View Full Version : kako razbiti frajera...
mrsavipas
14.09.2003., 17:11
...a da te frajer ni ne zakaci???
Spinnaker
14.09.2003., 17:44
Nabavi dobru letvu,palicu,sipku ili nesto slicno.
Opizdi ga po zinji sa leđa.....kad padne iscipelari ga..
Nece te ni taknit,garant...
FIREBOY
14.09.2003., 18:27
Vidi se tko ima iskustva :D :D :D
mirrorball
14.09.2003., 18:53
....zgazi ga autom...:D
mrsavipas
14.09.2003., 19:52
mirrorball kaže:
....zgazi ga autom...:D
pa onda razbijes i auto i njega... mislim da nebi islo
Lupiš ga nogom u glavu i kad padne dolje skočiš mu nekoliko puta na jaja i to je to!!!!!!!!:headbang:
mrsavipas
14.09.2003., 20:05
pa nemozes valjda dici toliko nogu, nisi valjd neki karatas?:rolleyes:
sjecam se kako je svojevremeno jedan moj frend govorio:
"mozes ti biti jak koliko hoces ali u mracnom ulazu glavu ti od dvoguze (dvolitrene boce) ni bog ne spasi..."
tebi sad ostaje samo da definiras nijanse. :cool:
Vodeni kaže:
pa nemozes valjda dici toliko nogu, nisi valjd neki karatas?:rolleyes:
Dobro priznajem loša ideja!!!!!
Bolje uzmeš neku staru školsku torbu i u nju natrpaš nekoliko cigli te ga dočekaš negdje u mraku i slomiš mu rebra s tom torbom!!!!!!!!:bang:
mrsavipas
14.09.2003., 20:17
Attack kaže:
Dobro priznajem loša ideja!!!!!
Bolje uzmeš neku staru školsku torbu i u nju natrpaš nekoliko cigli te ga dočekaš negdje u mraku i slomiš mu rebra s tom torbom!!!!!!!!:bang:
mislim sad kompliciram, ali ja sam davno isao u skolu tako da sam bez torbe, a one vrecice iz trgovine ne bi upalili, a i nije bas nekako razbiti frajera s ciglom, to je isto ko i uzet gan... ono razbijes ga a da se nisi niti zadihao... neznam, pa zato pitam vas:D
mozes ti biti jak koliko hoces ali u mracnom ulazu glavu ti od dvoguze (dvolitrene boce) ni bog ne spasi..."
a nije mi ni to neka fora:D
Popiješ jedno-dva piva tek toliko da dobiješ malo hrabrosti.Dođeš pred tipa i ni pet ni šest nego odma šakom u glavu i dok on skuži šta mu se dogodilo već ga navlačiš na koljeno....ostalo znaš i sam:lux:
mrsavipas
14.09.2003., 20:39
Attack kaže:
Popiješ jedno-dva piva tek toliko da dobiješ malo hrabrosti.Dođeš pred tipa i ni pet ni šest nego odma šakom u glavu i dok on skuži šta mu se dogodilo već ga navlačiš na koljeno....ostalo znaš i sam:lux:
a je*iga, tu ipak postoji sansa da te zakaci, a to nije cilj... treba ostat nezakacen...
E grabi ga - ti bi se tuko a da on tebe nezakaći - moraš popušit barem jednu šaku ako ne i dvije!!!
A svejedno ti je ako te nezakaći taj put za tjedan dana možeš računat da će te njegovo društvance od njih jedno 30 dočekat u parku i dobro te uneredit!!!
Rješi spor diplomatski to ti je moj prijedlog!!!!!!:w
Sudden Sid
14.09.2003., 22:29
Opali ga sakom u glavu, kad se zaustavi opali ga nogom u jaja, onda ga lupi nogom u glavu (jer ce se sagnuti) i onda pljuni na njega i opsuj mu nesto mastovito
mrsavipas
14.09.2003., 22:46
Sudden Sid kaže:
Opali ga sakom u glavu, kad se zaustavi opali ga nogom u jaja, onda ga lupi nogom u glavu (jer ce se sagnuti) i onda pljuni na njega i opsuj mu nesto mastovito
hm... dobra ideja... ali ne zelim da mi to bude jedina opcija:cool:
mirrorball
14.09.2003., 22:56
Vodeni kaže:
pa onda razbijes i auto i njega... mislim da nebi islo
...onda uzmi neko oružje (neko od bližih ga zasigurno ima), odi na cestu, zaustavi prvi auto, ubij vozača, sjedni u auto i onda ga zgazi tako da ne razbiješ svoj auto :D ....
Ariston
14.09.2003., 22:57
Opališ ga nogom u jaja i dok se on grči, upitaj ga želi li drugi put sa nutarnjim ili vanjskim djelom cipele.
Sudden Sid kaže:
ma to je puno posla, ajd ti si mastovit, smisli nesto krace...
mrsavipas
14.09.2003., 23:29
Nikola kaže:
slazem se... trebalo bi malo suptilnije biti... :bang:
prvo ga udari glavom u šaku a onda trbuhom u koljeno................(il tako neš):D *
mrsavipas
14.09.2003., 23:43
ma trebao bih nekako ostat netaknut:confused:
Vodeni kaže:
ma trebao bih nekako ostat netaknut:confused: a onda nađi neka tri crna od 100-120 kila neka poševe tipa i sve bu ok;) *
a zakaj bi ga uopce tukel
Časti ga pivom iz krigle:zivili: kad nagne pivu i počne piti, ti kresneš po krigli.
Ne moraš biti bog zna kako jak i sigurno ti neće biti u stanju vratiti (bar ne dok se ne vrati iz bolnice):D
misery-
15.09.2003., 00:11
zašto uopće razbijati frajera?:(
Vodeni kaže:
oces ga tuci, a treba ostat netaknut?
a jebote!
Pa zar ti ne gledas Mirka Filipovica?!?:headbang:
Spinnaker
15.09.2003., 01:25
Svi bi nogom u jaja.....nije to bas ni lako opalit.
Ako ga ne skrefis kako triba,najeba si totalno...
Nego,jel tip masu jaci od tebe ili ste li-la?
o tome najvise ovisi.....i o tome kolko imas muda za potegnit ga necim konkretnim,ako vidis da ces platit.
Ozbiljno.....ako je lola dosta jaci,nemas sta trazit u fightu,opizdi ga necim,i moli Boga da padne....kad je na podu,onda je lako.
Ljudi, sto smo okrutni, citajte se samo! :D
Zelis razbit tipa a ostat netaknut?
Odes u najgori birc u kvartu, pokupis dvojicu malo jacih olosara, das im 150 kn odmah i kazes im da ce jos 350 dobiti kad ga izmlate...
Trebas ga lupiti u pravo vrijeme na pravo mjesto. To je obicno grkljan ili pleksus (jaja su OK ak se pogode, ali to nije samo tak; noge znaju zasmetat). Kombinacija je najbolja. Prvo ga otvorenom sakom puknes po vratu te ga tako onemogucis da izdise. Onda ga zatvorenom sakom opalis u pleksus tako da ce sav zrak koji mu je u plucima pokusati suknut van, ali nece moc jer mu je grkljan zgrcen. Lik ce bit na podu u sekundi i nece se tako brzo ustat, a ne bus ga ubio ili osakatio. Obratno isto pali, samo je bed kaj se tip moze ugusit. Za udarce ti treba cca 1 sekunda, mozes ga iznenadit a ako to uspijes ostat ces nezakacen.
Smijem li pitati sto ce ti to?
mirrorball
15.09.2003., 02:20
...sad sam tek skužil'...ti njega 'oćeš razbit, a da ON ostane netaknut:confused: (ja prvo mislio da ti ostaneš netaknut)...Tu si u malom raskoraku....Ali ako je tako, napravi tuljac od novina (Vjesnik npr.) namoči ga dobro i ožeži po frajeru...
illegale
15.09.2003., 02:44
Ahil kaže:
Časti ga pivom iz krigle:zivili: kad nagne pivu i počne piti, ti kresneš po krigli.
Ne moraš biti bog zna kako jak i sigurno ti neće biti u stanju vratiti (bar ne dok se ne vrati iz bolnice):D Cijenim ovakav umjetnicki izricaj. Jednostavno, otkaceno, efikasno.
Ma nisi lud da obavaljas taj prljavi posao sam.
To ti je isto kao i mijenjati motorno ulje. Platis nekog da se prlja sa tim.
Odes fino i nadjes nekog odvaljenog ko od Velebit stijene i fino ga potplatis. On obavi posao onako kako to dolici profesionalcu, ti ga platis i ides kuci cistih ruku...
Bez znoja....
illegale kaže:
Cijenim ovakav umjetnicki izricaj. Jednostavno, otkaceno, efikasno.
Hvala, hvala, dok je umjetnika i ovakve publike umjetnost ne može propasti ma što zlobnici tvrdili:D
Spinnaker
15.09.2003., 15:51
Daphne kaže:
To ti je isto kao i mijenjati motorno ulje. Platis nekog da se prlja sa tim.
Neko voli i minjat ulje sam......
Bolji je feeling kad nesto sam napravis kako triba...
ako tip neki pljuger i počne te naguravati (drugačije osobno nisam susreo) zakucaš ga glavom u nos, svi se grabe za nos :) onda ga opizidš još jednom ili dva put rukom u facu i ode doma plakati...
ako je neki opasni onda ga bij tak dugo dok neš siguran da bu još 1o minut ostal ležati nakon kaj ti odideš --- i glupo je ak te bar jednom ne zakači
------ tu si zamisli da je sad onaj citati z fight cluba di ovaj veli nešt tipa...nisi živijo ak nisi dobijo jednom prawe batine ;)
Uzmes Nekakvu metlu,i onda mu lupas po glavi...
Lupiš ma dva-tri šamara tek toliko da se zna tko je tu gaza a on će te gledat zbunjeno i bit netaknut!!!!!
mrsavipas
15.09.2003., 22:05
...sad sam tek skužil'...ti njega 'oćeš razbit, a da ON ostane netaknut (ja prvo mislio da ti ostaneš netaknut)...Tu si u malom raskoraku....Ali ako je tako, napravi tuljac od novina (Vjesnik npr.) namoči ga dobro i ožeži po frajeru...
ma ne, procitaj pitanje, ja bi ostao netaknut:mad:
moram to obaviti sam, nikako da mi netko pomogne, a u svakom slucaju zelim ostat nezakacen... iz nekih razloga pa vjerovatno bi i vi isto tako zar ne?
caleb, tvoja ideja nije losa, samo kolko treba vremena za izprakticirat, cini mi se dosta komplicirano
dajte ljudi nesto jednostavnije
Nego,jel tip masu jaci od tebe ili ste li-la?
ma tip je malo, za nijansu masniji
oces ga tuci, a treba ostat netaknut?
upravo tako, tko ne bi volio ostat netaknut????:confused:
Časti ga pivom iz krigle kad nagne pivu i počne piti, ti kresneš po krigli.
ma sa smradom ne bih pijo vodu kamoli pivo:mad: :mad:
dajte ljudi jos nekih malo jednostavnijih ideja... moram ga razbit:mad: a ne bih se uprljao:D
Pa kad se vec ne zelis prljati onda svrati do Knezije i pitaj trojicu ovakvih deckiju:cool: :cool: :cool: kolko naplacuju.
mrsavipas
15.09.2003., 22:44
gidu10 kaže:
Pa kad se vec ne zelis prljati onda svrati do Knezije i pitaj trojicu ovakvih deckiju:cool: :cool: :cool: kolko naplacuju.
rekoh da moram to obaviti sam:mad: :mad: :mad: :s
E jebi, ga pa nemreš bit pošten i jeben.
Ako iz svega gore navedenog nisi našao nište što bi ti pomoglo imam blagi osječaj da ne bude nikad ništa od toga.
Štanga, -ne odgovara.
Haustor -ne paše.
Jaja -nesigurno.
Krigla-ne piješ
Grkljan -preopasno.
Aj ti njemu lijepo vrati dug pa ga ne moraš tući:D :D :D
mrsavipas
15.09.2003., 22:56
Ahil kaže:
E jebi, ga pa nemreš bit pošten i jeben.
Ako iz svega gore navedenog nisi našao nište što bi ti pomoglo imam blagi osječaj da ne bude nikad ništa od toga.
Štanga, -ne odgovara.
Haustor -ne paše.
Jaja -nesigurno.
Krigla-ne piješ
Grkljan -preopasno.
Aj ti njemu lijepo vrati dug pa ga ne moraš tući:D :D :D
pa dobro imas ti kakvu ideju??? kako bi ti frajera razbio???:D
Dva prsta - dva oka. Stara fora, treba preciznost, ali poslije nema sanse da te vidi, tuko ti njega il bjezao, a netaknuti ste prakticki obojica.
A ak oces da te zapamti za citav zivot, kad je na podu, nek zagrize rubnjak/rinzol/bankinu kak se to vec di kaze, i onda djonom u potiljak. Zvjezbaj se prije na nekoliko klinaca, da lomis u jednom potezu sve do umnjaka. :top:
mirrorball
16.09.2003., 00:53
Vodeni kaže:
rekoh da moram to obaviti sam:mad: :mad: :mad: :s
...no kaj onda fali mojoj ideji sa autom:confused: ...ako te muči da ćeš razbit auto, onda nabavi neki terenac sa onim željezom naprijed pa ga zgazi...
cicamaca
16.09.2003., 01:02
Meni su moje lanjske čizmice sa špicon dušu dale:D :D :D :D :D :D + tak od 10cm, ono špic kako god okreneš
Vodeni kaže:
caleb, tvoja ideja nije losa, samo kolko treba vremena za izprakticirat, cini mi se dosta komplicirano
Cini se komplicirano ali nije. Jednom sam to izveo u poprilicno pripitom stanju, a lik je bio dosta nabijeniji od mene (rezultat sam vec napisao, s tim da sam ja lika jos zakucao u zid; jebiga, morao sam bit siguran). Do tada se nisam bio potukao vise od 3 godine, a o treningu da ne pricam. Moras samo paziti da udaraci budu brzi i da imas dobar zamah, sto mozes nauciti i gledajuci akcijske filmove. Faktor iznenadjenja je u biti presudan; moras lupiti neocekivano i moras lupiti prvi.
Netko je spomenuo nos. Nije los izbor jer dobar udarac u nos najvise boli i zamucuje pogled doticnome, no kad netko vidi da mu saka leti prema glavi prvo sto ce napraviti je refleksno rukama pokusati zastititi glavu. Zato je vrat meni puno bolji; izgleda kao da lupas u glavu, ovaj digne ruke ispred face, a vrat ostavi slobodan. Ostatak je povijest.
Samo Vodeni, ako je lik neki fajter ili trenira neku borilacku vjestinu duze vrijeme, vecina ovog ti pada u vodu jer u tom slucaju zna te fore. Za takve ti treba malo vise od svega navedenog u ovom topicu (iskljucujuci crnce, albance i ekipu iz kvarta :D ).
illegale
16.09.2003., 02:29
Ahil kaže:
Hvala, hvala, dok je umjetnika i ovakve publike umjetnost ne može propasti ma što zlobnici tvrdili:D Ma jeste. Samo gledaj ovog Vodenog. Taj je zasluzio da se citav kvart izreda na njemu. Teski papak. Papak, a ni umjetnost ne zna cjenit. Sta ce nam takvi ljudi?
Vodenjak, ne budi dosadan. Prihvati okrutnu cinjenicu da te tip lema zato sto to zasluzujes. Ako hoces to promjenit, mora ti stat do toga dovoljno da stvar promjenis.
Znat ces da ti je stalo do toga tako sto ces stisnut zube i stavit svoj bjedni zivot na kocku. Nemas sta izgubiti, s obzirom da ti je zivot ocito bezvrjedan.
Zelim ti puno srece u tvojoj teskoj misiji :top:.
E ako moras da obavis posao sam.....savjetujem da ga zveknes necim iza usiju a onda dok se koprca na podu... daj masti na volju i prebij ga ko vola u kupusu.
sretno
mrsavipas
16.09.2003., 20:21
mirrorball kaže:
...no kaj onda fali mojoj ideji sa autom:confused: ...ako te muči da ćeš razbit auto, onda nabavi neki terenac sa onim željezom naprijed pa ga zgazi...
pa autom bih ga mogao i ubiti, mislim da nije dobra ideja...
a ti ilegalle kao i svima vama porucujem da cu tipa zgaziti ko gajbu i to nije nikako i nikada dolazilo u pitanje!!!:mad:
vec razmisljajuci kako kako cu ga razbit, cinilo mi se prejednostavno pa sam poceo razmisljati kako da ga razbijem ali da pri tome ostanem netaknut... :D kuzite???... :mad: ... cuo sam dosta dobrih ideja kojima bi se mogao posluziti, ali ako ima tko jos koju cijenio bih to da mi se kaze...:s ....
ponavljam tip ce biti razbijen samo ja zelim ostati netakunut od smrada:mad: ... zgazit cu ga ali ne zelim se uprljati kuzite???? oruzije ne dolazi u obzir jer cu ga rukama razbit, kakve palice, cigle etc.
ajde ljudi prije nego ga razbijem zelim cuti jos koju dobru ideju :top:
E pa jebi ga više!!!!!:Slin:
Ti bi se jebo a da ti neuđe!!!
Vodeni kaže:
fino uzmes gun-a, moze i neki plagijat, samo da je vjerodostojan, natjeras ga pred pickama da klekne i pjeva "kad nadalina muti jaja" sinkronizirano s mucenjem po vlastitim jajima! onda ga maznes letvom po pol picke, izvadis kitu i popisas ga uzduz i poprjeko!!! dalje mozes i sam smisliti...
Vodeni kaže:
zasto zelis ostat netaknut? :confused: nije li vaznije posao obaviti dobro i casno nego paziti na manikirane ruke i frizuru?
"tuci da udaris", ostalo nije vazno, vazan je cilj ;)
mrsavipas
16.09.2003., 22:39
luca kaže:
zasto zelis ostat netaknut? :confused: nije li vaznije posao obaviti dobro i casno nego paziti na manikirane ruke i frizuru?
"tuci da udaris", ostalo nije vazno, vazan je cilj ;)
pa luce, bilo bi to pre jednostavno, da ja njega samo razbijem, zelim biti onako kul:cool: , izaci ne okrnut... zar nitko ne bi volio to?
