PDA

View Full Version : A koju ste danas dobili ocjenu

stranice : [1] 2 3

cekpi
19.09.2003., 16:27
- koju
- iz cega
- ste zadovoljni
- ko vam je pomagal
- jel vas netko zakinul

ajde školarci navalite

no budem ja ipak prvi

ja danas nisam dobil nikakvu ocjenu:D*

Eidia
19.09.2003., 19:31
Hvala bogu, nisam ni ja.:)

kejt
19.09.2003., 19:50
dobila sam 3 kod miličića iz teorije i nisam zadovoljna jer sam znala za više, al se tješim bar sam dala uvjet

topic ti baš i nije posjećen
:B

Gilad Pellaeon
19.09.2003., 19:52
Ja cu znati tek u ponedjeljak koliko sam dobio :)

Rev
19.09.2003., 21:14
ni jednu...ali zamalo...glupača iz fizike je otvarala i fulala me za 2...
ma moram imati i malo sreće... ;)

Black Revenger
19.09.2003., 21:30
danas sam uknjižil prve dvije ocjene.
2 iz matematike :mad: . pas mater otvarala je i baš je mene morala otvoriti :mad: :mad: :mad: da sam ja bedak barem malo pogledal dobil bi 3 bez pol muke, nego ja nisam ništ pogledal i dobil 2 . :mad:

4 iz engleskog. imali smo debatu na kojoj sam potrošil puno živaca i onda mi je dal samo 4 :mad:

danas sam pisal i prvi test (hvala Bogu kaj je bil inicijalni).

KviKi
19.09.2003., 22:19
2 iz Latinskog,profqa kriva hebem joj...a i ja,nisam ucio:D ;) Mislim da je ovaj topic savrsen,i da mora nastaviti sa postovima,makar ja pricao sam sa sobom...picek:top:

Kierlan
19.09.2003., 23:40
žao mi je svih vas... ali ja nisam ništa dobio danas. Možda u ponedjeljak dobim 1 kad profa iz švapskog ispravi kontrolni pa budem prvi kolac u ovoj rubrici.

cekpi
20.09.2003., 01:38
:cheer: školarci :cheer: :cheer: školarci :cheer: :cheer: školarci :cheer:

ajmo naši:D *

KviKi
20.09.2003., 09:06
Jel ko na kraju sto dobio osim mene?

cekpi
20.09.2003., 09:55
ja sam u srijeudu dobil 5 iz uvoda u antropologiju:) *

KviKi
20.09.2003., 09:59
cekpi kaže:
ja sam u srijeudu dobil 5 iz uvoda u antropologiju:) *

AAAAaaaaaa...:eek: :eek: :eek: :horor: :horor: :horor:

misery-
20.09.2003., 14:28
KviKi kaže:
2 iz Latinskog,profqa kriva hebem joj...a i ja,nisam ucio:D ;) Mislim da je ovaj topic savrsen,i da mora nastaviti sa postovima,makar ja pricao sam sa sobom...picek:top:

zanimljivo. pa u ugostiteljskoj se uči latinski. pa wow:rolleyes: to je nešto novo....

ajd dečko, saberi se & get a life. jadno je lagat u real life-u a tek tu na netu. prvo bi na fax, pa se ipak odluči otkrit pravu istinu da ide za konobara, a vidi ga, odjednom dobi 2 iz latinskog. svaka čast,:flop:

KviKi
20.09.2003., 20:36
Luđakinja kaže:
zanimljivou ugostiteljskoj se uči latinski.
ajd dečko,kako si mogao dobit 2 ?.

Pa nisam ucio,kazem ti!

Crimson Petal
20.09.2003., 20:42
aha, al nas zanima otkad se u ugostiteljskoj uopce uci latinski? :p

patka
20.09.2003., 20:49
ja se nadam da cu u petak moci ovdje napisati da sam dobila 2.
do petka niš...namam ispita :rolleyes:

KviKi
21.09.2003., 07:48
Crimson Petal kaže:

Hm... odgovore potrazi u Enciklopediji!:D

husky
21.09.2003., 08:16
Crimson Petal kaže:

Treba sva jela znat izgovorit na latinskom.... :vidiga:

KviKi
21.09.2003., 08:20
husky kaže:
Treba sva jela znat izgovorit na latinskom.... :vidiga:

Napokon neko na mojoj strani:Slin: :zubo:
Hvala na tako dobroj objasnjenju...ti si straflja...

cekpi
23.09.2003., 20:05
danas sam dobil 5 iz Osnova hrv etnografije*

Indigo Girl
23.09.2003., 23:58
Cekpi, bravo :klap: Ja nisam ništa do sada dobila, i to mi odgovara :top:

Kierlan
24.09.2003., 20:55
3 iz švapskog. A učil sam cijelu noć. Ima netko viška uže za objesiti se?

Indigo Girl
25.09.2003., 11:58
Dobila sam + it matematike :top: :D

husky
25.09.2003., 12:02
4 :rolleyes:

misery-
25.09.2003., 20:24
5 iz biologije :D [ye, to mi je frendica donesla neku biljku koja izgleda slično djetelini.. mislim da se zove zečja kiselice ]

a sutra me čeka ogromna kulja iz matike :bang: i to zato kaj je sutra 26., ja sam 26. po abecedi..... a on još nije počel pitat i sutra bude sto posto.. no, i zato kaj uvijek blentavo buljim u ploču.. i nemam 2 ravne u glavi... ništ ne radim a i glupa sam ko točak. eto. priznam.

Black Revenger
25.09.2003., 20:27
danas sam dobil 2 iz kemije al sam tu dvojku zaslužil u ponedjeljak kad sam pisal kratki test. a kud je baš mene otvorila
:(

Christina
25.09.2003., 20:30
covjece idem već tri tjedna u skolu i nisam dobila ni jedne ocijene a ni ostali iz mog razreda

Gilad Pellaeon
25.09.2003., 20:37
Jucer 3 iz hrvatskog....:rolleyes: . Moglo je to puno bolje, ali nije vazna ocjena nego koliko znas:)

Black Revenger
25.09.2003., 20:42
ali nije vazna ocjena nego koliko znas
samo se ti tješi. :D

husky
26.09.2003., 10:03
Donekle je istina.... Kod mene je ekipa zicala ocjene iz matise u 4. jer su imali dvojke, a sve drugo kaj se moglo su navukli na 5, da prodju ukupno s pet i da se lakse upisu na FER. Qrac, nijedan od takvih nije presao prag, dakle 130 bodova na prijemnom, iz matise i fizike.. I sta ti vrijedi ocjena.... Bitno je sta ti ostane u tikvi. :D

Kierlan
26.09.2003., 12:04
Jučer je bilo super. Cijeli sat zemljopisa mi je dosadno, a kak sjedim u prvoj klupi ne mogu pričati s susjedom. I tak ja cijeli sat buljim glupo u profu i govorim "aha, aha, da, to je točno..." i ona mi na kraju sata zapiše pet iz aktivnosti na satu. Yeah!!:D

Onda na informatici otvori mene i pita kaj smo radili prošli sat. Ja sjedim na računalu u kutu i non stop surfam tak da nisam imal pojma. Sjetil sam se samo kaj je napisal na ploču - Sintaksa. To sam mu i rekel, i onda sam ostatak izmuljal iz bilježnice koju su mi frendovi dodal, a kak sjedim u kutu, profa nije videl da čitam iz bilježnice. Još jedna petica. Odmah se čovjek osjeća bolje.

Sad se mogu malo naslađivati nad svim onima koji su jučer dobili nekakve šugave ocjene... :B

Eidia
26.09.2003., 19:25
Evo, prošao još jedan tjedan a ja samo gledam kako se u razredu kolju da se odmah jave što više predmeta. Morala bih idući tjedan skupit koju ocjenu jer kasnije neću moći disat od učenja.
A jebo me lijenu :D

misery-
26.09.2003., 20:13
a-a, to nisam ja :D kulja iz matike odgođena do daljnjega:D

a sutra idem k časnama u komunu.. s jednim jedinim ciljem - da se uližem profi iz biologije koja me nemre smislit :o [a nejdem da vidim di bum ja to živjela za par godina kak me moji dečki zezaju :p]

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
26.09.2003., 22:27
Danas 5 iz Hrvatskog (lektire) iako nisam niti otvorio Boaccievog Decamerona. Pa ko lud stigne uz ucenje u gimnaziji jos i citat ta pusta smeca kad sve mozes nac u knjigama ,na internetu...

KviKi
26.09.2003., 23:56
Jucer 3 iz matematike...vrlo sam happy:D

finalnifantazista
27.09.2003., 00:09
husky kaže:
Donekle je istina.... Kod mene je ekipa zicala ocjene iz matise u 4. jer su imali dvojke, a sve drugo kaj se moglo su navukli na 5, da prodju ukupno s pet i da se lakse upisu na FER. Qrac, nijedan od takvih nije presao prag, dakle 130 bodova na prijemnom, iz matise i fizike.. I sta ti vrijedi ocjena.... Bitno je sta ti ostane u tikvi.

Rješavao sam prošlogodišnji prijemni za FER i zadaci su bezveze.. ono, kužiš, JDBA koju riješiš za manje od minute tako da pouvrštavaš rješenja i vidiš koje paše... Ili zadaci koje riješiš u 3-4 reda ako se sjetiš pokojeg ad hoca... Moraš biti stvarno glup da te zadatke ne znaš riješiti... Samo da prijemni ostanu ovakvi kakvi jesu još par godina, pa da se bez problema upišem na PMF / ako zeznem natjecanja, što bi se lako moglo zbiti..

christina aguilera kaže:
covjece idem već tri tjedna u skolu i nisam dobila ni jedne ocijene a ni ostali iz mog razreda

Đ, ja sam sad 1. srednje, i nas su već prvi tjedan ocjenjivali... imali 1. sat latinskog u utorak, obradili neku glupu lekciju o Rimljanima i početku / svrstavanju latinskog, a ona već 2. sat (u četvrtak, tj. zbilja prvi tjedan) pitala 2 ljudi i dala im ocjene (3 i 4). Mene pitala prvi ili drugi sat tjedan... dobio sam 5...
Dosad je ta profa već pitala 15ak ljudi i već smo pisali 1 test (prošli sat)... uz to je feministkinja... ali ustvari je zakon... ne možeš učiti kampanjski, i to je dobro, jer se onda za test ne moraš posebno spremati.

