PDA

View Full Version : najbolji pornići


dxdog
28.05.2007., 16:41
jel ih imate ? kako se zovu ?

Malina
28.05.2007., 16:45
Nikad nisam gledala pornic...:(

derivacija
28.05.2007., 16:46
sve iz ciklusa "naughty america"...skoro svi zapravo :p

brainholder
28.05.2007., 16:50
a ima ih... mada A pornjava je meni out.

Rookie nineteen
28.05.2007., 18:42
talijanski iz sezdesetih rulz

GnothiSeauton
28.05.2007., 19:34
VCA su mi okej. Više to djelim po glumicama: Jenna, Jill Kelly, Krystal Steel, Silvia Saint, Stacey Valentine, Devon, Jasmine, Ruby, Jeanna Fine.

crazy_mustang
28.05.2007., 21:22
Rocco!!! :)

GnothiSeauton
28.05.2007., 21:46
Meni je recimo taj tip totalno ljigav. Onak, lyuuuueaaaaaaghhaaaav. Izgleda ko retardirani golub. Kad sam već kao muškarac u poziciji da komentiram muške pornozvijezde, onda onak... jedan Peter North (samo primjera radi, zapravo svi su mi podnošljiviji od Rocca) mi je stoput "draži" od Rocca. Ne da mi je ijedan muški posebno "drag" nego jednostavno onak, od Rocca se naježim i fast-forwardam.

Da Force
28.05.2007., 21:55
herkules :eek: :zubo: :lol:

Deborah
28.05.2007., 21:59
Najbolji su pornici oni koji ja i moj dragi radimo kod kuce izmedju dva zida:D

Aaron McLoughlin
28.05.2007., 22:10
Najbolji su pornici oni koji ja i moj dragi radimo kod kuce izmedju dva zida:D

www.rapidshare.com

Sta se ceka? :top:

Deborah
28.05.2007., 22:14
www.rapidshare.com

Sta se ceka? :top:

Ne snimamo se:cool:

GnothiSeauton
28.05.2007., 22:44
Najbolji su pornici oni koji ja i moj dragi radimo kod kuce izmedju dva zida:D

That's what they all say. Nekak sumnjam :kava:



:zubo:

Deborah
28.05.2007., 22:48
That's what they all say. Nekak sumnjam :kava:
:zubo:


Boli me k.. sto ti sumnjas:kava:

:D

GnothiSeauton
28.05.2007., 22:49
Znači, hermafrodit si. Onda ti možda i vjerujem da su pornići s tobom jebeni :zubo:

Deborah
28.05.2007., 22:50
Znači, hermafrodit si. Onda ti možda i vjerujem da su pornići s tobom jebeni :zubo:

U svakom slucaju jebanja ima:D

GnothiSeauton
28.05.2007., 22:52
't would be a poor blue movie widdout some o' that :kava:

Deborah
28.05.2007., 22:54
True

cp.tar
28.05.2007., 22:55
Najbolji su pornici oni koji ja i moj dragi radimo kod kuce izmedju dva zida:DDo tell...

Naročito s obzirom na to da to valjda znači da vam na kući fale cca. 2 zida... :zubo:

GnothiSeauton
28.05.2007., 23:00
U tom je cijeli štos :top:

Deborah
28.05.2007., 23:00
Do tell...

Naročito s obzirom na to da to valjda znači da vam na kući fale cca. 2 zida... :zubo:

To je metaphorically speaking.
Al si me nasmijo:D

GnothiSeauton
28.05.2007., 23:01
Metaphorical speaking relies on other people instantly recognizing the metaphor. :mig: :kava:

"Između dva zida" doesn't quite cut it. "Između četiri zida" does. Deborah : Hrvatski: 0 : 1. Prednost domaćih :kava:

Deborah
28.05.2007., 23:02
Metaphorical speaking relies on other people instantly recognizing the metaphor. :mig: :kava:

You're a smart ass, aren't you?
Or just a wannabe

Ken
28.05.2007., 23:58
Nina Mercedes. U bilo kojem :kava:

Brown Acid
29.05.2007., 00:04
Faces of death

Chiro
29.05.2007., 01:34
My friend`s hot mom,bilo koji od naslova!:cice: :Sex: :s

cp.tar
29.05.2007., 07:15
To je metaphorically speaking.
Al si me nasmijo:DDa, da, što god... gdje ono živite? :kava:

zelky
29.05.2007., 08:24
Assparade :)

zed_alive
29.05.2007., 11:47
texas chainsaw massacre

derivacija
29.05.2007., 13:34
My friend`s hot mom,bilo koji od naslova!:cice: :Sex: :s

ovo spada u ciklus filmova "naughty america"..."my sister's hot friend", "american daydreams", "my first sex teacher"...i da, audrey bitoni mi je najdraza glumica u takvim filmovima:rofl: tijelo za 10:p

Vincent V
29.05.2007., 13:46
Tint Brass s Serenom Grandi!!!!

_In3s_
29.05.2007., 13:53
nisam nikada gledala pornic onako na dvd da sam podigla pa da sada znam naziv ali ono pogledam nekada dijelic na kablovskoj kada uhvatim

ono sto mi je pravo bezveze su ona zenske koje uzasno lose glume i pustaju one uzdahe uh ah i stave nekog lika sa dlakavom straznjicom nidje veze i kao mi populacija koja to gleda treba se nalozit na to:eek:

ali dobro vjerovatno ima dobrih i takvih filmova ali se nisam susretala:D

derivacija
29.05.2007., 14:04
nisam nikada gledala pornic onako na dvd da sam podigla pa da sada znam naziv ali ono pogledam nekada dijelic na kablovskoj kada uhvatim

ono sto mi je pravo bezveze su ona zenske koje uzasno lose glume i pustaju one uzdahe uh ah i stave nekog lika sa dlakavom straznjicom nidje veze i kao mi populacija koja to gleda treba se nalozit na to:eek:

ali dobro vjerovatno ima dobrih i takvih filmova ali se nisam susretala:D

ne moras posudit, skines s neta neki od pola sata:p
ja ih i ne gledam cijele, dosadi mi po 10-15 minuta gledat istu pozu:rolleyes:

Chiro
29.05.2007., 14:11
ovo spada u ciklus filmova "naughty america"..."my sister's hot friend", "american daydreams", "my first sex teacher"...i da, audrey bitoni mi je najdraza glumica u takvim filmovima:rofl: tijelo za 10:p

moja omiljena je Vicky Vette:cerek: :o

rodney_
29.05.2007., 17:48
private produkcija...glumice tipa: rita faltoyano, lea de mae, julia taylor, vanda vitus,...

fukcnblaster
29.05.2007., 20:54
Skoro svi koje sam gedao.....

_In3s_
29.05.2007., 22:26
Skoro svi koje sam gedao.....

i snimao;)

Chiro
29.05.2007., 23:03
:p

nis posebno, ne volim plave zenske bas, pogotovo ne tak bljedunjave:p
i ima prevelike sise:D

nije bljedunjava nego je Norvežanka!:D
a sise,moja draga kolegice forumašice,mogu biti obješene,dobro/loše oblikovane,s velikim bradavicama,s malim bradavicama,velike,male,premale,samo jedno nikad ne mogu biti-PREVELIKE!:cerek: ;)

evo,možda ti se tu više svidi dotična gospođa:

http://www.shootmorecum.com/galleries/2005/march/viv_chloe_jones_posing_tits/05.jpg

http://www.babes-direct.com/vicky/200308201393.jpg

http://www.vickyathome.com/tgp/vicky4/images/f/bluezebraday2093.jpg

mandan
31.05.2007., 13:53
private produkcija...glumice tipa: rita faltoyano, lea de mae, julia taylor, vanda vitus,...

popisujem i još bi dodao stacy silver :top:

fever
31.05.2007., 18:07
pogledala sam ih par,iako bi moj dragi rado to promijenio pa da ih ponekad pogledamo zajedno:)

Ante
04.06.2007., 20:16
Gdje je onaj topik sa Cecom i njenim videom???

