PDA

View Full Version : Veza između mlađe žene i dosta starijeg muškarca...

Sabriel
23.03.2007., 18:33
Koje je vaše mišljenje o vezama u kojima je razlika veća od 15 ili čak 20 godina? Da li je moguće da u takvim vezama ima ljubavi i kolike su šanse da se takva veza održi? Oni koji su u takvoj vezi bili/jesu neka podjele kakvo je za njih bilo/je to iskustvo?

Herp
23.03.2007., 18:37
Najljepše što mi se dogodilo u životu. ;)

Moguća je ljubav kao i u svakoj drugoj vezi. Šanse za održivot jednake kao u svakoj drugoj vezi.

Još nešto? :kava:

Sabriel
23.03.2007., 18:43
Baš me zanima kolika je razlika između tebe i tvojeg partnera?

Herp
23.03.2007., 18:44
16 i pol god.

Herp
23.03.2007., 18:46
http://www.forum.hr/showthread.php?t=92159

Imaš i tu OGROMAN topic, ali dosta raznolik. Ova tema je puno određenija. Nadam se da ih Smart neće spojiti. :moli:

Sabriel
23.03.2007., 18:54
Ne bi znala... Ja sam zaljubljena u muškarca koji je stariji od mene 24 godine... To je velika razlika, a što ja mogu... Mora da bi se mnogi grozili toga...

Smart_bitch
23.03.2007., 18:56
Daj ne boldaj sve, lijepo molim, udara u oči.

PATRIOT2
23.03.2007., 18:56
Najljepše što mi se dogodilo u životu. ;)

Moguća je ljubav kao i u svakoj drugoj vezi. Šanse za održivot jednake kao u svakoj drugoj vezi.

Još nešto? :kava:
tako je svakom dok ne pukne:rofl: ..ja osobno sumnjam da moze uspjet,al sigurno vise sansi neg starija zena-mladji muskarac..jednostavno kad stricek od 35 godina trazi neku od 20 mi je nakaradno malo.pa i neki od 45 onu od 30..al ak nekom pase,boze moj..ja sam samo tu da zbijam sale nanjihov racun:rofl: ..

Sabriel
23.03.2007., 18:58
Daj ne boldaj sve, lijepo molim, udara u oči.

To je off topic... A da li si ti ikada bila u takvoj vezi i što misliš o tome?

Discovery.v2
23.03.2007., 18:59
Naravno da je moguće da uspije veza kad recimo žensko ima 19 godina, a muško npr. 45. Šalim se.

PATRIOT2
23.03.2007., 19:00
To je off topic... A da li si ti ikada bila u takvoj vezi i što misliš o tome?

kuis ono nemres ovako uletavat bitcharki..ipak je ona direktorica svemira i moze radit sta oce:D ;)

Smart_bitch
23.03.2007., 19:01
Ja sam nešto lijepo zamolila, kao forumaš, ne neka direktorica svemira.

Al bitno da mi ti imaš za poklopit anytime. :hekla:

Discovery.v2
23.03.2007., 19:02
Ej Sabriel jel nam možeš reći koliko ti imaš zapravo godina?

Sabriel
23.03.2007., 19:03
Hvala što si zamolila i neću to raditi, samo kažem... Ja znam jedan par koji su zajedno 15 godina i imaju djecu i sretni su još uvijek, a razlika među njima je 23 godine... Eto to je dokaz koliko godine nisu bitne...

Herp
23.03.2007., 19:04
Ne bi znala... Ja sam zaljubljena u muškarca koji je stariji od mene 24 godine... To je velika razlika, a što ja mogu... Mora da bi se mnogi grozili toga...

Zbrojila sam 2 i 2, pogledala malo druge postove... Razlika se smanjuje s godinama, ali nekako mi tvoja situacija ne izgleda najblistavije. Nemoj misliti da te osuđujem ili se grozim tako nečega, samo se trudim biti realna. :kiss:

Sabriel
23.03.2007., 19:04
Ej Sabriel jel nam možeš reći koliko ti imaš zapravo godina?

Ne vjerujem da je to bitno...

Discovery.v2
23.03.2007., 19:06
Ne vjerujem da je to bitno...

Pa ako imaš 18 godina onda je itekako bitno , no ako imaš cirka 30 godina onda je manje bitno. No očito da se ti sramiš svojih godina jel tako?

Sabriel
23.03.2007., 19:07
Zbrojila sam 2 i 2, pogledala malo druge postove... Razlika se smanjuje s godinama, ali nekako mi tvoja situacija ne izgleda najblistavije. Nemoj misliti da te osuđujem ili se grozim tako nečega, samo se trudim biti realna. :kiss:

U potpunosti razumijem tvoje mišljenje... Ali vjerojatno i sama znaš kada srce nadvlada nad razumom...

Herp
23.03.2007., 19:10
U potpunosti razumijem tvoje mišljenje... Ali vjerojatno i sama znaš kada srce nadvlada nad razumom...

što da ti kažem - s njim sam od svoje 19.-te. al ipak sam onda već bila na faxu, upisivala 3. godinu taman...

a što ON misli o svemu tome?

Sabriel
23.03.2007., 19:12
Pa ako imaš 18 godina onda je itekako bitno , no ako imaš cirka 30 godina onda je manje bitno. No očito da se ti sramiš svojih godina jel tako?

Nije bitno da li se ja sramim ili ne... Kako god okreneš ljudima je bitno, nitko ne vidi osobe, samo vidi te brojeve... Teško je voljeti nekoga koga ne smiješ... Da si se ikada našao u takvoj situaciji bi shvatio...:tuzni:

Sabriel
23.03.2007., 19:16
što da ti kažem - s njim sam od svoje 19.-te. al ipak sam onda već bila na faxu, upisivala 3. godinu taman...

a što ON misli o svemu tome?

A jednako kao i ja... Oboje se trudimo realno promatrati sve to, ali opet osjećaji nadvladaju razum... Teško je ljudima pojmiti da bi dvije osobe među kojima je tolika razlika poštovale i voljele jedno drugo... Kako kažem, svi vide samo godine...

Herp
23.03.2007., 19:17
Huh. Možda prek vikenda smislim nešto utješno da ti napišem. Sad idem ća. :mig:

Sabriel
23.03.2007., 19:20
Probaj, ali jedino što se ovdje može je ili se boriti ili totalno odustati...

Xena2000
23.03.2007., 19:26
Previše se zamaraš što drugi misle, ako si sretna i ako te ta veza zadovoljava, budi u njoj dok je tako. Niti u jednoj vezi(pa ni u onoj nezabranjenoj i u onoj gdje su partneri generacijski blizu) ne znaš ishod iste.

Ako pak imaš dileme, onda je to znak da si ipak svjesna da to neće biti tvoje najsretnije intimno riješenje. Sve je na tebi.

Imala sam prijateljicu koja je sa 16 godina prohodala sa tada 30-godišnjakom. Vjenčali su se prije dvije godine. Ona danas ima 33, a on 47. Dakle, takve veze ipak uspijevaju ukoliko je ljubav uistinu jaka.:cerek:

Discovery.v2
23.03.2007., 19:26
Probaj, ali jedino što se ovdje može je ili se boriti ili totalno odustati...

...ili završiti srednju školu ili barem napuniti 18, pa biti punoljetan ;)

Sabriel
23.03.2007., 19:31
Previše se zamaraš što drugi misle, ako si sretna i ako te ta veza zadovoljava, budi u njoj dok je tako. Niti u jednoj vezi(pa ni u onoj nezabranjenoj i u onoj gdje su partneri generacijski blizu) ne znaš ishod iste.

Ako pak imaš dileme, onda je to znak da si ipak svjesna da to neće biti tvoje najsretnije intimno riješenje. Sve je na tebi.

Imala sam prijateljicu koja je sa 16 godina prohodala sa tada 30-godišnjakom. Vjenčali su se prije dvije godine. Ona danas ima 33, a on 47. Dakle, takve veze ipak uspijevaju ukoliko je ljubav uistinu jaka.:cerek:

A ovo je jako, definitivno, samo što je i jako teško... Utješi me kada čujem da nisam jedina u takvoj situaciji, ali opet...

ruzy
23.03.2007., 19:36
bila sam s likom starijim od mene 9 i po godina... mislim... da nije toliki idiot mozda mi ne bi smetala razlika u godinama :cool:

PATRIOT2
23.03.2007., 19:57
Ja sam nešto lijepo zamolila, kao forumaš, ne neka direktorica svemira.

Al bitno da mi ti imaš za poklopit anytime. :hekla:
ona meni tako,a ja stao u njezinu obranu:((i to za ozbiljno,ipak je ovaj namigujuci smajli isao tebi) ..al nema veze,ne ljutim se ja na tebe:kiss:

lola24
24.03.2007., 07:18
Naravno da je moguće..:E :cerek:

Demonique
24.03.2007., 09:51
Iz prve mogu reći da takve veze mogu biti jako uspješne i dugoročne. Moj dragi je od mene stariji 19 god, ja imam 23, on 42.. i super se slažemo, već smo 2.5 godine skupa...baš smo se našli, u sličnosti po mnogočemu. On je prva osoba s kojom mogu satima razgovarati a da mi ne dosadi. Isto tako se možemo satima gledat a da ne progovorimo ni riječ. Mislimo da je to ono pravo samo čekamo mene da diplomiram :zubo: Naši se slažu s našom vezom, moji su malo prigovarali zbog godina (dobro, i dan danas..), no u principu nemaju ništa protiv i imaju dobro mišljenje o njemu i važno im je da sam sretna s njim. Samo naprijed, i moraš znati da će uvijek biti zlobnih ljudi koji će ti svojim 'dobronamjernim' savjetima htjeti pokvariti tvoju sreću. Ne nasjedaj! :top:

Septembar
24.03.2007., 09:58
Hvala što si zamolila i neću to raditi, samo kažem... Ja znam jedan par koji su zajedno 15 godina i imaju djecu i sretni su još uvijek, a razlika među njima je 23 godine... Eto to je dokaz koliko godine nisu bitne...

dokaz koji potvrdjuje pravilo: da postoji, ali da nije jako cesto i odrzivo
imam 2-3 prijateljice i rodjakinje sto imaju brakove sa muskarcima oko 20g starijima. zavisi od stepena zrelosti oboga, od okolnosti, i od preferenci. neko ejdnostavno nije za to

Sabriel
24.03.2007., 13:53
Upravo to, neki se nađu, neki ne... Ljubav je ljubav, godine su onda samo neznačajan broj...

PATRIOT2
24.03.2007., 14:00
. On je prva osoba s kojom mogu satima razgovarati a da mi ne dosadi. Isto tako se možemo satima gledat a da ne progovorimo ni riječ. :

jasno..ipak je on covjek u godinama za radit nesto ozbiljnije,moglo bi ga u ledjima ukljestit:rofl: :rofl:

Ona007
24.03.2007., 14:28
Ja ne bih mogla bit sa starijim muskarcem, jednostavno me ne privlace.
Al znam i za situacije kad je ON bio 20 godina mladji i to u dosta konzervativnoj sredini pa su se vjencali

ita
24.03.2007., 15:18
imam 20, a deško mi 35

najbolja veza do sad

jest da ima problema malo, ali svaka ima

jest da je malo težak, ali volim ga

mislim da nakon njega ne bih baš mogla biti s nekim neozbiljnim

tek sad sam skužila da se i s muškima ima o čemu pričati

ne pljujem mlađe, ali nekako mi paše ta zrelost, odgovornost..

i drago mi je kad čujem sve ove ljude koji podržavaju to, koji nemaju ništa protiv, jer mislila sam da je malo takvih

Demonique
24.03.2007., 15:52
Ja ne bih mogla bit sa starijim muskarcem, jednostavno me ne privlace.
Al znam i za situacije kad je ON bio 20 godina mladji i to u dosta konzervativnoj sredini pa su se vjencali

Žena stari dosta ranije od muškarca.. kao što ti ne voliš starije,.. meni se na mlađe povraća (na mlađe od sebe same), tj. odbojni su mi. Zrelost...miris zrelosti me privlači a veća je šansa da će zreo bit muškarac oko 35 nego balonja od 20.

Tiare Flower
24.03.2007., 16:39
Žena stari dosta ranije od muškarca.. kao što ti ne voliš starije,.. meni se na mlađe povraća (na mlađe od sebe same), tj. odbojni su mi. Zrelost...miris zrelosti me privlači a veća je šansa da će zreo bit muškarac oko 35 nego balonja od 20.

Samo kaj bu ti takav prije dogural do "mirisa starosti"...:rolleyes:

PATRIOT2
24.03.2007., 16:41

i

onaj tko je dobio sve na pladnju u zivotu mozda i je takav..ali onaj tko sa 20 mora se boriti za sebe (a ima ih)su puno odgovorniji i zreliji od vecine 30-godisnjaka..jer oni znaju kakav je surov zivot i bili su primortani jako rano odrasti..a i ovi generalizacije su glupe..tak ja mogu reci da ovima koji su petnaestak godina stariji pase da imaju neku balavicu koju mogu vuci za nos ,a koja pusi njihove spike o odgovornosti i zrelosti

woman_xyz
24.03.2007., 16:50

"povraca" ti se na mladje, jer ti je tek 20 godina. mozda sa 30 ne budes tako razmisljala. a sto se tice tvog decka, kojemu je kazes 35, on je sad u godinama kad polako kao muskarac izlazi iz puberteta:zubo: sala, naravno. iako, on je do 35-e prosao dosta toga (ako je sve islo svojim tokom), a ti si jos tak mlada i tek pocinjes upoznavati sebe i svoje potrebe. razmisli malo o tome. da se razumijemo, ovo ne znaci da je vasa veza losa i da ne moze opstati.