Vodeni kaže:
pa luce, bilo bi to pre jednostavno, da ja njega samo razbijem, zelim biti onako kul:cool: , izaci ne okrnut... zar nitko ne bi volio to?
nije li najcool obaviti posao (dobro i casno) i ne gubiti vrijeme? :D
imam ja frenda koji se puno mlati. ima talenta da upadne s cudnim ljudima u cudne situacije ( :bonk: ). i onda ga oni zele istuci i pocnu se gurkati i kao "izazivati". ali on kad odluci da se treba potuci, onda odmah udara. navodno je to veliko iznenadjenje jer vecina ljudi misli da se treba pocet tuci i izazivati pomalo... (guranje, vrijedjanje, lagani uradci itd).
on ne funkcionira tako: kad se tuce, onda se tuce "posteno". kako je jak i spretan (i ima iskustva :rolleyes: ) stvarno uspije on sam namlatiti grupicu ljudi jer ih iznenadi brzinom i predanoscu. i pri tome ne gleda da pazi sebe. ali takav je u svemu sto radi, preda se 200% i ne stedi sebe. rezultati su uvijek zapanjujuci...
Vanjushka
17.09.2003., 10:45
Obozavam se tuci, ako hoces mogu ti demonstrirat tehnike :mig:
Eto mene starog fajtera, koj se nije potukao već ima bar 4 godine sa par savjeta.
Prvo i osnovno NIKAD NE ČEKAJ DA PROTIVNIK PRVI UDARI, kad već vidiš da je šora neizbježna kreni prvi. Pravilo uličnih šora je: ko prvi udari pobjeđuje.
Dva udarca pale u svakoj prilici i bez obzira koliki grmalj ti stajao nasuprot.
1. Udarac u vrh brade, odozdola Uper cut, ili direkt-svejedno, dobro ga tam pogodi i kraj priće
2. Odvali mu jednu zidrasku iza uha. Nije bitno dali sa šakom ili sa otovrenim dlanom, raspali ga i također kraj fighta.
Probajte si prstom napipati onu malu rupicu ispod uha, utor il kaj već, sad ga samo lagano pritisnete-JAO, boli, jelda? Iza tog "utora" se nalazi centar za ravnotežu i kad nekog tamo žvajzneš (nemora biti baš točno tamo, dosta je negdje u tom sektoru) garantirano će barem 10-15 sec. biti totalno dezorjetniran i klimav na nogama, onda ga mošež žvajznuti u npr. bradu i sigurno si pobjednik.
udarac u plexus nebih baš preporučio jer se teško pogodi a relativno lako brani, ali ako imate priliku svakako tam gađajte.
Pras čelom u nos isto tako baš uvijek pali, i nebojte se, nebute si strgali glavu, ali tuđa glava...., e to je već druga priča.
Glede onog udarca iza uha, nemojte tamo baš okidati iz sve snage, pogotovo ne šakom, jer su te kosti poprilično tanke, a pretpostavljam da protivnika ne želite baš ubiti.
To je u globalu to. Neke filmske šake ili noge u glavu zaboravite-šaka u glavu nije niš strašno i nakon nje se bez pol frke ostaje na nogama. Nogom nekog pogodit vugla-a kniste istrenirani u tome nemojte rađe niti pokušavat.
Ovo možda jesu malo prljave fore ali,uostalom tuče te se da bi pobjedili, a ne ostavili dojam-na hitnoj:D .
mrsavipas
17.09.2003., 20:14
nije li najcool obaviti posao (dobro i casno) i ne gubiti vrijeme?
jeste luco, u pravu si, imam ja takodjer jednog prijatelja po opisu kao tvoj, ali meni nije fora tuci sve, zadnji puta kad sam se potukao ostao sam bez zuba i to mi je zadalo toliko muke da i dan danas imam problema s njim... treba malo razmislit kad uci u fajt...
vanja, ajde daj reci koju dobru ideju iz tehnika koje ti poznajes...
a legion, hvala ti na dobrim savjetima, tako nesto sam i ja planirao, udarit lijevi pa desni direkt pa krose, samo kao sto rekoh zapitao sam se ima li neki suptiliniji i garant nacin da se necu previse uznojit, uprljat a kamoli uzdihat:D
Legion kaže:
1. Udarac u vrh brade, odozdola Uper cut, ili direkt-svejedno, dobro ga tam pogodi i kraj priće.
Zanimljivo, ja sam uvijek izbjegavao udarce u vilicu; to skoro pa uopce ne boli. Ovo bi upalilo da pogodis tocno direktno, ali kolika je sansa da to uspijes?
Nogom nekog pogodit vugla-a kniste istrenirani u tome nemojte rađe niti pokušavat.
Heh, da, uvijek se sjetim onog karatista koji je na Salati brutalno iscipelaren nakon sto je probao liku opaliti kruzni u glavu... stojeci na ledu. :D
dugokontov
20.09.2003., 20:00
mozda da pustis frajera na miru?
misery-
21.09.2003., 02:07
fakat, jadni frajer :(
illegale
21.09.2003., 02:51
Caleb kaže:
Zanimljivo, ja sam uvijek izbjegavao udarce u vilicu; to skoro pa uopce ne boli. Ovo bi upalilo da pogodis tocno direktno, ali kolika je sansa da to uspijes? Fakat. Par puta sam dobio u bradu i nista. Jel to pali samo za ljude sa staklenom bradom ili sta? BTW, gledajuci znanstveno, sta ne nastaje osjecaj boli u zglobu mandibule? Dakle, neki kosi udarac prema dolje? Ili tako nesto?
trebalo bi se nešto o njemu i tebi znati. gabariti, psihološko stanje svakog ponaosob,te bit problema.
sudjeluj malo, bu ti se lakše pomoglo
mrsavipas
21.09.2003., 23:21
darko kaže:
trebalo bi se nešto o njemu i tebi znati. gabariti, psihološko stanje svakog ponaosob,te bit problema.
sudjeluj malo, bu ti se lakše pomoglo
pa ako neznas o cemu se radi, procitaj postove moje prijasnje... inace poceo sam calebovu tehniku proucavat... jedva sam nasao sparing partnera...
Neznam baš.
Ja sam jednom dobio u bradu i poljubio patos:D
Onda sam nakon nekog vremena baš jednog grmalja koji se bahatio pogodio u sam vrh brade i ode on ko vreća krumpira.
Dobro-možda ne vrijedi kod svih, ali na mojem primjeru-definitivno. No-možda nikad niste dobili u sam vrh brade, ono par centimetara sa strane i to nije to. No kaj ja znam, kak sam rekel, nisam se pošibal već 4 godine i ne fali mi niti najmanje. Uostalom-u 95% slućajeva se niti netreba šorati-samo dobro i "frajerski" postaviti i to je to, da sam se svaki put išao šorat kad je mirisalo na frku sad bi jeo samo kašice i juhice :D
No probajte onu zidarsku iza uha-to bome uvijek i svuda pali, a bome i čelom u nos :top:
Najmanje od svega pali klasićna šaka u glavu, relativno dosta sam ih dao i baš nikad niko nije pao od toga iz prve, nikad, a bome sam ih i dosta dobio-isto bez nekog strašnijeg učinka, osim ono u bradu.
Legion kaže:
No-možda nikad niste dobili u sam vrh brade, ono par centimetara sa strane i to nije to.
E, to je to, trebas pogodit bas tu pravu tocku. Vodenom to nece pomoci; previse preciznosti.
Vodeni, sretno i javi kak je proslo. I javi u kojoj si bolnici, da te mozemo posjetit... ;) ;) ;) :D
mrsavipas
22.09.2003., 16:04
Caleb kaže:
E, to je to, trebas pogodit bas tu pravu tocku. Vodenom to nece pomoci; previse preciznosti.
Vodeni, sretno i javi kak je proslo. I javi u kojoj si bolnici, da te mozemo posjetit... ;) ;) ;) :D
cek, calebu, zasto si mi dao savjet, ako mislis da ga ja nemrem iskoristit????? pa frajer ce goriti, cekam samo da doradim jos par finesa, a ona legionova taktika nije nimalo losa... zasto bih ja zavrsio u bolnici?... pa rekao sam da ce smrad goriti:mad: , samo se ja ne zelim uprljat!!!:mad:
mrsavipas
09.11.2003., 21:14
hm... proslo je dosta vremena od vasih savjetovanja, jos nije doslo do sukoba:mad: , al bude... naucio sam neke tehnike...par frendova mi je spariralo... jedan je ostao bez zuba:(, ali sve u svemu treninzi se nastavljaju... daklem, nakon sto sam usavrsio Legionovu tehniku u nos i aperkat zna proradit... no, dok jos nije doslo do obracuna, pokusavt cu obnovit topic mozda jos neki gadni fajter se javi i posavjetuje me ili mozda neki stari da neki novi prjedlog....
osobno mi se svidjela ona poluga sto je minotaur napravio mirku, ali tu ipak trebas primit neki udarac, a ja ipak zelim ostat netaknut :D
Ti bi u potpisu trebo napisat "netaknuti"
PROBAJ CIGLOM
a meni platiš cugu za ideju ;)
BTW, ima li koja žemskinja koja se zna mlatiti?
(možda bi trebao otvoriti novi topic za stemerice)
Nikola kaže:
Hladno oružje, jedan (ali dobro ciljan potez)...pali svaki put :top:
Jack of all trades
13.11.2003., 10:06
Vodeni kaže:
jeste luco, u pravu si, imam ja takodjer jednog prijatelja po opisu kao tvoj, ali meni nije fora tuci sve, zadnji puta kad sam se potukao ostao sam bez zuba i to mi je zadalo toliko muke da i dan danas imam problema s njim... treba malo razmislit kad uci u fajt...
vanja, ajde daj reci koju dobru ideju iz tehnika koje ti poznajes...
a legion, hvala ti na dobrim savjetima, tako nesto sam i ja planirao, udarit lijevi pa desni direkt pa krose, samo kao sto rekoh zapitao sam se ima li neki suptiliniji i garant nacin da se necu previse uznojit, uprljat a kamoli uzdihat:D
daj jebote ja cu ti ga skinut sama, plati rundu i cisti smo
svasta... koje su to fantazije
nemoj samo probavat kojekakve scenice iz Am. history X ili Fight cluba
drz se ti realnih zakona fizike:
Osoba koja stoji na nizbrdici je nestabilnija od osobe na ravnom
Alat je tvrdji od lubanje
Brzina nije obrnuto proporcionalna tezini:zmaj:
Prvo si moras nabavit vojnicke cizme sa zeljeznom kapicom kakve ja imam :D i naleti na tipa bez objasnjenja i udari ga spomenutim cizmama u ono mjesto gdje ti se spajaju rebra - ne znam jel to pleksus - to jako boli i izbije ti zrak
nemoj ga po glavi jer su udarci u glavu teska tjelesna a po bubrezima i slicno laksa tjelesna.
ak ti zatreba pomoc...;)
Jack of all trades
13.11.2003., 10:07
ljiga kaže:
PROBAJ CIGLOM
a meni platiš cugu za ideju ;)
BTW, ima li koja žemskinja koja se zna mlatiti?
(možda bi trebao otvoriti novi topic za stemerice)
hmpf... of kors da ima... hello?!?:rolleyes:
dojedes mu onako prijateljski, kao tko se vidio tuc, pa jebemu nismo primati, bla bla... kazes stari zbilja nema smisla i polako krenes desnom rukom prema njegovu desnom ramenu uz poziv na pice. i taman da ces mu dlanom dodirnuti rame opalis ga laktom po nosini, slijedi lijevi aperkat u bradu(ili jetru), i ako vec nije dolje ostaje ti samo da ga desnom slozis ko...
mrsavipas
14.11.2003., 12:13
gumby kaže:
dojedes mu onako prijateljski, kao tko se vidio tuc, pa jebemu nismo primati, bla bla... kazes stari zbilja nema smisla i polako krenes desnom rukom prema njegovu desnom ramenu uz poziv na pice. i taman da ces mu dlanom dodirnuti rame opalis ga laktom po nosini, slijedi lijevi aperkat u bradu(ili jetru), i ako vec nije dolje ostaje ti samo da ga desnom slozis ko...
vidim, ovo nije lose... koliko treba da se to sve uvjezba? :D
kupi CS spray , pospricaj ga sa 1,5 metara i tvoj je , mozes ga i doma voditi
ako si vec picka , budi do kraja
ali budi i spreman da sljedeci put kad on tebe vidi ...
Drito Konj
14.11.2003., 14:08
zg_sash kaže:
kupi CS spray , pospricaj ga sa 1,5 metara i tvoj je , mozes ga i doma voditi
ako si vec picka , budi do kraja
ali budi i spreman da sljedeci put kad on tebe vidi ...
:top:
ali budi spreman.... :D
Spinnaker kaže:
,opizdi ga necim,i moli Boga da padne....kad je na podu,onda je lako.
Je vraga, a što ako je frajer na podu ko Minotaur? :eek: Onda je ovaj naš kolega najebo ko žuti. :D
Lijepo ti njemu priđi, onak prijateljski, onda mu brzinski napraviš polugu na ruci da ovaj padne na koljena. Dalje je lako. :D
Ili mu napraviš onaj trokut na vratu ili kakolisevećzove i čekaš da počne tapkati nogamin i rukamin :lol:
Ili ono po starinski, tresneš ga s nekom palicom po glavi i trk, što brže.:D Tak bi ja.:)
Joj lako je vama tu pricat, ali kako ja da opajdacim Bosanca? Sta ja imam od toga sto cu ga odalamit po glavi? :D :bonk:
mrsavipas
14.11.2003., 16:54
ljudi, nema oruzja... pa nisam ja papak da mi treba kakva palica da ga prebijem... ja cu njega razbit ko malog majmuna i to nije uopce bit, bit je u tome sto ja ne zelim se uprljat od smradaa... ili nedaj bozoe da me tip okrzne sakom.... pa ja mislim da ga ni majka tereza ne bi spasila od batina koje bi popio... smrad ce gorit, no ja zelim biti savrsen u toj borbi.... zelim da kad ga prebijem odem u Interconti i popijem kafu sa nekom droljom, a ne da se moram jos ici tusirat ili mjenjat odjecu... zelim nakon toga lijepo jos uvijek mirisat po "svjezini proljeca" a ne da mi neki znojaz remeti dnevnu rutinu...:rolleyes: ;)
LeeBurn
15.11.2003., 05:48
Caleb kaže:
Prvo ga otvorenom sakom puknes po vratu te ga tako onemogucis da izdise. Onda ga zatvorenom sakom opalis u pleksus tako da ce sav zrak koji mu je u plucima pokusati suknut van, ali nece moc jer mu je grkljan zgrcen. Lik ce bit na podu u sekundi i nece se tako brzo ustat, a ne bus ga ubio ili osakatio. Obratno isto pali, samo je bed kaj se tip moze ugusit. Za udarce ti treba cca 1 sekunda, mozes ga iznenadit a ako to uspijes ostat ces nezakacen.
Moze crknut u oba slucaja od povrede grkljana. Ne mora znacit da ce izdahnut ako mu je grkljan skrsen. I vise preporucam saku stisnutu tako da se udara sa drugim parom clanaka.(poluzatvorenu...)
..a unda
15.11.2003., 12:03
glupo mi bilo fafat safjet, bef da ga ifkufam na sebi..febiga, ne mofef se tuci ako fe bojis pfimati udafce.
..dofao sam u fafic i cekao...podobnu ofobu...dofao je jefan taman supef..jedan od onif tifofa bef frata..zaufeo je po sanka...onda fam ga ja namjerno gufnuo..on je fekao: fta je mali..ja sam fekao: pufi kufac... moja taftika je fila, koga iznefvifas, imaf ga u flasti, puftiti ga da pffi krene na mene i onda upoftijebiti moju chi enefgiju i fjebati ga, fkupa fa jos petoficom ffendova...ali, frapej mi je ofalio famarfinu, pfije nego sam i pomiflio na age fuke..i naftavio je piti fivu..e, tu fam ga fekao i fkocio sam mu na lefdja, fupao (imao je kratku kofu, gofno jedno) i grebao..on me, pedef, jednom fukom sgfabio za okofratnik i tako me odignutog od foda samafao dfugom fukom. kufac fuka, to je bila lopfata...moja fe ekipfa rafbjezala...fidio sam da je frfka i ifao fam ge ufdriti nofom u jafa..falio fam i opifdio fam nofom u sank..on je imao duze fuke, tako da sam mojim fukama jedino ufpio ufatiti i frabro trefsti zvono pofise sanka koje sfuzi kad zofes turu za citavi fafic...nekako fam fe ifkobeljao dof je on malo ftao da naruci i pofije pifu...polako i oprezno fam fe pofukao bef fanike, bacifvsi samo paf stofica, stofova i ljudi na fod.
..tek fad fazumijem pitanje od fodenoga..
fad sam doma i rafmisljam o dfugoj taftici. fadim foodoo lutku. nefe mene niko febat..
..u nedoftatku boljeg fmajlica: :zubo:
Jack of all trades
16.11.2003., 17:27
..a unda kaže:
glupo mi bilo fafat safjet, bef da ga ifkufam na sebi..febiga, ne mofef se tuci ako fe bojis pfimati udafce.
..dofao sam u fafic i cekao...podobnu ofobu...dofao je jefan taman supef..jedan od onif tifofa bef frata..zaufeo je po sanka...onda fam ga ja namjerno gufnuo..on je fekao: fta je mali..ja sam fekao: pufi kufac... moja taftika je fila, koga iznefvifas, imaf ga u flasti, puftiti ga da pffi krene na mene i onda upoftijebiti moju chi enefgiju i fjebati ga, fkupa fa jos petoficom ffendova...ali, frapej mi je ofalio famarfinu, pfije nego sam i pomiflio na age fuke..i naftavio je piti fivu..e, tu fam ga fekao i fkocio sam mu na lefdja, fupao (imao je kratku kofu, gofno jedno) i grebao..on me, pedef, jednom fukom sgfabio za okofratnik i tako me odignutog od foda samafao dfugom fukom. kufac fuka, to je bila lopfata...moja fe ekipfa rafbjezala...fidio sam da je frfka i ifao fam ge ufdriti nofom u jafa..falio fam i opifdio fam nofom u sank..on je imao duze fuke, tako da sam mojim fukama jedino ufpio ufatiti i frabro trefsti zvono pofise sanka koje sfuzi kad zofes turu za citavi fafic...nekako fam fe ifkobeljao dof je on malo ftao da naruci i pofije pifu...polako i oprezno fam fe pofukao bef fanike, bacifvsi samo paf stofica, stofova i ljudi na fod.
fad sam doma i rafmisljam o dfugoj taftici. fadim foodoo lutku. nefe mene niko febat..
..u nedoftatku boljeg fmajlica: :zubo:
lol :lol:
MrkiMedo
17.11.2003., 02:55
- nista lakse, evo ti jedna finta, to ce zajebat svakog:
gledaj lika drito u oči, napravi fintu ka da ćeš ga udrit desnicon, ustvari kreni desnicon prema njegovoj faci, nesmi te pročitat naravno. Dakle rad kuk desnica istovremeno, ali baza je u tome šta ćeš ti njega udrit nogon u njegovo kolino i pomogućnosti ga slomit, ali moraš krenit sa nogon pinku posli ruke. Ovo ti pali u 99% slučajeva, nevirujen ni da bi Filipović to izbjega. Kad mu središ kolino dalje nema opasnosti za tebe ... stvar je u tome šta nemoj ni slučajno pogledat u njegovu nogu dok to radiš jer će te pročitat, gledaj ga ravno u okice ...
Finte zapravo izvodiš očima, bitno je zavarat protivnika ...
Šaka u vrat isto tako definitivno onesposobljava tipa, ali pazi nemoj mu slučajno slomit adamovu jabučicu, jer ćeš završit u pržun na duže ...
xiola bleu
17.11.2003., 08:07
Legion kaže:
Pras čelom u nos isto tako baš uvijek pali, i nebojte se, nebute si strgali glavu, ali tuđa glava...., e to je već druga priča.
da, headbutting iliti glasgow kiss je vrlo efikasan. ne moras frajera rukama ni taknut.. :D
mrsavipas
17.11.2003., 08:34
eto vidif kako fe ja fad ofjecam, opfavo fam bio spafifao s pfijateljem finoc pa me je mafo po zufima dotafao:D ... opfeza nifad dofta...:D
stvar je u tome šta nemoj ni slučajno pogledat u njegovu nogu dok to radiš jer će te pročitat, gledaj ga ravno u okice ...
mrfi a kofiko tfeba da fe to uvjefba??? felim imat vife mogucnofti, foja mi fe ne cifi lofa :D
da, headbutting iliti glasgow kiss je vrlo efikasan. ne moras frajera rukama ni taknut..
fnam, fako me je jefan moj pfijatel fjebo nefo vecef pfed nekim komafima, onda fam ga pfed njima nokautifao lijefom u fetru pa difekt u bfadu:D ... bilo je pfakanja:D
xiola bleu
17.11.2003., 08:39
vodeni, znam jednog dobrog zubara, sad je u penziji, jeftin je, ali dobro popravlja, ono mislim, kvalitetno.. :D
mrsavipas
17.11.2003., 08:42
xiola bleu kaže:
vodeni, znam jednog dobrog zubara, sad je u penziji, jeftin je, ali dobro popravlja, ono mislim, kvalitetno.. :D
a znaf li kakfog dobfog kifufga tfeba me i mafo fašit?:angeleye:
xiola bleu
17.11.2003., 08:49
Vodeni kaže:
a znaf li kakfog dobfog kifufga tfeba me i mafo fašit?:angeleye:
jebate, pa da si se posluzio headbuttingom ne bi ti trebao ni kirurg ni zubar.. :D
kirurzi su ti pizde: moras im donijeti dosta kobasica, krvavica i ostalog sranja od kolinja, mislim da bi te onda mogli solidno pokrpat. ovisno o tome NA KOJEM MJESTU te treba zakrpat.. :E :D
Marin23
17.11.2003., 13:56
nogom u jaja i gotova prica
Vera Pavladoljska
17.11.2003., 15:19
Vodeni kaže:
Skuhaj mu caj od difenbahije i posluzi s nekoliko ukusnih kolačića:cool:
Odmorit će se na duže vrijeme.:p
mrsavipas
17.11.2003., 19:03
nataniel kaže:
Odmorit će se na duže vrijeme.:p
e ovo je pronicljivo i hladnokrvno:s
Prvo fingiras kao ti si neki intekektualni lik kojeg bi bilo jadno istuc platis mu pice i onda kad se on ono skroz opusti spicis ga u celenku i stura za svaki slucaj ak frajer ima tvrdu glavu
mrsavipas
17.11.2003., 20:49
gnom kaže:
Prvo fingiras kao ti si neki intekektualni lik kojeg bi bilo jadno istuc platis mu pice i onda kad se on ono skroz opusti spicis ga u celenku i stura za svaki slucaj ak frajer ima tvrdu glavu
reko sam, smradu ne bih platio niti vodu, a kamoli da ga castim:mad:
nataniel kaže:
Di to ima za kupit? Zlu ne trebalo:D :cool:
atlantis
17.11.2003., 23:08
Tija kaže:
u svakoj bolje opremljenoj cvjecarnici ili pelcer od sudjede :D
Iz Atlantske zbori glas iskustva:lol:
A još se ni udala nije c,c,c,c, :lol: :D
Padobranac
18.11.2003., 10:56
Vodeni kaže:
trebaju ti dvije stvari.. box-er (ja cu ti poslat jedan) i suzavac , oni sta ga zenske imaju u torbi.. Znaci dozes blizu tipa istreses mu pola spreja u facu.. boxerom na siljke mu jednim udarcom operiras facu.. i onda mozes najdrazim mi cipelama martensicama da ga posteno izciplearis :) :zmaj: :frajer:
MrkiMedo
18.11.2003., 11:26
A meni se čini da osin Caleba, Legiona i naravno moje malenkosti niko ovdi nema pojma kako sredit tipa ... mislin boxer sa šiljicma:eek: suzavac:confused: ... da se to tako radi pune bi crne kronike bile, pune:D
Jack of all trades
18.11.2003., 22:28
MrkiMedo kaže:
A meni se čini da osin Caleba, Legiona i naravno moje malenkosti niko ovdi nema pojma kako sredit tipa ... mislin boxer sa šiljicma:eek: suzavac:confused: ... da se to tako radi pune bi crne kronike bile, pune:D
a sta fali? :confused:
mi se drzimo stare narodne - zeljezo je tvrdje od vecine lubanja:D
mrsavipas
18.11.2003., 22:41
Jack of all trades kaže:
a sta fali? :confused:
mi se drzimo stare narodne - zeljezo je tvrdje od vecine lubanja:D
gle, meni nije potrebno zeljezo da frajera smlavim... to je neosporno, frajer ce gorit i to nije pitanje... vec je pitanje kako da ja nakon obavljenog posla ostanem ne uprrljan i netaknut... kuzis, ono da me smrad ne uprlja:mad: :cool:
Jack of all trades
18.11.2003., 22:44
ma kuzim zajebavam se
al meni s 1,53 i tocno 52 kg treba zeljezo :(
a jel mogu pitat zasto toliko zudis za shaolin tockom?
xiola bleu
18.11.2003., 22:47
Vodeni kaže:
vec je pitanje kako da ja nakon obavljenog posla ostanem ne uprrljan i netaknut... kuzis, ono da me smrad ne uprlja:mad: :cool:
nakon obavljenog posla nacugaj se malo kolonjske vode.. em ces mirisat, em ces bit pripit, em sluzi za dezinfekciju ak si se slucajno malo ogrebo.. :D
mrsavipas
18.11.2003., 23:06
xiola bleu kaže:
nakon obavljenog posla nacugaj se malo kolonjske vode.. em ces mirisat, em ces bit pripit, em sluzi za dezinfekciju ak si se slucajno malo ogrebo.. :D
zelim ostat lijep, a ne naruzen nakon posla... zelim ostat trjezan i zelim drolju odvest o casino poslije toga...:D
xiola bleu
18.11.2003., 23:47
Vodeni kaže:
zelim ostat lijep, a ne naruzen nakon posla... zelim ostat trjezan.:D
jebi ga, onda, pocni vjezbat ashtangu jogu.. :D
MrkiMedo
19.11.2003., 12:27
Ej Vodeni ja san ti malo radoznal lik, pa ću drito u glavu ... ima li ovaj topick ikakve veze sa onin 'Pokvarena Žena'?. Ako ima daj malo detalja ... svi smo mi bili u takvin situacijama;)
Padobranac
20.11.2003., 11:30
MrkiMedo kaže:
...pa i jesu pune...
mrsavipas
20.11.2003., 14:35
MrkiMedo kaže:
Ej Vodeni ja san ti malo radoznal lik, pa ću drito u glavu ... ima li ovaj topick ikakve veze sa onin 'Pokvarena Žena'?. Ako ima daj malo detalja ... svi smo mi bili u takvin situacijama;)
ma nema veze sa pokvarenom zenom, znam na sta pucas... nije bitno zasto bi ga razbio, bitno je da ostanem neuprljan...:cool:
Jack of all trades
22.11.2003., 16:45
Vodeni kaže:
ma nema veze sa pokvarenom zenom, znam na sta pucas... nije bitno zasto bi ga razbio, bitno je da ostanem neuprljan...:cool:
ovo zvuci kinda sexy...:cerek:
e al nas sve zbilja zanima zasto ti je tako stalo da lika ponizis
mrsavipas
22.11.2003., 17:30
rekoh da to NIJE tema... svatko ima svoje razloge zasto zeli nekoga razbiti kao sto ja zelim ovog smrada...