versilov
04.06.2007., 21:49
Eh, ima jedan pornic kojeg mi je dida ukrao, taj starinapaljenik, u biti to su bila tri pornica snimljeni sa TV Marjana, vjerovatno se stariji sjecaju te postaje. uglavnom na taj pornica sam drkao od 8-13, pet set godina intetnzivnog druzennja s ta tri stara umixana pronica, i znam sve dijaloge napamet i jos im se smijem, nabolje mi je kad kao jedna onako sisata zenska i runjavi tip odu setat, pa kad se vrate poseve se i onda ona njemu kaze: ''Ovo je bilo bolje od nase setnje''haha super, onda ima kao radnja di glavna glumica umre tokom seksa bla bla, i kao dode u pakao gdje gleda ljude osudene na vjecnu sevu, pa kao neki ludi crnac je odvedu u neku posebnu sobu i sad prikazuju nekog a crnac kaze ovaj tip to je ''Rasti boj'', i vidis lika kako sevi istovremeno jednu crnkinju i azijatkinju. Uglavnom znam da onome ko ovo cita nije smijesno, al kad od drugog osnovne ''zivis'' s jednom videotrakom - vjerujte mi ostavi posljedice haha

Uglavnom dao bi sve za tu kazetu, a didu nisam nikad prezalia sta sam mu je posudia, u meduvremenu smo se i posvadali, al ko zna mozda je jos ziva. Ne pitajte me kako je dida uopce dosao do nje, to je vec za topic ''traume iz djezinjstva'' hahah

HumbleMan
04.06.2007., 21:51
jebo pornic bez Rona Jeremya :zubo:

badejo
05.06.2007., 06:24
TerraPatrick-najsexi!

Diddi
05.06.2007., 13:58
Obožavam gledati porniće, gdje ih skidate sa neta (sa kojih stranica) ?

Maa-Laa
05.06.2007., 14:37
Volim rijetko pogledati pornic..mrzim glumu u njemu..i one blejave zenske face:eek: u kameru..izdaleka se vidi da ne uzivaju nego odraduju svoj posao...
ja volim vidjeti tuđi kućni uradak :D ...spontani sex spontano snimljen i sl..
...a jako mi je napaljujuce i kad se snimimo i pogledamo zajedno nakon nekog vremena...:D

GnothiSeauton
05.06.2007., 14:44
Ja recimo puno više volim profesionalno snimljene porniće nego neke kućne uratke. Nisam gledao niti Severinu, niti onu malu sa Hvara ili otkud već... to mi je glupo. Prvo: loše je snimljeno i tehnički (pikseli, loše osvjetljenje, nedovoljno da se razluče bridovi i da se napravi neko planiranje: prvi plan, drugi plan, fokus je načelno tko zna gdje, pa se vide "mrlje" a ne ljudi) i produkcijski (poze nisu pogodne za snimanje, nego su... pa... normalne za dvoje ljudi koji se jebu, radi se o nekoj špelunki ili neuglednom mjestu itd.), zvuk je u komi ili ga nema, ništa se ne vidi, ono... WTF?!?

Osim toga, sa gledanjem tuđeg materijala u principu nisi fer jer nemaš pojma bi li ti ljudi htjeli da ih se gleda, to je njihova intima. Čak i činjenica da su se snimili ne znači da su dali dopuštenje da ih gleda bilo tko drugi osim njih samih. Kad se radi o nekim nadobudnim amaterima koji se svjesno produciraju (a to su pak kompleksaši svoje vrste) onda su to redom prilično... ne znam kak da to kažem... jebeno gaborasti ispljuvci od ljudi, i muški i ženski.

Tako da ono... netko voli popa, a netko popadiju.

Maa-Laa
05.06.2007., 14:47
Ja recimo puno više volim profesionalno snimljene porniće nego neke kućne uratke. Nisam gledao niti Severinu, niti onu malu sa Hvara ili otkud već... to mi je glupo. Prvo: loše je snimljeno i tehnički (pikseli, loše osvjetljenje, nedovoljno da se razluče bridovi i da se napravi neko planiranje: prvi plan, drugi plan, fokus je načelno tko zna gdje, pa se vide "mrlje" a ne ljudi) i produkcijski (poze nisu pogodne za snimanje, nego su... pa... normalne za dvoje ljudi koji se jebu, radi se o nekoj špelunki ili neuglednom mjestu itd.), zvuk je u komi ili ga nema, ništa se ne vidi, ono... WTF?!?

Osim toga, sa gledanjem tuđeg materijala u principu nisi fer jer nemaš pojma bi li ti ljudi htjeli da ih se gleda, to je njihova intima. Čak i činjenica da su se snimili ne znači da su dali dopuštenje da ih gleda bilo tko drugi osim njih samih. Kad se radi o nekim nadobudnim amaterima koji se svjesno produciraju (a to su pak kompleksaši svoje vrste) onda su to redom prilično... ne znam kak da to kažem... jebeno gaborasti ispljuvci od ljudi, i muški i ženski.