Iz hrvatskog nitko nije dobio 5.. niti 1... iz analize pjesme... ja sam dobio 4...

misery-
27.09.2003., 08:08
eee, finalni, kaj je to ad hoc? mi smo dobili za zadaću iz matike da saznamo :cool:

:lux: ajd, reci ludi :najslađismješakever:

a evo, vidim da ti ne znaš kaj je lol pa ti ja to velim. kratica od laughing out loud, a rotfl ti je isto kratica al od rollin on the floor laughing. velim ja tebi za još ak treba:D

finalnifantazista
27.09.2003., 22:32
Luđakinja kaže:
eee, finalni, kaj je to ad hoc? mi smo dobili za zadaću iz matike da saznamo :cool:

:lux: ajd, reci ludi :najslađismješakever:

a evo, vidim da ti ne znaš kaj je lol pa ti ja to velim. kratica od laughing out loud, a rotfl ti je isto kratica al od rollin on the floor laughing. velim ja tebi za još ak treba:D

Ad hoc na latinskom znači Za ovu zgodu, a na francuskom Na prepad.
Ne znam baš nekakvu definiciju, ali to je kad nešto izvučeš iz rukava i time riješiš zadatak. Ono, gledaš u rješenje i pitaš se otkud im ovo?! Na prvi pogled izgleda kao da nema veze s mozgom, i nemaš pojma kako će ti pasti na pamet, ali stekneš osjećaj nakon nekog vremena. Ako ti baš ne pada na pamet, onda nadrljaš nešto oko i o tom zadatku... ok, to te ne zanima.

bloody sailor moon
28.09.2003., 11:00
neki dan 5 iz engLeskog
zadovoLjna
nitko mi nije pomagao

Kierlan
28.09.2003., 17:01
bloody sailor moon kaže:
neki dan 5 iz engLeskog
zadovoLjna
nitko mi nije pomagao

tak treba. kratko i sažeto...

GothicA
29.09.2003., 16:57
Danas 5 iz glazbenog :D
Iz , pazi ovo: slušanja glazbe :D
Nitko mi nil pomagal, iako bi nekad trebalo(slušamo only klasiku)

cekpi
29.09.2003., 19:15
gotika mislim da bi pod opcu kulturu spadalo poznavanje klasicne glazbe;) *

Black Revenger
29.09.2003., 20:04
3 iz referata iz likovnoga kojega sam dobil napisati za kaznu (zato sam dobil samo 3 :D)

Rev
29.09.2003., 21:09
pobrao komada iz fizike..... :(

cijeli sat se svi derali i išli joj na živce pa je popizdila i aj onda otvarat (kud baš mene)...i dobro, nacrtam par slikica i sl....i čak dosta znam...
i onda me pita: 'ŠTO JE TO ELEKTROMAGNETNA INDUKCIJA?'
i ja nisam znao..........i ajde bok.........lijepi komad za početak školske godine......
kolko ja znam na ocjenjivanje profesora ne bi trebalo utjecati njihovo raspoloženje.....

sad sam cijeli dan u bedu zbog toga.....

ma u k....... :Snajper:

misery-
29.09.2003., 21:15
ček malo, nije to gradivo od prošle godine? onak, mutno mi je u sjećanju tak nešt slično :Slin: :D

ma ne se bedirat, bude još puuuno ocjena, još puuuuno....... petica :D

Black Revenger
29.09.2003., 21:18
sad buš imal motiva za ućiti fiziku. i budeš ućili i ućil i dobil 4, 5.

finalnifantazista
29.09.2003., 23:10
Rev kaže:

cijeli sat se svi derali i išli joj na živce pa je popizdila i aj onda otvarat (kud baš mene)...i dobro, nacrtam par slikica i sl....i čak dosta znam...
i ja nisam znao..........i ajde bok.........lijepi komad za početak školske godine......
kolko ja znam na ocjenjivanje profesora ne bi trebalo utjecati njihovo raspoloženje.....

sad sam cijeli dan u bedu zbog toga.....

ma u k....... :Snajper:

Ma fizika je smeće... kao da bi ti bio išta pametniji ili bolji čovjek da si rekao da je to pobuđivanje napona na krajevima vodiča uslijed njihova relativna gibanja.. ili tako neku glupu definiciju.
Od..bi fiziku.

Indigo Girl
30.09.2003., 16:43
4 iz kemije :klap: :lux:

crogirl
30.09.2003., 16:47
vidjet ce se sutra...dobijam test..ajme.......joj...:confused:

Eidia
30.09.2003., 16:52
Rev kaže:

:lol: :lol: :lol:
Ta ti je dobra.

finalnifantazista
30.09.2003., 19:43
Nisam išao u školu već kod liječnice jer nisam mogao stati kašljati.
Dala mi je tablete od 1500 mg. :eek:
Ipak, dobio sam 5 iz latinskog!! Latinski mi je sve draži (ustvari me oduvijek zanima).

Black Revenger
30.09.2003., 20:29
Ipak, dobio sam 5 iz latinskog!!
štreber :D

finalnifantazista
30.09.2003., 21:40
Black Revenger kaže:
štreber :D

Genijalci su uvijek bili neshvaćeni.

Sudden Sid
30.09.2003., 22:04
finalnifantazista kaže:
Đ, ja sam sad 1. srednje, i nas su već prvi tjedan ocjenjivali... imali 1. sat latinskog u utorak, obradili neku glupu lekciju o Rimljanima i početku / svrstavanju latinskog, a ona već 2. sat (u četvrtak, tj. zbilja prvi tjedan) pitala 2 ljudi i dala im ocjene (3 i 4). Mene pitala prvi ili drugi sat tjedan... dobio sam 5...
Dosad je ta profa već pitala 15ak ljudi i već smo pisali 1 test (prošli sat)... uz to je feministkinja... ali ustvari je zakon... ne možeš učiti kampanjski, i to je dobro, jer se onda za test ne moraš posebno spremati.

Ma zena je luda skroz! :top:
I da, nemoj niposto prestati uciti sada jer je vrlo vjerojatno da ce te opet pitati. Tak je mene u prva 2 tjedna 2 puta pitala. Ali ja tu zenu obozavam! Najbolje je bilo kada je pitala jel zna netko sta znaci izraz "In flagranti"

Ja:" Kada uhvate zenu ili muza kak varaju..."
Profa: "Sta?! Zasto si zene prve spomenuo, a ne muzeve?!?"

:D

Inace, da ne skrenem s teme, moje trivijalne ocjene:
latinski - 5, 5
njemacki - 5
likovni - 1

*Deathless*
02.10.2003., 11:44
jučer me stepla kemiju :mad: zadnji sat, koji je, usput, meni bil 12. sat tog lijepog dana... no... i ni mi baš mozak radijo... i znala sam uglavnom sve... al scenski nastup mi je bil za -1..... a to je bitno... morala sam se praviti da sve znam... al oke... kaj je tu je... 3,3. (dve ocjene daje iz usmenog.):rolleyes:
i je... referat iz likovnog... to ni imala imenika pa ni mogla zapisati... dobila bum jednu ili dve petice... a kak mi je razred odvratan... svake minute su ispitivali, derali se, svađali s profom i malo mi je falilo da odem na mjesto i odbijem dalje bilo kaj govoriti... gamad neodgojena... :mad: :(
i danas dobimo testove iz hj... pisali smo nenajavljenoga u uto... s tim da smo saznali za taj nenajavljeni od jednog razreda sat prije... nisam imala blage pa sam si fino prepisala sve kaj sam imala f bilježnici na papirić... mislim da je super ispalo... za 4/5 ili 5. bum vidla danas.

pozdraf!
02.10.2003., 16:32
e, sad se idem hvaliti....
jucer sam dobila 5 iz latinskog (usmeno) i danas iz engleskog (usmeno). imam same petice :D :D (tocnije, od 3 ocjene, koje imam, sve su 5 :B )

Eidia
02.10.2003., 19:38
Evo da se i ja pohvalim. Jučer dobih 5 iz hrv., imala naučit 20 kitica napamet, užasno se iživcirala.
Danas 5 iz zemljopisa i dvije petice iz njemačkog.
Još samo da nastavim ovako.......

finalnifantazista
02.10.2003., 19:38
Sudden Sid kaže:
Ma zena je luda skroz! :top:
I da, nemoj niposto prestati uciti sada jer je vrlo vjerojatno da ce te opet pitati. Tak je mene u prva 2 tjedna 2 puta pitala. Ali ja tu zenu obozavam! Najbolje je bilo kada je pitala jel zna netko sta znaci izraz "In flagranti"

Ja:" Kada uhvate zenu ili muza kak varaju..."
Profa: "Sta?! Zasto si zene prve spomenuo, a ne muzeve?!?"

:D

Inace, da ne skrenem s teme, moje trivijalne ocjene:
latinski - 5, 5
njemacki - 5
likovni - 1

Mene nekad živciraju njene feminističke primjedbe, ali da, inače je super.

Likovni - 1? Mi u ponedjeljak moramo predati, ja nikako da to lijepo napišem.

Black Revenger
02.10.2003., 20:13
pisali smo nenajavljenoga u uto...
nemoraš se brinuti to ti nejde u rubriku.

danas sam dobil 3, 3 iz hrvatskoga. iz pripreme za esej i eseja. mogel sam to bolje napraviti.

Sudden Sid
02.10.2003., 21:33
finalnifantazista kaže:
Likovni - 1? Mi u ponedjeljak moramo predati, ja nikako da to
lijepo napišem.

cek, ti imas plan to lijepo napisati? Lol, ja se tog sjetim tek 2 sata prije skole :D
Ali keca sam dobio jer me pitala sranja koja smo ucili, a ja nisam znao. I da, cak sam iz glazbenog dobio 5, a lupao sam gluuuupostiii... :eek:

*Deathless*
02.10.2003., 21:40
Black Revenger kaže:
nemoraš se brinuti to ti nejde u rubriku.

heljoooooouuuu...... :D ja sam u gimnaziji čk... kod nas su nenajavljeni čisto normalna pojava... i sve to ide u rubriku... sweee :lux: :D

Black Revenger
06.10.2003., 22:50
dobil sam 3 iz engleskog iz zadacnice. nitko mi nije pomagal.
dobil sam 2 iz filozofije. nisam ni pogledal. ovi oko mene su mi šaptali i krivo mi je kaj nisam dobil 3.

mislim da je vrijeme da poćnem ućiti.

misery-
07.10.2003., 07:36
fakat, vrijeme je da se počne učit :horor: mjesec dana a ja još baš niš..:rolleyes:

i ajde, bar mi je br neka utjeha, jer kad vidim ove prvašiće kak redaju 5ice......:eek: :rolleyes:

počinjem, drugi tjedan :D

[inače ovaj tjedan imam nastavu samo još danas i u četvrtak, jupiiiii]

GothicA
07.10.2003., 10:24
Ja sam u petak dobila 1 iz lektire i 3 iz kemije :( NEZADOVOLJNA!!!! :(

GothicA
07.10.2003., 10:28
Rev kaže:

To i nas pita svaki sat, onak za ponavljanje. Ja naravno nikad neznam kaj je to, a fala Bogu, još me nije ni pitala :p
A nemrem ni znat kad ne prepisujem s ploče, a knjigu iz prošlog razreda sam frknula u smeće il sam prodala (can't remember).
Razlog svega je kaj mi je to ful dosadno, tj. profa je dosadna pa ti ubi cijeli predmet.

GothicA
07.10.2003., 10:29
cekpi kaže:
gotika mislim da bi pod opcu kulturu spadalo poznavanje klasicne glazbe;) *

Pa naravno, al ovo nije poznavanje glazbe nego SLUŠANJE: Moraš bit miran ko kip i dobiš 5.

Rev
07.10.2003., 14:04
GothicA kaže:
To i nas pita svaki sat, onak za ponavljanje. Ja naravno nikad neznam kaj je to, a fala Bogu, još me nije ni pitala :p
A nemrem ni znat kad ne prepisujem s ploče, a knjigu iz prošlog razreda sam frknula u smeće il sam prodala (can't remember).
Razlog svega je kaj mi je to ful dosadno, tj. profa je dosadna pa ti ubi cijeli predmet.

ma i bolje da sam lijepo pobrao komada (yeah right)....sad mogu spavati na satu.....a kad naučim budem se javio da ispravim......
:cool:

------------

inače, dobio sam iz biologije iz blica 4....sasvim zadovoljan....uzimajući u obzir to da nisam niš znao i da sam sve prepisao......
samo kaj se ta ocjena ne upisuje u rubriku nego sa strane....mah.......

da sam dobio komada sigurno bi išla upisivati u rubriku.....i to valjda još pod znanje...... :B :rolleyes:

Eidia
07.10.2003., 19:15
GothicA kaže:
Pa naravno, al ovo nije poznavanje glazbe nego SLUŠANJE: Moraš bit miran ko kip i dobiš 5.

Slušanje glazbe. Što je to? Mi smo glazbeni imali svaki 5. sat, dobro da nas nisu poslali na razredbeni ispit. Ženska bi u jednom satu ispitala 10 učenika i to referate o skladateljima i doviđenja.
Ali čovječe ja sam totalno glazbeno nepismena, ma ko ga jebe....

*Deathless*
07.10.2003., 22:33
4 i 5 iz onog nenajavljenog iz hrvackog... ja sam čist zadovoljna s obzirom da sam sweee prepisala s šalabahtera... :D

aidi
08.10.2003., 22:42
moje ocjene so far - 5,4,4,5 & 1
ovo zadnje iz mile mi matike ... blah, nije mi dugo trebalo
zapravo, mogla sam još komada pokupiti, ali me pratila sreća. za promjenu.
a i moji iz razreda se javljaju kao ludi. mogla bih se i ja svega riješiti na početku dok je još malo gradiva. da sam pametna
ali nee, ja sam pesinjača kakvu treba svijećom tražiti

Black Revenger
08.10.2003., 23:23
nije se dobro javiti odmah na pocetku iz predmeta koji se odgovara 2 puta u polugodištu jer te onda drugi put pita od prvog odgovora. (tak bar rade u mojoj skoli).
dobro je javiti iz nekog predmeta koji se odgovara 1 puta u polugodistu.

Rev
09.10.2003., 14:36
3 iz hrvatskog....to bi čak i bilo ok da NISAM ZNAO BAREM ZA 4!!!

pitala me i sve ok....dosta sam znao...i onda veli.....'evo budući da si prvi, MOGU TI PROGLEDATI KORZ PRSTE (!!!), pa ćeš dobiti 3' (!!!!!!!!)
PROGLEDATI KROZ PRSTE!!?!?!?!?....ma pas joj mamu profesorsku....
i cijeli razred je bio začuđen kak sam dobio 3.... :mad: i još sam se žalio da kako sam dobio 3 a ona veli da nisam znao neke male stvari.....te da sam nesiguran (!!!!!!).....
nisam znao samo 2 stvari i to prilično nebitne te sam se JEDANPUT zabunio....

a kaj je još bolje da je poslije mene odgovarao tip koji je znao JEDNAKO KAO I JA!!! i on je dobio 5........
jedina razlika je da je on bolji učenik od mene te da je profesorici malo draži nego ja........

e ako je ovo pravedno onda ja neznam kaj nije........

:Snajper: :2up:

Black Revenger
09.10.2003., 17:38
a kaj je još bolje da je poslije mene odgovarao tip koji je znao JEDNAKO KAO I JA!!! i on je dobio 5........
jedina razlika je da je on bolji učenik od mene te da je profesorici malo draži nego ja........

kak ovo mrzim. :mad:

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
09.10.2003., 19:28
Black Revenger kaže:
kak ovo mrzim. :mad:
Meni je to bas super jer sam uglavnom ja taj kome daju visu ocjenu.Profesori (vecina) te pamte po prvom polugodistu neki cak i po prvoj ocjeni i kad im jedanput dobijes 5 mozes ne znam sta govorit uvik ce te manje mucit od drugih.

Black Revenger
09.10.2003., 19:59
a-a-JaNeTrebamNikoga kaže:
Meni je to bas super jer sam uglavnom ja taj kome daju visu ocjenu.Profesori (vecina) te pamte po prvom polugodistu neki cak i po prvoj ocjeni i kad im jedanput dobijes 5 mozes ne znam sta govorit uvik ce te manje mucit od drugih.
imam profesora koji mi predaje (je predaval) psihologiju, logiku, sociologiju, filozofiju i politiku u gospodarstvo i svi koji idu na neku grupu kod njega imaju povlašteni položaj. to nije fer :flop:

prof iz zemljopisa: kakvu prvu ocjenu dobiš takvu ti bude i dalje pisal.
1 god zemljopis: dobil sam 3 iz usmenog i 3 iz pismenog i nisam mogel imat 4 da se ubijem.
2 god: dobil sam 5, 5 i dalje mi je pisal samo 5ice.
3 god: isto tak :D
4 god: moram se potruditi da mi bu opet pisal 5ice :D

to zbilja nije fer prema ostalim ucenicima :flop:

Rev
09.10.2003., 20:04

:bljak: a-a-JaNeTrebamNikoga :Snajper:

just kidding.....al stvarno me raspizilo ovo s ocjenom.......

dođe mi da profu :buum:

Hermione Granger
09.10.2003., 20:32
Peticu iz geografije... :D :top:

Mlaen
09.10.2003., 20:51
1 iz hrvatskog. Sat prije marende smo trebali pisat ispit. Nisam ništa učio pa sam ju pitao: "profesorice, nisam ništa učio, možete vi meni dat 1 pa da ja idem prije na marendu" - njnoj teško palo:D

Black Revenger kaže:
imam profesora koji mi predaje (je predaval) psihologiju, logiku, sociologiju, filozofiju i politiku u gospodarstvo i svi koji idu na neku grupu kod njega imaju povlašteni položaj. to nije fer :flop:

prof iz zemljopisa: kakvu prvu ocjenu dobiš takvu ti bude i dalje pisal.
1 god zemljopis: dobil sam 3 iz usmenog i 3 iz pismenog i nisam mogel imat 4 da se ubijem.
2 god: dobil sam 5, 5 i dalje mi je pisal samo 5ice.
3 god: isto tak :D
4 god: moram se potruditi da mi bu opet pisal 5ice :D

to zbilja nije fer prema ostalim ucenicima :flop:

Kod nas iz fizike (elektrotehnička, Rijeka) do prvog pismenog profesor uopće ne ispituje, a onda te pita neko pitanje (samo jedno) i ako točno odgovoriš dobiješ ocjenu koju si dobio iz ispita - dobiješ 5 prvi ispit i možeš si pisat 5 za kraj:D :p

finalnifantazista
09.10.2003., 21:45
Pisali smo test iz povjesti. Dobit ću 3 i bit hepi. Tamo sam se sajebavao s pitanjima koje nisam znao. Npr. pita Otac moderne historiografije bio je.. a ja napišem više nije?
Ili koji je najljepši primjer paleolitičke Venere, ja napisao Ljepota je relativan pojma. Ili... navedite 2 takve ustanove (arhiva), ja napisao: arhiv HAZU-a, historiografski arhiv Zagreba i u zagradu napisao (to sam sad izmislio). Ili... ok, skužili ste.

*_spike
09.10.2003., 21:47
1 iz hrvatske moderne i 1 iz njemackog temporalsatze

Bunneh
09.10.2003., 22:42
e, pa sad da je malo drukcije

zadnja (i prva oveg semestra) ocjena je bila prije *mislim* 8 tjedana,
i to kaj sam predala zahtjev za projekt da mogu konacno zavrsit studiju.
(cetri godine mi je dosta)
ocjena je bila A *w00t* :top:
sad sve drugo ovisi na predanju cijelog projekta na kraju semestra (6 -7 tjedana) i prezentacija :(

žujaa!
10.10.2003., 19:38
Dobila 4 ,ČETIRI!, iz kemije :D (mislim da mi je to prva četvorka iz kemije u mojem dvogodišnjem gimnazijskom školovanju pa onda woohoooooooooo! :cheer: )
i četiri iz engleskog veoma zadovoljna:top: jer je bio test iz gramatike a tu malo štekam..al da mogla sam i bolje:rolleyes:

*Deathless*
11.10.2003., 15:49
5 iz dojča... haha... ma ne... nije znanje u pitanju... ni gramatika... napravila sam plakat skupa s frendicom i lepo je ispalo i 5 nam je dala iz zalaganja... :D :cheer: lepo, lepo... sad na takvim glupostima skupim dobre ocjene i onda posle nebu velki bed...

a ova z povijesti je pozabila da trebamo pisati 5 minutni nenajavljeni... a svi razredi su pisali... :eek: nekaj opasnoga nam se sprema... :eek:

Kierlan
11.10.2003., 16:46
5. Yee. :Pivo: Nije važno iz čega... Zapravo, evo. Nosil sam kemičarki nekakve cjevčice i ona mi je dala pet iz zalaganja i zapisala mi ga pod ispitivanje...:B

emilija
12.10.2003., 19:02
Zavodnica je ta kemičarka

zadnja ocjena koju sam ja dobila je 5 iz povijesti. ustvari, dobila sam tri petice iz povijesti
-znanje
-bonus (jer sam za 3 dana spremila 20 stranica)
-bilježnica ("umjetničko djelo")

hehehehehe:B :B :B :B :B :B :B :B

*Deathless*
13.10.2003., 22:28
kolac... ljudi, kolac.... :D iliti u brojevnom sustavu: 1
heh... konačno ispravila ispite ova krava iz biologije... nakon 5 tjedni... bolje da ih nije... :D eh... ni se niš moglo prepisati... učila sam dovoljno... test mi je skoro isti ko jednoj osobi koja je 3 dobila (ono, poredak riječi je možda malo različit i tak to...... ) i tak... eh... kaj je tu je...

stepla me danas ingliš... 4 mi je dala... šmujc :(

Black Revenger
14.10.2003., 20:38
jucer sam dobil 4, 5 iz povijesti. 5 pod znanje i 4 pod zalaganje :eek: to mi nikak nikak nije jasno kak mi je dal 4 pod zalaganje :confused:

Black Revenger
16.10.2003., 20:04
jucer sam dobil 5 iz ispita iz povijesti (13/13 bodova:cool: ). zadovoljan. pomogla mi je bilježnica kod jednog pitanja. :)

danas sam dobil 3 iz hrvatskoga iz testa iz jezika. s obzirom na to kolko sam znal zadovoljan sam.

finalnifantazista
16.10.2003., 20:15
These days... 4 (!!!) iz povijesti - pogodio sam godinu i stoljeće!!
Uz to na mjestu gdje sam napisao Historiografski arhiv grada Zagreba (to sam sad izmislio) je napisala "Dajem ti bod za trud."

