View Full Version : Izgubljen mačak 29.6. na području Vrbana
Dragi forumaši, molim vas za pomoć.
NESTAO MAČAK!
- BIJELE BOJE S PRUGASTIM REPOM I LEĐIMA
- SLOMLJENA PREDNJA DESNA ŠAPA
- ODAZIVA SE NA IME VIKI, 2 GODINE STAR
- NESTAO U PETAK, 29. LIPNJA U VEČERNJIM SATIMA NA PODRUČJU VRBANA (GETRO)
MOLIMO NALAZNIKA DA SE JAVI NA BROJEVE TELEFONA:
091 784 11 44
3872 152
!!!! NAGRADA ZAJAMČENA !!!!
Eto, mačka smo uzaludno tražili u noći s petka na subotu i tijekom cijele subote. Ništa. Podijelili smo letke, kontaktirali sve moguće udruge... Još jednom molim sve koji nešto znaju o Vikiju da jave.
Također, ako ste imali sličnih iskustava, molim vas za savjet. Jeste li uspjeli pronaći macu, koliko daleko od kuće, na koji način? Hvala.
nisamlu
01.07.2007., 12:59
veruj mi da na ovu temu ima zaista neverovatnih prica :) i dalje mi je u glavi prica jedne forumasice od pre par godina.... izgubila je macku, trazila je danima... plakala, patila i tako je proslo par meseci... posle godinu dana je zaboravila na macku (valjda vreme ucini svoje) i u jednom trenutku dok je sedela u dnevnom boravku macka joj je uskocila kroz prozor i skocila u narucje kao da je juce otisla :eek: :eek: :eek:
Znam, cula sam istu takvu pricu o macki koja je nakon tri godine usetala u stan i mrtva-hladna sjela u svoju fotelju...
U svakom slucaju, hvala ti na utjesnim rijecima. Ako je netko vidio Vikija ili ga mozda uzeo k sebi, javite.
kisikana
01.07.2007., 18:26
veruj mi da na ovu temu ima zaista neverovatnih prica :) i dalje mi je u glavi prica jedne forumasice od pre par godina.... izgubila je macku, trazila je danima... plakala, patila i tako je proslo par meseci... posle godinu dana je zaboravila na macku (valjda vreme ucini svoje) i u jednom trenutku dok je sedela u dnevnom boravku macka joj je uskocila kroz prozor i skocila u narucje kao da je juce otisla :eek: :eek: :eek:
Tako je i moj crni mačak Puki otišao od kuće i nije ga bilo pune dvije godine... Eto, vratio se nakon 2 godine kao da nije ni otišao...i sad je s nama već zadnjih cca 3 godine i već je i star i nikakav, a siroče moje
Ne znam je li tvoj macak bio kastriran. Ovaj je, a uz to i zivi u stanu, tako da smo prilicno sigurni da nije odlutao svojevoljno, radi parenja ili teritorija, vec je pao kroz taj nesretni balkon i od straha zbrisao. Proslo je 50 sati, opet smo ga cijelu vecer trazili i nista. Ljudi koje pitamo reagiraju na dva nacina - ili uzmu letak i pokazu da im je zao i kazu da ce se javiti, ili izjave nesto krajnje bezobrazno, kao da uzivaju u tudjoj nesreci. Na nekim mjestima su cak i strgnuti letci koje smo jucer polijepili.
Svima unaprijed hvala na podrsci i informacijama.
Još uvijek ništa. Već pomalo gubim nadu.
Također, ako ste imali sličnih iskustava, molim vas za savjet. Jeste li uspjeli pronaći macu
ne. :tuzni: i držim ti fige da ti uspiješ. :)
sad sam već napredovala do toga da mogu gledati reklame za mačju hranu a da ne plačem. :D
Mozda bih trebala pripomenuti da je rijec o maci moje najbolje prijateljice. Znaci, ja mu dodjem kuma :zubo:
I sama sam vlasnica mace i znam kako bih se osjecala da moja zivotinja nestane. Najgore je to sto ti, dok ga uokolo trazis, svaka vrecica i svaki naguzvani papir izgleda kao on. A onda se sjetis kako je micek sad gladan i uplasen i vjerojatno ozlijedjen... I to ti da snage da zaviris u svaki grm, pod svaki auto i u svaki kontejner. No nakon nekoliko dana vise ne znas gdje bi trazio, koga bi pitao i gdje bi zalijepio plakat. A trenutak kad, nakon nekoliko sati potrage, odlucimo otici doma svaku me vecer ispuni uzasnim osjecajem da nisam napravila sve sto sam mogla.
Eto, nakon jucerasnjeg srcedrapateljnog posta s velikom radoscu mogu reci:
VIKI JE PRONADJEN.
Pronasao je sam sebe: frajer je nocas u pol 4 docekao vlasnicu mrtav-hladan ispred kemijske cistione s facom "A di si ti dosad?". Nakon sto smo ga danima trazili. Ziv je i zdrav, totalno zmazan, but who cares - he's back! :D
Veliko hvala svima koji su procitali ovaj post i koji su pruzili podrsku.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.