View Full Version : Trudnoća nakon vanmaterične
nestrpljiva
06.07.2007., 10:52
Halo žemske!
Ima li tko da pokušava zatrudnijeti nakon vanmaterične pa da podijeli svoja iskustva samnom??!! Imam nekog šašavog ginića, pa nikakave koristi previše od njega...
iva1608
06.07.2007., 10:55
nestrpljiva rado bih ti pomogla ali ne znam ... imala jesam pobačaj međutim nije bila vanmaterična .... možda se javi koja cura
cukerino77
06.07.2007., 10:55
kao prvo, promjeni ginekologa, ne mozes suradjivati s nekim kome ne vjerujes, drzim ti fige da sto prije uspijes, jedna frendica je imala gadnu vanmatericnu a curicu koju je dobila godinu dana kasnije sada sece po parku!:kiss:
nestrpljiva
06.07.2007., 10:58
nestrpljiva rado bih ti pomogla ali ne znam ... imala jesam pobačaj međutim nije bila vanmaterična .... možda se javi koja cura
Hi!
Nadam se da bude!
Mislim, tek sam sad skužila da bi mogla postaviti novu temu, pa da vidim kaj bu bilo. Stalno vas gnjavim s tim glupostima na projektu, a nitko me ne doživljava! :rofl:
Sam ću vas čitati i držati fige da stvarno SVE budete trudne!!!!
uciteljica
02.08.2007., 21:13
Pozdrav svima, ja sam prije tjedan dana doživjela i proživjela vanmateričnu trudnoću (i nisam to najbolje podnijela). Sad me očekuje razgovor sa ginekologom, ali prije nego odem do nejga, zanimalo bi me neke stvari. Npr. kad se mogu početi seksati sa namjerom da ponovno zatrudnim. Naišla sam na podatak da treba čekati 6 tjedana. Da li je to istina? Da li je vama drugi jajnik i jajovod ostao u redu. Meni su rekli kako i na drugom imam neko zadebljanje, koma.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.