PDA

View Full Version : Santa Barbara

stranice : [1] 2

mirrorball
18.11.2003., 23:36
...daklem da Vas čujem: Jeste li ili niste pratili majku svih sapunica na HTV-u?

Nephrite
18.11.2003., 23:43
JESAM ali me sram priznati...

doup!

Nastassja
18.11.2003., 23:57
Bwaaahhahahaha! :lol:
Mirror, koja anketa! :rofl:
Eto ja rekla jesam i nije me sram jer sam vidjela da neki koje i je sram, znaju bolje detalje od mene. :p

Nephrite
19.11.2003., 00:00
Nastassja kaže:
Bwaaahhahahaha! :lol:
Mirror, koja anketa! :rofl:
Eto ja rekla jesam i nije me sram jer sam vidjela da neki koje i je sram, znaju bolje detalje od mene. :p Moi? Da ne moram ić spavat, dobila bi FLAME WARR.

Laku noć.

Nastassja
19.11.2003., 00:15
Nephrite kaže:
Moi? Da ne moram ić spavat, dobila bi FLAME WARR.

Nisam rekla ti. Neke je toliko sram da se neće ni javiti i priznati da ih je sram. :D

Šta ti je to flame warr?

vjeverica
19.11.2003., 00:22
mene je sram , ali ne znam detalje:s

mirrorball
19.11.2003., 00:33
...BTW,...moj odgovor je jesam i nije me sram priznati...

xiola bleu
19.11.2003., 00:35
ma kaj, naravno da sam gledala.. islo mi je na zivce to kaj su svako malo pa mijenjali glumce... pogotovo keli, pa mejson.. kad su prvi put zamijenili mejsona, plakala sam ko kisna godina.. :D

Nastassja
19.11.2003., 00:38
Uh, Mejson... kako je imao dobre komentare.

Mirror, šta nisi postavio anketu dok smo imali Santa Barbara avatare, da budemo aktualni, a i da se ljudi osjećaju ko u Santa Barbari. :D

mirrorball
19.11.2003., 00:45
Nastassja kaže:

Mirror, šta nisi postavio anketu dok smo imali Santa Barbara avatare, da budemo aktualni, a i da se ljudi osjećaju ko u Santa Barbari. :D

...:bonk: :bonk: sada sam se tek sjetio...ali neka ovo bude još jedan hommage (jel' se tak piše :misli: ) jednoj jedinoj i neponovljivoj :D

Bercana
19.11.2003., 01:22
:zubo: jesam, i to besramno. Nego, meni je najžešći lik bio onaj Ginin jebač, koji je non stop ganjao Capwelle. Kako se zvao, sjeća li se iko?

Nastassja
19.11.2003., 01:32
S obzirom da je na oazi nedavno bila najezda likova iz Santa Barbare, jedan je bio i taj lik, a to je Keith Timmons. I da, bio je baš zakon. :top:

Blackadder
19.11.2003., 01:36
mirrorball kaže:
...daklem da Vas čujem: Jeste li ili niste pratili majku svih sapunica na HTV-u? Hahaha! Stvarno, mirrorball, kakve ti imaš ideje! :D

Hm, a sada na posao! No, prvo da vidim što znači riječ "pratiti". Aniću, vamo!pratiti (koga, što) nesvrš. (pril. sad. prateći, gl. im. praćenje)

1.a ići neko vrijeme uz koga koji odlazi
1.b ići do nekog mjesta s kime koji odlazi, praštajući se [~ goste]
1.c ići s kim ili uz koga radi njegove zaštite ili kontrole [~ u zatvor]
2.a događati se u isto vrijeme
2.b pren. teći, kretati se uz nešto
3. raditi što istodobno s čim drugim
4.a ići za kim, slijediti koga
4.b uhoditi [prati ga policija]
5.a pažljivo slušati [~ predavanje]
5.b razumijevati, shvaćati [ako dobro pratim]
5.c čitati o čemu, skupljati obavijesti o čemu [~ informacije]
6. muz. pjevanjem ili sviranjem pridružiti se vokalnom ili instrumentalnom izvođenju pjesme itd. [~ u terci, ~ na klaviru]
Možda je na mene primjenjivo ono pod 2.a - malo čudno zvuči, ali mislim da nije netočno reći da sam se događao istovremeno kad i Santa Barbara. Ako bi bilo 5.a, onda razumijem zašto nisam baš sve najbolje zapamtio. A 6. sigurno nije, no baš me zanima koliko vas bi priznalo da je pratilo (bilo u terci, bilo na klaviru) najavnu i odjavnu špicu. :D

Dakle, bacio pogled jesam, ali pratio na regularnoj osnovi nisam. Daklem, ja sam onaj jedan (za sada) s odgovorom NE. Čast da ga pratim na regularnoj osnovi ima jedino Star Trek.

These are the voyages of the starship Enterprise. It's five year mission - to seek out new ways of earning or stealing money, to destroy anybody or anything we think are preventing our holy goal: to boldly go zgrtati novce i moć by any means available!

Ups, kriva sapunica error? :p

mirrorball
19.11.2003., 01:40
...bemti koliko objašnjenja za (ja mislio) tako jednostavnu riječ :confused: :D ...

Blackadder
19.11.2003., 01:42
mirrorball kaže:
...bemti koliko objašnjenja za (ja mislio) tako jednostavnu riječ :confused: :D ... ... i još nisam napisao sve. :D

Nastassja
19.11.2003., 01:46
Blackadder kaže:
Dakle, bacio pogled jesam, ali pratio na regularnoj osnovi nisam. Daklem, ja sam onaj jedan (za sada) s odgovorom NE. Tu čast ima jedino Star Trek.

Ne, ne, ne, ne možeš ti biti taj jedan. Čim si bacio pogled, to se računa kao praćenje. Uostalo, studenti u većini slučajeva samo bace pogled na predavanje. :D
Sa ne mogu odgovoriti samo oni koji to nisu nikada pogledali i koji nemaju pojma tko su Krsto i Rajka. ;)

Bercana
19.11.2003., 01:47
Nastassja kaže:
S obzirom da je na oazi nedavno bila najezda likova iz Santa Barbare, jedan je bio i taj lik, a to je Keith Timmons. I da, bio je baš zakon. :top:

:D :D :D Yeah. Nisam bila shore, brijala sam da je Kirk, ali eto, nisam daleko bila.
Keith rules:D :D :D

A vječni orient express u kojem su se svako malo vozali i snimali sladunjave scene Eden i Cruza kako joj ga :no: zguza.
:D

Blackadder
19.11.2003., 01:51
Nastassja kaže:
Ne, ne, ne, ne možeš ti biti taj jedan. Čim si bacio pogled, to se računa kao praćenje. Uostalo, studenti u većini slučajeva samo bace pogled na predavanje. :D

A po kojoj to točki, moliću lijepo? :)

Nastassja kaže:
Sa ne mogu odgovoriti samo oni koji to nisu nikada pogledali i koji nemaju pojma tko su Krsto i Rajka. ;) Who? :confused: :p

Nastassja
19.11.2003., 01:52
Bercana kaže:
A vječni orient express u kojem su se svako malo vozali i snimali sladunjave scene Eden i Cruza kako joj ga :no: zguza.
:D
:rofl:
Meni je najsmješniji bio Cruz kad glumi policajca i kao upada negdje s pištoljem i onom njegovom facom i onda se mahnito okreće na sve strane. :lol:

Gledala sam ih, al kad su bili Edenka i Kukuruz, s prstom u ustima da bih :bljak: :D

Nastassja
19.11.2003., 01:57
Blackadder kaže:
A po kojoj to točki, moliću lijepo? :)

Po onoj 5.a dodatak - pratiti da svi misle da pratiš (predavanje), al ti zapravo zujiš kroz prozor i prodaješ maglu, al onda na kraju ipak položiš ispit jer si ipak nešto zapamtio - kao npr. da nemaš pojam tko je Ce Ce :D
Ili ko kad studenti odgovaraju: ma znam da je to negdje u knjizi, al ne znam u kojem dijelu knjige. :D

mirrorball
19.11.2003., 01:59
...posuđeno od moderatora jednog Kruz (http://perso.club-internet.fr/twinpeak/Talisman4.jpg):D

mirrorball
19.11.2003., 02:02
..a za ostale klikni tu (http://perso.club-internet.fr/twinpeak/Gallery.htm) :D

Blackadder
19.11.2003., 02:29
Nastassja kaže:
Po onoj 5.a dodatak - pratiti da svi misle da pratiš (predavanje), al ti zapravo zujiš kroz prozor i prodaješ maglu, al onda na kraju ipak položiš ispit jer si ipak nešto zapamtio - kao npr. da nemaš pojam tko je Ce Ce :D
Ili ko kad studenti odgovaraju: ma znam da je to negdje u knjizi, al ne znam u kojem dijelu knjige. :D Onda dobro - sad moram moliti moderatora da premjesti moj glas na JESAM, ali me nije sram. Ili ću se prišuljati s nekim svojim klonom i staviti jedan glas na pravo mjesto.

ancii
19.11.2003., 02:49
jest gledala sam je...al ...bila sam mala i nisam znala bolje...hehehehehehhe:D :D :D :D :D

hehhe i sjecate se onog vica...zasto se santa Barbara ne prikazuje vikendom?...jer se cruzu peru traperice :D :D :D :D :D

BillGatesMustDie
19.11.2003., 09:19
Ajde ljudi, fala Irudu da ste makli one spodobe s avatara... :D

BillGatesMustDie
19.11.2003., 09:40
ancii kaže:
jest gledala sam je...al ...bila sam mala i nisam znala bolje...hehehehehehhe:D :D :D :D :D
Da, sad barem imamo Strasti. :D

Ajde da vidim koliko se ja sjećam tih (anti)likova.

Bijaše C.C. muha, ovaj pardon, Capwell, žena mu Sophia, sinovi Ted (pederko) i Mason (odvjetnička zvjerka), kćerkice Eden i Kelly, drot nad drotovima Cruz Castillo (i njegova mater je bila tamo možda i sestra (?) ili su to Strasti (?), ili oboje (?)), suparnik iz susjedne kuće Lionel (i on je imao neku dječurliju), spletkari Keith i Gina (sjećam se epizode kad su ona i Keith bili u Kolu Sreće, pa je odgovor na završno pitanje bio BLACKMAIL :rofl: ), Cain koji je ubio brata i držao Eden u kolibi (jadna Eden, ta je propatila više nego Marisol, haha čak su i babe plaćale mise da Eden prohoda), pa unuče Crayton Chaning Capwell III (ajme, još jedan si-si).

Ajme, koje sam ja muke prolazio zbog te serije, morao sam susjedi (koja nema VCR) snimati epizode svaki božji dan. Bilo je još hrpa likova samo sam ih ja zaboravio... je li zna još tko kojega?

Tiamat
19.11.2003., 10:01
Oh good lord, Santa Barbara feaver is over?!
Halleluyah!
Bilo mi je strah priblizit vam se da se ne zarazim :D

Blackadder
19.11.2003., 10:43
Tiamat kaže:
Oh good lord, Santa Barbara feaver is over?!
Halleluyah!
Bilo mi je strah priblizit vam se da se ne zarazim :D <podmukli smiješak> <tihim podmuklim glasom> Već jesi. <gromoglasno> MUAHAHAHAHAHAHAHAHA! :E

Grejp
19.11.2003., 11:32
gledao sam i nije me sram

najbolja scena,jedan mason pada iza kauca,drugi se dize, u istoj epizodi :eek: :eek:

Nastassja
19.11.2003., 12:14
Grejp kaže:

najbolja scena,jedan mason pada iza kauca,drugi se dize, u istoj epizodi :eek: :eek:
Ma da? Ja se tog ne sjećam. A to nije bilo s onim prvim Masonom, jel da? Al mislim da je najveći rekorder bila Kelly, nju su glumile 4 ili možda i 5 glumica. :D

answer-k
19.11.2003., 13:12
Grejp kaže:

TOOOOOOOOOOOO,TOOOOOOOOOOOO LEGENDO to je bila ludnica,santa barbar je kultna sapunica(ako to postoji):cheer: :cheer: :klap: :klap: :cheer:

Nephrite
19.11.2003., 15:12
Šta ti je to flame warr? Woudn't you wanna know?

Meni je najsmješniji bio Cruz kad glumi policajca i kao upada negdje s pištoljem i onom njegovom facom i onda se mahnito okreće na sve strane. Joj, moj frend je to znal izvodit.
Kad smo bili na satu zemljopisa imali smo vrata za balkon, ali bez kvake.

I onda bi on sklopio ruke u "pištolj" i rekal: "Kruz Kastiljo, Santa Barbara Polis." I razvalio vrata nogom, skočio na balkon i onako počel mahat "pištoljom".

Nedostaje mi taj čovjek.

Mislim na frenda. Jebeš Kruza.

Nastassja
19.11.2003., 15:20
Nephrite kaže:
Woudn't you wanna know?

Pa pitala sam te, ne? :)

Ambrose Bierce
19.11.2003., 16:53
Jesam i ne stidim se.

Nephrite
19.11.2003., 17:23
Nastassja kaže:
Pa pitala sam te, ne? :) Silence, Earth-Woman! Your pathetic little way of trying to influence my mind is obviously not going to succed. Not now, not EVER!

This message is brought to you by ZAAP Death Rays!
ZAAP Death Rays... Wanna zap human scum? ZAAP them with ZAAP Death Rays. ZAAP Death Rays are THE best human scum zaping devices in the Y Dimension.

Keep out of reach of children.

Grejp
19.11.2003., 20:23
Nastassja kaže:
Ma da? Ja se tog ne sjećam. A to nije bilo s onim prvim Masonom, jel da? Al mislim da je najveći rekorder bila Kelly, nju su glumile 4 ili možda i 5 glumica. :D

Nemam pojma pal je onaj sarcastic mason i digao se neki plavusan bezvezni...
Sto se tice KElly ona sada glumi u pravim,pravcatim filmovima...
ali santa barbara ostaje vrhunac karijere za sve glumce tamo.

Nephrite
19.11.2003., 20:26
Grejp kaže:
Sto se tice KElly ona sada glumi u pravim,pravcatim filmovima... Za odrasle? :D

BTW Nice avatar. Ko su tete? Heidi & Tyra?

Grejp
19.11.2003., 20:31
Nephrite kaže:
Za odrasle? :D

BTW Nice avatar. Ko su tete? Heidi & Tyra?

Suke, i to iz reklame za victorias secret donje rublje... :top:
Jos da je Giselle s njima...
ma ne Kelly je pristojna curica,pa odrasla je u najkewl gradu na svijetu,Santi Barbari...

Da nije bilo SB mozda bi i imao normalno djetinjstvo. :klap:

Nephrite
19.11.2003., 20:35
Grejp kaže:
Suke, i to iz reklame za victorias secret donje rublje... :top: Once again I have demonstrated my knowledge of the supermodel continuum.

This message is brought to you by G-STRING PLANET!
G-STRING PLANET is the only planet in the Nudy Nebula that has mandatory law that all women should wear thongs. If not, the evil vixens are punished by spanking while being rubbed in hot chocolate.

Bercana
19.11.2003., 21:14
Grejp kaže:

Kelly...misliš na Robin Wright ? Ona je udana za Shean Penna, glumili su skupa u jednom spaljenom filmu, nisam sigurna kak se točno zove, glumi i Travolta u tom filmu.

Da, bit će da je jedino ona nekaj napravila od blistave karijere.
Al mi je Keith i dalje :D :D :D :D (a dobri stari Mason...).

Najgadnije su mi bile one romantikus scene kad se svi torbaju i prikazuju prvo par minuta sa Cruzom i Eden, pa onda na Masona i Viktoriju, pa CC i Sophia ( to nisam mogla gledat), i finale Gina i Keith kak paradiraju po sobi obučeni u više ne znam kaj.

Daj zamislite da se netko sjeti puknut repku sante barbare:D :D :D

xiola bleu
19.11.2003., 22:46
Bercana kaže:
(a dobri stari Mason...).

aha, on je jos bil najnormalniji od svih njih.. onaj prvi kaj ga je glumio lane davies.. :cerek:

a one cruzove kozne jakne i uske traperice.. :D

vjeverica
19.11.2003., 23:00
a genine i keathove sexualne egzibicije :D :D :D

:s ...rulaju....

najbolji su bili u sado-mazo izvedbama:s

a najbolje mi je bilo sa bakom komentirati kaj su eden(citaj kako pise), gina( citaj kako pise ) , Gruz ( pitaj boga otkud joj g), cece ( :lol: ), i ostali radili....

:lol:

ali Cece joj je bil najveci izgljev:top:

Alyssa
19.11.2003., 23:05
Jesam al me je sram priznat
Sjecam se da smo ja, nona i biznona skupa gedale tu glupu seriju i da mi j enajbolja bila Gina de Mott jer se je uspijela spetljat sa onim Lionelom pa sa onim Keithom (on je isto bio skica ko ona) .... bla bla bla :D :kava:

xiola bleu
20.11.2003., 08:53
a stage setovi su im ipak bili prva liga.. pogotovo oni kobajagi na plazi.. vrlo realisticni.. :D

Nastassja
20.11.2003., 11:27
Grejp kaže:
Malo se prisjećam toga, ali zar nije onaj plavušan došao nakon što je sarcastic Mason nestao u nekoj eksploziji? A to kad pada, ja sam mislila da pada plavušan iza kreveta, a diže se onaj Adam iz Dinastije? :confused: Možda sam ja nešto zbrljala.

dola
21.11.2003., 22:54
Ja sam pratila santa barbaru redovno, i bila mi je bas super. Da li neko zna da li se prikazuje na nekoj tv???? Ja bih je mogla ponovo gledati.

Bercana
22.11.2003., 00:24
dola kaže:
Ja sam pratila santa barbaru redovno, i bila mi je bas super. Da li neko zna da li se prikazuje na nekoj tv???? Ja bih je mogla ponovo gledati.

Ti si mazohist, ono...:eek: ...totalni mazohist.

Blackadder
22.11.2003., 00:39
Bercana kaže:
Ti si mazohist, ono...:eek: ...totalni mazohist. Ako bi mi to bila *JEDINA* alternativa onom izbornom agitprop programu, onda bih i ja radije gledao Santa Barbaru. Barem bih slatko zaspao. No, na svu sreću, postoji Star Trek i Internet. :D

kozz
22.11.2003., 01:05
xiola bleu kaže:
a stage setovi su im ipak bili prva liga.. pogotovo oni kobajagi na plazi.. vrlo realisticni.. :D

Da, pogotovo zidovi na kojima bi poskočile slike kad god bi netko malo jače zalupio vratima.

Nastassja
22.11.2003., 09:36
kozz kaže:
Da, pogotovo zidovi na kojima bi poskočile slike kad god bi netko malo jače zalupio vratima.
Ma ajd što slike poskoče, al poskoče i zidovi. :D

Ovo samo da se ubacim ispod ova dva klona, da nas ima 3. :D

mirrorball
22.11.2003., 15:26
,Nastassja kaže:
Ma ajd što slike poskoče, al poskoče i zidovi. :D

Ovo samo da se ubacim ispod ova dva klona, da nas ima 3. :D

...mulci jedni :D ..to je bijo potres na širem području LA...:D

...sad nas ima 4.

jelica
22.11.2003., 19:36
Ajmo pisat HRT-u da je ponovo puste!!!:jumping:

Ja sam imala 10 godina kad je to bilo aktualno!

Agatha
23.11.2003., 17:01
sjeća li se netko ove scene:

Gina dobiva trudove. Kćerka Lily je vozi u bolnicu, ali putem pregaze Lionelovog psa. Pas je ozlijeđen, ali se još može spasiti. Gina i Lily se zaustavljaju kod veterinara, ali Gina tamo počinje rađati i nema više vremena da je prebace u bolnicu. Mora je poroditi veterinar.
Lionel u međuvremenu stiže u veterinarsku ambulantu jer je saznao da mu je pas tamo.

Lionel: Kako je ona?
Veterinar, koji misli da ga pita za Ginu: Upravo se porađa.
Lionel: Nemoguće. Dao sam sterilizirati tu kuju prije deset godina.
Veterinar: Ja bih na vašem mjestu tražio svoj novac natrag.
:klap:

Grejp
23.11.2003., 22:10
Agatha kaže:
sjeća li se netko ove scene:

Gina dobiva trudove. Kćerka Lily je vozi u bolnicu, ali putem pregaze Lionelovog psa. Pas je ozlijeđen, ali se još može spasiti. Gina i Lily se zaustavljaju kod veterinara, ali Gina tamo počinje rađati i nema više vremena da je prebace u bolnicu. Mora je poroditi veterinar.
Lionel u međuvremenu stiže u veterinarsku ambulantu jer je saznao da mu je pas tamo.

Lionel: Kako je ona?
Veterinar, koji misli da ga pita za Ginu: Upravo se porađa.
Lionel: Nemoguće. Dao sam sterilizirati tu kuju prije deset godina.
Veterinar: Ja bih na vašem mjestu tražio svoj novac natrag.
:klap:

Najbolja sapunica ikada, ma kvragu najbolja dramska serija ikada, ma sta ja pricam, najbolja humoristicna serija ikada...vratite ce se na nase male ekrane, da nas obasja svojom genijalnoscu, jedva cekam dan, kada cu opet vidjeti covjekolikoga majmuna cruza kastilja, koji se potpisuje sa a martinez (sta ga je sram svojega imen adolf?), ma onda jos onaj cece taj sveznajuci bog na planeti santi barbari, najvecem i najboljeg gradu na svijetu, u kojem su dogadjanja u jednom danu na razini suspensa serije 24, o vratite na lionela veoma dobrog tipa, koji voli mahati sa rukama dok prica, vratite nam zlu kuju ginu, koja i nije tako losa.,..vratite nam santu barbaru, zar je ikada i otisla?

:Pivo: :cice: :rofl: :five: :tulum: :zivili: :jumping:

Apolon
24.01.2007., 21:07
Bio sam dijete još nisam znao čitati al sam je gledao djed i baka su mi čitaliii
Super serija volia bih da neko napiše PAR(he he-ima ih milijon) spoilera za Santa Barbaru i koliko je točno imala epizoda

dr mladjo
24.01.2007., 21:11
Bio sam dijete još nisam znao čitati al sam je gledao djed i baka su mi čitaliii
Super serija volia bih da neko napiše PAR(he he-ima ih milijon) spoilera za Santa Barbaru i koliko je točno imala epizoda

http://www.imdb.com/title/tt0086793/

http://www.tv.com/santa-barbara/show/396/summary.html

Apolon
24.01.2007., 21:25
http://www.imdb.com/title/tt0086793/

http://www.tv.com/santa-barbara/show/396/summary.html

Ris
15.05.2007., 20:25
Se ko sijeća te serije?
najbolja sapunica svih vremena.
Odlični glumci.
RAdnja neneapadna.
Dramaturgija koje si ni kazalište ne bi postidilo.
Likovi orginalni i posebni.
Dijalozi inteligentni.

Šteta da se tako kratko snimala.

Apolon
16.05.2007., 14:51
Se ko sijeća te serije?
najbolja sapunica svih vremena.
Odlični glumci.
RAdnja neneapadna.
Dramaturgija koje si ni kazalište ne bi postidilo.
Likovi orginalni i posebni.
Dijalozi inteligentni.

kratko:eek: :eek: :eek: :eek:

Nije anjbolja sapunica svih vremena... zna se koja je number 1:cool: :cool: :cool:

fanzabranjene
16.05.2007., 17:19
koja apolonia?

Ris
16.05.2007., 21:01
kratko:eek: :eek: :eek: :eek:

Nije anjbolja sapunica svih vremena... zna se koja je number 1:cool: :cool: :cool:

a koja to.....

Apolon
18.05.2007., 17:35
Pa Dynasty... Nema joj ravne :s :s :s :s

Nisam je gledao al znam da je definitivno bila najgledanije sapunica:s :s :s

Jay&AmberFan
18.05.2007., 18:07
Dynasty :eek: :zzz:

clint 123
19.05.2007., 20:55
santa barbara je bila prva liga c.c. mi je bia najjači niko mu ništa nije moga

ileana_
19.05.2007., 21:24
Legendarna sapunica...Cruz i Eden..:Placebo: .... Gina Blake DeMott Capwell Timmons Capwell Lockridge :cerek: ....Mason, Santana ,Brandon, Robert Barr (on je bija ka neka faca):D

...i legendarni zapleti tipa Eden padne sa planine i završi u kolicima, otme je Adam čovjek s planine, a Cruzova je ljubav pronalazi (u snu je vidio gdje boravi) i ona ponovno prohoda nakon što su liječnici digli ruke od nje,...:zubo: ...

Shurik
19.05.2007., 21:39
kako se zvala ona glumica što je glumila eleanor, ili tako nešto, ona ženska što se bila zaljubila u cruza i otela eden , bila dobra

Ris
19.05.2007., 23:30
...i legendarni zapleti tipa Eden padne sa planine i završi u kolicima, otme je Adam čovjek s planine, a Cruzova je ljubav pronalazi (u snu je vidio gdje boravi) i ona ponovno prohoda nakon što su liječnici digli ruke od nje,...:zubo: ...

Misliš, nakon što je neka baba u DAlmaciji platila misu za njeno ozdravljenje? :zubo:

ileana_
19.05.2007., 23:33
Misliš, nakon što je neka baba u DAlmaciji platila misu za njeno ozdravljenje? :zubo:

Afkorz :top:

Ris
19.05.2007., 23:38
kako se zvala ona glumica što je glumila eleanor, ili tako nešto, ona ženska što se bila zaljubila u cruza i otela eden , bila dobra

http://en.wikipedia.org/wiki/Sherilyn_Wolter

I meni je bila dobra :top:

Ris
19.05.2007., 23:40
Afkorz :top:

Nije to ništa.
Ima i boljih - Ronald Regan je zvao glumicu od Auguste Lockridge da joj saopći da se njegova žena moli svaki dan da Augusta preživi potres (bila je živa zatrpana).

ileana_
19.05.2007., 23:42
http://en.wikipedia.org/wiki/Sherilyn_Wolter

I meni je bila dobra :top:

you truly are a fan:s :s

Ris
19.05.2007., 23:45
Zpo čemu to zaključješ?
misliš da imam tu stranicu na favoriteu? :zubo:

ileana_
19.05.2007., 23:48
Još da se složimo u jednoj presudnoj stvari---prva Kelly Capwell definitivno najbolja:top:

Ris
19.05.2007., 23:48
Meni je puno fascinantnija bila ova tu :
http://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Mattson

a lik još fascinantniji :zubo:

Ris
19.05.2007., 23:51
Još da se složimo u jednoj presudnoj stvari---prva Kelly Capwell definitivno najbolja:top:

Misliš kao glumica?
Robin Wright je bila orginalna, pa smo je positovjetili sa likom.
Carrington je bila zgodnija.

A onda druga (u sredini) najgora. Cmizdrava, bezvezna.... brzo je dobila nogu :zubo:

Ris
19.05.2007., 23:54
Samo za MAsona se ne mogu odlućit . I Lane Davies i Gordon Thompson su bili genijalni. Svaki na svoj način, ali drugačiji su intepretirali Masona.
I kao lik je bio mason jako dobro razrađen.
LAne ga je interpretirao kao mladog Hamleta, pogotovo u ambivalentnom odnosu sa ocem, dok je Gordon više ocrtava MAsona kao stabilniju osobu, obiteljskog čovjeka, pravnika, muža, oca...
U vrijeme Gordona MAson više nije bio alkić.

Ni Terry LAster nije bio loš. AL ipak ni do koljena ni LAneu ni Gordonu.

ileana_
19.05.2007., 23:55
Meni je puno fascinantnija bila ova tu :
http://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Mattson

a lik još fascinantniji :zubo:

Gina i Keith :cerek:

ileana_
19.05.2007., 23:56
Samo za MAsona se ne mogu odlućit . I Lane Davies i Gordon Thompson su bili genijalni. Svaki na svoj način, ali drugačiji su intepretirali Masona.
I kao lik je bio mason jako dobro razrađen.
LAne ga je interpretirao kao mladog Hamleta, pogotovo u ambivalentnom odnosu sa ocem, dok je Gordon više ocrtava MAsona kao stabilniju osobu, obiteljskog čovjeka, pravnika, muža, oca...
U vrijeme Gordona MAson više nije bio alkić.

Ni Terry LAster nije bio loš. AL ipak ni do koljena ni LAneu ni Gordonu.

A, ne Gordon Thompson će mi uvik bit Adam iz Dinastije...Lane:top:

ileana_
19.05.2007., 23:58
Misliš kao glumica?
Robin Wright je bila orginalna, pa smo je positovjetili sa likom.
Carrington je bila zgodnija.

A onda druga (u sredini) najgora. Cmizdrava, bezvezna.... brzo je dobila nogu :zubo:

Zgodnija od Robin? I don't think so...:rolleyes:

Ris
19.05.2007., 23:58

Meni najbolji par iz serije!

Bolji i od cruza i Eden
i CC-a i Sophie
i Lionela i Auguste
i svih ostalih mogućih parova!

:top:

Inače, Keith mi je baš najdraži lik od svih :zubo:

Ris
20.05.2007., 00:00
A, ne Gordon Thompson će mi uvik bit Adam iz Dinastije...Lane:top:

Lane je je... Nancy,
al im nije dobro išlo kao Masonu i Juliji,
tj išlo ima je tako nekako,
ali na setu nije bilo mijesta za dvije sapunice i svađe odjednom, jednu dok su kamere upaljene, dugu kad su ugašene . :zubo:

I zato je Lane bio kavalir i otišao.

Ris
20.05.2007., 00:01
Zgodnija od Robin? I don't think so...:rolleyes:

Meni je!

Ris
20.05.2007., 00:03
MA u SB ima masu zanimlivosti koje su vezane i za samu seriju i za kulise.
Glumac koji glumi masona ima isto ime kao i prezime od Masonove žene u seriji (Lane)

ileana_
20.05.2007., 00:03
Meni je!

kako se ono slike uvaljuju ovde? aj stavi jednu i drugu pa da usporedimo..ta mi je ženska išla na živce ...još kad se dočepala Roberta Barra...cmizdravica..:mad:

Ris
20.05.2007., 00:09
jel imaš ti doma slike ili?
Ili hoćeš da ih ja nađem?

ileana_
20.05.2007., 00:10
Ja ne znam kako ih stavit tu :(

Ris
20.05.2007., 00:12
upoadaj ih negdje, npr tu: www.photobucket.com

jel znaš to?

ileana_
20.05.2007., 00:13
Imaš PM

Ris
20.05.2007., 00:15
dobro, ja ću stavit, al treba mi par minuta!

Ris
20.05.2007., 00:22
pripremam...

ileana_
20.05.2007., 00:24
pripremam...

:lux:

Ris
20.05.2007., 00:31
http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/906531.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/1813931.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/butter2.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/C50-23.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/e004dh01.jpg

Ris
20.05.2007., 00:32
http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/hateotw_szene_01_03.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/images.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/james.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/mb2.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/nash_film-lede-1.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/photo_12.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/robin_wright_penn_150.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/robin_wright_penn_150c.jpg

ileana_
20.05.2007., 00:33
Aj sad ovu drugu glumicu..inače ovo na trećoj slici od dole nije ona..

Ris
20.05.2007., 00:39
http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/robinwright.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/RW3.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/RW17.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/dw.jpg

Ris
20.05.2007., 00:40
Aj sad ovu drugu glumicu..inače ovo na trećoj slici od dole nije ona..

da, potkralo se.

to ti je tako kad radiš na brzinu ... :zubo:

ileana_
20.05.2007., 00:41
Aj sad tu drugu što je glumila kelly..