:mad:
nakupljalo se to duze vrijeme, mogu samo reci da kap koja je prelila casu, moze vama zvucat pomalo neozbiljno, al mene jako vrijedja... naime zadnje sto mi je uradio me je sjebao na kladionici za 500 kn... mozete reci da sam lud, ali to je samo povod za ovakvu moju reakciju prema smradu...:mad: a on ce znati prave razloge zasto ce biti gazen:mad: ... a ja cu ostat netaknut i to je najvaznije u ovoj temi... kako ostati netaknut, jer je prejednostaavno ga samo razbit i popit koji udarac, uprljat se.. ja sam perfekcionist i zelim to obaviti na nacin koji ce se pamtit...:mad: ;):cool:
atlantis
22.11.2003., 17:41
pa kaj ne kazesh :D
onda to napravi ko pravo, cistokrvno zemsko...
fino, elegantno, u rukavicama, bez krvi i nadasve podlo...
ad 1.
posudish bolji auto od njega, pojavish se tam gdje je on i otpeljash mu najbolju trebu ispred nosa (a ak je ta treba tvoja frendica, koja u dogovoru s tobom ode tam i zaspreha ga, josh bolje) al jednom rjecju... dodji, stani sastrane, pogledavaj je (da on primjeti), pridji joj, shapni jednu rijec i odvedi van
ad 2.
nakon toga u ekipi prosiri spiku kak je ona rekla da je papak i seljacina i da mu smrdi iz usta
ad 3.
napravi web stranicu i povjesaj gore njegove slike, te u njegovo ime napishi nesto poput: trazim mlade decke i stare tete za grupnjak te njegov broj moba
ad 4.
posalji mu (za vrijeme tekme ili nekog tuluma kod njega) musku prostitutku na vrata, s uputama da glumi da su u vezi
dosta? :D
DISKLEJMER (atlantis je dosadno na poslu, a mora gulit dezurstvo) neki od prijedloga su ilegalni i napisani samo u svrhu zajebancije
mrsavipas
22.11.2003., 17:52
poglej atlantis, ja cu to rijesit ko "pravi" muskarac, a ne ko neki papak... iako bih mu i sa tvojim prjedlozima mogao dodatno zagorcat zivot...ali batine mora dobit:D
O jebote vodeni, pa oš ti njega razbiti više ili ne?:mad:
Tri sranice ispisane a još se nisi okuražio:D Ah...muškarci...:B
Ajd, pa javi kak si ga zbombal:D ;)
Jack of all trades
22.11.2003., 19:24
Vodeni kaže:
rekoh da to NIJE tema... svatko ima svoje razloge zasto zeli nekoga razbiti kao sto ja zelim ovog smrada...
:mad:
nakupljalo se to duze vrijeme, mogu samo reci da kap koja je prelila casu, moze vama zvucat pomalo neozbiljno, al mene jako vrijedja... naime zadnje sto mi je uradio me je sjebao na kladionici za 500 kn... mozete reci da sam lud, ali to je samo povod za ovakvu moju reakciju prema smradu...:mad: a on ce znati prave razloge zasto ce biti gazen:mad: ... a ja cu ostat netaknut i to je najvaznije u ovoj temi... kako ostati netaknut, jer je prejednostaavno ga samo razbit i popit koji udarac, uprljat se.. ja sam perfekcionist i zelim to obaviti na nacin koji ce se pamtit...:mad: ;):cool:
uopce nije neozbiljan razlog
pare su na kraju dana ipak pare i koliko god ti bio velikodusan to ti nece platit... ne znam sta vec trosis ;)
i daj jebote vec ga sjebi. umjesto da tu nas ispitujes (a vecina uopce nema stil borbe nego jednostavno udara u nezasticena mjesta sto cesce i jace moze) mogao si fino upisat tecaj neke shaolin tehnike ili jednostavno gledat zbilja mnogo filmova s jet lijem (one badass madafaker :D )
sve u svemu ocemo li mi docekat taj dan? kak je vec neko reko prije mene - ah...men...:B
mrsavipas
22.11.2003., 19:31
cekam povoljan trenutak, jebem ga ja, uf, znat cete sve na vrijeme, smrad ce dobit svoje, samo ja trebam jos uvjezbat neke poteze... sta da odem nespreman pa me okrzne i uprlja? i sto onda, propao moj savrsen plan, a to svakako ne zelim:rolleyes: :D :cool:
Vodeni, kad već inzistiraš na tome da trebaš ostati "nezakačen", ja bih rekao da si po prirodi malo nježniji, pičkica bi se reklo ... ?
Ako već treba biti fajt, jebeš fajt iz kojeg se izvučeš nezakačen ... ;)
mrsavipas
23.11.2003., 20:48
404 kaže:
Ako već treba biti fajt, jebeš fajt iz kojeg se izvučeš nezakačen ... ;)
ma kuzis li ti da ja moram paziti na svoj ten??? ja sam pomalo njezan, ko sto si i sam primjetio, stoga ne zelim to prljat, iako normalno to bih isto zrtvovao kad bih morao... ovaj puta imam priliku da se bespotrebno ne uprljam;)
ak mi se pruza prilika zasto da to ne uradim?:D
Vanjushka
23.11.2003., 21:46
A stvarno, da ti malo ne zajebavas narod ovdje.
Imam neki osjecaj da je on tebe vec razbio :D
Da razbijes tipa a da on tebe ne okrzne mozes samo ako ga u mraku odvalis pajserom s ledja.
Ali ne, ti bi da ispadnes Clint Eastwood. A i on je Magnum nosio i pancire izmisljao.
Sinko, faca si ako ti njega zajebes za 500 kuna.
Vera Pavladoljska
25.11.2003., 21:43
Tija kaže:
Imam doma....za tebe,cijena prava sitnica.Isprobano.Vise puta.
:D
Vodeni kaže:
A da mu gurneš prst u oko?
mrsavipas
07.12.2003., 17:38
razbit cu ga... bio sam se neko vrijeme smirio, prijatelji me odgovarali... ali sinoc sam zamracio zgazit cu majmuna:mad:
-=zErO-oNe=-
07.12.2003., 18:31
Previse price oko toga...
If u talk d talk, u gotta walk d walk ;)
I neboj se da ces biti zakacen, i ja sam kao mali imao slicnih situacija, sad imam najljepsi osmjeh :zubo:
xiola bleu
07.12.2003., 18:34
-=zErO-oNe=- kaže:
sad imam najljepsi osmjeh :zubo:
da, to shane macgowan uporno tvrdi i dalje.. :zubo:
Jack of all trades
08.12.2003., 08:17
Vodeni kaže:
razbit cu ga... bio sam se neko vrijeme smirio, prijatelji me odgovarali... ali sinoc sam zamracio zgazit cu majmuna:mad:
i tako prodje skoro pola godine u all talk no action...
damn... you straight, dog? :rolleyes:
Jack of all trades kaže:
i tako prodje skoro pola godine u all talk no action...
damn... you straight, dog? :rolleyes:
tako je i bolje..
a bolje je razgovorom riješiti
-=zErO-oNe=-
08.12.2003., 09:29
xiola bleu kaže:
da, to shane macgowan uporno tvrdi i dalje.. :zubo:
Who the hell is Shane?:confused: :D
-=zErO-oNe=- kaže:
Who the hell is Shane?:confused: :D
hmm :misli:
možda sam u krivu,
ali mislim da je to onaj pjevač sa lošim zubima..
čak i ako nije mislila na njega, ovaj ima grde zube..
bit će njegova pjesma sada aktualna zbog božića..
Jack of all trades
08.12.2003., 10:41
Cro Fag kaže:
tako je i bolje..
a bolje je razgovorom riješiti
nasilje vodi u nasilje
a kom je ikad naskodilo a little bit of the old ultra-violence, eh? :B
vodeni mislim da bi sad vec bilo vrijeme...
mrsavipas
08.12.2003., 11:51
Jack of all trades kaže:
nasilje vodi u nasilje
ma smrad razumije samo jezik sile... a moje vrijeme dolazi...
ako ima tko kakav prijedlog na temu nek napise...;)
Jack of all trades
08.12.2003., 12:02
Vodeni kaže:
ma smrad razumije samo jezik sile... a moje vrijeme dolazi...
ako ima tko kakav prijedlog na temu nek napise...;)
e imas 7 stranica prijedloga
bolje ga sjebi prije nego sto posumnjamo u tvoj integritet ;)
Jack of all trades kaže:
nasilje vodi u nasilje
hmm :misli:
pa...mislim da bi naškodilo ipak ;) npr.
samo kao primjer, što ako vodeni zapravo govori o tebi samo te ne prepoznaje zbog nicka?
;) :D
pa bi na svojoj koži osjetio njegov bijes i navedene prijedloge..
:eek: ;)
mrsavipas
08.12.2003., 15:56
nadam se da nije, onda bi ogao znati sve poteze i trikove koje mu pripremam;)
Šta je Vodeni ? Nemoj reć da ga još uvijek nisi razbio?:eek: :eek: :D ;)
xiola bleu
08.12.2003., 17:55
Cro Fag kaže:
ali mislim da je to onaj pjevač sa lošim zubima..
čak i ako nije mislila na njega, ovaj ima grde zube..
da, na njega (http://www.shanemacgowan.com/shaneinchair.jpg) sam i mislila.. :top:
aj da vidim ko se sad hoce da bije.. :D
mrsavipas
08.12.2003., 19:48
xiola bleu kaže:
da, na njega (http://www.shanemacgowan.com/shaneinchair.jpg) sam i mislila.. :top:
aj da vidim ko se sad hoce da bije.. :D
e pa o tom ja i govorim, ne bih nakon ovog fajta htio nimalo slicit ovom frajeru... ja se ne zelim niti uprljat, stoga mi je stalo da s moje strane ostane sve cisto... kak ne kuzite?:rolleyes:
Ava Adore
08.12.2003., 19:50
Dobro kad ćeš se ti više potuć? :D
mrsavipas
08.12.2003., 19:51
Ava Adore kaže:
Dobro kad ćeš se ti više potuć? :D
kad istreniram sarseno udarce, da covjeku ne padne vise napamet mi ovo ciniti:mad: ...;)
A jesi bar počeo trenirati ili si još na teoriji?:D :D ;)
xiola bleu
08.12.2003., 20:22
Vodeni kaže:
e pa o tom ja i govorim, ne bih nakon ovog fajta htio nimalo slicit ovom frajeru... ja se ne zelim niti uprljat, stoga mi je stalo da s moje strane ostane sve cisto... kak ne kuzite?:rolleyes:
ajde tamo, toliko filozofiranja o necem vrlo jednostavnom.. ne kukaj i ne odugovlaci, nego wear your wounds with pride.. :D vec su ti ljudi rekli da ne mos bit i posten i jeben, za boga miloga.. :D
Vodeni pocni trenirati neki borilacki sport i kada se naucis tuci proci ce te volja za tucom, vidjet ces, onda ces takve probleme rjesavati diplomatski :)
mrsavipas
08.12.2003., 21:49
xiola bleu kaže:
ajde tamo, toliko filozofiranja o necem vrlo jednostavnom.. ne kukaj i ne odugovlaci, nego wear your wounds with pride.. :D vec su ti ljudi rekli da ne mos bit i posten i jeben, za boga miloga.. :D
pazi ti koskosko, ti ne razumijes koliko je meni stalo do stila... ja zelim da smrad popije takve batine, a ja da ostanem netaknut i da mogu svoju drolju odvest kasnije statijaznam u kasino ili janjetinu ili neki kuraz, kuzis? moj problem je puno kompleksniji nego sto ti mislis, meni bi bilo prejednostavno da se ja sa smradom potucem i mozda dobijem koji udarac u tjelo... mene to ne interesira... mene zanima samo savrsenstvo, da ga savrseno smlavim... ma ne kuzite vi kokosi nista:rolleyes:
mrsavipas
08.12.2003., 21:52
Tija kaže:
A jesi bar počeo trenirati ili si još na teoriji?:D :D ;)
pazi, ka treninge odrzavam redovito... par prijatelja mim sluze kao sparinzi, citam tu po forumu o onoj poluzi i takvim stvarima, no medjutim nije to moj stil... ja trazim svrseni knock-down, cistocu besprjekornu... zar se moram ponavljat?:rolleyes:
..a unda
08.12.2003., 22:16
ma dobro te tija pita, vodeni. jos to nisi rijesio?
doci ces ti na moje, ko i svi :D ...ali...
chi energija ti nije dovoljno balkanska.
zelis ga razbit, a da ti ostanes baby face.
ne zelis da ga drugi razbiju jer onda to nije tvoja zasluga.
lukavstvo je preveliki gubitak vremena na tog frajera? reci mu, da je lako tebe nokautirat, ali ako je faca da nokautira sam sebe. evo da nije.
igranje na njegovu glupost isto ne ide, jer mozda ces mu dat 100 kn, a on nece sam sebi opalit aperkat. zestoki. od oklade, znaci, nista.
ili da mu das da procita ovih 8 strana i da zakljuci topic tako da zamoli nekoga da ga nokautira, jer sumnja da bi mogao udarcem glave zaustaviti tramvaj.
ti njega ustvari zelis razbit zbog drugih, ne zbog sebe.
evo, molim te...evo..pokazi mi koji je to..dolazim...ja cu ga svojski zdimit..(pa ma sto god to znacilo na kraju balade..):frajer: :zubo:
MrkiMedo
09.12.2003., 00:34
Daj Vodeni malo detalja kvragu, ne samo kokoske, nego niti okorjeli pivac ka sta san ja te ne razumi bas nista. Zasto ces vodit svoju kokosku na janjetinu ili u casino ako ga razbiješ? Šta te sad koči da je tamo odvedeš?
Mislin šta se tučnjave tiče to ti je teška pizdarija. Ako ti je baš toliko stalo da ga razneseš, stani isprid njega, dlan u korijen nosa, i ne samo šta će završit u bolnicu, nego moguće i na Lovrinac ... (u Zagrebu se to kaže Mirogoj, je'l) ... samo šta će ti to, a osin toga gubiš i vrime šta se toliko nerviraš moga si ga dosad razbit jedno 500 puta, pa je'l tvoje nerviranje vridno toga šta ćeš imat par modrica ? (jer ti oćeš ostat neuprljan)
Ako je pizda u pitanju, ja bi recimo s gušton nosija te modrice i s ponoson joj pokaziva:D
... a drolji osin toga uopće nije važno jesi dobija batine ili nisi nego samo činjenica da si se zbog nje potuka
E, pa meni je puna kita ove teme. Vodeni, da si ga mislio razbit, vec bi ga razbio. Ovo ide na papanluk, stari moj..
mrsavipas
09.12.2003., 10:40
necu komentirat potez moderatora iako smatram da nisam papak... mogli smo sve dogovorom rijesit ovako mi preostaje samo zaljenje:(
Jack of all trades
09.12.2003., 11:05
Vodeni kaže:
nadam se da nije, onda bi ogao znati sve poteze i trikove koje mu pripremam;)
znala sam ih i prije duh... :rolleyes:
uostalom ja sam zensko a tebe je sjebo lik sta ne?
Vodeni kaže:
necu komentirat potez moderatora iako smatram da nisam papak... mogli smo sve dogovorom rijesit ovako mi preostaje samo zaljenje:(
A na sta bi se ti zalio? Kolko je vremena proslo? 3 mjeseca. Jesi ga razbio? Nisi. E pa jebiga stari, nista osobno, ali morao sam ovo uciniti. ;)
mrsavipas
09.12.2003., 21:20
ali gazda na papanluku mi nitko nece pomoci, znas i sam da tu zalaze samo papci... sta oni znau o razbijanju frajera? nista, kako da ja dobijem jedan kvalitetan savjet ovdje? ondje je bilo idealno mjesto;)
Gle, odi obucen u skanfander, odvali ga gedorom i stangom od standa s Dolca i poslije skini zmazani skafander..
mrsavipas
09.12.2003., 21:25
Gazda kaže:
Gle, odi obucen u skanfander, odvali ga gedorom i stangom od standa s Dolca i poslije skini zmazani skafander..
ovo cu zapamtiti... hvala:top:
BananaSkin
11.12.2003., 11:27
Vodeni kaže:
pazi, ka treninge odrzavam redovito... par prijatelja mim sluze kao sparinzi, citam tu po forumu o onoj poluzi i takvim stvarima, no medjutim nije to moj stil... ja trazim svrseni knock-down, cistocu besprjekornu... zar se moram ponavljat?:rolleyes:
:rolleyes: ovo stvarno dugo traje...
Koliko znas o tipu, bavi li se nekim borilackim sportom, ima li iskustva u batinama... itd..
Ako nema nista od toga, normalni tip, onda jedna iznenada saka u nos (preporucam), ili bradu ili u grljan, je totalni knock-down, cim mu pocne sikljat krv on je izgubljen,lovi se za nos..jos par brzih udaraca u razlicita mjesta..jednostavno nepostoji jedan jedini udarac koji ce rijesiti stvar, osim ako ides nekonvencionalnim metodama...
i tu se vise nema sta pricat. Ali ako ima nekog iskustva, a vidim ti ga nemas, onda imas belaju i TOCKA
BananaSkin kaže:
..jednostavno nepostoji jedan jedini udarac koji ce rijesiti stvar, osim ako ides nekonvencionalnim metodama...
Postoji, postoji ali to je netko vec rekao.
Dakle, dodjes do njega laganim korakom i onda ga jebacki tresnes glavom u nos. Samo dobro razmisli ovim udarcem bi ga mogao i ubiti, a vjerujem da to ne zelis.
BananaSkin
11.12.2003., 20:44
No123 kaže:
Postoji, postoji ali to je netko vec rekao.
Dakle, dodjes do njega laganim korakom i onda ga jebacki tresnes glavom u nos. Samo dobro razmisli ovim udarcem bi ga mogao i ubiti, a vjerujem da to ne zelis.
to treba znat.. moras pazit kojim djelom glave ces ga prasnut, os li ga ulovit rukama za vrat prije, i kako se trza tojest kako se uopce udara glavom..
Znaci ulovis ga rukama za vrat, udaljis njegovu glavu od sebe rukama i onda ga povuces nazad tako da trznes ramenima i rukuma, njegov nos zabijes u svoje tjeme..to je pravilni udarac..
Tesko da ce mu to napravit...mozda u disku, inace :misli: :nono:
BananaSkin kaže:
to treba znat..
