PDA

View Full Version : Povećanje grudi

sarah_s
08.03.2007., 00:08
za mjesec dana idem povećat grudi.
da li je neka od vas činila ovo što ja planiram te kakva su iskustva,čujem da je vrlo bolno ?!

odajte mi neke korisne savjete ?

educiram se na sve strane,čitala sam dosta po netu i razgovaral sa doctorom ali nikad dosta...

i priznajem malčice se bojim....

x.

Ida Bauer
08.03.2007., 01:39
Nemam iskustva...ali me zanima koliko budeš platila sve zajedno.

Noemi
08.03.2007., 01:45
a da jos jednom promislis, ili odgodis dok ne budes na cistu da znas sto te ceka;)

sarkom
08.03.2007., 04:21
A da ti nam odaš jedan dobar razlog zašto ? i koje implantate namjerava koristiti tvoj estetski kirurg ? Možda bi dobila korisnije savjete ;).
Znaš možda nekej o keloidnoj reakciji:rolleyes: Nadam se da imaš informacije dali je netko u tvojoj obitelji ili ti sklona pojačanim reakcijama na traume??

sarah_s
08.03.2007., 11:41
A da ti nam odaš jedan dobar razlog zašto ? i koje implantate namjerava koristiti tvoj estetski kirurg ? Možda bi dobila korisnije savjete ;).
Znaš možda nekej o keloidnoj reakciji:rolleyes: Nadam se da imaš informacije dali je netko u tvojoj obitelji ili ti sklona pojačanim reakcijama na traume??

nemam pojam ništa o tome?!

objasni!

btw: to mi je želja iz puberteta tak da sam sada odlučila da to definitivno idem napravit

sarah_s
08.03.2007., 11:42
Nemam iskustva...ali me zanima koliko budeš platila sve zajedno.

3000 eura.

sarah_s
08.03.2007., 11:43
a da jos jednom promislis, ili odgodis dok ne budes na cistu da znas sto te ceka;)

tjedan dana ranije ću vjerovatno sve zanti.

zato sam ovdje!

Ida Bauer
08.03.2007., 13:15
3000 eura.

Pa nije ni pretjerano skupo....:top: ...da me nije strah igle:eek: ,a kamoli operacije ja bi isto napravila i prošetala gradom bez grudnjaka u uskoj bijeloj majčici:rofl:

Taroth
08.03.2007., 14:57
cuj... postajem radoznao :o
nesto me zanima... :o
jedno pitanje koje visi u zraku :)

mislim da znas koje

lilika666
08.03.2007., 17:04
Evo da te netko i podrži.
sestra mi je povečala grudi prije godinu dana...
i apsolutno nikakve primjedbe nema, super je zadovoljna...
nemoj sad da te tu zaplaše s nekakvim pričama o silikonu, implantatima i tako, keloidnim reakcijama, bla bla bla...
ako te šta zanima pošalji na privatno...
ona je doktorica, na spec.iz ginekologije je sada tako da je medicinski apsolutno informirana o svemu i svačemu

sarah_s
08.03.2007., 18:22
cuj... postajem radoznao :o
nesto me zanima... :o
jedno pitanje koje visi u zraku :)

mislim da znas koje

misliš veličina?

neću tooo big..
malo veća 3ojka,možda i 4vorka, nemam pojma... rekoa mi je stavit 410mililitara pa sad računaj koliko je ...

sarah_s
08.03.2007., 18:23
Evo da te netko i podrži.
sestra mi je povečala grudi prije godinu dana...
i apsolutno nikakve primjedbe nema, super je zadovoljna...
nemoj sad da te tu zaplaše s nekakvim pričama o silikonu, implantatima i tako, keloidnim reakcijama, bla bla bla...
ako te šta zanima pošalji na privatno...
ona je doktorica, na spec.iz ginekologije je sada tako da je medicinski apsolutno informirana o svemu i svačemu

hvala ti!

malaSjaruna
10.03.2007., 21:25
EJ! KOD KOJEG KIRURGA IDEŠ NA POVEČANJE?
JA ISTO NAMJERAVAM NA POVEČANJE I ZANIMA ME KOJI JE NAJBOLJI. SRETNO NA OPERACIJI, NEMOJ SE BOJATI...STOTINE ŽENA JE VEĆ TO NAPRAVILO I SAD SU SUPER ZADOVOLJNE.:) :) :)

sarah_s
10.03.2007., 22:59
EJ! KOD KOJEG KIRURGA IDEŠ NA POVEČANJE?
JA ISTO NAMJERAVAM NA POVEČANJE I ZANIMA ME KOJI JE NAJBOLJI. SRETNO NA OPERACIJI, NEMOJ SE BOJATI...STOTINE ŽENA JE VEĆ TO NAPRAVILO I SAD SU SUPER ZADOVOLJNE.:) :) :)

ja idem kod Zambelia u Rijeku a za Zagreb sam čula da je odličan Kinčel

sarkom
11.03.2007., 08:21
Ok nisam baš pobornica estetske kirurgije ;) no sigurno da poštujem pravo svakoga na vlastiti odabir kaj će raditi i gdje će trošiti svoju lovu.

Svakako Dr Zambelli u Rijeci je sada prilično inn:rolleyes: osobno sam s njim razmijenila i nekoliko mailova jer je jedan od rijetkih doktora koji se u nas bavi ozbiljno kirurgijom šake.

No neznam zakej mi se postovi tipa malaSjaruna i lilika666:E ćine malo degutantni.:p i bez ikakvog pokriča.

No svakako sara želim ti sve dobro i da previše ne lutaš u potrazi za informacijama pošto si odabrala liječnika budi sigurna da će ti on sve jasno i detaljno pojasniti.Savjete doktorica na specijalizaciji stvarno nemoj uzimati za ozbiljno pogotovo ako je medicinski informirane o svemu i svačemu :rolleyes:

BTW ako imaš malo love viška slobodno mi se javi na PM meni osobno bi mi dobro došlo fali mi nekih par tisuća eura za protezu desne ruke;) :rolleyes:

Za maluSjarunu daj pokušaj u sljedečem postu pisati bez capslocka ;):p

lilika666
11.03.2007., 10:00
Sarkom, a jesi ti možda specijalist kirurg...ili si odslušala patologiju pa si čula za keloidnu reakciju...
Ne znam zašto bih bila degutantna ako sam rekla da mi je sestra na specijalizaciji iz ginekologije i da je operirala dojke i da je zadovoljna...
a napomenula sam da je na ginekologiji iz jednostavnog razloga što žene obično brinu oko dojenja, a s obzirom da bi ona za godinu dana trebala položiti specijalističkji valjda je u ovih 3 i nešto godina na tom odjelu uspjela nešto naučiti o dojkama i dojenju, ili se ne slažeš?
A u svakom slučaju, žena kod odluke na takvu stvar valjda više povjerenja ima, ili bi trebala imati u doktora medicine sa položenim specijalističkim ispitom i ne znam ni sama koliko godina staža nego svakom na forumu ko jednom na tjedan čita doktor u kući ili zdrav život.
Pobornica estetske kirurgije ili ne, odluka o operaciji je individualna stvar,a ako je bila na SPECIJALISTIČKOM pregfledu upućena je u postupak sa silikonskim IMPLANTATIMA i postoperativnom tijeku.

sarkom
11.03.2007., 10:24
Ne nisam specijalist kirurg no imam neko medicinsko znanje pa između ostalog ponešto znam i o keloidnoj reakciji;)U svakom slučaju se slažem da je tvoja sestra sigurno naučilo nešto tijekom specijalizacije no ti se pozivaš na nju a pošto je i ona bila na estetskoj operaciji grudi sigurno da je prisutna blaga doza subjektivizma.;)
Post mi se nikako ne sviđa s obzirom da ti pišeš na takav način da je estetska operacija grudi tak kaj da ideš kod pedikera ili u kozmetički salon na masažu.