Ris
20.05.2007., 00:43
http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/capwells1.gif

evo ti još jedna sa robin:

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/capwells2.jpg

ovo je ona druga:

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/ed.gif

nazad na carrington:

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/CarringtonGarland.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/carry-p.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/KellyBraut.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/Polo.jpg

tu se vidi da je puno ljepša od robin:

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/SBcarrington.jpg

Ris
20.05.2007., 00:43
http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/sbcarrington2.jpg

http://i119.photobucket.com/albums/o148/bananarijeka/moje%202/sbshell2.jpg

ileana_
20.05.2007., 00:46
Evo molim nepristrane promatrače da odluče... (da RiS nije u pravu):zubo:

Ris
20.05.2007., 00:48
:zubo:

Ris
20.05.2007., 01:04
a ko ti je od masona zgodniji?
LAne ili Gordon?

Ili možda Terry? :zubo:

ileana_
20.05.2007., 01:08
a ko ti je od masona zgodniji?
LAne ili Gordon?

Ili možda Terry? :zubo:

Lane naravno...al lik Masona mi nikad nije bio napet..idem spavat... :)

Ris
20.05.2007., 04:25
šta znači ovo:

Outstanding Supporting Male Character

Ris
20.05.2007., 04:26
za prave ljubitelje serije, evo kviza:

http://www.cybercom.net/~jima/quiz.html

meni najdraže pitanje:

49. What was the name of the waitress at The Lair who was played by an actress who in real life married the actor who played a manager of The Lair, Steven Slade?

:lol::rofl:

Ris
20.05.2007., 05:16
evo ejdna zanimljivost. jel se sjećate druge pamele?
ona je u jednoj drugoj seriji zamijenila glumicu od auguste u istoj ulozi :zubo:

inače, obožavaju je SF fanovi :zubo:

inače, jako zgodna dok je bila mlađa :top:

a ona cura koja je glumila Katrinu, Švabicu, nije Švabica nego ISlanđanka :zubo:

Ris
20.05.2007., 06:41
http://images.google.hr/imgres?imgurl=http://www.geocities.com/TelevisionCity/Studio/7333/sod871201p100sb3rd.JPG&imgrefurl=http://www.geocities.com/TelevisionCity/Studio/7333/Candid.htm&h=454&w=370&sz=30&hl=hr&start=10&tbnid=VVeQhIOE7ziqbM:&tbnh=128&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Djustin%2Bdeas%26gbv%3D2%26svnum%3D10% 26hl%3Dhr

Ris
20.05.2007., 07:19
meni je ful zgodna ova tu:

http://www.ignatiusinsight.com/images/featureart1/december2004/sydneypenny1.jpg

se sjećate nje?

a ovog?

http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Santos

http://en.wikipedia.org/wiki/Heather_Locklear

Tito Puentes
20.05.2007., 07:28

I meni su oni bili super sa svim promašenim spletkama...:cerek:

Tito Puentes:misli:

Ris
20.05.2007., 08:20
evo još malo kviza:

http://www.funtrivia.com/quizzes/television/television_q-t/santa_barbara.html

ileana_
20.05.2007., 10:47
šta znači ovo:

Outstanding Supporting Male Character

Nagrada ili nominacija za sporednu mušku ulogu

Ris
20.05.2007., 16:30
Koje vi zanimljivosti za tu seriju znate?

Nastassja
21.05.2007., 13:14
Zar nije to išlo 8 godina? :confused:

Meni je to ostala naj sapunica. To je bila jedina sapunica u to vrijeme i svi su je ko bolesni pratili. Moj dragi je tada bio u vojsci i on kaže da su vojnici to gledali i svi se skupljali ispred tv-a. :D

Naj likovi: Mason (Lane) i Keith Timmons :s

Ris
21.05.2007., 19:38
ma usporedi to samo sa latinoameričkim sapunicama :rigo:

8 god. nije ništa.
neke sapunice se snimaju već 40 god i još uvjek se snimaju

Jay&AmberFan
21.05.2007., 23:46
Ja sam danas pogledao na internetu scenu Edeninog silovanja :eek: Scene su prehororične :eek:

coldplay
21.05.2007., 23:55
Koje vi zanimljivosti za tu seriju znate?

Uff...Milijun zanimljivosti znam za tu seriju. Pratio sam ju od kad je počela kad sam bio još u osnovnoj školi, pa sve dok nije završila. Nikad se neće ponoviti neka takva serija.
I može se ko god hoće sprdat s tom serijom, ali je l znate da je to jedna od najhvaljenijih sapunica od strane kritičara?
I potpuno zasluženo. Niz odličnih glumaca, predobre priče. Drama drama drama. Tamo je svaka epizoda završavala prekul.
Imam neke trejlere, svaki od 20MB, na kojima su stavljeni neki od najboljih isječaka. Ja to želim ponovo gledati, sve sve sve!! 2137 epizoda! :cry:
Zašto to ne bi išlo recimo svako jutro na nekoj televiziji?:)
Btw, ako netko ima, samo nek se javi:D

Ris
22.05.2007., 01:21
Ja sam danas pogledao na internetu scenu Edeninog silovanja :eek: Scene su prehororične :eek:

a si vidio onu erotsku...... msilim da u Pable Creaku

Ris
22.05.2007., 01:23
Uff...Milijun zanimljivosti znam za tu seriju. Pratio sam ju od kad je počela kad sam bio još u osnovnoj školi, pa sve dok nije završila. Nikad se neće ponoviti neka takva serija.
I može se ko god hoće sprdat s tom serijom, ali je l znate da je to jedna od najhvaljenijih sapunica od strane kritičara?
I potpuno zasluženo. Niz odličnih glumaca, predobre priče. Drama drama drama. Tamo je svaka epizoda završavala prekul.
Imam neke trejlere, svaki od 20MB, na kojima su stavljeni neki od najboljih isječaka. Ja to želim ponovo gledati, sve sve sve!! 2137 epizoda! :cry:
Zašto to ne bi išlo recimo svako jutro na nekoj televiziji?:)
Btw, ako netko ima, samo nek se javi:D

A da to staviš na yotube?

ja sam neku noć cijelu noć čitao o toj seriji i masu zanimljivosti sam našao.

našao sam da je dvoje hrvata glumilo u toj seriji.
ma beznačajne uloge.

coldplay
22.05.2007., 01:55
Sad sam i ja gledao na youtube scene silovanja. Predobro. To ne da je kategoriju iznad svih današnji serija, nego najmanje 2. A da o našim serijama ne pričam.
Eden je baš za tu sezonu dobila i Emmy nagradu. Onaj 8. dio kad dolazi u stan nakon silovanja. Zakon zakon zakon. Želim tu seriju!!

E, sad sam se sjetio - te trailere sam gledao i skinuo s njihove službene stranice, pa tamo potraži. A mislim da su i na youtubeu.

Ris
22.05.2007., 03:28
možda ćeš mi ti znati reći-
što se na kraju desilo sa joeom perkinsom?
gdje ne nestao?
kako je završila veza sa kelly?
gdje su ostali perkinsi?

zašto je sophia ubila canninga juniora?
tko je bio njegov ljubavnik?
kako nije završila u zatvoru?
zašto je htjela ubiti lionela?
tko je njen muž armonti?
što je augusta imala so joeom?

što je to bilo sa prodeucentima? zašto su maknuti? i kako su se vratili?

I zašto su tako često mijenjali glumce za c.c.-a?

i tko je zapravo pearl i kakve on ima veze sa channingom Jr?

Ris
22.05.2007., 05:29
KAkve veze ima CC sa MAry Duvall i MArkom, te njihovim brakom?

CC je prvi lik čiji je glumac promijenjen. Orginalni CC-jev glumac u Dinastiji je umro od infarkta dok se sexao, a u SB je došao da odglumi CC-ja do kraja, ali ubrzo dobiva infarkt i mora napusstit seriju :D

Jed Allan (oba imena, prezime briše i Allan mu postaje prezime) je tek 5. glumac CC-a, i osim ove uloge nije se proslavio. Prije je glumio u jednoj drugoj sapunici gdje je bio stalni član ekipe, zbog SB odlazi iz serije naprasito. Njegov lik kao da je propao u zemlju i više niko ne spominje tog javnog tužitelja. Samo je jednog dana otišao po poštu i nikad se više nije vratio.

Poslije SB tek u general Hospital 2004 dobiva stalnu ulogu. I to ulogu Qutermila , čiji je orginalni glumac stariji bar trideset g od Jeda. U seriji njegov sin je zapravo mijesec dana stariji od njega,a obožavatelji su se zbog toga i bunili. Njegova žena, vršnjakinja ga je starija 25 godina, ali nikad nisu u istom kadru.Taj lik je glumio glumac isti jedno 20 god. onda je bio prestar, pa su doveli novog. Kratko vrijeme je bio i treći, pa se vratio drugi. Onda taj drugi opet odlazi i stavljaju Jeda. Ali na dvije godine. Onda se vraća onaj drugi i Jedu daju otkaz.
Jed je još glumio u seriji o Lessiju.

Marcy Walker je u seriji od početka, pa do pred sam kraj. Par godina prije je debitirala kao tinejdžerica, u početku All My Children. Nakon par godina odlazi u SB. Poslije SB vraća se u AMC. Kad je otišla, zamjenili su je drugom glumicom, ali ni ta nije bila tamo dugo-par godina, onda taj lik odlazi iz serije, sve dok se Marcy ne vraća. Vraća se kao odrasla i pokvarena.

Justin Deas je stalan član Guiding Lighta, kao i MArcy i Carrington što su bile.
U GH je to Nancy Grahn, gdje joj je partner, pazite sad, LAne Davies.... :)
A prezime njenog lika je DAvis :D

Drugi glupac od Keitha je poznat po posuđivanju glasova u crtićima, Glumac od Brandona u Full House, a onda se vraća u SB.

Martinez je pokušao sa detektivskim serijama, a onda napokon odlazi u General Hospital, ali tamo ostaje tek par godina.

Glumice od Auguste i Pamele su obje igrale isti lik u nekoj seriji, mislim Guiding Light. ALi obje su najpoznatije po ulogama u Zvijezdanim stazama, pogotovo Luis koja je nastupala u prvim nastavcima. Mislim da je bila u Spockovom mozgu.

Ris
22.05.2007., 09:21
Ima i parva koji su se ženili. Glumac od Roberta i Quinna se kasnije oženio za glumicu od njegove partnerice Flame.

Glumac od Scotta Clarka se oženio za glumicu od Celeste DiNapoli.

Druga glumica od Kelly se 97. udala za glumca od Marka.

Stella Stevens je nekoć bila Playboy zvijezda i glumica. Glumila je sa Elvisom Preslyem i Jerryem Lewisom.

Zadnja glumica od Santane glumi dr Santanu u drugoj seriji.

A MArtinez, glumac od Cruza, jest u stvarnom životu i Meksikanac i Indijanac, ali i Španjolac, što u SB nije.
Inače, kasnije je glumio i Fiedela Castra i Escobara.

Glumac od Cainea, Scott Jaeck, je ostvario zapaženu ulogu u Star Treku.

Teal Leoni, tj Lisa DiNapoli, oženjena je za "Muldera", glumila je u X Filesima.

Glumica od Nikki Alvarez je glumila u Seleni u JLo.

Prva Kelly, Robin Wright se oženila sa prvim glumcem od Joa perkinsa,Danea Witherspoona, kojeg je upoznala na setu SB.
Dok se lik Kelly oženio sa Joeom, sa drugim glumcem :zubo:

Nancy Grahn glumi u GH odvjetnicu, kao i u SB
Glumac od Michaela Donnelya,Frank Runyeon, i u Merloce Placeu glumi svećenika, dok u RL je zavržio tologiju, a doktorirao religijske znanosti. Prevodi režira biblijske priče u kazalištu.

Kyle Secor, koji je glumio Briana Bradforda je glumio Tima Baylissa u Homicide: life on the Streat, moj obiljenoj seriji.

Bernard White Angel Ramirez 1986
Vanna White herself 1988
Betty White waitress 1988
Allen Williams Hank Fisk 1990
Garth Williams Officer Higgins 1990
Robert Wilson Channing Capwell, Jr. 1985,1991
Bridgette Wilson Lisa Fenimore Castillo 1992-1993
Patricia Wilson Mabel "Ma Mere" Beaufort 1990
Miranda Wilson Saundra Mills 1989

tri whitea,dva williamsa, i četiri wilsona su glumila u seriji.

Bridgette Wilson koja je glumilaLisu Fenimore Castillo, je oženjena za Peta Samprasa

Jeffry Osborn je pjevao u SB.

Glumac koji je silovao BJ WAlker se preziva Walker.
A lik koji je sa Cruzom poslije Eden se prezivao kao ona u RL. (Walker)

isti glumac, Jack Bannon je glumio luđaka Dr. Willoughby, koji je oteo Cruza i pustio ga na svom otuku i onda ga išao lovit iz gušta, kao i tužitelja Warrena Lockridgea, a oženjen je za sestru od Johna Travolte. A njegova je mama osto glumica koja je posuđivala glasove od Betty Flinston, u crtiću od prve do 4 sezone.

Bart Braverman je glumio i čovjeka koji je opljačkao Sonnya, i čovjeka koji je pomogao Keithu u cirkusu u rudniku kada se Gina vratila.

Kimberlin Brown je glumila i ljubavnicu od Macka Blakea i trebu iz visokog društva (frendica od dečka od Laken).

Warren Burton je najprije imao krtku sporednu ulogu kao mogući silovatelj Eden, a onda i dužu ulogu majora Hamlintona.

Hector Mercado je glumio Coopera koji se sjećao kako je major Hamlinton naredio da prebiju Cainea, a 4 g kasnije isto tako sporednu ulogu muža koji prebija ženu i prijeti policajki Jodie.

Michelle NiCastro je imala tri uloge; prvu 1986, kada je imala manje važnu ulogu, Cybill Jordan, frendice od Briana, brata od Pearla,88 Illianu, pjevačicu koja je hodala sa Jeffriyem,89 i 90 veću ulogu Sashe Schmidt, Masonovu ljubvnicu.
Kao Sasha je i pjevala u seriji, a kasnije je ostvarila značajnu ulogu kao pjevačica, izdala je par albuma i posuđuje glasove u crtićima.

Joe Restivo je imao isto dvostruku ulogu, najprije inspektora, kasnije pimpa od Celeste DiNapoli.

Lily Murakami je glumila Tamlyn Tomitu,ženu koju su kontaktirali nakon što su našli papir u sobi od Elene nakon njenog ubojstva 1987.
A 1988 i 1989. je glumila veću ulogu Ming Li, ženu koja je glumila da je Cainova kćer.

Rawley Valverde je najprije 1989 glumio učenika u školi LAure Asher, a već 90 i 91 je glumio, brata od Nikki Alvarez, kolegice policajke od Cruza i Michaela, čija je i ljubavnica, koji će poginuti od metka namijenjenog Masonu. Meni jedna od najdosadniji roli u seriji.

Carter Sindona je 89 odglumio Nicolas Walker, koji je 92. glumio Franka Goodmana, koji je kao mali silovao B.J.

Jay&AmberFan
22.05.2007., 17:07
Marcy Walker je glumila u AMC Lizu Colby :cerek: Gledam AMC, šteta što je više nema tamo :flop:

Ris
22.05.2007., 20:18
šta je nema?
di je sad?

di si gledao tu seriju?

kakav je to lik?

Jay&AmberFan
22.05.2007., 22:09
šta je nema?
di je sad?

di si gledao tu seriju?

kakav je to lik?

Pa napustila je AMC 2005. godine... točnije, otišla je već 2004., al se 2005. nakratko vratila, i glumica je rekla da se više neće vraćati televizijskom poslu. :(

Liza Colby je varirala :)

Gledam je preko interneta, skidam epizode. Trenutno je u seriji njena kćer, Colby Chandler.

Ris
23.05.2007., 08:53
aha, da on se sada posvetila religijskom djelovanju.

inače, jel se kad desilo da se neka sapunica počne ponovno snimat?

znam da se dinastija još jednom počela snimat, al samo 4 nastavka.

Jay&AmberFan
23.05.2007., 09:45
aha, da on se sada posvetila religijskom djelovanju.

inače, jel se kad desilo da se neka sapunica počne ponovno snimat?

znam da se dinastija još jednom počela snimat, al samo 4 nastavka.

Nope.. zadnja "nova" soap je PASSIONS. :zubo:

Ris
23.05.2007., 10:04
nisam reko da je dinastija bila zadnja nego jedina za koju ja znam.

znači, događa(lo) se!

ima nade i za nas :zubo:

Queen Llewelyn
23.05.2007., 18:03
jooj, i ja sam pratila santa barbaru :rolleyes:
a bila sam tak mala... tko me pustio pred tv :eek: trebalo im je dati po guzi (:tuctuc:)

svidjala mi se serija (a kome nije :zubo:)

nego, tko je uopce silovao eden :confused: ne mogu se sjetiti :o

Jay&AmberFan
23.05.2007., 18:51
nego, tko je uopce silovao eden :confused: ne mogu se sjetiti :o

Nijezin ginekolog.

Ris
24.05.2007., 00:29
Zack Kelton.

Ris
24.05.2007., 02:30
Evo Eden, dr Scott Clark i Craig Hunt:

http://www.youtube.com/watch?v=x8_xWsYDUac&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=RqCWOVQeaC4&mode=related&search=

Queen Llewelyn
24.05.2007., 08:46
bemti, ja se uopce ne mogu sjetiti jel eden rodila u seriji :eek:

sjecam se chipa... kak se njegova mater zvala :confused:

Ris
24.05.2007., 09:03
victoria. biološka mama. kasnije mu je eden bila mama.
u orginalu mason i victoria, dok je istovremeno mason radio samanthu juliji.

adrianna je edenina i cruzova kćer.

Nastassja
24.05.2007., 10:08
victoria. biološka mama. kasnije mu je eden bila mama.
u orginalu mason i victoria, dok je istovremeno mason radio samanthu juliji.

adrianna je edenina i cruzova kćer.

Respect! :s

Kako se samo sjećaš.

Nego, onaj Keith Timmons je bio tako dobar lik i imao je najbolje provale. Neki clip bi njegov trebao. :)

Ris
24.05.2007., 10:14
mislim da ga nema baš na youtubeu. glumac se zove justin deas.
dobri su ti klipovi kad cc glumi da je mrtav a ovaj ga probode iglom i cc urlikne i počne ga garit :lol:

i kad ga cruz uslika u lateksu :rofl:

inače, j.d. je u guiding lightu otkad je otišo iz sb pa do danas.

Ris
24.05.2007., 10:15
pa riješio sam test preko 80% u kojem su bila i pitanja vezana za gostovanja celebritija u seriji, za koje nisam ni znao da su celebritiji (npr neki tip svira na klavir - u biti u americi celebriti, ili hostesa u Klu sreće i sl)

Ris
24.05.2007., 10:33
http://www.forum.hr/showpost.php?p=624053&postcount=1

inače, taj tip je glumio cc-a capwella u orginalu, al je dobio infarkt pa je odustao!

ileana_
24.05.2007., 14:14
Zack Kelton.

On se kasnije pojavio kao okružni tužilac (ako se ne varam)...isti tip koji je glumio Edeninog silovatelja...najgore mi je bilo pri kraj serije kad su izbacili sve likove i seriju orjentirali oko one male crne i njene familije (koju je ujak zlostavlja šta li)...:flop:

coldplay
24.05.2007., 15:37
pa riješio sam test preko 80% u kojem su bila i pitanja vezana za gostovanja celebritija u seriji, za koje nisam ni znao da su celebritiji (npr neki tip svira na klavir - u biti u americi celebriti, ili hostesa u Klu sreće i sl)

Kolko ti imaš godina?:s
Ak se smije znat.....

Ris
24.05.2007., 22:25
On se kasnije pojavio kao okružni tužilac (ako se ne varam)...isti tip koji je glumio Edeninog silovatelja...najgore mi je bilo pri kraj serije kad su izbacili sve likove i seriju orjentirali oko one male crne i njene familije (koju je ujak zlostavlja šta li)...:flop:

da, brzo nakon što je zack pao s litice, u seriju dolazi kao ethan asher, javni tužitelj..... a julija njegova zamjenica. priuje je ona bila DA, ali su je smijenili zato jer su mislili da je previše bila neobjektivna oko slučaja vezanih za Capwelle.
Nego, Ethan je imao plaviju kosu od Zacka, i imao je načele.
Al kosa mu je uskoro potamnila, a naočale skinuo :zubo:

Ris
24.05.2007., 22:26
Kolko ti imaš godina?:s
Ak se smije znat.....

piše ti u profilu :zubo:

coldplay
24.05.2007., 22:46
piše ti u profilu :zubo:

Ne piše:S

Ris
24.05.2007., 23:52
rođen 20.10.81.

puno?
malo?

i kakve to ima veze sa sb?

coldplay
25.05.2007., 00:02
rođen 20.10.81.

i kakve to ima veze sa sb?

Zajebavaš, ne??

Ima veze, jer da si stariji, bilo bi mi čudno da si into that. Da si mlađi bilo bi mi čudno da si uopće toliko upućen, jer bi bio premali kad je počelo:D

Ris
25.05.2007., 00:10
znači, šta god npiso, mislit ćeš da zajebavam :zubo:

rođen jesam tad kad sam napiso, a sad to možš vidjet i u profilu.

pa ni ne smjećam se baš samog početaka, zato i jesam prije psotavio par pitanja vezane za perkinse i sl?
recimo bricka wallecea, prvog warrena, prve laken i prvog teda i kelly, te hayley se sijećam u magli. već druge kelly i jefferrya se jako dobro sijećam. michaela i drugog masona isto tako.

što je tu tako čudno?
postavi mi kakvo pitanje ako ne vjeruješ. evo ako oćeš mogu ti još o ethanu i lauri pričat :zubo:

ileana_
25.05.2007., 00:11
Opet noćariš:zubo:

Ris
25.05.2007., 00:15
aha.
pogledo sam sve sb na JuBiTu, pa sam počeo gledat GH :zubo:

Ris
25.05.2007., 01:12
http://www.forum.hr/showpost.php?p=892395&postcount=26

Da, sad barem imamo Strasti. :D

Ajde da vidim koliko se ja sjećam tih (anti)likova.

Bijaše C.C. muha, ovaj pardon, Capwell, žena mu Sophia, sinovi Ted (pederko) i Mason (odvjetnička zvjerka), kćerkice Eden i Kelly, drot nad drotovima Cruz Castillo (i njegova mater je bila tamo možda i sestra (?) ili su to Strasti (?), ili oboje (?)), suparnik iz susjedne kuće Lionel (i on je imao neku dječurliju), spletkari Keith i Gina (sjećam se epizode kad su ona i Keith bili u Kolu Sreće, pa je odgovor na završno pitanje bio BLACKMAIL :rofl: ), Cain koji je ubio brata i držao Eden u kolibi (jadna Eden, ta je propatila više nego Marisol, haha čak su i babe plaćale mise da Eden prohoda), pa unuče Crayton Chaning Capwell III (ajme, još jedan si-si).

Ajme, koje sam ja muke prolazio zbog te serije, morao sam susjedi (koja nema VCR) snimati epizode svaki božji dan. Bilo je još hrpa likova samo sam ih ja zaboravio... je li zna još tko kojega?

Ted nije bio pederko. Sin Channing Capwell Jr je bio ne pederko, nego peder. Ili možda bolje reći biseksualac jer je imao vezu sa Santanom Andrade, služavkom. Ali CC je dao to dijete na usvojenje, a ksnije su ga usvojili on i žena mu Gina, koja nije mogla imati djecu. To je Barndon.
Cruzu su u seriji bili i mama (Carmen) i tata (Raffael) i sstra (Carmen(ita)) i brat Ric, te njegov sin, Raffo, čini mi se da se zvao. Oni su imali i jednog polubrata.
Lionel je imao sina Warrena i kćer LAken. Ali pravi otac od Warrena je ispalo da je CC. Ali Lionel je pravi otac od Channinga Capwella Jr (onog gaya, ako se sjećaš), kojeg je ubila majka Sophia, pa je to zaboravila. Mislila je da će ubit Warrena. ZA ubojstvo je sjedio 5 g u zatvoru, Joe Perkinski, kasnije muž od Kelly, koji će isto biti ubijen.
Nego da se vratimo. Ali Channing Capwell Jr nije pravi Channing Capwell Jr, jer je mama od Lionela, Minx Lockridge, znajući da je njen sin Lionel biološki otac od Channinga, zamijenila bebu sa drugom bebom, da ne bi slučajno Chapwelli odgajali malog Lockridgea kao Capwella. Pravi Channing Capwell Lockridje je Brick Wallece, koji je neko vrijeme bio u seriji.
CApisci? :zubo:
CC je još otac Hugha Granta, kojeg je imao sa novinarkom Megan Richards, ali to nije znao dok se njih dvoje nisu pojavili u seriji :zubo:
Sa Pamelom je imao još i kćer Elenu Nicholas, ali za nju nije znao, a odgajana je kao kćer od Alexa Nicholasa, iako je to Alex znao, a PAmela mu to nije rekla.
Pred kraj serije je Gina ukrala spermu od CC-a i zatrudnila. Rodio se mali Channing Capwell III, ali se ubrzo Gina oženila za Lionela, a Lionel ga usvojio.
DAkle, oba su sina od Lionela zapravo od CC-a, sa 2 različite žene :zubo:
Lionel je imao i jednu sestru, Cassandru, koju je Minx imala izvan braka i dala ju je usvojiti. KAo dijete bez roditelja odgajali su je Capwelli sve do njene (navodne) smrti.

Keith nije bio u Kolu sreće, samo Gina. A hostesa je VAnna White, kojoj je u orginalu prezime Rosich :zubo:
Cain se zapravo zove Adam, a CAin je uzeo ime iz Biblije. Bila je u seriji i njegova navodna kći, Ming Li, iz Vijetnama...

coldplay
25.05.2007., 01:49
znači, šta god npiso, mislit ćeš da zajebavam :zubo:

rođen jesam tad kad sam napiso, a sad to možš vidjet i u profilu.

:

Ne mogu ti poslat pm, piše da ti je pun inbox, daj to malo obriši!

Ris
25.05.2007., 06:15
pa napiši tu šta imaš... ako je vezano za sb!

Ris
25.05.2007., 06:16
jednu greškicu sam napravio par postova iznad u postu o likovima iz sb.
ne mogu više editirat!

baš me zanima dal ćete je skužit :zubo:

Tito Puentes
25.05.2007., 06:28
inače, taj tip je glumio cc-a capwella u orginalu, al je dobio infarkt pa je odustao!

jasno da je dobio infarkt... stresna uloga... samo originalni CCC je mogao izdurati tako nešto...:D

Tito Puentes
25.05.2007., 06:32
Ali CC je dao to dijete na usvojenje, a ksnije su ga usvojili on i žena mu Gina, koja nije mogla imati djecu.

Jel ovaj dio?

Ris
25.05.2007., 13:48
jasno da je dobio infarkt... stresna uloga... samo originalni CCC je mogao izdurati tako nešto...:D

pa on je i bio orginalni....

Ris
25.05.2007., 13:49
Jel ovaj dio?

no-no.
wrong answer!
try again!:zubo:

Ris
26.05.2007., 07:33

to je bilo kad su se promijenili drugi i treći mason, terry laster i gordon thomson.
prvi i drugi su se promijenili tako da je bila pauza neko vrijeme - par mijeseci masona nije bilo u seriji.
od kelly su se promijenile 4 glumice i nije rekorderka. rekorder je cc - 5 glumaca, iako je jedan od njih glumio 90% sserije.

inače, onaj skeč sa masonom mi je bio cool :)

Queen Llewelyn
26.05.2007., 08:59
tko je rekao da se ne sjeca prve kelly :eek:

koliko je meni poznato, prva je bila robin wright penn koju inace obozavam.

dakle, tko je se ne sjeca :rospija: :zubo:

Ris
26.05.2007., 09:14
neko na jednom drugom topicu.... :zubo:

Nastassja
27.05.2007., 13:03
to je bilo kad su se promijenili drugi i treći mason, terry laster i gordon thomson.
prvi i drugi su se promijenili tako da je bila pauza neko vrijeme - par mijeseci masona nije bilo u seriji.
od kelly su se promijenile 4 glumice i nije rekorderka. rekorder je cc - 5 glumaca, iako je jedan od njih glumio 90% sserije.

inače, onaj skeč sa masonom mi je bio cool :)
Auu, gde si iskopao onaj moj post? :D

Sad ću ići spojiti te dvije teme.

mirrorball
02.06.2007., 01:57
...jebote :eek: Ris je totalni stručnjak za SB...respect :s

alexxx
02.06.2007., 02:16
Nijezin ginekolog.

i onda joj ostavljao poruke "od tate tvoje bebe" i to.. :D

kad sam bila mala, htjela sam imat dugu kosu i nosit je prebačenu na jednu stranu ko eden :rofl:

Ris
02.06.2007., 06:39
Auu, gde si iskopao onaj moj post? :D

Sad ću ići spojiti te dvije teme.

grrrrrrrrrrrrr :mad:

zato i nisam htio odgovorit na tom topicu:E
da se ne bi desilo da nekome padne na pamet da ih spoji :zubo:

Ris
02.06.2007., 06:40
...jebote :eek: Ris je totalni stručnjak za SB...respect :s

:top: :top: thnx

ma jedva čekam da odgovorit na sva pitanja i sve greške iz drugog topica, sada prvog dijela ovog topica :cool:

ali, nekako mi je glupo "sam sa sobom" tu pisat.

hoću i sudjelovanja drugih!

Ris
02.06.2007., 06:45
i onda joj ostavljao poruke "od tate tvoje bebe" i to.. :D

kad sam bila mala, htjela sam imat dugu kosu i nosit je prebačenu na jednu stranu ko eden :rofl:

he he ja se u nikome nisam identificirao.
pogotovo ne u cruzu :zubo: što je bilo za očekivat.
nekako sam se najviše vidio u masonu, ali tek polovično.
iako mi je keith bio najzanimljiviji i najdržai lik, ipak je previše bio zao i bezobrazan.

više sam se identificirao u agentu cooperu iz twin peaksa.

al kao jako malo (prije nego sam krenuo u šklu) identificirao sam se u blakeu carrintonu, ono život na visokoj nozi, odjela, zgodne žene, bezbrižan život, poštovanje....

u to vrijeme smo se sestrična i ja igrali dinastije. ja bi bio blake i oblačio bi odjela iz ormara :zubo::lol::rofl:

Anselin80
15.08.2007., 20:16
Za ta dobra, dobra, dobra stara vremena (http://www.youtube.com/watch?v=ZBqBMbge8BU&v3).

coldplay
15.08.2007., 21:04
http://www.youtube.com/watch?v=UW9vAa6fTnU

coldplay
15.08.2007., 21:07
http://www.youtube.com/watch?v=2MggdPqz4Uc

camundongo
15.08.2007., 21:21
ima tko slike lilly light? :)

marinella
15.08.2007., 21:51
ja sam obožavala ellenor norris!! (jel zna netko link do nekih scena s njom?),keitha i ginu! sve negativci al su ima zato uloge bile zanimljive.. :zubo:

Ris
18.08.2007., 11:28
Anselin, hvala što si dignuo topic! :top:

kisikana
20.08.2007., 15:28
Ja bih Santu Barbaru opeeeeeet :mama: :nostalgija: :cry:

camundongo
21.08.2007., 17:28
tko zna mozda izidje Santa Barbara na DVDu :)

Ris
22.08.2007., 05:53
Jeste ili niste
JESAM 44 62.86%
NISAM 13 18.57%
JESAM ali me sram priznati 13 18.57%
Glasovatelji: 70

Ris
22.08.2007., 05:54
tko zna mozda izidje Santa Barbara na DVDu :)

ja bi radije da se ponovno počne snimat

Tito Puentes
22.08.2007., 06:47
Jesam po službenoj dužnosti jer sam večerao nakon škole pred televizorom, a moja baka je sva bila u SB-i... :D

A poslije sam se navukao na Đinu i Kita... Što ćete, bio sam mlad i lako me bilo impresionirati...:cerek:

Ris
22.08.2007., 07:05
da, da, ja sam uvije uz večeru gledao SB.
ZAjedno uz nonu.

KAsnije i samostalno :cool:

Još kasnije kada je bila popudne uz ručak :top:

kisikana
22.08.2007., 21:42
Ja bih Santu Barbaru na DVD-ima :heroin: :kokain: :droga:

Apolon
28.08.2007., 12:29
Ja bih Santu Barbaru na DVD-ima :heroin: :kokain: :droga:

i ja ako anbaiš javi se

coldplay
28.08.2007., 21:56
Ako bilo tko nabavi, nek javi:cool: :cerek:

Misery24
28.08.2007., 22:37
Joj, Santa Barbara...predobro! :D

Najjača priča je definitivno bila kad je Cain oteo Eden i držao je zatočenu, pa onda ona scena kad se ona i Cruz mimoiđu na jezeru.... :D :D :D

Još i danas čuvam onaj časopis koji je izašao uz Moju tajnu, a sadrži cijelu radnju Santa Barbare, brdo slika i životne priče glumaca. Dobro dođe za prisjetit se. :D

kisikana
29.08.2007., 13:04
pa onda ona scena kad se ona i Cruz mimoiđu na jezeru.... :D :D :D

Joj, ta scena mi je živce pojela! :mad:

Inače tražila sam i na Amazonu i E-bayu, i općenito na netu i nisam je našla za nabaviti... Doduše tko bi išao toliko epizoda prebacivati na DVD-e :confused:

greta
29.08.2007., 13:27
i ja sam Santa Barbaru gledala zajedno s nonom...

ali oko 1500. epizode se serija nekako razvodnila :rofl:

pa je nona odustala gledat...nije vise to bilo to. :zubo:

ah, lijepih li vremena...:cerek:

Ris
30.08.2007., 21:34
razvodnila se u onom djelu kada su se promijenili producenti.
to je ono razdoblje kada su u seriji bili skupa kelly i robert, kada mu se pojavio brat blizanac,
kad su u seriju došli nikki, amado i sl.
najdosadniji dio serije.

coldplay
07.09.2007., 00:48
Dobro, jeste više nabavili seriju??:cerek:

Ris
07.09.2007., 03:58
kolko plaćaš? :zubo:

Misery24
07.09.2007., 12:27
i ja sam Santa Barbaru gledala zajedno s nonom...

ali oko 1500. epizode se serija nekako razvodnila :rofl:

pa je nona odustala gledat...nije vise to bilo to. :zubo:

ah, lijepih li vremena...:cerek:

Meni je nekako već počela popuštati kad je Marcy Walker, AKA Eden napustila seriju, pa se Cruz počeo petljati sa Kelly....

Ris
07.09.2007., 16:32
pa to je sam kraj serije...

Apolon
11.09.2007., 11:13
kolko plaćaš? :zubo:

koliko nudiš:cool: :cool: :cool:

nemoj mi nešt preskupo:) :)

Ris
11.09.2007., 13:06

zezam se, nemam ja ništa...

Apolon
11.09.2007., 13:08

zezam se, nemam ja ništa...

aj kmeeeee ja se već ponadao

dobro si em zeznia:top: :top:

Ris
11.09.2007., 13:23
ma imam samo par sezoni na VHS-u

Apolon
11.09.2007., 13:29
ma imam samo par sezoni na VHS-u

ma nema veze, nadam se da ću naći;) ;) ;)

Ris
11.09.2007., 13:50
šta ćeš nać?

Misery24
12.09.2007., 00:02
pa to je sam kraj serije...

Pa, baš i nije... Onda su tek uveli puno likova i serija se razvodnila.
Eden je otišla puno prije toga.

Ris
12.09.2007., 01:23
Iden je otišla max godinu dana prije kraja serije,
Cruz je otišao tri četiri mijeseca nakon Eden, a isto toliko poslije Cruza je završila serija.

Pa tamo su novi likovi non stop uvođeni, a odluka o ukidanju je naprasito donešena, tako da su neki likovi jedva tek došli.
Zato se u zadnja dva tjedna sve naglo riješilo.

Apolon
12.09.2007., 08:54
šta ćeš nać?

pa seriju:) :)

Jebiga di neće otići koliko je serija imala epizpdaaa:rofl: :rofl: :rofl:

Ris
12.09.2007., 20:33
2200 i nešto

Apolon
13.09.2007., 12:07
ma znam da je imala nego govorimza edena i cruza

ova serija:rofl: :rofl: je stvarno bila ono nešto kod nas:top: :top:

Misery24
15.09.2007., 22:58
Iden je otišla max godinu dana prije kraja serije,
Cruz je otišao tri četiri mijeseca nakon Eden, a isto toliko poslije Cruza je završila serija.

Pa, godina dana je puno za dnevnu sapunicu. :D
Puno toga se tu izdogađalo, ali ništa nije moglo nadomjestiti odlazak Eden.

Apolon
17.09.2007., 15:43

apsolutno to:top: :top:

Ris
19.09.2007., 01:31
Jeste ili niste
JESAM 57 67.06%
NISAM 15 17.65%
JESAM ali me sram priznati 13 15.29%
Glasovatelji: 85.

Ris
19.09.2007., 01:32

osobno meni i nije falila previše...

Ris
19.09.2007., 01:33
Više mi je falio Keith (Justin Deas) :cry:

Ris
19.09.2007., 01:33
Nego, ste vidjeli orginalnu glumicu od Gine? :lol:

Ris
19.09.2007., 01:34
pa seriju:) :)

Jebiga di neće otići koliko je serija imala epizpdaaa:rofl: :rofl: :rofl:

NA vikiju sam pročitao da neke sapuice traju preko 50 god i da još uvijek imaju oriđiđi glumce (ne samo likove)
i to još koji nikad nisu napustili seriju...

MOLOKAI
19.09.2007., 14:37
Nego, ste vidjeli orginalnu glumicu od Gine? :lol:

da, malo je preblaga za ginu, više kao neka sofija u sjeni :flop:

Apolon
19.09.2007., 16:30
NA vikiju sam pročitao da neke sapuice traju preko 50 god i da još uvijek imaju oriđiđi glumce (ne samo likove)
i to još koji nikad nisu napustili seriju...

da to je jedna jedina serija koja je ušla u ginesovu knjigu rekorda 50 godina i kusur se emituje:top: :top:

Ris
20.09.2007., 04:47
da, malo je preblaga za ginu, više kao neka sofija u sjeni :flop:

Gina i CC su jedni od rijetkih primjera gdje je neorginalni glumac bio bolji.
MAda opet, za mene su oni orginalni, jer kad sam počeo gledti seriju, oni su tamo glumili.
Orginalne sam glumce vidio po prvi puta tek rpije par mijeseci na YouTubeu

Sinbad
20.09.2007., 08:56
Ris, ti nisi normalan. :zubo:

Ris
20.09.2007., 09:04
Ris, ti nisi normalan. :zubo:

ZAšto, molim lijepo ... :confused:

Sinbad
20.09.2007., 13:54
Sječaš se svih detalja iz Santa Barbare, a prošlo je sigurno više od 10 god. od završetka njenog emitiranja. :zubo: Shvati to kao kompliment. ;)

Ris
20.09.2007., 15:21

Apolon
20.09.2007., 17:50
tako i treba da se sjeća:s :s :s :s

to je pravi gledatelj:top: :top:

Ris
21.09.2007., 00:25
Pa htio sam u orginalu odgovoriti na sva pitanja iz topika, i otkloniti sve zablude.
Ali to bi bilo nekakko jednosmjerno, pa sam nakon cca desetak postova odustao...

dalal
21.09.2007., 06:11
Davno sam je gledala i neki glumci su mi još u svježem sjećanju...Prva Kelly (Robin Wright) me najviše očarala i nisam se uopšte začudila kada je kasnije isplivala iz svijeta TV sapunica i počela glumiti u dobrim filmovima....Od muškaraca sjećam se i njenog momka koji ju je ko fol kidnapovao,u seriji se zvao Jeffrey Conrad,bio je baš slatkiš....

Ris
21.09.2007., 06:25
Meni ona se nije dojmila nešto posebno u odnosu na ostali dio postave.
No definitivno je ostala najupečatljivija Keely.
Ali ipak samo zato jer je bila prva.
Mislim, druga i treća su bile katastrofa, ali četvrta je bila super.
Kad bi ja radio takvu sapunicu, kad bi birao glumicu za mlađu kćer ostarjelog bogataša, koja je nužno atraktivna, Carrington bi bila moj izbor, definitino.

Dakle, objektivno, meni je bila bolja Carrington od Robin.
nekako se u interpretaciji Carrington odmakla iz Edenine sjene

Ris
21.09.2007., 06:28
Inače, kao i svaki hetero ne razumijem se u muške, svi su mi manje više isti.
Ali ipak uočavamo ekstreme.
Tako je meni Jeffrey bio jako ružan. Ko miš.
Mišje uši, ružna faca, fudbalerka.... duža kosa otraga samo zato da mu valjda prekrije ušesa.

Inače mi je ko lik bio OK. Jedino me pred kraj počeo živcirati sa cmoljenjem sa Kelly, pogotovo kad Robin zamjenjena sa Kimberly.

Apolon
21.09.2007., 11:46
tako je i ja sam hetero, pa opet za nekog muškog kažem da je lip ili ružan:top: :top:

dalal
23.09.2007., 03:22
Meni ona se nije dojmila nešto posebno u odnosu na ostali dio postave.
No definitivno je ostala najupečatljivija Keely.
Ali ipak samo zato jer je bila prva.
Mislim, druga i treća su bile katastrofa, ali četvrta je bila super.
Kad bi ja radio takvu sapunicu, kad bi birao glumicu za mlađu kćer ostarjelog bogataša, koja je nužno atraktivna, Carrington bi bila moj izbor, definitino.

Dakle, objektivno, meni je bila bolja Carrington od Robin.
nekako se u interpretaciji Carrington odmakla iz Edenine sjene
Svako ima neka svoja zapažanja,ali ja sam još tada rekla kada sam je vidjela:"Ova cura će se probiti dalje,predobra je za ovakvo nešto".I jeste se probila,za ostale iz serije više nikad u životu nisam čula.Što se tiče ostalih Kellyca i ne sjećam ih se,a pogotovo nisam gledala tako dugo da dočekam i četvrtu.:cerek:
A što se tiče "mišje face" Jeffreyja Conrada,strašno bih voljela da i mene kidnapuje neki takav "mišoliki" lik.;)

Misery24
25.09.2007., 00:01
Joj, meni je Jeffrey isto bio ružan.
Od "frajera" mi je opasan bio 2. Warren Lockridge, kojeg je glumio Jack Wagner.