ita
24.03.2007., 16:54
onaj tko je dobio sve na pladnju u zivotu mozda i je takav..ali onaj tko sa 20 mora se boriti za sebe (a ima ih)su puno odgovorniji i zreliji od vecine 30-godisnjaka..jer oni znaju kakav je surov zivot i bili su primortani jako rano odrasti..a i ovi generalizacije su glupe..tak ja mogu reci da ovima koji su petnaestak godina stariji pase da imaju neku balavicu koju mogu vuci za nos ,a koja pusi njihove spike o odgovornosti i zrelosti

ne slažem se s tobom, jer mislim da sam dovoljno pametna da sama sebi uredim život.

iako, vjerojatno si u pravu u ovome prvome, ali nalazim se u takvom krugu ljudi koji se nisu sami morali izboriti za sebe. a ja tu nisam kriva, u takvoj sam se sredini rodila i živim u njoj

Demonique
24.03.2007., 16:54

Zrelu curu nitko ne može vući za nos... što je nakon nekog vremena i pokazao...odveo me doma kod svojih roditelja i pokazao svoje namjere. Moji frendovi vršnjaci kažu da sam dobra frendica ali da sam preozbiljna..život me doveo tu di jesam.. sama sebe financiram u potpunosti... uz to sve još studiram i + radim osim stalnog i honorarni posao. Kaže on da je upravo to jedna od stvari koje su ga zainteresirale za mene.Tako da ..ima puno veza di se vršnjaci vuku za nos.,.. nema to veze s godinama!

ita
24.03.2007., 16:56
Zrelu curu nitko ne može vući za nos... što je nakon nekog vremena i pokazao...odveo me doma kod svojih roditelja i pokazao svoje namjere. Moji frendovi vršnjaci kažu da sam dobra frendica ali da sam preozbiljna..život me doveo tu di jesam.. sama sebe financiram u potpunosti... uz to sve još studiram i + radim osim stalnog i honorarni posao. Kaže on da je upravo to jedna od stvari koje su ga zainteresirale za mene.Tako da ..ima puno veza di se vršnjaci vuku za nos.,.. nema to veze s godinama!

slažem se s tobom.

a svaka ti čast za studij+posao.

želim ti svu sreću u tome

Demonique
24.03.2007., 16:56
"povraca" ti se na mladje, jer ti je tek 20 godina. mozda sa 30 ne budes tako razmisljala. a sto se tice tvog decka, kojemu je kazes 35, on je sad u godinama kad polako kao muskarac izlazi iz puberteta:zubo: sala, naravno. iako, on je do 35-e prosao dosta toga (ako je sve islo svojim tokom), a ti si jos tak mlada i tek pocinjes upoznavati sebe i svoje potrebe. razmisli malo o tome. da se razumijemo, ovo ne znaci da je vasa veza losa i da ne moze opstati.

Nisi me pratila..ja imam 23... već 3 godine sam uz fax za stalno zaposlena, sama si kuham perem peglam.. svoje potrebe odavno znam.Recimo da je on prošao u jednoj domeni više od mene..ja u drugoj... nadopunjavamo se.

Emericzy
24.03.2007., 17:02

Nije ti to nikakva garancija. Evo, meni je 56 a u glavi nisam ništa zreliji nego kad mi je bilo 16. Jedino što sad znam prikriti da sam djetinjast, a sa 16 nisam znao.

Demonique
24.03.2007., 17:03
Samo kaj bu ti takav prije dogural do "mirisa starosti"...:rolleyes:

Što se tiče mirisa starosti... njegov stari ima 74 godine, izgleda kao da ima 64... nema nego par sijedih. Dok ja imam po obitelji drukčije predispozicije (nažalost). Uglavnom, bolje imati 20 godina sretnog braka nego 30-40 nesretnog...kako god bilo da bilo.

ita
24.03.2007., 17:06
Što se tiče mirisa starosti... njegov stari ima 74 godine, izgleda kao da ima 64... nema nego par sijedih. Dok ja imam po obitelji drukčije predispozicije (nažalost). Uglavnom, bolje imati 20 godina sretnog braka nego 30-40 nesretnog...kako god bilo da bilo.

ajme, kako ovo zvuči..
u pravu si, ali opet ne mogu si zamisliti da ću možda ranije ostati sama...

woman_xyz
24.03.2007., 17:07
Nisi me pratila..ja imam 23... već 3 godine sam uz fax za stalno zaposlena, sama si kuham perem peglam.. svoje potrebe odavno znam.Recimo da je on prošao u jednoj domeni više od mene..ja u drugoj... nadopunjavamo se.

ima ih koje imaju vise od 23, zaposlene su, same si kuhaju, peru, peglaju, misle da su dovoljno prosle, pa ipak jednog dana zakljuce da tek trbaju uciti upoznavati sebe i svoje potrebe. to je puno vise od navedenog. to je ona faza u zivotu kad se vise bavis uzrocima, a puno manje simptomima svojih postupaka.

woman_xyz
24.03.2007., 17:14
Nije ti to nikakva garancija. Evo, meni je 56 a u glavi nisam ništa zreliji nego kad mi je bilo 16. Jedino što sad znam prikriti da sam djetinjast, a sa 16 nisam znao.

emericzy, bilo bi lijepo kad bi ih vise uspijevalo prikrivati djecake u sebi po tvome receptu:D ili barem na neku varijaciju od toga

Emericzy
24.03.2007., 17:17
Meni bi draže bilo da ne moram prikrivati, ali jebiga; svijet je smrknut; najčešće i ja moram praviti ozbiljno lice.

Demonique
24.03.2007., 17:19
ima ih koje imaju vise od 23, zaposlene su, same si kuhaju, peru, peglaju, misle da su dovoljno prosle, pa ipak jednog dana zakljuce da tek trbaju uciti upoznavati sebe i svoje potrebe. to je puno vise od navedenog. to je ona faza u zivotu kad se vise bavis uzrocima, a puno manje simptomima svojih postupaka.

Kako ne shvaćaš...ne moraju sve žene naprolazit se svega i svačega... mene što je zanimalo kroz to sam prolazila... što se tiče izlazaka vrlo rano sam počela izlazit i do 20-te me pustilo... živjela sam u raznim djelovima Hr... moji su se razveli..jako puno iskustava se skupi od drugih ljudi pogotovo upiješ tuđe i dobre postupke i greške. Ne moram skočit sa 7 kata da bi znala kako je to. Ja sam sebi sama odredila da se želim sama financirati i završiti fakultet i da ću biti najsretnija kad ga završim i postignem ono što sam željela. E to je moja potreba. Između ostalog,imati nekog tko me razumije i prati..kao i ja njega. Čovjek prolazi cijeli život raznim stazama... netko od 70 će reći nekome od 50 da nije prošao ništa... svatko sam najbolje poznaje sebe i određuje si put.

woman_xyz
24.03.2007., 17:27
Kako ne shvaćaš...ne moraju sve žene naprolazit se svega i svačega... mene što je zanimalo kroz to sam prolazila... što se tiče izlazaka vrlo rano sam počela izlazit i do 20-te me pustilo... živjela sam u raznim djelovima Hr... moji su se razveli..jako puno iskustava se skupi od drugih ljudi pogotovo upiješ tuđe i dobre postupke i greške. Ne moram skočit sa 7 kata da bi znala kako je to. Ja sam sebi sama odredila da se želim sama financirati i završiti fakultet i da ću biti najsretnija kad ga završim i postignem ono što sam željela. E to je moja potreba. Između ostalog,imati nekog tko me razumije i prati..kao i ja njega. Čovjek prolazi cijeli život raznim stazama... netko od 70 će reći nekome od 50 da nije prošao ništa... svatko sam najbolje poznaje sebe i određuje si put.

nisam ni rekla da se mora proci sve i svasta i da treba skakati sa 7. kata da bi se znalo kako je to. ukazujem samo na mogucunost ucenja i promijena kroz sazrijevanje. nista vise.

Demonique
24.03.2007., 17:31
nisam ni rekla da se mora proci sve i svasta i da treba skakati sa 7. kata da bi se znalo kako je to. ukazujem samo na mogucunost ucenja i promijena kroz sazrijevanje. nista vise.

Cijeli se život sazrijeva. Moja mama je tek sa 55 shvatila što želi razvela se i sad je sretna solo...osjeća se ispunjeno, slobodno.. nitko je ne terorizira. I ne može se uvijek osloniti na razum..osjećaji se razviju prema određenoj osobi i sretna sam. Kad ne budem sretna otić ću...

VeronikaN
24.03.2007., 17:32

Ovo smatram najboljom procjenom.
I ja sam radi surovih životnih okolnosti,sazrela puno brže od vlastitih vršnjaka.
i oko moje 18 isti su mi djelovali kao osnovoškolci.I to ne samo dečki,već i djevojke.
Generalizacije stvarno ne postoje,no mahom,mlađe osobe podliježu šarmu i iskustvu starijih,jer im nude više od trenutačnih vršnjaka.
no dali je to uvijek povlačenje za nos,ovisi od slučaja do slučaja.

VeronikaN
24.03.2007., 17:37

:cerek: :cerek:
Eh, Emerczy,pa nastupio si drugo djetinjstvo...:cerek:

i makar je offtopic,

kud li sreće da oni od 3o ili 4o budu "djetinjasti" na tvoj način!:kiss:

PATRIOT2
24.03.2007., 18:15
Ovo smatram najboljom procjenom.
I ja sam radi surovih životnih okolnosti,sazrela puno brže od vlastitih vršnjaka.
i oko moje 18 isti su mi djelovali kao osnovoškolci.I to ne samo dečki,već i djevojke.
Generalizacije stvarno ne postoje,no mahom,mlađe osobe podliježu šarmu i iskustvu starijih,jer im nude više od trenutačnih vršnjaka.
no dali je to uvijek povlačenje za nos,ovisi od slučaja do slučaja.
naravno da nije..ja samo rekao da se uvijek moze generalizirati sto je najvesce krivo..
ja studiram i radim sa strane da si zaradim koju paru da mogu platit teretanu,dodatke prehrani i treninge..ovdje dosta cura prica kako im se svidja ta zrelost,al znam kako su me znale neke cure znale gledat ispod oka kad bi sljakao..kao njima bi bilo ispod cast biti sa takvim nekim..meni starci mogu pruzit sta god pozelim i fini auto i para za izlazak..al puno je bolji osjecaj kad se sam financiras..ok donekle sam jer nisam u potpunosti neovisan financijski..jer drukcije promatras neke stvari kad moras paziti kolk oces vani potrosit para il gdje ces sve sa autom jer treba i benzin natocit,a nije jeftin..i znam kolko je nekima realnost surova jer se susrecem sa ljudima kojima nije lako..al opet ja cu nekoj svojoj vrsnjakinji bit balav kao sto vidimo u ovom topicu..

Demonique
24.03.2007., 18:40
naravno da nije..ja samo rekao da se uvijek moze generalizirati sto je najvesce krivo..
ja studiram i radim sa strane da si zaradim koju paru da mogu platit teretanu,dodatke prehrani i treninge..ovdje dosta cura prica kako im se svidja ta zrelost,al znam kako su me znale neke cure znale gledat ispod oka kad bi sljakao..kao njima bi bilo ispod cast biti sa takvim nekim..meni starci mogu pruzit sta god pozelim i fini auto i para za izlazak..al puno je bolji osjecaj kad se sam financiras..ok donekle sam jer nisam u potpunosti neovisan financijski..jer drukcije promatras neke stvari kad moras paziti kolk oces vani potrosit para il gdje ces sve sa autom jer treba i benzin natocit,a nije jeftin..i znam kolko je nekima realnost surova jer se susrecem sa ljudima kojima nije lako..al opet ja cu nekoj svojoj vrsnjakinji bit balav kao sto vidimo u ovom topicu..

Ja generaliziram na temelju dosadašnjih iskustava... s vršnjacima. Meni se nije išlo vani, oni bi ružili,pili... pušili travu... radili na sv. Nikada, i žicali bi me lovu... ja da šlepam nekog? I plus toga..imam 23 godine i već mislim na djecu...brak... što se više bližim kraju faxa, više mi se bebači motaju po glavi..a koji će dečko čak i od 25 reći da se i njemu takvo što mota po glavi? Jasno da ne treba žuriti ali ako sam ja spremna i imam pravu osobu uza sebe..zašto ne? Većina dečkiju mojih frendica su još djetinjasti, većina ih ništa ne radi i njima je problem taj što one moraju čekat njih da 'odrastu' za takvo što... ja govorim o većini..ne individualcima. Svaka tebi čast što se trudiš i radiš.. međutim neke cure jednostavno vole starije i to je prirodno. Kad sam bila 16 zanimali su me ovi iznad 20... sad je zanimaju poprilično stariji...iako mi je bila neka granica 35 godina.. kad sam ga ugledala mislila sam da ima i manje.,.i fino sam se prevarila, ali već mi se bio svidio. Poznanik moj od 45 godina je toliko neozbiljan, djetinjast... slobodnog stila..ne želi obaveze...takvog zbilja ne bih htjela ni sa 40! Valjda je stvar u zrelom ponašanju... gledala sam nedavno film Sjećanja jedne gejše. Totalno sam se našla u ulozi Sayuri koja je ugledala sa kakvih 10 godina tipa od vjerojatno 35 na mostu, koji je obilježio njezin život..i odlučila je poduzeti sve korake koji će ju na poslijetku dovesti k njemu. Tako se i dogodilo kad je odrasla.. I ja sam sanjala o nekom takvom cijelo svoje djetinjstvo (tad sam zbilja mislila da postoje savršeni prinčevi na bijelim konjima) i kada sam upoznala moju veliku ljubav sve je bilo zamršeno...400 km između nas... i svaki naš korak je napravljen s vremenom na način da se približimo i ostanemo jedno kraj drugog jedan dugi životni period...:kiss: Prava je rijetkost da će se danas netko za nekog žrtvovati. I sad recite da su godine bitne? Što će bit za 10 god. Bog zna...može me 7-mica na skretanju iz Branimirove u Draškovićevu sutra pokupit i da me učini paraplegičarem i da on iako 19 god stariji bude samnom cijelo vrijeme, no zakinut poprilično...

