PDA

View Full Version : Megamin - sta kazete?

Corpus
22.09.2003., 18:07
Dakle, jedna rijec - Megamin. :p Raspišite se ;)

No, ipak da malo razvucemo pitanje...
Sto kazete na njega? Znate li nekoga tko ga je koristio? Ima li rezultata? U kojim slucajevima ste ga koristili ili culi da ga je netko koristio? Je li ok?

plavva
23.09.2003., 10:17
ukratko: megamin je mineral koji mozes naci u svom vrtu a djeluje kao i aktivni ugljen, samo je aktivni ugljen jeftiniji. ne bi mi palo na pamet trositi nesto sto prodaju osvjedoceni kriminalci.

luca
23.09.2003., 14:49
Corpus kaže:

1. Sto kazete na njega?
2. Znate li nekoga tko ga je koristio?
3. Ima li rezultata?
4. U kojim slucajevima ste ga koristili ili culi da ga je netko koristio?
5. Je li ok?

1. na zeolit sam po sebi ne kazem nista, ima ga u tlu, ima ga u detegrentima... ali jako sam protiv izmuzivanja novaca bolesnim ljudima koji se nadaju cudu jer im je smrt na vratima!
2. da, vise ljudi
3. naravno da nema
4. znam vise ljudi koji su umirali od raka i pokusali su sve, medju ostalim i "megamin"
5. ludilo... svi koji su koristili su mrtvi kao sto se i ocekivalo s obzirom na razvoj bolesti, samo sto im se podgrijavala lazna nada i digli su im se novci.

Corpus
23.09.2003., 21:29
Pa mozda nije bilo rezultata jer su ljudi krivo shvatili sto je megamin!!! I prekasno ga poceli koristit! Megamin nije lijek protiv raka!!! Nego samo pomoc organizmu kod kemoterapija i opcenito za 'podizanje' organizma, odn. poboljsanje njegovog stanja...

Corpus
23.09.2003., 21:31
plavva kaže:
osvjedoceni kriminalci.

Tko? :confused:

Note: da nebi netko krivo shvatio; ne zagovaram megamin; samo se raspitujem o njemu

shef Sale
23.09.2003., 22:28
ukratko?
NO COMMENT! :rolleyes:

(eto, jel bilo kratko? :D)

luca
24.09.2003., 09:53
Corpus kaže:
Pa mozda nije bilo rezultata jer su ljudi krivo shvatili sto je megamin!!! I prekasno ga poceli koristit! Megamin nije lijek protiv raka!!! Nego samo pomoc organizmu kod kemoterapija i opcenito za 'podizanje' organizma, odn. poboljsanje njegovog stanja...

ukratko, znam ljude koji su to istrazivali, znam ljude koji su koristili. i da, megamin se prodavao ljudima koju umiru od raka s idejom da ce im pomoci. nisu ti ljudi idioti i nisu nista krivo shvatili. samo su umirali u mukama i bili su spremni na sve.
btw, trazi rezultate istrazivanja kad vec hoces megamin. i cuvaj jetru ;)
btw 2 "podizanje organizma" ne znaci apsolutno nista.

Studentica
24.09.2003., 11:54
evo da kaze netko tko iz razlicitih izvora zna malo vise o tome..
jednom rjecju, slazem se sa ostalima da ne pomaze.....
ne bih sada po forumu pisala argumente jer ih ima puno..koga zanima nek me pita na PM...
reklama cini cuda kako kazu

globus
24.09.2003., 12:20
Solaris kaže:
zna li netko kemijski sastav megamina?

probaj www.megamin.hr

globus
24.09.2003., 12:23
hm, zasto je onda npr. u Njemackoj tako dobro prihvacen i dosta u upotrebi??

Vani je navodno davao dobre rezultate...

Corpus
24.09.2003., 12:34
luca kaže:
ukratko, znam ljude koji su to istrazivali, znam ljude koji su koristili. i da, megamin se prodavao ljudima koju umiru od raka s idejom da ce im pomoci. nisu ti ljudi idioti i nisu nista krivo shvatili. samo su umirali u mukama i bili su spremni na sve.
btw, trazi rezultate istrazivanja kad vec hoces megamin. i cuvaj jetru ;)
btw 2 "podizanje organizma" ne znaci apsolutno nista.

Pa kad si vec na samrti, naravno da ti megamin nece pomoci!! Onda je vec kasno! Trebalo bi ga uzimati vec na pocetku kemoterapije, jer ponavljam, on NIJE lijek protiv raka!

Imam i ja neka saznanja, saznanja o ispitivanjima na raznim aparatima, i pokazano je da bi konkretno tom tijelu pomoglo. A nekim vjerojatno ne; ovisi o stanju i individui.

Pod "podizanjem organizma" sam mislio da tijelu nadoknadjuje nedostatak minerala cime se tijelo lakse bori protiv bolesti. Isto je kako ti trcis u ljekarnu po C vitamin kad si prehladjena! Tako da nije bas da "podizanje organizma" ne znaci apsolutni nista!

luca
24.09.2003., 12:35
globus kaže:
Tako da nije bas da "podizanje organizma" ne znaci apsolutni nista!

:lol: mislila sam da ti je terminologija losa, sad sam sigurna da je :D

na srecu, ja krepivam samo od smijeha, ne od raka ;)
kako rekoh, znam ljude koji su ga znanstveno testirali, znam ljude koji su ga uzimali.
a ti i dalje reklamiraj toplu vodu. ono sto mene izricito smeta je bogacenja na ljudima koji su bolesni i ne znaju dovoljno (ili se ne krecu u krugovima u kojima se to zna), pa se razne sumnjive osobe time mogu okoristiti :flop:

luca
24.09.2003., 12:37
Corpus kaže:
Imam i ja neka saznanja, saznanja o ispitivanjima na raznim aparatima, i pokazano je da bi konkretno tom tijelu pomoglo.

ovo me ludo zanima.

Corpus
24.09.2003., 12:37
luca kaže:
i cuvaj jetru ;)

Ne raspitujem se za sebe...

Zasto ako je navodno sastav potpuno prirodan i tijelo ga prihvaca kao hranu? Naravno da npr. Brufen unistava jetru, ali ovo nije nikakav neprirodni kemijski i jak preparat... Navodno...

Corpus
24.09.2003., 12:39
luca kaže:
:lol: mislila sam da ti je terminologija losa, sad sam sigurna da je :D

na srecu, ja krepivam samo od smijeha, ne od raka ;)
kako rekoh, znam ljude koji su ga znanstveno testirali, znam ljude koji su ga uzimali.
a ti i dalje reklamiraj toplu vodu. ono sto mene izricito smeta je bogacenja na ljudima koji su bolesni i ne znaju dovoljno (ili se ne krecu u krugovima u kojima se to zna), pa se razne sumnjive osobe time mogu okoristiti :flop:

OK, aj navedi mi onda te znanstvene radove da ih malo procitam! Thanx!

P.S. Ne znam sto te tjera na ismijavanje i svadju, vjerojatno jedenje too much mesa, ali mi please objasni zasto mi je terminologija losa?

luca
24.09.2003., 12:48
globus kaže:
probaj www.megamin.hr

lijepa stranica, dobar prikaz sastava zeolita. pod "naucni radovi" nedostaju reference publikacija, znanstvenih radova (zasto me to ne cudi?).

ne mogu ja navesti publikacije onoga sto nije objavljeno. a bogami, tudje rezultate necu ja oglasavati javno ;)

inace, i granit ce posve prirodna tvar ali ne znaci da je jestiv.

uopce se ne svadjam :) samo se apsolutno ne slazem da je megamin "caroban" ;)

nadalje, ne znam kakve veze ima meso sa pricom, o vegetarijstvu postoje deseci topica pa to mozes tamo pricati.

i na kraju, ja sam vec prestara da po 50-ti put vrtim istu plocu. nisi ti nista kriv sto se topici ovog tipa ponavljaju :w

luca out

illegale
25.09.2003., 02:28
Corpus kaže:
Zasto ako je navodno sastav potpuno prirodan i tijelo ga prihvaca kao hranu? Koliko znam, megamin se moze koristiti kao antacid. I mogo bi biti cisto OK. Samo, antacidi nemaju veze sa nicim osim umanjenjem zgaravice. A najjaci antacid je NaHCO3, koji isto tako ne pomaze u vezi lijecenja raka, dizanja imunoloskog sustava ili sto god.
Naravno da npr. Brufen unistava jetru, ali ovo nije nikakav neprirodni kemijski i jak preparat... Navodno... Svaki lijek je i otrov. Ovisi o dozi. Ako nije tako, onda se radi o farmakoloski inertnoj tvari koja ko sto samo ime kaze, nema nikakvog ucinka.

Sve u svemu, kupuj Megamin, prodaj Megamin. No, imam ti puno boljih stvari, a i jefinijih za ponudit. Pa se javi :).

BTW, a tek da vidis pakiranje :eek: Pao bi na dupe.

reni
05.10.2003., 21:00
Zdravo,

u našem slovenskom glasilu za onkološke bolesnice napisao je jedan doktor da je megamin zeolit koji pripada vlaknatim rudninama kao azbest i za koje je dokazano da imajo loš utjecaj na zdravje i da mogu biti i uzrok za raka.

Kod nas je sad mnogo popularan FHES , ja vam tu ponavljam moj post koji sam pisala kod leukemije:

Sama sam imala loših iskustva sa rakom - visoko maligni non hodgin limfom , tako da sam se 6 godila borila. Bolest se ponovila 6 puta i bila je i avtotransplatacija kostne srži u Zagrebu koja nije bila uspješna , bolest se opet ponavljala, bilo je oko 25 kemoterapija i imunski sitem mi je bio u podnu. Tako več dugo tražim nešto bi mi pomoglo ojačati se i boriti brez medicinskih sredtava koje su me samo uništavale. Prije godinu i pol naletjela sam na FHEs - mineralni prah koji oživljava vodu u našom tjelu , razstruplja organizam , pojača absorbciju hranilnih tvari i što je najvažnije jako je močan antioksidant - sto ja za raka vrlo važno. Jer dovodi više kisika do celice je i dobra preventiva pred rakom - znamo da se u kisikovi okolini maligne celice ne razvijaju.

POkazala sam clanke o FHES i mojim doktorimi i svi kazu da mogu i dalje uzimati jer mi koristi . Moji rezultati su se posle 3 mjeseci sasvim normalizirali i postala sam čudo za medicinu. Danas sam najzdravi čovek u mojoj okolini, i kad se razbolim jednostvano pojačam dozu FHES u i najviše 2 dana ja sam zdrava (prije je trajala po 3 tjedna da sa došla k sebi). A sada sam več 2 godine potpuno bez ikakvih znakova bolesti sto je i zame pravo čudo. Tako da je to zaista fenomen, odkriče 3 tisočletja i jako sam zahvalna da mi je to došlo na moj put. Htjela bi da svi znate da to postoji i da pomaže još ikome od vas.

Imam jedana članak na hrvatskom i puno na slovenskom i engleskom, pa vam mogu poslati ako mi pisete na moj mail:

renata@madware.si

Moze se naruciti iz Švedske , morate samo imati jednu međunarodnu kreditnu karticu. Najviše se isplati naručiti avtomatski paket 3 bočica, jer je jeftinije. Mogu vam pomagati kako se naruči i dođe direktno na vaš naslov. U Sloveniji je to več jako razšireno i imamo puno dobrih rezultata sa njime.

Jedino se ne preporučuje između kemoterapije jer može previše rasztrupiti tijelo pa kemoterapije ne može djelovat, tako da posle terapije je odličan kao preventiva protiv raka.

ovo je iz članka:

FHES je prehrambeni dodatak, a sve više kaže da ima ljekovite učinke. Zato ga doktori koji ga upotrebljavaju u svojoj praksi, priporučavaju pri liječenju određenih bolesti. U literaturi su spomenute slijedeće: AIDS, Alzheimerjeva bolest,angina, arteroskleroza, artritis, bolesti srca i žila, bolesti puteva za dihanje (emfizem,bronhitis, astma, tuberkoloza), degenerativna oboljenja,dehidracija, depresija, diabetes,fibromialgija, gljivična oboljenja, gripa, herpes, hiposija, infekcije (viralne, bakterijske, fugalne), istrošena hrskavica, kap, kronični umort, opasnosti sunčanja, osteoporoza, osteoartritis, oticanje nogu, rane, paradentoza, prehlada, rak, slaba koncentracija, slaba probava, staranje, stres, viroze, visok holesterol u krvi, visok krvni tlak, upale (desni), trovanja (sa aluminijem), ovisnost (pušenje, alkohol, kokain…)

Pozdrav

Renata