Pa neka trenira, neka si nabavi vrecu, na nju nacrta od tipa glavu i nek udara ;)
BananaSkin
12.12.2003., 10:48
No123 kaže:
Pa neka trenira, neka si nabavi vrecu, na nju nacrta od tipa glavu i nek udara ;)
:rofl: zar ce tako nisko past, da ce ic trenirat za razbit tipa...
sparing treninzi, udaranje vrece, jos 6 sati teretane dnevno i... :lol:
ma dajj uporabi koju nekonvencionalnu metodu i razvali ga jedanput i to je to.. :zmaj:
mrsavipas
12.12.2003., 11:38
No123 kaže:
pa odavno sam ja nabavio vrecu:D... rucne tehnike su mi se znatno poboljsale, sad radim sa nogama;)
jeez..
sparing partneri, uvjezbavanje tehnika..
mislim da bih ja malena do sad razbila tipa, da mi je tak stalo do toga.. :rolleyes:
pazi ti da ne otvoris after a while temu da te frajer zeznuo za 5oo kuna, pa te par mjeseci kasnije zgazio ko panta pitu jer je primijetio da ga ruzno gedish..
meni se svidja atlantisin prijedlog.. onaj da mu poberes trebu. to je udarac za ego.
i netko je pricao i o tome kako se koji udarci kvalificiraju na sudu..
fuckas ti osvetu za 5oo kuna ako te strpaju u corku zbog nanosenja teskih fizickih ozljeda.
Jack of all trades
07.01.2004., 22:01
alica kaže:
jeez..
sparing partneri, uvjezbavanje tehnika..
mislim da bih ja malena do sad razbila tipa, da mi je tak stalo do toga.. :rolleyes:
pazi ti da ne otvoris after a while temu da te frajer zeznuo za 5oo kuna, pa te par mjeseci kasnije zgazio ko panta pitu jer je primijetio da ga ruzno gedish..
meni se svidja atlantisin prijedlog.. onaj da mu poberes trebu. to je udarac za ego.
i netko je pricao i o tome kako se koji udarci kvalificiraju na sudu..
fuckas ti osvetu za 5oo kuna ako te strpaju u corku zbog nanosenja teskih fizickih ozljeda.
eeee to su ti muskarci...
ja sam mu lijepo rekla care za cugu ja cu ti ga skinut.
e kad nece, njegov bed
ovo za ozljede je mislim bio moj post i slazem se s tobom. Ajde da je maloljetan ko ja mogao bi muljat, dobit 2 godina na skrbi (ko ja) i nikom nista
ovak ce mu na kraju sve otic u honduras i to pod uvjetom da ga uopce skine
VODENI JAVI SE JESI LI GA SKORO???? :W
xiola bleu
08.01.2004., 08:16
Jack of all trades kaže:
VODENI JAVI SE JESI LI GA SKORO???? :W
ma spusio je 100%, pa vidis da se nit ne zove vise vodeni, nego neki tamo sta-ja-znam.. :D
mrsavipas
08.01.2004., 10:10
samo se vi zajebavajte, neki dan sam ga imao na nisanu te mu umalo skinuo skalp, al mi je bas u datom trenutku naletio policajac, a zec me bio skuzio i utekao:mad:.... al da me sad vidite kako izgledam opako, nabildo sam se ko svinja, imam plocice po trbuhu, popravio sam onih par zubi, ojaco sam noge, izgledam ko Terminator:E
Ako mu se možeš približiti na jedno pola metra, najbolji udarac je svakako uppercut (netreba ti priprema za udarac, udarac počinje iz normalnog položaja ruke, ruka se NE VIDI niti u jednom trenutku). Moraš paziti da ne promaši (drito brada) i naravno iza njega mora sljediti direkt ili nešto već prikladno. ONO NA ŠTO TREBAŠ PAZITI je da tip ima je jezik u ustima (da nije usred razgovora), u protivnom može ostat bez dotičnog.
PS
Jack of all trades:
ja sam mu lijepo rekla care za cugu ja cu ti ga skinut Bi to i za mene učinila ? :mig:
Jack of all trades
08.01.2004., 22:52
ljiga kaže:
PS
Bi to i za mene učinila ? :mig:
sure honey, za cugu sve ;)
samo javi koga, kada i gdje... e da i potrudi se da bas ne bude neki stemer jer nisam ni ja od celika :D
Prvo saka u trbuh ,koljeno u glavu i to je to jedino sto riskiras da zaprljas traperice:D
Ljudi.. jucer sam prico s frendom i tako smo dosli na tu temu o fajtovima i kaze mi kako je jednom prije par godina tako razvalio nekog tipa jer mu se ovaj poceo prijetit da ga je moj frend sjebo za 500 kuna na nekoj kladionici. Kaze mi frend da je ovaj uletavao kao isprogramiran prema njemu i kao s nekom idejom kako ce ga odvalit, a frend ga je u cudu gledo kako ide prema njemu i nesto se prekenjava. Onda je frend usto sa stola i digo nogu ravno ispred sebe i dzonom nabio frajera posred face. Ovaj je pao a da ga nije ni dotako.. meni se cini da je to taj vodeni ili mrsavi kako se vec zove koji je popio batine..
ravencrow88
28.02.2008., 14:08
količina s*anja je nevjerovatna
ja bi ga razbio a da ne ogrebem sluzokožu...
ja bi se jebao a da mi ne uđe...
ja bi ga poslao u komu vlastitim šakama ali sam previše jadan pa skupljam hrabrosti na forumu...je li tako?
Universalis
29.02.2008., 12:19
ovako to ja:
zaletim se njemu sprijeda (jer je to posteno...)
stanem lijevom nogom skoro iza njega (tj. uletim mu u facu...)
tu vecina ljudi misli da ces se nagurivat... al ti nenapravis to... nego:
roknes ga glavom di stignes sto jace mozes... (ja sam bosanac... al mozes i vjezbat... [probaj ga pogodit u slijepoocnicu])
svaki svaki svaki covjek na tako NEocekivan ulet radi jednu stvar:
uhvati se rukama za glavu...
a ti imas par sec da ga pogodis u POTPUNo nezasticen trbuh... (probaj pogodit ispod rebara al i netreba... samo da je sto jace...)
tip jednostavne nema vremena reagirat..
i kad ga pogodis tip radi sljedece:
saginje se (osamucen je: nema zraka i rokno si ga u glavu...)
koliko god bio jak.... sagnut ce se... :D
i onda treci i zavrsni udarac:
koljenom u glavu... (glava ce mu biti tocno tamo di treba... vjeruj mi...)
i tip pada... prevaljuje se na ledja i to je to...
nemoras ga ni cipelarit (a mozes ako oces... :D)
i poslije ti nemoze niko nista srat...
jer je sve posteno... :D
nisi ga udaro nekim predmetom... doso si mu sprijeda... i jos si pokazao samilost i nisi ga cipelario.... :D
nemos proc bolje... :D:D:D
maler & CO.
01.03.2008., 18:45
Možete glavom u šaku,okom u šaku,glavom u koljeno,s poda leđima i trbuhom po cipelama.
Ima raznih načina,ali ovi su najčešči.
Oberfeldwebel
01.03.2008., 18:52
uppercut ako je blizu ili ako je na metar,samo ga okineš s nogom u pleksus, on će ti se sagnut i onda noga ili koljeno u glavu
maler & CO.
03.03.2008., 17:08
uppercut ako je blizu ili ako je na metar,samo ga okineš s nogom u pleksus, on će ti se sagnut i onda noga ili koljeno u glavu
Majstore samo da se javim,nije to prošlo.Pozdrav iz traume,ali kada izađem vidjet če ovaj svoje.
http://img299.imageshack.us/img299/5162/img090726926fh9.jpg (http://imageshack.us)
Jujigatame
09.03.2008., 13:08
ovako to ja:
zaletim se njemu sprijeda (jer je to posteno...)
stanem lijevom nogom skoro iza njega (tj. uletim mu u facu...)
tu vecina ljudi misli da ces se nagurivat... al ti nenapravis to... nego:
roknes ga glavom di stignes sto jace mozes... (ja sam bosanac... al mozes i vjezbat... [probaj ga pogodit u slijepoocnicu])
svaki svaki svaki covjek na tako NEocekivan ulet radi jednu stvar:
uhvati se rukama za glavu...
a ti imas par sec da ga pogodis u POTPUNo nezasticen trbuh... (probaj pogodit ispod rebara al i netreba... samo da je sto jace...)
tip jednostavne nema vremena reagirat..
i kad ga pogodis tip radi sljedece:
saginje se (osamucen je: nema zraka i rokno si ga u glavu...)
koliko god bio jak.... sagnut ce se... :D
i onda treci i zavrsni udarac:
koljenom u glavu... (glava ce mu biti tocno tamo di treba... vjeruj mi...)
i tip pada... prevaljuje se na ledja i to je to...
nemoras ga ni cipelarit (a mozes ako oces... :D)
i poslije ti nemoze niko nista srat...
jer je sve posteno... :D
nisi ga udaro nekim predmetom... doso si mu sprijeda... i jos si pokazao samilost i nisi ga cipelario.... :D
nemos proc bolje... :D:D:D
Hm... uletis covjeku na centimetar, i to jos od naprijed sa strane :confused:
Sta samo stoji i gleda dok mu ulijeces?
Udarac glavom ne bi nikom preporucio osim ako u danom trenutku ne mozes nista drugo i ako nemas iskustva u tome - pogotovo ne po ovom nacelu "udari di stignes". Stari moj na glavi se i saka lomi.
Ako si vec i uspio uletiti na nultu udaljenost, postoje bacanja - doduse za to treba malo skole. Zakucas frajera u beton bez da si ga udario. A moze i s udarcem, dlan u bradu, grkljan, lakat, koljeno (klinč) itd :D
frozen_zg
12.03.2008., 21:53
šakama ga u trbuh, a kad se sagne onda ga nogom u glavu... :kava:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.