View Full Version : Jesu li vam bolji stari filmovi ili novi filmovi star warsa?
Meni su bolji stari,premda nisam gledao peti film.
GnothiSeauton
12.04.2007., 20:12
Irudati! Umri! Umri! "Nije gledao get this ... 'peti film'"?!?!?
Mislio si reći "Oprostite mi što sam sposoban postojati i pisati na forumu, ali eto, premda imam ambicije postati pravovjeran time što sam čvrsto uvjeren da su stari Star Wars bolji od novih, na žalost i kukavnu mi sudbinu nisam još uvijek ušao u Spasenje koje predstavlja 'Empire strikes back'"?!
To si mislio reći, jelda? JELDA? :mad: :bicedobro:
:zubo:
padmé_amidala
12.04.2007., 21:17
Meni su bolji stari,premda nisam gledao peti film.
nisi gledo peti,pa taj je onak najjači :) od starih ,hehe... :) meni je to sve isto,jer ih ne djelim nisma SWsist... (to bi bilo neš kao diskriminator sw filmova)...hihi...meni su svi dragi i nemam najdražeg,svi su oni moji dragi i jednako voljeni :D
padmé_amidala
12.04.2007., 21:19
ups pardon ne peti, već TESB :)
Obožavam SW, ali kako god bilo stari su bolji...a Empire Strikes Back je (za mene) najbolji.
GlorfindelOfTheWood
12.04.2007., 22:49
Več sam sam sebi dosadan, s ovim kaj bum po neznam koj put napisal :D : Bolji su mi stari, nekak su mi karizmatičniji, i kad sam njih gledal to je bilo ko ništa slično i ništ prije pokušano, i kolko god sad novi bili bolji u puno toga, stari su mi i dalje ostali ispred njih jer su u novima korišteni efekti koji istina jesu puno bolji od starih al mi nisu nekaj orginalni.
Ps: Darth Veder kick as Anakinu
Stari su bolji:kava: ali Revenge of the Sith je tik uz The Empire Strikes Back ali TESB je ipak TESB :s :s :s
augu:tuctuc: sram te bilo...
Ps: Darth Veder kick as Anakinu
kad je toliko moćan bar bi mu ime znao napisat...:zubo:
...nego, šalim se. naravno da Darth Vader kickaje ass Anakinu. Darth Vader svima kickaje ass:s
powerslave
13.04.2007., 00:41
meni je među boljima ovi zadnji odlični su prvi i drugi
Peti nisam gledao jer ga nema za posuditi,a treći je dobar zato jer je stalno akcija.Ocjenjujete li film po mačevanju ili po cijelom filmu?Moj prijatelj ocjenjuje po mačevanju(ja ne),pa zato je jedino dobar treći film.
padmé_amidala
13.04.2007., 14:14
ok znate da ja na djelim filmove i to...al jebe me u mozak kaj vam je svima 5. najbolji,a meni je on 2. najbolji :p
a I. najbolji je :
SW III ,ok Revange of the sith,-definitivno najbolji...Peti je super,al iam par dosadnih djelova,dok u III nema nijednog takvog...
No nemojte me sad neš osuđivat i to,svi su mi presavršeni,ali III :) is the best[/COLOR]
padmé_amidala
13.04.2007., 14:15
Peti nisam gledao jer ga nema za posuditi,a treći je dobar zato jer je stalno akcija.Ocjenjujete li film po mačevanju ili po cijelom filmu?Moj prijatelj ocjenjuje po mačevanju(ja ne),pa zato je jedino dobar treći film.
hm... pa kak nema za posuditi? ma kupiš za 10 kn na crno :)
po mačevanju???!!:tuctuc: reci prijatelju da pogleda filmkao film a ne kao akcijsku farsu...:)
ok znate da ja na djelim filmove i to...al jebe me u mozak kaj vam je svima 5. najbolji,a meni je on 2. najbolji :p
a I. najbolji je :
SW III ,ok Revange of the sith,-definitivno najbolji...Peti je super,al iam par dosadnih djelova,dok u III nema nijednog takvog...
No nemojte me sad neš osuđivat i to,svi su mi presavršeni,ali III :) is the best[/COLOR]
:eek: dosadnih djelova??!!:tuctuc: peti je definitivno najbolji a vjerojatno i jedan od boljih općenito među svim filmovima:kava:
GlorfindelOfTheWood
13.04.2007., 23:16
Ajd nemoj, tako oštro, sam tuc-aš ljude :D
Al stvarno kaj ja to vidim, pa ka jje tak dosadno na petom, to kaj je malo produbljena priča ??
Ili spojler:
NNNNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO O
scena koja je najbolja u povjesti SW : "did Obi One told u about your ...."
Manaslu11
14.04.2007., 01:11
Irudati! Umri! Umri! "Nije gledao get this ... 'peti film'"?!?!?
...meni su svi dragi (osim TPM)
...a Empire Strikes Back je najbolji.
...Bolji su mi stari, nekak su mi karizmatičniji, i kad sam njih gledal to je bilo ko ništa slično i ništ prije pokušano, i kolko god sad novi bili bolji u puno toga, stari su mi i dalje ostali ispred njih jer su u novima korišteni efekti koji istina jesu puno bolji od starih al mi nisu nekaj orginalni.
Darth Vader kick ass Anakinu
Ovo sve potpisujem.
"did Obi One told u about your ...."
Wrong.
«Obi-Wan never told you what happened to your…»
padmé_amidala
14.04.2007., 22:29
:eek: dosadnih djelova??!!:tuctuc: peti je definitivno najbolji a vjerojatno i jedan od boljih općenito među svim filmovima:kava:
jedan od najboljih je...ali najbolji nije...i ima par dosadnih scena :p al ultra kratkih...inače mi nebi bile dosadne,no kad moram ocjenjivati...ok sad se ne mrem sjetiti ni jedne dosadne...ok nema dosadih scena...al III je bolji....valjda...uuuf nisma gledala ESB godinu dana,a gledala sam ga samo 6 puta... kad friško pogledam javim...
GlorfindelOfTheWood
14.04.2007., 23:53
«Obi-Wan never told you what happened to your…»
sad nemam tu filnm, al prije nego kaj počne
Obi-Wan never told you what happened to your father
- he told me enough , he told me u k....
milsil sam da se spominaju još malo , al sad mi se sve vidi da sam si nekaj zabrijal...
moram ponovo pogledati, fakat nisam gledal več 2-3 godine, omg:o
padmé_amidala
14.04.2007., 23:55
ma ja te filmove gledam jedanput godišnje kad se pojave na hrtu...pošto ih još nisam nabavila,a čekam dok ne nabavim origigi :) sve...jadna li sam...
uglavnom žvciraju me svi,i hrt i sve...glupi rtl 3 put godfišnej prikazuje neki usrani film kovrčava sue,pa mogo bi tak i hrt sa sw svih 5 kojih smije,a kasnije svih 6.
powerslave
14.04.2007., 23:57
ma ja te filmove gledam jedanput godišnje kad se pojave na hrtu...pošto ih još nisam nabavila,a čekam dok ne nabavim origigi :) sve...jadna li sam...
uglavnom žvciraju me svi,i hrt i sve...glupi rtl 3 put godfišnej prikazuje neki usrani film kovrčava sue,pa mogo bi tak i hrt sa sw svih 5 kojih smije,a kasnije svih 6.
maybe one day
Zarkinjo
15.04.2007., 20:58
molim te, lupi si samar :bonk:
Manaslu11
16.04.2007., 00:21
Kad ih već više ne možemo gledati u kinu, treba ih gledati na projektoru i velikom ekranu, uz nekoliko dobrih zvučnika. Grijeh je to gledati na bilo kojoj televiziji ispod 200 cm :D .
GaelGarciaBernal
16.04.2007., 14:43
peti je definitivno najbolji a vjerojatno i jedan od boljih općenito među svim filmovima:kava:
Ja bi bio malo oprezniji s ovakvim tvrdnjama:cool:
Ja bi bio malo oprezniji s ovakvim tvrdnjama:cool:
pa na imdb je deveti na listi najboljih filmova a meni je i najbolji film. imam pravo na ovakvu tvrdnju i ne planiram biti oprezan:mirko:
GaelGarciaBernal
17.04.2007., 00:30
pa na imdb je deveti na listi najboljih filmova a meni je i najbolji film.
Na imdb-u, kazes? Now I'm scared!:E
imam pravo na ovakvu tvrdnju i ne planiram biti oprezan:mirko:
Ofkors, tako i treba, kad bi svi isto mislili, bilo bi nam dosadno, zar ne?:Pivo:
Ofkors, tako i treba, kad bi svi isto mislili, bilo bi nam dosadno, zar ne?:Pivo:
that 's right :Pivo:
zapravo, ja ću kavu :kava:
GlorfindelOfTheWood
17.04.2007., 16:06
zapravo, ja ću kavu :kava:
Ne laži
:tuctuc:
padmé_amidala
17.04.2007., 18:33
SW nemrete gletati kao zasebno pa uvrštavat na liste-treba spojiti sve epizode obje triologije i onda ga uvrstiti na prvo mjesto liste naj filmova :)
Žanluk Prickard
17.04.2007., 20:34
razmatrajući trilogije, stara je kao cjelina bolja i upečatljivija, međutim - 3. mi je nekako najdraži (možda jer anakin popizdi i krene isijavat crveno iz očiju:D a i hrpa sitnih elemenata koji povezuju staru i novu trilogiju bivaju objašnjeni)
Ne laži
:tuctuc:
tko laže? :kava:
GlorfindelOfTheWood
17.04.2007., 23:24
tko laže? :kava:
ti videl sam te :vidiga: :zivili:
:vidiga: :frajer:
:rofl:
ma znamj a da ti piješ samo kavice :p
ti videl sam te :vidiga: :zivili:
:vidiga: :frajer:
ma znamj a da ti piješ samo kavice :p
bilo je :Pivo:
vidi gore :)
Ko vam je najdraži lik?Meni obi-wan najbolji mi glas ima darth vader(s maskom).
GlorfindelOfTheWood
18.04.2007., 16:56
bilo je :Pivo:
vidi gore :)
A tu sam te čekal, znači biiilllo je :D
GlorfindelOfTheWood
19.04.2007., 13:08
a sad...:kava:
Baš sam htel post obrisati, a nemogu :(
Baš sam htel post obrisati, a nemogu :(
ae:rolleyes:
A tema,a ovo pitanje?
Darth Vader u cjelokupnom smislu dok mi najbolji glas ima Padme dok mi se dere u sobi: ''Take me, oh, take me!'':D
padmé_amidala
20.04.2007., 00:18
Darth Vader u cjelokupnom smislu dok mi najbolji glas ima Padme dok mi se dere u sobi: ''Take me, oh, take me!'':D
kaj se dere??? hehe...nego kak se slatko svađaš s GOFom,rekla bih da ti je draži anijev glas:rofl:
Jelena__
20.04.2007., 00:25
zanimljiv dio... :rofl:
kaj se dere??? hehe...nego kak se slatko svađaš s GOFom,rekla bih da ti je draži anijev glas:rofl:
krivo bi rekla:kava:
i ne deri se više onako da svi čuju:tuctuc:
zanimljiv dio... :rofl:
ae:kava: :zubo:
GlorfindelOfTheWood
20.04.2007., 09:47
i ja kažem ;)
Michael Collins
20.04.2007., 15:17
Stari su jedini Star Wars...
padmé_amidala
20.04.2007., 22:31
Stari su jedini Star Wars...
sorry ,ali kao big fan,mogu ti slobodno reći,bez obvzira što svatko ima pravo bna mišljenje, -U-P-U-C-A-J S-E- :Snajper: :rospija:
toliko od mene :D
padmé_amidala
20.04.2007., 22:32
krivo bi rekla:kava:
:p aj drago mi je to čuti(ili ćuti) ... haha- btw. da se pohvalim,pogodite ko ej danas bio u SN tj. sportskim novostima
powerslave
20.04.2007., 22:36
:p aj drago mi je to čuti(ili ćuti) ... haha- btw. da se pohvalim,pogodite ko ej danas bio u SN tj. sportskim novostima
stavljam stoju da si ti bila so :confused: :confused: :confused:
u sklopu čega si tamo završila? :kava:
Manaslu11
21.04.2007., 00:16
Darth Vader.
onda dugo ništa...
pa Solo.
Yoda.
I Rancor je cool... :cerek:
For what it's worth, i meni je TESB najbolji film svih vremena.
padmé_amidala
21.04.2007., 23:33
pa da ,ja i curke iz moje škole,pošto smo bile prve u atletici (natjecanje škola) u Zagrebu,... ide nas usput 8 nadrž . u Rovinj i idem i ja,jupi :)
Ček-ti si powerslave...a jebiga ... :) fakat sam luda...
Michael Collins
22.04.2007., 14:30
sorry ,ali kao big fan,mogu ti slobodno reći,bez obvzira što svatko ima pravo bna mišljenje, -U-P-U-C-A-J S-E- :Snajper: :rospija:
toliko od mene :D
Offtopic
Mala za koju godinu, kad prvi puta obučeš minicu (šalim se za koji mjesec) i kad skužiš da se dečki okreću, i da to možeš iskoristiti, zaboravit ćeš ti lijepo i na Star Wars i na forum, sretno, i zapamti, bez cuge, ništa... :E
Šalim se naravno... ;)
Obožavam ove klince koji vole novu triologiju...
padmé_amidala
22.04.2007., 15:48
Offtopic
Mala za koju godinu, kad prvi puta obučeš minicu (šalim se za koji mjesec) i kad skužiš da se dečki okreću, i da to možeš iskoristiti, zaboravit ćeš ti lijepo i na Star Wars i na forum, sretno, i zapamti, bez cuge, ništa... :E
Šalim se naravno... ;)
Obožavam ove klince koji vole novu triologiju...
jooooj-stvar 2. mrzim to dijeljenje nova i stara -onak sve je to sw!!!
nova triologija je isto izvrsna-okupljeni su odlični glumci,stara mi je prirasla srcu kao prva koju sa mgledala-ali eto meni je sveukupno kao filmovi stara bolja-no III. dio(nova triologija) mi je sveukupno najbolji sw...
i jebeš sstar wars fana koji ne voli novu triologiju-to onda nije fan!
a ovo za minice-no comments-to se već otkad nosi
Michael Collins
22.04.2007., 17:01
i jebeš sstar wars fana koji ne voli novu triologiju-to onda nije fan!
a ovo za minice-no comments-to se već otkad nosi
Mala ja sam gledao ST kad se još ti nisi ni rodila...
Još 1989...
Pa mi ne možeš reći da nisam fan...
ma vi ste dosadni s tim prepirkama...
@Collins-već sam rekao da se sprema generacija koja je gledala novu trilogiju kao originalnu. zašto bi baš ova generacija (sebe uključujući) koja je gledala stare SW-e kao originalne nego ova druga? :confused:
@padmé-koliko god voljela novu SW trligoju (isključujući RotS) ona duhom i pričom nikad neće nadmašiti dostojne klasike poput TESB i ANH...
a vi stari SW ljubci možete govoriti što hoćete ali RotJ je očajno odglumljen i siromašno izrađen nastavak za trilogiju toga kalibra...
i ne prepirite se oko stvari oko kojih se nikad nećete složiti:)
padmé_amidala
23.04.2007., 21:41
ma vi ste dosadni s tim prepirkama...
@Collins-već sam rekao da se sprema generacija koja je gledala novu trilogiju kao originalnu. zašto bi baš ova generacija (sebe uključujući) koja je gledala stare SW-e kao originalne nego ova druga? :confused:
@padmé-koliko god voljela novu SW trligoju (isključujući RotS) ona duhom i pričom nikad neće nadmašiti dostojne klasike poput TESB i ANH...
a vi stari SW ljubci možete govoriti što hoćete ali RotJ je očajno odglumljen i siromašno izrađen nastavak za trilogiju toga kalibra...
i ne prepirite se oko stvari oko kojih se nikad nećete složiti:)
GRRR.- stvar a me živcira kaj vi svi spominjete generaciju koja je novu triologiju gledala prvu-onak brijem da je većina mojih vršnjaka gledala staru kao orginalnu...Gle ima se smisla prepirat-kad i ti ne prestaješ oko toga.Recimo meni je glumac koji je glumio Lukea bio očajan-a vi sam pljujete novu postavu...itd.
meni je Mark Hamill isto očajan u Return Of The Jedi iako mi je solidan u prethodna dva dok, Hayden je uvjerljivo bolji...:kava:
GlorfindelOfTheWood
24.04.2007., 14:16
Meni je hamil baš bil soldan u svih 3 filmova, ajd mi recite kaj vam na njemu smeta, ja mislim da je odglumil točno kak su mu rekli da od glumi, i da je savršeno odglumil kaj je luke trebal predstavljati, bar do prve polovice ROTJ posle je ajd malo lošiji, al do onda mi je bil ok, a kaj se tiče novih filmova isto mislim da ima super glumačku postavu, baš svi,khm no dobro možda khm Hajden bas i ne :D ma dobar je i on zezam se, ne odličam. ali dobar.,
i meni je Hamill dobar u Epizodama IV i V, čak i u Body Bags (John Carpentera) ali molim te pogledaj opet Return Of The Jedi. pa čak i Harrison Ford je loš u tom nastavku :flop: dok su Mark Hamill i Carrie Fisher nenadmašno loši...
P.S. ne mješaj priču Epizode VI u ovo što sam napisao. već sam par puta rekao kako je priča odlična baš kao likovi The Emperora (Ian McDiarmid je razvalio tu ulogu baš kao i u novopj trilogiji) i Darth Vadera...
Manaslu11
25.04.2007., 16:54
Ok, ROTJ.
Film ima svoju tamnu stranu.
Najgori dio: skidanje maske s Dartha Vadera.
Očajne stvari: rušenje Executora u zvijezdu smrti.
Superiornost Ewoksa.
Ipak, to nije loš film po mom mišljenju. Naprotiv.
Tehnički je uvjerljiv, priča je dobra, likovi raznovrsni, a opet ne banalni kao u TPM.
ok govoriš iako mi skidanje maske Darth Vadera uopće nije najgori dio filma, nije mi uopće ni loše...
za ovo sve što si naveo pod ''očajno'' se slažem samo si zaboravio dodati glumu dotičnih te ona mala stvorenja iz Jabbine palače koja su u po ''lošoj vibraciji'' u rangu s onima u TPM ali ipak je Jar Jar sve to zasjenio...
a da je loš nikada nisam rekao ali za jedne ANH, TESB i ROTS je loš i to samo zahvaljujući svemu gore navedenom iako se mora priznati da je film pun duha i da je priča ne na mjestu nego odlična. uf, što bi se dogodilo da je David Lynch ili David Cronenberg režirao ovaj film kako je i trebao jedan od njih ali su odbili iz nekih razloga...:(
padmé_amidala
25.04.2007., 22:21
pardon,ke fali jar jaru :rolleyes: ?
pardon tebi, ali što ima u Jar Jaru?:rolleyes:
GlorfindelOfTheWood
26.04.2007., 00:38
Oči su mu smeđe, .. .... mora da puno sere .:p
Derek Trotter
27.04.2007., 17:13
Bok svima.
Meni osobno su bolji stariji filmovi iako nisu toliko "nabildani"
efektima ali imaju svoju draž što zbog Harisona Forda što zbog nekakvog finog ugodjaja "toplog i prenapućenog svemira":)
al sve skupa čini nekakvu logičnu cjelinu!
Još imam neke figurice što mi je teta slala iz kanade:D i vel'kog Millenium Falcona koji je lijepljen par desetaka puta al se još drži!!!
Pozdrav!
Jar Jar sex-toy he-he-he
http://www.landoverbaptist.org/news0899/jar.html
snow fox
27.04.2007., 20:59
stari su mi bolji, peti najbolji...
padmé_amidala
28.04.2007., 13:55
:cerek: grr. taj neopisivi seksipil -ta bjeloočnica boje pišaline,šarenica boje dreka :) ,njegova seksi usta koja bi vječno cmokala , usto haaaaalo,on je s mog omiljenog planeta :) tak da bi,udavši se za njega živjela na NAboou (doduše i Palpatine je s NAbooa kaj ne)...viši je od mene (bit će da je visok skoro 2m ) :top:
GlorfindelOfTheWood
28.04.2007., 19:07
istina, al ja sam uvjek imal dojam da je poprilično mlitav :rofl:
:cerek: grr. taj neopisivi seksipil -ta bjeloočnica boje pišaline,šarenica boje dreka :) ,njegova seksi usta koja bi vječno cmokala , usto haaaaalo,on je s mog omiljenog planeta :) tak da bi,udavši se za njega živjela na NAboou (doduše i Palpatine je s NAbooa kaj ne)...viši je od mene (bit će da je visok skoro 2m ) :top:
Kaj ti govoriš:tuctuc: :tuctuc: :troll:
padmé_amidala
01.05.2007., 21:18
Kaj ti govoriš:tuctuc: :tuctuc: :troll:
underestimate the power of ugly teeth (who desperatly need teeth brush ) and nice stinky breath,u mustn't :) loše yodiranje :) al ja sam početnik
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.