PDA

View Full Version : Rimming

-TheZerg-
15.03.2007., 12:52
Rimming, ili lizanje anusa...... zanima me koliko vas to prakticira i vi koji to prakticirate, ovaj, kako vam ono, nije gadno jezik tamo stavit? I mirisi i sve to, pa neznam, brijem da bi meni bilo gadno.

dJ_rush1
15.03.2007., 12:57
Rimming, ili lizanje anusa...... zanima me koliko vas to prakticira i vi koji to prakticirate, ovaj, kako vam ono, nije gadno jezik tamo stavit? I mirisi i sve to, pa neznam, brijem da bi meni bilo gadno.

Ne fakat to i mene cudi...:confused:

Spreher
15.03.2007., 13:06
ja nisam probao... malo mi je odbojno da... Ali možda se jednom ohrabrim, dobro ju operem prije i to obavim pod tušem reimo... Tako bi mi bilo najprihvatljivije. Ono što mene zanima je da netko tko je to iskusio kao primatelj opiše kakav je osjećaj i jel ugodno :)

Smart_bitch
15.03.2007., 13:11

Ja ne znam gdje ti i u kakvim uvjetima živiš, ali osoba koja se opere nema mirisa.

Drugo, ne, nije gadno. Možda zato što ne razmišljam o govnima tada, već o pružanju užitka mom partneru što meni predstavlja užitak.

Treće, ako se imate namjeru tu šokiravat, zgražavat i bljuvat, radije prekočite to inače vas banamo bez milosti.

Smart_bitch
15.03.2007., 13:11
ja nisam probao... malo mi je odbojno da..

A ti kao dijeliš seksualne savjete, dečko?

Strašno.

Spreher
15.03.2007., 13:43
A ti kao dijeliš seksualne savjete, dečko?

Strašno.Molim te objasni mi kakve veze ima dal sam ikad lizao šupak s tim dal pomažem pri rješavanju seksualnih problema?

Nisam se niti ševio s muškarcem pa opet mogu pomoći homoseksualnim osobama (što i radim), jednako kao što psihijatar nikada nije imao bolesti koje liječi vjerojatno i kao što seksualni terapeut ili psihijatar liječe sve oblike parafilija bez da imaju direktnog iskustva kako je to. Prvo kažeš da banaš bez pardona kad se netko zgražava nad nečim, a onda izvališ ovakvu glupost...

Smart_bitch
15.03.2007., 13:50
Molim te objasni mi kakve veze ima dal sam ikad lizao šupak s tim dal pomažem pri rješavanju seksualnih problema?

Nikakve, osim što si sam izjavio da ti je odbojno.

Po meni, čovjek koji pomaže drugima u liječenju seksualnih problema ne bi smio koristiti takve izraze.

Okej da si rekao "nisam još". Ali "nisam još, odbojno mi je" zvuči vrlo loše za nekog tko se stavlja u superioran znalački položaj naspram drugih ljudi.

nukac
15.03.2007., 14:00
Eto, ja sam isprobao u jednoj i u drugoj ulozi. I meni su super obje uloge. Kod muskih je mozda potrebno malo skratiti ili jos bolje izdepilirati dlake oko supka. I ipak je potrebna malo detaljnija higjena, jer mozda svakodnevno ne posvecujemo pranju tog dijela bas toliko vremena.

Uglavnom, tesko je opisati osjecaj... Jedino sto mogu reci - jako ugodan osjecaj. :top: Treba uglavnom probati. I ne imati primisli, jel ce mi doletjeti kakav projektil... :rofl:

Maynard
15.03.2007., 15:09

Po meni, čovjek koji pomaže drugima u liječenju seksualnih problema ne bi smio koristiti takve izraze.

Okej da si rekao "nisam još". Ali "nisam još, odbojno mi je" zvuči vrlo loše za nekog tko se stavlja u superioran znalački položaj naspram drugih ljudi.

ja jos nikad nisam jeo krvavice jer su mi odbojne,jel ja sad vrijedam nekog ko je jeo krvavice:rolleyes:

Smart_bitch
15.03.2007., 15:58
ja jos nikad nisam jeo krvavice jer su mi odbojne,jel ja sad vrijedam nekog ko je jeo krvavice:rolleyes:

Ako si vrstan kuhar koji savjetuje amatere kako da postanu vrsni kuhari, da, ispao bi glup.

No nisi.

Nije point da ih moraš voljeti, ali moraš ih znati spraviti. Inače si samo još jedan amater.

Malina
15.03.2007., 16:43

Kao da i oni ne mogu izraziti svoje misljenje...dobro mozda ne javno..al jebg ne radi na forumu..svako izrazava svoje licno misljenje..pa tako i on....

Smart_bitch
15.03.2007., 16:46
Kao da i oni ne mogu izraziti svoje misljenje.

Mogu naravno. Ako ih imaju.

Ali ne, on je izrazio svoj strah u vezi toga, ne mišljenje.

Mišljenje bi mogao izraziti da je ekčuli to napravio.

A od nekog tko otvara topik sa savjetima je to jednostavno neozbiljno i smiješno. Ne bi riječ rekla da je to rekao bilo tko drugi, ali brate nemoj se tu onda postavljat ko glavni špreher i zašprehavat ekipu, kuiš?

Aphex
15.03.2007., 17:41
kako vam ono, nije gadno jezik tamo stavit?
sapun :top:

Skot
15.03.2007., 19:37
Dve ribe su mi lizale, svidelo mi se. Ja nisam nikad, i nemam zelju da probam.

Spreher
15.03.2007., 19:59
Mogu naravno. Ako ih imaju.

Ali ne, on je izrazio svoj strah u vezi toga, ne mišljenje.

Mišljenje bi mogao izraziti da je ekčuli to napravio.

A od nekog tko otvara topik sa savjetima je to jednostavno neozbiljno i smiješno. Ne bi riječ rekla da je to rekao bilo tko drugi, ali brate nemoj se tu onda postavljat ko glavni špreher i zašprehavat ekipu, kuiš?
ne kužim :)

dakle ja ne smijem biti čovjek po tom pitanju? Što je najbolje to što mi je malo odbojno što sam napisao ne znači da neću probati. Dapače mislim da hoću i to uskoro jer sam si baš razmišljao o tome. Pa to što pokušavam drugima pomoći ne znači da ja moram biti savršen i ne znači uopće da to što mi je to "odbojno" mora biti mana... Dok smo cura i ja sretni nema problema ;)

ciganche
15.03.2007., 20:08
Moj dragi je to jednom napravio, ali više nije:rofl: meni je bilo dobro:top:

miss-magic
15.03.2007., 20:55
LIZANJE ŠUPKA:eek: :misli:

Djeluje odvratno..stoga ne hvala...

