PDA

View Full Version : Zene, da li su bolji cro muški ili stranci?

stranice : [1] 2

yelly
28.05.2007., 21:56
Da čujem mišljenja... pros and cons veze/braka za strancem vs. hrvatom.

Možda je predrasuda ali kao glavnu prednost stranaca bih navela puno manju razinu macho sranja tipa, neću radit kućanske poslove jer sam muško. Kod nas je to još uvijek jako raširen stav.

Loša strana je to što mi stranci naspram naših muškaraca znaju biti 'premekani', naši su definitivno muževniji.

što vi mislite?

AFRODITA69
28.05.2007., 22:09
ja sam iskljucivo bila sa strancima..valjda zato jer sam ko tinejderka otisla iz zg-a a onih par mladahnih veza i zaljubljenosti i ne racunam u poznavanje muskaraca,he he.mislim,bila sam s amerima..crnim i bijelim.nikad sa ostalim rasama...svako ima svoje cari.mogu samo reci da su cali decki vise laid back..vise onak..pozitivniji nego ny decki.oni su vise jerks.kaj se fizicke privlacnosti tice-u cali su crni decki vise hot a u ny su bjeli zgodniji...
bas neku pravu vezu sa hr nisam nikad imala,tako da necu o tome.
i da,usa decki(vecina) su dosta papucarski nastrojeni.ja izricito biram one koji nisu papci jer mrzim papka u vezi.radije imam peseka.

Donata
28.05.2007., 22:27
što vi mislite?
... da ljudi nisu stvari ili krumpiri, pa da možeš izvoditi zaključke tipa tko je bolji. Među Hrvatima ima predivnih muškaraca, pravih partnera, požrtvovnih očeva i velikih radnika, kao što ima i onih koji tom opisu nikako ne odgovaraju. Isto to vrijedi i za muškarce u bilo kojoj drugoj zemlji na svijetu.
Osobno sam završila u braku sa strancem i vođena osjećajima nisam radila usporednu studiju koja bi za cilj imala opravdati ili opovrgnuti moj sentimentalni izbor.
Obzirom kako si postavila pitanje, mislim da ti još uvijek ne znaš da li ti se taj machizam kod Hrvata dopada ili ne, iako mislim da Hrvati nisu ništa više macho (u negativnom smislu) od ostatka muške populacije u svijetu.

murtela
28.05.2007., 22:52
slažem se s Donatom. Udala sam se za danca ali prvenstveno za Njega to jest osobu s imenom i prezimenom. . Iako se u principu slažem da je u hrvatskoj macho-stil više izražen ja osobno nikad nisam bila sklona takvim muškarcima pa samo mogu reći da moji bivši dečki (hrvati )nisu bili macho tipovi. No isto tako moj Danac nije ništa manje muževan.

Tvrtko1995
29.05.2007., 08:44
Ja sam morao doci da popravim krvnu sliku. Jer od 150 miliona muskaraca, nijedan nije odgovarao zahtjevima.

lyrics
29.05.2007., 08:57
dok sam zivila u Hrv imala sam 2-3 veze s nasim tipovima, Dalmatincima. veze su zaista bile kvalitetne na svoj nacin i ni jedan od njih nije bio baraba vec drage osobe.
Mislila sam si ma nikad necu biti u ozbiljnoj vezi sa stancem, jezik, kultura sve nekako drugacije.
I tako, nikad ne reci nikad.....tip s kojim zivim vec 2 godine je Englez, zivimo u Sydneyu i toliko mi je divan ka osoba, ima sve kvalitete koje trazim u muskarcu,....nekad je djetinjast (ali samo kad je sa mnom), ozbiljan i jaaaako amciozan na poslu, dijeli sve kucanske poslove, voli kuhati, obozava muziku i koncerte uzivo.....voli me i drzi me ka kap vode na dlanu. kad sam s njim zaista se osjecam posebno. pomalo prica hrvatski, super se razumijemo, bio je kod mene doma, mojima je cool.....zivot s njim je tako zanimljiv, pun smijeha....nekad suza.....
Volimo se, nadopunjujemo u svemu.....
Njegovi starci su nam bili nedavno u posjeti,....bilo nam je tako super. I mada su Englezi oni mene svi podsjecaju ka da su nasi, Dalmatinci.
Stari me je par puta pitao: a jesi li ti sigurna du su oni Englezi, nekako se ponasaju ka i mi odi,a ne ka sto se kaze o Englezima.
A i on je na mene ponosan kad kaze my hrvatska cura.....hahahahahaha

gamby
29.05.2007., 09:31
slazem se sa donatom da sve ovisi od osobe do osobe... ostalo je predrasuda.. ali evo da doprinesem temi
ja bum se zaheklala sa francuzom, i ono sto bi mogla navesti kao generalnu razliku nasi-vasi je da francuzi imaju nekako vise stila u odijevanju od nasih... moj brat mu uredno pjeva pjesmu "moj decko je gej" ali mislim da je to iskljucivo zbog ljubomore:p

-kuglica-
29.05.2007., 09:38
Prije no sto sam otisla u AU imala sam par tih "machistickih" muzjaka i rekoh - nikad vise Rvatinu. U AU su decki OK, ali sam imala problem s time da nista ne shvacaju ozbiljno, jednostavno nisam naletjela na "onog pravog" rekla bih. No frendice mi zaista imaju super muzeve/partnere koji i kuhaju i ciste i brinu se za djecu i nisu emotivni kripli kakve sam smatrala nase decke na temelju svojih iskustava i one koje sam upoznala u AU. Na kraju sam ipak zavrsila s Hrvatom koji je bas onakav kakav mi treba - pomogne mi, ravnopravni smo, dobar je i naravno - zgodan hehe Jos nesto sto mi je islo na zivce u Au je to sto sam ja dosta visoka, a vecina deckiju su bas kepeci ili jedva moje visine. Nije da bi me par cm smetalo, al bokte kad mi dode do brade... ufff! Takoder Aussieji (oni anglo) su vecinom kuruzni, a to definitivno nisu moji tipovi ako cemo po izgledu :) Jos jedna stvar, kod onih sa etno backgroundom, e ti su mi bili najbolji: KAKO MAMA KAZE. I s 35 godina nije svoj covjek. Je, financijski, al nedo bog da bude s curom koja se mamici ne svida a ne svida joj se ako nije iste nacionalnosti (u glavnom) i te spike... Tako da sam na kraju ipak dobila ono kaj sam htjela: visok, zgodan, crn, dobar, posten, radin, sposoban, pametan i - SVOJ. A to sto je Rvat... eto, desilo se hihi

Berava
29.05.2007., 11:42
Tako da sam na kraju ipak dobila ono kaj sam htjela: visok, zgodan, crn, dobar, posten, radin, sposoban, pametan i - SVOJ. A to sto je Rvat... eto, desilo se hihi

A joj ti si onda plava, dugonoga, sa velikim ci**a i nezanovjetaš :cerek:

-kuglica-
29.05.2007., 11:57
A joj ti si onda plava, dugonoga, sa velikim ci**a i nezanovjetaš :cerek:

Blizu. Al nisam plava. :rofl:

A gle, znas da jako puno cura voli tall-dark-handosme tipove hehe ne znaci da bi moj bio tip nekoj drugoj, meni je bitan ON kao ON, osoba prvenstveno i kakav je prema meni, sve ostalo su nijanse. :cerek:

gamby
29.05.2007., 13:25
ma u biti nasi briju da zenska mora stalno biti u stiklama, cak i kad mete po kuci, uvijek pripijena majica i wanderbra (moze i bez ali jelte opravdano)
ja ovako normalnih dimenzija, obicna cura, nac nekog normalnog u zagrebu, nema sanse, jos d

gamby
29.05.2007., 13:26
ups!sorite
jos da izvoljevam da on nema skembu i dlake po ledjima - mission impossible

Australian-forever
29.05.2007., 13:34
Ja sam morao doci da popravim krvnu sliku. Jer od 150 miliona muskaraca, nijedan nije odgovarao zahtjevima.

biti ce prije da su ti uzeli "detectacol....trazenje krvi u faeces....kojega si pun"
:zubo: :rofl: :rofl:

:) ;)

anchi:)
29.05.2007., 15:28
Svaka cast iznimkama, ali vecina Rvata jos uvijek zivi u 15. stoljecu kad je zena doslovno bila vlasnistvo muskarca, prvo oca, a zatim muza. Mladost, ludost, pa i ja naivno mislila da mogu promijeniti jednog takvog, ali to se pokazalo nemogucom misijom.
Mislim da je najvec paradoks sto takvi tretiraju svoje zene kao gradane drugog reda, dok se jako brinu sto njihove mamice misle o svemu i uvijek naravno staju na njenu stranu, a ti zeno suti. Da to potkrijepim primjerima: "Dobar ti je grah ali nije kao onaj koji moja mama pravi". "Nema sanse da to probam, to mi mama nikada nije kuhala." I onda se svi pitaju zasto je opcepoznato da se svekrve i snahe ne slazu :zubo:

Daleko od toga da su Rvati jedini macho muskarci na svijetu, ali oni su mi najblizi. Zato ja i pobjegoh daleko u bijeli svijet u kojem u puno vise slucajeva muskarcu nije sramota ni skuhati, niti nesto drugo uraditi.

Nedajte se zene!

talia
29.05.2007., 17:09
Dalmatinci su zaj*****. Radije stranca. :)

Berava
29.05.2007., 19:00
Samo tamo gdje su "veće" demokracije, žene su banana?
Amerikanke - zadnje na listi.
Ukrajinke, Čehinje, ... među prvima za oženiti.

Tako razmišlja svaki :zubo: ili velika večina muških.:rofl:

Ma zna se šta je muško a šta žensko. Brak je brod gdje jedan drži kormilo.
Sada se nešto zadnjih 100 godina žene uzjogunile.

Sreća da mi žena ne ide na forum.

Katie
29.05.2007., 19:04
Dalmatinci su zaj*****. Radije stranca. :)

Moj dragi kaze da su i Dalmatinke ! ;) hehehe
Ali ja mislim da smo mi vrijedne i dobre!

todaytonight
29.05.2007., 19:37
O cemu to ove cure pricaju kad kazu "bolje stranac" , "(nasi) zive jos u 15 stoljecu" i sl.??

nasi decki te tretiraju (ak si prava cura, hehe) kao svoju polovicu bukvalno i posesivni su do ludila - sto samo pokazuje da te vole

jer 'kad ne volje, onda kolje' :) hehe

nasi decki imaju sve, samo treba znati s njima: treba ih pustiti nek si umisljaju da su gazde, a nastaviti ih tretirati kao petogodisnjake jer to oni vole; sto veci macho, to vise trebaju mamicu :cerek:

mozda su i stranci muskarci, ne zanimaju me! mozda u nekom drugom zivotu

KokuZ
29.05.2007., 19:49
Ma to one oce neke papke koji se ne usude da im se suprotstave.
E onda kad nadzu papka, onda ce kukat kako im treba musko koje ce znat kako da uzme stvari u svoje ruke, a ne da od njih sve zavisi.

FFE
29.05.2007., 19:52
ovisi na kakvoga "STRANCA" i na kakvoga "nasega" (hrvata) naletis.;) i o tebi, naravno.

FFE
29.05.2007., 19:53
Ma to one oce neke papke koji se ne usude da im se suprotstave.
.

mekusce?:D

gamby
29.05.2007., 19:56
kako nekoga tretirati da bi bio dobar prema tebi, to me ne zanima. tolerancija i razumijevanje - to da, ali da bi trebala koristiti neku tajnu tehniku da bi me decko/muz/partner tretirao onako kako treba, to mi zvuci izmisljeno...

ne kazem uopce kategoricki bolje stranac, glupo je reci tako, ja samo znam da na nasem trzistu jako slabo prolazim, uz sve napore.

treba imati srece u zivotu pa naletiti na onog koji je bas za nas. mozda je afrikanac, kinez, dalmatinac....

KokuZ
29.05.2007., 19:57
Dodze ti isto. Nego, cuo sam pricu kad je jedan doveo neku zensku s onih nasih prostora, i ona cim je sletila u Toronto, pred njim rekla:"Jeli ovo zemljica gdje vlada zenica?" A on joj odma uzo vizu, podero je i napenalio zensku nazad. Ako je to istina, tip je legenda :s :s :s

gamby
29.05.2007., 20:02
tvoja zena je sigurno ponosna na tebe..
ja radim dobre urmasice, meni se to nebi dogodilo:D

KokuZ
29.05.2007., 20:12
tvoja zena je sigurno ponosna na tebe..
ja radim dobre urmasice, meni se to nebi dogodilo:D

Ma onaj odgovor je bio upucen FFE, ali si se ti u medzuvremenu ubacila, pa je ispalo kao da se tebi obracam. A nisam ni ozenjen. :frajer:.

Kad mi se bude zenilo, odem na Kubu i kupim zenu za dvacet dolara. Plus dam joj familiji pet dolara tipa. Ili odem u Moldaviju i Ukrajinu. I tamo kupim. Vjerujem da za deset dolara mos birat koju ces zenit.

todaytonight
29.05.2007., 20:19
Stari me je par puta pitao: a jesi li ti sigurna du su oni Englezi, nekako se ponasaju ka i mi odi,a ne ka sto se kaze o Englezima.

koliko puno znas o svome dragome, o njegovim djedovima, pradjedovima?

moja jedna kolegica s posla, dosla na 3 godine u AU (contract iz engleske); tretirali ju kao royalty ovdje, jer je iz engleske, bozemoj ... ...
a ja odmah prepoznala istocnoevropsku gradju tijela; iako je rodjena 'engleskinja' iz UK, geni su joj rumunski; kasnije kad smo se sprijateljile, saznala sam i za turski dio u genima ...

ako je 'pravi' englez, onda mora biti porijeklom neandertalac hehe

no, to sve nema veze sa srcem, zar ne!

uzivaj!

-kuglica-
29.05.2007., 20:22
Kad mi se bude zenilo, odem na Kubu i kupim zenu za dvacet dolara. Plus dam joj familiji pet dolara tipa. Ili odem u Moldaviju i Ukrajinu. I tamo kupim. Vjerujem da za deset dolara mos birat koju ces zenit.

Nes' ti sretnog braka. Kupit si roba za kuvanje, pospremanje i hebanje. To puno govori o tebi :)

Katie
29.05.2007., 20:22
Ma onaj odgovor je bio upucen FFE, ali si se ti u medzuvremenu ubacila, pa je ispalo kao da se tebi obracam. A nisam ni ozenjen. :frajer:.

:flop: Znam da se samo salis ali ovo stvarno ne zvuci bas lijepo. Zamisli da mi tako pricamo o muskarcima!

Katie
29.05.2007., 20:23
Kuglice, pretekla si me!

todaytonight
29.05.2007., 20:27

al se ti pravis frajer! a u stvari si pudl :p

bolje su ti filipinke; pravi andjeli, kazu mnogi :) odane, radine, 'kuvacice'!

ukrajinke i ruskinje su preskupe: opeljese te i nogiraju te; zajebu te, pa odjebu! cuvaj se!

Katie
29.05.2007., 20:36
Moj prijatelj ima djevojku Filipinku. Djevojka je preskrasna. Bavi se manekenstvom. Mala je super; ljubazna, mirna, uvijrk nasmijana a on bas i nije nesto dobar prema njoj :confused:

Kokuz, ti si sad sebi jamu iskopao. Sad ce da navali suprotni spol na tvoj neukusni komentar. :mad:

KokuZ
29.05.2007., 20:45
:rofl: :rofl: :s :s :mirko:

Nego, recite mi, za koliko ste (neke od vas) vi prodale strancima?

todaytonight
29.05.2007., 20:45
Kokuz, ti si sad sebi jamu iskopao. Sad ce da navali suprotni spol na tvoj neukusni komentar. :mad:

ma takvi su ti nasi decki: busaju se i pricaju ono sto ne misle :) samo da se ne otkrije njihova prava strana! tolilo su mekani da se trebaju skrivati iza maske fukare ;)

Peregrina
29.05.2007., 20:53
Hmm,ja probala iz Hrv,Spanjolce,Portugalca...Sad bih scopila jednog Francuza.:lux:

talia
29.05.2007., 20:54
O cemu to ove cure pricaju kad kazu "bolje stranac" , "(nasi) zive jos u 15 stoljecu" i sl.??

nasi decki te tretiraju (ak si prava cura, hehe) kao svoju polovicu bukvalno i posesivni su do ludila - sto samo pokazuje da te vole

nasi decki imaju sve, samo treba znati s njima: treba ih pustiti nek si umisljaju da su gazde, a nastaviti ih tretirati kao petogodisnjake jer to oni vole; sto veci macho, to vise trebaju mamicu :cerek:

A bas, ovo sve sto si nabrojala...san snova svake zene ;) :rolleyes:

FFE
29.05.2007., 20:59
Nes' ti sretnog braka. Kupit si roba za kuvanje, pospremanje i hebanje. To puno govori o tebi :)

a kaj ce mu vise? neka da ga zajebava doma?:D zna kokuz kaj hoce.:zubo:

FFE
29.05.2007., 21:00
:flop: Znam da se samo salis ali ovo stvarno ne zvuci bas lijepo. Zamisli da mi tako pricamo o muskarcima!

pa nemoj bas sve doslovno shvacati.;)

Katie
29.05.2007., 21:00

:confused:

Mislim da se ni jedna od nas nije prodala ;) Vidis ima jos slucajeva gdje se po prvi put zaljubis i ostanes sa tom osobom. :D Ja sam ti dosla u Chicago i upoznala moju polovicu prvi dan ovdje. Bila sam tek teenager. I dobro se slazemo. Herzegovac i Dalmatinka :kiss: I nije sef kuce, niti ce ikad biti. Kod nas je sve u dogovoru.

Zivjela ljubav!!!! :K

Katie
29.05.2007., 21:03
pa nemoj bas sve doslovno shvacati.;)

Nisam ni shvatila nego sam rekla da njegov komentar zvuci bas ruzno. :kiss:

Peregrina
29.05.2007., 21:04

A da pitanje okrenemo...

Koliko stranaca su prodali/e nama?
Mislim da to zvuci bolje...:D

-kuglica-
29.05.2007., 22:28

e vis, takvog sam jednog imala i - hvala lijepa, mos si ga zadrzat ak hoces. Ak si prava cura... Ne ja sam kriva. Onak malo... na hero :rofl:

:eek:

pa ak volis glumit i da ti se tako cijeli zivot maltretirat, a ti opet, izvoli :)

Koma razmisljanje. Sta ako upoznas strangera i on je sve sto si zelis u zivotu i fizicki i emotivno i intelektualno, pasete si, nadopunjujete, VOLITE (ili da ovo "volite" izbacim jer do toga nema sanse ni doci posto je on - hmm - stranac!?) Ti bi ga otkantala jer nije Hrvat????? Koma. Al na zalost nisi jedina s takvim razmisljanjem... :flop:

Ako soliras - ne cudim se. Sorry.

anchi:)
29.05.2007., 23:39
KokuZ kaže:
"Kad mi se bude zenilo, odem na Kubu i kupim zenu za dvacet dolara. Plus dam joj familiji pet dolara tipa. Ili odem u Moldaviju i Ukrajinu. I tamo kupim. Vjerujem da za deset dolara mos birat koju ces zenit."

Cuj, da nisi takav kakav jesi, neka bi te mozda i htjela pa ne bi morao kupovati zenu. :E

chichonina
30.05.2007., 00:13
Koma razmisljanje. Sta ako upoznas strangera i on je sve sto si zelis u zivotu i fizicki i emotivno i intelektualno, pasete si, nadopunjujete, VOLITE (ili da ovo "volite" izbacim jer do toga nema sanse ni doci posto je on - hmm - stranac!?) Ti bi ga otkantala jer nije Hrvat????? Koma. Al na zalost nisi jedina s takvim razmisljanjem...

Ako soliras - ne cudim se. Sorry.

Sta fali njezinom razmisljanju? Hoces ju ubjediti da razmislja ko ti? ONA se zaljubila u CRO :D A vi koje mislite da je trava zelenija kod susjeda samo izvolite :D

za nepovjerovati :rofl:

Previse brakova za strance znam,pa i njihove probleme kojih nema u braku za svoje:top:

Volim nase tamburase:rock: nasi decki su kavaliri s cim se niti jedan stranac(s kojim sam ja bila) nemoze pohvaliti:D opet nekazem da ih nema,ali ja se s njima ne slazem ama sa nicim:cool: ubila bi se da moram svaki dan nekome kuhati spagete,makarone sa sirom:eek: ribu ili bilo koju drugu pizdariju koja se ne nalazi u mom jelovniku:D

OK,da nadjem nekog zgodnog Madjara bio bi moj,gulasha radi :D

KokuZ
30.05.2007., 00:14
:rofl: :rofl: Ovo sve bolje od boljeg. Zbog jedne izjave za koju nemate pojma zasto sam je reko, tzv. pametne domace zenetine navalile ko da cu njih zenit. :s :rofl:. Inace, Kokuz se mogo ozenit prije 2-3 godine, samo da je htio :mirko:

chichonina
30.05.2007., 00:15
Cuj, da nisi takav kakav jesi, neka bi te mozda i htjela pa ne bi morao kupovati zenu. :E

Iznenadila bi se ti kolike su na ovom forumu kupljene:D

chichonina
30.05.2007., 00:17
:rofl: :rofl: Ovo sve bolje od boljeg. Zbog jedne izjave za koju nemate pojma zasto sam je reko, tzv. pametne domace zenetine navalile ko da cu njih zenit. :s :rofl:. Inace, Kokuz se mogo ozenit prije 2-3 godine, samo da je htio :mirko:

Ti si im rekao kako se stranci zene:horor:, tko ne kuzi,steta:zubo:

lyrics
30.05.2007., 01:10
koliko puno znas o svome dragome, o njegovim djedovima, pradjedovima?

moja jedna kolegica s posla, dosla na 3 godine u AU (contract iz engleske); tretirali ju kao royalty ovdje, jer je iz engleske, bozemoj ... ...
a ja odmah prepoznala istocnoevropsku gradju tijela; iako je rodjena 'engleskinja' iz UK, geni su joj rumunski; kasnije kad smo se sprijateljile, saznala sam i za turski dio u genima ...

ako je 'pravi' englez, onda mora biti porijeklom neandertalac hehe

no, to sve nema veze sa srcem, zar ne!

uzivaj!

