PDA

View Full Version : Kup UEFA

Urpanus
29.08.2003., 12:44
Evo još 10-ak minuta do početka izvlačenja.

S obzirom na igru sinoć jasno je da ispadamo bez obzira na to koga dobili , pa zato - DAJ NAM BOŽE NEKOG ATRAKTIVNOG

Dinamu , Varteksu i Kamenu želim puno sreće ... a sad odoh gledat.

Serse
29.08.2003., 12:52
varteks i dinamo su nositelji, oni bi trebali dobiti protivnike koje se moze proci. hajduk je isto imao dosta srece iako nije nositelj a kamen je najebao jer nijednog moguceg protivnika nije u stanju pobijediti.

Serse
29.08.2003., 13:00
i vec vidim dinama sa MTK. uvijek igramo protiv madjara, to je vec postala tradicija lagano.

Serse
29.08.2003., 13:14
haha.. dinamo - mtk

bluntman
29.08.2003., 13:16
Serse_Cosmi kaže:
i vec vidim dinama sa MTK.
:s :s :D bravo legendo!
Jebo majku, iako izvlači kugle iz neke vaze mislim da je namješteno!
Drago mi zbog Želje, Škoti nisu toliko jebeni!

Serse
29.08.2003., 13:23
evo ga, i varteks je dobio madjare. dobio bi ih i hajduk da je nositelj. :D ovako, moraju biti zadovoljni sa grassphopperom

Serse
29.08.2003., 13:32
i secer na kraju: kamen ingrad - schalke 04... sve ispod ukupnih 8-0 za njemce je iznenadjenje

bluntman
29.08.2003., 13:32
Zato je Kamen dobio Schalke! Bit će veselo u Velikoj.:p

Black Revenger
29.08.2003., 13:45
pas mater. zakasnil sam na izvalačenje :mad:
na monitoru piše da je trebalo poćeti u 14:00 :confused:

mislim da svi osim kamena mogu proči.

Urpanus
29.08.2003., 14:01
AIK (Šve) - Valencia (Špa)
Dinamo Bukurešt (Rum) - Šathjar (Ukr)
Maccabi Haifa (Izr) - Publikum (Slo)
Torpedo (Rus) - CSKA Sofija (Bug)
Dundee (Ško) - Perugia (Ita)
Cementarnica (Mak) - Lens (Fra)
Newcastle (Eng) - NAC (Niz)
Benfica (Por) - La Louviere (Bel)
Panionis (Grč) - Nordsjaelland (Dan)
Hearts (Ško) - Željeznicar (Bih)
Udinese (Ita) - Salzburg (Aus)
Gençlerbirligi (Tur) - Blackburn (Eng)
Puchov (Slk) - Barcelona (Špa)
Dinamo Zagreb (Hrv) - MTK (Mađ)
Hapoel Ramat-Gun (Izr) - Levski (Bug)
Kaiserslautern (Nje) - Teplice (Češ)
Sartid (SiCG) - Slavia (Češ)
Villarreal (Špa) - Trabzonspor (Tur)
Grasshoppers (Švi) - Hajduk (Hrv)
Hertha (Nje) - Groclin (Polj)
Liverpool (Eng) - Olimpija (Slo)
Valeranga (Nor) - GAK (Aus)
Zimbru (Mol) - Aris (Grč)
FC Kopenhagen (Dan) - Ferencvaros (Mađ)
Varteks (Hrv) - Debrecen (Mađ)
HSV (Nje) - Dnjepar (Ukr)
Bordeaux (Fra) - Petržalka (Slk)
Roma (Ita) - Vardar (Mak)
Manchester City (Eng) - Lokeren (Bel)
Spartak Moskva (Rus) - EfB (Dan)
Wisla (Polj) - NEC (Niz)
Leiria (Por) - Molde (Nor)
Austria (Aus) - Dortmund (Nje)
Auxerre (Fra) - Xamax (Švi)
Ventspils (Lat) - Rosenborg (Nor)
Gaziantepspor (Tur) - Hapoel Tel-Aviv (Izr)
OB (Dan) - Crvena Zvezda (SiCG)
Sporting (Por) - Malmo (Šve)
Utrecht (Niz) - Žilina (Slk)
Metalurg (Ukr) - Parma (Ita)
MyPa (Fin) - Sochaux (Fra)
Schalke (Nje) - Kamen Ingrad (Hrv)
Mallorca (Špa) - Apoel (Cip)
Southampton (Eng) - Steaua (Rum)
Feyenoord (Niz) - Karnten (Aus)
PAOK (Grč) - Lyn (Nor)
Malatyaspor(Tur) - Basel (Švi)
Brondby (Dan) - Viktoria Žižkov (Češ).

Prve utakmice 24.9. Uzvrati 15.10.

STINGer
29.08.2003., 14:05
Bem ti... da su bar Liverpool izvukli...

Urpanus
29.08.2003., 14:07
Kamen je bivši , ali bar će zaigrati na stadionu gdje se igra finale Lige prvaka. :cool:

Hajduk , Dinamo i Varteks mogu proći ... ali ne znači i da hoće.:D Šanse su svima 50-50.

Željo je , moglo bi se reći , imao sreće. Hearts ne briljira u Škotskoj i mogli bi ih iznenaditi.

Žao mi je da Vardar nije imao malo više sreće. Odigrali su protiv CSKA i Sparte za svaku pohvalu ... da su dobili malo lakšeg protivnika mogli su i u 2. kolo , ovako sumnjam.

bluntman
29.08.2003., 14:16
Urpanus kaže:
Kamen je bivši
Ne mora značit. Sjećam se kad su Varteksa protiv Aston Ville svi otpisali,a a ovi ih poderali tamo. Iako se onaj Vartex i ovaj Kamen, baš i ne mogu uspoređivati...:D

Dinamo - MTK je dozlaboga nepredvidljiva utakmica...:( Dinamo se s njima patio i kad su bili puno jači.

buco
29.08.2003., 14:16
Zašto me strah za Dinamo...

Ma znam, brani Jozić!!!:B

...pa od njega je čak Barthez bolji.... i viši:D

Urpanus
29.08.2003., 14:21
bluntman kaže:
Ne mora značit. Sjećam se kad su Varteksa protiv Aston Ville svi otpisali,a a ovi ih poderali tamo. Iako se onaj Vartex i ovaj Kamen, baš i ne mogu uspoređivati...:D

Dinamo - MTK je dozlaboga nepredvidljiva utakmica...:( Dinamo se s njima patio i kad su bili puno jači.

Ovaj Kamen je daleko slabiji od onog Varteksa , ovaj Schalke je jači od one Ville , ono su bili Englezi , a ovo su ipak Švabe. :D

bluntman
29.08.2003., 14:26
buco kaže:
i viši:D
Hehe... Joziću bi i hokejaški gol bio previsok.:D A djevojčice koje graničara igraju bolje hvataju loptu.:B

Pinockio
29.08.2003., 14:41
Dinamo mora promjenit vratara ako hoce da idu dalje u Europu. Cito sam u vecernjaku da treba neki iz tima gdje Butina otiso slovenac da dodje u Dinamo.

Pinockio
29.08.2003., 14:43
Evo link za Vecernjak gdje pise da Nemec slovenac treba da dodje u Dinamo

http://www.vecernji-list.hr/ARHIVA/2003/08/29/030829-25.pdf

Sudden Sid
29.08.2003., 14:50
Uz pune tribine i poklapanje nekih stvari moglo bi se dogoditi cudo... pa da Dinamo i Hajduk produ :rolleyes:
Varteks bi isto trebao proci, ali vidjet cemo
Kamen nema neke sanse

Pinockio
29.08.2003., 15:26
Kamer Ingrad razvali 7:0 mozda i moze da se odrzi nekako, nikad se nezna

bluntman
29.08.2003., 15:29
Pinockio kaže:
Kamer Ingrad razvali 7:0 mozda i moze da se odrzi nekako, nikad se nezna
:confused:

Pinockio
29.08.2003., 15:31
bluntman kaže:
:confused:

Kamen Ingrad pregazio Etzellu
:: TB / Četvrtak, 28.Kolovoz 2003 - 17:05 :32

Kamen Ingrad u uzvratnoj utakmici pretkola Kupa UEFA pregazio je na stadionu u Velikoj pred 4.000 gledatelja Etzellu iz Ettelbrucka s 7:0. Sve što su uspjeli promašivati u prvoj utakmici, Veličani su debelo naplatili u uzvratu. Davor Bajsić doveo je Kamen Ingrad u vodstvo s bijele točke u 32. minuti, nakon što je vratar gostiju srušio Joška Popovića. Početkom nastavka iskusni 38-godišnji Popović još je jednom pokazao da unatoč godinama igra odlično. Njegov udarac završio je u mreži za povećanje vodstva Kamen Ingrada, a isti se igrač nekoliko minuta kasnije nakon udarca Davora Bajsića još jednom upisao u listu strijelaca. Do kraja utakmice uspjelo je to još Lišniću, Kovaču i Kopunoviću dva puta, a pogotovo je bio lijepo pogodak Antonija Kovača, koji je odličnim udarcem s dvadesetak metara svladao gostujućeg vratara.

Povijesnu prvu europsku pobjedu na stadionu u Velikoj, pomutio je drugi žuti karton strijelca trećeg pogotka Antonija Kovača, koji je u sudačkoj nadoknadi zaradio isključenje.

Kamen Ingrad - Etzella 7:0 (2:1)
Bajsić 32, Popović 49, 60, Lišnić 64, Kovač 68, Kopunović 82, 87

(u zagradi je rezultat prve utakmice)

Pinockio
29.08.2003., 15:34
Pinockio kaže:
Kamen Ingrad pregazio Etzellu
:: TB / Četvrtak, 28.Kolovoz 2003 - 17:05 :32

Kamen Ingrad u uzvratnoj utakmici pretkola Kupa UEFA pregazio je na stadionu u Velikoj pred 4.000 gledatelja Etzellu iz Ettelbrucka s 7:0. Sve što su uspjeli promašivati u prvoj utakmici, Veličani su debelo naplatili u uzvratu. Davor Bajsić doveo je Kamen Ingrad u vodstvo s bijele točke u 32. minuti, nakon što je vratar gostiju srušio Joška Popovića. Početkom nastavka iskusni 38-godišnji Popović još je jednom pokazao da unatoč godinama igra odlično. Njegov udarac završio je u mreži za povećanje vodstva Kamen Ingrada, a isti se igrač nekoliko minuta kasnije nakon udarca Davora Bajsića još jednom upisao u listu strijelaca. Do kraja utakmice uspjelo je to još Lišniću, Kovaču i Kopunoviću dva puta, a pogotovo je bio lijepo pogodak Antonija Kovača, koji je odličnim udarcem s dvadesetak metara svladao gostujućeg vratara.

Povijesnu prvu europsku pobjedu na stadionu u Velikoj, pomutio je drugi žuti karton strijelca trećeg pogotka Antonija Kovača, koji je u sudačkoj nadoknadi zaradio isključenje.

Kamen Ingrad - Etzella 7:0 (2:1)
Bajsić 32, Popović 49, 60, Lišnić 64, Kovač 68, Kopunović 82, 87

(u zagradi je rezultat prve utakmice)

Nikad se nezna sta se moze dogodit u Velikoj

Black Revenger
29.08.2003., 15:46
Nikad se nezna sta se moze dogodit u Velikoj
MOŽDA doma izvuku remi.

Serse
29.08.2003., 15:52
pinokio ne budi smjesan. sad tih 7-0 protiv ekipe koja bi u hrvatskoj ligi bila preslaba i za trecu ligu nesto znaci? ta etzella cak ne spada niti u vrh luksemburskog nogometa. rekao sam.. sve ispod ukupnog 8-0 za schalke je iznenadjenje. vidio si kako je prosla cibalia protiv wolfsburga, a realno je schalke bolji od wolfsburga a cibalia od kamena.

Urpanus
29.08.2003., 15:56
Serse_Cosmi kaže:
pinokio ne budi smjesan

Daleko je zemlja Kanada ... ne gleda se tamo HNL ... na njihovu sreću :D

Baklja
29.08.2003., 16:10
Krivo mi je kaj nismo Želju izvukli..
Joj koje bi to gostovanje bilo..

Al dobro je i ovako.. Bolje nego da smo Izraelce ili Turke izvukli.

Mogla bi još jedna invazija na Budimpeštu ko '99.

Ostali,

Varteks – dobar ždrijeb
Hajduk – protivnik po mjeri, al ak se nekaj kod njih ne promijeni mogu sanjati 2. kolo
Kamen – oni mogu biti i preponosni na ovo kaj su postigli..

Pinockio
29.08.2003., 17:18
Urpanus kaže:
Daleko je zemlja Kanada ... ne gleda se tamo HNL ... na njihovu sreću :D

Nemora znacit da se vamo neprati sta se desava u HNL, makar ja imam HOMEPAGE nogomet.com i citam sta se desava svaki dan

robybaggio
29.08.2003., 20:56
Ako je suditi po prosloj godini Dinamo ne bi trebao imati problema s Madjarima. Ovi ostali (ukljucujuci i Varteks) sumnjam da mogu proci. Hm, kad bolje razmislim, nije ni Dinamo s onakvim golmanom i jos nekim igracima nekakav favorit...

zrzy
29.08.2003., 22:22
Urpanus kaže:
Kamen je bivši , ali bar će zaigrati na stadionu gdje se igra finale Lige prvaka. :cool:

Hajduk , Dinamo i Varteks mogu proći ... ali ne znači i da hoće.:D Šanse su svima 50-50.

Ti si neki hajdukovac kad se tako nadaš?:B
Varteks - Debrecen 60-40
Dinamo - MTK 65-35
Hajduk - Grasshopers 30-70
Kamen - Schalke 04 10-90 )a volim kamen, šta ću
:)

zrzy
29.08.2003., 22:25
A ak Hajduk bude igrao protiv Dinama ko protiv Hake, dobit će 10 komada. Neće im svaki sudac sudit ko onaj protiv Cibalie, kad su pokrali Cibaliju

zrzy
29.08.2003., 22:30
Pinockio kaže:
Dinamo mora promjenit vratara ako hoce da idu dalje u Europu. Cito sam u vecernjaku da treba neki iz tima gdje Butina otiso slovenac da dodje u Dinamo.

Ma koji jebeni slovenac? Najbolje bi im bilo da kupe Marića iz Cibalije. Dečko je trenutno najbolji golman u ligi i trebali su ga uzet ćim je Butina otišao. Jest da mi timew Cibalia bila slabija, al on i tako želi otići.

Vule
29.08.2003., 22:58
zrzy kaže:
Ti si neki hajdukovac kad se tako nadaš?:B
Varteks - Debrecen 60-40
Dinamo - MTK 65-35
Hajduk - Grasshopers 30-70
Kamen - Schalke 04 10-90 )a volim kamen, šta ću
:)

A, vidi se da si ti dinamovac i "objektivan" sve u 16
Ja sam hajdukovac
Varteks - Debrecen 70-30
Dinamo - MTK 80-20
Hajduk - Grasshopers 50-50
Kamen - Schalke 04 0-100

zrzy
29.08.2003., 23:31
Ma ak hajduk bude igrao ko protiv hake....Nadam se da neće.

Urpanus
30.08.2003., 00:50
zrzy , dokopao se ti tastature i foruma pa veliš - idem zviznut koju glupost.

Skakavci igraju izrazito loše na početku ove sezone.

Sva tri hrvatska predstavnika imaju jednake šanse za prolaz dalje. I to nema nikakve veze sa tim što ja navijam za Hajduk , jednostavno je tako.

MTK nije slabiji od Maribora (prije bih rekao da je jači) , a Dinamo je Kekece prošao sa dosta muke. Druga je priča što će sada Zg novinari opet krenuti sa - "MTK? Koji MTK? Jebo MTK , zgazit ćemo ih ... 5:0 za nas ... 7:0 za nas"

Pinockio
25.09.2003., 19:28
Serse_Cosmi kaže:
pinokio ne budi smjesan. sad tih 7-0 protiv ekipe koja bi u hrvatskoj ligi bila preslaba i za trecu ligu nesto znaci? ta etzella cak ne spada niti u vrh luksemburskog nogometa. rekao sam.. sve ispod ukupnog 8-0 za schalke je iznenadjenje. vidio si kako je prosla cibalia protiv wolfsburga, a realno je schalke bolji od wolfsburga a cibalia od kamena.

Zavrsilo je 0:0

Nikad se nezna

Black Revenger
25.09.2003., 20:16
ja kažem:
MOŽDA doma izvuku remi.
sem vam rekel!

robybaggio
25.09.2003., 22:21
Nista cudno. Njemacki klubovi nastavili su svoj "uspjesni" pohod na europske kupove. Kaiserslautern, Hertha, danas Shalke... Zaista, Baric je genijalac kad velica njihov nogomet. Nekoc su Nijemci bili mocni, ali njihov pad posljednjih godina nije slucajan...