ipol mjeseca ? jel sta ima nesto novo oko toga ? jel zna neko kad ce ici ta grupa MWR Technicians ?
bernard7
24.09.2010., 09:21
To All Future Sentinel-SMG Owner/Contractors:
Subject: Investment/Ownership
How are things going today? Hope everyone is doing well! I am approaching this new and exciting venture in a completely NEW WAY! If you haven't already heard, Sentinel-SMG now has an International office in Manila, Philippines, as we have found through much global research, and market tests, that this is a ripe market for our services in Southeast Asia. If you want to get in on the ground floor of a great opportunity with Sentinel-SMG, we are searching for good guys that want to be involved in day to day operations of the company that want to make a small investment. This is going to be a true "EMPLOYEE OWNED COMPANY" and everyone will have a vested interest, and get a great return on their investment. The investment would only be $2,000, but the more you choose to invest, the more your vote will count during meetings where we decide critical operations. This will be written into the LLC Operating Agreement and the Company BYLAWS. Like I have told Brick, "This is not the Adam Ross Show", and I have a desire to share in the great success that Sentinel Security Management Group LLC will become.
All who are interested, send me your questions and thoughts.
Best Regards,
Adam Ross
mail od Adama Rossa kojega je netko to spomenuo da traži ljude i koji su bili skeptici...nakon ovog maila u kojem dotični traži lovu pitam se koliko je netko spreman učinit takvo što i dat lovu na ne neviđeno...
ClaymoreST
24.09.2010., 13:06
To All Future Sentinel-SMG Owner/Contractors:
Subject: Investment/Ownership
How are things going today? Hope everyone is doing well! I am approaching this new and exciting venture in a completely NEW WAY! If you haven't already heard, Sentinel-SMG now has an International office in Manila, Philippines, as we have found through much global research, and market tests, that this is a ripe market for our services in Southeast Asia. If you want to get in on the ground floor of a great opportunity with Sentinel-SMG, we are searching for good guys that want to be involved in day to day operations of the company that want to make a small investment. This is going to be a true "EMPLOYEE OWNED COMPANY" and everyone will have a vested interest, and get a great return on their investment. The investment would only be $2,000, but the more you choose to invest, the more your vote will count during meetings where we decide critical operations. This will be written into the LLC Operating Agreement and the Company BYLAWS. Like I have told Brick, "This is not the Adam Ross Show", and I have a desire to share in the great success that Sentinel Security Management Group LLC will become.
All who are interested, send me your questions and thoughts.
Best Regards,
Adam Ross
mail od Adama Rossa kojega je netko to spomenuo da traži ljude i koji su bili skeptici...nakon ovog maila u kojem dotični traži lovu pitam se koliko je netko spreman učinit takvo što i dat lovu na ne neviđeno...
Ljudi ovo su totalne pizdarije jer nijedna kompanija ne traži lovu! Svi koji su prije tražili lovu skupili bi se i nestali, pa ih vi tražite... Preporučam da se nitko ne obazire na ovakve pozive bilo koga, bilo koje tzv.kompanije jer možete samo izgubiti a dobiti neće ništa. Stvarno mi je dosta više tih ljudi (scam PSC's) koji kao nude svašta a još ti traže lovu da bi te pokrali.
Jedan takav tip je i Kevin James iz HCT-a (Hostile Control Tactics).
pozdrav iz Tuzle ima li iko ikakvih novosti kakve su plate kod Dyn Corp-a
schepan mali
24.09.2010., 16:48
moze neko da mi posalje neki funkcionalan CV za fluor na pp za warehouse il slicno?
redondo72
25.09.2010., 08:44
Fluor sad zapošljava ko blesav. Zovu i Bosance na intervju u Makedoniju. Aplicirajte, ima šanse da vas pozovu ako ste zanatlija. A plate i uslovi samo takvi. Juče sam čekao druga na aerodromu, došao na odmor. Jao koji uslovi. Odmor od 14 dana na svaka tri mjeseca, plata 49 000$, a za svaki odmor daju 1800$ za kartu i 700$ za troškove puta. Pa na qrcu bi skakao za tu lovu ako treba.
Nego, da li neko zna ima li pozicija u DynCorpu. Ja jurim kod njih.
pozdrav iz Tuzle ima li iko ikakvih novosti kakve su plate kod Dyn Corp-a
lista plata je bila ovde negde ali ko zna na kojoj je strani.Idi na slobodni net kad uđeš klikni na temu foruma posao a kada tu uđeš klikni na temu dyncorp na prvoj i drugoj strani tog foruma ti je lista plata.pozz
vecamostar
25.09.2010., 14:05
moze neko da mi posalje neki funkcionalan CV za fluor na pp za warehouse il slicno?
Aj care ako ti neko posalje CV prosljedi ga i meni. Hvala
Soda men
25.09.2010., 14:33
Fluor sad zapošljava ko blesav. Zovu i Bosance na intervju u Makedoniju. Aplicirajte, ima šanse da vas pozovu ako ste zanatlija. A plate i uslovi samo takvi. Juče sam čekao druga na aerodromu, došao na odmor. Jao koji uslovi. Odmor od 14 dana na svaka tri mjeseca, plata 49 000$, a za svaki odmor daju 1800$ za kartu i 700$ za troškove puta. Pa na qrcu bi skakao za tu lovu ako treba.
Nego, da li neko zna ima li pozicija u DynCorpu. Ja jurim kod njih.
Mozes li nam ovo malo bolje docarati.....hvala.
schepan mali
25.09.2010., 17:05
nece jos niko da posalje ,verovatno oni koji su bili voljni da pomognu otishli su s foruma..ostali su samo mucenici....ako iskopam nesto s neta poslacu ti
redondo72
25.09.2010., 18:39
Poslao sam vam obadvojici formu CV-a preko koje je otišlo puno ljudi. I nećemo da se vređamo.
schepan mali
25.09.2010., 19:13
nije receno to u svrhu uvrede vec svi sto smo ostali ovde , nismo dole da radimo, zato sam rekao mucenici ,hvala puno za cv....
teptek1
25.09.2010., 20:41
LG4 FN Labor Foreman Welcome Aboard!
You have been hired for the position indicated. An HR representative will be contacting you if additional new hire paperwork is needed.
pozz iz Kuwaita evo sta sada pise na profilu. Viza je bila gotova 15.09. a taj dan se pojavio RMC Revised na Upload documents, i to je zadnji dokument koji je dodan na profil.
You have been hired for the position indicated. An HR representative will be contacting you if additional new hire paperwork is needed.
pozz iz Kuwaita evo sta sada pise na profilu. Viza je bila gotova 15.09. a taj dan se pojavio RMC Revised na Upload documents, i to je zadnji dokument koji je dodan na profil.
kralju jeli ovo Dyncorp ili Fluor! Ajd pozz i sretno!
kralju jeli ovo Dyncorp ili Fluor! Ajd pozz i sretno!
Mislim da je sigurno Dyncorp, he,he. Na brzinu sam postavio pitanje, ajd sretno opet!
hego daj nam reci sta se radi fole, pregledi, obuka ili vec sta ima jos... da li treba bas 500USD ponijeti ili moze i manje. Koliko ces ostati tu ! Eto opet na brzinu :)
vecamostar
26.09.2010., 11:43
Redondo i Schepane RESPECT! i THX!
_Niho Tz Boy_
26.09.2010., 15:46
Poslao sam vam obadvojici formu CV-a preko koje je otišlo puno ljudi. I nećemo da se vređamo.
Jel moze ta forma i meni braca ako nije neki problem HVALA ....pozzz
schepan mali
26.09.2010., 15:51
redondo hvala brate....
zmijugic
26.09.2010., 16:00
i ja bi na listu za primit formu :top:
Pozdrav svima!
Jel neko zna koja je firma danas u Sarajevu primala security pozicije za Afghanistan? Danas mi je rodjak prosao na razgovoru ,treba da leti do kraja sedmice .Plata je 3500 $ mjesecno ,godisnji je svakih 6 mjeseci .Kaze da ga je ispitivao neki Matt,a glavni u toj firmi je Hussein Hutwa.Dobro bi mi dosla bilo kakva informacija.
Traze vojno iskustvo,neke certifikate o poznavanju exploziva,mina itd,regruter mu je rekao da ce izlaziti iz kampa,i dosta vremena ce spavati van kampa,da ce dosta pjesaciti itd.
