View Full Version : ir na win me
zna li netko gdje se u win me uključuje ir? imam ir serijski spojen, instaliran, no jednostavno nigdje ne mogu pronaći ikonicu preko koje bih ga aktivirala. u win 98 se ta ikonica nalazi u control panelu, no u win me je nema :confused:
nenoXtreme
26.08.2003., 22:03
winME ha..?
nisi li sa drajverima dobila neki softver za baš taj IR dongle?
Trebalo bi bit u Control Panelu, osim ako nije šema da ti se ikona pojavi negdje oko tebe, tek kad imaš drugi IR device u dometu?
TO je slučaj pod win2k al svejedno ima ikona u Control Panelu... :confused:
ne, imam actisysov ir, s kojim je došao cd na kojem su driveri za win 95 i piše da za kasnije windowse driveri ne trebaju.
probala sam uključiti ir na mobitelu, ali ništa se ne događa, jer receptor na kompu jednostavno nije aktivan, a ja nemam pojma kako da ga aktiviram. u control panelu imam wireless link, ali on služi samo za podešavanje nekakvih opcija, gdje da spremi fileove koji dolaze i sl.
da li može biti da su windowsi nisu kompletno instalirani pa da to fali? :confused:
SETRA Samoborček
27.08.2003., 17:02
Pa trebala si dobiti u my computer
folder Infrared recipicient
nenoXtreme
27.08.2003., 17:17
326 kaže:
ne, imam actisysov ir, s kojim je došao cd na kojem su driveri za win 95 i piše da za kasnije windowse driveri ne trebaju.
probala sam uključiti ir na mobitelu, ali ništa se ne događa, jer receptor na kompu jednostavno nije aktivan, a ja nemam pojma kako da ga aktiviram. u control panelu imam wireless link, ali on služi samo za podešavanje nekakvih opcija, gdje da spremi fileove koji dolaze i sl.
da li može biti da su windowsi nisu kompletno instalirani pa da to fali? :confused:
plus moralo bi biti koji port da koristi... (!?)
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.