View Full Version : Blizanci
Breaking locks
04.03.2012., 15:08
E pa moj nije htio sve uciniti za mene uopce :D
Takooo daaaa, his lost, nemre naci bolju, ionako mi je to i sam rekao nedavno
Pa sam si sva vazna radi toga :D
scootertechno
04.03.2012., 15:44
Istina da
Neznas sta imas dok to ne izgubis
Sad ce trazit tebe u drugima,ali bezuspjesno
Victorie
04.03.2012., 22:25
Ma gdje bolju od Blizanke :rolleyes:
Istina da
Neznas sta imas dok to ne izgubis
Sad ce trazit tebe u drugima,ali bezuspjesno
Je li ovo neki sarkazam u tvojim postovima ili stvarno simpatišeš nas Bliznakinje toliko ? :D
scootertechno
04.03.2012., 22:56
Je li ovo neki sarkazam u tvojim postovima ili stvarno simpatišeš nas Bliznakinje toliko ? :D
Ma bez brige nije sarkazam,stvarno vas volim :cerek:
Sa vama od svih se najbolje slazem i vi ste mi najbolje
Neznam nemogu to objasnit,ali posebne ste
skorpija_strela
05.03.2012., 15:07
jel ima neki blizanac da je u vezi/braku sa skorpijom?
Breaking locks
05.03.2012., 19:35
Ja poznajem jedan par izvrsno koji su u braku 12, on je kreten koji flerta i sarao bi s kim god moze, a mislim i da sara. Ona je divna i drzi sve na okupu, on je u biti papcina.
Ja poznajem jedan par izvrsno koji su u braku 12, on je kreten koji flerta i sarao bi s kim god moze, a mislim i da sara. Ona je divna i drzi sve na okupu, on je u biti papcina.
Tipično :rolleyes:. Eto,igrom slučaja,sad znam i ja jedan takav par...sve isto,on je svuda,šara,flerta a ona vjerna u uvjerena u sve to
Lois Lane
05.03.2012., 21:17
Jel ti barem posao okej, jesi zadovoljna? i sto si inace u horoskopu?
Posao je ok - drzavna firma sa svim njezinim prednostima i nedostacima, a inace sam u horoskopu rak, sto me u kombinaciji s blizancem cini prilicno konfuznom, jedan se znak bori protiv drugoga cijelo vrijeme jer su toliko razliciti...:)
skorpija_strela
06.03.2012., 00:03
a sara blizanac ??:D
Breaking locks
06.03.2012., 08:43
O, koji sara, da, blizanac. Fuj. Meni, kao blizancu s podznakom skorpiona je to preodvratno.
Auuu, stvarno razlicito, inace, u najvecem razdoru sam s vodenim znakovima, zajednicki jezik naci, ma ni za lijeka, osim sa zenskim skorpionkama, uvijek sam open za prijateljstvo ili poslovnu suradnju, imah tri i sve tri su bile veoma uspjesne.
Čini mi se pre posesivni za jednog blizanca..
Ja nemam uopće doticaja sa škorpijama, osim jednog što je bio u podznaku škorpijica i taj me pokušavao ugušit svojom pažnjom. Bronhitis sam dobila i zbrisala glavom bez obzira :kava:
Zna li netko nešto više o kombinaciji blizanka - vodenjak?
p.s. mislim da ću dobiti sijede od njega..:504:
Breaking locks
25.03.2012., 19:23
Razumijem te :D
Jednostavno smo slicni i moramo kao takvi zivjeti, ako mislimo biti zajedno, svaki zracni sa zracnim. Meni su vodenjaci odlicni, prventveno radi duhovitosti, ali jedu nerve, mi njima takoder.
Unatoc cinjenici da imamo mnogo prijatelja i lako sklapamo prijateljstva te smo fleksibilni, ipak smatram blizance teskim individuama koje ne bivaju razumijevane od okoline.
Slicno tome mislim i za vodenjake.
anna2536
30.03.2012., 10:17
a kombinacija muškarac blizanac i žena rak?
svi vele da je totalna katastrofa...ima netko nekih pozitivnih iskustava?
Lois Lane
30.03.2012., 22:09
Trebat ces puno zivaca i puno suzdrzavanja da ne ispadnes previse napasna jer se odmah povlaci - znas ono kad je covjek zaljubljen bio bi s tom osobom dan i noc - to neces dobiti, puno toplo-hladnog odnosa (malo sam zainteresiran, malo nisam), ako to prihvatis (a neces moci) biti ces ok. Rakovi trebaju stalnu potvrdu da su voljeni i zeljeni a toga tu ima samo na kapaljku.
Stalno je tu negdje onaj osjecaj "ne zanimam ga zapravo, samo se pravi da dobije sexa" sto mozda i nije istina, ali mozda i je... Tko ce ih znat...
Sve u svemu, dva suprotna svijeta koja po meni tesko mogu ostvariti kvalitetan ljubavni odnos, ali svakako ovisi i o podznacima.
Sandy Cheeks
31.03.2012., 14:19
mene zanima kombinacija blizanac-jarac i blizanac-rak...
kad sam s jarčevima prekidala veze, osjećala sam veliko olakšanje, lakše sam disala i bila sam sigurna da tako mora biti.
a rakovi... potpuno druga priča... napravili su šupendaru od mene... plakala sam i u tom trenu bih sve napravila da se vrate... :brukica:
je li kriva moja retrogradna venera u raku? :504:
ivana245
31.03.2012., 15:09
meni su vodenjaci mrak...njihov humor, izgled, ma sve. ali i srela sam vodenjaka koji ismijavao baš sve što bih radila, pa i moju simpatiju prema njemu, berzo sam ga se otarasila. što ti smeta kod njega uopće? inače, vodenjaci i blizanci se totalno razumiju, psiha, intelekt, a u krevetu da i ne govoru...e sad, možda zbog natalne ti možda gledaš drugačije, ne znam.:503:
mene zanima kombinacija blizanac-jarac
kad sam s jarčevima prekidala veze, osjećala sam veliko olakšanje, lakše sam disala i bila sam sigurna da tako mora biti.
daj bježi, i meni jarci ne pašu...hladni, sirovi, tvrdoglavi, uvijek mora biti po njihovom, materijalisti, uvrijede se kad im nešto kažeš da su u krivu, izražen ego, sebični...mogla bi do sutra, više nabrojim njihovih mana nego vrlina. tko bi htio biti u društvu s takvim osobama? samo moje iskustvo.:kava:
:) Ma i ovaj je mrak....izgled, intelekt, humor...ma sve....ali toliko težak, neuhvatljiv, dalek, nedorečen....ma čudan ukratko:503:
a o kemiji da ne govorim....mislim da bi se na tom polju jedino složili....bez puno rasprave...:cerek:
elena00
03.04.2012., 10:11
ja škorpione jedva upoznajem..igrom slučaja upoznala jednog i on je na prvi veći nesporazum burno reagirao. drugo,bio je dosta naporan i volio se hvalit...dosadno :D
ali možda postoji parovi sa takvom kombinacijom :)
bila sam na davno sa jednim vodenjakom,sve pet ali imao je neke fiks ideje,koje su njemu bile najnormalnije....:rolleyes:
uglavnom,nije loša kombinacija ako uskladite misli i želje :D
meni su rakovi dragi,ali za ljubav neznam baš...rakovi su dosta osjetljivi a mi trebamo nekog tko će nam biti stabilniji..tako da neznam.
možete probati,ali mislim da će blizanac izludit sa rakom :D
bjeli_oleander
03.04.2012., 17:32
decko s kojim mutim je blizanac. al sta je najgore on je onaj ljubomoran i posesivan :/ a ja sam skorpija. zaista cudno
ivana245
03.04.2012., 17:58
:) Ma i ovaj je mrak....izgled, intelekt, humor...ma sve....ali toliko težak, neuhvatljiv, dalek, nedorečen....ma čudan ukratko:503:
a o kemiji da ne govorim....mislim da bi se na tom polju jedino složili....bez puno rasprave...:cerek:
a ono, pokušaj s njim malo razgovarat o svemu tome, mislim da će on napravit neke promijene ako mu je stalo zaista do tebe. istina, oni su tvrdoglavi, barem ja to po iskustvu, ali ništa nije nemoguće kod njih. malo kompromisa i kombinacija zaista može funkcionirat predobro...kažem ti, mene samo zapadnu vodenjaci pa mi se čini kao da ih dobro poznajem, a opet nekad se ne daju, takvi su ti vodenjaci, malo "freak", ali ih ipak moraš voljeti. kako kaže moja frendica blizanka...malo smo drugačiji, ali ne možemo jedno bez drugoga.:cerek::cerek::cerek:
Breaking locks
04.04.2012., 14:32
Samo cu za z blizanac i m rak reci da mi je to katastrofa uvijek bilo, jedan period sam samo rakove upoznavala, 5 odjednom gotovo i eto, s ni jednim skoro pa ni u prijateljskom kontaktu nisam ostala jer su mi pre pre pre dosadni, eto, mi nemamo o cemu razgovarati :rofl:
mene zanima kombinacija blizanac-jarac i blizanac-rak...
vidis, ne mogu sse sjetiti jesam li ikada upoznala nekog jarca s kojim sam pozeljela nesto imati, khmmm, nemam ni muskih prijatelja jaraca khmmm, govori li to sve? :D
Ako mislis cudan u odnosu prema tebi, da ne zna sto bi ni kako bi...to je normalno, ako ima fiks ideje, to je isto normalno. Ne znaju se oni bas ponasati, ponajbolje jer su slicni blizancima pa tu svatko na svoj mlin, a ne bih se cudila da on misli i za tebe da si cudna.. meni cesto kazu da sam cudna.
I najbolje da tu kemiju odmah isprobate :D
Kakvi su blizanci s novcima ?
opcenito kad gledam zracne znakove, usporedujuci sebe s drugim zracnim, stjecem dojam da blizanci prednjace u ocuvanju novca i kakvoj takvoj "stednji"?
Ako mislis cudan u odnosu prema tebi, da ne zna sto bi ni kako bi...to je normalno, ako ima fiks ideje, to je isto normalno. Ne znaju se oni bas ponasati, ponajbolje jer su slicni blizancima pa tu svatko na svoj mlin, a ne bih se cudila da on misli i za tebe da si cudna.. meni cesto kazu da sam cudna.
I najbolje da tu kemiju odmah isprobate :D
Kakvi su blizanci s novcima ?
opcenito kad gledam zracne znakove, usporedujuci sebe s drugim zracnim, stjecem dojam da blizanci prednjace u ocuvanju novca i kakvoj takvoj "stednji"?
Upravo to sam i mislila, ne zna ni što bi ni kako bi i užasno mu puno treba vremena da se smisli i na kraju opet naravno ne smisli ništa....
A vjerujem da i on to misli, iako s obzirom da je on takav nemam priliku pokazati svu svoju čudnost u pravom svjetlu...:)
i ne, to nije sve.... i daljina je u pitanju, tako da kemiju rijetko isprobavamo
Mogu reći na svom primjeru koji, izgleda nije pravilo....dokle god imam trošim a redovito rashodim i više nego prihodim, nadajući se da će neka dobra vila tu razliku nadomjestiti....iako, frendica blizanka je užasno organizirana po tom pitanju tako da...:ne zna:
Breaking locks
05.04.2012., 10:43
Stvarno? I ja imam peripetiju sa zracnim, daljina u pitanju takoder i isto je sve u zraku i on sere da prostis. ocito nam je jako slicno.
Stvarno? I ja imam peripetiju sa zracnim, daljina u pitanju takoder i isto je sve u zraku i on sere da prostis. ocito nam je jako slicno.
Ah, izgleda da je.... samo nisam više sigurna koliko je tu išta do zraka, vode ili zemlje... sklonija sam vjerovati da smo svi isti kad nam je stvarno stalo do nekoga, iako je lakše ovako tražiti opravdanja za njih... :ne zna:
zlatna_libica
11.04.2012., 00:14
Imate li iskustva sa kombinacjiom blizanac-riba? :)
Tara232
11.04.2012., 07:50
Aha :rolleyes:. Ispočetka divno, ajme nikad takve kemije nisam doživjela, strast da sve frca...ali poslije toga došlo je natezanje bez kraja. Ja(riba) sam se vezala za njega a da nisam ni shvatila...a on čim je shvatio da ima neke emocije prema meni, odustao je i rekao da on nije za vezu i da si bolje nađem onog ko me zaslužuje... :confused:. Eto, strast, kemija, čudna povezanost, ali i nevjerojatan bol mene kao ribe, jer nikad nije shvatio moje osjećaje...a bilo ih je...i uvijek taj njegov neki tužan pogled, iako ne znam zašto.
Kažu da ovisi o blizancu koliko će riba naježit :zubo: (ili neće :cerek:)
zlatna_libica
11.04.2012., 13:19
Aha :rolleyes:. Ispočetka divno, ajme nikad takve kemije nisam doživjela, strast da sve frca...ali poslije toga došlo je natezanje bez kraja. Ja(riba) sam se vezala za njega a da nisam ni shvatila...a on čim je shvatio da ima neke emocije prema meni, odustao je i rekao da on nije za vezu i da si bolje nađem onog ko me zaslužuje... :confused:. Eto, strast, kemija, čudna povezanost, ali i nevjerojatan bol mene kao ribe, jer nikad nije shvatio moje osjećaje...a bilo ih je...i uvijek taj njegov neki tužan pogled, iako ne znam zašto.
Pa možda te kemije nije bilo s njegove strane, tj možda si ti bila toliko zaluđena,zaljubljena pa nisi ni primjetila.. ne znam za ostale,ali ja kao jedna blizanka, nebi si dopustila nekakvo ludilo za suprotnim spolom..no,no...može biti povezanost, ali zaluđenost ne...
nikad te kao ribu nije shvatio..prepoznato,ja ne shvaćam ribe,nikako,jednostavno ne mogu..te njihove emocije,posesivnost, kao picajzlice (bez uvrede svima!)..jednostavno su prenježni i previše se vežu za jednog blizanca koji je lepršav i samo skakuće okolo..:)
Edit. kažeš tužan pogled..da,imamo mi to..možda zato kaj ne razumijemo sami sebe..:D
zlatna_libica
11.04.2012., 13:25
Kažu da ovisi o blizancu koliko će riba naježit :zubo: (ili neće :cerek:)
Istina! :D hahaha...prije bih rekla, koliko će naježit... znamo biti nemilosrdni :rofl:
Tara232
11.04.2012., 18:58
Ma je...to naše je trajalo dugo. On je isto imao osjećaja, ali ih nije htio. Bježao je pa se vraćao i tako milijun puta...nikad ja njega nisam gušila s ničim, pustila sam ga da bude svoj...Bili smo zaljubljeni do ušiju...nekad davno :). Samo eto nije valjda bilo materijala za dalje kad smo se spustili na zemlju...ja nisam baš tipična riba...nisam picajzla, osjećajna jesam al to je moj teret, druge ne opeterćujem s tim...jednostavno uz blizanca nisam osjećala sigurnost, a ja sam njemu valjda bila dosadna jer je sa mnom bio siguran... :ne zna:
Breaking locks
12.04.2012., 11:55
S ribama i rakovima mi nikako nista nije uspjevalo, riba=rak...dosadni, nepoduzetni, usporeni.... sa zenskim spolom slicna situacija, no ipak malo bolja.
jelovnici
12.04.2012., 18:57
blizanac s ribom umire od dosade,znam iz prve ruke:504:
blizanac je više intelektualan,razigran,nasmijan,pričljiv a riba preosjećajna,sladunjava,šutljiva,predosadna,ozbilj na.
Blizanac tu može samo poluditi ili pobjeći:)
Tara232
12.04.2012., 19:57
Ma razumijem ja vas na neki čudan način...možda je za to odgovoran mjesec u blizancima...i još ih negdje imam...u natalnoj. Ovaj moj blizanac je u meni budio čudne osjećaje...i bijes i potrebu da ga zaštitim i pomognem jer se vidjelo da je pogubljen... čudno...meni osobno misterij :ne zna:
zlatna_libica
13.04.2012., 15:06
blizanac s ribom umire od dosade,znam iz prve ruke:504:
blizanac je više intelektualan,razigran,nasmijan,pričljiv a riba preosjećajna,sladunjava,šutljiva,predosadna,ozbilj na.