:jumping: :zvrko:

spocky
15.03.2007., 21:00
mene je jednom dečko iznenadio kad je počeo s jezikom tamo. ja sam ga samo čudno pogledala ali nisam ništa rekla - pa normalno kad je pasalo, jaaako :)
od onda obožavam kad to radi

bubabrela
15.03.2007., 21:22
bas razmisljan da to maloj napravin... znaci sta san ovdi uglavnon procita;curama pase,jel da?

Emericzy
15.03.2007., 21:31
Jednoj sam dragoj dami svojevremeno ispjevao odu o ljepoti njezinog šupčića i svim stvarima koje mu želim raditi. Sad bih vam je najradije prenio jer bi ona najslikovitije prenijela moj osobni stav po ovom pitanju, ali dama vjerojatno ne bi voljela da nešto njezino i intimno izlazi u javnost, pa se moram suzdržati.

Nakon pičića, koji mi liči na orhideju, šupčić, koji mi liči na ružin pupoljak, najdraži mi je dio seksualne anatomije. Kako bih onda ne želio ljubiti ga, lizati i raditi mu ine lijepe stvari?

A onaj tko misli da zakutci ženske guze imaju neugodan miris taj tim zakucima nije bio baš blizu, ili nije imao posla s damama, ili ima poremećen osjećaj njuha.

Mala Anja
15.03.2007., 21:44
pa vi nemate pojma...to je savrseno!!! ;) ;) ;)
ja obozavam kad mi decko to radi....kad krene ne moze se zaustaviti, obozava to!

ali i ja obozavam to njemu raditi...svrsi u sekundi kad mu lizem supcic! he he

ne gade mi se ni dlake, naravno, pa nema toga sto mi se moze gaditi na njemu!

i nema nikakvog mirisa-naravno-podrazumijeva da se otusiras prije toga,jel...

Spreher
15.03.2007., 21:53
zanimljivo. Okupilo se prilično otvorenih ljudi na ovoj temi :)

I da nisam napomenuo jednu stvar - brijem da bi 100x prije ja njoj lizao, nego dao da ona meni. Ne zato što mislim da mi ne bi pasalo (jer brijem da bi), nego zato što mislim da mi je dupe odvratno i ne želim nekoga blizu toga :lol:

Možda se samo moram malo još opustiti u vezi toga, ali damn ja sam vidio svoje dupe! :lol: Da se mogu obrijati, još ajde... Ali nije mi baš na zgodnom mjestu, a kozmetičarki mi se ne ide...

Fadolf
15.03.2007., 21:55
Hmm... Nekako mi to zvuči neprivlačno, ali realno vrh guzice (anus da ne serem puno :rolleyes: ) je prepun živčanih završetaka i zato bi mogao biti gušt kada ti to netko radi...

Ne znam, još mi te stvari s guzicama (analni [ja curi], g-točka [cura meni], rimming...) baš nisu sjele... Možda sam zadrt...:eek:

Slažem se sa Spreherom... Radije bi da ja nekome to radim nego da netko to meni, a dlake neće same nestati ;)

TwiSted wateRmeLon
15.03.2007., 21:59
Prvo, Smart bitch, ne pametari. :)

Drugo, sweetheart mi se pali na to, al mu ne dam blizu. Mislim, eeew.

miss-magic
15.03.2007., 23:03
zanimljivo. Okupilo se prilično otvorenih ljudi na ovoj temi :)

I da nisam napomenuo jednu stvar - brijem da bi 100x prije ja njoj lizao, nego dao da ona meni. Ne zato što mislim da mi ne bi pasalo (jer brijem da bi), nego zato što mislim da mi je dupe odvratno i ne želim nekoga blizu toga :lol:

Možda se samo moram malo još opustiti u vezi toga, ali damn ja sam vidio svoje dupe! :lol: Da se mogu obrijati, još ajde... Ali nije mi baš na zgodnom mjestu, a kozmetičarki mi se ne ide...

DEPILACIJSKA KREMICA NAMAŽI I MALO PRŽI GUZU...STVAR RIJEŠENA U 5 MINUTA...BEZBOLNO I EFIKASNO:..ako je samo to problem...hehehhe

:jumping: :jumping: :jumping:

Spreher
15.03.2007., 23:20
DEPILACIJSKA KREMICA NAMAŽI I MALO PRŽI GUZU...STVAR RIJEŠENA U 5 MINUTA...BEZBOLNO I EFIKASNO:..ako je samo to problem...hehehhe

:jumping: :jumping: :jumping:

nisam baš upoznat sa depilacijskim metodama :) Ak je to tak lako zašto onda sve cure to ne bi koristile na nogama i bikini zoni?

Emericzy
15.03.2007., 23:57
nisam baš upoznat sa depilacijskim metodama :) Ak je to tak lako zašto onda sve cure to ne bi koristile na nogama i bikini zoni?

Joooooj, nemoj molim te o tome; imaš na ŽK oko 4000 postova o tome; možeš enciklopediju obezdlačivanja na temelju svega toga sastaviti. Žene su opsjednute skidanjem dlaka i ako im i ovdje damo priliku da se razmašu, ode podforum vrit.

Keep LJES safe!

Bobo1001
15.03.2007., 23:59
Kakve sve izraze nećete izmislit?

Emericzy
16.03.2007., 00:02
Kakve sve izraze nećete izmislit?

Koji? Rimming? Pa to je relativno stari izraz. Bar iz tamo negdje sedamdesetih godina, ako ne i prije.

VOLPE
16.03.2007., 00:07
ja decku nebi dala da mi lize anus, to mi stvarno ono...http://www.forum.hr/images/smilies/confused.gif
:confused:

bEEtch
16.03.2007., 01:19
ja decku nebi dala da mi lize anus, to mi stvarno ono...http://www.forum.hr/images/smilies/confused.gif

To mi je stvarno...ono...super. :cerek: :s :top:
Probaj, možda ti se svidi. :E

Emericzy
16.03.2007., 06:14

Još nisam imao prilike vidjeti da se nekoj dami to nije svidjelo kad je probala.

masa
16.03.2007., 08:28
kako da decku indirektno dam do znanja da bi to probala?! sve mu inace kazem, ali ovo mi nekako bed:eek: jedanput kad je slucajno prosao tim dijelom bas mi je bilo:cerek:

didi26
16.03.2007., 08:33
zapocni temu kako si ne forumu citala o tome i pitaj ga kaj on misli!?! :top:

masa
16.03.2007., 08:37
zapocni temu kako si ne forumu citala o tome i pitaj ga kaj on misli!?! :top:

dobra ideja:D a ako kaze da mu je to :bljak: :cry: :cry: malo razmisljam.. kako da zapakiram recenicu?? "sta kazes na lizanje supka?" :D

Smart_bitch
16.03.2007., 09:12
Prvo, Smart bitch, ne pametari. :)

Drugo, sweetheart mi se pali na to, al mu ne dam blizu. Mislim, eeew.

Make me. :raspa:

Oh no...you can't! :eek:

Drugo, a ko te fućka onda.

didi26
16.03.2007., 09:18
dobra ideja:D a ako kaze da mu je to :bljak: :cry: :cry: malo razmisljam.. kako da zapakiram recenicu?? "sta kazes na lizanje supka?" :D

a da se zakasljes kad govoris supkic!? :rofl:

Emericzy
16.03.2007., 09:19
sweetheart mi se pali na to, al mu ne dam blizu. Mislim, eeew.

kako da decku indirektno dam do znanja da bi to probala?! sve mu inace kazem, ali ovo mi nekako bed:eek: jedanput kad je slucajno prosao tim dijelom bas mi je bilo:cerek:

A da se vas dvije zamijenite? Onako, preko vikenda. Kao da idete na wellness.

masa
16.03.2007., 09:22
a da se zakasljes kad govoris supkic!? :rofl:

:lol: :lol: :lol: mislim da cu stvar rjesit preko poruke:D

Vajta
16.03.2007., 09:24
Lizanje anusa ženi odlična je stvar!
Mogao bih to raditi stalno... Dobro, doduše ne svakoj - samo onoj koja mi se sviđa... ;)

LadyBlue
16.03.2007., 09:26
Očigledno ipak postoji seksualna inteligencija.

A šta drugo primijetiti, zaboga?!

:trk: po :kava: jerbo ću da :zzz:

didi26
16.03.2007., 09:31

:top:
javi odgovor :p

Smart_bitch
16.03.2007., 09:34

A mica, ak se već ševite and stuff, zakaj ti je problem usred seksa maznim glasom prošaptati "ja bi da mi ližeš guzu.." ili nešto slično :misli:

masa
16.03.2007., 09:45
A mica, ak se već ševite and stuff, zakaj ti je problem usred seksa maznim glasom prošaptati "ja bi da mi ližeš guzu.." ili nešto slično :misli:

"ja bi da mi lizes guzu" sam probala i dobila lizanje guze, a ne anusa:cry:

didi26
16.03.2007., 09:50

a mis mali....al se je nalizao :rofl:

masa
16.03.2007., 09:51
a mis mali....al se je nalizao :rofl:

:lol: :lol: :lol: kidam se od smjeha.. mislila sam da ce skuziti, ali je.. ga.. mozda se pravi blesav jer nebi to radio:eek: bolje mu je da nije tako:E

didi26
16.03.2007., 09:54
ma ne pravi se blesav...oni sve doslovno shvacaju :rofl:

Smart_bitch
16.03.2007., 09:55

O kriste isuse :bonk:

Onda baš nacrtaj. Mislim, majke ti, ovaj tvoj je stvarno doslovan. :D

Emericzy
16.03.2007., 09:57

Hmmm... ovo mi zvuči kao da čovjeku fakat treba knjižica s uputstvima. :rofl: Ne znam; nemam dobar savjet.

Ava Adore
16.03.2007., 09:59
Uglavnom, tesko je opisati osjecaj... Jedino sto mogu reci - jako ugodan osjecaj. :top: Treba uglavnom probati.Ajde napokon da jedno muško to kaže :top:

LadyBlue
16.03.2007., 10:01
Sudeći po komentarima, prije bih preporučila dobar navigacijski uređaj, priručnici znaju biti prilično nejasni i zbunjujući.

masa
16.03.2007., 10:02
O kriste isuse :bonk:

Onda baš nacrtaj. Mislim, majke ti, ovaj tvoj je stvarno doslovan. :D

lijepo moje.. pa nije vidovit:D

masa
16.03.2007., 10:03
Hmmm... ovo mi zvuči kao da čovjeku fakat treba knjižica s uputstvima. :rofl: Ne znam; nemam dobar savjet.

puknut cu u sridu pa da vidimo..:D

masa
16.03.2007., 11:02
moj decec spada u skupinu onih kojima je to bezveze.. ah.. :mad:

didi26
16.03.2007., 11:04
moj decec spada u skupinu onih kojima je to bezveze.. ah.. :mad:

ma mozda on misli da se to tebi e svidja pa sad ispipava teren :rofl:
ima jos nade :top:

masa
16.03.2007., 11:10
ma mozda on misli da se to tebi e svidja pa sad ispipava teren :rofl:
ima jos nade :top:

bas si dobra, uvijek imas spremnu neku utjehu:kiss: mislim da mu je to toliko bezveze da me nije ni shvatio ozbiljno:cry:

nukac
16.03.2007., 11:11
A jel probao pa mu je bezveze, ili.... Mislim, ne mozes tvrditi da ti je bezveze ako ne probas.... :top: Probaj ti njemu prvo. Onak slucajno.

didi26
16.03.2007., 11:14
bas si dobra, uvijek imas spremnu neku utjehu:kiss: mislim da mu je to toliko bezveze da me nije ni shvatio ozbiljno:cry:

a zasto sad recimo kad si ga vec pitala...mislim...prilikom sexa mu napomenula da bi voljela probat...ono...ako se njemu ne gadi...s tim da istovremeno trepces okicama i trljas jajceka ;)

masa
16.03.2007., 11:20
A jel probao pa mu je bezveze, ili.... Mislim, ne mozes tvrditi da ti je bezveze ako ne probas.... :top: Probaj ti njemu prvo. Onak slucajno.

pa posalo bi me u .. to bi bila komicna situacija.. :D

Kennex
16.03.2007., 11:21
obožavam to radit njoj, ali me dekoncentrira svako približavanje mojoj guzici. (možda i zato jer je ta zona škakljiva zbog dlakavosti)

didi26
16.03.2007., 11:22
PROBAJ...ja sam sigurna da ce prihvatiti
(ili ga ucijeni :rofl: )
(ja na taj nacin dobivam puno toga :E )

didi26
16.03.2007., 11:24
... ali me dekoncentrira svako približavanje mojoj guzici. (možda i zato jer je ta zona škakljiva zbog dlakavosti)

moj se zgrci ko kamen :lol:

masa
16.03.2007., 11:24
obožavam to radit njoj, ali me dekoncentrira svako približavanje mojoj guzici. (možda i zato jer je ta zona škakljiva zbog dlakavosti)

ti cura ful uziva u tome?? meni je jednom slucajno okrznuo taj dio:D i bas mi je bilo :cerek: pa me zanima da li bi mi to bilo napaljujuce.. bumo videli da li cu imati priliku saznati:D nakon 100 godina staraca mi za vikend nema.. kakva uzivancija :cheer: :tulum: :Sex: :Sex: :Sex: :Sex:

masa
16.03.2007., 11:25
moj se zgrci ko kamen :lol:

:lol: :lol: :lol: moj na svaku pricu o radenju bilo cega oko njegovog supka popi.. :D

masa
16.03.2007., 11:26
PROBAJ...ja sam sigurna da ce prihvatiti
(ili ga ucijeni :rofl: )
(ja na taj nacin dobivam puno toga :E )

kod njega bas ucjene ne prolaze.. s cim ga ucjenis?? necu ti popusit:D

didi26
16.03.2007., 11:28
nema pushinga, nema sexa...s tim da ga prije napalim :rofl:
dok jedan dan ne poludi i sam si uzme sve :zubo:

masa
16.03.2007., 11:31
nema pushinga, nema sexa...s tim da ga prije napalim :rofl:
dok jedan dan ne poludi i sam si uzme sve :zubo:

to bi bila kazna i meni:D nisam skuzila ovaj dio "..i sam si uzme sve.."

didi26
16.03.2007., 11:34
ma nije mi kazna...uvijek upali, pa ne ostajem suha :s
"sam si sve uzme"...baci me na krevet i ne pita sta hocu...iskreno nadam se da cu jedan dan to dozivjeti...malo brutale ne bi bilo lose :o

masa
16.03.2007., 11:38
bemu misa.. nije on uopce skuzio da bi ja to htjela.. jer sam ga pitala sta misli o tome -> kao citam na forumu o tome, sta mislis?? pa je mislio da ja to cist informativno.. :D podmetnut cu mu:D

masa
16.03.2007., 11:39
ma nije mi kazna...uvijek upali, pa ne ostajem suha :s
"sam si sve uzme"...baci me na krevet i ne pita sta hocu...iskreno nadam se da cu jedan dan to dozivjeti...malo brutale ne bi bilo lose :o

uuuu.. slazem se:cerek: ja se nekad namjerno nafrnjim da bi on tako nesto napravio.. nemoram govoriti da mi jos nije uspjelo..:D

didi26
16.03.2007., 11:41
bemu misa.. nije on uopce skuzio da bi ja to htjela.. jer sam ga pitala sta misli o tome -> kao citam na forumu o tome, sta mislis?? pa je mislio da ja to cist informativno.. :D podmetnut cu mu:D

pa sam ti rekla...to on tebe jos ispipava :top:
vikend....klopica...vinceko...i lagano...liz - liz :top:
drzim ti fige da ti uspije :kiss:

didi26
16.03.2007., 11:42
uuuu.. slazem se:cerek: ja se nekad namjerno nafrnjim da bi on tako nesto napravio.. nemoram govoriti da mi jos nije uspjelo..:D

a nista...definitivno cu mu otvorit forum i dati da cita...pa ce valjda onda i napast :)

hadron
16.03.2007., 11:45
imam osjećaj da jedna ženska moderatorica obožava rimming, to je ona najnepopularnija!!
rimming je ok!

Septembar
16.03.2007., 11:46

zapakiraj mu guzicu na facu ba!
69, ti gore, i eto poze

inace OBOZAVAM KAD ME LIZE I JEBE JEZIKOM U ANUS!
ne samo zbog fizickog uzitka (milijuni nervnih zavrsetaka)
nego i psihicki- pali me jaaaaaaaako kad tipa pale "gadosti", stopala, guzica, znoj.... :E
kad je skroz "into me". sto mi vise daje i ja vise dajem i tak je to jedna LIIIIIIIJEPA spirala ka divljem nesputanom sexu... :top:

masa
16.03.2007., 11:47
a nista...definitivno cu mu otvorit forum i dati da cita...pa ce valjda onda i napast :)

:lol: :lol: :lol:

Emericzy
16.03.2007., 11:51
Septy, za moje zdravlje je jako dobro da si u Švedskoj. Moje potrošeno srce ne bi izdržalo...

Kennex
16.03.2007., 11:51
ti cura ful uziva u tome?? meni je jednom slucajno okrznuo taj dio:D i bas mi je bilo :cerek: pa me zanima da li bi mi to bilo napaljujuce.. bumo videli da li cu imati priliku saznati:D nakon 100 godina staraca mi za vikend nema.. kakva uzivancija :cheer: :tulum: :Sex: :Sex: :Sex: :Sex:

o da, uživa. držim ti fige za vikend

masa
16.03.2007., 11:53
zapakiraj mu guzicu na facu ba!
69, ti gore, i eto poze

inace OBOZAVAM KAD ME LIZE I JEBE JEZIKOM U ANUS!
ne samo zbog fizickog uzitka (milijuni nervnih zavrsetaka)
nego i psihicki- pali me jaaaaaaaako kad tipa pale "gadosti", stopala, guzica, znoj.... :E
kad je skroz "into me". sto mi vise daje i ja vise dajem i tak je to jedna LIIIIIIIJEPA spirala ka divljem nesputanom sexu... :top:

to i namjeravam.. podvaliti mu.. :D mislim da je i meni to psihicki mmm..

didi26
16.03.2007., 11:58
.. podvaliti mu...

i onda se cudis mojim ucjenama :rofl:

masa
16.03.2007., 12:07
i onda se cudis mojim ucjenama :rofl:

ne, ne cudim.. nego sam rekla da meni ne koriste jer moj dragi ne pada na to.. necu ti dati.. ok, ne moras:D kuzis?? i onda samo zajebem sebe:D

masa
16.03.2007., 12:09
btw.. ima ko koju zanimljivu ideju kako uvest nesto novo u seks.. sta bi mogla napraviti? sta vas muske pali??moj meni kaze da nema mastarija.. je rajt.. a ja puna ideja sta mene pali..:cerek:

LadyBlue
16.03.2007., 12:13
Dobro je žena rekla, treba uzet stvar u svoje ruke i bez puno nja-nja usmjeriti stvar u pravom smjeru.
Ponekad ne treba previše verbalizirati.
Eh, da se na drugim mjestima tako dogovoramo i njačemo..:rolleyes:

nukac
16.03.2007., 12:25
Tu kad vas citam, mislim si, koji smo mi muskarci bedaci...
Zbog nekog straha od pederizma, odricemo se uzitaka... :rofl: :rofl:

k-a-t-y
16.03.2007., 12:31
Dragi je sam krenuo i meni je to bilo božanstveno. :tuctuc: sad to često prakticiramo. odmah svršim. :cheer: milijardu puta bolje od lizanja p.... :D

Ne kužim kako nekome ko liže p.... može biti odbojno lizati anus. pa to je ful slično - samo je anus suh. a to što spominjete da vam se gadi lizati anus, jer vas podsjeća na šta sve tamo prolazi, sjetite se šta sve prolazi kroz p....

bilo kakav oblik seksa podrazumijeva održavanje higijene, zar ne? :E

A onaj tko misli da zakutci ženske guze imaju neugodan miris taj tim zakucima nije bio baš blizu, ili nije imao posla s damama, ili ima poremećen osjećaj njuha.

Emericzy
16.03.2007., 12:32

Kako tko...

nukac
16.03.2007., 12:39
No, ok, ni ja nisam blesan... Rimming.... Mljac.... :rofl:

alexxx
16.03.2007., 13:33
jer mozda svakodnevno ne posvecujemo pranju tog dijela bas toliko vremena.
pa, posvećujemo. mi neki smo blagoslovljeni tim luksuzom da doma imamo toplu vodu i tekući sapun, pa se operemo. i blagoslovljeni smo dečkom koji voli lizat pa nas to iznimno veseli.

-TheZerg-
17.03.2007., 12:46
Vidim da se tema jako lijepo razvila, nego i mene to pali iako nisam bas jos probao, al neznam s vremenom mozda..... :zubo:
Nego, cuo sam za slucaj kada su se decko i cura zarazili salmonelom jer su jedno drugom lizali anus? Jel to moguce?

Negativni
17.03.2007., 12:53

pa ovaaj - jel te netko tjera?
kuiš to ti je sve individualno.

ja npr. nisam probo isto imam neku odbojnost prema tome i ako bi "iša tamo" prvo bi šire područje prebrisao s aseptičnom maramicom uključujući i centimetar unutar šupka. za svaki slučaj.
:D :cool:

ShAkUr
17.03.2007., 12:54
fuuuj..kak možete lizat nečiji čmar..one resice na njemu..ijuuuu :zubo:

alexxx
17.03.2007., 12:59
vjerujem da je, ako je jedno od njih bilo zaraženo salmonelom, možda moguće da je zarazilo ovog drugog. pošto je simptome salmonele koliko znam blago nemoguće previdjeti, a i pošto je za zarazu potrebno unijeti veću dozu salmonela, meni se nekako čini da je to moguće samo ako je jedno drugome lizalo neopranu guzicu i to nakon salmonelastog proljeva. :D

ako netko zna bolje neka me ispravi.

Septembar
17.03.2007., 18:10
Septy, za moje zdravlje je jako dobro da si u Švedskoj. Moje potrošeno srce ne bi izdržalo...

luce cini mis e da se na puno toga slazemo. vidi se zasto smo modovi ovdje :mig:

parabola
17.03.2007., 18:26
sjetite se šta sve prolazi kroz p....a što to? :confused:

patuljica
17.03.2007., 18:36
a što to? :confused:
djeca:rigo:
ontopik:ja bi,ja bi da me se lize:o a tek da mi musko da da mu lizem:cerek:

Septembar
17.03.2007., 18:39
djeca:rigo:
ontopik:ja bi,ja bi da me se lize:o a tek da mi musko da da mu lizem:cerek:

a ja bi sad da me zensko lize :o

Discovery.v2
17.03.2007., 20:02
Jedino što mogu na ovoj temi je nasmijati se ultra inteligentnoj smart bitch. Stvarno ne kužim na koju si ti tu foru moderator. :confused: Ajmo sad obrisat brzinom sjetlosti ovaj moj post.

Smart_bitch
17.03.2007., 21:12
Joj daj skini mi se. :kava:

Marguerite
17.03.2007., 21:21

Ma, daj! Ja svog decka nisam "pripremala" na to, vec polako, milimetar po milimetar... i, eto, koliko sam razumjela, ni najmanje se nije bunio. Naprotiv. :)

Marguerite
17.03.2007., 21:30

Ponovi istu recenicu sljedeci put, ali prethodno nacrtaj markerom par strelica (ako vodite ljubav iskljucivo u mraku, neka bude marker neke fluorescentne boje) do zeljenog mjesta. Ako ne ukapira :zmaj:

4elements1love
18.03.2007., 10:45
Pa cura mi se nikad nije žalila, onda joj valjda odgovara....:top:

Spreher
18.03.2007., 14:24
eto i ja se bacio u te vode malo :) bio sam jako nabrijan tokom oralca :)

-TheZerg-
18.03.2007., 21:25
eto i ja se bacio u te vode malo :) bio sam jako nabrijan tokom oralca :)

Dojmovi ? Okus :rofl: ?
ali sve u svemu :top: za tebe

Spreher
18.03.2007., 21:57
Dojmovi ? Okus :rofl: ?
ali sve u svemu :top: za tebe

Nikakav okus, ništa. Bilo je nešto straha, ali fakat je bilo odlično :) Uf i nakon toga smo prvi put u guzu :) Dobro jutro nema šta :)

-TheZerg-
18.03.2007., 23:27
Nikakav okus, ništa. Bilo je nešto straha, ali fakat je bilo odlično :) Uf i nakon toga smo prvi put u guzu :) Dobro jutro nema šta :)

Care, care, nema sta :s
p.s. ma meni je samo bed zbog mirisa, jer mi je zeludac na miris veoma osjetljiv.

Spreher
19.03.2007., 00:06
Care, care, nema sta :s
p.s. ma meni je samo bed zbog mirisa, jer mi je zeludac na miris veoma osjetljiv.

Ali ništa... baš ništa... valjda dugo nije jela i sve je bilo skroz čisto i prazno :lol:

Emericzy
19.03.2007., 00:09
A da vi koji biste se barem teoretski bavili analnim seksom malo proučite kako su građeni anus i kolon i što kako na njima funkcionira? Puno nedoumica bi vam bilo riješeno.

Ava Adore
19.03.2007., 00:51
p.s. ma meni je samo bed zbog mirisa, jer mi je zeludac na miris veoma osjetljiv.Pa ljudi jel se perete, nema mirisa onda nikakvog pa koliko puta treba reći :confused:

Hedera
19.03.2007., 04:47
fuuuj..kak možete lizat nečiji čmar..one resice na njemu..ijuuuu :zubo:

Kakve crne resice????:confused:

Kennex
19.03.2007., 10:06
Kakve crne resice????:confused:

a da nisu možda smeđe?
:rofl:

hasewa
26.03.2007., 16:37
probao sam i jako mi se sviđa ...i kad ja radim i kad se meni radi :D

Ariane
26.03.2007., 16:57
svidja mi se... ali da bas svrsim od toga, njet. opcenito mi nije nista gadno raditi u sexu. ima stvari koje me ne privlace(npr. zlatni tus), ali bi ih radila da nekog volim, ili dami taj netko priust nesto stvarno lijepo
ergo, da me dragi trazi lizala bi mu stogod hoce

dobardan123
26.03.2007., 17:00
dobar dobar..
Ariane imas privatnu pa ako mozes odgovori...

piky007
26.03.2007., 22:41
Ja sam također prepričavala priče sa Foruma svom dragom o lizanju šupka, i prva reakcija mu je bila odbojna, ali sve do jedne jako napaljene večeri....

....namjestili se u pozu 69 (ali on gore) i jednostavno mi se njegova guza našla na ustima....

...uopće nisam osjećala nikakvu gadljivost, ali on je uživao ko nikad... i od tada to često prakticiramo:-)i ne samo to!!!!!

Što se dlaka tiče, on vodi brigu o tome, a ako se i desi da se "malo" zapusti, nije nikakav bed.

Kad se uživa, ne stigne se razmišljat o mirisima i dlakam, već samo da bude odličan seks!!!!!

Ava Adore
26.03.2007., 22:44
on je uživao ko nikad...Ae... tako to bude :cerek: :)

-TheZerg-
20.09.2007., 17:20
Evo samo da se pohvalim da sam nedavno i ja to ucinio :cool: i mogu rec da je prejebeno i SKROZ me napalilo. I nemogu vjerovat kako to djeluje na mene, odnosno kako me napali a prije sam to gledao s .....hm, neznam dal je "gađenjem" prikladna rijec.

Sve u svemu, vi koji jos niste.....neznate sta propustate :top:

zed_alive
20.09.2007., 17:24
Ja ne znam gdje ti i u kakvim uvjetima živiš, ali osoba koja se opere nema mirisa.

Drugo, ne, nije gadno. Možda zato što ne razmišljam o govnima tada, već o pružanju užitka mom partneru što meni predstavlja užitak.

Treće, ako se imate namjeru tu šokiravat, zgražavat i bljuvat, radije prekočite to inače vas banamo bez milosti.

lizao sam šupak, nije čak bio ni netom pran :E ok bio je čist...al nije mi gušt da mi se liže šupak, ne pričinjava mi zadovoljstvo. inače mi je malo odbojno lizati šupak ali kad to radio zaboravio bih na odbojnost...no ne bi svaki put mogao lizat, ipak treba trenutak za to

-Antonio-
20.09.2007., 17:25
smart bich čitao sam prijasne postove i stvarno po tome mogu zakljuciti samo ovo"danas je teko biti glup jer je konkurencija velika"

Smart_bitch
20.09.2007., 21:25
Evo samo da se pohvalim da sam nedavno i ja to ucinio :cool: i

Baš mi je drago da imaš pozitivna iskustva nakon neke radnje koju si prije gledao s nerazumijevanjem pomiješano s gađenjem. :) I super mi je to što si digao vlastiti topik u kojem si tome pristupio negativno i javio novosti.

smart bich čitao sam prijasne postove i stvarno po tome mogu zakljuciti samo ovo"danas je teko biti glup jer je konkurencija velika"

A za tebe me ne raduje to što neku osobnu vendetu furaš preko tuđih topika, no drago mi je da si podijelio svoje misli sa nama.

fukcnblaster
20.09.2007., 21:39

:E Probo u nekim trenucima ludila od uspaljenosti...i poludio još više...mogu reći da sam čak uživao!!!:cool:

claudine
20.09.2007., 22:31
zar se lizanje čmara kaže rimming? svaki dan nešto novo... i dala i dobila. fora!

soo.sweet
20.09.2007., 22:31
Da.Da.Moj dragi na početku ni čut za bilo šta u blizini njegove guze, odmah panika, al' s vremenom, u naletu strasti, polako, prvo masažom anusa prstom kod oralca pa... svidjelo mu se. On je meni to prvi radio, tj. nagovorio me da mi to radi iako je u svakom drugom pogledu užasno gadljiv, na dlake, krv, sve, ali ne i na to. Tak da mislim da i za sve ostale ima nade(one koji u tom uživaju):top:
:p

vento83
23.09.2007., 14:41
ma nebi mogao zamislit da mi cura ide s jezikom tamo ali, meni je zenska guza mmmm... a kad joj vrludam jezikom po anusu cura tesko dise od uzitka. eh pa to je ono kad se osjecam super kad je njoj ok i kad mi se izvija na rukama. samo cura mi mora biti slatka pa mi se na njoj nemoze gadit ama nista. namjerno sam pisao u trecem licu jer cure trenutno nemam :( i fali mi to

Goran2@
23.09.2007., 14:42

Ne bi to probao....:flop:

Arween
23.09.2007., 14:53

E,imam pitanje za vas :zubo: kaj nije da se ona bakterija E.Coli nalazi na analnom otvoru i da mozes se gadno otrovat zbog toga...ja bas zbog toga nikad nisam pusila bila decku nakon analca :p

cayenne
23.09.2007., 15:04

Meni su ne znam koliko lizali, ja sam lizala jednoj famoznoj zeni :p :rofl: Ne nije mi se gadilo mirisala je kao raj kako sam je upalila pa je sva bila kremasta :D

stenebordosko
23.09.2007., 15:12
mogu ja to:kiss:

samo s odabranim curkama s kojima stupim u malo dublju emotivnu vezu...
inace nemam bas potrebe za tim:cool:

al kad je netko fakat dobar...ne mogu si pomoc:D

i opce nije strasno i ne smrdi i ni ovo ni ono...

ne kuzim ja vas koji sexu pristupate na takav nacin:confused: kad smo si fakat dobri masti nema kraja:top:

hasewa
13.01.2008., 19:42
:top:mogu ja to:kiss:

samo s odabranim curkama s kojima stupim u malo dublju emotivnu vezu...
inace nemam bas potrebe za tim:cool:

al kad je netko fakat dobar...ne mogu si pomoc:D

i opce nije strasno i ne smrdi i ni ovo ni ono...

ne kuzim ja vas koji sexu pristupate na takav nacin:confused: kad smo si fakat dobri masti nema kraja:top:

:top:

Hella Good
13.01.2008., 19:44
issss... ne opet lizanje anusa! potrazite raspravu desteljeća već na tu temu...

Ot: ne, ne prakticiram, niti me na koji način ne privlači. Al me boli dupe, ako nekoga veseli, može i sisati:)

Frogger
13.01.2008., 22:31
Nekad na CNNu vidim one arapkinje kako lepeću jezikom, pa me zanima kako to postić i jel neko možda to ne može postić zbog genetskih predispozicija. Ono, kao neki ljudi ne mogu savit jezik u obliku slova U. Ja mogu, ali kod lepetanja sam znatno sporiji od onih teta, a pogotovo lepetanje u stranu. I tete iz pornića to rade znatno brže od mene. Dakle jel se to može istrenirat i kako?:p

debugger
13.01.2008., 23:54
LIZANJE ŠUPKA:eek: :misli:

Djeluje odvratno..stoga ne hvala...

:jumping: :zvrko:

pitat cu te za 5 ili 10 godina !!!

Zbunjevita :)
13.01.2008., 23:56
Moram priznati da to ne bih radila... Ne znam, kao što spreher kaže, malo mi je to odbojno... Ali da mi dečko hoće lizati to mjesto mislim da bih mu pustila nakon što bih se dobro oprala.. No imam dojam da on ipak više voli jednu drugu stvar gurati tamo :lol:

misho-pisho
14.01.2008., 14:03
Vidim da se tema jako lijepo razvila, nego i mene to pali iako nisam bas jos probao, al neznam s vremenom mozda..... :zubo:
Nego, cuo sam za slucaj kada su se decko i cura zarazili salmonelom jer su jedno drugom lizali anus? Jel to moguce?

Čuo sam za taj slučaj. Na glasu je. Ali mi se čini da nije u pitanju bilo lizanje anusa već pokvarenih jaja. Mućaka naime.

misho-pisho
14.01.2008., 14:12
Nekad na CNNu vidim one arapkinje kako lepeću jezikom, pa me zanima kako to postić i jel neko možda to ne može postić zbog genetskih predispozicija. Ono, kao neki ljudi ne mogu savit jezik u obliku slova U. Ja mogu, ali kod lepetanja sam znatno sporiji od onih teta, a pogotovo lepetanje u stranu. I tete iz pornića to rade znatno brže od mene. Dakle jel se to može istrenirat i kako?:p

Može upravo na anusu ako si aspirant dade dovoljno truda. Ako si recimo uznapreduje do postignuća famoznog slova "U" i dobije na brzini lepetanja takvom malo koje dupe odolijeva. Lepetanje u stranu već je velemajstorstvo kakvo se od malo koga može očekivati. Vjerojatno zahtijeva dugogodišnje cjelonoćno prakticiranje "U anilingusa".

Frogger
14.01.2008., 14:51
Može upravo na anusu ako si aspirant dade dovoljno truda. Ako si recimo uznapreduje do postignuća famoznog slova "U" i dobije na brzini lepetanja takvom malo koje dupe odolijeva. Lepetanje u stranu već je velemajstorstvo kakvo se od malo koga može očekivati. Vjerojatno zahtijeva dugogodišnje cjelonoćno prakticiranje "U anilingusa".

Hm, a treba li pritom i onaj cilik ispuštat? Arapkinje su prilično glasne dok lepeću. Mislim gađat će me susjedi budem li tako godinama cijelu noć cilikao i lepetao po anusu.

Kamena
14.01.2008., 17:03

I ne samo mirisi :bljak:

to-ri
14.01.2008., 20:43
ja sam provo i nije nis strasno, naravno da se prije tog temeljito oprala i depilirala, rekla je da je uzivala ko nikad
vise nisam s njom, a s novom jos nista nisam dobio

Frogger
14.01.2008., 20:53
Po ovome dosad, rigaju samo oni koji nisu ni probali. Svi koji su probali su zadovoljni i preporučuju drugima, uz naravno temeljitu higijenu:top:

to-ri
14.01.2008., 20:56
ja bi opet bez problema

Frogger
14.01.2008., 21:08
A dobro u vezi ovog lepetanja i cilikanja, još da je sprijeda jedan koji huhšče, mislim da bi susjedi zvali bijeli kombi po nas.:driver:

misho-pisho
14.01.2008., 21:21
Obožavam anilingus. Bolujem od hemeroida i nakon što cijeli dan u uredu trpim štipanje, žarenje i svrab u predjelu čmara navečer ne samo što mi je erotski užitak kad me supruga obrađuje već mi to djeluje i melemski. Inače, usputno govoreći, već sam neko vrijeme u potrazi za ljubavnicom vještom i iskusnom na tom polju kojoj bih mogao biti raspoloživ na pola sata tijekom mojeg djelatnog vremena od 8 do 16h(uobičajeno europsko radno vrijeme).Poželjno je da ima prostor u užem središtu metropole. Vrijedno je još napomenuti kako sam po tjelesnim proporcijama negdje otprilike kao što je i naš popularni žurnalist Denis Kuljiš, što naravno podrazumijeva iznimnu rektalnu obdarenost. Molim sve zainteresirane Ljesovke da me kontaktiraju na PM.

kuroishijin
14.01.2008., 21:31
Obožavam anilingus. Bolujem od hemeroida i nakon što cijeli dan u uredu trpim štipanje, žarenje i svrab u predjelu čmara navečer ne samo što mi je erotski užitak kad me supruga obrađuje već mi to djeluje i melemski. Inače, usputno govoreći, već sam neko vrijeme u potrazi za ljubavnicom vještom i iskusnom na tom polju kojoj bih mogao biti raspoloživ na pola sata tijekom mojeg djelatnog vremena od 8 do 16h(uobičajeno europsko radno vrijeme).Poželjno je da ima prostor u užem središtu metropole. Vrijedno je još napomenuti kako sam po tjelesnim proporcijama negdje otprilike kao što je i naš popularni žurnalist Denis Kuljiš, što naravno podrazumijeva iznimnu rektalnu obdarenost. Molim sve zainteresirane Ljesovke da me kontaktiraju na PM.

Sada si gotov...samim spomenom Denisa je osigurana pretpranost sa privatnim porukama od nasih prelijepih forumasica iz centra metropole...hemeroidi i europsko radno vrijeme su dodatni plus...:D :top:

Frogger
14.01.2008., 21:35
Mislim da bi praktičnije bilo da nabaviš psa i dovodiš ga na posao. Napraviš rupu u stolici, skineš gaće dopola. Psa hraniš paštetom.

misho-pisho
14.01.2008., 21:37
Sada si gotov...samim spomenom Denisa je osigurana pretpranost sa privatnim porukama od nasih prelijepih forumasica iz centra metropole...hemeroidi i europsko radno vrijeme su dodatni plus...:D :top:

I tebi se Kuroishijin nudim na zadovoljstvo kakvo god pri tom možeš zamisliti, a meni u čisto terapijskom smislu svakako bi bilo dobrodošlo.

misho-pisho
14.01.2008., 21:39
Mislim da bi praktičnije bilo da nabaviš psa i dovodiš ga na posao. Napraviš rupu u stolici, skineš gaće dopola. Psa hraniš paštetom.

Koju paštetu najviše voliš?

Frogger
14.01.2008., 21:42
Je*i ga, ako izgledaš ko Denis Kuljiš nisi mi napet:rofl:

kuroishijin
14.01.2008., 21:56
I tebi se Kuroishijin nudim na zadovoljstvo kakvo god pri tom možeš zamisliti, a meni u čisto terapijskom smislu svakako bi bilo dobrodošlo.

Iako ja volim pomagati ljudima u ovom slucaju me koci ozbiljnost tvog stanja sa medicinskog stajalista...skromno mislim da bi jedino neki stariji, iskusni doktor sa velikom i hrapavom jezicinom najbrze pomogao pri ozdravljenju...

misho-pisho
14.01.2008., 22:10
Iako ja volim pomagati ljudima u ovom slucaju me koci ozbiljnost tvog stanja sa medicinskog stajalista...skromno mislim da bi jedino neki stariji, iskusni doktor sa velikom i hrapavom jezicinom najbrze pomogao pri ozdravljenju...

Budući si već dijagnosticirao ozbiljnost mojega stanja s medicinskog stajališta nisi li upravo ti Kuroishijine iskusni doktor s velikom i hrapavom jezičinom?
Kao pacijent ti se svečano obvezujem pred svim časnim Ljesovcima da ću se marljivo postaviti u najprikladniji položaj(dati ću sve od sebe da te svojom teškom pozadinom ne pričepim i vješto ću balansirati da bi mi nesmetano mogao ovlaš tretirati bolno mjesto) kako bi ti, o Kuroishijine, najbezbolnije mogao vršiti svoju humanu zadaću.

JahačNaOluji
15.01.2008., 01:51
Lizanje anusa:rofl: totalni retajizam! ono,ližeš nekom šupak,pa ja bi se osječčal ko zadnji bogec! to je za živine:lol:

GoGs
15.01.2008., 03:41
Ne mogu reći da sam probao, no za voljenu osobu radim sve. Doslovno sve.

Nema tog dijela tijela koji mi se gadi na osobi koju volim.

A što se tiće higijene, pa normalno da to mora biti na prvom mjestu.

I da, probao bi sigurno. Tj, ne bi probao. Radio bi stalno. ;)

misho-pisho
15.01.2008., 14:28
Lizanje anusa:rofl: totalni retajizam! ono,ližeš nekom šupak,pa ja bi se osječčal ko zadnji bogec! to je za živine:lol:

Ako nisi kadar u naletu strasti seksualno poživinčiti, jebač si u rukavicama. Nikakav. Kladio bih se da za vrijeme koitusa(s tobom nećemo koristiti maštovitije termine kao što su parenje i sl.)razmišljaš koliko su ti primjerene radnje, a možda se i diviš svojim pravilnim amplitudama. Pitamo se još jedino razručiš li u maniru gimnastičara po svršetku točke.

endorfina
15.01.2008., 15:05
Ako nisi kadar u naletu strasti seksualno poživinčiti, jebač si u rukavicama. Nikakav. Kladio bih se da za vrijeme koitusa(s tobom nećemo koristiti maštovitije termine kao što su parenje i sl.)razmišljaš koliko su ti primjerene radnje, a možda se i diviš svojim pravilnim amplitudama. Pitamo se još jedino razručiš li u maniru gimnastičara po svršetku točke.

:s:s:s :lol:

JahačNaOluji
15.01.2008., 21:39

Kadar sam ja napravit mnogo stvari no lizanje anusa me osobno ne privlači,štoviše jednostavno mi je ponižavajuče,kaj morem.Kaj se tiče mojih razmišljanja za vrijeme koitusa:top::D si naravno u krivu! Ova zadnja zamisao mi se sviđa btw:D iako to JOŠ nisam prakticiral!

JahačNaOluji
15.01.2008., 21:39
:s:s:s :lol:

kaj se ti smiješ?:D

donydarko88
16.01.2008., 11:07
vi jebote svi znojni nakon treninga se odma bacate na lizanje anusa vidin ...aa?