View Full Version : Fakulteti u Osijeku
Jel mi može netko ko zna reći za sve fakultete u osijeku koje su vezani za računalstvo (rad s računalo, programiranje itd.) I njihove stranica ako ima*
Bas mi je drago da si pokrenuo ovu temu, bas sam ja mislila nesto slicno. Znam samo za ETF, racunarstvo (sveucilisni ili strucni studij). I mene zanimaju iskustva vezana uz taj faks. A i prijemni. :top:
WindOFChange
23.05.2007., 14:07
mislim da imas na odjelu za matematiku smjer informatiku, bar je bilo prije 4 godine kad sam ja išla, ma pogledaj si ovdje-to si svi fakulteti osjeckog sveucilista http://www.unios.hr/fakulteti/fakulteti.html
O thx možete mi objasniti što mogu raditi poslije ElektroTehničkog faksa? I što zapravo najviše prevladava na faksu(mislim na rad na računalu ili nekaj drugo)?
Ovo na odjelu za matematiku mi ne izgleda kao nesto sto mene zanima. E sad, ETF, mislim da bi na ovom stručnom studiju trebalo vise biti prakse, a na sveucilisnom vise teorije. Sad, koliko je to tako... Ne znam, ima li netko sa ETF-a da pomogne?
WindOFChange
23.05.2007., 15:23
registriraj se na forumu etf-a, mislim da ce ti tamo najbolje znatio reci sve sto te zanima
registriraj se na forumu etf-a, mislim da ce ti tamo najbolje znatio reci sve sto te zanima
Hvala! Al' je neki jadan forum, kao da nije studij elektrotehnike i racunarstva.
Postoji na ekonomiji smjer poslovna informatika. Ne znam puno o tome, ja idem po starom programu, ali ako te zanima pogledaj ovdje (http://www.efos.hr/index1.php?str=nastavni/program/2005/preddipl/index.htm).
boba_jagoda
23.05.2007., 16:33
Na Odjelu za matematiku ce u buducnosti jedan od "master" smjerova biti matematika i racunarstvo.
pito sam na njihovom forumu ali ne odgovaraju
netko može odgovoriti na možete mi objasniti što mogu raditi poslije ElektroTehničkog faksa?
netko može odgovoriti na
Pa sad, kakva je situacija sa poslom, to je dobro pitanje. Nadam se da ce se netko sa ETF-a!!!!! pojaviti na nekom forumu.
Mislim da je to računarstvo na ETF-u najblize onome sto si zamislio. (Mozda se i varam). Probaj nazvati tamo u referadu, mozda ima normalnih ljudi pa pitaj sto te zanima.
P.S. Ako si ti onaj ASSD, odgovor ti je na stranicama faksa, na prijemnom se polaze matematika i fizika.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.