View Full Version : Iscjeliteljska moć, paranormalnost i zakoni fizike
MortarMoruzgwa
24.05.2007., 11:51
dakle ovako...
jucer je mlađa sestra (12god) popodne bila kod skolskog prijatelja,te joj je nakon sto su se naigrali barbikama i pistoljima palo na pamet da mu stavi dlan na glavu.drzala je ruku tako par minuta,te se malom prijatelju poremetila ravnoteza i skoro je pao na pod.na svu srecu pridrzao se rukom za stol.sestru je uskoro pocela peci ruka.
kasnije tog dana (nikome nisu nista rekli) stala je kraj brata (18god) te mu stavila ruku nad glavu dok je sjedio za kompjutorom.naviknut na njene poremecene ideje nije reagirao.nakon minutu-dvije tjeme ga je pocelo peci te je uplaseno odgurnio sestrinu ruku sa svoje glave.nju je ruka opet bolila ali manje nego prvi put.
btw: seka pozna jednog klinca iz skole koji nakon kvalitetnog trljanja ruku moze zrtvi izazvati prilicne boli samo postavljajuci ruke na odredene djelove tijela.
što se to dešava !?
freudrick
24.05.2007., 12:28
Jel bukovina ili hrastovina?
MortarMoruzgwa
24.05.2007., 12:37
...
šankovina
...
freudrick
24.05.2007., 12:39
To je drvo s iscjeliteljskim svojstvima, jebo bioenergiju.
° wild child °
24.05.2007., 13:05
wird...
neznam kai bi to moglo bit... :confused:
skeptična sam oko ovog... :D
MortarMoruzgwa
24.05.2007., 13:23
wird...
neznam kai bi to moglo bit... :confused:
skeptična sam oko ovog... :D
i ja sam prilicno skeptican ali jednostavno NEMA razloga da bi mi brat i sestra to sve izmislili.i staroj su sve ispricali ona je isto prilicno skepticna ali nezna zasto bi joj lagali..
brat mi je maloprije pol sata drzo ruku nad glavom...i on bi bio frik:D
Dungeon Keeper
24.05.2007., 13:38
Mozda ima temperaturu! :misli:
monsignor
24.05.2007., 22:11
Riskiram da ću biti ismijan, ali ipak ću i zbog toga što smo na rubu prilično točno detektirati fantastičan slučaj iz vaše najbliže okoline.
Pojava kojoj ste i ne želeći svjedok je nešto o čemu se piše i raspravlja u zadnjem dvotisućljeću.Začetnikom tih upliva u fizičko manifestiranje kroz nefizičko smatra se momak sa imenom Krist, Isus Krist:
U neka drevna vremena, pričaju kroz knjigu imena „Biblija“ – drugi dio, njegovi suvremenici, štovatelji i historiografi da je iako neugledna izgleda posjedovao izuzetne retoričke sposobnosti, koje su bile potpomognute i potencirane određenim sposobnostima koje danas teško prihvaćamo zdravo za gotovo čak i na podforumu kojem ste upravo nazočni.
Jedna od tih sposobnosti su bila i čudotvorna iscjeljivanja.
Prema suvremenim autoritetima u tom području, među kojima ističem kršćanske zajednice i dalekoistočne duhovne zajednice, fenomen je izrazito jednostavnog karaktera.
Sastoji se u kanaliziranju energije kojoj razni autoriteti ovisno o provenijenciji daju razna imena.
Zadržimo se na onima bližima, pa recimo da smatraju da je Krist zahvaljujući svojoj moralnoj čistoći posjedovao i energetske kanale izuzetne čistoće, pa je i energija koju je kanalizirao bila čista i bujna.Takva je imala izrazito blagotvoran učinak na slabe, bolesne, pa čak jednom i na mrtvog čovjeka.
Vaša je sestra ni od koga iz dubine očekujući spontano izrazila ono što svi ljudi imaju urođeno,a posebno snažno može biti iskazano baš kod djece.
Način na koji možete oslabiti to „zračenje“ je taj da djevojčica počne čim više gledati TV, osobito sapunice i političko – obrazovni program.Iz novina neka prvo počne isčitavati „crnu kroniku“, a odmah da nastavi sa vijestima sa Bliskog istoka.Još kada bi počela piti i pušiti, te intenzivno žudjeti za životom đetset orjentacije, vrlo bi brzo začepila svoje kanale i postala normalna poput mene i ogromne većine štovanih čitatelja ovog posta.
Ukoliko se nekim čudom uspije sačuvati od svih tih, a i mnogih drugih „dobrobiti“ današnjice, strah me da bi mogla ostati dobroćudna, razigrana, otvorena, vesela, simpatična, a time i u opasnosti da neće biti prihvaćena od „normalne“ okoline.
A sada da završim skroz racionalno::
Sa djevojčicom treba ozbiljno razgovarati, objasniti joj da neke stvari nisu igra, te obavezno ispitati klinca koji izaziva bol drugim ljudima djelujući na određene točke na tijelu.
Na tijelu je previše marmi – energetskih čvorova i točki, da bi se pustilo nekom da iz zafrkancije, ne hoteći napravi čak i ozbiljni zdravstveni problem.
Ti si detektirao problem, a sada ti je slijedeći korak da pronađeš način da takva igra prestane.Da li je to razgovor sa roditeljima klinaca, učiteljicom, školskim psihologom već ćeš sam najbolje ocijeniti ako poznaš djecu.Tu ne bi smjelo biti odgađanja.:ziba:
° wild child °
25.05.2007., 10:00
weeeep...
ša češ sad?najbolje bi bilo da poslušaš monsignora...
:misli:
MortarMoruzgwa
25.05.2007., 10:50
koliko god I DALJE bio skeptican u vezi s ovim gospodin monsinjor ima pravo..
ajl sii vot aj ken du.
Način na koji možete oslabiti to „zračenje“ je taj da djevojčica počne čim više gledati TV, osobito sapunice i političko – obrazovni program.Iz novina neka prvo počne isčitavati „crnu kroniku“, a odmah da nastavi sa vijestima sa Bliskog istoka.Još kada bi počela piti i pušiti, te intenzivno žudjeti za životom đetset orjentacije, vrlo bi brzo začepila svoje kanale i postala normalna poput mene i ogromne većine štovanih čitatelja ovog posta.
Ukoliko se nekim čudom uspije sačuvati od svih tih, a i mnogih drugih „dobrobiti“ današnjice, strah me da bi mogla ostati dobroćudna, razigrana, otvorena, vesela, simpatična, a time i u opasnosti da neće biti prihvaćena od „normalne“ okoline.
heh premda ima tek 12 godina kuzi neke stvari koje njeni vrsnjaci ne kuze.ne jebe ju moda,smije se kad gleda vijesti i vice "vid sta lazu" ,uvijek je nekako sa strane u "drustvu".prihvacena ali recimo neshvacena.dakle bojim se da bi mogla ostati pametna.
ako to doista je ta bioenergija,na koji bi nacin ona to mogla pokusati kontrolirati?
možda ti je sestra skener :eek: :eek:
u svakom slučaju nemoj ju ljutit!
krvoločni slaven
25.05.2007., 17:04
dakle bojim se da bi mogla ostati pametna.
lol:D
MortarMoruzgwa
25.05.2007., 18:48
možda ti je sestra skener :eek: :eek:
u svakom slučaju nemoj ju ljutit!
skener?
edit: danas je frendici u skoli polozila dlan na ozljedu na ruci,klinku je nakon par minuta bol pustila na kratko vijeme.
kasnije je meni stavila ruku na glavurdinu i nakon 6 minuta se nije nista desilo.mozda zbog dredlova i ogromne kolicine pijeska u njima.
skener?
skener, da --> http://en.wikipedia.org/wiki/Scanners :eek: :eek: :eek:
MortarMoruzgwa
26.05.2007., 17:27
skener, da --> http://en.wikipedia.org/wiki/Scanners :eek: :eek: :eek:
ahaa mislis skener?:D
nisam pogledo film..ali preporucit cu ga seki u svakom slucaju.
paranormalac
27.05.2007., 12:33
Mozda ima temperaturu! :misli:
ma mozda,ali ja mislim da nije to,neg je samo bilo vruce u sobi,a i vec su se od igranja ugrijali i ovaj na kompu! sve je to fizika,lol
http://trazimistinu.blog.hr-->moj blogic
divlja zvijer
28.05.2007., 17:51
:eek:
cosmonaut
28.05.2007., 18:01
ma mozda,ali ja mislim da nije to,neg je samo bilo vruce u sobi,a i vec su se od igranja ugrijali i ovaj na kompu! sve je to fizika,lol
http://trazimistinu.blog.hr-->moj blogic
stavi link za blog u potpis a nemoj forsirat na svakom postu kojem posaljes;)
dakle ovako...
jucer je mlađa sestra (12god) popodne bila kod skolskog prijatelja,te joj je nakon sto su se naigrali barbikama i pistoljima palo na pamet da mu stavi dlan na glavu.drzala je ruku tako par minuta,te se malom prijatelju poremetila ravnoteza i skoro je pao na pod.na svu srecu pr
što se to dešava !?
Ajde snimi to, pa da makar vidimo tako nesto:top:
Goblinglow
31.05.2007., 23:56
dakle ovako...
jucer je mlađa sestra (12god) popodne bila kod skolskog prijatelja,te joj je nakon sto su se naigrali barbikama i pistoljima palo na pamet da mu stavi dlan na glavu.drzala je ruku tako par minuta,te se malom prijatelju poremetila ravnoteza i skoro je pao na pod.na svu srecu pridrzao se rukom za stol.sestru je uskoro pocela peci ruka.
kasnije tog dana (nikome nisu nista rekli) stala je kraj brata (18god) te mu stavila ruku nad glavu dok je sjedio za kompjutorom.naviknut na njene poremecene ideje nije reagirao.nakon minutu-dvije tjeme ga je pocelo peci te je uplaseno odgurnio sestrinu ruku sa svoje glave.nju je ruka opet bolila ali manje nego prvi put.
btw: seka pozna jednog klinca iz skole koji nakon kvalitetnog trljanja ruku moze zrtvi izazvati prilicne boli samo postavljajuci ruke na odredene djelove tijela.
što se to dešava !?
Čudno i nije, možda ima veze sa bioenergijom - imaš ženu u Osijeku, zove se Nada Bolić i poznata je po tretmanima bioenergije, al sad, trebalo bi možda baš kod nje provjerit dal tvoja seka ima te predispozicije il o čemu se drugom radi...a kak doć do te žene nažalost ne znam
Madamoiselle
01.06.2007., 05:05
Mislim da ti je monsignor dao najbolji odgovor na to. svi to imamo u sebi, samo što je to zbog utjecaja društva postala zakržljala osobina. Mislim da bi bilo najbolje da je educiraš. Pronađi knjige o bionergiji za početak, nema smisla potiskivat nešto za što očito ima talent. Uostalom, bolje da je svjesna svojih sposobnosti i da je educirana što se toga tiče jer će tako i lakše držati sve to skupa pod kontrolom. U takvim slučajevima najgore je da nije svjesna svojih sposobnosti jer može samo probleme izazvat.
Riskiram da ću biti ismijan, ali ipak ću i zbog toga što smo na rubu prilično točno detektirati fantastičan slučaj iz vaše najbliže okoline.
Pojava kojoj ste i ne želeći svjedok je nešto o čemu se piše i raspravlja u zadnjem dvotisućljeću.Začetnikom tih upliva u fizičko manifestiranje kroz nefizičko smatra se momak sa imenom Krist, Isus Krist:
U neka drevna vremena, pričaju kroz knjigu imena „Biblija“ – drugi dio, njegovi suvremenici, štovatelji i historiografi da je iako neugledna izgleda posjedovao izuzetne retoričke sposobnosti, koje su bile potpomognute i potencirane određenim sposobnostima koje danas teško prihvaćamo zdravo za gotovo čak i na podforumu kojem ste upravo nazočni.