Činjenica je da svaka operacija s sobom nosi određene rizike pa je dobro svakog i upoznati s njima.No ponavljam to je sigurno več Dr Zambelli i napravio.
E sada otvoreno je pitaje koliko daleko ide estetski kirurg kod pojašnjavanja mogućih komplikacija.?

Svakako doktor u kući je idelano štivo ;) E sada dali imati više povjerenja u tvoju sestru ili nas laike na forumu je stvarno upitno no moja preporuka bi bila isključivo se držati savjeta estetskog kirurga koji je odabran.

Svakako bilo bi dobro da i tvoja sestra napiše koji post na forumu ako joj to obaveze dozvoljavaju.

lilika666
11.03.2007., 11:38
Evo ovako, pozivam se na sestru jer živim s njom pa valjada i komuniciram s njom.
Nikako ne mislim da je operacija ko otići pedikeru, ali u svakom slučaju ako se netko odlučio na operaciju ne smatram to ničim groznim niti nepromišljenim.
Što se tiče koliko daleko idu esteski kirurzi u objašnjavanju komplikacija, mojoj sestri je bilo vrlo detaljno objašnjeno šta se sve može dogoditi tijekom i poslije operacije, vezano i za zahvat i za anesteziju, ako je potrebno pitat ću ju da mi do detalja napiše šta joj je sve bilo nabrojeno. Zato je ona i odabrala tog kirurga kod kojeg je išla jer je imala povjerenja da će on, ako do ikakve komplikacije dođe, pa kako malo ona moguća bila, on znat ispravno odreagirat i riješit joj to, upravo zato jer u ustanovi gdje ona radi ga prati glas izvrsnog kirurga.
Iskreno, ne mislim da je iti jedna moja izjava bila degutantna ili kriva.
a što se tiče keloidne reakcije, s obzirom da kažeš da imaš ponešto medicinskog znanja onda sigurno znaš da se keloid rješava jednom injekcijom u sam ožiljak.
ja sam keloidnu reakciju imala nakon skidanja madeža tako da znam.

Ako malo bolje pročitaš moj post vbidjet ćeš da moj savijet nije bio da sluša mene odn.moju sestru nego kirurga koji ima specijalistički ispit jer i sebe svrstzavam u kategoriju ljudi koji jednom tjedno čitaju doktora u kući.

bedasta
12.03.2007., 15:14
ja sam cula da je DR.Kincl jako dobar , ja se osobno bojim bilo kakvog odlaska doktoru , a na sami spomen "vađenje krvi" problijedim ko krpa.
nisam protivnik estetskih operacija samo nek su u granicama normale .

hannah_st
27.03.2007., 22:26
Evo ovako, pozivam se na sestru jer živim s njom pa valjada i komuniciram s njom.
Nikako ne mislim da je operacija ko otići pedikeru, ali u svakom slučaju ako se netko odlučio na operaciju ne smatram to ničim groznim niti nepromišljenim.
Što se tiče koliko daleko idu esteski kirurzi u objašnjavanju komplikacija, mojoj sestri je bilo vrlo detaljno objašnjeno šta se sve može dogoditi tijekom i poslije operacije, vezano i za zahvat i za anesteziju, ako je potrebno pitat ću ju da mi do detalja napiše šta joj je sve bilo nabrojeno. Zato je ona i odabrala tog kirurga kod kojeg je išla jer je imala povjerenja da će on, ako do ikakve komplikacije dođe, pa kako malo ona moguća bila, on znat ispravno odreagirat i riješit joj to, upravo zato jer u ustanovi gdje ona radi ga prati glas izvrsnog kirurga.
Iskreno, ne mislim da je iti jedna moja izjava bila degutantna ili kriva.
a što se tiče keloidne reakcije, s obzirom da kažeš da imaš ponešto medicinskog znanja onda sigurno znaš da se keloid rješava jednom injekcijom u sam ožiljak.
ja sam keloidnu reakciju imala nakon skidanja madeža tako da znam.

