PDA

View Full Version : Kompjuterske igraonice

Nikola alokiN
30.08.2003., 21:25
Gameri , ovo je mala anketica .

Zanima me posjecujete li kompjuterske igraonice , ako igrate umrezene igre (Warcraft, Counter strike npr.) ?

Ako ne , zasto ?

Ujedno me zanima znadete li gdje su sve u Zagrebu igraonice ! Ja znam za jednu u Dugavama , dvije u Sigetu i tri kod Tresnjevackog placa .

Rev
30.08.2003., 21:43
a kad je već anketa onda si mogao i otvoriti ANKETU... ;)

idem ponekad u igraonu ali rijetko zato jer malo mojih frendova ide u igraone pa je teže skupiti veće društvo i igrati Counter ili Starcraft s 8 igrača...

Gilad Pellaeon
30.08.2003., 21:47
Ja igram counter strike
........i age of empires 2 - ako najdem dostojnog protivnika :D . Na forumu ih vidim nema, svi su pobjegli (kof, kof, slafko, kof, lucky_voyager, kof ;))

Ken
30.08.2003., 23:10
eh... u mojem gradu nema igraonica ali zna se napraviti kakav privatan LAN ili se spojimo preko IP adrese pa se igramo aliena vs predatora vs marinaca.. ja bim rado u igraonicu..da je ima :(:(

FIREBOY
31.08.2003., 01:01
Kod nas u Brodu se sve bolje igraonice ugasile....:rolleyes:

otprilike
31.08.2003., 13:18
Javohl

i kad posjetim igram Day of Defeat, cs i nis vise.

Day of Defeat je zakoooon:top:

il nije:p

[TT] Ixian
31.08.2003., 13:56
jako jako rijetko... internet rula

hehe

SETRA Samoborček
31.08.2003., 14:02
Ma ja mislim da su igraonice čisto bacanje novčića

1 mrežna = 60 kuna
2 mrežne = 120 kuna

kabel = 20 kuna

Dakle za 140 kuna imate lan doma koji je UNLIMITED, naravno, ako frendu nije problem dovući komp do vas.

Ako se radi o više igrača, onda preko neta

carnet = 1.8 čuna/h
igraonica = 10 čn/h

Gilad Pellaeon
31.08.2003., 15:39
Vidis, vidis, cini mi se da je to prije bilo skuplje.
Mi smo razmisljali o umrezivanju kompova, ali imamo jedan problem.
- PROSTOR

Ken
31.08.2003., 18:05
da prostor je uvijek problem.. najidealnije je ako netko od sudionika ima kakvu praznu garažicu sa strujom,vodom,frižiderom i ostalim neophodnim sastojcima za dugotrajno i uspješno igranje..
meni je daleko najbolji način igranje preko IP adrese.. nedeljom većina nas je kod kuće.. netko hosta sobu...i nastane hell on earth.. :)

ANG3L
31.08.2003., 19:07
Ljeto je pa mi se neigraju igra bas sada.. bit ce vrijemena preko zime. :D

Do onda si mozda i nabavim ADSL :top:

cekpi
31.08.2003., 21:39
ponekad uletim u neku igraonicu al vec dugo nema respektabilnih protivnika(bar ne u CS-u)

imam pitanje, jel potoji koja igraonica u kojoj je dopušten fizički obracun jer mrzim kad mi balavi četverooki kretenko počne vikat: u tunelu je, u tunelu je, odite ga ubit...........:mad: *

Gilad Pellaeon
31.08.2003., 22:11
cekpi kaže:

imam pitanje, jel potoji koja igraonica u kojoj je dopušten fizički obracun jer mrzim kad mi balavi četverooki kretenko počne vikat: u tunelu je, u tunelu je, odite ga ubit...........:mad: *
meni je jos gore kada se netko stalno okrece vidjeti gdje sam.
A tak dernjava koja usljedi kada izvucem magnum :D
" TKO TO IMA MAGNUM PI**A MU MATERINA!!!
BLAM !! (spectator) :)

FIREBOY
01.09.2003., 11:38
Tako Vam je to kad igrate s debilima....:p

Bolje igrati se sam sa sobom :D

Nikola alokiN
02.09.2003., 14:56
Ja se kao pokretac ankete slazem da je jeftinije kupiti kabel i spojiti se direktno , ali kada vas je vise problemi su visestruki . A i koliko od vas moze nositi svako malo komp kod nekoga . Jos nismo toliko bogati da svi imamo laptope , i to jos jake .

