PDA

View Full Version : Carnet i Hinet - help

darin
27.09.2003., 09:33
Totalni tudum kaj se tice neta, molim jedno objasnjenje. U zadnje vrijeme kada se spajam preko karneta stranice jedva da se i otvore, sve je prokleto sporo ako uopce i radi. Onda se prelogiram, prek hineta i sve je super. Napominjem: to je pocelo recimo prije tjedan dana. U cem je stvar? + posebno mi je forum nedostupan kad se spajam prek karneta. ostalo jos kako tako.

MegaS
27.09.2003., 09:39
Neman pojma meni i jedan i drugi rade u redu...

To ti je sigurno do carneta, jer oni dikod znaju radit reorganizaciju i servisiranje modemskih ulaza...

jos ako si iz Zagreba ili okolice onda je to savrseno normalno... :D

SETRA Samoborček
27.09.2003., 11:58
darin kaže:
Totalni tudum kaj se tice neta, molim jedno objasnjenje. U zadnje vrijeme kada se spajam preko karneta stranice jedva da se i otvore, sve je prokleto sporo ako uopce i radi. Onda se prelogiram, prek hineta i sve je super. Napominjem: to je pocelo recimo prije tjedan dana. U cem je stvar? + posebno mi je forum nedostupan kad se spajam prek karneta. ostalo jos kako tako.

tak ti je i meni, ali forum je tak i tak u ku*cu, pa nije ni čudo.

To ti je inače predrasuda da se prek karneta sporije otvara, i ja sam mislio, ali malo bolje kada sam pogledao, isti ***** je to.

Jedino što je forum na HtNetovom serveru, pa bi radi tog moglo bit nekaj brže

LeeD
27.09.2003., 17:23
moze biti da se radi oko neke reorganizacije servera carneta ili neceg tako slicnog, ali posto kazes da to traje vec duze vrijeme, ne bi im trebalo toliko dugo, probaj preko nekog drugog carnet ulaza, a ako ti i onda bude stekalo.nemam pojma....probaj nazvati ih i pitati....

:cool:

darin
29.09.2003., 10:27
Nekako sve vise pocinjem sumnjati u svoju masinu. Jel moguce da ima (ajde, nemojte mi se smijati ako nesto izvalim...:bonk: ) nekakav virus ili crv pa da to joj to usporava rad? Ovo je postalo stvarno zabrinjavajuce...opce mi se vise neda brauzat po netu iz kreveta...:D

A karnet s faxa je tako svemirski brz...fuaaaaa!!! :crta:

Edge
29.09.2003., 10:47
Meni je sve OK.

Ali sto jest jest zadnjih dana stalno se nesto krpa.

LeeD
29.09.2003., 11:34
mislim da ne bi trebao biti virus ili crv, jer onda bi ti usporavao internet na oba providera, a ne samo na jednom...

darin
29.09.2003., 11:49
Pa u principu i je spor na oba...na hinetu je brzo prvih pet minuta...onda je isto i na jednom i na drugom. Kako da nadjem tog crva ak ga ima? :confused:

LeeD
29.09.2003., 11:56
po mom skormnom misljenju, imas neki trojanac, ili adware, za trojana ti treba neki noviji antivirus, sa updateom popisa virusa... a ako ja adware, imas puno progama za uklanjanje istih, upisi u search engine adware software i izaberi koji ti odgovara....

javi ako je pomoglo...

:cool:

darin
01.10.2003., 09:44
Ola LeeD, imala sam crva. Nachia. Ili Welchiu kako su ga nazvali na symantecu. Ugl, novija verzija msblasta. Skinula sam ga. ;)

Inace, kako se zastiti od tih stvari kje ce sada definitivno biti sve cesce?