Njegove starce i dida, prababu sam upoznala dok sam bila u Londonu, njegovi porijeklom iz Liverpoola, svaki Bozic, novogodisnji rucak, rodjendane i sl.....sam provodila s njegovom rodbinom i prijateljima.....pa mogu reci da sam se osjecala kao doma.
volila sam ici kod njih na nedjeljne ruckove,.....zaista sam imala osjecaj ka doma.
zato i volim tu obitelj jer imaju svoje kvalitete, a.....vole i oni mene... :cerek:

lyrics
30.05.2007., 01:17
moji su u pocetku bili:ajme, pa di ces za Engleza....ali kad su ga upoznali promijenili su misljenje. zaista ne znam kako i zasto ali volim ga i to je jace od mene, nevjerojatno se dobro razumijemo......
da,....porijeklo njegovo duboko seze u Liverpool.... i simpatican mi je naglasak njegovih staraca,.....
mislila sam da oni i nemaju neku tradiciju ali sam se uvjerila u suprotno.
da moji starci pricaju dobro engleski mislim da bi se nase obitelji bas dobro slagala...... samo da ne spominju politiku.

chichonina
30.05.2007., 02:00
da moji starci pricaju dobro engleski mislim da bi se nase obitelji bas dobro slagala...... samo da ne spominju politiku.

Hvali dragom Bogu da se ne razumiju:top: ako za nista drugo,za nogomet bi se pokrvili:D

AFRODITA69
30.05.2007., 02:30
a ja si bas mislim nakon tolko godina u tudini da bi mi za brak trebao jedan nas domaci decko.mislim,lijepo je to kad si zaljubljen,kad je sex super,kad ti kupuje kad sste si dobri..kad se volite..ali onda dode trenutak kad cujes pjesmu neku ,pa se sjetis necega o cemu bi mogla pricati a on nema blage dume..niti o cemu pricas niti zasto ti je uopce vazno da pricas o tome..a kad ode sva ta zaljubljenost,izlasci,sex i ostalo..onda su ti takve sitnice itekako vazne.a narocito ako si sa nekime koga nista drugo ne zanima nego lokacija na kojoj se rodio,odrastao i sad tu zivi.samo,primjetila sam da u zg bas nema nekih zanimljivih muskaraca vise.kao da su se generacije pokvarile.nemas se bas u sto zagledati..znam jednog tamo koji je doduse zadrzao onaj duh koji je meni poznat..zgodan je,gradski decko..ali do njega nemrem jel sam tu.
neznam..divim se svima koji siu picky u odabiru partnera za 24/7..jer meni u ovom trenu uvjek nesto fali.znao mi je stari reci-kceri moja..svaka ptica svome jatu leti..meni je to bilo glupo..sad,nakon par kracih i jedne poduge veze koja se bazirala na svemu samo ne ovome sto sada zelim,sad shvacam da je bio u pravu.
zato sada volim ljubavnistvo.kad hocu.i kolko hocu.nikakvih bliskih veza i povezica.nista vise od jednom tjedno.

keke
30.05.2007., 03:07
vrijeme je da se osnuje fan club za kokuza:s

chichonina
30.05.2007., 03:07
a ja si bas mislim nakon tolko godina u tudini da bi mi za brak trebao jedan nas domaci decko.mislim,lijepo je to kad si zaljubljen,kad je sex super,kad ti kupuje kad sste si dobri..kad se volite..ali onda dode trenutak kad cujes pjesmu neku ,pa se sjetis necega o cemu bi mogla pricati a on nema blage dume..niti o cemu pricas niti zasto ti je uopce vazno da pricas o tome..a kad ode sva ta zaljubljenost,izlasci,sex i ostalo..onda su ti takve sitnice itekako vazne.a narocito ako si sa nekime koga nista drugo ne zanima nego lokacija na kojoj se rodio,odrastao i sad tu zivi.samo,primjetila sam da u zg bas nema nekih zanimljivih muskaraca vise.kao da su se generacije pokvarile.nemas se bas u sto zagledati..znam jednog tamo koji je doduse zadrzao onaj duh koji je meni poznat..zgodan je,gradski decko..ali do njega nemrem jel sam tu.
neznam..divim se svima koji siu picky u odabiru partnera za 24/7..jer meni u ovom trenu uvjek nesto fali.znao mi je stari reci-kceri moja..svaka ptica svome jatu leti..meni je to bilo glupo..sad,nakon par kracih i jedne poduge veze koja se bazirala na svemu samo ne ovome sto sada zelim,sad shvacam da je bio u pravu.
zato sada volim ljubavnistvo.kad hocu.i kolko hocu.nikakvih bliskih veza i povezica.nista vise od jednom tjedno.

AFRODITA cestitam ti na iskrenosti jer pricas iz iskustva:s Jos nisam srela sretno udatu za stranca(ma,nitko nije sretno udat opcenito:D )a kamoli za nekog ko nema pojma sta su zganci :Pop: ili prezgana juha :eek:

AFRODITA69
30.05.2007., 04:10
AFRODITA cestitam ti na iskrenosti jer pricas iz iskustva:s Jos nisam srela sretno udatu za stranca(ma,nitko nije sretno udat opcenito:D )a kamoli za nekog ko nema pojma sta su zganci :Pop: ili prezgana juha :eek:

e to...to je to.sve je to ljepo i krasno ali kad ja pocnem pricati ameru kak je meni baka radila zgance sa kavom ujutro..a on se nadoveze da je i on jel zgance i onda se ta neoko bezvezna tema rastegne u jedan lijepi sjetni razgovor,gdje oboje kuzimo o cemu pricamo..to je onda ono sto neku vezu radi poptunom.mislim,cujem neki dan jednu pjesmu,koju sam slusala 80-ih i uz koju me vezu jako lijepe uspomene i pokusavam podjeliti sa osobom kojoj moram sve ispricati od poncija do pilata da bi skuzila i jos ne kuzi,to me ubija u pojam.mislim,kad si mlad jako..kad te ne zanimaju takve sporedne stvari,onda je ok..ali dode virjeme kad je to sporedno ono vazno..i tesko je ako nemas srodnu dusu.moze tip biti neznam kak dobar i dragi i odlaziti u hr samnom ali nema puno diskusije oko necega sto smo zajedno prosli mada se nismo znali..to je ono sto nas veze.ako kuzis kaj ocu reci.
neznam..u dobi sam kad imam sve sto neko moje dobi mora imati..i nije mi sila da se udajem..i zato kazem-sada tek vidim da je to bitno.

lyrics
30.05.2007., 06:34
ma glupo mi je reci on MORA biti Hrvat,....pa imala sam jednog tipa iz Hrvatske i to mi je bila najgora veza, uvijek me psihicki ponizavao i govorio ka ja trebam jesti seljacku hranu, to je zdravo,a ne moje odlaske na vecere vanka...i sl gluposti.
Da sam se zaljubila u stranca, to se dogodilo, nije bio moj izbor....ispocetka je bilo samo zabava ali jednostavno sam u njemu nasla sve sto sam uvijek htjela od muskarca, ta toplina, ljubav, postovanje....
Samo mu je mana sto nije Hrvat, a sta cu sad, savrsenstvo ne postoji.
Ja slusam ovu nasu tzk dalmatinsku, nekad lagane cajke....raspalim Thompsona...... a njemu je to cool.

lyrics
30.05.2007., 06:41
a ostale dvije veze koje sam imala dok sam bila doma su bile s Dalmatincima,....ja otisla,a njih su se obadvojica ozenili i imaju djecu.
Prekinula sam te veze jer se nisam htjela premlada udati, htjela sam puuuuutovatiiiiiiii......vidit svijet, uzivat......
Ma ima kretena u svakom narodu, pa zelim biti sretna a ne s nekim samo zato jer je "nas", a tamo neki idiot koji ce me ponizavati. pa nisam ja nicija cistacica ni radjalica.
mislim da se nasi muskarci (vecina) boje zene koja zeli karijeru te biti uspjesna na poslovnom planu.
ja imam 26 godina, a kad sam bila doma prije godinu dana vec su mi svi vise-manje rekli i stalno pitaju pa kad ces se udati, postala si stara cura.
a meni to ne pada na pamet jos bar 2-3 godine, ok udaja, ali ne djeca....

KokuZ
30.05.2007., 07:05
mislim da se nasi muskarci (vecina) boje zene koja zeli karijeru te biti uspjesna na poslovnom planu.

Ovo je moj san. Nac taku, s onih prostora. Ono sto uglavnom srecem su dame koje zele da su "domacice" u braku. Okej, moze i to, al to onda znaci da me ceka kokosija vruca supa kad se vrnem s posla, da je pasulj dva dana nedeljno, da izvrne jufke za tri tepsije, da zna napravit sarmu, kiseli kupus, da je usisano,kuca namjestena da zna djesu mi gace, carape, kosulje, da zna kad imam apojtment za ovo ili ono, da ide na frizuru kad gledam tekmu, da zna pravit baklave, sampite, tulumbe, i tako to. Ali, ove "domacice" bi da idu s kafe na kafu, s guza na guz, s traca na trac, spavaju do dvanajst sati, oce sve novo, nocu lumpuju do ko zna kad, puse kutiju dnevno i ocekuju da muzjak sve to finansira, da radi dvatri posla da bi one to mogle sebi priustit.

E a kad imas karijernu zenu radis samo jedan poso :top: :top: I sve stignete.

ja imam 26 godina, a kad sam bila doma prije godinu dana vec su mi svi vise-manje rekli i stalno pitaju pa kad ces se udati, postala si stara cura.

Da si iz centralne Amerike, vec bi ti ocitali ceteres dana i misu zadusnicu.

lyrics
30.05.2007., 07:25
Hvala Bogu pa sam ipak samo cura iz Dalmacije koja zivi u Sydneyu....a da, volim kuhati ali volim kad nas dvoje skupa kuhamo, sjeckamo...., nas dvoje ne volimo peglu ali i to nekad ucinimo.
a da mi carape okolo ostavlja ma bih mu ih nabila na nos.
e vidis mozda se zato cesto zali koliko sam ja bossy, hahahah
ah ako je on general manager u firmi, doma sam ja ta koja sefuje, hahahahaha

-kuglica-
30.05.2007., 08:36
Sta fali njezinom razmisljanju? Hoces ju ubjediti da razmislja ko ti? ONA se zaljubila u CRO A vi koje mislite da je trava zelenija kod susjeda samo izvolite :D

Curo, a da ti malo procitas njene, pa onda moje posteve??? Nitko ju ne pokusava uvjeriti u nista, samo mi nije jasno njeno razmisljanje - MORA BITI CRO i stranac ne dolazi u obzir. Btw, i ja imam Cro-man-a i ne mislim da je trava zelenija sa strancem, nego da nije bitno odkud je netko ako si medusobno pasete i volite se. As simple as that.

Previse brakova za strance znam,pa i njihove probleme kojih nema u braku za svoje:top:

i vice versa. nema braka bez problema. nema ni takve veze. jedni imaju ovakve drugi onakve...

nasi decki su kavaliri s cim se niti jedan stranac(s kojim sam ja bila) nemoze pohvaliti

ja se vidis nebi u tome bas slozila. kad sam prvi puta otisla van bila sam zapanjena koliko se muskarci ljepse, njeznije i pristojnije odnose prema zenama i ne tretiraju ih kao niza bica.

:D opet nekazem da ih nema,ali ja se s njima ne slazem ama sa nicim:cool: ubila bi se da moram svaki dan nekome kuhati spagete,makarone sa sirom :eek: ribu ili bilo koju drugu pizdariju koja se ne nalazi u mom jelovniku :D

pa dobro zeno, kaj ti jedes??? :rofl:
meni nije bed nis skuhat i volim raznovrsnu kuhinju iz svih krajeva svijeta, a volim i nasu. da skratim pricu - voolim njupat! :rofl:

OK, da nadjem nekog zgodnog Madjara bio bi moj,gulasha radi :D

da i to paprenog - jedeš peče-sereš peče :rofl:

KokuZ
30.05.2007., 09:17
da i to paprenog - jedeš peče-sereš peče :rofl:

Ovo je istina. Ali cesto to zaboravim. Pa se nakrkam feferona. A inace volim ljuto makar bilo i ofarbano. Pa onda kad sjednem na tutu i izbacujem uljeza, e onda pece. :horor: I to dobro. Pa se moram rashladzivat. Tusem. :tuzni:

gamby
30.05.2007., 09:36
dragi kokuz, ti si zakon
sigurna sam da ces i ti skoro naci svoju kokuzicu bila onda nasa ili ne:)

-kuglica-
30.05.2007., 11:49
Ovo je istina. Ali cesto to zaboravim. Pa se nakrkam feferona. A inace volim ljuto makar bilo i ofarbano. Pa onda kad sjednem na tutu i izbacujem uljeza, e onda pece. :horor: I to dobro. Pa se moram rashladzivat. Tusem. :tuzni:

Kokuze, ti si moj coek!!! :rofl:

Onako ljuto kako a mogu krknut tako rijetko koji muskarac moze :)
Obozavam ljuto, u sve stavljam chilli. I to na kile :rofl:

davorinho
30.05.2007., 11:59
ja sam iskljucivo bila sa strancima..valjda zato jer sam ko tinejderka otisla iz zg-a a onih par mladahnih veza i zaljubljenosti i ne racunam u poznavanje muskaraca,he he.mislim,bila sam s amerima..crnim i bijelim.nikad sa ostalim rasama...svako ima svoje cari.mogu samo reci da su cali decki vise laid back..vise onak..pozitivniji nego ny decki.oni su vise jerks.kaj se fizicke privlacnosti tice-u cali su crni decki vise hot a u ny su bjeli zgodniji...
bas neku pravu vezu sa hr nisam nikad imala,tako da necu o tome.
i da,usa decki(vecina) su dosta papucarski nastrojeni.ja izricito biram one koji nisu papci jer mrzim papka u vezi.radije imam peseka.

jebote pa tebe je pola svijeta maznulo.
niko cudo da nisi bila ni sa jednim hrvatom.
neuzimaju oni sto se crnac izivljivo na njoj. smjesno jos da pises da mozes birati.
a jos smjesnije cim se hvalis.

tince
30.05.2007., 12:32
Rodjena sam u Australiji, zivjela tamo do 4-e godine da bi dosla sa roditeljima 76' u Hrvatsku. Odlucila sam se sama vratiti tamo 2002 i ostala tri godine. Prije toga sam putovala ,studirala, zavrsila faks itd. Imala sam veze sa nasima, sa Australcima, sa drugim strancima.
I mislim da je glupo generalizirati barem kad je o osobnosti rijec.
Medjutim sto se tice trajnije veze i braka, u mojim godinama mislim da tesko da bih mogla sa strancem. Netko je spomenuo gore da stranac nece znati o cemu ja pricam kad spomenem odredjene stvari i tu je u pravu. Masa je sitnih stvari koje cine zivot i koje su jako vazne u svakodnevici koje ne bih mogla dijeliti sa strancem ma da je od suhog zlata.....a pogotvo dok sam zivjela vani te sitnice su mi bile kao zrak koji disem....pocev od hrane, ispijanja turske kave, kolaca, muzike, nacina zabave, komunikacije , topline, pa i jezika....

Sto se tice karaktera, macizma itd svega ima svugdje....imala sam decki Australaca anglo-irsko-njemackih korjena koji su znali biti prilicno neugodni i spustali mi kojesta, na racun izgleda pa na dalje....:flop: a to se znalo dogadjati i sa nekim nasima..

Isto tako sam tamo srela divnih muskaraca , doduse malo zrelije dobi , sa kojima nisam imala nista ali onaj kontkat koji sam ostvarila mi je ostao u nezaboravnoj uspomeni i ne mogu nista drugo reci nego da se radi o predivnim osobama, kompletnim u svakom pogledu.
A takodjer i nasih ima takvih.....;)

-kuglica-
30.05.2007., 14:36
neuzimaju oni sto se crnac izivljivo na njoj. smjesno jos da pises da mozes birati.

a ti si pa fakat - O D V R A T A N
:flop:

gamby
30.05.2007., 16:07

hm. ajmo se sad pravit da smo svi jumferi, cuvamo se za brak.... i da je ona slucajno frajer, vjerojatno bi rekao: bravo, ti si moj covjek

ako malo kalkuliras: ako zena ima 30 godina i pocela je s 20 i da je imala jednu vezu po godini, to bi svejedno bilo 10 partnera...

davorinho
30.05.2007., 16:34
stari nema se tu sto kalkulirati,
jebe je crnci, papucari i neki hophop-eri i jos se hvali sa time po forumima.
pa reci koji ce nas pravi momak uzeti takvu *beep*
to je stvar karaktera, stvar principa.

i znas sto najgore, nisam sve cito, ali sigurno se ovdje prodaje kao neka moderna otvorena osoba.
jadna dusa, kamo srece da ona zna sto znaciti biti otvoren i moderan.

odvratno i jadno.

Donata
30.05.2007., 16:40
...jadna dusa, kamo srece da ona zna sto znaciti biti otvoren i moderan.

odvratno i jadno.

I ziher te neće, pa si uvrijeđen, ha?:D

-kuglica-
30.05.2007., 16:58
stari nema se tu sto kalkulirati,
jebe je crnci, papucari i neki hophop-eri i jos se hvali sa time po forumima.
pa reci koji ce nas pravi momak uzeti takvu *beep*
to je stvar karaktera, stvar principa.

i znas sto najgore, nisam sve cito, ali sigurno se ovdje prodaje kao neka moderna otvorena osoba.
jadna dusa, kamo srece da ona zna sto znaciti biti otvoren i moderan.

odvratno i jadno.

Joj ti si jedan od onih seljobera koje ja tako "obozavam". Hebo te, zena zivi vani vec kuku godina, u multikulturnoj Americi sa bezbroj raznih nacionalnosti i sad ce ona striktno gledat da ide samo s hrvatom samo zato da neki neandertalac koji se tu naso citat nebi mislio kajgod o njoj?!?! Pa ti si bolesnik koji sve sto nije Rvacko tretira s gadenjem i gleda na crnce ko na zivotinje? Pa zena nije rekla a bome se nije ni hvalila da se okolo trosi nego je u kontekstu razgovora rekla s kim se vidala i sto joj pase a sto ne. Pa ti covjece zivis u kamenom dobu. Fuj.

E da, po tome sam onda valjda i ja *beep* jer nisam bila samo s 'Rvat'nom. Ajme seljobera, ubit cu se. Daj odi tamo na kamen obuci bile bicve i mrs ofce cuvat, i one bi od tebe pobigle.

talia
30.05.2007., 17:04
Sta smo ono pricale o nasim frajerima...Afro vidis sto si propustila :rofl:

davorinho
30.05.2007., 17:21
Joj ti si jedan od onih seljobera koje ja tako "obozavam". Hebo te, zena zivi vani vec kuku godina, u multikulturnoj Americi sa bezbroj raznih nacionalnosti i sad ce ona striktno gledat da ide samo s hrvatom samo zato da neki neandertalac koji se tu naso citat nebi mislio kajgod o njoj?!?! Pa ti si bolesnik koji sve sto nije Rvacko tretira s gadenjem i gleda na crnce ko na zivotinje? Pa zena nije rekla a bome se nije ni hvalila da se okolo trosi nego je u kontekstu razgovora rekla s kim se vidala i sto joj pase a sto ne. Pa ti covjece zivis u kamenom dobu. Fuj.

E da, po tome sam onda valjda i ja *beep* jer nisam bila samo s 'Rvat'nom. Ajme seljobera, ubit cu se. Daj odi tamo na kamen obuci bile bicve i mrs ofce cuvat, i one bi od tebe pobigle.

dobro je mala smiri se i ne seri previse,
moje osobno misljenje sam napisao, a ujedno sam isto misljenja da ce svaki normalni hrvat , koji koliko toliko stoji iza neki vrjednosti, nece uzeti neku po kojoj su crnci skakali.
nekuzis ti, to je stvar karaktera.

neznam odkuda si dole,
no recimo bar ovdi na forumima sam primjetio da jedan dio purgerica koji je dole odrastao i dode vani, prvo sto radi jeste da se distancira od dijaspore, jer su to seljaci iz ercegovine, damlacije, bosne, slavonije,
druga stvar krene se po njima pljuvat a treca jebati sa svima nacijama osim svoje.
da bi stvar jos strasnije bila, pocnu pametovati o metroplama, svjetskom zivotu, prodaju neke emanzi gluposti, da se svaki normalan covjek pita, jer to jos opce normalno.
generacije odrastle u velegradovima, izucene i obrazovane na modernim skolama, vidili svijeta, pozicije u firmama, i sada dode ti neka guska i sere o modernosti...

i sve sto se tice multikulti drustva, seljacina, pro/kontra rvacko...usw....nauci se prvo bez predrasude sastaviti jedan komentar, a ne blabla.....odkuda ti znas di ovdi ko i kako odrastao, kojim sredinama, ...itd...

ima jos jedna stvar, gdje imam donekle razumjevanje,
a to , ako je debela i ruzna...a sta ces:cool:

divx
30.05.2007., 17:54
NEMA PRAVILA!!!

gamby
30.05.2007., 18:18
davorinho, ocito imas dubokih problema... lezernu i uopce ne vaznu raspravu medju curama si uspio pretvoriti u raspravu o rasizmu, "purgerima", srazu grada, sela, hr-hercegovina i kaj ja znam kaj. drmni si neku rakiju i smiri se

AFRODITA69
30.05.2007., 18:45

mene je jako malo njih maznulo..ja uzasno biram decke.em mora biti lijep,em mora biti inetleigentan,raditi i zaraditi,imati svoj stan i sve tako to.ako samo nekaj fali-zaboravi.do sada me povalilo jako malo njih..narocito s obzirom da sam sa zadnjim bila 10 god.oni koji su ispunili sva navedena ocekivanja i jos bili simpa i svestrani i sve kaj ide u paketu.i da,mogu birati.i zato biram.osim toga,nasima ne smeta crnac..nasi me jako zele ali ja nisam naleitla ni na jednog koji se meni dopada da bi mu dala da me dotice a kamoli povaljuje.i zato rekoh,nazalost da su se decki pokvarili pa nemas kaj izabrati.s hrvatom nisam bila jer sam od srednje skole van hrv. a sa nasim cobanima se ne druzim.kad bi vec birala,moral bi biti zgodan,sa poslom,sa stanom,zagrebacki decki, simpa,svestran,da voli manje vise sve kao i ja..a toga nema...sve seljaci.sorry.:o

AFRODITA69
30.05.2007., 18:46
hm. ajmo se sad pravit da smo svi jumferi, cuvamo se za brak.... i da je ona slucajno frajer, vjerojatno bi rekao: bravo, ti si moj covjek

ako malo kalkuliras: ako zena ima 30 godina i pocela je s 20 i da je imala jednu vezu po godini, to bi svejedno bilo 10 partnera...

a ako ima puno vise od 30 i manje nego 10 frajera..jel to znaci da se puno jebala???;)

AFRODITA69
30.05.2007., 18:49
davorinho,ti si seljacina o kojima pricam..takve ja i ne vidim.a kamoli da me dotakuju.a ziher si i lijep. i pametan. i situiran.vidi se po rezoniranju.al nek ti bude..nac ces ti vec netaknutu cobanku

todaytonight
30.05.2007., 19:01
da razbijem ovu zensku solidarnost! ne znam kakve ste vi to ne/srece bile tako losega iskustva s nasim deckima :o !
niti je generacija mojih roditellja, niti moja iskusila takovoga pasaluka kakvog neke cure opisuju u vezi s nasim momcima! ja sam, npr., bila pusac 10 god tamo nazad, a moj nije niti pusio niti kavu pio; podrzavao me da ucim i zavrsim fax jer smo jos poceli zivjeti zajedno kad je on stazirao a ja jos bila studentica; kasnije podrzavao me da nadjem prvo posao, da putujemo, pa da onda, jednoga dana, mislimo na djecu... uzivao u mojem (experimentalnom hehe) kuhanju, a ja u njegovom pranju sudja (he-he)

sto ste se okomile na davorinha - decko je samo osjetljiv na "svoje", ne bi dvao svojih cura tako lako :)

pa to je vise promijenjenih veza nego ja promijenim outfita za deceniju :o

to ti je ulazenje u vezu tako lako i prosto kao rukovanje :rolleyes:

kod nas se to kaze 'laka cura', 'jeftina cura' ..

ja mislim da se to AFRO hvali kako je ona njih "povalila" :) ! to je onada druga prica!

todaytonight
30.05.2007., 19:23
Sta fali njezinom razmisljanju? Hoces ju ubjediti da razmislja ko ti? ONA se zaljubila u CRO :D A vi koje mislite da je trava zelenija kod susjeda samo izvolite :D

hej, chichonina, kad si se vratila :top: ajde sad lijepo, i kulturno ;)! osim ak ti opet ne ustreba slobodnih dana :)

nego, nema sanse stranac, samo bi mi i ta glavobolja trebala!
htio jedan, aussie, cak je i inteklektualac (8% intelektualaca u AU :o ), pa jos k tomu na Harley Davidsonu, mladji od mene, dolazio mjesecima svakodnevno u park gdje setam dzukelu, igrao tenis s mojim djetetom, blaga glasa, navracao a ja umjesto da mu otvorim - gledam kroz prozor kako tip pise i ubacuje u sanducic svoju business kartu sa "Just stopped to say you hallo" ... ko iz price ... reci ce mnogi da sam luda .. ali meni je to bilo samo dobro za procakulati u parku ... i nista vise ... sve ostalo bi bilo TOO TIRING! Idi spat!

(Kakuz, jesam li luda???!!?? :))

-kuglica-
30.05.2007., 19:39
da razbijem ovu zensku solidarnost! ne znam kakve ste vi to ne/srece bile tako losega iskustva s nasim deckima :o !

Nitko ne prica o srecama ili nesrecama s nasim ili stranim deckima. Budes s onim tko ti pase, tko je tvoja bolja polovica, tko ti se svida. A da li je taj doticni crni, bijeli ili zuti, Hrvat ili Amer ili Grk ili Bantu crnac to je sve sporedno. Nekom se posreci s nasim nekom sa strancem, neciji brak traje, neciji ne, netko voli super-moderno, netko je konzerva do daske. Svatko ima svoje zelje, svoja shvacanja i svoje standarde i tu nema mjesta vrijedanju i pljuvanju.

sto ste se okomile na davorinha - decko je samo osjetljiv na "svoje", ne bi dvao svojih cura tako lako :)

On se okomio na Afro i poceo je vrijedati a indirektno i sve ostale cure koje su bile sa nekim drugim ko nije Hrvatina nedo bog da mu je koza crna.

pa to je vise promijenjenih veza nego ja promijenim outfita za deceniju :o
to ti je ulazenje u vezu tako lako i prosto kao rukovanje :rolleyes:
kod nas se to kaze 'laka cura', 'jeftina cura' ..

Ma da, svakako, bas... Ti po tome hodas u dronjkima.
Upoznas nekog izades s njim i nesto pocnes, danas su drugacija vremena sta ces, nemoras se zenit za prvog koga primis za rukicu ili nedo bog pishicu :rofl:

htio jedan, aussie, cak je i inteklektualac (8% intelektualaca u AU ), pa jos k tomu na Harley Davidsonu, dolazio mjesecima svakodnevno u park gdje setam dzukelu, igrao tenis s mojim djetetom, blaga glasa, navracao a ja umjesto da mu otvorim gledam kroz prozor kako tip pise i ubacuje u sanducic svoju business kartu sa "Just stopped to say you hallo" ... ko iz price ... reci ce mnogi da sam luda .. ali meni je to bilo samo dobro za procakulati u parku ... i nista vise ... sve ostalo bi bilo TOO TIRING! Idi spat

I tko se sad hvali... :rofl:
Strasno! Da je bio neki brdzanin, pala bi ko kruska na dupe hehe
"ako ne kolje - ne volje" kazes, to te valjda i pali hahaha

todaytonight
30.05.2007., 19:57
Da je bio neki brdzanin, pala bi ko kruska na dupe hehe
"ako ne kolje - ne volje" kazes, to te valjda i pali hahaha

kak znas ? :mig:

AFRODITA69
30.05.2007., 20:19
samo dvoje sam povalila jer se nisam mogla scekati..inace sam od onih koji daju zeleno svijetlo i cekaju da muskarac napravi first move.ma nisamo se okomili..ali sere malo previse o necem sto nezna...cita on o meni,to stoji ai ono sto pisem se najvise radi o jedenoj osobi,sa kojom sam bila najduze(10 god) sa kojim imam dvoje prekrasne djece..zaboga,pa nisam se zaredila.a nema kaj braniti,ja da sam i htjela biti sa nasima,nisam mogla jer ne zivim u hr. a kad sam zivjela bila sam premala za sevu...a u sve ovo vrijeme mog izbvanja,doma su se decki tako preokrenuli da mi fakat nije stalo ni do jednog..svi su davorinho postali a meni je to ispod casti.moj moto je-prvo obozavaj sebe..pa kad nades nekog ko te isto tako obozava i ima sve ono sto ti sama sebi mozes i oces pruziti-onda go for it.a takvi su rijetki.ali ima ih.ja sam ih nasla-ocito!nazalost ne medu nasima.mad bi voljela..ne radi seve..nego nekih vaznijih stvari..no,i za sevu treba biti tip top,jer tesko je'raditi' ako ti se zelucek okrece.
bilo kako bilo..vecina nasih zena u usa koje znam imaju papke za muzve ili decke.stranjske papke.meni se papci gade.bilo nasi ,bilo strani.volim da je tip moderan i da ga ne jebe kako je to bilo u neandertalskom dobu..ali da je musko.u protivnom bi bila lezbaca.

inace,nisam od zena koje odma spavaju sa tipom,pa da je bog...prvo zelim upoznati frajera a tek onda odluciti dal je vrijedan za bilo sto drugo.u tih par tjedni(a nekad i duze) analiziram sve na njemu i sve sto izade iz njegovih usta.zelim vidjeti i ono sto ima,sto radi,kako se ophodi sa ljudima i onda donasam odluku.nisam badave isla za psihologa.:E

Katie
30.05.2007., 20:35
Afro, nemas se ti kome pravdati ovdje na forumu. Opusti se i uzivaj. Ne dozvoli budalama da te zezaju. Ti ne moras da se branis i goviris svima svoje intimne stvari. Mene zaboli glava sto neko o meni prica. Glavno da sam ja sretna i okruzena sa pozitivnim ljudima. I sta to ima veze da si bila sa covjekom koji nije Hrvat :confused: ????

Svako bira svoju srecu!

AFRODITA69
30.05.2007., 20:48
katie-ja ti znam odjeliti foprum od rl-a...ja se ovdje zabavljam.kaj ne vidis da je kod mene samo 2 i 47 pm sto znaci da sam na poslu i da me to zabavlja...jer da nema foruma..poludela bi od dosade.
inace i meni se jebe zivo kaj neko prica.cak i rl mi se zivo za bilo koga.oduvjek sam bila takva.inace,ne iznasam intimu.samo zabavu,ak kuzis kaj ocu reci!

talia
30.05.2007., 20:52
nauci se prvo bez predrasude sastaviti jedan komentar

Ovo... u istom postu s ovim:
dobro je mala smiri se i ne seri previse
moje osobno misljenje sam napisao, a ujedno sam isto misljenja da ce svaki normalni hrvat , koji koliko toliko stoji iza neki vrjednosti, nece uzeti neku po kojoj su crnci skakali...

I ovim:
ima jos jedna stvar, gdje imam donekle razumjevanje,
a to , ako je debela i ruzna...a sta ces

:lol: :lol:
:lol: :lol:

talia
30.05.2007., 21:01

Nemoj mi reci da su tebi ove gadosti koje on pise OK??? :confused:
Ovo i ono u mom prethodnom postu...

neuzimaju oni sto se crnac izivljivo na njoj

KokuZ
30.05.2007., 21:08
nego, nema sanse stranac, samo bi mi i ta glavobolja trebala!
htio jedan, aussie, cak je i inteklektualac (8% intelektualaca u AU :o ), pa jos k tomu na Harley Davidsonu, mladji od mene, dolazio mjesecima svakodnevno u park gdje setam dzukelu, igrao tenis s mojim djetetom, blaga glasa, navracao a ja umjesto da mu otvorim - gledam kroz prozor kako tip pise i ubacuje u sanducic svoju business kartu sa "Just stopped to say you hallo" ... ko iz price ... reci ce mnogi da sam luda .. ali meni je to bilo samo dobro za procakulati u parku ... i nista vise ... sve ostalo bi bilo TOO TIRING! Idi spat!

(Kakuz, jesam li luda???!!?? :))

Ne, taj jaro je lud. Materemi. Cuj dolazio mjesecima. :horor: Ja bih ti doso u vrh glave dvaput. Jednom imas samse da me odbijes, ajd dobro, vi zene to ionako volite, ali ako me odbijes drugi put, jaranice, nikad vise od Kokuza nes cut da ti se nabacuje.
Jednom se upozno s nekom Madzaricom, i ajd da je nazovem. Razgovor je trajo petnajst sekundi. Ja reko:"Haaaj", a ona:" blablabla, vidimo se u nedjelju, baaaj" i spusti slusalicu :misli: :horor:
E od tada nikad joj se nisam vise obratio, ni haj, ni baj, cuj ona ce mene na takav nacin sutat preko telefona. A dotad sam se vrtio oko nje. Poslije toga, nikad vise. :frajer: A bilo joj cudno kasnije sta se to s Kokuzom desava. :mirko:

prvo zelim upoznati frajera a tek onda odluciti dal je vrijedan za bilo sto drugo.u tih par tjedni(a nekad i duze) analiziram sve na njemu i sve sto izade iz njegovih usta.zelim vidjeti i ono sto ima,sto radi,kako se ophodi sa ljudima i onda donasam odluku.nisam badave isla za psihologa.:E

E ovo je problem. Ta vasa zemska analiza. Pa ko da smo hemijski element pa nas analizirate. E zato sam naveo da cu otic kupit zenu, iz cistih prakticnih razloga.A ne da imam roba (kuglica, 2007) Sta ona ima mene analizirat, ili ja nju, samo izvrnes lovu i to je to. Ustedis na vremenu. A ovo je muka, pocevsi od cipala koje nosis, pa do analiziranja svake izgovorene rijeci :bonk:, pa do ko zna cega jos.
Kod nas muzjaka je to sve puno jednostavnije, mi imamo samo dvije kategorija sa dvije podkategorije:

1. dobra s dobrim sisama

1a. dobra, ali bez sisa

2. losa, bez sisa

2a. losa, ali ima dobre sise.

Vrlo jednostavno

Katie
30.05.2007., 21:15
dovedi ti sebi seljanku pa ces je morat sve da ucis. Mislis da ce ti biti zanimljivo sa njom? Da li ces moci sa njom popricati o svijetu, povijesti.....inteligentnim stvarima? Da li ces je voljeti ili ona tebe? Dosadit ce ona tebi za 2 mjeseca!

AFRODITA69
30.05.2007., 21:17
mis mo kompliciranije jer vi nemate sise.a onaj drugi visuljak se ne vidi dok se ne skines..pa treba poceti vanjskom analizom da bi se doslo do nutarnje.sto je jos bitno,je to da ako nas vanjska odusevi a nutarnja iznevjeri,je's ti sve ono prije...omjer treba biti 100:100

Katie
30.05.2007., 21:17
Kakva je to obsesija sa sisama? A sta je sa nogama? Dobrom guzom?
Zar te ne zanima lice koje ces morat gledat godinama? heheh
A iznutra moze bit vjestica izgleda....

KokuZ
30.05.2007., 21:21
dovedi ti sebi seljanku pa ces je morat sve da ucis. Mislis da ce ti biti zanimljivo sa njom? Da li ces moci sa njom popricati o svijetu, povijesti.....inteligentnim stvarima? Da li ces je voljeti ili ona tebe? Dosadit ce ona tebi za 2 mjeseca!

Pa taka se htjela udat za mene :horor: Ali Kokuz pobjego od same pomisli na to. A Kubanke su jako obrazovane.

Kakva je to obsesija sa sisama? A sta je sa nogama? Dobrom guzom?
Zar te ne zanima lice koje ces morat gledat godinama? heheh
A iznutra moze bit vjestica izgleda....

Lice? Pa zasto je kanta izmisljena?

Katie
30.05.2007., 21:26
ja volim sve,
nema loše žene može biti samo dobra ili čak možda i bolja...

:top: U pravi si!

davorinho
30.05.2007., 21:38
davorinho,ti si seljacina o kojima pricam..takve ja i ne vidim.a kamoli da me dotakuju.a ziher si i lijep. i pametan. i situiran.vidi se po rezoniranju.al nek ti bude..nac ces ti vec netaknutu cobanku

pa e,
ak os zapakovat cu ti post na visoko rvatskom lijepo te pohvalit da te crnci karaju, pa normalno da ces onda nesto ljepse o meni napisat.

razlika je da ti zelis imati klasu i jeli je imas!?
vec imam pred ocima kakv si ti tip zene.....
to bi ono na nekim "kulturnim" festama kada bi dosao, sredio se, ono finu spiku, te bi se napalile na te......i pocele toliko gluposti lupati, cak da uzgubis volju je i maznut tu vecer...

jednostavne nemogu podnjeti ovakve osobe....sto vise uvjeren sam da sigurno nije ni D od dame koje hoce da glumi ovdje.....

sto si tice ostali,
zenske da laprdaju bezveze sam naviko, ali da se ni jedan muskarac nije javio i reko, koje *ebe ak se dere sa crncima....zabrinjavajuce za nasu malu naciju.

no svakome svoje.
peace.

davorinho
30.05.2007., 21:41
Nemoj mi reci da su tebi ove gadosti koje on pise OK??? :confused:
Ovo i ono u mom prethodnom postu...

sta tebe muci.
sto je gadost? da tako kazem? da tako mislim ? ili cinjenica da ju je crnac dero?

Katie
30.05.2007., 21:44
Iz tog "deranja" su stvorene 2 preljepe curice! Pusti zenu na miru nek jede, zivi i spava sa kim ona hoce. Sto se to tebe, mene ili nekog treceg tice?

davorinho
30.05.2007., 21:48
Iz tog "deranja" su stvorene 2 preljepe curice! Pusti zenu na miru nek jede, zivi i spava sa kim ona hoce. Sto se to tebe, mene ili nekog treceg tice?

pa ne tice me se. niti me zanima. pa gdje vam je ta otvorenost.
samo dajem misljenje na izneseno misljenje.

KokuZ
30.05.2007., 21:58
E ajmo malo realni bit. Opste poznata cinjenica je da ce jako malo ljudi (ne samo oni sa prostora bivse Jugoslavija) bit s zenskom koja je bila s crncem.
To je tako, htjeli vi ili ne.

tince
30.05.2007., 22:01
Ako je ljubav u pitanju nek svako bude sa kim hoce pa bio on crnac, gay, Srbin, musliman, Kinez nije bitno.Ako se neko hoce kresat sa njih 150 njegova ili njena privatna stvar...bitno da ne prenosi SIDU ili neku drugu bolestinu....:flop:

ALi snobovstina je vec drugo....kad se neko drzi hoh jer zivi vani pa misli da je pokupio svu pamet svijeta i da je bolji od onih koji zive u maticnoj zemlji...i ne do Bog da se slucajno druzi sa drugim ""seljacima"" Hrvatima i inim....:flop::o

Takve ne volim....bila sam vani i skuzila da bez ""nasih "" ne mogu opstat bez obzira na divne pojedince drugih nacija i rasa koje sam imala prilike srest. Odgojena i odrasla u jednoj sredini neke stvari toliko postanu dio nas da bez njih ne mogu. I takvo sto se ne primjecuje dok si kod kuce i na domacem terenu ali kad si okruzen strancima i samo njima onda se osjecas kao riba na suhom bez tih ""sitnica""...i jako nesretan.

Mi nismo najbolji, naljepsi i najpametniji kakvim se volimo prikazivati...imamo svojih prednosti i mana kao i bilo tko drugi....neke stvari su mi bile bolje na Zapadu i nemogu se totalno posrat po njemu.....ali isto tako ima divnih stvari kod nas koje su JOS sacuvane, i ako budemo pametni znat cemo to i dalje ocuvati....ljudsku toplinu , jednostavnost, neotudjenost jos uvijek dobrim dijelom, briga za bliznjeg a i daljnjeg, dobra hrana, umijece zivljenja i uzivanja u zivotu, smijeh od srca i veselje...

AFRODITA69
30.05.2007., 22:41
pa e,
ak os zapakovat cu ti post na visoko rvatskom lijepo te pohvalit da te crnci karaju, pa normalno da ces onda nesto ljepse o meni napisat.

razlika je da ti zelis imati klasu i jeli je imas!?
vec imam pred ocima kakv si ti tip zene.....
to bi ono na nekim "kulturnim" festama kada bi dosao, sredio se, ono finu spiku, te bi se napalile na te......i pocele toliko gluposti lupati, cak da uzgubis volju je i maznut tu vecer...

jednostavne nemogu podnjeti ovakve osobe....sto vise uvjeren sam da sigurno nije ni D od dame koje hoce da glumi ovdje.....

sto si tice ostali,
zenske da laprdaju bezveze sam naviko, ali da se ni jedan muskarac nije javio i reko, koje *ebe ak se dere sa crncima....zabrinjavajuce za nasu malu naciju.

no svakome svoje.
peace.

S OVIM DJALEKTOM kojeg pola ne razumijem(imam vec i tvoj lik onako robuzni,hrdavi sa kovrdzama, dlakavim ledima,znojan u bermudama i japankama na zakorenim stopalima...dahce mi u facu...)me nebi priodobio ni da te zamjetim ,cak i da si jedini.pa e!:rofl:
:kiss:

AFRODITA69
30.05.2007., 22:43
sta tebe muci.
sto je gadost? da tako kazem? da tako mislim ? ili cinjenica da ju je crnac dero?

ma dero bi ti bilo kakvu da ti se namjesti,meni se sve cini.kaj bi se sav zdenfal..jebate..:zubo:

AFRODITA69
30.05.2007., 22:45
E ajmo malo realni bit. Opste poznata cinjenica je da ce jako malo ljudi (ne samo oni sa prostora bivse Jugoslavija) bit s zenskom koja je bila s crncem.
a jel na picki pise-derao niger??:rofl:
a ako imas lepu elasticnu luknju,nema traga i da oces!:D

AFRODITA69
30.05.2007., 22:48
Ako je ljubav u pitanju nek svako bude sa kim hoce pa bio on crnac, gay, Srbin, musliman, Kinez nije bitno.Ako se neko hoce kresat sa njih 150 njegova ili njena privatna stvar...bitno da ne prenosi SIDU ili neku drugu bolestinu....:flop:

ALi snobovstina je vec drugo....kad se neko drzi hoh jer zivi vani pa misli da je pokupio svu pamet svijeta i da je bolji od onih koji zive u maticnoj zemlji...i ne do Bog da se slucajno druzi sa drugim ""seljacima"" Hrvatima i inim....:flop::o

Takve ne volim....bila sam vani i skuzila da bez ""nasih "" ne mogu opstat bez obzira na divne pojedince drugih nacija i rasa koje sam imala prilike srest. Odgojena i odrasla u jednoj sredini neke stvari toliko postanu dio nas da bez njih ne mogu. I takvo sto se ne primjecuje dok si kod kuce i na domacem terenu ali kad si okruzen strancima i samo njima onda se osjecas kao riba na suhom bez tih ""sitnica""...i jako nesretan.

Mi nismo najbolji, naljepsi i najpametniji kakvim se volimo prikazivati...imamo svojih prednosti i mana kao i bilo tko drugi....neke stvari su mi bile bolje na Zapadu i nemogu se totalno posrat po njemu.....ali isto tako ima divnih stvari kod nas koje su JOS sacuvane, i ako budemo pametni znat cemo to i dalje ocuvati....ljudsku toplinu , jednostavnost, neotudjenost jos uvijek dobrim dijelom, briga za bliznjeg a i daljnjeg, dobra hrana, umijece zivljenja i uzivanja u zivotu, smijeh od srca i veselje...

a cuj,nasi i nasi se razlikuju.ja sam isto sa nasima..ali to su onda oni koji dolaze iz istog grada,sa nekom skolom i modernijim razmisljanjem.oni se obicno drze za sebe.ne zalaze medu ostale mase nasih hrvata jer to ti je jedan drugi 'soj'...s kojim ja i ini nemamo nista zajednicko.al,koko ko voli.neko manje bira,sve mu je dobro.a neko pazi sa kime je.cak i kad su nasi u pitanju.

ljupka 11
30.05.2007., 23:23
evo mene napokon nakon bana koji je trajao dva tjedna i koji sam dobila ne znam zašto, a sutra ćemo mogu se okladiti dobiti drugi jer valjda nemam pravo ništa napisati, a pogotovo ne ništa subjektivno, jer mi jedna osoba daje ban šta god da napišem.. ali htjela sam reći da ste me jako iznervirali i samo zato se javljam. kakve su to glupe rasprave koji su muškarci bolji? prvo sam si i ja to mislila, ali mislim da se to ne može uistinu tako generalizirati. ok i meni ne paše što su naši podosta primitivni i imaju jako zastarjela shvaćanja što se može vidjeti po ovom koji eto mrzi crnce a vjerojatno ni sam ne zna zašto. mrzim što su naši muški neki nacionalisti i kao furaju se na tu spiku iako ne razmišljaju da to baš nije pametno i zašto to rade. ALI RADE TO, JER TO SVI RADE. samo zato i nemaju nijedan drugi razlog. iako sam i ja nezadovoljna našim muškarcima i ne mislim da ću tu naći ijednog tipa za kojeg bi se mogla udati, ne vjerujem da su baš svi loši, kao ni da su svi super, a tu ljudi idu u dvije krajnosti. neki se zalažu da su naši najbolji, a neki da su naši najgori.. a istina je između. kako ima loših tipova, ima ih i nešto dobrih, ali čini mi se da je ova neka debilna nacionalistička moda poprilično utjecala na to da se naši ovako nadrk.. ponašaju.. i ta moda da je ok samo voljeti sebe i nikog drugog je također utjecalo. muškarci su oduvijek bili samoljubivi i mislili su najviše na sebe i očekivali to od žene, a danas pod ovom modom je to doseglo i puno veće razmjere nego prije, a nisu samo oni krivi nego i ta moda.. npr. u Americi je vrlo popularno i silovati i ubijati žene. kod nas puno manje, nego tamo pa ne želim tvrditi da su tamošnji muškarci bolji, nego naši, ali i naši su na žalost poprilično odmakli na tom lošem putu i sve više grabe korak sa Amerikom

talia
30.05.2007., 23:42

Jako malo ljudi?
A crnci nisu ljudi?
Eto to je ta prica.
Ja ne bih mogla biti s tipom koji je rasista, a ispada da su nasi tipovi vecinom rasisti.
Zato sam i napisala da mi vise odgovaraju stranci, nego nasi tipovi :top:

talia
30.05.2007., 23:44
S OVIM DJALEKTOM kojeg pola ne razumijem(imam vec i tvoj lik onako robuzni,hrdavi sa kovrdzama, dlakavim ledima,znojan u bermudama i japankama na zakorenim stopalima...dahce mi u facu...)me nebi priodobio ni da te zamjetim ,cak i da si jedini.pa e!:rofl:
:kiss:

A kad se sredi, bijele carape i sandale :zubo:

AFRODITA69
30.05.2007., 23:47
A kad se sredi, bijele carape i sandale :zubo:
A ne...kad se sredi ima kariranu sulju,samo srednji gum zakopcan i sorke lelujave hlace..i sandale na gole noge...

talia
30.05.2007., 23:52
sta tebe muci.

Pitam se zasto se na svaku temu o crncima nasi tipovi osjecaju ugrozeni i odmah se krenu nabacivati drvljem i kamenjem? :misli:
Mozda misle da bi ih zenska uvijek usporedjivala s crncem - na njihovu stetu? :zubo:

talia
30.05.2007., 23:53
A ne...kad se sredi ima kariranu sulju,samo srednji gum zakopcan i sorke lelujave hlace..i sandale na gole noge...
A kad ide na vjencanje - sarenu kosulju i i trenerku :rofl:

Donata
30.05.2007., 23:57
Mozda misle da bi ih zenska uvijek usporedjivala s crncem - na njihovu stetu? :zubo:

Ma neee, jel' nikad ne čitaš šta pišu na LJES-u? To su sve rekorderi, gdje bi se oni bojali usporedbe?!

davorinho
31.05.2007., 00:02
neovisno o mom misljenju,
zanimalo bi koliko muski sa ovoga foruma bi jos htjeli ili mogu uzeti neku nasu ozbiljno koja je crncu .... !?

nema moje misljenje nista sa rasizmom, nemodernosti,......
nego sa karakterom!!!
stovise mislim da sam odrasto u vecem gradu i vecoj multikulti sredini nego vi, a mislim da nemate ni veci stupanj obrazovanja....(i sve ostalo cim mislite da se mozete ovdi diciti) no to me nije sprijecilo da svoje manje cjenim i po njima udaram. ili da se mozeda ovdje pokusam svjetski prodati a u drugom postu pisati, kako je ogranicila drustvo, na ljude iz odredenoga grada, sa odredenom diplom iz odredene ulica ispred koje odredeni tramvaj staje....jadno.

pa naravno da je pola nase dijaspore teske seljacine, no isto tako je i pola njemaca, amera i svaba.....
ali to je stvar osobe, jer lakse se dobiti paznju kao hrvatica medu crncima , nego nesto malo paznje izmedu 10 hrvatica.....

meni je najsmjesnije kada ovakve osobe sretnem,
kada pocnu tim forama ,kao seljacine blabla.....ono normalni razum pita se pa u cemu si ti bolja da se mozs dopusitit toliko osude i predrasude.

tince
31.05.2007., 00:04
a cuj,nasi i nasi se razlikuju.ja sam isto sa nasima..ali to su onda oni koji dolaze iz istog grada,sa nekom skolom i modernijim razmisljanjem.oni se obicno drze za sebe.ne zalaze medu ostale mase nasih hrvata jer to ti je jedan drugi 'soj'...s kojim ja i ini nemamo nista zajednicko.al,koko ko voli.neko manje bira,sve mu je dobro.a neko pazi sa kime je.cak i kad su nasi u pitanju.

Ja prije svega gledam osobu kao osobu i koliko sama imam zajednicko sa njom....nije mi bitna toliko skola, niti mjesto boravka. Ja imam faks ali sam se nasla sa ljudima koji imaju samo srednju, i ne vodimo porijeklo iz iste sredine. Medjutim oni su toliko openminded i inteligentni i na toliko nivoa sam se nasla sa njima da se ni kod vlastite kuce ne osjecam bolje. Diploma mi kod covjeka ne znaci tako puno a bome mi je svejedno da li je Iz Zagreba, Imotskog ili Pristine.

ALi ne volim snobove i traceraje, to je sigurno. Ono sto sam primjetila je da ljudi koji su emigrirali u ovih zadnjih 10ak godina sa ovih prostora, pogotovo mladji, odnosno ispod 40-e imaju poprilicno toga zajednickog. U principu imaju vise skole i slican odgoj te se susrecu sa slicnim problemima u inozemstvu.

dr.kronja is back
31.05.2007., 02:04
evo mene napokon nakon bana koji je trajao dva tjedna i koji sam dobila ne znam zašto, a sutra ćemo mogu se okladiti dobiti drugi jer valjda nemam pravo ništa napisati, a pogotovo ne ništa subjektivno, jer mi jedna osoba daje ban šta god da napišem.. ali htjela sam reći da ste me jako iznervirali i samo zato se javljam. kakve su to glupe rasprave koji su muškarci bolji? prvo sam si i ja to mislila, ali mislim da se to ne može uistinu tako generalizirati. ok i meni ne paše što su naši podosta primitivni i imaju jako zastarjela shvaćanja što se može vidjeti po ovom koji eto mrzi crnce a vjerojatno ni sam ne zna zašto. mrzim što su naši muški neki nacionalisti i kao furaju se na tu spiku iako ne razmišljaju da to baš nije pametno i zašto to rade. ALI RADE TO, JER TO SVI RADE. samo zato i nemaju nijedan drugi razlog. iako sam i ja nezadovoljna našim muškarcima i ne mislim da ću tu naći ijednog tipa za kojeg bi se mogla udati, ne vjerujem da su baš svi loši, kao ni da su svi super, a tu ljudi idu u dvije krajnosti. neki se zalažu da su naši najbolji, a neki da su naši najgori.. a istina je između. kako ima loših tipova, ima ih i nešto dobrih, ali čini mi se da je ova neka debilna nacionalistička moda poprilično utjecala na to da se naši ovako nadrk.. ponašaju.. i ta moda da je ok samo voljeti sebe i nikog drugog je također utjecalo. muškarci su oduvijek bili samoljubivi i mislili su najviše na sebe i očekivali to od žene, a danas pod ovom modom je to doseglo i puno veće razmjere nego prije, a nisu samo oni krivi nego i ta moda.. npr. u Americi je vrlo popularno i silovati i ubijati žene. kod nas puno manje, nego tamo pa ne želim tvrditi da su tamošnji muškarci bolji, nego naši, ali i naši su na žalost poprilično odmakli na tom lošem putu i sve više grabe korak sa Amerikom

mislim da bi ti se svidjelo u san francisco:D :D

talia
31.05.2007., 03:13
zanimalo bi koliko muski sa ovoga foruma bi jos htjeli ili mogu uzeti neku nasu ozbiljno koja je crncu .... !?

nego sa karakterom!!!

Kakve veze ima karakter s tim?
I sto fali crncima?
Ne mozes pricati da to nema veze s rasizmom, kad ti smeta da se zenska jebala s crncem.
Da ti smeta sa se jebala s klincem od 12 godina, dilerom droge, ili masovnim ubojicom onda da, ima veze s karakterom.
Ali da ti smeta sto se jebala s nekim tko je druge boje koze, e to...to je cisti rasizam.

A sto se tice tvoje price kako si ti moderan i kulturan...tko o cemu, kurva o postenju :zubo:

Evo jedne slije davorinha na piru s ekipom (skroz lijevo) samo za Afro :kiss::rofl:http://images.apple.com/pro/video/hartyanddunn/images/image_page3-1.jpg

KokuZ
31.05.2007., 03:40
Jako malo ljudi?
A crnci nisu ljudi?
Eto to je ta prica.
Ja ne bih mogla biti s tipom koji je rasista, a ispada da su nasi tipovi vecinom rasisti.
Zato sam i napisala da mi vise odgovaraju stranci, nego nasi tipovi :top:

A sta tebi opet nije jasno?

talia
31.05.2007., 03:55
A sta tebi opet nije jasno?
Sto mi nije jasno?
Iskreno, jasno mi je da ima takvih ljudi, ali ne mora znacit da su mi oni jasni...nisu i nikad mi nece bit.
Samo razmisli o ovome.
Takvi ljudi ne bi bili s zenom koja je bila s muslimanom, Srbinom, Hrvatom, Albancem i tako dalje i tako blize.
Takve je ljude najlakse izmanipulirat da idu klat svoje susjede.
Ali nema veze, vazno je bit clan copora.

Nego, zanima me koliko zena razmislja tako, koliko zena ne bi bilo s tipom koji je bio s crnkinjom?
Ili su to ipak vise muskarci takvi?

KokuZ
31.05.2007., 03:58
Meni je sve jasno :top:
Super :top: :top: Ovo je izgleda prvi put da ne moram do kraja razjasnjavat :top:

georgeWtheNuclear
31.05.2007., 04:34
Daleko od toga da su Rvati jedini macho muskarci na svijetu, ali oni su mi najblizi. Zato ja i pobjegoh daleko u bijeli svijet u kojem u puno vise slucajeva muskarcu nije sramota ni skuhati, niti nesto drugo uraditi.

Nedajte se zene!

Vecina muskaraca koje poznajem upravo su suprotnost ovome o cemu ti pises. I skuhamo, i operemo i ocistimo i mijenjamo pelene i idemo s klincovima u park i svasta radimo, pozrtvovni smo ocevi i ajmo rec relativno dobri muzevi (kak se zeme,ne?). Dalje cu govoriti samo u svoje ime. Ali, da mi se bas zena moze popet na glavu - ne moze, niti mogu dozvoliti da mi zena bude "sefica."

Evo, poznajem jednoga sto je isao svojoj zarucnici (kanadjanki) nesto raditi u kuci - radio je s njezinim ocem. I u jednom trenutku on njoj veli da nek im ona donese pivo iz frizidera. Ona njemu da nek si ide sam. I tak. Ja da sam bio tamo lijepo bih si spakiral alat, otisao si po pivo u frizider, popio, odnio flasu na svoje mjesto, zahvalio se i otisao da se vise nikada ne vratim. On nije. Hrvat ja, Hrvat on. Zato zene, ne generalizirajte, sve je to stvar karaktera i kakav je pojedinac.

talia
31.05.2007., 04:53
Super :top: :top: Ovo je izgleda prvi put da ne moram do kraja razjasnjavat :top:

Eto i ja sam tebi nesto razjasnila... u slucaju da ti nije bilo jasno.

talia
31.05.2007., 04:57
Vecina muskaraca koje poznajem upravo su suprotnost ovome o cemu ti pises. I skuhamo, i operemo i ocistimo i mijenjamo pelene i idemo s klincovima u park i svasta radimo, pozrtvovni smo ocevi i ajmo rec relativno dobri muzevi (kak se zeme,ne?). Dalje cu govoriti samo u svoje ime. Ali, da mi se bas zena moze popet na glavu - ne moze, niti mogu dozvoliti da mi zena bude "sefica."

Evo, poznajem jednoga sto je isao svojoj zarucnici (kanadjanki) nesto raditi u kuci - radio je s njezinim ocem. I u jednom trenutku on njoj veli da nek im ona donese pivo iz frizidera. Ona njemu da nek si ide sam. I tak. Ja da sam bio tamo lijepo bih si spakiral alat, otisao si po pivo u frizider, popio, odnio flasu na svoje mjesto, zahvalio se i otisao da se vise nikada ne vratim. On nije. Hrvat ja, Hrvat on. Zato zene, ne generalizirajte, sve je to stvar karaktera i kakav je pojedinac.

Ja uopce ne sumnjam da si ti takav. Svaka cast. :top:
A sto se tice generaliziranja, razlike u mentalitetu ipak postoje.
Sigurna sam da ima i Arapa koji su divni muzevi, ali u globalu to je jedno jako patrijahalno drustvo...:cool:

I da se razumijemo, nitko ne govori o papucarima, to je opet druga krajnost koja isto nije fer.

ljupka 11
31.05.2007., 06:10

neš ti većeg razloga za ostaviti ženu i otići.. :rofl: ja ne znam zašto se naši muškarci toliko diče kao tim da su neki veliki frajeri i kao oni su bolji čak i od Brad Pitta i mogu raditi šta god žele sa ženskim stvorenjima jer imaju pravo na to, samo zbog onog što im visi između nogu. mislim kakav je to mentalni sklop u 21. stoljeću? polako se vraćamo u prošlost? da meni neki frajer tako nešto veli, da je takva frajerčina i da bi me ostavio jer mu nisam donijela pivo, ne bi se taj dugo zadržao sa mnom. možda par minuta.. i kakve žene uopče pristaju biti ženama takvih? to su žene danas krive, jer pristaju na takve tipove. kad bi mu žena nešto jakoooo nisko spustila u trenu dok demonstrira svoju "veliku snagu" spram nje, brzo bi se to počelo mijenjati, ali i ženske su krive, kaj to trpe i tako malo pomalo, svi su postali veliki štemeri, face, kuleri i macho tipovi, a mislim da macho tip ne znači biti praviti se pred ženom, nego ju u svakom trenu moći pred drugim muškarcem zaštititi, a naši su malo pobrkali lončiće, pa misle da si macho, kad bi pobjegao od drugog tipa, a pred ženom pokazao da si jači od nje.. :flop: :rolleyes:

ljupka 11
31.05.2007., 06:15

meni se čini da se ovo Kokuz malo šali. pa nemreš ti tak ozbiljno razmišljati.. tak i ja imam nekad provale, da bum sad radila, zaradila, a kad mi zatreba muški bum ga negdje kupila, ali to je samo šala.. nije to niš ozbiljno.. normalno da svako pored zdrave pameti, mu ne bu bilo na čast da si je kupio partnera.. ali nije ni to tak loša ideja.. bilo bi dobro da u budućnosti imaš dućane i za kupiti partnera.. why not? ono da ga isti tren možeš vidjeti, omirišati i osjetiti kako reagirate jedno na drugo. ovo sve prek interneta, sličica, pa čak i videa nije nekaj

CroatiaTomo
31.05.2007., 06:21
neš ti većeg razloga za ostaviti ženu i otići.. ... da meni neki frajer tako nešto veli, da je takva frajerčina i da bi me ostavio jer mu nisam donijela pivo, ne bi se taj dugo zadržao sa mnom. možda par minuta..

Budi si onda spremna sama raditi kad nesto treba na kuci...sve je give and take, zar donijeti mu pivo kada za tebe radi nesto (a ne sjedi na kaucu i zapovijeda) nije razumno?

ljupka 11
31.05.2007., 06:29
Budi si onda spremna sama raditi kad nesto treba na kuci...sve je give and take, zar donijeti mu pivo kada za tebe radi nesto (a ne sjedi na kaucu i zapovijeda) nije razumno?
ne, ja sam mislila, da bu on sve za mene radio, a ja ću samo sjediti doma i lakirati nokte..( baš sam tak naivna) o čemu ti pričaš? :rolleyes: pa nisam ja tak naivna. em ne očekujem da me muškarac financira, jer su prošla ta vremena, ali ne očekujem niti da mi naređuje i ako ga pokorno ne poslušam, da odmah odlazi od mene. to mi je malo sick. mislim da postoji bitnijih razloga, pogotovo u današnjem suludom vremenu za ostaviti partnera od tog što ti nije donio pivo.. to se valjda šališ!!! :rofl: :rofl: možda jedino ako je žena kućanica i ništa ne zarađuje i dogovorili su se da je ona ropkinja za po kući i da kud muškarac okom, ona skokom.. ali ako ja zarađujem ko i on, onda ćemo bratski djeliti sve obaveze po kući i nema naređivanja.. nit ću ja njemu narediti da popravi krov na kući ( a koji to uopče od ovih mladih današnjih muškaraca zna?) ili ga ostavljam, niti će on meni da ja njemu donesem tog trena pivo ili je gotovo.. nešto što ne trpim su naredbe! nisam u vojsci..

