View Full Version : Dot-net programer se trazi
vjetro_M_pir
22.03.2007., 16:19
Gore navedeni profil covjeka je jako potreban.
Za full time job. Nista honorarno.
Mogucnost stalnog zaposlenja...
Molim kontakt na PM.
vjetro_M_pir
23.03.2007., 10:38
Hej, ljudi...
Jako dobro za poslodavca kad dobije ovakav upit o placi...
A sta se nudi meni za ono sto placam???
Ako kazem da je placa od 7 000 kuna navise ako se posao napravi, a ako se ne napravi da uzimam toliko hoce li se itko javiti?
I svi oni koji zele doci sa upitom o placi neka ne dolaze. To je na meni da kazem bez da me se pita.
A ja kazem odmah: Znat ce koliko je projekt naplacen i imat ce udio u svakom projektu koji odrade. Ali ti projekti imaju rokove koji se moraju postovati i jasno napravljene planove kako moraju biti izvedeni.
I radim sada sa sjajnim programerima, ali njima je sastanak koordinacije gubitak vremena, oni rade od 9 navece do 3 ujutro od doma i zapravo mi lice na neke pjesnike...
Znaci trazim nekog tko je sposoban programirati ujutro u 9 i odraditi 8 sati jer je posao takav gdje treba komunicirati s onima kojima se programira, traziti zajednicki rjesenja i ostalo.
A placa, bit ce sjajna, ako se sjajno bude radilo.
A znate onaj lanac: dobro odraden posao, novi posao, novi posao novi udjel u poslu...
Ponuda je ozbiljna i sasvim konkretna.
P.S. Programer moze biti i pocetnik koji je spreman uciti. Bitno je da ima osnove programiranja.
vjetro_M_pir
23.03.2007., 10:53
ovo ti nisu mali oglasi :kava:
Zamolih modove ovog pdf-a da mi nekog programera preporuce.
I prije toga sam otvorio topic na malim oglasima.
I jedan od modova mi je preporucio da ovdje otvorim topic...
A zasto te smeta da netko pronade posao ovdje?
ljudi su cudne zvjerke, ja bi na svom webu pustio ovakav topic, koji nema veze s mojim webom, a ne tu.
Ako si imao potrebu javiti se, drugi put iz aleje smajlija izaberi nekog, mozda ce ljepse izgledati.
;)
Pozdrav
Genijalno mjesto za trazenje software developera.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.