PDA

View Full Version : Split-zamjenska mama maca se traži - Hitno!

ro_za
26.06.2007., 09:49
bog ekipa!
da li netko ima ili nekoga zna da ima leglo malih mačića, jako malih, ili da nisu jos otvorili oci ili da su tek nedavno?

naime našla san prije dva dana malo mače u ulici i već dva dana tražin mater koju naravno bas sad ne vidan.mislim da je okotila na jednom balkonu do kojeg ne mogu doc a tu nitko stalno ni ne zivi.
on ili ona(nisan bas sigurna sta vidin) sve slabije jede ali je i dalje mali borac (dajem mu mliko kako triba, iman neka iskustva sa macam)

tko god pristane da ga uzme kod svoje mace obavezujem se da cu njega i ostale u leglu pomoć udomiti u prave ruke!i ako triba pomoć sa spizom!
veceras do 7 triban ga negdi smistit jer iden u zg i nema ga tko hranit.
zovite me na mob jer necu bit stalno na forumu:098/652-580

lapdog
26.06.2007., 18:26
Mislimda mamu macu tako brzo nećeš nać. Imam prijedlog, pa ako je izvedivo... Ovisno o tome kako putuješ u zg, ponesi macu sa sobom. Ovisno o tome koliko tu ostaješ, ja ti je pričuvam i ti je na povratku skupiš i vodiš doma. Eto, ako ne nađeš dadilju doli...

ro_za
27.06.2007., 21:41
hvala na ponudenoj pomoći!ja san isla na jedan dan u zg ali san uspila nac ko ce ga pricuvat!
i dalje trazin njegovu mamu jer znan da je tu u kvartu.znan sve macke pa tako i nju, ali eto za dišpet bas ovih dana je nema na hranjenju!uzas!
pokusat cu sa jednim leglom od druge macke pa cemo vidit!
ali ako netko ima leglo u splitu i voljan je pomoc, neka mi se pliz javi, jer bolje sanse ima macic sa macom u leglu!

ro_za
29.06.2007., 17:18
i dalje maciic trazi macu mamu koja bi ga htjela!!!
inace macic je pravi whiskas macor!