CroatiaTomo
31.05.2007., 06:58
Mislim da kad ti muz/zarucnik sta god, radi nesto po kuci da je red ako trazi pivo da mu se donese isto kao i ako krov prokisnjava da on, znao ili ne, popne se i izmisli nesto i popravi. Zato ne smatram da gornji primjer nije nikakvo naredjivanje...osim ako taj isti samo sjedi i gleda tv i hoce pivo...no ako je dobar i radi e onda to jedno malo pivo mu je znak zahvalnosti (kao i krov zahvalnost tebi) i odgovor "idi si sam" je znak za dovidjenja...bi li se tebi svidjelo da ti kuhas i zatrazis stajaznam casu vode a on ti kaze "uzmi si sama"?

celavi2
31.05.2007., 07:12
Sto mi nije jasno?
Iskreno, jasno mi je da ima takvih ljudi, ali ne mora znacit da su mi oni jasni...nisu i nikad mi nece bit.
Samo razmisli o ovome.
Takvi ljudi ne bi bili s zenom koja je bila s muslimanom, Srbinom, Hrvatom, Albancem i tako dalje i tako blize.
Takve je ljude najlakse izmanipulirat da idu klat svoje susjede.
Ali nema veze, vazno je bit clan copora.

Nego, zanima me koliko zena razmislja tako, koliko zena ne bi bilo s tipom koji je bio s crnkinjom?
Ili su to ipak vise muskarci takvi?

Nama je vazno da nam zena nije i ne spava se neprijateljem, iliti ikojim ne-clanovima copora. Darwinov zakon. Kaj tu nije jasno?

BTW, bas me zanima kolko (u HR) zena ne bi bilo s tipom koji je bio s kurvama. talia? ;)

talia
31.05.2007., 07:17
Mislim da kad ti muz/zarucnik sta god, radi nesto po kuci da je red ako trazi pivo da mu se donese isto kao i ako krov prokisnjava da on, znao ili ne, popne se i izmisli nesto i popravi. Zato ne smatram da gornji primjer nije nikakvo naredjivanje...osim ako taj isti samo sjedi i gleda tv i hoce pivo...no ako je dobar i radi e onda to jedno malo pivo mu je znak zahvalnosti (kao i krov zahvalnost tebi) i odgovor "idi si sam" je znak za dovidjenja...bi li se tebi svidjelo da ti kuhas i zatrazis stajaznam casu vode a on ti kaze "uzmi si sama"?

Slazem se.
U tom Georgevom primjeru, tip je dosao kod nje doma joj nesto popravit i on je naporno radio (njoj popravljao, a ne sebi), dok ona nije nista radila u tom momentu. Jako bezobrazno od nje da mu kaze "uzmi sam".

ljupka 11
31.05.2007., 07:52
Slazem se.
U tom Georgevom primjeru, tip je dosao kod nje doma joj nesto popravit i on je naporno radio (njoj popravljao, a ne sebi), dok ona nije nista radila u tom momentu. Jako bezobrazno od nje da mu kaze "uzmi sam".lijepo da se slažeš, ali ako mu je to rekla onda se ili ljutila na njega ili nešto drugo, a zbilja lijepo i da se slažeš da ako ga ona isti tren ne usluži da je to razlog da ju spuca... lijepo da se slažeš sa tim da spuca ženu koja možda ima i djecu, jer mu nije donijela pivo. odraz prave ljubavi, nema šta. želim ti takvog tipa!!!;)

ljupka 11
31.05.2007., 07:55

meni to uzmi si sama uopče nije strašno, niti očekujem da me muškarac uslužuje niti bi ga to tražila.. uzela bi si sama čašu vode. nisam toliko razmažena, da mi je problem uzeti čašu vode i da to moram tražiti tipa i onda ako me ne usluži odlaziti od njega. to rade samo balavci i razmažene osobe, a vidim da je to nekim ovdje blisko.. ne kažem da je u redu, da mi bezobrazno odgovori uzmi si sam, ali u jednoj vezi se prelazi preko takvih sitnica, a ne da se odlazi odmah od partnera. to rade samo budale, ali vidim talia neke stvari tu razumije, a druge ne, tj. ima dvostruka pravila.. valjda ovisi tko je to rekao, pa se priklanja tome..

a ovo mi je bila dobra zafrkancija i nasmijala sam se ko nikad i da tu ima ženska koje razumiju da je normalno da muškarac ostavlja ako mu ne donese čašu vode, mi je odraz da iako sa jedne strane se zalaže za neku veliku slobodu i da ljudi rade što žele, odjednom postaje vrlo patrijarhalna kad je riječ o tome koja je ženina uloga, a to mi baš nema veze sa vezom i ne kužim ta dvostruka mjerila. ili si jedno ili drugo.. nemreš se zalagati za seks sa svakim i za feminizam, a onda da ti bude normalno da muž ostavlja ženu jer mu nije donijela čašu vode. nekako mi je to malo poremećeno

KokuZ
31.05.2007., 07:57
Sto mi nije jasno?
Samo razmisli o ovome.

Kontam, isto tako ima zena koje ne bi bili a momkom koji je bio sa gore navedenima. Dalje, ni meni nisu jasne one zenske koje ganjaju ozenjene :bljak:, koje padaju na razne propalice, alkoholicara, narkomane, lupeze, one kojima je abortus nesto sasvim normalno, one koje ocekuju da ih muzjak izdrzava, kojima je droga normalna stvar, itd.
Vidis, sve je stvar slobodne volje i izbora. Neko svojim slobodnim izborom odluci da bude sa ovim ili onim, tako isto neko svojim slobodnim izborom odluci da ne bude sa ovim ili onim, ne ulazeci u razloge zasto je to tako.
Kad bi se pravo na slobodan izbor podrzo na obje strane, ne bi bilo frke. Ovako je ima.

ljupka 11
31.05.2007., 08:02
Kontam, isto tako ima zena koje ne bi bili a momkom koji je bio sa gore navedenima. Dalje, ni meni nisu jasne one zenske koje ganjaju ozenjene :bljak:, koje padaju na razne propalice, alkoholicara, narkomane, lupeze, one kojima je abortus nesto sasvim normalno, one koje ocekuju da ih muzjak izdrzava, kojima je droga normalna stvar, itd.
Vidis, sve je stvar slobodne volje i izbora. Neko svojim slobodnim izborom odluci da bude sa ovim ili onim, tako isto neko svojim slobodnim izborom odluci da ne bude sa ovim ili onim, ne ulazeci u razloge zasto je to tako.
Kad bi se pravo na slobodan izbor podrzo na obje strane, ne bi bilo frke. Ovako je ima.
pa vidiš Kokuze, to ti je pravo žensko. one malo jedno, pa malo drugo.. sa jedne strane na drugu.. i ja se zalažem da treba postojati iskrenost samo, a ne malo bi mutila, pa malo ne bi, pa bi malo bila feministkinja, pa bi malo bila konzervativna kućanica. te ženske promjene mišljenja meni nikad nisu bile jasne, niti će mi biti. niti mi je jasno kad se neko okreće kako vjetar puše. najviše volim postojane ljude, a ovi koji malo jedno, pa malo drugo nekako mi nisu kvalitetni karakteri. na takve se nemreš osloniti u svakom slučaju
za mene su to jednostavno slabi karakteri i nema tu što.. a ja volim opčenito samo jake ljude!
mislim da se neko žensko može slagati da je normalno da ju muž ostavlja što mu nije donijela čašu vode, a sa druge strane se zalagati za slobodne veze mi nema nikakve logike.. iskreno

chichonina
31.05.2007., 13:08
Cini mi se da je ovim nasim curama netko gadno zabiberio:rofl: i sad radi tog jednog papka,cure traze zeleniju travu kod komsija:D

Ali kad vam komso zabiberi:horor: kud cete onda? (Pitajte AFRODITU) ona vam je sve rekla u svom pocetnom postu,ali izgleda da vam je proletilo preko glave :zvrko:

Jeste ikad bili u drustvu gdje je zet stranac,pa netko od drustva isprica vic?
Ono,sastali se Mujo i Haso :D a stranac ce,tko je Mujo? i suprugica se hoce rascupati dok mu objasni tko je on,pa tko je Haso?:eek: i ode vic u p.mater**.

ali nije samo vic,nego i zasto se onaj preko stola smije?smiju li se meni sta nerazumijem?a zenica udri tjesi bokca,maaaaaa noooooooooo,neznam zasto se smije:horor:

Drage moje samo izvolite:top: jer u prosjeku,svi su ljudi isti,samo svi imamo razlicite odgoje i obicaje,PA KAD VAS OPEKU tudji obicaji zalite se,ooo noooo nema zalenja jer ste ga same izabrale :eek: :D

gamby
31.05.2007., 13:59
Drage moje samo izvolite:top: jer u prosjeku,svi su ljudi isti,samo svi imamo razlicite odgoje i obicaje,PA KAD VAS OPEKU tudji obicaji zalite se,ooo noooo nema zalenja jer ste ga same izabrale :eek: :D

hm.. mislim da prihvacanje tudje kulture, nacina prehrane, obicaja... ovisi o otvorenosti neke osobe...

mislim da se svako od nas do sada opekao u nekoj vezi, ili ga je netko povrijedio... bio taj partner nas ili ne... svaki put kad nekome poklonimo svoje srce i taj iznevjeri nase povjerenje patimo

sad, mozemo se zavaravati da ako je taj netko "nas" da je manja sansa za neuspjeh...

u ljubavi i u ratu nema pravila... nazalost, svaki put riskiramo

-kuglica-
31.05.2007., 14:03
Ono,sastali se Mujo i Haso :D a stranac ce,tko je Mujo? i suprugica se hoce rascupati dok mu objasni tko je on,pa tko je Haso?:eek: i ode vic u p.mater**.

ali nije samo vic,nego i zasto se onaj preko stola smije?smiju li se meni sta nerazumijem?a zenica udri tjesi bokca,maaaaaa noooooooooo,neznam zasto se smije:horor:

Aj ne njajke... sve je stvar dobre volje i dobrog prepricavanja vica. Ja sam milion puta prevela/ispricala Mujo-Haso viceve i svi su se smijali, naravno nemozes BAS SVAKI prevest, al kako sam ja skuzila australske fore, tako ce i on moje. Ako se potrudimo. :) I uopce nije tako tesko objasniti tko su Mujo, Haso Fata, Bob ili Bill.
Pogotovo zato sto mnogi koji su u braku i zele nauciti jezike svoga partnera. Ne svi, ali mnogo onih iz mjesanih brakova koje ja znam. To ce uvijek ili nerjetko biti sugavi Hrvacki, al boze moj, stavr je truda.

Pih, i onda se cudite kad vas ne prihvacaju. Zato jer se ne zelite ni uklopiti.

chichonina
31.05.2007., 14:39
hm.. mislim da prihvacanje tudje kulture, nacina prehrane, obicaja... ovisi o otvorenosti neke osobe...

Opet ti otislo preko glave:zvrko:

Jos nisam naisla na Hrvata koji ne barata sa par stranih jezika:top: tako da se Hrvati lakse prilagodjavaju bilo kojoj sredini bolje od bilo kojeg drugog naroda.

Poznam roditelje mojih talijanskih prijatelja koji neznaju beknuti engleski,nepoznam niti jednog Irca da govori bilo koji drugi jezik i ovaj o kojem ja pricam je u braku s Hrvaticom vec 16 godina ali od dobar danse nije pomaknuo:horor:

Tako da nije problem u nasima nego u NJIHOVIMA

gamby
31.05.2007., 14:57
Opet ti otislo preko glave:zvrko:

Jos nisam naisla na Hrvata koji ne barata sa par stranih jezika:top: tako da se Hrvati lakse prilagodjavaju bilo kojoj sredini bolje od bilo kojeg drugog naroda.

Poznam roditelje mojih talijanskih prijatelja koji neznaju beknuti engleski,nepoznam niti jednog Irca da govori bilo koji drugi jezik i ovaj o kojem ja pricam je u braku s Hrvaticom vec 16 godina ali od dobar danse nije pomaknuo:horor:

slazem se da hrvati zaista uce i znaju strane jezike, pogotovo mladje generacije, odrasle uz americke serije i glazbu

ali mislim da spremnost ucenja i prilagodbe fakat ovisi od osobe. zalosno je kad partner/muz ne pokazuje interes za kulturu zene koju voli, jer je kultura dio svake osobe...

ali zaista bi izbjegavala bilo kakvu generalizaciju i predrasudu o strancima, kao i o nasima

tince
31.05.2007., 15:15
slazem se da hrvati zaista uce i znaju strane jezike, pogotovo mladje generacije, odrasle uz americke serije i glazbu

ali mislim da spremnost ucenja i prilagodbe fakat ovisi od osobe. zalosno je kad partner/muz ne pokazuje interes za kulturu zene koju voli, jer je kultura dio svake osobe...

ali zaista bi izbjegavala bilo kakvu generalizaciju i predrasudu o strancima, kao i o nasima

Treba covjek ili zena kad ode van rascistit neke stvari sam sa sobom u glavi. Moras biti spreman na kompromise i ako se zelis potpuno infilitrirati u njihovo drustvo prihvatiti njihove obicaje, kulturu i hranu. Ako ne onda se ili vracas ili se zatvaras u svoje zajednice ili mozda se vrtis malo tu malo tamo.

To je puno teze i vise dolazi do izrazaja ako ti je partner stranac.
Ja mogu otvoreno reci da meni australski nacin zivota nikako nije odgovarao, i da sam pokupila svoj prnje i vratila se nazad. Mene su moji partneri i okolina nastojala asimilirati sto je kod mene izazvalo veci revolt i inziztiranje na vlastitim obicajima i stvarcicama i cak naturanje svojeg njima.

Valjda se nije radilo niti o nekoj velikoj ljubavi kad je obostrano vladala netolerancija.
Smatram da ce se slican slicnom lakse prilagoditi i razumiti ga. Jasno da ima pojedinica koji su maksimalno otvoreni i puni razumjevanja i sa njima bi sigurno bilo lakse naci zajednicki jezik i kompromis.
Ja sam sama sa sobom popricala i skuzila da su mi neke stvari bitnije u zivotu od drugih pa sam shodno tome i napravila sto sam napravila. Zivot za mene tamo nije bio zivot nego zivotarenje.
Ne u materijalnom smislu, nego duhovnom, emocionalnom , drustvenom. Ovdje sam oduvijek imala manje para ali se osjecam daleko vise zivom.....;)

colibri
31.05.2007., 15:29
Ne u materijalnom smislu, nego duhovnom, emocionalnom , drustvenom. Ovdje sam oduvijek imala manje para ali se osjecam daleko vise zivom.....;)

Sve sto si ovdije navela je tocno.Izgubila si iz vida samo jednu stvar.Znas kako se kaze ,ljubav je slijepa.:)

tince
31.05.2007., 15:33
Sve sto si ovdije navela je tocno.Izgubila si iz vida samo jednu stvar.Znas kako se kaze ,ljubav je slijepa.:)

Je prvi par mjeseci ili godinu dana.....kasnije progledas....bar se meni to uvijek dogadjalo. Da sam ne znam kako bila zaljubljena, otrijeznila bih se relativno brzo.....:D Nema veze nas ili stranac.

colibri
31.05.2007., 16:23
Je prvi par mjeseci ili godinu dana.....kasnije progledas....bar se meni to uvijek dogadjalo. Da sam ne znam kako bila zaljubljena, otrijeznila bih se relativno brzo.....:D Nema veze nas ili stranac.

To nije ljubav,::D To je kako kazes zaljubljenost.:D Ljubav je za cijeli zivot.Ti nisi nasla cipelu koja ti odgovara.:rofl: Pogledaj ovo ,ja sam se prije par mjeseci zaljubila smrtno u jednog stranca,iz prostog razloga sto me zna nasmijat do suza,:cerek:

talia
31.05.2007., 16:25
Samo sam cekala da ce krenuti moralno relativiziranje...
Jednom rijecju pitanje je slobodnog izbora, da li ce netko biti rasista. :rolleyes:
Pa, svatko ima slobodan izbor da bude rasista, ali zasto onda i ne priznati otvoreno da to jesu?
I nemoj mi reci da rasizam nije primitivan?
Inace ne kuzim poantu ovog tvog posta, ja sam nesto slicno vec napisala. (istaknuto crveno)

Quote:
davorinho kaže: Pogledaj post

nego sa karakterom!!!

TALIA KAZE:
I sto fali crncima?
Ne mozes pricati da to nema veze s rasizmom, kad ti smeta da se zenska jebala s crncem.
Da ti smeta sa se jebala s klincem od 12 godina, dilerom droge, ili masovnim ubojicom onda da, ima veze s karakterom.
Ali da ti smeta sto se jebala s nekim tko je druge boje koze, e to...to je cisti rasizam.

A sto se tice tvoje price kako si ti moderan i kulturan...tko o cemu, kurva o postenju

talia
31.05.2007., 16:45
Nama je vazno da nam zena nije i ne spava se neprijateljem, iliti ikojim ne-clanovima copora. Darwinov zakon. Kaj tu nije jasno?
Apsolutno mi je jasno da je to primitivno razmisljanje ( u 21 stoljecu).

BTW, bas me zanima kolko (u HR) zena ne bi bilo s tipom koji je bio s kurvama. talia? ;)

Vec sam odgovorila:

TALIA KAZE:
I sto fali crncima?

Da stavimo stvari u perspektivu, da tip nece bit sa zenskom, koja je bila s crncem, se ne moze usporedjivat s tim, da zenska nece bit s tipom, koji je bio s kurvom.

Mozes usporedit da tip nece bit sa zenskom, koja je bila s dilerom droge i da zenska nece bit s tipom, koji je bio s kurvom.

A da tip nece bit sa zenskom, koja je bila s crncem, je kao da zenska nece bit s tipom, jer je on prije bio s plavusom :zvrko:

celavi2
31.05.2007., 17:09
Cin zenskog jebanja s nekime ili necime i te kako ima veze s karakterom te prije spomenute zene. Tako i mene moze cin jebanja s crncem smetat ili zbog rasizma ili zato kaj mi se ne svida karakter zene koji se moze inducirat is toga cina. Si markirala satove logike? ;)

AFRODITA69
31.05.2007., 17:10
Cini mi se da je ovim nasim curama netko gadno zabiberio:rofl: i sad radi tog jednog papka,cure traze zeleniju travu kod komsija:D

Ali kad vam komso zabiberi:horor: kud cete onda? (Pitajte AFRODITU) ona vam je sve rekla u svom pocetnom postu,ali izgleda da vam je proletilo preko glave :zvrko:

sta mi je najgore,je mjesano drustvo.ako se zelim zabaviti,zajebi mjesano drustvo.cak i jedan amer pokvari sve.prvo,niti kuzi nas mentalitet,nase sale,niti mozes ispricati vic da bi ispao onak ka je kad ga pricas na naski..ma uzas.a najgore je kad krivo skopca pa onda ispadne sve debilno a neda ti se ponaVLJATI...evo,mi imamo sada veliki party za djecu za rockas..bude oko 30+ ljudi.sve nasi osim dvoje amera.i radi to dvoje mi moramo ili ih ignorirati(sto je obicno slucaj)pa sjede ko idioti i bulje..ili se presele u sobu pred tv i od tuda se ne micu dok ihe zene ko peseke ne pozovu da idu doma.mislim,zgrozim se.za jebaca,jade,nema frke..pa nije samnom stalno,ali kad imas muza pa ga vodas svuda,gdje su manje vise sve hr...koma.
onda se iscudavaju iz svega kaj je nama svima 35 normalno..neugodno ti je posve maknuti ih i iskljuciti ali kad je stimung domaci,pa zajebi kaj bu se sad neko njima bavil...mislim,ruzno zvuci ali tak je.

todaytonight
31.05.2007., 17:14
ma hej to "s crncem", ja vidim kao musku sujetu:

boje se ... ... ... usporedbe :rofl:

i nista vise. To nema veze s rasizmom

talia
31.05.2007., 17:18
Cin zenskog jebanja s nekime ili necime i te kako ima veze s karakterom te prije spomenute zene. Tako i mene moze cin jebanja s crncem smetat ili zbog rasizma ili zato kaj mi se ne svida karakter zene koji se moze inducirat is toga cina. Si markirala satove logike? ;)

Ovo sam dodala kasnije, evo:
Da stavimo stvari u perspektivu, da tip nece bit sa zenskom, koja je bila s crncem, se ne moze usporedjivat s tim, da zenska nece bit s tipom, koji je bio s kurvom.

Mozes usporedit da tip nece bit sa zenskom, koja je bila s dilerom droge i da zenska nece bit s tipom, koji je bio s kurvom.

A da tip nece bit sa zenskom, koja je bila s crncem, je kao da zenska nece bit s tipom, jer je on prije bio s plavusom. :zvrko:

colbert
31.05.2007., 17:21
Aj ne njajke... sve je stvar dobre volje i dobrog prepricavanja vica. Ja sam milion puta prevela/ispricala Mujo-Haso viceve i svi su se smijali, naravno nemozes BAS SVAKI prevest, al kako sam ja skuzila australske fore, tako ce i on moje. Ako se potrudimo. :) I uopce nije tako tesko objasniti tko su Mujo, Haso Fata, Bob ili Bill.
Pogotovo zato sto mnogi koji su u braku i zele nauciti jezike svoga partnera. Ne svi, ali mnogo onih iz mjesanih brakova koje ja znam. To ce uvijek ili nerjetko biti sugavi Hrvacki, al boze moj, stavr je truda.

Pih, i onda se cudite kad vas ne prihvacaju. Zato jer se ne zelite ni uklopiti.

Ja isto imam par viceva o Muji i Hasi, a bome i o Crnogorcima i uvijek se svi valjaju od smijeha... Npr. ovaj:
Secu Mujo i Haso po Manhattanu kad najednom s nebodera padne zenska ravno u kontejner. Na sto ce Mujo: Vidis, Haso sto ti je standard, ja bi to jebavo jos deset godina...

Naravno da ne funkcioniraju svi, ali ako je vic fakat smijesan u principu prolazi i vani (mislim na zapadne kulture, ne znam za Indijce i Japance).
Sto se tice stranaca i ucenja hrvatskog, naravno da je itekako moguce, znam ih nekoliko koji JAKO dobro barataju hrvatskim. Moj muz jos nije na naprednom stupnju, ali se trudi i dobro mu ide za nekoga tko nikad nije zivio u HR...

colbert
31.05.2007., 17:26

Ja imam prijateljicu Australku, porijeklom cistu Hrvaticu, koja prakticki uopce ne govori hrvatski (ima vokabular od stotinjak rijeci iz dijalekta koje slaze zbrda-zdola), a njezini roditelji ne govore engleski. Odnosno, govore neki pidzin tipa: Ajme, ca je bjutiful!!
Sve je relativno...

Sumo
31.05.2007., 17:38
Da se malo i ja ukljucim u ovo. Ne bih znao koji su muski bolji i to ne mogu komentirati.
Ali bih komentirao neka misljenja glede muskih Rvata, macho for a, primitivizma itd.
Uopce mi ta zenska spika nije jasna, ako je muski dobar i zeli pomoci u kuci I ima “moderni” pogled na musko-zensko poslove, ako mu ne smeta da mu supruga zaradjuje vise novaca od njega itd otd… onda je papucar I papak I luzer I peder I jado I ovo I ono.
Onda kada zavrsi sa “pravim muskarcem”, sirovinom koji se kurva, lumpuje, boli ga uvo u koji razred djeca idu …. to je stoga sto je on Rvat, a nasi su svi takvi.
E malo morgen!
Sto trazis, to I dobijes (OK ponekad se covjek moze prevariti, ali ne uvijek). To je kao da sam ja sa zenskom koja je sa mnom varala svog decka I onda sam sav sokiran kad mene prevari. Ma da!
Ja sam primjetio da se nase gospodjice vise lijepe na “macho” tipcine a onda se iznenade da su primitivci.
Glede crnaca, arapa, kineza i inih: Osobno mi ne bi bio problem da li bivsi od zenske crnac ili bilo sto drugo, vec da li je drolja ili nije.
Mada sam primjetio da se dosta nasih uzasava od pomisli da crnac i bijela cura imaju vezu i da je u njihovim ocima ona drolja. Mislim da je razlog u njihovoj reputaciji i ideji da je ta cura s njim samo zbog sexa. Definitivno je tu prisutan faktor ljubomore i kompleksa manje (doslovno) vrijednosti.

Inzistiranje na Rvatu mi je isto idiotizam, vidio sam dosta nasih cura koje su bas morale naci Rvata i bas su se zajebale svjetski. Dakle dobar covjek je dobar covjek, nebitno koje boje ili rase.

A glede onog piva i donosenja istog, ako ju zamolis da ti donese pivo i ona odgovori da si ga doneses sam, to je sranje, posebno ako je to napravila pred drugim ljudima. Ta veza je osudjena na propast unaprijed.

tince
31.05.2007., 17:42
To nije ljubav,::D To je kako kazes zaljubljenost.:D Ljubav je za cijeli zivot.Ti nisi nasla cipelu koja ti odgovara.:rofl: Pogledaj ovo ,ja sam se prije par mjeseci zaljubila smrtno u jednog stranca,iz prostog razloga sto me zna nasmijat do suza,:cerek:

Da pitat cu te za koju godinu hoces li i dalje biti tako zaljubljena ili ce prerast u ljubav ili ces dozivjeti hladan tus.....:cool:

tince
31.05.2007., 17:46
sta mi je najgore,je mjesano drustvo.ako se zelim zabaviti,zajebi mjesano drustvo.cak i jedan amer pokvari sve.prvo,niti kuzi nas mentalitet,nase sale,niti mozes ispricati vic da bi ispao onak ka je kad ga pricas na naski..ma uzas.a najgore je kad krivo skopca pa onda ispadne sve debilno a neda ti se ponaVLJATI...evo,mi imamo sada veliki party za djecu za rockas..bude oko 30+ ljudi.sve nasi osim dvoje amera.i radi to dvoje mi moramo ili ih ignorirati(sto je obicno slucaj)pa sjede ko idioti i bulje..ili se presele u sobu pred tv i od tuda se ne micu dok ihe zene ko peseke ne pozovu da idu doma.mislim,zgrozim se.za jebaca,jade,nema frke..pa nije samnom stalno,ali kad imas muza pa ga vodas svuda,gdje su manje vise sve hr...koma.
onda se iscudavaju iz svega kaj je nama svima 35 normalno..neugodno ti je posve maknuti ih i iskljuciti ali kad je stimung domaci,pa zajebi kaj bu se sad neko njima bavil...mislim,ruzno zvuci ali tak je.

Onda ih bolje ne zovi.....:cool:

FANCY
31.05.2007., 18:02
Da se i ja ukljucim.
Koji su bolji domaci ili strani? To je vrlo tesko pitanje, osim ako netko ne zeli generalizirati, a to je danas nepopularno i netocno. Nemoze se na ustrb par primjeraka ovih ili onih reci da su svi ovaki ili onaki.
Ima stvarno dobrih Hrvata i Hrvatica, a isto tako ima i dobrih stranaca, nebitno, crnac, bjelac, Kinez, Japanac itdd.
Namijerno nisam upotrijebio rijec kulturnih jer kulturan neznaci dobar a dobar je danas osnovna smijernica za sve u zivotu. A ako se pogodi da je dobar i uz to jos kulturan e onda je netko dobio loto od muza ili zene.
A ako mi je prijasnja djevojka, a sadasnja zena imala crnca, bjelca ,japanca ili sto ja znam, sto da radim, da se ubijem?? Ne naprotiv na to se trebalo prije mislit, jer ako nekomu smeta tako nesto onda ostavi pa trazi ono sto ti odgovara. Svi mozemo birati. Naravno da je drolja da se nebrine za kucu, ne kuha i samo sjedi i lakira nokte to mi smeta svakako. A isto tako i kad je musko neodgovrni majmun koji se nebrine ni o cemu i samo se kurva to je isto tako muska drolja za mene.
Najbolje se sa tim ne zamarati, jer svatko ima izbor.
Ja svojoj kazem u sali ponekad, ako imas boljeg od mene idi k"njemu a povedi i mene pa ce i meni mozda biti bolje, neka se on malo brine. :-)

davorinho
31.05.2007., 18:06
ja neznam di ste vi pokupili toliku pamet i nemogu vjerovati da vodje niko pametan. mozda tince sto pametno zbori ostalo sve u onoj stvari.

SamsonAtila
31.05.2007., 18:09
volim volim žene bile one crne ili bijele

colibri
31.05.2007., 18:12
Da pitat cu te za koju godinu hoces li i dalje biti tako zaljubljena ili ce prerast u ljubav ili ces dozivjeti hladan tus.....:cool:

Bez brige,:D Dobila hladni dus vec davno.:D

SamsonAtila
31.05.2007., 18:14

mislim da to sve zavisi od nazočnih ljudi tko se kako zna uklopiti
netko tko se neuklopi može sam otići iz društva...

SamsonAtila
31.05.2007., 18:16
ma hej to "s crncem", ja vidim kao musku sujetu:

boje se ... ... ... usporedbe :rofl:

i nista vise. To nema veze s rasizmom

kako tko....

tince
31.05.2007., 18:24
mislim da to sve zavisi od nazočnih ljudi tko se kako zna uklopiti
netko tko se neuklopi može sam otići iz društva...

Mislim da se radi i o gostoljubivosti domacina i osnovama kulturnog ponasanja u ovom slucaju. Pogotovo ako netko novi dodje, pa ili ne zna jezik, ili ne pozna nikoga, ili neka druga sitnica.
Onda je na onom koji je pozvao da ucini sve sto moze da se ta osoba osjeca ugodno. Ili se ne zove. ako ima bilo kakvih prepreka te prirode, pogotovo jezicne, onda se organizira party gdje su ili svi totalno izmjesani(ameri, hrvati, Kinezi, bla bla) i barataju jednim jezikom npr . engleskim. Ili su svi pripadnici jedne nacije.
Ako se ljudi ne poznaju onda je normalno da ih se upozna i predstavi se drugima ....;)

SamsonAtila
31.05.2007., 18:35
slažem se tince,
ali ne treba se puno zamarati sa nečijom ugodom to ide sve prirodno

AFRODITA69
31.05.2007., 18:51

moram.babe koje zovem su ozenjene za njih.jebiga.

gatto
31.05.2007., 18:52
Već 7 stranica se napisalo o ovome. :)

Mislim da je najbitnije da se dvoje ljudi u vezi nađu na istoj valnoj duljini i da se međusobno razumiju, nadopunjavaju i grade vezu. Nije uopće bitno otkuda je koji partner.

Za primjer, poznajem jedan mladi bračni par, ona je Ruskinja, a on Hrvat (zamislite i uz to još Dalmatinac ;)). Ta djevojka se izuzetno dobro i brzo uklopila kod nas. Hrvatski je jako brzo naučila, tečno ga priča, šali se u društvu bez problema, sve kuži. Viceve i sama priča. :)
Doduše, ona je obrazovana osoba i uz to engleski priča fenomenalno - sam posao joj je dosta vezan uz to. S njima u društvu se zaista može pričati o mnogim temama i to što je strankinja ne predstavlja nikakav hendikep. Provjereno, jer smo već više puta bili u većem društvu gdje je jedino ona bila stranac. Uz sve navedeno još je i jako zgodna. I eto, naš Rvat se jako dobro uklopio s njom. Rekao bih, jedni krasni ljudi.

ljupka 11
31.05.2007., 18:58
meni se naprimjer ono uistinu ne sviđa što su naši muškarci užasno bahati i nemaju nimalo strpljenja. baš što ja navodio ovaj tip tu. da se on neće posebno truditi oko žene i da ona mora isti tren pristati ili hebeš nju.. e, pa taj stav mi je grozan. ja najviše cjenim i volim tipove koji se trude oko mene.. zgodna sam, pametna i imam neke dobre osobine i kvalitete i mislim da zavrijeđujem malo više truda, od jednog poziva i ako neću odmah ajd bok.. a tipovi koji odmah odustaju mi ne pokazuju nimalo dobre osobine, tj. da im je stalo do mene. a danas ima takvih koliko oćeš. kao oće ti na sve mile načine pokazati da je iznad tebe i da ti ne zavrijeđuješ da se on više potrudi oko tebe.. to mi je ono fakat odbojno. labilan karakter mi je to

ljupka 11
31.05.2007., 19:02
ne znam zašto su naši muškarci toliko umišljeni i da li imaju ikakvo pokriće za takav svoj stav. zar se ne bi trebalo više cjeniti ono što si teže dobio ili je ok, to da odmah ako on zatraži p... ti mu moraš dati p... ili je u redu da ode. to mi je ono potcjenjivanje do kraja.. nadam se da ću u životu naći nekog kome će stati do mene, a ne odmah da dobije što god se njemu sprdne.. eto, naprimjer sad sam zaglibila sa tipom ono fakat zgodnim i komadom i zato kaj je on rekao da bi on odmah ševu, ja bi trebala pristati. ma da?? nema šanse. ako ne može čekati, neka si nađe drugu. nema to veze što je obrazovan, zgodan i ima dobar posao. ne želim pristati odmah na ševu a ako on ne može čekati ima drugih koje će možda pristati pa nek traži.. svi bi oni odmah ševu, a kad odmah daš onda si k... još.. nikad po volji.. :rolleyes:
otkud njemu uopče pravo da traži prvu večer od mene seks? pa nikad to ne bi pristala. nema šanse! kaj si tip umišlja?
sad što više prolazi to mi je više žal.. :) mali bi vjerojatno bio vulkan u krevetu, ali kad sam ja konzervativna osoba.
koja budala! kaj nije mogao pričekati kojih par tjedana i imao bi caricu seksa u krevetu :) ali neeee. ili odmah ili nikad!!! šteta

SamsonAtila
31.05.2007., 19:23
ljupka11,
ti bi bila i poštena i kurva, ne ide to tako,
ili si princeza ili carica sexa,
a reci mi upće što ima veze prvi dan odmah ili čekati, to je glupost,
danas si ruža a sutra ucvali cvijet... ne gubi vrijeme,
a za udaju ćeš lako, kome bude stalo do tebe potrudit će se.
ja bi se trudio oko tebe ali za caricu...

ljupka 11
31.05.2007., 19:26
ljupka11,
ti bi bila i poštena i kurva, ne ide to tako,
ili si princeza ili carica sexa,
a reci mi upće što ima veze prvi dan odmah ili čekati, to je glupost,
danas si ruža a sutra ucvali cvijet... ne gubi vrijeme,
a za udaju ćeš lako, kome bude stalo do tebe potrudit će se.
ja bi se trudio oko tebe ali za caricu...ja sam carica seksa, ali samo kad nekog volim.. ne mogu se ševiti sa svakim samo zato jer je izrazio želju.. da se ševim sa svakim koji izrazi želju već bi pokupila AIDS do sad. a ionako me trenutno muški ne zanimaju već druge stvari. oni mi sve upropaste

SamsonAtila
31.05.2007., 20:15
Svaka čast za to da si carica sexa,
ne treba se ševiti sa svakim ko izrazi želju, ni ja to ne bi mogao,
prva stvar je da ima neke kemije, jer kad bi čekao ljubav možda se nikada ne bi seksao (ipak je ljubav nešto ???), a druga je da se radi o zdravoj osobi u svakom pogledu...(jer budalu ne jebi i ne vodi na put...)
a to da te muškarci nezanimaju trenutno nije dobro ako je na duge staze, mislim da ti pravi muškarac ne može ništa upropastiti, izuzev ako nije u tebi problem (posesivnost i sl.)

ljupka 11
31.05.2007., 20:25
Svaka čast za to da si carica sexa,
ne treba se ševiti sa svakim ko izrazi želju, ni ja to ne bi mogao,
prva stvar je da ima neke kemije, jer kad bi čekao ljubav možda se nikada ne bi seksao (ipak je ljubav nešto ???), a druga je da se radi o zdravoj osobi u svakom pogledu...(jer budalu ne jebi i ne vodi na put...)
a to da te muškarci nezanimaju trenutno nije dobro ako je na duge staze, mislim da ti pravi muškarac ne može ništa upropastiti, izuzev ako nije u tebi problem (posesivnost i sl.)
trenutačno me muškarci zbilja nikako ne zanimaju.. puko mi je film nakon zadnje veze. zato na neki način razumijem ovo pljuvanje po našim muškarcima od strane žena, jer sam se i ja pitala da li u Hrvatskoj uopče postoji muškarac koji bi me poštovao i odnosio se barem koliko toliko normalno prema meni i sa barem minimalnim razumijevanjem i poštovanjem. ne znam, ali još ga za sad nisam srela. primjećujem samo da su muškarci iz godine u godinu sve bahatiji

SamsonAtila
31.05.2007., 20:29
ima svakavih,
ali nas dosta žene izšaltaju...

ljupka 11
31.05.2007., 20:30
ima svakavih,
ali nas dosta žene izšaltaju...
očito bi meni neki stranac bio idealan jer obožavam papučare i papke. doslovno obožavam!
macho tipove mrzim ono iz dna duše.. a ovdje se apsolutno svi furaju na macho. nekih 99 posto mladića..

SamsonAtila
31.05.2007., 20:38
ne znam bi li bila zadovoljna baš,
a nisam nikakav macho (i meni ih je dosadno slušati) i zbog takvih neka nam stranci drmaju ribe,
a nisam baš niti mladić,
ali to ne znači da nisam ljubitelj žena
pogotovu neobavezne ševe

SamsonAtila
31.05.2007., 20:49
žao mi je da si pukla zbog neke konjine,
nije lijepo pljuvati po nikome, naše je društvo primitivno i to se reflektira i na muškarce i na žene suzbijamo realnost radi nekih kvazi tradicija, a prodajemo duše za novac (možda su poštenije prostitutke),
ništa nije idealno osim potpune slobode (osobne),
ali to vrlo malo ljudi može postići-nažalost u nekim situacijama jedino smrću postaješ slobodan...

SamsonAtila
31.05.2007., 20:50
.... možda je i to upitno???

SamsonAtila
31.05.2007., 20:53
ljupka11 ne leti pred rudu, ne veži se ni za papke ni za mačo tipove,
volio bi da sam ti ovako malo pomogao da ti bude bolje...

ljupka 11
31.05.2007., 21:07
ljupka11 ne leti pred rudu, ne veži se ni za papke ni za mačo tipove,
volio bi da sam ti ovako malo pomogao da ti bude bolje...

chichonina
31.05.2007., 21:11
Jebiga cure:eek: facat mi nije jasno gdje vi nalazite te vase bahate Hrvate:rolleyes: ili mozda bolje da kazete kako ti bahati Hrvati nece cure sa shuch muchkarakterom :horor:

Mozemo ovako do sudnjeg dana,ali moram priznati da su muskarci opcenito puno pametniji od zena jebiga :raspa: ako mi nevjerujete vratite se na pocetak topika pa procitajte cure sta ste nadrobile:horor: oni sute i jebu :Sex: na sta nalete,a kad se zene 95% njih uzima svoje :top:

decki cestitam :cerek: cure pamet u glavu :kokice:

ljupka 11
31.05.2007., 21:14
Jebiga cure:eek: facat mi nije jasno gdje vi nalazite te vase bahate Hrvate:rolleyes: ili mozda bolje da kazete kako ti bahati Hrvati nece cure sa shuch muchkarakterom :horor:

Mozemo ovako do sudnjeg dana,ali moram priznati da su muskarci opcenito puno pametniji od zena jebiga :raspa: ako mi nevjerujete vratite se na pocetak topika pa procitajte cure sta ste nadrobile:horor: oni sute i jebu :Sex: na sta nalete,a kad se zene 95% njih uzima svoje :top:

decki cestitam :cerek: cure pamet u glavu :kokice:
meni sigurno nije želja naletavati na bahate tipove pa se to redovno događa. ili gledam samo takve ili ne znam koji đavo. ali ne vjerujem jer mi mnogi izgledaju nježno i osjećajno pa su opet bahati na kraju. možda su to neki kompleksi pojma nemam, ali mrzim to. kad me tip tako tretira onda me uopče ne tretira ko žensko čeljade, nego ko muško. ali, možda i za takve postoji neka žena koja zna sa njima.
već sam napisala da je Hrvatska ok za muškarce i za žene koje su onak više bitchy. za nježne i osjećajne žene baš i ne. kao i za one koje nisu premazane sa svim mastima. a za ove druge je.

chichonina
31.05.2007., 21:17
Ja imam prijateljicu Australku, porijeklom cistu Hrvaticu, koja prakticki uopce ne govori hrvatski (ima vokabular od stotinjak rijeci iz dijalekta koje slaze zbrda-zdola), a njezini roditelji ne govore engleski. Odnosno, govore neki pidzin tipa: Ajme, ca je bjutiful!!
Sve je relativno...

E taj pizdin ce tvoj mustafa govorit cjeli zivot:rofl: :rofl:

chichonina
31.05.2007., 21:23
meni sigurno nije želja naletavati na bahate tipove pa se to redovno događa. ili gledam samo takve ili ne znam koji đavo. ali ne vjerujem jer mi mnogi izgledaju nježno i osjećajno pa su opet bahati na kraju. možda su to neki kompleksi pojma nemam, ali mrzim to. kad me tip tako tretira onda me uopče ne tretira ko žensko čeljade, nego ko muško. ali, možda i za takve postoji neka žena koja zna sa njima.
već sam napisala da je Hrvatska ok za muškarce i za žene koje su onak više bitchy. za nježne i osjećajne žene baš i ne. kao i za one koje nisu premazane sa svim mastima. a za ove druge je.

ljupka,znaci da nisi naisla na pravoga.Ja trazim Hrvata muskarcinu,a ne da ja moram hlace oblacit :D

Cudno mi vas sve citati da se ne upitam kakvi su vam ocevi :confused: jebiga ljudi,ako su vasi ocevi nevaljali onda bi mi bilo jasnije zasto ovolika pa skoro bi rekla mrznja prema Hrvatskim muskarcima:confused:

Nemam taj problem,i ako danas sutra nadjem muza da bude dobar meni i mojoj djeci kao sta je moj otac nama,recu macki gospa:top: :cerek:

ljupka 11
31.05.2007., 21:24
stvar je u tome da mene boli neka stvar više za muške. jednostavno me nije briga i čak mi i smetaju. želim ih što dalje od sebe. nije mi više stalo uopče do nekih veza i uistinu jednostavno sam došla do stupnja da ne volim hrvatske muškarce više uopče. ja ne želim reći da su svi loši, ali vjerojatno oni dobri mene ne čekaju. a puno ih je baš iskvarenih. jakoooooo puno.. a sa takvima ne mogu nikako i ne znam

Katie
31.05.2007., 21:29
Ljupka, daj si vremena i doci ce onaj pravi. Po tvojoj prici se vidi da te je muskarac dobro povrijedio. Poslje par mjeseci ces pocet opet da vjerujes nekome. Samo si daj malo vremena. Nisu svi muskarci tako losi.

tince
31.05.2007., 21:30
Već 7 stranica se napisalo o ovome. :)

Mislim da je najbitnije da se dvoje ljudi u vezi nađu na istoj valnoj duljini i da se međusobno razumiju, nadopunjavaju i grade vezu. Nije uopće bitno otkuda je koji partner.

Za primjer, poznajem jedan mladi bračni par, ona je Ruskinja, a on Hrvat (zamislite i uz to još Dalmatinac ;)). Ta djevojka se izuzetno dobro i brzo uklopila kod nas. Hrvatski je jako brzo naučila, tečno ga priča, šali se u društvu bez problema, sve kuži. Viceve i sama priča. :)
Doduše, ona je obrazovana osoba i uz to engleski priča fenomenalno - sam posao joj je dosta vezan uz to. S njima u društvu se zaista može pričati o mnogim temama i to što je strankinja ne predstavlja nikakav hendikep. Provjereno, jer smo već više puta bili u većem društvu gdje je jedino ona bila stranac. Uz sve navedeno još je i jako zgodna. I eto, naš Rvat se jako dobro uklopio s njom. Rekao bih, jedni krasni ljudi.

Izmedju nas i Rusa pa i nisu neke drasticne razlike ovako u globalu, jezici su slicni , mentalitet takodje, slavenski a ona mora da je imala jaku motivaciju za ostati u Hrvatskoj pa koja god to bila: ljubav, posao, lijepa zemlja, klima, ljudi, egzistencija.....

Ona je zemijenila jedno podneblje sa teskom zimom, siromastvom sa drugim gdje su ljudi skoro isti, dobrom spizom, toplinom ali i divnom atmosferom...da sam na njenom mjestu i ja bih, ne bi oklijevala samo da mi se ukaze prilika.

chichonina
31.05.2007., 21:31
stvar je u tome da mene boli neka stvar više za muške. jednostavno me nije briga i čak mi i smetaju. želim ih što dalje od sebe. nije mi više stalo uopče do nekih veza i uistinu jednostavno sam došla do stupnja da ne volim hrvatske muškarce više uopče. ja ne želim reći da su svi loši, ali vjerojatno oni dobri mene ne čekaju. a puno ih je baš iskvarenih. jakoooooo puno.. a sa takvima ne mogu nikako i ne znam

za caricu seksa si prekriticna na muskarce :confused: da nevozis onom drugom stranom:confused: ne da je nesta krivo s tim :rolleyes: :cerek:

SamsonAtila
31.05.2007., 21:36
ma tko će je razumit,
to mi sve ne miriše na caricu sexa...

tince
31.05.2007., 21:41

Mozda ti je i bolje da malo odahnes, nije to lose ......malo ces se sabrati, skupiti svoje snage, sagledati sebe, izgraditi sebe u bolju i potpuniju licnost. Vise ti nece nitko biti potreban kao prije moci ces funkcionirati sama za sebe. A kad to uspijes, upozanat ces nekog sa kim ces graditi vezu na puno zdravijim temeljima. I vise te nitko nece omalovazavati i spustati ti. Jer ce svima biti jasno da i bez njih mozes u zivotu, i vas ce odnos time biti puno ravnopravniji.
A ovo sto ti nude sex odma, pa onda odu. Moze biti dvije stvari: 1) Ti momci su papci i kreteni , ocito im nije stalo do veze sa tobom, ne cijene te kao osobu i zenu
2) Mozda ostavljas ti krivi dojam odma u startu.....e sad da li zbog cega , ne znam jer te ne poznam. Da li je ponasanje, oblacenje, isla si sa drugima i vise njih koji poznaju ove, pa misle da si radodajka...ti nisi glupa koliko sam skuzila po postovima, ali malo stani na loptu i razmisli, probaj se promatrat ocima drugog i neke stvari ce ti biti jasnije.

SamsonAtila
31.05.2007., 21:46
afro69 di si,
malo daj žestine, ovo je sve cool...
fuck

davorinho
31.05.2007., 22:42
nevjerojatno sta neke zenske ovdje brbljaju,
pa di vam logika, dok ste mlade da vas jebu crnci, a kada se treba udati , onda nase princeze ocekaju hrvatskoga princa.
pa normalno da su prema vama svi hrvati pokvareni.
tako i treba i necudi me sto nemozete naci ni jednoga hrvata za vas.

posve razumljivo.

SamsonAtila
31.05.2007., 22:51
one bi htjele bit princeze i kurve,
al ovo drugo da se ne zna,
pa razumljivo je da im onda na kraju treba neki papak da ga razvaljuju...

georgeWtheNuclear
31.05.2007., 23:01
lijepo da se slažeš, ali ako mu je to rekla onda se ili ljutila na njega ili nešto drugo, a zbilja lijepo i da se slažeš da ako ga ona isti tren ne usluži da je to razlog da ju spuca... lijepo da se slažeš sa tim da spuca ženu koja možda ima i djecu, jer mu nije donijela pivo. odraz prave ljubavi, nema šta. želim ti takvog tipa!!!;)

Ljupka, draga, mislim, da si promasila bit. Ali evo, pojasnit cu sto sam zelio reci: Ako u vezu ulazis s takvim a priori ocekivanjima da ce ti netko naredjivati i da ces imati ludjaka koji ce od tebe ocekivati da kud on okom tu ti skokom, onda ces se vjerojatno i ponasati u skladu sa svojim razmisljanjima. Nije to dobro. Da bi veza funkcionirala, oboje trebaju biti ravnopravni partneri i oboje trebaju biti pozrtvovni. Pa jedan za drugoga ciniti ono sto jedan od drugoga ocekuju, traze i daju.

Ja sam zapravo dozivio nesto slicno: Radilo se o palacinkama. Hodal sam s nekakvom Licankom koja je bila jako draga cura, ali uzasno opterecena time da njoj nitko nece zapovijedati. I tako jedan dan ja velim da bi mogli napraviti palacinke. Ona se slozila. Ja sam donio i mlijeko, i brasno i secer k njoj u stan, sve lijepo stavio na stol i s osmijehom od uha do uha ocekivao da ce se ona primiti pecenja palacinki. Ali nije. Rekla je da nije ona moja sluskinja i da nek palacinke ispecem sam. Nisam ih prije nikada pekao, ali islo me ludo. Cak sam ih i okretao u zraku. Sjeli mi, pojeli, s pekmezom i secerom, ja sam oprao i sudje, sve spremio na mjesto, pomeo kuhinju, zahvalio se na ugodnom druzenju i nestao iz njezinog zivota. Mislim, ak ces mi se tu postavljat za jebene palacinke kaj ce bit ako ostanem invalid ne daj boze pa me moras hranit, kajaznam. Ta nespremnost na davanje je meni jasan znak da s osobom ne mogu ostvariti kvalitetnu vezu.

Nema toga sto moja supruga ne bi za mene ucinila i nema toga sto ja ne bih ucinio za nju. Dobro, ona je puno bolja od mene, ali kuzite sto zelim reci.

I na kraju, ne pusim egoizam.

CroatiaTomo
01.06.2007., 01:56
Ljupka, draga, mislim, da si promasila bit.

a da ne pricamo o tome kako je "idi si sam donesi" ponizilo i osramotilo jadnog decka pred dvoje ljudi...bolje svako na svoju stranu sada...a ne u 5-toj godini braka sa djecom.

chichonina
01.06.2007., 03:15

AFRO tocno je tako:rofl: cuj ja ove moje obozavam i uvjek ih rado pozovem,a to sta on nerazumije nije moj problem nego njegove zene:D nek se jebu i prevadjaju kako znaju jer ja za to nemamam vremena kad se veselim http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/h040.gif

Mi smo kao narod puno samostalniji i uklopimo se za cas u bilo kakvo drustvo, ne ovisimo o nikom da nas tamo bajli i zabavlja jer na kraju mi zabavljamo njih :cerek:

KokuZ
01.06.2007., 04:00
da ona mora isti tren pristati ili hebeš nju.. e, pa taj stav mi je grozan. ja najviše cjenim i volim tipove koji se trude oko mene.. zgodna sam, pametna i imam neke dobre osobine i kvalitete i mislim da zavrijeđujem malo više truda, od jednog poziva i ako neću odmah ajd bok.. a tipovi koji odmah odustaju mi ne pokazuju nimalo dobre osobine, tj. da im je stalo do mene. a danas ima takvih koliko oćeš. kao oće ti na sve mile načine pokazati da je iznad tebe i da ti ne zavrijeđuješ da se on više potrudi oko tebe.. to mi je ono fakat odbojno. labilan karakter mi je to

Evo, ja sam takav. :frajer: Svaka me moze jednom odbit, a ako to ucini drugi put :W vozdrica. Pa dobro zemske jer vi mislite da ste od zlata napravljene pa da se za vama leti mjesecima? Osim toga, nemam petnajst godina da se igram glupavih igrica " ako mu je stalo do mene trudice se". Ako zelim nesto s tobom, nastojacu da ti to stavim do znanja, ako oces, dobro, ako nes, vozdra :W i gotovo. Odo dalje. Uglavnom dignete nosinu i mislite da ce neko 100 godina da trci oko vas, a kad vas on lansira iz svog vidokruga, onda :mama: muskarci glupavi, tupavi :mama: ja taka koka, a oni ne trce oko mene :mama: E to me odbija od domacih zenki. Kanadjanke uglavnom jedva docekaju da ih pitas, a neke nase ko princeze, tite mi.
Osim toga, zasto ne bi vi ponekad stavili do znanja da zelite nesto?? Sto se vi ne bi trudile ponekad? Pa zar nismo jednaki u drustvu?

celavi2
01.06.2007., 04:58
Ovo sam dodala kasnije, evo:

Zasto ne? :confused:

ljupka 11
01.06.2007., 05:07
Mozda ti je i bolje da malo odahnes, nije to lose ......malo ces se sabrati, skupiti svoje snage, sagledati sebe, izgraditi sebe u bolju i potpuniju licnost. Vise ti nece nitko biti potreban kao prije moci ces funkcionirati sama za sebe. A kad to uspijes, upozanat ces nekog sa kim ces graditi vezu na puno zdravijim temeljima. I vise te nitko nece omalovazavati i spustati ti. Jer ce svima biti jasno da i bez njih mozes u zivotu, i vas ce odnos time biti puno ravnopravniji.
A ovo sto ti nude sex odma, pa onda odu. Moze biti dvije stvari: 1) Ti momci su papci i kreteni , ocito im nije stalo do veze sa tobom, ne cijene te kao osobu i zenu
2) Mozda ostavljas ti krivi dojam odma u startu.....e sad da li zbog cega , ne znam jer te ne poznam. Da li je ponasanje, oblacenje, isla si sa drugima i vise njih koji poznaju ove, pa misle da si radodajka...ti nisi glupa koliko sam skuzila po postovima, ali malo stani na loptu i razmisli, probaj se promatrat ocima drugog i neke stvari ce ti biti jasnije.žao mi je kaj to moram reći, ali zbilja gluposti pričaš. kao prvo ja nije da "nisam glupa"nego sam izuzetno pametna. :D druga stvar je to da ja i jesam jeftina radodajka ili se jeftino oblačim on ništa od toga ne može znati, jer sam ga upoznala preko Interneta i uopče se ne poznamo. on je živio u kvartu udaljenom sat i pol od moga, tako da.. a oblačenje u trenirke, duge hlače i majce kratkih rukava, ne bi baš zvala inače "lakim" oblačenjem.. možda samo "jeftinim".. :rofl:

gatto
01.06.2007., 08:21
a da ne pricamo o tome kako je "idi si sam donesi" ponizilo i osramotilo jadnog decka pred dvoje ljudi...bolje svako na svoju stranu sada...a ne u 5-toj godini braka sa djecom.
Da je zenska iz Zorzovog posta sama dosla i pitala onu dvojicu na krovu koji se trude popraviti: "Decki, da vam donesem pivo ili nesto drugo za popiti?", to bi bilo sasvim normalno i red, jedna lijepa gesta. A kamoli ovo kad ju je lik zamolio, a ona kaze "Idi si sam donesi". Jebote, koju kobru je taj ozenio. :zubo: Mo's mislit kakva je onda i za mnoge druge stvari u svakodnevnom zivotu.

tince
01.06.2007., 12:52
žao mi je kaj to moram reći, ali zbilja gluposti pričaš. kao prvo ja nije da "nisam glupa"nego sam izuzetno pametna. :D druga stvar je to da ja i jesam jeftina radodajka ili se jeftino oblačim on ništa od toga ne može znati, jer sam ga upoznala preko Interneta i uopče se ne poznamo. on je živio u kvartu udaljenom sat i pol od moga, tako da.. a oblačenje u trenirke, duge hlače i majce kratkih rukava, ne bi baš zvala inače "lakim" oblačenjem.. možda samo "jeftinim".. :rofl:

Hej, hej, polako. Sve je bilo dobronamjerno receno. I nagadjala sam jer ne znam tvoju situaciju zapravo. Ako tvrdis za sebe da si tako pametna onda ti valjda i ne bi trebali savjeti sa Foruma.....sala mala.:zubo:

Po onom sto si dosad opisala bilo je vidljivo samo ono sto sam ja mogla zakljuciti i sto znam na osnovu vlastitog iskustva i iskustva drugih. No offence.

A ako je tip preko neta, onda lijepo reci bye bye i tim vise ne znam zasto se toliko opterecujes ....:confused:
Da je netko koga si upoznala u zivo i vidio te onda bi mi bilo jasnije ali ovako:confused:

There is plenty more fish in the sea.....;)

gamby
01.06.2007., 13:37
ljupka, nadji neku zivotnu zanimaciju i stavi sebe na prvo mjesto i zaboravi na teorije o deckima/muskarcima..
najbolji se pojave obicno kad mislimo da smo imamo ispunjen zivot i da nam bas nitko ne treba :)

ljupka 11
01.06.2007., 14:05
ljupka, nadji neku zivotnu zanimaciju i stavi sebe na prvo mjesto i zaboravi na teorije o deckima/muskarcima..
najbolji se pojave obicno kad mislimo da smo imamo ispunjen zivot i da nam bas nitko ne treba :)dobro, ko je rekao da ga uopče tražim? to ste mi vi sad metnuli u usta i kao prioritet. boli mene neka stvar za muške iskreno.. ja sam rekla da sam posve odustala od njih i da sam se htjela samo poševiti i to je to..
muški mi uopče ne treba. ne znam za šta mi treba. šta će mi? jedino služi za seks.. ništa drugo.. moje srce sigurno više ne bu dobio nijedan.. vjerujte mi!! o tom pričam

Donata
01.06.2007., 14:22
...šta će mi? jedino služi za seks.. ništa drugo... moje srce sigurno više ne bu dobio nijedan.. vjerujte mi!! o tom pričam

Ne bih ti htjela razbijati iluzije, ne znam kako da ti uopće kažem ... ako se predstaviš s takvim stavom, vjeruj mi, nije srce organ koji će ga zanimati.:D

talia
01.06.2007., 15:02
Evo, ja sam takav. :frajer: Svaka me moze jednom odbit, a ako to ucini drugi put :W vozdrica. Pa dobro zemske jer vi mislite da ste od zlata napravljene pa da se za vama leti mjesecima? Osim toga, nemam petnajst godina da se igram glupavih igrica " ako mu je stalo do mene trudice se". Ako zelim nesto s tobom, nastojacu da ti to stavim do znanja, ako oces, dobro, ako nes, vozdra :W i gotovo. Odo dalje. Uglavnom dignete nosinu i mislite da ce neko 100 godina da trci oko vas, a kad vas on lansira iz svog vidokruga, onda :mama: muskarci glupavi, tupavi :mama: ja taka koka, a oni ne trce oko mene :mama: E to me odbija od domacih zenki. Kanadjanke uglavnom jedva docekaju da ih pitas, a neke nase ko princeze, tite mi.
Osim toga, zasto ne bi vi ponekad stavili do znanja da zelite nesto?? Sto se vi ne bi trudile ponekad? Pa zar nismo jednaki u drustvu?

Slazem se :top:

talia
01.06.2007., 15:06
dobro, ko je rekao da ga uopče tražim? to ste mi vi sad metnuli u usta i kao prioritet. boli mene neka stvar za muške iskreno.. ja sam rekla da sam posve odustala od njih i da sam se htjela samo poševiti i to je to..
muški mi uopče ne treba. ne znam za šta mi treba. šta će mi? jedino služi za seks.. ništa drugo.. moje srce sigurno više ne bu dobio nijedan.. vjerujte mi!! o tom pričam

Cek, pa nisi li se ti zalila da te muski zele samo ze seks? :mislii:
Kad ono i ti zelis njih samo za seks...:confused:

talia
01.06.2007., 15:09
Zasto ne? :confused:

Sto ti nemas intelektualni kapacitet procitati cijeli post, uspijes procitati samo jednu recenicu od jednom? :rofl:

A da tip nece bit sa zenskom, koja je bila s crncem, je kao da zenska nece bit s tipom, jer je on prije bio s plavusom.

tince
01.06.2007., 16:28

Pa kad su nase cure bolje od Kanadjanki pa si mogu priustit izvoljevanje.:zubo:

Cisto sumnjam da neka kanadska dobra p....jedva ceka da ju ti pozoves van....:cool:

happygoose
01.06.2007., 16:59
nevjerojatno sta neke zenske ovdje brbljaju,
pa di vam logika, dok ste mlade da vas jebu crnci, a kada se treba udati , onda nase princeze ocekaju hrvatskoga princa.
pa normalno da su prema vama svi hrvati pokvareni.
tako i treba i necudi me sto nemozete naci ni jednoga hrvata za vas.

posve razumljivo.

a kaj ti hebes u slobodno vrijeme...posto si u juznoj americi...ako ne grijesim...samo hrvatice ili:zubo: :)

dr.kronja is back
01.06.2007., 19:19
dobro, ko je rekao da ga uopče tražim? to ste mi vi sad metnuli u usta i kao prioritet. boli mene neka stvar za muške iskreno.. ja sam rekla da sam posve odustala od njih i da sam se htjela samo poševiti i to je to..

stvarno si kraljica amazonki,moj naklon:s :s :kiss:

KokuZ
01.06.2007., 19:28
Slazem se :top:

:kiss: :lux:

Pa kad su nase cure bolje od Kanadjanki pa si mogu priustit izvoljevanje.:zubo:

Pa ce onda zavrsit ko neke ovdje.

Cisto sumnjam da neka kanadska dobra p....jedva ceka da ju ti pozoves van....:cool:

Znam :tuzni: Zato i planiram otic na Kubu.

SamsonAtila
01.06.2007., 23:05
mislim da nas muške ne zanima srce žena već neki drugi vrući dio tijela i erogene zone,
izuzev kod "fatalne žene" naravno koju čuvamo za sebe, i obožavamo,
to je tako svoju čuvaš a ostale bi drmao do besvijesti i zaboli te za njihovo srce...

SamsonAtila
01.06.2007., 23:15
kad sve sagledam s moje točke gledišta najbolji su cro muškarci,
navijam ipak za svoj tim, ne podcjenjujem protivnike već se treba i dalje motivirati da budemo
CRO TOP TEAM...
(bit će nam bolje među ljepšim spolom!)

tince
01.06.2007., 23:28
:kiss: :lux:

Pa ce onda zavrsit ko neke ovdje.

Znam :tuzni: Zato i planiram otic na Kubu.

Ti si ljubomoran sto su te neke odbile , pokazujuci da nisu laka i jeftina roba. Da je tebi bilo iole stalo do jedne vec bi se ti potrudio.
I uvijek je bolje biti sam nego sa bilo kim......:kiss:

KokuZ
01.06.2007., 23:50
Ti si ljubomoran sto su te neke odbile , pokazujuci da nisu laka i jeftina roba. Da je tebi bilo iole stalo do jedne vec bi se ti potrudio.
I uvijek je bolje biti sam nego sa bilo kim......:kiss:

Da :tuzni:, neke su me odbile :mama:, neke nisu :cool:, neke su jedva docekale da ih Kokuz pita :frajer:. Nista posebno se nije desavalo, sto se nije vecini ljudi desilo. A neke sam i ja odbio :mirko:

Kakve to veze ima sa onom mojom ranijom izjavom?

tince
01.06.2007., 23:58
Da :tuzni:, neke su me odbile :mama:, neke nisu :cool:, neke su jedva docekale da ih Kokuz pita :frajer:. Nista posebno se nije desavalo, sto se nije vecini ljudi desilo. A neke sam i ja odbio :mirko:

Kakve to veze ima sa onom mojom ranijom izjavom?

Pa ono ce zavrsit ko neke ovdje.....usamljene i bez ikoga jer su birale previse i nisu bile sa nekim poput tebe....:cool:

a na ovaj tvoj post. pa sta se onda bunis....ako je bilo onih koje te nisu odbile, i koje su jedva docekale .....samo pitanje je kakve su bile:rolleyes:

SamsonAtila
02.06.2007., 00:01
T.N.T I m dinamite...,
kokuze pravi fucker nikada ne odbija ženu, kao što reče one man to je veliki grijeh:flop:
a to čovjek radi (kao što sam nehotice i ja) zbog neiskustva i gluposti, sam sebi kažem konjina!!!

SamsonAtila
02.06.2007., 00:02
Pa ono ce zavrsit ko neke ovdje.....usamljene i bez ikoga jer su birale previse i nisu bile sa nekim poput tebe....:cool:

a na ovaj tvoj post. pa sta se onda bunis....ako je bilo onih koje te nisu odbile, i koje su jedva docekale .....samo pitanje je kakve su bile:rolleyes:

ako previše biraš dobiješ otirač:s

KokuZ
02.06.2007., 00:08

Nigdje nisam spomeno da ce bit same jer nisu bile sa mnom, ili s nekom poput mene. Sta ti usstvari znas o meni? Te ostaju same jer ocekuju da musko trci oko njih ko cuko, a one ce na osnovu toga da kontaju jel im stalo do njih ili ne. Da imaju 15-18 godina, ja bih to razumio, ali ako su preko 25, e onda nesto tu nije u redu.
Dalje, i ja am izbirljiv, postoji nekoliko kategorija zenski s kojima najvjervoatnije ne bih nista htio.

Izgleda da se tebi Kokuz necim zamjerio, a? Samo ne znam s cime. :confused:

ciganka
02.06.2007., 00:43
Kaze jedan nas nakon nekoliko tjedana provedenih u Canadi:

"Jebo drzavu u kojoj sam ja najljepsi!"

SamsonAtila
02.06.2007., 01:04

ako je to reklo žensko onda OK,
ali ak je reko mudonja:flop: nije valjda toliki očaj u zemlji blagostanja:rofl:

talia
02.06.2007., 03:35

Vjerojatno nije racunao crnce :rofl:

tince
02.06.2007., 12:16

Nisam bila u Kanadi nego u Australiji, pa mogu reci da tamo ima krasnih komada....istina bog su dosta izmjesani, tako da medju tim krasnima ima svega......
Ali recimo bila sam u jednom mjestu, Portland, na jugu Viktorije. Svi su bjelci, anglosaksonci ali ruzno celjade tamo nisam vidjela. Svi su plavi sa finim tenom, dosta visoki, vitki, pravilnih lica, zdravo izgledajuci....ja sam opala na guzicu.:eek: Tako da ljudi nemojmo generalizirati....

dr.kronja is back
02.06.2007., 14:08
ako previše biraš dobiješ otirač:s

ili na hrvatskom

ko bira taj masturbira:rofl: :rofl: :rofl:

chichonina
02.06.2007., 15:43

.

:eek: :rofl: :rofl: I tebi je more do koljena:D ili kako ono kazu;) "blago onima sta svoje pameti nemaju":zubo:

Hrvati takve zovu droljetine:zubo:

stari sudeci po tvojoj uspaljenosti i poznavanjem ovih drolja ovdje vec bi ti odavno krepo od side ili sifilisa i popusio bi i koji triper sa strane:rofl: :rofl:

tince
02.06.2007., 15:53
:eek: :rofl: :rofl: I tebi je more do koljena:D ili kako ono kazu;) "blago onima sta svoje pameti nemaju":zubo:

Hrvati takve zovu droljetine:zubo:

Nema to veze sa nacijom...ja mislim da ako neko nekog voli neka bude sa njim bez obzira na vjeru , rasu , narodnost...tu ne vidim nista lose...;)

A ovo sto netko spava sa puno njih to je njegov ili njen problem...meni se takvo ponasanje osobno ne svidja niti sama to radim. Ali njegova ili njena privatna stvar dokle god mene ne uplice u to.....;)
Normalno da bih svoje dijete odgajala da se ne upusta olako u seksualne odnose, prvenstveno radi zdravlja.....a i drugih stvari ....koje su prije svega kulturno uvjetovane....

chichonina
02.06.2007., 16:50
Nema to veze sa nacijom...

:horor: :D

a ovo sto netko spava sa puno njih to je njegov ili njen problem...meni se takvo ponasanje osobno ne svidja niti sama to radim.

Ali podrzavas taj nacin zivota i to punom parom:eek:

Ali njegova ili njena privatna stvar dokle god mene ne uplice u to.....;)
Normalno da bih svoje dijete odgajala da se ne upusta olako u seksualne odnose, prvenstveno radi zdravlja.....a i drugih stvari ....koje su prije svega kulturno uvjetovane....

E, to sam si mislila:D lako se s tudjim kurcem mlatit gloginje;)

ali dali bi podrzavala svoju kcer u jebacini koga stigne:D ????????????

tince
02.06.2007., 16:55
:horor: :D

Ali podrzavas taj nacin zivota i to punom parom:eek:

E, to sam si mislila:D lako se s tudjim kurcem mlatit gloginje;)

ali dali bi podrzavala svoju kcer u jebacini koga stigne:D ????????????

Ti mene uopce ne citas dobro...ne podrzavam taj nacin zivota ali isto tako se ne petljam u tudju intimu...
A vec sam navela da ne bih dijete tako odgajala , samim time niti podrzavala da radi takve stvari....ako bih vidjela da vodi u tom pravcu nastojala bi primjenit odredjene odgojne metode ali ne teske batine jer je tada zato prekasno.....ali bi se uspjelo dobrim zastrasivanjem...tipa pokazivanjem bolesnika u zadnjem stadiju SIDE....:eek:

chichonina
02.06.2007., 17:18
Ti mene uopce ne citas dobro...ne podrzavam taj nacin zivota ali isto tako se ne petljam u tudju intimu...
A vec sam navela da ne bih dijete tako odgajala , samim time niti podrzavala da radi takve stvari....ako bih vidjela da vodi u tom pravcu nastojala bi primjenit odredjene odgojne metode ali ne teske batine jer je tada zato prekasno.....ali bi se uspjelo dobrim zastrasivanjem...tipa pokazivanjem bolesnika u zadnjem stadiju SIDE....:eek:

Ovdje se iznose nasa misljenja:rolleyes: znaci nema veze sa petljanjem u neciji zivot,nego podrzavas li taj nacin zivota ili ne:confused:

zar nije ovo tvoje misljenje?

...

E draga,takve JA ZOVEM DROCE iliti DROLJETINE koje ce jednog dana zaraziti postenog decka koji nema pojma o njezinoj jebackoj proslosti:eek: ono mogo bi ti brat naletit na nju :D

Donata
02.06.2007., 17:36
E draga,takve JA ZOVEM DROCE iliti DROLJETINE koje ce jednog dana zaraziti postenog decka koji nema pojma o njezinoj jebackoj proslosti:eek: ono mogo bi ti brat naletit na nju :D

Dok muškarce jednako promiskuitetnog ponašanja zoveš ...kako? Ono mogla bi ti sestra naletjet na njega.

dr.kronja is back
02.06.2007., 17:51
Dok muškarce jednako promiskuitetnog ponašanja zoveš ...kako? Ono mogla bi ti sestra naletjet na njega.

otresti ce je vec neki rmpalija baustelac:rofl: :rofl:

chichonina
02.06.2007., 21:31

oooh.. tuzi baba se opet javila u diskusiji u kojoj ona uopce ne ucestvuje.
go.. tuzi nekoga da mi mozemo na miru zavrsit ovaj topic :D

Donata
02.06.2007., 21:52
oooh.. tuzi baba se opet javila...

Ne razumijem što želiš reći i o kojoj tužibabi govoriš, a ako se ne varam forum je još uvijek otvoren za sve one koji nisu pod zabranom postanja, pa tako i za mene.

chichonina
02.06.2007., 22:48
Ne razumijem što želiš reći i o kojoj tužibabi govoriš,.

http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/s030.gif ma o onoj babi iz zabarije pricam:D nepoznas ju ti :raspa:

NEBESA
07.06.2007., 19:38
[QUOTE=Donata;8772411]Ne razumijem što želiš reći

Mozda cura ima razlog.

Donata
07.06.2007., 22:12
Mozda cura ima razlog.
A ti ga znaš?

NEBESA
08.06.2007., 01:12
A ti ga znaš?

Ja samo pretpostavljam.

Una67
08.06.2007., 01:38

:rofl:

Una67
08.06.2007., 01:41
BTW u braku sa Cro komadom i nisam cak nikada niti furala sa strancem tako da ne mogu bas dati nekakvu usporedbu. Takodjer, ne volim generaliziranje, jer, na koncu konca, udajes se za osobu, ne za naciju.

NEBESA
08.06.2007., 02:13
BTW u braku sa Cro komadom i nisam cak nikada niti furala sa strancem tako da ne mogu bas dati nekakvu usporedbu. Takodjer, ne volim generaliziranje, jer, na koncu konca, udajes se za osobu, ne za naciju.

Kako se ono kaze; "svaka ptica svome..." Zato, cestitam Una67! Dobro, nemam nista protiv Talijanki, Francuzica, Njemica ali, za mene ne postoji nista boljeg nego biti ozenjen za Hrvaticu. Sve nase komunikaceje su na hrvatskom jeziku. Hranu koju jedemo je pripravljena na hrvatski nacin. Ona je moj lijecnik, moja kuharica, moja najveca i najbolja ljubavnica ikada, koja se vjecito brine o meni kao i ja o njoj.
:)

Donata
08.06.2007., 07:44
Ja samo pretpostavljam.
Ovako napisano, dozvoli, nisu nikakve pretpostavke nego najobičnije insinuacije (bez želje da krenem u raspravu o semantici s tobom).

NEBESA
08.06.2007., 16:24
Ovako napisano, dozvoli, nisu nikakve pretpostavke nego najobičnije insinuacije (bez želje da krenem u raspravu o semantici s tobom).

Eto, nemam se zasto ispricavati jer znam da Vas nisam nigdje i nikada vrijedao, provocirao da, mozda isto kao sto to i Vi cesto cinite.
Pozdrav.:)

Australian-forever
08.06.2007., 18:11
Najsmjesnije mi dodje kada se Hrvati ne zene medju sobom, dok se roditelji hvale kako su oni "Veliki Hrvati "i kako odgajaju djecu na nase obicaje i sve drugo ....a na koncu djeca se udaju za Kanadjana....prevare muza/ili finije kazati zaljube se u rastavljenoga, koji ima djecu i zatrude i ostave muza ...ponovo se udaju i roditelji konacno imaju unuka nakon dugog cekanja!

Svaka cast takovim....roditeljima i djeci!

Ja nisam preveliki Hrvat, ali niti jedan se nije rastao radi prevare.

I takovi jos pisu o ljubavi, koji mnogi od nas imamo pa bilo sa hrvaticom/hrvatom,ili bilo koje nacije.
Ima previse dvolicnih osoba velikih morala, a kada ono ukakali se sa svojojm djecom.

samo vilko

Australian-forever
09.06.2007., 16:21
I tako nesto se ovdje utisalo!

Iz dana kako je "kokica rekla i Nebesa dok sam se kurvao po terenu...60km od Zagreba i imao svoju radionicu"....napisao sam cijeli roman koji je bio napisan na LJES...i bio je istiniti dozivljaji jednoga electricara.;)

Samo cu kazati od 18-50 godina , djevojke ,zene razvedene, udane, sve su me slale jedne od druge ,da nisam niti znao...mlad naivan:cerek: , bile su pegle za popravak i lampe odvrnute i razbijene hotimice stekeri....hebiga sve sam popravljao....a najvise koje su me zvale njih sam servisao prema potrebi.

Nema nista do nasih divnih djevojka kao i mladih zena "stvarno su nesto posebno".....vecina je bila veoma darezljiva i sa narezom i casicom vina ,i poneke veoma otvoreno su kazale samo vi grickajte i zalite si dok se ja ne osvjezim...i dosle gole u kuhinju...sa rijecima pa nisam ni ja od zeljeza:p :top: bogami nisam niti ja isto..........

Bilo je to davno 1964-1966....zahvaljujem se danas tim zenama i djevojkama,pruzile su sve sta su imale za dati , a ja sam sluzio domovinu kao pravi Hrvat.

Samo sam imao jedno iskustvo sa Engleskinjom na projektu u tom mjestu, i mogu kazati da nije bila nista losija nego nase dogrodajke.

I u Austriji u Grazu dvije Austrijanke....ista pjesma drugi jezik....ali kako deda kaze to je bilo tako davno 1967 i 1968....sve je zavrsilo.

Zakljucak zene su divna bica koja treba sluziti i pruziti sta zele kada im je potrebno bez veza na nacionalnost.....ali to su bile postene zene..:s :s :cerek:

vilko/ iz proslosti

NEBESA
10.06.2007., 02:42
Vilko, vidite kako dva razlicita dana donose razlicite osude, razlicite osjecaje.

Volim raspolozenje koje ste danas imali, valjda zato jer ste 'grickali'. ;)

Australian-forever
10.06.2007., 05:10
Vilko, vidite kako dva razlicita dana donose razlicite osude, razlicite osjecaje.

Volim raspolozenje koje ste danas imali, valjda zato jer ste 'grickali'. ;)

Nisam "grickao"...dapace sam u velikim bolovima uopce ne mogu hodati.

NEBESA, mi dva smo se uvijek postivali, malo je zapelo ponekada jer mi dva imamo malo drugacije misljenja o nasoj mladosti, vi ste preveslali u Italiju, ja znadem mnoge iz vase okoline koji su isli i do Maribora ili Zagreba da uce zanat.
Ja licno znadem trojicu u Australiji, koji su to napravili iz Dalmacije ili Primorja,mi smo svi otsluzili vojsku, nismo bjezali nego smo emigrirali, moj pokojni sogor umro u 72oj godini ,je zavrsio vojsku i jos izucio jedan zanat i bjezao preko granice 1958, poslije mi je kazao da zali jer je doma bolje zivio i imao bolje drustvo...inace on je bio alatnicar i kinoaparater /navecer/i popravljao adia....pobjegao je radi avanture ne potrebe.

A moje supruge familija je stradala poslije rata jer je otac bio "zandamerijski narednik" za vrijeme rata, ali on nije djecu iako je sproveo u logoru 8 godina ucio mrziti komunizam...ostavio im je da sami prave zakljucke.

Ja sam emigrirao radi licnih problema koje "da sam se zenio kao vi u kasnijim godinama ne bi bili problem"...jest bio sam premlad i mladi otac ,ali dobar i njezan dok sam bio kod kuce...kada sam otisao na teren sve sam prekrsio,i "zato sam platio".

Veoma sam sretan sta imam suprugu koja mi je" oprostila sta sam krivo radio "i nikada u sve te godine bilo ikada ako se pokeckamo mi ne podbaci proslost ili spomene.

I danas sam primjeran otac i suprug i djeda svojoj familiji, za koje postojim samo za njih od 1969, kada sam zapoceo novi zivot. i svaki sat je bio posvecen samo familiji i radu, kao sta znadete iz mojega pisanja.

A sta sam napisao gornji post i dalje mislim isto....iako su moji sinovi ozenjeni za Australijanke i prva supruga od starijeg sina je bila Engleskinja, i rastavilu su se radi neslaganja/ona ga je zvala svaki sat na posao da mora doci kuci ,a on je radio na satelite station 20km od kuce, razlog je bilo trece djete, koje moj sin nije zelio imati, a ona je hotimice ostala u drugom stanju/moj sin je napravio vasectomy kad je ona bila trudna i nije mu niti kazala/....dakle nije bila treca osoba uvedena.

Malo skrenuto sa teme ,ali potrebno da se rascisti gornja dva posta.

sa iskrenim pozdravom

vilko

NEBESA
11.06.2007., 02:39
Kazete da nas dvoje imamo drugacija misljenja, tocno, dobro receno, i sve dotle dok cemo postivati ta drugacija misljenja dotle ce i medusobno postovanje postojati.

Znam da brzo i pametno pisete i da imate puno zanimljivih prica za ispricati svima nama pa me zanima, zasto se ne biste uhvatili tog posla s time da se ne obazirete sto ce netko reci. Ali, ne vise o ljubavnim avanturama o tome ste dosta napisali.

Lijepi pozdrav:top:

Una67
11.06.2007., 03:59
zasto se ne biste uhvatili tog posla

mislim....citas mi misli :)

Vilko, ozbac sada, jel ste razmisljali o tome da napisete knjigu.....mislim da bi bilo jako zanimljivo procitati o vasem zivotnom putu......i .... budimo realni, ljudi sa puno manje zivotnog iskustva pisu i misle da imaju nekaj reci kaj je vrijedno paznje

(ovo sam isto rekla i mom tati.....on je imao turbulentno odrastanje i, premda me je davio pricama dok sam odrastala, rado ih se i jako jako cesto sjetim)

pusa i ugodan dan :kiss:

Grazia
11.06.2007., 07:37

Možda je predrasuda ali kao glavnu prednost stranaca bih navela puno manju razinu macho sranja tipa, neću radit kućanske poslove jer sam muško. Kod nas je to još uvijek jako raširen stav.

Loša strana je to što mi stranci naspram naših muškaraca znaju biti 'premekani', naši su definitivno muževniji.

što vi mislite?

Meni su domaci momci pomalo enigma jer nisam ni bila osim sa jednim, ali koliko mi se cini po pisanju na forumu opcenito, sorry ali stvarno izgledaju poprilicno behind, barem vecina.:s

Australian-forever
11.06.2007., 10:04
mislim....citas mi misli :)

Vilko, ozbac sada, jel ste razmisljali o tome da napisete knjigu.....mislim da bi bilo jako zanimljivo procitati o vasem zivotnom putu......i .... budimo realni, ljudi sa puno manje zivotnog iskustva pisu i misle da imaju nekaj reci kaj je vrijedno paznje

(ovo sam isto rekla i mom tati.....on je imao turbulentno odrastanje i, premda me je davio pricama dok sam odrastala, rado ih se i jako jako cesto sjetim)

pusa i ugodan dan :kiss:

Ima toga napisano mnogo od mene na forumu i na blog, samo najvazniji.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=72541
Istiniti Zivot Is Australije Od 1969 Do Danas!

http://www.forum.hr/showthread.php?t=59581
VILKO:Moje djetinjstvo u Komunizmu 1945-1967!

i dva bloga sa slikama.
http://umirovljenici.blog.hr/arhiva-2005-08.html#dan10

http://whyalla.blog.hr/arhiva-2004-11.html#dan27
-------------
a da se ne spominju pisane teme i na Zdravlju veoma ozbiljni postovi i teme.

Bok, pozdrav familiji.
vilko
:) ;) :kiss:

happygoose
11.06.2007., 10:49

što vi mislite?

uopce nije bitno jel hrvat ili stranac...

ono ste je bitno ..da je MUSKO:cerek:barem meni...:p

i nemam pojma o cemu pricas kad govoris o "premekanosti" ovih ili onih...ili "tvrdoci" ovih ili onih...karakterno, naravno..:D

muskarac je muskarac..ovdje ili na sjevernom polu...isto je tako i sa zenama...ima nas svakavih..bez obzira na naciju, boju, jezik ili religiju..

Australian-forever
11.06.2007., 11:55

i nemam pojma o cemu pricas kad govoris o "premekanosti" ovih ili onih...ili "tvrdoci" ovih ili onih...karakterno, naravno..:D

muskarac je muskarac..ovdje ili na sjevernom polu...isto je tako i sa zenama...ima nas svakavih..bez obzira na naciju, boju, jezik ili religiju..

u potpunosti potpisujem :top:

vilko

Mezomorph
11.06.2007., 12:47
Paaaa .... ima još jedna zavrzlama modernih vremena ... žene apropo misle da smo svi muškarci šovinistička govna ili pak barem jel dalmatinci

happygoose
11.06.2007., 13:03
ne misle...nemoj generalizirati:)

Mezomorph
11.06.2007., 14:00
aha a to vas boli ha?

chichonina
15.06.2007., 17:16

happygoose evo moram se sloziti sa svima vama koji obozavate strance:top:

jer ima ovdje na forumu nekoliko domacih balkanboy-sa od koje nebi ni posranu cipelu obrisala:rigo: pa ako je vecina takva :horor: ne cudi me sta vecina cura bira strance:top:

tince
15.06.2007., 18:00
Zapravo je najidealnije kad domaca cura dovede stranca da ovdje zivi sa njom....e tu ne mos fulat....i on lijepo jos financira kakav restorancic ili nesto slicno a ona vodi.........:D

Ja bi tako....:D

happygoose
15.06.2007., 21:15
happygoose evo moram se sloziti sa svima vama koji obozavate strance:top:

jer ima ovdje na forumu nekoliko domacih balkanboy-sa od koje nebi ni posranu cipelu obrisala:rigo: pa ako je vecina takva :horor: ne cudi me sta vecina cura bira strance:top:

ja svog stranca obozavam...:cerek: ali on ce josh malo, pa biti domaci:zubo: ..pa ja onda ima WIN-WIN situaciju..:D

chichonina
15.06.2007., 21:34
ja svog stranca obozavam...:cerek: ali on ce josh malo, pa biti domaci:zubo: ..pa ja onda ima WIN-WIN situaciju..:D

Bravooooooo tako i treba:top: nemogu si zamisliti da pojedine balkance s ovog foruma moram durati (cast izuzecima) :eek: netko bi hodo prebijene noge i sljivom na oku :D vjeruj meni http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/s015.gif