PDA

View Full Version : Taljansko prvenstvo

Ken
26.08.2003., 00:48
Što smatrate..koja momčad ima najviše šanse ove godine>?

ok zaj*** sam ono umjesto neto---> neko ali nema veze :)

evo ja se nadam da bi Milan (dijelom jer sam za Milan ali.. mislim da ima dobru momčad,a dolaskom Kake i vraćanjem Boriella bit će još bolja)

KviKi
26.08.2003., 01:25
Hahahaha...ja sam carobnjak,znam da si glasao za MIlan hahahaha:D

Ken
26.08.2003., 01:55
a ja sma još veći... jesi glaso da će prvak biti neko šesti? karte mi to govore..

Serse
26.08.2003., 12:48
prvo treba vidjet dal ce liga uopce startat.

Galijun
26.08.2003., 14:23
Ja b' htio da moj Chievo upadne medju prva 2 i da ode u Ligu Prvaka, to bi mi bilo veoma drago. Inace, glasujem za Lazio!

robybaggio
26.08.2003., 17:25
Mislim Inter, ali glasao sam za Juventus. Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani...

Serse
26.08.2003., 23:14
najnovije vijesti govore da ce bar 6 klubova podrzati proteste klubova iz druge lige i nece nastupiti u prvom kolu serie a. to su zasad ancona, brescia, chievo, empoli, modena, perugia i sedmi klub je skoro sigurno lecce.

Baklja
26.08.2003., 23:30
Svaka čast svima koji to podržavaju (i koji će podržati) :top:

Serse
27.08.2003., 00:09
evo, sad citam da su i razmatrali o prosirenju prve lige na 20 klubova... tjedan dana prije pocetka lige.
ovo je totalni apsurd!! ovako nesto je nezamislivo i u azerbejdjanu, a dogadja se u italiji.
ako ljudi koji su odgovorni za ovu situaciju ne daju otkaz, jedino rjesenje za njih je snajperom medju oci.

doondo
27.08.2003., 00:47
Ajmo rosso-neri!!!!!!

Bak
27.08.2003., 08:34
Nadam se Juventus,samo im je ove godine prioritet osvajanje lige prvaka.Jos na kraju bude da ne budu nista osvojili!

Ken
28.08.2003., 01:09
doondo tako treba ! :)

a sta cete kad nogomet uItaliji konroliraju Milan,Inter i Juventus....
cak i "veliku" Romu mogu zaj**** u čemu god hoće...

steve-o
28.08.2003., 12:43
Juve! Nedved i ekipa nemaju konkurencije u Italiji!

$Ivan_Ivan$
28.08.2003., 19:50
cak i "veliku" Romu mogu zaj**** u čemu god hoće...

Mogu je zaj****, ali je nemogu dobit..:D :D

fritz von achtung
28.08.2003., 22:59
Kad bi se Milan konačno riješio onog papka Ancelottia i dobio nekog trenera koji nije takav oportunist i ziheraš, bio bih siguran da će Milan opet biti prvak. Ovako, opet bi ga mogao sjebati Juve, kojeg baš ne volim, ali on je uz Milan jedini veliki talijanski klub. Roma i Lazio su solidni, ali niti po snazi, ni po utjecaju, ni po organizaciji ni kvaliteti se ne mogu mjeriti s njima. O Interu, naravno , mislim sve najgore. Takvih gubitnika europski nogomet još nije imao. Znate onu foru : "Kakva je razlika izmedju Intera i kalodonta? Nikakva- oboje su za zube" ( Na talijanskom : per denti = za zube , a perdenti=gubitnici), a još i ono veliko slovo P koje imaju na dresu a koje je simbol njihovog sponzora Pirellia, je dodatni razlog za sprdnju, jer ih svi zajebavaju da je to ustvari P od Perdenti , a ne Pirelli.

robybaggio
28.08.2003., 23:49
Nazivati bilo koji klub u rangu Intera bezveznim je zaista glupo kad pogledas zaista bezvezne klubove koji trce nasim travnjacima. A Inter je u 90-ima osvojio 3 kupa UEFA. Nije bas ni bezvrijedno...a jos polufinala, finala...Istina u prvenstvu ih ne ide, ali to je zato sto je Juve superjak, a ne zato sto je Inter slab.

