PDA

View Full Version : Ginekolozi u Zadru

JOSIP05
12.04.2007., 15:21
Poštovani, molim pomoć..

Prijateljica ima određene ginekološke probleme (neznam točno koje).

Molila bih Vaše mišljenje o odjelu ginekologije u Zadru (koliko su stručni,dobri)

Isto tako molim i preporuku za dobrog privatnog ginekologa u Zadru - kome ići dr. Crvelin, dr. Mitrović ili drugi..

Nedavno smo doselili u Zadar pa se ne snalazimo baš najbolje..

Hvala unaprijed

Maranatha
12.04.2007., 18:28
pogledaj poruke

Nikolinica
17.12.2007., 00:40
Poštovani, molim pomoć..

Prijateljica ima određene ginekološke probleme (neznam točno koje).

Molila bih Vaše mišljenje o odjelu ginekologije u Zadru (koliko su stručni,dobri)

Isto tako molim i preporuku za dobrog privatnog ginekologa u Zadru - kome ići dr. Crvelin, dr. Mitrović ili drugi..

Nedavno smo doselili u Zadar pa se ne snalazimo baš najbolje..

Hvala unaprijed

dr. Vlatkovic(privatnik) ! ljubazan,njezan,a prije svega iskusan i strucan!

hello kitty
17.12.2007., 22:12
Dr Vlatković.Najolji je,najljubazniji,najstručniji.Ne može se usporediti sa ostalima.Nikako ne preporučam dr Perinčić jer se kod nje ne može naručiti,već treba doći ujutro u šest i pol pa ako si među prvih pet onda će te primiti ako ne onda aj doma.Samo trudnice se naručuju.

Nikolinica
17.12.2007., 23:53
Dr Vlatković.Najolji je,najljubazniji,najstručniji.Ne može se usporediti sa ostalima.Nikako ne preporučam dr Perinčić jer se kod nje ne može naručiti,već treba doći ujutro u šest i pol pa ako si među prvih pet onda će te primiti ako ne onda aj doma.Samo trudnice se naručuju.

sto kazes na crvelina?jeli znas nesto o njemu?

hello kitty
18.12.2007., 10:30
Da,kažu da nije loš i radi preko hzzo-a ako se ne varam,i andjelić isto tako.

mišica27
06.07.2009., 15:35
Nadam se da smijem podići temu, jer uistinu mi je nužno.

Naime, doselila sam se u grad prije već skoro godinu dana i nikako da nađem doktora, nitko od ljudi mi ne želi reći ništa konkretno, a uistinu bih trebala naći doktora.

Pa iako bih ja išla i privatniku, trebala bih i preporuke za neprivatnike, jer naravno, ako trebam uputnicu, a trebat ću je, moram imati doktora koji nije privatnik.

Hvala Vam unaprijed svima!

začarana
12.07.2009., 10:52
Ja sam se upisala kod dr Krpine,kažu da je dobar i ljubazan,nisam nikad bila nego samo po uputnicu za porod jer inače idem kod dr Vlatkovića privatno.On mi je i preporučio dr Krpinu.

mišica27
13.07.2009., 13:11
E hvala ti do neba!

Inače, skužila sam da njega žene dosta spominju i hvale. Samo me sad još zanima gdje on ima oridinaciju, da li u gradu ili izvan? Naime, problem bi mi bio ako je negdje van grada jer nemam auto:

I još jednom, hvala ti!:):mig:

sminkica
14.07.2009., 07:27
Inače, skužila sam da njega žene dosta spominju i hvale. Samo me sad još zanima gdje on ima oridinaciju, da li u gradu ili izvan? Naime, problem bi mi bio ako je negdje van grada jer nemam auto:

za koga te zanima di je, Vlatković ili Krpina?

Vlatković je na poluotoku kraj orgulja, ona bijela kamena zgrada na rivi

mišica27
15.07.2009., 12:04
Za Vlatkovića sam znala gdje je....sviraju ti orgulje dok si na pregledu:D....nego zanima me za Krpinu?

I hvala ti još jednom!!!:)

začarana
15.07.2009., 14:43
Krpina ti je u hitnoj,ulazi se s live strane na sporedni ulaz pa na kat.:mig:

mišica27
16.07.2009., 09:21
Klanjam se!!!:mig::)

začarana
17.07.2009., 23:50
Drago mi je da sam pomogla:W

misstony
12.08.2009., 14:53
jel ima netko broj telefona dr. Krpine?
i od one ginekologinje koja nije Suzana, mislim da se zove Sanja ili Sonja i ordinacija joj je isto na hitnoj?
zahvaljujem!!!

hyperactive_anki
23.01.2010., 16:00
imate li preporučiti koju ginekologicu u ZD?

mišica27
23.01.2010., 16:58
Jedino privatno, evo ja upravo sve obavila....u poliklinici Sunce dr. Gorana Milković. Ja sam ti to u sklopu sistematskog tako da ne znam cijene, ali žena je skroz ok i uputila me kod njih na daljnje pretrage za sve što je mislila da je potrebno, a bilo je toga.

poluotok
26.12.2010., 13:21
Molim vas mišljenje o zadarskim ginekolozima.

aurora7
03.01.2011., 21:00
Molim vas mišljenje o zadarskim ginekolozima.

Ja sam oduvijek kod dr. Anđelića i za njega imam samo riječi hvale. I za sestru Maricu koja radi kod njega. Vodio mi je dvije trudnoće, preporučio me u bolnicu kad sam otišla rodit... Ove druge iz bolnice poznajem manje jer sam se susretala s njima samo u porodu, ali i za njih imam riječi hvale, pogotovo dr. Palada, dr. Rukavina, dr. Dukić i dr. Jurin. Privatnike ne poznajem, ali sam najlošija iskustva čula o dr. Vlatkoviću, iako vidim da ga ovdje hvale. Onaj tko nije u stanju potrošiti vremena koliko je potrebno za pregled, ne zaslužuje moje novce. Dr. Anđelić popriča s tobom, sve ti objasni... Eto, drago mi je ako sam pomogla.

felis23
07.01.2011., 00:31
ok,
i meni treba preporuka, privatnika
koji može primit khm skoro pa promptno_!
thnx
konkretno hpv u pitanju...

haley james
07.01.2011., 15:39
ja tražim ginekologinju u zadru... naručila sam se kod ove suzane milković ali ona je već cijeli tjedan bolesna, a termini u idućem tjednu mi ne odgovaraju. znate li za još koju ?

benjamin10
18.05.2011., 13:16
molila bih ako netko ima da mi na pp pošalje br dr.Vlatkovića!!Hvala unaprijed!!

Dumber
15.06.2011., 13:35
Vidim da tema nije baš aktivna, ali trebala bih preporuku za socijalno ginekologa. Idem kod dr. Mitrović, no za uputnice mi treba socijalni, pa ako bi itko mogao preporučiti nekog, koji neće zajebavati zbog toga što idem kod privatnog i koji će mi dati uputnicu kad zatreba. Ultrazvuk i sve obavljam kod privatnog, tako da bi mi ovaj trebao samo za uputnice.

BlueWhale
16.06.2011., 00:14
Vidim da tema nije baš aktivna, ali trebala bih preporuku za socijalno ginekologa. Idem kod dr. Mitrović, no za uputnice mi treba socijalni, pa ako bi itko mogao preporučiti nekog, koji neće zajebavati zbog toga što idem kod privatnog i koji će mi dati uputnicu kad zatreba. Ultrazvuk i sve obavljam kod privatnog, tako da bi mi ovaj trebao samo za uputnice.

Jedino ako ti je frend te neće zajebavati :D

mala.adorable
13.12.2011., 18:47
Krpina je po meni super doktor! Bila sam kod njega na prvom pregledu i bio je stvarno super... jedini problem kod krpine je ona *** od med. sestre, toliku neljubaznost i ogorcenost na cijeli svijet jos nisam vidjela... i da, pretrpan je pa je tesko dobiti termin... inace svake pohvale za njega...
ostali ne znam, bas... preselila sam se u drugi grad, ali koliko cujem od svojih frendica Dukic je super, on radi na ginekologiji... ujni mi je sve tri trudnoce vodio Vlatkovic, isto dobar lijecnik... ne znam da li jos radi, ali Medic je isto dobar lijecnik... eto toliko ja znam... :)

Rexia
02.01.2012., 23:27
Dr. Edita Tadić, privatnica, na pozdravu suncu :top: ljubazna, draga, na red sam svaki put dosla tocno kad sam bila narucena, sve preporuke

strumfeta333
20.01.2012., 11:18
pozz

dr krpina je sasvim ok, ja sam kod njega. ali, doduše, i sestra mi je sasvim ok. samnom je uvijek nasmijana i ljubazna, za sada nikakvih problema.

_bejb_
05.02.2012., 12:07
zna li itko socijalnog giniĆa?? nasla sam jedino dr.krpinu koji me tek za mj. dana moze primiti na pregled

strumfeta333
08.02.2012., 09:26
kod svih socijalnih ginekologa je tako. za bilo što hitno će te odmah primiti ali sve ostalo će čekati, mjesec dana je sasvim normalno.

_bejb_
09.02.2012., 12:18
^^boŽe saČuvaj hehehe

LadyM*
20.09.2012., 19:25
Trebala bih preporuku za ljubaznog i pažljivog ginekologa, a da radi preko socijalnog. Pošto sam nova u Zadru, ne snalazim se i ne znam nikoga, pa bih bila jako zahvalna ako bih mogla dobiti nekoliko imena dobrih ginekologa. Čitala sam prijašnju stranicu i vidim da se dosta spominje dr. Domagoj Krpina, jeli mu sestra stvarno toliko loša? Imala sam do sad iskustvo s takvom sestrom pa se nemam nekako želje svaki puta zamarati opet s neljubaznosti..

Lyanna Stark
31.01.2013., 19:45
Je li Ilva Maric dobila ugovor za rad?

Kome se trebam javiti ako nije dobila dopustenje, jer bi se htjela cijepiti protiv hpv dok jos imam zdravstveno osiguranje.

mee555
29.03.2013., 22:28
Eli pocela radit Ilva Maric??

Piccola bambina
06.04.2013., 14:34
Da, pocela je raditi. Ja sam inace kod dr. Krpine, a buduci da rade u istoj ordinaciji nekidan kad sam isla kod njega sestra je rekla da je dr. Maric pocela s radom.

synderela
09.05.2013., 23:59
jel zna neko broj telefona od ordinacije Ilve Maric?