View Full Version : Siemens MT-50
Papyllon
30.08.2003., 21:32
Pozdrav, imam jedan mali problem, mozda mi mozete pomoc.
Naime moj sin ima Siemens MT-50 vec vise od jedne godine i to je OK mobac, super radi i funkcionira ali u zadnje vrjeme vise jednostavno ne vibrira unatoc toga sto mu je ta opcija ukljucena u izborniku. Sada mene zanima ako znate o cemu se radi da mi pokusate pomoc ili cu ga odnjeti u servis jer mog sincica jako veseli kad dobije porukicu i kad je na iskljucenom zvuku da mu zavibrira. Unaprjed hvala !!:confused: :confused:
SETRA Samoborček
30.08.2003., 22:36
Papyllon kaže:
Pozdrav, imam jedan mali problem, mozda mi mozete pomoc.
Naime moj sin ima Siemens MT-50 vec vise od jedne godine i to je OK mobac, super radi i funkcionira ali u zadnje vrjeme vise jednostavno ne vibrira unatoc toga sto mu je ta opcija ukljucena u izborniku. Sada mene zanima ako znate o cemu se radi da mi pokusate pomoc ili cu ga odnjeti u servis jer mog sincica jako veseli kad dobije porukicu i kad je na iskljucenom zvuku da mu zavibrira. Unaprjed hvala !!:confused: :confused:
odnesi na servis ;) nije veliki kvar, valjda mu je opao pa su se kontakti vibre pomaknuli ili je otišo motorić vibre, uglavnom kvar nije skup:)
Papyllon kaže:
mog sincica jako veseli kad mu zavibrira. da je kcer još bi i shvatil:D
odnesi na servis da ti to srede*
SETRA Samoborček
31.08.2003., 10:55
cekpi kaže:
da je kcer još bi i shvatil:D
odnesi na servis da ti to srede*
ajde cekpi, kaj radiš, si puko :eek:
daj se malo sredi
SETRA Samoborček kaže:
ajde cekpi, kaj radiš, si puko :eek:
daj se malo sredi pa sori ak se meni sve na kraju svodi na ljes, al tip je napisal da mu sineka veseli kad mu zavibrira, a na kraju sam mu rekel jedino moguce rješenje
i daj pogledaj kad sam to napisal
sve u svemu skrušeno tražim oprost i ponizno se ispričavam
*
CRO-Charlie
01.09.2003., 23:21
Servis će ti sigurno pomoć.
hosting-za-svakog
02.09.2003., 01:50
Servis je najbolje resenje, ili ako imas kuci cime ga dobro ocistiti, mada ne verujem da ce to biti dovoljno...
Kakvo je stanje s ekranom tj. displejem gubi li se slika?
Papyllon
02.09.2003., 22:23
dmi kaže:
Kakvo je stanje s ekranom tj. displejem gubi li se slika?
Ma sve drugo funkcionira 100% pa me stoga i cudi da vibra steka.
PS. Za onoga strucnjaka sa ruznim asocijacijama u svezi sa vibrom drzim da ima nekih problema psiholoske naravi cim ga pucaju takve asocijacije.
Pitam jer znam da MT50 ima poteškoća s kontaktima za ekran te možda se to dešava i s kontaktima za motor vibre...
Pa da sad puno ne pametujemo i od ovog napravimo nauku najbolje otići na servis pa nam preneseš što je bilo... ;)
Callysto
04.09.2003., 12:04
Ma blago tebi,ja isto imam mt50, moj vibrira cijelo vrijeme,i nece budala prestat.a najgore kad ga imam u đepu,na boku,ono dođe poruka a on vibrira sve u 16,a ja skakljivo biceeeee....... :D :p
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.