DUPINO
24.03.2007., 18:49
evo jos jedne price.......zao mi je nisam sve procitala do zadnjeg posta....no....ja imala 19 on imao 32 kad se upoznali..........to bilo prije 5 godina........sracunajte koliko danas imamo.............tj. koliko cemo napuniti..........nakon dvije i pol godine vjencali se........ danas dijete od 2 godine.......zavrsavam faks...........i sve sto smo skupa prosli zbog mojih -svakakvih sranja i zabrana i prijetnje policijom i tuce - sve je u normalnom redu u nasem braku, sto vise, mogu za sebe garantirati da su mi ovo najljepsi trenuci trenutno u zivotu....imati dva prekrasna Andjela pored sebe koji me vole i koje ja volim.........glavno je da si ti rascistila sa svojom glavom sto mislis o svemu tome i da ti te godine nece upletat se u zivot...smatraj ga da je malo stariji od tebe.....j. sve ostalo oko sebe ti ces biti sa njim....e jos da dodam....znaci prve dve i pol godine dok se nismo vjencali svakodnevno smo bili odvojeni....vidjali se mozda dnevno sat-dva i to je to. uglavnom sve se moze kad se hoce i kad je ljubav jaka i obostrana.

LP

Demonique
24.03.2007., 18:53
Patriot...Ako nisi ..pogledaj Sjećanja.. predobar film i mnoge stvari će ti biti jasnije što se tiče ove teme. Za neke stvari se u životu treba boriti. Moj je život određen tako kako sam ga si sama odredila uz Božju pomoć. I zahvalna sam Bogu što mi je podario tako dobru osobu kao što je moj dragi..i nakon dosta tuge u životu već sam duži period sretna totalno. I da... zaboli me desni đon što će tko reći iz okoline koja me dakako hrani i oblači (to se ne odnosi na tebe!)

As Špadi
24.03.2007., 19:01
Razlika u godinama može biti pozitivna. Bez uvrede mladim dečkima, ima ih krasnih, ali muškarac dobije neku posebnu potrebnu patinu poslije 35. Ni prije masu godina, ni danas kad sam u najboljima pažnju mi nisu mogli zadržat mladi dečki. Stariji su seksi pa im možeš oprostit i nesavršenost tijela koja dolazi godinama. Uostalom, nekako su normalniji, uravnoteženi. Dakle, pitanje je što cura traži.

PATRIOT2
24.03.2007., 19:08
Patriot...Ako nisi ..pogledaj Sjećanja.. predobar film i mnoge stvari će ti biti jasnije što se tiče ove teme. Za neke stvari se u životu treba boriti. Moj je život određen tako kako sam ga si sama odredila uz Božju pomoć. I zahvalna sam Bogu što mi je podario tako dobru osobu kao što je moj dragi..i nakon dosta tuge u životu već sam duži period sretna totalno. I da... zaboli me desni đon što će tko reći iz okoline koja me dakako hrani i oblači (to se ne odnosi na tebe!)
trenutno je dvd-e u kvaru ,al budem..zasto na mene??..pa ja i rekao ak nekom pase i ak je sretan pa boze moj sve pet..:kiss: ..
ja ti inace vise volim filmove tipa hrabro srce di on sve napravi za onu koju voli:) ..i da se nadovezem za onu pricu o klincima..pa meni je to najveci ideal,sretna familija..kuca na moru,troje klinaca,pas ajd i zena:rofl: ;) ..a manje mi je od 23..
as-nesavrsenost tijela ne dolazi sa godinama vec nebrogom pojedinaca..znam hrpu onih iznad 35 pred kojima se moze posramit 99% nas mladjih

ita
24.03.2007., 19:10
ene su svi osuđivali kada sam započela vezu..

naravno, roditelji ludili..
ali tu se pokazao, nije ga bilo briga šta će o njemu reći, a mene je čuvao.. bio je spreman preuzeti sve na sebe i dati do znanja drugima da se volimo. i cijenim to. jako.
iako ne znam koliko ću imati snage dalje se boriti protiv ljudi, ako dođe trenutak kada ću morati, sada mi je lijepo i želim da mi tako bar još neko vrijeme bude.

voljela bih biti kao ti, demonique, da me to sve ne brine, ali odgajana sam ovako, u ovakvom okruženju živim, ali valjda će to sve proći

iako sam uvijek tvrdila da čovjek može zavoljeti koga hoće i kada hoće, ne znam baš koliko ću njega moći preboljeti kada za to dođe vrijeme. mislim da ćemo uvijek imati ljubav jedno prema drugome

As Špadi
24.03.2007., 19:17
as-nesavrsenost tijela ne dolazi sa godinama vec nebrogom pojedinaca..znam hrpu onih iznad 35 pred kojima se moze posramit 99% nas mladjih[/QUOTE]

Ma naravno da je tako. Pola moje generacije uostalom izgleda bolje danas nego prije dvajs godina, jer vodimo računa o sebi. Nego ima tu mladaca ka kiše, pa da odmah odgovorim na predrasude koje gaje.

Demonique
24.03.2007., 19:21
trenutno je dvd-e u kvaru ,al budem..zasto na mene??..pa ja i rekao ak nekom pase i ak je sretan pa boze moj sve pet..:kiss: ..
ja ti inace vise volim filmove tipa hrabro srce di on sve napravi za onu koju voli:) ..i da se nadovezem za onu pricu o klincima..pa meni je to najveci ideal,sretna familija..kuca na moru,troje klinaca,pas ajd i zena:rofl: ;) ..a manje mi je od 23..
as-nesavrsenost tijela ne dolazi sa godinama vec nebrogom pojedinaca..znam hrpu onih iznad 35 pred kojima se moze posramit 99% nas mladjih

Pa i u Sjećanjima je on za nju puno napravio... stavio ju je na obuku za gejšu u kuću koju je vodila njegova neka poznanica - gejša Mameha. Ona je to naravno saznala na kraju filma,kako to jel, obično i biva...Mogla je završit ko zna gdje...I pratio je njen razvoj u fizičkom i duhovnom smislu, iako se nisu uopće vidjeli do njene 20-te! Nesavršenost tijela..hehe...Mladen Badovinac (TBF) ima 29 godina i mislim da bilo koji prosječni 40-godišnjak izgleda bolje od njega po građi tijela. A što se potencije na treću tiče, baš mi se frendica prije par dana povjerila kako njen 26-godišnji dragi ima problema s erekcijom, tj. ne može je postići kad treba i kako treba a duže su vrijeme već skupa. Kad je postigne bude ok, no ponekad mu treba dosta vremena. Tako da se opet mogu neki dečki posramiti tipova od 40-50 godina po tom pitanju. Da ne bude da opet generaliziram, no branim svoje stavove :zubo:

Clay
24.03.2007., 19:23
a ja sam se brinula za 10 god. razlike, odma mi je lakse dok vidim da ljudi sa vecim razlikama skupa su i sretni :))

imam 20, a deško mi 35

najbolja veza do sad

jest da ima problema malo, ali svaka ima

jest da je malo težak, ali volim ga

mislim da nakon njega ne bih baš mogla biti s nekim neozbiljnim

tek sad sam skužila da se i s muškima ima o čemu pričati

i drago mi je kad čujem sve ove ljude koji podržavaju to, koji nemaju ništa protiv, jer mislila sam da je malo takvih

moj se ponasa u stilu : I don't want to grow up :)

I to mi ful pase, takva sam i ja.... nasli smo se.... totalno

As Špadi
24.03.2007., 19:27
Samo da me ne bi ko krivo shvatio. Mislim da su veze s razlikom smislene. A da muškarci u zrelim godinama mogu sve i još bolje, to je istina. Na neki način bolje cijene što imaju, razumniji su i s njima su i veza i seks u svakom pogledu bolji. A znaju bit i zaigraniji od mladaca.

Demonique
24.03.2007., 19:31
ene su svi osuđivali kada sam započela vezu..

naravno, roditelji ludili..
ali tu se pokazao, nije ga bilo briga šta će o njemu reći, a mene je čuvao.. bio je spreman preuzeti sve na sebe i dati do znanja drugima da se volimo. i cijenim to. jako.
iako ne znam koliko ću imati snage dalje se boriti protiv ljudi, ako dođe trenutak kada ću morati, sada mi je lijepo i želim da mi tako bar još neko vrijeme bude.

voljela bih biti kao ti, demonique, da me to sve ne brine, ali odgajana sam ovako, u ovakvom okruženju živim, ali valjda će to sve proći

iako sam uvijek tvrdila da čovjek može zavoljeti koga hoće i kada hoće, ne znam baš koliko ću njega moći preboljeti kada za to dođe vrijeme. mislim da ćemo uvijek imati ljubav jedno prema drugome

Ja sam imala olakotnu okolnost... kad sam započela vezu s dragim moji su se taman bili razveli, pa nitko nikom nije čupao kosu već su se više bavili svojim pitanjima dok sam ja u pozadini uživala s dragim i manje tragično shvaćala razvod. Jednom mi je stari govorio protiv njega, a dobože dobri su si bili do tad, i to sam sve prenijela dragom sve što je govorio, i tati rekla da dragi sve zna. Onda mu je moj dragi tata slao dečku sms poruke tipa - Pusti nju, nisam ja tako mislio...ti si meni drag. I tata na kraju ispao najgora peškaruša ogovaruša (jer kad je smo svi skupa samo što ga ne gladi po glavi). Pusti roditelje morati će se kad tad pomiriti sa sudbinom. A šta bi bilo da si im dovela kriminalca kojeg su mogli u Istrazi vidjet, ljubav na prvi pogled bi se desila? A da si alkoholičara, narkomana dovela? Nek budu sretni što si sretna...plati im zimovanje da ih se riješiš na kratko. :top:

B-One
24.03.2007., 19:43
samo mogu rec........glupaČČČČČe
drzite se svojeg godista ili maksimalno 5 godina razlike...
muškarca koi ima 30-40 godina boli kurac za bilo koga....jebe mlado meso od 20,kako mu je jebeno loše....
vidim da nekima od vas,"dečko" vam može biti tata,kako vas nije sram.....dolazit doma sa covjekom starijim 15+ godina,npr. isto godiste ko vas stari:s
kako lošeeeeeeee

ita
24.03.2007., 19:45
dominique, hvala ti puno. i hvala onima koji su otvorili ovu temu

ita
24.03.2007., 19:47
muškarca koi ima 30-40 godina boli kurac za bilo koga....jebe mlado meso od 20,kako mu je jebeno loše....
vidim da nekima od vas,"dečko" vam može biti tata,kako vas nije sram.....dolazit doma sa covjekom starijim 15+ godina,npr. isto godiste ko vas stari:s
kako lošeeeeeeee

kako tebe nije sram

vidi se koliko si ti zreo po tvom postu

malo odrasti pa se javi ovdje

Demonique
24.03.2007., 19:48
kako lošeeeeeeee

Moj tata po godinama mom dragom može bit tata, taman.-.prema tome ne laprdaj :p Garant nemaš više od 22-23... to se iz posta vidi, jer s godinama često ljudi dobiju pamet.

Torch
24.03.2007., 20:14
znam za jedan slucaj- cura 16 tip 32.... starci od cure saznali i lijepo nije vise ni iz sobe nije smijela izlazit...
ma cure misle da ih takav voli ali njemu je bitno samo mlado meso...
niste cure svijesne koliko muskarci mogu glumit...niti cete ikad bit svijesne toga...ali nema veze uzivajte...

Demonique
24.03.2007., 20:27
znam za jedan slucaj- cura 16 tip 32.... starci od cure saznali i lijepo nije vise ni iz sobe nije smijela izlazit...
ma cure misle da ih takav voli ali njemu je bitno samo mlado meso...
niste cure svijesne koliko muskarci mogu glumit...niti cete ikad bit svijesne toga...ali nema veze uzivajte...

Ti uspoređuješ vezi cure od 16 godina sa tipom od 32... i curu od 23 godine sa tipom od 40... neusporedivo a da si odrastao znao bi. Ma kakvo mlado meso... nije me ni htio zbog godina ni pipnut a kamoli uzet za ozbiljno, dok vrijeme nije pokazalo da danas tvrdi da sam zrelija od njegovih vršnjakinja u glavi... prema tome ne laprdaj. Ne znaš ni ti kako žene znaju glumit... i u vršnjačkim vezama i u ovakvih age gap vezama. Ponekad znaju podjednako glumit... očito da ne netko povrijedio u životu. Da poznaš recimo mog momka, tvoja teorija ne bi više držala vodu, jer je to tip koji nikad nije izlazio baš, koji je jako radišan,povučen, miran, sportaš, ni po čemu se ne voli isticati,... malo cura je imao, svi ga cijene na poslu, i prva sam koju je roditeljima odveo doma. Mislim da to dovoljno govori. Frend moj koji ga pozna iz viđenja se raspitao malo i podnio mi još na početku veze izvješće da se čini jako dobar tip, da takvih nema baš puno i dao mi svoj blagoslov. On žali zbog tog što ja nisam bar 7-8 godina starija (jer nije da mu je mlado meso pod muss), kao i ja..što on nije mlađi par godina bar... no ljubav često nas ljude tjera na kompromise.

Torch
24.03.2007., 20:39
Ti uspoređuješ vezi cure od 16 godina sa tipom od 32... i curu od 23 godine sa tipom od 40... neusporedivo a da si odrastao znao bi. Ma kakvo mlado meso... nije me ni htio zbog godina ni pipnut a kamoli uzet za ozbiljno, dok vrijeme nije pokazalo da danas tvrdi da sam zrelija od njegovih vršnjakinja u glavi... prema tome ne laprdaj. Ne znaš ni ti kako žene znaju glumit... i u vršnjačkim vezama i u ovakvih age gap vezama. Ponekad znaju podjednako glumit... očito da ne netko povrijedio u životu. Da poznaš recimo mog momka, tvoja teorija ne bi više držala vodu, jer je to tip koji nikad nije izlazio baš, koji je jako radišan,povučen, miran, sportaš, ni po čemu se ne voli isticati,... malo cura je imao, svi ga cijene na poslu, i prva sam koju je roditeljima odveo doma. Mislim da to dovoljno govori. Frend moj koji ga pozna iz viđenja se raspitao malo i podnio mi još na početku veze izvješće da se čini jako dobar tip, da takvih nema baš puno i dao mi svoj blagoslov. On žali zbog tog što ja nisam bar 7-8 godina starija (jer nije da mu je mlado meso pod muss), kao i ja..što on nije mlađi par godina bar... no ljubav često nas ljude tjera na kompromise.

ja nisam puno ni pisao pa ne znam kaj si uspjela saznat o meni iz tog posta...
i da laprdam i tak... nisam ni citao kaj si sve pisala pa cu sad brzinski napisat moje misljenje o tome...
strogo se protivim kad maloljetne cure imaju lika 10+ godina starija, za cure iznad 18 me boli kurac ako ce imat i 60-godina starijeg... :D eto kratko i jasno....

blondiecro
24.03.2007., 21:10
Tko voli neka izvoli..Ja ne bi htjela biti u krevetu sa svojim "dedekom"..Fujjjj!!! Onaj tko to radi sigurno vise gleda dzep ili mu fali nesto u glavi..Moj prijatelj od 19 g ima tetu od 33 :D, ali vidis po njemu da nije bas sav ciast u glavi

ita
25.03.2007., 00:18
Tko voli neka izvoli..Ja ne bi htjela biti u krevetu sa svojim "dedekom"..Fujjjj!!! Onaj tko to radi sigurno vise gleda dzep ili mu fali nesto u glavi..Moj prijatelj od 19 g ima tetu od 33 :D, ali vidis po njemu da nije bas sav ciast u glavi

malo da ne si+udiš po sebi ili svojim bližnjima???

nije nam svima samo novac na pameti,
hvala, ali i sama ga imam dovoljno

supher mali
25.03.2007., 14:46
sinoc je bio film: hard eight - Sidney. fantastican film koji dokazuje stariju zrelost i mladu glupost. i opcenito zensku glupost i musku ili agresivnost tj njeznost a i obzirnost.

jedna 30 godisnajkinja se ne bi pohebala s 50 godisnjakom koji je uspije rastopit?

daj te... doci ce te i vi u te godine

ma da, nek vam dadu savjet cure od 16-17 koje su spavale s 25-26-27 godisnjacima kakva iskustva imaju i napokon okoncajte ovakva ne iskusna i ne samo incijativna pitanja.

CroKoala
25.03.2007., 15:01
Koje je vaše mišljenje o vezama u kojima je razlika veća od 15 ili čak 20 godina? Da li je moguće da u takvim vezama ima ljubavi i kolike su šanse da se takva veza održi? Oni koji su u takvoj vezi bili/jesu neka podjele kakvo je za njih bilo/je to iskustvo?

ako si Demi Moore sa privatni trajiner i blato novca za plasticni kijurg :D

no, pa mladje meso :klopa: nikad nije me ostavijo gladnu :zubo:
a kad sam bila mladja iskustva starijeg decka nije me ostavija suho :p

uzivaj te kad ste puno ljetni ;) godine su samo brojke :top:

vertigo_black
19.09.2008., 04:38
moje je mišljenje da treba rukom odmahnut na sve one blesave komentare - "može joj bit otac"... godine nemaju veze sa srećom u vezi...
ako tebi/meni paše, zašto bi se itko drugi trebao uzrujavat oko toga...
ali, da, ljudi su tu da guraju nos gdje ne treba...

make love not war, i takve stvari....:mig:

Mariamagdalena
19.09.2008., 04:40
moje je mišljenje da treba rukom odmahnut na sve one blesave komentare - "može joj bit otac"... godine nemaju veze sa srećom u vezi...
ako tebi/meni paše, zašto bi se itko drugi trebao uzrujavat oko toga...
ali, da, ljudi su tu da guraju nos gdje ne treba...

make love not war, i takve stvari....:mig:

Moje skromno mišljenje: pušiona!:flop:

Barca_girl
25.10.2008., 15:32
Nije bitno da li se ja sramim ili ne... Kako god okreneš ljudima je bitno, nitko ne vidi osobe, samo vidi te brojeve... Teško je voljeti nekoga koga ne smiješ... Da si se ikada našao u takvoj situaciji bi shvatio...:tuzni:

slažem se... ljudi su tako čudni po ovom pitanju.. svi se slažu s onom "ljubav ne poznaje granice bla, bla" a kad vide žensku od 25 s nekim od 45, odma im se gadi, izgovore masu uvreda na račun ženske (sponozoruša i sl.), ili muškarca (perveznjak)

ninnocka
25.10.2008., 16:39
...evo da i ja neš kažem....:)...primjer iz rl
....žena od 30 se udala za frajera(starčeka) od 60....imaju dijete...žive sretno i zadvoljno i valjda se vole....
....pa bilo nama čudno ili ne....i to postoji...a sad da li je to "normalno"...e to je sad neka dr.stvar

avene
25.10.2008., 16:42

sve je moguće kad se dvoje ljudi voli :)

moji starci broje dosta veliku razliku u godinama, 16 god. ;)

ždralexandrijka
25.10.2008., 16:56
Mislim da je veza moguća,ali po meni ako imaš manje od 20 -do 5 godina razlike max....ako imaš oko 20g. do 10 godina razlike ,a ako imaš 30 može i do 15......velike su razlike u odrastanju i životnom iskustvu....npr. zamisli žensku od 20 godina (ono diskoteke štiklice bla bla ) nikad radila,usporeno polaže ispite,nema pojma ni tko je još ni šta oće i neki lik od 35 godina.....s gro životnog iskustva...pa može joj samo biti supstitut tate....ne funkcionira to....bar ne na duge staze...posebno ako lik ima i u glavi 35 a ne samo po rodnom listu.....a ako je lik vječiti 18-godišnjak onda bi čak i mogli izdržati....
a kad pređeš 35-40 onda možeš biti i s onim od 55-60 jer ste vjerovatno oboje od života iskusili sve što se može iskusiti,pa godine više i nisu važne

08 IBRA
25.10.2008., 20:21
Pa to je normalno kod žena da traže starije muškarce od sebe.

I ja sam imao 10 godina mlađu curu od sebe,ona je sad sa momkom svog godišta i neki dan je rekla prijateljici da se sa mnom nemože niko porediti.

