ziggi
25.06.2007., 15:26
jucer sam bila pomoc moniki(iz udruge spirit) oko psica, i najnovije... mala kujica sa 6 preslatkih mrvica je na cesti. monika ih hrani ali nema doslovno kud s njima, ja bi ih najradje dovela doma al ipak ih je 6,i to valjda cvili i sl.,meni ne smeta al ako mi gazda tj susjedi cuju da sam jos nesto dovela doma (ove godine je cjela horda bila na cuvanju) letim iz stana.
inace jedna gospođa ce udomit kujicu kad štenci odu, kujica je mala, malo veca od kokera. a stenci su predivni...
e sad treba ili smještaj,ako itko može, ili pomoč, da se HITNO ali stvarno hitno skupi novce za nekakav box za njih.
oni su u blizini ceste,sakriveni pod nekim daskama i sad postaje opasno jer štenci su poceli hodat,i izlazit...
inace jedna gospođa ce udomit kujicu kad štenci odu, kujica je mala, malo veca od kokera. a stenci su predivni...
e sad treba ili smještaj,ako itko može, ili pomoč, da se HITNO ali stvarno hitno skupi novce za nekakav box za njih.
oni su u blizini ceste,sakriveni pod nekim daskama i sad postaje opasno jer štenci su poceli hodat,i izlazit...