PDA

View Full Version : Može li hrana biti ENERGETSKI onečišćena?

I.L
14.09.2003., 11:29
To jest... može li hrana upijati i negativne energije... bilo od ljudi ili... zračenja raznih ljudskih proizvoda... strojeva i uređaja?

Po Vedama, hrana poprima energiju onoga tko ju pripravlja za jelo, ali i onoga tko ju je - njegovao!

Može li hrana, od čovjeka koji je - negativan... biti otrovna... mada je - tehnički - ispravna?

Imamo li mi uređaje za mjeriti tako precizne nivoe kretanja energije kao što je mentalni naboj ili - osobna bio-energija - (i bio i mentalno polje) kroz proizvode ili hranu.

Ostaju li naši 'otisci' na hrani s kojom baratamo? :rolleyes:

Bercana
15.09.2003., 03:02
Što je prvo nastalo, kokoš ili jaje:rolleyes: :confused:

bit će da je jaje...

Žuribus Šumasti
15.09.2003., 03:27
kokoš...

Bercana
15.09.2003., 03:42
:nono: jaé

Manex
15.09.2003., 14:38
To jest... može li hrana upijati i negativne energije... bilo od ljudi ili... zračenja raznih ljudskih proizvoda... strojeva i uređaja?

Pa naravno da može. Provedi su bili pokusi, i dokazalo se je da sjeme pri sjetvi koje je oplemenjeno ljudskom rukom (znači koje je bilo u dodiru sa rukom, čovjeka pozitivne energije) bolje raslo nego ono posijano iz strojela. Pa vjerujem da je i tako u pripremi hrane.

Nemruth Dagi
15.09.2003., 15:24
I.L kaže:

Po Vedama, hrana poprima energiju onoga tko ju pripravlja za jelo, ali i onoga tko ju je - njegovao!

Može li hrana, od čovjeka koji je - negativan... biti otrovna... mada je - tehnički - ispravna?

Imamo li mi uređaje za mjeriti tako precizne nivoe kretanja energije kao što je mentalni naboj ili - osobna bio-energija - (i bio i mentalno polje) kroz proizvode ili hranu.

Kada se hrana priprema s ljubavlju i kada se voli ono što se radi, tada sadrži i ono što mi nesvjesno tijekom same pripreme "zračimo". Zašto je hrana naše mame ili bake koja s ljubavlju kuha za nas uvijek ukusna??

No neki i inače "kuhaju" po recepturama mržnje, kao i ti i u svojem kuheraju samo iznose ono što misle; isključivost i netoleranciju.

Zato ćeš ILuzionistu i ti kusati, specijalitete svoje "kuhinje" koje si drugima ponudio; sve ono što si dosad zakuhao vratiti će ti se
s kamatom.

Bon apetit.

patka
15.09.2003., 20:12
I.L kaže:

moze.

I.L kaže:

definitivno ne moze biti otrovna (mislim stvarno!?)

...apsolutno sve sto nas okruzuje poprima vanjsku energiju (uz to sto ima i svoju) pa tako i hrana...ako ju uzgajamo, pripremamo pa cak i jedemo s negativnim stavom definitivno gubi na okusu, mirisu isl...ali ne postaje otrovna samo tako (osim ako negativna osoba ne ubaci neki otrov. ;)..ali to je vec za agathu christie :))

ravana
16.09.2003., 09:26
Vjerujem da moze.
Osjeti se ogromna razlika ako se jede nesto u restoranu ili nesto doma spremljeno cak i kad je ovo prvo ukusno. Nikad mi ne sjedne jednako.
istio tako se osjeti u kojem je raspolozenju napravljeno. Jel preko k, u nekoj ljutnji ili je radio neko ko kuva s gustom...

Sad jel energija il jednostavno e coek vise trudi kad voli sto radi...

I.L
16.09.2003., 16:31
ravana kaže:
Vjerujem da moze.
Osjeti se ogromna razlika ako se jede nesto u restoranu ili nesto doma spremljeno cak i kad je ovo prvo ukusno. Nikad mi ne sjedne jednako.
istio tako se osjeti u kojem je raspolozenju napravljeno. Jel preko k, u nekoj ljutnji ili je radio neko ko kuva s gustom...

Sad jel energija il jednostavno e coek vise trudi kad voli sto radi...

:top:

I sam osjetim razliku... između restorana, i doma pripravljene hrane.

A znam i da biljke osjete čovjeka... ako ih voli, pazi... bolje, veće i kvalitetnije plodove daju! To je i moje osobno iskustvo... kao ... poljodelca, tj. farmera. Čak biljke bolje podnesu i sušu ili drugu prirodnu napast, ako ih čovjek voli i pazi.

Pa onda vjerujem da to ima veze i s pripremanjem hrane. Zli ljudi... ozračuju hranu svojom negativnošću... kao Nemila i Nedraga... mogu misliti koji je otrov hrana koju njene ruke dotaknu... a zla se energija prenese. Ma, ja mislim da se hrana otruje i od samog pogleda Nemile i Nedrage!:B

Nemruth Dagi
17.09.2003., 07:50
I.L kaže:
[BPa onda vjerujem da to ima veze i s pripremanjem hrane. Zli ljudi... ozračuju hranu svojom negativnošću... kao Nemila i Nedraga... mogu misliti koji je otrov hrana koju njene ruke dotaknu... a zla se energija prenese. Ma, ja mislim da se hrana otruje i od samog pogleda Nemile i Nedrage!:B [/B]

Kao što ti je već dano na uvid sam tvoj poremećaj čini da se koristiš oponašanjem svojih kritičara, što je čest simptom psihološkog obrambenog mehanizma, a pojavljuje se kad ne postoji sposobnosti prerade bilo koje druge misli osim i samo one koja se uklapa u sliku svijeta koje tako priželjkuješ.

SAY BABA LUKIć popuje, kuha i čmari; svima osim sebi.

Red netolerancije
red krumpira
malo patološke mržnje
red vegete
pa malo papra, sve to začiniti dragim Ilovim bogecom koji traži žrtve i peći u Dachau sat, na 230 C dok ne porumene

izvaditi i toplo servirati
da krvnik poliže prste:cheer:

I.L
23.09.2003., 20:47
patka kaže:
moze.

...apsolutno sve sto nas okruzuje poprima vanjsku energiju (uz to sto ima i svoju) pa tako i hrana...ako ju uzgajamo, pripremamo pa cak i jedemo s negativnim stavom definitivno gubi na okusu, mirisu isl...ali ne postaje otrovna samo tako (osim ako negativna osoba ne ubaci neki otrov. ;)..ali to je vec za agathu christie :))

Ha... za Agathu... veliš!

A ipak potvrđuješ da hrana poprima i energiju prostora, pa i ljudi!:)

CF
29.09.2003., 13:13
Nemruth Dagi kaže:
Kao što ti je već dano na uvid sam tvoj poremećaj čini da se koristiš oponašanjem svojih kritičara, što je čest simptom psihološkog obrambenog mehanizma, a pojavljuje se kad ne postoji sposobnosti prerade bilo koje druge misli osim i samo one koja se uklapa u sliku svijeta koje tako priželjkuješ.

SAY BABA LUKIć popuje, kuha i čmari; svima osim sebi.

Red netolerancije
red krumpira
malo patološke mržnje
red vegete
pa malo papra, sve to začiniti dragim Ilovim bogecom koji traži žrtve i peći u Dachau sat, na 230 C dok ne porumene

izvaditi i toplo servirati
da krvnik poliže prste:cheer:

hehe :D

i još
Bon Appetit na to...
:D :D

I.L
29.09.2003., 20:21
Cro Fag kaže:
hehe :D

i još
Bon Appetit na to...
:D :D

Cro fag

Inače, je li ti to KOMENTAR teme?

ne spamaj topic!:flop:

CF
30.09.2003., 12:38
I.L kaže:
Cro Fag

ne spamaj topic!:flop:

IL

ne spamaj topic! :flop:

PS.
u biti je i odgovor na topic...
da postoji onečišćena hrana, baš kao i onečišćeni g(l)adoš...
:B :B

znanac
30.09.2003., 19:56
Cro Fag kaže:

u biti je i odgovor na topic...
da postoji onečišćena hrana, baš kao i onečišćeni g(l)adoš...

Ja sam na cisto s jednim: nikad ne jedem hranu koju je pripremao peder!
Cuvam se, normalno. Opasno je kad u organizam unosis hranu natopljenu pederskom "tolerantnom ljubavi":D :eek: :flop:

maleni
30.09.2003., 20:15
znanac kaže:
Cuvam se, normalno. Opasno je kad u organizam unosis hranu natopljenu pederskom "tolerantnom ljubavi":D :eek: :flop:

:top:

Nemruth Dagi
01.10.2003., 11:12
znanac kaže:

Da zato ni ne hodaš po cesti, ne voziš se javnim gradskim prijevozom, ne čitaš ni novine niti gledaš televiziju, ne ideš u kino, u restorane, na utakmice i priredbe, i nigdje ne radiš, jer zaboga svagdje ima homoseksualaca, što manifesnih što latentnih a ti imaš ugrađeni GAYDAR koji pinga svaki put kada ti se na metar približi peder i mason naravno........

čuvaš se normalno i novina, knjiga, literature, hrane, odjevnih predmeta, sve što su napravili i dotakli pederi, smislili i osmislili
uredili, priredili..............tvoj gaydar pinga i pinga....samo ne pinga na

tvoje i vaše Maleno, Podmorničarevo, Jedrenjakovo, Došljakovo, Neonkino, Ilovo, i tko zna koji je još nick LUDILO zvano paranoja,

ipak bi to trebalo liječiti, što prije

CF
01.10.2003., 13:30
Nemruth Dagi kaže:
Da zato ni ne hodaš po cesti, ne voziš se javnim gradskim prijevozom, ne čitaš ni novine niti gledaš televiziju, ne ideš u kino, u restorane, na utakmice i priredbe, i nigdje ne radiš, jer zaboga svagdje ima homoseksualaca, što manifesnih što latentnih a ti imaš ugrađeni GAYDAR koji pinga svaki put kada ti se na metar približi peder i mason naravno........

čuvaš se normalno i novina, knjiga, literature, hrane, odjevnih predmeta, sve što su napravili i dotakli pederi, smislili i osmislili

tvoje i vaše Maleno, Podmorničarevo, Jedrenjakovo, Došljakovo, Neonkino, Ilovo, i tko zna koji je još nick LUDILO zvano paranoja,

:top: :top:

CF
01.10.2003., 13:32

znanac kaže:
Cuvam se, normalno.

to me podsjetilo..
da li vam Il radi kakve zakuske na vašim sektaškim orgijama?
ako da, što radi? i da li vam je poslije zlo?

maleni
07.10.2003., 16:51
Nemruth Dagi kaže:

Kaze bolesna karikatura... nego, a kakve ovo veze ima sa topicom?
:confused:

Nego samo kratko, da li moze i topic biti energetski oneciscen, kao i hrana, nakon ovih malo gore postova?:bljak:

I.L
08.10.2003., 17:46
Hrana je i otrov i lijek. Ovisi kako se koristi. Niti kruha se prežderati nije dobro!

Umjerenost je velika tajna zdravlja! Te... hranu pripravljati s ljubavlju!

Blaise
08.10.2003., 20:39
I.L kaže:

Hrana moze biti energetski oneciscena, ne bas otrovna, :D:D ali u svakom slucaju moze biti energetski stetna.
Vazna je ne samo priprema hrane, nego i porijeklo i "povijest" hrane.
Nije spomenuto, uglavnom se govorilo o pripremi hrane, ali meni je, npr. vazno i s kim dijelim obrok, a vi se mozete smijat koliko hocete. Ako se ne osjecam dobro u necijem drustvu, radije ne jedem.
A, vjeruj mi, ja jaaaaaako volim jesti.
Neki put covjek ne moze izbjeci, ali porijeklo i priprema obroka je jednako vazno kao i konzumiranje.

CF
09.10.2003., 09:21
maleni mi je kaže:

:confused:

Nego samo kratko, da li moze i topic biti energetski oneciscen, kao i hrana, nakon ovih malo gore postova?:bljak:

pa može...
i to od strane ljudi koji vrijeđaju, napadaju, vole se svađati, bazirani su na toksičnom stidu, ponašaju se pokroviteljski i obuzeti su vjerskim i inim ludilima...
valjda se prepoznaješ..
a i ovaj tvoj smajlić pokazuje da i onečišćuješ topice..
:flop:

Nemruth Dagi
09.10.2003., 10:37
I.L kaže:
Hrana je i otrov i lijek. Ovisi kako se koristi. Niti kruha se prežderati nije dobro!

Umjerenost je velika tajna zdravlja! Te... hranu pripravljati s ljubavlju!

E da se barem i ti pridržavaš umjerenosti i ljubavi, ne bi onda zrak oko tebe zaudarao po mržnji i truleži svega što ti nije po
volji.:B

P sad će pobočnik Maleni u ljuti boj za čast svojeg Iluštrišimuša
:s

; jako dobro gospodine IL; slažem se s vama gospodine IL
dobar tekst gospodine IL, otvoren vam je šlic godpodine IL
:jumping:

I.L
09.10.2003., 15:28
Blaise kaže:
Hrana moze biti energetski oneciscena, ne bas otrovna, :D:D ali u svakom slucaju moze biti energetski stetna.
Vazna je ne samo priprema hrane, nego i porijeklo i "povijest" hrane.
Nije spomenuto, uglavnom se govorilo o pripremi hrane, ali meni je, npr. vazno i s kim dijelim obrok, a vi se mozete smijat koliko hocete. Ako se ne osjecam dobro u necijem drustvu, radije ne jedem.
A, vjeruj mi, ja jaaaaaako volim jesti.
Neki put covjek ne moze izbjeci, ali porijeklo i priprema obroka je jednako vazno kao i konzumiranje.

I porijeklo svoje, hrana nosi sa sobom...

A i ja ne volim jesti s negativnim osobama... negativno ozračuju hranu... recimo... jesti s Nemilom i Nedragom... bilo bi ravno, jesti s - Černobilom!:D :p

Nemruth Dagi
10.10.2003., 07:36
I.L kaže:

A i ja ne volim jesti s negativnim osobama... negativno ozračuju hranu... recimo... jesti s Nemilom i Nedragom... bilo bi ravno, jesti s - Černobilom!:D :p

bez brige, nećeš imati šansu

nego, jesi li svjestan da će se u jednom trenu sva tvoja duševna "hrana" koji serviraš na forumima, sve te religiozne i proročke nebuloze nataložiti do te mjere, da će ti se početi kao bumerang vraćati.......... ?????????

:misli:

CF
11.10.2003., 21:18
I.L kaže:

ma naravno da bi...
jer ona nije negativna osoba
-ona ne osuđuje i prijeti ubojstvima i isključivanjem iz društva određene ljude kao što to ti radiš Il... :eek:

a sa mnom,,, da li bi jeo?
bi htio malo proteina?

I.L
12.10.2003., 20:27
Nemruth Dagi kaže:
bez brige, nećeš imati šansu

Ne daj Bože da bih s tobom jeo i kad bi mi ti plaćala!:eek:

Ti ono znaš hebrejski!?:top:

nego, jesi li svjestan da će se u jednom trenu sva tvoja duševna "hrana" koji serviraš na forumima, sve te religiozne i proročke nebuloze nataložiti do te mjere, da će ti se početi kao bumerang vraćati.......... ?????????

:misli:

Čuj, svoje basne zadrži za sebe! Svoje spiritističke prijetnje okači sebi o... rep!

Meni se vraća samo... ljubav i pravda kuju činim i propovijedam! Kao što i hranu pripravljam s ljubavlju... pa je zdrava.

Već si opemenuta... svoju židovsku, talmudsku crnu magiju baci u svoj WC... zajedno s pokvarenom hranom od otrova tvoga uma! Jer 'nema čaranja na Izraela niti vračanja na Jakova'!

Vama su normalni ljudi NESHVATLJIVI... očito... zašto ne šute kao i ostale goyčine?

I prestani trčati za mnom po topicima...

Ne sramoti se dalje...:B :B

Prestani spamati topic!:bljak:

I rekao sam ti da ti nemaš što s Mojom Svetošću diskutirati! Ti si - odbačena!

Nemruth Dagi
13.10.2003., 08:08
I.L kaže:
Ne daj Bože da bih s tobom jeo i kad bi mi ti plaćala!:eek:

Ti ono znaš hebrejski!?:top:

Čuj, svoje basne zadrži za sebe! Svoje spiritističke prijetnje okači sebi o... rep!

Meni se vraća samo... ljubav i pravda kuju činim i propovijedam! Kao što i hranu pripravljam s ljubavlju... pa je zdrava.

Već si opemenuta... svoju židovsku, talmudsku crnu magiju baci u svoj WC... zajedno s pokvarenom hranom od otrova tvoga uma! Jer 'nema čaranja na Izraela niti vračanja na Jakova'!

Vama su normalni ljudi NESHVATLJIVI... očito... zašto ne šute kao i ostale goyčine?

Ne sramoti se dalje...:B :B

Prestani spamati topic!:bljak:

I rekao sam ti da ti nemaš što s Mojom Svetošću diskutirati! Ti si - odbačena!

Nakon tvojih postova normalnim ljudima mučno je u želucu, nekako ne možeš jesti nakon toliko mentalnih bljuvotina.

Zato dobro djeluješ na smanjivanje težine, a loše na onaj
ukupni osjećaj ljudskosti kojega za razliku od tebe mi ostali imamo, i kojega razvijamo jer mi smo živi i stvarni ljudi, a ne proizvodi tumačenje sotonjarske tvoje biblije.

To radiš jer si odbačen i od vlastitog svojeg uma, jer ti je bolest svela pojam ljudskih bića na dva skupa na naglašeni JA i na sve ostale, a svi ti ostali nisu ni bitni ako nemaju isto polazište kao i tvoj JA; bolesni pogled na svijet.

Za ostale nema niti pravde, niti ljubavi
jer što znači pravda i ljubav ako nekome proželjkuješ bolest i smrt kao konačno rješenje.

"Hrana" koju spravljaš i dijeliš ostalima je melodija pakla, a s obzirom da u njega i vjeruješ, nema razloga da ti se i ne ostvari kao mjesto trajnog boravka.

Jedino ako Stvoritelj odluči da u tvoj matrix ubaci zrnce svoje mudrosti pa ti prosvjetli i izliječi bolesni tvoj um.

Do tada uživaj u svojoj proročkoj svetosti.

SHALOM Say Baba Lukiću

CF
13.10.2003., 12:54
I.L kaže:

Već si opemenuta... svoju židovsku, talmudsku crnu magiju baci u svoj WC...

ti si taj koji spama..

i evo dokaza- opet napadaš bilo koje manjine ili drugačije osobe, zbog čega bi trebao biti izbačen sa foruma ili najblaže izbrisati tvoju postove mržnje...

I.L kaže:

I rekao sam ti da ti nemaš što s Mojom Svetošću diskutirati!

znači eto dokaza da ne voliš baš žene

:B :p :p

Submarine
13.10.2003., 14:39
Nemruth Dagi kaže:
Nakon tvojih postova normalnim ljudima mučno je u želucu, nekako ne možeš jesti nakon toliko mentalnih bljuvotina.

Zato dobro djeluješ na smanjivanje težine, a loše na onaj
ukupni osjećaj ljudskosti kojega za razliku od tebe mi ostali imamo, i kojega razvijamo jer mi smo živi i stvarni ljudi, a ne proizvodi tumačenje sotonjarske tvoje biblije.

To radiš jer si odbačen i od vlastitog svojeg uma, jer ti je bolest svela pojam ljudskih bića na dva skupa na naglašeni JA i na sve ostale, a svi ti ostali nisu ni bitni ako nemaju isto polazište kao i tvoj JA; bolesni pogled na svijet.

Za ostale nema niti pravde, niti ljubavi
jer što znači pravda i ljubav ako nekome proželjkuješ bolest i smrt kao konačno rješenje.

"Hrana" koju spravljaš i dijeliš ostalima je melodija pakla, a s obzirom da u njega i vjeruješ, nema razloga da ti se i ne ostvari kao mjesto trajnog boravka.

Jedino ako Stvoritelj odluči da u tvoj matrix ubaci zrnce svoje mudrosti pa ti prosvjetli i izliječi bolesni tvoj um.

Do tada uživaj u svojoj proročkoj svetosti.

SHALOM Say Baba Lukiću

Auuuuu.... Nemila i Nedraga da citiram Njegovu svetost I.L-a. A ti ono znas hebrejski?:top: :top: :top: I ja bi ga tak rade htel znati...

Nemruth Dagi
13.10.2003., 15:03
Submarine kaže:
Auuuuu.... Nemila i Nedraga da citiram Njegovu svetost I.L-a. A ti ono znas hebrejski?:top: :top: :top: I ja bi ga tak rade htel znati...

Fali vam još Maleni da "ličnost" bude cjelovita u svojoj svetosti.

Obrati se u Židovskoj općini, oni će ti pronači učitelja hebrejskog.

No, ti i tako ne smatraš da bi poznavanje toj jezika obogatilo tvoj
život, pa se uhvati našeg hrvatskog da siješ i dalje glupost.:D