Iskustvo je nešto što se nemože naučiti:kava:

Tifika
26.10.2008., 03:09
Upravo to, neki se nađu, neki ne... Ljubav je ljubav, godine su onda samo neznačajan broj...

Samo jedno pitanje Sabi....:confused:

Je li taj tvoj oženjen ?? :horor:
Ima li on djecu??
Ako ih ima, koliko su im godinama?? :ne zna:

Mislim ako imaš cirku 19 god, imate li i dodadtne komplikacije osim godine u toj vezi?:ne zna:

Full loaded
27.10.2008., 10:54
Draga Sabriel, ti očito znaš što je dobro!

Ovo je mala šala, ali fakat smo u istoj poziciji. Ja sam se nedavno zatreskala u muškarca 20 godina starijega, i preklinjem boga i sve anđele da nam se negdje ukrižaju putevi i da ga uzmognem zavesti.

Ljubav ne zna za godine, isto tako i svaka prava strast.

Mislim i da je isto moguće i kada je obrnuta situacija (žena starija-muško mlađe, pa sjetim se uvijek Ive Pogorelića i Alise Kerzuladze)

Legion
27.10.2008., 13:28
Suprotno od toga je valjda gerontofil...
Generalno gledano-baš me briga ko je s kim-glavno da su boje punoljetni :D ali... sa svoje 3 banke bio sa s curom od 21 godinu... 9 godina razlike, neki će sad reći "samo 9 godina" razlike... ali osjetio se generacijski jaz i to pogolem... stoga mi stvarno nije jasno kako preko toga prelaze neki kod kojih je razlika u godinama dupla ili još i veća :ne zna:

Konkretno... razgovaramo o nekim filmovima, serijama, glazbi, nekim događajima za koja ja mislim da su "opće poznati"... ona me gleda u čudu... spominjem neka mjesta izlaska-ona nema poima o ćemu ja govorim. Dobro, to jesu više ili manje trivijalnosti, ali čovjek ne može baš cijelo vrijeme raspravljati o češkoj drami, američkoj vanjskoj politici i problemu globalnog zagrijavanja :D

Nadalje-njoj je tad bilo normalno svaki petak i subotu (a nekad i prek tjedna :D ) izlaziti van do 5, 6, 7 ujutro... meni to i nije bilo baš toliko zabavno niti "pod mus"...
Nadalje-pokušavala me uklopiti u neko svoje društvo... ne moram niti govoriti koliko su mi, ne svi ali velika večina, tih "klinaca" bili dosadni, naporni ili naprosto smiješni...

Mislim-ona je bila "klasična" cura od 21 godinu a ja "klasični" :d muškarac od 3 banke... e sad, koliko ja vidim kod velike razlike u godinama rješenje leži samo u tome da se spoje osobe koje nisu baš neki reprezentativni uzorak svoje generacije...

Medeja...
27.10.2008., 18:43
ali... sa svoje 3 banke bio sa s curom od 21 godinu... 9 godina razlike, neki će sad reći "samo 9 godina" razlike... ali osjetio se generacijski jaz i to pogolem...

Itd. I potpuno se slazem s tobom. Prije nekih 7-8 godina sam bila u vezi s muskarcem starijim 15 godina. I jaz se osjecao, s obje strane. Bez obzira na cinjenicu da poticemo iz vrlo slicnih porodicnih i drustvenih miljea, da smo priblizno slicnog obrazovanja (ako posmatramo "uze", tj. svrsene skole, faksove itd.), ipak se raskorak primjecivao.

A ta fora sa starijim muskarcima - pa, vecini njih (ako iole pristojno izgledaju i prosjecno su inteligentni) nista nije jednostavnije doli smuvati curu mladju 10 godina ili vise. Nije tesko fascinirati nekog ko je "u minusu"za sve te godine iskustva.

Koliko god da ih ima sarmantnih, neka, fala. Ne trazim surogat oca i jezim se pomisli na sebe sa pedeset i muza u dubokoj starosti koji je zagazio u 8 deceniju zivota. O tome koliko je za eventualno potomstvo zdravo da i ne govorimo.

Jbt, sjecam se da smo se zapanjili kad smo vidjeli oca jednog frenda iz razreda - vecina nas, sesnaestogodisnjaka je imala roditelje koji su pripadali manje-vise istoj generaciji (rane cetrdesete). A njegov caca k'o starac Foco od stotinu ljeta - sezdeset i neku.

mrachni hajduk!
27.10.2008., 19:02
sa svoje 3 banke bio sa s curom od 21 godinu... 9 godina razlike, neki će sad reći "samo 9 godina" razlike... ali osjetio se generacijski jaz i to pogolem...

a, ne, ne, ljubav ne pozna granice :rofl:

sto je to generacijski jaz? :D

A ta fora sa starijim muskarcima - pa, vecini njih (ako iole pristojno izgledaju i prosjecno su inteligentni) nista nije jednostavnije doli smuvati curu mladju 10 godina ili vise. Nije tesko fascinirati nekog ko je "u minusu"za sve te godine iskustva.

ne, ne, ne...

ne kuzis

mladje (osobe :rofl:) su puno zrelije od vrsnjaka i na razini su kao ti stariji
to s iskustvom nema veze
dapace, redovito mladje koke smotaju starce jer to one zele, a ne obratno

pa tko je to vidio da muskaras smota curu? pogotovo stariji muskic mladju zenu :rofl:

Medeja...
27.10.2008., 19:13
[PHP]dapace, redovito mladje koke smotaju starce jer to one zele, a ne obratno

Jes', to tako najcesce ide. I ja tako vrebam komsiju na njegovoj redovitoj terapeutskoj setnji uz obalu. Ja njemu o novim nastavnim metodama, a on meni o kosovskom boju.

Kamena
27.10.2008., 19:30

Iste šanse kao i da te razlike nema. Pa ne određuju godine kakva je netko osoba. :ne zna:

mrachni hajduk!
27.10.2008., 20:02
Jes', to tako najcesce ide. I ja tako vrebam komsiju na njegovoj redovitoj terapeutskoj setnji uz obalu. Ja njemu o novim nastavnim metodama, a on meni o kosovskom boju.

pa eto, taman

savrseno :D

(ono gore je bila ironija, mozda mi fali jos pokoji smajlic :mig:)

Medeja...
27.10.2008., 20:11
(ono gore je bila ironija, mozda mi fali jos pokoji smajlic :mig:)

Ma, znam da je bila. I moj post u istom tonu.

Mada bih voljela vjerovati da (sto prezirem stereotipe) "ljubav ne poznaje granice". Ipak ne bih. Vjerojatnija mi je srednjovjekovna teorija o Zemlji nalik ravnoj ploci.