No u kojim ste igraonicama u Zagrebu bili i da li je 10 kuna velika cijena za sat igranja . , a za uzvrat se ne natezete sa masinama ?

Nikola alokiN
17.09.2003., 22:47
Anketa nije gotova

[TT] Ixian
17.09.2003., 23:23
pa ovo i nije bas anketa... ah well

nego... pa evo u zadnje vrijeme i zaletim se pokoji put u igraonu

bacit sa rpg.gamer ekipom koji wc3 ili nekakvu glupost

Nikola alokiN
18.09.2003., 13:09
TT Ixian , a u koju igraonicu odlaziš ?

MilanC
20.06.2004., 15:05
Ja igram igrice u mrezi, posjecujem igraonicu veoma cesto, a igram samo medal of honor, bukvalno, nista vise ne igram u igraonici, ostale stvari rukam samo kuci!

Forza JUVE!

draak
20.06.2004., 16:18
ili se nadjemo kod nekoga ili u ksetu, a imam i laptop, ali za pravo igranje (citaj vise od 12-ak sati) uvijek nosim kucni komp

Feelipe
21.06.2004., 14:49
FIREBOY kaže:
Tako Vam je to kad igrate s debilima....:p

Bolje igrati se sam sa sobom :D
Jel ovo aluzija na masturbaciju :D :W

draak
21.06.2004., 15:16
Feelipe kaže:
Jel ovo aluzija na masturbaciju :D :W

pa, sa sobom je najljepse :D

Shoki
24.06.2004., 20:40
joooj... buraz... nije. nije sigurno. :D

zlikowsky
29.10.2007., 13:21
Igrao bih , kad bih znao bar jednu adresu kompjuterske igraonice u Dubravi ili u blizini...ovako...najbliza za koju znam je na Tresnjevci...pa mi se nekako i ne ide...
Inace, kad sam boravio u Koprivnici, nasao sam zgodnu igraonicu ( u sklopu trgovine informatickom opremom )...imali su instaliran WoW a sat vremena kostao je 5 KN... pa raspali :) 4 sata 20 KN, i tako svaki dan... imaju gomilu PC-a i nekoliko konzola...steta sto nisu u ZG :(

eto, ako neko zna za igraonicu u kojoj se moze igrati WoW ( po mogucnosti u Dubravi ili blizoj okolici )...molim ADRESU te igraonice.

Inace, zainteresiran sam za igranje WoW i nekih RTS naslova ( AoE, EE, RoN, SWGBCC,.... )

Skac01
29.10.2007., 14:30
Kod mene je prije bila igraonica , ali ju je policija zatvorila , a ja sam znao s vlasnikom bacit Cod jedinicu , ali bi me on uvjek rasturio.

nedafeus
29.10.2007., 14:50
prije sam isao, sad cu u petak mozda sa dva frenda...igraone su super, razgovori sa gamerima ftw.

Volim Dinamo
29.10.2007., 19:50
odem dva tri puta tjedno i skupi nas se dosta a depamo samo CoD2 i ponekad zabacimo fife

madr fakr
29.10.2007., 20:33
prije dok su bili ljetni praznici isli smo skoro svaki dan (eh da mi je znat koliko smo love tamo ostavili:D ) a sad rjeđe 1 put na mjesec bemti skolu:flop: :mad: :mad: :E

wow_playeros
09.11.2007., 20:54
ma internet zona je najbolja

Gogo1207
06.01.2008., 17:39
Dok sam imo priliku ja sam sa društvom uvjek bio u igraonici, sad kada više neidem ''tamo'' u srednju nisam nigdje bio već ho-ho-ho vremena...
Već dost dugo razmišljam da ja otvorim igraonicu + internet, a možda ineki kafić u sklopu sa time, onak sve zajedno, dok igraš ili si na netu pijuckaš kavicu, sokić ili pivicu i uživaš. Dobra ideja kaj ne?
A možda samo igranje + internet.
Koji puta napravim turnir u nekim igrama sa naravno vrijednim nagradicama.