Tako da ono... netko voli popa, a netko popadiju.

Ma naravno ukusi se razlikuju...no npr. na X tube ljudi sami stavljaju svoje snimke i neki su odlicno snimljeni...uvijek cu radije tamo pogledati;)

glista106
26.06.2007., 16:34
mene privla če pornići sa žestokim sexom, na granici silovanja :o
pogotova kada se cura otima i kao "neće"
zna netko neku dobru internet stranicu sa takvim sadržajem?

Hella Good
26.06.2007., 16:45
svjestan si da nekad u real life i stvarno neće, ne samo ''neće''? :mig: guglaj malo

glista106
26.06.2007., 18:02
naravno da sma svjestan toga, i 100% sam protiv :flop:
ali kaj ja mogu kada volim vidjeti malo grubosti, nisam zato neki potencijalni silovatelj ili slično :confused:
a kad guglam dođu neke čudne stranice, a i inače idem samo na provjerno, tako da sada tu malo se raspitujem... e da, i besplatno :rofl:

keeper
26.06.2007., 18:05
Naljbolje porniče ima BangBros!

eleuthera
26.06.2007., 19:45
Ja recimo puno više volim profesionalno snimljene porniće nego neke kućne uratke. Nisam gledao niti Severinu, niti onu malu sa Hvara ili otkud već... to mi je glupo. Prvo: loše je snimljeno i tehnički (pikseli, loše osvjetljenje, nedovoljno da se razluče bridovi i da se napravi neko planiranje: prvi plan, drugi plan, fokus je načelno tko zna gdje, pa se vide "mrlje" a ne ljudi) i produkcijski (poze nisu pogodne za snimanje, nego su... pa... normalne za dvoje ljudi koji se jebu, radi se o nekoj špelunki ili neuglednom mjestu itd.), zvuk je u komi ili ga nema, ništa se ne vidi, ono... WTF?!?

Osim toga, sa gledanjem tuđeg materijala u principu nisi fer jer nemaš pojma bi li ti ljudi htjeli da ih se gleda, to je njihova intima. Čak i činjenica da su se snimili ne znači da su dali dopuštenje da ih gleda bilo tko drugi osim njih samih. Kad se radi o nekim nadobudnim amaterima koji se svjesno produciraju (a to su pak kompleksaši svoje vrste) onda su to redom prilično... ne znam kak da to kažem... jebeno gaborasti ispljuvci od ljudi, i muški i ženski.

Tako da ono... netko voli popa, a netko popadiju.


A vidiš, meni recimo A produkcija i svi ti sa satelitskih programa (Hustler i tak) nikako ne valja zato jer je sve naštelano, preumjetno, tipovi su mi većinom odvratni a ženske odbojne (obavezno s nekim odvratnim lakovima za nokte :confused: ). I nikako nisam htjela gledat s dečkom niti jedan, jer me to ne pali.
Onda smo zajedno otišli na jednu zanimljivu stranicu (ne znam da li je dopuštena reklama ovdje :confused: ) i mogu reći da mi se 'kućni' tj. amaterski puno više sviđaju. :)

U profi pornićima se vidi da žena ne uživa, većina ih je nadrogirana totalno, i kako netko reće, uzdišu preperloše. Ono, koma.

Dosadno mi je gledat kak se treba nabija na kurac 10 minuta i stenje ko da joj je najbolji sex u životu, a u biti je nabjelirana ko krava i tak joj je svejedno kaj ulazi u nju.
Pun k. žena ne može doživjet orgazam bez stimulacije klitorisa, and I just don't buy it, jer ne uživaju i meni je to automatski turn off.

mladi_luk
26.06.2007., 19:49
ja volim gledat lijepe lezbijske porniče iako sam full hetero?

Alfa69Romeo
26.06.2007., 19:54
Naljbolje porniče ima BangBros!

BangBros mi je totalno bezveze imaju milijun pornića a svi su na istu šemu :rolleyes: :E

Dredloksi
01.11.2010., 02:52
private produkcija...glumice tipa: rita faltoyano, lea de mae, julia taylor, vanda vitus,...

i Gracie Glam definitivno :p

ufffff ufff:top: