View Full Version : Big Brother - Big Chat
kokolo:-)
17.05.2007., 16:59
:cheer: :cheer: :cheer: Što očekujete od 4 sezone Big Brothera
Skattemus
17.05.2007., 17:00
jos vecu kolicinu idiotizma
pitam se dali uopće može biti još gore od onoga što smo vidjeli.
Mr. Wolf
17.05.2007., 18:36
pitam se dali uopće može biti još gore od onoga što smo vidjeli.
Uvijek može biti gore :zubo:
ako bude ko lani neću gledat
spaljena
17.05.2007., 22:37
ako bude ko lani neću gledat
A kako bi bilo?Biti će dvanest idiota izd.
Ne bi bilo zanimljivo kad bi stavili recimo 12 znanstvenika.Nitko ner bi gledao.
Skattemus
17.05.2007., 22:40
a sto je to big brother 4?
hint-Tanja
Haley James Scott
17.05.2007., 23:00
Ne ocekujem nista jer ne namjeravam gledat. Prva i druga sezona su jos bile podnosljive,ali ova treca je bila prejadna.
von Eisenach
17.05.2007., 23:23
Ma Big Brother je sranje koje bi trebalo ukinuti. To nije ništ drugo nego voajerističko zadovoljavanje masa. Kapitalističko smeće koje se prezentira k neki fenomen našeg doba i sl. gluposti na koje padaju labilne osobe
18.05.2007., 14:20
big brother je baš baza
Miigrači
18.05.2007., 15:13
:bljak: :rigo: to ne mogu gledat, koje je to sranje. stave idiote i onda netko gleda kak su oni glupi. bolje da odem u zoo gledat majmune ili odem ljepo van na baru gledat komarce.
:cheer: :cheer: :cheer: Što očekujete od 4 sezone Big Brothera
da se otkaže!!!
LittleMiss
18.05.2007., 15:42
pa gledat ću jer se jedino tako mogu uvjerit ako stvarno može gore
da se otkaže!!!
da barem.ali je malo vjerojatno...ustvari nimalo.
intrepidCRO
19.05.2007., 02:42
da...kako su krenuli silaznom putanjom, ovo će biti najlošija sezona po svemu...s pobjednikom (muškim naravno, jer smo ipak u RH) koji bi mogao biti IQ-om ispod 80...
ne kužim koliko je ekipa u produkciji BB toliko bedasta, pa rješenje je tako jednostavno, stavi hrpu egocentrika u kuću i da vidiš šoru za tjedan dana...napaljene tinejdžere u kombinaciji s penzićima....par nihilista, kojeg pripadnika seksualnih manjina, i neku par koji je spreman fakat ići do kraja pred kamerama...
naravno, u idealnom svijetu je sve moguće...naši toliko toga niti ne prikažu
miseducata
19.05.2007., 03:33
daj,neka to više ukinu..jel postoji neka peticija za zabranu il slično??
pa prošle godine smo vidili i sex i toliko glupih ljudi,zatucanih,neobrazovanih,a i nekih zlih da nema smisla to opet sve isto gledat..
ma dajte ljudi,BB je super.
komedija i lakrdija koja se komentira mjesecima.baš je zabavno gledati kako se ljudi željni trunčice slave, jedu i ubijaju.pljuju jedni druge.ma sapunice su goli pištolj za ovo.i zato to treba u 100 sezona.
tranquility
19.05.2007., 14:41
Neće se BB ukinuti, donosi previše love RTL-u, uostalom to je najveći RTL-ov projekt na kojem rade i druge firme osim te televizijske kuće. Znam to jer sam prošle godine radio na BB-u. ;)
Što se tiče ovogodišnjeg koncepta, pa zar vam zlatna boja ne govori nešto? Imat ćemo zlatne kandidate, hehe.:zubo:
Nisu ni producenti, ni cijela ekipa koja radi na tome baš idioti. Znaju točno što žele i znaju kako to dobiti. Da žele imati 12 genijalaca imali bi ih. Već sada se počinje s pripremama, a tko zna što nas očekuje ove sezone...
funkster
19.05.2007., 14:43
A sta si radio na BB-u kolega? :D
Flin Stone
19.05.2007., 14:52
Ma BB je super.
Mislim da će ova sezona biti najbolja. Inače pripreme počinju krajem šestog mjeseca, a sad na sredini svibnja. Bit će to dobro, svi govore da će bit bezveze pa ga opet gledaju.
Amidala
19.05.2007., 15:06
I tako nasli su se dvije osobe koje su radile na BB....
Sta se tice 4. sezone... 3. nisam gledala, ne planiram niti ovu gledat.... 1. sezona mi je jos i bila fora, ali druga majko mila....
**girl**
19.05.2007., 19:07
e ako svi imate nesto protiv bb sta onda gledate
kokakoka
19.05.2007., 19:16
fankster, još malo pričaj o sebi, ali teško ćeš buraza nadmašiti :(
Lipi_Macan
19.05.2007., 20:28
Dokad su prijave? Oću u kuću. Oću analni sex. AL SA LUBRIKANTIMA :mirko:
zidane21
19.05.2007., 21:36
gadi mi se taj jebeni big brother i smatram da sve natjecatelje prošle i buduće treba streljat zajedno sa voditeljima i svima odgovornima za puštanje takvog sranja na tv
**girl**
20.05.2007., 09:20
gadi mi se taj jebeni big brother i smatram da sve natjecatelje prošle i buduće treba streljat zajedno sa voditeljima i svima odgovornima za puštanje takvog sranja na tv
Ne trba zabranit bb nego ovakve glupe komentare
20.05.2007., 10:06
Ma svako ima svoj ukus meni je bb super sad nešto pljujete po njemu a svi vi sigurno znate kad se yameisi popišala u bb kući
zidane21
20.05.2007., 19:03
još jedna glupača isprana mozga
eh dijete,koji si ti razred 5. , 6.??
Lipi_Macan
20.05.2007., 21:50
Ja sam četvrti razred i Duje je moj IdOL. DUJE ISUS! :s
ja sam se prijavila kao undercover.. pa cu malo pisati o tome.. vidjet cemo..
papire su poslali..
Ma svako ima svoj ukus meni je bb super sad nešto pljujete po njemu a svi vi sigurno znate kad se yameisi popišala u bb kući
tko je yameisi?
PARAĐOKA
20.05.2007., 22:02
Ja obožavam big brother.Danijel je kreten kakvog nema.Rekla mi je sestra, on je došao u salon(BBK) u kojem ona radi i stalno je nešto pizdija i bija nestrpljiv. Violeta je tribala pobjediti ili tomislav(jebemu,to je žena zarobljena u muškarcu, ali ipak se najviše od njih sviju trudija ).
a čuj...ako nisi dosad skužila,ovo ti i jeste mjesto gdje se daju komentari,bilo da se nekom sviđali ili ne.
a što se tiče tog big brother,ja mislim da to samo gledaju djeca i sredovječne žene u krizi godina:zubo:
ko bi još normalan uživao gledajući te glupe idiote kak se preseravaju i neznaju šta bi sa sobom.
njima nije dovoljno što su glupi nego još i dođu na televiziju to pokazati.
ispričavam se unaprijed ako sam koga uvrijedila s ovim komentarom,nije mi bila namjera:zubo:
zidane21
20.05.2007., 22:49
a čuj...ako nisi dosad skužila,ovo ti i jeste mjesto gdje se daju komentari,bilo da se nekom sviđali ili ne.
a što se tiče tog big brother,ja mislim da to samo gledaju djeca i sredovječne žene u krizi godina:zubo:
ko bi još normalan uživao gledajući te glupe idiote kak se preseravaju i neznaju šta bi sa sobom.
njima nije dovoljno što su glupi nego još i dođu na televiziju to pokazati.
ispričavam se unaprijed ako sam koga uvrijedila s ovim komentarom,nije mi bila namjera:zubo:
ej ukrala si mi riječi sa tipkovnice:zubo: ,slušajte ženu bb i opčenito cijeli rtl je jedno veliko sranje....
dobro je pa neću moći pratiti ove godine BB :rigo:, ubija....uništi mi nekoliko mjeseci...stalne priče tko je ispao, tko je nominiran i sl.
mirnich :)
21.05.2007., 07:50
ja uvijek gledam ono kad ulaze unutra... ak mi se cine zanimljivi gledam slijedecu i slijedecu itd., dok mi ne dosadi...
oštrilo
21.05.2007., 13:36
Ja sam četvrti razred i Duje je moj IdOL. DUJE ISUS! :s
:bonk: Duje istina :lol: :lol:
minerva1103
21.05.2007., 14:02
Evo pročitala sam par prijašnjih postova. I sjetih se Tomislava. Nisam nešto pratila BB. Zapravo, mogu reći da sam ga izbjegavala. Ali Tomislav mi se jedini činio koliko toliko normalan.