Ako netko zna gdje da nabavim program za mjerenje vremena koliko je koji igrač na kompu da mi pošalje na PM ili neka tu napiše?
Koje igre bi vi stavili na kompove da imate igraonu?
Dal da stavim osim kompova i možda koji playstation 2 ili 3 ili možda Xbox?

Molio bih vas sve za malu pomoć oko toga.

tuttyfrutty
06.01.2008., 21:26
Ja zivim u Splitu ima par igraona ali je to sve prejadno drustvo niko ne ide u njih samo su otvorene za kupovanje uglavnom!!!!! a o LAN da i ne pricam niko nema pojma i nikome se nista ne da!!!!:(

Xorantu
07.01.2008., 13:19
ma igraonice sux , bacanje pare

luckey
07.01.2008., 14:46
Rijetko kad idem,jedino ako skupim dobro ekipu,pa igram moh na lan-u u igraonici:D

qpqp
07.01.2008., 15:07
Odem ponekada, ali ovdje je puno jeftinije. 4 kn/sat (BiH). I lakse je kacit se u igraoni nego vuci masine negdje.

EDDY
07.01.2008., 15:44
Ja živim u Zagrebu točnije u Sloboštini i uvijek sa frendovima idemo nama najbižu igraonicu u dugavama.Znam par frendova od tamo pa i ako nemam frendova uvijek pitam nekog dali mogu igrat sa njima i tako.......i za one koji misle da je igraonica bacanje para ja se isto tako slažem.. (npr igrati wow u dugavskoj igr. dođe me 12 kn a sada kada ga imam doma znate što IGRAM GA BESPLATNO):)

spam21
07.01.2008., 18:50
ja igram u mreži iz topline svog doma ili ti http://www.krwireless.com/

EDDY
07.01.2008., 19:40
Mi smo pametni ljudi :D

madr fakr
07.01.2008., 20:34
u dubrovniku ima 5 igraonica a u 3 (koliko ja znam) se prodaju piratske igre....
cijene ovise o mediju na kojem su igre
dvd-30kn(2 dvd-a 50kn popust 10kn:D)
cd-15kn

smq
07.01.2008., 20:36
idem u igraonu samo radi drustva i radi novih igra koje nemogu pokrenuti na sdvojoj krntiji :D:D:D

wc expert
09.01.2008., 11:11
ja doma iman ruter koji služi za internet. Također iman doma dva kompa i dva wierless usb-a. To sve lipo povežen sa drugim compom i igram u dvoje igre kao : css,aqua delic GT. Mislin iman ja doma i LAN ali mi compovi nisu blizu pa mi se nije dalo vuć ih kroz cilu kuću

Nikol@ G®ozni
11.01.2008., 17:54
JA NEJDEM BAS CESTO U IGRAONU ALI ODEM NA KOJU PARTIJU COD-A SA FRENDOVIMA
U VEZI IGRAONA G2 JE NAJBOLJA (ZATO KAJ MI JE NAJBLIZE)LOL
KUPI PC PLAYI TAM IMAS NEKE IGRAONE I DOBIS BON ZA 3SATA NA NETU

zmaj_xpzt
12.01.2008., 01:52
jel zna ko dal ima kojih igraona u vž?

Xorantu
12.01.2008., 17:58
ma igraone samo mame pare , da je 2 kn sat pa i nekako :D

iharhajster
13.01.2008., 10:23
ne posjećujem iz jednostavnog razloga jer imam LAN u zgradi, tj. naselju pa se igramo gotovo svaki dan u posljednje 4 godine... kako smo zaboga pozavršavali faxove (ja isto pri kraju)?! :D:D sjećam se kad smo 2004. tek napravili mrežu... igrali smo se dnevno po 10 sati a onda bi izašli malo na zrak i pričali 3 sata o tome kako smo igrali, tko je kog ubio i kako... znate ono, ovi ostali ljudi koji nisu imali mrežu gledali su nas kako pričamo o cepelinima i pylonima i mislili su kako smo poludili, no kasnije su se neki pridružili a mi smo s vremenom sve manje igrali...

Xorantu
13.01.2008., 14:04
trebala je i u nas biti mreza ali nooobovi se prihvatli posla :D

djubo
13.01.2008., 15:48
ja idem u igraonicu jedva par puta godišnje jer isto tak igram prek mreze. a mi smo u skolskoj knj. dobili jedno 7-8 kompjutera pa smo si odma instalirali counter strike pa peremo pod odmorom:D

FoxyStyle
25.09.2009., 20:09
Molio bih da mi kažete lokacije i informacije o nekim igraonama u Zagrebu koje izvršavaju sljedeće uvijete:

Da imaju igru DotA
Da imaju STABILAN internet
Da imaju zadnji patch warcrafta3
Da mi omogućuju Mozillu ili bilo koj drugi browser

Zahvaljujem se.

BundyBoy
08.04.2010., 20:07
neznam odgovor. ali mogu reći da sam prije znao ići često u igraonu na trešnjevci , igraona Dafne i ona je u principu uvijek puna ( barem tada ) plus još jedna u istoj ulici kod crkve, kod Žaca ako se netko sječa :D

slammerinho
08.04.2010., 20:35
u dafne sam prije znao često ići jer su burnali igre pa bih si piknuo pola sata - sat da mi vrijeme prođe. Radi li dafne još uvijek? Ima u Zagrebu još koja igraonica ili su sve, kao i dinosauri, izumrle?

BundyBoy
08.04.2010., 21:26
dafne još radi. :top: hehe , a baš me zanima dali se tko sječa igraone u istoj ulici samo kod crkve, zvala se je mislim Igraine ali su ju svi zvali kod žaca jer se vlasnik zvao Željko. :D

Rizlamen
10.04.2010., 15:01
Ma kakve igraone!! jeste poludili! sace vam ciko reci kako to radi. Jednom davno imao jedan ciko (ja) sobu koja je bila 4 sa 5 metara i u toj sobi cikinih 10 frendova smjesti nekake kutije sa nekakim televizorima i onda sve to prikopcaju nekakim znirancima za svinje i tak oni se kazu igraju prek lona i u sobi je zagušljivi i puna flasa kokakole i bureka sa mesom (masnih) i od jutra do sutra oni su se napucavali u nekakom kodumdrnwar nest. i o tom se velikom događaju pricalo i do 2 ulice dalje. :) E ljudi to vam je zabava a ne neke igraone kod Velje il šta ti ja znam. i da svi sudionici uve price su punoljetni :D

SilvrBckGorilla
10.04.2010., 16:34
ne.

Ma kakve igraone!! jeste poludili! sace vam ciko reci kako to radi. Jednom davno imao jedan ciko (ja) sobu koja je bila 4 sa 5 metara i u toj sobi cikinih 10 frendova smjesti nekake kutije sa nekakim televizorima i onda sve to prikopcaju nekakim znirancima za svinje i tak oni se kazu igraju prek lona i u sobi je zagušljivi i puna flasa kokakole i bureka sa mesom (masnih) i od jutra do sutra oni su se napucavali u nekakom kodumdrnwar nest. i o tom se velikom događaju pricalo i do 2 ulice dalje. :) E ljudi to vam je zabava a ne neke igraone kod Velje il šta ti ja znam. i da svi sudionici uve price su punoljetni :D

još veća zabava je kupit 10kg mesa i zaroštiljat

Rizlamen
10.04.2010., 16:51
joj i to smo imali dobro da si me podsjetio samo sto nam je meso na kraju zagorilo jer me je frend izazvao 1v1 na countdown :)

Radovansupak
10.04.2010., 17:04
dafne još radi. :top: hehe , a baš me zanima dali se tko sječa igraone u istoj ulici samo kod crkve, zvala se je mislim Igraine ali su ju svi zvali kod žaca jer se vlasnik zvao Željko. :D

lol,zac koji je zenu tuko jel mu je na DAoC lika usla :s

luka m.
11.04.2010., 21:48
ma kakve igraone...
ja sam u dafne išao prije 2 godine( ukupno 2-3 puta) te prestao čim sam dobio dobar internet
evo vam i još jedna opcija: skinite program hamachi 1.0.1.5 i igrajte s frendovima koliko hoćete besplatno sa svog PC-a

Cleary
13.04.2010., 06:51
Nije besplatno, plaćaš flat.

Rizlamen
13.04.2010., 14:55
Nije besplatno, plaćaš flat.

Aj nemoj se pravit grbav znas na ceg misli! :kava:

bass999
13.04.2010., 15:04
ma kakve igraone...
ja sam u dafne išao prije 2 godine( ukupno 2-3 puta) te prestao čim sam dobio dobar internet
evo vam i još jedna opcija: skinite program hamachi 1.0.1.5 i igrajte s frendovima koliko hoćete besplatno sa svog PC-a

ajme brate daj se vrati u sadasnjost. ta verzija hamachoze je bila in prije x godina.

Rizlamen
13.04.2010., 16:20
a po tebi su sad igraone in?

slammerinho
13.04.2010., 22:44
ajde dobro, di još osim dafne ima igraona u zagrebu?

Lion27
18.04.2010., 17:45
Dafne jos radi,cod 6 se najvise igra tamo,20 racunala,uskoro se preureduje i za sav info imas na fejsu profil igraona dafne pa dodajte koga zanima.

Thendays
25.06.2010., 13:20
Vidim da je Dafine igraonica pokušala održati turnir u PES-u prošle godine. Turnir se nije održao, ali to je sad nebitno. Zanima me da li je legalno tako organizirati natjecanja sa novčanim nagradama samo sa pravima koja igraonica ima na te igra?

Pokušavam složiti event od par dana na kojem će između ostalog bit i natjecanje u pucačini half-life sa lovom za pobjednika, a jako mi je bitno da sve bude legalno. Ima nas 5 sa orginalnim verzijama igre i tih pet bi koristili. Zna li možda netko više o tome ili možda kakav link gdje mogu pročitat više?

xGAME
25.06.2010., 14:05
Ne vidim baš neki razlog zašto bi to bilo nelegalno

RubyAngel
25.06.2010., 14:15
G2 igraonica je najbolja,moderniji kompovi,cisto unutra,isao sam prije tamo dok si nisam kupio sebi komp,a i cijene su najbolje

Legion90
25.06.2010., 14:38
aj nek netko baci link za taj G2

Thendays
25.06.2010., 15:01
Ne vidim baš neki razlog zašto bi to bilo nelegalno

Pa kao copyright ili ono da kupljeni proizvod smiješ koristiti za svoje potrebe, a ne dijeliti i zarađivati na tome? :ne zna: nemam pojma i sto mi je najgore ne znam gdje da to saznam

EDIT: bila je davno u kvartu neka igraonica koju su zatvorili zbog takvih problema, ali mislim da su oni koristili baš piratice.

Plitvix
25.06.2010., 17:01
A tko bi te kod nas zaustavio?
Ima igraona u Frankopanskoj, Centar Zagreba. 10 kn/sat. Previše za mene otkad imam laptop, odem ponekad sa frendovima kad nam se neda igrati DotA preko Battle.net ili Garene. A i bolji je osjećaj kad se s njima svađaš oko item-builda uživo nego preko skajpa ili ventrila

bojan111111
26.06.2010., 18:47
Ja nerjetko sa ekipom odem u dafne. Ima dosta umreženih pc-a (cca15-20), odigramo par sati cod6. Dobro mi je što odmah ispred igraone ima dvorište sa klupom pa možeš zapalit cigaretu i popit kavu :kava: iz aparata u pauzi. Jednom smo uzeli nočni termin nas 8 i dođe te jeftinije i stvarno je ok, nema gužve, dobra oprema i najvažnije da mi ne šteka igrica

horzon
26.06.2010., 19:07
Meni je isto dafne najbolja,svaki vikend iznajmimo nas 16 cijelu igraonu i za male pare igras cijelu noc,ne moras cak ni igrat ,slusas mjuzu i zezas se sa ekipom.Sad su sve preuredili i stavili aparat sa kavom i ostalim napitcima.

