View Full Version : Div3 problem
Imam problem sa div3(valjda neki cedec za slow motion).
Javi mi Unknown file format (DIV3) i tražio sam posvuda po netu ali ga nemogu nać. Ima li itko kakav link ili nešto tako.
rostite na ostalim temama ali mi je forum malo zaštekao pa sam se raspištoljio po Submitu:angel:
Ja sam ukucala u google i dobila gomilu linkova, pa ako to nisi napravio onda pogledaj. Malo jesam pogledala po linkovima, ali taj div3 uglavnom dolazi u paketima sa drugim codec-ima.
E da, na eDonkey sam ga nasla samog, jedno sto nemam pojma da li se iza naziva div3.zip ili div3.exe i sl. nalazi ono sto ti treba, odnosno iza kojeg od tih se nalazi jer ima ih prican broj slicnih po nazivu.
da ali ako pogledaš adresu vidjet ćeš ta su to samo rezultati još jedne pretrage :(
Mlaen kaže:
Imam problem sa div3(valjda neki cedec za slow motion).
Javi mi Unknown file format (DIV3) i tražio sam posvuda po netu ali ga nemogu nać. Ima li itko kakav link ili nešto tako.
Ako mozes gledati i druge DivX videodatoteke, onda znaci da imas instaliran odgovarajuci codec - ili probaj s predzadnjom verzijom ffdShowa (24-04-2003). Ako ti player ne prepoznaje datoteku ni s tim ffdShowov (u opcijama, pod Codecima mu ukljuci DivX 3 codec), onda znaci da je ostecena. U tom slucaju, VrtualDubMod > File > Open file > stavis kvacicu na Popup Extended Options > stavis kvacicu na Re-derive keyframe flags > kad zavrsi, Video > Direct Stream Copy i na kraju File > Save As.
Poggiali
25.11.2008., 22:03
Ja isto imam problem sa tim div 3, stavim harrya pottera da gledam u najnoviji bs player i baci mi da je unknown file format DIV 3 , wtf, tak stari film da ne radi u najnovijem playeru :confused:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.