Blizanac tu može samo poluditi ili pobjeći:)
Apsolutno si u pravu! Za obadva znaka.. Znam i ja iz prve ruke...:rofl:
Ali ja osobno te ribetine nikad neću shvatiti....:ne zna:
zlatna_libica
13.04.2012., 15:12
Ma razumijem ja vas na neki čudan način...možda je za to odgovoran mjesec u blizancima...i još ih negdje imam...u natalnoj. Ovaj moj blizanac je u meni budio čudne osjećaje...i bijes i potrebu da ga zaštitim i pomognem jer se vidjelo da je pogubljen... čudno...meni osobno misterij :ne zna:
Al vidiš, to ti blizancima smeta, kad ih netko želi štititi, odmah nam se stvara neka ludi osjećaj da nas žele kontrolirati i oduzeti slobodu pa pružamo otpor.. Možda djelujemo pogubljeno, ne znamo točno di smo i kaj radimo jer radimo sto stvari odjednom, ali uživamo u tome..ne mora uvijek sve biti po pravilu i onako kako to rade svi ostali.. samo ležerno..:D
Sandy Cheeks
13.04.2012., 16:02
Al vidiš, to ti blizancima smeta, kad ih netko želi štititi, odmah nam se stvara neka ludi osjećaj da nas žele kontrolirati i oduzeti slobodu pa pružamo otpor.. Možda djelujemo pogubljeno, ne znamo točno di smo i kaj radimo jer radimo sto stvari odjednom, ali uživamo u tome..ne mora uvijek sve biti po pravilu i onako kako to rade svi ostali.. samo ležerno..:D
ovo je tako istinito :s
ali mene su rakovi istraumatizirali.... jedino sam za njima cvilila mjesecima... možda zbog moje venere u raku?:ne zna:
zlatna_libica
13.04.2012., 17:42
ovo je tako istinito :s
ali mene su rakovi istraumatizirali.... jedino sam za njima cvilila mjesecima... možda zbog moje venere u raku?:ne zna:
Hahaha :D
a ja imam traume od tih riba..ajme..uvijek na njih naletim,a s njima apsolutno nikak na zelenu granu.. fascinantno.. :503:
a nisam cvilila za nikim,uvijek ja ispadnem bitch.al kad me netko zdrma mislim da se neću oporavit ko zna koliko..
Trance Girl87
27.04.2012., 15:12
Šta mislite o ljubavnoj vezi između blizanca (muško) i jarca (žensko) ? Da li netko ima kakvih iskustava ??
ja mislim da ovo nikako ne ide :503: prevelike razlike za vezu. :504:
nisam bila u vezi s njim, ali jedan muški blizanac mi se debelo zgadio.
inače,slažem se sa tim "zračnim znakovima" - jedna od best frendica je blizanac, sestrična mi je vodenjak, znam 3 super dečka koja su isto vodenjak, frendica s kojom sam dobra već cca 10 godina je vaga i sl. :))))
valjda zato jer sam u podznaku vodenjak pa ih "njušim" :)
grejp_sok
07.05.2012., 10:51
Pozdrav !
Mene zanima evo kako se postaviti prema brojnim promjenama raspolozenja kod blizanaca?
da li ste skloni tome da kada nije po vasem da se odmaknete od osobe pa vratite?
Kako desifrirati da je jednom blizancu stalo do nekog?
Primjer - inace se ne voli cuti preko poruka sa nekim ali samnom to radi ali ponekad komentar tipa dal se ja ne znam prva javiti, kada smo na kavi ako dode poruka na mob odmah interes tko je to, da nije mozda moguci drugi udvarac.
Ljubomora jel to vas nacin pokazivanja nekog interesa?
Ima jedan u mom zivotu, voli me ljutit i ispitivam moje granice, ali kad ja kazem dosta onda se nafunji i okrene na bezobraznog blizanca
Ne znam na cemu sam naravno. Jednom me naslovljavlja sa najdraza osoba a jednom sam mu frendica...
Pozdrav !
Mene zanima evo kako se postaviti prema brojnim promjenama raspolozenja kod blizanaca?
da li ste skloni tome da kada nije po vasem da se odmaknete od osobe pa vratite?
Primjer - inace se ne voli cuti preko poruka sa nekim ali samnom to radi ali ponekad komentar tipa dal se ja ne znam prva javiti, kada smo na kavi ako dode poruka na mob odmah interes tko je to, da nije mozda moguci drugi udvarac.
Ima jedan u mom zivotu, voli me ljutit i ispitivam moje granice, ali kad ja kazem dosta onda se nafunji i okrene na bezobraznog blizanca
Ne znam na cemu sam naravno. Jednom me naslovljavlja sa najdraza osoba a jednom sam mu frendica...
Joj heheh :D...tipični blizanac. Imala sam posla s jednim takvim. Nikad nisam znala na čemu sam, jednom sam mu cijeli svijet, drugi dan me ne zna...i ovaj moj je ispitivao moje granice, ali kad bi ja rekla dosta onda je bio kao jadno povrijeđeno dijete, nježan i drag...kako bi ja što brže oprostila jel... veliko dijete koje se uvijek nekako uvuče pod kožu...pa i kad ti poruši cijeli svijet...:ne zna:
grejp_sok
07.05.2012., 17:18
Ajme Nanaa vidla sam tvoj post na drugom topicu, imamo isti problem :D
Ali tocno to si napisala cim ga se stera u kut se kao povrijedeno dijete ponasa ali to traje kratko i brzo se vrati na svoje.
Voli da je po njegovom i tjera na svoj mlin dok to ne dobije, sav otpor je na kraju uzaludan
Ponekad mi ide na zivce ali uvijek se brzo odljutim jer napravi nes i zaboravim isti tren.
Cesto se buni kada se hocu odmaknut, naljuti se i bezobrazan je a onda ja moram na svoj ribica nacin smirit i opet okrene plocu kao da nis nije bilo cim se smirim i cim se opet moze igrat smanom
Svaki put kazem necu vise blizanca ali ne mogu odolit :D
Ajme Nanaa vidla sam tvoj post na drugom topicu, imamo isti problem :D
Ali tocno to si napisala cim ga se stera u kut se kao povrijedeno dijete ponasa ali to traje kratko i brzo se vrati na svoje.
Voli da je po njegovom i tjera na svoj mlin dok to ne dobije, sav otpor je na kraju uzaludan
Ponekad mi ide na zivce ali uvijek se brzo odljutim jer napravi nes i zaboravim isti tren.
Cesto se buni kada se hocu odmaknut, naljuti se i bezobrazan je a onda ja moram na svoj ribica nacin smirit i opet okrene plocu kao da nis nije bilo cim se smirim i cim se opet moze igrat smanom
Svaki put kazem necu vise blizanca ali ne mogu odolit :D
Znam, mogla bi knjigu o muškim blizancima napisat :rolleyes:. Jako su teški...i drugima i sebi, ne znaju ni sami šta bi. Najgore od svega je što kad ti kažu da si im važna, stvarno to misle. Problem je što za pola dana promjene mišljenje...jednostavno su takvi. Ne pokušavaj ih promjenit jer nećeš moć. Mislim ja sam PAR godina mislila da će sve sjest na svoje mjesto...ali nije. Ili ih prihvati takve kakvi jesu sa svom njihovom neizvjesnošću ili bježi...
Primjećujem da se danas srećemo na mnogim topicima i pitamo isto...još smo obje ribe...hahahahah :cerek:
grejp_sok
07.05.2012., 22:33
Da ribica i blizanac haha ne ide bas lako :D
Ne bi ja njega mjenjala, ne vjerujem u mjenjanje muskaraca, kakvi dodu takve prihvatim :)
Ali izluduje, ocito nije dovoljno zainteresiran inace mislim da mu ne bi bila ovak li la kako kada. Vjerujem da sam mu draga samo je pitanje, koliko ili ne dovoljno... samo onda zasto se stalno zeli vracat ako nesto ne pase skroz :ne zna:
Da ribica i blizanac haha ne ide bas lako :D
Ne bi ja njega mjenjala, ne vjerujem u mjenjanje muskaraca, kakvi dodu takve prihvatim :)
Ali izluduje, ocito nije dovoljno zainteresiran inace mislim da mu ne bi bila ovak li la kako kada. Vjerujem da sam mu draga samo je pitanje, koliko ili ne dovoljno... samo onda zasto se stalno zeli vracat ako nesto ne pase skroz :ne zna:
Ma ne znači ti to da mu nije dovoljno stalo. Blizanci mogu čak doć do toga da osobu do koje im je stalo odbace, a budu na kraju s nekim do koga im nije stalo, samo zato jer ne slušaju svoje emocije, mogu ih ignorirat a i plaše ih se... lakše će oni bit u vezi u kojoj im nije naročito stalo jer ta veza od njih neće zahtjevat preveliki emotivni angažman...ako me razumiješ. Vjeruj mi, da ne želi ne bi se on vraćao...jer kako lako ode bez riječi,tako se i vrati, vjerojatno jer mu nešto odgovara... :)
grejp_sok
07.05.2012., 22:45
Ma ne znači ti to da mu nije dovoljno stalo. Blizanci mogu čak doć do toga da osobu do koje im je stalo odbace, a budu na kraju s nekim do koga im nije stalo, samo zato jer ne slušaju svoje emocije, mogu ih ignorirat a i plaše ih se... lakše će oni bit u vezi u kojoj im nije naročito stalo jer ta veza od njih neće zahtjevat preveliki emotivni angažman...ako me razumiješ. Vjeruj mi, da ne želi ne bi se on vraćao...jer kako lako ode bez riječi,tako se i vrati, vjerojatno jer mu nešto odgovara... :)
ah da, mozda bolje da si utuvim u glavu da mu nije stalo pa se lakse maknem :mig:
ponekad me previse izmrcvari. Volim ja te nase igrice, loptamo se i navlacimo. Cim mu je dobro pobjegne ili pocne bit bezorbazan bez razloga tek tolko da vidi kolko i da li me briga. Cim ne reagiram kako zeli krene igra milog djeteta :D
ali keeemija, majko mila, sa nikim nisam imala takvu, moze nestat godinama i dalje je kemija tu :D
bliznacima treba cvrsta ruka samo ribice bas to i nisu, barem gledam po sebi, sklona podilazenju.
mozda je u tome kvaka
smjesan je kad ne dobije sta hoce, ja sam vec navikla na ove igre pa svako malo promjenim pristup i svaki put sam sve cvrsca pa se iznenadi :D
ah da, mozda bolje da si utuvim u glavu da mu nije stalo pa se lakse maknem :mig:
ponekad me previse izmrcvari. Volim ja te nase igrice, loptamo se i navlacimo. Cim mu je dobro pobjegne ili pocne bit bezorbazan bez razloga tek tolko da vidi kolko i da li me briga. Cim ne reagiram kako zeli krene igra milog djeteta :D
ali keeemija, majko mila, sa nikim nisam imala takvu, moze nestat godinama i dalje je kemija tu :D
bliznacima treba cvrsta ruka samo ribice bas to i nisu, barem gledam po sebi, sklona podilazenju.
mozda je u tome kvaka
smjesan je kad ne dobije sta hoce, ja sam vec navikla na ove igre pa svako malo promjenim pristup i svaki put sam sve cvrsca pa se iznenadi :D
E da, kad je dobro onda baš pobjegne da vidi reakciju, a kad se mi naljutimo onda je sav drag i dobar. Hm, ja sam se sve manje i manje ljutila jer mi se uvukao pod kožu, valjda je zato pobjegao...ali ta strast...nikad tako nešto nisam osjetila, Sva sam se stresla kad bi ga vidjela izdaleka...a kamoli kad bi bio kraj mene...da mi je ponovno osjetiti tako nešto...
grejp_sok
07.05.2012., 23:14
E da, kad je dobro onda baš pobjegne da vidi reakciju, a kad se mi naljutimo onda je sav drag i dobar. Hm, ja sam se sve manje i manje ljutila jer mi se uvukao pod kožu, valjda je zato pobjegao...ali ta strast...nikad tako nešto nisam osjetila, Sva sam se stresla kad bi ga vidjela izdaleka...a kamoli kad bi bio kraj mene...da mi je ponovno osjetiti tako nešto...
ja vise ne reagiram kad pobjegne, nek bjezi ako se ne vrati OK ako se vrati super, ne mislim si cijeli zivot razbijat glavu zasto, proci ce i taj osjecaj i prode i cim se smirim eto njega :rofl:
ali pitanje je do kada? kako na zelenu granu i opet se vratim na ono nije mu stalo dovoljno, sve nekak mislim da mu je stalo, da je to to da bi on sam odlucio na zelenu granu. da se zaljubi
ja mislim da blizanci imaju osjecaj da treba sa svima dijelit to kakvi su i da zato leprsaju okolo. definitivno sam primjetila da nisu bas skloni monogamiji, ne generaliziram ali eto primjetila sam.
da kemija kao droga moras ici po jos :D
ne znam da li ikad odrastu, samo su ozbiljni kada treba i kasnije opet klauniraju
Najgore od svega je što kad ti kažu da si im važna, stvarno to misle. Problem je što za pola dana promjene mišljenje...jednostavno su takvi. Ne pokušavaj ih promjenit jer nećeš moć.
Ne promijene mišljenje, važna si ti njemu i dalje i kad nije uz tebe, samo što odlepršaju negdje. Nisu tipovi koji će sjediti 24 h uz tebe koliko god im bilo stalo. Ako možeš izdržati da imate jedan tako slobodniji, otvoreniji odnos i, kao što kažeš, ne pokušavati ga promijeniti, možete uspjeti.
ja vise ne reagiram kad pobjegne, nek bjezi ako se ne vrati OK ako se vrati super, ne mislim si cijeli zivot razbijat glavu zasto, proci ce i taj osjecaj i prode i cim se smirim eto njega :rofl:
ali pitanje je do kada? kako na zelenu granu i opet se vratim na ono nije mu stalo dovoljno, sve nekak mislim da mu je stalo, da je to to da bi on sam odlucio na zelenu granu. da se zaljubi
ja mislim da blizanci imaju osjecaj da treba sa svima dijelit to kakvi su i da zato leprsaju okolo. definitivno sam primjetila da nisu bas skloni monogamiji, ne generaliziram ali eto primjetila sam.
da kemija kao droga moras ici po jos :D
ne znam da li ikad odrastu, samo su ozbiljni kada treba i kasnije opet klauniraju
Da da, taman kad olhadiš eto njega nazad... :rofl:. Znam...
O monogamiji bolje neću :D...nisu oni za to baš previše...
grejp_sok
08.05.2012., 10:40
ja bi jos samo volila da mi se kaze kako sa blizancem kada krene sa bahatoscu i bezobrazlukom? Kako izgurat svoje?
gurat tko je bezobraznij, biti hladan ili nesto trece?
ja bi jos samo volila da mi se kaze kako sa blizancem kada krene sa bahatoscu i bezobrazlukom? Kako izgurat svoje?
Ma možeš i ti gurat bezobrazluk ali nema ti tu kruha, pogotovo ljudi koji inače ne vole igrice i nadj...avanja, njima se to vrlo brzo zgadi i okrenu se i odu. Mogu blizančeki sami sebi tepati kako su oni nestalni kao ovo ili ono ili ostali pokušavati da im se prilagode ali catch je da od tog sveg na kraju neće biti probitka nijednomu.
I zato oni vrlo često i završe u vezama i mlakim brakovima bez ljubavi. One koji su ih voljeli otjeraju bezobrazlukom i onda se u finalu vežu za nekoga tko ih fascinira hladnoćom ili je veći maher od njih. :rofl:
grejp_sok
08.05.2012., 10:56
Ovaj je rekao da voli natezanje. Kada sam ja hladna i kad pokazujem da mi se ne da bas onda pizdi da ok da ne moram vise nis. Pa onda se javi da nek mu se javim kad mi pase :rofl:
:ne zna:
alii onda opet pizdi da se on meni mora javljat prvi uvijek jer je valjda ocekivao da se javim odmah :D
Ovaj je rekao da voli natezanje. Kada sam ja hladna i kad pokazujem da mi se ne da bas onda pizdi da ok da ne moram vise nis. Pa onda se javi da nek mu se javim kad mi pase :rofl:
:ne zna:
alii onda opet pizdi da se on meni mora javljat prvi uvijek jer je valjda ocekivao da se javim odmah :D
Eto još je i javno priznao. Pa nateži se ako te to raduje. :rolleyes:
zlatna_libica
08.05.2012., 14:23
Pozdrav !
Joj oprosti ali moram se ovome nasmijati...:rofl::rofl: opisuješ nas ko neki psihijatrijski slučaj.. :rofl: hahahaha
grejp_sok
08.05.2012., 16:34
Joj oprosti ali moram se ovome nasmijati...:rofl::rofl: opisuješ nas ko neki psihijatrijski slučaj.. :rofl: hahahaha
zar niste? :zubo: :rofl::rofl:
a moj grejpu, ko da si opisala nekakvog škorpiju, ali samo s primjesama blizanca :rofl:
Komar22
08.05.2012., 20:51
heh, trebal bi ovdje češće pisati:D:zubo:
Još najbolje da je norlmalan. Vi koji niste blizanci i mislite da niste psihijatriski slučaj, vi zapravo jeste .. :)
Lik je kralj, pravi kraljevski blizanac, malo se zaje.... , pa šta , ako si tolko ufuran u uzbilju života i riječi i njihovog značenja, onda nikad nečeš bit dovoljan za kraljavskog blizanca !!!
pardon, krivi kvot, pravi blizanci će znat na šta se pozivam.
sto_sad
09.05.2012., 15:02
Još najbolje da je norlmalan. Vi koji niste blizanci i mislite da niste psihijatriski slučaj, vi zapravo jeste .. :)
Lik je kralj, pravi kraljevski blizanac, malo se zaje.... , pa šta , ako si tolko ufuran u uzbilju života i riječi i njihovog značenja, onda nikad nečeš bit dovoljan za kraljavskog blizanca !!!
Ja bih to prije nazvala frigidnošću, što ne možete osjetiti život u svom njegovom intezitetu. :p
the-akila
10.05.2012., 11:22
Mi bahati??? šališ se :D
Kako ćeš izgurati svoje? sumnjam da hoćeš :D
Ja bih to prije nazvala frigidnošću, što ne možete osjetiti život u svom njegovom intezitetu. :p
Reci šta očeš, ja sam blizanac po suncu i mogu živit i bez žene, imam toliko interesa i zadovljostva. Žene smatram kao zabavu koja će mi pružit isto kao i igrica ili dobra vožnja, ili zabava s prijateljima ili slično. Naravno dobro će mi doći i sve ostali njeni atributi, ali za sretan život mi sigurno ne treba žena ! Mislim da su dosta blizanaca takvi. :eek:
sto_sad
10.05.2012., 18:23
Reci šta očeš, ja sam blizanac po suncu i mogu živit i bez žene, imam toliko interesa i zadovljostva. Žene smatram kao zabavu koja će mi pružit isto kao i igrica ili dobra vožnja, ili zabava s prijateljima ili slično. Naravno dobro će mi doći i sve ostali njeni atributi, ali za sretan život mi sigurno ne treba žena ! Mislim da su dosta blizanaca takvi. :eek:
Jednom ćeš se morat skrasit, da ne budeš sam kad ti se prijatelji požene i da ti ima tko skuhat jelo.
Ti mora da si neki mlad dečko.
grejp_sok
10.05.2012., 18:33
mislim da mnogo blizanaca tesko moze biti monogaman ali sada da im ne treba zena uopce u zivotu osim za zabavu. to nisam bas primjetila, bliznaci se i zaljube i zavole.
E sada, makar zavole ne garantira odanost :ne zna: ali to nije samo kod blizanaca
Jednom ćeš se morat skrasit, da ne budeš sam kad ti se prijatelji požene i da ti ima tko skuhat jelo.
Ti mora da si neki mlad dečko.
Haha, to da mi ima tko skuhat jelo zbog toga se sigurno neću ženit .. Sam znam kuhati i brinuti se za sebe. Ali da bi volio jednog dana imati neku žensku koja je dobra i pametna i koja kuži neke osnovne stvari sigurno bi. Ali nije mi to uvjet sreći.
mislim da mnogo blizanaca tesko moze biti monogaman ali sada da im ne treba zena uopce u zivotu osim za zabavu. to nisam bas primjetila, bliznaci se i zaljube i zavole.
E sada, makar zavole ne garantira odanost :ne zna: ali to nije samo kod blizanaca
Ja kao Blizanac se mogu zaljubit često i zavolit svakakve stvari kod ženske, samo pitanje koliko će ženska biti izazovna. Ako će bit neka obična domačica ili nešto prosječno, onda nema smisla.
sto_sad
10.05.2012., 19:48
Najbolje da nam se javi neki vjerni muškarac blizanac u braku, makar jedan. :rofl:
grejp_sok
10.05.2012., 19:55
Ja kao Blizanac se mogu zaljubit često i zavolit svakakve stvari kod ženske, samo pitanje koliko će ženska biti izazovna. Ako će bit neka obična domačica ili nešto prosječno, onda nema smisla.
e sad, zavolit svakakve stvari i zavolit nekog kao osobu nije isto.
a to da bliznaci vole atraktivne zene to je istina. Isto kako blizanci sami po sebi su vrlo cesto atraktivni ako ne izgledom onda znaju sarmirat bez problema, tu valjda dode njihova "moc" sa rijecima.
ali da se tesko zadrze na jednoj osobi to da, definitivno.
Vidla sam par primjera da je blizanac jako odan ali to su uvijek bili neki muski koji nemaju previse ocekivanja pa im je i malo bilo super
zabica-
11.05.2012., 12:39
Uhhhh muski Blizanci su ljubomorni, na sta sam se iznenadila. Uvek su mi delovali opusteno, rastereceno tih gluposti. E onda sam pitala par drugarica za iskustva, jer sam od sirotih Blizanaca bezala ceo zivot (predrasude priznajem :D) i potvrdile su mi teoriju.
To je tako ljubomoran znak da ja nemam reci :D
Super su za druzenje ali nisu mi za vezu :D
Meni je sedma kuca u Blizancima kuku meni :)
Iz mog iskustva, sam znak Blizanci nije tako strasan ... presudan je podznak. Ako je i tu nesto promenljivo, duplo i sl., mislim da ce onda osoba zaista biti "promenljiva i dvolicna" .. naravno, cast izuzecima.
Kad su Blizanci u podznaku, mislim da je osoba lazljivija, nepouzdanija i sl., tj. sve ono sto se zapravo pripisuje znaku .. sam znak moze biti super ako podznak tu "ucvrsti" situaciju. Moj brat je Blizanci-Rak i niti vara, niti laze, savrsen je muz, cisti, kuva, sprema, brani zenu od celog sveta, pa i od nas, njegove porodice :D
A znam jednu zensku osobu Blizanci-Vodolija, katastrofa. Ali katastrofa .. kod nje niti se zna red, niti njena rec vredi nesto. Dogovorimo se sa njom za kafu, pijemo kafu i usred te iste kafe ona samo ustane i ode - dobila je zanimljviji poziv. Naravno da je svi izbegavaju.. a muskarci je gaze i vredjaju da je to neverovatno. Ona trpi jer dobija parfeme..
Znam musku osobu Skorpija - Blizanci .. KATASTROFA.
Tako da, Blizanci uopste ne moraju biti takvi kakvim ih se opisuje,.. npr. Blizanci-Lav, Blizanci-Jarac ili Blizanci-Ovan moze biti super kombinacija za osobu.
elena00
12.05.2012., 18:29
Uhhhh muski Blizanci su ljubomorni, na sta sam se iznenadila. Uvek su mi delovali opusteno, rastereceno tih gluposti. E onda sam pitala par drugarica za iskustva, jer sam od sirotih Blizanaca bezala ceo zivot (predrasude priznajem :D) i potvrdile su mi teoriju.
.
što se tiče ljubomore,nekad jesmo ljubomorni ako nam se netko sviđa a taj nam ne poklanja pažnju. volimo biti u centru pažnje,jako :D
ali želim upozoriti na važnu stvar. jao si ga onom tko nas učini ljubomornim :D...bolje nemojte ići na tu kartu ako želite osvojit blizanca.
jer tu smo jako osjetljivi i može doći čak do toga da ako blizanca napraviti ljubomornim da ode od vas.
jer to nam govori da niste dovoljno inteligentni/zanimljivi da nam privučete pažnju na neki drugi način osim ovog prozirnog. ljubomornom možete kod nas postići rezultate na prvu,da ćemo burno reagirati ili praviti se da nam nije stalo..ali na duže staze,bojim se da ćemo vas prekrižiti da ćete se morat ponovo dokazivati da ste vrijedni našeg zanimanja.
tako da oprezno sa ljubomorom :)
elena00
12.05.2012., 18:31
.
što se tiče ljubomore,jesmo ljubomorni ako nam se netko sviđa a taj nam ne poklanja pažnju. volimo biti u centru pažnje,jako :D
ali želim upozoriti na važnu stvar. ..jao si ga onom tko nas učini ljubomornim :D...bolje nemojte ići na tu kartu ako želite osvojit blizanca.
jer tu smo jako osjetljivi i može doći čak do toga da ako blizanca napraviti ljubomornim da ode od vas.
jer to nam govori da niste dovoljno inteligentni/zanimljivi da nam privučete pažnju na neki drugi način osim ovog prozirnog. ljubomornom možete kod nas postići rezultate na prvu,da ćemo burno reagirati ili praviti se da nam nije stalo..ali na duže staze,bojim se da ćemo vas prekrižiti da ćete se morat ponovo dokazivati da ste vrijedni našeg zanimanja.
zabica-
12.05.2012., 20:49
Ma Elena ovaj bio ljubomoran na moje drugarice i sto stojim na prozoru (videce me neko) :D
što se tiče ljubomore,jesmo ljubomorni ako nam se netko sviđa a taj nam ne poklanja pažnju. volimo biti u centru pažnje,jako :D
ali želim upozoriti na važnu stvar. ..jao si ga onom tko nas učini ljubomornim :D...bolje nemojte ići na tu kartu ako želite osvojit blizanca.
A šta se tiće ljubomore. Ja nisam ljubomoran na osobu. Ljuboroan sam na događanje ako mene nema da propuštam nešto dobro i zanimljivo. Možda se to malo transcendira na osobu. Iako često kad vidim da ionako bez mene ne mogu napravit pravi tulum ili se zabaviti ili da uopće ne želim sudjelovati tu jer su dosadni i počmu pričati neke ozbiljne stvari koje nemaju smisla onda i nestane ljubomore ..
Free like a wind
13.05.2012., 10:54
Kazu da su Blizanci Vaga dobra kombinacija, ali nikad se nisam druzila s njima, cinilo mi se da im nekako idem na zivce. :ne zna:
elena00
13.05.2012., 11:58
Kazu da su Blizanci Vaga dobra kombinacija, ali nikad se nisam druzila s njima, cinilo mi se da im nekako idem na zivce. :ne zna:
meni vage nikako ne sjedaju :ne zna:
uvijek tjeraju neku svoju pravdu a u biti su užasno neodlučne i nesigurne. također i povodljive. bar je tako iz mog iskustva..
Free like a wind
13.05.2012., 14:20
uvijek tjeraju neku svoju pravdu a u biti su užasno neodlučne i nesigurne. također i povodljive. bar je tako iz mog iskustva..
Ocito je prilicno pogresno da se cak najbolje slazu. Premda stvarno ne znam zasto neka osoba ne bi istovremeno bila i pravicna i neodlucna. Cak mi je to prilicno logicno.
Vodenjaci i Vage su bolja kombinacija.
grejp_sok
13.05.2012., 14:43
A sta kada se blizancu ide rec da se malo oces povuc od njega? Da treba distanca?
(nije veza) valjda nes kao da im se oduzima igracka?
Kako tada reagiraju?
Hocu reci jednom blizancu da bi se htjela malo maknut od njega, ubiti sam ja ovaj put ta da ne znam sta hocu.
Nekako mislim da bi tad izbila reakcija tipa odi i ne javljaj se vise ili sam u krivu ?
Nemoj mu reć da češ se maknit od njega, nego se malo igraj, blizanac ti voli kad si zagonetna. Drži ga na distanci, nemoj se micat od njega. Ali bit ti je da on skuži da ti ne patiš za njim .. On ti je kao djete, ako znaš s djecom onda znaš s blizancima, oni bi tili šta ne mogu dobit, šta im je izazovno, zabranjeno itd ..
grejp_sok
13.05.2012., 16:41
Da ima smisla..
ako djetetu oduzmes igracku se naljuti i pocne drencat a ako ju sakrijes npr onda ce imat zelju ju trazit.
Koje usporedbe :D
smislit cu nes vec.. :mig:
grejp_sok
13.05.2012., 17:10
smjesno mi je kako stalno komentira da dal se ne znam prva javit kao da se boji da se necu vise javiti
a prema meni kad se vidimo se vecinom ponasa kao neka bolja poznanica...
malo mi je to zabavno malo me iritira...
Briga te, nemoj mu davat previše pažnje. Ako te ni onda ne obada, onda vjerovatno nisi njegov ultra tip. Blizanci vole žene koje su seksi, izazovne, nepredvidive, spontane, razigrane, vesele, imaju smisla za humor, imaju svoj život.
Ako je ljubomoran i ne može se nositi s ljubomorom onda je luzer. Nemoš zadržat nekoga tako da pokušavaš biti ono šta nisi. Ako baš želiš ga zadržat upiši u net how to be indiffrent i to probaj. Ovisi i šta je u podznaku. Ja sam često znao ženske samo zezat dok ne zagrizu pa onda odfurat jer se prejednostavno dala i bilo mi je dosadno.
Blizanci su dosta inteligentni vjerujem i stalno traže neki novi izazov. I ovisi na kojem je stupnju, jel se smirio ili ne, šta hoće od života. Ako mu je život zajebancija, onda si i ti uključena u to. Probaj smislit neki skroz drukčiji odgovor, uvijek govori suprotno šta te pita i kaže. Ako se počmeš brzo ljutit onda je to meni smješno kao blizancu npr. Ovisi i na kojem je stupnju razvojnom itd .. Blizanci mogu imati neke karekteristike znaka, ali ovisi kad će ih poćeti koristiti i hoće li bit negativne ili pozitivne ..
grejp_sok
13.05.2012., 17:38
Tnx Yeeeah, ma ja i ovaj se ganjamo napola vec godinama. Uvijek sam ono sta jesam oko svih tako i oko njega.
Ne znam sta je u podznaku. Je vrlo je inteligentan ali ne iskoristava to, samo pokazuje kroz smisljanje gluposti i ideje...
covjek ima 27 godina, treba se smirit, kao da zeli ali i ne zeli.
I cesto zna biti zivcan, ne na mene ali onak opcenito pa onda nema volje za nis ali nije prema meni tada zivcan, dapace potrudi se da me nasmije i sl.
Ja sam ta koja se pogubim u njegovom svijetu, kao da zaboravim da trebam na kapaljku sa njim i zaboravim ne se davat previše. Makar povremeno i jesam takva, kazem da sam zauzeta ili nesto kada bi se htio vidjet makar mogu i hocu
Blizanac je dosta uman znak, tj. puno koristi um. On kroz nauku uči kako kontrolirati sebe i sve oko sebe. On traži nekoga ko je emocijonalno jak. On je u biti djete, koje treba priznanje ostalih za svoje gluposti, ideje itd.. Jer bez toga one nemaju smisla, jer ih se gleda kao čudne i nevaljale.
Znači njemu nije potrebno još jedno dijete, njemu je potrebno netko tko ga razumije i tko ga ne želi promjeniti, jer se on ne može promjeniti. On može staviti masku, ali u biti će uvijek bit isti. On će se s tim maskama rugati okolo, shvatit će da su samo maske te će vidjeti da tako lako može manipulirati drugim ljudima ako želi. Ali u biti on to ne želi, to mu je glupo, jer on nije takav.
On funkcijonira tako ako si ti djete i stalno se svađaš s njim, onda nisi dobra, onda si mu konkurencija. Ako si djete i slažeš se snjim onda si dobra. Ali tu se javlja faktor odraslosti. On je inteligentan i kuži da ne može proći s time da ostene djete u životu i da ima curu takvu, jer zna da kad tad mora odrast te pada u depresiju ako ne vidi kreativnog izlaza na više strana. Stalno se gubi u mislima da mora biti neki drugi smisao života osim običnog rada i običnog života.. Njegov problem je šta teško ulazi u dubinu stvari. Moraš mu dati slobodu iako to znači da će se pojaviti strah od gubitka, učinit ćeš mu dobra, u suprotnome si sebična. Sloboda ti je njemu pod broj 1. onda ide sve ostalo, ako nema toga, onda je sve preko k....
Da ne govorim o tome ako ga ideš popravljati ili igrati ulogu pametnijega, ulogu roditelja, uloga učitelja već može, samo trebaš znat mjeru i ne pravit se važna.
Idealno za blizanca bi bilo da ništa ne radi za nikoga nego da samo švrlja okolo i da radi šta mu padne napamet, tj da istražuje. Ili ovisi o podznaku i koje su mu mogućnosti da radi na sebi. Rekla si da ima 27. godina, to je još mlado i malo za blizanca. On je tek poćeo rast .. Oni sazriju tamo oko 35 - 40, ako rade na sebi, šta mislim da nema drugoga, onda izrastu u jake ličnosti. Ja ću 31 sad, i prelom mi je bio tamo sa 26-27 tad sam poćeo kužit neke stvari. Bit ti je kod blizanca, da to ide jako brzo. On kao da kasni sa razvojem, ali pošto je inteligentan može to brzo nadoknaditi. Teško da će raditi u životu nešto šta mu nepaše, ili biti s nekim tko mu nije njegov tip. Toliko će znati i imati iskustva da će točno znat šta napraviti da ostvari svoj cilj.
Ovo pišem iz svog iskustva, promatranja sebe i ljudi oko sebe. Znanje je ograničeno, nisam sad upoznao sve blizance itd .. Mislim da kužiš ..
grejp_sok
13.05.2012., 19:03
Super si ovo napisao. I vidim dosta njega u tome, pogotovo o "jer zna da kad tad mora odrast te pada u depresiju ako ne vidi kreativnog izlaza na više strana." Sam mi to zna rec, kako mu postane dosadno u zivotu i da onda ide radit sranja i to svjesno, zna da nije ok i da mozda povrijedi osobe oko sebe u procesu ali da si ne moze pomoc.
Ne bi ga nikad isla popravljat, to kakav je na to sam pala davno i to me i dalje privlaci u njemu, cudno ali i ono lose mi je nekako zanimljivo.
Definitivno se slazem sa time da voli svrljat okolo i isprobavat i istrazivat.
Primjetila sam da se ipak malo promjenio, mrvicu je sazrio nego recimo prije koje godine, drugacije se odnosi prema meni, poslu i sl.
on i sam kaze da ce biti ozbiljan samo kada mora a ako ne da ce bit zaigran, sto je opet kod mene nekako privlacno
"posvadam" se sa njim ali to je onda kad zbilja prede sve moguce granice a i ja imam svoje i onda mi je dosta ali kaze on da voli gurat granice i voli vidjet reakcije ali da bi se stalno svadala ne, imam svoje misljenje i stavove i ja isto volim ponekad izgurt svoje.
Nesto sta sam primjetila kod jos par blizanaca je sklonost prema alkoholu i drogi. Cisto kao jos jedan nacin istrazivanja. Ali isto tako i sa sexom, neki su tu pisali da su mlaki ljubavnici ali sam ja bas primjetila da su skroz sexualni znak i da vole opet kao i oko svega sve nesto drugacije i novo.
na kraju dana, covjek mi se svida i tesko je ne pokazivat to tj biti vise indeferentan u pojedin situacijama, makar znam da to pali jer upali svaki put...
EEE daa, kakvi ste kada prolazite kroz prekid? ili kada je lose u vezi ?
jeli vam to pada tesko ili brzo predete preko svega ?
elena00
13.05.2012., 20:38
@grejp_sok
ono što sam sigurna jer to i mene (kao blizanku) jako privlači je netko stabilan. to znači netko tko će biti dovoljno cool ili čvrst da se nosi sa našim promjenjivim karaterom.
mi znamo često iskušavat nekoga,namjerno promjenimo raspoloženje ili napravimo nemir da vidimo kako će druga strana reagirati. da li će i dalje biti tu. ako je tu i to ju ne pokoleba..onda već počinjemo primjećivati tu osobu i postaje nam zanimljiva.znači nije kao drugi,ima ono što nama fali. ovo govorim ako hoćeš blizanca za nešto više.
ja ne bi bila tako kategorična i govorila da blizanci odrastu preko 35 i sl. već bi rekla da se smire kad nađu onog ko im odgovara. ko će ih zaintrigirat.:mig:
kako podnosimo prekid?
kako tko.
mi smo skloni emocije staviti u drugi plan, pa se to čini kao da nam nije stalo i da brzo preboljevamo.
kada sam ja prekinula davno vezu,svi su me žalili a ja sam se smijala,izlazila van,putovala,upoznala puno ljudi u kratko vrijeme...ispunila sam si dane. i na van je izgledalo da sam brzo prebolila,ali eto kada sam ostala sama sa sobom,jao..sve me bolilo. i teško sam to podnosila. zato mi trebamo puno društva,akcije...ovisi o tome koliko nam je bilo stalo.
Ja san blizanac/strijelac. Mrzin kad kažu da smo površni. Mi nismo površni, samo imamo dva lica (ipak smo blizanci). Nekada se pojavljuje jedno lice, a nekada drugo. Jako smo pričljivi, i ne čuvamo baš jako tajne. Zato smo "površni". Često se u horoskopima navodi da imamo dobre odnose s lavom i vagom, ali kod mene nije tako. Lavovi su pre ponosni, često užasno umišljeni-božesačuvaj da im nešto prigovoriš.
Vage su uvik ulickane, mile i nekako nisu avanturstički raspoložene ka ja(ipak mi je podznak strijelac). Ove koje san ja upozna se više ponašaju kao karakteristične ribe. Strahovito su dosadne i slickane.
Dobar odnos: ribe (začudo), strijelac, škorpija (ali ne sve škorpije)
LOš/očajan odnos: lav, vaga, bik i jarac (uf, mrzin jarčeve, vrag ih odnia):nono:
Ja sam podznak rak a mjesec strijelac, ja sam upozna par vodenjakinja i instant connection sa njima imam. Isto tako s vodenjacima odma se možemo naći. Ribe sam mislio da su dosadne, a znaju bit zanimljive. Da, lav zna bit umišljen, pošto sam i ja, onda to lavu ne paše da ima konkurenciju :)
Strijelac mi je zanimljiv, bik mi je dosadan, rak isto, vaga onako možda da upoznam pravu razvijenu vagu .. djevica mi je simpatičan znak ima dobar smisao za humor, ovan mi je zanimljiv, blizanci su mi smješni ..
Inače moja draga je blizanac, možda zato imamo puno djece.
Jarčevi su očajni-iskompleksirani,samo bi zapovjedali i strahovito su uštogljeni. Na prvi pogled bi reka da imaju dobar humor, ali tek posli shvatiš da se uvik drugima RUGAJU,a zajebanciju na svoj račun ne podnose.I uvik im je nešto. A iskorištavanje i dvoličnost su im svakodnevna zabava. A kako cjepidlačeeee:eek:
Da, blizanci znaju jako često bit ljubomorni, pogotovo kad se ne prepoznaju njihove kvalitete na adekvatan način. Također JA mrzin kad mi neko cijelo vrijeme nešto nabraja, zabranjuje, upozorava me. Ja jednostavno mislim dogodilo-nema veze, sutra je novi dan. Neću, za razliku od jarčeva ili napornih djevica cijelo vriijeme očajavat.
P.S. Savjet onima koji imaju kontakte s jarčevima: nikad im ne vjerujte. Uvijek vam lažu i sebe predstavljaju drugačijima, tj.boljima. A prvi će vam zabit nož u leđa, i to nakon što su vas dobrano izmaltretirali i popili vam krv.
Uostalom, ne znam zašto su se ljudi okomili na škorpije.Škorpije su veeeoma interesantne:mig:
P.P.S. Iman tri blizanca od njih šestero za djecu.Tatine srećice:cerek:
st.kilda
17.05.2012., 19:22
Složio bih se u dosta stvari sa pisanjem yeahhaaaa
Blizanac sam,a u podznaku vodenjak i moram priznati da mi je neki prelomni trenutak u životu došao sa 26-27god.sada imam 34 i unazad 4 god.sam počeo više i dublje ulaziti u neke stvari,tražim nešto više od običnog života, neku duhovnu nit i tako to.
Btw bit če vam interesantno da sam oženio jaricu i moram napomenuti da mi ljudi uvijek spočitavaju da sam neozbiljan što i jesam ali sam zato jako odgovorna osoba,a te dvije stvari očito puno ljudi mixa pa se čude kada im spomenem neke stvari koje sam dosada napravio u životu!!!
zlatna_libica
18.05.2012., 04:09
zar niste? :zubo: :rofl::rofl:
haha ma nee...mi smo skroz normalni...:D
šalu na stranu.. uglavnom, nije lako s nama,to treba znati.. a nije lako ni nama sa samima sobom..ponekad poželim da nisam to što jesam... jer koliko god bili nezainteresirani, drski, nemirni,živahni, apstraktni, jako smo emotivni, ali preponosni da to pokazujemo pa ostavljamo lažan dojam bezosjećajnosti..
a samo kad biste znali kaj se događa u nama....
tulum, eto šta se događa u nama uvijek svaki dan 24/7 za pravi tulum sam !
zlatna_libica
18.05.2012., 21:52
tulum, eto šta se događa u nama uvijek svaki dan 24/7 za pravi tulum sam !
to definitivno haha...party all day,all night...:)
Marian Oden
20.05.2012., 03:18
Točno je to, uvijek forsiraju nekakvu svoju istinu.
elena00
22.05.2012., 14:39
blizančeki moji,počeo je naš period,weeeeeeee :cheer:
http://www.tportal.hr/funbox/astrofun/194722/Poznati-Blizanci-tako-nestalni-a-tako-uspjesni.html
VragJeUOvojZeni
22.05.2012., 16:33
E ,ovo moram spomenuti : primjetila sam da dosta Blizanaca voli tenis i da im tenis jako dobro ide..Jednostavno imaju osjecaj za taj sport ,valjda zato sta Merkur vlada rukama i tako to..
I volite cesto brzo hodati ,sta meni obicno pase ,jer i ja volim brzi hod.. :D
grejp_sok
22.05.2012., 19:33
Živjeli blizanci :D
http://i170.photobucket.com/albums/u279/Fooxer/happy_birthday02.gif
ivana245
27.05.2012., 16:08
E ,ovo moram spomenuti : primjetila sam da dosta Blizanaca voli tenis i da im tenis jako dobro ide..Jednostavno imaju osjecaj za taj sport ,valjda zato sta Merkur vlada rukama i tako to..
Novak Đoković, Steffi Graf, Marcos Baghdatis, Rafael Nadal, Kaia Kanepi, Nadia Petrova, Lindsay Davenport, Kim Clijsters, Venus Williams, Nikolay Davidenko, Anna Kournikova, Justine Henin...Dobar zaključak, istina je, Blizanci su iznjedrili mnogo dobrih tenisača. Ja se ovako rekreativno bavim tenisom, trener je oduševljen mojom igrom...:cerek:
Marian Oden
29.05.2012., 04:18
Negdje sam čitao da im ide dobro svaki sport koji ima veze sa rukama, ručnim radom, itd...
Alka Pone
30.05.2012., 11:48
Jel može neko da mi kaže kakve su blizanke kad ih se bari? Čini mi se nestalne... Jel treba de se krene iz sveg arsenala ili da se igra na hladnokrvnost?
Jel može neko malo detaljnije....
Novak Đoković, Steffi Graf, Marcos Baghdatis, Rafael Nadal, Kaia Kanepi, Nadia Petrova, Lindsay Davenport, Kim Clijsters, Venus Williams, Nikolay Davidenko, Anna Kournikova, Justine Henin...Dobar zaključak, istina je, Blizanci su iznjedrili mnogo dobrih tenisača. Ja se ovako rekreativno bavim tenisom, trener je oduševljen mojom igrom...:cerek:
Od starijih Šveđanin Bjorn Borg, velika teniska zvijezda svog vremena.
Da, tenis je sport Blizanaca.
Marian Oden
05.06.2012., 02:49
Jel može neko da mi kaže kakve su blizanke kad ih se bari? Čini mi se nestalne... Jel treba de se krene iz sveg arsenala ili da se igra na hladnokrvnost?
Ponašaj se prirodno, ako ne završi kako treba, nije vam suđeno. :D Ko što i sam kažeš, nestalne su, vrlo osjetljive pa će lako osjetiti što želiš, i poput ljetnog vihora mogu biti blage, ili poput tornada mogu iza sebe ostaviti kaos, kao i sve u životu i ovo je prolazno. Budi što jesi.
elena00
05.06.2012., 08:12
kao što je netko već spomenuo,budi prirodan.ne glumi,to prokužimo odmah :mig:
ne pravi blizanku ljubomornom sa drugim ženama,to nikako.:nono:
jedino kako možeš zdravo pobuditi njen interes je da imaš puno aktivnosti (sport,priroda,umjetnost,izlasci,posao,radit nešto korisno doma..) ....
i da kao si malo zaokupljen tim interesima,ali opet uvijek nađeš vremena za nju. jer onda će blizanka skužit da imaš život kad nisi s njom i to će joj biti zanimljivo. jer joj onda možeš parirati.
također ju možeš uključiti u te svoje interese ili hobije ako želi.
volimo da se osjećamo željene od strane svog muškarca :D
neka sve ide svojim tokom,sretno :mig:
obožavam igrat tenis. i gledat kad je neki dobar meč . Šteta šta nisam poćeo od malena igrat, sad bi imao love ko kamena u dalmaciji ..
Aj ko je blizanac nek kaže čime se bavi. Ja se bavim više poslova odjednom kao pravi bliz !
grejp_sok
06.06.2012., 10:02
Opet jaaa :zubo:
primjetila sam kod par primjeraka blizanaca ekstremnu mrznju cekanja.
Dakle tu ne mislim cekanje u redu vec docekati nesto npr strpit se sat, dva za nesto ili pricekati da prode dan, dva da moze doci to nesto.
Pa cak i kada treba cekati neku osobu da se vidite npr iskrsne nesto pa se treba to pomaknuti i tako..
zasto to tako tesko podnosite?
zasto to tako tesko podnosite?
Zato što vodimo borbu s manjkom vremena i kod nas se sve brzo odigrava, a čekanje je statično. :D
Zato što vodimo borbu s manjkom vremena i kod nas se sve brzo odigrava, a čekanje je statično. :D
da. vrijeme je naš neprijatelj broj 1. Da nema vremena, blizanac bi bio najsretniji čovjek na svijetu. Zamisli to, svim ljudima pokazati kako sam ja najbolji u svemu i to u rekordnom vremenu bez da sam išao u kakvu školu ! Jednostavno zato šta shvaćam, a ako ne shvatim, neš ti to naučiti .. A ako je prekomplicirano onda je on glup jer stvarno pre komplicira stvari i to niti ne želim raditi .. Mislim da je to san svakog pravog blizanca !
Neki kažu da smo mi manipulatori, ja bi rekao da prilagođavamo svijet našem savršenom viđenju svijeta gdje nitko ne bi trebao raditi nikad više !
Oj Blizanci, kako ste mi? Sritan van rođendaan! ;)
Ima jedan Blizanac, lip je uff, al mi se čini neuhvatljiv čak i za mene Vodenjakušu. Mijenja raspoloženje samo tako, a i ponašanje prema svima. Imate li neki recept kako ga "upecat"?
Samo da se malo stabilizirate i posložite svoje osjećaje, bili biste savršeni. I ne kažem to samo zbog njega, već i zbog par prijatelja a i u obitelji ih imam podosta.
Pozz od Vodenjakušee! :*
elena00
07.06.2012., 13:59
Ima jedan Blizanac, lip je uff, al mi se čini neuhvatljiv čak i za mene Vodenjakušu. Mijenja raspoloženje samo tako, a i ponašanje prema svima. Imate li neki recept kako ga "upecat"?
Samo da se malo stabilizirate i posložite svoje osjećaje, bili biste savršeni. I ne kažem to samo zbog njega, već i zbog par prijatelja a i u obitelji ih imam podosta.
hvala :cerek::cerek::cerek:
evo vam odgovora,makar se ne slažem sa onim djelom da se ne slažemo sa zemljanim znacima u ljubavi. ja volim bika već dosta dugo...:cerek:
http://www.tportal.hr/funbox/astrofun/195643/Blizanci-najuzbudljiviji-znak-Zodijaka.html
spominje se ono što sam rekla,nama treba netko stabilan tj ustrajan,ali sa puno aktivnosti :P
ivana245
07.06.2012., 21:25
obožavam igrat tenis. i gledat kad je neki dobar meč . Šteta šta nisam poćeo od malena igrat, sad bi imao love ko kamena u dalmaciji ..
hahahaha, i ja sam si to ponekad zabrijala. ni maria šarapova mi ne bi bila ravna.:lol:
ma, dobro sam. uf, i meni se sviđa jedan vodenjak, samo je nedokučiv. zapravo, igra igrice, malo je tu, malo nije...da je bar malo ozbiljniji i ponekad se uozbilji kad je riječ o "ozbiljnijim" stvarima, meni super. imaš recept? :p
ma, dobro sam. uf, i meni se sviđa jedan vodenjak, samo je nedokučiv. zapravo, igra igrice, malo je tu, malo nije...da je bar malo ozbiljniji i ponekad se uozbilji kad je riječ o "ozbiljnijim" stvarima, meni super. imaš recept? :p
Eto zašto kažu da su Vodenjaci i Blizanci slični. :D
Meni nikad Vodenjaci nisu bili interesantni, uvijek sam ih gledala ko prijatelje. Nekako mi je to u krvi, da sve gledan ko prijatelje a tek poslije ko dečka. E sad, probaj vidit njegove interese, ono ako trenira za neki klub saznaj koji je, sta voli slusat, .. nek te zanima, al nemoj ga izrešetirat pitanjima :D I postani mu prvo prijateljica, pokazi se da dobro slusas, i tvoj je!
Ponekad ubaci epizodu hladnoce, malo ga drzi na iglama. :D
Alka Pone
09.06.2012., 17:10
hvala :cerek::cerek::cerek:
evo vam odgovora,makar se ne slažem sa onim djelom da se ne slažemo sa zemljanim znacima u ljubavi. ja volim bika već dosta dugo...:cerek:
http://www.tportal.hr/funbox/astrofun/195643/Blizanci-najuzbudljiviji-znak-Zodijaka.html
spominje se ono što sam rekla,nama treba netko stabilan tj ustrajan,ali sa puno aktivnosti :P
Ja samo znam da sam u njoj našao sebi ravnopravnog jebivjetra, pošto sam ja strelac
Blizanci još slave svoje rođendane, alo, jel se tko probudio i došao sebi ??
gargssam
02.07.2012., 19:18
Blizanac,podznak Djevica? Jesam normalan?
tanja1809
11.07.2012., 19:21
poz ljudovi, opet ja :D Eto da podijelim i s vama sta mi se dogodilo s mojim blizancem..sad nakon 3god napokon je saznao da mi je stalo njega ali ne od mene nego od moje glupe prijateljice :D i onda sam mu priznala jer je i meni vise bilo svega preko glave i posto se sve dogodilo na jednoj zurci napala sam ga nespremnog malo i ispitala sve sto me zanimalo ali naravno da i dalje ne znam nista..i culi smo se nakon toga i kao on se ne sjeca toga sta je on meni pricao a prica je bila o tome da ja zavrsavam s njim jer mi se ne da vise biti u takvoj nekoj "vezi"..i eto, nismo posvadjani, na kraju razgovora je opet rekao cujemo se i tako to, ali sad osjecam veliko olaksanje :D i da, posto me stvarno jako buni to sve, jer znam da mu se svidjam, i rekao mi je, ali da li vi mislite da on mozda ne zeli uci u vezu samnom zato sto ja trenutno studiram u drugoj drzavi, tj mi smo se i poceli vidjati taman prije nego sto cu ja otici? i da napomenem, da je curu s kojom je bio 7god izgubio upravo iz tog razloga, sto je ona otisla da radi na more i nisu se bas vidjali i pukla veza..Da njega pitam, nece mi reci sigurno, pa me bas zanima sta vi mislite?
Moj dečko je dupli blizanac... Moram priznati da mi je na početku bio takva enigma da me dovodio do ludila... :503:
Ali u njih se lako zaljubiti i ako ih osvojiš, drže te kao kap vode na dlanu... :cerek:
Sandy Cheeks
29.07.2012., 17:50
Blizanac,podznak Djevica? Jesam normalan?
naravno da jesi... jos ako ti je mjesec u skorpionu onda si muska verzija mene :zubeki:
Marian Oden
02.08.2012., 14:59
Eto zašto kažu da su Vodenjaci i Blizanci slični. :D
Meni nikad Vodenjaci nisu bili interesantni, uvijek sam ih gledala ko prijatelje. Nekako mi je to u krvi, da sve gledan ko prijatelje a tek poslije ko dečka. E sad, probaj vidit njegove interese, ono ako trenira za neki klub saznaj koji je, sta voli slusat, .. nek te zanima, al nemoj ga izrešetirat pitanjima :D I postani mu prvo prijateljica, pokazi se da dobro slusas, i tvoj je!
Ponekad ubaci epizodu hladnoce, malo ga drzi na iglama. :D
Znači jedinac od ovog para blizanca bi bio vodenjak. :lol:
Najveća mana ovog znaka je naša psiha, koja nažalost puca pod pritiskom. Relativno je lako izbjeći većinu problema, ali velika sposobnost izbjegavanja životnih nedaća ostavlja tragove na psihu. :(
Hepo Kocka
02.08.2012., 15:28
Uh kad citam vase postove, tacno se osjecam kao svoj na svom :D
Ma mi smo stvarno cudna, fascinantna i sami sebi neshvatljiva bica, sto nas ustvari i cini nekako posebnim :D
Ja sam recimo blizanac, a vodolija u podznaku i tek sada sam ustvari shvatila kolikooo mi je tesko da se odreknem svoje slobode...
Nedavno sam u semi (valjda i vezi :P) sa jednim vodolijom, koji je mene definisao kao svoju djevojku, ali ja jos nikad nisam uspjela da izustim "moj momak" -_- jednostavno nisam nikad dovoljno sigurna u tudja, a vala i u svoja osjecanja :/ sad sam se malo sabrala, shvatila da ne smijem da ga pustim da mi nestane, stalo mi je do njega, jer je to prvaaa osoba u mom zivotu, koja me cita kao otvorenu knjigu, a to sebi nikad nisam dopustala... ugl. mailom sam mu opisala svoje ponasanje i glumu hladnokrvne djevojke i opisala sta mi se kod njeg svidja...sad eto cekam njegov odgovor... rekao je da je procitao i da mu treba vremena da mi odgovori :D mene sad kopka sta li ce mi odg :PP ma blizanci i nasa prevrtljivost -_- hehehe
elena00
03.08.2012., 08:51
Ma mi smo stvarno cudna, fascinantna i sami sebi neshvatljiva bica, sto nas ustvari i cini nekako posebnim :D
Ja sam recimo blizanac, a vodolija u podznaku i tek sada sam ustvari shvatila kolikooo mi je tesko da se odreknem svoje slobode...
Nedavno sam u semi (valjda i vezi :P) sa jednim vodolijom, koji je mene definisao kao svoju djevojku, ali ja jos nikad nisam uspjela da izustim "moj momak" -_- jednostavno nisam nikad dovoljno sigurna u tudja, a vala i u svoja osjecanja :/ sad sam se malo sabrala, shvatila da ne smijem da ga pustim da mi nestane, stalo mi je do njega, jer je to prvaaa osoba u mom zivotu, koja me cita kao otvorenu knjigu, a to sebi nikad nisam dopustala... ugl. mailom sam mu opisala svoje ponasanje i glumu hladnokrvne djevojke i opisala sta mi se kod njeg svidja...sad eto cekam njegov odgovor... rekao je da je procitao i da mu treba vremena da mi odgovori :D mene sad kopka sta li ce mi odg :PP ma blizanci i nasa prevrtljivost -_- hehehe
ne bi rekla da je blizanačka prevrtljivost loša.dapače :D,mislim da je to korisna osobina. svatko ima svoj način testiranja a blizancima je podaren ovaj način.
sjećam se da je negdje čak Donald Trump (inače isto blizanac po horoskopu:cerek:) izjavio da nekad on sam na svojim sastancima namjerno kaže nešto kontradiktorno ili suludo.
na taj način on promatra svoje suradnike i gleda da li su sposobni zadržati svoj stav ili su skloni ulizivati mu se, iako on nije u pravu.
isto tako u tvom slučaju,ti si sa dečkom i naravno da mu na početku ne možeš vjerovati 100%. na ovaj način gledaš da li je doslijedan onome što kaže...tj da li ono što priča,zaista i radi :)
Hepo Kocka
04.08.2012., 20:52
ne bi rekla da je blizanačka prevrtljivost loša.dapače :D,mislim da je to korisna osobina. svatko ima svoj način testiranja a blizancima je podaren ovaj način.
sjećam se da je negdje čak Donald Trump (inače isto blizanac po horoskopu:cerek:) izjavio da nekad on sam na svojim sastancima namjerno kaže nešto kontradiktorno ili suludo.
na taj način on promatra svoje suradnike i gleda da li su sposobni zadržati svoj stav ili su skloni ulizivati mu se, iako on nije u pravu.
isto tako u tvom slučaju,ti si sa dečkom i naravno da mu na početku ne možeš vjerovati 100%. na ovaj način gledaš da li je doslijedan onome što kaže...tj da li ono što priča,zaista i radi :)
uuu kako mocno recenooo :D bas bas bas dobar, recimo ja odgovor jos nisam docekala :confused: ne znam sta sam sad pogrijesila :503: ali :ne zna:sta je tu je :rofl: mozda se sad prekontava ko ce mu znati, citala sam da vodolije cesto imaju te neke samotnjacke faze i da ih mi svojom nestrpljivoscu ne trebamo pretjerano smarati nego dopustiti im da prodje ta faza, a da mi do tad :kava: se opustimo...hm lakse reci nego uciniti
ne znam kontam da ga ipak mozda nazovem, jer vec se 4 dana nismo culi i nije mi odgovorio... kontam da se prepao i nestao glavom bez obzira :rolleyes:
scootertechno
04.08.2012., 21:37
aah blizanćice moje omiljene ♥ :cerek:
Pozitivne karakteristike su:
- svestranost
- prilagodljivost
- radoznalost
- brzo učenje.
Negativne karakteristike su:
- površnost
ivana245
06.08.2012., 15:21
a ja mislila da to jedina radim...:lol: nedavno mi je frendica rekla nešto što mi nije nikako sjelo jer sam u podsvijesti znala da to nije istina, ali nisam to mogla dokazati...no, sjetila se ja poslat joj mail i čekam daa vidim kako će ona reagirat i dalje pogodite. :kava:
elena00
06.08.2012., 16:11
poz ljudovi, opet ja :D Eto da podijelim i s vama sta mi se dogodilo s mojim blizancem..sad nakon 3god napokon je saznao da mi je stalo njega ali ne od mene nego od moje glupe prijateljice :D i onda sam mu priznala jer je i meni vise bilo svega preko glave i posto se sve dogodilo na jednoj zurci napala sam ga nespremnog malo i ispitala sve sto me zanimalo ali naravno da i dalje ne znam nista..i culi smo se nakon toga i kao on se ne sjeca toga sta je on meni pricao a prica je bila o tome da ja zavrsavam s njim jer mi se ne da vise biti u takvoj nekoj "vezi"..i eto, nismo posvadjani, na kraju razgovora je opet rekao cujemo se i tako to, ali sad osjecam veliko olaksanje :D i da, posto me stvarno jako buni to sve, jer znam da mu se svidjam, i rekao mi je, ali da li vi mislite da on mozda ne zeli uci u vezu samnom zato sto ja trenutno studiram u drugoj drzavi, tj mi smo se i poceli vidjati taman prije nego sto cu ja otici? i da napomenem, da je curu s kojom je bio 7god izgubio upravo iz tog razloga, sto je ona otisla da radi na more i nisu se bas vidjali i pukla veza..Da njega pitam, nece mi reci sigurno, pa me bas zanima sta vi mislite?
a šta si ti po horoskopu? jeste li vi baš bili u vezi ili prijatelji? šta ste si vi? :D
ja sa muškim vodenjacima nemam dobra iskustva,malo su mi nastrani (razmišljanjem) za moj ukus.
ako te zove svojom djevojkom onda čemu strah?ne kužim te ništa :confused:
elena00
06.08.2012., 16:12
aah blizanćice moje omiljene ♥ :cerek:
Pozitivne karakteristike su:
- svestranost
- prilagodljivost
- radoznalost
- brzo učenje.
Negativne karakteristike su:
- površnost
nismo mi površne,mi smo svestrane :D
Andreinna
08.08.2012., 11:55
ja jesam povrsna za mnoge stvari, ali ako me nesto zainteresuje posvecujem se cijela tom problemu. nije mi problem da pocinjem nekoliko puta iz pocetka. ali kada to prestane da me zanima, lako prelazim na drugo. :)
scootertechno
08.08.2012., 15:41
nismo mi površne,mi smo svestrane :D
ma vi ste sve :cerek:
Evo još jedne blizanke :D
Zanimljiva tema :cerek:
I dugogodišnji dečko blizanac također, i nekoliko najboljih prijateljica :p
Sje*ani smo, al tko ima strpljenja i volje za nas, ne bude mu žao kasnije :mig:
Evo još jedne blizanke :D
Zanimljiva tema :cerek:
I dugogodišnji dečko blizanac također, i nekoliko najboljih prijateljica :p
Sje*ani smo, al tko ima strpljenja i volje za nas, ne bude mu žao kasnije :mig:
Mi smo umni kraljevi !
elena00
22.08.2012., 18:57
duplići :cerek:
sto_sad
22.08.2012., 20:29
Mi smo umni kraljevi !
Da sam ja tako pametna mislim da bih se osjećala usamljena, tko bi me mogao pratiti..
Inače moj dečko blizanac nije skroz tipičan predstavnik tog znaka. On je dosta tradicionalan i bitno mu je da je žena domaćica. Valjda zbog podznaka u djevici.
Da sam ja tako pametna mislim da bih se osjećala usamljena, tko bi me mogao pratiti..
Inače moj dečko blizanac nije skroz tipičan predstavnik tog znaka. On je dosta tradicionalan i bitno mu je da je žena domaćica. Valjda zbog podznaka u djevici.
Kod mene ista situacija :D Ja blizanac i dečko isto blizanac s podznakom djevice, također mu dosta pobija blizanca koji prevaguje u tom tradicionalnom smislu..
elena00
23.08.2012., 10:28
Kod mene ista situacija :D Ja blizanac i dečko isto blizanac s podznakom djevice, također mu dosta pobija blizanca koji prevaguje u tom tradicionalnom smislu..
koliko god zvuči ovo kontradiktorno,primjetila sam da kad blizanci zaista zavole nekog ili se jako zaljube postanu tradicionalniji...u smislu: ne podnose varanje,postaju ljubomorni,žele biti u centru pažnje voljene osobe.i smire se malo :)
narav je ista,ali se temperament malo ublaži :zubo:
znam po sebi.:D
koliko god zvuči ovo kontradiktorno,primjetila sam da kad blizanci zaista zavole nekog ili se jako zaljube postanu tradicionalniji...u smislu: ne podnose varanje,postaju ljubomorni,žele biti u centru pažnje voljene osobe.i smire se malo :)
narav je ista,ali se temperament malo ublaži :zubo:
znam po sebi.:D
To je živa istina :mig:
Samo da bi blizanac uistinu zavolio treba proći sito i rešeto s njim i da bi se došlo do njegova srca, na pravi, trajniji način. Lako se blizanci zaljube trenutno i zanesu, al jako brzo im to sve i dosadi i izgube interes.
Kada i ako blizanac uspije naći pravu ljubav i osobu, postaje kao što si rekla - puno tradicionalniji i smire se.
Marian Oden
14.09.2012., 15:14
Što bi bilo da sam neki drugi znak u horoskopu? Što bi bilo kad bi bilo...
Kakva bi osobnost trebala biti kad su znak i podznak poprilično suprotni? Npr. blizanac/škorpion?
attention whore
10.10.2012., 12:21
može li mi netko reći nešto o kombinaciji blizanac, podznak škorpion (M) i rak, podznak lav (Ž)?
Marian Oden
13.10.2012., 04:00
I ja sam taj podznak, i nemam baš pozitivnog iskustva sa Račicama, jedino ako se ne radi o zbilja tolerantnom Raku. Koji uviđa i svoje i tuđe mane.
Primjetila sam da su ove godine mnogi blizanci ušli u brak, ozbiljnu vezu ili dobili potomstvo - oko mene njih petero :) Ima li nešto u tome ili sam eto samo ja te "sreće" da se duplići u mojoj okolini naglo uozbiljili ? :mig:
elena00
06.11.2012., 14:12
Primjetila sam da su ove godine mnogi blizanci ušli u brak, ozbiljnu vezu ili dobili potomstvo - oko mene njih petero :) Ima li nešto u tome ili sam eto samo ja te "sreće" da se duplići u mojoj okolini naglo uozbiljili ? :mig:
istina je da se očito nešto događa,sad kad sam ovo tvoje pročitala:eek:
ja sam u vezi i u zadnje vrijeeme me dečko non stop pita šta mislim o udaji i djeci. da stvar bude zanimlijivija javio mi se jedan bivši dečko i pitao me mislim li se udati skoro. e sad,jel to samo slučajnost ili ne...ne bi znala :mig:
Cindy878
11.11.2012., 17:29
Pozdrav za sve blizance i blizančice :cerek:
Imam jednu jako dobru frendicu koja je blizanac/škorpion/strijelac = zlo i naopako. :D Sto lica, kako vesela, inteligentna, vedrog duha, brbljiva, kasni uvijek, neodgovorna prilično, ne možeš ju uhvatiti u laži, a znaš da mulja, izvlači se iz svakog problema.. pravi blizanac..od škorpijonskih osobina - zna gdje boli i jako zna pogodit riječima, osvetoljubiva. Emocije i vjernost u ljubavnoj vezi nula bodova. Emocije još i nekako (ako je ta osoba ignorira, ali to je jakooo rijetko jer svatko pada na toliki šarm).
Svi joj ispunjavaju želje i željice, kad joj god nešto treba to kao da joj "padne s neba". Nije da to traži, drugi sami ponude. To nikad neću shvatiti. Je to tako i kod drugih blizanaca?
Ali ja kao ovan/vodenjak/blizanac i ona se savršeno nadopunjujemo, super smo tim, vragolije na sve strane. Jedino ja znam sva njena lica i naličja. Uvijek si međusobno pomažemo, čuvamo leđa. S njom zaboravim na probleme u roku odmah.
Obožavam njen "posebni" karakter, iako je jako zločesta :cerek:
scootertechno
12.11.2012., 17:17
Drago mi je za vidjet da jos uvijek ima ovan/blizanac parova
Po meni najbolja konbinacija
Blizančice :cerek:
_Candy Candy_
12.11.2012., 17:55
Pozdrav za sve blizance i blizančice :cerek:
Imam jednu jako dobru frendicu koja je blizanac/škorpion/strijelac = zlo i naopako. :D Sto lica, kako vesela, inteligentna, vedrog duha, brbljiva, kasni uvijek, neodgovorna prilično, ne možeš ju uhvatiti u laži, a znaš da mulja, izvlači se iz svakog problema.. pravi blizanac..od škorpijonskih osobina - zna gdje boli i jako zna pogodit riječima, osvetoljubiva. Emocije i vjernost u ljubavnoj vezi nula bodova. Emocije još i nekako (ako je ta osoba ignorira, ali to je jakooo rijetko jer svatko pada na toliki šarm).
Svi joj ispunjavaju želje i željice, kad joj god nešto treba to kao da joj "padne s neba". Nije da to traži, drugi sami ponude. To nikad neću shvatiti. Je to tako i kod drugih blizanaca?
Ali ja kao ovan/vodenjak/blizanac i ona se savršeno nadopunjujemo, super smo tim, vragolije na sve strane. Jedino ja znam sva njena lica i naličja. Uvijek si međusobno pomažemo, čuvamo leđa. S njom zaboravim na probleme u roku odmah.
Obožavam njen "posebni" karakter, iako je jako zločesta :cerek:
:D Kod nas isto tako. Ja sam blizanac/škorpion, a prijateljica ovan. Totalno smo različite, ali se super nadopunjujemo.
_Candy Candy_
12.11.2012., 18:06
Što bi bilo da sam neki drugi znak u horoskopu? Što bi bilo kad bi bilo...
Kakva bi osobnost trebala biti kad su znak i podznak poprilično suprotni? Npr. blizanac/škorpion?
Evo me, blizanac u podznaku škorpion. Totalno sam atipični blizanac. Niti sam pretjerano vesela, ni vrckava, pogotovo ne brbljava. U društvu sam dosta povučena i tiha. Odajem dojam: ravno mi je sve i baš me briga. :ne zna:
Šta još.. Volim dosta vremena provesti sama sa sobom i ne mogu bez toga, ali volim i društvo. Mrzim small talk iako se u zadnje vrijeme počinjem privikavati na to jer se ne želim posve izolirati.
Imam nekih karakteristika blizanaca, ali se ne vide na prvu. Valjda ga pojede ovaj škorpion. :E
Miškicaa
12.11.2012., 21:43
Ja sam Blizanac sa podznakom Ribe :kava:
Mislim da to sve govori :zubo:
st.kilda
12.11.2012., 22:20
Pa evo ja sam se lani oženio i pred kraj god.dobio curicu:) ali što to znaći uozbiljiti se?????Ja sam i dalje neozbiljan ali sam iznad svega jako jako odgovoran suprug i otac!!btw podznak mi je vodenjak!
st.kilda
12.11.2012., 22:23
E h pitao bih ostale blizance dali stvarno blizanci uvijek kasne i dali su stvarno neodgovorni kao što ih drugi opisuju???Ja nikad ali nikad ne kasnim,naprotiv uvijek sam ja taj koji dođe par minuta ranije,a i poznat sam kao odgovorna osoba kada su u pitanju bitne stvari u životu!!!
Miškicaa
12.11.2012., 22:37
E h pitao bih ostale blizance dali stvarno blizanci uvijek kasne i dali su stvarno neodgovorni kao što ih drugi opisuju???Ja nikad ali nikad ne kasnim,naprotiv uvijek sam ja taj koji dođe par minuta ranije,a i poznat sam kao odgovorna osoba kada su u pitanju bitne stvari u životu!!!
Ja uvijek kasnim najmanje 2 min, al uvijeekk! Ne znam zašto, trudim se spremiti se na vrijeme, čak se i spremim, al dok krenem i dok se došlepam, taj s kime sam se dog već me čeka :kava: :D
Ne kasnim jedino kad je u pitanju nešto bitno, npr razgovor za posao, odlazak na važan pregled kod doktora i tak.. Iako sam znala par puta i kod zubarice zakasnit, jbga dešava se :zubo:
st.kilda
12.11.2012., 23:30
Ja uvijek kasnim najmanje 2 min, al uvijeekk! Ne znam zašto, trudim se spremiti se na vrijeme, čak se i spremim, al dok krenem i dok se došlepam, taj s kime sam se dog već me čeka :kava: :D
Ne kasnim jedino kad je u pitanju nešto bitno, npr razgovor za posao, odlazak na važan pregled kod doktora i tak.. Iako sam znala par puta i kod zubarice zakasnit, jbga dešava se :zubo:
Kod mene je stvar u tome da kao pravi blizanac jedva čekam krenut tamo gdje sam se dogovorio pa uvijek krenem ranije tako da i stignem ranije!
Sječam se kada sam stalno izlazio prije 5-15 god.nisam mogao dočekati izlazak i briju sa ekipom pa sam uvijek ranije krenuo i ranije dolazio na dog. mjesto za kretanje u noć:D
Miškicaa
13.11.2012., 00:06
Kod mene je stvar u tome da kao pravi blizanac jedva čekam krenut tamo gdje sam se dogovorio pa uvijek krenem ranije tako da i stignem ranije!
Sječam se kada sam stalno izlazio prije 5-15 god.nisam mogao dočekati izlazak i briju sa ekipom pa sam uvijek ranije krenuo i ranije dolazio na dog. mjesto za kretanje u noć:D
Ma ja koliko god htjela da idem što prije van/na kavu sa prijateljima, velim, spremim se na vrijeme i opet zakasnim, na koju foru, nemam pojma, pogotovo kad idem van, tu me zovu valjda 10 puta di sam :rofl:
Ono, javim da sam krenula, a još se oblačim i tak :rofl:
Al stvarno nije namjerno iliti zlonamjerno.. Ustvari jednom je i bilo namjerno jer sam išla sa jednom curom koju baš nisam previše simpatizirala pa sam zbilja namjerno kasnila :zubo:
Marian Oden
13.11.2012., 11:09
Evo me, blizanac u podznaku škorpion. Totalno sam atipični blizanac. Niti sam pretjerano vesela, ni vrckava, pogotovo ne brbljava. U društvu sam dosta povučena i tiha. Odajem dojam: ravno mi je sve i baš me briga. :ne zna:
Šta još.. Volim dosta vremena provesti sama sa sobom i ne mogu bez toga, ali volim i društvo. Mrzim small talk iako se u zadnje vrijeme počinjem privikavati na to jer se ne želim posve izolirati.
Imam nekih karakteristika blizanaca, ali se ne vide na prvu. Valjda ga pojede ovaj škorpion. :E
Ma škorpion je kriv za sve! :lol: Inače su teške osobe u znaku škorpion, a kako sam tek samom sebi težak sa podznakom škorpiona. Eh, nisam ni ja brbljiv, uglavnom pričam kad imam zbilja o čemu pričati...
Spominjalo se kako škorpion "pojede" blizanca, ja to smatram više kao aspekte ličnosti koji ako su u međusobnom neskladu, tada je naš kompletan život neskladan. Škorpion i Blizanac moraju surađivati, snaga i ustrajnost škorpiona sa brzom dovitljivošću i gipkosti Blizanca da prolaze kroz svašta su dobitna kombinacija.
Pa evo ja sam se lani oženio i pred kraj god.dobio curicu:) ali što to znaći uozbiljiti se?????Ja sam i dalje neozbiljan ali sam iznad svega jako jako odgovoran suprug i otac!!btw podznak mi je vodenjak!
To se tako u narodu kaže :p :D
Inače, baš promatram te blizance oko sebe i svi su jako odgovorni roditelji i brižni očevi i majke, tako da očito u vodu pada ta fama o njihovoj neodgovornosti, kašnjenju i tome slično :) Barem u trenutku kada se "uozbilje" :zubo:
_Candy Candy_
13.11.2012., 18:21
Ma škorpion je kriv za sve! :lol: Inače su teške osobe u znaku škorpion, a kako sam tek samom sebi težak sa podznakom škorpiona. Eh, nisam ni ja brbljiv, uglavnom pričam kad imam zbilja o čemu pričati...
Spominjalo se kako škorpion "pojede" blizanca, ja to smatram više kao aspekte ličnosti koji ako su u međusobnom neskladu, tada je naš kompletan život neskladan. Škorpion i Blizanac moraju surađivati, snaga i ustrajnost škorpiona sa brzom dovitljivošću i gipkosti Blizanca da prolaze kroz svašta su dobitna kombinacija.
Ima smisla ovo što kažeš. Samo što to treba znati uskladiti.
To se tako u narodu kaže :p :D
Inače, baš promatram te blizance oko sebe i svi su jako odgovorni roditelji i brižni očevi i majke, tako da očito u vodu pada ta fama o njihovoj neodgovornosti, kašnjenju i tome slično :) Barem u trenutku kada se "uozbilje" :zubo:
Isto tako kažu da su blizanci vječna djeca pa tko će onda bolje razumjeti djecu od nas? :p I izrazito poštovati i paziti.. :)
Sandy Cheeks
14.11.2012., 15:48
Moj škorpion i ja se super slažemo na svim poljima.... Zasad :zubo:
Možda je zbog mojeg mjeseca u škorpionu :ne zna:
Bok! Ja sam blizanka s podznakom u lavu. Može li mi netko reći kakva je to kombinacija?
DarkStar
18.11.2012., 13:44
E h pitao bih ostale blizance dali stvarno blizanci uvijek kasne i dali su stvarno neodgovorni kao što ih drugi opisuju???Ja nikad ali nikad ne kasnim,naprotiv uvijek sam ja taj koji dođe par minuta ranije,a i poznat sam kao odgovorna osoba kada su u pitanju bitne stvari u životu!!!Ja sam u horoskopu blizanac i nikad u zivotu nisam zakasnio nigdje,
ALI
volim sam sebe muciti da cekam zadnji cas pa onda zurim ko ludjak da stignem na vrijeme umjesto da krenem 5 minuta ranije. :D
Pozdrav svim twinsima i horoskopskima i onim pravima.:)
Teška :D
:rofl::rofl:
Ja isto, iako sam blizanka, nikada ne kasnim. Čak dođem prije. Očito se potrefi da svakog spopadne jedna od te dvije krajnosti.:)
magic smile
21.11.2012., 23:10
Blizanka s podznakom Vaga:mig:
BlackAndYello
22.11.2012., 13:18
Blizanćice su najbolje :cerek:
Belle Ballerina
22.11.2012., 15:58
volim sam sebe muciti da cekam zadnji cas pa onda zurim ko ludjak da stignem na vrijeme umjesto da krenem 5 minuta ranije. :D
ovo kao da sam ja pisala :D
Miškicaa
23.11.2012., 21:11
ovo kao da sam ja pisala :D
hahh i ja :zubo:
Samo što ja ne stignem na vrijeme, ili taman pomislih, oh vidi stići ću, onda dođem, i frendica mi kaže: kasnišš... reko fuck :o :rofl:
Al sad se trudim baš u zadnje vrijeme da ne kasnim, zadnji put sam čak i uranila, frendica skoro pala u nesvjest :rofl:
ivana245
02.12.2012., 09:39
http://www.youtube.com/watch?v=rhfiiGGy7Ls
Kako nas ova pjesma dobro opisuje, pjeva ju blizanka, a riječi je napisala blizanka Alanis Morissette. Koju široku lepezu ponašanja imamo, ma možemo mi biti i dobri roditelji....:cerek:
Sandy Cheeks
02.12.2012., 10:30
http://www.youtube.com/watch?v=rhfiiGGy7Ls
Kako nas ova pjesma dobro opisuje, pjeva ju blizanka, a riječi je napisala blizanka Alanis Morissette. Koju široku lepezu ponašanja imamo, ma možemo mi biti i dobri roditelji....:cerek:
O, da! Ovo bi nam mogla biti himna... :s
Jasno da možemo biti dobri roditelji. Pogotovo ako nam je i dijete blizanac :cerek:
darkilla
04.12.2012., 22:55
eto takva sam i ja al u podznaku sam vaga, a mjesec u škorpiji :503: :D
Marian Oden
07.12.2012., 23:02
Meni je samo jasan znak i podznak, a ono ostalo nije... :D
Ali stvarno taj škorpion nikakve veze nema sa vazdušnim znakovima, i gdje god je, ističe se njegovo prisustvo, i baš je u stanju sav vazdušni element Blizanca, pretvoriti u nešto sasvim drugo...
Zvjezdani
08.12.2012., 09:17
Počeo sam čitati ovu zanimljivu temu, ali me, kao tipičnog blizanca, nakon treće stranice počelo zanimati nešto drugo... :D
Pa sa m se opet vratio... i sada si mislim hoću li preći na predzadnju i zadnju stranicu ili neću...
Pa sam nastavio sa šestom stranicom i odlučio se doći na ovu 70 i neku. ... :D
Napravio sam si natalni horoskop te sam ustanovio da sam blizanac s podznakom u jarcu, Mjesecom u strijelcu i Venerom u lavu. (Ovo izdvajam jer je emotivno-sexualni dio ovdje najzastupljeniji kao tema :cerek:)
Na slici je cijeli horoskop.
http://www.zaslike.com/files/77b7xoikhwimgba5ekd_thumb.jpg (http://www.zaslike.com/viewer.php?file=77b7xoikhwimgba5ekd.jpg)
Ima netko tko bi mi dao svoj osvrt na ovakvu konstelaciju zvijezda? :)
Hvala!
Sandy Cheeks
08.12.2012., 10:16
Stavi natalnu na US, na temu o horoskopu i pitaj Noliđa, Rubylee, Lovecat ili Meadow...
Zvjezdani
08.12.2012., 10:19
Stavi natalnu na US, na temu o horoskopu i pitaj Noliđa, Rubylee, Lovecat ili Meadow...
Budem, hvala! :)
Bok! Ja sam blizanka s podznakom u lavu. Može li mi netko reći kakva je to kombinacija?
To je super kombinacija, živa, raznovrsna, zanimljiva, optimistična .. Ovisi i šta si u mjesecu. Inaće se lav i blizanci dobro slažu ..
To je super kombinacija, živa, raznovrsna, zanimljiva, optimistična .. Ovisi i šta si u mjesecu. Inaće se lav i blizanci dobro slažu ..
Tnx.:mig: A ne znam što sam u mjesecu, ni kako da to provjerim... :ne zna:
Tnx.:mig: A ne znam što sam u mjesecu, ni kako da to provjerim... :ne zna:
Odeš ovdje (http://www.astro.com/cgi/ade.cgi?lang=e&ract=xx687474703a2f2f7777772e617374726f2e636f6d2f6 367692f61747867656e2e6367693f627479703d617078266c6 16e673d65) i upišeš svoje podatke, među najvažnijima je vrijeme rođenja. Ja sam strijelac u mjesecu i skida me više neg blizanca. Mjesec je osobnost, emocije ..
Odeš ovdje (http://www.astro.com/cgi/ade.cgi?lang=e&ract=xx687474703a2f2f7777772e617374726f2e636f6d2f6 367692f61747867656e2e6367693f627479703d617078266c6 16e673d65) i upišeš svoje podatke, među najvažnijima je vrijeme rođenja. Ja sam strijelac u mjesecu i skida me više neg blizanca. Mjesec je osobnost, emocije ..
I ja sam strijelac u mjesecu!:rofl:
Your sun sign is Gemini. This is the sign in which the Sun is in your birth chart. Your Ascendant is in Leo, and your Moon is in Sagittarius.
Super je stranica, thanks!:mig:
I ja sam strijelac u mjesecu!:rofl:
haha, nek si, ja sam samo ascedent rak . samo mjesec dana prije lava, haha .. Sad pogledaj općeniti horoskop strijelca i trebala bi dosta toga vidjet. Kao prvo da ti je sloboda najbitnija .. Imaš na youtube i KRS channel upiši, on mi je dobar. Na taj horoskop šta si dobila na astro.com također imaš u nekim kućama koje su planete itd.. Npr. ja sam blizanac u marsu, to isto nešto znaći od osobnosti. Nije da je samo glavni znak pa da si ti sad samo glavni znak. To bi objašnjavalo npr. zašto ja ne bi bio tipićan blizanac, itd ..
haha, nek si, ja sam samo ascedent rak . samo mjesec dana prije lava, haha .. Sad pogledaj općeniti horoskop strijelca i trebala bi dosta toga vidjet. Kao prvo da ti je sloboda najbitnija .. Imaš na youtube i KRS channel upiši, on mi je dobar. Na taj horoskop šta si dobila na astro.com također imaš u nekim kućama koje su planete itd.. Npr. ja sam blizanac u marsu, to isto nešto znaći od osobnosti. Nije da je samo glavni znak pa da si ti sad samo glavni znak. To bi objašnjavalo npr. zašto ja ne bi bio tipićan blizanac, itd ..
Vidim da imam neke tipične osobine strijelca, kao što kažeš, volim slobodu, a budući da i blizanci vole slobodu, to mi je baš naglašeno, kao i tebi vjerojatno.:mig: Blizanka sam u suncu i veneri, a imam dosta lavljih osobina, a cijena koju moram platiti što sam blizanka s podznakom u lavu je egocentričnost.:lol: Ok, nema veze, jer ima i puno dobrih stvari.:mig:
ivana245
09.01.2013., 11:48
blizanac - lav kombinacija? u teoriji je to super, a ima li tko iskustva u praksi?:cerek:
Belle Ballerina
09.01.2013., 12:25
Ja sam isto blizanka, u podznaku rak, a i mjesec mi je u raku. Tako da kod mene uvijek i stalno ima borbe razum - srce :D
Rory_2102
12.01.2013., 01:30
pozz,
ja volim blizance! super ste :)
ja sam ribica,dečko mi je blizanac (već skoro 3 god) i sve je odlićno, nema šanse da zaboravi neku godišnjicu,rođendan i to. kupuje cvijeće na random dane i radi sve na što se žene inače žale da dečki ne rade ^^
inače i mama mi je blizančica i najbolja prijateljica i sad kad pogledam dosta poznanika imam tvinsića i ne znam da sam upoznala nekog u ovom znaku da mi je bio antipatičan.
malo vam doduše nedostaje taktai volite onako podj...ati hhh al prebolim to.
Rory_2102
12.01.2013., 01:48
blizanac - lav kombinacija? u teoriji je to super, a ima li tko iskustva u praksi?:cerek:
pa da iskomentiram... nije da sam lav ili blizanac :D ali kad sam već vidjela post.. hehe ugl konkretno od mog blizančića seka je lavica(stavrno ovo nisam znala gramatički ljepše reći) i generalno se dobro slažu, ali skužila sam da blizancu dosta zna smetati što su lavice "kraljice" recimo to tako i što im se mora dvoriti u neku ruku, jer neće ona ne daj bože napumpati si gumu na biciklu ili skuhati si nešto za jesti(eto konkretnog primjera čak) i slične stvari, nego se podrazumijeva da će brat.oko takvih stvarčica je znalo biti paljbe, ali inače oke.
zlatokosa12
16.02.2013., 16:02
Ja sam blizanac, a bivši mi je bio lav. Zajedno smo bili dosta dugo i odlično smo se slagali i nadopunjavali. Jedino je mene smetalo što je on malo previše posesivan, ali ne znam je li to karakteristika lava. Uglavnom, bila je to jedna velika ljubav... S druge strane, nakon toga i nakon što je ljubav prošla osjećala se netrepeljivost među nama... :P Pa sad ne znam..
I željela bih se referirati na sve ove koji pišu da kasne. Ja sam blizanac i m r z i m kad mi ljudi kasne... :D eto...
Inače po sebi vidim da sam dosta nestabilna, vrckava, obožavam društvo, izlaziti, zabavljati se, ali mi ništa ne fali kad sam sama... :) Iskrena sam i jako pozitivna. :) Ne smatram se dvolično osobom, štoviše, rekla bih da sam odrješita, "bez dlake na jeziku"...Hmmm. ne znam, možda se još nečega sjetim
branka1980
19.02.2013., 15:30
Bok, blizanci!!!
Ja sam blizanka, podznak vaga,mjesec u lavu.
Moj problem je da me privlace strasno djevice, a i ja njih. Svi moji bivsi su bili djevice, jednostavno se tako poslozilo. Dignu mi zivce kao nitko,ali i smire me kad treba.
Imali tko za savjet kako izaci s djevicom na kraj, izgleda da su mi sudene?
sasivenikaputic
16.03.2013., 21:53
Imam BIG problem s muškim blizancem!!!
Ima već 3 god. otkako znam jednog blizanca sve je počelo sasvim bezazleno… ne znam kako bi definirala naš ''odnos'' ako se uopće tako i može nazvat, jer nikad nismo bili prijatelji da se družimo, niti smo bili u vezi znači nešto između.
Ni sama nisam mislila da će mi se toliko uvuć pod kožu svaki put kad ga vidim reakcija je isti kao i prvi put kad sam ga ugledala, bili smo u kontaktu dopisivali se, pričali itd. sve super opuštena atmosfera dok nisam primjetila da voli šarat okolo, flert i to što je sasvim uobičajeno za jednog blizanca. U početku nisam znala kako bi se nosila s tim njegovim toplo-hladnim ili da bolje kažem površnim odnosom doslovno kako vjetar piri tako i on funkcionira.
Problem je u tome što više ni sama ne znam što je to između nas što nas u jednom trenutku spaja u drugom odvlači, ne vidimo se i ne čujemo po par mj. onda nenadano mi uleti u život misleći da je sve super.
Poanta priče je da se već duže vrijeme natežemo za k… naslušala sam se svega od njega jak je na riječima i vrlo dobro zna šta u kojem trenutku treba izreć prava mustra, al na dijelima se nije iskazao, jedino u čemu si najviše pašemo je fizička privlačnost kada se vidimo ne skidamo pogled jedno sa drugog strast je na vrhuncu, s njim se sve odvija taj trenutak kao da sutra ne postoji, a što će biti sutra ko zna… to sve predugo traje a niš koristi kao da se boji vezat, priča mi kako sam mu draga, fizički predobra, kako me želi i sl. a ništa konkretno ne poduzima po tom pitanju sve ostane na izrečenom.
Dok mi jednom nije puko u film i sasula mu sve što ga je išlo, što jesam i nisam trebala na to je osto
no koment i povukao se, zapravo nisam bila ni svjesna koliko sam zaluđena njime što je on sam postao pa kao da iskorištava to što sam postala slaba na njega, a svaki naš rastanak ne završi ko rastanak već sve ostane ne dovršeno tako da mi se uvijek može vratit, to sam primjetila.
Pokušala sam shvatit što je u njegovoj glavi ali sam ubrzo digla ruke, ne znam šta da radim jače je od mene želim ga ali bojim se da je za njega sve to stvar igre a ja ne želim biti njegova igračka što on uporno kao da pokušava, prvo sam pomislila možda mu je samo stalo ''seks na eks'' da je tako može nać bilo koju, zašto mi se onda uvijek vraća!? Jasno mi je dao do znanja kako me želi ko ni jednu dr. ali čisto seksualne prirode rekla bi, nikako ne mogu doprijet do njega niti mi dopušta. U društvu me uvijek provocira nekim svojim forama i sl. prođe pored mene kao da se ne znamo, a meni se više neda igrat mačke i miša, možda mu je stalo ali ne želi priznat ni sam sebi ne znam više što da mislim a kamoli radim, samo znam da me ta zaluđenost ne prolazi i da je to obostrano očito!
Svaki savjet, iskustvo ili bilo kakva sugestija je dobro došla :)
_Candy Candy_
17.03.2013., 12:03
"možda mu je stalo ali ne želi priznat ni sam sebi"
Jednostavno: nije mu stalo, bar ne dovoljno. Ne očekuj ništa više od onog što vidiš i što dobivaš.
Zašto stalno odlazi i dolazi... zato što mu je zabavno. Ni više ni manje.
idealna kombinacija :top: barem po mom mišljenju i iskustvu. lav i blizanci se jako dobro slažu prijateljski, ali i u ljubavi. kad jednom nađu zajednički jezik, teško se razdvajaju. :)
Big Paulie
22.03.2013., 12:33
Kako utjesit blizanca ili ga smirit da nije tak napet?
sto_sad
12.04.2013., 16:59
Kako utjesit blizanca ili ga smirit da nije tak napet?
Pustiš ga na miru.Doć će on k sebi.
A ako baš moraš nešto raditi, daj mu neku knjigu zanimljivu da čita, ili započeš s njim neki zanimljiv razgovor o temi koja ga inače zanima.
Ili se igraj s njim, neki sport.
smoky 9999
13.04.2013., 15:32
ja sam vaga!
Okruzena sam blizancima, sto muskim sto zenskim, sto starijima sto mladima.
Znam ih 10tak.
Sa njima nema tabu tema, neugodne tisine, dosade i ispraznih razgovora!
Blizanci su zakon, imamo zajednicki jezik!
my_cloud
15.04.2013., 22:22
Meni su PET planeta u znaku Blizanca: Sunce, Mjesec, Merkur, Venera i Saturn. Jesam li ja Blizanac na petu :rofl:
Amelinde
26.04.2013., 22:28
Ojlaaa :rofl:
ooo da blizanci su čudna bića a opet veoma zanimljiva...naime, imam dečka blizanca, i mogu vam reći da je veoma komplicirana osoba, čas ovako čas onako :504:
ponekad me izludi sa svojim mjenjanjem planova, prvo jedno, pa za par minuta nešto deseto...kaj radi , sve radi u svoju korist...tokom svađe, nikad nije kriv, uvijek sam to ja, kasnije će se ispričavati da sam imala pravo i tako to...priča sto na sat, ne gasi se, a kad treba nekog saslušat samo odklima i to je to :lol:
Isto tako, ako je raspoložen imat ćete punu pomoć,a ako nije, hje, onda nalazi 1000 isprika samo da to ne napravi :lol: aaa da ne govorim, kako si vole puniti ego raznim stvarima...:cool:
No, da ne ispadne da pišem samo, ajmo tako reć loše strane...ima on i dobrih :hekla:...svestran, komunikativan, zabavan, ugl.dobra dušica i vrlo emotivna...(ok, ovo je fkt ispalo da ima samo loše strane :rofl: )
MidnightBright
27.04.2013., 12:51
Ja kao M-strijelac sam ovdje na krivom topicu ali zanimaju me neke stvari iz vase perspektive
Ajmo blizanke, kako vam ide sa muskim strijelcima?
iskustva, osvrti...
Belle Ballerina
27.04.2013., 22:19
Ja kao M-strijelac sam ovdje na krivom topicu ali zanimaju me neke stvari iz vase perspektive
iskustva, osvrti...
odlicno :D ima neka tajna veza izmedu blizanki i strijelaca :cerek:
MidnightBright
28.04.2013., 02:31
Hmm, iz dosadasnjih iskustva bi rekao potpuno suprotno :confused:
iskustva, osvrti...
Kratke staze i zabava može, za ostalo smo jednako nezainteresirani :kava:
Big Paulie
04.05.2013., 20:46
Znam jako puno blizanaca, najvise ljudi u tom znaku cak :eek:
I svi su u dugim vezama, uvijek. :ne zna:
majicaz
05.05.2013., 16:13
Molim Vas za pomoć. U horoskopu sam Djevica i upoznala sam prije godinu dana jednog Blizanca. Proveli smo 8 mjeseci divnih trenutaka, čuli se svaki dan satima, viđali, putovali, razvila se velika ljubav. Međutim, ljubomora kod Blizanca je učinila svoje, prigovori su počeli jedan za drugim jer razgovaram s ljudima s posla, putujem s njima, smješkam se i sl. Objašnjavala sam da mi oni ništa ne znače i molim za razumijevanje. Bilo i je svađa s teškim uvredama i riječima i preko svega sam prelazila u ime ljubavi i onoga što smo kad smo samo nas dvoje. Da skratim, ne vjeruje mi, povrijeđen je i pokušavala sam obećati sve da opet budemo prijatelji, barem minimum. Spremna sam otkantati sve zbog njega. Neće. Molim Vas za info da li ima smisla boriti se jer ja imam snage i volje i želje. Ako ja mogu prijeći preko njegovih uvreda onda bi i on trebao prijeći preko svog nepovjerenja. Da li da malo pustim vremenu sve i da se skulira? Ili da i dalje budem tu? Znam da me jako voli, sve bi napravio za mene, ljubav moja (ne)suđena... Kako ga vratiti???
majicaz
05.05.2013., 17:47
Čitam malo postove i ne znam više da li griješim ako se malo ne povučem pa se onda ponovno javim ili griješim jer sam uporna a rekao je da je gotovo. Uskoro mu je rođendan i imam plan, poslati mu poklon iznenađenja... nešto što me jednom davno pitao dal ću mu kupiti a ja nisam zaboravila... da se pritajim dotad i da li će onda s tim poklonom bit malo mekše to povrijeđeno srce? Evo nek se svaki Blizanac ovdje zamisli malo nad situacijom i dajte mi iskreni odgovor, da li je moguće da opet budemo dobri i da mu dokažem da se mogu prilagoditi njemu radi nas ako je povrijeđen i naravno ja sam kriva za sve? P.s. da ga sad nazovem javio bi se iako bi razgovor bio hladan, znači nema nejavljanja iako je kao gotovo. A kad sam mu rekla da se ja mogu boriti, ali ne sama, samo je čuo aha, za mene se ne treba boriti!
Belle Ballerina
06.05.2013., 23:21
Čitam malo postove i ne znam više da li griješim ako se malo ne povučem pa se onda ponovno javim ili griješim jer sam uporna a rekao je da je gotovo. Uskoro mu je rođendan i imam plan, poslati mu poklon iznenađenja... nešto što me jednom davno pitao dal ću mu kupiti a ja nisam zaboravila... da se pritajim dotad i da li će onda s tim poklonom bit malo mekše to povrijeđeno srce? Evo nek se svaki Blizanac ovdje zamisli malo nad situacijom i dajte mi iskreni odgovor, da li je moguće da opet budemo dobri i da mu dokažem da se mogu prilagoditi njemu radi nas ako je povrijeđen i naravno ja sam kriva za sve? P.s. da ga sad nazovem javio bi se iako bi razgovor bio hladan, znači nema nejavljanja iako je kao gotovo. A kad sam mu rekla da se ja mogu boriti, ali ne sama, samo je čuo aha, za mene se ne treba boriti!
evo da ja odgovorim kao blizancica. kod mene povrijedenost prode s vremenom, mozda skroz, mozda potisnem, ali razocaranje traje i nema poklona koji bi me smeksao pa makar to bilo nesto sto sam oduvijek htjela :ne zna:
ivana245
07.05.2013., 13:54
evo da ja odgovorim kao blizancica. kod mene povrijedenost prode s vremenom, mozda skroz, mozda potisnem, ali razocaranje traje i nema poklona koji bi me smeksao pa makar to bilo nesto sto sam oduvijek htjela :ne zna:
Tako je i kod mene. Meni je jako stalo do ljudskih odnosa, pa nastojim zaboraviti one koji su me povrijedili, nema nostalgije. Ako mi želiš biti prijatelj, onda me nećeš povrijediti, no nisam sad neka cijepidlaka, nego treba to biti malo veće...no, valjhda razumiješ što želim reći. :mig:
majicaz
08.05.2013., 17:06
Tako je i kod mene. Meni je jako stalo do ljudskih odnosa, pa nastojim zaboraviti one koji su me povrijedili, nema nostalgije. Ako mi želiš biti prijatelj, onda me nećeš povrijediti, no nisam sad neka cijepidlaka, nego treba to biti malo veće...no, valjhda razumiješ što želim reći. :mig:
Ajme pa ne mogu vjerovati da sve dobro bacate u vodu zbog nekih principa... radi se o tome da okrenete sve dobro u laž a sve loše u ono što je istina pa makar i ono što loše vidite nije istina, to je vama sve najcrnje i krajnost. šteta...
Belle Ballerina
08.05.2013., 21:09
Ajme pa ne mogu vjerovati da sve dobro bacate u vodu zbog nekih principa... radi se o tome da okrenete sve dobro u laž a sve loše u ono što je istina pa makar i ono što loše vidite nije istina, to je vama sve najcrnje i krajnost. šteta...
sta je covjek bez principa :kava:
sta si ti po horoskopu da ti slaganje/razumijevanje blizanaca tako tesko ide?
elena00
08.05.2013., 21:57
blizanci ti jako vole biti u centru pažnje osobe koju vole ili koja im se sviđa. ako im ne poklanjaš dovoljno pažnje ili tu pažnju umjesto njima daješ nekom drugom,onda me ne čudi ovakva reakcija.
povrijđeni blizanaci će se potpuno povući.dok će se drugi pitati gdje su,oni će se već zaokupiti sa petsto drugih stvari,hobija,poznanstva,samo da zaborave ono što ih je snašlo.
oprostit će možda iste sekunde,ali ako ih netko nasanjka obično raskrste s tom osobom.
blizanci su vrlo inteligentne osobe,vrlo brzo "obrade" čovjeka,ali imaju manu da nisu pronicljivi. odnosno najčešće neznaju dobro procjeniti tko je prema njima dobronamjeran a tko zlonamjeran. zato obično olako daju povjerenje možda i krivim osobama koje se na kraju njima dobro okoriste.
ovo je moj opis kako ja doživljavam moj dupliće,možda ti pomogne :mig:
moj savjet je da budeš prirodna i stabilna. budi iskrena s njim...
neznamo mi šta je izmedju vas još bilo,možda ima nade. sretno!
ivana245
10.05.2013., 09:17
Ne kužim ovo, možeš li objasniti na konkretnom primjeru nekom? Da, stvar je u tome da se nikad nisam osobno voljela družiti s hrpom ljudi koji fakat ne zanju ni osnovne principe prijateljstva i točka, što uopće fali tome. Svakome je potrebno čvrsto prijateljstvo i ugodni te prijateljski odnosi, a ne odnosi bazirani na površnosti, gle čuda, a ja blizanka, pa toliko o površnosti. :mig:
Zeleni89
10.05.2013., 09:48
Samo rijeci hvale za osobe ovog znaka koje sam upoznao...
majicaz
11.05.2013., 11:17
Ne kužim ovo, možeš li objasniti na konkretnom primjeru nekom? Da, stvar je u tome da se nikad nisam osobno voljela družiti s hrpom ljudi koji fakat ne zanju ni osnovne principe prijateljstva i točka, što uopće fali tome. Svakome je potrebno čvrsto prijateljstvo i ugodni te prijateljski odnosi, a ne odnosi bazirani na površnosti, gle čuda, a ja blizanka, pa toliko o površnosti. :mig:
Nikad s nikim nisam bila iskrenija i otvorenija kao s ovim blizancem, međutim po njemu ja sam prekomunikativna i smješkam se previše drugim ljudima i to je ono što nas je na kraju razdvojilo jer se radi o ljubomori ili ne znam više čemu. Obožavam ga i to je najbolji čovjek na svijetu ali dokazati da mi je on naj naj to je nemoguće... smatra da sve ono dobro što smo skupa prošli a prošli smo puuuuno toga, to nisam ja a sve ono što mu smeta (npr. gableci s kolegama s posla, komunikacija s njima) to sam ja i to je ono što me tražio da prekinem. realno gledajući, kako ću prekinuti komunikaciju s ljudima s kojima sjedim u uredu? nije da ne bi, ne zanimaju me ali moram od nečeg i ja živjeti, moram komunicirati s njima! kako spojiti tve dvije stvari, ispada na kraju da apsolutno sve što sam mu rekla da mi se događalo, svaka moja najiskrenija izjava je okrenuta protiv mene. sve mu je laž, ja sam najgora i tak. ok, znam da kad poludi da je to sodoma i gomora od riječi i histerije i prelazim preko toga zbog nas. to npr. nije moj princip rješavanja stvari ali prelazim u ime svega onog što smo mi kad smo skupa! uglavnom, kad god mu pošaljem sms ili zovnem zove me, znači naša komunikacija nije strogo prestala ali on prvi više se neće javiti i rekao je da o nama više nemamo potrebe razgovarati. ne znam kako se više postaviti. napravila bi za njega sve, i nitko ne kaže da ne treba njegovati i čuvati prijateljstva. ja sam prva za to ali zar i taj prijatelj ne bi trebao razumijeti da iako nešto ne želi da ja to ponekad moram odraditi jer to je posao i život? ja se inače za ljubav borim kao lav, i puno toga mora proći da odustanem od te borbe. ako je to njegovo sad samo faza, ok strpit cu se ali se bojim da ako me nema tu da će odustati.
ivana245
11.05.2013., 13:39
Nikad s nikim nisam bila iskrenija i otvorenija kao s ovim blizancem, međutim po njemu ja sam prekomunikativna i smješkam se previše drugim ljudima i to je ono što nas je na kraju razdvojilo jer se radi o ljubomori ili ne znam više čemu. Obožavam ga i to je najbolji čovjek na svijetu ali dokazati da mi je on naj naj to je nemoguće... smatra da sve ono dobro što smo skupa prošli a prošli smo puuuuno toga, to nisam ja a sve ono što mu smeta (npr. gableci s kolegama s posla, komunikacija s njima) to sam ja i to je ono što me tražio da prekinem. realno gledajući, kako ću prekinuti komunikaciju s ljudima s kojima sjedim u uredu? nije da ne bi, ne zanimaju me ali moram od nečeg i ja živjeti, moram komunicirati s njima! kako spojiti tve dvije stvari, ispada na kraju da apsolutno sve što sam mu rekla da mi se događalo, svaka moja najiskrenija izjava je okrenuta protiv mene. sve mu je laž, ja sam najgora i tak. ok, znam da kad poludi da je to sodoma i gomora od riječi i histerije i prelazim preko toga zbog nas. to npr. nije moj princip rješavanja stvari ali prelazim u ime svega onog što smo mi kad smo skupa! uglavnom, kad god mu pošaljem sms ili zovnem zove me, znači naša komunikacija nije strogo prestala ali on prvi više se neće javiti i rekao je da o nama više nemamo potrebe razgovarati. ne znam kako se više postaviti. napravila bi za njega sve, i nitko ne kaže da ne treba njegovati i čuvati prijateljstva. ja sam prva za to ali zar i taj prijatelj ne bi trebao razumijeti da iako nešto ne želi da ja to ponekad moram odraditi jer to je posao i život? ja se inače za ljubav borim kao lav, i puno toga mora proći da odustanem od te borbe. ako je to njegovo sad samo faza, ok strpit cu se ali se bojim da ako me nema tu da će odustati.
Sorry, nisam skužila, ti si lav? Ako jesi, znam što govoriš jer sam to čula od par lavova koji su mi dobri prijatelji. Kod mene bi to prošlo, odnosno rastopilo bi me da mi ovo kaže neki takav primjerak, upravo ovako kako si sad tu objasnila, jel...Ne kužim, on je valjda nešto u podznaku što ga čini toliko nesigurnim. Slažem se s tobom u svemu kaj si napisala, posebno razumijevanju, aali vjeruj mi da i ja nisam dosada našla rješenje za takve ljubomorne ispade, pa ne znam što bi ti bilo savjetovati...Ako uspiješ ovako objasniti njemu kao što si tu objasnila, to bi stvarno bilo lijepo. Ako ti je stalo do njega, onda budi "dosadna", možda i upali...:mig:
majicaz
11.05.2013., 15:31
Sorry, nisam skužila, ti si lav? Ako jesi, znam što govoriš jer sam to čula od par lavova koji su mi dobri prijatelji. Kod mene bi to prošlo, odnosno rastopilo bi me da mi ovo kaže neki takav primjerak, upravo ovako kako si sad tu objasnila, jel...Ne kužim, on je valjda nešto u podznaku što ga čini toliko nesigurnim. Slažem se s tobom u svemu kaj si napisala, posebno razumijevanju, aali vjeruj mi da i ja nisam dosada našla rješenje za takve ljubomorne ispade, pa ne znam što bi ti bilo savjetovati...Ako uspiješ ovako objasniti njemu kao što si tu objasnila, to bi stvarno bilo lijepo. Ako ti je stalo do njega, onda budi "dosadna", možda i upali...:mig:
Ne, djevica sam a da se borim kao lav to se tak kaže... za ljubav sve! stalo mi je do njega više nego do ikoga ikada, žao mi je da postoje tako nepomirljive stvari koje mogu narušiti takvo nešto najvrijednije u životu. tjednima već objašnjavam i ispričavam se na sve moguće načine, bojim se da više nema spasa. voljela bi biti barem dio njegovog života jer smo prije svega bili veliki prijatelji a ljubav nas je snašla samo tako! uskoro mu je rođendan i htjela bi mu nešto pokloniti. ne zato da mi oprosti nego jer je to najmanje što mu još mogu dati i nakon svega. nadam se da mi i to neće zamjeriti. živim za njega. vjerujem u čuda i ako postoji način da mi se nekako vrati i nakon duljeg vremena to će me držati, imam strpljenja. da li je moguće da blizanac kad nekog jako zavoli i za njega bi napravio sve, nakon dulje pauze opet osjeti da želi nešto i u to se upušta ponovno? ili kad si jednom prekriži u glavi više nema povratka?
ivana245
11.05.2013., 17:21
Ne, djevica sam a da se borim kao lav to se tak kaže... za ljubav sve! stalo mi je do njega više nego do ikoga ikada, žao mi je da postoje tako nepomirljive stvari koje mogu narušiti takvo nešto najvrijednije u životu. tjednima već objašnjavam i ispričavam se na sve moguće načine, bojim se da više nema spasa. voljela bi biti barem dio njegovog života jer smo prije svega bili veliki prijatelji a ljubav nas je snašla samo tako! uskoro mu je rođendan i htjela bi mu nešto pokloniti. ne zato da mi oprosti nego jer je to najmanje što mu još mogu dati i nakon svega. nadam se da mi i to neće zamjeriti. živim za njega. vjerujem u čuda i ako postoji način da mi se nekako vrati i nakon duljeg vremena to će me držati, imam strpljenja. da li je moguće da blizanac kad nekog jako zavoli i za njega bi napravio sve, nakon dulje pauze opet osjeti da želi nešto i u to se upušta ponovno? ili kad si jednom prekriži u glavi više nema povratka?
Ahaa, sorry, zvučiš mi kao neka lavica. :mig: Ne znam, valjda ovisi o podznaku, ali ovako iz iskustva osobno i drugih blizanaca, prekrižimo i nastavimo dalje bez te osobe. Ne znam kaj bi ti rekla više, ako je kod njega to to, onda se bojim da ćeš se polako morati početi miriti s tim, daj bože da se varam..:mig:
elena00
12.05.2013., 13:09
napravi onako kako misliš da treba. zahebi horoskop i sve ostalo.
pozovi ga na cugu i riješi sve s njim. reci mu šta misliš,kako se osjećaš.
on ti je sigurno oprostio,medjutim sad se malo duri.
veliš da nema prekida komunikacije,to je dobar znak. ja sam za to da probaš.:mig:
kod djevica i blizanaca postoji poprilična kemija.to je sigurno.
dosta su kompatiblini na svim područjima. :mig:
medjutim taj odnos obično narušava pogrešno shvaćena komunikacija.
kod djevica je uvijek prisutan neki cinizam i tjeranje njihove pravde,a blizanca to obično smeta i guši. kod blizanaca je prisutna prevelika brzopletost i zainteresiranost sa stvarima koje nisu baš na "zemlji" pa ih djevice zbog toga ne shvaćaju ozbiljno. i tu može doći do velikih nesporazuma.
stoga,očito ste i vi u nesporazumu. tj on je pogrešno protumačio neke stvari i ti nisi mislila da bi ga tako nešto povrijedilo.
svakako probaj,ne oslanjaj se na horoskop nego na ono što misliš da je ispravno.:)
sretno!
poradite svakako na komunikaciji,to je temelj svakog odnosa. ako to uspijete sigurno će stvari kako god ispale,biti puno jasnije.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.