Ako ima ko bilo kakvu informaciju o tome bio bi mu zahvalan.
PS: Od sutra isti regruteri ce biti smjesteni u Tuzli
ClaymoreST
26.09.2010., 20:43
Pozdrav svima!
Jel neko zna koja je firma danas u Sarajevu primala security pozicije za Afghanistan? Danas mi je rodjak prosao na razgovoru ,treba da leti do kraja sedmice .Plata je 3500 $ mjesecno ,godisnji je svakih 6 mjeseci .Kaze da ga je ispitivao neki Matt,a glavni u toj firmi je Hussein Hutwa.Dobro bi mi dosla bilo kakva informacija.
Traze vojno iskustvo,neke certifikate o poznavanju exploziva,mina itd,regruter mu je rekao da ce izlaziti iz kampa,i dosta vremena ce spavati van kampa,da ce dosta pjesaciti itd.
Ako ima ko bilo kakvu informaciju o tome bio bi mu zahvalan.
PS: Od sutra isti regruteri ce biti smjesteni u Tuzli
Reci mi prika usput samo, zašto nisi pita rođaka za informaciju ako je on proša?
Reci mi prika usput samo, zašto nisi pita rođaka za informaciju ako je on proša?
Zato jer mu regruter nije rekao kako se firma zove...vec samo da im se neki glavni baja zove Hussein Hutwa.Regruter Matt mu je rekao uslove,plata godisnje ,ali eto ponadao sam se da na ovom forumu ima neko ko mozda zna nesto vise o tome:)
ClaymoreST
26.09.2010., 21:09
Zato jer mu regruter nije rekao kako se firma zove...vec samo da im se neki glavni baja zove Hussein Hutwa.Regruter Matt mu je rekao uslove,plata godisnje ,ali eto ponadao sam se da na ovom forumu ima neko ko mozda zna nesto vise o tome:)
Ako je potpisiva ugovor mora vidit koja je firma. Stvarno nije meni jasno a vjerovatno ni drugima doć na razgovor a da ne pitaš od koga dobijaš posao i prihvatit neku lovu bez da se informiraš o osnovnim informacijama kompanije.
H4N1C4R
26.09.2010., 22:03
e ovak.. pozdrav svima... imam jedno pitanje... da li se moguće zaposliti u nekoj od navedenih firmi bez imalo iskustva? naime, ja sam trenutno 3. godina faksa, studiram strojarstvo... nisam završio faks, imam još dosta toga... imam li ja kakve šanse za dobivanje posla?
hvala
Pozdrav svima . Dali se iko vratio iz Kuwait-a jer nije prošao ljekarski test dole. I ako neko zna šta se sve radi dole ž
Hvala
browser
27.09.2010., 09:30
Za ove nove koji nemaju informacije o slobodni(DOT)net, forumHr ne dozvoljava ostavljanje direktnog linka ka tom forumu, ali imate ovdje:
http://www.elitesecurity.org/t315474-3-Posao-Iraku-ili-Avganistanu
Pročitaj post korisnika wireshark i slijedite link. Nemojte odmah vatati telefone.
Pozz!
denijob
27.09.2010., 13:08
Ljudi ako ima neko ko je prosao preglede u kuvajtu ili sad po novom u dubai neka napise sta sve konkretno proveravaju . Pozdrav
prevodioc
27.09.2010., 14:13
E znam sve o tome ali samo preko PP.
Radi se o DSS firmi. Ovaj HUssein je vlasnik i Jordanac je a Matt Yankins je iz USA tacnije Kanzas.
Radi se o DSS firmi. Ovaj HUssein je vlasnik i Jordanac je a Matt Yankins je iz USA tacnije Kanzas.
pa kralju daj podani nam link da i mi ostali pogledamo o cemu je rijec
denijob
27.09.2010., 14:46
prevodioc imas PP
Vidim da ste puno vas nervozni zbog viza... Kad sam ja aplicirao za posao na Cruise Ship, CCL, regrutacija je pocela u junu, 1999... Offer leter sa pozicijom sam dobio 11 Oktobra 1999, Employment Letter sam dobio 17 maja 2000. U pismu je pisalo da se trebam javiti na taj i taj brod 31 augusta 2000... :):):).. I sad kazete da nemate strpljenja...??? A nije bilo rec o Afgh/Iraq-u.. vec o zaposljavanju na " placenom odmoru" :) :) :) .....
Zato, strpite se i "have some quality time" sa familijom :).. Puno srece svima.... I da nas posere neka ptica..:) "sreca nasa sto KRAVE ne lete po drvecu" :):)
denijob
27.09.2010., 15:37
prevodioc imas PP
Ljudi ako ima neko ko je prosao preglede u kuvajtu ili sad po novom u dubai neka napise sta sve konkretno proveravaju . Pozdrav
O tome je već često pisano proveravaju kompletnu mokraću i krv,tj. test na droge,ekg srca,slikanje pluća,kolesterol,(alt,ast,gama) jetreni enzimi,zubi moraju biti odlični,sluh,vid,pritisak mora biti ok to je otprilike to.pozz i srećno:top:
dragan07
27.09.2010., 17:22
Druze ako imas mail adresu ili nesto drugo gdje se moze ostvariti kontakt postavi pa da paliciramo. Hvala!!!
Imas pp
master1
28.09.2010., 07:42
Vidim da ste puno vas nervozni zbog viza... Kad sam ja aplicirao za posao na Cruise Ship, CCL, regrutacija je pocela u junu, 1999... Offer leter sa pozicijom sam dobio 11 Oktobra 1999, Employment Letter sam dobio 17 maja 2000. U pismu je pisalo da se trebam javiti na taj i taj brod 31 augusta 2000... :):):).. I sad kazete da nemate strpljenja...??? A nije bilo rec o Afgh/Iraq-u.. vec o zaposljavanju na " placenom odmoru" :) :) :) .....
Zato, strpite se i "have some quality time" sa familijom :).. Puno srece svima.... I da nas posere neka ptica..:) "sreca nasa sto KRAVE ne lete po drvecu" :):)
Tako je...a s obzirom da Logcap IV traje do 2017 godine,ima jos dosta posla ovde za sve,i baze se prosiruju, a ne smanjuju...dolazi jos vojske....strpljivo samo...
dragan07
28.09.2010., 08:14
Imas PP molom te procitaj.
vecamostar
28.09.2010., 14:13
Pocelo je ! Mostar pozdravkica, good morning Afganistan :D
Jel neko zna sta znaci to LG4 FN pored naziva pozicije.... pretpostavljam da je to FN - foreign national al me taj LG4 malo buni :)
Urban84
28.09.2010., 15:15
Pozdrav svima,
Ja sam novi u forumu, inace sam iz Makedonije, Tetovo po precizno.
Imam 26 god, i diplomiran sam u fakulteta Biznis Administracije, i sada sam u masteru po Management i Marketing (imam jos 4 ispita i tezu).
Momentalno radim u kancelarija za megunarodne sorabotke u Drzavni univerzitet ovde u Makedoniju (iz avgust 2009-do sada), a imam i neki 4 i po mjeseca Log Cap experience sa Ecolog-om u Afghanistanu ( Person of Contact-Laundry). Bio sam u interview sa Resallcom u kumanovo u 6ti mjesec i bio mi ponudeno Administrative Assistant pozicija, ali megutim, do dan danas nemam Offer Letter. Jel moze neko da mi daje neki savet kako da dolazim do ovi od Fluora, ima li nekakav sample od CV jer ja sam pratio mnogobrojni aplikacije al za niko od nih nisam dobio neki odgovor ili kontakt... ps Angliski znam u advanced level, i imam megunarodno iskustvo, al nikako da dodjem do intervju...
Hvala iznapred.
brcak81
28.09.2010., 16:28
zdravo drustvo ...novi sam ovde na forumu al vec odavno pratim zbivanja u vezi poslova za razne organizacije i tako to...................ja sam vec kao dobio posao za DayneCorp i dobio sam posao magacinera i podpisao sam pred ugovor ili je to glavni ugovor nesto nesto siguran al ...........pitam jer su nam rekli da sad samo cekamo VIZE pa bih pitao one koji bih to mogli znati koliko od prilike se cekaju te vize thx
Jel neko zna sta znaci to LG4 FN pored naziva pozicije.... pretpostavljam da je to FN - foreign national al me taj LG4 malo buni :)
LG 4 ti znači logcap 4 to ti je logistika 4 projekat kom ta pozicija pripada ništa bitno FN je oznaka da je pozicija za stranca sve u svemu nebitno.
butterfly8
28.09.2010., 16:40
svi mi koji cekamo DI da nas pozove smo 'rezervni igraci'...sedimo na 'klupi' i cekamo da nas pozovu kako se koje mesto oslobodi ...samo sto za to vreme dok sedimo i cekamo bez para smo :hekla:
a te price oko praznika i vize vise ne drze vodu... :bicedobro:
zdravo drustvo ...novi sam ovde na forumu al vec odavno pratim zbivanja u vezi poslova za razne organizacije i tako to...................ja sam vec kao dobio posao za DayneCorp i dobio sam posao magacinera i podpisao sam pred ugovor ili je to glavni ugovor nesto nesto siguran al ...........pitam jer su nam rekli da sad samo cekamo VIZE pa bih pitao one koji bih to mogli znati koliko od prilike se cekaju te vize thx
Ne radi se o vizama,pretrpan je tranzit zato ćeš čekati,vize inače preko Dubaia se dobiju za 7 dana preko Kuwaita nešto oko mesec se čeka ali nisu vize u pitanju nego smeštajni kapaciteti u tranzitu tako da šalju one ljude koji su dobili pozicije koje su hitne,a kasnije kako se bude čistilo će ostali ići.ima ljudi koji su na čekanju još od 30.06 znači 3 meseca,ali ne brini za 1-3 meseca si tamo.Oni to kažu da su vize ali za mnoge ljude firma još nije ni poslala zahtev u ambasade jer joj nisu hitni tako kao neki drugi.tako da se dešava paradoks da ljudi čekaju 3 meseca i da nisu otišli a par ljudi koji su tek pre mesec potpisali OL su već otišli.pozz
jasko_tz
28.09.2010., 21:11
Ne radi se o vizama,pretrpan je tranzit zato ćeš čekati,vize inače preko Dubaia se dobiju za 7 dana preko Kuwaita nešto oko mesec se čeka ali nisu vize u pitanju nego smeštajni kapaciteti u tranzitu tako da šalju one ljude koji su dobili pozicije koje su hitne,a kasnije kako se bude čistilo će ostali ići.ima ljudi koji su na čekanju još od 30.06 znači 3 meseca,ali ne brini za 1-3 meseca si tamo.Oni to kažu da su vize ali za mnoge ljude firma još nije ni poslala zahtev u ambasade jer joj nisu hitni tako kao neki drugi.tako da se dešava paradoks da ljudi čekaju 3 meseca i da nisu otišli a par ljudi koji su tek pre mesec potpisali OL su već otišli.pozz
Ja sam recimo dobio vizu, a nema mi jos avionske karte. Ne znam kakva su iskustva ostalih, ali mislim da ako dodje viza treba odmah da slijedi i avionska karta... nesto mi je tu cudno, ali sta da se radi, suti i pusi, nema covjek sta drugo da radi, oni imaju lovu, a mi moramo biti na uzici i "vijerno" cekati.
butterfly8
28.09.2010., 21:47
Ja sam recimo dobio vizu, a nema mi jos avionske karte. Ne znam kakva su iskustva ostalih, ali mislim da ako dodje viza treba odmah da slijedi i avionska karta... nesto mi je tu cudno, ali sta da se radi, suti i pusi, nema covjek sta drugo da radi, oni imaju lovu, a mi moramo biti na uzici i "vijerno" cekati.
mislim da kad dobijes vizu imas rok od 1 mesec da udzes u zemju :ne zna:
:top:
vecamostar
28.09.2010., 22:26
pekar, lekar, apotekar mogao bih biti ja... samo me primi hehe:D
KIKO KUMANOVO
28.09.2010., 22:46
Druze tata mi je na pregledi u dubai..znaci preglede su detaljni..zubi,vid,sluh,pritisak,sheker....sve sve.
Drugo je sve odlicno hotel hrana..zavrshis te preglede i ondak si slobodan ceo dan shetaj
pozz i sretno svima
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.