fritz von achtung
31.08.2003., 19:00
Robybaggio, nitko ne kaže da Inter nije odlična ekipa. Oni sigurno spadaju medju desetak najvećih europskih klubova uopće. Medjutim, s obzirom kakve ogromne novce troše svake godine na pojačanja i sa kakvim velikim planovima kreću u svaku novu sezonu - njihovi rezultati su mizerni. Kupovali su od Klinsmana do Bergkampa, od Ronalda do Crespa, od Batistute do Vieria i sve to je bilo dovoljno tek za 2-3 mjesto u Serie A ili rezultate u Europi koji ih nisu zadovoljavali. Uzeli su i pravog trenera - vječno drugog Cupera. U talijanskom nogometu prva i najbitnija stvar je osvajanje nacionalnog prvenstva, sve ostalo je manje bitno, osim možda Lige prvaka. Sva Interova finala i polufinala, sve titule viceprvaka njihovim tifozima i financijerima malo znače.
Kad je Šimić prešao iz Intera u Milan, rekao je da ga je fascinirala organizacija Milana, i da se Inter s nijme uopće ne može mjeriti. Dobro, možda se malo uvlačio novim gazdama, ali ja vjerujem da je tako.
Kažeš da je Juve super jak. Zašto je to tako? Inter troši puno više novca od Juveta i Milana , a nikako da ih dostigne. U Interu nešto ne štima - da li je to vladavina Morattia ili nešto drugo nemam pojma ali se nadam da će to i dalje tako ostati. Jebi ga , kad sam zadrti Milanist...

robybaggio
31.08.2003., 19:31
fritz von achtung kaže:
U talijanskom nogometu prva i najbitnija stvar je osvajanje nacionalnog prvenstva, sve ostalo je manje bitno, osim možda Lige prvaka.

Mozda nisam upucen u zbivanja...zar postoji nesto trece(osim kupa koji nitko ne shvaca ozbiljno)? :rolleyes:

Ken
31.08.2003., 21:09
pa čuj osvajanjem lige prvaka dobiješ priliku za osvajanjem interkontinentalnog kupa :)

danas su odigrane utakmice prvog kola.. većina favorita je pobijedila-Juventus,Inter,Roma,Inter... Nadam se da će se i Milan sutra pridružiti toj skupini :top:

fritz von achtung
01.09.2003., 19:15
robybaggio kaže:
Mozda nisam upucen u zbivanja...zar postoji nesto trece(osim kupa koji nitko ne shvaca ozbiljno)? :rolleyes:

Naravno da postoji. Osim Lige prvaka i Scudetta, najbolji talijanski klubovi mogu u sezoni osvojiti i neki od ovih trofeja : Kup UEFA, (do prije par godina i Kup pobjednika kupova), pa Coppa Italia, pa Supercoppa Italiana, pa European Super Cup, pa Intercontinental Cup...
Istina je da najjači klubovi u Coppa Italia igraju sa manje-više rezervnim sastavima i da su oni kojekakvi Super kupovi možda više show nego pravi kup, ali svi ti trofeji nose dvije stvari koje su najbitnije : prestiž i novac.

Gattuso
02.09.2003., 01:44
steve-o kaže:
Juve! Nedved i ekipa nemaju konkurencije u Italiji!

Juve ne igra u 2. norveškoj lizi da nemaju konkurenciju...

Ken
04.09.2003., 22:04
ajme.. vidi picajzle :)
zaboravio i.. sad cemo to pokusat ispravit.. :)

KviKi
05.09.2003., 02:17
Ja mislim da ce biti Juventus...

LAZIO_FAN_ZG
05.09.2003., 15:59
Galijun kaže:
Inace, glasujem za Lazio!
VOLIM TE!

nema sanse da budem objektivna ovdje!!!
PASSANO GLI ANNI E NOI SIAMO SEMPRE I PIU GRANDI!!
LAZIO-OVUNQUE,DOVUNQUE, S E M P R E !!

ne fakat smo dobri:s

robybaggio
05.09.2003., 16:27
Brescia je bolja!!! :cool:

Serse
07.09.2003., 23:24
haha, ovo je previse...
tablica nakon drugog kola serie b.
1. cagliari 3
2. como 3
3. napoli 0