View Full Version : Shins - Chutes Too Narrow
anch_io
24.08.2003., 12:42
Chutes Too Narrow. Novi album. Dobar je. Nabavite ga kod vaseg omiljenog filesharera (jer tesko da ce doci u nase ducane - sub popa ovdje vise skoro i nema)
Vec kad smo kod sub popa... Constantines - Shine a Light je isto dobar album....dapace...vrlo dobar.....:)
np. shins - saint simon
poceo sam ga jucer navecer skidati. vidjeti cemo, tek sam prve tri stvari skinuo.
anch_io
24.08.2003., 12:48
ja ga skinuh od forka (uuuuu....sto sam faca :D ) prekjucer se pojavio...sad bi ga trebalo biti sasvim dosta na "modroj lasti"
jesi mozda nasao novi b&s?
je, od jucer ga dosta ljudi ima.
ne znam za b&s, nisam ni trazio.
*_spike
11.09.2005., 00:36
Ni po čemu se ne ističu od milijardu indie rock (ili kako je to već sada kul reći) bendova. Dosadni poput mojih opisa egzibicija na toaletu. :zzz:
ccccccc kaj ti znash kaj je muzika :cool:
odi otvori topic the posies i napishi kak su ti kul
*_spike
11.09.2005., 01:31
kLošar kaže:
ccccccc kaj ti znash kaj je muzika :cool:
odi otvori topic the posies i napishi kak su ti kul
Gle, meni su dosadni. Više se zabavljam kada izbacujem ekskrete svog organizma kroz urogenitalnu cijev, nego kad slušam ovaj album. Više se zabavljam gledajući Weather channel (http://www.weather.com/) i prognozu za subsaharsku Afriku. Ma, kvragu, više bih se zabavljao kada bih si nožem pilio komad po komad plodila, nego slušajući ovaj stereotip. Ali, to je moje mišljenje. Meni su i The Decemberists dosadni. I Interpol. I Dredg. Ma, kvragu, u zadnjih par mjeseci mi je sve dosadno, toliko se nafilao kul indie grupa s prefiksom "the", pa mi polako svi počinju ličiti na beskonačne partije Minesweepera u državnoj firmi. ;)
Yo momma...
11.09.2005., 01:52
anch_io kaže:
Novi album. Dobar je. Nabavite ga kod vaseg omiljenog filesharera (jer tesko da ce doci u nase ducane - sub popa ovdje vise skoro i nema)
Jel sam ja to pojmio brkove ili je to odavno izašlo (kod mene ja zapisano: File created: četvrtak, 6. siječanj 2005, 12:55:23 - ah zlatno doba fletrejta) a netko ima malo oveći lag...? :D
Yo momma... kaže:
Jel sam ja to pojmio brkove ili je to odavno izašlo
datum anch_iova posta > 24-08-2003 ;)
ja sam vidio ankiov stari topik o shinsima + čikovo ime u zadnjem postu i već se ponadao koncertu u ksetu:(
Yo momma...
11.09.2005., 13:18
č.i.k. kaže:
datum anch_iova posta > 24-08-2003 ;)
Hvala Čiče, vidjeh, no zajebah... nisam se trebo referirat na ančija nego na spajka koji je momentalno zaostao pa kasni... :D :D
I, sad kad pročitam ovo moje kako sam napisao, skroz se može krivo shvatiti... Jebatga, usred noći nakon par piva... :Pivo: :D
*_spike kaže:
Ni po čemu se ne ističu od milijardu indie rock (ili kako je to već sada kul reći) bendova. Dosadni poput mojih opisa egzibicija na toaletu. :zzz:
:azdaja: :zmaj: :hebemu: vidim da želiš umrijeti bolnom i nasilnom smrću. ne seri mi po šinsima! :mad:
osim toga oh inverted world je bolji od chutesa..
bez obzira shinsi su meni jedan od najsimpatičnijih bendova (oh kako to spajk kaže) kul indie scene:rolleyes: nisu obični i ističu se po mnogočemu, mislim da im se nisi dovoljno posvetio.
sad se vraćam riboflavinima i piridoksinima, hvala lijepo.:o
*_spike
11.09.2005., 16:08
Slušat ćete mišljenje osobe koja post završi s:
quince kaže:
sad se vraćam riboflavinima i piridoksinima, hvala lijepo.:o
:confused:
Ja ne. :cool:
meni shinsi isto nisu baš neka napetost, osim "kissing the lipless".:)
zapravo, nakon par slušanja su me počeli žešće iritirat i na tome je ostalo.
štaš.
*_spike kaže:
Slušat ćete mišljenje osobe koja post završi s:
:confused:
Ja ne. :cool:
neki ovdje i uče....ponekad:zubo:
enivejz..u pravu sam, ne pokušavaj mi narušit vjerodostojnost..i ne proturiječi mi :frajer: :p
:zubo:
Hugh 'n' Pepper
11.09.2005., 22:49
vidjeh, cuh, zaboravih....
quince kaže:
osim toga oh inverted world je bolji od chutesa..
sooo true.
iako, ove sam godine na moru baš dosta slušao Chutes too narrow, i bolji mi je nego prije.
pule :)
12.09.2005., 12:48
elwuss kaže:
sooo true.
iako, ove sam godine na moru baš dosta slušao Chutes too narrow, i bolji mi je nego prije.
da, i meni je ovo ljeto bas sjeo. na pocetku mi nisu bili simpaticni, ali sad su mi bas dragi.. nista preposebno, ali ear-friendly. :)
Rick Lee
12.09.2005., 12:53
čuo sam shinse u seriji tree hill(slično ko felicity)............baš fora.....spomenuli su se fugazi i sparta, jedna junakinja nosi majice na hot water music i the get up kids........eto cool opravdanja za gledanje takve serije
inače meni shinsi sjajni
Ja u toj istoj seriji cuo Holiday od Get Up Kids.
A i zenska je proucavala plejku Milo Goes to College.:)
A Shinse isto volim.
PrittPen
12.09.2005., 13:07
kad sam ja gledala spomenuli su samo X i Cheap Trick. :(
shinsi se spominju i u garden stateu...:kava: i to stari album...:o
kul film mi je to...možda čak većinom zbog shinsa:cerek:
E bas sam doma nasao Flake Music, posve sam zaboravio na njih... ustvari, to su Shinsi prije nego sto su promijenili ime u Shinse :D i jako su dobri
Chutes too narrow vrlo dobar album koji sam puno slusao (cak sam jednom zviznuo posteno s bica na neku pjesmu pri kraju)
oktopod
13.09.2005., 02:14
quince kaže:
shinsi se spominju i u garden stateu...:kava: i to stari album...:o
kul film mi je to...možda čak većinom zbog shinsa:cerek:
Pa i svira Caring Is Creepy i New Slang ako se ne varam. I meni je to kul film. Al mislim da većinom zbog Natalie Portman. :D
anti-person
13.09.2005., 04:44
oktopod kaže:
Pa i svira Caring Is Creepy i New Slang ako se ne varam. I meni je to kul film. Al mislim da većinom zbog Natalie Portman. :D
jest, new slang rastura u sceni u cekaonici... steta sto se film razvodni prema kraju
anch_io
13.09.2005., 09:34
a ima i Iron & Winea u filmu...:)
moose kaže:
ja sam vidio ankiov stari topik o shinsima + čikovo ime u zadnjem postu i već se ponadao koncertu u ksetu:(
ha ha... isto
samo kaj sam ja videl cikov post, pa se zaustavil na njemu :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.