PDA

View Full Version : HRV vs. AND & HRV vs. BEL

Prudens
02.09.2003., 20:52
Vaša razmišljanja i prognoze ...

Prudens
02.09.2003., 20:54
Osbno smatram da ćemo dobiti obje utakmice s tim da ćemo s Andorom imati više problema nego s Belgijom.

Ken
02.09.2003., 21:46
i ja se Bojim da bimo s andorom mogli imat problema..
naše zvijezde ce ih lako shvatiti pa ce umjesto da im uvale realno 5 komada, muciti s jednim golom.. protiv Belgije ce biti gusto ali objektivno smo bolja momčad,još ako budemo igrali u najjačem sastavu (molim Boga da se vrati Tudor i da u napadu s Olićem zaigra Pršo)

robybaggio
03.09.2003., 00:07
Ovi novi Baricevi gafovi mi ne slute na dobro...ali ja sam pesimist po prirodi.:cool:

KokuZ
03.09.2003., 06:41
Andora - Hrvatska 0:3

Belgija - Hrvatska 1:2

Prudens
03.09.2003., 07:26
KokuZ kaže:

Belgija - Hrvatska 1:2

Protiv Belgije se slažem s rezultatom ali mislim da će protiv Andore biti 0:1 ili ako se otvori nekih 0:5 ili 0:6

Zemljanin
03.09.2003., 08:43
robybaggio kaže:
Ovi novi Baricevi gafovi mi ne slute na dobro...

Ni meni...
Mislim da se vracamo doma sa 4 boda - s tim da me ne bi iznenadilo da remiziramo s Andorom,a onda iz nekakvog, samo nama razumljivog i svojstvenog inata, uzmemo Belgijance...

Gattuso
03.09.2003., 17:39
I ja se slažem. Uz sav moj optimizam, bojim se da ćemo uzeti samo 4 boda.

Zorro
03.09.2003., 17:46
Pa mislim da je 4 boda najrealnije. A i mislim da smo bliže tome da uzmemo samo 3 boda nego svih 6. Vidim da se Belgija podcjenjuje ali oni su u zadnje vrijeme uzeli bod Bugarima u Sofiji i doma igrali 1:1 sa Nizozemskom. Ne znam na osnovu čega puno vas vjeruje da ih možemo dobiti u gostima. Uvijek kad vlada neki optimizam oko bilo koje naše reprezentacije ona gadno popuši :mad: Ja bih odmah potpisao da budemo drugi u skupini, mislim da je prvo mjesto ipak nerealno.

robybaggio
03.09.2003., 19:54
A sto misliti o izborniku koji misli da Olic igra u Sovjetskom Savezu, a tijekom telefonskog razgovora sa Srnom je mislio da prica sa Simicem (a u razgovoru je popljuvao Srnu...). Covjek prosjecne inteligencije bi znao da Srna igra u Sahtjoru sa Pletikosom, ali Otto nema pojma s kim prica, a jos manje gdje nasi igraci igraju...:flop:

Urpanus
03.09.2003., 23:14
1. mjesto nije nemoguće. Sami o sebi ovisimo. Andoru ćemo dobiti 1000000% , i ne zajebavajte , ne pravite sada od njih neki problem.
Belgiju teško da ćemo dobiti , ali bod im možemo uzeti. Oni su se dosta sredili , ali i dalje teško pobjeđuju.

E sad , Bugari. Oni su krenuli odlično , ali što kvalifikacije idu bliže kraju oni sve više dolaze na svoju pravu vrijednost. Po meni oni su u ovom trenutku lošiji i od nas i od Belgijanaca. Protiv Estonaca će se dobro pomučiti , a sve i da uzmu svih 6 bodova do Zagreba i da mi uzmemo 4 , opet je sve u našim rukama. Ako smo dobili Belgiju 4:0 možemo i njih sa 3 razlike. Bilo bi teško , ali nije nemoguće.

A tko kaže da nam neće biti dovoljna i pobjeda od 2 razlike u Zagrebu.

STINGer
04.09.2003., 03:00
Čitam što Otek priča po novinama i sve mi se čini kako nešto pila naopako i da sprema neko taktičko iznenađenje. Ili si kao što bi Ćiro rekao "utvaram" da je tako od silne želje za promjenom!:rolleyes: :D

Mislim da bi se mogli vratiti sa svih 6 bodova tj. da će momci zapeti 300% i ne blamirati se više.

Bak
04.09.2003., 08:20
Vjerujem da cemo se minimalno vratiti sa 4 boda.Sa Andorom cemo se po obicaju pomuciti i bit ce neka mala pobjeda,ali ja ne bih Belgiju samo tako podcjenjivao.Ono sto je bilo u Zagrebu je bilo.Sada je sasvim nova utakmica i igra se kod njih,a vjerujem da ce se htjeti opravdati za onu blamazu u Zagrebu.Ne bih se cudio da izgubimo!

Zemljanin
04.09.2003., 08:38
Izgleda da Emile Mpenza ne bude igrao protiv nas!?

Sto se tice moje skepse, izazvana je nekim ponovnim Ottovim eksperimentima, taman kada sam se ponadao da je pronasao neku formulu, on zadnju vaznu pripremnu tekmu (protiv Engleza) koristi za neko novo kemijanje... kako drukcije shvatiti onaj naslov u SN-u gdje se Miki preko dvije stranice zahvaljuje Baricu sto ga je pozvao u krug repke, te da ce mu sada biti lakse prodati se!? Bas kada smo izgradili nesto sto je veoma podsjecalo na pobjednicki mentalitet, onako smo bez veze izgubili od Engleza i ne mogu se oteti dojmu da je nasima poprilicno svejedno bilo sa kakvim ce rezultatom izaci sa travnjaka.
Nadam se da ce se nasi vratiti i da Otto nije ponovo poceo "glavinjati".

Urpanus
04.09.2003., 09:57
A zašto je uopće bitan rezultat protiv Engleza? Naravno da nije.

To je prijateljska utakmica , svrha joj i jeste da se uigraju , da se vidi koliko tko može i da se probaju neke nove stvari.

Što se mene tiče neka svaku prijateljsku popušimo sa 3:1 , ali neka se ne ponavlja sofijskih 2:0.

Prudens
04.09.2003., 10:47
Šta svi spominju te Engleze u negativnom kontekstu ... izgubili smo OK ... ali bila je prijateljska utakmica a one inače služe za uigravanje momčadi ... što je Barić i napravio ...
Igrali smo bolje nego Englezi i da nije bilo dvije glupe pogreške uvjeren sam da bi ih dobili ili bi bilo neriješeno ...

Protiv Andore ćemo se mučiti jer znamo kako se naši muče protiv nekoga tko igra bunker s 10 igrača ... protiv Belgije je sasvim nova utakmica ... igra će biti otvorena što odgovara našima ...
imamo bolju reprezentaciju nego Belgijanci i Bugari ... Bugarima se poklopilo par utakmica na startu i ništa više.

Stribor cumez
04.09.2003., 11:00
Podrska Baricu i deckima. Mozda sam lud ali vjerujem u sest bodova i tecnu (ne i lijepu) igru.

Zemljanin
04.09.2003., 11:19
Urpanus kaže:
A zašto je uopće bitan rezultat protiv Engleza? Naravno da nije.

To je prijateljska utakmica , svrha joj i jeste da se uigraju , da se vidi koliko tko može i da se probaju neke nove stvari.

Što se mene tiče neka svaku prijateljsku popušimo sa 3:1 , ali neka se ne ponavlja sofijskih 2:0.

Mislim da je tekma protiv Engleza bila bitna prvenstveno da se odrzi kontinuitet pozitivnih rezultata.
Ne znam sto je uigrao Baric protiv Engleza, osim sto su nasi drhtali do prvog primljenog gola da je meni bilo neprijatno pred televizorom. A najbolju sansu nam je podario Spice-husband, samo sto niti jedna prilika vise nije dovoljno dobra Olicu...
Ja sam prvenstveno revoltiran sto nasi nisu glavom bili u utakmici, a sama nasa predstava i nije bila losa!

Zorro
04.09.2003., 11:43
Znate li vi što je orao bez krila ? KOKOŠ ! A sad mi recite naša dva krila. Čekam ...

Stribor cumez
04.09.2003., 12:00
A znas ti da u 4-4-2 taktici koju vecina velikih reprezentacija primjenjuje nema krila? Cekaj i dalje ...

p.s. Barba Kaliterna je svoje mudrosti prenosio u vrijeme dok se igrao potpuno drugaciji nogomet

Urpanus
04.09.2003., 12:31
Zemljanin , izgleda da ja i ti nismo gledali istu utakmicu.

Ja sam gledao onu u kojoj je Hrvatska u prvom poluvremenu imala daleko više prilika za gol.

Kada su kompletne momčadi zamijenjene onda je bilo sasvim logično da će Englezi biti bolji.

Pogledaj samo rezultate prijateljskih utakmica koje su odigrane taj dan. Kladionica na svakom terminu za reprezentativne prijateljske utakmice zgrne brdo love.
Svrha tih utakmica je uigravanje i isprobavanje novih igrača i taktika , a ne rezultat.

Zemljanin
04.09.2003., 14:36
Urpanus kaže:
Zemljanin , izgleda da ja i ti nismo gledali istu utakmicu.

Ja sam gledao onu u kojoj je Hrvatska u prvom poluvremenu imala daleko više prilika za gol.

Kada su kompletne momčadi zamijenjene onda je bilo sasvim logično da će Englezi biti bolji.

Pogledaj samo rezultate prijateljskih utakmica koje su odigrane taj dan. Kladionica na svakom terminu za reprezentativne prijateljske utakmice zgrne brdo love.
Svrha tih utakmica je uigravanje i isprobavanje novih igrača i taktika , a ne rezultat.

Urpanus,
Kada kazem da nasi nisu mentalno bili u utakmici mislim na Simunicevu ruku iznad glave kao reakciju na loptu koja je odlazila u gol-aut, a cemu je prethodio Lekin alibi hocu-necu start na «niciju» loptu. Kada sam rekao da nasi nisu bili sasvim u utakmici mislim na Owen-ov gol sa peterca (kraj nase povisoke obrane) u jeku nasih neefikasnih napada, kojemu je slijedilo Tomasovo objasnjenje Srni da ga fizika sprecava istovremeno biti na dva mjesta (a «Ukrajinac» je opet bio pozicioniran da nije mogao zakrpati rupu)…
I naravno da i ja potpisujem da gubimo «do Sudnjeg dana» sve prijateljske utakmice a dobivamo «prave» sluzbene (iako i uz najbolju volju ne vidim neku uzrocno-posljedicnu vezu).
A sto se tice Otta, pribojavam se da se opet pomalo poceo gubiti… pozivanje Mikija (i njegova predstava u SN-u), Srne (koji trenutno samo brigu brine da mu prvog stigne cek, i polako se sprema u mirovinu), aktualno prikljucivanje Rezica i Neretljaka, pa uvlacenje u kombinacije Biscana – kojeg vidi kao oslonac nase repke u Portugalu (cemu onda lamentirati o nekakvim Andorama i Belgijama kada smo vec na Pirinejima), i to nakon samo jedne ozbiljne tekme koju je odigrao za svoj klub – mene sve to skupa neodoljivo podsjeca na onaj period od prije nekoliko mjeseci kada nam je izbornik zvao sve i svakoga u krug reprezentacije, i jako, jaaaako mi je neozbiljno.
Inace, otprilike shvacam cemu sluze prijateljske utakmice, i jasno mi je da mozda Englezi nakon tekme u Ipswich-u mogu biti i zabrinutiji od nas, ali me libo za njih, a spram nasih mogu i imam razloga biti kritican, jer smo mogli bolje proci, a uz to su nam se Englezi poprilicno nudili.
Ali tekma sa Gord Albion-om i nije tema ovog topic-a, ja sam stavio Engleze samo u kontekst narusavanja pozitivnog niza kojeg je nasa najbolja vrsta imala (meni je nekako bilo draze sto smo dobili Svede, nego sto smo izgubili od Engleza), a tesko me je uvjeriti da je to zbog necega dobro, ma koliko se ti trudio oko toga. Iako ne mora ni imati neke posljedice. Eto…
Btw, nakon svih mojih jadikovki na ovome forumu, nase su reprezentacije proigrale (bilo rukometna, bilo nogometna) – sto ce reci i ovaj moj post znaci vjetar u jedra kockastima.

Zorro
04.09.2003., 15:44
Stribor cumez kaže:
A znas ti da u 4-4-2 taktici koju vecina velikih reprezentacija primjenjuje nema krila? Cekaj i dalje ...

p.s. Barba Kaliterna je svoje mudrosti prenosio u vrijeme dok se igrao potpuno drugaciji nogomet

O Bože :mad: Prvo mi ne igramo 4-4-2, drugo znaš li ti razliku između lijevog krila i lijevog beka ?! Vidim da ne znaš ! A nije ni bitno, bitno je da mi gubitkom Srne i Rapaića gubimo krila, bokove ili nazovi to kako god hoćeš. Znači nema proboja po krilu, nema centaršuta, dakle ostaje guranje loptu "fantazistima" u sredini.

A izjava barbe Kaliterne uvijek vrijedi i uvijek će vrijediti, jer kad nemaš krila nemaš ni igru ...

robybaggio
04.09.2003., 18:39
Nisu krila izumrla, samo se sad zovu bocni. Reci da velike momcadi ne koriste krila je glupost. Pa sto su Cafu, Serginho, Roberto carlos, Overmars, Giggs... nego krila? A nije istina da mi nemamo alternativa. Seric je odlican lijevi bocni, ali Baricu smeta to sto igra moderno, tj. pokusava igrati sto brze...nekima u ekipi to i ne odgovara.

Urpanus
04.09.2003., 19:37
Miki nije briljirao u Engleskoj , Srna je odigrao loše i šta sad? Ne valjaju? Zaboravili igrati? Ajd ljudi popustite malo.

Stribor cumez
05.09.2003., 11:10
Mogao sam reci i 3-5-2. Zna se sto su krila (FL,FR), sto bocni vezni (ML,MR), sto bekovi(DL,DR) a sto bocni defenzivni vezni(DML,DMR).
Ni Jarni i Stanic nisu bili krila, al dobro nije bitno. Naravno da neko treba biti na boku koji vuce prema naproijed, sad je jedino pitanje da li ce to biti igraci ala Srna Rapajic (kojima neko mora cuvati ledja) ili trkaci koji sami sve pokrivaju (recimo Seric, Zivkovic). Uostalom kako smo izgubili Srnu i Rapajica (nisu bas u formi, ali ...)

Zorro
05.09.2003., 11:30
Stribor cumez kaže:
Mogao sam reci i 3-5-2. Zna se sto su krila (FL,FR), sto bocni vezni (ML,MR), sto bekovi(DL,DR) a sto bocni defenzivni vezni(DML,DMR).
Ni Jarni i Stanic nisu bili krila, al dobro nije bitno. Naravno da neko treba biti na boku koji vuce prema naproijed, sad je jedino pitanje da li ce to biti igraci ala Srna Rapajic (kojima neko mora cuvati ledja) ili trkaci koji sami sve pokrivaju (recimo Seric, Zivkovic). Uostalom kako smo izgubili Srnu i Rapajica (nisu bas u formi, ali ...)

Hm, vidim li to utjecaj Championship Managera na tebe ? Mislim da se dva bočna igrača u 4-4-2 (MR,ML ili AM,AL) mogu smatrati krilima. Nije da smo izgubili Srnu i Rapajića ali nisu se baš naigrali od kad su otišli iz Hajduka. Rapajić trenira sa kadetima Hajduka ?! Ako je prva postava Hajduka ovakva kakvi su tek kadeti :D ?

Stribor cumez
05.09.2003., 13:40
Hm, vidim li to utjecaj Championship Managera na tebe ?
Jos kako i dugogodisnji (9 godina da budem precizniji) :D

Serse
05.09.2003., 14:52
Zorro kaže:
Ako je prva postava Hajduka ovakva kakvi su tek kadeti :D ?
vjerojatno bolji od prve postave. :D

Pinockio
05.09.2003., 15:01
Nemogu se ni opkladit na Hrvatsku ODD 1.05 protiv andore

robybaggio
05.09.2003., 16:25
Stribor cumez kaže:
Jos kako i dugogodisnji (9 godina da budem precizniji) :D
A igra li itko Winning Eleven, ISS? Tu se takodjer shvate neke stvari o taktici...

Serse
06.09.2003., 02:12
buduci da ce vjerojatno u dodatnim kvalifikacijama biti reprezentacije kalibra nizozemske, spanjoslke, engleske.. mislim da stvaaaaarno moramo biti prvi inace ne vidimo portugala.

Stribor cumez
06.09.2003., 11:47
A igra li itko Winning Eleven, ISS? Tu se takodjer shvate neke stvari o taktici...
Imas to za PC? Ja znbam samo ljude sa playstationom koji to koriste. Ako imas, moze li se doci do toga? :D

robybaggio
06.09.2003., 13:07
To je Playstation trademark igra. Prebacili su ju na GC i X-Box, ali sumnjam da ce na PC.

Matej-OS
06.09.2003., 16:24
2:0,Šimunić i Kovač strijelci!!:top:

vatrogasac mirko
06.09.2003., 16:42
Matej-OS kaže:
2:0,Šimunić i Kovač strijelci!!:top:

moze li mi neko reci rezultat .

Serse
06.09.2003., 16:55
kratak komentar: E MOJ OLICU!!!!! :flop:

vatrogasac mirko
06.09.2003., 16:57
Serse_Cosmi kaže:
kratak komentar: E MOJ OLICU!!!!! :flop:

moze li se nekako pratiti live tekma , nisam u hr , ako ne molim vas da mi kazete rezultat ,
unaprijed hvala.

KokuZ
06.09.2003., 17:13
0:2 i dalje
apsolutna dominacija nasih

10 min. Bug-Est 0:0

vatrogasac mirko
06.09.2003., 17:18
KokuZ kaže:
0:2 i dalje
apsolutna dominacija nasih

10 min. Bug-Est 0:0

zahvaljujem , ako bude promjena , molim te javi

Bacterion
06.09.2003., 17:27
Mo's pratit' rezultate na http://www.tbwsport.com/
Btw, Bugari su poveli

Indigo Girl
06.09.2003., 18:24
Tekma je bez veze, predosadna.

Enivej, upravo me tata razveselio viješću da idemo u Maximir u desetom mjesecu na okršaj s Bugarskom! :jumping:

KokuZ
06.09.2003., 18:49
KokuZ kaže:

Sta sam rek'o, a?

Urpanus
06.09.2003., 19:07
Olić katastrofa. Nikako mu nije mjesto u prvih 11.

Rosso , vrlo dobar , raspoložen.

Definitivno previše žutih na našoj strani. A kako ne bi i bilo kad debil umjesto Mikiju žuti pokaže , ni krivom ni dužnom , Leki.:rolleyes:

Odrađeno kako treba , bez previše problema.

Bak
06.09.2003., 19:08
Sada smo rijesili Andoru,jos nas ceka puno teza utakmica u Belgiji.Ja se nadam da necemo izgubiti.

KokuZ
06.09.2003., 19:11
Makedonija - Engleska 1:0, 40 min

xviolentjack
07.09.2003., 06:58
bosna-norveska 1''0

ima sanse i za nas:D

Crni Lavic
07.09.2003., 09:06
Lijepa,sigurna pobjeda nasih . . . Svidja mi se sve bolja igra vezne linije,sa puno trcanja i dinamike,ali Baricu MOLIM TE,daj izvadi onog poljoprivrednika u napadu(Olic trci ko zmaj,al promasuje sve u 16 i nikog oko sebe ne vidi - cijelo vrijeme gleda travu tj.sebi u kopacke!),zato sorry decko,ali nije ti mjesto medju prvih 11.

Prudens
07.09.2003., 12:15
Runje je bio rezerva jedino zato što je Butina povrijeđen ... strašno ... prvi golman Marseilla da nema mjesta u Hrv. reprezentaciji ...

Olić će zabiti kada bude najpotrebnije (srijeda) ... neki put je prebrz i za samoga sebe ali ne možete reći da nije dobar ...

Alen Bokšić nikada nije briljirao ali ako bi Alen sjeo kod korner zastavice dvojica obrambenih igrača bi sjela pored njega ... ista stvar je i s Olićem ( nije uspoređivanje Olić - Bokšić , pošto govorimo ipak o dvije različite klase igrača ).
Na Oliću su uvijek dvojica što ostavlja prostora za Mornara ili Runju ...

robybaggio
07.09.2003., 12:16
Olic je bio los, ali kad vidim Mornara cak i Oliceva igra mi se cini boljom...

Zorro
07.09.2003., 12:38
Ma Pršo će zabiti gol Belgiji, geliptera Olića na klupu i igramo s jednim napadačem. Belgija mora dobiti (valjda to ovaj naš kvazitrener zna) pa možemo na kontre igrati. Izgleda da će i Rapaić igrati u prvih 11. Tko zna što možemo od njega nespremnog očekivati ! Ali kad malo bolje razmislim i ja bih stavio, čovjek je jednostavno najveća faca i talent u toj reprezentaciji. Bolje igra nespreman nego pola ovih spremnih mamlaza (čitaj Olić i ekipa).

Prudens
07.09.2003., 13:10
Zorro kaže:
Belgija mora dobiti (valjda to ovaj naš kvazitrener zna) pa možemo na kontre igrati.

Ako već kažeš da je tako ( a, je ) onda bi valjda taj jedan napadač trebao biti Olić, koji je brz i može pobjeći Belgijskoj obrani.

A ako malo pratiš razvoj situacije onda ti je jasno da i mi moramo pobjediti ( ako želimo siguran put na EP ) prema tome nadam se da tvoja teorija o jednom napadaču pada u vodu kod tvog tzv. "kvazitrenera"

Zorro
07.09.2003., 13:16
Krivo, oni moraju pobijediti, mi ne moramo. I drugo mjesto te može odvesti u Portugal. Velika korist od toga da pobjegne obrani kad ne zna dati gol. Taj čovjek nije dao tri poštena gola u životu. Ili iz penala ili gurne loptu u prazan gol. Šukeru vrati se...

Prudens
07.09.2003., 13:48
Drugo mjesto te vodi u dodatne kvalifikacije a pogledaj tablice po grupama pa vidi s kojim reprezentacijama možemo igrati ...

Njemačka, Nizozemska, Engleska ... itd.

zato ... "moramo" pobijediti i Belgiju i Bugarsku

Urpanus
07.09.2003., 14:15
xviolentjack kaže:
bosna-norveska 1''0

ima sanse i za nas:D

Drama. Popizdio sam. Stvarno sam već mislio da nikad gola dati neće , a toliko se ispromašivali. Posebno Hasan. Ali zaslužena pobjeda BiH. Danci su već jednom popušili protiv Bosne 3:0 u Sarajevu i u ovim kvalifikacijama 2:0 u Danskoj. Nema razloga da sad ne izgube sa bar 1:0. :D

Atmosfera je u Zenici (bar meni) bila bolja nego u Sarajevu.

Prudens kaže:
...ne možete reći da nije dobar ...

Nije dobar! Nikada neće biti dobar ... uvijek će ostati prosječan napadač. Pršo je (kada je u formi) najbolje što imamo u napadu.

I ne , ne moramo dobiti Belgiju. Bitno je ne izgubiti , jer ako popušimo gore onda situacija nije baš najbolja.
Potpuno se slažem sa Zorrom , Belgijancima je ovo kvalifikacijska utakmica , oni moraju dobiti , u protivnom by , by Portugal. Bitno je ne primiti gol na početku. Što utakmica bude dalje odmicala oni će se sve više otvarati. Prema tome , naši moraju igrati strpljivo i prije svega misliti o tome kako ne primiti gol. Možda se to nekome ne sviđa , ali naša snaga je ipak u obrani , a ne u napadu.
S obzirom na to da Belgija ima imperativ pobjede , čisto sumnjam da će biti neriješeno. Ili će nam zabiti gol , ili se nakon neke naše kontre Belgija oprašta od EP.

I kakve veze ima tko će sve biti drugi u skupinama? Je , biće tu možda Njemačka , Engleska , Nizozemska ili Češka ... čini se i Španjolska , ali biće tu i Wels , možda Mađari ili Poljaci , nadam se BiH , Rusi ili Irci ... a nitko od njih nije nepobjediv. U svakom slučaju nije ništa lakše dobiti Belgiju u gostima i Bugarsku kod kuće nego bilo koju od ovih reprezentacija u dvije utakmice.

Prudens
07.09.2003., 14:31
Ne mogu se složiti s tobom ... imamo idealnu skupinu ... Bugari nemaju šta tražiti u Maksimiru ... igraju sasvim prosječno i to je to ... ništa posebno ...

Belgijanci moraju pobijediti ... i tu je naša šansa ... slažem se i da treba biti strpljiv ali ne igrati na bod odnosno postaviti igru da se branimo 90 minuta pa ako ubodemo iz kontre dobro a ako ne i bod je dosta ...

Nemamo šta tražiti protiv Engleske,Njemačke, Nizozemske u 2,3 ili 5 utakmica ... to je naša realnost ... Irska, BiH, itd. to je naša trenutna realnost ali i velika kocka ...

Jedino je šteta što vjerojatno neće biti Ukrajne u tim dodatnim kvalifikacijama.

Serse
07.09.2003., 15:22
Prudens kaže:
Olić će zabiti kada bude najpotrebnije (srijeda) ... neki put je prebrz i za samoga sebe ali ne možete reći da nije dobar ...

NIJE DOBAR. nije cak ni prosjecan, prosjecni napadaci tu i tamo zabiju. da je igro u hajduku a ne u dinamo ne bi NIKAD bio prvi strijelac lige. lako mu zabijat kad igraci bjeze od njega.

Serse
07.09.2003., 15:26
robybaggio kaže:
Olic je bio los, ali kad vidim Mornara cak i Oliceva igra mi se cini boljom...
mornar barem ZELI dodati i ZNA centrirati (nije beckham ali jebeni olic ne moze ni dignut loptu, uvijek salje prizemne i pogodi najblizeg obrambenog, ma jebes ti takvog napadaca)
mornar i prso su trenutno najbolje rjesenje.

Baklja
07.09.2003., 16:58
Ako ciljamo na prvo mjesto u skupini u Bruxellesu moramo slaviti..
Iako bi osobno bio itekako zadovoljan bodom.. Time osiguravamo barem 2. mjesto.
Strašno nedostaju ona 2 osječka boda protiv Estonaca..

BiH je napravila dobar posao protiv Norveške, i na ruku bi im išlo slavlje Rumunjske u Danskoj u srijedu jer onda bi sami odlučivali o 2. mjestu protiv Danske doma.

Ukrajina je pošteno zajebala protiv Sj. Irske.. Sve mi se čini da Ševčenko neće vidjeti velikog natjecanja s repkom..

Grci su napravili strašan posao pobjedom u Španjolskoj. A jučer su pobjedom u Armeniji 90% u Portugalu. «Samo» trebaju pobijediti Sjevernu Irsku doma.

Wales još uvijek može do 1. mjesta u skupini ako talijani kiksaju u Beogradu..

Gledao jučer Island protiv Njemačke.. Njemci mogu biti zadovoljni sa ovih 0:0.. Islanđani su propustili povijesnu priliku.

Woe
07.09.2003., 17:31
Bit će zanimljivo u Belgiji.
veza je problem. Leko i Kovač su se ustalili, sad Je Leko dobio Mikijev karton, pa se treba nadati da će Kvač biti 100% spreman. Tudor još nije pravi, a rizik je testirati Vranješa u ovako važnoj tekmi. Pitanje je što je sa Srnom. Rosso neće moći driblati kao protiv Andore. Nije mi se svidio način na koji je igrao u prvom poluvremenu, u drugom je bio bolji.
Ni Miki nije onaj proljetni. Vidjelo se da zna dati loptu iz prve, ali će protiv Belgije trebati i probijati po lijevom krilu, a protiv Andore nije to pokušavao, bježao je od duela. Svejedno, belgijanci će ga paziti nakon onog u Zagrebu, pa će bar biti više prostora za ostale.
Možda ga barić stavi u polušpicu u igri s jednom špicom. U tom bi slučaju mogao igrati i Rosso. Malo povučenija varijanta, ali opasna po gol (nadam se protivnički).
Koga u napada? Nisam pametan...

Serse
07.09.2003., 17:48
jucer su talijani zgazili velsane, tako nesto dugo nisam vidio. jos su pogodili 2 stative, precku, promasili nekoliko stopostotnih.. strasno. a wales uopce nije los, sta je najgore. odlicno su se drzali u prvom poluvremenu. nikad nisam vidio italiju da tako igra :eek: :eek:

robybaggio
07.09.2003., 21:49
Gledao sam i ja na Rai Unu. Totalna dominacija, TOTALNA. Nije mi jasno kako cesce tako ne igraju. Da su tako igrali onog dana u Koreji Ahn i drustvo bi popili 10 komada. Wales me s druge strane razocarao. Bellamy i Giggs se nisu vidjeli... Inzaghi...ljudi ga mrze, ljudi ga pljuju, ljudi mu zvizde, svima ide na onu stvar...Pippo u 11 minuta zabija 3 gola. Pippo Inzaghi, igrac kojeg Hrvatska moze samo sanjati...:s :s :s

Mornar? Nije uspijevao pretcati onog debelog andorskog beka. A i kad je centrirao cinio je to s dosta muke. Ipak se igralo s amaterima... On je zaista ZELIO nesto napraviti, ali nazalost on NE ZNA.

Urpanus
07.09.2003., 23:55
roby mudro zbori :D , Mornar želi , ali ne zna.

I ja sam na RAI gledao Talijane , ali ne previše. Malo na poluvremenu utakmice BiH - Norveška , a onda sam se uključio nakon kraja u Zenici , a tada je već bilo 3:0 pa nisam vidio kako je pičkica dala golove. Zapravo vidio sam samo treći kasnije na Eurosportu (čini li se meni ili sam ja ovisnik ... ma ne , nisam:D)
Uopće ne sumnjam da će Italija u Portugal. A to onda znači da Srbija neće :D. Pitanje je samo da li će Talijani izgurati Welšane sa 1 mjesta ili će unesrećiti nekoga u dodatnim kvalifikacijama. Nadam se ne nas.

Baklja , BiH u svakom slučaju sama odlučuje o sebi.Ako BiH dobije Dance kod kuće , onda je u svim kombinacijama najmanje druga. Bosni bi najmanje odgovaralo slavlje Rumunja u Danskoj. Najbolji bi bio remi , jer u tom slučaju Rumunjska je bivša , a BiH u slučaju pobjede protiv Danaca prva u grupi.

robybaggio
08.09.2003., 01:09
Ne bih se slozio s mudracima koji tvrde da je i drugo mjesto dobro. Dobro je ako si zaostajao puno pa pobjedom u zadnjem kolu mozes nesto iscupati, ali ako si u ovako dobroj situaciji kao mi onda je prvo drugo mjesto neuspjeh. A i vrlo losa opcija zbog mogucih protivnika koji su objektivno jaci od nasih...

Urpanus
08.09.2003., 02:11
robybaggio kaže:
Ne bih se slozio s mudracima koji tvrde da je i drugo mjesto dobro. Dobro je ako si zaostajao puno pa pobjedom u zadnjem kolu mozes nesto iscupati, ali ako si u ovako dobroj situaciji kao mi onda je prvo drugo mjesto neuspjeh. A i vrlo losa opcija zbog mogucih protivnika koji su objektivno jaci od nasih...

A u kojoj smo mi to dobroj situaciji? Od kud svima vama ideja da smo mi u Belgiji favoriti? Nismo. I možemo biti super zaodvoljni ako osvojimo bod , jer onda smo bar sigurno drugi. U protivnom lako bi mogli ostati i bez tog 2. mjesta. Vi ražanj spremate , a zeko još po šumi trčkara.

Hrvatska se mora prije svega obraniti u Belgiji. Osim toga , htjeli ne htjeli defanzivu će nam nametnuti Belgijanci. Oni nemaju izbora. Kada bi Hrvatska zaigrala otvoreno to bi samo njima išlo u prilog.

Nakon one pobjede od 4:0 mi smo sami sebe proglasili favoritima u grupi. Objektvino , trenutno i jesmo najbolji , ali olako se zaboravlja koliku prednost su na početku stekli Bugari. Oni su i dalje nabliži 1. mjestu.

Prudens
08.09.2003., 08:12
Urpanus kaže:
A u kojoj smo mi to dobroj situaciji? Od kud svima vama ideja da smo mi u Belgiji favoriti? Nismo. I možemo biti super zaodvoljni ako osvojimo bod , jer onda smo bar sigurno drugi. U protivnom lako bi mogli ostati i bez tog 2. mjesta. Vi ražanj spremate , a zeko još po šumi trčkara.

Ja ne tvrdim da smo favoriti ... nismo niti najmanje ... onih 4:0 nas ne smije zavarati ... Belgijanci igraju dobar nogomet (radim u Belgiji pa pratim Belgijski nogomet) ... ali se ne smijemo povući i braniti se ... vjerojatno ćemo prvih 15-20 minuta biti priseljeni ali baš u takvoj igri Olić je naš najveći adut.

Šta se se svi okomili na njega :confused: ... pa dečko zabija i u Rusiji.

Zorro
08.09.2003., 10:30
Urpanus kaže:

Hrvatska se mora prije svega obraniti u Belgiji. Osim toga , htjeli ne htjeli defanzivu će nam nametnuti Belgijanci. Oni nemaju izbora. Kada bi Hrvatska zaigrala otvoreno to bi samo njima išlo u prilog.

Nakon one pobjede od 4:0 mi smo sami sebe proglasili favoritima u grupi. Objektvino , trenutno i jesmo najbolji , ali olako se zaboravlja koliku prednost su na početku stekli Bugari. Oni su i dalje nabliži 1. mjestu.

Upravo tako ! Ne sviđa mi se nimalo atmosfera prije ove utakmice ... :mad: Pa nisu Belgijanci amateri iz Andore, igra se na njihovom terenu. Tu nitko na svijetu ne može računati na sigurnu pobjedu a najmanje mi. Olić, Mornar, Rosso, kavandžija Miki, Tomas. Halo, gdje je tu neki klasni igrač. Osvijestite se ljudi ...

Serse
08.09.2003., 12:49
objektivno bi igrao na 0-0.
nekad bi mi ovakvu utakmicu dobili 0-1, sukeru bi uslo nesto.. sad tesko. nadajmo se :top:

Serse
08.09.2003., 12:53
Zorro kaže:
Halo, gdje je tu neki klasni igrač.
a gdje je belgiji neki klasni igrac? nema ni belgija sta je nekad imala (wilmots, luc nilis, enzo scifo..)
nije ni belgija neki osobit favorit u ovoj utakmici, sva 3 znaka su u igri.

bluntman
08.09.2003., 13:04
Serse_Cosmi kaže:
a gdje je belgiji neki klasni igrac? nema ni belgija sta je nekad imala (wilmots, luc nilis, enzo scifo..)
Slažem se. Ni mi ni oni nemamo trenutno igrača koji sam može odlučiti utakmicu (kako to kažu sportski novinari:D )-
Njihova prednost je domaći teren, a naša njihov imperativ pobjede.

Zorro
08.09.2003., 14:01
Serse_Cosmi kaže:

Istina nemaju ni oni, ali ipak se igra na njihovom terenu. Zato lagana prednost njima. 40-30-30 u postocima (1-X-2).

Koeficijent 3.10 u SuperSportu, 3.60 (?!) u Sporttipu na pobjedu Hrvatske. Ipak je Belgija favorit barem prema kladionicama. 3.60 ? Pa nismo toliko loši, odoh staviti 100 kuna ;)

Baklja
08.09.2003., 19:22
Urpanus kaže:

Baklja , BiH u svakom slučaju sama odlučuje o sebi.Ako BiH dobije Dance kod kuće , onda je u svim kombinacijama najmanje druga. Bosni bi najmanje odgovaralo slavlje Rumunja u Danskoj. Najbolji bi bio remi , jer u tom slučaju Rumunjska je bivša , a BiH u slučaju pobjede protiv Danaca prva u grupi.

Vidi vraga stvarno..
Dobra situacija.. Štoviše vrlo dobra..
Valjda neće zajebati u Luxemburgu..

robybaggio
08.09.2003., 20:08
Kako nismo favoriti ako baric kaze da jesmo. Inace sam pesimist, ali kad vec sada toliko trube da ce sve dobiti ja im vjerujem. Ako ne dobiju to ce potvrditi da su nas varali, a onda ce letjeti glave. Kako god okrenes bolje im je da dobiju. :D

Serse
09.09.2003., 14:59
"U belgijskom taboru, svjesni su da su im šanse za lov na drugu poziciju svedene na naučnu fantastiku, pobjeda od 5 golova razlike... Stvarno se pitam tko u to vjeruje?"

to je komentar sa sportneta. smjesno. kao da smo vec pobijedili bugarsku.

JaBitTe
09.09.2003., 17:12
ma nije smjesno, pogledaj tablicu,
ako Belgija* dobije obe tekme, a Hrvatska i Bugarska po jednu, poredak ce biti isti*

1. BUGARSKA 6 4 2 0 10:3 14

2. HRVATSKA 6 4 1 1 10:2 13

3. BELGIJA 6 3 1 2 7:8 10

4. ESTONIJA 7 2 2 3 4:4 8

5. ANDORA 7 0 0 7 1:15 0.

*pobjeda od 5 golova razlike

Serse
09.09.2003., 17:56
JaBitTe kaže:
ako Belgija* dobije obe tekme, a Hrvatska i Bugarska po jednu, poredak ce biti isti*

smjesno je!! po onome sta pise na sportnetu, naucna fantastika je NE POBIJEDIT bugarsku.

Prudens
09.09.2003., 19:31
Kako to da nitko ne spominje mladu reprezentaciju ...

Evo pola sata prije početka ... moja prognoza X2

Serse
09.09.2003., 19:43
Prudens kaže:
Kako to da nitko ne spominje mladu reprezentaciju ...

Evo pola sata prije početka ... moja prognoza X2

nema prijenosa!!! :mad: :mad:

KokuZ
09.09.2003., 20:38
0:2 za mlade

robybaggio
09.09.2003., 20:43
Serse_Cosmi kaže:
smjesno je!! po onome sta pise na sportnetu, naucna fantastika je NE POBIJEDIT bugarsku.
Pa cuj, nakon zvucnih pobjeda nad Andorom (dvostruka!!!) i Estonijom glas o mocnim Hrvatima se siri brzinom svjetlosti. Uz te vrijedne pobjede Hrvatska je usput mrknula i slabasne Belgijance tako da im je ucinak 100%-tan. I sad bi se mi trebali plasiti nekakvih bezveznih Blugara, Brugara ili kako se vec zovu...

P.S.: Saznao sam ime protivnika. Zovu se Bugari. Moj bed.

Jeremijajooj
09.09.2003., 21:12
Prudens kaže:
...u takvoj igri Olić je naš najveći adut.

Šta se se svi okomili na njega :confused: ... pa dečko zabija i u Rusiji.

Mislis Sovjetskom savezu?:D ;)

I ovaj topic se zapravo pretvara u prepucavanje izmedju hajdukovaca i dinamovaca..Olic valja,Mornar ne valja,ili obrnuto...
Da se i ja prikljucim...:D Kad smo ono rasturili Belgiju 4:0,ne bi niti jednig Dinamovog igraca u ekipi(ispravite me ako grijesim),i to nam je putokaz.
Jos uvijek imamo sanse da nesto napravimo.Jos uvijek nema Biscana.
Ovaj Otto je zaista beskicmenjak.Na sugestiju SN,za utakmicu s Englezima poziva Agica naknadno,koj se pokazao kao dobar mantile...tri puta se od njega odbija lopta.Kritika srucena na Srnu,Serica i Babica je vjerovatno plod dosaptavanja nekog novinara Ottu,pa onda tekst u Sportskim da bi trebalo zvati Sokotu,Otto odmah pocinje pricati o njemu...sad evo Biscan...:flop: :flop:

Serse
09.09.2003., 21:27
robybaggio kaže:
Pa cuj, nakon zvucnih pobjeda nad Andorom (dvostruka!!!) i Estonijom glas o mocnim Hrvatima se siri brzinom svjetlosti. Uz te vrijedne pobjede Hrvatska je usput mrknula i slabasne Belgijance tako da im je ucinak 100%-tan. I sad bi se mi trebali plasiti nekakvih bezveznih Blugara, Brugara ili kako se vec zovu...

aha, ja sam dakle neupucen. ispricavam se ;)

KokuZ
09.09.2003., 21:34
Ma ima da dignemo Belgiju sutra, kao sto to radimo upravo sada
Mladi: Belgija - Hrvatska 0:2 (Lucic, Kranjcar).
Kraj

Prudens
09.09.2003., 22:04
Jeremijajooj kaže:
Mislis Sovjetskom savezu?:D ;)

I ovaj topic se zapravo pretvara u prepucavanje izmedju hajdukovaca i dinamovaca..

Niti sam Dinamovac niti Hajdukovac ...

SOLI CONTRO TUTTI

ARMADA RIJEKA

bluntman
09.09.2003., 22:18
robybaggio kaže:

Daj ne seri više majketi!!! Popišam se ja na tvoj kvazihumor! Dosad sam trpio, al sad sam nadrkan zbog košarkaša.:D

ontopic:D

Bravo mladi! Sreća da Ottek nezove Kranjčara, odvesće mlade na EP. Makar.

Sudden Sid
09.09.2003., 22:42
Ma ovak je bilo i protiv Ekvadora - vec smo bili u drugom krugu, svi se cudili kak su uopce ovi igraci ekvadora izasli a nisu se predali, pa je lijepo zavrsilo :rolleyes:
Sve meni ovo smrdi na dobri stari "sve cemo zgaziti" sindrom

Prudens
09.09.2003., 22:48
ako je suditi po tradiciji ... kada mladi dobiju stari obicno gube ... pa sada ...

Urpanus
09.09.2003., 23:01
Mladi su u zadnje vrijeme :s :s :s

Onih 3:0 protiv umišljenih Engleza bilo je fantastično , ali sam mislio da im se samo poklopio dobar dan. Očito sam se prevario. Nadao sam se da bi mogli ne izgubiti u Belgiji , ali ovo nisam očekivao. Svaka čast. Oni su svoje odradili. Prvi su u skupini. U dvije utakmice , i to protiv jakih europskih zemalja + na gostovanju , gol razlika 5:0. Impresivno.

Nekako se opet nadam da bi mogli dogurati do Atene.:lux:

Baklja
09.09.2003., 23:20
Sudden Sid kaže:
Ma ovak je bilo i protiv Ekvadora - vec smo bili u drugom krugu, svi se cudili kak su uopce ovi igraci ekvadora izasli a nisu se predali, pa je lijepo zavrsilo :rolleyes:
Sve meni ovo smrdi na dobri stari "sve cemo zgaziti" sindrom

O čemu ti Side, svega ti, pričaš??
Pa kak možeš uspoređivati ono protiv Ekvadora sa ovim?

Di si ti čuo/pročitao da ćemo mi zgaziti Belgiju?
Nekaj si ti "zabrijao"...

p.s. Zgazit ćemo ih :D

Baklja
09.09.2003., 23:22
E da, svaka čast mladima.
Rekao ovaj na radiju da su oba gola lijepa..

Al zahvaljujući našem HRT-u te golove izgleda nećemo vidjeti :mad:

robybaggio
10.09.2003., 14:06
Urpanus kaže:

Nekako se opet nadam da bi mogli dogurati do Atene.:lux:

Hm, mislim da ce se opet na europskom prvenstvu pojaviti nekakav "Pletikosa" koji ce popit gol sa 70 metara ili izgubiti loptu od napadaca. Nece to biti pravi Stipe, ali kod Hrvata se uvijek nadje netko tko ce uprskati. Najbolje je to ocekivati i ne zivcirati se...:B

bogeyman
10.09.2003., 16:22
Howdy

bogeyman
10.09.2003., 16:23
Za prvo mjesto nam ne trebaju 2 pobjede, bilo bi dosta i neriješeno s Belgijom i 2:0 protiv Bugara, ako danas ne nakesaju Andorcima 5-6 komada. To mi izgleda vjerojatnije od pobjede u Belgiji. A bilo bi lijepo izbjeći dodatno razigravanje…
Btw moram priznati da mi pomalo idu na živce neke izjave naših kao "ne bih bio zadovoljan bodom" ili "imamo bolju momčad od one koja je pobijedila 4:0..." Ma po čemu, majku mu? Tada smo ih probijali preko krila, a nabačaje su koristili T.Marić i Pršo uz pomoć njihove loše obrane i katastrofalnog golmana. I što ostaje kad se oduzmu naša krila (izvođenje zaključaka o Rapajićevoj formi iz utakmice s amaterima iz Pirineja moglo bi nam se lako obiti o glavu), Pršo i Marić i Vandenriessche na belgijskom golu? Uz belgijsku obranu koja je protiv Bugara izgledala puno bolje.
I govore da treba zaboravit 4:0 iz Zagreba i da taj rezultat nije bio realan – a to više reda radi, zbog novinara i javnosti, a u sebi se idioti smijulje i misle da ćemo ih razbit. Dajbog, al se bojim. Bod bi bio ko kuća.

Urpanus
10.09.2003., 16:35
Mi imamo gol razliku +8 , Bugari +7. E sad , ako mi uzmemo bod Belgijancima (a njihovi novinari najavljuju pobjedu od 5:0... blesaviji su od nas :D) oni su onda svoje odigrali i mi smo najmanje 2.
S druge strane , Bugari će vjerojatno nakantat amatere sa 3-4 razlike , što znači da mi u Maksimiru moramo dobiti sa 3 razlike. Teško , ne i nemoguće.

Urpanus
10.09.2003., 16:37
Jedna zanimljivost -
Bugari su od 14 bodova 10 osvojili kod kuće , 4 u gostima.
Belgija od 10 , 7 u gostima , 3 kod kuće.
Mi od 13 , 7 kući , 6 u gostima.

Vanjushka
10.09.2003., 18:21
Znas ti nas, jebo ti nas.

Gubimo.

.

KokuZ
10.09.2003., 18:32
E opet ovaj Vanja kuka.

Ima da pobijedimo sa 2:1 i gotovo vise

Usput, Bugari vode 2:0 na poluvremenu

Urpanus
10.09.2003., 19:08
Vanja oko panja kaže:
Znas ti nas, jebo ti nas.

Gubimo.

.

Vanja , svega ti , ne oglašavaj se dok utakmica ne završi. :D

Serse
10.09.2003., 19:29
andora - bugarska 0:3
znaci: bugarska 13:3, a mi 10:2 sto znaci da nam je dovoljno 2-0 protiv bugara za prvo mjesto AKO pobijedimo belgiju.
sretno :top:

Urpanus
10.09.2003., 19:41
Serse_Cosmi kaže:
andora - bugarska 0:3
znaci: bugarska 13:3, a mi 10:2 sto znaci da nam je dovoljno 2-0 protiv bugara za prvo mjesto AKO pobijedimo belgiju.
sretno :top:

Serse , loša ti računica. Ako mi pobjedimo Belgiju nama je protiv Bugara dovoljna bilo kakva pobjeda. Ako dobijemo večeras onda mi u zadnje kolo ulazimo sa 16 , a Bugari sa 17 bodova.
Ako uzmemo samo bod , onda moramo dobiti Bugare sa više od 2 razlike.

Još malo do početka.

POMOZI BOŽE!

robybaggio
10.09.2003., 19:47
POMOZI BOZE????

Kao da ce Bog gledati utakmicu...nama treba pomoci nasa dobra igra. I sto manje gresaka u obrani (ali ja znam da ce jedna barem biti...,nadam se ne i kobna). Samo tko ce zabiti gol? Nadam se da je Prso u nekakvoj formi...

Black Revenger
10.09.2003., 19:47
cijeli dan sam nabrijan za ovu utakmicu. nadam se da bude dobra. :D

ajmo naši :lux: :lux: :lux:

Vanjushka
10.09.2003., 20:33
1:0 za Belgiju :rolleyes:

Vanjushka
10.09.2003., 20:45
2:0

Idemo u Portugal :rolleyes:

minja
10.09.2003., 20:48
Moze li netko komentirati utakmicu preko foruma za ljude vani? Znam da ima live prijenos na eurosport.com ali ona update-aju u zakasnjenju od, brat bratu, 20 minuta. Hvala unaprijed

el_mariachi
10.09.2003., 20:53
1:1

Vanjushka
10.09.2003., 20:55
To bi i ja volio, jer ne smijem gledat utakmicu hehe

6:0 za Belgiju :D

Markedjani
10.09.2003., 20:57
Sta serete, dajte rezultat. Vanja, idi se istusirati, i onda gledaj tekmu.

minja
10.09.2003., 20:59
El mariachi ne sere. Sad su potvrdili na eurosportu:))
Kakva je utakmica? Jel se nasi brane ili inapadaju? Sto se dogadja?

Vanjushka
10.09.2003., 21:02
:D ja sam cuo da je Otto okotio mecku hehe

dajte, ja stvarno ne smijem gledat, dajte rezultate i kako igraju nasi

el_mariachi
10.09.2003., 21:03
2:1 za Belgiju
Bice guravo drugo poluvrijeme:eek:

Miroslav
10.09.2003., 21:05
35' [1 - 0] Wesley Sonck

37' [1 - 1] Dario Simic

43' [2 - 1] Wesley Sonck

BootBoy
10.09.2003., 21:10
aaaaaaa... zasto je to dobro?

sranje! ulozio sam 5kn, a mi gubimo! :rolleyes:

el_mariachi
10.09.2003., 21:13
srbi ga pushe lagano.
Talijani dali gol.

Ko je ovaj Fredi Bobic ?
Svabe vode njegovom zaslugom.

Black Revenger
10.09.2003., 21:16
uopće nam nije trebal ovaj drugi gol.
stvarno glup gol :mad: :(

Vanjushka
10.09.2003., 21:19
E jebem im nanine nane nanu, ja gledo ne gledo oni gube.

Vanjushka
10.09.2003., 21:20
Ma znao sam ja cemo mi izgubiti, mi imamo gubitnicki mentalitet

!Mizantrop!
10.09.2003., 21:21
Umjesto Otto pederu mogli bi skandirati Otto, jebo te Wesley Sonck !!!
Aj još je jedno poluvrijeme... 5-3 za Lijepu Našu!
;)

minja
10.09.2003., 21:23
Da li igra Tudor i da li nasi igraju dobro?

Vanjushka
10.09.2003., 21:27
el_mariachi kaže:
Ko je ovaj Fredi Bobic ?

Nadam se da se salis.

Koji je sad rezultat????

minja
10.09.2003., 21:31
Gledam Engleze kako vec pola sata ne mogu dati gol Lithenstajnu!! Moze mali update?

Vanjushka
10.09.2003., 21:32
BiH Luxemburg 1:0

Danska Rumunija 2:2

Ako ostane ovako, BiH pobjedi Dansku 11 listopada i idu u Portugal.

Zanima me imamo li mi jebenu sasnu bar za baraz??? koliko bodova ima Belgija sa ovom pobjedom?

Pinockio
10.09.2003., 21:32
Ima na eurosport

Belgium-Croatia 56' The last five minutes or so have been all Croatia... but Belgium break!!!! Walasiak blazing across the face... they could have finished it then!!!

Pinockio
10.09.2003., 21:34
Vanja oko panja kaže:
BiH Luxemburg 1:0

Danska Rumunija 2:2

Ako ostane ovako, BiH pobjedi Dansku 11 listopada i idu u Portugal.

Zanima me imamo li mi jebenu sasnu bar za baraz??? koliko bodova ima Belgija sa ovom pobjedom?

Belgija ce imat isto 13 bodova ali slabiju gol razliku od hrvatske

minja
10.09.2003., 21:35
Ma eurosport je sranje. gledam Engleska-Lithenstajn na TV i citam komentare iste tekme. Nema veze jedno s drugim.

Pinockio
10.09.2003., 21:36
minja kaže:
Ma eurosport je sranje. gledam Engleska-Lithenstajn na TV i citam komentare iste tekme. Nema veze jedno s drugim.

Makar oni brze govore od Nogomet.com . Da makar nogomet.com prepisuje od eurosporta bilo bi bolje, nego cekas 15 minuta za 3 rijeci

Vanjushka
10.09.2003., 21:37
Pinockio kaže:
Belgija ce imat isto 13 bodova ali slabiju gol razliku od hrvatske

Ma da, osim ako nam ne upakuju pet komada sad.

minja
10.09.2003., 21:43
El mariachi, sto se dogadja?

el_mariachi
10.09.2003., 21:48
minja kaže:
El mariachi, sto se dogadja?
Jesi ti gledao Yutel kad su pitali nekog vojnika Bosnjaka u Sloveniji sto se desava:
A on kaze sa travkom u ustima lezeci s puskom: "Oni kobajagi oce da se odcjepe a mi kobajagi ne damo" :D

E tako ti je sada...Hrvatska kobajagi napada a oni se kobajagi brane :D
Simunic ....crveni

kamala
10.09.2003., 21:49
Šimunić, drugi žuti :mad: 20 minuta s igračem manje
koja budala...

minja
10.09.2003., 21:52
:D Sjecam se toga s Yutela.
Jel su poslije crvenog Belgijanci oslili?

Vanjushka
10.09.2003., 21:54
I Simunic kobajagi pametan.

Vanjushka
10.09.2003., 21:57
Hocel bit sta od tog gola

Vanjushka
10.09.2003., 22:01
Belgium-Croatia 85' A series of corners now for Belgium... the Croatia defence is holding on and they're just hoping for something on the counter...

molimo mi Boga da mi baraz izvucemo.

xviolentjack
10.09.2003., 22:14
KRAJ IZGUBILI STE;) 2''1

LUKSEMBURG-BOSNA 0''1

SAD TREBA DANCE TUCI I MI SMO PRVI

:cool:

Serse
10.09.2003., 22:14
sudac je peder, a nasi ih prebili :B
slazem se s baricem (valjda prvi put u zivotu), sudac je dosta pomogao belgiji, ali svejedno.... ocajno su igrali i nasi i belgija...

Vanjushka
10.09.2003., 22:16
Majke mi ne znam vise sta reci za nas sport.

Ako uspijemo izgurat baraz, naleticemo na neku Nizozemsku i pojest govno.

!Mizantrop!
10.09.2003., 22:17
jebeni mudonja englez.... svaki duel ide tim debilgijancima.... :mad: nek mi dode na more... spalit cu mu auto:D ah, sad se moramo jebati sa bugarima.... sux.....

JaBitTe
10.09.2003., 22:23
i imali su ovi pravo glede Mornara:flop: a bogami i Olica :flop: a Simunic.........:rolleyes::mad:

Serse
10.09.2003., 22:23
trbalo je biti 1-1 ili 2-2 ne zato sta smo mi zasluzili bod nego zato sta belgija nije zasluzila sva 3

Black onyx
10.09.2003., 22:37
Ma koje suđenje!!! Jebat ga,uvijek nam je sudac kriv...igrači su nam za qurac i to je ono neosporno...

Jeremijajooj
10.09.2003., 22:40
Nije sudac nista kriv.
Najavljujemo pobjedu od proljeca,a ulazimo defenzivno u utakmicu,protiv protivnika koji uopce nije ni napadao.Nismo znali i smjeli iskoristiti priliku da ih napadnemo.Golove koje su dali nisu plod pritiska nego nase smotanosti.
Nije mi jasno zasto Baric i pored svih silnih bekova i stopera i Rossa opterecuje obrambenim zadacima,a sredina nam uzasna,slaba...Zivkovic,Olic,Mornar..nule ciste...
Simunic...nevjerovatna glupost,sudac u pravu sto ga iskljucio.
Ma osim one guzve u drugom poluvremenu ni jednu sansu nismo napravili,uzas...Pogotovo kad je izveo Rapaica,nista vise,bas nista nismo igrali.Samo skupljali kartone.Previse je onih koji su na Vi s loptom,cak se Belgijanci pokazase kao bolji tehnicari.
Mislim da je ona pobjeda od 4:0 bila plod slucajnosti i srece,a da smo zapravo vrlo losi.Baric jos uvijek nije izasao iz magle,i nece.
Bugare necemo pobijediti.
Portugal necemo vidjeti.
Baric vise nece biti izbornik.Makar nesto pozitivno.:)

Serse
10.09.2003., 22:43
Jeremijajooj kaže:
Nije sudac nista kriv.
Najavljujemo pobjedu od proljeca,a ulazimo defenzivno u utakmicu,protiv protivnika koji uopce nije ni napadao.Nismo znali i smjeli iskoristiti priliku da ih napadnemo.Golove koje su dali nisu plod pritiska nego nase smotanosti.
Nije mi jasno zasto Baric i pored svih silnih bekova i stopera i Rossa opterecuje obrambenim zadacima,a sredina nam uzasna,slaba...Zivkovic,Olic,Mornar..nule ciste...
Simunic...nevjerovatna glupost,sudac u pravu sto ga iskljucio.
Ma osim one guzve u drugom poluvremenu ni jednu sansu nismo napravili,uzas...Pogotovo kad je izveo Rapaica,nista vise,bas nista nismo igrali.Samo skupljali kartone.Previse je onih koji su na Vi s loptom,cak se Belgijanci pokazase kao bolji tehnicari.
Mislim da je ona pobjeda od 4:0 bila plod slucajnosti i srece,a da smo zapravo vrlo losi.Baric jos uvijek nije izasao iz magle,i nece.
Bugare necemo pobijediti.
Portugal necemo vidjeti.
Baric vise nece biti izbornik.Makar nesto pozitivno.:)
jebote, koji si pesimist :eek:
igrali su slabo... igrali su i belgijanci slabo. malo je reprezentacija koje danas ne igraju slabo.

kamala
10.09.2003., 23:09
Serse_Cosmi kaže:
jebote, koji si pesimist :eek:
igrali su slabo... igrali su i belgijanci slabo. malo je reprezentacija koje danas ne igraju slabo.

Nije pesimist, vidiš da se čovjek nada barem nečem pozitivnom :D

"Slabo".... kakva perolaka kategorizacija...

robybaggio
10.09.2003., 23:09
Da i ja ostavim svoju analizu netom nakon utakmice...
Potvrdilo se da Baric ipak nije Austrijanac, nego cistokrvni Hrvat. Prvo se podcijeni protivnika, a zatim se nakon poraza krivnja svali na suce, protivnike, oblake, kisu, skupljace lopti, navijace itd.. Prvai austrijski kavalir ne bi izjavljivao takve gluposti poslije utakmice, ali Baric nije autrijski kavalir, nego SELJAK (Seric = genije). Sto se tice igre, nije mi jasno kako smo uspjeli primiti dva gola od u prvom dijelu nimalo opasne Belgije. Evo i zakljucaka:

-Nakon sto je godinu dana uvjezbavao momcad da moze dati gol samo nakon Rapaicevog prekida, Baric je na kraju ostao kratkih rukava jer Rapaic u drugom dijelu nije mogao hodati.
-Taj isti Rapaic je pak pokazao da je jedini igrac na kojeg se mozemo 100% osloniti jer jedini je nesto i napravio - centrirao za gol.
-Simunic je samo potvrdio ono sto je najavio u Ipswichu.
-Zivkovic je jos jednom potvrdio da ne moze biti ni zamjena u repki, a kamoli kapetan.
-Broj 10 je u svakom klubu i reprezentaciji rezerviran za umjetnika s loptom. Niko Kovac nije za centralnog veznog, a kad vidim broj na njegovim ledjima dodje mi da placem.
-Rosso......nemam rijeci.... :flop:
-Mornar mi je potvrdio ono sto sam znao = velika zelja, mali ucinak.
-Olic upao u rang Mornara.
-Hrvatska je miljama daleko od Portugala.
-Sudac je sudio korektno i dao bih mu ocjenu vrlo dobar.
-Zao mi je navijaca koji su stigli iz cijele Europe.

Ferus Mustafov
10.09.2003., 23:17
Majkumu, ako smo htjeli igrat s pet bekova nismo ni trebali mijenjati Jozića-mogao je ostati selektor.

Poslije utakmice Barić pokušava složit jednu prosto proširenu rečenicu, a razumio sam samo sudac, sudac, sudac.

Bit će da je sudac kriv što imamo samo dva igrača u veznom redu i što se cijelu utakmicu nismo sastali s loptom.

Šimunić... katastrofa...

Vanjushka
10.09.2003., 23:30
Hehe ma mi smo katastrofa

Rekoh ja, znas ti nas, jebo ti nas.

Santana
11.09.2003., 00:05
Ova je Bariceva, ko i ona s Bugarima. Zaboravio covjek da mi nismo Austrijanci i da ne mozemo disciplinirano drzati bunker cijelo vrijeme kak si je on to u svojoj ostarjeloj glavici zamislio. Nema li negdje u svijetu traner Hrvat, koji ima manje od 95 godina, da se ne farba, da zna da nema vise Sovjetskog saveza, koji ce, ako mu Stipe daje na telefon Darija, razumjeti da je to Srna a ne 2000 km udaljeni Simic, i koji ima MUDA. Baric je napravio toliko taktickih pogresaka u ovoj utakmici da je to naprosto fascinantno. Belgija je NAJJADNIJI JAD koji sam gledao u zadnje vrijeme, imaju JEDNOG igraca, ali bar im to trener i prizna. I bar gradi nesto (imaju i 19 godisnjaka). A mi im OPET izidjemo sa alibi momcadi, skupis 11 fol najspremnijih, rastrkas ih po terenu, onda oni kao trce, pa malo masu rukama i vicu na suca, onda ti vices na suca, onda stavis jos tri takva, pri cem pazis da nesto slucajno ne poremetis, onda i oni malo nesto sucu (za citace usana), pa je kraj i onda zajedno spomenete Susecu suca, pa mmmrllj, pa sudac, sudac i sreca. Pritom ne zaboravis spomenuti da si IPAK pronasao momcad. Koja je izgledala ko da se prvi put vide. Pocevsi od beka prepravljenog u centralnog i glavnog veznog igraca (N. Kovac, preko 31 god), u nogometnoj velesili Izraelu pronadjenog "fantazista" (Rosso, preko 30 god), kojemu je u nastupu inspiracije dodijeljen gadan defenzivni zadatak, poznatog, ofenzivnog i lucidnog desnog krila Simica (kojem sve oprastam jer je, makar u cudu zbog novih obaveza, uspio ono zabit), Zivkovica sa najboljim kartama za tekmu, tik iza kolosalnog Simunica i njegovih majstorija, dvije BRZE spice koje traze loptu u for (valjda ce im Tomas gurnit koju onako fakinski) koji unezvereno ledjima okrenuti prema golu love Kovaceve (Robert "sigurni") precizne duge lopte, i centarsuteve (sjeca li se ITKO IJEDNOG gola koji su ova dva igraca zabili glavom) koje ce, nakon vjerujem spektakularnih Baricevih treninga, o kojima se PUNO pricalo ovih dana, uputiti Rapaic, koji je, nakon samo dva tjedna trckaranja solo po Marjanu, uspio biti nas najbolji igrac (jedini je uz Pletikosu i R. Kovaca bio tamo gdje i mora biti). Dok ishlapljeli Otteki i Jozici vode ovu momcad, u vaznim utakmicama mozemo izgledati samo ovako (ajd me Otto demantiraj protiv Bugara, molim te), a ne kako bi HRVATSKA trebala izgledati: HRABRO i NAPADAČKI!

mirrorball
11.09.2003., 00:07
Ferus Mustafov kaže:
Majkumu, ako smo htjeli igrat s pet bekova nismo ni trebali mijenjati Jozića-mogao je ostati selektor.

...ne s pet bekova, nego sa pet centarhalfova i pet forova....a valjda bi i na gol stavio nekog halfa da može...A sudac nam je sudio baš onako kako nam sude suci u svim sportovima u kojim se pojavljujemo, od košarice do vaterpola...Ne krade očito, nego nam fino i kulturno čereći igru...A zašto je to tako? Pitajte sve one bengalke koje lete po terenu kad igra HR repka ili HR klub.....

Crni Lavic
11.09.2003., 02:55
SANTANA,moram ti reci,da si ovo super napisao:top:

Bas si me nasmijao svojim cinickim komentarom,i u biti potpuno se slazem sa svime sto svi pisete od BAKLJE,RobbyBaggia pa do Urpanusa nadalje.I bijesan sam ko pas,jer sam pravi idiot - buduci da svaki put iznova se uvjeravam i nasjedam na Bariceve price kako momcad je svaki mjesec uigranija,spremnija 30% nego prije 4mjeseca.A sam dobro vidim,da nam fali OHHOHOO toga.Uvijek idem na njihove treninge u Brezice i svaki put iznova si govorim...."ajde dobri su,bit ce sve super....a znam,da se lazem".Obrana u kojoj jedan Simunic i Tomas(koji sam sebe predribla;majstor tehniciranja) ne valjaju ama bas nista.Vezna linija? Zar to postoji u nasoj repki?:eek:

Pitam se,do kad ce imati kredita umisljeni Olic.Svaka cast,brzina,okretnost,medjutim decko nema golova i zato ajde prepusti mjesto nekome,tko ce to bolje ciniti.Kome?Pa ako nema drugog,iskusnijeg - onda Ljubojevicu,losije valjda ne moze.

Mornar?Svaka cast,bivsa zena mu prekrasna bila,ali sto se tice nogometnog znanja,nije kvalitet za repku.Treba zahvaliti i pa-pa.

Zivkovic?Nemam rijeci,biti kapetan repke,a samo se sjetim Japana i prve tekme sa Meksikom(sve sam pogodio na kladionici,falila mi jos samo pobijeda nasih protiv amigosa i evo 355EUR).Ali onda je svojim "muskim" startom sasjekao sve nase iluzije o preokretu.

Tomas?haha,ajde,jest da je stasit i cvrst,prava momcina,ali sa svojim karakteristikama bi mogao i na ultimate fight,a mjesto u repki neka prepusti nekom vise talentiranom za loptu

Rapaic?Svaka cast,decko mi uvijek bio drag,simpa,medjutim netko tko nema klub,tko trenira sa juniorima+kadetima,trckara sam za sebe 14 dana,u jednoj ozbiljnoj reprez.NE SMIJE IMATI GARANT.MJESTO pa ma kako god se on zvao.Tek kad pronadje klub,izbori si mjesto u stand.11,onda se ga zove na pripreme.I tuzno je,da i u ovakvoj spremi pruzi vise nego pola ovih drugih "ko bajage" 100% spremnih.

Po mome misljenju trenutno ispunjavaju ono sto oduvijek ocekujem od nasih igraca sljedeci : Pletikosa,Runje,Butina .......Tudor,R.Kovac,usput zasto se nitko ne sjeti Biliskova........Leko,Rosso(definitivno mi zagonetka -ali ajde pruzio bi mu jos prilike,kad nema boljih),D.Simic,N.Kovac(ali bi mu oduzeo broj 10,jer on nije ni F od fantaziste).......napad:Prso,Ljubojevic

Od mladih U-21 : Svaka cast - Vranjicu,Lucicu M.,Jese,Kranjcar,Pranjic i Ljubojevic . . . no neka oni zavrse svoj ciklus a onda jih polako ubaciti u selekciju za SP 2006 kvalifikacije:top:

Santana
11.09.2003., 03:39
"Vezna linija? Zar to postoji u nasoj repki?"

Ne razumijes, nasi treneri uvode inovacije, i repka u vaznim utakmicama, gdje nam pase i bod, a mjesecima se najavljuju i tri (Mexiko, Ekvador, Bugarska, Belgija) odigra na kartu iznenadjenja: uvede se Bezvezna linija tm. Pokusavaju empirijski dokazati da se uvodjenjem nekolicine klasicnih "flaster" igraca (ako ih je vise od 5 onda uspjesnost raste) koji ce svim silama izbjegavati dio terena koji se u strucnoj literaturi naziva sredina (eng. midfield), Hrvatska reprezentacija uspjeti osvojiti bod, najpopularnijim rezultatom 0:0. Usprkos protestima dijela neobavijestenih i subverzivnih navijaca, trenera i igraca (slucaj "seljak"), taktika polucuje sve bolje rezultate: nasa je reprezentacija izdrzala cak 35 minuta! Uz jos puno rada i vjezbe, pod pazljivim okom nasih svjetski (Austrija,Iran i Cile) priznatih strucnjaka, ako priroda i rad u klubovima podari jos talenata profila i formata Tomas/Simunic (vidi najnoviji primjer Neretljaka), ocekuje se da cemo vec 2014 moci zadrzati 0:0 sa izabranom vrstom Slovenije. Tome ce pridonijeti i danasnja genijalna zamisao Otte Barica, da, osim sto koristi Bezveznu liniju tm, jos vise zbuni protivnicke trenere totalno iracionalnim razmjestajem igraca na terenu. Danas prikazani sustav 6:0:4 je avangarda nogometnog promisljanja, i 10.09.2003 ulazi u nogometnu povijest kao dan kad je jedna ozbiljna ekipa (3. mjesto 1998 na SP, staromodni sustav 3:5:2) prvi puta uvela tu inovativnu formaciju, tezeci ka savrsenstvu i mitskom 7:0:3 sustavu (mozda jednom u buducnosti, kad talent Neretljaka sazrije, a nemojmo zaboraviti i Rezica).

Uh sto sam zivcan, jos ne mogu zaspati. MUDA, trebaju nam MUDA!

baobab
11.09.2003., 08:29
Ma dajte, kakav sudac, to je balkanski mentalitet, kad izgubiš kriv je sudac, Ivić je najbolje rekao, čak i da te kradu ti moraš biti iznad ako si pravi igrač, a ne se hvatati na mamac.
Jel sudac kriv što smo igrali od početka na remi, što je Šimunić dobio 2 turboglupa žuta kartona, što su Mornar i Olić tandem "tihi očaj", što je Rapaić nespreman, što nam lijevog beka igra potpuno defanzivno orijentirani dešnjak, što Šimić ne zna centrirati, što nemamo kvalitetnog igrača zadnjeg pasa, što smo si sami dali dva gola....
Naš najveći protivnik nije protivnik na terenu, nego SPORTSKE NOVOSTI koje te igrače, kojima je to, čast iznimkama, ujedno i jedino štivo u životu, uvjere da su oni neke veličine, a oni su, opet čast iznimkama, prosječni evropski igrači.
Nemamo kvalitetu, i to je jedina istina, imali smo daleko najlakšu skupinu bez ijedne top repke, a borimo se za drugo mjesto.
Ako se slučajno i plasiramo, treba uvrstiti 4-5 mladih da stječu iskustvo, svakome je valjda jasno da na Rossi, Mornaru, Oliću i sličnima ne leži perspektiva

avanti
11.09.2003., 08:52
ma bute igrali vi te dodatne kvalifikacije
niste valjda mislili da budete prvi
to stvarno ne bi bilo zasluženo

i tek kad vas onda izbaciti SLOVENIJA ili BiH
tek če onda biti pravi razlog za plakanje

a sada glave gore
po mom mišlenju dobro ste se držali
ipak vi u tom trenutku nemate baš neki tim a ni igrače
a ovaj Barič vam stvarno jadna seljačina
ko i onaj naš :zivili:

Akinetoh blues
11.09.2003., 09:06
Iskočit ću vijerojatno od svih ali ja mislim da je Hrvatska igrala dobro, mogla je i bolje. U prvom poluvremenu smo bili bolji igrali smo solidno, drugi gol smo dobili onako iskurca, na sreču, u drugom poluvremenu smo igrali lošije, jer se raspala koncepcija.
Potpuno se slažem da je ovu utakmicu dobio sretniji.

A Hrvatsku reprezentaciju jedino što može pokopati, a to smo mi, svi mi veliki hrvati koji misle da u svemu moramo biti supermeni, ali to je već klasika kod nas, kad odemo u Portugal sve će se kritike povući, tako je to kod nas, heroj si tri dana.

A ako se vrati Čiro na mjesto kormilara kada mu Barić posloži cijelu momčad odričem se svoje domovnice.

Basta
11.09.2003., 10:29
Akinetoh blues kaže:
Iskočit ću vijerojatno od svih ali ja mislim da je Hrvatska igrala dobro, mogla je i bolje.
:top:
Odlično majstore! Evala! Ebeš ga, naši jednostavno nisu imali sreće, sudac ih je zakinuo, a balun je bio okrugao.

Totalna nemoć i neznanje kako oduzeti loptu, što rezultira frustracijom i oštrim faulima koji povlače žute i crvene kartone. Moj pozdrav Šimuniću i njegovoj pametnoj jajastoj glavi. :bonk:

Mornar nije u stanju ugurat balun u gol sa 5cm udaljenosti. Onaj Pršo falije balun za metar i po. Onaj Kovač dobije balun za spucat u gol kao naručen, a opali ga onako kao što bi ga i ja koji cijeli dan sjedim za kompom. A njemu je profesija, to opaljivanje nogom po balunu a još ne zna.

Stribor cumez
11.09.2003., 11:02
Ja se nisam uopce zivcirao u vrijeme tekme. Kao da ne igra Hrvatska. Razlog je jednostavan. Ova generacija nemoze puno bolje. Naravno, u Belgiji su mogli nesto bolje, mozda i pobjediti da se Otto nije odlucio na cekanje rezultata, ali realno bez Tudora i Leke, pitanje je koga ubaciti u vezu? Plasman na Europsko je meni se cini plafon ove momcadi, i to samo kada su SVI igraci zdravi, jer klupe - nemamo. Ne bih puno napado Otta, ejr cemo mi uvijek napasti svakog trenera kad izgubimo, a on je sa ovako limitiranim sastavom pokazao na nekim utakmicama (Hrv : Bel, Hrv : Swe, pa i Hrv : Eng ) igru koju ja NEMOGU zamisliti sa ovim sranjem od igraca.

Mi (trenutno) Svjetskih klasa - nemamo
Od odlicnih igraca tu je samo Tudor prije povrijede, a pitanje kakav je sada.
Vrlo dobri bi bili: Rapajic (kada je spreman), R. Kovac, J.Leko i Pletikosa.
Sve ostalo je prosjek ili cak i ispod njega.

Napadace - nemamo (osim Prse kada je u MEGA formi), lijevo imamo samo Rapajica i Serica koji se posvadio sa Ottom, a gdje podrzavam Ottu jer selektorova, ipak, mora biti zadnja. Nadam se da bi nesto moglo izici iz ovih omladinaca (Kranjcar i eventualno Carevic kad digne glavu), ali to je to. Cak ni u perspektivi od sest godina ne vidim igrace koji bi mogli na bilo kakav nacin pruziti igru koju je mogla "the reprezentacija", a i ona je trece mjesto osvojila sa puno srece i vjerojatno iznad mogucnosti.

Jedina kritika ide na Ottovo forsiranje Zivkovica na lijevom boku i kukavicku formaciju (jer se pokazalo da ovakvi igraci mogu igrati jedino ako drze stalni pritisak na suparnika).

Dreadfull
11.09.2003., 11:27
Sta vam je ljudi ba i mi smo tako lose igrali uvijek. Al sad mi DEREMOOOOOOOOO i poslacu vam razglednicu iz portugala ak nista vise :D

Zorro
11.09.2003., 12:15
A lipo sam vam reka prije utakmice. Nemamo mi neku ekipu za tući druge u gostima. Ovako sam nešto i očekivao. Ajde dobro, mislio sam da će biti remi ali nismo imali sriće pa smo izgubili. A i izgubili smo Tomasa,Šimunića i N.Kovača za slijedeću utakmicu. Crno nam se piše, jer bude li još par ozljeda ja stvarno ne znam tko će igrati. A ona priča od prije par dana o kokoši i orlu se lipo vidila jučer. Lijevo krilo penzioner Miki, desno krilo fenomenalni majstor centaršuta i prodora D.Šimić. A što se tiče Otteka, mogu reći samo da je sve zasrao. Pršo nespreman očito je triput bolji od spremnog Olića !!! Uostalom kakva je ono formacija bila, trebalo je igrati bunker pa na kontre. Ono su bili igrači za bunker (valjda jedno 6-7 stopera) koji su veći dio utakmice napadali Belgijance. Jalovo naravno. Ma teško sranje. Belgijanci nama prodaju kontre umjesto mi njima. A inače bacio sam pogled na tablice drugih grupa i ne znam koji kur.. pizdite. Tamo osim Nizozemske i vjerojatno Rumunjske su sve sami gelipteri. Bod u Belgiji i ako ne bi naguzili Bugare s 3 razlike onda u kvalifikacije. A ovako bi mogli i bez njih ostati ...

Gift
11.09.2003., 14:06
Zashto mislite, che ste slabi?
Nie (bugari) niama da igraem silno v Zagreb.
Drugo mesto e vashe!

Galijun
11.09.2003., 16:00
Gledajte, nisam gledao utakmicu, ali po onom sto su mi neki ljudi rekli, navodno smo igrali kao i protiv Engleske: fulamo previse sansi dok Belgija svoje iskoristi.

Ja uopce nisam pesimist jer igramo vs Bugarske u zadnjem kolu a do onda se moze stosta promijeniti. Dobivamo natrag Leku (za ostale nisam siguran jer sam bio na maturalcu u Grckoj i vise sam se njima bavio neg nama), ali Bugari siguno nece morati jurisati jer su si osigurali prvu poziciju i bit ce vise prostora na nama da ih nabe. Ako je Baric nesposoban zasto smo onda razibli Belgiju, Svedsku, ravnopravno se tukli s Englezima? Nizozemska je jaca od nas pa ju je Ceska razmontirala (na tom sam presretan).

Sad ce se opet naci ljudi koji ce me pljuvati i reci da moj optimizam nema pokrica, ali 4:0 i 2:1 vs Svedske te Engleska mi dost toga govori. Treba se hrpa tog izmjeniti, ali imam osjecaj da ova repka moze na EURO u Portugal, pa makar i preko dodatnih kvalifikacija u kojima mozemo dobiti svakog pa cak i Island.

Sudden Sid
11.09.2003., 21:47
Ma prvo poluvrijeme jos nekako progutam... primili smo 2 glupa gola, ali dobro smo igrali
Ali drugo poluvrijeme cijelo vrijeme neke beskorisne dugacke lopte na mornara koji bi promasio slona da slon sjedi na njemu

Ako i zgrabimo to drugo mjesto, u playoffu cemo dobiti Nizozemsku ili Tursku... bar ce otto dobiti nogu, ak nis drugo

robybaggio
11.09.2003., 23:21
Glavni je problem u tome sto su nasi podcijenili Belgijance. Ocekivali su da ce bez problema izvuci remi, a uz malo muke i pobjedu. Zaboravili su da je i Belgijancima ovo bilo "biti ili ne biti". A reci da smo mi zapucali svoje sanse je smijesno jer osim onog napucavanja u 15 sekundi u drugom poluvremenu nismo ni imali neku sansu.
Eh, i problem je u tome sto sve lose stvari Baricevog izbora igraca sad izlaze na vidjelo. Nakon sto je otpao Leko ostali smo bez ijednog veznog igraca. Rossu necu spominjati jer je prelos za bilo kakve rasprave. 5-6 puta je pao trazeci faul (uglavnom ih dobio) bez da je pokusao dodati. I onda netko kaze da je sudac sudio kontra nas, a dobili smo milijun centarsuteva, jedan smo i zabili.

Gattuso
12.09.2003., 08:34
robybaggio kaže:
Glavni je problem u tome sto su nasi podcijenili Belgijance. Ocekivali su da ce bez problema izvuci remi, a uz malo muke i pobjedu. Zaboravili su da je i Belgijancima ovo bilo "biti ili ne biti". A reci da smo mi zapucali svoje sanse je smijesno jer osim onog napucavanja u 15 sekundi u drugom poluvremenu nismo ni imali neku sansu.
Eh, i problem je u tome sto sve lose stvari Baricevog izbora igraca sad izlaze na vidjelo. Nakon sto je otpao Leko ostali smo bez ijednog veznog igraca. Rossu necu spominjati jer je prelos za bilo kakve rasprave. 5-6 puta je pao trazeci faul (uglavnom ih dobio) bez da je pokusao dodati. I onda netko kaze da je sudac sudio kontra nas, a dobili smo milijun centarsuteva, jedan smo i zabili.

U potpunosti se slažem. 5 dana prije utakmice 99% igrača je izjavilo da Belgija tu nema što tražiti i da našu reprezentaciju ne zanima ništa nego pobjeda... da smo mi daleko bolji... bla bla bla... OK, mogu prihvtatiti optimizam, no problem je što su svi već dodijelili 3 nova boda a na igru su zaboravili. Vezni red? Nije ga bilo nigdje...

Urpanus
12.09.2003., 16:06
Koji ***** sad svi seru po veznom redu? Ne kažem da je tu sve bilo ok , ali nije tamo razlog našeg poraza. A nije ni u suđenju. Onaj prekršaj kod prvog gola je čist. Pustio je igru , a kada od prednosti nije bilo ništa onda je sudio prekršaj. To je čisto , nemamo se šta buniti. Isto tako i Šimunićev crveni je zaslužen(a on se sve više pretvara u kiks-igrača). Istina , suđenje je bilo domaćinsko , ali nije to presudilo.
Da se vratim na vezni red. Nisu oni krivci za poraz. Za poraz najveću krivnju snosi napad , jer ono kad se trojica nalaze pred golmanom i imaju četiri puta u jednom napadu priliku za gol , a promaše , e to je nešto što se rijetko viđa. Uz napad kriva je i obrana. Stipe dva puta brani , a oni ne čist ... pa normalno da će biti gol. Nisu belgijski napadači frljavi kao naši (a nisu ni daleko :D).

Mi smo od Belgije bolji. Bolji smo i od Bugara i to ćemo pokazati. A 100% samo siguran da se Bugari baš i neće pretrgnut u toj zadnjoj utakmici. Isti su oni kao i mi , ako nije u pitanju njihov interes jebe se njima za fair play :D

P.S
Oliću jednostavno nije mjesto u prvih 11. Nije ni Mornaru. Ivić je dobro rekao , oni nisu napadači kojima odgovara naš tip igre. Da se mene pita - Pršo - T.Marić

Vanjushka
12.09.2003., 16:26
A u picku materinu, dokle cemo mi podcjenjivat protivnike??? koliko cemo jos godina pricat istu pricu ma podcijenili su protivnika, pa im se osvetilo

Kako je mogla BiH, i njima su misli bile u Zenici na utakmici sa Danskom, mislim, igrat protiv Luxemburga i morat to dobiti a onda te tek ceka pravi ispit. I oni su protiv Luxemburga odigrali kao da je u pitanju Danska, iako su svi vec mislima bili u jedanaestom danu mjeseca listopada.
Niko mi ne moze reci da su oni psihicki jaci i stabilniji od nasih igraca, ma nema teorije.

Nasi igraci su jebene balerine, i kao sta kaze Urpanus, promasiti iz utakmice u utakmicu sijaset stopostotnih sansi i dalje ostat u prvih jedanaest, samo ih i cini balerinama. Koji ce se qrac on zalagat da bude bolji kad mu u glavi stoji misao da je nezamjenjiv i da ce i dalje nositi devetku na ledjima.
A glavu dajem na panj da ce Olic i u Zagrebu istrcati u prvoj postavi.

Ej jebem ti zivot, Seric igra u prvoj postavi Parme, igra kao zmaj i skoro svi napadi Parme idu po lijevom krilu, a Otto glumi autoritet. Pa picka ti materina, glumi malo autoritet na Olicu, pederu onaj napirlitani. Nije njega i Austriju slucajno nakantalo sedam golova u barazu za proslo svjetsko prvenstvo.
Nije on toliko los kakvih ima, ali je covjek posvadjan sa osnovnom logikom.

Nasim igracima treba cvrsta ruka, ali i to veliko ali i pravedan, intelektualno i nogometnim znanjem potkovan trener.

Jebo taktiku 7-3, ja znam samo da je Brazil igrao nesto slicno samo obrnuto proporcionalno, onaj Brazil sa Vavom, Zagalom, Garinchoim, kad su igrali u sustavu 3-7 ali oni su igrali po principu ne mozes ti meni utrpat koliko ja tebi mogu dati golova
A Otteku trpaju li trpaju, a Olic glumi Pelea :D

Ma smijesno.

robybaggio
12.09.2003., 19:26
Baric inace ima problema sa sastavom, ali i sa samim sobom. Tapalovic je u osijeku protiv Estonije odigrao onako kako zna i moze, nikako. Poslije utakmice Baric kaze novinarima da nemaju pojma i da je Tapalovic bio najbolji. Poslije toga Baric vise nije zvao spomenutog igraca. Kome onda on sere? Zasto onda govori neistinu? Ista stvar ce se desiti sa Rossom. Danas u novinama Baric pita zasto su se svi okomili na Rossu, on je odigrao sjajno. kaze Baric da je Rosso imao 5-6 sjajnih poteza, samo sto to nitko nije vidio (What the fuck? :confused: ). A ja sam se recimo bas fokusirao na par igraca (Rosso, Zivkovic, Simunic) i bas me zanimalo kako igraju. Igraju jadno. Tih 5-6 sjajnih poteza je vjerojatno bilo 5-6 padova kojima je izborio slobodne udarce(vec sam pisao o tome). A sto ako ga Baric vise ne pozove? Mene ne bi iznenadilo. Kazu novinari kapetan Zivkovic je podbacio. Kako podbacio ako svaku utakmicu igra isto tako jadno? Covjek ne zna bolje. Od svih ljudi koji su se prosetali kroz repku jedino mi je nejasan njegov poziv, a pozvao ga je Ciro. Kako takav maher kao Ciro nije vidio da je to fals igrac? Pa barem je Ciro imao nos za sastav i rezultate. Kaze Baric Simunic je pogrijesio, ali nema veze, igrat ce i sljedece utakmice. :confused: Ne sjecam se kad su Simic, Tudor ili R. Kovac tako grijesili. Simunica nadskacu nizi protivnici (Vieri dvaput), igra namjerno rukom pa se cudi, napravi tri koljacka faula pa se cudi... Ja se cudim kako uopce ima klub. Kad se svi cude imam se i ja pravo cuditi.
Urpanus, sto se tice veznog reda tu nisi u pravu. Na ovoj utakmici vezni red nam nije postojao. Krivi su i napadaci, ali moram se sloziti i sa dvojicom Ivica koji kazu da nisu imali lopte. To im nije alibi, ali pokazuje da je i veza bila losa. Onako kako je Rosso odigrao moze odigrati i Kranjcar. Kranjcar barem ima tek 19 godina pa jos stigne i puno toga nauciti. A i fajterski je nastrojen, ali za razliku od nekih ne prema sucu vec prema protivnicima. A takvi igraci nam trebaju.

Woe
12.09.2003., 20:06
Jebiga, nekad se mora i izgubiti.
Baric je na pocetku isprobao dosta igraca i razumijem da sad ne zeli eksperimentirati.
Sto se tice toga da bi mladi dobili stare, treba biti realan. Ljubojevic je odigrao jednu dobru urakmicu za repku i nekoliko za Osijek (klub koji igra u HNL) i sad je genije.
Kao sto su genijalni bili Mikic, J. Simic, Deranja, Olic&co.
Najbolji strijelac mlade repke u kvalifikacijama je i dalje Srna, iako je brzo prekomandiran u senioru.
Dva glavna napadaca su Maric i Prso i dao bog da se Prso do Bugarske vrati u pravu formu.
Mozda i Sokota dolazi u obzir, ne mozda nego sigurno, jer je Olic potrosio kredite. Mornar mi je bio puno bolji, u prvom poluvremenu je dobro stopao par lopti, ali ih nije imao kome dati. On bar zna dodati, za razliku od Olica koji samo trci i drzi glavu dolje.
Od mladih bi mogao proci Kranjcar, te Carevic, ali samo ako Miki ne bude imao bar jednui zdravu nogu.
A Miki je posebna prica. Zna li netko tko mu je menadzer i ima li ga uopce? Ako ga ima, to je jedan poseban menadzer.
Glede Rosse, simpa je lik, cini se da podize atmosferu u repki, citao sam njegov dnevnik u Sportskim i duhovit je. Stoga ga treba voditi da dize atmosferu i igra protiv Andore i slicnih, te tu i tamo ulazi na jacim tekmama.
Zivkovic je solidan igrac na krivom mjestu. Simunic ima odlicne predispozicije, ali nazalost vrijede sve prije napisane zamjerke.
Glede suca, za suci su sami krivi, jer su igrali nervozno i grubo (2.pol). Da smo se izvukli iz minusa bez prigovaranja, mislimd abi promijenio kriterij.
Glede srece, tesko bismo izgubili da smo imali Leku i spremne Tudora, Prsu i Marica, ili bar dvojicu od spomenutih.
Sa Srnom i Mikijem u dobroj formi, imali bi velike sanse za pobjedu.
Na muci se poznaju junaci. I generacija '98. se jedva dogovnala do SP.

Galijun
12.09.2003., 23:16
Na to sam i ja htio skrenut pozornost. Sjetite se samo kvalifikacija za SP '98. Onda ne samo da smo mi morali sami odlucivati o nasoj sudbini, vec su Danci komotno mogli pustiti Grckoj da im utrapi 2-3 komada, a onda bi bio ***** od one generacije. Nikad ne bi dobili to 3. mjesto. Sjetite se da smo se onda mucili isto protiv jedne BiH, Sloveniji smo poklonili bod, pali u Kopenhagenu u prvom djelu (Danci se, kolko se sjecam, nisu ni oznojili). Sada opet imamo sansu da sami odredjujemo svoju sudbinu i kazem vam, ima sanse, dok se igra, ima sanse, mjesec dana je do tekme, svasta se moze promjeniti!

Stribor cumez
13.09.2003., 09:19
Miki si je sam kriv. Sam je rekao da trazi milijon Eura i da ne ide ispod toga. Na kraju ce prestat igrat ili znacajno spustiti cijenu.

Kranjcara bi trebalo pustiti u prvi sastav, pa da makar sa klube u slucaju "pasivnog" rezultata u Zagrebu moze uci u teren. Uz one Geliptere, valjda moze i njega otrpiti, a za mlade ne treba igrati jer smo se vec i ovako plasirali. Nadam se da Otto nece previse tvrdoglaviti oko toga, nego prihvatiti - VOX POPULI

robybaggio
13.09.2003., 14:48
Galijun kaže:
Na to sam i ja htio skrenut pozornost. Sjetite se samo kvalifikacija za SP '98. Onda ne samo da smo mi morali sami odlucivati o nasoj sudbini, vec su Danci komotno mogli pustiti Grckoj da im utrapi 2-3 komada, a onda bi bio ***** od one generacije. Nikad ne bi dobili to 3. mjesto. Sjetite se da smo se onda mucili isto protiv jedne BiH, Sloveniji smo poklonili bod, pali u Kopenhagenu u prvom djelu (Danci se, kolko se sjecam, nisu ni oznojili). Sada opet imamo sansu da sami odredjujemo svoju sudbinu i kazem vam, ima sanse, dok se igra, ima sanse, mjesec dana je do tekme, svasta se moze promjeniti!
Da, ali vatreni su bili jaki i prije SP 1998 i prije kvalifikacija za to SP. Cak bih rekao da su bili jaci u kvalifikacijama i samom natjecanju za EP 1996.. Njima se moglo vjerovati jer su prije toga dokazali da su zaista sposobni razoriti svakoga. Ovi nisu dokazali jos nista (osim da mogu zabiti gol samo iz prekida), a imaju sve manje vremena. A i mislim da je glupo usporedjivati generaciju Sukera, Bobana, Prosineckog sa ovima danas. Ono su bile svjetski poznate zvijezde i potvrdjeni igraci Milana, Reala, Barcelone. Od ovih danas samo Simic i Tudor su okusili prave lige (uz duzno postovanje Kovacima u Bayernu koji ipak igraju ozbiljno samo u LP). Nama su vodje napada napadaci Anderlechta, CSKA, Kartntena...

bluntman
13.09.2003., 19:02
Stribor cumez kaže:
...a za mlade ne treba igrati jer smo se vec i ovako plasirali...
Nismo. Treba proći dodatne kvailifikacije.

Ante
13.09.2003., 21:21
Zasto Ivic opet ne bi bio direkor reprezentacije (ja). Ako netko zna nogomet onda je to on. Ne selektor jer ne mislim da mu se da a i ima godina ali onaj koji gradi strategiju razvoja Hr nogometa. Ivic je ipak nas najpoznatiji trener.:(

bluntman
13.09.2003., 23:05
ZEKIĆA U REPKU!!!
:D :D :D

Serse
13.09.2003., 23:11
ivića u repku :(

robybaggio
14.09.2003., 15:17
bluntman kaže:
ZEKIĆA U REPKU!!!
:D :D :D
KARICA u repku!!! :D :D

Stribor cumez
14.09.2003., 17:06
Nismo. Treba proći dodatne kvailifikacije.

Mislio sam samo na Hrvatska - Bugarska, za tu ne treba mladima.