PDA

View Full Version : Forum je smješan

anaivana
12.04.2007., 21:59
Nisam shvaćala to, dok nije došla osoba i pročitala s mog kompjutera teme od LJESa do tu negdje. I sad se čovjek zapita što je uopće u životu ozbiljno?

plavushazg
12.04.2007., 22:01
Nisam shvaćala to, dok nije došla osoba i pročitala s mog kompjutera teme od LJESa do tu negdje. I sad se čovjek zapita što je uopće u životu ozbiljno?

nista zivot ne treba shvacat preozbiljno sve je to cirkus :):zubo:

anaivana
12.04.2007., 22:03
Pročitala sam da osjećajni život shvaćaju kao dramu, a inteligentni ko komediju.

plavushazg
12.04.2007., 22:05
pa ima nes u tome ...inteligentni se ne zele zifcirat bezveze :zubo:

Kobayashi
12.04.2007., 22:09
pa ima nes u tome ...inteligentni se ne zele zifcirat bezveze :zubo:

po tome ispada da su ljudi tankih zivaca neinteligentni??

Enchantress
12.04.2007., 22:10
Pročitala sam da osjećajni život shvaćaju kao dramu, a inteligentni ko komediju.

A na kraju najčešće ispadne tragikomedija. :D

plavushazg
12.04.2007., 22:13
po tome ispada da su ljudi kratkih zivaca neinteligentni??

pa kaj nevidis da imaju KRATKE zivce :lol:

Kobayashi
12.04.2007., 22:18
pa kaj nevidis da imaju KRATKE zivce :lol:

jos nismo ustanovili kaj je tim stvarima zajednicko:confused:

plavushazg
12.04.2007., 22:20
pa mozes imat kratke zivce ali isto tak moras i shvatit da od zivciranje ne bus imal puno osim sloma zivaca pa je najbolje pokusat stvari okrenut na komicnu stranu ili ironiju...

anaivana
12.04.2007., 22:22
Ma evo primjera: Kako zamišljate Srbina? :D

pa usamljena srca....

plavushazg
12.04.2007., 22:23
ma joj daj necu se s tim opterecivat :)

plavushazg
12.04.2007., 22:24
psmgrrrbihihpihninvyDIYHVIDHIHVksjilwdsakcxdčn

anaivana
12.04.2007., 22:24
ne to je primjetila osoba koja ima život :D :D :D

Kobayashi
12.04.2007., 22:27
pa mozes imat kratke zivce ali isto tak moras i shvatit da od zivciranje ne bus imal puno osim sloma zivaca pa je najbolje pokusat stvari okrenut na komicnu stranu ili ironiju...

ma ljepo si ti to napisala samo znas i sama da ima ljudi koji se u nekim situacijama jednostavno nemogu kontrolirat koliko god bili svjesni da im to vise steti nego koristi.....a opet ima onih koji misle da imaju neku samokontrolu nad sobom samo zato kaj to ne pokazuju na van nego drze u sebi i rade si jos vece sranje nego oni koji planu, izbace to i predju preko svega...

plavushazg
12.04.2007., 22:29
pa ne kazem ja da treba sve skupljat u sebi jer onda tek eksplodiras, ne treba sve skupljat u sebi treba se i izderat i sve izbacit iz sebe al ja kazem da ne smije covjek stalno sve tragicno shvacat i dramatizirat treba to ipak shvacat ne tak tragicno i znat da nista nije vrijedno da se covjek stalno uzrujava previse...

monsignor
12.04.2007., 22:31

Pa to i jest pitanje.
Treba se zezati, treba se igrati, ali treba to i kontrolirati.
Ako je moguce, treba biti u svakom trenutku svjestan svojih i postupaka i emocija i dozivljavanja sebe u interakciji s okolinom.
Ja iskreno vjerujem da velika vecina forumasa ima i osjecaj za druge ljude koji sudjeluju na forumu.
Biti ozbiljan, a usput se zezati tako da se ne povrijedi nekoga je vrlo vazno, i to je ono sto je ozbiljno.:cool:

anaivana
12.04.2007., 22:32
To je ko struja +/- i onda se elektroni pokrenu, inače stoje

anaivana
12.04.2007., 22:34
Pa to i jest pitanje.
Treba se zezati, treba se igrati, ali treba to i kontrolirati.
Ako je moguce, treba biti u svakom trenutku svjestan svojih i postupaka i emocija i dozivljavanja sebe u interakciji s okolinom.
Ja iskreno vjerujem da velika vecina forumasa ima i osjecaj za druge ljude koji sudjeluju na forumu.
Biti ozbiljan, a usput se zezati tako da se ne povrijedi nekoga je vrlo vazno, i to je ono sto je ozbiljno.:cool:

Ja si uobražavam da imam jebeno veliki osjećaj, jer da nemam više ne bi bilo ni mog kompjutera ni mene na forumu.

plavushazg
12.04.2007., 22:36
smijeh je OZBILJNA stvar! da smo cijelo vrijeme ozbiljni bili bi bolesni, smijeh je ono sto nas vraca u normalu, a tu mislim i na dobru volju, pozitivne misli, smiren um...

anaivana
12.04.2007., 22:37
smijeh je OZBILJNA stvar! da smo cijelo vrijeme ozbiljni bili bi bolesni, smijeh je ono sto nas vraca u normalu, a tu mislim i na dobru volju, pozitivne misli, smiren um...

ne bitan je inner smile

plavushazg
12.04.2007., 22:39
ne kaze se uzalud SMIJEH je LIJEK
inner smile, mislis kao zadovoljstvo sobom, sreca

Kobayashi
12.04.2007., 22:39
pa ne kazem ja da treba sve skupljat u sebi jer onda tek eksplodiras, ne treba sve skupljat u sebi treba se i izderat i sve izbacit iz sebe al ja kazem da ne smije covjek stalno sve tragicno shvacat i dramatizirat treba to ipak shvacat ne tak tragicno i znat da nista nije vrijedno da se covjek stalno uzrujava previse...

ma mrak, ja ti pokusavam samo rec da puno ljudi to zna u teoriji ali jednostavno ti neki k.... neda da u odredjenoj situaciji reagiras kako bi trebao nego sasvim suprotno od onoga sto znas i pokusavas i djaba ti takvom nekom tupit kako iz svega treba pravit zajebanciju...inace se slazem sa svim kaj si gore napisala...

anaivana
12.04.2007., 22:41
ne kaze se uzalud SMIJEH je LIJEK
inner smile, mislis kao zadovoljstvo sobom, sreca

mislim doslovno, znaš kak su se smijali Tom i Katie a bez inner smile....da ti nacrtam?

plavushazg
12.04.2007., 22:43
pa cuj nisam rekla iz svega radit zajebanciju...neke stvari su full ozbiljne i naravno da ces se zbog njih zivciratm ali moras znat da iako je to sad tako da se ne smijes do te mjere zivcirat da obolis nego da jednostavno je to sastavni dio zivota i prihvatit to, a naravno da se svaka stvar moze tumacit i iz komicnog kuta, ja nisam bash za smijanje sa ful ozbiljnim stvarima samo kazem da ne treba sve tragicno shvacat, ja sam se znala zivcirat zbog svakakvih stvari al sam skuzila da samo ja gubim, to je tak kak je zivcirala se ja ili ne..a nastojim ne previse, jer ne zelim izgubit zivce...

plavushazg
12.04.2007., 22:44
mislim doslovno, znaš kak su se smijali Tom i Katie a bez inner smile....da ti nacrtam?

mislis kao kiseli smijeh bez inner?

Kobayashi
12.04.2007., 22:48
a naravno da se svaka stvar moze tumacit i iz komicnog kuta, .

ne bih sada ovo htio u nedogled razvlacit ali ova ti nije na mjestu.

plavushazg
12.04.2007., 22:49
ma da :) e ok, ne znam vise...

Enchantress
12.04.2007., 22:56

Ne treba zaboraviti, ipak, da neki ljudi dolaze na forum samo kad treba 'istresti frustracije' i da ih ni najmanje ne zanimaju osećanja drugih forumaša. ;)

anaivana
12.04.2007., 23:03
Ne treba zaboraviti, ipak, da neki ljudi dolaze na forum samo kad treba 'istresti frustracije' i da ih ni najmanje ne zanimaju osećanja drugih forumaša. ;)

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: moje osjećaje nitko ne poštuje

ali zahvaljujući forumu skoro da sam naučila ne poštivat tuđe!!!!!!!!:s :s :s

diki
12.04.2007., 23:08
evo, baš promatram večerašnje postove jednog forumaša i on, zapravo, quota po redu i vrijeđa. to je primjer izbacivanja frustracija. odvratno.

anaivana
12.04.2007., 23:09
evo, baš promatram večerašnje postove jednog forumaša i on, zapravo, quota po redu i vrijeđa. to je primjer izbacivanja frustracija. odvratno.

a to si ti?!!!! :D :D :D :D :D

monsignor
12.04.2007., 23:11

Bas zato sam se malo povukao.

diki
12.04.2007., 23:17
Bas zato sam se malo povukao.
ali bez obzira na povlačenje, ako dođeš nakon mjesec dana i napišeš nešto što nekome u tom trenu ne odgovara, taj isti će se naći pozvanim izvrijeđati te na najgnjusnije načine, pa bio ti tu svaki dan, ili mjesečno jednom.

Enchantress
12.04.2007., 23:17
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: moje osjećaje nitko ne poštuje

To nije istina.

ali zahvaljujući forumu skoro da sam naučila ne poštivat tuđe!!!!!!!!:s :s :s

To i nije baš nešto pozitivno za učenje. Niti osobito teško. Ništa lakše do iskaljivati se na drugima, jer tebi nije dobar dan.

anaivana
12.04.2007., 23:22
To nije istina.

Da ima nekih čudaka koji su empatični.

To i nije baš nešto pozitivno za učenje. Niti osobito teško. Ništa lakše do iskaljivati se na drugima, jer tebi nije dobar dan.

Da ali ja se ne iskaljavam nego sam se ufurala u spiku.
Iskaljavala sam se prije oko 3 mjeseca.

Enchantress
12.04.2007., 23:23

Ima onih kojima je forum jednostavno 'izduvni ventil'. Dođu besni, ljuti, tužni, povređeni i onda se iskale na ljudima koje ne poznaju vređanjem, provokacijama, 'spuštanjem', tako da se posle mogu vratiti 'stvarnim ljudima' i biti ponovo ljubazni, fini, kulturni ili kakvim već žele da ih drugi vide. Nemaju hrabrosti da se suoče u stvarnosti sa onima sa kojima imaju probleme i onda se ovako prividno 'suočavaju' sa osobama koje ih ne mogu istinski povrediti, ali dobro dođu da se na njima istroše negativne emocije.

anaivana
12.04.2007., 23:25
Ima onih kojima je forum jednostavno 'izduvni ventil'. Dođu besni, ljuti, tužni, povređeni i onda se iskale na ljudima koje ne poznaju vređanjem, provokacijama, 'spuštanjem', tako da se posle mogu vratiti 'stvarnim ljudima' i biti ponovo ljubazni, fini, kulturni ili kakvim već žele da ih drugi vide. Nemaju hrabrosti da se suoče u stvarnosti sa onima sa kojima imaju probleme i onda se ovako prividno 'suočavaju' sa osobama koje ih ne mogu istinski povrediti, ali dobro dođu da se na njima istroše negativne emocije.

Tebe tu ne može niko povrjedit????????
Ja imam mjesec u raku.

diki
12.04.2007., 23:26
znam, sve mi je to jasno, ali onako...još kad takvi ljudi govore o svojoj pameti, kulturi, načitanosti i ne znam čemu sve ne - nekako mi se, da prostiš na izrazu, prisere od muke.
no, dobro...:cool:

Enchantress
12.04.2007., 23:27
ali bez obzira na povlačenje, ako dođeš nakon mjesec dana i napišeš nešto što nekome u tom trenu ne odgovara, taj isti će se naći pozvanim izvrijeđati te na najgnjusnije načine, pa bio ti tu svaki dan, ili mjesečno jednom.

To je istina. Uhvatio te je 'na zub' kao 'pogodnu žrtvu' i ne pušta. :D I neće da se otkači ma šta da mu radiš. Ako ga izvređaš - ili je još gori ili pobegne, pa posle izvesnog vremena - Jovo nanovo. :zubo: Naprosto ignorisati i gotovo. Nema šanse da zaobiđeš makar jednog takvog u svom forumaškom iskustvu. Ali zato ima i mnogo finih ljudi za druženje i na njih treba fokusirati pažnju. :)

monsignor
12.04.2007., 23:27

Tesko da bih to mogao bas doslovno prihvatiti, ako je u ovoj recenici drama trebala sugerirati tragediju.
Isto tako, inteligentni ne bi smjeli i ne dozivljavaju zivot kao komediju.Kao igru - moze.Ali igru koju igras fer a snazno.

anaivana
12.04.2007., 23:29
Tesko da bih to mogao bas doslovno prihvatiti, ako je u ovoj recenici drama trebala sugerirati tragediju.
Isto tako, inteligentni ne bi smjeli i ne dozivljavaju zivot kao komediju.Kao igru - moze.Ali igru koju igras fer a snazno.

Naš šta ja mislim: Nema pravila :o :o :o :o :o

diki
12.04.2007., 23:30
Ali zato ima i mnogo finih ljudi za druženje i na njih treba fokusirati pažnju. :)

slažem se. :)

anaivana
12.04.2007., 23:33
To je istina. Uhvatio te je 'na zub' kao 'pogodnu žrtvu' i ne pušta. :D I neće da se otkači ma šta da mu radiš. Ako ga izvređaš - ili je još gori ili pobegne, pa posle izvesnog vremena - Jovo nanovo. :zubo: Naprosto ignorisati i gotovo. Nema šanse da zaobiđeš makar jednog takvog u svom forumaškom iskustvu. Ali zato ima i mnogo finih ljudi za druženje i na njih treba fokusirati pažnju. :)

E vidiš ovo ja na forumu ne kužim ovo ono ovaj onaj ona ;) :D :rofl:
i tako unedogled. Ja shvatam he he he ha ha ha hoho .
Mi smo fini.
Ovo su prostaci.
Ak vi moderatori s nama brbljate pa nemam ja pojma o čemu je riječ....
I tako u nedogled

Enchantress
12.04.2007., 23:34
Da ali ja se ne iskaljavam nego sam se ufurala u spiku.
Iskaljavala sam se prije oko 3 mjeseca.

Ne govorim o tebi, već uopšteno. ;)

Tebe tu ne može niko povrjedit????????
Ja imam mjesec u raku.
Mogao je ranije, jer sam preozbiljno shvatala forum. Sad me samo zamara kad mi se neko nakači svojim glupim provokacijama. Osim toga, ja imam Mesec u Jarcu. :D

Enchantress
12.04.2007., 23:40
znam, sve mi je to jasno, ali onako...još kad takvi ljudi govore o svojoj pameti, kulturi, načitanosti i ne znam čemu sve ne - nekako mi se, da prostiš na izrazu, prisere od muke.
no, dobro...:cool:

Meni su najgori oni koji ne prestaju da pišu o svojoj osećajnosti, empatiji, ranjivosti, nežnosti, itd. a ne mogu biti veći grubijani u postovima. :rolleyes:

diki
12.04.2007., 23:44
Meni su najgori oni koji ne prestaju da pišu o svojoj osećajnosti, empatiji, ranjivosti, nežnosti, itd. a ne mogu biti veći grubijani u postovima. :rolleyes:
vidiš, a mene najviše na svijetu živcira kada netko za sebe piše da je jako pametan ili kad netko nekome napiše "pametniji sam od tebe".:rolleyes: hvalisavci mi nikad nisu išli pod kapu, a bogami ni oni koji vole ponižavati druge ljude.

monsignor
12.04.2007., 23:48

Mogao je ranije, jer sam preozbiljno shvatala forum. Sad me samo zamara kad mi se neko nakači svojim glupim provokacijama. Osim toga, ja imam Mesec u Jarcu. :D

Meni je mjesec na nebu i ponekad me bez razloga puni jezom.

anaivana
12.04.2007., 23:49
Osim toga, ja imam Mesec u Jarcu. :D

Say no more.........

monsignor
12.04.2007., 23:50
Tema na koju postamo se zove "Forum je smijesan".

diki
12.04.2007., 23:52
mislim...što reći?! :zubo:

anaivana
12.04.2007., 23:54
:D

Kaže se općenito.

Enchantress
12.04.2007., 23:55
vidiš, a mene najviše na svijetu živcira kada netko za sebe piše da je jako pametan ili kad netko nekome napiše "pametniji sam od tebe".:rolleyes: hvalisavci mi nikad nisu išli pod kapu, a bogami ni oni koji vole ponižavati druge ljude.

Meni se čini da ljudi koji se tako ponašaju po forumu zapravo nisu u duši srećni. Mogu se oni zabaviti na tren što će poniziti ili uvrediti nekoga koga virtualno ne podnose ili im je 'stao na put', možda se i osete na tren 'boljim' (pametnijim, vrednijim ili kakvim već) u nekoj diskusiji, ali pre ili kasnije isključe kompjuter i budu sami sa svojim nesrećnim sobom. Važno je samo sve to ne doživljavati lično.

diki
12.04.2007., 23:56
Meni se čini da ljudi koji se tako ponašaju po forumu zapravo nisu u duši srećni. Mogu se oni zabaviti na tren što će poniziti ili uvrediti nekoga koga virtualno ne podnose ili im je 'stao na put', možda se i osete na tren 'boljim' (pametnijim, vrednijim ili kakvim već) u nekoj diskusiji, ali pre ili kasnije isključe kompjuter i budu sami sa svojim nesrećnim sobom. Važno je samo sve to ne doživljavati lično.
ench, što si u horoskopu? :)
lav, djevica ili vodenjak? :zubo:

Enchantress
12.04.2007., 23:58

Možemo ga i tako shvatiti ako želimo. :) Forum može biti dobar poligon za uvežbavanje smejanja sebi i drugima. Uslov za smejanje je neshvatanje nečeg ozbiljno. Ako ne možemo forum - kako li ćemo tek život? ;)

Enchantress
12.04.2007., 23:59
ench, što si u horoskopu? :)
lav, djevica ili vodenjak? :zubo:

Znak: Vodolija, podznak: Škorpion.

anaivana
12.04.2007., 23:59
Možemo ga i tako shvatiti ako želimo. :) Forum može biti dobar poligon za uvežbavanje smejanja sebi i drugima. Uslov za smejanje je neshvatanje nečeg ozbiljno. Ako ne možemo forum - kako li ćemo tek život? ;)
;) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Enchantress
13.04.2007., 00:03
Počinje mi 'Twin Peaks'. Hvala na ugodnom chatu. :)

:w

dataX
13.04.2007., 00:06
diki je glumila u Twin Peaksu :mig:

diki
13.04.2007., 00:08
diki je glumila u Twin Peaksu :mig:
tada nisam imala dioptriju, no godine čine svoje :D

anaivana
13.04.2007., 00:21
tada nisam imala dioptriju, no godine čine svoje :D

:lol: :lol: :lol: :lol: starija si od mene al si hadžija :s :s :s :s