Ako malo bolje pročitaš moj post vbidjet ćeš da moj savijet nije bio da sluša mene odn.moju sestru nego kirurga koji ima specijalistički ispit jer i sebe svrstzavam u kategoriju ljudi koji jednom tjedno čitaju doktora u kući.
ajde please ako ti se da napisi mi(ili pitaj seku) do kakvih komplikacija moze doci,sta je sa dojenjem jer sam jos cura,i svako koliko se moraju mijenjati. razmisljam da odem ne bojim se boli i patnje hehe sve za ljepotu nego eventualnih komplikacija.ja bi jako male dojkice neku solidnu 2 mozda 3.(sad sam 0 ) koji je dr.najbolji u hr. unaprijed hvala...

Loulou
27.03.2007., 23:09
kažu da užasno boli i da treba par sedmica oporavka.
ma treba biti lud i to sebi prirediti.
pa čovjeće treba ti podosta da i od poroda sebi dođeš.
ne znam, svaka čast ko to može da trpi!

Loulou
27.03.2007., 23:09
cjevčice koje ti vise i curi iz njih...bljak

bibobu
27.03.2007., 23:46
cjevčice koje ti vise i curi iz njih...bljak

Kakve crne cjevcice koje vise i sta curi iz cega:eek:

App poroda, ja sam nakon njega bila totalno fit,nit krvarenja nit bolova:D
Nismo svi isti, zaboga miloga:s

On top...
Ja planiram za godinu dvije, jedini razlog je malo straha, ali cim to rascistim sa sobom bacam se na op.

florenca
28.03.2007., 01:49
moja prijateljica je povećala grudi prije nekih 2 godine

sad ima malo veću trojku što je fakat ok i lijepo i nekuži se da su umijetne, što je vrlo bitno , barem za prvi pogled !!!

ovako; istina je da imaš crne cijevčice kako gospodične navode; uglavnom to su drenovi koji su uvijek ugrađeni nakon svake operacije(male, veće i dr..) eh, moji medicinari amateri:top:
da tih drenova nema to bi bio opći kuršlus , putem njih se sva suvišna tekućina, ako postoji i krv ili pak gnojna tekućina izlazi putem njih van, jer naravno da ne bi bilo zgodno za nam se takovo što zadrži u tijelu , jel tako ???!!!!;)
ona je to doslovce vukla za sobom nekih dva tjedna, nije mogla nikam, malo ju je i to boljelo, ali kada su joj to izvadili sve je biloo ok!
nakon operacije išla je ovim tijeko na preglede, koji su obavezni i naravno isto tako koštaju; prvi tjedan oporavka , svaki drugi dan, iduća dva tjedna dva puta tjedno i tako idućih mjesec dana, zatim je odlazila na kontrolne preglede jedanput mjesečno svaka dva mjeseca i tako unutar te prve godine svaki dr. mjesec na pregled

sada također nakon 2 godine odlazi redovito na preglede

lijepa strana svega je ta što je sada puno sigurnija u sebe, ima više samopouzdanja, oblači što god želi , ne kupuje grudnjake s prokletim umetcima:cool: ,nosi majice bez grudnjaka, sunča se u predivnim badićima u obliku trokutića :p koji nemaju nikakvu potporu(push up):rolleyes: i tako

znam da je prije operacije išla na velike pretrage, razgovarala je s doktorima....znam da nemožeš ti sad staviti bilo koji broj, mislim možeš al se ne preporuča, ako si neka sitna 1 onda ti je maksimum malo veća 3, što je i više nago dobro , za one s dvojčicama;) za njih dolazi u obzir 4 i tako, puno ima ulogu koiko imaš kože oko poprsja i kakva ti je koža i sl.

i ja bih to napravila, al možda poslije poroda, strah me komplikacija a i nemam baš 20 000 kuna koliko je ona platila + svi ti pregledi:o

ah, čekajmo da jave rezultate kako su prošle onih 40 žena na kojim su isprobali novu metodu za povećanje ( presađivanje kože na mjestima gdje je ona višak ; između nogu , guza, trbuh), možda je to manje bezopasno , jer ipak su to žive stanice, tvoje stanice, koje se i prije umetanja prekontroliraju rezonancama i sl....

Loulou
28.03.2007., 09:51
Eto to su ti drenovi...ma ja to nebi trpila...ja sam na carski rodila, pa sam jedva došla sebi, a znam zbog čega sam to radila...a grudi, evo imam viška, hoće ko?

bibobu
28.03.2007., 14:18
Evo pitah frendicu koja je povecala i kaze da nije imala nikakve drenove:confused:
Nosila je 3 tjedna neki rsluk, malo ju je zatezalo i bilo neugodno, bolilo nije!
U bolnici je bila svega tri dana. Radi uredne kontrole, proslo je 9 mj. i kaze da je u biti tek sad zadovoljna, da osjeca da su joj tek sad "sjele"!:D

O ovoj novoj metodi se bas raspitam, meni bi odgovaralo izvaditi malo spekapa napuniti di fali:rofl:

sarah_s
13.11.2007., 21:55
Evo pitah frendicu koja je povecala i kaze da nije imala nikakve drenove:confused:
Nosila je 3 tjedna neki rsluk, malo ju je zatezalo i bilo neugodno, bolilo nije!
U bolnici je bila svega tri dana. Radi uredne kontrole, proslo je 9 mj. i kaze da je u biti tek sad zadovoljna, da osjeca da su joj tek sad "sjele"!:D

O ovoj novoj metodi se bas raspitam, meni bi odgovaralo izvaditi malo spekapa napuniti di fali:rofl:

Napravila sam grudi!!

i jako sam zadovoljna!!!!

Vrcka
11.12.2007., 11:15
Napravila sam grudi!!

i jako sam zadovoljna!!!!

:top: Cestitamo!!!!
Koliko €? Koliko si stavila i koje?

vivien
16.06.2008., 18:42
bok cure,
ako netko zna ili je cuo za najboljeg lijecnika za povećanje neka javi!

valneahana
17.06.2008., 09:08
bok cure,
ako netko zna ili je cuo za najboljeg lijecnika za povećanje neka javi!

dr. Ostojić-plastični kirurg,neznam gdje ima ordinaciju ali jako je dobar,meni je predavao u školi otorinolaringologiju jer je inače i otorinac

kiddo1989
31.05.2011., 20:43
Hej cure zanima me zna li itko išta o povećanju grudi vlastitim salom. Znam da jedna poliklinika u Ri to radi, ali nisam sigurna za Zg...Zanima me cijena i dojmovi nakon itd...

lujzijana
15.09.2011., 09:02
ja sam cula da je DR.Kincl jako dobar , ja se osobno bojim bilo kakvog odlaska doktoru , a na sami spomen "vađenje krvi" problijedim ko krpa.
nisam protivnik estetskih operacija samo nek su u granicama normale .

Ja bih svakako preporučila Polikliniku Maletić. Oduševljena sam njima. Naime, prije 2 tjedna sam bila na povećanju dojki kod njih i sve je prošlo odlično. Već 3. dan nakon operacije sama sam si prala kosu, šetala psa i radila lakše poslove u kući. Sve je odrađeno vrhunski i profesionalno, nisam imala nikakve bolove, a tretman u poliklinici je na zavidnom nivou. A što se cijene tiče - ona je nešto niža nego u drugim Poliklinikama i još je moguće platiti u ratama:)

Qsa
26.10.2011., 01:41
Ja bih svakako preporučila Polikliniku Maletić. Oduševljena sam njima. Naime, prije 2 tjedna sam bila na povećanju dojki kod njih i sve je prošlo odlično. Već 3. dan nakon operacije sama sam si prala kosu, šetala psa i radila lakše poslove u kući. Sve je odrađeno vrhunski i profesionalno, nisam imala nikakve bolove, a tretman u poliklinici je na zavidnom nivou. A što se cijene tiče - ona je nešto niža nego u drugim Poliklinikama i još je moguće platiti u ratama:)

Koliko niza?
I jel ima neka od vas bilo kakve informacije o onoj novoj metodi di ti injekcijama povecaju grudi? bilo je govora o tome u novinama prije nekih god, god ipo da je doslo u zagreb