Jedna od tih sposobnosti su bila i čudotvorna iscjeljivanja.
Prema suvremenim autoritetima u tom području, među kojima ističem kršćanske zajednice i dalekoistočne duhovne zajednice, fenomen je izrazito jednostavnog karaktera.
Sastoji se u kanaliziranju energije kojoj razni autoriteti ovisno o provenijenciji daju razna imena.
Zadržimo se na onima bližima, pa recimo da smatraju da je Krist zahvaljujući svojoj moralnoj čistoći posjedovao i energetske kanale izuzetne čistoće, pa je i energija koju je kanalizirao bila čista i bujna.Takva je imala izrazito blagotvoran učinak na slabe, bolesne, pa čak jednom i na mrtvog čovjeka.
Vaša je sestra ni od koga iz dubine očekujući spontano izrazila ono što svi ljudi imaju urođeno,a posebno snažno može biti iskazano baš kod djece.
A sada da završim skroz racionalno::
Sa djevojčicom treba ozbiljno razgovarati, objasniti joj da neke stvari nisu igra, te obavezno ispitati klinca koji izaziva bol drugim ljudima djelujući na određene točke na tijelu.
Na tijelu je previše marmi – energetskih čvorova i točki, da bi se pustilo nekom da iz zafrkancije, ne hoteći napravi čak i ozbiljni zdravstveni problem.
Ti si detektirao problem, a sada ti je slijedeći korak da pronađeš način da takva igra prestane.Da li je to razgovor sa roditeljima klinaca, učiteljicom, školskim psihologom već ćeš sam najbolje ocijeniti ako poznaš djecu.Tu ne bi smjelo biti odgađanja.:ziba:
dakle, ili racionalno ili
http://img181.imageshack.us/img181/1662/scannerssb2.gif (http://imageshack.us)
dakle, ili racionalno ili
http://img181.imageshack.us/img181/1662/scannerssb2.gif (http://imageshack.us)
Pa di samo nađeš....:s :top:
Endimion17
01.06.2007., 12:54
kumek, nisi gledao Scanners? :zubo:
Madamoiselle
01.06.2007., 21:08
Moj prvi horor...kad sam imala 6 godina. I 'Embrij'...ali nema veze s ovom tematikom...:eek:
c0bra_c00l
01.06.2007., 23:13
ako to doista je ta bioenergija,na koji bi nacin ona to mogla pokusati kontrolirati?
Koliko je meni poznato Ki, Chi, Qi, Unuternja energija, Bioenergija se kontrolira vježbama koncentracije i disanja npr. sjedneš na pod prekriženih nogu, leđa ispraviš toliko da se osjećaš ugodno a ne da te bole od ispravljenosti, od šake napraviš kuglu i odvojiš ruke 10-ak centimetara toliko da se dlanovi i prsti ne dodiuju. nakon toga zamisliš da energija iz tvoga tjela stvara kuglu i da je možeš osjetit svim svojim osjetilima. i voila ki lopta:)
samo treba puuno vježbe da savladaš tu kuglu, nakon toga možeš je "stavit" u bolno mjesto i ozljeda prođe, ili napast nekog ili, ili, ili .... tako sam čito i vidio:zubo:
a vjerojatno ti sestra ima višak te energije pa se blesira s njom:zubo: :zubo: :D
c0bra_c00l
02.06.2007., 00:06
E da, zamalo zaboravih dišeš u intervalima 6-4-6 (udisaj-zadržavanje-izdisaj) ili smanjiš sebi po potrebi-treba disati "u stomak" i ne zadržavat zrak da ne:angel:
MortarMoruzgwa
03.06.2007., 17:24
Mislim da ti je monsignor dao najbolji odgovor na to. svi to imamo u sebi, samo što je to zbog utjecaja društva postala zakržljala osobina. Mislim da bi bilo najbolje da je educiraš. Pronađi knjige o bionergiji za početak, nema smisla potiskivat nešto za što očito ima talent. Uostalom, bolje da je svjesna svojih sposobnosti i da je educirana što se toga tiče jer će tako i lakše držati sve to skupa pod kontrolom. U takvim slučajevima najgore je da nije svjesna svojih sposobnosti jer može samo probleme izazvat.
e.
pricao sam s par prijatelja koji treniraju/uce/idu na predavanja/sta vec reikija i sl stvari,te je seka pristala na to da joj podijele nekakve instrukcije,pokazu joj neke vjezbe disanja i cega sve ne..
receno mi je da joj zabranim da se zajebava s tim jer nije bas pametno da trckara okolo i rusi ljude u nesvjest bez neke samokontrole.prvo vjezba zatim ubijanje.
E da, zamalo zaboravih dišeš u intervalima 6-4-6 (udisaj-zadržavanje-izdisaj) ili smanjiš sebi po potrebi-treba disati "u stomak" i ne zadržavat zrak da ne...
:D fala
c0bra_c00l
03.06.2007., 19:53
Radi ovog me nemojte dat u ku**c pls:) :
još da dodam da bi bilo lipo ako ti se sestra zanima za koju vještinu, pa upiše npr. aikido.
na aikidu može naučit samoobranu i koristit Ki u svrhe ubijanja:zubo: ili lječenja ozljeda ili bolesti:cool: .
Esoterian
03.06.2007., 23:50
seka ti je indigo-child i nije prva ni poslednja.
ako te interesuje sta je to, onda se informisi. za koju godinu ces biti sretan sto imas nekog takvog u porodici. ;-)
MortarMoruzgwa
04.06.2007., 12:40
još da dodam da bi bilo lipo ako ti se sestra zanima za koju vještinu, pa upiše npr. aikido.
na aikidu može naučit samoobranu i koristit Ki u svrhe ubijanja:zubo: ili lječenja ozljeda ili bolesti:cool: .
preljeno:cool:
seka ti je indigo-child i nije prva ni poslednja.
ako te interesuje sta je to, onda se informisi. za koju godinu ces biti sretan sto imas nekog takvog u porodici. ;-)
vec mi je to receno.spominjali su mi i kristanu djecu.eo malo savikipedije,prilicno sirovo ali majkemi kao da su opisivali seku osobno..
Carroll i Tober (osnivači indigo pokreta) su definisali 10 osobina koje identificiraju indigo djecu:
* Dolaze u svjet sa kraljevskim osjećam i često se tako i ponašaju.
* Imaju osjećaj da su zaslužili da su na ovom svijetu i začuđeni su kada drugi nemaju isto osjećaj.
* Nemaju problema sa osjećajem manje vrijednosti. Naprotiv, često roditeljima govore ko su.
* Imaju problema sa apsolutnim autoritetom (autoritet bez objašnjenja ili izbora).
* Jednostavno odbijaju učiniti neke stvari, npr. čekanje vrlo teško podnose.
* Nerviraju ih sistemi koji su orijentisani po nekim ritualima i ne zahtjevaju kreativnost.
* Često primjećuju bolje načine izvođenja nekih stvari, što ih čini vrlo neprilagodljivim u bilo koji sistem.
* Izgledaju nedruštveni sve dok nisu sa svojima. Ako ne mogu naći nikoga sličnog oko sebe, izoluju se i osjećaju kao da ne postoji niko na svijetu ko ih razumije.
* Ne reaguju na osjećaj krivice i svi pokusaji da se na takav način disciplinuju su uzaludni.
* Ne stide se reći sta im je potrebno.
a ja mislio da je taka zato sto je razmazeno deriste.ah.
postovi vezani uz religiju i bibliju su preseljeni ovdje:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=353660&page=4
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.