View Full Version : VIP vs HtMobile
Koju mrežu koristite? Koja je bolja?
Kvaliteta, cijene, servis, popularnost...
SETRA Samoborček
27.08.2003., 12:40
Ja koristim samo vipnet jer imam tamo i vezu, ali pustimo sada to
jednostavno mrzim ht i nikada nebi uzeo HtMobile :bljak:
sezam-picika
27.08.2003., 13:30
isto tako...ne podnostim HT
godzila
27.08.2003., 14:57
isti k....c i jedan i drugi samo je HT za nijansu bolji, takve lopine ne rađaju se svaki dan
ssnjoff
27.08.2003., 17:47
godzila kaže:
isti k....c i jedan i drugi samo je HT za nijansu bolji, takve lopine ne rađaju se svaki dan
potpisujem. al ako ikako mogu skurit nofce negdje drugdje, a ne dat ih HT-u, ondak to učinim. vip daklem.
e, a na koljenima čekam novog fix-operatera.
strijelčic@
27.08.2003., 19:54
Koristim simpu i zadovoljna sam. Koristila sam i vip, ali meni je simpa bolja.
SETRA Samoborček
27.08.2003., 20:01
strijelčic@ kaže:
Koristim simpu i zadovoljna sam. Koristila sam i vip, ali meni je simpa bolja.
svaki cigo svog konja hvali :D:D:D:D:D:D:D
IMF-ovac
27.08.2003., 20:01
O ovome bi mogao napisati knjigu :D
Do prije mjesec dana sam koristio VIP, a sad zbog više sile sam na :bljak: simpi.
Prvi utisci...
Puno bolji signal VIP-a nego :bljak: simpe. Barem je tako izvan većih mjesta.
Preusmjeravanje maila na mob... kod VIP-a mailovi dolaze istovremeno kad i u outlook ako je otvoren.
Kod :bljak: simpe kasne po sat-dva ili uopće ne dođu.
Jedino što je povoljnije kod :bljak: simpe je cijena, skraćeno ukucavanje bona (*123*četrnaestero znamenkasti broj#) i to što se simpa broj(evi) mogu mijenjati pri svakoj nadopuni bona.
A možda je to i stvar navike... :rolleyes:
AxMi-24
27.08.2003., 20:09
Koliko sam ja vidio proslih godina cronet ima bolju mrezu od vipa. Doduse ovog ljeta je VIP radio ko bog pa je vjerojatno ta razlika maknuta.
A pogodite sta ima ovdje???? Jeftinije je kad imas prepaid nego pretplatu. E to vam je fora prava :D (i onda se zalite na HT tsk tsk tsk)
hosting-za-svakog
28.08.2003., 02:11
mobtel...
Manje vise sam zadovoljan... posebno odnosom cena/kvalitet
vvvvvvviiiiiiiiiiiiiiipppppppppp:D
hosting-za-svakog
28.08.2003., 03:09
:Man in black: kaže:
Vip i ništa više.
CroNet jednostavno nemogu smislit.
Ovo sam ovde cuo bar dvocifren broj puta :)
Cesto su slicne price i kod nas na relaciji Telekom vs Mobtel. Mobtel rula :)
Ovo sve vuće na ono tko ima veći pa...
Ne glasam za nikoga... :flop:
sezam-picika
01.09.2003., 12:30
jel to "onaj" DMI ??? :D
Prije VIP ("pretplata") sada HTmobile (simpa).
Teško je reći tko je bolji, jer to ovisi o stvarima koje imaju različitu važnost za različite ljude. Uglavnom, po cjeni su 'tu negdje' s tim da je HTmobile povoljniji za ljude koji često pozivaju fiksnu mrežu, ali razlog tome je monopolistički položaj istog, a po kvaliteti help-desk usluge VIP je nenadmašivo ispred HTmobile-a, na VIP-u je svaki razgovor sa 'informacijama' pravo opuštanje, a na HTmobile-u sam dosad (u zadnje dvije godine) dva puta pokušao nazvati 'informacije, ali sam odustajao nakon 4-5 minuta čekanja uz lagano-frustrirajuću muziku.
...jest'...
Širim vidike...
:D
U biti podržavam oba formata provajdera... :angeleye:
sezam-picika
01.09.2003., 20:10
ajd. dobrodosao na forum ;)
pa ofkors vip
a kaj se tice sluzbe za korisnike simpa je tu goli kuratz, razgovarajuci sa vipovom sluzbom zbilja sam se osjecal ko VIP*
CRO-Charlie
01.09.2003., 23:13
VIP koristim.Znači,Vip je zakon!!!:top:
HT-bullshit! :flop:
FIREBOY
01.09.2003., 23:16
Simpa......jednostavno bez razlloga. E da jedan pravi razlog.
Na simpi bon od 50 kn produljuje karticu 3 mj. a na vipu 100. Eto to je to. Ajde navedite jos razlika......
FIREBOY kaže:
E da jedan pravi razlog.
Na simpi bon od 50 kn produljuje karticu 3 mj. a na vipu 100. a tebi 50 kn traje 3 mjeseca:B :rolleyes: :B *
...sigurno ne ali mu pruža manevarski prostor... :)
CRO-Charlie
02.09.2003., 20:05
cekpi kaže:
a tebi 50 kn traje 3 mjeseca:B :rolleyes: :B *
:s :s
strijelčic@
03.09.2003., 02:32
Ne hvalim ja svog konja:D nego kažem kako je. Meni SIMPA rula i to je istina jer svi 'vipovci' koji su bili sa mnom na Krku nisu imali signal dok sam ja imala.:B
FIREBOY
03.09.2003., 12:01
Cekpi kaže:
a tebi 50 kn traje 3 mjeseca
Pa da, ja nisam kreten koji troši 500 kn mjesečno za mob kao neki i što je najgore, potroše na gluposti...:B :B
FIREBOY kaže:
Pa da, ja nisam kreten koji troši 500 kn mjesečno za mob kao neki i što je najgore, potroše na gluposti...:B :B ne ti si onaj kome mob služi samo za preseravanje:B
IMF-ovac
03.09.2003., 18:09
Malo ste skrenuli s teme, ha? :zmaj:
Zero Cool
03.09.2003., 18:11
Ja koristim Vip. ;)
CroNet jednostavno nemogu smislit. :) :)
E sad sam povučen...
Koristim Cronet - Simpu nemogu ni smislit'... :D
VIP rula definitivno - bila sam VIPme, pa pretplatnik - nikad problem ni sa signalom, niti s bilo kojom uslugom :)
Imam laganu averziju prema HTu, fixnoj pogotovo, a onda mobilna ide u paketu, to je čisto emocionalna reakcija, mislim da realno više ni nema neke žešće razlike
Bahati monopolisti me nerviraju, mislim da neću tri minute čekat da pređem na novog fixnog providera jednog dana kad i hrvatksa postane normalna zemlja koja ne tretira neke firme ko zaštićene medvjede preko leđa cijele nacije... Čak se ljutim na sebe kad mi se svidi neka HTova reklama na TV... :rolleyes:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.