4 iz latinskoga, pitala me riječi. Danas smo pisali riječi, i dobit ću 3-5. Očajno je to što je samo 10 riječi, a bod manje je ocjena manje.

misery-
16.10.2003., 20:37
2/3 iz fizike :eek: :D to se računa ko +2 il -3, svejedno:D

finalnifantazista
16.10.2003., 21:57
E da, i 5 iz njemačkoga, pitala me zadaću i konjugirati glagol teilen u prezentu.. Cijeli sat me pitala zato što ljudi uvijek spomenu nešto i onda se ona raspriča...

misery-
17.10.2003., 20:53
tri.... tri iz povijesti...... pa sam si za utjehu kupila dugo željeni cd.... koji je u cd shopu skupljal prašinu prek 10 godina i čekal na mene......pa sam - ček, kaj ja to meljem?:confused:

uglavnom, ovaj vikend počinjem učiti :odlučnismajli: :D

Kierlan
19.10.2003., 13:49
Je. Dobil 2 iz matke. Sad bum moral iti na instrukcije! :(
Da te malo kopiram, Looda, :hebemu: : smajlikojimrzimatku: :mad:

misery-
19.10.2003., 13:52
jooj, ja bum feštala ak dobim 2.. srijeda je d day :bang:

finalnifantazista
19.10.2003., 20:37
Luđakinja kaže:
2/3 iz fizike :eek: :D to se računa ko +2 il -3, svejedno:D

Nope, to se računa kao 2 i 3. Kad ti tako kažu 2/3, a želiš imati više od 3, onda zatraži da ti daju 2, jer će ti u protivnom 2 ocjene snižavati prosjek... bar je tako kod mojih profesora bilo.

Vera Pavladoljska
21.10.2003., 18:34
ma jebote, uvalila mi baba iz književnosti neku superljigavu dvicu, analiza Mihalića, ono, kao to je zanimljivo za popizdit.....

:rolleyes: :D

(ubice me starci):( uvijek sve pet,pet,pet.....:eek:

Black Revenger
21.10.2003., 20:03
jucer sam dobil 3, 3 (teorija i zadaci) iz ispita iz fizike.

misery-
21.10.2003., 20:15
finalnifantazista kaže:
Nope, to se računa kao 2 i 3. Kad ti tako kažu 2/3, a želiš imati više od 3, onda zatraži da ti daju 2, jer će ti u protivnom 2 ocjene snižavati prosjek... bar je tako kod mojih profesora bilo.

ti mene žifciraš. ti mene žifciraš. ti mene jako žifciraš

mislim da ja ipak bolje znam kak se to kod mojeg profesora računa. ipak ga ja gledam 3 fakin godine a ti ga nisi vidio u životu. zato, fakat, fak of i odi učit integrale il koji već fakin šit.

fakin, fakin, fakin, fakin šit

sutra je matika..
već pišem - 1

već pišem - popravni
gaddamn

Hermione Granger
21.10.2003., 20:36
Dobila 4 iz geografije. Nije loše :D

Eidia
21.10.2003., 21:45
Dobila 3 iz engleskog , radili riding komprihenšn......... mrzim to......nisam uopće skužila zašto moje rješenje nije imalo smisla :confused: ........ pola razreda popizdilo na šugavi test

finalnifantazista
21.10.2003., 22:56
Luđakinja kaže:
ti mene žifciraš. ti mene žifciraš. ti mene jako žifciraš

mislim da ja ipak bolje znam kak se to kod mojeg profesora računa. ipak ga ja gledam 3 fakin godine a ti ga nisi vidio u životu. zato, fakat, fak of i odi učit integrale il koji već fakin šit.

fakin, fakin, fakin, fakin šit

sutra je matika..
već pišem - 1

već pišem - popravni
gaddamn

Hahahahaha... Gle, ti si rekla da ne znaš kako se to "računa", a ja uvijek pomažem!

Dobio sam 5 iz latinskog (nigdje nisam fulao - to je jedini način da dobiješ 5, već 9/10 je 4, tj. treba ti 7/10 za 2:eek: ) i 5 iz fizike, s dvije greške koje mi nije brojao. Sutra 5 iz matiše i nadam se bar 3 iz hrvatskog. Pisali diktat iz njemačkoga, mislim da će biti 5. A iapk razmišljam da odustanem od stipendije, odjebem školu, posvetim se matematici, čitanju, glazbi, te da se vratim igricama i povećam broj izlazaka na 7 puta tjedno.:D

Black Revenger
21.10.2003., 23:14
mrzim profesore koji traže 100% za 5 i još nek ne priznaju pola boda...:Snajper:

ninocka
22.10.2003., 10:54
1 iz testa iz fizike! Bila su tri zadatka, ono srednja i trenutna brzina i akceleracija.
Po njenom ispadne da je u grafovima srednja brzina kosi pravac kaj spaja početnu i krajnju točku, al srednja brzina nemre bit pravac neg jedna točka! Ak je srednja (prosječna), onda je to neka vrijednost koja kad se sve to zbroji i oduzme, podijelii pomnoži, predstavlja prosiječnu vrijednost te brzine, ne??!:mad:

Aphex
22.10.2003., 12:06
ajme koji shit!!
jucer sam dobio tri komada!!!

zadacnica iz matematike(brojevni sustavi, indukcija, polinomi, kompleksni brojevi) - komad. 26/60 bodova... al sam ga sjebao...

engleski - 3. minus iz domacih zadaca (ne mogu vam opisat koliko mrzim te dz..) - komad

engleski (oko 5 min prije kraja sata) uhvatila me da rjesavam krizaljke umjesto da nadopunjavam neke debilne recenice s "although, despite, in spite of, ... " - komad

danas pisem test iz biologije i ... ma ne zelim prognozirat.. sve je moguce

Rev
22.10.2003., 13:11
Aphex kaže:
ajme koji shit!!
jucer sam dobio tri komada!!!

zadacnica iz matematike(brojevni sustavi, indukcija, polinomi, kompleksni brojevi) - komad. 26/60 bodova... al sam ga sjebao...

to mi je najgore kad imam blizu dvojke ocjenu i fale mi 2-3 boda a ipak poberem komada......

bolje da imam 0/60 nego da jadam : 'da sam samo napisao ovo.....ili ono....da nisam izbrisao ovo na kraju....dobio bi 2......
ma u k.....

:Snajper: :flop:

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
22.10.2003., 15:31
ninocka kaže:
1 iz testa iz fizike! Bila su tri zadatka, ono srednja i trenutna brzina i akceleracija.
Po njenom ispadne da je u grafovima srednja brzina kosi pravac kaj spaja početnu i krajnju točku, al srednja brzina nemre bit pravac neg jedna točka! Ak je srednja (prosječna), onda je to neka vrijednost koja kad se sve to zbroji i oduzme, podijelii pomnoži, predstavlja prosiječnu vrijednost te brzine, ne??!:mad:
Staaaaaa????? :eek: :confused: uopce ne kuzim sta hoces rec ,ocito si zasluzila tu jedinicu

finalnifantazista
22.10.2003., 20:46
Dobio sam 1 iz glazbenog. Digla me i pitala što znam o prvim ljudima :eek: i pitam ja: "O glazbi ili o njima?" -"Što znaš." Počnem ja kao, da su živjeli nomadskim načinom života, pa kad bi se negdje uselili (?!) bi to useljenje obilježavali obredom u kojem je bila glazba. Rekao sam da glazbom "upravlja" vrač, mag kako god ga zvali. Zatim sam rekao da je bilo bitno ponavljanje, i pita me ona kako smo to nazvali i ja nisam znao taj ritamski ili kakav već obrazac. Zatim sam rekao da je raspon tonova od 3-5, ona kaže: "Nije istina." i ja se ispravim i kažem da je 2-3, i onda mi se mozak zblokso, i kažem nešto tipa: "Ne znam baš što bi sad još rekao." i ona kaže: "To je sve što znaš - evo ti 1." i zapiše. Zatim je digla još jednog tipa, isto dala komad, digla trećeg tipa, on je nešto filozofirao, dala mu 2, pitala jednu curu, ova znala negdje između mene i ovog tipa koji je dobio 2, i da joj 3/4. Poslije su mi rekli da je nama trojici upisala sa strane, a ovoj u rubriku. Ono, kužiš, 1 iz glazbenog. U osnovnoj su profesori iz glazbenog, tehničkoga, likovnoga znali da imamo 15 predmeta i da je to nemoguće sve znati pa bi popuštali, a sad mi tu da komad kao da nisam znao ništa, kao da je njen predmet jedan od onih 4 sata tjedno... ma Đ!!

Budem to naštrebao za slijedeći put, pa ću se javiti da ispravim. Pitam se zna li ona (i njoj slični) da od takvog učenja (35 strana udžbenika za jedan tjedan) nema nikakve koristi jer ćemo sve to zaboraviti do 18.-te. Kad bi učili samo najbitnije (pustimo sad to što je bitno, a što nebitno), možda bi nešto od toga i zapamtili za cijeli život.

Nešto pozitivno, 5+ iz matematike (tako je napisala na testu) i 4 iz zadaćnice iz hrvatskoga! Rekla mi je: "Pametno napisano, ali s pravopisnim i sličnim greškama". Napisao sam u jednoj rečenici zamjenjena rječju umjesto zamijenjena riječju. Riječ Whatever mi nije podcrtala, ali zato otrcano i ustvari je.
Tip koji je napisao užasnu pjesmu (i to doma) je dobio 5.:eek:

misery-
22.10.2003., 20:49
ajde, ajde, ne bumo se sad vređali:) :grli: onak, sve skupa..

Brunhilda je danas dobila 5icu iz geografije. ye, ye, događa se i meni tu i tam.... a iz matike ne bu jedan. možda čak i 3, aha. nekad je baš lepo imat više sreće neg pameti :p

[bude i pameti, bude, bude.. evo, od danas se fakat počinjem učit :D]

p.s. uz Brunhilda je trenutno omiljeno ime i Tangenta. tak bu mi se dete zvalo.. ak bum ga slučajno imala. zamisli, maloj bu sto posto nadimak Tanga

Black Revenger
24.10.2003., 19:38
jucer sam dobil 5 iz glazbene analize. pustil sam roštilja, nekaj malo rekel o bendu i pjesmi i dobil 5:)

*Deathless*
24.10.2003., 21:02
3 iz povijesti... kuja...
pisali smo u sredu... 14 pitanja, nema po pol boda, jedno krivo je 4, a 2 kriva 3. i onda je 12,11 i 10 bodova 3.
a meni prvo pisalo na testu da sam 2 dobila... oke... 2 odgovora nisam znala... a 3 mi je sam tak prekrižila... ta tri su bila takva da se moralo opširnije odgovoriti... i jesam... al mi je sve skrižala... i onda sam ju išla pitati... i za dva mi je rekla nekaj zbog čega mi kao nije priznala... a na trećemu kaj sam ju pitala se već počela derati... " a što je nagodbom ostalo hrvatskoj???" ... pa sabor... " a to nisi napisala!!" pa kak nisam... i onda sam joj pokazala fino... i dobila 3... i sad bih ja kao trebala biti zadovoljna s 3? e, pa nisam...

Cristalena
24.10.2003., 23:31
Ja sam tako sretna! Svaki put kad neznam, a profe idu na otvaranje uvijek prozovu curu ispred mene u imeniku i redovito ga popuši (1-3). Ovaj mail je posvećen njoj. Hvala. :s

misery-
24.10.2003., 23:51
jaaj, imam filing ko da je davno, davno bilo al evo - 3 iz matike, triii :angel:

(no, pa vjerojatno bu jedina ove godine tak da se ima smisla veselit :lux: )

Rev
24.10.2003., 23:58
*Deathless* kaže:
3 iz povijesti... kuja...

:lol:

eh looda.....ja nisam baš prošao dobro kao ti.....ja sam lagano pobrao komada..... :(

ali nema veze....u ponedjeljak je ispravak i dobit ću najmanje triiiiiii...... (kak sam optimističan.... :D)

:cheer:

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
25.10.2003., 11:54
Jucer -5 iz hrvatskog. Dala nam u ponedjeljak nenajavljeni esej sa temom: "Don Quijote, knjiga ljubavi i vjere" i mene vec uhvatila panika posto knjigu uopce nisam ni otvorio (kao i sve druge lektire) ali brzo sam se sabrao, shvatio da mi ne preostaje nista drugo nego li izmisljat, izmisljat i izmisljat,i jos sam malo prosirio rukopis tako da se to sve u svemu proteglo na stranicu i po i dobio -5. Mozda je jos samo par osoba dobilo isto tako, sve ostalo glupe cetvorke.
POUKA: Ako imate inspiracije za pisanje gluposti, nema razloga da citate lektiru. I jos k tome ako ste odlican ucenik, nema sanse da sve ne prode ok. :D

hopeless
26.10.2003., 10:21
ja sam zadnji dan kad sam bila u školi (opet sam se razbolila, :D) dobila dva iz fizike i to zato što sam ono v (brzina) napisala kao malo tiskano v a ne malo pisano v. tip me pitao ko je tebe učio pisati? ja rekla da su me u osnovnoj naučili. onda je on reko da se tako ne piše v, nego da se piše kao malo pisano v. i reko mi je ''djevojčice, ajde se ti lijepo vrati u osnovnu da te nauče kako se piše'' onda sam ja rekla da su mene u osnovnoj učili da je svejedno kako pišem, a da u ovoj školi nisam bila dovoljno dugo (jer sam bila mjesec dana bolesna), pa sad nisam stigla naučiti pisati. onda je on rekao opet ''da, dobro... ajde djevojčice vrati se ti lijepo u osnovnu''. onda sam ja pitala ''a koju sam ocjenu dobila?''. onda je on reko ''dva. ali dobila bi jedan, ali nisi ipak jer nisi ti kriva što neznaš pisati''. tu moram napomenuti da sam ja cijeli zadatak točno riješila, osim što nisam znala kako se piše v. i moram napomenuti da je moja mama isto kod njega napisala F tako da su ove dvije crte od F prešle na drugu stranu i onda je on njoj rekao ''što ti je to? jeli to slovo? ja neznam koje je to slovo, ja mislim da je to antena.''. eto. idiJot. ima li ovakvih kod vas? mislim, sve sam točno napravila osim tog glupog slova. nije feeer...

misery-
26.10.2003., 12:37
e da, i 5 iz engleskog, iz one blesave reklame. čak ide na neku izložbu, kajaznam :D :cheer:

Black Revenger
27.10.2003., 20:48
uknjižil sam prvi šus ove godine, iz matemetike. kvragu sad bum moral ispravljati. :(

Kierlan
28.10.2003., 15:37
Pet iz kontrolnog iz fizike. Fala Bogu na šalabahterima i slijepim profesorima.

I dobil tri iz matke. Bolje od dvojke u svakom slučaju.

*Deathless*
28.10.2003., 18:39
Rev kaže:
:lol:

kaj pa se ti tak trgaš na moj post? :D
danas dobila: 5 iz matematike... :cerek:

finalnifantazista
28.10.2003., 21:48
Pet iz fizike i 5 iz njemačkoga. :)

*Deathless*
29.10.2003., 12:11
juj... a pozabila sam napisati da sam u pon. dobila jedana iz polifonije - bila je sam jedna dvojka f razredu... a jučer 2 i 4 iz nenajavljenih na solfeggiu... :cerek:

Black Revenger
29.10.2003., 21:29
a fak! dobil sam 2 iz ispita iz filozofije. loš sam :bonk:

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
29.10.2003., 21:30
Dobio 5 iz psihologije tj. cijela moja grupa za istrazivanje koje smo izmislili tj. koje sam ja sam napravio posto je s budalama tesko radit. Zapravo dobio jos i prije to ali nam se tek danas sjetila upisat.

meMYSELFandI
29.10.2003., 21:42
Dobila 5, 5 iz hrvatskog.
Tema: Lik Emme Bovary. Knjigu nisam ni otvorila. Pročitala iz Vodiča, a onda navaljala gluposti da takvih nitko nikad nije čuo.....muljala (inače volim filozofirat)..... profa bila oduševljena mojim pogledima na svijet.....i eto meni petica..... :jumping:
Divim se sama sebi :rolleyes:

Black Revenger
30.10.2003., 20:55
javil sam se glazbeni i dobil 5 :) . nekaj sam znal nekaj su mi šaptali, al sve u svemu zadovoljan sam :D

misery-
30.10.2003., 23:50
2/3 iz bio. buh:o :rolleyes:

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
31.10.2003., 13:29
Dobio jucer 5 iz engleskog. Zadala nam neke pricice da sastavimo dok je ispitivala , ostali se zajebavali , a mene uhvatila inspiracija :)

wuk
31.10.2003., 15:08
fala kurcu niti jednu :trk:

Black Revenger
04.11.2003., 20:56
a fuck! dobil sam 4,4 iz zemljopisa. :mad: jedna greška i odmah 4. al to nije velika greška, zapravo to nije bila greška. bilo je pitanje zakaj se europa ujedinjava (nekaj tak). tu nema fiksnog odgovora, nego nekaj općenito. ja napišem odgovor peko 4 reda i neprizna mi jer nisam napisal da stvaraju konkurenciju SADu i japanu!!! glupost.
i onda lista po imeniku i stane kod mene i pocne me pitati. ja mislim da nebude za ocjenu, kad mi da 4, a imal sam ispriku i nisam planiral odgovarati. ma loše :flop:

jucer 4 lektira i petak 5 biologija.

misery-
04.11.2003., 21:02
4, 5 engleski. 4, 5 njemački. 1 informatika.

*Deathless*
04.11.2003., 21:45
danas niš, al jučer 5 iz folkora... (predmeta li važnoga... :D )

wuk
04.11.2003., 22:48
jucer 5 iz sklopova, a danas 5 iz finomehanike (test)

finalnifantazista
04.11.2003., 22:53
5 iz hrvatskog (gramatika i pravopis)! Najbolji u razredu! Samo sam jednom fulao ije/je (što inače stalno radim)!

Mlaen
04.11.2003., 22:54
wuk kaže:
jucer 5 iz sklopova, a danas 5 iz finomehanike (test)

S:rolleyes: ovi i finomehanika u istom razredu... to je industrijska jelda?

Uglavnom glupa k*** mi je dala 2 iz hr.:mad: Ali nema veze to je jedna od onih koja gleda prezime... a još kad je cjeli razred raspizdi:eek: dobro sam i prošao:s
Ali bio je pismeni!!!:mad::mad::Snajper:

4, 5 engleski. 4, 5 njemački. 1 informatika.
e baš se patiš sa informatikom... :rolleyes: je to ono programiranje:)

*_spike
04.11.2003., 22:59
3,3,4, sve iz matematike
mat. ind i komplex. brojevi u trig. zapisu.
blje.

misery-
05.11.2003., 09:27
*_spike kaže:
3,3,4, sve iz matematike
mat. ind i komplex. brojevi u trig. zapisu.
blje.

i onda veliš da imaš problema s matikom? ja bih ubila za takve ocjene:rolleyes:

je, mlaen, pascal. ma bila sam jučer općenito za qrac (a kad sam jaaa za qrac.. :rolleyes: ), nije mi se dalo odgovarat pa sam rekla da mi kulju zapiše
ma budem ja to ispravila. aphex mi je poslao hrpu materijala tak da ću poslije vikenda imat taj vražji pascal u malom prstu :klopa: (malo optimističnosti nije od viška:rolleyes: )

wuk
05.11.2003., 11:58
Mlaen kaže:
S:rolleyes: ovi i finomehanika u istom razredu... to je industrijska jelda?

Uglavnom glupa k*** mi je dala 2 iz hr.:mad: Ali nema veze to je jedna od onih koja gleda prezime... a još kad je cjeli razred raspizdi:eek: dobro sam i prošao:s
Ali bio je pismeni!!!:mad::mad::Snajper: Ja sam u tesli...
nisam idustrijska...

Ako znas da kuja gleda prezimena, onda se nemoj postpisati...
Pa kada ti ocjeni se javi da je tvoje i reci da si zaboravio...
svima se to moze "dogoditi"

Tako sam i ja imao ejdnu kuju iz biologije u osnovnoj...
i kada sam poceo primjenjivati to bez potpisivanja, ocjene iz testa narasle bar za dvije :D

*_spike
05.11.2003., 15:16
Luđakinja kaže:
i onda veliš da imaš problema s matikom? ja bih ubila za takve ocjene:rolleyes:

je, mlaen, pascal. ma bila sam jučer općenito za qrac (a kad sam jaaa za qrac.. :rolleyes: ), nije mi se dalo odgovarat pa sam rekla da mi kulju zapiše
ma budem ja to ispravila. aphex mi je poslao hrpu materijala tak da ću poslije vikenda imat taj vražji pascal u malom prstu :klopa: (malo optimističnosti nije od viška:rolleyes: )

pa imam problema sa matikom
da nisam okolo gnjavio online ljude oko nekih zadataka i da dan prije testa nisam rijesio sve jebene zadatke iz podrucja indukcije, ***** bio dobio te ocjene :)

još da sam znao da će omjer indukcija:kompleksni bit 1:3, malo bi se više posvjetio kompleksnima i dobio fakin pet.

Cerera
05.11.2003., 15:42
4 iz pismenog iz matematike!

finalnifantazista
05.11.2003., 21:42
3 iz hrvatskog iz analize pjesama prije 3 tjedna (nije da sam jedini u razredu koji razlikuje analizu od interpretacije; ustvari, ja bi si dao 3, ali neki likovi su imali očajnu analizu, i intrepretaciju s 2 klišeja koja su izvrtali i objašnjavali kao da smo idioti . i dobili su 5!) i 5 iz glazbenog (ipsravio sam 1, a čak se nisam ni javio, već me prozvala).

Ipak mi ne paše. Imam 3, 4, 4 i 5 iz hrvatskoga, koji mi je najdraži predmet postao. Ma baš me briga za sve.