A i Robert Barr mi je bio isto faca. :)

I onaj što je silovao Juliu, pa ga je ona otela kad su ga oslobodili, ili tak nešt... :D

Apolon
27.09.2007., 10:12
Da i meni je taj što je silovo nju bio legedatan:top: :top: :top:

Ris
01.10.2007., 14:10
Svako ima neka svoja zapažanja,ali ja sam još tada rekla kada sam je vidjela:"Ova cura će se probiti dalje,predobra je za ovakvo nešto".I jeste se probila,za ostale iz serije više nikad u životu nisam čula.Što se tiče ostalih Kellyca i ne sjećam ih se,a pogotovo nisam gledala tako dugo da dočekam i četvrtu.:cerek:
A što se tiče "mišje face" Jeffreyja Conrada,strašno bih voljela da i mene kidnapuje neki takav "mišoliki" lik.;)

KAko to misliš bila je predobra za tako nešto?
Misliš na sesualnost.

Inače, u Santa BArbari su glumili jako kvalitetni i priznati glumci, ali Robin nije među njima.
Ti se za razliku od Robin nisu progurali dalje...

Ris
01.10.2007., 14:11
Da i meni je taj što je silovo nju bio legedatan:top: :top: :top:

DAsh Nichols?
Joj, meni jako cmoljav i naporan lik.
Jedan od najdosadnijih.
To cjelokuopno silovanje jako neuvjerljivo.
Bio prisutan u seriji u najtamnije vrijeme serije.

Ris
01.10.2007., 14:13
A i Robert Barr mi je bio isto faca. :)

BArr je na samom početku bio izrazito negativan lik.
Mislio sam da su zato uzeli tako ružnog glumca.

KAsniej sam čuo da je nekim curama on strašno sexy :eek:

Misery24
08.10.2007., 12:04
BArr je na samom početku bio izrazito negativan lik.
Mislio sam da su zato uzeli tako ružnog glumca.

KAsniej sam čuo da je nekim curama on strašno sexy :eek:

On i je bio strašno sexy. :D

peyton17
08.10.2007., 15:25
On i je bio strašno sexy. :D

ajd me nek neko podsjeti na njega...kog je glumio il kak je izgledao...:ne zna: nisam sigurna jel mislim na istog...:ne zna:

Ris
10.10.2007., 16:21
Imo je crnu zalizanu kosu.
Onako zalizanu zalizanu da zalizaniju nije mogao imati.
prema natrag.
Ta kosa je bila tanka i onako su se vidjele "resice" od češlja.
Iz te tanke kose su stršila velika, vanzemaljski izobličena ušesa.

Ris
10.10.2007., 16:25
Došao je u seriju kao ospješan poslovni čovjek. Imao je svoju korporaciju koja je gutala sve ostale pred sobom.
U SB je došao da proguta Capwell Interprises.
To mu je pošlo za rukom.
No, on se stvorio odnikuda, nema dosjea više od 5 godina.
ispostavilo se da je on samo pijun još moćnijeg biznismena, Anthonya Tonnela.
A opet, iza njega je stajala Augusta Lockridge.

No, kasnije se ispostavilo da je RB samo izmišljeno ime, on je bio Edenina ljubav iz mladih dana. Eden je ubila negog čovjeka, a Parisi (RB) se žrtvovao i odslužio u zloglasnom San Quentinu kaznu umijesto nje.
Vratiop se u SB kako bi ponovno osvojio srce Edenino.

peyton17
10.10.2007., 17:24
Došao je u seriju kao ospješan poslovni čovjek. Imao je svoju korporaciju koja je gutala sve ostale pred sobom.
U SB je došao da proguta Capwell Interprises.
To mu je pošlo za rukom.
No, on se stvorio odnikuda, nema dosjea više od 5 godina.
ispostavilo se da je on samo pijun još moćnijeg biznismena, Anthonya Tonnela.
A opet, iza njega je stajala Augusta Lockridge.

No, kasnije se ispostavilo da je RB samo izmišljeno ime, on je bio Edenina ljubav iz mladih dana. Eden je ubila negog čovjeka, a Parisi (RB) se žrtvovao i odslužio u zloglasnom San Quentinu kaznu umijesto nje.
Vratiop se u SB kako bi ponovno osvojio srce Edenino.

mislim da se sad sjećam neš malo...:) zahvaljujem...:top:

Ris
10.10.2007., 17:29
Mislim, a kasnije je došao njegov zli brat blizanac sa pomoćnicom Deborah London.
Robert i Kelly su tada se zaljubili i započeli vezu.
Quinn, zločesti brat je oteo Roberta i zamijenio ga (zbog bogatstva).
Quinn se zaljubljuje u Kelly i postaje zbog toga dobar.
Robert se oslobađa i ima dvoboj sa Quinnom.
Quinn je ubijen, Robert se vraća Kelly.
Kelly voli Roberta, ali kuži da je to zapravo Quinn, a ne Robert, ali mu to ne izjavlje, jer ipak na kraju više voli Quinna, nego mrtvog Roberta.
Quinn na kraju priznaje istinu i odlazi iz serije.

peyton17
10.10.2007., 17:33
Mislim, a kasnije je došao njegov zli brat blizanac sa pomoćnicom Deborah London.
Robert i Kelly su tada se zaljubili i započeli vezu.
Quinn, zločesti brat je oteo Roberta i zamijenio ga (zbog bogatstva).
Quinn se zaljubljuje u Kelly i postaje zbog toga dobar.
Robert se oslobađa i ima dvoboj sa Quinnom.
Quinn je ubijen, Robert se vraća Kelly.
Kelly voli Roberta, ali kuži da je to zapravo Quinn, a ne Robert, ali mu to ne izjavlje, jer ipak na kraju više voli Quinna, nego mrtvog Roberta.
Quinn na kraju priznaje istinu i odlazi iz serije.

a jel taj glumac glumio možda u onoj isto nekoj američkoj sapunici kaj je išla poslije SB ...mislim da su je kod nas preveli "LJubav" ...:confused: :ne zna:

Ris
10.10.2007., 17:42
u nekoj je, ne znam kako se zove.
u toj drugoj seriji je imao bradu i brkove.
al ne onako cijelu bradu, nego onako, alla Goran Granić.

Inače, ta se sapunica odvijala u jednom neboderu :lol:

peyton17
10.10.2007., 17:53
u nekoj je, ne znam kako se zove.
u toj drugoj seriji je imao bradu i brkove.
al ne onako cijelu bradu, nego onako, alla Goran Granić.

Inače, ta se sapunica odvijala u jednom neboderu :lol:

eee,da,da...onda mislim da sad znam ko je taj...:mig: hvala na podsjetniku...:top:

btw....baš i je bio onak sexy...:cerek:

Ris
10.10.2007., 19:57
uši, frizura :eek:

peyton17
10.10.2007., 20:09
uši, frizura :eek:

svako ima svije mišljenje...:kava:

ajd reci, onda, koji je tebi lik iz SB bio neodoljiv i urezao ti se u pamćenje?:cerek:

Misery24
11.10.2007., 00:14
eee,da,da...onda mislim da sad znam ko je taj...:mig: hvala na podsjetniku...:top:

btw....baš i je bio onak sexy...:cerek:

Evo da se podsjetiš. :D
Robert Barr (http://californiaclan.de/bios/Dzlltem551.bmp)
Robert Barr 2 (http://californiaclan.de/bios/RobKelly.JPG)

peyton17
11.10.2007., 16:29

eee,daaa...na tog sam i mislila...samo nisam bila sigurna...sjećam se ja njega...bome je bio zgodan...:cerek:

Ris
11.10.2007., 18:49
svako ima svije mišljenje...:kava:

ajd reci, onda, koji je tebi lik iz SB bio neodoljiv i urezao ti se u pamćenje?:cerek:

Pitaš me za muške.
Pa štajaznam, pretpostavljam da je treći MAson bio najljepši, iako nisam stručnjak za muškarce :zubo:

Ris
11.10.2007., 18:50

Si sigurna da je to on? :zubo:

peyton17
11.10.2007., 20:18
Pitaš me za muške.
Pa štajaznam, pretpostavljam da je treći MAson bio najljepši, iako nisam stručnjak za muškarce :zubo:

...:lol: :lol: pitam te za ženske likove...:lol: al dobro, nema veze...:cerek:

peyton17
11.10.2007., 20:18

100% da je to taj...:top:

baš je zgodan...:D :mig:

Ris
11.10.2007., 23:52
...:lol: :lol: pitam te za ženske likove...:lol: al dobro, nema veze...:cerek:

Aha,
Gina mi je bila sexy od silne zlobe.
Onda poslije nje Nina Aversen, tj kako joj ono bješe ime, ne mogu vjerovat da se ne mogu sjetiti :mad:
PA onda Heather.
PA onda BJ.
Ove dvije zadnje tako-tako.

Ris
11.10.2007., 23:53
100% da je to taj...:top:

baš je zgodan...:D :mig:

pa zašto si baš tako jako sigurna, a čak ni ja nisam.

kako znaš da je to baš robert, da mu nije to zli brat blizanac :zubo:

Michael Collins
12.10.2007., 10:14
...daklem da Vas čujem: Jeste li ili niste pratili majku svih sapunica na HTV-u?

Šta bude na kraju?

Misery24
12.10.2007., 12:59

Ah, Robert/Quinn - isti klinac. :D Roscoe Born je tad bio komad i pol.

Vepar
12.10.2007., 14:50
ima tko slike lilly light? :)

:lol: :lol: Aaaaaaaaaaaa!!!!! :lol:

Oprostite na reakciji, ali trenutno vrištim od smijeha. :s :rofl: :lol:

(ne mogu vjerovati da se netko još sjeća te serije) - Lily Light je bila ona ženska što je kao dizala ljude iz mrtvih, a zapravo je uzimala lovu od naivaca? :o :rofl :rofl:

peyton17
12.10.2007., 16:16
Aha,
Gina mi je bila sexy od silne zlobe.
Onda poslije nje Nina Aversen, tj kako joj ono bješe ime, ne mogu vjerovat da se ne mogu sjetiti :mad:
PA onda Heather.
PA onda BJ.
Ove dvije zadnje tako-tako.

ja se sjećam samo gine, a ovih drugih ne...gina je baš bila odličan lik...uvijek sam se nasmijala kag god bih je vidjela...i još više kad bi bila u paru s onim svojim...kak se zvao lik...nemrem se sjetit...isto je bio ko ona...baša su si pasali...jel se zvao keith...il tak neš...:confused: :ne zna:

peyton17
12.10.2007., 16:18
kako znaš da je to baš robert, da mu nije to zli brat blizanac :zubo:

ha, ha...ne znam koji je bio zgodniji...

*jezebel*
12.10.2007., 18:29
a taj robert/quinn je dos'o kasnije (ono kad su raz*ebali seriju), ili...? mislim...uopce ga se ne sjecam.

gina i keith simmons (javni tuzilac hehe) su mi bili zakon, a kad su u seriji poceli mijenjat' zenske koje su glumile kelly mi je postajalo sve vise bezveze.

ona julia wainwright me nervirala.