I da, uopće se ne veselim još jednoj sezoni ovoga mučenja.
divlja patka
21.05.2007., 14:49
joj da Tomislav, to je onaj koji je stalno pjevao srce nije kaaaaaamen :lol:
a smiješan tip
Abu Fayed
21.05.2007., 15:03
Jebate, sad sam skuzio da uopce ne znam vise kako su se zvali onaj bahati klinjo i onaj celavi debil lani. Pomoc ljudi, osvjezite mi ove bitne informacije.
DM SIBENIK
21.05.2007., 16:05
Jebate, sad sam skuzio da uopce ne znam vise kako su se zvali onaj bahati klinjo i onaj celavi debil lani. Pomoc ljudi, osvjezite mi ove bitne informacije.
zoran i simon
Ja se divim kako se netko može dati zatočiti toliko dugo vremena, ja bi izdržao možda dan dva, možda tri i onda preko ograde ko onaj mamlaz, kao idem na dinamovu tekmu.:zubo:
Abu Fayed
21.05.2007., 16:08
zoran i simon
Face su mi pred ocima, ali su mi toliko nebitni da zaista nisam znao ni prva slova imena. Jedina face su oni iz prve sezone, za Macinicem se jos rulja okrece kad ga vidi u gradu.
peggy bundy
21.05.2007., 19:51
trebalo bi napravit neki best of big brother, tj. strpat u kuću najveće debile iz proteklih sezona:zubo:
trebalo bi napravit neki best of big brother, tj. strpat u kuću najveće debile iz proteklih sezona:zubo:
nebi svi stali unutra,bilo bi ih previše:rofl:
Malo stopalo
21.05.2007., 22:50
idijoti ili ne, netko od njih na kraju pobere finu lovu. A i ostali dobivaju pare za svaki tjedan proveden u kući (ja mislim, to sam samo čula od mnogih, nemam pojma jel točno). No, u Hrvatskoj smo svi jadni :o (oprostite, ali rijetki imaju plaću da mogu živjeti dostojanstveno). Dakle, bili oni glupi ili ne, boli njih mali pimpek. A da rtlovci traže glupe ljude, naravno da traže. O takvima se piše. ( da prostiš, Sevka promijeni jastučnicu i to je na svim naslovnicama :bljak:) pa to je sve malograđanština. ta sva ekipa u kući će pred kamerama za slavu učiniti sve. nemojmo zaboraviti da je u našoj divnoj zemljici ipak postati slavan i pojaviti se na televiziji vrhunac života.
Abu Fayed
22.05.2007., 09:36
Ajde ti malo stopalo, ne bulazni. Uvijek mi na kuratz idu ovi neki nadobudni "cuvari morala" koji se bave bezopasnim pizdarijama poput Big Brothera. Big Brother je projekt koji zaposljava mnogo ljudi i pokrece veliko obrtanje novca. Zbog toga nasim televizijama zelim sto vise tako gledanih emisija jer od toga drustvo ima samo korist, nitko nema stetu.
idijoti ili ne, netko od njih na kraju pobere finu lovu. A i ostali dobivaju pare za svaki tjedan proveden u kući (ja mislim, to sam samo čula od mnogih, nemam pojma jel točno). No, u Hrvatskoj smo svi jadni :o (oprostite, ali rijetki imaju plaću da mogu živjeti dostojanstveno). Dakle, bili oni glupi ili ne, boli njih mali pimpek. A da rtlovci traže glupe ljude, naravno da traže. O takvima se piše. ( da prostiš, Sevka promijeni jastučnicu i to je na svim naslovnicama :bljak:) pa to je sve malograđanština. ta sva ekipa u kući će pred kamerama za slavu učiniti sve. nemojmo zaboraviti da je u našoj divnoj zemljici ipak postati slavan i pojaviti se na televiziji vrhunac života.
Novci se dobivaju za svaki dan proveden unutra, ako se ne varam.
A to da izgledaju glupo... Čuj, pitanje je može li itko unutra biti vani prikazan kakav doista jest. Oćeš- nećeš, prije ili kasnije prikažu te takvim. Al da ima ljudi kojima ne treba uređivanje- i to je istina.
funkster
22.05.2007., 09:43
Svi su oni prikazani kakvima doista jesu. Ne znam kako bi ih se drukcije moglo prikazati nego takvima kakvi jesu.
Novce dobivaju svi koji su unutra, 150 kn po danu.
Evo što ja mislim o BIG BROTHERU:
:flop: :rigo:
angie stone
22.05.2007., 16:51
Svi su oni prikazani kakvima doista jesu. Ne znam kako bi ih se drukcije moglo prikazati nego takvima kakvi jesu.
Novce dobivaju svi koji su unutra, 150 kn po danu.
to je 1050 kn po tjednu.za 4 tjedna već 4200 kn.kao jedna plaća,a ništa se ne radi
kukurica
22.05.2007., 16:53
to je 1050 kn po tjednu.za 4 tjedna već 4200 kn.kao jedna plaća,a ništa se ne radi
neee krivo misliš...te novce oni zarade svak po tjednu ako izvrše tjedni zadatak...a ne da ih dobiju kad izađu van...
angie stone
22.05.2007., 16:59
neee krivo misliš...te novce oni zarade svak po tjednu ako izvrše tjedni zadatak...a ne da ih dobiju kad izađu van...
aha,e to nisam znala.pa to je ipak pravednije
funkster
22.05.2007., 17:17
Ne, oni dobiju 150 kn na dan bez obzira na zadatke i ono sto se radi u kuci i to dobiju nakon showa. Nikakve novce ne dobiju ako sami odustanu.
Anastasia
22.05.2007., 18:14
mene samo zanima da li će rtl još jednom odraditi big brother onako jeftino, nemaštovito i totalno nekreativno kako je odradio prošlu sezonu.
prošla sezona je bila jako siromašna, a rtl iznimno nekreativan. Imala sam dojam da nemaju ni sredstava, a ni mašte.
funkster
22.05.2007., 18:26
Ne znam kako ce ove sezone odraditi. Prosla je odrazena izvrsno za RTL. Podaci o gledanosti i prodaja ulaza sponzora u kucu govori svoje. Da li je on po tebi kreativno ili nekreativno napravljen to ne zanima onog koji donosi glavne odluke.
spamaster
22.05.2007., 18:42
bjelica :zubo:
ma nas big je krs naspram americkog kojeg sad gledam da to bidite promjrnili bi misljenje
tiger12
16.06.2007., 23:41
Opet to sranje! :rolleyes: :flop: :bljak: :visi:
Alfa69Romeo
17.06.2007., 00:21
mene samo zanima mogu li ove godine uvesti još ružnije cure nego prošlih godina :rolleyes:
Poludjelitulipan
17.06.2007., 02:11
idijoti
:rofl: :rofl: :rofl:
Poludjelitulipan
17.06.2007., 02:18
Ajde ti malo stopalo, ne bulazni. Uvijek mi na kuratz idu ovi neki nadobudni "cuvari morala" koji se bave bezopasnim pizdarijama poput Big Brothera. Big Brother je projekt koji zaposljava mnogo ljudi i pokrece veliko obrtanje novca. Zbog toga nasim televizijama zelim sto vise tako gledanih emisija jer od toga drustvo ima samo korist, nitko nema stetu.
nema štete??!!??!!!
kak kaže narodna, od kretena se radi debila, žele od nas napravit njemce
camundongo
17.06.2007., 03:44
koja je voditeljica ove godine?
cujem da je tatjana juric :(
Flin Stone
17.06.2007., 09:53
Kandidati za voditelje su Antonija Blaće, Tatjana Jurić i Vanja Halilović. Gotovo je sigurno da će vani biti Renata Sopek i Boris Mirković.
The White Rabbit
18.06.2007., 13:24
isus:rofl: samo ne ovo halilović čudovište:bljak:
Ja zbilja ne znam koji to ljudi prate bb? :zubo: :zubo:
btw... uspješno sam zaboravio sve likove ikad :s
The White Rabbit
18.06.2007., 14:03
Ja zbilja ne znam koji to ljudi prate bb? :zubo: :zubo:
btw... uspješno sam zaboravio sve likove ikad :s
1. svi:rofl:
2. i ja, al se veselim da stižu friške žrtve. :zubo:
HappyBirthday
18.06.2007., 14:40
Kandidati za voditelje su Antonija Blaće, Tatjana Jurić i Vanja Halilović. Gotovo je sigurno da će vani biti Renata Sopek i Boris Mirković.
BB sam pratila tu i tamo....... al ak bude halilovicka:flop: , šaaaaaaaaaaltammmm kanal:mad: ..... no way...:mad:
Flin Stone
18.06.2007., 20:06
Najvjerojatnije će ga voditi Antonija.
Ovo s gledanjem BB-a su svi govorili i prošle godine, pa su ga na kraju opet svi pratili.
castor8
18.06.2007., 22:50
ma di su halilovicku iskopali? pa ta zena je stvorena za blesimetar,kako bi ona vodila emisiju uzivo :eek:
ja mislim da bi svi zaspali kad bi Halilovićka to vodila :zzz:
Ima štetu,već se vidi :zubo:
Ima puno pametnijih stvari nego biti voajer i gledat tuđi život ak već nemaš svog.A gledat ljude kako sjede i leže i za niš dobivaju novce stvarno mi se gadi. A najgore od svega što nemreš pročitat novine ili okrenuti neku internet stranicu a da novinari ne pišu: BB ovo, BB ono.Pa ako netko gleda to smeće neka gleda a onaj ko neće ne traba ga bombardirati s tim.Još samo fali da zovu na telefon. A ako netko gleda BB samo da vidi tko će se posexat s kim, više ćete vidjet odlaskom u videoteku ili se pretplatit na satelitsku. Sexa ko u priči.
The White Rabbit
19.06.2007., 09:27
Ima štetu,već se vidi :zubo:
A ako netko gleda BB samo da vidi tko će se posexat s kim, više ćete vidjet odlaskom u videoteku ili se pretplatit na satelitsku. Sexa ko u priči.
:rofl: :rofl: ovo je i meni preglupo, svi čekaju kada će se netko pojebat, nevjerojatno, nemoš jednostavno vjerovati. :rofl:
Ja hoću da se svađaju.:zubo: Baš mi se gleda loš prc, moš mislit, al dobar catfight, ili tako nešto, to je već zanimljivije.:D
Flin Stone
19.06.2007., 09:49
Halilovićka neće SIGURNO voditi BB. Tatjana možda dolazi u obzir zbog onog tipa koji je počeo voditi Exploziv.
Sexa ko u priči.
Ovo stoji :top:
Jebu gledatelje u (ne)zdrav mozak od početka do kraja. :D
Lipi_Macan
19.06.2007., 20:36
Do kad su prijave?
Magaratz
20.06.2007., 09:11
Big Brother kao Show uopste nije los......samo sto je u Produkcijskom timu Gomila nesposobnjakovica na celu sa Janom Stedulom......koji u zivotu nista vise od Gicka Prasica nije producirao(ako je i to).......U Italiji Grande Fratella prati skoro cijela drzava......Show ulazi sad u Osmu Sezonu....nagrada je 1.000 000 EURA za 99 dana provedenih u kuci koja je vise nego luksuzna.....uporediti ovu i Kucu iz BB3 je smjesno.....Imaju veliko dvoriste teretanu Zatvoreni Bazen.....ma uzitak je tamo biti.....
Big Brother kao Show uopste nije los......samo sto je u Produkcijskom timu Gomila nesposobnjakovica na celu sa Janom Stedulom......koji u zivotu nista vise od Gicka Prasica nije producirao(ako je i to).......U Italiji Grande Fratella prati skoro cijela drzava......Show ulazi sad u Osmu Sezonu....nagrada je 1.000 000 EURA za 99 dana provedenih u kuci koja je vise nego luksuzna.....uporediti ovu i Kucu iz BB3 je smjesno.....Imaju veliko dvoriste teretanu Zatvoreni Bazen.....ma uzitak je tamo biti.....
Istina. Naš BB je nula prema Grande fratellu, mogli bi se malo na njih ugledat. :D Gledala sam ovu zadnju sezonu GF - Talijani od toga stvarno naprave odličan show, a tjedne emisije su im vrlo zanimljive i pune iznenađenja. Kod nas je vrhunac iznenađenja tko će ispast iz kuće i hoće li izvršiti tjedni zadatak. :rolleyes:
Magaratz
20.06.2007., 11:12
recimo ja bi posle ovog BB-a naravio ljetnji 6 7 I 8 mjesec gdje bi stavio Finaliste iz Prva 4 Big Brother-a....i tako zaokruzio ovu pricu a poceo sa nekom novom koncepcijiom....kao sto su radili Britanci......oni do sad imaj ukupno 12 sezona....4 vip .....i dobri su....
Znaci posle ovoga bi bilo dobro vratit u kucu!
BB1
1.Sasu
2.Zdravka
3.Alena
4.Marinu
BB2
1.Hamdiju
2.Dacu
3.Matka
4.Ivana
BB3
1.Danijela
2.Tomislava
3.Yameisy
4.Tanju ;)
BB4
1.???
2.???
3.???
4.???
Jesi li ti neki turbomazohist?
Ti bi opet ove gledao? :horor: :križa se lijevom i desnom:
Garfield2
27.06.2007., 23:05
Koliko dana će biti ove sezone
Vespazijan
27.06.2007., 23:43
101 dan u kuci i tjedan dana na veceri za 5
Mago de Umago
27.06.2007., 23:51
Sta ce ovaj put izmisliti?
Bio je cigan,pa kubanka...ovaj put ce 100% staviti neku pederčinu...
Randall Flagg
28.06.2007., 01:26
Pa bio je već peder, Tomo :cool:
The White Rabbit
28.06.2007., 09:00
Znaci posle ovoga bi bilo dobro vratit u kucu!
BB1
1.Sasu
2.Zdravka
3.Alena
4.Marinu
BB2
1.Hamdiju
2.Dacu
3.Matka
4.Ivana
BB3
1.Danijela
2.Tomislava
3.Yameisy
4.Tanju ;)
BB4
1.???
2.???
3.???
4.???
ae ti se zajebavaš ne? Taman mi se treba kreveljiti onaj krele fufljavi Saša? s pola mozga..taj ima i neku svoju emisiju čak:rofl: Hamdija, isuseibožemesačuvaj FUJ, i još plus Ivan:rofl: Uh više od pola ostalih se niti ne sjećam:rofl:
treba staviti nutra neke bijesne, a ne slinave "dobre" dosadnjakoviće.
The White Rabbit
28.06.2007., 09:01
Sta ce ovaj put izmisliti?
Bio je cigan,pa kubanka...ovaj put ce 100% staviti neku pederčinu...
sad će stavit popa pedofila.:D
funkster
28.06.2007., 09:07
Ove godine Miso Kovac ulazi u kucu :eek:
lunitic
28.06.2007., 09:20
:bonk: :bonk: :bonk: :bonk: :clint:
Mago de Umago
28.06.2007., 12:05
Pa bio je već peder, Tomo :cool:
To se ne racuna...on navodno nije peder...makar je 100%...;)
sad će stavit popa pedofila.:D
Ne bi se cudio...:cool:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
SIDONYA
28.06.2007., 13:25
tko se uopće sjeća svih stanara BBa???
svi kao žele biti poslije otkriveni i proslaviti se a na kraju završe radeći u buticima ........moš mislit zvijezda......
SIDONYA
28.06.2007., 13:26
:rofl: :rofl: :rofl: :s :s :s
passionfan
28.06.2007., 18:13
Jel itko od vas bio na castingu za ovu godinu?
Flin Stone
28.06.2007., 18:33
Uvijek imamo drukčije od ostalih. Bila je Kubanka, Cigo, djevojče s Čiova koje je vidjelo vanzemaljce, najgluplje stanare, a ove godine je to Josip Katalenić. Navodno i Mirna Berend ulazi. Pozvat će je na kavu 100 %.
coolio008
29.06.2007., 17:19
jan štedul više nije na rtl-u, dakle on više nije producent bb-ja.
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,3,17,stedul_rtl,66856.jl
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,3,20,stedul_rtl,67219.jl
angel_player
29.06.2007., 21:23
jan štedul više nije na rtl-u, dakle on više nije producent bb-ja.
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,3,17,stedul_rtl,66856.jl
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,3,20,stedul_rtl,67219.jl
mislis da ce se nesto znacajnije promjenit ?? :rolleyes:
marina_tha
30.06.2007., 16:13
meni su dobri bili oni sažeci petkom. virovatno ću i iduće sezone gledat te sažetke.
iva_556
01.07.2007., 23:41
ja gledam bb samo kad zelim puknut od smijeha!!!!!!!!!
signs of a struggle
02.07.2007., 00:03
BB je sranje, svi to znamo, ali opet ćemo svi gledati jer, ako ništa drugo, uz jutarnju kavu je baš lijepo porazgovarati o tome kako se prema pokretima ispod plahte moglo zaključiti da je onaj sigurno dodirnuo na tren lijevu nogu svoje sustanarke iznad koljena...
Mislim da će ove godine kriteriji za odabir ljudi koji će ući u kuću biti: apsolutno opće neznanje na svim razinama ali istovremeno uvjerenost tih osoba da znaju sve, ljepuškasti mladi ljudi skloni egzibicionizmu, istospolnoj ljubavi, animalnom seksu i svemu drugom što je srcu drago, tražit će se jedan ortodoksni vjernik, nifomanka, vegetarijanac, borac za prava kokoši, pura i gusaka, još jedna nimfomanka, krivolovac, tražitelj azila, hermafrodit...
Naravno da će biti i gostiju - uvijek vrckava Danijela zabavljat će ukućane svojim glasovnim mogućnostima i plesom i još jednom cijeloj naciji objasniti kako, zašto i kada će se ili neće udati za Grašu, predizborna je godina, možda i Kirin sav svoj talent u punom sjaju iskaže baš u BB-u, Ljubica Lalić je slatka, mogla bi i ona...
Voditeljica? Vlatka Pokos...kolko je dobra voditeljica, pjevačica, pomajka, supruga i slično ne znam...al znam da joj treba love...ja glasam za nju....
Uglavnom...da skratim....jedva čekam...:zubo:
Ocekujem svekoliki doprinos ljudskom znanju uopce, koji ce rezultirati novim sveskom enciklopedije 'britanika'.:)
Za odabir stanara ove godine trebali bi se inspirirati serijom ''Reži me''.
I tako, bilo bi fino vidjeti čovjeka koji si želi odrezati zdravu nogu, tipa koji mijenja curu za auto :D, istetoviranog mafijaša, tipa koji si da napraviti cice kako bi bolje shvatio žene, transića koji nateže sina svog ljubavnika itd itd. :D
marina_tha
02.07.2007., 11:24
još u bb nije bio niti jedan iskonski zao stanar.
The White Rabbit
02.07.2007., 13:41
još u bb nije bio niti jedan iskonski zao stanar.
kak znaš:rofl:
aktovka
02.07.2007., 14:16
Jedva cekam cetvrtu sezonu. :cerek:
marina_tha
02.07.2007., 14:16
kak znaš:rofl:
bilo je neosvještenih sebičnjaka (tipa tanja) i sl. al još nije bilo nikoga koji je baš ono zagorčava život svima. npr. u američkom bbu i njemačkom uvik stave takvog jednog terminatora, a odi su svi tolerantni, kuže se, razumiju, ispričavaju se nakon ispada ... daj molin te. ja oću da stave nekog ono da svaki put kad se pojavi u kadru da ti se učini da čuješ početne taktove od eye of the tiger u glavi.
ja oću da stave nekog ono da svaki put kad se pojavi u kadru da ti se učini da čuješ početne taktove od eye of the tiger u glavi.
Može, ali ja bi ovo boldano zamjenio sa Carmina Burana :E
The White Rabbit
02.07.2007., 14:41
bilo je neosvještenih sebičnjaka (tipa tanja) i sl. al još nije bilo nikoga koji je baš ono zagorčava život svima. npr. u američkom bbu i njemačkom uvik stave takvog jednog terminatora, a odi su svi tolerantni, kuže se, razumiju, ispričavaju se nakon ispada ... daj molin te. ja oću da stave nekog ono da svaki put kad se pojavi u kadru da ti se učini da čuješ početne taktove od eye of the tiger u glavi.
a vidi, nije problem samo u njima. prošle sezone je bio psiho Simon, koji bi, da je ostao (za što sam ja bila) nekoga garant zašaketao, ali je onda svekoliko pučanstvo navalilo da baš on mora van, pa smo nadalje gledali one dosadnjakoviće kako se prekenjavaju.
Sami smo si krivi, jer sve psihopate pobacamo van odmah na početku, a onda svi drelje i pizde kako je dosadno.
Da onak, jako me zanima kak se ona debela polu jebe s onim blesavcem...ja bi malo drugačije akcije. :D
marina_tha
02.07.2007., 14:48
a vidi, nije problem samo u njima. prošle sezone je bio psiho Simon, koji bi, da je ostao (za što sam ja bila) nekoga garant zašaketao, ali je onda svekoliko pučanstvo navalilo da baš on mora van, pa smo nadalje gledali one dosadnjakoviće kako se prekenjavaju.
Sami smo si krivi, jer sve psihopate pobacamo van odmah na početku, a onda svi drelje i pizde kako je dosadno.
Da onak, jako me zanima kak se ona debela polu jebe s onim blesavcem...ja bi malo drugačije akcije. :D
apsolutno se slažem iako sam ja daleko od toga da neki sotona mora pobjedit kako se ne bi kriva poruka odaslala naciji al mora ga se zadržat do finala pod svaku cijenu. makar antonija blaće morala pod prijetnjom otkaza glasat za tako nekog 24/7
jos vecu kolicinu idiotizma
daj se ti kandidiraj pa da vidimo sise.
soundvision
11.08.2007., 22:00
i kad na kraju kreće big brother na RTL-u? ništa još ne reklamiraju ... :confused:
Ja ću, kao i lani, sigurno odgledat ulazak u kuću :D
To mi je uvijek zanimljivo.
Kasnije tko zna.
Možda ću pratiti kao što sam pratila onu u Dujino doba, a možda i neću, kao što nisam onu prošlu.
Flin Stone
11.08.2007., 22:08
Hoće li ova sezona biti gledana kao prošla?
Prošla je ponovila uspjeh prve sezone.
fascinira me kako nešto tako glupo može opstati na tv,ali toga ima više recimo sudnica, tko normalan može gledat takvo smeće to mi nikad neće biti jasno
ja mogu gledati takvo smeče jer mi je dosadno a i dobro se nasmijati budalama tipa hrvatsku padeži a,e,i,o,u ......
ja mogu gledati takvo smeče jer mi je dosadno a i dobro se nasmijati budalama tipa hrvatsku padeži a,e,i,o,u ......
Vidiš da nisi ništa naučio prošle godine od tog smeća. Padeži su: ja, ti, on, ona, mi, vi, oni!!!!! :zubo:
a ti si glup ko kurac . Znam ja koji su padeži nego sam reko ono što je violeta izjavila...tako da nemoj tu govoriti sranja ako ne razumiješ što sam napisao .Time dokazuješ da si spreman da uđeš u kuću...što sam napisao
a ti si glup ko kurac . Znam ja koji su padeži nego sam reko ono što je violeta izjavila...tako da nemoj tu govoriti sranja ako ne razumiješ što sam napisao .Time dokazuješ da si spreman da uđeš u kuću...što sam napisao
Hej, nema potrebe za vrijeđanjem. :mad: Razumijem što si napisao i koliko se ja sjećam, ona je rekla da su padeži ja, ti, on.... a ne a, e, i, o, u!!! Ispravi me ako griješim! Mislim da ti mene nisi razumio!
Naravno da znam koji su padeži, još tamo od petog osnovne.
ovaj put neću gledati uopće....:D
Hej, nema potrebe za vrijeđanjem. :mad: Razumijem što si napisao i koliko se ja sjećam, ona je rekla da su padeži ja, ti, on.... a ne a, e, i, o, u!!! Ispravi me ako griješim! Mislim da ti mene nisi razumio!
Naravno da znam koji su padeži, još tamo od petog osnovne.
ispravljam te jer je ona rekla da su padeži a,e,i,o,u
castor8
12.08.2007., 12:07
7.9. pocinje.
Evo bas citam, pise da ce u ovoj sezoni ic na sistem poveznica, kao sto je u Italiji bilo u cetvrtoj sezoni, ubacili su mislim oca i kcer koji ne pricaju 10 godina i te fore
meni osobno je to bezveze :rolleyes:
stvarno ? ajme opet sranje , svaki dan će netko trebati psihijatra pa cmizdriti....gluposti
soundvision
12.08.2007., 13:26
Castor gdje to čitaš? :confused:
FatalERROR
12.08.2007., 14:19
Taj BB treba ukinuti, šaka jada
registriranikor1§nik
12.08.2007., 14:23
zlatna?
lani su išli do kraja, a sad su došli do zlata?
svašta!
registriranikor1§nik
12.08.2007., 14:24
ja gledam bb samo kad zelim puknut od smijeha!!!!!!!!!
Na žalost nije ni smiješno više.
Kojeg datuma će počet BB gold, ( vjerovatno 2.9.)
soundvision
12.08.2007., 15:25
Himnu 4. sezone big brothera i ove godine pjeva Colonia :)
Vincent V
12.08.2007., 15:48
2 BBB-a
2 skinhredasa
2 gaya
2 studentice prava
2 lezbijke
2 nifomanke
soundvision
12.08.2007., 16:20
2 BBB-a
2 skinhredasa
2 gaya
2 studentice prava
2 lezbijke
2 nifomanke
Hm, ja bi malo to izmjenio jer je očito da bi se skinheadsi i BBB-i skompali, sprijateljili bi se i gay-evi sa lezbijkama, kao i studentice prava sa nimfomankama.
MUŠKI:
1 skinheads (BBB-ovac)
1 šminkerčić (Hajdukovac)
1 domovinski branitelj oboljeli od PTSP-a
1 peder
1 okorijeli HDZ-ovac i vjerski fanatik (ala Matko iz druge sezone)
1 Srbin ( i to da ima tipično srpsko ime i prezime, recimo "Stevo Milošević", i da priča na ekavštini)
ŽENSKI:
1 studentica prava
1 lezba
2 prostitutke
1 osoba koja ne zna niti trunka hrvatski i engleski
1 Sandra Dabo
http://www.youtube.com/watch?v=OHnNuo78RIM&mode=related&search=
Vincent V
13.08.2007., 10:03
Hm, ja bi malo to izmjenio jer je očito da bi se skinheadsi i BBB-i skompali, sprijateljili bi se i gay-evi sa lezbijkama, kao i studentice prava sa nimfomankama.
MUŠKI:
1 skinheads (BBB-ovac)
1 peder
1 Srbin ( i to da ima tipično srpsko ime i prezime, recimo "Stevo Milošević", i da priča na ekavštini)
ŽENSKI:
1 studentica prava
1 lezba
2 prostitutke
1 Sandra Dabo
Slažem se, u prvom obliku sam stavio umjesto dvije studentice prava, dvije ličke srpkinje al sam pobrisao da nebi ispalo politički nekorektno al si pameta/na pa si skužiloda bez toga neide. Možda umjesto BBB-a, stavit dva torcidaša....I da, jednu žensku ala ona luda Ana Lučić, od Mladena Švarca žena..
Flin Stone
13.08.2007., 10:34
BB počinje 7.9., ja uvijek pogledam prvu da vidim kandidate i kako je show ispao.
soundvision
13.08.2007., 12:59
BB počinje 7.9.,
odakle ti ta informacija? :confused:
I zašto moderatori ne otključaju BIG BROTHER podforum?
Slažem se, u prvom obliku sam stavio umjesto dvije studentice prava, dvije ličke srpkinje al sam pobrisao da nebi ispalo politički nekorektno al si pameta/na pa si skužiloda bez toga neide. Možda umjesto BBB-a, stavit dva torcidaša....I da, jednu žensku ala ona luda Ana Lučić, od Mladena Švarca žena..
a Sandru Dabo?
ona bi napravila vrhunski show :zubo:
_Mia_ =)
13.08.2007., 13:11
počinje 7.9, pisalo u 24 sata.
navodno će staviti kandidate koji se poznaju otprije, ali se ne podnose...
ili npr. tatu i kčer koji ne razgovaraju godinama...
samo ne znam kako će to izvest:rolleyes:
coolio008
13.08.2007., 14:09
http://www.24sata.hr/index.php?cmd=show_clanak&tekst_id=25611&context=naslovnica&web_page_id=main_page_show
passionfan
13.08.2007., 17:14
To mi je glupo, te poveznice
Flin Stone
13.08.2007., 18:31
Bezveze je to s ovima koji se poznaju... A šta nisu u prvoj sezoni rekli da se to ne smije? Možda da bude ovih stranih državljana?
PARAĐOKA
13.08.2007., 19:22
meni je bb super.gledam svaku sezonu(mater ispali sa mnom svake večeri u 20:00 kada treba biti bb).meni je show dobar,no ipak sam razočaran što je pobijedio hamdija(ne zato što je rom,nego zato što izjavljuje da ne može kupiti curi koja ga je prijavila auto,a kasnije radi dva kafića) i danijel(lijen je,glup.žao mi je što nije pobijedila violeta,tomislav ili nikša).
_Mia_ =)
13.08.2007., 20:22
Bezveze je to s ovima koji se poznaju... A šta nisu u prvoj sezoni rekli da se to ne smije? Možda da bude ovih stranih državljana?
ma smije se :top: , to su oni dobili ideju od ovih stranih televizija, kod njih su večinom u 4. sezoni stavljali ljude koji se znaju zajedno u kuću...
a i već su bile lana & hana koje su se znale otprije...
meni je baš kul ta ideja, bit će zanimljivije samo ne znam kako će naći ljude koji će na to pristati, da budu u kući s nekim koga mrze...:confused:
PARAĐOKA
13.08.2007., 22:20
ma smije se :top: , to su oni dobili ideju od ovih stranih televizija, kod njih su večinom u 4. sezoni stavljali ljude koji se znaju zajedno u kuću...
a i već su bile lana & hana koje su se znale otprije...
meni je baš kul ta ideja, bit će zanimljivije samo ne znam kako će naći ljude koji će na to pristati, da budu u kući s nekim koga mrze...:confused:
1500000 KN je dovoljan razlog...barem nekome.
Flin Stone
13.08.2007., 23:34
Vidiš, suparnice su OK...
Ali meni se više sviđa da je BB strog, da im daju neku zanimaciju itd.
MUŠKI:
1 skinheads (BBB-ovac)
1 peder
ŽENSKI:
1 studentica prava
1 lezba
2 prostitutke
1 Sandra Dabo
haha! to bi bilo genijalno
_Mia_ =)
14.08.2007., 01:35
MUŠKI:
1 skinheads (BBB-ovac)
1 peder
ŽENSKI:
1 studentica prava
1 lezba
2 prostitutke
1 Sandra Dabo
:top: to bi sigurno gledala... a ne ono sranje... jbt. stave 5 istih plavuša/šminkerica koje ne razlikujem prva 2 tjedna , a muški još gori...
jedini zanimljiviji kandidati su bili yamejsi(samo zato jer nije iz hr.), kristina, ona sanja čelava, krešo...
i ne znam tko još... stvarno bi trebali promijeniti tip stanara, stavit unutra ljude koji bi radili sranja a ne se samo izležavali cijeli dan i zujili :rolleyes:
$Hottie$
14.08.2007., 10:20
gledam svake godine, pa ću i ove..ne očekujem ništa..osim novih glupana, iako ne vjerujem da će neko nadmašiti Tanju..
i..da..Sandru Dabo triba svakako stavit unutri..:rofl:
[QUOTE=_Mia_ =);9716931jedini zanimljiviji kandidati su bili yamejsi(samo zato jer nije iz hr.), kristina, ona sanja čelava, krešo...[/QUOTE]
e, yamejsi zivi u porecu... (ja takoder)! vidio sam ju par puta... jako je simpaticna i rekla je da je svi zapitkuju sta se dogodilo sa njom i Sajmonom. jakooo je niska...
$Hottie$
15.08.2007., 00:39
joj da..ona i Sajmon..
PARAĐOKA
15.08.2007., 13:49
joj da..ona i Sajmon..
ne želim soliti pamet,ali nije li se on zvao simon(agresivni čelavac).čitao sam u 24 sata ima nekoliko tjedana da je nešto pretukao curu li šta već...
Baya_Rober
15.08.2007., 14:48
jeste ali ga kubanka prekrsti u Sajmon
PARAĐOKA
15.08.2007., 15:35
jeste ali ga kubanka prekrsti u Sajmon
aha,sorry
sajmon je idiot :D
sajmon, nemoj me tuć :)
Hakunamatata
17.08.2007., 01:32
E a jel se cuje nesto o toj kubanki sada, di je ona, jel se obogatila ? :rofl:
_Mia_ =)
17.08.2007., 02:08
brijem da još radi u kafiću, ko i ostali nije ništa dobila od showa ( osim antonije i pobjednika naravno)
Taj BB je stvarno dosadan, ne mozes pobjec od njega, ne gledam to al ne mozes nikako izbjec. Bilo bi zanimljivije kad bi ih jednostavno ubili kad ih izbace iz kuce i onda publika bira nacin tipa puska, motorka, napalm, pirane/morski psi itd.
Kad pocinje i kakve novosti nam spremaju ove godine??
dr. van Nostrand
17.08.2007., 18:05
:flop: ne daj bože većeg zla:E
Pa nije baš tko loše kad nema niš drugo na tv-u gledaš druge budale kako se glupiraju.
dr. van Nostrand
17.08.2007., 21:21
Pa nije baš tko loše kad nema niš drugo na tv-u gledaš druge budale kako se glupiraju.
ako nema niš drugo na tv-u onda ugasiš isti, puno bolje nego gledat te budale kako se glupiraju
barem mi nije dosadno a ionako se dobre serije počinju poslje 22....
frikusha
17.08.2007., 22:37
iz pouzdanih izvora znam da ce zenska pobijedit ove godine.. plavusa neka. tak da cim vidite tu neku plavusu, brzo u kladionicu i stavi lovu na nju :mig:
nadam se da ce bit jos bisera poput yamejsi, TANJE!!!, lee, simona.. ah, svi su bili tako.... glupi :Snajper:
Flin Stone
17.08.2007., 23:30
Da, već se sad zna pobjednik :rolleyes: Mislim da bi žena mogla pobijediti... Ove godine najavljuju najbolji BB do sada. Pa da vidimo...
Ove godine najavljuju najbolji BB do sada. Pa da vidimo...
kao i uvijek.
alo oćemo dobiti podforum BB ?
extreme
18.08.2007., 23:02
Taj BB je stvarno dosadan, ne mozes pobjec od njega, ne gledam to al ne mozes nikako izbjec. Bilo bi zanimljivije kad bi ih jednostavno ubili kad ih izbace iz kuce i onda publika bira nacin tipa puska, motorka, napalm, pirane/morski psi itd.
:lol: :lol: :lol:
Baya_Rober
18.08.2007., 23:21
svi ovi sto pljuju su big fans of bigy
brijem da još radi u kafiću, ko i ostali nije ništa dobila od showa ( osim antonije i pobjednika naravno)
dobar avatar!
ja sam prije dvije godine imao na istu šemu!
extreme
19.08.2007., 10:51
sjećam se da sam vidjela onu egle-megle-kak se već zvala - da radi u briko centru.
poslije je u novinama pisalo da je sretno nezposlena :rofl: i da uživa u slobodnom vremenu...:lol:
da, moš mislit...
šta je to bricko centar!?
marina_93
19.08.2007., 21:19
nešto najgluplje na televiziji da bar to ukinu
Jedva čekam BB4. Prvu epizodu pogotovo jer onda većina osjeća nelagodu zbog kamera.. a ja volim gledat glupe ljude u nelagodnim situacijama. :))))
Nadam se da će opet biti neka Lea u kući. <3
_Mia_ =)
19.08.2007., 22:12
dobar avatar!
ja sam prije dvije godine imao na istu šemu!
Hvala :kiss:
_Mia_ =)
19.08.2007., 22:16
sjećam se da sam vidjela onu egle-megle-kak se već zvala - da radi u briko centru.
poslije je u novinama pisalo da je sretno nezposlena :rofl: i da uživa u slobodnom vremenu...:lol:
da, moš mislit...
omg... trebalo mi je sto godina da se sjetim ko je ona... hh :rofl:
i neki dan mi legica spomene nekog igora isto iz bb-a, nisam se mogla sjetit da me ubiješ... to je onaj ćelavi lik ili...:confused: kontam si da ću ove pamtit još kraće ( osim jamejsi, lee, TANJE, saše )
_Mia_ =)
19.08.2007., 22:18
Nadam se da će opet biti neka Lea u kući. <3
i još jedna tanja da bude zabavnije... :rofl:
i još jedna tanja da bude zabavnije... :rofl:
Naravno. I nova Tanja može.. :s :rofl: A može i još pokoji bjesni Simon :E :rofl: sve samo da bude kaos. :s KAOS = :cerek:
Kad pocinje ovo cudo?
Vjerojatno sad početkom devetog.. :S
FatalERROR
19.08.2007., 22:27
Moj bože, kak to sranje možete gledati:flop:
^baš zato što je sranje. :)))))
Moj bože, kak to sranje možete gledati:flop:
ako ti smeta odiđi na drugi topic i okrenu na novu , hrt ili šta već....;)
$Hottie$
20.08.2007., 00:48
da da...još jedan Simon obavezno.."ja i ti sami, buraz..ja i ti sami" :rofl: :lol:
Jel neko zna novosti za ovu sezonu?
marsian
20.08.2007., 09:20
Kad ce napraviti onu special sezonu, sa prijasnjim sudionicima? Ja bi Leu i onu Marinu iz prve sezone!
The White Rabbit
20.08.2007., 10:16
da da...još jedan Simon obavezno.."ja i ti sami, buraz..ja i ti sami" :rofl: :lol:
:rofl: daa, da! Još takvim bjesomučnih likova. Samo ne kužim, mi što u to buljimo, te takve zabavne manijake izbacimo prve:confused: , pojma nemam zašto, onda na kraju ostane hrpa nekih šmizlavih cendravaca, koji samo plaze po kaučima, i kurac od ovce, nema se više šta gledat.:mad:
iz pouzdanih izvora znam da ce zenska pobijedit ove godine.. plavusa neka. tak da cim vidite tu neku plavusu, brzo u kladionicu i stavi lovu na nju :mig:
Cuo sam za jednu takvu... samo ne znam hoće li ući odmah ili je rezerva...
extreme
20.08.2007., 11:21
šta je to bricko centar!?
ne bricko, nego briko..
veliki trgovački centar dje se prodaje sve za kuću: namještaj, vaze, cve vrste cvijeća, zemlje i lončanica...
extreme
20.08.2007., 11:22
omg... trebalo mi je sto godina da se sjetim ko je ona... hh :rofl:
i neki dan mi legica spomene nekog igora isto iz bb-a, nisam se mogla sjetit da me ubiješ... to je onaj ćelavi lik ili...:confused: kontam si da ću ove pamtit još kraće ( osim jamejsi, lee, TANJE, saše )
ma koji igor... :misli.
u kojoj je on sezoni bio? podsjetite me.... stvarno ga se ne sjećam...
extreme
20.08.2007., 11:23
JA bih Svizca nazad!
e ja bih sašu...
svaka čast svima, al kad saša počne razbijat po kući-nema mu ravnog....
ma koji igor... :misli.
u kojoj je on sezoni bio? podsjetite me.... stvarno ga se ne sjećam...
Druga sezona, visok,ćelav, sve žive medije i bb-ovce pozvao na slavlje svojih zaruka (ili vjenčanja:confused: )
Dario378
20.08.2007., 12:01
neeeeee vise nece bit dobroga nis na rtl svaki dan cemo morat gledat taj krebilizam
$Hottie$
20.08.2007., 12:19
Druga sezona, visok,ćelav, sve žive medije i bb-ovce pozvao na slavlje svojih zaruka (ili vjenčanja:confused: )
a daaa...to je onaj šta je pa sa stolicom u bazen:rofl:
ja bi Lanu i Sanju iz druge sezone:zubo: :zubo:
ja bi Lanu i Sanju iz druge sezone:zubo: :zubo:
Sad sam se sjetio kad se Sanja deračila kad je brankica otišla... i onda kad je lana otišla...:lol: :lol: :lol:
Juugoya
20.08.2007., 13:21
mislim da je gledanje big brothera gubljenje vremena na proučavanje tuđih života, svađa i privatnosti. skroz je dosadno (meni), a ljudi u toj kući nisu baš skroz bistri (pitam se di ih nađu). eto... to je moje mišljenje o tome a oni kojima je to zanimljivo nek se sam zabavljaju.
soundvision
20.08.2007., 16:21
Evo što sam našo na RTL-ovoj stranici, ... jedite raffaelo i uđite u big brother kuću ko zlatni stanar :zubo:
http://www.rtl.hr/repository/images/variations/8ac6e73833edeb6afd2c4b391354b5d2_large.jpg
BIG BROTHER
NATJECANJE ZA "ZLATNU ULAZNICU" PRAVILA I UVJETI ZA SUDJELOVANJE
1. RTL Hrvatska d.o.o. (RTL) organizira natjecanje za "Zlatnu ulaznicu" u suradnji s Ferrero d.o.o. (Ferrero) kao jednim od sponzora Big Brother show-a.
2. Natjecanje za "Zlatnu Ulaznicu" namijenjeno je potrošačima Raffaello proizvoda i obožavateljima Big Brother show-a.
3. Kako biste sudjelovali u natjecanju za "Zlatnu Ulaznicu", trebate kupiti Raffaello pakiranje od 200 g. koje na sebi ima posebnu naljepnicu "Big Brother".
4. 100 "Zlatnih Ulaznica" nalazi se unutar 100 Raffaello 200g pakiranja.
5. Svaka "Zlatna Ulaznica" ima svoj jedinstveni kod na poleđini, koji se sastoji od 3 slova i 3 znamenke.
6. Tko pronađe "Zlatnu Ulaznicu" unutar Raffaello pakiranja, treba nazvati broj 060 505 500 (3,40 kn/min; mob: 4,20 kn/min) i ostaviti sve potrebne podatke (ime, prezime, broj telefona, kod sa "Zlatne ulaznice")
7. Ostavljajući podatke, sudionici daju svoj pristanak da ih RTL ima pravo koristiti u svrhu identifikacije pozivatelja i istovremeno prihvaćaju pravila i uvjete za sudjelovanje u natjecanju za "Zlatnu ulaznicu".
8. Uvjeti koje vlasnici "Zlatnih ulaznica" moraju ispuniti kako bi ostvarili pravo na sudjelovanje u natjecanju su: - moraju biti državljani Republike Hrvatske i - moraju biti stariji od 18 godina.
9. Pravo sudjelovanja u natjecanju za "Zlatnu ulaznicu" nemaju zaposlenici RTL-a i Ferrero-a, kao i članovi njihovih užih obitelji.
10. Prijava pronađenih "Zlatnih ulaznica" na gore spomenuti broj telefona traje do 05. Listopada 2007. (petak).
11. U razdoblju od 06. do 19. Listopada 2007., RTL će prikupiti podatke o registriranim pozivima vlasnika "Zlatnih ulaznica" i započeti sa selekcijskim procesom.
12. RTL će izabrati one kandidate koji su potencijalni budući stanari i oni će ući u posljednji krug selekcije.
13. RTL će izabrati kandidata prema vlastitoj diskrecijskoj ocjeni.
14. RTL zadržava pravo ne izabrati niti jednog od registriranih kandidata.
15. Samo jedan od 100 vlasnika "Zlatne ulaznice" postat će "Zlatni stanar" Big Brother kuće.
16. Ostali kandidati koji nisu odabrani za "Zlatnog stanara" nemaju pravo potraživati bilo kakvu nagradu od strane RTL-a.
17. "Zlatni stanar" će ući u Big Brother kuću 19. Listopada 2007. (petak)
osoba_a
20.08.2007., 16:45
bio je zadatak sa zlatnom ulaznicom u BB2006 u Engleskoj, 20 il tak nes najsretnijih je bilo spremno za ulazak u kucu i onda su ukucani izvlacili nesto slicno lotu, odnosno kuglicu sa brojem, usla zenska koja je imala taj broj, imala svu zlatnu odjecu i posebnu spavacu sobu sa zlatnim krevetom, zlatno kupatilo sa zlatnom wc soljom, i oni su 7 dana morali da pjevaju himnu toj zeni kao ona je njihova gospodarica i sl. da je postuju, paze, maze a ona zauzvrat nominirala dvoje (jedina imala pravo nominacije). Nesto slicno je bilo i u Velikom Bratu u Srbiji, s tim da nije bilo zlatnih ulaznica vec odredjena ukucanka.
MisterNo
20.08.2007., 17:48
Jel neko zna novosti za ovu sezonu?
znam ja....
pobjednik nadolazece sezone ce biti stanoviti Drazen iz Nasica, gey mladic, konobar po zanimanju....
please, no PM!
cerberus
20.08.2007., 18:51
Ma Big Brother je sranje koje bi trebalo ukinuti. To nije ništ drugo nego voajerističko zadovoljavanje masa. Kapitalističko smeće koje se prezentira k neki fenomen našeg doba i sl. gluposti na koje padaju labilne osobe
koji se kurac praviš pametan
kaj je sad u modi pisat riječi koje se ne koriste u svakodnevnom govoru ili :rolleyes:
Flin Stone
20.08.2007., 18:56
Ako i u ovoj sezoni bude pedera, odustajem. Nije vrijeđanje, nego ne volim ona prenemaganja i roze majice na muškarcima.
joj . ne mogu dočekati - kad počinje ?
znam ja....
pobjednik nadolazece sezone ce biti stanoviti Drazen iz Nasica, gey mladic, konobar po zanimanju....
Evo, on već drugi kandidat iz slavonije... nije loše... konačno i netko iz ovog kraja:zubo:
$Hottie$
20.08.2007., 19:27
joj . ne mogu dočekati - kad počinje ?
kažu 7.9.
soundvision
20.08.2007., 19:45
Ako i u ovoj sezoni bude pedera, odustajem. Nije vrijeđanje, nego ne volim ona prenemaganja i roze majice na muškarcima.
Tko je nosio roza majice po kući? (osim što su svi stanari nosili roze t-com trenirke) :confused:
cool hand luke
20.08.2007., 19:50
Sve pedere na ražanj! Pa, peder je bio onaj frizer, mislim da se zvao Tomislav.
Dr.Phil
20.08.2007., 20:53
glupost:kava:
_Mia_ =)
21.08.2007., 02:14
Evo, on već drugi kandidat iz slavonije... nije loše... konačno i netko iz ovog kraja:zubo:
ufff... sve se bojim kakvi će biti kandidati iz slavonije... prvo ana iz vinkovaca valjda, pa ona o-d-v-r-a-t-n-a i užasno iritantna željka iz osijeka ( sram me je, majke mi :rolleyes: ) jbt. samo nas sramote okolo...
extreme
21.08.2007., 08:39
koji se kurac praviš pametan
kaj je sad u modi pisat riječi koje se ne koriste u svakodnevnom govoru ili :rolleyes:
:rofl: :rofl:
ufff... sve se bojim kakvi će biti kandidati iz slavonije... prvo ana iz vinkovaca valjda, pa ona o-d-v-r-a-t-n-a i užasno iritantna željka iz osijeka ( sram me je, majke mi :rolleyes: ) jbt. samo nas sramote okolo...
Pa ako tako gledaš tko god uđe u BB osramoti svoj kraj (Tanja i Dubrovnik)... ali od njih se ni ne očekuje ništa više... tako da će nas i ovi Slavonci vjerojatno osramotit... al šta ćeš:zubo:
angie stone
21.08.2007., 10:14
Sve pedere na ražanj! Pa, peder je bio onaj frizer, mislim da se zvao Tomislav.
ajmo mi lijepo sve homofobe,skupa s tobom ra ražanj :mig:
cool hand luke
21.08.2007., 12:17
ajmo mi lijepo sve homofobe,skupa s tobom ra ražanj :mig:
Ne kužim zašto sve žene (pretpostavljam da si žena) uporno brane guzičare i staju na njihovu stranu. Joj, da, pa da nema tih govnonabijača, ne bi bilo frizera ni modnih dizajnera, te bi žene izgubile smisao svog postojanja.
angie stone
21.08.2007., 12:22
Ne kužim zašto sve žene (pretpostavljam da si žena) uporno brane guzičare i staju na njihovu stranu. Joj, da, pa da nema tih govnonabijača, ne bi bilo frizera ni modnih dizajnera, te bi žene izgubile smisao svog postojanja.
e daleko sam ti ja od toga da su mi u životu najbitniji frizer, a pogotovo modni dizajner. a nisu ni oni svi gayevi, vjerovao ili ne :mig:
Sjećam se prosle godine onog sto je 24/7 pjevao SRCE NIJE KAMEN...:rofl:
fakat mi je isao na zivce...i ona jamejsi...hahhaha,grozno.
Zna li neko datum i voditelje 4.sezone?
--mia--
21.08.2007., 12:47
smiješno je što big brother na forum.hr spada pod kultura i zabava :kava:
Zna li neko datum i voditelje 4.sezone?
Najavljeno je da počinje 7.9. Za voditelje nije ništa pisalo
smiješno je što big brother na forum.hr spada pod kultura i zabava :kava:
Pa tu spada televizija pa po tome i bb:kava:
Tonka će voditi, tko bi drugi?
Tonka će voditi, tko bi drugi?
nadam se da hoće
mya_7920
21.08.2007., 13:56
čisto sranje. još malo više sramote..
lol napokon i bb podforum....
21.08.2007., 17:26
Big brother počinje 7. 9. 2007
:zubo: :rolleyes: ;) :p :cerek: Big Brother je na početku glup....Ali kad upoznaš "likove" i kad se počne nešt dešavat uuu....A kad završi uvijek mi fali , kao da je program nepotpun.Ali to je zapravo pušiona taj BB, ali je guba...heehehehe:top:
:zubo: :rolleyes: ;) :p :cerek: Big Brother je na početku glup....Ali kad upoznaš "likove" i kad se počne nešt dešavat uuu....A kad završi uvijek mi fali , kao da je program nepotpun.Ali to je zapravo pušiona taj BB, ali je guba...heehehehe:top:
potpisujem stalno prvih tjedan dana mješam tko je ko jer ima 5 plavuša pa si ti misli....
$Hottie$
21.08.2007., 20:43
a dobro..ne može niko zapamtit 10 ljudi odjednom, ali kasnije kad se sve zakuha i kad se oni međusobno upoznaju, postane dobro
Soulmax
21.08.2007., 21:27
Nešto mi govori da će biti sexa ove sezone , al onog pravog , jel :zubo:
ah i opet će sve to fino sakriti i ono sranje da gledam uživo u podne je kazalo samo zid, hodnik i vrt gdje nema nikoga i užasno malo se čulo što govore stanari.
*overprotected*
21.08.2007., 21:58
ha sta ces unutra ulaze ljudi koji neznaju kaj da rade u životu:bonk: pa se idu pokazivat kamerama i radit mnogo toga pred njima/ svi znamo sto je sve to pod 'mnogo toga':Sex::cice::zivili:.../:zubo:
Flin Stone
21.08.2007., 22:20
Samo da ne ubacuju 95 kandidata poslije...
P.S. Mislim da su Željko i Maroje isto bili pederi.
Jooooj, jedva čekam da počne, jučer sam si promijenio i paket na flet rejt, tak da ću cijeli dan gledati kamere u kući :cerek:
Nadam se da če ove godine metnuti neke kul face unutra, dost mi je onih inteletualaca i curica bez svojeg ja i ilegalnih imigranata i gejeva :rigo:
Jooooj, jedva čekam da počne, jučer sam si promijenio i paket na flet rejt, tak da ću cijeli dan gledati kamere u kući :cerek:
Nadam se da če ove godine metnuti neke kul face unutra, dost mi je onih inteletualaca i curica bez svojeg ja i ilegalnih imigranata i gejeva :rigo:
Intelektualci u BB-u ti dosadili? Di si njih našo?
Sad sam baš vidio sliku od Yaneisi u novinama... radi na štandu sa suvenirima u Poreču i mrzi kad je slikaju...:rofl:
Danas tekst u Novom listu pod naslovom: "Big Brother ove godine traži fizički spremne i pametne sudionike". :D
ZAGREB – RTL televizija ponovno pokreće svoj gledani reality show »Big Brother« koji ove godine bilježi četvrtu sezonu prikazivanja. Iako su na RTL-u uvijek škrti s informacijama vezanim za show, što je normalno za svaki veliki projekt, doznajemo kako četvrta sezona trebala biti ljepša i bogatija, a kako najavljuju s RTL-a, i mnogo teža, barem za kandidate koji će se nalaziti u »Big Brother« kući. U ostalim zemljama koje su već odradile četvrtu sezonu, »Big Brother« je bio puno stroži, a zadaci su imali presudnu ulogu u snalažljivosti. Navodno se od kandidata očekuje da budu više angažirani, fizički spremniji, ali i pametniji.
»Big Brother« u svakom bi slučaju trebao biti puno glamurozniji, što također označava njegova ovogodišnja zlatna boja, a što se tiče voditelja, ove sezone ponovno će nas uveseljavati Antonija Blače. Na pitanje hoće li isti voditelji biti i ispred kuće, Kristijan Gržetić, glasnogovornik RTL televizije, nije mogao dati nikakav odgovor, što daje naslutiti da se Renati Sopek i Borisu Mirkoviću možda ne smiješi najveći projekt RTL-a.
Od ove godine show ima novu izvršnu producenticu Anju Pečovnik, dok glavni urednik ostaje prošlogodišnji i već provjeren Igor Draguzet.
teve max
22.08.2007., 11:14
Show počinje 7. rujna i traje 100 dana, znači do 15. prosinca, nek mi netko kaže, zašto Big Brother više ne traje do 30. prosinca, jel to nije sto puta bolje??? Tako smo navikli i nije mi jasno zašto to više nije tako. Super mi je ono kićenje bora, al baš pred Božić i sve to skupa, ovak kad to završava 15.12. to mi je bezveze.
$Hottie$
22.08.2007., 13:27
ma meni je sve isto..glavno nek ga ima
Emo§ion:D
22.08.2007., 17:38
Čak i da ga bude, a mislim da ga je i prošle god.bilo i ne samo jednom:zubo:,
neće ga prikazat,tak da..:kava:;
Show počinje 7. rujna i traje 100 dana, znači do 15. prosinca, nek mi netko kaže, zašto Big Brother više ne traje do 30. prosinca, jel to nije sto puta bolje??? Tako smo navikli i nije mi jasno zašto to više nije tako. Super mi je ono kićenje bora, al baš pred Božić i sve to skupa, ovak kad to završava 15.12. to mi je bezveze.
Meni je osobno puno bolje da traje do 15.12. Nekako mi je bilo glupo prve dvije sezone dok je završavao između Božića i Nove. To mi je nekako vrijeme kad se ful malo gleda tv i većina ima obiteljska okupljanja i nisu doma, pa je možda i zbog toga finale treće sezone bilo najgledanije. Po meni ili do 15.12 ili do 15.01. Između mi je ful glupo!
$Hottie$
22.08.2007., 20:43
a za seks...uuuu, toga je bilo..ANA I ZOKI, JAMEJSI I SIMON..a o TANJI I ANTI da ne govorim..
tribalo bi ukinit sat privatnosti, a njima ne reći ni riči :lol: :lol:
Soulmax
23.08.2007., 00:32
Čak i da ga bude, a mislim da ga je i prošle god.bilo i ne samo jednom:zubo:,
neće ga prikazat,tak da..:kava:;
Bilo ga je al to nemožemo ni nazvat poštenim sexom , teški softcore :p
Možda se bude moglo nešto vidit preko max-tv kanala ... al opet kam malo razmisliš , koga briga što se tamo neki x tuca s nekom y :rofl:
dtoplek4
23.08.2007., 07:55
kupujem zlatnu ulaznicu od ferrero pakovanja ako ju neko
nađe...500 kuna.
hvala vam.
damir 091/384-2009
The White Rabbit
23.08.2007., 10:40
dost mi je onih inteletualaca
:zubo: da, i meni, fakat pun kurac ih je bilo do sada.Nadam se da će konačno umetnuti neke debile tamo, za promjenu.:D
soundvision
23.08.2007., 10:44
ajde napokon da su se moderatori sjetili otključat ovaj podforum :s
aleksandra
23.08.2007., 11:00
kazu da pocinje 7,9 pada petak, i slogan je bez milosti....hm budemo vidili
23.08.2007., 11:31
bilo bi super da neka ženska pobjedi...hehe
bilo bi super da neka ženska pobjedi...hehe
mislim da hoće...;)
neznam otvorit ću anketu danas pa da vidim.....
$Hottie$
23.08.2007., 18:08
i ja sam da ženska ove godine pokupi lovu :top:
i ja sam da ženska ove godine pokupi lovu :top:
Yep, me too. Dosta je već toga da kod nas stalno muški pobjeđuju. :top:
i da ga bude po nekom zakonu (o medijima ili djeci ili nešto slično)ne smiju ga prikazati.tako da ništa od sexa,bar ne eksplicitnom.
lol pa neka stave ponovno u noći kao neki specijal....
baby_pink
23.08.2007., 22:58
lol
džabe ti flat i striming... kad je nešt napeto striming se gasi, tako da se ima šta pustiti u dnevnoj emisiji ili da neka tajna, ne daj bože, ne bi procurila iz kuće. doduše, možda grješim, možda su naučili na pogreškama od prošle godine, a i kolko sam čula ni štedula više nema.
ja jedva čekam da počne bb i onaj famozni bb forum. :rofl: aime bit će prepucavanja. :rofl:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.