Aphex
05.11.2003., 23:37
pa jebem ju intenzivno, ova matematika je za*****. dobio sam peticu iz ispravka zadacnice (ispravljao komad). Da sam bar ranije odvoijo par sati za tu matematiku...

looda sretno s paskalom

wuk
05.11.2003., 23:39
dobio sam 2 petice iz egejskog :D

Cerera
06.11.2003., 12:47
5 iz latinskog, 5,4 iz zemljopisa i 4 iz logike.
Profesora logike cu ubiti! Ucila sam danima i kao nagradu za sav moj trud dobila sam cetvorku.:mad:

*_spike
06.11.2003., 14:55
3 iz moderne, hr
45 od 60 bodova

brijem da mi je zena pokrala pon ***** bodova (ja i ta zena se mrzimo i par puta sam se posjadjo s njom, a kao je faca u skoli i sviju sute na njenom satu i to...kreteni)

al ono prvi put u povijesti je dijelila ispravke obrnutim abecednim redom i to 10 minuta prije zvona tak da ja nsiam stigao usporediti sa orig. rjesenim testom, brijem da bi nakucao još 2-3 boda za četvorku...

sux

misery-
06.11.2003., 19:59
3-4 biologija. genijalno s obzirom na uloženi trud (0):D
[i još k tome mi je POL boda falilo za 4, heheh]

Black Revenger
06.11.2003., 20:04
u srijedu sam dobil 5,5,5 iz deutscha :cool: nitko mi nije pomagal. sve sam sam znal. i 2 iz matematike.
danas hvala Bogu nist.

finalnifantazista
06.11.2003., 22:31
5 iz informatike. 41 bod. A 42 je smisao života. Nisam daleko. Kao ni pola razreda.

misery-
11.11.2003., 20:16
4, 5 kemija
5, 5 logika

mogu ja to i detaljno analizirat ak treba :rolleyes:
ono :rolleyes:

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
12.11.2003., 11:24
Jucer 4 iz biologije iz provjere (grrrrrrrrr, kad ce vise otic ta tuka iz ove skole da ne moram pisat njene glupe trosmislene provjere) , i 4,5,5 iz talijanskog (dobio bi manje da se nisam izvukao na moju razradenu tehniku prikrivanja neznanja laznom samouvjerenoscu).

wuk
12.11.2003., 14:21
5 sklopovi, 5 egejski

emilija
12.11.2003., 17:06
ja sam dobila 5 iz etike- referat o homoseksualnosti , 5 iz biologije test samo 2 greske, 5 iz latinskog test samo jedna greska i 5 iz zemljopisa bez greske ! Yeah:B

Black Revenger
12.11.2003., 18:35
kak sam happy :) . 5 min do kraja sata otvoril me informatiku (i jos jednog tipa). prvo postavi njemu pitanje sad on odgovori, a prof pita mena jel se slažeš ti s njim. ja idem pa... eeee... ne i nekaj na blef objasnim, pa opet na još par pitanja smišljam odgovore i dobim 4. nisam ni pogledal, a dobil sam 4 :lux:
onda me pital tablicu, zapravo bazu podataka u accessu koju sam ja napravil za 15 min na pocetku sata jer mu je disketa ostala doma i dobil sam 5.
sve u svemu zadovoljan sam :D

Eidia
12.11.2003., 19:23
Dobila sam opet asa.Drugi ovaj tjedan. Iz biologije i informatike.
Oba iz vladanja. Nek idu kvragu, dođu nadrkane u školu pa se onda na meni iskaljuju.

misery-
12.11.2003., 20:04
5 geografija, 4 psihologija (bed :(), -5 vjeronauk :D

ma netko me očito zalizal i svaki dan me otvaraju, fokin šit

Ollienntsh
12.11.2003., 21:13
wuk kaže:
5 sklopovi, 5 egejski

Oho! 5 iz sklopova. Kad sam ja to imao, bilo je kvrcanja zubiju.
Jos uvijek imamo tog sociopata, ali nam sad predaje AVP (automatsko vodjenje procesa).

major tom
12.11.2003., 22:11
2 iz jebene biologije pa da popizdis....

wuk
12.11.2003., 23:05
Luđakinja kaže:
5 geografija, 4 psihologija (bed :(), -5 vjeronauk :D

ma netko me očito zalizal i svaki dan me otvaraju, fokin šit sobzirom na ocjene nemas se kaj zaliti...

misery-
13.11.2003., 07:59
wuk kaže:
sobzirom na ocjene nemas se kaj zaliti...

je, samo kaj bum imala dvojkice iz povijesti, informatike, matike, fizike.. ma nemam se kaj žaliti, ma kaki :D

pa nemam ustvari. sve prema zaslugama :)

Jack of all trades
13.11.2003., 09:31
jucer su nam dosli neki gadovi iz parlaonice usred testa iz mat i navalili da dodjemo pa imali smo cijeli sat vremena (inace pisemo dva sata) hej pa mi smo s tevea almighty i sve to i sad ce netko naravno popusit komad jer nije stigo napisat a netko = ja
madafak...:mad:
opsovala sam im i boga i domovinu i sve... a moj jadni ravnatelj stoji i gura me kroz vrata: ajde sunce nemoj se ti uzrujavat obolit ces na zivce nemoj...:lol:
i ajmo sada svi skupa pogodit kog je razjarena prof zaduzena za taj shit izbacila iz pretkvalifikacija? mene. naravno. this is as bad as it gets...:mikroval:

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
13.11.2003., 13:32
Jucer dobio -5 iz matematike (Iz provjere koju je donio. I smijesna stvar je da samo 10 minuta prije kraja sata kad je bila ta provjera ja sam imao samo 2 rijesena zadatka 1 pola i 2 potpuno nerijesena. Vec me bila uhvatila panika, ma di cu dobit 2 uz toliko vjezbanja i onda sam skuzio da sam jednog krivo prepisao s papira , a za drugog sam malo morao virnuti u zadacu jer sam se totalno zablokirao. I na kraju -5... Ma super!!!!!) i 5,5 iz Enleskog. I 5 iz informatike (ali to ne racunam posto mi ne moramo ucit nista , pazite ovo: NITI ZADACE NEMAMO , JEDNOSTAVNO NISTA samo se igramo, on surfa po internetu, mi se dosadujemo i to je to. Inace ako zelite vidjet mog profesora iz informatike kupite Arenu i potrazite di pise o Vedranu Jaksicu , body builderu , nasem predstavniku na Svj. prvenstvu. E pa to je nas profesor.)

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
13.11.2003., 13:35
Jack of all trades kaže:
jucer su nam dosli neki gadovi iz parlaonice usred testa iz mat i navalili da dodjemo pa imali smo cijeli sat vremena (inace pisemo dva sata) hej pa mi smo s tevea almighty i sve to i sad ce netko naravno popusit komad jer nije stigo napisat a netko = ja
madafak...:mad:
opsovala sam im i boga i domovinu i sve... a moj jadni ravnatelj stoji i gura me kroz vrata: ajde sunce nemoj se ti uzrujavat obolit ces na zivce nemoj...:lol:
i ajmo sada svi skupa pogodit kog je razjarena prof zaduzena za taj shit izbacila iz pretkvalifikacija? mene. naravno. this is as bad as it gets...:mikroval:
Ko to s parlaonice? Znam da ce nasa skola biti ovaj tjedan.

Rev
13.11.2003., 14:44
1 iz zemljopisa pod zalaganje...nisam imao atlas.... (kao i još pola razreda) i baš je morala mene......kuja... :mad: :mad:

5 iz logike - najbrže riješio zadatke koje je zadala....opet pod zalaganje.... :p

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
13.11.2003., 19:42
Dobio danas 5 iz provjere iz Engleskog (27/28) koju smo pisali u utorak.

Black Revenger
13.11.2003., 20:07
4 iz biologije. zadovoljan sam s obzirom da je ispit bil težak.

Mlaen
13.11.2003., 20:19
Jebena kuja iz Hrvatskog reče cjelom razredu: "Sutra NEĆU ispitivat." (jer je neki drugi prof ispitivao pa da se pokaže kao da je dobr profesorica) i došli mi na sat niko naravno učio a kuja počela ispitivat:mad: Još se mi počeli žalit i govorit da je rekla da neće ispitivat ali ne! kuja je nastavila ispitivat -> pogodite koliko sam dobio:mad: :mad: :mad:

misery-
13.11.2003., 20:41
heheh, skužala sam da u zadnje vrijeme sam tu pišem na kzš-u :D potetik :D

5 iz njemačkog :lol:

žujaa!
13.11.2003., 20:46
Ništa,valjda..:misli:
al zato sutra je paklen dan :bang:

misery-
13.11.2003., 20:49
žujaa! kaže:
al zato sutra je paklen dan :bang:

pišeš možda matiku?

ja da :( i moram dobit pozitivnu :( a vjerojatnost je sićušna :( kaj sićušna, manje od sićušna :(

žujaa!
13.11.2003., 23:16
Luđakinja kaže:
pišeš možda matiku?

ja da :( i moram dobit pozitivnu :( a vjerojatnost je sićušna :( kaj sićušna, manje od sićušna :(

Ma pisala ja već..i nisam dobila pozitivnu:nono:
al sutra dobivamo kem,zemlju i engleski..ajd engl. mi nije frka ali ovo dvoje a mama u pon u školi eto samo.. :bang:

Jack of all trades
14.11.2003., 08:32
Ko to s parlaonice? Znam da ce nasa skola biti ovaj tjedan.

mi cemo bit tek pred kraj prosinca al sad biramo teme i sve to. ima ko koju dobru temu? mi smo htjeli temu: ssn music talents - pare ili talent, ali moja prof uporno zahtijeva temu treba li obnavljati nasu jadnu prethistorijsku skolu ili ne... pa kog bi to zanimalo???:confused:

Jack of all trades
14.11.2003., 08:41
Luđakinja kaže:
pišeš možda matiku?

zao mi je ali moram ovo rec - ja pisala ispravak iz mat i dobila 5
hehe:cool:

žujaa!
14.11.2003., 09:20
Jack of all trades kaže:

joj blago tebi ja u srednjoj nikad nisam dobila čak ni 4 iz mat a samo 1 ili 2 tri..i to tamo davno,davno,davno.....:rolleyes:

misery-
14.11.2003., 10:16
Jack of all trades kaže:

oke, bravo. a koja si škola?

*Deathless*
14.11.2003., 10:40
javila sam se hrvackoga jučer... prvo smo pisali, grozno bilo... onda se javila odma drugi sat i dobila 5,5... :cool:

Jack of all trades
14.11.2003., 11:27
žujaa! kaže:
joj blago tebi ja u srednjoj nikad nisam dobila čak ni 4 iz mat a samo 1 ili 2 tri..i to tamo davno,davno,davno.....:rolleyes:

ma nije valjda tako davno?! ja sam gimnazija, opca i imamo zbilja dobru prof iz mat koja fenomenalno tumaci a osim toga idu mi brojevi:D

žujaa!
14.11.2003., 12:59
Jack of all trades kaže:
ma nije valjda tako davno?! ja sam gimnazija, opca i imamo zbilja dobru prof iz mat koja fenomenalno tumaci a osim toga idu mi brojevi:D

je je,tako davnooooo..
ja sam totalni antitalent za matku,kem i sl.:bonk:

Rev
14.11.2003., 14:41
ni jednu.....bio sam dežuraaaaaan ulazu......
savršen završetak tjedna....

:jumping:

wuk
14.11.2003., 14:50
5 iz testa iz matematike...
to mi je dosta :D

GothicA
14.11.2003., 15:37
Evo da se ukomiram do kraja:

dobih 2, 2 iz kemije. Ne nezadovoljna, nego očajna i ljuta na sebe! Tukla bi se najradje! :azdaja:
Moje učenje je otišlo u k u r a c, jer sam se uljenila ko zadnji smrad i moram hitno neš poduzet :(
Da, zakinuta sam. Samu sebe zakidam :bang:

Eidia
14.11.2003., 20:51
Dobih 4 iz zadaćnice iz hrvatskog.

žujaa!
14.11.2003., 22:12
2 iz kem to mi je onako mogla sam i bolje :rolleyes:
3 iz zadaćnice iz hr, užas mislim s 4 bi bila super zadovoljna al ova trojka baš mi ne sjeda
i šećer na kraju..
5,5,5,5 iz eng. jedna petica iz zad. a ove tri iz odg.:)

wuk
15.11.2003., 00:19
Lara kaže:
Dobih 4 iz zadaćnice iz hrvatskog. naša kujetina je rekla da ako imamo jednu gresku č/ć, ije/je VELIKO i malo slovo odmah 1...
fakat nije normalna!

p.s. frend je u prvoj recenici napisao: "Ja smatram da u svjetu..."
a drugi je pisao kuča, povjest...

bit ce kuljaaaaaaaaaaaaa :rolleyes: :cheer:

ninocka
15.11.2003., 11:50
Jučer sam dobila 4 iz testa iz fizike! Jey! S obzirom da je prošli bila kulja, ovo je super! Prije tog sam dobila 3-4 iz testa iz biologije, a pol boda mi falilo do 4., sve ostalo je 4 i 5. Zadovoljna.
Al sljedeći tjedan je koma... Test za testom.... Bljak.

emilija
15.11.2003., 13:51
bok ninocka, ja sam iz biologije dobila 5 a iz fizike 4 i 5 nije da ti zelim napakostit al fakat sam ponosna na sebe. danas se ide na klizanje pa cemo se vidit. dal vi ljudi s foruma idete na klizanje??????? pusa everybody:p :p :p

ninocka
16.11.2003., 01:48
emilija kaže:
bok ninocka, ja sam iz biologije dobila 5 a iz fizike 4 i 5 nije da ti zelim napakostit al fakat sam ponosna na sebe. danas se ide na klizanje pa cemo se vidit. dal vi ljudi s foruma idete na klizanje??????? pusa everybody:p :p :p

Nadam se da vam bilo lijepo, al mi se danas tak ćorilo.. I gledala sam film s Hopkinsom i Rafu, baš je simpa bio.

Belle
16.11.2003., 08:31
Jučer sam dobila 5 iz tjelesnog, iz stoja na rukama. :rolleyes: :)

Shadowman
16.11.2003., 08:54
wuk kaže:
naša kujetina je rekla da ako imamo jednu gresku č/ć, ije/je VELIKO i malo slovo odmah 1...
fakat nije normalna!

Takve stvari zaslužuju pet uzastopnih jedinica. Rafalno.

Belle
16.11.2003., 09:24
wuk kaže:
naša kujetina je rekla da ako imamo jednu gresku č/ć, ije/je VELIKO i malo slovo odmah 1...
fakat nije normalna!

I treba biti kulja za takve stvari!!

:B

emilija
16.11.2003., 10:42
bilo nam je lijepo steta da nisi isla... al bilo je bolje prosli put joj trebam tonu ucit danas;) ;)

Jack of all trades
16.11.2003., 17:24
ja bi sutra satro trebala pisat zadacnicu o romantizmu ima ko kakvu ideju?

misery-
16.11.2003., 19:19
e, ja sam ti u petak dobila 4 iz testa iz hrvatskog. iz romantizma:D

finalnifantazista
16.11.2003., 20:11
Dva petaka iz hrvatskog, yeah! :) :)

Jack of all trades
16.11.2003., 20:28
Luđakinja kaže:
e, ja sam ti u petak dobila 4 iz testa iz hrvatskog. iz romantizma:D

'bem ti romantizam...:hebemu:

Mlaen
16.11.2003., 22:36
Jack of all trades kaže:
'bem ti romantizam...:hebemu:

ma i romantizam i protorealizam i realizam i sve predhodne i sve koji tek dolaze:mad: :mad: :Snajper:
PS. svojoj profi posvećujem jedan :buum:

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
17.11.2003., 16:01
Dobio 5 iz likovnog.

žujaa!
17.11.2003., 19:36
4 iz njemačkog :D sve prepisala..sve:D

*Deathless*
17.11.2003., 19:52
još jednoga jedana sam dobila iz polifonije danas.... sad imam dva jedana iz polifonije i postaje opasno... khm... :(
iz testa iz eng. sam dobila 3 i 4... ono... ni baš nekaj, al test je bil dost teški i zmotala sam se pa je onda oke...
i javila sam se biologiju za ispravak... 4 sam dobila... oke je to... :)

misery-
17.11.2003., 20:15
+4 iz engleskog. a kaj da ti k vragu pričam o reklamiranju. volim, ne volim, zakaj ne volim i to je to. bljek:)

Black Revenger
17.11.2003., 20:30
Dobio 5 iz likovnog.
ja sam dobil 4 iz likovnog :(
još sam dobil 1 matematike :( :(

neki dan sam dobil +3 iz engleskog:mad: . trebali smo napisati pismo to a person that we admire. ja se potrudil i napisal pismo mirku filipoviću i on meni da 3:mad: , jos mi stavi plusa, a kaj mi taj + znaci? da daj :flop:

loše, loše. :( :flop:

Belle
17.11.2003., 21:48
Dobila 4 iz novčarstva... nisam imala pojma da će pitati, sve su mi šaptali :D

misery-
18.11.2003., 07:55
Belle kaže:
Dobila 4 iz novčarstva... nisam imala pojma da će pitati, sve su mi šaptali :D

kaj pa ti je to?

Aphex
18.11.2003., 08:51
ja jucer dobih 2 (slovima: DVIJE) petice :D iz matematike :D

Rev
18.11.2003., 13:11
jednu lijepu trojku iz lektire.....:rolleyes:

ma baš me briga......dobim 4 iz kontrolne i 4 iz zadaćnice i imam 4....

:p

mlaznjak
18.11.2003., 15:01
4 iz referata iz pizdike i 3 iz kontrolnog iz pizdike.

Black Revenger
18.11.2003., 20:18
4,4 iz hrvatskog iz književnosti. zadovoljan.
5 iz vjeronauka, al pazite kak: dobili smo za zadaću napisati kak bi mi preuredili euharistiju. ja napisal da nebi ništ mjenjal jer je dobra kakva je i dobil 5 :lol:

Jack of all trades
18.11.2003., 22:22
Luđakinja kaže:
kaj pa ti je to?

jedan jaako dosadan predmet u ekonomskoj skoli...
:bonk:
anyway ja sam danas dosla strgana u skolu i potukla se s best frendom i sad ne pricamo a sto se tice ocjena mislim da navedeni dogadjaj dovoljno govori o tome koliko mi je stalo
'bes skolu :mad:

Ariston
18.11.2003., 22:29
I tako danas sjedoše prvi negativčina iz kemije.

misery-
19.11.2003., 11:25
Jack of all trades kaže:
i potukla se s best frendom

hu von? :lux:

mene danas čeka nadam se samo jedna kulja iz matike:rolleyes:

žujaa!
19.11.2003., 19:22
Dobila komad iz likovnog :o :D
i jebene dvije dvojke iz geografije,sad ću to morat ispravljat pas mater!!:hebemu:

finalnifantazista
19.11.2003., 22:05
Jučer 4 iz latinskog (bio sam sav hepi iako mi je bod falio do 5, jer sam mislio da ću dobiti 3 zbog "civilizacijskog" pitanja, kad profa to priča ja se lomim od smijeha, a doma nema šanse da to čitam; a u zadatku je trebalo povezati 5 imena s onim što su bili, i ja to bubnem, i pogodim svih 5!!!) i 5 iz engleskog.

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
20.11.2003., 17:55
Danas sam dobio 5 iz zemljopis iliti geografije. Javio sam se da ne moram vise ponavljat 40 stranica gradiva.
Pitao me sve same brojeve iz tablica i nabrajat puste jezike...
Malo su mi i saptali, malo sam glumio znanje (u tome sam nenadmasan) , a dosta sam i znao , a i javio sam se i sve je to dovelo do te ocjene.
Slijedeci tjedan odgovoram povijest i glazbeni...
Mozda i biologiju...
Ma koga briga glavno da sam dobioooooooooo peeeeeeeeeet.

Eidia
20.11.2003., 20:01
Danas mi je bio šugav dan.
Prvo sam dobila 4 iz vjeronauka. Cijeli razred dobio 5 osim mene i jednog frajera koji je sve prepisao od mene :bonk: :bonk:
Onda sam iz hrv, dobila 3. Trebala sam dobiti više. Mislim, otkad to u hrv. jeziku glagol baš MORA biti ne drugom mjestu. Pa ne mora.
Jok , kaže ona, rečenica ti nije gramatički točna. Ma goni se u neku stvar. Zakinuli su me oba puta. Kreteni.
Sad iz dešpeta neću ništa učiti za sutra. Idem sad čitati knjigu, a ako me sutra prozovu, poslat ću ih u k****.

Black Revenger
20.11.2003., 21:10
dobil sam 4 iz politike i gospodarstva, iz ispita. pol boda mi je falilo do 5 :mad: , a gad šugavi, ružni mi nije htjel dati tih pol boda. kak sere. prepisal sam cijeli odgovor iz bilježnice i neće priznati cijeli bod nego samo pol jer mi fali da liberalne države promoviraju slobodnu trgovinu (a odgovor prek pet reda). to nam 100% nije rekel. da je bi ja to imal napisano (ćak ni najbolja učenica nije imala to napisano). neće priznati svoju grešku i sad sam ja dobil 4:flop: :( :mad:
i dobil sam 4 iz filozofije. nekaj sam znal nekaj su mi šaptali i zadovoljan sam.

finalnifantazista
20.11.2003., 22:25
Pisali smo riječi iz latinskog, i čim smo bili gotovi, pitala me, i dobio sam 5! Je. Učili smo pridjeve i nemam pojma kad ću to sve zapamtiti, još mi ni imenice nisu sjele, a sad moram popamtiti tim čudnim redom... za svaki padež sve rodove...

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
21.11.2003., 15:46
Black Revenger kaže:
dobil sam 4 iz politike i gospodarstva, iz ispita. pol boda mi je falilo do 5 :mad: , a gad šugavi, ružni mi nije htjel dati tih pol boda. kak sere. prepisal sam cijeli odgovor iz bilježnice i neće priznati cijeli bod nego samo pol jer mi fali da liberalne države promoviraju slobodnu trgovinu (a odgovor prek pet reda). to nam 100% nije rekel. da je bi ja to imal napisano (ćak ni najbolja učenica nije imala to napisano). neće priznati svoju grešku i sad sam ja dobil 4:flop: :( :mad:
i dobil sam 4 iz filozofije. nekaj sam znal nekaj su mi šaptali i zadovoljan sam.

E za te koji traze po svojim biljeskama ja koristim diktafon tako da nema sanse da mi iti jedna rijec promakne.
:)

misery-
21.11.2003., 20:06
E za te koji traze po svojim biljeskama ja koristim diktafon tako da nema sanse da mi iti jedna rijec promakne.

e to se zove predani učenik

2 iz matike :lux:
makar mi još uvijek nije jasno zakaj profesor toliko vjeruje u mene. je, istina, imam ja talenta za tu matiku samo kaj ju pogledam svaka 3 tjedna kad pišemo test i to je to :bang:

obećala sam si da bum se popravila, no:)

Belle
21.11.2003., 20:58
Dobila sam dvije četvorke iz zadaćnice iz hrvatskog. Nitko nije dobio peticu, a bilo je i dosta jedinica. Totalno sam poživćanila i posvađala se s profesoricom, smatram da nismo tako blesav razred da nitko nije dobio peticu. Kravetina se malo izdala, natuknula je da nam je to kazna jer smo prošli tjedan markirali njen sat.

Eto nam na. :rolleyes:

Mlaen
21.11.2003., 21:39
Evo danas je bilo uspješno: 1, 1 iz Engleskog

Ispit iz matematike - do marende sam mislio da imam bar jedan točan - ispalo je da je i taj krivi - bit će jedinica osim ako mi ne izvuče dvojku sa 0 bodova:D

mlaznjak
21.11.2003., 22:02
Belle kaže:
Dobila sam dvije četvorke iz zadaćnice iz hrvatskog. Nitko nije dobio peticu, a bilo je i dosta jedinica. Totalno sam poživćanila i posvađala se s profesoricom, smatram da nismo tako blesav razred da nitko nije dobio peticu. Kravetina se malo izdala, natuknula je da nam je to kazna jer smo prošli tjedan markirali njen sat.

Eto nam na. :rolleyes:

da, poživĆanila si

:rolleyes: :rolleyes:

Black Revenger
21.11.2003., 22:57
nebi mi tu diktafon pomogel jer on to nije rekel, a neće priznati svoju grešku.

danas sam dobil 4 iz zadaćnice iz njemačkoga. zadovoljan. još dobim 5 iz usmenoga i imam 5.
hvala Bogu da ništ nisam dobil iz kemije. :)

GothicA
21.11.2003., 23:55
Dobih 5 5 iz engleskog. Ajd bar imam dobre ocjene iz jezika, kad su mi već prirodni predmeti koma.

finalnifantazista
22.11.2003., 00:08
Dobio sam 5 u znanje i 5 u zalaganje iz kemije! Listala je imenikom, i valjda joj se ne da sve nas pitati, pa je meni i nekolicini davala petice, dok je ostalima govorila: "Ne vidim vas na satu". hahahaha, mene je 3 uzastopna sata pitala jedno pitanje, i svaki put sam krivo odgovorio! :)

Jack of all trades
22.11.2003., 16:32
Luđakinja kaže:
hu von? :lux:

mene danas čeka nadam se samo jedna kulja iz matike:rolleyes:

razdvojili su nas
vjerojatno on jer se njemu njegovi vlastiti pokreti nisu cinili ko u slow motionu. moram prestat piti... :o
za mat se ne zivciraj kao da ce ti ikad u zivotu trebat te spike. za sto bi ti uopce mogle zatrebati? izracunavanje cijena graha? sish...:rolleyes:

Jack of all trades
22.11.2003., 16:35
mlaznjak kaže:
da, poživĆanila si

:rolleyes: :rolleyes:

i 5 nitko nije dobio jer ste pobjegli a ne zato sto vam bas ne idu afrikati... damn hani :B

GothicA
25.11.2003., 17:38
Danas sam imala happy school day. Pitala me biologiju, dobih 5. Dobih 5 iz vokabulara iz talijanskog i 5 iz zalaganja iz etike :)

Crimson Petal
25.11.2003., 18:55
Jack of all trades kaže:
za mat se ne zivciraj kao da ce ti ikad u zivotu trebat te spike. za sto bi ti uopce mogle zatrebati?

to sam bas trebala procitati ja koja studiram mat. a baca me u ocaj anyways... :o

ruda mraz
25.11.2003., 19:21
ja sam danas dobil ocjenu 70%:D bas ludnica!!

misery-
25.11.2003., 20:39
ruda mraz kaže:
ja sam danas dobil ocjenu 70%:D bas ludnica!!

:zivili: :zivili:

a ja, khhm, 5 iz fizike :D to se onak, jaaaako rijetko događa. češći su potresi od mojih petica iz fizike:D

nooo, priznam. morali smo na milimetarski papir nacrtat tih nekih par valova i to nešt izračunat. i ja sam se trampala s burazom.... gilti es čardžd

GothicA
25.11.2003., 22:54
Luđakinja kaže:
a ja, khhm, 5 iz fizike :D to se onak, jaaaako rijetko događa.

U ženo! :eek: Evo, u tvoje ime: :zivili: Ja sam zadnju dobila prošle godine i to iz referata.
A danas mi je upisala kulju iz ispravka. Baš mi se gadi to..onak 2 kulje iz mat i 2 iz fizike. al opet..to je manje od 3 :D

misery-
26.11.2003., 09:11
GothicA kaže:
U ženo! :eek: Evo, u tvoje ime: :zivili: Ja sam zadnju dobila prošle godine i to iz referata.

:D :five:

bude još referata.... :cerek:

Jack of all trades
26.11.2003., 09:19
Crimson Petal kaže:
to sam bas trebala procitati ja koja studiram mat. a baca me u ocaj anyways... :o

sorry... gledaj to s vedrije strane - ti se kuzis u masonske tajne elementarne matematike koje su obicnim smrtnicima nedostupne. a ljudi, po definiciji, mrze ono cega se boje ili ono sto ne razumiju
jel sad bolje? :D

Crimson Petal
27.11.2003., 18:55
Jack of all trades kaže:
jel sad bolje? :D

jooj, nije... spomenula si masone a ja sam bas jucer gledala "from hell" :horor: i bila me trta poslije filma :o jeeez; vise mi se ne svidjaju masoni :eek: freaky bunch of weirdos... i vise ne jedem grozdje, ni meso, ne volim vise crvenu boju, i ne hodam sama po mraku... i... :mama: ma bar je bio j. depp u filmu :D

ofkors, sve u redu :)

Black Revenger
27.11.2003., 20:33
dobil sam 4, 3 iz testa iz fizike. dok sam dobil testa cjeli sat sam strepil da me ne pita, jer nisam znal za 4.
hvala Bogu samo to sam dobil danas.

Mlaen
27.11.2003., 20:38
Evo kuja iz Hr mi je opet spičila komad... iz lektire... je čitao ko Zločin i kazna... ogromna knjjižurina...kad je vidim mrak mi padne na oči

Black Revenger
27.11.2003., 21:04
Mlaen kaže:
Evo kuja iz Hr mi je opet spičila komad... iz lektire... je čitao ko Zločin i kazna... ogromna knjjižurina...kad je vidim mrak mi padne na oči
čital sam ja sažetka s interneta:D

a-a Ja Ne Trebam Nikoga
27.11.2003., 21:12
U qurac , dobio sam danas 4 iz biologije. Hebene biologije...
Tuka , pitala me 100 pitanja i sve sam znao apsolutno sve , a onda me pitala sta je sedef , ja izgovorim sve iz knjige , a ona mi pocne srat di je ovo, di je ono, uglavnom ocito je bila neraspolozena pa me isla hebat u zdrav mozak.
Ali sve sam znao i proslu noc sam spavao od 2 - 6 samo da stignem sve ponovit (57 stranica glupih zivotinja) i sve je islo u najboljem redu dok me nije pocela zbunjivat.
Sad imam 4, 4 iz biologije i moze mi puhnit sta cu joj pisat jos jednu bolesnu provjeru, najbolje da cu se mucit jos jedan put sve ponavljat i naucit jos 15 strana , a tako i tako cu imat 4. :mad:

GothicA
27.11.2003., 22:51
Dobih 5 i 4 iz hrvatskog. 5 iz interpretacije "Budi svoj", a 4 iz teorije protorealizma. I to sam zato kaj sam zaboravila da mi je usporedba Šenoe i Scotta na drugom papiru, pa to nisam naučila
:( Al zadovoljna inače.:)

Jack of all trades
28.11.2003., 08:41
Black Revenger kaže:
čital sam ja sažetka s interneta:D

'bes to. ja sam je citala i svidja mi se. osim toga imas film :D

Black Revenger
28.11.2003., 19:11
dobil sam 3 iz engleskog. da sam imal više vremena mogel sam dobiti i 4. al sve u svemu dobro je.

Rev
01.12.2003., 14:55
3 iz psihologije.....jebemu.....falio mi bod za 4....

klasika.... :mad: :mad: :mad: :( :( :flop:

misery-
02.12.2003., 09:26
bljak, jedana iz povijesti, jedana.. i ve bum imala zwei:o

i 4/5 iz zadaćnice. bitchka:D

*Deathless*
02.12.2003., 13:13
3 i 4 z fizike (ispit) .... ma hepi sam... super s obzirom da nisam išla ni na instrukcije ni niš...
i 4,4,5 iz solfeggia... danas joj je puhnulo da mene sve živo pita... 4i5 iz pjevanja i 4 iz teorije... ovo s teorije sam bezveze tak dobila... sam da sam si ponovila i bilo bi 5,5 :rolleyes:

žujaa!
02.12.2003., 14:25
4,4 iz biologije,super sretna iako mi je kuja mogla dati i 4,5 tak da mogu imat 4 iako sam čak znala i za 5,5 valjda jesam..mislim da jesam al jebiga štaš:rolleyes:

Rev
02.12.2003., 14:34
Luđakinja kaže:
bljak, jedana iz povijesti, jedana.. i ve bum imala zwei:o

ja također.....ne kužim kak.......pa učil sam se punih 25 minuta....
i još koju sekundicu....

i naravno po 5. puta na kraju plugodišta imam 2......

hah....pravi povjesničar......
ja čekam da dođe WW2....da me onda vidiš....neiscrpni izvor znanja.... :D

misery-
02.12.2003., 19:14
Rev kaže:
ja čekam da dođe WW2....da me onda vidiš....neiscrpni izvor znanja.... :D

sad ja moram pitat, a zašto? :D da nije deda pričal? meni moj je al sam sve zaboravila. a imal je divne pričice :cry: really.. samo šteta kaj su imale mnoštvo elemenata znanstvene fantastike..

ništ nisam dobila danas, nisam baš imala prilike.. (:D) chatam:o

Ant
02.12.2003., 19:37
ja moram napisati jedan veliki offtopic post jer sam stvarno iznenadjen i eto tresu mi se ruke od kad sam to vidio i nikako nemrem doci k sebi i stvarno sam vec ocajan i...

ludjakinja, gdje si maknula onaj prekrasan avatar?!?!?!

duboko se ispricavam za upad ;) :D

Rev
02.12.2003., 21:24
Luđakinja kaže:
sad ja moram pitat, a zašto? :D da nije deda pričal? meni moj je al sam sve zaboravila. a imal je divne pričice :cry: really.. samo šteta kaj su imale mnoštvo elemenata znanstvene fantastike..

imao sam referat o tome u 7 osnovne i onda sam sve zapamtio... :D :D :D

htio sam reći da ni to nemam pojma....(kao ni sve ostalo)....jedina povijest koja mi je ostala u sjećanju je ona koja se dogodila u ovome tisućljeću.... :p :bonk: :bang:

GothicA
02.12.2003., 22:22
Evo javili mi da sam dobila 3 iz referata iz fizike! :mad: TO se jedino kod naše kvočke može dogoditi da prek pola razreda dobi 3 iz jebenog referata! I samo mi jedan graf nije točan i krava dala 3 :hebemu: :E :Snajper:

finalnifantazista
02.12.2003., 23:36
Jučer... 4, 4, 5, 5 iz likovnog (ne pitajte, tog ima samo kod nas).
Danas... niš` fala Bogu.

rossonero
02.12.2003., 23:45
2 iz testa iz hrvatskog, posto je od nas 25 devetnaest dvojki, ja zadovoljan