View Full Version : Vidi Bug Pcchip Enter...
webmajstor
02.01.2003., 22:41
razmisljam da uzmem pretplatu, pa recite sta mislite o svakom casopisu i sta mi predlazete da se pretplatim na: (anketa)
Jango Fett
03.01.2003., 00:33
Uzmi Vidi, ja sam na pretplati od 1997. godine - iako u zadnje vrijeme ne šalju ranije nego dođe na kioske, riječ je o najboljem informatičkom časopisu kod nas.
Članci, VidiLab, Kolumne, recenzije, testovi, zanimljivosti, novosti - sve su čiste genijalnosti! Ti ljudi stvarno znaju napraviti spektakl od časopisa. Dizajn je, naravno, savršen.
Najbolji su!
recenzije uređaja zaboravi
a za ostalo mi se pcchip čini najmanje lošim
Mad Maxx
04.01.2003., 00:12
VIIIIDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
...iako anketa to nepokazuje ...
ali VIDI je jedini konkretan ,jasan ,ako treba i optuzujuci ,uvjek moderan i svoj te u svakom slucaju NAJBOLJI :top:
Neznam koliko dođe pretplata, ali Vidi u skriptarnici na FER-u košta samo 20kn :)
od kad je Barney otišao iz Bug-a u PcChip osjetno je kvaliteta Bug-a pala ... tj. PcChip-u proasla :D ... razmišljaj jedino između Bug-a i PcChip-a, definitivno su najkvalitetniji ...
sick_boy
09.01.2003., 16:33
Vidi je relativno OK, ali nekad u vidi doktoru zabriju dobrano. Jjednom su nekom tipu predložili reinstalaciju Windows-a i to od početka (ne upgrade), jer nije imao HR fontove na pisaču, dok ih je na ekranu bilo. Rješenje je bilo u malom zahvatu u registry-ju, jer pisač nije radio dobro sa unicode fontovima, pa je trebalo isključiti unicode podršku. Bilo je takvih stvari i više, ali ovog se dobro sjećam, jer sam im odgovorio i pismo su mi objavili u slijedećem broju (izbacili su pljuvačku i objavili samo stručni dio sa pravim rješenjem).
Bug-ovci su najprepotentnija bića na planetu i, iako je časopis dobar, ne volim ih čitati. Slučajno mi je dospio zadnji broj u prošloj godini i blago sam se naživcirao kad sam čitao objavu pobjednika Bug www top 50. Naime, tekst je bio prošaran komentarima tipa: "Eto, svake godine nas davite sa vašim sranjima koja nazivate web stranice, a mi moramo gubiti vrijeme i pregledavati ih zbog izbora, a baš nam se ne da."
PC Chip je isto OK, sličan Vidi-ju, malo grafički lošije dotjeran, ali čini mi se ponekad malo stručniji i slobodnije forme.
Sve u svemu, ja bih se odlučio za PC Chip i (ili) Vidi.
dras_l kaže:
od kad je Barney otišao iz Bug-a u PcChip osjetno je kvaliteta Bug-a pala ... tj. PcChip-u proasla :D ... razmišljaj jedino između Bug-a i PcChip-a, definitivno su najkvalitetniji ...
..nisam bas siguran ...
jedino pravo rijesenje je da posudis nekolikos tarih brojeva od svih casopisa pa bis dobio SVOJ izbor a i odgovor na pitanje.
..ako ne siguran sam da nebis falio s VIDI casopisom
;)
Blade_000
01.03.2008., 16:47
ma hacker je bio najbolji
Gilbert
01.03.2008., 17:07
:brukica:
LoThaR89
01.03.2008., 17:13
:brukica:
potpis :D
Blade_000
01.03.2008., 19:46
malo oživljavam stare teme (ili barem pokušavam)
ma bravo
da bar dobio 100 bodova
tema stara 5 godina i ti je otvaras
:rofl:
Mr.TamborineMan
01.03.2008., 20:26
malo oživljavam stare teme (ili barem pokušavam)
:mikroval::Snajper::bonk::tuctuc:
Blade_000
01.03.2008., 20:57
čini se da mi je ideja propala
Mr.TamborineMan
01.03.2008., 22:22
čini se da mi je ideja propala
bolje da si napravio novu temu
Blade_000
01.03.2008., 22:36
bolje da si napravio novu temu
ne, htio sam neku staru
Mr.TamborineMan
01.03.2008., 22:37
zato se dobije :ban: ili barem bodovi... ali pošto nema modova ko turpije u zatvoru..
LoThaR89
01.03.2008., 22:38
eh da modova ima ...... tone i tone spama i offtopica :lol:
Mr.TamborineMan
01.03.2008., 22:40
da ih ima gogi i ag007 bi izgubili posao... a sad dosta spamanja
zašto, ja samo skupljam postove :) šalim se, znam ponekad i pomoći slučajno
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.