PDA

View Full Version : Kujica Gita ima nesretan život, pomozite!

Treci kamencic
29.03.2007., 19:38
Naime Gita je kujica stara oko godinu dana. Pretpostavlja se mješanka belgijskog ovčara. Prije nekoliko mjeseci pronašli smo je u Dugavama, i nakon potrage i potrage za udomiteljima udomili smo ju u Dugavama. Da bi nakon udomljena jadna Gita bila stalno na cesti. Tzv. vlasnici su se pravdali time da imaju terasu koju ona uvijek preskoči i ode. I tako je Gita navodno bila kod njih na toj terasi i oni su se kao navodno o njoj brinuli. Potpisali su ugovor Noine arke, dobili su besplatno cjepljenje, sterilizaciju itd a moram reći da je nisu ni cjepili ni sterilizirali. Gita bi manje više bila na cesti a ponekad valjda kod njih u vrtu. Ja sam ju svejedno hranila svaki dan kao i cijeli kvart i svi je znaju. Sada sam bila u šetnji sa svojom pesicom i srela sam majku i kćer sa svojim pesekom koje isto hrane Gitu.

Rekle su mi kako se prije 2 tjedna dogodilo nešto užasno. Jedna djevojka sa psom je prolazila ispred te terase i vidjela "vlasnicu" kako Gitu tjera metlom s terase i kako sada imaju maltezera. Gita je sljedećih sat vremena cvilila ispred terase i plakala jer je htjela na toplo. Ljudi su je iznevjerili. I tako je i sad Gita bila vani ja sam joj dala puno hrane i ona je to sve jadna pojela koliko je bila gladna. Znači ljudi su je izbacili. U početku kad sam skužila da je ona tako vani nazvala sam tu curu da ju pitam što se događa.ona je meni preko telefona govorila kako gita nikada nije sama puštena vani itd.. lagala mi i muljala.. a ono Gita po cijeli dan vani.

Još mi je ta majka i kćer rekle kako su neki dan vidjele jadnu gitu oko 23 h kako spava u travi. a naravno hladno je..
Nekako ću sredit da se podigne prijava protiv "vlasnika" jer su ipak potpisali ugovor.

no ja vas molim sljedeće stvari:
ako itko može Gitu pričuvat na 10 dana, htjeli bismo ju besplatno sterilizirat no mira mirovati negdje dok se ne izvade šavovi. mogla bi se ponovno počet tjerat te bi bilo dobro da spriječimo okot štenaca.

Zatim molim vas, jako vas molim da mi se javite na pm ili na moj mail rina
rina666@gmail.com kako bih vam poslala plakatič koji biste obljepili po svojim kvartovima.. molim vas što vas je više veće su nade da će napokon naći dobar dom.

zatim molim Vas ako možete kupiti nešto konzerva i hrane kako bih ju ja mogla svaki dan hraniti jer i mene to dosta dođe pošto ju hranim svaki dan pa bi mi bar mala pomoć dobro došla. jako voli alleva hranu za štence.
što god da možete kupit za papat bilo bi super.

molim Vas da mi pomognete oglašavanjem Gite kako god možete, lecima, plakatičima, možda da se naljepi u pet centru, da pitate poznanike i prijatelje.

Molim Vas uključite se da joj pomognemo.
evo ja ću probat stavit slikice Gite.. ne znam dal ću uspjet
ak treba pošaljem nekom slikice da ih staivi

ljudi hvala i moramo hitno djelovat.. stoga pomozite

Treci kamencic
29.03.2007., 20:21
da možete mi se javiti na 098/500-577

darja1
30.03.2007., 08:15
Evo, ovo je slika ljepotice Gite.
http://i138.photobucket.com/albums/q244/darja_01/Gita.jpg

Treci kamencic
30.03.2007., 10:30
ljudi ajmo napravit akciju ljepljenja plakatića.. ako je nekom printer ostao bez boje isprintat ću ja koliko treba i dat vam da poljepite po svom kvartu

možda da se napravi neki tužni mail pa da ga krenemo mailati..

svi ste ovdje ljubitelji životinja..ajde sad pomozite jednoj maloj psici

Torma
30.03.2007., 13:24
Trenutno sam van Hr, ali ako se slazes ovo je mail koji bi poslala okolo jer imam u adresaru puno ljudi koji bi mozda bili spremni pomoci a sigurna sam da ce ga svi proslijediti.. Btw, koga da traze na mob..?

* * *

http://i138.photobucket.com/albums/q244/darja_01/Gita.jpg

Ovo je Gita, umiljata mjesanka belgijskog ovcara stara oko godinu dana koja nije imala srece u zivotu- iz Noine Arke otisla je u ruke udomitelja koji se po svemu sudeci ne brinu o njoj. Nisu je odveli na besplatno cijepljenje i sterilizaciju kako su obecali ugovorom potpisanim s Arkom, kujica danju luta po kvartu a hladne noci provodi cvileci gladna ispred vrata svojih "dobrotvora"..
Giti se trazi stalni novi dom, ali primarno netko tko bi ju udomio na 10ak dana nakon sterilizacije, te dobre ljude koje su spremni pomoci donacijama u obliku konzervi i druge hrane..

Hvala Vam svima unaprijed, najmanje sto mozete uciniti je proslijediti ovaj mail nekome tko bi mogao pomoci ako Vi ne mozete

Slobodno kontaktirajte:

098/500-577

rina666@gmail.com

Treci kamencic
30.03.2007., 14:34
da da slobodno šalji svima u adresaru.. neka traže Ines

Treci kamencic
30.03.2007., 15:29
ajmo people jel ima još netko da bi bio voljan pomoći ljepljenjem plakatića u svom kvartu???

@zr@
30.03.2007., 19:00
rado,ali lokacija mi je malo daleko(bj)

Treci kamencic
31.03.2007., 03:48
pa poljepi po bjelovaru ak se tam nađu udomitelji sredimo prijevoz

Treci kamencic
02.04.2007., 12:02
opet pozivam ljude da poljepite plakatiće i pomognete u njenom udomljavanju
prijava je pokrenuta protiv "vlasnika" pa ćemo vidjet što dalje

Treci kamencic
04.04.2007., 18:38
zar stvarno nitko ne reagira..jaki ljubitelji životinja:rolleyes:

viky
04.04.2007., 19:11
Meni je zao sto ne mogu pomoci, ali ja sam u ST. :(

Treci kamencic
04.04.2007., 19:22
ma možeš pomoći...poljepi plakatiće po svom gradu..ako se nađe tamo udomitelji lako se ona tamo odveze

viky
04.04.2007., 19:37
Nema frke, samo i ovdje su azili puni tako da ne vjerujem u ucinak.

Treci kamencic
04.04.2007., 19:55
ma znam al možda malo akcije i reklamiranja i možda ju udomimo

ajde daj mi svoj mail pošalji na pm da ti pošaljem plakatić

viky
04.04.2007., 20:05
Imas PM. E sada cu ti poslati PM sa mailom.

Treci kamencic
04.04.2007., 20:15
ajde ljudi ugledajte se na viky..postupite kao i ona i poljepite plakatić po svom gradu mjestu selu

pošaljite mi na pm mail i ja šaljem plakatić

Zum-zum
06.04.2007., 12:37
zar stvarno nitko ne reagira..jaki ljubitelji životinja:rolleyes:

Proslijedila sam ovaj link na sve mejlove koje imam u svom box-u i poručila da se šalje dalje dok se ne pronađu udomitelji. Iziskuje jako malo truda... ;)

Treci kamencic
06.04.2007., 18:55
hvala ti zum zum..ajde ljudi pa bar pošaljite mailove

bond007
06.04.2007., 19:49
pošalji mi na mail plakat

Treci kamencic
07.04.2007., 08:41
rado bih ti ga poslala al nemam tvoj mail a ne piše u profilu.. ajde mi pošalji svoj mail na pm i odmah šaljem plakatić

ajde ljudi aktivirajte se malo.. što vam je to?? dok šećete svog peseka samo poljepite usput plakatiće..

Treci kamencic
10.04.2007., 00:31
stanje je nepromijenjeno..nitko ne zove za gitu..baš nijedan poziv.... žao mi ju je gledati a ne mogu ništa osim oglašavati ju i hraniti... dajte pomozite nekako

Mischa
10.04.2007., 14:42
Da ne radim po cijele dane, sigurno bih ju uzela..a ovako, nazalost, morala bi biti sama, a to ne zelim

Treci kamencic
10.04.2007., 15:22
ovako i onako je sama po cijele dane... ako bi joj mogla pružit šetnje i klopu zašto ne??
ako stvarno ne možeš dal možeš poljepit plakatiće po kvartu???

Mischa
10.04.2007., 17:29
Mogu polijepiti plakatice..cak mislim da bih ju mogla udomiti kod jedne osobe..idem pitati..

Treci kamencic
10.04.2007., 20:24
ajde daj mi svoj mail pa ti pošaljem plakatić

ajde se raspitaj kod te osobe.. evo gita ide na sterilizaciju sljedeću srijedu tako da potencijalni udomitelj neće imat problema s tjeranjem i bebama
joj držim fige tako mi je žao jadne gite

Treci kamencic
11.04.2007., 12:17
ima li što novo???:s

Treci kamencic
11.04.2007., 13:56
eh da meni se možete javiti na 091/5966779

a blacky na 098/500-577 ak sam ja nedostupna blacky nije:zubo:

Treci kamencic
12.04.2007., 11:45
ljudi sterilizacija je prebačena za sutra i gita će morati u kavez na vet. faxu ukoliko ne uskoči dobra duša i ne primi ju na 8 dana..ljudi molim vas da izbjegnemo kavez pleaseeeee

wish i had an angel
12.04.2007., 18:41
ljudi ajmo napravit akciju ljepljenja plakatića.. ako je nekom printer ostao bez boje isprintat ću ja koliko treba i dat vam da poljepite po svom kvartu

možda da se napravi neki tužni mail pa da ga krenemo mailati..

svi ste ovdje ljubitelji životinja..ajde sad pomozite jednoj maloj psici

čuj, meni pošalji na moj E_mail: andrea.soldan@gmail.com. živin u zadru, tako da ću ja isprintat na informatici nekih 20-30 primjeraka. ja i prijateljica ćemo ih sve polijepiti po cijelom gradu. ali [ako si u mogućnosti] napravi nekoliko i da potaknu ljude da udome ne samo pse, nego životinje-općenito.
ja ću ih napraviti nekoliko za životinje općenito-pa koga zanima... neka mi kaže pa ću poslati preko maila jedan primjerak.

bond007
12.04.2007., 19:20
jel se našao udomitelj? evo kod mene je jedna ženska rekla da bi možda uzela,al nije sigurna

volimljubimce
12.04.2007., 21:00
TuŽnOoO

Treci kamencic
12.04.2007., 23:35
nije se našao udomitelj.. gita ide sutra na sterilizaciju.. našli smo curu koja će ju čuvat tih 8 dana.. što dalje još ne znam

Treci kamencic
13.04.2007., 13:55
gita je sterilizirana.. sve je dobro prošlo i sada leži na vet. faxu.. još je pod narkozom al lagano diže glavicu... danas oko 5-6 idem po nju i vozim je djevojci na čuvanje

bond007
13.04.2007., 15:47
i kud će onda poslije čuvanja ,u azil ili...?

Treci kamencic
13.04.2007., 16:19
traži se udomitelj.. postoji sitna mogućnost da ju cura zadrži al ne računam na to tako da tražimo udomitelja.. slobodno se ti raspitaj ako ju netko želi.. btw. udomljava se kujica slična giti zove se akira može se pronaći na stranici noine arke uglavnom kujica ima 9 mj.. mlađa od gite

pa znam da si spomenuo neke ljude stoga ako gitu uzme ova cura ti ljudi mogu uzet akiru.. ljepa je pesica jako slična giti

bond007
13.04.2007., 16:54
žena već ima 4 psa i 6 mačaka i rekla je da bi uzela,al da bi joj to bilo previše ,ma pitat ću ja nekog drugog

Treci kamencic
13.04.2007., 20:43
ma raspitaj se..ima toliko pasa koji traže dom

bond007
13.04.2007., 20:47
ja bi bez pol beda uzela nego je problem jer moj pas ne podnosi druge pse

Treci kamencic
13.04.2007., 21:21
općenito ne voli pse il kak??

bond007
13.04.2007., 23:05
pa uglavnom ne voli....

Treci kamencic
14.04.2007., 00:01
da to je bed...moja je inače ok s pesima vani.. cure baš ne preferira osim ako ih ne zna od malena.. anove kako koju prihvati

a doma na svom teritoriju teškooo.. tak da te shvaćam
eto ako sve dobro prođe s gitom i ako ju udomim sljedeću štićenicu ću uzeti viki..slična je jako giti i jako je dobra i živahna ima oko godinu i pol

bond007
14.04.2007., 10:09
ja sad neznam on ne podnosi ovak velike pse,a neznam možda bi prihvatio malo štene ,stvarno neznam...

Treci kamencic
14.04.2007., 10:24
a čuj ako uzmeš curu a on je očito dečko mislim da ne bi bilo problema.. cure su ti sterilizirane tako da nema tjeranja i nema beba.. tak da bez problema mogu živjet u istom prostoru

dečki nikad ne napadaju cure... bar ja to u 10 godina nisam vidjela

bond007
14.04.2007., 12:56
a čuj ako uzmeš curu a on je očito dečko mislim da ne bi bilo problema.. cure su ti sterilizirane tako da nema tjeranja i nema beba.. tak da bez problema mogu živjet u istom prostoru

dečki nikad ne napadaju cure... bar ja to u 10 godina nisam vidjela
a neznam...a vjerojatno nisi nikad ni vidjela psa koji je kakav moj.....
on je ovako super,voli se mazit i igrat i to sve,ali čim dođe netko nepoznat on je druga osoba...nikog ne pušta u dvorište ,nema šanse da uđeš,,...i ne dopušta da netko uopće ide blizu kuće.......
vjerojatno nikad nisi vidjela takvog psa

Treci kamencic
14.04.2007., 13:23
vidjela sam čuvare koji onak bolesno laju i reže na ljude kaj prolaze... shvatila sam da si u stanu:confused:

iskreno nisam takvog pesa vidjela u kvartu.. svi su onak ludi i zaigrani..tu i tamo se netko zakači al niš posebno

slobodno se ti raspitaj

lapdog
14.04.2007., 22:24
Čuj, da se psa socjalizirat za suživot sa drugim čak i nakon toliko dugo. Moj pas, mužjak, od 7.5 god, ne u principu ne voli pse, no ipak smo "riskirali" i doveli mu štene. Bio je toliko bijesan da je mene grizo za ruku. Počevši od te nenormalne ljubomore, pa preko ignoriranja, sad se vole. Ima nade...

Yakuza, jako mi je drago zbog Gite.

Treci kamencic
15.04.2007., 01:42
ma svima nam je:zubo:

bond007
19.04.2007., 16:02
jeste našli stalnog udomitelja i kak je Gita sad?

Treci kamencic
19.04.2007., 16:21
jesmo gitu je udomila cura koja ju je uzela na privremeno čuvanje i toliko je sretna i zadovoljna s njom..u subotu gita ide na vađenje konaca cjepljenje i čipiranje pa će malo doć k meni u kvart da se poigraju

Zum-zum
20.04.2007., 09:30
jesmo gitu je udomila cura koja ju je uzela na privremeno čuvanje i toliko je sretna i zadovoljna s njom..u subotu gita ide na vađenje konaca cjepljenje i čipiranje pa će malo doć k meni u kvart da se poigraju

:lux: :cheer: :tulum: :trio: :tulum: :zivili: :tulum:

Treci kamencic
20.04.2007., 11:12
eto meni je zbog toga jako drago.. gita će sutra na vađenje konaca cjepljenje i čipiranje a onda mala proslava

darja1
20.04.2007., 12:53

JUPIIIII!!!!!

wish i had an angel
20.04.2007., 19:36

toooooooooooooooo... gita is happy now!!!!!!!!1 :top: :top: :top: :top: :top:

*RE*
22.04.2007., 19:23
:cheer:

viky
22.04.2007., 19:56
Bas mi je drago zbog Gite. :lux:

Treci kamencic
22.04.2007., 21:18
da eto nema sretnije od mene..mislim da ni gita nije sretna koliko sam ja..cjepljenje i čipiranje je obavljeno kao i vađenje šavova i sve je ok

Zum-zum
23.04.2007., 12:51
Pusa za Gitu :kiss: