PDA

View Full Version : www.****.net - Hrvatski skate portal

elke
10.09.2003., 02:26
Pozdrav svima!:cool:
Nisam vec stvarno duuugo bio na ovom forumu, neki me se mozda sjecaju. Bio sam moderator na "HR webu" i "Stranim stranicama" a nick mi je bio ..::zero::.. Uglavnom, nije to toliko vazno.
Ovo pisem jer zelim znati vase misljenje o mom portalu www.letva.net (http://www.letva.net). Prije par tjedana sam napravio totalni redizajn i poslagao sadrzaj na drugaciji nacin. Htio bih procitati vase komentare i savjete ako vam ih se da pisati ovdje. :D ;) :p
Hvala svejedno! :)

elke
10.09.2003., 03:18
Vidim da je ova tema puno puta pregledana, ali nema odgovora. Slobodno pisite svoje misljenje o izgledu ili sadrzaju portala... :W
Takoder sam zaboravio spomenuti da mozete pogledati i forum na www.letva.net/forum :klap: :lux: :w
Pozdrav! :top:

LeeD
10.09.2003., 14:46
Pa di si stari jesi ziv ? :cool:

Ni ja se bas nisam ponavljao na ovom forumu, ali eto me pomalo opet....

A stranica, jos radis na tome, svaka cast, ja sam pomalo izgubio svoju, jer suradnja s jednim likom nije ispala kako treba....ali mozda jednom opet kada budem imao inspiraciju i zelju...

Stranica ti je ok....sasvim solidna, ubaci jos vise sadrzaja, i biti ce pravi portal.......

:top:

elke
10.09.2003., 18:22
Evo me jesam, kako si ti? Nismo se stvarno dugo culi. Bas mi je zao sto ti je "ugasena" stranica. Posalji mi nekih fotki iz SB ako su dobre i neki tekst o vasoj sceni tamo i vozacima. Pogledaj na www.letva.net kako to izgleda za ostale gradove pa emajliraj me ako zelis... :D ;) :p
Drzi se! :top:

LeeD
10.09.2003., 19:06
ok, bilo je nekih video i slika, ali ti materijali nisu kod mene, pa kad ih nabavim i sredim, poslat cu ti.... samo radi tako, treba nam neki dobri jaki sk portal....

eto....so for now

:top:

Pollux
28.09.2003., 14:49
Poznavajuci autora ;) i njegovo informaticko iskustvo (ali i ociti talenat) moram reci da je web site ODLICAN!
Jako dobro napravljeno (iako ima jos prostora za doradu i nadopunu) sadrzajno i koncepcijski odlicno. Svaka cast Zero!

elke
01.10.2003., 11:37
Hvala za poporu :top:

goldietrickz
19.11.2003., 15:10
ok, bilo je nekih video i slika, ali ti materijali nisu kod mene, pa kad ih nabavim i sredim, poslat cu ti.... samo radi tako, treba nam neki dobri jaki sk portal....

pozdrav.na nasem siteu Nas List (http://www.naslist.com) imali smo jedan tekst o Sl.Brodu i ja sam trazio neke fotke skatera(znam da se skupljaju kod kolodvora) i ekstremnih sportova(sve osim zmajarenja,to imam:)),za taj tekst i nisam nasao.ako ti imas nesto posalji.imas moj mail u profile.
letva.net se meni sad ne otvara.probam poslije.