zeek96
28.06.2010., 00:52
išao prije, sad većinom igram doma cod 2/4 prek xf-a, nekad odemo u igraonicu, fora je kad se moš u sred igre svađat s njima itd.
najviše me živciraju oni kreteni što se naviruju tebi preko ramena da vide di si :mad:
btw. i Bjelovara sam i tu ima sam jedna igraonica, Galaxy, radi već dugo, bili su ih jedno vrijeme zatvorili zbog piratstva al su opet otvorili i sad je sve legalno, van grada al uvijek je puna :eek: sad si mislim kak bi bio dobar biznis pokrenut jednu u centru :D to bi pare donosilo :p

xGAME
29.06.2010., 21:36
Se igraone u današnje vrijeme uopće isplate? Ionak već skoro svi imaju kompove pa doma igraju...

zeek96
30.06.2010., 12:42
sudeći po ovoj igraoni gdje ja igram može se fino zaradit, unutra ima 20 kompova i 2 konzole i stalno je puna igraonam kad dođeš moraš čekat da se oslobodi mjesto bar 20 min a svi ti koji igraju imaju kompove i kad nisu u igraoni praše od doma... to je neki čar igraone, kad ti sjediš kraj onoga kojeg upucaš u igri i onda mu kažeš: koji si ti noob! i tak se prepirete, meni je to neodoljivo :D :mig: :cerek:

34fsd
28.07.2010., 12:47
Kao što kaze naslova topica zanima me popis igraona ili da barem navedete neke u zagrebu (blize centru), adressa i po mogucnosti ako znate da ima ljudi ovih ljetnih dana :D

ako ovakav topic postoji vec pls dajte link ja nisam mogao naci, i nadam se da sam postao u pravi topic

Poof.

revelator
22.09.2010., 21:53
ima iznad kvatrića igraonica. po domjanićevoj ideš gore i prva desno. onda ima izlog s lijeve strane, piše PC servis.

bila je donedavno i u rendićevoj (na maksimiru) HCL igraonica, ali sad vidim da je tamo prazno.

ako netko ima kontakte, web, telefon ili točnu adresu zg igraonica, molim da napiše. recimo ja znam otprilike di je dafne i htio bih ih pitat za noćni termin, ali ne da mi se ić na drugi kraj grada samo da postavim pitanje!

Wario
26.09.2010., 18:08
ima iznad kvatrića igraonica. po domjanićevoj ideš gore i prva desno. onda ima izlog s lijeve strane, piše PC servis.

bila je donedavno i u rendićevoj (na maksimiru) HCL igraonica, ali sad vidim da je tamo prazno.

ako netko ima kontakte, web, telefon ili točnu adresu zg igraonica, molim da napiše. recimo ja znam otprilike di je dafne i htio bih ih pitat za noćni termin, ali ne da mi se ić na drugi kraj grada samo da postavim pitanje!

E, ova je isto zatvorena iznad kvatrica, neznam koji se k.... dogadja nema vise igraon nigdje. Jel znate mozda di je HCL premjestio?? Također ak ima neki popis igraon, dobro bi doslo

revelator
27.09.2010., 09:31
e za HCL sam razgovarao s likom i rekao mi je da se sele u siget, ali da će se otvoriti tek za nekih dva tjedna. pretpostavljam da ih se može kontaktirati preko www.hcl.hr

jack_r
10.11.2010., 18:36
Yo ekipa, da li netko zna da li u zagrebu ima jos koja igraona osim G2 na vrbanima i monitora u frankopanskoj? I da radi do 10 - 11, monitor recimo radi samo do 8

Also, ako je ovo krivi forum (nisam znao di drugdje da stavim topic), molim modove da ga premjeste na odgovarajuce mjesto

revelator
11.11.2010., 07:37
HCL u sigetu. samo ne znam jesu li službeno otvoreni, tako da možeš uć bilo kad ili otvaraju po dogovoru. mi smo tamo dvaput išli na noćnu. odi na njihov web pa pitaj.

jack_r
13.11.2010., 17:27
evo neceg konkretnog sta se tice HCL igraone

"Trenutno HCL igraona još nije otvorena, prostoro se još sređuje, ali po planu bi trebala biti otvorena 27.11., ali možda i prije.
Prije otvorenja ćemo objaviti vijest na hcl portalu sa svim podacima.
Do tada, imamo par ekipa koje dođu na noćno igranje,a moguće je rezervirati neki noćni termin u polusređenom prostoru za 6-10 ljudi. Rezervacije može na pm"

iz: http://www.hcl.hr/forum/index.php?topic=12968.0

Axnor
12.01.2011., 00:31
Ovako, moji prijatelji i ja smo do prije 2 godine isli u igraonicu igrati The Battle for Middle-Earth 2. Medutim, ta je igraonica propala, i sada me zanima znate li ima li nekih igraonica u Novom Zagrebu(bilo bi super ak date i adresu).

revelator
12.01.2011., 09:44
Ovako, moji prijatelji i ja smo do prije 2 godine isli u igraonicu igrati The Battle for Middle-Earth 2. Medutim, ta je igraonica propala, i sada me zanima znate li ima li nekih igraonica u Novom Zagrebu(bilo bi super ak date i adresu).

Možda da pročitaš prethodne dvije poruke :rolleyes:

svetac35
24.02.2011., 01:28
Ima igraonica u Malešnici i nova je, ima 10 kompova, redovno se organiziraju turniri i ima sve igre koje se inace igraju u igraonama. Rade do 20.00h ali po potrebi ostaju i duže a i moguće su organizacije noćnih...

Mislim da ulica Milivoja Matošeca, na lijevoj strani i nemreš fulat jer je to i computer centar sa shopom a na katu je igraona :). E sad za middle earth neznam jel ima ali bumo ih pitali da stave. Za sad znam da imaju Frozen throne i da se dota rastura, COD4, Counter, Swat, LOL i druge...:D

i ne trzaju španke...:s što je bilo slučaj u par igraona u koje sam išao prije, mada jbg znam da je Malešnica bogu iza nogu ali i to se da preći ak je igraona super tak da meni iz centa i nije neki bed doci do tamo s ekipom i "hajlat" cijelu noć ako treba...

i skoro zaboravih, uzo sam broj njihov ali da mi ne banaju ovaj post šaljem ga na pm :)

Prijap
24.02.2011., 07:49
I uopče ne radiš tam, čista sličajnost da 2 pd 7 tvojih posteva su reklamiranje iste :kava:

harakiri2
01.03.2011., 00:13
Ne idem više u PC-igraonice, ako hoću igrat s prijateljima nađemo se na Battle.netu ili Gareni

Ptarda
15.03.2011., 20:29
Jel itko zna ima li negdje kompjuterska igraonica u Novom Zagrebu?

The_End
20.06.2011., 09:58
Pozdrav.

možete li mi reći gdje ima u ZG-u net igraona.

Ja sam kao srednjoškolac pohodio ta mjesta često,ali zadnjih godina baš i ne.

ah ta sjećanja:)

matija0077
27.06.2011., 13:38
jel znate di u zagrebu ima igraona sa novijim igrama da je blizu jaruna

jibjones
28.06.2011., 20:55
znam za par njih: jedna se zove Sabirnica u Trpanjskoj 32, a druga se zove G2 igraonica, u Jablanskoj ulici iza fiatovog prodajnog centra prema zapadu u prvoj zgradi.

minimarko
14.07.2011., 12:34
pozdrav svima., zanima me da li postoji ikakva igraonica u Sisku-Petrinji a da mogu igrat wow. Inace nisam od tamo a idem na praznike pa bi trebo obaviti tjedni cap XDDD ako tko zna neku ja bih bio zahvalan :D