View Full Version : Zakon o zaštiti potrošača
Zakon o zaštiti potrošača vrijedi od sutra, 8.9.2003. -pišite vaše impresije!
Za početak - od sutra vrećise s logotipom poduzeća se ne smiju naplaćivati![B] Sutra svi u Konzum i nemojte im platiti vrećicu (stavio sam ovdje Konzum jer mi ju oni uvijek naplate)!
Koja još prava potrošačima donosi novi zakon??????:confused:
Dijete Cvijeća
07.09.2003., 22:57
ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA (http://www.potrosac.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4)
Tu ti sve piše. ;)
Ja sam pročitao zakon o zaštiti potrošača (hvala Dijete Cvijeća)! Ipak, želio bih da tu pištete svoje impresije o tome kako se primjenjuje ili bolje kako se ne primjenjuje!
ja jedva čekam da mi se ispuni ovaj članak zakona :) :
Članak 16.
Trgovac koji prigodom ponude proizvoda ili usluge potrošaču obećava dobitak u obliku nagrade ili daje druge slične izjave stvarajući utisak kod potrošača da je dobio priopćenu nagradu, trgovac mu mora tu nagradu dati bez odgađanja pa i onda kad potrošač ne kupi ponuđeni proizvod ili uslugu.
Odmah ću od onih iz Nove Gradiške tražiti auto ili 100 000 kuna! :D :D
Danas sam čuo da kad kupiš nešto i ako nisi zadovoljan s proizvodom, i želiš vratiti ga u roku mjesec dana dužni su ti vratiti pare.
Može li mi netko malo to objasniti?
Nemam pojma, ali probaj pitati na www.potrosac.org (Društvo za zaštitu potrošača). Imaš tamo i kompletan tekst zakona o zaštiti potrošača, pa ako ti se čita, to je dosta zanimljivo štivo.
Vaservaga
28.01.2005., 08:49
U Zakonu o zaštiti potrošača se rok od 30 dana spominje jedino kod Posljedica raskida ugovora.
Članak 34.
(1) U slučaju raskida ugovora, potrošač je dužan vratiti proizvod trgovcu o svom trošku.
(2) Potrošač ne odgovora za štetu koju je trgovac pretrpio zbog raskida ugovora.
(3) Trgovac je dužan, najkasnije u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o raskidu, vratiti potrošaču cjelokupan iznos koji je potrošač do tog trenutka platio na temelju ugovora, uvećan za zatezne kamate od primitka pisane obavijesti o raskidu do isplate.
Znam da istaknute naljepnice u trgovinama da se ne vraća novac za kupljenu robu i slične, nemaju nikakav pravni učinak.
Kao i kod ugostiteljske ostave, tj. kad ti npr u bircu netko ošteti jaknu a na zidu je naljepljeno da se za oštećenu, ukradenu itd robu ne odgovara.
Po ZOO je obvezan, tako da su naljepnice glupost na koju se ne treba osvrtati ;)
a kakav bi to bio ugovor? i koji to potrošač sklapa s trgovcem ugovor? ili se čin kupoprodaje smatra nekakvim ugovornim odnosom sam po sebi? ili smao u slučajevima kada te trgovac kreditira pa s njim imaš nekakav ugovor o kreditu? pa ako uzimaš na amex i plaćaš u ratama onda sve pada u vodu jer je ugovor o kreditu iako sklopljen u dućanu u biti sklopljen s PBZamexom? ili...?
Vaservaga
28.01.2005., 09:06
brzi kaže:
a kakav bi to bio ugovor? i koji to potrošač sklapa s trgovcem ugovor? ili se čin kupoprodaje smatra nekakvim ugovornim odnosom sam po sebi? ili smao u slučajevima kada te trgovac kreditira pa s njim imaš nekakav ugovor o kreditu? pa ako uzimaš na amex i plaćaš u ratama onda sve pada u vodu jer je ugovor o kreditu iako sklopljen u dućanu u biti sklopljen s PBZamexom? ili...?
Nisam sigurna jel se taj rok iz Čl. 34. odnosi na ono što Morta zanima, ali odgovornost postoji i kad se ugovor ne potpisuje u pisanom obliku.
Primjer koji sam navela kod ugostiteljske ostave - također nisi potpisao ugovor s vlasnikom birca o čuvanju npr jakne, pa je svejedno odgovoran za štetu. Isto kao i vožnja tramvajem s kupljenom kartom. Nisi potpisao ugovor o prijevozu, ali npr. ZET također snosi odgovornost za štetu ako ti se nešto dogodi.
suncemojemalo
28.01.2005., 12:30
Evo ukratko, to je kopija onog što u Americi funkcionira ne zbog zakon, nego zbor zakona tržišta i borbe za mušterije.
To bi u biti bilo: da kroz 30 dana ti robu, cipele, itd. možeš vratiti u dućan iz razloga tipa: oprala si kako je pisalo a majica nestala, cipelama otpala peta nakon 2 dana, dođeš doma i skužiš kad se pogledaš u ogledalo da na danjem svjetlu to nije zelena nego bljuvotina boja itd....
U praksi to funkcionira jedino ako digneš glas, priprjetiš prijavom na tržnu, i usput da ti prija radi u tržnoj, onda dobiš ne samo zamjenu robe, nego i keš nazad.
A u civiliziranom svjetu je to norma ponašanja, pogotovo u restaću, ako nisi zadovoljanhranom, ili se žališ na uslugu, odmah ti nude sve besplatno i ispričavaju se do neba.
Ma juče smo skidali jednu klimu jer čovjek nije bio zadovoljan, tj bila mu je preslaba za njegov prostor i vratili smo mu pare.
Da je to po zakonu.
A mene zanima jer sam išao vratit grafičku jer mi ne odgovara, slaba je, a u dućanu mi kažu da se nemože vratiti pare već da moram uzeti nešto drugo. Ništa drugo mi nije potrebno, oću pare.
sparkica
29.01.2005., 20:51
u kojem to dućanu? zanima me jer imam sličan problem
vidi: mp3-player problem (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=81937)
HG Spot.
Inaće bio sam u subotu i ragovara sam s likom i trebao sam doć u ponediljak da mi vrete pare.
Međutim nije mi se dalo čekati pa sam uzeo neke djelove od kojih opet neki ne rade. Teko da eto mene sutra opet tamo i to po pare.
večernji list, nedjelja, 30.01.2005.
prilog o pravima potrošača
"u roku 3 mjeseca nakon kupnje trgovac je kupcu dužan vratiti novac ukoliko je kupac opravdano nezadovoljan proizvodom"
ako se dobro sjećam članka bilo je i nešto ovako
"prema čl. 505 Zakona o obveznim odnosima trgovac je dužan odvesti na servis i vratiti kupcu proizvod u nekom roku od kupnje( ne sjećam se roka)"....pretpostavljam da se ovo najčešće primjenjuje(odnosno tek će se primjenjivati) za bijelu tehniku
Problem rješen.
Otišao sam danas u HG Spot i odnio Lite On combo s kojim se windowsi nisu mogli pokrenuti ma kako namještao u biosu i juperima, sluše s mikrofonom sto su se raspale kad sam otvorio kutiju, i hladnjak koji mi je više grijao procesor nego hladio a koji sam uzeo na njihovu preporuku.
Prvo me uvjeravao da je sve ispravno da mi neće promjeniti iako sam imao najbolju volju da zamjenim za ispravno osim hladnjaka koji sam tio bolji.
Tad sam s police uzeo lcd ekran od 2000k i rekao dobro uzimam ovo, pa se lik uspaničio, potrčao po ključe da će zaključat dućan i zavat muriju. Ja rekoh ok zovi ali po zakonu u roku 3 miseca ako nisam zadovoljan s proizvodom imaš mi vratiti pare.
Počeo mi je pokazivati papir na zidu di piše da treba se odma provjeriti da li radi jer u suprotnom ne mjenjaju.
Reka sam da to nije po zakonu....
Na kraju mi je vratia pare i reka da više ne dolazim u taj dućan.:D
I šta mislite, oču li opet iči kupovati išta u HG Spot?
naravno da hoćeš, pa to je jedini dućan na svijetu. pa gdje ćeš inače kupovat raznosortne i punovrsne komponente
:s :s ooooo HGspoče
Mort...
to kako si rješio stvar je OK...na balkanu
no zamisli slučaj kada npr. sada pošten bivši kriminalac , pokuša izvesti takav očajnički potez !?
pa završio bi s kaznenom prijavom i otmice i sveg drugoga pomalo, bez obzira što je u pravu gledajuči zakon o potrošačima...
upravo način na koji si rješio stvar, je loš primjer za društvo u rješavanju,...
žalosno je da unutar prodavaonice kao da postoji neki "vlastiti zakon" koji je jači od onoga propisanog u državi
jednom rječju,...za rješiti problem iako si u pravu možeš popušiti i 15 godina zatvora,...jerbo znamo kako nam policijajci,...mogu složiti prijavu
zato takav tvoj postupak iako je rješenje u jednoj barbarskoj zemlji (nazivamo je državom , štovoše!) nebi ljepo prošao u npr. Italiji...
tamo bi sine...dobil zatvora , ali tamo ti prodavač zamjeni robu bez riječi i još plače jer nisi zadovoljan i moli da ne pišeš u knjigu ako je moguče,...da ne pročitaju "organi" koji su zaduženi za to (zamislite čak i plaču dobivaju za taj posao inspektora !???, čudnih li ljudi !?!?!)
A gdje smo mi !?
Istina sve što si napisao.
Samo mi smo na balkanu i ovdje još uvjek se zakon ne poštuje.
!Mizantrop!.
02.02.2010., 19:16
kupila sam vichy puder u apoteci.platila sam karticom.no to nije puder kakav sam koristila u međuvremenu je redizajniran pa nisam sigurna da li je to isto.mogu li ga vratiti t.j.tražiti da mi vrate novce ili moram uzeti nešto u protuvrijednosti
Možeš tražiti povrat novca bez navođenja ikakvog razloga- u nekom roku, mislim da je 8 dana, provjeri negdje.
tak sam ja bio kupio neki hard disk u hg spotu, predomislio se iz nekog razloga, i nakon tri dana otišao tamo i tražio lovu nazad, i dobio je bez ikakvog problema, niti me šta pitao, niti išta drugo.
zoom-zoom
05.03.2010., 22:00
Dobi osam danas poziv za sud, zbog prekrsaja koji su ustanovljeni tokom inspekcijskog nadzora 04.02.09.
Radim u diskontu alkoholnih,bezalkoholnih pica,veleprodaja i maloprodaja za ugostitelje uglavnom.
1. prekrsaj je taj sto jedan artikl koji je bio snizen zbog kratkog roka trajanja(sto je bilo vidljivo oznaceno) nije imao navedeni jasno oznacen krajnji rok upotrebe.
2.prekrsaj je taj sto je jedan artikl bio na polici bez deklaracije(obavijest o proizvodu).
Inspektorica koja je bila u nadzoru je rekla da ce sve biti ok,dala nam rok od 7 dana da to ispravimo(sto smo i napravili),obavila opet nadzor i rekla da je sad sve ok.
Danas kad sam procitao poziv na sud,pogledao sam te clanke u Zakonu i kad sam vidio koja je moguca kazna za odgovornu osobu u pravnoj osobi( a to sam ja:bonk:) : 10000-15000 kn pao mi doslovno mrak na oci.
Jel se stvarno u praksi zbog toga naplacuju takve kazne?
Zastara jos nije nastupila za to? nije ni blizu sigurno? :brukica:
Dobi osam danas poziv za sud, zbog prekrsaja koji su ustanovljeni tokom inspekcijskog nadzora 04.02.09.
Radim u diskontu alkoholnih,bezalkoholnih pica,veleprodaja i maloprodaja za ugostitelje uglavnom.
1. prekrsaj je taj sto jedan artikl koji je bio snizen zbog kratkog roka trajanja(sto je bilo vidljivo oznaceno) nije imao navedeni jasno oznacen krajnji rok upotrebe.
2.prekrsaj je taj sto je jedan artikl bio na polici bez deklaracije(obavijest o proizvodu).
Inspektorica koja je bila u nadzoru je rekla da ce sve biti ok,dala nam rok od 7 dana da to ispravimo(sto smo i napravili),obavila opet nadzor i rekla da je sad sve ok.
Danas kad sam procitao poziv na sud,pogledao sam te clanke u Zakonu i kad sam vidio koja je moguca kazna za odgovornu osobu u pravnoj osobi( a to sam ja:bonk:) : 10000-15000 kn pao mi doslovno mrak na oci.
Jel se stvarno u praksi zbog toga naplacuju takve kazne?
Zastara jos nije nastupila za to? nije ni blizu sigurno? :brukica:
Evo mog sličnog iskustva: knjiga nabave i prodaje robe nije bila u jednom od dučana za koji sam radio. Inspektorica rekla da joj se preda na uvid u roku od 24 sata, a prošlo je pola sata kad je dobila knjigu. Pozdravili se sa riječima kako je sve u redu i neće biti kazne, a za 2 mjeseca otprilike, stigla plava kuverta.
Moje mišljenje je da je kazna došla zbog zapisnika koji je napravila u prvom posjetu dučanu, a tu je napisala da nema te knjige (u tvom slučaju krajnji rok uporabe i dekleracija), a to što smo i grešku ispravili, valjda im to spada u drugi dio posla, da će se zakon ubuduće poštovati.
Evo što mi nije jasno: zašto kod svakog posjeta traže dokaz o registriranoj firmi/obrtu? Ako su jednom ustanovili da je tvrtka ima, zašto je svaki put traže :rofl:
malo offtopica: ja došao na Forum zbog PHP i Linux dijela, a cijeli dan tipkam u Gospodarstvu
zoom-zoom
05.03.2010., 22:49
Evo mog sličnog iskustva: knjiga nabave i prodaje robe nije bila u jednom od dučana za koji sam radio. Inspektorica rekla da joj se preda na uvid u roku od 24 sata, a prošlo je pola sata kad je dobila knjigu. Pozdravili se sa riječima kako je sve u redu i neće biti kazne, a za 2 mjeseca otprilike, stigla plava kuverta.
Moje mišljenje je da je kazna došla zbog zapisnika koji je napravila u prvom posjetu dučanu, a tu je napisala da nema te knjige (u tvom slučaju krajnji rok uporabe i dekleracija), a to što smo i grešku ispravili, valjda im to spada u drugi dio posla, da će se zakon ubuduće poštovati.
i kako je prosao tvoj slucaj? kazna?
Sorry, mislio sam da sam bio jasan kad sam plavu kuvertu spomenuo :D
Da, kazna, ma koliko objašnjavali stvar i pravdali se kako smo dostavili knjigu.
OpticaLL
16.05.2010., 13:23
NIsam citao zakon pa da pitam - jer ima negdje propisano da svaki proizvod koji se prodaje na podrucju RH mora imati i ovlasteni servis na podrucju RH?!
crni_sam
23.11.2011., 22:56
Kupio sam djetetu hlace u jednom ducanu, doma smo ih probali, bile su ok, supruga ih je oprala i mali ih je nosio jedan dan. E sada, problem je dok duze hoda u njima padnu mu na pola guze. Ako uzmem vece padat ce jos vise, a manje ga budu tiskale oko struka jer imaju traku elasticnu. Da li ce mi dati zamijeniti hlace za nesto drugo? Napominjem da su oprane, a i nisu bas bile jeftine. Hvala!
Kupio sam djetetu hlace u jednom ducanu, doma smo ih probali, bile su ok, supruga ih je oprala i mali ih je nosio jedan dan. E sada, problem je dok duze hoda u njima padnu mu na pola guze. Ako uzmem vece padat ce jos vise, a manje ga budu tiskale oko struka jer imaju traku elasticnu. Da li ce mi dati zamijeniti hlace za nesto drugo? Napominjem da su oprane, a i nisu bas bile jeftine. Hvala!
Na jer su nošene Osim ako nemaju neki vidljivi nedostatak tipa da su pukle ili slicno nemas osnovu za zamjenu Ekipa se zna dosjetiti u tom slucaju da namjerno strga stvar ali postoji nesto sto stiti i trgovca a to je sudsko vjestacenje On moze stvar odnijeti na vjestacenje i ako se utvrdi da je namjerno strgano sve troškove snosi kupac
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.