PDA

View Full Version : Div3 problem

Mlaen
30.09.2003., 13:20
Imam problem sa div3(valjda neki cedec za slow motion).
Javi mi Unknown file format (DIV3) i tražio sam posvuda po netu ali ga nemogu nać. Ima li itko kakav link ili nešto tako.

Mlaen
30.09.2003., 15:20
rostite na ostalim temama ali mi je forum malo zaštekao pa sam se raspištoljio po Submitu:angel:

viky
30.09.2003., 15:44
Ja sam ukucala u google i dobila gomilu linkova, pa ako to nisi napravio onda pogledaj. Malo jesam pogledala po linkovima, ali taj div3 uglavnom dolazi u paketima sa drugim codec-ima.
E da, na eDonkey sam ga nasla samog, jedno sto nemam pojma da li se iza naziva div3.zip ili div3.exe i sl. nalazi ono sto ti treba, odnosno iza kojeg od tih se nalazi jer ima ih prican broj slicnih po nazivu.

Mlaen
30.09.2003., 16:48
da ali ako pogledaš adresu vidjet ćeš ta su to samo rezultati još jedne pretrage :(

MaxB
30.09.2003., 18:40
Mlaen kaže:
Imam problem sa div3(valjda neki cedec za slow motion).
Javi mi Unknown file format (DIV3) i tražio sam posvuda po netu ali ga nemogu nać. Ima li itko kakav link ili nešto tako.
Ako mozes gledati i druge DivX videodatoteke, onda znaci da imas instaliran odgovarajuci codec - ili probaj s predzadnjom verzijom ffdShowa (24-04-2003). Ako ti player ne prepoznaje datoteku ni s tim ffdShowov (u opcijama, pod Codecima mu ukljuci DivX 3 codec), onda znaci da je ostecena. U tom slucaju, VrtualDubMod > File > Open file > stavis kvacicu na Popup Extended Options > stavis kvacicu na Re-derive keyframe flags > kad zavrsi, Video > Direct Stream Copy i na kraju File > Save As.

Poggiali
25.11.2008., 22:03
Ja isto imam problem sa tim div 3, stavim harrya pottera da gledam u najnoviji bs player i baci mi da je unknown file format DIV 3 , wtf, tak stari film da ne radi u najnovijem playeru :confused: